Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

13 Μαρτίου 2012

30 Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Είναι γνωστό ότι το γήινο έτος χωρίζεται σε δώδεκα αστρονομικούς μήνες. Επιπλέον όμως χωρίζεται και σε δώδεκα αστρολογικούς μήνες δηλαδή στα γνωστά δώδεκα ζώδια.

Το έτος είναι ο χρόνος που απαιτείται για να κάνει η γη μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο. Και επειδή τα πάντα στο σύμπαν κινούνται, υπάρχει και το ηλιακό έτος το οποίο είναι ο χρόνος που απαιτείται για να κάνει ο ήλιος μία πλήρη περιστροφή γύρω από το άγνωστο κέντρο του.

Και το ηλιακό έτος χωρίζεται επίσης σε δώδεκα ηλιακά ζώδια. Μόνο που αυτά διαρκούν περίπου 2100 γήινα χρόνια. Έτσι όταν μπήκε το ηλιακό ζώδιο των Ιχθύων, εμφανίστηκε ο Ιησούς που είχε σαν έμβλημα τους ιχθύς, κάτι που χρησιμοποίησαν οι χριστιανοί.

Έτσι στις 4 Φεβρουαρίου 1962 μεταξύ 2 και 3 μμ, συνέβη ένα ασυνήθιστο γεγονός. Όλοι οι πλανήτες συγκεντρώθηκαν σε σύνοδο, κάτω από τον αστερισμό του Υδροχόου. Αυτό το γεγονός συμβαίνει, μόνο όταν διαδέχεται η μία εποχή την άλλη. Τότε λοιπόν άρχισε η εποχή του Υδροχόου. «Ο Υδροχόος κυβερνιέται από τον Ουρανό που είναι εκρηκτικός, τρομερός και ατομικός και θα φέρνει κάθε επαναστάτη σε ένα τρομερά επαναστατικό κό­σμο».

Πολλοί όμως είχαν προφητεύσει ότι μετά το 2000, όταν θα μπαίναμε στη εποχή του Υδροχόου, μια νέα Χρυσή Εποχή θα άρχιζε στην γη. Αυτές οι προφητείες ήταν λανθασμένες, δεν ήταν τί­ποτε άλλο παρά απλές σοφιστείες, σαν τοί­χοι χωρίς θεμέλια, που αρκούσε ένα απλό σπρώξιμο για να μετατραπούν σε άμμο.

Είναι αναμφισβήτητα αδύνατον το ψυχολογικό Εγώ του πλήθους να μπορέσει να δημιουργήσει μια Χρυσή Εποχή, μία εποχή φωτός, ομορφιάς, μεγαλοπρέ­πειας, αδελφότητας και αγάπης.

Και αυτό γιατί, οι παράγοντες της διαφωνίας που προκαλούν τους πολέμους, τον εγωισμό, το μίσος, την βία και την λαγνεία βρίσκονται μέσα μας. Και όταν ο εγωισμός και η βία εκφράζονται συλλογικά, τότε εμφανίζονται στη σκηνή της ζωής οι πόλεμοι. Πόλεμοι, εγκληματικότητα, διαφθορά και Χρυσή Εποχή ταυτόχρονα, είναι ασυμβίβαστα.

Για να μπορεί να δημιουργηθεί κάτι, πρέπει πρώτα να καταστραφεί. Υπάρχουν πολλοί θεωρητικοί που λένε ότι η μελλοντική καταστροφή της γης θα είναι από το νερό. Αν δεχόμασταν αυτή την θέση τότε θα έπρεπε να απορρίψουμε την Β` Επιστολή του Πέτρου προς τους Ρωμαίους, όπου ο Πέτρος είπε ότι η γη θα καταστραφεί από την φωτιά και από τα αναμ­μένα στοιχεία και ότι όλα τα έργα που υπάρχουν σε αυτή θα καούν. Οι Αζτέκοι επίσης έχουν πει, ότι οι Γιοι του Πέμπτου Ήλιου θα χαθούν από την φωτιά και τους σεισμούς.

Οι προ­φητείες αυτές έχουν αρχίσει ήδη να εκτελούνται. Είναι γνωστό ότι στο βάθος του Ατλαντικού και του Ειρηνικού ωκεανού υπάρχουν μερικές πολύ βαθιές ρωγμές, που επιτρέπουν την επαφή του νερού, με την φωτιά του εσωτερικού της γης. Η πίεση που δημιουργείται από αυτήν την επαφή, έχει σαν αποτέλεσμα τους σεισμούς. Οι πιέσεις αυτές θα συνεχίζουν να αυξάνονται και οι σεισμοί θα εξαπλώνονται παγκόσμια.

Ο Μωάμεθ είπε ότι το σημάδι του τέλους θα είναι όταν η Σελήνη θα διαιρεθεί πολιτικά σε δύο. Περιγράφει τα βουνά να πετάνε κονιορτοποιημένα στον αέρα και να πέφτουν στο έδαφος σαν σκόνη και τις θάλασσες και τα ποτάμια να φεύγουν από τους πυθμένες τους. Όλα αυτά δεν μπορεί να συμβούν, παρά σε μια σύγκρουση κόσμων.

Πραγματικά έρχεται ένας πλανήτης μέσα από το διάστημα, κρύος, που τον λένε Ερκόλουμπους, ο κόκκινος πλα­νήτης. Οι αστρονόμοι τον ονομάζουν Μπάρναρ 1, αλλά δεν θέλουν να μιλάνε για αυτόν για να μην προκαλέσουν συλλογική κρίση. Είναι τεράστιος, περίπου 6 φορές πιο μεγάλος από τον Δία και φτάνει στην γήινη τροχιά μας ακριβώς στο τέλος κάθε ταξιδιού του Ηλιακού Συστήματος γύρω από την ζωδιακή ζώνη, προκαλώντας τρομακτικούς κατακλυσμούς.

Οι επιστήμονες ποθούν να τον απομακρύνουν, αλλά επειδή πρόκειται για έναν γιγάντιο κόσμο, αυτό είναι αδύνατον.

Όταν θα πλησιάζει αρκετά στην δική μας τροχιά, θα συμβαίνουν τα παρακάτω φαινόμενα:

Θα δημιουργούνται τέτοια τεράστια κύματα που ποτέ πριν δεν είχαν εμφανιστεί.

Θα ανα­ταράζουν τις θάλασσες και από τον πυθμένα θα βγαίνει ένας παράξενος θόρυβος.

Τα ποτάμια δεν θα μπορούν να παραμένουν στις κοίτες τους και θα ξεχειλίζουν.

Η υγρή φωτιά του εσωτερικού της γης θα έλκεται από εκείνο τον τεράστιο όγκο και καθώς θα ψάχνει έξοδο, θα δημιουργούνται από εδώ και από εκεί αναρίθμητα ηφαίστεια.

Όλα αυτά θα τα συνοδεύουν τρομεροί σεισμοί στην γη και στην θάλασσα.

Οι πόλεις θα πέ­φτουν κονιορτοποιημένες σαν κάστρα από τραπουλόχαρτα και δεν θα υπάρχει λύση.

Οι άνθρωποι θα τρέχουν σαν τρελοί στους δρόμους, τα νο­σοκομεία θα είναι υπερπλήρη, θα βλέπουμε σκηνές που ποτέ πριν δεν είχαμε ξαναδεί.

Οι ακτινοβολίες αυτού του κόσμου θα καίνε οτιδήποτε έχει ζωή και στο τέλος θα υπάρξει μια σκοτεινιά που θα διαρκέσει τρεις μέρες.

Η υγρή φωτιά θα ξεχειλίσει από όλη την γήινη φλούδα δημιουργώντας την μεγάλη πα­γκόσμια πυρκαγιά. Είναι ξεκάθαρο ότι με την φωτιά θα χαθεί ότι έχει ζωή.

Και τότε, όπως έλεγε ο Πέτρος στην δεύτερη προς Ρωμαίους επιστολή του: «Οι ουρανού θέλουσι παρέλθει με συριγμό, τα δε στοιχεία πυρακτούμενα θέλουσι διαλυθεί και η γη και τα εν αυτή έργα θέλουσι κατακαεί».

Πολύ πιο αργά στο ανώτερο πλησίασμα του Ερκόλουμπους θα γίνει η επανάσταση των αξόνων της γης. Οι πόλοι θα μετατραπούν σε Ισημερινό, ο Ισημερινός θα μετατραπεί σε πόλους και το νερό των ωκεανών θα αλλάξει πυθμένα.

Ο Δάσκαλος Σαμαέλ λέει ότι η τελική σύγκρουση των δύο πλανητών θα συμβεί το έτος 2500 μΧ. Πολλοί ίσως πουν: «Μέχρι εκείνη την εποχή εγώ θα έχω πεθάνει, τι με νοιάζει;».

Αυτοί που σκέπτονται έτσι κάνουν λά­θος, γιατί όλοι θα είμαστε μάρτυρες αυτού του ασυνήθιστου κοσμικού γε­γονότος. Ακόμη και οι πεθαμένοι και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην κόλαση, μέσα στα έγκατα της γης, θα το αισθανθούν. Άσε που οι περισσό­τεροι θα έχουν ήδη επιστρέψει στην γη διότι θα έχουν ενσωματωθεί σε νέους οργανισμούς.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί όπως υπάρχει ο Γήινος Χρόνος που είναι το ταξίδι της γης γύρω από τον Ήλιο σε 365 μέρες, υπάρχει επίσης και ο Αστρικός Χρόνος που είναι το ταξίδι του Ηλιακού Συστήματος γύρω από την Ζωδιακή Ζώνη σε 24000 χρόνια.

Η κάθε φυλή διαρκεί όσο ένα τέτοιο ταξίδι:

Όταν έφτασε το τέλος του Πολικού ταξιδιού, η Πρωτοπλασματική φυλή εξαφανίστηκε από την επιφάνεια της γης.

Όταν έφτασε το τέλος του Υπερβοριακού ταξιδιού, χάθηκε όλη η Υπερβοριακή ανθρωπότητα κατεστραμμένη από δυνατές λαίλαπες.

Όταν έφτασε το τέλος του Λεμουριακού ταξιδιού, η Λεμουριακή ήπειρος που βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό, συνταράχτηκε από φωτιά, σεισμούς και μετά κατα­κλυσμούς με αποτέλεσμα την βύθισή της στα οργισμένα κύματα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Όταν έφτασε το τέλος του Ατλαντικού ταξιδιού, η Ατλαντίδα βυ­θίστηκε στο βάθος του Ατλαντικού Ωκεανού. Τότε υπήρξε μια τρομερή επανάσταση των αξόνων της Γης. Οι πόλοι μετα­τράπηκαν σε ισημερινό και ο ισημερινός σε πόλους.

Το παρόν ταξίδι άρχισε μετά από αυτόν τον Μεγάλο Παγκόσμιο Κατακλυσμό, με την δικιά μας Άρια φυλή. Το ταξίδι της φυλής άρχισε στον Υδρο­χόο και το Ηλιακό μας Σύστημα έχει γυρίσει στην εποχή του Υδροχόου. Έτσι λοιπόν η αρχή του τέλους είναι πια ένα γεγονός. Η δική μας τωρινή φυλή αρχίζει από το Κεφάλαιο 6 της Γένεσης και τελειώνει με την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη, το βρασμένο νερό από φωτιά και θειάφι που είναι ο Δεύτερος θάνατος.

Όπως επίσης υπάρχουν τέσσερις εποχές για τον Γήινο Χρόνο, υπάρχουν και τέσσερις επο­χές για τον Αστρικό Χρόνο.

Οι τέσσερις εποχές του Αστρικού Χρόνου είναι:

Άνοιξη ή Χρυσή Εποχή. Στην Χρυσή Εποχή οποιασδήποτε φυλής δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρ­χουν πολιτικά κόμματα, δεν υπάρχει μίσος, όλη η Γη είναι ένας Παράδει­σος, κανένας δεν έχει στο εσωτερικό του το ζωικό Εγώ και γι αυτό όλα τα όντα είναι γεμάτα από αγάπη και ευτυχία.

Καλοκαίρι ή Ασημένια Εποχή. Στην Ασημένια εποχή μειώνεται λίγο όλη αυτή η ευτυχία, αλλά συ­νεχίζεται.

Φθινόπωρο ή Χάλκινη Εποχή. Στην Χάλκινη Εποχή, το εγώ παίρνει οριστικά δύναμη και αναπτύσσε­ται με τρόπο ανήκουστο σε κάθε πλάσμα. Επίσης, αρχίζουν τα σύνορα και οι πόλεμοι.

Χειμώνας ή Σιδερένια Εποχή. Στην Σιδερένια εποχή που είναι η τωρινή, όλα είναι μία καταστροφή. Η Γη γεμίζει από μίσος και από φρικτούς πολέμους.

«Ο Δανιήλ ο προφήτης είδε όραμα μια μεγάλη θάλασσα και τέσσερα κτήνη που έβγαιναν από αυτήν. Το πρώτο είχε σώμα λιοντα­ριού, φτερά αετού και καρδιά ανθρώπου, είναι η Χρυσή Εποχή. Το δεύτερο είχε την μορφή αρκούδας, είναι η Ασημένια Εποχή. Το τρίτο φαινόταν σαν Σφίγγα, είναι η Χάλκινη Εποχή. Το τέταρτο ήταν πολύ διαφορετικό από τα άλλα τρία κτήνη. Ήταν σιδερένιο, τα δόντια και οι οπλές του ήταν από χάλυβα και ότι πατούσε καταστρεφόταν. Μπορούσε να πολεμή­σει εναντίον των Ύψιστων Αγίων και να τους πετάξει κάτω. Είναι αναμφισβήτητα η Σιδερένια εποχή. Όταν ο Δανιήλ ρώτησε πότε θα ήτανε το τέλος του τέταρτου κτήνους, του έδωσαν την απάντηση: Αυτό θα συμβεί μετά από έναν χρόνο και χρόνους και μισό. Και είδε ο Δανιήλ την στιγμή αυτή. Χρόνος, η Χρυσή εποχή, χρόνοι, η Ασημένια και Χάλκινη εποχή και μισό, είναι το μισό της Σιδερένιας εποχής».

Αν κοιτάξουμε τους Βραχμανικούς υπολογισμούς σχετικά με το Κάλι Γιούγκα (την Σιδερένια εποχή), φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε στο ήμισυ της Σιδερένιας Εποχής.

«Ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσωρ είδε ένα όνειρο και κάλεσε τους Μάντεις του για να το εξηγήσουν. Όποιος δεν μπορούσε να το μαντέψει τους φυλάκιζαν και τους σκότωναν. Ο Δανιήλ, αφού βγήκε στο αστρικό, πήγε την άλλη μέρα και του είπε: «Κύριε, είδες στο όνειρό σου ένα μεγάλο άγαλμα. Το κεφάλι ήταν από χρυσό, το στήθος και τα χέρια ασημένια, η κοιλιά από χαλκό και τα πόδια, ένα μέρος από σίδηρο και ένα μέρος από ψημένο πηλό. Αυτά είναι 4 βασίλεια που θα υπάρξουν στον κόσμο». Ο Δανιήλ βέβαια προσάρμοσε την εξήγησή του στα πράγματα εκείνης της επο­χής, αλλά είναι φανερό ότι ο πηλός είναι αδύνατος και σπάει γρήγορα όπως το βάζο του κεραμοποιού.

Βέβαια πάντα υπάρχουν επιζώντες από κάθε φυλή που χάνεται.

Υπήρχαν Λεμούριοι, που έδωσαν καταγωγή στην Ατλαντική φυλή. Υπήρχαν Άτλαντες που έδωσαν καταγωγή στην Αρία φυλή, και θα υπάρξουν επιζώντες και από την δική μας φυλή.

Μια μικρή ομάδα που ήδη δημιουργείται στο περιθώριο όλων των περιορισμών και όλων των προλήψεων της γης. Αυτή την εκλεγμένη ομάδα, στην στιγμή και στην ώρα της, θα την μεταφέρουν κρυφά σε ένα μέρος του Ειρηνικού Ωκεανού. Από εκεί θα παρατηρεί την μεγάλη καταστροφή, χωρίς να παθαίνει καμία βλάβη.

Όλος ο πλανήτης γη θα είναι τυλιγμένος με φωτιά και υδρατμούς κατά την διάρκεια μερικών αιώνων. Στο τέλος, θα αναβλύσουν από το βάθος των ωκεανών καινούριες ξηρές, πάνω στις οποίες θα ζήσει η καινούρια ανθρωπό­τητα αποτελούμενη από αυτούς τους επιζώντες.

Αυτή θα είναι η Καινούρια Χρυσή Εποχή της μελλοντικής φυλής. Σε αυτήν θα μπορούν να ζήσουν μόνο εκείνοι που θα έχουν κατακτήσει πλήρως την αγνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη