Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

13 Μαρτίου 2012

24 ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ: Αλχημεία

Σε βιβλία και άρθρα τα οποία αναφέρονται σε μεθόδους αυτογνωσίας (ινδικής κυρίως προέλευσης) θίγεται εξ’ απαλών ονύχων το σημαντικό πρόβλημα του σεξ. Δίνουν αόριστες συμβουλές και πληροφορίες ή προσπαθούν να υποβιβάσουν το θέμα σαν κάτι ανάξιο λόγου (και τα δύο δείχνουν πλήρη άγνοια).
Σχετικά με τις σεξουαλικές ενέργειες υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Οι δυτικοί με τον δυτικό τρόπο σκέψης σου λένε ότι δεν έχει σημασία. Μάλιστα γιατροί και ψυχολόγοι διαφημίζουν την εκσπερμάτωση και τον αυνανισμό, λέγοντας ότι είναι κάτι πολύ καλό για την σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου.
Οι ανατολικές κουλτούρες βουδισμός, ινδουισμός κλπ) μιλάνε για αγαμία και αποχή διαφημίζοντας επίσης τα οφέλη της πρακτικής τους. Λένε ότι έτσι θα έρθει ο άνθρωπος σε επαφή με τον Θεό. Κάτι ανάλογο με αυτό πιστεύουν και οι δικοί μας καλόγεροι.
Τελικά μαθαίνεις ότι δεν πρέπει ούτε να σπαταλάς ούτε να καταπιέζεις τις σεξουαλικές ενέργειες αλλά να τις χρησιμοποιείς για την αύξηση της συνειδητότητας. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν λέει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
-Όταν κάποιος απέχει από το σεξ (αγαμία), καταπιέζει τις ενέργειές του. Αυτό είναι κάτι που πάει ενάντια στην φύση του σώματος, αφού υπάρχει μία τεράστια παραγωγή ενέργειας η οποία απαιτεί να την «ξεφορτωθείτε».
-Αντίθετα όταν κάποιος κάνει σεξ σπαταλάει τις ενέργειές του μέσω του οργασμού. Θυμηθείτε την εξάντληση που προκαλεί, αν και πολλοί θα θεωρήσουν την συγκεκριμένη κατάσταση σαν χαλάρωση.
Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποια μέθοδο και αν ακολουθήσουμε θα βρούμε μπροστά μας αξεπέραστα εμπόδια:
Από την μία μεριά υπάρχει η καταπίεση του φοβερά ισχυρού σεξουαλικού ενστίκτου, πολλές φορές με άσχημα ψυχολογικά και νευρολογικά επακόλουθα. Είναι γεγονός ότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που έχει μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή με τον/την σύντροφό του (δεν μιλάμε εδώ για ζευγάρια «τρίτου» φύλου βέβαια), έχει και κάποια ψυχολογική ισορροπία. Είναι γνωστή η έκφραση «θα παντρευτεί και θα στρώσει».
Από την άλλη μεριά, η χωρίς μέτρο ικανοποίηση του άπληστου και ζωώδους ενστίκτου προκαλεί στο τέλος τον κορεσμό και την βαρεμάρα. Ο άνθρωπος σύρεται σε όλο και «βαρύτερες» διασκεδάσεις με δυσμενείς και πάλι συνέπειες για τον ψυχισμό του. Δεν είναι ίσως τυχαίο το γεγονός ότι τα διαζύγια (και κατ’ επέκταση τα οικογενειακά προβλήματα και το άγχος που προκαλούν) πολλαπλασιάζονται ταχύτατα σε αυτές τις ημέρες της σεξουαλικής απελευθέρωσης.
Έτσι λοιπόν για τον «κοινό» άνθρωπο εμφανίζονται δύο δρόμοι: ο δρόμος της εγκράτειας και ο δρόμος της ξέφρενης ικανοποίησης του ενστίκτου. Και οι δύο δρόμοι δεν είναι παρά τα άκρα που δεν αποφέρουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.
Όμως το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τον Τρίτο Δρόμο. Χρήση και ταυτόχρονα τιθάσευση του ενστίκτου. Με λίγα λόγια: σεξουαλική πράξη ΧΩΡΙΣ οργασμό και ΧΩΡΙΣ εκσπερμάτωση. Οι κανόνες οι οποίοι πρέπει να εκπληρωθούν για την σωστή εφαρμογή της λύσης είναι οι εξής:
1) Η σεξουαλική αυτή πρακτική ασκείται από έναν άνδρα και μία γυναίκα νόμιμα παντρεμένους.
2) Το ζευγάρι είναι μόνο του στο δωμάτιο.
3) Η σεξουαλική επαφή γίνεται μόνο με τον γνωστό φυσιολογικό τρόπο.
4) Απαγορεύεται η επαφή όταν η γυναίκα είναι έγκυος, όταν θηλάζει το μωρό της ή κατά την διάρκεια του μηνιαίου κύκλου της.
5) Απαγορεύεται η μοιχεία.
6) Όταν κάποιος χωρίσει πρέπει να κρατήσει αποχή από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο πριν ξαναπαντρευτεί.
7) Το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει εντατικά με τον εαυτό του με σκοπό την αυτογνωσία και την εξάλειψη των ελαττωμάτων του.
8) Δεν πιέζουμε τον σύντροφο μας ή τον εαυτό μας για επαφή. Πρέπει να υπακούμε στην διάθεση του σεξουαλικού κέντρου.
9) Ανάλογα με την ηλικία και την διάθεση η μέγιστη διάρκεια και συχνότητα της πρακτικής είναι μέχρι μία ώρα ανά εικοσιτετράωρο.
10) Κατά την διάρκεια της σωματικής επαφής (αλλά και όλο το εικοσιτετράωρο) πρέπει να υπάρχει έλεγχος της φαντασίας. Αυτός χρειάζεται ώστε να ελέγχονται τα ελαττώματα που σχετίζονται με το σεξ και να απομακρύνεται ο κίνδυνος μιας «πτώσης», δηλαδή ενός οργασμού.
11) Για την σωστή μετατροπή και συγκράτηση των ενεργειών, πρέπει να αποκλειστεί από την διατροφή οτιδήποτε παρασκευάζεται από χοιρινό (εξαιρείται το αγριογούρουνο). Το χοιρινό περιέχει ενέργειες πολύ «βαριές», οι οποίες προκαλούν εύκολα το χάσιμο της αποθηκευμένης στον οργανισμό σεξουαλικής ενέργειας, με αποτέλεσμα, να μην είναι εύκολο να αποφύγει κανείς έναν οργασμό.

Διαδικασία μετατροπής των ενεργειών
Το ζευγάρι κλείνεται στο δωμάτιο του. Με κατάλληλους τρόπους καθαρίζει τον χώρο από αρνητικές επιδράσεις και οντότητες. Ταυτόχρονα δημιουργεί έναν κύκλο προστασίας από αυτές. Έπειτα χαλαρώνει μαζεύεται στον εαυτό του και αρχίζει το ερωτικό παιχνίδι με φιλιά και χάδια. Όταν ετοιμασθεί σωματικά και ψυχολογικά, έρχεται σε επαφή. Η συνειδητή φαντασία, η αναπνοή και συγκεκριμένες λέξεις δύναμης (μάντραμ) μετατρέπουν, αντλούν και στέλνουν την ενέργεια από τα γεννητικά όργανα στην διαδρομή κόκκυγας, σπονδυλική στήλη, επίφυση, υπόφυση, μύτη, λάρυγγας, καρδιά. Έτσι συγκρατείται το επίπεδο της ενέργειας, η οποία παράγεται από την ένωση των δύο αντιθέτων πόλων της φύσης, ώστε να μην φτάσει στο σημείο «χωρίς επιστροφή» και προκληθεί οργασμός. Τέλος αφού το ζευγάρι μετατρέψει τις ενέργειές του, χωρίζει και αδειάζει τα γεννητικά όργανα του από το υπόλοιπο της ενέργειας, απορροφώντας το με την αναπνοή και την συνειδητή του φαντασία χρησιμοποιώντας πάντα τις λέξεις δύναμης. Εάν η μετατροπή γίνει σωστά η σπονδυλική στήλη ζεσταίνεται από την ροή της μεταφερόμενης ενέργειας. Τα συνολικά αποτελέσματα είναι καταπληκτικά:
-Αισθάνεται κανείς χαλαρός και ήρεμος, αλλά όχι εξαντλημένος.
-Οξύνεται η αντίληψη, το μυαλό είναι καθαρό και οι αισθήσεις λειτουργούν εντατικά.
-Το σώμα ζωηρεύει, αποκτά αντοχή και αρρωσταίνει δυσκολότερα.
-Αλλάζουν οι βαριές γεννητικές μυρωδιές. Τα σεξουαλικά όργανα δεν μυρίζουν πια ή μυρίζουν ελάχιστα. Κάποιες φορές εμφανίζεται μία ελαφριά μυρωδιά οινοπνεύματος στα γυναικεία όργανα. (Αυτό θυμίζει λίγο τον Οινοπνευματοποιό του Αλχημικού Εργαστηρίου).
-Τα προβλήματα του γυναικείου κύκλου λιγοστεύουν. Σε εντατικές μετατροπές εξαφανίζονται τελείως.
-Παύει το άγχος για το κυνήγι της «ικανοποίησης» και της «επίδοσης». Η συνολική διαδικασία είναι πολύ πιο ικανοποιητική και σωματικά αλλά και ψυχολογικά, από τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του οργασμού. Με το σταμάτημα του οργασμού και την συγκράτηση και μετατροπή της ενέργειας «παίρνει φωτιά» το συναισθηματικό κέντρο και δυνατές συγκινήσεις κατακλύζουν το άτομο.
-Σταματάει κανείς να «ξενοκοιτάζει», όχι γιατί απαγορεύεται αλλά γιατί δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Μια βασική αιτία γι' αυτό είναι η μείωση της «λαιμαργίας» για σεξ, λόγω της δουλειάς πάνω στις εισερχόμενες εντυπώσεις και η φυσιολογική λειτουργία του ενστίκτου με βάση την πραγματική ατομική ανάγκη.
Ας δούμε τώρα τι αναφορές υπάρχουν από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας αλλά και παλαιότερα. Οι αρχαίοι Μυημένοι χρησιμοποιούσαν «γλώσσα συνθημάτων» για την μεταξύ τους επικοινωνία. Έπρεπε να συνεννοούνται χωρίς να αποκαλύπτουν τίποτε στους αμύητους, γιατί η αποκάλυψη και του μικρότερου μυστικού σήμαινε καταδίκη σε θάνατο. Έτσι:
*Η ενεργειακή μετατροπή μέσω του σεξ αναφέρεται σαν πλοίο, φίδι, κρασί, λέβητας. Στον μεσαίωνα αναφέρεται ο Οινοπνευματοποιός του αλχημικού εργαστηρίου.
*Το σεξ αναφέρεται σαν δέντρο, αμπέλι, σιτάρι, καλαμπόκι, ψωμί,
*Οι σεξουαλικές ενέργειες αναφέρονται σαν νερό, ποτάμι, πηγάδι, πηγή.
*Το σεξουαλικό ένστικτο αναφέρεται σαν σκύλος, κόκορας, ταύρος.
*Η λαγνεία αναφέρεται σαν χοίρος, σκύλος, ταύρος, τράγος.
*Τα ελαττώματα αναφέρονται σαν διάφορα ζώα, όπως συμβαίνει και σήμερα. Πχ, πονηρός σαν αλεπού, υπερήφανος σαν παγώνι κλπ.
*Το σώμα αναφέρεται σαν άλογο, άμαξα, σπίτι, κάστρο, πόλη.
Κάποια παραδείγματα είναι ίσως διαφωτιστικά:
α) Ο Ηρακλής καθάρισε τους στάβλους του Αυγεία χρησιμοποιώντας ένα ποτάμι.
Ο μυημένος, καθαρίζει την εσωτερική του κοπριά (τα εγώ) χρησιμοποιώντας τις σεξουαλικές του ενέργειες. Μέσα στους στάβλους υπάρχει κοπριά από 3000 ζώα. Η κοπριά μαζεύεται εκεί για τριάντα χρόνια (πολλές ζωές). Ο Ηρακλής ζητάει το ένα δέκατο των ζώων σαν αμοιβή. Έπειτα εκτρέπει δύο ποτάμια τον Αλφειό και τον Πηνειό. Και έτσι οι στάβλοι καθαρίζονται μέσα σε μία μέρα (μία ζωή).
Πάντα το νερό χρησιμοποιείται σε τελετές κάθαρσης αμαρτιών και εξαγνισμού σε όλες τις θρησκείες. Είναι τα πρωταρχικά νερά, τα νερά της δημιουργίας, η παγκόσμια σεξουαλική ενέργεια μέσω της οποίας θα γίνει η αναγέννηση του μυημένου και η απελευθέρωση του από τα προσωπικά του λάθη.
Ετοιμολογία και ερμηνεία λέξεων:
Αυγείας: απόγονος του Ήλιου, Αυγή.
Ηρακλής: Ήρα-κλέος = η δόξα της Ήρας = η δόξα της Ψυχής.
Τρεις χιλιάδες ζώα: Πολλά ελαττώματα αλλά και οι 3000 κύκλοι του Τροχού του Σαμσάρα.
Κοπριά: τα αποτελέσματα των ελαττωμάτων.
Στάβλος: το ανθρώπινο υποσυνείδητο.
Αμοιβή του ενός δεκάτου: η Δεκάτη της Παλαιάς Διαθήκης, ο «φόρος» που πρέπει να πληρώσει ο μυημένος στον Νόμο για να ελευθερωθεί από τα ελαττώματα που μόνος του δημιούργησε.
Τα δύο ποτάμια: τα δύο νευρικά κανάλια που φέρνουν την συμπαντική ενέργεια στο σώμα μας.
Αλφειός: ο Άσπρος, αυτός που έχει το χρώμα του άσπρου αλευριού από σιτάρι.
Πηνειός: ο Τυλιγμένος, αυτός που έχει σπείρες. Όπως ακριβώς τα δύο κανάλια της σπονδυλικής στήλης.

β) Α' επιστολή Πέτρου κεφ. Γ, παρ.20: Ενώ κατεσκευάζετο η κιβωτός, είς ην ολίγαι. τουτέστιν οκτώ. ψυχαί διεσώθησαν δι' ύδατος
Οι μυημένοι σώθηκαν με μέσον το νερό (δι' ύδατος), δηλαδή με την μετατροπή των ενεργειών τους. Λογικά το κείμενο έπρεπε να γράφει ότι εσώθησαν δια της κιβωτού αλλά γράφει δι' ύδατος. Το ότι είχαν ζώα στην Κιβωτό σημαίνει ότι είχαν ακόμα ελαττώματα στον ψυχισμό τους. Τα ζώα όμως (το πολλαπλό εγώ) δεν τους εμπόδισαν στην σωτηρία τους γιατί έφτιαξαν το «καράβι» τους (τα ανώτερα σώματα της συνείδησης) δουλεύοντας με τα «ύδατα» δηλαδή τις ενέργειες τους.

γ) Σε αρχαίο ελληνικό αμφορέα ένας άνδρας περνάει μέσα από ένα μεγάλο κύκλο κρατώντας στο τεντωμένο χέρι του έναν κόκορα.
Ο μυημένος ελευθερώνεται μέσω της σωστής χρήσης του σεξ από τον οδυνηρό τροχό του Σαμσάρα, τον κύκλο των επαναλαμβανόμενων γεννήσεων και θανάτων. Η εμπλοκή σε αυτόν τον αέναο κύκλο προκαλείται από τα ελαττώματα ή «Εγώ». Αυτά τα αναπτύσσει ο κάθε άνθρωπος, ο οποίος γεννιέται ανίκανος να ξεχωρίζει το αντικειμενικά καλό από το αντικειμενικά κακό. Αυτή η ανικανότητα προκαλεί την προσκόλληση, την λανθασμένη δράση και την δημιουργία «κακών» συνηθειών. Οι συνήθειες αυτές ή με άλλα λόγια το «Εγώ» μας κάνουν να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη, όσες ζωές και αν ζήσουμε (έξις δευτέρα φύσις).

δ) Τσουάνγκ-Τσού:
-Για το πλήθος των ανθρώπων σημασία έχει το κέρδος και για τον Σοφό το σπέρμα.
-Με το σώμα του ακέραιο και το σπέρμα του άθικτο γίνεται ένα με τον Ουρανό.
-…αλλά φθείρεται και το σπέρμα που ξοδεύεται ασταμάτητα και η εξάντληση ακολουθεί την φθορά.
Άλλες έννοιες της λέξης «σπέρμα» που δίνονται στην υποσημείωση του κειμένου είναι: Πνευματική ουσία, ζωτικό πνεύμα, το λεπτό, το καλύτερο, ουσία, πεμπτουσία, αγνό, αγνότητα.

Αποτελέσματα
Το σπέρμα ή θα λέγαμε καλλίτερα η σεξουαλική ενέργεια που περιέχεται σε αυτό, δυναμώνει το σώμα και το πνεύμα. Το άτομο, το οποίο δουλεύει στην μετατροπή των ενεργειών του, γίνεται σιγά-σιγά πιο οξυδερκές (από το δέρκομαι που σημαίνει ζω, διακρίνω, λάμπω). Από το δέρκομαι παράγεται και η λέξη δράκος ή φίδι, ζώο μυθικό με μεγάλες δυνάμεις. Έτσι μπορεί να αντιλαμβάνεται λεπτές διανοητικές και συναισθηματικές αποχρώσεις του ΕΓΩ στην προσπάθεια του να αυτο-ανακαλυφθεί.
Επιπλέον η «αποθηκευμένη» ενέργεια του επιτρέπει να προχωρήσει στην διάλυση του Εγώ-ελαττώματος, ή όπως λέγεται στον θάνατο του εαυτού του, το οποίο έχει μελετήσει και αναλύσει διεξοδικά. Κανονικά ένας άνθρωπος μπορεί να προχωρήσει μέχρι τον διαχωρισμό ενός ελαττώματος από τον ψυχισμό του. Όμως το να πετύχει την καταστροφή του είναι άλλη υπόθεση. Η καταστροφή θα τον μετέτρεπε σε ένα «άλλο άτομο» ανίκανο να επαναλάβει τα παλιά λάθη. Σαν παράδειγμα θα μπορούσατε να πάρετε τους ναρκομανείς, τους καπνιστές και τους αλκοολικούς. Μπορεί μετά από μεγάλες προσπάθειες να «κόψουν» την συνήθεια τους αλλά αν κάνουν το σφάλμα να ικανοποιήσουν μια μόνο φορά το παλιό τους πάθος, τότε εκείνο καταλαμβάνει ξανά τον ψυχισμό τους και όλη η προσπάθεια που έκαναν έγινε άδικα γιατί πρέπει να ξαναρχίσουν από την αρχή.
Επίσης του δίνεται η δυνατότητα, μετά τον «θάνατο» του, να «γεννηθεί» σαν το αντίστοιχο προτέρημα (π.χ. από θυμός σε πραότητα κλπ) αυξάνοντας έτσι την Συνείδησή του εις βάρος του άγνωστου και απείθαρχου υποσυνείδητου.
Αυτή η αύξηση της Συνείδησης επιτρέπει την κίνηση στους «ανώτερους κόσμους» ή με άλλα λόγια στις υπόλοιπες άγνωστες και απρόσιτες στον κοινό άνθρωπο διαστάσεις του σύμπαντος. Οι επιστήμονες σήμερα αναγκάζονται, για να εξηγήσουν την λειτουργία του σύμπαντος, να υποθέσουν ότι μαζί με τις τέσσερις γνωστές διαστάσεις (ύψος, πλάτος, μήκος, χρόνος) υπάρχουν συνολικά πολύ περισσότερες (δεκατρείς ή και παραπάνω).
Έτσι εμπειρίες αστρικού διαχωρισμού, διαλογισμού, διαίσθησης και διόρασης γίνονται όλο και περισσότερες. Τελικά το άτομο γίνεται απόλυτα συνειδητό, ξεφεύγει από τον ζωώδη χαρακτήρα του και βιώνει το Φωτισμένο Κενό ή την Φώτιση ή το Νιρβάνα ή την ένωση με το Θείο ή όπως αλλιώς μπορεί να περιγραφεί η αποδέσμευση από την ύλη.
Η Αγία Γραφή περιέχει επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Στο Λευιτικό (το βιβλίο των ιερέων), επιτρέπεται η επαφή με γυναίκα, αλλά απαγορεύεται να γίνει αυτό «εν σπέρματι συνουσίας»:
Λευιτικό κεφ. ΙΕ, παράγραφος 3:...και αυτός είναι ο νόμος της ακαθαρσίας του, ενώ τρέχει γόνος(σπέρμα) από το σώμα του...
Λευιτικό κεφ. ΙΕ, παράγραφος 16:...και ο άνθρωπος από τον οποίο θα εξέλθει «κοίτη σπέρματος...... θα είναι ακάθαρτος μέχρι το βράδυ...
Λευιτικό κεφ. ΙΕ, παράγραφος 18:...και η γυναίκα με την οποία θα κοιμηθεί άνδρας «κοίτην σπέρματος»(δηλαδή με σκοπό ή αποτέλεσμα την εκσπερμάτωση) θα λουσθούν με νερό και θα είναι ακάθαρτοι μέχρι το βράδυ...
Λευιτικό κεφ. ΙΕ, παράγραφος 15:...και θα κάνει εξιλέωση ο ιερεύς για αυτόν ενώπιον του Κυρίου για την ρεύση του...
Λευιτικό κεφ. ΙΕ, παράγραφος 31:...και δεν θα πεθάνουν για την ακαθαρσία τους, με το να μιαίνουν την σκηνή μου που βρίσκεται μέσα τους ...
Λευιτικό κεφ. ΙΕ, παράγραφος 32:...και εάν από κάποιον εξέλθει κοίτη σπέρματος για να μιανθεί από αυτήν...

Λευιτικό, κεφάλαιο ΙΒ παράγραφος 2 και 5:...γυνή ήτις εάν σπερματισθεί...θα είναι ακάθαρτη επτά ημέρες...
Εδώ υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το εάν του κειμένου φανερώνει ότι η γυναίκα μπορεί όχι μόνο να έρθει σε σεξουαλική επαφή χωρίς να σπερματισθεί, αλλά και να αποκτήσει παιδί επίσης χωρίς να σπερματισθεί. Στο εάν περιέχεται και η έννοια του «ατυχήματος».

Παροιμίες, κεφάλαιο Ε, παράγραφος 15 έως 18: Πίνε ύδατα από τα αγγεία σου και από τα δικά σου πηγάδια. Να μην ξεχειλίσουν τα ύδατα σου από την πηγή σου και ας περνούν από τις πλατείες σου τα δικά σου ύδατα. Για σένα μόνο να υπάρχουν και κανείς ξένος να μην πάρει μέρος σε αυτά. Η πηγή του ύδατος σου να είναι για σένα και να ευφραίνεσαι με την γυναίκα που έχεις από νέος.

Παροιμίες. Κεφάλαιο Θ, παράγραφος 13-18: Γυναίκα ανόητη και θρασεία..... προσκαλεί τους διαβάτες....λέγουσα: άρτους κρυφούς ηδονικά αγγίξτε και ύδωρ κλοπής γλυκερό....Ο δε αγνοών....συναντά παγίδα θανάτου, αλλά απομακρύνσου μη σταθείς εκεί, μην της πεις ούτε το όνομα σου, διότι έτσι θα υπερβείς ξένη πηγή, και θα διαβείς ξένο ποταμό, και από ξένα νερά άπεχε και από ξένη πηγή μην πιεις , για να ζήσεις πολύ χρόνο και να σου προστεθούν χρόνια ζωής.

Επιστολή Ιωάννου, κεφάλαιο Α, παράγραφος 9: Αυτός που γεννήθηκε από τον θεό αμαρτία δεν κάνει, διότι το σπέρμα του μένει μέσα του, και δεν δύναται να αμαρτάνει...

Λευϊτικόν, κεφάλαιο ΙΑ, παράγραφος 7:..... και τον χοίρον...... ακάθαρτος είναι για εσάς......

Ησαΐας, κεφάλαιο ΞΕ, παράγραφος 4: Στα μνήματα και στις σπηλιές κοιμούνται για να ονειρευτούν, οι τρώγοντες χοιρινό κρέας και ζουμί θυσιών, μολυσμένα είναι όλα τα σκεύη τους.

Ματθαίος, κεφάλαιο 19 παράγραφος 12:…και υπάρχουν ευνούχοι οι οποίοι έγιναν μόνοι τους ευνούχοι δια την βασιλείαν των ουρανών.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό πως υπάρχει η κρυφή γνώση ότι μέσω της «μη εκσπερμάτωσης», είναι δυνατά όλα εκείνα τα θαυμάσια που αναφέρονται για τον άνθρωπο και τις δυνατότητες του. Πρόσεξε επίσης τα παρακάτω άσχετα, με την πρώτη ματιά, δεδομένα:
-Οι Ινδοί ισχυρίζονται ότι η Κουνταλίνη (το ιερό φίδι-φωτιά) είναι κρυμμένο στον κόκκυγα. Αφυπνιζόμενη (με ασκήσεις) ανεβαίνει σταδιακά στην σπονδυλική στήλη, ανοίγει τα τσάκρας και ενώνει τον άνθρωπο με το θείο.
-Οι αρχαίοι Έλληνες ονομάζουν τον κόκκυγα ΙΕΡΟΝ ΟΣΤΟΥΝ. Για «κάποιον λόγο» θεωρούν το συγκεκριμένο οστό σαν Ιερό. Αυτό πολύ απλά είναι η ένδειξη ότι γνώριζαν πολύ καλά την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου οστού, για την εσωτερική ανάπτυξη του ανθρώπου.
-Οι Φαραώ, οι οποίοι ως γνωστόν θεωρούνταν Θεοί, στόλιζαν το μέτωπό τους με ένα φίδι .
-Οι μασόνοι έχουν 33 βαθμούς μύησης (όσοι και οι σπόνδυλοι της σπονδυλικής στήλης), ένδειξη των ξεχασμένων πια γνώσεων που υπάρχουν διάσπαρτες σε βιβλία και θεωρίες κάθε είδους.
-Ο Χριστός πέθανε στον σταυρό (ο θάνατος της αμαρτίας) και αναστήθηκε στην ηλικία των 33 ετών.
-Τα δύο κορδόνια (ή κολώνες ή φύλακες του ναού) ΙΔΑ και ΠΙΓΚΑΛΑ ξεκινούν από τους γεννητικούς αδένες (όρχεις ή ωοθήκες) και καταλήγουν στα ρουθούνια. Δηλαδή οι γεννητικοί αδένες και τα ρουθούνια βρίσκονται σε στενή ενεργειακή σύνδεση μεταξύ τους:
1) ΝΕΑ 15-8-1992 Σύνδρομο Κόλμαν: Όταν η όσφρηση χάνεται. Μια ελαφριά πάθηση, η οποία αν δεν θεραπευτεί μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα, υποπλασία των όρχεων κ.λ.π.
Στο άρθρο αναφέρεται ότι τα νεαρά αγόρια έχουν συχνά δύο φαινομενικά άσχετα συμπτώματα: δεν έχουν όσφρηση και τα γεννητικά τους όργανα είναι λεπτά. Επίσης υπάρχουν ορισμένοι νευρώνες στο έμβρυο, οι οποίοι μοιράζονται τελικά στον οσφρητικό λοβό και στον υποθάλαμο ο οποίος παράγει τις σεξουαλικές ορμόνες. Ένα ελάττωμα σε συγκεκριμένο γονίδιο μπορεί να προκαλέσει αυτή την παράξενη ασθένεια.
2) ΕΘΝΟΣ 20-1-1995 Το σπέρμα έχει όσφρηση.
Το σπέρμα «μυρίζοντας» βρίσκει τον δρόμο μέχρι το ωάριο, θα ήταν δυνατόν να κατασκευαστεί αντισυλληπτικό για άνδρες, αλλά θα μπορούσε να καταστρέψει την όσφρηση εκείνου που θα το χρησιμοποιήσει.
3) Διαδίκτυο: Οι περισσότερες παρενέργειες του Βιάγκρα σχείζονται με το κεφάλι. Η μύτη παθαίνει συμφόρηση και βουλώνει, αφού ο βλενογόνος της μοιάζει με τον βλενογόνο των γεννητικών οργάνων.
4) http://english.pravda.ru/science/ Μεταφέρω μεταφρασμένο το άρθρο: «Επιστήμονες ανακάλυψαν το τρίτο μάτι, το κέντρο της διαίσθησης και της τηλεπάθειας.» Η απόδειξη της ύπαρξης του τρίτου ματιού μπορεί να βρεθεί στην μοντέρνα εμβρυολογία 30.05.2005.
Γνωστοί Ρώσοι παραψυχολόγοι έχουν κάνει επανειλημμένα ένα ασυνήθιστο πείραμα. Ο υπεύθυνος της ανακάλυψης, υποψήφιος τεχνικών επιστημών στην Τεχνητή Νοημοσύνη, Vitaly Pravdivtsev είπε: Το φωτογραφικό φιλμ τοποθετήθηκε, μέσα σε αδιαφανή φάκελο, στο μέτωπο και πάνω του αποτυπώθηκαν οι εικόνες που ζητήθηκαν.
Το πείραμα απέδειξε ότι πολλοί άνθρωποι είναι ικανοί να εκπέμψουν τις αποκαλούμενες εγκεφαλικές εικόνες από κάποιο σημείο στο μέτωπο. Αρχαίες Ανατολικές παραδόσεις μπορούν να αποδείξουν την υπόθεσή μας. Λένε ότι η ακτινοβολία έρχεται από ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου, τα τσάκρας. Ένα από αυτά είναι ιδιαίτερα ισχυρό σε αυτό: το Ajna-chakra. Οι εσωτεριστές ονομάζουν αυτό το κέντρο σαν «τρίτο μάτι» είπε ο Pravdivtsev.
Η εικόνα του τρίτου ματιού φαίνεται στο μέτωπο αρχαίων θεϊκών πλασμάτων στα γλυπτά και τους τοίχους των βουδιστικών ναών. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι η απεικόνιση εξωγήινων προγόνων (θεών). Οι μύθοι λένε ότι το τρίτο μάτι τους έδινε αξιοσημείωτες δυνάμεις όπως η τηλεπάθεια και η διόραση. Πολλοί συνηθισμένοι άνθρωποι, κυρίως βουδιστές, αναλώνουν την ζωή τους για να επανακτήσουν τις χαμένες θεϊκές ικανότητες. Αυτό απαιτεί πολλά χρόνια εσωτερικής πνευματικής εργασίας που μπορεί να τελειώσει με την απόκτηση παραφυσικών ικανοτήτων.
Ο Vitaly Pravdivtsev πιστεύει ότι το τρίτο μάτι είναι ένα όργανο που υπάρχει πραγματικά. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το βασικό αυτό όργανο σε σπάνιες περιπτώσεις στην ζωή του. Η περίπτωση μιας αμερικανίδας δασκάλας, η οποία έκρυβε το τρίτο της μάτι με μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού έγινε παγκόσμια γνωστό πολλά χρόνια πριν. Η δασκάλα έλεγε ότι τα παιδιά την φώναζαν Κύκλωπα όταν ήταν μικρή. Η γυναίκα αναγνώρισε, ωστόσο, ότι το τρίτο μάτι ήταν πολύ χρήσιμο με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Η απόδειξη της ύπαρξης του τρίτου ματιού μπορεί να βρεθεί επίσης στην μοντέρνα εμβρυολογία. Το όργανο αυτό αναπτύσσεται μαζί με τους φωτο-υποδοχείς, τους φακούς και τα νευρικά κύτταρα στο δύο μηνών ανθρώπινο έμβρυο. Όμως, εξαφανίζεται καθώς μεγαλώνει το έμβρυο. Αφήνει την επίφυση, έναν αδένα σαν φασόλι, μπροστά στην παρεγκεφαλίδα. Οι ειδικοί εξετάζουν προσεκτικά την αξιοσημείωτη ευκινησία της επίφυσης και την ικανότητά της να στρέφεται όπως το μάτι. Επιπλέον οι γιατροί σημειώνουν την άμεση ομοιότητα του αδένα με το μάτι: έχει και αυτός φακό και φωτοευαίσθητα νεύρα. Οι βιολόγοι λένε ότι η επίφυση μειώθηκε σε μέγεθος, λόγω αχρηστίας, κατά την διάρκεια χιλιάδων ετών, αν και έχει συνήθως το μέγεθος κερασιού.
Η επίφυση ίσως συνδέεται άμεσα με ειδικές ικανότητες του ανθρώπου. Μερικοί άνθρωποι εξειδικευμένοι σε πνευματικές πρακτικές, αναπτύσσουν ορμονικές αλλαγές στο σώμα τους, οι οποίες λεπταίνουν τα πλευρικά κόκαλα του κρανίου. Ο κωνοειδής αδένας σχετίζεται με σεξουαλικές λειτουργίες. Η σεξουαλική εγκράτεια ενεργοποιεί την επίφυση. Αυτός ήταν πιθανόν ο κύριος λόγος που οι μάγοι χρησιμοποιούσαν παρθένες και μικρά παιδιά σαν βοηθούς στις εργασίες τους.
Το τρίτο μάτι συνήθως βρισκόταν στις πλευρές του κρανίου ή στην ινιακή περιοχή πολλούς αιώνες πριν. Αυτή η τοποθέτηση δημιούργησε την «κυκλική επιτήρηση». Το τρίτο μάτι χώθηκε βαθιά στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια της εξέλιξης. Τα μάτια έφεραν τον φακό τους στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπου λαμβάνει τις περισσότερες πληροφορίες. Οι Ινδοί ακόμη ζωγραφίζουν στο μέτωπο το τρίτο μάτι, το κέντρο των αόρατων τηλεπαθητικών σημάτων.
Συμπέρασμα: Οι Ρώσοι ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική αποχή διεγείρει την επίφυση. Είναι επίσης ιατρικώς παραδεκτό ότι η σεξουαλική επαφή είναι απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Ο δρόμος που συνδυάζει και τα δύο είναι η Σεξουαλική Αλχημεία, δηλαδή ερωτική επαφή χωρίς εκσπερμάτωση.
Η Μεγάλη Μάχη ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό δίνεται σήμερα πάνω στο Ιερό Κόκαλο. Οι καλοί προσπαθούν να τραβήξουν τον άνθρωπο στον ανοδικό δρόμο της μη εκσπερμάτωσης (και κατ' επέκταση στην αύξηση της συνείδησης), ενώ οι κακοί προς τον καθοδικό δρόμο της εκσπερμάτωσης (και κατ' επέκταση στην αύξηση του εγωισμού).
Επίσης σήμερα «είναι η εποχή που η Μαύρη Μαγεία είναι ελεύθερη και κυριαρχεί». Η σημερινή κατάσταση το αποδεικνύει: Δεκάδες περιοδικά, κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοκασέτες με θέματα πορνό, βομβαρδίζουν τον αναγνώστη-θεατή με την εκσπερμάτωση σαν κύριο θέμα. Ο φακός ζουμάρει και δείχνει το γεγονός σε μεγέθυνση (ο πρωταγωνιστής πάντα εκσπερματώνει έξω για να φαίνεται), ενώ τα ερωτικά παιχνίδια (σημαντικότατο μέρος της επαφής) είναι απλά «η γαρνιτούρα στο προσφερόμενο πιάτο». Έτσι σήμερα έχει χαθεί η «οργανική ντροπή» η οποία χρησιμοποιημένη σωστά μπορεί να δώσει στην ερωτική πράξη ατμόσφαιρα αίγλης και μυστηρίου. Επιπλέον υπάρχει και ή «επιστημονική» διαφήμιση των μοντέρνων επιστημόνων για τα οφέλη της εκσπερμάτωσης.
Τέλος ο ισχυρισμός ότι ο μη οργασμός αποθηκεύει ενέργειες στο σώμα που κάνουν τον οργανισμό ανθεκτικότερο, έχει σαν σοβαρό του σύμμαχο τις παρακάτω παρατηρήσεις:
1) Νέος σημαίνει ζωντάνια, υγεία, αντοχή και μεγάλη ερωτική διάθεση. Αντίθετα ο γέρος χαρακτηρίζεται από τα ακριβώς αντίθετα. Επειδή το κύριο ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι η προσκόλληση στο γενετήσιο ένστικτο, πρέπει να προσέξετε το γεγονός ότι, πριν από οτιδήποτε άλλο, παρατηρείται στους ενήλικους μείωση της ερωτικής αντοχής.
2) Πολλοί αθλητές, οι οποίοι σε μικρή ηλικία έχουν καλές επιδόσεις, εγκαταλείπουν τον πρωταθλητισμό με την έναρξη της ερωτικής τους ζωής.
3) Ακόμη και σήμερα οι αθλητές αποσύρονται σε ξενοδοχεία μια ή δύο ημέρες πριν τον αγώνα, για να φυλάξουν τις δυνάμεις τους. Ξενύχτι, ποτό και σεξ προξενούν και κόπωση εκτός από απόλαυση.
4) Σήμερα οι γυναίκες χειραφετούνται και απελευθερώνονται από τις διάφορες κοινωνικές και άλλες αναστολές τους, πληροφορούνται για τα θέματα του σεξ και κατορθώνουν να φτάνουν συχνότερα σε οργασμό. Όμως παρατηρείται ταυτόχρονα μια σημαντική αύξηση προβλημάτων γονιμότητας και άλλων προβλημάτων υγείας σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Σήμερα τα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά χωρίς φάρμακα και ιατρική υποστήριξη. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Θυμηθείτε τις γιαγιάδες μας (με πολλές αναστολές, ανικανοποίητες και καταπιεσμένες αλλά και φτωχότερα τρεφόμενες), οι οποίες δούλευαν σαν σκλάβες, έμεναν έγκυες «με την μυρωδιά» και γεννούσαν «σαν κουνέλες» πανεύκολα χωρίς φάρμακα και γιατρούς. Τελικά ζούνε ακόμα, σε αντίθεση με τους όχι και τόσο ταλαιπωρημένους (αλλά σίγουρα ικανοποιημένους σεξουαλικά) άνδρες τους. Είναι γνωστή η φράση που λέγεται μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Όταν χτυπάει η καμπάνα δεν ρωτάς ποια πέθανε, αλλά ποιος πέθανε». Υπάρχει βέβαια η φυσική αιτία της ανδρικής θνησιμότητας , όμως δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι πάντοτε οι άνδρες ήταν αυτοί που «ξοδεύονταν» σε καταχρήσεις και ηδονές κάθε είδους. Σήμερα, σε όποια μέρη του πολιτισμένου κόσμου οι γυναίκες υιοθετούν τις ανδρικές συνήθειες, παρατηρείται σημαντική μείωση του ορίου ζωής τους και σίγουρα μετά από μερικά χρόνια θα πεθαίνουν και αυτές το ίδιο γρήγορα με τους άνδρες.
Τελικά το κυριότερο πρόβλημα στις γυναίκες είναι η σεξουαλική απελευθέρωση. Η «κακή χρήση» του σεξουαλικού ενστίκτου τις έχει κάνει πλέον ευάλωτες ενεργειακά, με αποτέλεσμα να γίνουν και σε έναν ακόμα τομέα ίσες με τους άνδρες.
Έτσι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα ανδρών και γυναικών είναι η σεξουαλική επαφή χωρίς οργασμό και χωρίς εκσπερμάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη