Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Μαΐου 2012

ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1964-1965-1966 - δ μέρος

ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1964-1965-1966

ΒΙΒΛΙΟ 3

Κεφάλαιο

Τίτλος

Σελίδα

1

Το βρέφος Ήλιος


2

Η Γαλαξιακή οδός


3

Το ηλιακό σύστημα του Όρς


4

Ατομική επιστήμη


5

Η ενάτη σφαίρα


6

Η σεξουαλική ενέργεια


7

Η έλξη των αντιθέτων


8

Το σεξουαλικό υδρογόνο Si12


9

Τα Σεληνιακά σώματα


ΒΙΒΛΙΟ 3

Κεφάλαιο 1

Το βρέφος Ήλιος

Αγαπητού γνωστικοί αδελφοί.

Απόψε όλου μας γιορτάζουμε με απέραντη ευτυχία τα Χριστούγεννα του 1966, και είναι επείγον να μελετήσουμε σε βάθος τα Χριστικά μυστήρια.

Το ξημέρωμα της μεγάλης κοσμικής ημέρας, ο Πρώτος Λόγος, ο Πατέρας είπε στον Τρίτο Λόγο, το Άγιο Πνεύμα: «Πήγαινε να γονιμοποιήσεις την σύζυγό μου, την χαώδη ύλη, την Μεγάλη Μητέρα για να ξεπεταχτεί η ζωή, όπως εσύ θα δεις». Έτσι μίλησε ο Πατέρας και ο Τρίτος Λόγος υποκλίθηκε με σεβασμό. Ξημέρωνε η αυγή της δημιουργίας.

Στους επτά ναούς του Χάους εργάστηκαν οι Κοσμοκράτορες, ο στρατός των δημιουργών της αυγής, η στρατιά των Elohim, ο Τρίτος Λόγος.

Τρεις δυνάμεις είναι απαραίτητες για κάθε δημιουργία η θετική δύναμη, η αρνητική δύναμη και η ουδέτερη δύναμη.

Μπροστά στον βωμό του ναού, ένας Elohim πολοποιήθηκε σε ανδρική μορφή, θετική, και ο άλλος σε θηλυκή μορφή, αρνητική.

Ο κάτω όροφος του ναού, η χορωδία των Elohim, αντιπροσώπευε την ουδέτερη μορφή.

Αυτή η εντολή των τριών δυνάμεων έμεινε έτσι καθορισμένη για κάθε έναν από τους επτά πρωτόγονους ναούς του Χάους.

Έψελνε ο θεϊκός άνδρας, έψελνε η θεϊκή γυναίκα, έψελνε και η χορωδία των Elohim.

Όλη η λειτουργία των επτά ναών ψάλθηκε και ο Μεγάλος Λόγος γονιμοποίησε την κοιλιά της Μεγάλης Θεϊκής Μητέρας.

Στην αρχή ήταν ο Λόγος, και ο Λόγος ήταν με τον Θεό, και ο Λόγος ήταν Θεός. Αυτός ήταν στην αρχή με τον Θεό. Τα πάντα έγιναν από αυτόν και χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε τίποτε από ότι υπάρχει.

Σ’ αυτόν ήταν η ζωή, και η ζωή ήταν το φως των ανθρώπων.

Ο Λόγος γονιμοποίησε τα νερά της ζωής και το Σύμπαν στην σπερματική του κατάσταση ανάβλυσε λαμπρό την αυγή.

Το Άγιο Πνεύμα γονιμοποίησε την Μεγάλη Μητέρα και γεννήθηκε ο Χριστός. Ο Δεύτερος Λόγος είναι πάντα ο γιος της Παρθένας Μητέρας.

Εκείνη υπήρξε πάντοτε παρθένα πριν από τον τοκετό, κατά τον τοκετό και μετά τον τοκετό. Αυτή είναι η Μαρία, η Ίσις, η Αδωνία, η Ινσομπέρτα, η Ρέα, η Κυβέλη κλπ.

Εκείνη είναι το πρωτόγονο Χάος, η θεμελιακή Ουσία, η Πρώτη Ύλη του Μεγάλου Έργου.

Ο Κοσμικός Χριστός είναι ο στρατός του Μεγάλου Λόγου και γεννιέται πάντοτε στους κόσμους και σταυρώνεται σε κάθε έναν από αυτούς, ώστε όλα τα όντα να έχουν ζωή και να την έχουν σε αφθονία.

Αδελφοί μου: Παρατηρήστε το άστρο βασιλιά στην ελλειπτική του κίνηση. Ο ήλιος κινείται από νότο προς βορρά και από βορρά προς νότο. Όταν ο ήλιος προχωρεί προς τον βορρά από τις εικοσιπέντε Δεκεμβρίου για να δώσει ζωή και ζεστασιά σε όλα τα πλάσματα, το βρέφος ήλιος γεννιέται στις εικοσιτέσσερις ξημερώνοντας η εικοστή πέμπτη του Δεκέμβρη και σταυρώνεται στην εαρινή ισημερία για να δώσει ζωή σε ότι υπάρχει.

Η σταθερή ημερομηνία της γέννησης του και η κινητή ημερομηνία του θανάτου του, έχει βαθιά σημασία σε όλες τις θρησκευτικές θεολογίες.

Αδύναμο και ανίκανο γεννιέται το Βρέφος του ήλιου στην ταπεινή εκείνη φάτνη του κόσμου και μία από τις πολύ μακριές νύχτες του χειμώνα, όταν οι ημέρες είναι πολύ μικρές στις περιοχές του βορρά.

Το σημάδι της Ουράνιας Παρθένας υψώνεται στον ορίζοντα την περίοδο των Χριστουγέννων και έτσι γεννιέται το βρέφος για την σωτηρία του κόσμου.

Ο Χριστός ήλιος κατά την παιδική του ηλικία βρίσκεται περιτριγυρισμένος από κινδύνους και είναι ολοφάνερο ότι το βασίλειο του σκότους είναι πολύ πιο μεγάλο από το δικό του τις πρώτες ημέρες, αλλά αυτός ζει παρ’ όλους τους τρομερούς κινδύνους που τον απειλούν.

Περνά ο καιρός.....οι μέρες παρατείνονται σκληρά και φθάνει η εαρινή ισημερία, η Μεγάλη Εβδομάδα, η στιγμή της διάβασης από την μία άκρη στην άλλη, η στιγμή της σταύρωσης του Κυρίου σ’ αυτόν τον κόσμο μας.

Ο Χριστός Ήλιος σταυρώνεται στον πλανήτη γη για να δώσει ζωή σε ότι υπάρχει. Μετά τον θάνατό του ανασταίνεται σε όλη την πλάση και ωριμάζει έτσι το σταφύλι και το σιτάρι. Ο Νόμος του Λόγου είναι η θυσία.

Αυτό είναι το κοσμικό δράμα που επαναλαμβάνεται από στιγμή σε στιγμή σε όλο το άπειρο διάστημα, σε όλους τους κόσμους, σε όλα τα ηλιακά συστήματα.

Αυτό είναι το κοσμικό δράμα που αναπαριστάνεται σε όλους τους ναούς της Αιγύπτου, Ελλάδας, Ινδίας, Μεξικού κλπ.

Αυτό είναι το κοσμικό δράμα που αναπαριστάνεται σε όλους τους ναούς όλων των κόσμων του άπειρου διαστήματος.

Η δευτερεύουσα όψη αυτού του μεγάλου δράματος αντιστοιχεί με πλήρη ακρίβεια σε κάθε ιερό άτομο που μέσω της συνειδησιακής επανάστασης φθάνει στην μύηση Venusta μεταμορφώνεται σε Ηλιακό Ήρωα.

Κεφάλαιο 2ο

Η Γαλαξιακή οδός

Τα Χριστούγεννα είναι μια ηλιακή γιορτή, μια άφατη κοσμική γιορτή που έχει την καταγωγή της στην βαθιά νύχτα των αιώνων.

Ο φυσικός Ήλιος, ο τρισδιάστατος δεν είναι άλλος από τον φορέα δράσης του πνευματικού ήλιου. Ο Φυσικός Ήλιος, ο Μυστικιστικός συναντά τον ήλιο του μεσονυκτίου, το «άστρο της Βηθλεέμ τον Κοσμικό Χριστό.

Όλες οι αρχαϊκές θρησκείες καλλιέργησαν πάντα την λατρεία στον Ήλιο και μέχρι το Βατικανό είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που οι πόρτες του Βλέπουν την Ανατολή όπου ανατέλλει ο Ήλιος.

Οι πρωτόγονοι Χριστιανοί έλεγαν πάντα με μεγάλη ευλάβεια «Ο Ιησούς Χριστός μας, ο Ήλιος».

Είναι αξιοθαύμαστο το πως κινείται το άστρο Βασιλιάς ανάμεσα στα αναρίθμητα άστρα του άπειρου διαστήματος. Σε σχέση με τους κοντινότερους κόσμους, κινείται με ταχύτητα 2Ο χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο.

Στο κέντρο της Γαλαξιακής οδού, ο ήλιος περιστρέφεται με την καταπληκτική ταχύτητα της τάξης των 27Ο χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Στην κίνηση του αυτή συμπαρασύρει και την γη καθώς και όλο το ηλιακό σύστημα.

Η Γη στην οποία ζούμε, κινούμαστε, και έχουμε το δικό μας Είναι, είναι κάτι περισσότερο από ένα μόριο ύλης, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ένας ζωντανός οργανισμός στου οποίου την επιδερμίδα ζούμε όλοι εμείς σαν απλά παράσιτα.

Ο δρόμος που διατρέχει η γη στο άπειρο διάστημα είναι πολύπλοκος και δύσκολος. Ο πλανήτης γη χορεύοντας γύρω από τον ήλιο ανάμεσα στην μουσική των σφαιρών ταξιδεύει πράγματι με μία ιλιγγιώδη ταχύτητα γυρίζοντας γύρω από το κέντρο αυτού του θαυμαστού γαλαξία στον οποίο ζούμε.

Η Γαλαξιακή οδός είναι πράγματι τόσο γιγαντιαία που ακόμα και ταξιδεύοντας με 27Ο χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ο ήλιος, θα χρειαστεί 22Ο εκατομμύρια χρόνια για να κάνει έναν ολόκληρο κύκλο γύρω απ’ αυτήν.

Η Γαλαξιακή οδός είναι ένας ζωντανός κοσμικός οργανισμός, ένα Σπειροειδές σώμα μέσα στο οποίο υπάρχει το Ηλιακό μας σύστημα.

Κάθε νεφέλωμα, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας Γαλαξιακής οδού έχει δικαιωματικά το ίδιο βασικό σχέδιο.

Σε κάθε Γαλαξία επιδρούν τρεις δυνάμεις, η πρώτη είναι η Κεντρομόλος, η δεύτερη η Φυγόκεντρος, η τρίτη είναι η Ουδέτερη, η οποία χρησιμεύει σαν σημείο στήριξης και ισορροπίας.

Η Φυγόκεντρη δύναμη δίνει στο Νεφέλωμα μια κίνηση με σπειροειδή μορφή παρόμοια με έναν ανεμοστρόβιλο σε μια αμμουδιά που δίνει πνευματική κίνηση στην κολώνα σκόνης που σηκώνει.

Ο Γαλαξίας με τα δεκαοκτώ εκατομμύρια ήλιους του και τους αναρίθμητους πλανήτες και σελήνες, έχει σαν κέντρο βάρους τον Κεντρικό Ήλιο.

Παλιές εσωτεριστικές παραδόσεις βεβαιώνουν ότι στον Κεντρικό Ήλιο βρίσκεται η Υπερβατική Εκκλησία.

Οι μύστες της Λευκής Αδελφότητας μπορούν να ταξιδέψουν με τα ανώτερα υπαρξιακά σώματα του Είναι μέχρι την Υπερβατική Εκκλησία.

Μέσα στον ναό του Σείριου οι μύστες μπορούν να έχουν την ευτυχία να συναντηθούν με τους μαθητές του Θεού.

Όταν κάποιος μύστης αποπειραθεί να περάσει πέρα από τον Γαλαξία, είναι υποχρεωμένος πάντα να επιστρέψει στον Σείριο. Στους μύστες του πλανήτη Γη απαγορεύεται να πάνε πιο πέρα από τον Σείριο.

Οι Αστρονόμοι ξέρουν πολύ καλά ότι πέρα από τον Γαλαξία, υπάρχουν μόνο τρεις Γαλαξίες ορατοί με γυμνό μάτι χωρίς την βοήθεια τηλεσκόπιου. Δύο από αυτούς, είναι ορατοί από το νότιο ημισφαίριο, και είναι το Μεγάλο Νέφος και το Μικρό Νέφος του Μαγγελάνου, ονομαζόμενοι έτσι προς τιμήν του μεγάλου εξερευνητή.

Οι μύστες της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας όταν περνούν πιο πέρα από τον Σείριο, μπορούν να δουν δύο τάξεις κόσμων που αστράφτουν με λαμπρότητα με ένα όμορφο ροζ χρώμα. Σε αυτούς τους δύο Γαλαξίες υπάρχουν άλλου τύπου κοσμικοί νόμοι, άγνωστοι στους κατοίκους του Γαλαξία.

Στα ιερά κείμενα της μυστικής σοφίας, υπάρχει ένα αξίωμα που λέει: «Εκεί όπου το φως λάμπει πιο έντονα εκεί επίσης υπάρχουν τα πιο βαθιά σκοτάδια».

Στους ανώτερους κόσμους, κάθε μύστης μπορεί να διαπιστώσει ότι πολλές φορές κοντά σε έναν φωτεινό ναό, υπάρχει σαν αντίθεση και ένα ναός βαθιού σκοταδιού.

Βασιζόμενοι στους κανόνες αυτούς μπορούμε να βεβαιώσουμε χωρίς φόβο ότι κάνουμε λάθος, ότι ο Κεντρικός Ήλιος Σείριος είναι διπλός και ότι ο σύντροφός του είναι ένας γιγάντιος σκοτεινός κόσμος.

Οι κοσμικές δυνάμεις που κυβερνούν τον υπερ-ουρανό έρχονται, στον πλανήτη Γη από τον Σείριο, αλλά από τον σκοτεινό αδελφό του κατεβαίνουν σ’ εμάς οι δυνάμεις που κυβερνούν την παρα-Κόλαση.

Οι αστρονόμου δίνουν στον Σείριο το παρατσούκλι του Άστρο Σκύλος και στον σύντροφο του, τον σκοτεινό, το παρατσούκλι Κουτάβι.

Ο Γαλαξίας μας είναι γιγάντιος, θαυμάσιος, εξαίρετος, ο Γαλαξίας μας μετράει 100.000 έτη φωτός σε διάμετρο και ίσως 10.000 έτη φωτός παχύς.

Ο Ήλιος που μας ζεσταίνει και μας δίνει ζωή, ο αγαπημένος μας Ήλιος, πηγή κάθε ζωής, βρίσκεται τοποθετημένος 3.000 έτη φωτός από το σημείο που τοποθετείται στο τρίτο της απόστασης μεταξύ του κέντρου του Γαλαξία και ενός από τα άκρα του. Φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον εσωτερικό δακτύλιο ενός ελικοειδούς βραχίονα και επίσης μιας ομάδας άστρων πολύ αδύνατων και μακρινών και άλλης ομάδας πιο πλησιέστερης προς το κέντρο.

Υπάρχουν στο άπειρο διάστημα πολλές χιλιάδες και εκατομμύρια από Γαλαξίες· υπολογίζεται ότι σε έναν χώρο 250.000.000 ετών φωτός, υπάρχουν περίπου 2.000.000 από Γαλαξίες, και παρ’ όλη αυτή την τρομακτική απόσταση δεν υπάρχουν σημάδια ότι τελειώνουν.

Το ηλιακό μας σύστημα μοιάζει, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς υπερβολή, σαν αιμοσφαίριο του ανθρώπινου οργανισμού.

Στο μικροσκόπιο μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι ένα λευκό αιμοσφαίριο αποτελείται επίσης από έναν πυρήνα ή ήλιο, το κυτταρόπλασμα και την περιοχή επιρροής του και αυτό επίσης βρίσκεται περιτριγυρισμένο από όλες τις πλευρές από εκατομμύρια παρόμοια κύτταρα ή συστήματα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο ον του οποίου η φύση θα ήταν, για το κύτταρο, δύσκολο να γίνει αντιληπτή.

Ο Γαλαξίας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που γεννήθηκε στην ενάτη σφαίρα του νερού και της φωτιάς.

Αυτοί που υποθέτουν ότι οι Γαλαξίες, συμπεριλαμβανόμενου και του Γαλαξία μας, προέρχονται από την έκρηξη κάποιου πρωτόγονου ατόμου κάνουν λάθος.

Υπάρχει ένα εσωτεριστικό ρητό που λέει: «Όπως είναι επάνω είναι και κάτω».

Αν η προέλευση αυτού του μικρού, μικροσκοπικού Γαλαξία που λέγεται άνθρωπος, είχε την καταγωγή του στην ενάτη σφαίρα, στο σεξ, μπορούμε να συμπεράνουμε λογικά χωρίς φόβο ότι εξαπατιόμαστε, ότι η προέλευση του Γαλαξία μας και όλων των Γαλαξιών του απείρου, θα πρέπει να αναζητηθεί στην ενάτη σφαίρα, στο σεξ.

Είναι ολοφάνερα αδύνατον να διαπιστώσουμε την αλήθεια για την προέλευση των Γαλαξιών αν δεν εισχωρήσουμε στην Ενάτη σφαίρα (το σεξ).

Ο ναός της σοφίας βρίσκεται στην ενάτη σφαίρα, ο ναός της σοφίας είναι τοποθετημένος ανάμεσα στον φαλλό και την μήτρα.

Η σεξουαλική αρμονική πράξη του Λόγου στο ξημέρωμα της ζωής, κάνει γόνιμα τα νερά του Χάους και έτσι γεννιούνται οι Γαλαξίες και γεννιούνται οι κόσμου.

Η σεξουαλική φλόγα της Κουνταλίνης πάντα γονιμοποιεί την κοιλιά της Μεγάλης Μητέρας.

«Στην αρχή ήταν ο Λόγος»....

Κεφάλαιο 3

Το ηλιακό σύστημα του Όρς

Στην Νιρβάνα, το αίσθημα εκείνο της οικογένειας, φυλής, γενιάς, έχει εξαφανιστεί γιατί όλα τα όντα αυτοθεωρούνται σαν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Η πολλαπλότητα είναι η ενότητα.

Όμως, μέσω της παρατήρησης και της πείρας, όλου εμείς οι αδελφοί, μπορέσαμε να εξακριβώσουμε ότι υπάρχει κάτι, σαν μια μορφή οικογένειας σε κάθε μία από τις ομάδες των Ελοχίμ ή Prajapatis που κυβερνούν τα διάφορα ηλιακά συστήματα αυτοί του Γαλαξία που ζούμε.

Αυτή η αίσθηση κοσμικής συγγένειας, σε κάθε ομάδα από Ελοχίμ, τους κάνει κάτι σαν άφατες οικογένειες, θεϊκές, ύψιστες.

Η κοσμική οικογένεια που κυβερνά το ηλιακό σύστημα του Όρς στο οποίο ζούμε, κινούμαστε και, βρίσκεται το Είναι μας, έχει ανάμεσα στα εκλεκτότερα μέλη της τον Γαβριήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ, Μιχαήλ, Σαμουήλ, Σαχαριήλ, Οριφυήλ.

Κάθε ένας από τους αδελφούς που αναφέραμε είναι αρχηγός αγγελικών λεγεώνων, καθένας από τους αδελφούς αυτούς πρέπει να εργαστεί εντατικά στο Μεγάλο Έργο του Πατέρα.

Ο Γαβριήλ είναι ο Κυβερνήτης της Σελήνης, ο Ραφαήλ είναι ο υπεύθυνος του Ερμή, ο Ουριήλ κυβερνά την Αφροδίτη, ο Μιχαήλ είναι βασιλιάς του Ήλιου, ο Σαμουήλ είναι ο Κυβερνήτης του Άρη, ο Σαχαριήλ είναι ο πρύτανης του Δία, και ο Οριφυήλ κατευθύνει τα πεπρωμένα του γερο-Κρόνου, του γέρου των ουρανών.

Στο κέντρο κάθε σφαίρας, κάθε πλανήτη, βρίσκεται πάντα ο κοσμικός ναός, ο πλανητικός ναός, η κατοικία του Κυβερνητικού πνεύματος.

Κάθε δάσκαλος της Λευκής Αδελφότητας μπορεί να επισκεφθεί με Αστρικό Σώμα, τον Ναό-καρδιά του πλανήτη Γη. Το πνεύμα της Γης είναι εκείνος ο Μελχισεδέκ, για τον οποίον μιλάει η Βίβλος, ο Τσάνγκαμ, ο Βασιλιάς του κόσμου.

Μας έχουν πει ότι το πνεύμα της γης έχει ένα φυσικό σώμα παρόμοιο με το δικό μας, αλλά αιώνιο, αθάνατο. Μερικοί Λάμα του Θιβέτ είχαν την μεγάλη ευτυχία να γνωρίσουν προσωπικά τον Τσάνγκαμ.

Το πνεύμα της Γης ζει, στο Αγκάρθι, το υπόγειο βασίλειο, συντροφιά με τους επιζώντες μυημένους της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας.

Η φυλή της Αγκάρθι προσδοκεί να καταστραφεί στην φωτιά η διεφθαρμένη τωρινή Αριανή φυλή που ζει στην επιφάνεια της γης. Όταν όλοι εμείς οι διεστραμμένοι της φυλής αυτής θα έχουμε καταστραφεί, τότε αυτοί οι επιζώντες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας θα ξανακατοικήσουν την Γη και ανακατεμένοι με μερικούς εκλεκτούς επιζώντες της τωρινής Αριανής φυλής μας θα φτιάξουν την μελλοντική έκτη φυλή.

Μέσα στο εσωτερικό της γης υπάρχει μία φυλή με φυσικά σώματα της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Αυτές οι φυλές κατέχουν όλες τις επιστημονικές ατομικές ανακαλύψεις από τους αρχαίους χρόνους.

Ο βασιλιάς του κόσμου εργάζεται εντατικά και στην εργασία του αυτή τον βοηθούν οι Goros, εκείνα τα μεγάλα όντα που κυβερνούν την ζωή και τον θάνατο σε όλα τα επίπεδα της κοσμικής συνείδησης.

Η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός που γυρίζει γύρω από τον Ήλιο. Το πλανητικό πνεύμα κρατά σταθερή την τροχιά της. Η Γη είναι ένα από τα μέλη της Μεγάλης Κοσμικής Οικογένειας του ηλιακού συστήματος του Όρς.

Όλα τα αστρικά σώματα, που είναι κοντά στην γη που κυβερνά ο Μελχισεδέκ, βασιλιάς της φωτιάς, αποτελούν μέλη αυτής της πολύπλοκης οικογένειας.

Το ηλιακό σύστημα του Όρς, περικλείνει πολλά διαφορετικά αντικείμενα. Γύρω από τον ήλιο γυρίζουν σε τροχιά εννέα πλανήτες που κυβερνούνται από άφατα όντα, τριάντα ένας γνωστοί δορυφόροι, χιλιάδες αστεροειδείς κομήτες και πολλά εκατομμύρια μικρά κομματάκια από μετεωρίτες.

Παρά τον αριθμό τους και την τεράστια κοσμική μάζα που όλα αυτά τα σώματα αντιπροσωπεύουν, και παρ’ όλο που φαίνεται απίστευτο, περισσότερο από το 99 τους εκατό της ύλης του Ηλιακού Συστήματος του Όρς, είναι συγκεντρωμένη στον Ήλιο.

Στην πραγματικότητα ο βασιλιάς αστέρι είναι η καρδιά του ηλιακού συστήματος του Όρς. Στον ναό καρδιά του ήλιου τοποθετημένου μέσα στο κέντρο της ακτινοβολούσας σφαίρας, ζουν και εργάζονται, οι επτά Tsohanes που διοικούν τις επτά μεγάλες κοσμικές ακτίνες. Είναι λίγα τα ανθρώπινα όντα του πλανήτη γη που μπορούν να επισκεφθούν με Αστρικό Σώμα τον Ναό-καρδιά του Ήλιου.

Μία τρομακτική και φοβερή χαράδρα οδηγεί τον μυημένο μέχρι τον προθάλαμο της σοφίας.

Όποιος φθάσει μέχρι τον γερό προθάλαμο πρέπει να γονατίσει με σεβασμό μπροστά στον φύλακα του ναού. Ένας στενός δρόμος θα οδηγήσει τον επισκέπτη μέχρι τον Ναό-καρδιά όπου κατοικούν τρομεροί οι επτά Chohanes.

Στην καρδιά του Ήλιου σφύζει έντονα κάθε ζωή του ηλιακού συστήματος του Όρς.

Η δύναμη της βαρύτητας του Ήλιου συγκρατεί μέσα στις μηχανικές τροχιές του όλη την ηλιακή οικογένεια. Όλη η μηχανική του ηλιακού συστήματος του Όρς προχωρεί σύμφωνα με τον Μεγάλο Νόμο, οι συγκεντρωμένες τροχιές των πλανητών που γυρίζουν χορεύοντας γύρω από τον ήλιο ανάμεσα στις μεγάλες συμφωνίες του κοσμικού διαπασών, είναι σοφά συσχετισμένες σύμφωνα με τον Νόμο του Bode.

Παίρνοντας την γεωμετρική πρόοδο 0, 3, 6, 12, 24, 48, 96, 192 και προσθέτοντας το 4 σε κάθε αριθμό, έχουμε μία σειρά που αντιπροσωπεύει περίπου τις αποστάσεις μεταξύ των πλανητικών τροχιών και του Ήλιου.

Ο Ερμής, ο Κύριος της επιστήμης, ο αγγελιαφόρος των θεών, γυρίζει γύρω από τον Ήλιο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η Αφροδίτη το αστέρι της μουσικής, του έρωτα και της ομορφιάς, σε δεύτερη θέση ως προς τον Ήλιο, κινείται κάπως πιο αργά και η γη, η πονεμένη και μαρτυρική μας γη, που βρίσκεται στην τρίτη θέση, κινείται κάτω από την σοφή καθοδήγηση του Changam ή Μελχισεδέκ με ακόμα πιο αργό ρυθμό.

Το αγαπητό μας ηλιακό σύστημα του Όρς, έχει σαν γείτονα το ηλιακό σύστημα που ονομάζεται Baleooto.

Ο φημισμένος κομήτης Solni πότε-πότε συνηθίζει να πλησιάζει πολύ με επικίνδυνο τρόπο στον λαμπρό Ήλιο Baleooto, και τότε αυτός ο τελευταίος βρίσκεται υποχρεωμένος να αναπτύξει μια πολύ ισχυρή ηλεκτρική τάση για να μπορέσει να κρατήσει σταθερό τον κανονικό κοσμικό δρόμο του.

Αυτή η τάση, όπως είναι φυσικό και λογικό, προκαλεί ίδια τάση σε όλους τους γειτονικούς ήλιους ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο δικός μας Ήλιος, ονομαζόμενος Όρς.

Αυτός είναι ο νόμος του Σολιοονένσιους ο οποίος επηρεάζει επίσης τους πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από τους αντίστοιχους ήλιους του.

Η γη δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση στον νόμο του Σολιοονένσιους. Η τρομερή τάση ηλεκτρισμού προκαλεί αιματηρές επαναστάσεις και τρομερές καταστροφές.

Ο Σολιοονένσιους εκδηλώθηκε δύο φορές στην αρχαία Αίγυπτο των Φαραώ.

Την πρώτη φορά ο λαός με αιματηρή επανάσταση εξέλεξε νέους κυβερνήτες ανάμεσα σε αίμα και θάνατο. Σε όλους τους εκπεσόντες κυβερνώντες τους έβγαλαν τα μάτια.

Στην δεύτερη εκδήλωση αυτού του Κοσμικού Νόμου ο Αιγυπτιακός λαός με τρομερή μανία ξεσηκώθηκε ενάντια στους κυβερνώντες και τους σκότωσε, διαπερνώντας τους τον καθένα ξεχωριστά με ένα σύρμα ιερό. Αυτό το σύρμα πετάχτηκε αργότερα στον Νείλο ποταμό. Εκείνο το σύρμα έμοιαζε περισσότερο με ένα γιγάντιο μακάβριο περιδέραιο.

Η επανάσταση των Μπολσεβίκων υπήρξε επίσης αποτέλεσμα του Σολιοονένσιους. Στο παρελθόν, κάθε φορά που εκδηλωνόταν ο νόμος του Σολιοονένσιους, εκδηλώνονταν μεγάλες κοινωνικές καταστροφές.

Οι άνθρωποι με κατανόηση επωφελούνται από τους νόμους του Σολιοονένσιους για να μπουν στο μονοπάτι της εσωτερικής πραγμάτωσης.

Το ηλιακό σύστημα του Όρς, όταν το βλέπουμε από μακριά, μοιάζει με άνθρωπο ο οποίος περπατά διαμέσου του αμετάβλητου απείρου.

Οι αστρονόμοι βεβαιώνουν ότι το ηλιακό μας σύστημα του Όρς κατευθύνεται προς τον αστέρα Βέγα με ταχύτητα 20 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο.

Το ουσιώδες γεγονός είναι ότι σε ογδόντα χρόνια, αφήνοντας πίσω του ο Ήλιος όλη την λαμπρή ακτινοβολία του θαυμαστού του συστήματος, προχωρεί θριαμβευτικά, στο ιερό διάστημα, περίπου πενήντα δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.

Η σφαίρα ακτινοβολίας, η πύρινη ζώνη, ή το μακρύ και αστραφτερό σώμα του ηλιακού μας συστήματος, σε ογδόντα χρόνια θα είναι μία φιγούρα πέντε φορές μεγαλύτερη και φαρδύτερη και με ωραία στάση σαν ακίνητο ανθρώπινο σώμα.

Η έλξη του Ήλιου κατευθύνει όλες τις κινήσεις της ηλιακής οικογένειας, και όσο πιο κοντά βρίσκονται με τους διάφορους πλανήτες, είναι φανερό ότι μεγαλύτερη θα πρέπει να είναι και η ταχύτητα για να εξισορροπηθεί η τρομακτική δύναμη της ηλιακής έλξης.

Οι πλανήτες που αποτελούν την κοσμική ηλιακή οικογένεια, διαφέρουν ως προς το μέγεθος ανάμεσα τους, μεγαλώνοντας γενικά από τον πιο μικρό, τον γρήγορο Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών, που βρίσκεται κοντύτερα προς το κέντρο, μέχρι τον ισχυρό και κεραυνοβόλο Δία τον Πατέρα των Θεών, στο μέσον της αποστάσεως μεταξύ του κέντρου και της περιφέρειας και εν συνεχεία μικραίνοντας ξανά μέχρι τον πλανήτη πιο εξωτερικά, τον γνωστό Πλούτωνα, που είναι κατά τι μεγαλύτερος από τον γρήγορο Ερμή.

Μετά από πολλά χρόνια παρατήρησης και πείρας κατορθώθηκε να εξακριβωθεί ότι όσο πιο απομακρυσμένοι βρίσκονται οι πλανήτες, είναι έξω από κάθε αμφιβολία πιο αργές οι ταχύτητες τους γύρω από τον Χριστό Ήλιο· πράγματι αυτές οι ταχύτητες μικραίνουν από τα πενήντα χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο του Ερμή, μέχρι τα πέντε του Ποσειδώνα, ο κύριος της απόκρυφης σοφίας, ο βασιλιάς της θάλασσας.

Ο άξονας του ηλιακού συστήματος Όρς, δηλαδή ο ίδιος Ήλιος, κάνει την περιστροφή του γύρω από ένα μαγνητικό κέντρο διαστρικό ή κοσμικό τσάκρα. Αυτή η περιστροφή πραγματοποιείται σε διάστημα ενός μηνός.

Ο γρήγορος Ερμής, ο ουράνιος αγγελιαφόρος, πραγματοποιεί την περιστροφή του γύρω από τον βασιλιά αστέρι σε τρεις μήνες.

Η Αφροδίτη κάνει τον χορό της γύρω από τον Ήλιο σε οχτώ μήνες. Η γη κάνει το ταξίδι της γύρω από τον Ήλιο σε δώδεκα μήνες.

Ο θαυμαστός χορός του Ποσειδώνα του βασιλιά της θάλασσας γύρω από τον Ήλιο, γίνεται σε εκατόν εξήντα τέσσερα χρόνια.

Η κοσμική μορφή του ηλιακού συστήματος Όρς είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και όμορφη.

Τα πλανητικά κομμάτια που μεταμορφώθηκαν σε πολλαπλά σπιράλ διαφόρων εντάσεων και διαμέτρων, μοιάζουν με μια σειρά από λαμπρά θεία καλύμματα που θολώνουν κατά μήκος την ζεστή και άσπρη γραμμή του Ήλιου του Όρς, ιριδίζοντας με λαμπρότητα, με δικά τους ξέχωρα χρώματα και λάμψη· το αξιοθαύμαστο συνδυασμένο σύνολο, είναι σαν ένα μυστηριώδες και ύψιστο δίχτυ αράχνης, πλεγμένο υπέροχα με τις πολλαπλές έκκεντρες διαδρομές από χιλιάδες αστεροειδείς και κομήτες με μακριά χαίτη, απαστράπτοντας με πύρινες πνοές και ηχώντας με μία μουσική απίστευτα απαλή και αρμονική, βασισμένη αποκλειστικά στους τρεις σκοπούς των Μαχαβάν και Τσοταβάν που συγκρατούν σταθερό το Σύμπαν στην πορεία του.

Πράγματι, το ηλιακό σύστημα του Όρς είναι ένα ζωντανό κοσμικό πλάσμα, που γεννήθηκε πριν από πάρα πολλά εκατομμύρια χρόνια στην ένατη σφαίρα (το σεξ).

Όλοι οι άνθρωποι είναι όμοιοι σε κατασκευή και σχεδιασμό, έτσι το ίδιο συμβαίνει και με όλους τους ήλιους του αχανούς διαστήματος.

Αυτό που διακρίνει τους ανθρώπους τον έναν από τον άλλο, είναι ο βαθμός της συνείδησης· αυτό που ξεχωρίζει τους ήλιους είναι ο βαθμός ακτινοβολίας τους.

Φως και Συνείδηση είναι κατά βάθος ένα ίδιο φαινόμενο. Φως και Συνείδηση υπακούουν στους ίδιους νόμους, μεγαλώνοντας ή μικραίνοντας ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο.

Στο Χάος, στο Παγκόσμιο Σπέρμα βρίσκεται το κοσμικό σχέδιο του ανθρώπου και των ήλιων.

Η αυτο-ανάπτυξη του κόσμου-ανθρώπου, το ηλιακό σύστημα, η φώτιση και η βαθμιαία ακτινοβολία του ενός ή του άλλου, είναι ο βαθμός της Συνείδησης αυτο-γεννημένης από οποιονδήποτε ηλιακό κόσμο ή από οποιονδήποτε άνθρωπο-κόσμο. Εξαρτάται ολοκληρωτικά από το ίδιο το ατομικό Είναι.

Για να μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πλήρως συνειδητός του εαυτού του πρέπει όλα τα μέρη του Είναι του να γίνονται συνειδητά.

Για να γίνει ένας Ήλιος εντελώς ακτινοβόλος, όλου οι πλανήτες, τα κοσμικά του όργανα, πρέπει να είναι εντελώς ακτινοβόλα.

Το έργο κάθε Σύμπαντος και κάθε όντος, από τον γιγάντιο Ήλιο, μέχρι το ασήμαντο κύτταρο, είναι να ξυπνά συνείδηση.

Το ηλιακό σύστημα του Όρς θα γίνει πιο λαμπρό σύμφωνα με κάθε έναν από τους κόσμους του, εφόσον κάθε άτομο, κάθε ζωντανό κύτταρο, ξυπνά συνείδηση.

Όλα τα ανθρώπινα όντα του πλανήτη γη έχουν την συνείδηση κοιμισμένη. Είναι αδύνατον να πειραματιστεί εκείνο που είναι Αλήθευα, όσο η συνείδηση βρίσκεται κοιμισμένη εντελώς.

Υπάρχουν τέσσερις καταστάσεις συνείδησης.

Πρώτο: Όνειρο κατά την διάρκεια επαγρύπνησης.

Δεύτερο: Όνειρο κατά την διάρκεια του χρόνου που το φυσικό σώμα κοιμάται.

Τρίτο: αυτοσυνείδηση.

Τέταρτο αφυπνισμένη συνείδηση.

Κανονικά οι άνθρωποι ζουν στις πρώτες καταστάσεις συνείδησης. Οι άνθρωποι όχι μόνο ονειρεύονται όταν τα σώματα βρίσκονται σε ανάπαυση, αλλά εξακολουθούν να ονειρεύονται και όταν βρίσκονται στην κατάσταση επαγρύπνησης.

Είναι πολύ σπάνιο να βρεις ανθρώπινο ον συνειδητό, αλλά οι άνθρωποι πιστεύουν ακλόνητα ότι ήδη έχουν την συνείδηση ξύπνια.

Καταλήγει αδύνατον να φτάσεις στην αντικειμενική γνώση ενώ δεν έχεις κατορθώσει την αυτοσυνείδηση.

Ο κόσμος ζει ονειρευόμενος, εργάζεται ονειρευόμενος, και εν τούτους πιστεύει λανθασμένα ότι είναι ξυπνητός.

Κατά την διάρκεια του κανονικού ύπνου του φυσικού σώματος, το Εγώ περιτυλιγμένο στο σώμα επιθυμιών του, περιπλανιέται στον μοριακό κόσμο σαν υπνοβάτης, ονειρευόμενο, και γυρίζοντας στο φυσικό σώμα, γυρίζοντας στην κατάσταση της επαγρύπνησης, τα όνειρα συνεχίζονται μέσα στο άτομο.

Αυτός που ξυπνά συνείδηση δεν ονειρεύεται πια, ζει ξύπνιος στους εσωτερικούς κόσμους ενώ το φυσικό του σώμα κοιμάται.

Όσο οι άνθρωποι θα ξυπνούν συνείδηση, το ηλιακό σύστημα του Όρς, θα γίνεται περισσότερο και περισσότερο λαμπρό.

Το ηλιακό σύστημα του Όρς είναι ο Adam Kadmon, ο ουράνιος άνθρωπος που γεννήθηκε από νερό και φωτιά στην ενάτη σφαίρα (το σεξ).

Το ηλιακό σύστημα του Όρς, ο κοσμικός Άνθρωπος, χρειάζεται να αυτο-ξυπνήσει εντελώς στο κύτταρο και στον άνθρωπο για να γίνεται κάθε φορά περισσότερο και περισσότερο λαμπρός.

Κεφάλαιο 4

Ατομική επιστήμη

Το ηλιακό σύστημα του Όρς, στο οποίο ζούμε, κινούμαστε και έχουμε το Είναι μας, είναι κατά βάθος ένα μεγάλο κύτταρο που αναπτύσσεται, και ξεδιπλώνεται μέσα σ’ αυτόν τον δονούμενο και σπειροειδή οργανισμό της Γαλαξιακής οδού.

Οι διάφορες επιστημονικές συλλήψεις για το άτομο είναι κατά βάθος προσωρινές. Η διάσπαση του ατόμου δεν σημαίνει κατά κανένα τρόπο την απόλυτη γνώση της δομής του ατόμου η τον πολύπλοκο ιδιαίτερο μηχανισμό των μορίων, υποατομικών σωματιδίων και ηλεκτρονίων.

Η ποσειδώνια σύλληψη της ατομικής δομής είναι πολύ εμπειρική, και κάθε επιστημονική γνώμη ή υπερ-επιστημονική, είναι υπερβολικά σχετική η ασταθής.

Εμείς οι γνωστικοί βεβαιώνουμε με έμφαση ότι εκτός των πρωτονίων, ηλεκτρονίων, νετρονίων κλπ, υπάρχουν πολλά άλλα σωματίδια, άγνωστα ακόμα για την επίσημη επιστήμη.

Οι επιστήμονες ήδη διασπούν το άτομο για να ελευθερώσουν πυρηνική ενέργεια, όμως στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με την εσωτερική δομή του δια-σωματιδίου του ηλεκτρονίου.

Στο φως της νέας κουλτούρας που ξεκίνησε στον κόσμο από το γνωστικό κίνημα, μπορούμε να θεωρήσουμε το ηλεκτρόνιο σαν μία πρωτόλεια κρυσταλλοποίηση αυτού που οι Ινδοστανοί ονομάζουν Ακάσα, την πρώτη ύλη του Μεγάλου Έργου, την μοναδική ουσία από την οποία προέρχονται με αλυσιδωτές κρυσταλλοποιήσεις οι πολλαπλές ουσίες, τα διαφορετικά στοιχεία της φύσης.

Το ηλεκτρόνιο είναι πέρα από κάθε αμφιβολία μία πρωτόλεια κρυσταλλοποίηση με υπερατομικό χαρακτήρα.

Κάθε άτομο, κάθε ηλεκτρόνιο, έχει καταγωγή από το ζωντανό σώμα του αγνού Ακάσα· η πρωτόλεια ουσία, το Mulaprakriti των Ινδουιστών, το Χάος, τα Παγκόσμια Σπερματικά Νερά της Γένεσης, το αιώνιο θηλυκό που συμβολίζεται από όλες τις θηλυκές θεότητες των αρχαίων θρησκειών, η Μεγάλη Μητέρα, Ίσιδα, Αδωνία, Ινσομπέρτα, Ρέα, Κυβέλη, Βέστα, Μαρία, Τονανζίν κλπ.

Αυτή η πρωτόλεια ουσία, αυτό το Ακάσα, αυτή η πρώτη ύλη του Μεγάλου Έργου, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, η Θεία Μητέρα, Ίσιδα, η λατρευτή παρθένα όλων των θρησκειών της αρχαιότητας πάντα γεμάτη χάρη.

Ο Πατέρας, ο Πρώτος Λόγος, έβαλε σ’ εκείνη όλη την χάρη της αγάπης του. Το Άγιο Πνεύμα, ο Τρίτος Λόγος, έβαλε επάνω της όλη την χάρη της φλογερής του δύναμης.

Στην πραγματικότητα στο Σύμπαν υπάρχει μόνο μία ουσία βασική που όταν κρυσταλλωθεί παίρνει το όνομα της Ύλης και όταν δεν κρυσταλλωθεί, όταν παραμένει στην θεμελιώδη της κατάσταση παίρνει το όνομα Πνεύμα Ζωής του Σύμπαντος.

Αυτή αρχίζει τις διαδικασίες συμπύκνωσης ή κρυστάλλωσης, όταν ο Τρίτος Λόγος, μέσω της σεξουαλικής συνεύρεσης του Λόγου, την γονιμοποιεί με την πύρινη φλόγα.

Εκείνη παραμένει στην άχαρη κατάσταση της, την ανούσια, την άοσμη κατά την διάρκεια της κοσμικής νύχτας, κατά την διάρκεια του μεγάλου Πραλάγια, όταν το Σύμπαν που υπήρξε, δεν υπάρχει πια.

Όταν την φλόγα την γονιμοποιεί ο Κοσμικός Χριστός, ο Δεύτερος Λόγος εισχωρεί στην κοιλιά της, την μεγάλη κοιλιά και γεννιέται από εκείνη και σ’ εκείνη για να σταυρωθεί στους κόσμους, γι’ αυτό πάντα παρουσιάζεται με το μωρό στην αγκαλιά της. Αυτή είναι η Ίσιδα με το μωρό Ώρο στην αγκαλιά, είναι η Μαρία με το Θεϊκό Μωρό στην αγκαλιά της κλπ.

Στην γόνιμη κοιλιά της μεγάλης μητέρας δημιουργούνται κάτω από την ώθηση του Τρίτου Λόγου, πολλά πεδία ισχύος όπου τα κύματα αυτού που μπορούμε, να ονομάσουμε προ-ύλη συμπυκνώνονται σε σωματίδια.

Οι μοντέρνοι επιστήμονες δεν ξέρουν τίποτα γύρω από το μυστήριο του ατομικού πυρήνα που πιστεύεται ότι σχηματίζεται από πρωτόνια και ουδετερόνια, τίποτα ακριβές δεν ξέρουν σχετικά με τις ατομικές δοκιμές.

Όλο το πλανητικό υλικό, επιστημονικά, αποτελείται από θαυμάσια άτομα πέρα από κάθε αμφιβολία, αυτά είναι τα πιο μικρά σωματίδια των στοιχείων.

Κάθε άτομο είναι ένα αληθινό Σύμπαν σε μικρογραφία. Κάθε άτομο είναι ένα τρίδυμο ύλης, ενέργειας και συνείδησης.

Το άτομο αποτελείται από πυρήνα ή ήλιο πολύ ακτινοβόλο, φορτισμένο θετικά με ηλεκτρισμό, γύρω από τον οποίο γυρίζουν χορεύοντας ευτυχισμένα τα απειράριθμα πλανητικά ηλεκτρόνια, φορτισμένα αρνητικά.

Ο ατομικός πυρήνας είναι όμοιος σε όλα τα υλικά, όπως είναι επίσης και το ηλεκτρόνιο, με μοναδική διαφορά μεταξύ τους τον αριθμό ηλεκτρονίων υποδιαιρούμενα στον πυρήνα, και διαφορές που αντιστοιχούν στην φόρτιση.

Το άτομο είναι ολόκληρο μια μικρογραφία ενός ηλιακού συστήματος. Ότι ακριβώς είναι ο Ήλιος στο ηλιακό σύστημα και το γονιμοποιημένο ωάριο στο ανθρώπινο σώμα, είναι ο ατομικός πυρήνας σε σχέση με όλο το Ατομικό Σύμπαν.

Μας έχει ειπωθεί ότι η διάμετρος του ατομικού πυρήνα μπορεί να είναι το ένα δεκάκις χιλιοστό του ατόμου.

Και όπως ο Δίας στον ήλιο, μας λέει, ότι τα ηλεκτρόνια του μπορούν να έχουν διαστάσεις ίσες με το ένα δέκατο της διαμέτρου του πυρήνα του, έτσι στην κλίμακά του κυκλοφορούν σε ένα άπειρο διάστημα τόσο γιγάντιο και βαθύ όσο περικλείνει τον πλανήτη Γη και τους άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος του Όρς στην ολότητα τους.

Η Φύση έχει πολλά στοιχεία και αυτά μπαίνουν σε έναν κατάλογο ανάλογα με τον αριθμό ηλεκτρονίων από το 1 μέχρι το 96. Το υδρογόνο με ένα ηλεκτρόνιο έχει ατομικό αριθμό 1, το ήλιο με δύο ηλεκτρόνια 2 κλπ. Με δύο μοναδικές εξαιρέσεις, τα στοιχεία που αναπτύσσονται μέσα στην κοιλιά της μεγάλης μητέρας, είναι κατά βάθος διαφορετικές κρυσταλλώσεις της πρωτόλειας ουσίας.

Υπάρχουν στην Φύση επτά θεμελιώδεις κατηγορίες πυκνότητας μεταξύ των διαφόρων στοιχείων.

Κάθε στοιχείο έλκεται σεξουαλικά από εκείνο που κατέχει τον αριθμό που συμπληρώνει τον αριθμό ηλεκτρονίων του με θαυμαστό τρόπο· όπως το νάτριο, με ένα επί πλέον ηλεκτρόνιο ρέπει σεξουαλικά προς το χλώριο, από το οποίο λείπει ένα για να δημιουργηθεί το αλάτι.

Εδώ έχουμε το σεξ.... Εδώ έχουμε το αρσενικό και το θηλυκό των στοιχείων της φύσης που ενώνονται σεξουαλικά.

Το θετικό μέταλλο έλκεται ακατανίκητα για να συνδυαστεί σεξουαλικά με το μεταλλοειδές αρνητικό, σε ακριβή αναλογία στην αντίθεση τους. Αυτός είναι ένας περίφημος πλατωνικός παραλληλισμός των δίδυμων ψυχών που ψάχνουν για το μισό τους που θα τις συμπληρώσει και από το οποίο χωρίστηκαν κατά την πρώτη δημιουργία.

Το ενεργό στοιχείο στον Χριστικό ήλιο, είναι αναμφίβολα το υδρογόνο σε άπειρες ποσότητες.

Το άτομο του υδρογόνου κατέχει ένα μόνο ηλεκτρόνιο που γυρίζει γύρω από τον βασικό του πυρήνα.

Το άτομο του υδρογόνου συναντιέται στα σύνορα μεταξύ της ύλης σε μοριακή κατάσταση και της ύλης σε κατάσταση ηλεκτρονική. Η επόμενη κατάσταση της εξαΰλωσης του υδρογόνου αντιστοιχεί προς τα ελεύθερα ηλεκτρόνια, φως, μαγνητικά κύματα πνευματική κατάσταση.

Για να δημιουργήσουμε ένα άτομο ηλίου και δύο ακτίνες από τον ήλιο, πρέπει να καταναλωθούν τέσσερα άτομα υδρογόνου.

Η σεξουαλική ενέργεια του Τρίτου Λόγου ρέει άφθονη από το κέντρο κάθε ατόμου και από κάθε Γαλαξία και από κάθε ηλιακό σύστημα, ενώνοντας αντίθετους πόλους για καινούργιες δημιουργίες.

Τα άτομα του υδρογόνου συμπληρώνονται με τα άτομα του άνθρακα για να αρχίσουν την ανάπτυξη του φωτός.

Τα αρσενικά άτομα του υδρογόνου με ένα μόνο ηλεκτρόνιο βομβαρδίζουν τα θηλυκά άτομα του άνθρακα, με έξι ηλεκτρόνια, για να δημιουργήσουν τα άτομα του αζώτου με επτά ηλεκτρόνια.

Τα άτομα του αζώτου ενωνόμενα σεξουαλικά με νέα άτομα υδρογόνου μετατρέπονται, σε άτομα ελαφρού οξυγόνου. Όταν ένα άτομο ελαφρού οξυγόνου βρίσκεται σε ολοκλήρωση, ξεφεύγει από αυτό ένα ηλεκτρόνιο ελεύθερο και ορισμένη ποσότητα ακτινοβολούσης ραδιενέργειας.

Μετά από αυτό, το αποτέλεσμα είναι ένα βαρύ άτομο αζώτου το οποίο ξανα-βομβαρδίζεται σεξουαλικά από το υδρογόνο· εντούτοις, αυτή την φορά έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο το άτομο του υδρογόνου συλλαμβάνει, ένα από τα ηλεκτρόνια του αζώτου για να σχηματίσει ένα άτομο ηλίου με δύο ηλεκτρόνια, ενώ το άτομο με επτά ηλεκτρόνια του αζώτου περιορίζεται στο άτομο των έξη ηλεκτρονίων του άνθρακα με το οποίο αρχίζουμε, γιατί το τέλος είναι πάντα ίδιο με την αρχή πλέον της σπείρας του κύκλου. Αυτός είναι ο Νόμος.

Έτσι κλείνει αυτός ο σεξουαλικός κύκλος του άνθρακα. Το φως του ήλιου κυοφορείται σεξουαλικά στην Ενάτη Σφαίρα (το σεξ).

Το μεγάλο ηλιακό φως είναι το χημικό και μαθηματικό αποτέλεσμα των διαφόρων σεξουαλικών και ατομικών διαδικασιών του άνθρακα.

Τα άτομα του υδρογόνου αποτελούν μία γέφυρα μεταξύ του Παγκόσμιου Πνεύματος της Ζωής και της ύλης διαφόρων πυκνοτήτων.

Ο συνδυασμός των ατόμων του υδρογόνου με άτομα διαφόρων ουσιών που ήδη υπάρχουν στην γη, δίνει ζωή σε όλες τις γνωστές μορφές.

Η διάσπαση του ατόμου, οι πυρηνικές εκρήξεις, ελευθερώνουν ύλη αβυσσαλέα, καταποντισμένη, νέα ατομικά στοιχεία τρομερά κάκιστα Ποσειδώνειο (93), Πλουτώνιο (94), Αμερίκιο (95) και Κιούριο (96).

Αυτοί οι τύποι ατομικής κολάσιας ουσίας, τρομερά κάκιστοι ξεφεύγουν από την άβυσσο με τις ατομικές εκρήξεις και έλκουν στην επιφάνεια της γης και στην νοοτροπία των ανθρώπων, ορισμένα χαρακτηριστικά ψυχολογικά τρομακτικά τερατώδη.

Η διάσπαση του ατόμου είναι μία βλασφημία, μια επιστημονική τρέλα που όχι μόνο επιφέρει φυσικές βλάβες σ’ αυτόν τον απελπισμένο κόσμο, αλλά ακόμα, τερατουργήματα ψυχικά και διανοητικά, τερατώδεις αποβολές του τύπου παρα-κόλασης κλπ.

Αν το ανθρώπινο ον μελετούσε καλύτερα την ηλιακή ενέργεια και μάθαινε να την χρησιμοποιεί με εξυπνάδα, τα υγρά καύσιμα θα καταργούνταν και η κατάκτηση του διαστήματος θα ήταν μια πραγματικότητα, με τον όρο της καλής χρήσης.

Όπου κατορθώνει να φτάσει μια ηλιαχτίδα, κατορθώνει να φτάσει ο άνθρωπος.

Η ηλιακή ενέργεια είναι εκατομμύρια φορές ισχυρότερη από την ατομική ενέργεια.

Αυτό το μεγάλο μόριο, αυτό το ηλιακό σύστημα του Όρς, λειτουργεί αξιοθαύμαστα χάρις στο τρομακτικό δυναμικό της ηλιακής ενέργειας.

Κεφάλαιο 5

Η ενάτη σφαίρα

Η γη είναι ένας θαυμαστός οργανισμός γεμάτος από έντονη κοσμική ζωτικότητα. Στην επιφάνεια της γης υπάρ­χουν θαυμάσιοι βράχοι όπου κατοικούν ευτυχισμένοι οι Γκνόμος, γη και άμμος.

Το εσωτερικό του πλανητικού οργανισμού είναι άγνω­στο για την επίσημη επιστήμη, στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγα αυτά τα οποία ου επιστήμονες γνωρίζουν για το εσωτερικό του κόσμου μας.

Λέγεται ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει προοδευτικά σύμφωνα με το βάθος, σε αναλογία ενός βαθμού Κελσίου.

Τα κύματα που παράγονται από τους σεισμούς μέσα στο εσωτερικό του πλανητικού οργανισμού συμπεριφέρονται σαν να διαπερνούν το υγρό στοιχείο, αλλά, σαν να διαπερνούν ένα στερεό όταν μεταδίδονται κοντά στην επιφάνεια.

Το στρώμα της επιφάνειας μοιάζει σαν φλοιός από πε­νήντα ως εξήντα χιλιόμετρα βάθος. Επάνω σ' αυτόν τον αξιοθαύμαστο φλοιό συναντώνται τα ορυκτά, εδάφη, άμμος και νερά.

Κάτω από αυτόν τον θαυμάσιο φλοιό, πάνω στον οποίο έχει εξελιχθεί όλη η ιστορία της ανθρωπότητας, υπάρχει άλλο στρώμα 3.500 μέτρων πάχους, αποτελούμενο από μαγνήσιο, οξυγόνο και πυρίτιο συνδυασμένα σε άλλη μορφή στερεού βράχου.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να ξέρουν τίποτα σχετικά με τον πυρήνα της γης, αυτού μόνο γνωματεύουν ότι η πυκνότητα και η θερμοκρασία του είναι πολύ υψηλές και ότι περίπου η διάμετρός του είναι 6.500 χιλιόμετρα.

Από την εσωτεριστική πλευρά η γη έχει εννέα ζώνες και στην ενάτη βρίσκεται το σύμβολο του απείρου.

Είναι αναγκαίο να γνωρίσουμε ότι το ιερό σύμβολο του απείρου βρίσκεται στην καρδιά της γης, στον ζωντανό πυρήνα και έχει την μορφή ενός οριζοντιωμένου οχτώ.

Στο άγιο οκτώ, στο σύμβολο του απείρου, βρίσκεται τοποθετημένος συμβολικά ο εγκέφαλος, η καρδιά και το σεξ του πνεύματος της γης.

Οι δύο αντίθετοι κύκλου του Αγίου Οκτώ, αντιπροσωπεύουν τον εγκέφαλο και το σεξ. Το κέντρο του Αγίου Ο­κτώ είναι η συμβολική έδρα της καρδιάς.

Η πάλη είναι τρομερή, εγκέφαλος ενάντια στο σεξ, σεξ ενάντια στον εγκέφαλο και αυτό που είναι τρομερότε­ρο, αυτό που είναι πιο πικρό, είναι εκείνο της καρδιάς, ενάντια στην καρδιά.

Όλα τα οργανωμένα όντα που ζουν επάνω στην επιφά­νεια της γης είναι δομημένα σύμφωνα με αυτό το σύμβολο.

Στο κέντρο του Αγίου Οκτώ, υπάρχει ένα κεντρικό ά­τομο στο οποίο βαραίνουν οι δώδεκα σφαίρες της κοσμικής δονήσεως μέσα στις οποίες πρέπει να αναπτυχθεί μύα ηλιακή ανθρωπότητα.

Το έμβρυο παραμένει εννέα μήνες μέσα στην μητρική κοιλιά και χρειάζονται εννέα ηλικίες για να γεννηθεί η πλανητική ανθρωπότητα.

Η ενάτη σφαίρα είναι το σεξ. Στην ενάτη σφαίρα βρίσκονται η φωτιά και το νερό, καταγωγή για κόσμους, κτή­νη, ανθρώπους και Θεούς. Κάθε γνήσια λευκή Μύηση αρχίζει από εκεί.

Στην ενάτη σφαίρα βρίσκεται το πυρωμένο καμίνι του Ηφαίστου, εκεί κατεβαίνει ο Άρης για να ατσαλώσει το σπαθί του και να κατακτήσει την καρδιά της Αφροδίτης, ο Ερμής για να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγείου και ο Περσέας για να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας με το πύρινο σπαθί του.

Από τους αρχαίους χρόνους, η κάθοδος στην Ενάτη σφαίρα υπήρξε η ύψιστη δοκιμή για την αξία του ιεροφάντη, Βούδα, Ερμή, Ιησού, Κρίσνα, Δάντη, Ζωροάστρη, Κετθαλκόατ, Μωάμεθ, Μωυσή κλπ.

Το σύμβολο του απείρου είναι ένα εσωτεριστικό σύμβο­λο που μπορείς να γνωρίζεις μόνο μέσω του εσωτερισμού.

Οι μεγάλοι μυημένοι λένε ότι αυτό το σύμβολο είναι επεξεργασμένο με καθαρό χρυσάφι και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της γης, στην ενάτη σφαίρα.

Στην πραγματικότητα μέσα στην ζωντανή γη υπάρχουν οι μεγαλύτερες λάμψεις και τα πιο πυκνά σκοτάδια.

Πρέπει να καταλάβουμε τις τρεις μορφές του εσωτερικού της γης. Πρώτη μορφή: ορυκτά, νερό, φωτιά κλπ. Δεύτερη μορφή: εσωτερική ζώνη υπεριώδης. Τρίτη μορφή: περιοχή υπέρυθρη σκοταδική.

Οι υπόγειες ζώνες της γης αντιπροσωπεύουν το βασίλειο των ορυκτών (την λιθόσφαιρα) και το βασίλειο των μετάλλων (την βαρύσφαιρα) που περικλείουν μια καρδιά απίστευτης πυκνότητας και αδράνειας.

Στις διαστάσεις του ανώτερου διαστήματος μέσα στον πλανητικό οργανισμό, υπάρχουν εννέα ομόκεντρες σφαίρες. Ανώτερες άφατες και ύψιστες περιοχές κατοικημένες από στοιχειώδη πλάσματα, δάσκαλους, ντέβας κλπ.

Στις διαστάσεις του βυθισμένου υπέρυθρου κατώτερου διαστήματος, υπάρχουν σε μορφή ομόκεντρων σφαιρών, οι κόσμοι κολάσεις με αυξάνουσα πυκνότητα που οδηγούσαν κατά τον Δάντη:

«Προς το μέσον, στου οποίου το σημείο ενώνονται όλες οι βαριές ουσίες Αυτό το σημείο, στο οποίο από όλα τα μέρη σέρνεται κάθε βαριά ουσία»

Αυτό είναι το κέντρο της καρδιάς της γης όπου συναντιέται το μάξιμουμ της πυκνότητας και της βαρύτητας, το βασικό κάθισμα του σατανά, η παρακόλαση.

Όπου το φως λάμπει πιο λαμπρό, εκεί τα σκοτάδια είναι πιο πυκνά, αυτός είναι ο νόμος των αναλογιών, των αντιθέτων.

Στο κέντρο της καρδιάς της γης είναι η καρέκλα του σατανά και ο ναός του πνεύματος της γης, το σύμβολο του άπειρου και οι αγγέλου και οι δαίμονες σε αιώνια μάχη.

Ο πυρήνας της γης έχει μέσα του τρεις μορφές.

Πρώτη: Φυσική.

Δεύτερη: Περιοχές του Υπεριώδους.

Τρίτη: Περιοχές του υπέρυθρου.

Η ενάτη σφαίρα, (το σεξ), στο κέντρο της γης και στον άνθρωπο είναι το πεδίο της μάχης ανάμεσα στις δυνάμεις του φωτός και τις δυνάμεις του σκότους.

Το μυστικό κλειδί που μας επιτρέπει να μπούμε στην ενάτη σφαίρα είναι το Αρκάνο Α.Ζ.F. Το Sahaja Maithuna.

Ας θυμηθούμε ότι τα σύμβολα του Σίβα, ο Τρίτος Λόγος, είναι πάντα ο μαύρος Lingam βουτηγμένος μέσα στο Yoni.

Το σημαντικό είναι να μην εκσπερματώνεις το Ens Seminis. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, γιατί μέσα στο Ens Seminis βρίσκεται όλο το Ens Virtutis της φωτιάς.

Το Αρκάνο Α.Ζ.F. είναι το κλειδί που μας επιτρέπει να ανοίξουμε την ένατη πόρτα.

Κεφάλαιο 6

Η σεξουαλική ενέργεια

Το σεξ έχει έναν κύκλο 84 χρόνων και κυβερνάται, από τον πλανήτη Ουρανό. Οι πόλοι Βόρειος και Νότιος του πλανήτη Ουρανού, εναλλάσσονται σε φόρμα κυκλική σημαδεύοντας προς τον ήλιο.

Αυτοί οι πόλοι είναι οι καθοριστικοί παράγοντες του θαυμάσιου κύκλου των 84 χρόνων του ανθρωπίνου είδους.

Αν ο θετικός-αρσενικός πόλος του Ουρανού σημαδεύει προς τον Ήλιο, κυριαρχεί επάνω στην γη η αρσενική σεξουαλική ώθηση.

Αν ο πόλος θηλυκός-αρνητικός του Ουρανού σημαδεύει προς τον Ήλιο, κυριαρχεί επάνω στην γη η θηλυκή σεξουαλική ώθηση.

Για 42 χρόνια κυριαρχεί το αρσενικό φύλο, για 42 χρόνια κυριαρχεί απόλυτα το γυναίκειο φύλο.

Η ιστορία της πειρατείας, η εποχή της Ισαβέλλας, της αρσενικής αναπτύξεως, περιπέτειες ιπποτικές, αντιπροσωπεύει σαφώς τον σεξουαλικό αρσενικό κύκλο.

Φέτος το 1965 που οι γυναίκες, γδύνονται, κυριαρχούν, διατάζουν, κατηγορούν, δείχνει φανερά τον γυναίκειο σεξουαλικό κύκλο.

Ο άνδρας ή η γυναίκα ώριμης ηλικίας είναι γεγονός ότι ζουν στην σεξουαλική ατμόσφαιρα την αντίθετη από εκείνη της γέννησης, παρόμοια ατμόσφαιρα είναι δεδομένο ότι είναι εντελώς ερεθιστική, αυτό εξηγεί με μεγάλη ακρίβεια γιατί τα σεξουαλικά συναισθήματα είναι πολύ συχνά πιο έντονα και πλούσια στα σαράντα παρά στα τριάντα.

Το ίδιο το σεξ θα έπρεπε να είναι η πιο σημαντική δημιουργική λειτουργία, δυστυχώς βασιλεύει πλήρης άγνοια και η ανθρωπότητα απέχει πολύ από το να κατανοήσει τα μεγάλα μυστήρια του σεξ.

Αν μελετήσουμε το βιβλίο των ουρανών, το λαμπρό Ζώδιο, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Νέα Εποχή του Υδροχόου κυβερνάται από το Ζωδιακό σημείο του Υδροχόου, το υδάτινο.

Το σύμβολο του Υδροχόου είναι μία γυναίκα με δύο κανάτια γεμάτα νερό προσπαθεί να ανακατέψει έξυπνα τα νερά των δύο κανατιών.

Αυτό το σύμβολο μας θυμίζει την σεξουαλική αλχημεία. Αν στους Ιχθύες ο άνδρας σκλαβώθηκε μόνο στο σεξουαλικό ένστικτο που συμβολίζεται από δύο ψάρια ανάμεσα στα νερά της ζωής, στον Υδροχόο ο άνδρας πρέπει να μάθει να συνδυάζει τα νερά της ύπαρξης με εξυπνάδα, πρέπει να μάθει να μεταβάλλει σεξουαλικές δυνάμεις.

Ο Υδροχόος εξουσιάζεται από τον Ουρανό τον πλανήτη που εξουσιάζει τις σεξουαλικές λειτουργίες. Είναι ανόητο και παράλογο που μερικά άτομα μεμονωμένα και ορισμένες σχολές ψευδο-εσωτεριστικού τύπου απορρίπτουν το Maithuna (την σεξουαλική Μαγεία) και παρ’ όλα αυτά έχουν το θράσος δήθεν να μυούν στην νέα εποχή.

Ο Ουρανός είναι σεξουαλικός εκατό τους εκατό, και στην νέα εποχή που κυβερνάται από αυτόν τον πλανήτη, το ανθρώπινο ον πρέπει να γνωρίζει σε βάθος τα μυστήρια του σεξ.

Το να απορρίπτεις το Maithuna (Σεξουαλική Μαγεία) σημαίνει εκ των πραγμάτων να ταχθείς ενάντια στο σημείο του Υδροχόου που κυβερνάται από τον Ουρανό, βασιλιά του σεξ.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η πιο χρήσιμη ενέργεια, η πιο ισχυρή, η πιο φίνα που παράγεται και οδηγείται με θαυμαστό τρόπο μέσω του ανθρώπινου οργανισμού είναι η σεξουαλική ενέργεια.

Αναλύοντας πολύ σε βάθος την εκπληκτική ισχύ της σεξουαλικής ενέργειας, φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι είναι εξαιρετικά πτητική και δύσκολα αποθηκεύεται και ελέγχεται.

Η σεξουαλική ενέργεια είναι σαν μια αποθήκη με δυναμίτη, η παρουσία της σημαίνει μια πηγή υπέροχη τρομερής δυναμικότητος και επίσης ένα συνεχή κίνδυνο καταστροφικής εκρήξεως.

Η σεξουαλική ενέργεια έχει τα δικά της κανάλια κυκλοφορίας, το δικό της οργανωμένο ηλεκτρικό σύστημα.

Όταν η σεξουαλική ενέργεια διαπερνά στον μηχανισμό άλλων λειτουργιών τότε μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εκρήξεις, τρομερές βιολογικές, φυσιολογικές και ψυχικές καταστροφές.

Η βίαιη και καταστροφική εκδήλωση της σεξουαλικής ενέργειας προέρχεται από μερικές ψυχολογικές αρνητικές τάσεις προς το σεξ γενικά.

Η υποψία, ο φόβος στο σεξ, οι σεξουαλικές προκαταλήψεις, ο κυνισμός, η βιαιότητα, το πρόστυχο του σεξ κλπ φράζουν κανάλια από τα οποία κυκλοφορεί η σεξουαλική ενέργεια και τότε αυτή ξεστρατίζει εισχωρώντας μέσα σε άλλα κανάλια, συστήματα και λειτουργίες όπου προξενεί τρομακτικές καταστροφές.

Η άποψη, αυτών των καταστροφών είναι συνήθως πολυπρόσωπη. Μερικές φορές έχει την όψη φωτιάς που καίει εκρηκτικά με παθιασμένη οργή, άλλες φορές την πίκρα της βλαβερής ανταπόκρισης, λόγια που τραυματίζουν, βίαιες καταγγελίες κλπ.

Όλα αυτά και χιλιάδες από αηδιαστικές περιπτώσεις του ανθρώπινου είδους, οφείλονται, ακριβώς στην εισχώρηση της σεξουαλικής ενέργειας μέσα σε κανάλια και λειτουργίες διάφορες.

Τα πρόσωπα που χρησιμοποιούν κακώς την σεξουαλική ενέργεια με αρρωστημένες συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου ή βλέποντας πορνοταινίες ή διαβάζοντας άσεμνα μυθιστορήματα, γίνονται ανίκανοι.

Τα πρόσωπα που σπαταλούν τον καιρό τους άθλια, σκεπτόμενα την σεξουαλική πράξη χωρίς να εκπληρώνουν τις σεξουαλικές τους λειτουργίες, γίνονται ανίκανα. Όταν πράγματι, έξω από κάθε σκέψη πραγματοποιούν την σεξουαλική πράξη δεν μπορεί παρά να αποτύχουν.

Η φαντασία και η λογική όταν χρησιμοποιούνται κακώς μπορεί να μας οδηγήσουν, στην ανικανότητα του τύπου ψυχοσεξουαλικού.

Η νοσηρή φαντασία, η κακή χρησιμοποίηση της φαντασίας εξασθενεί την σεξουαλική ενέργεια και όταν το άτομο πάει να πραγματοποιήσει την πράξη, αποτυγχάνει, είναι ανίκανος.

Η υπερβολική σκέψη επάνω στο σεξ, οδηγεί στην ανικανότητα, εκείνος που ζει αναλύοντας μόνο την σεξουαλική πράξη χωρίς να την πραγματοποιεί, όταν έρθει η στιγμή να την πραγματοποιήσει στ’ αλήθεια, θα περάσει από την τρομερή έκπληξη ότι δεν μπορεί, είναι ανίκανος.

Φτάνοντας σ’ αυτό το σημείο αυτού του κεφαλαίου, οι αναγνώστες μας δεν πρέπει να τρομάξουν. Η μελέτη των μυστηρίων του σεξ είναι επείγουσα, αλλά η υπερβολή της σκέψης του σεξ, αποκλείει την ερωτική πράξη για πολύ μακρύ χρονικό διάστημα, προκαλεί ανικανότητα ψυχοσεξουαλική.

Υπάρχει η υπο-φαντασία. Οποιοσδήποτε μπορεί, αν το επιθυμεί, να θαυμάσει με αγνότητα άλλον του αντιθέτου φύλου αλλά η υπο-φαντασία και η παρα-φαντασία μπορεί να μας προδώσουν στα βαθύτερα επίπεδα του νου και να μας οδηγήσουν στην συνουσία σε άλλα στάδια συνείδησης, τα αποτελέσματα συνήθως είναι οι νυκτερινές ονειρώξεις με άφθονη απώλεια του σπερματικού λικέρ.

Συνεχώς φθάνουν σ’ αυτήν την Πατριαρχική έδρα του Γνωστικού Κινήματος στην πόλη του Μεξικού, πολλά γράμματα ανθρώπων που παραπονούνται ότι έχουν ερωτικά όνειρα, συνοδευόμενα από νυκτερινές ονειρώξεις.

Εμείς πάντα απαντάμε συνιστώντας σ’ αυτούς τους ανθρώπους το Maithuna, την Σεξουαλική Μαγεία, Α.Ζ.F. (Σεξουαλική Ένωση χωρίς εκσπερμάτωση), σαν μοναδικό φάρμακο ενάντια στις νυκτερινές ονειρώξεις.

Είναι φανερό ότι με το καθημερινό Maithuna ο άνθρωπος συνηθίζει να φρενάρει την σεξουαλική πράξη χωρίς να σπαταλά το σπέρμα, το αποτέλεσμα είναι ότι αυτός συνηθίζει τόσο στην υπερπροσπάθεια αυτή, που όταν στον ύπνο του πραγματοποιεί την πράξη, τότε από συνήθεια συγκρατείται για να αποφύγει την σπατάλη του σπερματικού λικέρ και τότε δεν επέρχεται η ονείρωξη.

Το σεξ και η φαντασία βρίσκονται στενά συνδεδεμένα. Είναι αδύνατον να φτάσουμε στην απόλυτη αγνότητα χωρίς να μετατρέψουμε την φαντασία σε έναν καθρέφτη καθαρό και χωρίς την παραμικρή κηλίδα.

Είναι επείγον να μετατρέψουμε την μηχανική και αρρωστημένη υπο-φαντασία και την αυτόματη και λάγνα παρα-φαντασία σε φαντασία νεογέννητου μωρού.

Αυτή η μορφή μετατροπής είναι δυνατή μόνο με την βοήθεια της θεϊκής μητέρας Κουνταλίνι, το πύρινο φίδι των μαγικών μας δυνάμεων.

Είναι αναγκαίο να ξέρουμε να προσευχόμαστε, να ξέρουμε να ικετεύουμε το θείο φίδι, ζητώντας του το θαύμα της μετατροπής της υποκειμενικής και μηχανικής φαντασίας σε φαντασία νεογέννητου μωρού.

Μόνο αυτή η θεϊκή μητέρα, το ιερό φίδι μπορεί να μετατρέπει την υπο-φαντασία και την κτηνώδη παρα-φαντασία σε αθώα φαντασία νεογέννητου μωρού.

Ένα μωρό παιδί μπορεί να ατενίζει μία όμορφη γυναίκα γυμνή με τρόπο αγνό και τέλειο, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή λαγνεία. Πραγματικά, ενώ δεν γινόμαστε σαν αθώα μωρά, είναι αδύνατον να μπούμε στο βασίλειο του εσωτερισμού.

Στον φυσικό κόσμο μερικά πρόσωπα έχουν κατορθώσει την τέλεια αγνότητα και μπορούν να ατενίζουν το γυμνό σώμα άλλου ατόμου του αντίθετου φύλου χωρίς να αισθάνονται κανενός είδους λαγνεία.

Είναι, φανερό ότι, τέτοια εξαιρετικά πρόσωπα πιστεύουν ότι έχουν φτάσει στην απόλυτη αγνότητα στις περιοχές του υποσυνείδητου του νου, χωρίς καν να υποπτεύονται ότι η υποκειμενική και μηχανική υπο-φαντασία και παρα-φαντασία θα τους προδώσει από κάτω από τα όρια της διανοητικής σφαίρας.

Αυτός ο τύπος εξαίρετων ατόμων μπορεί να έχει καθαρά φαντασία, αλλά αγνοεί ότι η υπο-φαντασία και η παρα-φαντασία είναι τρομερά πορνικές σε άγνωστα πεδία για την λογική τους και για την διανόησή τους.

Όταν αυτή η τάξη ανθρώπων υποβάλλεται σε δοκιμασία αγνότητας στους ανώτερους κόσμους ή στους καταποντισμένους κόσμους της φύσης, όταν τους τοποθετούν σε καταστάσεις πραγμάτων και διάφορους χρόνους της μορφής παρα-συνειδητές ή υποσυνειδητές, αποτυγχάνουν οικτρά.

Πολλά άτομα μας γράφουν ζητώντας φάρμακο για τις νυχτερινές ονειρώξεις, εμείς πάντα απαντούμε σε αυτούς τους αρρώστους συνιστώντας τους την Σεξουαλική Μαγεία και το Maithuna.

Εκείνοι που συνηθίζουν να συγκρατούν την σεξουαλική πράξη για να μην εκσπερματώνουν το σπερματικό λικέρ θεραπεύονται από τις νυκτερινές ονειρώξεις.

Τα αρρωστημένα λάγνα όνειρα, οφείλονται στην μηχανική υπο-φαντασία και στην αυτόματη και ερωτική παρα-φαντασία .

Αν βάλουμε σε λειτουργία τον μηχανισμό μιας οθόνης τηλεοράσεως, τότε αυτόματα διαδέχονται πολλές σκηνές, πλάνα, εικόνες μπροστά στα μάτια του θεατή.

Η φαντασία είναι σαν μια οθόνη της τηλεοράσεως. Κάθε σεξουαλικό σοκ την βάζει σε λειτουργία όχι μόνο στην διανοητική σφαίρα αλλά και στα άλλα κατάβαθα του νου.

Κάθε ονειρευόμενος στους εσωτερικούς κόσμους μπορεί να βλάπτεται από αντιπροσωπείες αρρωστημένης μορφής. Αυτές οι αντιπροσωπείες προκαλούν ερωτικά όνειρα και νυχτερινές ονειρώξεις.

Αν ο ονειρευόμενος είναι συνηθισμένος να χαλιναγωγεί την ερωτική πράξη, θα υπάρξει το ερωτικό όνειρο στην περίπτωση αυτή, αλλά όχι οι νυκτερινές ονειρώξεις.

Αν ο ονειρευόμενος έχει μετατρέψει την υπο-φαντασία και την παρα-φαντασία του σε φαντασία αγνού μωρού, τότε είναι αδύνατον να συμβούν τα ερωτικά όνειρα, εξαφανιζόμενα με ριζικό τρόπο, τέλειο και οριστικό.

Αν οποιοσδήποτε μαθητής εσωτεριστής έμπαινε σε τρομερές σεξουαλικές δοκιμασίες στους εσωτερικούς κόσμους χωρίς να έχει περάσει πρώτα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από καθημερινή σεξουαλική μαγεία, είναι φανερό ότι θα αποτύγχανε οικτρά χάνοντας το σπερματικό του λικέρ σε νυκτερινές ονειρώξεις.

Χωρίς την σεξουαλική μαγεία, χωρίς το Maithuna, Α.Ζ.F. είναι αδύνατον να προχωρήσεις στον Δρόμο της Μύησης.

Όταν η σεξουαλική ενέργεια είναι φυγόκεντρος, όταν ρέει από μέσα προς τα έξω, το αποτέλεσμα είναι οι σπερματικές εκκενώσεις, οι νυκτερινές ονειρώξεις.

Με το Maithuna το Αρκάνο Α.Ζ.F., την Σεξουαλική Μαγεία, τα διάφορα ρεύματα σεξουαλικής ενέργειας αναστρέφουν την πορεία τους, μετατρέπονται σε κεντρομόλα, ρέει τότε από έξω προς τα μέσα.

Οι σπερματικές εκκενώσεις, οι νυκτερινές ονειρώξεις, γίνονται εντελώς αδύνατες όταν η σεξουαλική ενέργεια ρέει από το εξωτερικό προς το εσωτερικό.

Η σεξουαλική ενέργεια περιέχει μέσα στον εαυτό της σε ανώτερο μοριακό επίπεδο, την σφραγίδα του Σύμπαντος ή την κοσμική σφραγίδα του αληθινού ανθρώπου, αυτό το σχέδιο μπορούμε να το κρυσταλλώσουμε με κάθε έναν από μας μέσω της Σεξουαλικής Μαγείας.

Όποιος θέλει να αυτο-πραγματοποιηθεί σε βάθος πρέπει να κατεβεί στην Ενάτη Σφαίρα και να δουλέψει με την φωτιά και το νερό, την καταγωγή κόσμων, τεράτων, ανθρώπων, θεών. Κάθε πραγματική λευκή μύηση ξεκινά από εκεί.

Υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της σεξουαλικής ενέργειας και της φαντασίας. Η σεξουαλική ενέργεια είναι το βασικό θεμέλιο της εσωτερικής Αυτοπραγμάτωσης.

Οι Μυημένοι που διατρέχουν το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού υποβάλλονται σε πολλές σεξουαλικές δοκιμασίες στους παρα-συνειδητούς, ασυνείδητους, ανθρώπινους, υπο-ανθρώπινους, παρα-ανθρώπινους κόσμους.

Αν ο μυημένος δεν μετατρέπει την αρρωστημένη υπο-φαντασία του και την μηχανική και ερωτική παρα-φαντασία του, σε φαντασία νεογέννητου παιδιού, αθώου, είναι φανερό ότι θα αποτύχει αναπόφευκτα σε όλες τις σεξουαλικές δοκιμασίες.

Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι οι Μυημένοι είναι τοποθετημένοι στους εσωτερικούς κόσμους, σε άλλους καιρούς, τόπους, καταστάσεις και συνθήκες συνείδησης υπο-ανθρώπινες, παρα-ανθρώπινες, διαφορετικές, αλλιώτικες, όπου ούτε θυμούνται καθόλου τις σπουδές τους, τον δρόμο κλπ.

Τότε θα καταλάβουν οι αναγνώστες μας την επείγουσα ανάγκη να μετατρέψουμε την υπο-φαντασία και την παρα-φαντασία , σε συνειδητή φαντασία, αντικειμενική και καθαρή σαν του νεογέννητου μωρού.

Τώρα θα καταλάβουν οι αναγνώστες μας την εσωτερική σχέση που υπάρχει μεταξύ του σεξ και της φαντασίας.

Η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να μετατρέψει τον άνθρωπο σε έναν άγγελο ή ένα κτήνος.

Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μισούν θανάσιμα την Σεξουαλική Μάγευα, αυτού οι άνθρωποι δικαιολογούν το παράλογο μίσος τους με πολλές προφάσεις. Λένε ότι το Maithuna, η Σεξουαλική Μαγεία είναι δήθεν μόνο για τους ανατολικούς και ότι εμείς οι δυτικού δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Βεβαιώνουν αυτοί οι άνθρωποι ότι με αυτήν την διδασκαλία του σεξ-γιόγκα θα υπάρξει σαν αποτέλεσμα μια συγκομιδή από μαύρους μάγους.

Το σπουδαίο σε όλα αυτά είναι ότι αυτοί οι τύποι αντιδραστικών στοιχείων, συντηρητικών, οπισθοδρομικών και καθυστερημένων, δεν λένε ούτε μία λέξη ενάντια στην μοιχεία, ενάντια στην απιστία, ενάντια στην πορνεία, ενάντια στην ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, αυνανισμό κλπ. Όλα αυτά τους φαίνονται το πιο φυσιολογικά και δεν έχουν αντίρρηση να σπαταλούν με κακομοιριά την σεξουαλική ενέργεια.

Οι αγνοούντες πόρνοι του ψευδο-αποκρυφισμού αντιδραστικοί αγνοούν τελείως την μυστική διδασκαλία του Σωτήρα του Κόσμου, τον χριστιανικό εσωτερισμό.

Η ψευδο-εσωτεριστική και ψευδο-απόκρυφη αντίδραση αγνοεί ότι οι πρωτόγονες Γνωστικές Χριστιανικές Αιρέσεις εξάσκησαν το Maithuna, την Σεξουαλική Μαγεία.

Το Maithuna διδασκόταν πάντα σε όλες τις παλιές σχολές μυστηρίου της δύσης. Το Maithuna διδάχτηκε στα μυστήρια των Ναϊτών, στα μυστήρια των Αζτέκων, Μάγιας, Ίνκας, Τσίβτσας, Ζαποτέκας, Αραουκάνων, Τολτέκων∙ στα μυστήρια της Ελευσίνας, μυστήρια της Ρώμης, Μίρτας, Καρθαγένης, Τύρου, τα μυστήρια των Κελτών, των Φοινίκων, Αιγυπτίων, Δρυίδων και σε όλες τις πρωτόγονες χριστιανικές ενώσεις όπως η ένωση των Εσσαίων που είχαν το μοναστήρι τους στα παράλια της Νεκράς θάλασσας και ένα από τα πιο επιφανή μέλη του ήταν ο Θείος Ραβί της Γαλιλαίας.

Το Maithuna, η Σεξουαλική Μαγεία, είναι παγκόσμια, γνωρίζεται στα μυστήρια βοριά και νότου, ανατολής και δύσης του κόσμου, αλλά την απορρίπτουν βίαια οι ψευδο-αποκρυφιστές, οι αντιδραστικοί, πόρνοι και οπισθοδρομικοί.

Η βασική πέτρα των αυθεντικών και γνησίων σχολών μυστηρίου, είναι το Maithuna, Αρκάνο A.Z.F., Σεξουαλική Μαγεία.

Κεφάλαιο 7

Η έλξη των αντιθέτων

Η Σεξουαλική Ενέργεια του Τρίτου Λόγου εναρμονίζει μe θαυμαστό τρόπο όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Η σεξουαλική ενέργεια όχι μόνο είναι τέλεια η ίδια, αλλά θέλει την τελειότητα οποιουδήποτε υπαρκτού.

Η σεξουαλική ενέργεια παράγει αρμονία και συμφωνία σε όλες και σε κάθε μία ξεχωριστά στις συγκεκριμένες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Η σεξουαλική ενέργεια εργάζεται στο θαυμαστό εργαστήρι του ανθρώπινου οργανισμού, με σκοπό να του δώσει την μεγαλύτερη δυναμικότητα και αρμονία.

Η δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου φροντίζει πάντα να συμπληρώνει με άψογο τρόπο κάθε μία από τις θαυμάσιες φυσιολογικές λειτουργίες, Ψυχοσωματικές και πνευματικές του ανθρώπινου όντος.

Η δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου, συμπληρώνει, διορθώνει ελαττώματα και εκτελεί πλήρες έργο.

Αν θεωρήσουμε τον άνδρα τον ίδιο σαν μισό ον και την γυναίκα σαν το άλλο μισό του, φθάνουμε τότε στο φυσικό συμπέρασμα της ερωτικής έλξης των αντιθέτων.

Οι ψυχές βαδίζουν διψασμένες για αγάπη, ψάχνοντας πάντα το άλλο τους μισό, την δίδυμη ψυχή από την οποία χώρισαν από το χάραμα της δημιουργίας.

Χρειαζόμαστε πάντα στον δρόμο της ζωής, το άλλο ον που θα μπορέσει να μας γεμίσει, που θα μπορέσει να μας εκπληρώσει με μεγάλη ακρίβεια ότι μας λείπει, όχι μόνο από φυσιολογικής πλευράς, αλλά επίσης και στον ψυχοσωματικό και πνευματικό τομέα.

Κάθε μία από τις φυσικές λειτουργίες μας χρειάζεται ένα συμπλήρωμα πολύ ανθρώπινο, αυτή είναι μία φυσική ανάγκη κάθε ζωντανής ύπαρξης.

Ο αμοιβαίος συνδυασμός των στοιχείων της φύσης, οι χημικοί γάμοι, ο σεξουαλικός συνδυασμός αντιθέτων στοιχείων για να επιτευχτεί ένα τέλειο σύνολο αποτελούν την ζωντανή βάση οιουδήποτε υπάρχει, οιουδήποτε υπήρξε, οιουδήποτε θα υπάρξει.

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα χημικά στοιχεία έλκονται και συνδυάζονται ερωτικά συμφωνά με τον αλληλοσυμπληρούμενο αριθμό ηλεκτρονίων.

Κάθε επιστήμονας χημικός ξέρει καλά από παρατηρήσεις και την πείρα, ότι αποτελούμενος ο τέλειος φλοιός από έναν αριθμό ηλεκτρονίων, το νάτριο με ένα περίσσιο ηλεκτρόνιο, ενώνεται σεξουαλικά με το χλώριο, από το οποίο λείπει ένα ηλεκτρόνιο.

Το καταπληκτικότερο όλων αυτών, το θαυμαστό, είναι ότι το χλώριο με το περίσσιο ηλεκτρόνιο, ποτέ στην ζωή δεν μπορεί να ενωθεί με άλλα αλκάλια τα οποία έχουν ανάλογη δομή.

Στο βάθος όλων αυτών των θαυμάτων όλων αυτών των αριστουργημάτων αγάπης, συναντούμε το πάντρεμα των στοιχείων και τον βασικό λίθο επάνω στον οποίον ακουμπά όλη η χημεία.

Χωρίς καθόλου να υπερβάλλουμε μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι αυτή η ίδια αρχή της σεξουαλικής έλξης των αντιθέτων εφαρμόζεται πάντοτε, χωρίς καμιά εξαίρεση, στην έλξη και στον γάμο μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Κάθε οργανική και ψυχική λειτουργία θέλει πάντα να συμπληρωθεί και το αίσθημα της αδιαφορίας, έλξης, απώθησης, ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, είναι το ακριβές αποτέλεσμα ενός ευαίσθητου υπολογισμού εξαιρετικά γρήγορου που πραγματοποιείται σιωπηρά.

Η Σεξουαλική αίσθηση πιο γρήγορη από την σκέψη κάνει υπολογισμούς που προκαλούν έκπληξη και ξέρει με μαθηματική ακρίβεια αν το πρόσωπο του αντίθετου φύλου που έχουμε απέναντί μας, μπορεί να περιέχει όλους τους παράγοντες αμοιβαιότητος απαραίτητους για την αλληλοσυμπλήρωση.

Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό οι διάφοροι αδένες και τα συστήματα και λειτουργίες που εξαρτώνται, ενεργούν κατά ζεύγη, άλλες ελέγχοντας τις απόψεις του αρσενικού, άλλες ελέγχοντας τις λειτουργίες του θηλυκού.

Υπάρχει μία θαυμαστή ανταλλαγή ουσιών χημικών ανάμεσα στους αρσενικούς και θηλυκούς αδένες.

Η διπλή άποψη αρσενική θηλυκή του αδένα της υπόφυσης είναι κάτι που εκπλήσσει.

Κάθε επιστήμονας ξέρει πολύ καλά ότι ο εμπρόσθιος λοβός της υπόφυσης είναι αρσενικός και ο οπίσθιος είναι θηλυκός.

Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό οι αρσενικού και οι θηλυκού αδένες εναρμονίζουν με αρμονικό τρόπο όλες τις βιολογικές λειτουργίες.

Ο Άρης και η Αφροδίτη ελέγχουν τους αδένες επίφυση και υπόφυση. Ενώ η Αφροδίτη στην υπόφυση θέλει να κοιμηθεί ο Άρης στην επίφυση θέλει να εξακολουθήσει να παλεύει.

Στον λαιμό επαναλαμβάνεται αυτή η ίδια πάλη μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, η Αφροδίτη ελέγχει τον θυρεοειδή ενώ ο Άρης τον παραθυρεοειδή.

Ο φλοιός και το μεδούλι των επινεφριδίων αντιπροσωπεύουν πάντα αντιθέσεις αρσενικές και θηλυκές που οδηγούν στην πάλη ή στην υποχώρηση.

Αυτή η ένωση στοιχείων σεξουαλικών αρσενικών-θηλυκών σε κάθε ένα από τους αδένες του ανθρωπίνου οργανισμού, είναι σοφά συμβολισμένες στις απεικονίσεις του Θιβετιανού Ταντρισμού, όπου κάθε θεός εμφανίζεται συνοδευόμενος από μία θεά ή θηλυκή Σάκτι.

Οι τραγωδίες του κόσμου είναι τρομερές και κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα από τα δεκατέσσερα χρόνια τους ψάχνουν για το σεξουαλικό τους ταίρι.

Ένας οποιοσδήποτε άνδρας μπορεί να συναντήσει κάποια γυναίκα το συμπλήρωμα του για καθορισμένη λειτουργία, αλλά μπορεί να συμβεί το γεγονός ότι μόνο με μια άλλη γυναίκα να συναντήσει το συμπλήρωμα για το βασικό κέντρο βάρους του.

Η γυναίκα σ’ αυτήν την περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση και τώρα εξηγούμαστε καλύτερα με την τραγική σεξουαλική περίπτωση των περίφημων τριγώνων που έχουν πάντα σαν τέλος το διαζύγιο ή τις πιστολιές.

Μονό με την αρετή, μόνο υπακούοντας στην εντολή του «Ου μοιχεύσεις» παύουν να υπάρχουν τα θανάσιμα τρίγωνα.

Το ιδεώδες στην αγάπη, είναι το να βρεις το άλλο μισό, το μισό του πορτοκαλιού, την δίδυμη ψυχή.

Μόνο η καθολική και τέλεια συμπλήρωσις μπορεί να μας δώσει την ατελείωτη ευτυχία, δυστυχώς ζητάμε πολλά, εμείς δεν αξίζουμε για τόσα, όλου εμείς είμαστε γεμάτου από Κάρμα.

Στο πεδίο της συζυγικής ζωής, μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ότι μερικές φορές οδηγεί ο άντρας και άλλες φορές η γυναίκα.

Σε όλα τα νοικοκυριά υπάρχει ένας που οδηγεί και άλλος που οδηγείται μην συγχέουμε αυτό με το να διατάζεις και να διατάζεσαι.

Μιλώντας αστρολογικά θα πούμε ότι η Αφροδίτη πρέπει να οδηγήσει την Σελήνη, ο Ερμής την Αφροδίτη, ο Κρόνος τον Ερμή, ο Άρης τον Δία.

Είναι φανερό ότι για αυτό χρειάζεται να ξέρουμε ποιο είναι το άστρο που οδηγεί την ζωή μας.

Αυτοί οι σοφοί συνδυασμοί αστρολογικού τύπου έτσι όπως τους δίνουμε εδώ, σημαίνουν αμοιβαία έλξη και τέλεια σεξουαλική συμπλήρωση.

Κάθε άλλης μορφής σεξουαλική ένωση έξω από αυτή την διάταξη, είναι παράλογη και μέχρι νόθα γιατί παραβιάζει την σεξουαλική φύση των ενδιαφερομένων, αφήνοντας τους βαθιά ψυχικά τραύματα που δύσκολα επουλώνονται.

Ο άνδρας του Ερμή που λατρεύει την ωραία της Αφροδίτης για την αγάπη και την γλυκύτητα που ακτινοβολεί εκείνη, μπορεί να την βγάλει από την ρομαντική τεμπελιά της και να της δώσει την Ερμαϊκή ελαφρότητα που εκείνη χρειάζεται.

Η γυναίκα του Δία, τρελά ερωτευμένη με τον άνδρα του Άρη, μπορεί να του σβήσει την βιαιότητα και να τον καθοδηγήσει με τρόπο εποικοδομητικό,

Η έλξη των αντιθέτων έχει την αρχή της σε ένα πρότυπο κοσμικό, θεϊκό άφατο.

Ο τύπος της Σελήνης τείνει πάντα να κινηθεί προς τον τύπο της Αφροδίτης ο τύπος της Αφροδίτης κινείται προς τον Ερμητικό, ο τύπος του Ερμή κινείται προς τον Κρόνιο, ο τύπος του Κρόνου κινείται προς τον Αρειανό,

Ο τύπος του Άρη κινείται προς τον του Δία και ο τύπος του Δία γυρίζει προς τον Σεληνιακό.

Επάνω σε αυτούς τους θαυμάσιους κοσμικούς συνδυασμούς, μπορούν να συνδυαστούν οι ανθρώπινοι τύποι για να εγκαταστήσουν επάνω στην γη τον τέλειο γάμο.

Τα γνωστικά ζευγάρια δουλεύοντας εντατικά στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου μέσα στην Ένατη Σφαίρα (το σεξ), μπορούν μέσω του Maithuna, (Σεξουαλική Μαγεία) να κερδίσουν αυτό που δεν μπορεί να κερδίσει ο εχθρός του σεξ ακόμα και αν δηλώνει χορτοφάγος και βασανίζεται σε όλη του την ζωή κάνοντας τον ερημίτη.

Κεφάλαιο 8

Το σεξουαλικό υδρογόνο Si12

Είναι επείγον να γνωρίζουμε ότι στο Σύμπαν υπάρχουν δώδεκα υδρογόνα βασικά, θεμελιώδη.

Τα δώδεκα βασικά υδρογόνα βρίσκονται, βαθμιδωτά με τις δώδεκα κατηγορίες της ύλης.

Οι δώδεκα κατηγορίες της ύλης υπάρχουν σε όλη την πλάση, ας θυμηθούμε τα δώδεκα άλατα του Ζωδιακού, τις δώδεκα Σφαίρες Κοσμικών παλμών μέσα στις οποίες θα πρέπει να ξεδιπλωθεί μία ηλιακή ανθρωπότητα.

Από τα δώδεκα βασικά υδρογόνα προέρχονται όλα τα δευτερεύοντα υδρογόνα των οποίων οι διαφορετικές πυκνότητες ξεκινούν από το 6 μέχρι το 12,283.

Ο όρος υδρογόνο έχει στον γνωστικισμό μια πολύ εκτεταμένη σημασία. Οποιοδήποτε απλό στοιχείο είναι στην πραγματικότητα υδρογόνο κάποιας πυκνότητας.

Το υδρογόνο 384 βρίσκεται στο νερό, το 192 στον αέρα, το 96 είναι σοφά αποθηκευμένο στον ζωικό μαγνητισμό, εξαερώσεις από το ανθρώπινο σώμα, ακτίνες Ν, ορμόνες, βιταμίνες κλπ.

Οι αδελφοί του Γνωστικού Κινήματος ήδη γνωρίζουν καλά τα υδρογόνα 48, 24, 12, 6, γιατί τα έχουμε μελετήσει στα προηγούμενα Μηνύματα των Χριστουγέννων.

Το υδρογόνο 48 αντιστοιχεί στο χλώριο με ατομικό βάρος 35, το υδρογόνο 24 στο φθόριο με ατομικό βάρος 19∙ το υδρογόνο αντιστοιχεί στο υδρογόνο της χημείας ατομικό βάρος 1.

Ο άνθρακας, το άζωτο και το οξυγόνο έχουν ατομικά βάρη 12, 14, 16. Το υδρογόνο 96 αντιστοιχεί στο βρώμιο με ατομικό βάρος 80, το υδρογόνο 192 αντιστοιχεί στο ιώδιο με ατομικό βάρος 127.

Αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα των υδρογόνων ανήκει στον κλάδο της απόκρυφης χημείας ή γνωστικής χημείας και δεδομένου ότι είναι υπερβολικά δύσκολη, για το καλό των αναγνωστών μας προτιμούμε να την μελετήσουμε σιγά-σιγά σε κάθε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα Μηνύματα μας.

Ας μελετήσουμε τώρα το περίφημο σεξουαλικό υδρογόνο Si-12, το θαυμαστό δημιουργικό υδρογόνο που το επεξεργάζεται σοφά το εργοστάσιο του ανθρώπινου οργανισμού.

Η παθητική τροφή του πιάτου περνά μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό υφιστάμενη πολλές μετατροπές, διυλίσεις και λεπτύνσεις που διαδικάζονται μέσα στην μουσική κλίμακα ΝΤΟ, ΡΕ, ΜΙ, ΦΑ, ΣΟΛ, ΛΑ, ΣΙ.

Η παθητική τροφή από το πιάτο αρχίζει με ΝΤΟ, ο χυμός που βγαίνει από το πρώτο στάδιο μετασχηματισμού συνεχίζει με το ΡΕ, η τροφή πολύ εκλεπτυσμένη που περνά οσμωτικά στο ρεύμα του αίματος συνεχίζει με το ΜΙ και έτσι διαδοχικά συνεχίζουν οι διαδικασίες μέχρι να βγει επεξεργασμένο το καλύτερο όλου του οργανισμού, το θαυμάσιο ελιξίριο, το σπερματικό λικέρ με το υδρογόνο 12 στην νότα ΣΙ.

Το σεξουαλικό υδρογόνο Si-12, βρίσκεται στο σπέρμα, είναι η δημιουργική δύναμη του Τρίτου Λόγου.

Η πρώτη μουσική οκτάβα ντο-ρε-μι-φα-σολ-λα-σι αντιστοιχεί ακριβώς με την παρασκευή του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12, μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ένα πολύ εξειδικευμένο σοκ μέσω του Maithuna (σεξουαλική μαγεία), επιτρέπει στο σεξουαλικό υδρογόνο Si-12 να περάσει σε μία δεύτερη οκτάβα μουσικής ντο-ρε-μι-φα-σολ-λα-σι, με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12 στην εξαιρετική μορφή του Αστρικού σώματος.

Αυτό είναι που ονομάζεται μεταβολή του μόλυβδου σε χρυσό. Είναι επείγον να μεταβάλλουμε την σάρκα και το αίμα σε αστρικό σώμα.

Ένα δεύτερο σοκ μέσω του Maithuna (σεξουαλική μαγεία) επιτρέπει στο σεξουαλικό υδρογόνο Si-12 να περάσει σε μια τρίτη μουσική οκτάβα ντο-ρε-μι-φα-σο-λα-σι, το αποτέλεσμα της οποίας είναι η αποκρυστάλλωση του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12 στην εξαιρετική μορφή του νοητικού σώματος (παραδεισιακό σώμα).

Το τρίτο σοκ μέσω του Maithuna (σεξουαλική μαγεία) επιτρέπει στο υδρογόνο Si-12 να περάσει, σε τέταρτη οκτάβα ντορεμιφασολλασι της οποίας το αποτέλεσμα είναι η αποκρυστάλλωση του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12 στην εξαίσια μορφή του σώματος της συνειδητής θελήσεως ή αιτιατό σώμα.

Το σεξουαλικό υδρογόνο Si-12, είναι σπόρος και καρπός και το καταπληκτικό είναι ότι αποκρισταλλώνεται πάντα σε οργανισμό με σάρκα και οστά. Ας θυμηθούμε ότι το φυσικό σώμα είναι αποτέλεσμα του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12.

Το αστρικό σώμα είναι επίσης το αποτέλεσμα της ειδικής πράξης Maithuna (ένωση του φαλλού με την μήτρα χωρίς να σκορπίζεται το σπέρμα).

Το αστρικό σώμα, είναι ένα σώμα από σάρκα και οστά, σάρκα που δεν προέρχεται από τον Αδάμ, αλλά σάρκα προϊόν του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12.

Το πραγματικό νοητικό σώμα, είναι προϊόν του Maithuna (σεξουαλική μαγεία), και του σεξουαλικού υδρογόνου Si-12. Αυτό είναι το σώμα του παραδείσου, ένα τέλειο σώμα, ένα σώμα από σάρκα και οστά, αλλά σάρκα που δεν προέρχεται από τον Αδάμ.

Το σώμα της συνειδητής θελήσεως, ονομαζόμενο Αιτιατό σώμα, είναι επίσης το αποτέλεσμα της σεξουαλικής πράξης Maithuna που δεν σκορπιέται σπέρμα. Το σώμα της Συνειδητής Θέλησης ή Αιτιατό σώμα βγαίνει από την αποκρυστάλλωση του Υδρογόνου Si-12.

Το αυθεντικό αστρικό, το αληθινό διανοητικό, το γνήσιο Αιτιατό, είναι τα ηλιακά σώματα, τα υπαρξιακά ανώτερα σώματα του Είναι.

Αυτοί που κατασκευάζουν στην ένατη σφαίρα τα ανώτερα υπαρξιακά σώματα του Είναι, τα ηλιακά σώματα, μπορούν και έχουν όλο το δικαίωμα να ενσαρκώσουν το πραγματικό τους Είναι, το αθάνατο τριαδικό πνεύμα, Άτμαν-Μπούδι-Μάνας ή Θείο Πνεύμα, Πνεύμα της ζωής, ανθρώπινο Πνεύμα (Εσώτερος-Πνευματική ψυχή-ανθρώπινη ψυχή).

Τότε φθάνοντας σε αυτά τα ύψη της Μυήσεως λέγεται ότι γεννήθηκε ένας νέος άνθρωπος, ο γιος του Ανθρώπου, ένας νέος δάσκαλος της ημέρας, ένας δάσκαλος του Μαχαμβαντάρα

Το φυσικό σώμα συγκροτείται με το υδρογόνο 48, το πλεόνασμα αυτού του υδρογόνου μετατρέπεται σε υδρογόνο 24, με το οποίο τρέφεται το αστρικό σώμα.

Το πλεόνασμα του υδρογόνου 24 μετατρέπεται σε υδρογόνο 12 (μην το συγχέετε με το σεξουαλικό υδρογόνο Si-12), το υδρογόνο 12 (δώδεκα) χρησιμεύει για να τρέφεται το διανοητικό σώμα.

Το περίσσευμα του υδρογόνου 12, μετατρέπεται σε υδρογόνο 6, με το οποίο τρέφεται το σώμα της συνειδητής θελήσεως, ή Αιτιατό αυθεντικό σώμα.

Η δημιουργία των ηλιακών σωμάτων, είναι υπόθεση του Maithuna, της σεξουαλικής μαγείας χωρίς να σκορπιστεί σπέρμα και πραγματοποιείται στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, στην ένατη σφαίρα (το σεξ). Αυτή είναι μια εργασία πιο πικρή και από την χολή, 2Ο έως 3Ο χρόνια καθημερινής επαφής με μία μόνο γυναίκα και χωρίς να σπαταληθεί ποτέ ούτε μία σταγόνα σπέρματος, χωρίς να επιτρέψεις να βγει το σπέρμα από τον οργανισμό.

Ο δύο φορές γεννημένος, αυτός που γεννιέται στους ανώτερους κόσμους σαν δάσκαλος του Μαχαμβαντάρα, αυτός που βγαίνει από την ένατη σφαίρα γιατί συμπλήρωσε την εργασία του, ποτέ δεν μπορεί να γυρίσει στην ένατη σφαίρα γιατί αυτό θα ήταν ένα έγκλημα, θα ήταν σαν το παιδί που αφού γεννηθεί θα ήθελε να ξαναγυρίσει στην μήτρα της μητέρας του.

Ο δύο φορές γεννημένος είναι γιος της μητέρας Κουνταλίνι, και αν θέλει να προοδεύσει πρέπει να αγαπά την θεϊκή Μητέρα του, ποτέ δεν θα πρέπει να ξεχάσει την Μητέρα του.

Στον δύο φορές γεννημένο, είναι απαγορευμένη η σεξουαλική πράξη για όλη την αιωνιότητα, και θα πρέπει, να φθάσει στην απόλυτη αγνότητα σε όλες τις περιοχές του νου.

Κεφάλαιο 9

Τα Σεληνιακά σώματα

Όλες οι πολύ εσωτεριστικές και πολύ απόκρυφες σχολές στηρίζουν τις μελέτες τους στον Θεοσοφικό Επτάλογο που παραθέτουμε στην συνέχεια:

ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΣ ΕΠΤΑΛΟΓΟΣ

1. ΑΤΜΑΝ (Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ)

2. ΒΟΥΔΙ (Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ)

3. ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΑΝΑΣ (Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ)

4. ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΑΝΑΣ (ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ)

5. ΚΑΜΑΣ (ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ) ή ΑΣΤΡΙΚΟ

6. ΛΙΝΓΚΑΜ ΣΑΡΙΡΑ (ΖΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ)

7. ΕΣΤΟΥΛΑ ΣΑΡΙΡΑ (ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ)

Ο Άτμαν είναι ο Κύριος, ο Εσώτερος. Βούδι είναι η πνευματική ψυχή. Μάνας Ανώτερο είναι η ανθρώπινη ψυχή.

Ο Εσώτερος, ο Κύριος, έχει δύο ψυχές, η πρώτη είναι η πνευματική ψυχή (Βούδι), η δεύτερη είναι η ανθρώπινη ψυχή (ανώτερο Μάνας, Αιτιατή Αρχή).

Οι δύο ψυχές πρέπει να εργαστούν κάτω από την διεύθυνση του Κυρίου, αλλά αυτό είναι δυνατόν στους δάσκαλους, ενώ η ανθρώπινη ψυχή εργάζεται, η πνευματική ψυχή παίζει.

Η πνευματική ψυχή είναι θηλυκή και η ανθρώπινη ψυχή είναι αρσενική. Στους διδασκάλους η πνευματική ψυχή συνήθως εγκυμονεί καρπούς που όταν γεννιούνται πρέπει να τους κατεργαστεί η ανθρώπινη ψυχή.

Οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ υπερήφανοι με το σώμα του νου γιατί με αυτό σκεπτόμαστε, συζητούμε, προβάλλουμε κλπ κατά 100% με αυτό το σεληνιακό σώμα του νου και το έχουν όλα τα ζώα σε εμβρυακή κατάσταση.

Οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο των ζωικών παθών και απολαμβάνουν στις επιθυμίες του πάθους γιατί ο συναισθηματικός φορέας που κατέχουμε είναι μόνο ένα σεληνιακό, ζωικό σώμα κτηνωδών επιθυμιών.

Το ζωτικό σώμα, είναι το τετραδιαστασιακό σώμα, το Λίνγκαμ Σαρίρα των Ινδοστανών το ζωντανό θεμέλιο όλων των ενεργειών φυσικών, χημικών, θερμικών, συλληπτικών κλπ. Κλπ.

Πραγματικά το ζωτικό σώμα είναι μόνο το ανώτερο τμήμα του φυσικού σώματος, το τεταρτο-διαστασιακό μέρος του φυσικού σώματος.

Μέσα στους φορείς του νου και των επιθυμιών πολλοί Διορατικοί, συνήθως, βλέπουν ένα ωραίο πλάσμα με χρώμα γαλάζιο ελεκτρίκ πολύ όμορφο, που συγχέουν εύκολα με την ανθρώπινη ψυχή ή το σώμα της συνειδητής θελήσεως (Αιτιατό σώμα).

Στην πραγματικότητα το διανοητικό ζώο δεν έχει ακόμα Αιτιατό Σώμα. Το όμορφο πλάσμα με γαλάζιο χρώμα που οι Διορατικοί βλέπουν μέσα στους σεληνιακούς φορείς, είναι αυτό που ο Ζεν Βουδίστα ονομάζει Βουδάτα, η Ουσία, ένα κλάσμα της ιερής ανθρώπινης ψυχής... μέσα μας.

Κανένα διανοητικό ζώο δεν έχει, Αιτιατό Σώμα. Κανένα διανοητικό ζώο δεν έχει ενσαρκωμένη την αθάνατη Τριάδα. Αν κάποιος ενσαρκώσει την θεία αθάνατη Τριάδα, θα έπαυε αμέσως να είναι διανοητικό ζώο και θα μετατρεπόταν σε Άνθρωπο.

Μόνο κατασκευάζοντας τα ηλιακά σώματα μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια να ενσαρκώσουμε την θεία αθάνατη Τριάδα, Άτμαν-Βούδι-Μάνας.

Αν θέλουμε να ανεβούμε πρέπει πρώτα να κατεβούμε. Μόνο κατεβαίνοντας στην ένατη σφαίρα μπορούμε να κατασκευάσουμε τα ηλιακά σώματα, για να ενσωματώσουμε την αθάνατη Τριάδα και να μετατραπούμε σε ανθρώπους.

Ειδικά σήμερα είμαστε διανοητικά ζώα. Το μόνο που μας στολίζει είναι η διανόηση, αλλά αν μας αφαιρείτο η διανόηση θα είμαστε ζώα πολύ άχρηστα, χειρότερα και από τους γορίλες και τους ουρακοτάγκους, ηλίθια πλάσματα, ανυπεράσπιστα, κτηνώδη.

Ο Βουδισμός Ζεν, θεωρεί τα σεληνιακά σώματα σαν μορφές του νου, που οφείλουμε να διαλύσουμε, να κονιορτοποιήσουμε.

Τα σεληνιακά σώματα είναι κοινή ιδιοκτησία όλων των κτηνών, συμπεριλαμβανομένου και του διανοητικού κτήνους που λανθασμένα ονομάζεται άνθρωπος.

Μόνο κατασκευάζοντας τα ηλιακά σώματα μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια να ενσαρκώσουμε την αθάνατη Τριάδα για να μετατραπούμε σε αληθινούς ανθρώπους.

Τα ηλιακά σώματα είναι το αποτέλεσμα μιας συνειδητής εργασίας, που γίνεται σε μας τους ίδιους.

Μόνο κατεβαίνοντας στην ένατη σφαίρα μπορούμε να κατασκευάσουμε ηλιακά σώματα και να ενσαρκώσουμε την αθάνατη Τριάδα για να ξαναγεννηθούμε στους ανώτερους κόσμους σαν νέοι δάσκαλοι του Μαχαμβαντάρα.

Το διανοητικό ζώο ζει κατά τις ώρες του ύπνου και μετά τον θάνατο στους υπερευαίσθητους κόσμους με τα σεληνιακά σώματα. Αυτά τα σώματα είναι κρύα και σαν φαντάσματα.

Τα ηλιακά σώματα είναι ζωντανές φλόγες, ακτινοβόλες, υπέροχες. Θυμηθείτε ότι οι άγγελοι, αρχάγγελοι, δάσκαλοι κλπ χρησιμοποιούν ηλιακά σώματα.

Το αυθεντικό αστρικό ηλιακό σώμα, είναι ένας φορέας, από σάρκα και οστά, αλλά σάρκα που δεν προέρχεται από τον Αδάμ, ένα σώμα ανυπολόγιστης ομορφιάς και ύπατης ευτυχίας

Το γνήσιο διανοητικό ηλιακό σώμα, είναι το σώμα του Παραδείσου, ένα σώμα από σάρκα και οστά, αλλά σάρκα που δεν προέρχεται από τον Αδάμ, ένα σώμα θηλυκής φύσεως, δεκτικής.

Το αληθινό διανοητικό ηλιακό σώμα είναι πιο πέρα από την λογική, είναι ένας φορέας για να κατανοεί.

Αυτοί που κατέχουν το πραγματικό διανοητικό ηλιακό σώμα, δεν χρειάζονται να δεχθούν ή να απορρίψουν, καταλαβαίνουν και αυτό είναι όλο.

Το αυθεντικό διανοητικό ηλιακό σώμα έχει τριακόσιες χιλιάδες μαγνητικά κέντρα ή κλάνες και κάθε κλάν θα πρέπει να πάλλεται, στον ίδιο τόνο, χωρίς καμία προσπάθεια.

Το διανοητικό ηλιακό σώμα με τις τριακόσιες χιλιάδες κλάνες είναι καταπληκτικό, θαυμάσιο.

Ο Μύστης που κατέχει, έναν φορέα διανοητικό ηλιακό εντελώς ανεπτυγμένο, λαβαίνει και καταλαβαίνει την αλήθεια κάθε στιγμή χωρίς την τρομερή μάχη της σκέψεως.

Το γνήσιο σώμα της συνειδητής θελήσεως επιτρέπει στον Μύστη να έχει συνειδητή αθανασία.

Το γνήσιο σώμα της συνειδητής θελήσεως επιτρέπει στον Μύστη να πραγματοποιήσει πράξεις γεννημένες από την συνειδητή θέληση, επιτρέπει στον Μύστη να καθορίζει περιστάσεις.

Κάθε δάσκαλος που γεννήθηκε στους ανώτερους κόσμους, πρέπει να καταργήσει τα σεληνιακά σώματα. Αυτά αποτελούν το απομένον από μας ζώο που έρχεται από την αρχαία εποχή.

Οι κοινοί και συνηθισμένοι πεθαμένοι ντυμένοι με τα σεληνιακά σώματα μοιάζουν, με ασυνείδητους υπνοβάτες, κρύοι και σαν φαντάσματα ζουν το παρελθόν.

Το Διανοητικό ζώο είναι σεληνιακό εκατό τα εκατό και αληθινά δεν είναι πραγματικός άνθρωπος.

Μόνο κατασκευάζοντας τα ηλιακά σώματα μετατρεπόμαστε σε πραγματικούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη