Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Μαΐου 2012

Ο Τέλειος Γάμος – α μέρος

Εισαγωγή

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Η Αγάπη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο Γιος του Ανθρώπου

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Η Μεγάλη Μάχη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Η Άβυσσος

Η σφαίρα της Λιλίτ. Η ψυχολογία της σφαίρας της Λιλίτ. Η σφαίρα της Ναεμά. Η ψυχολογία της σφαίρας της Ναεμά. Η μυστικιστικότητα της Ναεμά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 Κανονική Σεξουαλικότητα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Η Υπερσεξουαλικότητα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 Οι Επτά Εκκλησίες

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 Η Χαρά, η Μουσική, ο Χορός και το Φιλί

Εισαγωγή

Έχω γράψει αυτό το βιβλίο για τους λίγους. Λέω για τους λίγους, γιατί οι πολλοί ούτε το δέχονται, ούτε το καταλαβαίνουν, ούτε και το θέλουν. Όταν βγήκε στο φως η πρώτη έκδοση του Τέλειου Γάμου, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους μαθητές όλων των Σχολών, Στοών, θρησκειών, Ταγμάτων, Αιρέσεων και Εσωτεριστικών Εταιρειών. Αποτέλεσμα από τον αναφερόμενο αυτόν ενθουσιασμό ήταν η διαμόρφωση της Γνωστικής Κίνησης. Τέτοια Κίνηση άρχισε με μερικούς λίγους, έχοντες κατανόηση, ανθρώπους και έγινε τελείως διεθνής. Πολλοί μαθητές αποκρυφισμού μελέτησαν αυτό το βιβλίο, πολύ λίγοι το κατάλαβαν. Πολλοί ενθουσιασμένοι από το γοητευτικό θέμα του Τέλειου Γάμου μπήκαν στην σειρά της Γνωστικής Κίνησης. Μπορούμε να μετρήσουμε με τα δάχτυλα του χεριού εκείνους που δεν έφυγαν από την Γνωστική Κίνηση. Πολλοί ορκίστηκαν αφοσίωση εμπρός στον βωμό του Γνωστικισμού, όμως πραγματικά στ' αλήθεια, περίπου όλοι παρέβηκαν τους όρκους τους. Μερικοί φαίνονταν πραγματικοί απόστολοι, που μας φάνηκε μέχρι και ιεροσυλία να αμφιβάλλουμε για αυτούς, όμως με τον καιρό έπρεπε να πεισθούμε με άπειρο πόνο ότι επίσης ήταν προδότες. Πολλές φορές αρκούσε σε αυτούς τους ψεύτικους αδελφούς να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να ακούσουν ένα νέο ομιλητή που ερχόταν στην πόλη, για να απομακρυνθούν από την Γνωστική Κίνηση. Σε αυτήν την μάχη της Εποχής του Υδροχόου που άρχισε στις τέσσερις (4) Φεβρουαρίου του 1962 μεταξύ δύο και τρεις το απόγευμα, έπρεπε να μάθουμε ότι η κόλαση είναι γεμάτη από ειλικρινείς λανθασμένους και από ανθρώπους με πολύ καλούς σκοπούς.

Ο Τέλειος Γάμος και ο Κοσμικός Χριστός αποτελούν την Σύνθεση όλων των θρησκειών, Σχολών, Ταγμάτων, Αιρέσεων, Στοών, Γιόγκα κλπ κλπ. Είναι κρίμα που τόσοι άνθρωποι που βρήκαν την πρακτική Σύνθεση, την εγκατέλειψαν για να πέσουν στον περίπλοκο λαβύρινθο των θεωριών.

Λέει η παράδοση ότι στο κέντρο του Λαβυρίνθου υπήρχε η Σύνθεση, δηλαδή το Λάβαρο του Ναού. Η λέξη Λαβύρινθος προέρχεται, ετυμολογικά από την λέξη Λάβαρο. Αυτό το τελευταίο ήταν ένα τσεκούρι, με δύο κόψεις, σύμβολο της σεξουαλικής δύναμης, Αρσενικό-Θηλυκο. Πραγματικά όποιος βρίσκει την Σύνθεση, κάνει την πιο μεγάλη βλακεία όταν φεύγει από το κέντρο και επιστρέφει προς τους περίπλοκους διαδρόμους όλων των θεωριών που αποτελούν τον λαβύρινθο του νου. Ο Χριστός και η σεξουαλική μαγεία αποτελούν την θρησκευτική Σύνθεση.

Αν κάνουμε μια συγκριτική μελέτη των θρησκειών, θα ανακαλύψουμε ότι στο βάθος όλων των Σχολών, θρησκειών και Εσωτεριστικών Αιρέσεων, υπάρχει ο Φαλλισμός. Ας θυμηθούμε την Περιστερά, Νύμφη της ακολουθίας της Αφροδίτης, που μετατράπηκε σε περιστέρι από την αγάπη. Ας θυμηθούμε την ενάρετη Αφροδίτη. Ας θυμηθούμε τις παρελάσεις του θεού Πρίαπου της αρχαίας και μεγαλόπρεπης Ρώμης των Καισάρων, όταν οι ιέρειες των ναών γεμάτες έκσταση έφερναν μεγαλειωδώς έναν τεράστιο φαλλό από ιερό ξύλο. Δίκαια λέει ο Φρόυντ, ο ιδρυτής της ψυχανάλυσης, ότι οι θρησκείες έχουν σεξουαλική καταγωγή.

Στον Τέλειο Γάμο κλείνονται τα μυστήρια της φωτιάς. Όλες οι λατρείες στην φωτιά είναι απόλυτα σεξουαλικές. Οι Εστιάδες ήταν πραγματικές ιέρειες της αγάπης, με αυτές οι ανύπαντροι ιερείς έφταναν στον βαθμό του μύστη. Είναι κρίμα που οι σημερινές Εστιάδες (οι καλόγριες) δεν γνωρίζουν το κλειδί της σεξουαλικής μαγείας. Είναι κρίμα που οι σημερινοί ιερείς έχουν ξεχάσει το μυστικό κλειδί του σεξ. Νιώθουμε βαθύ πόνο διότι βλέπουμε τόσους γιόγκι που αγνωύν το υπέρτατο κλειδί της γιόγκα, την σεξουαλική μαγεία, υπέρτατη Σύνθεση οποιουδήποτε συστήματος γιόγκα.

Ο κόσμος τρομάζει όταν μαθαίνει την σεξουαλική μαγεία, όμως δεν τρομάζει όταν παραδίδεται στα λεπτά σεξουαλικά παιχνίδια και τα σαρκικά πάθη.

Εδώ έχεις αγαπητέ αναγνώστη την Σύνθεση όλων των θρησκειών, Σχολών και Αιρέσεων. Η δική μας διδασκαλία είναι η διδασκαλία της Σύνθεσης.

Στην βαθιά νύχτα των αιώνων υπήρξαν ισχυροί πολιτισμοί και μεγαλοπρεπή μυστήρια. Ποτέ δεν έλειψαν οι ιέρειες της αγάπης στους ναούς. Με αυτές άσκησαν την σεξουαλική μαγεία εκείνοι που

έγιναν Δάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας. Ο Δάσκαλος πρέπει να γεννιέται μέσα μας με την σεξουαλική μαγεία.

Στην ηλιόλουστη χώρα του Κεμ, εκεί στην αρχαία Αίγυπτο των Φαραώ, εκείνος που κοινοποιούσε το Μεγάλο Αρκάνο (την σεξουαλική μαγεία) ήταν καταδικασμένος σε θάνατο, του έκοβαν το κεφάλι, του αφαιρούσαν την καρδιά και την στάχτη της την πετούσαν στους τέσσερις ανέμους.

Στη χώρα των Αζτέκων, άντρες και γυναίκες δόκιμοι για την μύηση, παρέμεναν ολόκληρες ώρες χαϊδευόμενοι μεταξύ τους, αγαπώντας ο ένας τον άλλον, ασκώντας την σεξουαλική μαγεία μέσα στις αυλές των ναών. Εκείνον που ξεχείλιζε το ποτήρι του Ερμή σε αυτές τις πρακτικές του ναού, τον αποκεφάλιζαν εξαιτίας της βεβήλωσης του ναού.

Όλα τα συστήματα εσώτερης αυτο-εκπαίδευσης έχουν σαν εσχάτη και πρακτική Σύνθεση την σεξουαλική μαγεία. Οποιαδήποτε θρησκεία, οποιαδήποτε εσωτεριστική λατρεία έχει σαν Σύνθεση την σεξουαλική μαγεία (το Αρκάνο A.Z.F.).

Στα Ελευσίνια Μυστήρια υπήρχαν χοροί γυμνών και άρρητα πράγματα. Η σεξουαλική μαγεία ήταν η θεμελιώδης βάση αυτών των μυστηρίων. Τότε κανένας δεν σκεφτόταν βρωμιές, γιατί το σεξ ήταν βαθιά λατρεμένο. Οι μυημένοι ξέρουν ότι στο σεξ δουλεύει ο Τρίτος Λόγος.

Έχουμε γράψει αυτό το βιβλίο με πλήρη σαφήνεια, έχουμε αποκαλύψει αυτό που ήταν καλυμμένο. Όποιος θέλει να κάνει την πλήρη αυτοπραγμάτωση, μπορεί να την κάνει, εδώ έχει τον οδηγό, εδώ είναι η διδασκαλία ολόκληρη. Έχω ήδη κακομεταχειριστεί, ταπεινωθεί, συκοφαντηθεί, καταδιωχτεί κλπ, γιατί διδάσκω το Μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Αυτό δεν με πειράζει. Στην αρχή με πονούσαν πάρα πολύ οι προδοσίες και οι συκοφαντίες, σήμερα έχω γίνει χαλύβδινος και οι συκοφαντίες και οι προδοσίες δεν με πονάνε πια. Ξέρω αρκετά καλά ότι η ανθρωπότητα μισεί την αλήθεια και απεχθάνεται θανάσιμα τους προφήτες. Έτσι λοιπόν είναι φυσιολογικό να με μισούν γιατί έχω γράψει αυτό το βιβλίο.

Ένα μόνο πράγμα επιδιώκουμε, ένα τέρμα, ένα στόχο: την Χριστικοποίηση.

Είναι αναγκαίο να χριστικοποιείται κάθε άνθρωπος. Είναι αναγκαίο να ενσαρκώνουμε τον Χριστό.

Σε αυτό το βιβλίο έχουμε σηκώσει το Πέπλο των Χριστικών Μυστηρίων. Έχουμε εξηγήσει αυτό που είναι η Χριστική Αρχή. Έχουμε προσκαλέσει όλα τα ανθρώπινα όντα να ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου, για να αποκτήσουν την Χριστικοποίηση. Έχουμε εξηγήσει ότι ο Χριστός δεν είναι ένα άτομο, αλλά μια Συμπαντική Αρχή, κοσμική, απρόσωπη, που πρέπει να αφομοιώσει κάθε άνθρωπος μέσω της σεξουαλικής μαγείας. Φυσικά όλα αυτά θα σκανδαλίσουν τους φανατικούς, όμως η Αλήθεια είναι η Αλήθεια και πρέπει να την πούμε ακόμα και αν μας στοιχίσει την ζωή.

Η διδασκαλία του Zend Avesta εκτός από την ομοιότητα με τις διδακτικές αρχές του βιβλίου των Νεκρών της Αιγύπτου, περιέχει την Αρχή Χριστός. Η Ιλιάδα του Όμηρου και η εβραϊκή Βίβλος, έτσι όπως η γερμανική Έδδα και τα βιβλία των Σίβυλλων των Ρωμαίων, περιέχουν την ίδια Αρχή Χριστός. Αυτά είναι αρκετά για να δείξουμε ότι ο Χριστός είναι προγενέστερος του Ιησού της Ναζαρέτ. Ο Χριστός δεν είναι μόνο ένα άτομο. Ο Χριστός είναι μια Κοσμική Αρχή που πρέπει να αφομοιώσουμε μέσα στην ιδιαίτερη ΦυσικοΨυχικοΣωματική και Πνευματική φύση μας μέσω της σεξουαλικής μαγείας. Μεταξύ των Περσών, ο Χριστός είναι ο Όρμους, ο Αχουραμάζντα, τρομερός εχθρός του Αριμάν (ο Σατανάς) που φέρουμε μέσα μας. Μεταξύ των Ινδοστανών είναι ο Κρίσνα, ο Χριστός και το Ευαγγέλιο του Κρίσνα είναι πολύ παρόμοιο με το Ευαγγέλιο του Ιησού της Ναζαρέτ. Μεταξύ των Αιγυπτίων, ο Χριστός είναι ο Όσιρις και εκείνος που τον ενσάρκωνε ήταν πραγματικά ένας Οσιροποιημένος. Μεταξύ των Κινέζων είναι ο Φου-Χι, ο Κοσμικός Χριστός, ο οποίος έφτιαξε το I Tsing, βιβλίο των νόμων και διόριζε δράκους υπουργούς. Μεταξύ των Ελλήνων, ο Χριστός ονομάζεται Ζεύς, Δίας, ο Πατέρας των θεών. Μεταξύ των Αζτέκων είναι ο Κεξαλκόατλ, ο Μεξικάνος Χριστός. Μεταξύ της γερμανικής Έδδα είναι ο Βάλντερ, ο Χριστός που δολοφόνησε ο Χόντερ, ο θεός του πολέμου, με ένα βέλος από δέντρο mosdicus κλπ. Έτσι θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τον Χριστό σε χιλιάδες αρχαία βιβλία και σε αρχαίες παραδόσεις που έρχονται εκατομμύρια χρόνια πριν από τον Ιησού. Όλα αυτά μας προσκαλούν να δεχτούμε ότι ο Χριστός είναι μια Κοσμική Αρχή που βρίσκεται στις ουσιαστικές αρχές όλων των θρησκειών.

Πραγματικά υπάρχει μόνο μία θρησκεία, μοναδική και κοσμική. Αυτή η θρησκεία παίρνει διάφορες θρησκευτικές μορφές ανάλογα με τους καιρούς και τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Έτσι λοιπόν, καταλήγουν παράλογες οι θρησκευτικές μάχες, γιατί κατά βάθος όλες είναι μοναδικά τροποποιήσεις της κοσμικής και συμπαντικής θρησκείας.

Από αυτήν την σκοπιά βεβαιώνουμε ότι αυτό το βιβλίο δεν είναι ενάντια σε καμία θρησκεία, Σχολή ή σύστημα σκέψης. Το μόνο που κάνουμε σε αυτό το βιβλίο, είναι να παραδίνουμε στην ανθρωπότητα ένα κλειδί, ένα σεξουαλικό μυστικό, ένα κλειδί μέσω του οποίου οποιοδήποτε ζωντανό ον μπορεί να αφομοιωθεί στην Αρχή Χριστός, περιεχόμενη σε όλες τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου.

Αναγνωρίζουμε τον Ιησού-Δία-Τζούπιτερ σαν τον νέο Υπεράνθρωπο που αφομοίωσε τελείως την Αρχή Χριστός και πραγματικά μετατράπηκε σε ένα θεό-Άνθρωπο, θεωρούμε ότι εμείς πρέπει να τον μιμούμαστε. Αυτός ήταν ένας πλήρης άνθρωπος, ένας πραγματικός άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης, όμως διαμέσου της σεξουαλικής μαγείας κατάφερε να αφομοιώσει απολύτως την κοσμική και συμπαντική Αρχή Χριστός. Εκείνοι οι λίγοι, έχοντες κατανόηση, πρέπει να μάθουν το Ευαγγέλιο του Ιωάννη, κεφ. 3, στ. 1-21, όπου θα βρει ο ευσεβής του Τέλειου Γάμου αγνή και γνήσια σεξουαλική μαγεία διδαγμένη από τον Ιησού. Είναι σαφές ότι η διδασκαλία είναι σε κλειδί, όμως αυτός που καταλαβαίνει, θα καταλάβει διαισθητικά.

Η σύγχρονη ανθρωπότητα έχει κάνει ένα λάθος να ξεχωρίσει τον μεγάλο Δάσκαλο Ιησού από όλους τους προηγούμενους που σαν αυτόν επίσης χριστικοποιήθηκαν, αυτό έχει βλάψει την σημερινή ανθρωπότητα. Χρειαζόμαστε να καταλαβαίνουμε κάθε φορά καλύτερα, ότι όλες οι θρησκείες είναι μία και μοναδική θρησκεία.

Η Μαρία, η μητέρα του Ιησού, είναι η ίδια η Ίσιδα, η Ήρα, η Δήμητρα, η Σέρες, η Μάγια κλπ, η Κοσμική Μητέρα ή Κουνταλίνη (Σεξουαλική Φωτιά) από την οποία γεννιέται πάντα ο Κοσμικός Χριστός.

Η Μαρία Μαγδαληνή είναι η ίδια η Σαλάμπο, η Μάτρα, η Ιστάρ, η Αστάρτη, η Αφροδίτη, η Βένους, με την οποία πρέπει να ασκούμε σεξουαλική μαγεία για να αφυπνίσουμε την Φωτιά.

Οι μάρτυρες, οι άγιοι, οι αγίες, οι άγγελοι, τα δαιμόνια και τα Χερουβείμ είναι οι ίδιοι οι θεοί, ημίθεοι, τιτάνες, θεές, συλφίδες, κύκλωπες και αγγελιαφόροι των θεών στις ειδωλολατρικές μυθολογίες.

Όλες οι θρησκευτικές Αρχές του Χριστιανισμού είναι ειδωλολατρικές και όταν θα έχουν εξαφανιστεί οι θρησκευτικές μορφές του σήμερα, οι αρχές τους θα αφομοιωθούν από τις καινούργιες θρησκευτικές μορφές του μέλλοντος.

Είναι αναγκαίο να καταλάβουμε τι είναι οι αμόλυντες συλλήψεις, είναι απαραίτητο να ξέρουμε ότι μόνο με τον Τέλειο Γάμο γεννιέται ο Χριστός στην καρδιά του ανθρώπου. Επείγει να αφυπνίσουμε την Φωτιά της Κουνταλίνη ή Φωτιά του Αγίου Πνεύματος, για να ενσαρκώσουμε τον Χριστό. Αυτός που θα αφυπνίσει την Κουνταλίνη μετατρέπεται όπως ο Γανυμήδης σε Αετό του Πνεύματος για να ανέβει στον Όλυμπο και να υπηρετεί τους άρρητους θεούς σερβίροντας τους τις κούπες.

Είναι λυπηρό που οι καθολικοί ιερείς έχουν καταστρέψει τόσα ντοκουμέντα και τόσους πολύτιμους θησαυρούς της αρχαιότητας. Ευτυχώς που δεν μπόρεσαν να τα καταστρέψουν όλα. Στην διάρκεια της εποχής της Αναγέννησης, ανακαλύφθηκαν από παλικαρίσιους ιερείς μερικά θαυμάσια βιβλία. Έτσι ο Ντάντε Αλιγκιέρι, ο Βοκάκιος, ο Πετράρχης, ο Έρασμος κλπ, κατάφεραν να μεταφράσουν, διακινδυνεύοντας τους διωγμούς του Κλήρου, έργα τόσο περίφημα όπως η Ιλιάδα και η Οδύσσεια του Όμηρου, πραγματικά βιβλία του αποκρυφισμού και της σεξουαλικής μαγείας. Επίσης μετάφρασαν την Αινειάδα του Βιργιλίου, την Θεογονία, τα «Έργα και Ημέρες» τον Ησίοδου, την Μεταμόρφωση του Οβίδιου και άλλα γραπτά του Λουκρήτιου, Οράτιου, Τίβουλου, Τίτου Λιβίου, Τάκιτου, Απουλέιου, Κικέρωνα κλπ, κλπ.

Όλα αυτά είναι αγνός Γνωστικισμός. Πραγματικά είναι λυπηρό το πώς μερικοί αγνοούντες εγκαταλείπουν τον Γνωστικισμό για να ακολουθήσουν συστήματα και μεθόδους, που αγνωύν την σεξουαλική μαγεία και τον Τέλειο Γάμο.

Εμείς έχουμε ερευνήσει όλους τους μεγάλους Γνωστικούς θησαυρούς, έχουμε ψάξει προσεχτικά σε όλες τις αρχαίες θρησκείες, έχουμε βρει το υπέρτατο κλειδί της σεξουαλικής μαγείας στο βάθος όλων των λατρειών. Σήμερα παραδίνουμε αυτό το θησαυρό, αυτό το κλειδί στην ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα. Πολλοί θα διαβάσουν αυτό το βιβλίο, όμως πολύ λίγοι θα το καταλάβουν.

Στην πρώτη μας έκδοση μιλήσαμε για τα διαστημόπλοια, όμως σε αυτήν την δεύτερη έκδοση έπρεπε να το παραλείψουμε, επειδή είναι ένα θέμα άσχετο με το σεξουαλικό θέμα του Τέλειου Γάμου. Δεν μετανιώνουμε που παύουμε να μιλάμε γι' αυτήν την πραγματικότητα των διαστημοπλοίου που μας επισκέπτονται, όμως δεν είναι αυτό το έργο για να μας απασχολεί αυτό το θέμα. Επίσης έπρεπε να παραλείψουμε ένα αποκαλυπτικό κεφαλαίο γιατί ήταν πραγματικά εκτός θέματος. Ήταν αναγκαίο να κάνουμε πολλές διορθώσεις και να διευρύνουμε μερικά κεφάλαια, για να δώσουμε περισσότερη τελειότητα σε αυτό το έργο. Έτσι λοιπόν, να μην εκπλήσσονται οι παλιοί μας αναγνώστες, αυτό είναι μοναδικά ένα βιβλίο πάνω στην σεξουαλική μαγεία, αυτό είναι όλο. Τα θέματα που δεν ήταν μέσα σε αυτό το σεξουαλικό θέμα, έπρεπε να τα παραλείψουμε.

Εκείνοι που είναι συνηθισμένοι στο να διαβάζουν χιλιάδες βιβλία από καθαρά διανοητική περιέργεια, θα χάσουν πραγματικά την ευκαιρία να μελετήσουν βαθιά αυτό το έργο. Δεν αρκεί να διαβάζεις τρέχοντας αυτό το βιβλίο. Κάνουν λάθος όλοι εκείνοι που έτσι νομίζουν. Είναι αναγκαίο να το μελετάμε βαθιά και να το καταλαβαίνουμε τελείως. Όχι μόνο με την διανόηση αλλά σε όλα τα επίπεδα του νου. Η διανόηση είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα του νου. Η διανόηση δεν είναι όλος ο νους. Αυτός ο οποίος καταλαβαίνει αυτό το βιβλίο μόνο με την διανόηση, δεν το έχει καταλάβει. Μόνο με τον εσωτερικό διαλογισμό είναι δυνατόν να το καταλαβαίνει κανείς σε όλα τα επίπεδα του νου.

Γίνεται επείγον να ασκήσουμε την σεξουαλική μαγεία, για να κατορθώσουμε την Χριστικοποίηση. Σε αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης θα βρει το υπέρτατο κλειδί για την Εσώτερη Αυτοπραγμάτωση.

Εμείς δεν είμαστε ενάντια σε καμία θρησκεία, Σχολή, Αίρεση, Τάγμα ή Στοά, γιατί ξέρουμε ότι όλες οι θρησκευτικές μορφές είναι εκδηλώσεις της μεγάλης παγκόσμιας, κοσμικής και άπειρης θρησκείας που υπάρχει λανθάνουσα σε οποιοδήποτε άτομο του Κόσμου.

Εμείς διδάσκουμε μόνο την Σύνθεση όλων των θρησκειών, Σχολών, Ταγμάτων, Στοών και Πεποιθήσεων. Η δική μας διδασκαλία είναι η διδασκαλία της Σύνθεσης. Σεξουαλική μαγεία ασκείται στον εσωτεριστικό Χριστιανισμό. Σεξουαλική μαγεία ασκείται στον Βουδισμό Ζεν. Σεξουαλική μαγεία ασκείται μεταξύ των μυημένων γιόγκι. Σεξουαλική μαγεία ασκείται μεταξύ των Μωαμεθανών Σούφι, Η σεξουαλική μαγεία ασκήθηκε σε όλα τα μυητικά κολλέγια της Τροίας, Αιγύπτου, Ρώμης, Καρχηδόνας, Ελευσίνας. Η σεξουαλική μαγεία ασκήθηκε στα μυστήρια των Μάγια, των Αζτεκων, των 'Ίνκας, των Δρυίδων, κλπ

Η Σύνθεση όλων των θρησκειών και Σχολών είναι η σεξουαλική μαγεία και ο Κοσμικός Χριστός.

Εμείς διδάσκουμε την διδασκαλία της Σύνθεσης. Αυτή η διδασκαλία δεν μπορεί να είναι ποτέ εναντίον των διαφόρων θρησκευτικών μορφών, Η διδασκαλία μας βρίσκεται στο βάθος όλων των θρησκειών, Σχολών και Πεποιθήσεων. Αν ο αναγνώστης κάνει μια σοβαρή μελέτη από όλες τις θρησκείες του κόσμου, θα βρει ότι ο φαλλός και η μήτρα είναι η Σύνθεση όλων των μυστηρίων. Δεν είναι γνωστή η πρώτη θρησκεία ή Σχολή Μυστηρίων από την οποία να απουσιάζει ο Κοσμικός Χριστός και τα μυστήρια του σεξ.

Η διδασκαλία της Σύνθεσης δεν μπορεί να βλάψει κανέναν, γιατί είναι η Σύνθεση όλων. Προσκαλούμε τους ευσεβείς όλων των Λατρειών, Σχολών και Πεποιθήσεων για να κάνουμε μια συγκριτική μελέτη των θρησκειών.

Προσκαλούμε τους μαθητές όλων των διαφόρων συστημάτων εσώτερης αυτοεκπαίδευσης για να μελετήσουμε τον σεξουαλικό εσωτερισμό όλων των μυστικών Σχολών των Μυστηρίων.

Προσκαλούμε όλους τους γιόγκι για να μελετήσουμε την σεξουαλική γιόγκα, τον λευκό ταντρισμο της Ινδίας, χωρίς τον οποίο κανένας γιόγκι δεν μπορεί να αποκτήσει την απόλυτη απελευθέρωση.

Η σεξουαλική μαγεία και ο Χριστός είναι η Σύνθεση κάθε εσωτεριστικής μελέτης, όποιο και αν είναι το όνομα της, θρησκευτικής μορφής ή εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι επιθέσεις που μας έχουν κάνει, οι διωγμοί, το ανάθεμα, οι αφορισμοί κλπ, οφείλονται στην άγνοια, στην έλλειψη μελέτης.

Οποιαδήποτε θρησκευτική μορφή ή εσωτεριστικό σύστημα πλουτίζει με την Σύνθεση. Η Σύνθεση δεν μπορεί να βλάψει κανέναν. Αυτή είναι η διδασκαλία της Σύνθεσης. Εμείς αγαπάμε βαθιά όλες τις θρησκευτικές μορφές. Ξέρουμε ότι αυτές είναι μια εκδήλωση αγάπης της μεγάλης κοσμικής και παγκόσμιας θρησκείας.

Στον Τέλειο Γάμο βρίσκεται η υπέρτατη θρησκευτική Σύνθεση. Ο θεός είναι Αγάπη, και Σοφία. Στον Χριστό και στο σεξ είναι η έσχατη Σύνθεση όλων των Στοών, Ταγμάτων, Σχολών. Αιρέσεων, συστημάτων και μεθόδων εσώτερης αυτοπραγμάτωσης, τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης, τόσο του Βορρά όσο και του Νότου. Η Ειρήνη ας είναι μαζί σας

Σαμαελ Αούν Βεόρ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

Η Αγάπη

Ο θεός σαν Πατέρας είναι Σοφία, ο θεός σαν Μητέρα είναι Αγάπη.

Ο θεός σαν Πατέρας κατοικεί στο μάτι της Σοφίας. Το μάτι της Σοφίας βρίσκεται τοποθετημένο στο μεσόφρυδο.

Ο θεός σαν Αγάπη βρίσκεται στον ναό καρδιά. Σοφία και Αγάπη είναι οι δυο κύριες κολώνες της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Να αγαπάς, πόσο όμορφο είναι να αγαπάς. Μόνο οι μεγάλες ψυχές μπορούν και ξέρουν να αγαπούν. Η αγάπη είναι άπειρη τρυφερότητα. Η αγάπη είναι η ζωή που πάλλεται σε κάθε άτομο όπως πάλλεται σε κάθε ήλιο.

Την αγάπη δεν μπορούμε να την ορίσουμε, γιατί είναι η θεϊκή Μητέρα του κόσμου. Είναι αυτό που έρχεται σε μας όταν πραγματικά είμαστε ερωτευμένοι.

Η αγάπη γίνεται αισθητή βαθιά στην καρδιά. Είναι μια ηδονική βίωση, είναι μια φωτιά που αναλώνει, είναι θεϊκό κρασί, παραλήρημα για κείνον που το πίνει. Ένα απλό αρωματισμένο μαντηλάκι, ένα γράμμα, ένα λουλούδι, προκαλούν στο βάθος της ψυχής μεγάλες εσώτερες ανησυχίες, εξωτικές εκστάσεις, άρρητη ηδονή.

Κανένας δεν έχει κατορθώσει ποτέ να ορίσει την αγάπη. Πρέπει να την ζούμε, πρέπει να την νιώθουμε. Μόνο οι μεγάλοι ερωτευμένοι ξέρουν τι πραγματικά είναι αυτό που ονομάζεται Αγάπη.

Ο Τέλειος Γάμος είναι η ένωση δύο όντων που πραγματικά ξέρουν να αγαπούν.

Για να υπάρχει πραγματική αγάπη, χρειάζεται να λατρεύονται ο άνδρας και η γυναίκα σε όλα τα επτά μεγάλα κοσμικά επίπεδα.

Για να υπάρχει αγάπη χρειάζεται να υπάρχει μια πραγματική μετάληψη των ψυχών στις τρεις σφαίρες της σκέψης, της συγκίνησης και της θέλησης

Όταν τα δύο όντα δονούνται αρμονικά στις σκέψεις, συγκινήσεις και θελήσεις τους, τότε ο Τέλειος Γάμος πραγματοποιείται στα επτά επίπεδα της Κοσμικής Συνείδησης.

Υπάρχουν άτομα που βρίσκονται παντρεμένα στο φυσικό και αιθερικό επίπεδο, όμως στο αστρικό δεν είναι. Άλλα είναι παντρεμένα στο φυσικό, αιθερικό και αστρικό επίπεδο, όμως δεν είναι στο διανοητικό επίπεδο, ο καθένας σκέπτεται με τον δικό του τρόπο, η γυναίκα έχει μια θρησκεία και ο άντρας άλλη, δεν είναι σύμφωνοι σε αυτό που σκέφτονται κλπ, κλπ, κλπ

Υπάρχουν γάμοι που δονούνται περίπου στους κόσμους της σκέψης και της συγκίνησης, όμως είναι τελείως αντίθετοι στον κόσμο της θέλησης. Αυτοί οι γάμοι συγκρούονται συνεχώς, δεν είναι ευτυχισμένοι.

Ο Τέλειος Γάμος πρέπει να πραγματοποιείται στα επτά επίπεδα της κοσμικής συνείδησης. Υπάρχουν γάμοι που ούτε καν φτάνουν στο αστρικό επίπεδο, τότε δεν υπάρχει ούτε η σεξουαλική έλξη. Αυτοί είναι πραγματικές αποτυχίες. Αυτού του είδους οι γάμοι βασίζονται αποκλειστικά στην γαμήλια διατύπωση.

Μερικοί άνθρωποι ζουν μια έγγαμη ζωή στο φυσικό επίπεδο με έναν ορισμένο σύζυγο και στο διανοητικό επίπεδο συζούν με διαφορετικό σύζυγο. Πολύ σπάνια συναντάμε στην ζωή έναν Τέλειο Γάμο. Για να υπάρχει αγάπη χρειάζεται να υπάρχει συγγένεια των σκέψεων, συγγένεια συγκινήσεων και θελήσεων.

Εκεί που υπάρχει ο αριθμητικός υπολογισμός, δεν υπάρχει αγάπη. Δυστυχώς, στην σημερινή ζωή η αγάπη μυρίζει τραπεζικό λογαριασμό, εμπορεύματα και σαπίλα. Σε εκείνα τα σπίτια που υπάρχουν μόνο αριθμητικές προσθέσεις και αφαιρέσεις, δεν υπάρχει αγάπη. Όταν η αγάπη φεύγει από την καρδιά, πολύ δύσκολα γυρίζει. Η αγάπη είναι ένα παιδί πολύ δυσπλησίαστο.

Ο γάμος που γίνεται χωρίς αγάπη, βασισμένος αποκλειστικά στο κοινωνικό ή οικονομικό συμφέρον, είναι πραγματικά μια αμαρτία εναντίον του Αγίου Πνεύματος. Αυτού του είδους οι γάμοι αναπόφευκτα αποτυγχάνουν.

Οι ερωτευμένοι πολύ συχνά συγχέουν την επιθυμία με την αγάπη και το χειρότερο του πράγματος είναι ότι παντρεύονται πιστεύοντας ότι αγαπιούνται. Όταν έχει πραγματοποιηθεί η σεξουαλική πράξη, όταν έχουν ικανοποιήσει το σαρκικό πάθος, έρχεται τότε η απογοήτευση, μένει η τρομερή πραγματικότητα.

Οι ερωτευμένοι πρέπει να αυτοαναλυθούν πριν παντρευτούν, για να ξέρουν αν πραγματικά είναι ερωτευμένοι. Το πάθος μπερδεύεται εύκολα με την αγάπη. Η αγάπη με την επιθυμία είναι απόλυτα αντίθετες,

Εκείνος που πραγματικά είναι ερωτευμένος, είναι ικανός να δίνει μέχρι και την τελευταία σταγόνα αίματος για το λατρεμένο ον. Εξέτασε τον εαυτό σου πριν παντρευτείς. Νιώθεις ικανός να δώσεις

την τελευταία σταγόνα αίματος για εκείνο το ον που λατρεύεις; Θα ήσουν ικανός να δίνεις την ζωή σου για να ζήσει το αγαπημένο ον; Στοχάσου και διαλογίσου.

Υπάρχει πραγματική συγγένεια σκέψεων, συγκινήσεων και θελήσεων με τον άνθρωπο που λατρεύεις; θυμήσου ότι αν δεν υπάρχει αυτή η απόλυτη συγγένεια, τότε ο γάμος σου αντί να είναι ουρανός θα είναι μια πραγματική κόλαση. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η επιθυμία. Σκότωσε όχι μόνο την επιθυμία, αλλά μέχρι και την ίδια την σκιά του δέντρου τον πειρασμού της επιθυμίας.

Η αγάπη ξεκινάει από μία αστραπή ηδονικής συμπάθειας, ουσιαστικοποιείται με την άπειρη τρυφερότητα και συντίθεται σε υπέρτατη λατρεία.

Ένας Τέλειος Γάμος είναι η ένωση δύο όντων που λατρεύονται απόλυτα. Στην αγάπη δεν υπάρχουν σχέδια ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί. Αν εσύ κάνεις σχέδια και υπολογισμούς, είναι γιατί δεν είσαι ερωτευμένος. Στοχάσου πριν κάνεις το μεγάλο βήμα. Πραγματικά είσαι ερωτευμένος; Πρόσεξε την αυταπάτη της επιθυμίας. θυμήσου ότι η φλόγα της επιθυμίας καταναλώνει την ζωή, και μένει τότε η φοβερή πραγματικότητα του θανάτου.

Ατένισε τα μάτια του όντος που λατρεύεις, εξαφανίσου στην μακαριότητα των ματιών του, όμως αν θέλεις να είσαι ευτυχής, μην αφήσεις να σε παρασύρει η επιθυμία.

Μη συγχέεις ερωτευμένε άνθρωπε την αγάπη με το πάθος. Αυτοαναλύσου βαθιά. Επείγει να ξέρεις αν αυτή σου ανήκει πνευματικά. Είναι αναγκαίο να ξέρεις αν έχεις συγγένεια τελείως με αυτήν

στους τρεις κόσμους της σκέψης, συγκίνησης και θέλησης.

Η μοιχεία είναι το απάνθρωπο αποτέλεσμα της έλλειψης αγάπης. Η γυναίκα η πραγματικά ερωτευμένη θα προτιμούσε τον θάνατο παρά την μοιχεία. Ο άντρας που μοιχεύει δεν είναι ερωτευμένος.

Η αγάπη είναι τρομερά θεϊκή. Η ευλογημένη Θεά-Μητέρα του κόσμου είναι αυτό που ονομάζεται αγάπη.

Με την τρομερή φωτιά της αγάπης μπορούμε να μετασχηματιζόμαστε σε θεούς για να εισχωρούμε γεμάτοι μεγαλοπρέπεια στο αμφιθέατρο της κοσμικής επιστήμης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ο Γιος του Ανθρώπου.

Ο θεός είναι αγάπη και η αγάπη του δημιουργεί και ξαναδημιουργεί.

Τα ηδονικά λόγια της αγάπης οδηγούν στα θερμά φιλιά της λατρείας. Η σεξουαλική πράξη είναι η πραγματική μετουσίωση της αγάπης στον τρομερό ψυχοφυσιολογικό ρεαλισμό της δικής μας φύσης.

Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα ενώνονται σεξουαλικά, κάτι δημιουργείται. Σε αυτές τις στιγμές της υπέρτατης λατρείας, Αυτός και Αυτή είναι πραγματικά ένα ερμαφρόδιτο ον με εξουσίες για να δημιουργεί σαν τους θεούς.

Οι Άγγελοι είναι πραγματικά Αντρόγυνα, Αυτός και Αυτή δεν είναι πια δύο αλλά ένα. Αυτός και Αυτή είναι σε κείνες τις στιγμές ένα ερμαφρόδιτο ον, ένας θεός που έχει την δύναμη να δημιουργεί σαν τους θεούς.

Οι Ελοΐμ είναι αρσενικό και θηλυκό. Ο άνδρας και η γυναίκα, ενωμένοι σεξουαλικά Στην διάρκεια της ύψιστης έκστασης του έρωτα, είναι πραγματικά ένας Ελοΐμ τρομερά θεϊκός.

Σε αυτές τις στιγμές της σεξουαλικής ένωσης είμαστε πραγματικά στο Εργαστήριο της Προσευχής της Άγιας Αλχημείας.

Οι μεγάλοι διορατικοί μπορούν να δουν σε αυτές τις στιγμές το σεξουαλικό ζευγάρι τυλιγμένο σε τρομερά θεϊκές λάμψεις. Έχουμε μπει λοιπόν στο Ιερό Βασίλειο της υψηλής μαγείας. Με αυτές τις φοβερά θεϊκές δυνάμεις μπορούμε να εξαλείψουμε τον διάβολο που φέρουμε μέσα και να μετατρεπόμαστε σε Μεγάλους Ιεροφάντες.

Σύμφωνα με το πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη, κατά το μέτρο με το οποίο αυξάνουν τα ηδονικά χάδια της λατρευτικής έκστασης, αισθάνεται το ζευγάρι μια πνευματική και γοητευτική ηδυπάθεια. Τότε, φορτιζόμαστε με ηλεκτρισμό και παγκόσμιο μαγνητισμό, τρομερές κοσμικές δυνάμεις συσσωρεύονται στο βάθος της ψυχής, αστράφτουν τα τσάκρας του αστρικού σώματος, οι μυστηριώδεις δυνάμεις της μεγάλης Κοσμικής Μητέρας κυκλοφορούν σε όλα τα κανάλια του οργανισμού μας.

Το θερμό φιλί, τα οικεία χάδια μεταμορφώνονται σε θαυμάσιες νότες που αντηχούν συγκινησιακά μέσα στην αύρα του σύμπαντος.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε εκείνες τις στιγμές της υπέροχης ηδονής. Ταράζεται το Φίδι της Φωτιάς, ζωντανεύουν οι φωτιές της καρδιάς και αστράφτουν γεμάτες μεγαλοπρέπεια στο μέτωπο των όντων, των ενωμένων σεξουαλικά, οι τρομερές ακτίνες του Πατέρα.

Αν ο άνδρας και η γυναίκα ξέρουν να απομακρυνθούν πριν από τον σπασμό, αν έχουν σε αυτές τις στιγμές της ηδονικής χαράς την δύναμη της θέλησης για να κυριαρχούν το ζωϊκό Εγώ και αν μετά

απομακρυνθούν από την μυστική πράξη χωρίς να χύσουν το σπέρμα, ούτε μέσα στην μήτρα, ούτε έξω από αυτήν, ούτε στις πλευρές και πουθενά, τότε θα έχουν κάνει μία πράξη σεξουαλικής μαγείας. Αυτό

είναι εκείνο που ονομάζεται στον αποκρυφισμό «Αρκάνο Α.Ζ.F.».

Με το Αρκάνο Α.Ζ.F. μπορούμε να συγκρατούμε όλο αυτό το θαυμάσιο φως, όλα αυτά τα κοσμικά ρεύματα, όλες αυτές τις θεϊκές εξουσίες. Τότε αφυπνίζεται η Κουνταλίνη, η Ιερή Φωτιά του Αγίου Πνεύματος μέσα σε μας και μας μετατρέπει σε θεούς τρομαχτικά θεϊκούς.

Όμως όταν χύνουμε το σπέρμα, τα κοσμικά ρεύματα συγχέονται με τα παγκόσμια ρεύματα και εισχωρεί στην ψυχή των δύο όντων ένα αιματίσιο φως, οι εωσφορικές δυνάμεις του κακού, ο μοιραίος μαγνητισμός. Τότε ο έρωτας απομακρύνεται κλαίγοντας, κλείνουν οι πόρτες της Εδέμ, η αγάπη μετατρέπεται σε απογοήτευση, έρχεται το ξεμάγεμα και μένει η μαύρη πραγματικότητα αυτής της πεδιάδας των δακρύων.

Όταν ξέρουμε να απομακρυνόμαστε πριν από τον σεξουαλικό σπασμό, αφυπνίζεται το φωτεινό Φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων.

Οι Καββαλιστές μας μιλούν για την ένατη σφαίρα. Η ένατη σφαίρα της Καββάλα είναι το σεξ.

Η κάθοδος στην ένατη σφαίρα ήταν στα αρχαία μυστήρια η υπέρτατη δοκιμασία για την ύψιστη αξιοπρέπεια του Ιεροφάντη. Ο Ιησούς, ο Ερμής, ο Βούδας, ο Δάντης, ο Ζωροάστρης κλπ, έπρεπε να κατεβούν στην ένατη σφαίρα για να δουλέψουν με την Φωτιά και το Νερό, την καταγωγή των κόσμων, τεράτων, ανθρώπων και θεών. Οποιαδήποτε αυθεντική και γνήσια λευκή μύηση ξεκινά από εκεί. Ο Γιός τον Ανθρώπου γεννιέται στην ένατη, σφαίρα. Ο γιος τον ανθρώπου γεννιέται από το νερό και από την φωτιά.

Όταν ο αλχημιστής έχει συμπληρώσει την δουλειά του στο πεδίο της φωτιάς, λαμβάνει την Βενούστα μύηση.

Ο γάμος της Ψυχής με τον Αμνό είναι η πιο μεγάλη γιορτή της Ψυχής. Εκείνος ο μεγάλος Κύριος του Φωτός εισέρχεται σε αυτήν. Αυτός ανθρωποποιείται, Αυτή θεϊκοποιείται. Από αυτό το μείγμα του θεϊκού και του ανθρώπινου γίνεται αυτό που με τόση επιτυχία ονομάζεται ο Λατρευτός: «Ο Γιος του Ανθρώπου».

Ο υπέροχος θρίαμβος της υπέρτατης λατρείας είναι η γέννηση του Γιου του Ανθρώπου στην Φάτνη του Κόσμου.

Ο άνδρας και η γυναίκα αγαπώντας ο ένας τον άλλον είναι πραγματικά δύο άρπες με θαυμάσιες αρμονίες, μια έκσταση δόξας, εκείνο που δεν μπορεί να οριστεί, γιατί αν οριστεί καταστρέφεται. Αυτό είναι Αγάπη.

Το φιλί είναι η μυστική και βαθιά αφοσίωση των δυο ψυχών που λατρεύονται και η σεξουαλική πράξη είναι το κλειδί με το οποίο μετατρεπόμαστε σε θεούς, θεοί, υπάρχει θεός. Να ξέρετε όσοι αγαπιέστε πραγματικά, ότι ο θεός είναι αγάπη. Να αγαπάς, πόσο όμορφο είναι να αγαπάς, μόνο οι μεγάλες ψυχές μπορούν και ξέρουν να αγαπούν. Η αγάπη τρέφεται με αγάπη, μόνο με την αγάπη είναι δυνατός ο γάμος της αλχημείας.

Ο πολυαγαπημένος Ιησούς έφτασε την Βενούστα μύηση στον Ιορδάνη. Στις στιγμές της βάπτισης, ο Χριστός εισήλθε στον λατρευτό Ιησού από τον αδένα της επίφυσης. Ο Λόγος έγινε σάρκα και κατοίκησε μεταξύ μας και είδαμε την δόξα του σαν τον Μονογενή του Πατέρα, γεμάτο από χάρη και αλήθεια.

Σε όποιον την ξέρει η λέξη δίνει δύναμη, κανένας δεν την πρόφερε, κανένας δεν θα την προφέρει, παρά μόνο εκείνος που την έχει ενσαρκώσει.

Στην Αποκάλυψη, ο Άγιος της Αποκάλυψης μας περιγράφει τον Γιο του Ανθρώπου, σαν τον Γιο των δικών μας φιλιών με τους εξής στίχους :

10 ἐγενόμην ἐν πνεύματι ἐν τῇ κυριακῇ ἡμέρᾳ, καὶ ἤκουσα φωνὴν ὀπίσω μου μεγάλην ὡς σάλπιγγος (ο Λόγος) 11 λεγούσης· ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον καὶ πέμψον ταῖς ἑπτὰ ἐκκλησίαις, εἰς ῎Εφεσον (το μαγνητικό κέντρο του κόκκυγα) καὶ εἰς Σμύρναν(το μαγνητικό κέντρο του προστάτη) καὶ εἰς Πέργαμον (το ηλιακό πλέγμα τοποθετημένο στην περιοχή του αφαλού) καὶ εἰς Θυάτειρα (το μαγνητικό κέντρο της καρδιάς) καὶ εἰς Σάρδεις το μαγνητικό κέντρο του δημιουργικού λάρυγγα) καὶ εἰς Φιλαδέλφειαν (το μάτι της Σοφίας, το κέντρο της διόρασης τοποθετημένο στο μεσόφρυδο) καὶ εἰς Λαοδίκειαν(το στέμα των αγίων, το μαγνητικό κέντρο του αδένα της επίφυσης.

12 Καὶ ἐκεῖ ἐπέστρεψα βλέπειν τὴν φωνὴν ἥτις ἐλάλει μετ᾿ ἐμοῦ· καὶ ἐπιστρέψας εἶδον ἑπτὰ λυχνίας χρυσᾶς, 13 καὶ ἐν μέσῳ τῶν ἑπτὰ λυχνιῶν ὅμοιον υἱῷ ἀνθρώπου, ἐνδεδυμένον ποδήρη (ο χιτώνας από άσπρο λινό που έχει κάθε Δάσκαλος, ο χιτώνας της δόξας) καὶ περιεζωσμένον πρὸς τοῖς μαστοῖς ζώνην χρυσῆν.

Τα επτά κηροπήγια που είδε ο γιος της Αποκάλυψης είναι οι επτά Εκκλησίες της σπονδυλικής στήλης.

14 ἡ δὲ κεφαλὴ αὐτοῦ καὶ αἱ τρίχες λευκαὶ ὡς ἔριον λευκόν, ὡς χιών, καὶ οἱ ὀφθαλμοὶ αὐτοῦ ὡς φλὸξ πυρός, (πάντα άσπιλος και αγνός).

15 καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὅμοιοι χαλκολιβάνῳ, ὡς ἐν καμίνῳ πεπυρωμένοι, καὶ ἡ φωνὴ αὐτοῦ ὡς φωνὴ ὑδάτων πολλῶν (τα ανθρώπινα νερά, το σπέρμα), 16 καὶ ἔχων ἐν τῇ δεξιᾷ χειρὶ αὐτοῦ ἀστέρας ἑπτά (οι επτά άγγελοι που κυβερνούν τις επτά εκκλησίες της σπονδυλικής στήλης), καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ρομφαία δίστομος ὀξεῖα ἐκπορευομένη (ο Λόγος), καὶ ἡ ὄψις αὐτοῦ ὡς ὁ ἥλιος φαίνει ἐν τῇ δυνάμει αὐτοῦ. 17 Καὶ ὅτε εἶδον αὐτόν, ἔπεσα πρὸς τοὺς πόδας αὐτοῦ ὡς νεκρός, καὶ ἔθηκε τὴν δεξιὰν αὐτοῦ χεῖρα ἐπ᾿ ἐμὲ λέγων· μὴ φοβοῦ· ἐγώ εἰμι ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος 18 καὶ ὁ ζῶν, καὶ ἐγενόμην νεκρός, καὶ ἰδοὺ ζῶν εἰμι εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, καὶ ἔχω τὰς κλεῖς τοῦ θανάτου καὶ τοῦ ᾅδου.

Όταν ο εσωτερικός Χριστός εισέλθει στην ψυχή, μετατρέπεται σε αυτήν. Αυτός μετατρέπεται σε Αυτήν και Αυτή σε Αυτόν, Αυτός ανθρωποποιείται και Αυτή θεϊκοποιείται. Και από αυτό το θεϊκό και ανθρώπινο αλχημιστικό μείγμα βγαίνει αυτό που τόσο σωστά ονομάζουμε ο δικός μας Λατρευτός Σωτήρας, ο Γιος του Ανθρώπου.

Οι αλχημιστές λένε ότι πρέπει να μετατρέπουμε την Σελήνη σε Ήλιο. Η Σελήνη είναι η Ψυχή. Ο Ήλιος είναι ο Χριστός. Η μετατροπή της Σελήνης σε Ήλιο είναι δυνατή μόνο με την Φωτιά και αυτή ανάβει μόνο με την αγαπημένη ένωση του Τέλειου Γάμου. Ο Τέλειος Γάμος είναι η ένωση, δυο όντων, ενός που αγαπάει περισσότερο και ενός που αγαπάει καλύτερα. Ο Γιος τον Ανθρώπου γεννιέται από το Νερό και από την Φωτιά. Το Νερό είναι το σπέρμα, η Φωτιά είναι το πνεύμα.

Ο θεός λάμπει πάνω στο τέλειο ζευγάρι.

Ο Γιος του Ανθρώπου έχει εξουσίες πάνω στην φλογερή φωτιά, πάνω στον ορμητικό αέρα, πάνω στα ταραγμένα κύματα των ωκεανών και πάνω στην αρωματισμένη γη.

Η σεξουαλική πράξη είναι πολύ τρομερή. Δίκαια λέει η Αποκάλυψη: «Εκείνον που νικάει θα τον κάνω κολώνα του Ναού του θεού μου και δεν θα φύγει πια από εκεί».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ

Η Μεγάλη Μάχη

Στον Ιερεμία κεφ 21, στ 8, λέει: «Ω κοιτάξτε, εγώ βάζω μπροστά σας δύο δρόμους: τον δρόμο της ζωής και τον δρόμο του θανάτου».

Ο άντρας και η γυναίκα μπορούν να χρησιμοποιούν την σεξουαλική επαφή και τις ηδονές της αγάπης και των φιλιών για να μετασχηματίζονται σε θεούς ή σε δαίμονες.

Από τον ξημέρωμα της ζωής υπάρχει μια μεγάλη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και των δυνάμεων του σκότους. Η κρυφή ρίζα αυτής της μάχης βρίσκεται στο σεξ.

Υπάρχει η σωστή ερμηνεία των μυστηρίων του σεξ. Υπάρχει η λανθασμένη ερμηνεία των μυστηρίων του σεξ. Οι λευκοί μάγοι ποτέ δεν χύνουν τον σπέρμα. Οι μαύροι μάγοι πάντα χύνουν το σπέρμα.

Οι λευκοί μάγοι κάνουν να ανεβαίνει το φωτεινό Φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων από το νωτιαίο κανάλι. Οι μαύροι μάγοι κάνουν να κατεβαίνει το Φίδι προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου.

Οι θεοί και οι δαίμονες ζουν σε μια αιώνια μάχη. Οι θεοί προστατεύουν την διδασκαλία της αγνότητας. Οι δαίμονες μισούν την αγνότητα. Στο σεξ βρίσκεται η ρίζα της σύγκρουσης μεταξύ θεών και δαιμόνων.

Η μεγάλη μάχη πραγματοποιείται στο αστρικό φως. Το αστρικό φως είναι η αποθήκη όλων των προηγούμενων, παρόντων και μελλοντικών μορφών της μεγάλης φύσης. Το αστρικό φως είναι το

άζωτο και το μαγνήσιο των παλιών αλχημιστών, ο φτερωτός δράκος της Μήδειας, το INRI των Χριστιανών, τα Ταρώ των Μποέμηδων. Το αστρικό φως είναι μια τρομαχτικά σεξουαλική φωτιά που πηγάζει από το nimbus του ήλιου και στερεωμένη στην Γη από την δύναμη της βαρύτητας και από το βάρος της ατμόσφαιρας. Ο ήλιος είναι εκείνος που έλκει και απωθεί αυτό το χαριτωμένο και ηδονικό φως. Το αστρικό φως είναι ο μοχλός του Αρχιμήδη. Ο σοφός γέρος είπε: «Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω».

Το σπέρμα είναι το αστρικό υγρό του ανθρώπου. Στο σπέρμα βρίσκεται το αστρικό φως. Το σπέρμα είναι το κλειδί όλων των εξουσιών και το κλειδί όλων των αυτοκρατοριών.

Το αστρικό φως έχει δύο πόλους, ένα θετικό και έναν αρνητικό. Το Φίδι ανεβαίνοντας είναι θετικό. Το Φίδι κατεβαίνοντας είναι αρνητικό. Όταν ανεβαίνει είναι το μπρούτζινο Φίδι που θεράπευε τους Ισραηλίτες στην έρημο. Όταν κατεβαίνει είναι το Φίδι του πειρασμού της Εδέμ.

Όταν ξέρουμε να λατρεύουμε και να φιλάμε με άπειρη τρυφερότητα και υπέρτατη αγνότητα, το Φίδι ανεβαίνει. Όταν ευχαριστιόμαστε θερμά με την λαγνεία και χύνουμε την κούπα, το Φίδι κατακρημνίζεται μεθυσμένο από την τρέλα προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου.

Στην περιοχή του φωτός κατοικούν τα όντα που λατρεύονται. Στην περιοχή των σκοταδιών ζουν οι ψυχές που μεθούν με το δισκοπότηρο της λαγνείας και μετά το μεθύσι τους χύνουν την κούπα. Αυτές οι ψυχές καταναλώνονται μέσα στην φωτιά της δικής τους λαγνείας.

Η γη είναι κατευθυνόμενη από τον Χριστό και τον Ιαβέ, οι οποίοι ζουν σε αιώνια μάχη. Ο Χριστός είναι ο αρχηγός των θεών, ο Ιαβέ είναι ο αρχηγός των δαιμόνων.

Ο Ιαβέ είναι εκείνος ο τρομερά διεστραμμένος δαίμονας που έβαζε σε πειρασμό τον Χριστό στο βουνό και πειράζοντας τον, έλεγε:

«ΙΤΑΒΑΒΟ, όλα αυτά τα βασίλεια του κόσμου θα σου τα δώσω αν γονατίσεις και με λατρέψεις». Και ο Χριστός του είπε: «Σατανά, Σατανά, είναι γραμμένο ότι τον Κύριο τον Θεό σου δεν θα βάζεις σε πειρασμό και μόνο σε Αυτόν θα υπακούς».

Ο Ιαβέ είναι ένας άγγελος πεσμένος, τρομερά διεστραμμένος. Ο Ιαβέ είναι τον πνεύμα του κακού. Ο Χριστός είναι ο αρχηγός της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και ο Ιαβέ, η αντίθεση του, είναι ο αρχηγός της μεγάλης Μαύρης Αδελφότητας. Οι δυνάμεις του φωτός και του σκότους ζουν σε αιώνια μάχη και αυτή η μάχη έχει την ρίζα της στο σεξ. Το σπέρμα είναι το πεδίο της μάχης. Στο σπέρμα μάχονται θανάσιμα οι άγγελοι και οι δαίμονες. τον νωτιαίο κόκκαλο της σύγκρουσης μεταξύ των αγγέλων και των δαιμόνων είναι το σεξ. Εκεί είναι τον πρόβλημα. Εκεί είναι η ρίζα όλων των διδασκαλιών λευκών και μαύρων. Ο Χριστός έχει τον πρόγραμμα δράσης του. Ο Ιαβέ έχει τον δικό του. Οι εκλεκτοί ακολουθούν τον Χριστό. Η πλειονότητα των ανθρώπινων όντων ακολουθούν φανατικά τον Ιαβέ. Όμως όλοι κρύβονται πίσω από τον σταυρό.

Στο αστρικό φως μάχονται αμοιβαία οι ταξιαρχίες των αγγέλων και των δαιμόνων. Μπροστά σε κάθε άγγελο υπάρχει ένας δαίμονας.

Οποιοδήποτε ανθρώπινο ον έχει τον διπλό του, να ένα από τα μυστήρια, των δίδυμων ψυχών. Οι Λάμα λένε ότι ο Ντεβαντέτ (Devahdet.) ήταν αδελφός και αντίπαλος του Βούδα. Ο Ντεβαντέτ είναι ο βασιλιάς της κόλασης.

Ο διπλός είναι όμοιος σε όλα με τον διπλό του. Οι διπλοί είναι ανάλογοι, έχουν τις ίδιες τάσεις, με τις διαφοροποιήσεις των αναλογιών των αντιθέτων. Μπροστά σε ένα λευκό αστρολόγο υπάρχει ένας μαύρος αστρολόγος.

Αν ένας Δάσκαλος διδάξει λευκή σεξουαλική μαγεία, ο διπλός του θα διδάξει μαύρη σεξουαλική μαγεία. Οι διπλοί είναι όμοιοι σε όλα, όμως αντίθετοι,

Η φυσιογνωμία και τον σώμα των διπλών είναι όμοια γιατί είναι δίδυμοι. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια του αποκρυφισμού. Κάθε λευκή ψυχή έχει την μαύρη διπλή της, μια αντίθετη ψυχή που την ανταγωνίζεται και την πολεμάει.

Η αγάπη και η αντιαγάπη μάχονται αμοιβαία. Ο Αναέλ είναι ο άγγελος της αγάπης. Ο Λιλίτ είναι ο σκοτεινός διπλός του. Ο Λιλίτ αντιπροσωπεύει την αντιαγάπη. Στις αρχαίες εποχές, ο μεγάλος θεουργός Ιάμβλιχος επικαλέστηκε αυτά τα δύο πνεύματα και τότε από έναν ποταμό βγήκαν δύο μωρά, η αγάπη και η αντιαγάπη, ο έρως και ο αντιέρως, ο Αναέλ και ο Λιλίτ. Τα πλήθη που είδαν τον θαύμα του Ιάμβλιχου γονάτισαν μπρος στον μεγάλο θεουργό.

Ο μαθητής του πέτρινου μονοπατιού που οδηγεί στο Νιρβάνα, γεμίζει από έκσταση όταν έχει την μακαριότητα να ατενίζει τον Αναέλ, τον άγγελο της αγάπης. Ο Αναέλ εμφανίζεται εμπρός στους επικλητές του που ξέρουν να τον καλέσουν. Ο Αναέλ είναι ένα όμορφο παιδί της αυγής. Στην παρουσία του αγγέλου της αγάπης νιώθουμε να επιστρέφουμε στην χαμένη αθωότητα της Εδέμ. Τα μαλλιά του Αναέλ μοιάζουν με ένα χρυσό καταρράχτη πέφτοντας πάνω στους αλαβάστρινους ώμους του. τον πρόσωπο του αγγέλου της αγάπης έχει τον τριανταφυλλένιο χρώμα της αυγής. Ο Αναέλ φορά έναν άσπρο χιτώνα και η ομορφιά του είναι απερίγραπτη. Ο Αναέλ είναι ο άγγελος της μουσικής και της αγάπης, ο άγγελος της ομορφιάς και της τρυφερότητας, ο ηδονικός έρωτας των ερωτευμένων, η έκσταση όλης της λατρείας.

Ο Λιλίτ είναι ο αντίπαλος αδελφός του Αναέλ, είναι η μοιραία του αντίθεση. Είναι ένα μωρό τρομαχτικά κάκιστο, είναι ο κολάσιμος άγγελος όλων των μεγάλων εξαπατήσεων της αγάπης, είναι ο μονάρχης των ατομικών κολάσεων του ανθρώπου.

Ο Λιλίτ δεν μπορεί να αντέξει τον βλέμμα του αγγέλου της αγάπης, όμως είναι η σκιά του αγγέλου Αναέλ. Ο Λιλίτ έχει την εμφάνιση ενός παιδιού τρομερά κάκιστου. Τα μαλλιά του Λιλίτ είναι ανακατωμένα και ξεθωριασμένα, τον κάκιστο πρόσωπο του και ο χιτώνας του με χρώματα μαύρο και μπλε μας μιλάνε με πλήρη σαφήνεια για έναν κόσμο απανθρωπιάς και πίκρας.

Ο Αναέλ αντιπροσωπεύει την θετική ακτίνα της Αφροδίτης. Ο Λιλίτ αντιπροσωπεύει την αρνητική ακτίνα της Αφροδίτης.

Οι παραδόσεις των μεγάλων Καβαλιστών λένε ότι ο Αδάμ είχε δύο γυναίκες, την Λιλίτ και την Ναεμά. Η Λιλίτ είναι η μητέρα των εκτρώσεων, των παιδεραστών, του σεξουαλικού εκφυλισμού, της ομοφυλοφιλίας, των παιδοκτόνων κλπ, κλπ.

Η Ναεμά είναι η μητέρα της μοιχείας. Η Ναεμά αποπλανεί με την γοητεία της ομορφιάς της και της παρθενικότητάς της.

Όταν ένας άνδρας είναι άπιστος στην σύζυγο που του έχουν δώσει οι .Κύριοι του Νόμου, λαμβάνει ένα λουσιφερικό σημάδι στο μεσόφρυδο. Όταν ο άνδρας παντρεύεται μια γυναίκα που δεν του ανήκει, όταν πραγματοποιεί ένα γάμο παραβιάζοντας τον Νόμο, είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τον λάθος, διότι την ημέρα του γάμου η νύφη εμφανίζεται φαλακρή. Σκεπάζεται τόσο πολύ τον κεφάλι της με τον πέπλο, που δεν φαίνονται τα μαλλιά της. Αυτό το κάνει η γυναίκα ενστικτωδώς. Τα μαλλιά είναι το σύμβολο της αιδούς στην γυναίκα και στους γάμους της Ναεμά απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται τα μαλλιά. Αυτός είναι ο Νόμος.

Οι άγγελοι του φωτός και οι άγγελοι τον σκότους ζουν σε αιώνια μάχη. Στο σεξ βρίσκεται η ρίζα της μεγάλης μάχης μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους.

Οποιοσδήποτε πλανήτης έχει δύο πολικότητες σύμφωνα με τον Μεγάλο Νόμο. Την θετική ακτίνα του Άρη την αντιπροσωπεύει ο Ελοΐμ Χιβόρ (Gibor). Την αρνητική ακτίνα του Άρη την αντιπροσωπεύει ο διπλός αυτού του Ελοΐμ. Αυτός ο διπλός ονομάζεται Αντραμελέκ (Andramelek). Ο διεστραμμένος δαίμονας Αντραμελέκ είναι μετενσαρκωμένος τώρα στην Κίνα. Ο υπέρτατος αρχηγός της θετικής ακτίνας της Σελήνης είναι ο Ιεχωβά (Jehova). Ο Τσαβαχότ (Chavajoth) είναι ακριβώς η αντίθεση του, ο αντίπαλος αδελφός. του. Ο Ιεχωβά οδηγεί την θετική ακτίνα της Σελήνης. Ο Τσαβαχότ οδηγεί την αρνητική ακτίνα της Σελήνης. Ο Ιεχωβά διδάσκει την λευκή σεξουαλική μαγεία. Ο Τσαβαχότ διδάσκει την μαύρη σεξουαλική μαγεία.

Υπάρχουν δύο Σελήνες. Η λευκή Σελήνη και η μαύρη Σελήνη. Στις δύο Σελήνες βρίσκεται η αντιπροσωπεία των παγκόσμιων θηλυκών δυνάμεων της σεξουαλικότητας.

Η δημιουργία προέρχεται από τις διαδικασίες της ανοδικής εξέλιξης του ήχου. Ο ήχος είναι η έκφραση της σεξουαλικότητας. Οι άγγελοι δημιουργούν με την σεξουαλική δύναμη του δημιουργικού λάρυγγα.

Ο πρωταρχικός αδήλωτος ήχος διαμέσου των αδιάκοπων διαδικασιών της ανοδικής εξέλιξης φτάνει να μετατρέπεται σε ενεργειακές μορφές πυκνής και σταθεροποιημένης ύλης. Ο πρωταρχικός αδήλωτος ήχος είναι η λεπτή φωνή. Ο πρωταρχικός ήχος περιέχει στον εαυτό του τις σεξουαλικές αρσενικές-θηλυκές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις πολλαπλασιάζονται και μπλέκονται σύμφωνα με τον πώς κατεβαίνουν στις δύσκολες αβύσσους της ύλης. Ο θετικός πόλος του ήχου είναι η θαυμάσια δύναμη που μας έλκει προς τον Αδήλωτο Απόλυτο, όπου βασιλεύει μόνο η ευτυχία. Ο αρνητικός πόλος του ήχου είναι η σκοτεινή δύναμη που μας έλκει σε αυτήν την κοιλάδα της πίκρας. Ο θετικός πόλος είναι ηλιακός, χριστικός, θεϊκός. Ο αρνητικός πόλος είναι σεληνιακός και τον αντιπροσωπεύει η Σελήνη. Η σκιά της λευκής Σελήνης είναι η Λιλίτ. Η καταγωγή της μοιχείας βρίσκεται στην Λιλίτ. Η καταγωγή της χωρισμένης ατομικότητας βρίσκεται στην Λιλίτ. Η καταγωγή του Εγώ είναι η μαύρη Σελήνη. Η μαύρη Σελήνη είναι η Λιλίτ.

Ο Ιεχωβά δουλεύει με την λευκή Σελήνη. Ο Τσαβαχότ δουλεύει με την μαύρη Σελήνη. Είναι αδύνατη η δημιουργία του φαινομενικού σύμπαντος χωρίς την επέμβαση των σεληνιακών δυνάμεων. Δυστυχώς επεμβαίνουν οι σκοτεινές δυνάμεις της μαύρης Σελήνης που βλάπτουν την δημιουργία.

Ο Ήλιος και η Σελήνη αντιπροσωπεύουν τους πόλους, θετικό και αρνητικό, του ήχου. Ο Ήλιος και η Σελήνη παράγουν την δημιουργία. Ο Ήλιος είναι θετικός και η Σελήνη αρνητική. Ο Ήλιος είναι ο σύζυγος και η Σελήνη η σύζυγος. Ο διάβολος Λιλίτ επεμβαίνει μεταξύ των δύο και βλάπτει το Μεγάλο Έργο. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω. Ο άντρας είναι ο Ήλιος και η γυναίκα η Σελήνη. Η Λιλίτ είναι ο σατανάς που αποπλανεί και τους δύο και τους οδηγεί στην Πορνεία και στην Κόλαση. Η Λιλίτ είναι η μαύρη Σελήνη, η σκοτεινή όψη της λευκής Σελήνης, η καταγωγή του Εγώ και της χωρισμένης ατομικότητας.

Ο Ιεχωβά δεν έχει φυσικό σώμα. Ο Τσαβαχότ έχει φυσικό σώμα. Ο Τσαβαχότ είναι τώρα μετενσαρκωμένος στην Γερμανία. Παριστάνει τον παλαίμαχο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου και δουλεύει για την μεγάλη Μαύρη Αδελφότητα. Στους εσωτερικούς κόσμους, ο μαύρος μάγος Τσαβαχότ φορά κόκκινο χιτώνα και χρησιμοποιεί κόκκινο τουρμπάνι. Αυτός ο δαίμονας καλλιεργεί τα μυστήρια της μαύρης σεξουαλικής μαγείας σε μια σκοτεινή σπηλιά. Έχει πολλούς Ευρωπαίους μαθητές.

Ο Ιεχωβά ζει κανονικά στην Εδέμ. Η Εδέμ είναι ο αιθερικός κόσμος. Οποιονδήποτε επιστρέφει στην Εδέμ τον παραλαμβάνει ο Κύριος Ιεχωβά. Η πόρτα της Εδέμ είναι το σεξ.

Στο αστρικό υπάρχουν ναοί του φωτός και του σκότους και εκεί που το φως λάμπει πιο φωτεινά, τα σκοτάδια γίνονται πιο πυκνά.

Στην Ισπανία, στην Καταλωνία, υπάρχει ένας θαυμάσιος ναός σε κατάσταση Χίνας (Jinas). Αυτός είναι ο Ναός του Μονσεράτ (Monserrat). Σε αυτόν τον ναό φυλάγεται το Άγιο Γκράαλ. Αυτό είναι το ασημένιο δισκοπότηρο στο οποίο ήπιε ο Ιησούς Χριστός το κρασί στο τελευταίο δείπνο. Το Άγιο Γκράαλ περιέχει το πηγμένο αίμα του λυτρωτή του κόσμου. Λέει η παράδοση ότι ο Ρωμαίος συγκλητικός Ιωσήφ της Αριμαθαίας γέμισε αυτό το δισκοπότηρο με πραγματικό αίμα, στα πόδια του σταυρού του Σωτήρα. Το αίμα ανάβλυσε από τις πληγές του λατρευτού και το δισκοπότηρο γέμισε.

Στον ναό του Μονσεράτ ζει μια ομάδα Δασκάλων της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Αυτοί είναι οι Ιππότες του Άγιου Γκράαλ.

Σε άλλες εποχές ο ναός του Μονσεράτ και το Άγιο Γκράαλ ήταν ορατά για όλον τον κόσμο. Πολύ αργότερα αυτός ο ναός με το Άγιο Γκράαλ έγινε αόρατος. Ο ναός υπάρχει σε κατάσταση Χίνας. Ο ναός με το Γκράαλ του βυθίστηκε στο υπερδιάστημα. Σήμερα μόνο με αστρικό σώμα ή με φυσικό σώμα σε κατάσταση χίνας μπορούμε να επισκεφτούμε τον ναό.

Το φυσικό σώμα μπορούμε να το βγάλουμε από τον κόσμο των τριών διαστάσεων και να το περάσουμε στην τετάρτη διάσταση. Όλο αυτό είναι δυνατόν να το πραγματοποιήσουμε μέσω της σοφής χρήσης του υπερδιαστήματος. Σε λίγο η αστροφυσική θα αποδείξει την ύπαρξη του υπερδιαστήματος. Οι ιθαγενείς φυλές της Αμερικής γνώριζαν βαθιά την επιστήμη χίνας. Οι Ιππότες Τίγρεις στο Μεξικό ήξεραν να βάζουν το φυσικό σώμα τους στο υπερδιάστημα. Υπάρχουν στην Αμερική λίμνες, βουνά και ναοί σε κατάσταση χίνας. Ο ναός του Τσαπουλτεπέκ στο Μεξικό, βρίσκεται σε κατάσταση χίνας. (Βρίσκεται μέσα στο υπερδιάστημα). Ο Δάσκαλος Ουϊρακότσα έλαβε την μύηση σε αυτόν τον ναό.

Δίπλα σε κάθε ναό φωτός, υπάρχει ένας σκοτεινός ναός. Εκεί όπου περισσότερο λάμπει το φως, εκεί τα σκοτάδια κατ' αντίθεση αλλάζουν την όψη τους και γίνονται πιο πυκνά.

Οι Ιππότες του Λευκού Γκράαλ πρέπει να πολεμάνε αναπόφευκτα εναντίον των Ιπποτών του Μαύρου Γκράαλ.

Το σαλόνι της μαύρης μαγείας τοποθετημένο στην Ισπανία, στην Σαλαμάνκα, είναι η μοιραία αντίθεση του ναού του Μονσεράτ.

Ας μελετήσουμε αυτήν την περίεργη αναλογία των αντιθέτων. Ο ναός του Λευκού Γκράαλ είναι ένα καταπληκτικό μοναστήρι του μεγάλου φωτός. Ο ναός της Σαλαμάνκα είναι ένα καταπληκτικό μοναστήρι του σκότους.

Το μοναστήρι του Μονσεράτ έχει δύο ορόφους. Το σαλόνι της μαύρης μαγείας επίσης έχει δύο ορόφους. Ο ναός του Μονσεράτ έχει γύρω του όμορφους και γλυκούς κήπους. Το σαλόνι της μαύρης μαγείας επίσης έχει γύρω του ρομαντικούς κήπους, όπου κάθε λουλούδι αναδύει ένα θανάσιμο άρωμα.

Και τα δύο κτίρια είναι καταπληκτικά. Στα δύο κτίρια μιλούν για το καλό, για την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Στους δυο ναούς βασιλεύει η τάξη και η μόρφωση. Στους δυο ναούς μιλάνε για αγιοσύνη και αγάπη. Αυτό θα προκαλεί έκπληξη στον αναγνώστη και θα αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να μιλάνε για αγιοσύνη και αγάπη στους ναούς του κακού. Αγαπητέ αναγνώστη, μην παραξενεύεσαι σε παρακαλώ, θυμήσου αδελφέ, ότι οι Ιππότες του μαύρου Γκράαλ, είναι λύκοι που ντύνονται με το δέρμα αρνιού. Στους μύστες του αριστερού χεριού αρέσει να εκσπερματώνουν το Χριστικό σπέρμα, γι' αυτόν τον Λόγο είναι μαύροι μάγοι. Η φιλοσοφία τους είναι η φιλοσοφία του μοιραίου. Όλο το καλό για αυτούς είναι το κακό. Όλο το κακό για αυτούς είναι το καλό. Η διδαχή του Ιαβέ είναι γι’ αυτούς θεϊκή. Η διδαχή του Χριστού είναι γι αυτούς διαβολική. Οι κύριοι των σκοταδιών απεχθάνονται τον Χριστό. Οι γιοι της αβύσσου απεχθάνονται την θεϊκή Μητέρα. Στις περιοχές τους, αυτοί επιτίθενται βίαια σε όλους εκείνους που επικαλούνται την θεϊκή Μητέρα ή τον πολυαγαπημένο της γιο.

Αν ο αποκρυφιστής ερευνητής εισχωρήσει με το αστρικό σώμα του στο σαλόνι της μαύρης μαγείας, θα συναντήσει αναπόφευκτα ομορφότατες και πολυτελείς σπειροειδείς σκάλες που θα τον οδηγήσουν στα πιο μυστικά μέρη του περιβάλλοντος. Αυτό είναι ένα πολυτελές σαλόνι φτιαγμένο με όλη την μεγαλοπρεπή πολυτέλεια των αρχοντικών επαύλεων του 18ου αιώνα. Εκεί λάμπουν οι καθρέφτες από τις χίλιες και μία νύχτες, τα μαγικά χαλιά και όλη η κάκιστη ομορφιά, της Ναεμά. Ο κυβερνήτης εκείνης της μοιραίας έπαυλης είναι ο Δον Ραμόν Ρουβιφέρο, διακεκριμένος Ιππότης του μαύρου Γκράαλ, φριχτός δαίμονας του σκότους.

Δυστυχισμένοι εκείνοι οι μαθητές που επισκέπτονται το σαλόνι της μαύρης μαγείας. Η μοιραία ομορφιά της Ναεμά θα τους αποπλανήσει με όλη την ηδονική μαγεία των γοητειών της. Τότε θα κατρακυλήσουν στην άβυσσο όπου ακούγονται μόνο το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών. Γι' αυτούς καλύτερα θα ήταν να μην είχαν γεννηθεί ή να κρεμάσουν μια μυλόπετρα στον λαιμό τους και να πέσουν στον βυθό της θάλασσας.

Στον ναό του Μονσεράτ απαστράπτει η δόξα του ασημένιου δισκοπότηρου με το αίμα του λυτρωτή του κόσμου. Στον ναό της Σαλαμάνκα απαστράπτουν τα σκοτάδια του μαύρου Γκράαλ. Στον ναό του Μονσεράτ γιορτάζουν κοσμικές γιορτές. Στον ναό της Σαλαμάνκα γιορτάζουν βέβηλους χορούς και αηδιαστικούς ακελάρες (μαύρες λειτουργίες). Οι Ιππότες του Άγιου Γκράαλ λατρεύουν τον Χριστό και την θεϊκή Μητέρα. Οι Ιππότες του μαύρου Γκράαλ λατρεύουν τον Ιαβέ και την μοιραία σκιά της μεγάλης φύσης. Αυτή η σκιά ονομάζεται Σανταμαρία. Το βασίλειο της Σανταμαρία είναι η κόλαση. Η μεγάλη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους είναι τόσο αρχαία όσο και η αιωνιότητα.

Το νωτιαίο κόκκαλο της μεγάλης μάχης είναι το σεξ. Οι λευκοί μάγοι θέλουν να κάνουν το Φίδι να ανεβαίνει. Οι μαύροι μάγοι θέλουν να κάνουν το Φίδι να κατεβαίνει. Οι λευκοί μάγοι ακολουθούν το μονοπάτι τον Τέλειου Γάμου. Οι μαύροι μάγοι αγαπούν την μοιχεία και την πορνεία.

Υπάρχουν Δάσκαλοι της μεγάλης Λευκης Αδελφότητας.Υπάρχουν Δάσκαλοι της μεγάλης Μαύρης Αδελφότητας. Υπάρχουν μαθητές της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. υπάρχουν μαθητές της μεγάλης Μαύρης Αδελφότητας.

Οι μαθητές της μεγάλης Λευκης Αδελφότητας ξέρουν να κινούνται συνειδητά και θετικά με αστρικό σώμα. Οι μαθητές της μεγάλης Μαύρης Αδελφότητας ξέρουν επίσης να ταξιδεύουν με το αστρικό σώμα τους.

Όλοι εμείς όταν είμασταν μικρά παιδιά ακούσαμε πολλά παραμυθία που μιλούσαν για μάγισσες και νεράϊδες. Οι δικές μας γιαγιάδες μας υπαγόρευαν πάντα ιστοριούλες για μάγισσες, που τα μεσάνυχτα ίππευαν τις σκούπες τους για να ταξιδέψουν πάνω στα σύννεφα. Αν και σε πολλούς μαθητές Αποκρυφισμού, θεοσοφισμού, Ροδοσταυρισμού κλπ φαίνεται απίστευτο, αυτές οι μάγισσες υπάρχουν πραγματικά. Δεν ιππεύουν τις σκούπες τους. όπως πιστεύουν οι γιαγιάδες, όμως ξέρουν να ταξιδεύουν στους αιθέρες. Αυτές οι ονομαζόμενες μάγισσες ταξιδεύουν με το, από σάρκα και οστά, σώμα τους μέσω του διαστήματος. Αυτές ξέρουν να εκμεταλλεύονται το υπερδιάστημα για να μεταφερθούν από το ένα μέρος στο άλλο με φυσικό σώμα. Σε λίγο η αστροφυσική θα ανακάλυψει την ύπαρξη του υπερδιαστήματος. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί με την υπεργεωμετρία. Όταν ένα σώμα βυθίζεται στο υπερδιάστημα. λέγεται για αυτό μπει σε κατάσταση Χίνας. Οποιοδήποτε σώμα σε κατάσταση Χίνας ξεφεύγει από τον νόμο της βαρύτητας. Τοτε αιωρείται στο υπερδιάστημα.

Υπάρχει ο όγκος και ο υπερόγκος. Οι ονομαζόμενες μάγισσες κινούνται μέσα στον υπερόγκο του καμπύλου διαστήματος στο οποίο ζούμε. Η καμπυλότητα του διαστήματος δεν ανήκει αποκλειστικά στον πλανήτην γη. Η καμπυλότητα του διαστήματος αντιστοιχεί στο έναστρο άπειρο διάστημα. Αν οι κυκλώνες αποτελούν από μόνοι τους μια βεβαίωση της γήινης περιστροφικής κίνησης, είναι επίσης πολύ βέβαιο και ακριβώς λογικό ότι η περιστροφη όλων των ήλιων, των αστερισμών και κόσμων, είναι μια συγκεκριμένη απόδειξη της καμπυλότητας του διαστήματος.

Οι λευκοί μάγοι επίσης ξέρουν να βάζουν το φυσικό σώμα τους σε κατάσταση χίνας. Ο Ιησούς περπάτησε πάνω στα νερά της θάλασσας της Γαλιλαίας εκμεταλλευόμενος έξυπνα το υπερδιάστημα. Οι μαθητές του Βούδα εκμεταλλευόμενοι το υπερδιάστημα μπορούσαν να διαπεράσουν ένα βράχο από την μία πλευρά μέχρι την άλλη. Στην Ινδία υπάρχουν γιόγκι που εκμεταλλευόμενοι το υπερδιάστημα μπορούν να περνούν πάνω από την φωτιά χωρίς να καίγονται. Ο Πέτρος εκμεταλλευόμενος το υπερδιάστημα δραπέτευσε από την φυλακή και σώθηκε από την ποινή του θανάτου. Ο μεγάλος γιόγκι Pantajali λέει στους αφορισμούς του ότι ασκώντας μια Σαμγιάσι (Samyasi) πάνω στο φυσικό σώμα αυτό γίνεται σαν βαμβάκι και αιωρείται στους αιθέρες.

Μια Σαμγιάσι έχει τρία στάδια. Την συγκέντρωση, τον διαλογισμό και την έκσταση. Κατ' αρχήν, ο γιόγκι συγκεντρώνεται στο φυσικό σώμα του, δεύτερον διαλογίζεται πάνω στο φυσικό σώμα του προκαλώντας τον ύπνο. Τρίτον, γεμάτος έκσταση σηκώνεται από το κρεβάτι του με το φυσικό σώμα του σε κατάσταση χίνας. Τότε εισχωρεί στο υπερδιάστημα και διαφεύγοντας από τον νομό της βαρύτητας αιωρείται στους αιθέρες.

Οι οπαδοί της Σανταμαρία (οι μάγισσες και οι σάτυροι), κάνουν αυτό τον πράγμα με τις συνταγές της μαύρης μαγείας.

Οι λευκοί μάγοι εισχωρούν με τον φυσικό σώμα τους σε κατάσταση χίνας μέσω μιας διάστασης ανώτερου τύπου. Οι μαύροι μάγοι με τον φυσικό σώμα τους σε κατάσταση χίνας εισχωρούν σε μία διάσταση κατώτερου τύπου.

Σε όλη την φύση υπάρχει μια αφαίρεση και μια πρόσθεση διαστάσεων, πάντα άπειρη. Εγκαταλείπουμε μια διάσταση για να εισχωρήσουμε σε μια άλλη ανώτερου ή κατώτερου τύπου. Αυτός είναι ο Νόμος.

Το βασίλειο της Σανταμαρία είναι η άβυσσος των αποτυχημένων. τον βασίλειο του φωτός είναι η περιοχή των θεών.

Στο βασίλειο του φωτός μπορούν να ζουν μόνο εκείνοι που έχουν φτάσει στην ανώτατη αγνότητα. Στην άβυσσο η αγνότητα είναι έγκλημα και πορνεία γίνεται νόμος.

Εκείνος που βλέπει τον πολυτελές σαλόνι του Ιαβέ-Σέμο, παραξενεύεται από την πολυτέλεια και την χαρά. Εκεί θα συναντηθεί με χιλιάδες μαύρες μάγισσες, προικισμένες με μια φοβερή κάκιστη ομορφιά. Η χωρίς εμπειρία ψυχή που εισέρχεται σε αυτές τις περιοχές του κακού, θα μπορούσε να εκτροχιαστεί σε αυτόν τον δρόμο του λάθους και να πέσει για πάντα στην άβυσσο του χαμού. Η κάκιστη ομορφιά της Ναεμά είναι επικίνδυνη.

Στους ναούς του φωτός βλέπουμε μόνο αγάπη, και σοφία. Εκεί δεν μπορούν να μπουν οι σκοτεινοί, γιατί αυτοί ζουν σε μία διάσταση κατώτερου τύπου.

Η ομορφιά της Ναεμά είναι τον μοιραίο. Εκείνοι που τόσο αγάπησαν, εκείνα τα όντα που ορκίστηκαν αιώνια αγάπη και μπόρεσαν να είναι ευτυχισμένοι, δυστυχώς γοητευμένοι από την ομορφιά της Ναεμά αγάπησαν την ξένη γυναίκα και έπεσαν στην άβυσσο της απελπισίας. Στο σαλόνι του Ιαβέ-Σέμο λάμπει μοιραία η ομορφιά της Ναεμά.

Οι μαύροι μάγοι έχουν ένα ιερό σύμβολο. Αυτό τον σύμβολο είναι μια χάλκινη γαβάθα. Οι λευκοί μάγοι έχουν σαν ιερό σύμβολο τον άγιο σταυρό. Αυτός ο τελευταίος είναι φαλλικός. Η εισχώρηση του κάθετου φαλλού στον οριζόντιο κόλπο διαμορφώνει τον σταυρό. Ο σταυρός έχει την δύναμη να δημιουργεί. Δεν μπορεί να υπάρξει δημιουργία χωρίς τον σήμα του άγιου σταυρού. Διασταυρώνονται τα ζωϊκά είδη, διασταυρώνονται τα άτομα και τα μόρια για να συνεχίσει να διαιωνίζεται η ζωή.

Τα ευλογημένα τριαντάφυλλα της πνευματικότητας ανθίζουν στον σταυρό του Τέλειου Γάμου. Ο Τέλειος Γάμος είναι η ένωση δύο όντων, ενός που αγαπάει περισσότερο και ενός που αγαπάει καλύτερα. Η αγάπη είναι η καλύτερη και πιο προσιτή θρησκεία για τον ανθρώπινο γένος,

Οι μαύροι μάγοι μισούν τον Τέλειο Γάμο. Η μοιραία ομορφιά της Ναεμά και τα σεξουαλικά εγκλήματα της Λιλίτ είναι η μοιραία αντίθεση του Τέλειου Γάμου.

Ο λευκός μάγος λατρεύει τον εσωτερικό Χριστό. Ο μαύρος λατρεύει τον Σατανά. Αυτός είναι το Εγώ, ο Εαυτός μου που επιστρέφει. Πραγματικά το Εγώ είναι το ίδιο το φάντασμα του κατωφλιού. Αυτό επιστρέφει ασταμάτητα για να ικανοποιεί επιθυμίες. Το Εγώ είναι μνήμη. Στο Εγώ βρίσκονται όλες οι αναμνήσεις των αρχαίων προσωπικοτήτων μας. Το Εγώ είναι ο Αριμάν, ο Εωσφόρος, ο Σατανάς.

Το πραγματικό μας Είναι, είναι ο εσωτερικός Χριστός. Το πραγματικό μας Είναι είναι παγκόσμιας φύσης. Το πραγματικό μας Είναι δεν είναι κανενός είδους Εγώ, ανώτερο ή κατώτερο. Το πραγματικό μας Είναι είναι απρόσωπο, παγκόσμιο, θεϊκό, υπερβαίνει την αντίληψη του Εγώ, του Εαυτού μου κλπ. Ο μαύρος μάγος ισχυροποιεί τον Σατανά του και σε αυτόν βασίζει την μοιραία δύναμη του. Η μορφή και το μέγεθος του Σατανά εξαρτώνται από τον Βαθμό της ανθρώπινης Κακίας. Όταν μπαίνουμε στο μονοπάτι του Τέλειου Γάμου, ο Σατανάς χάνει τον όγκο του και την ασχήμια του. Χρειαζόμαστε να διαλύσουμε τον Σατανά. Αυτό είναι δυνατόν μόνο διαμέσου του Τέλειου Γάμου. Χρειαζόμαστε να ανυψωθούμε στην αγγελική κατάσταση. Αυτό είναι δυνατό μόνο εξασκώντας την σεξουαλική μαγεία με την ιέρεια-σύζυγο. Οι άγγελοι είναι τέλειοι άνθρωποι. Υπάρχουν δυο ειδών σεξουαλικές μαγείες. Η λευκή και η μαύρη, η θετική και η αρνητική.

Η σεξουαλική μαγεία με εκσπερμάτωση είναι μαύρη μαγεία. Η σεξουαλική μαγεία χωρίς εκσπερμάτωση είναι λευκή μαγεία. Οι Μπόνσος και οι Ντούκπας με τις κόκκινες κουκούλες εκσπερματώνουν και μετά μαζεύουν το σπέρμα από τον κόλπο της γυναίκας. Αυτό το σπέρμα ανακατεμένο πια με το θηλυκό σεξουαλικό λικέρ της γυναίκας, το απορροφούν μέσω της ουρήθρας χρησιμοποιώντας μια σκοτεινή διαδικασία.

Το αποτέλεσμα τέτοιου μοιραίου μαύρου ταντρισμού είναι η αφύπνιση του Φιδιού σε απόλυτα αρνητική μορφή. Τότε, αυτό αντί να ανεβαίνει από το νωτιαίο κανάλι, κατεβαίνει προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου. Αυτή είναι η τρομερή ουρά του Σατανά. Με αυτήν την μέθοδο οι Μπόνσος και οι Ντούκπας χωρίζονται από τον εσωτερικό Χριστό για πάντα και βυθίζονται στην τρομερή άβυσσο για πάντα.

Κανένας λευκός μάγος δεν εκσπερματώνει. Ο λευκός μάγος βαδίζει το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Οι Μπόνσος και οι Ντούκπας με τις κόκκινες κουκούλες θέλουν διαμέσου αυτής της μοιραίας μεθόδου να ενώσουν τα σεληνιακά και τα ηλιακά άτομα, για να αφυπνίσουν την Κουνταλίνη. Το αποτέλεσμα της άγνοιας τους είναι ο χωρισμός από τον εσωτερικό θεό για πάντα.

Οι λευκοί μάγοι ανακατεύουν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα μέσα στο δικό τους σεξουαλικό εργαστήριο. Για αυτό είναι ο Τέλειος Γάμος. Ευλογημένη ας είναι η γυναίκα, ευλογημένη ας είναι η αγάπη.

Η μεγάλη μάχη των λευκών και μαύρων μάγων έχει την ρίζα της στο σεξ. Το Φίδι του πειρασμού της Εδέμ και το μπρούντζινο Φίδι που θεράπευε τους Ισραηλίτες στην έρημο, μάχονται μεταξύ τους. Όταν το Φίδι ανεβαίνει γινόμαστε άγγελοι, όταν κατεβαίνει δαίμονες.

Στην διάρκεια της σεξουαλικής μαγείας ισχυροποιούνται οι τρεις εισπνοές του αγνού Ακάσα, που κατεβαίνει από το βραχμανικο κορδόνι. Όταν ο μάγος χύνει το σπέρμα, χάνει δισεκατομμύρια ηλιακά άτομα που αντικαθιστούνται από δισεκατομμύρια διαβολικά άτομα, τα οποία μαζεύονται από τα σεξουαλικά όργανα με την νευρική κίνηση τους, που συμβαίνει μετά την εκσπερμάτωση. Τα σατανικά άτομα προσπαθούν τότε να ανέβουν στον εγκέφαλο διαμέσου του βραχμανικού κορδονιού, όμως οι τρεις εισπνοές του Ακάσα τα κατακρημνίζουν προς την κόλαση. Όταν κάνουν σύγκρουση με τον ατομικό μαύρο θεό που βρίσκεται στον κόκκυγα, αφυπνίζεται το Φίδι και κατευθύνεται προς τα κάτω, για να διαμορφώνει στο αστρικό σώμα την ουρά του διαβόλου.

Οι άγγελοι είναι τέλειοι άνθρωποι. Για να σηκωθεί κανείς στην αγγελική κατάσταση χρειάζεται τον Τέλειο Γάμο. Οι δαίμονες μισούν τον Τέλειο Γάμο. Οι δαίμονες είναι διεστραμμένοι άνθρωποι.

Υπάρχουν δύο σεξουαλικές μαγείες. Η λευκή και η μαύρη. Αυτοί που ασκούν λευκή σεξουαλική μαγεία δεν χύνουν το σπέρμα ποτέ στην ζωή. Εκείνοι που εξασκούν μαύρη σεξουαλική μαγεία, χύνουν το σπέρμα.

Οι Μπόνσος και οι Ντούκπας της μαύρης αδελφότητας του Θιβέτ χύνουν το σπέρμα. Αυτοί οι σκοτεινοί αφού έχουν χύσει το σπέρμα, το μαζεύουν με ένα ειδικό εργαλείο από τον κόλπο της γυναίκας. Μετά το απορροφούν διαμέσου της ουρήθρας χρησιμοποιώντας μια μαύρη δύναμη, μια ποικιλία από Βαχρόλι Μούδρα, που εμείς δεν θα κοινοποιήσουμε για να μην προπαγανδίζεται η επιστήμη του σκότους.

Πιστεύουν οι μάγοι της σκιάς ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανακατέψουν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα για να αφυπνίσουν την Κουνταλίνη. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Φωτιά της σπονδυλικής στήλης αντί να ανέβει από το νωτιαίο κανάλι, κατεβαίνει προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου και μετατρέπεται στην ουρά του Σατανά.

Οι λευκοί μάγοι ανακατεύουν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα μέσα στο ίδιο σεξουαλικό εργαστήριο, χωρίς να διαπράπουν το έγκλημα να χύσουν το σπερματικό λικέρ. Έτσι αφυπνίζεται η Κουνταλίνη θετικά και ανεβαίνει νικήτρια από το νωτιαίο κανάλι. Αυτός είναι ο δρόμος του αγγέλου.

Ο λευκός μάγος ποθεί την αγγελική κατάσταση. Οι κύριοι της σκοτεινής όψης θέλουν να φτάσουν στον βαθμό Αναγκαρίκας. Οι ψυχές που ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου συγχωνεύονται με τον εσωτερικό θεό τους και σηκώνονται προς το βασίλειο του υπεράνθρωπου. Οι ψυχές που μισούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου χωρίζονται από τον εσωτερικό θεό τους και βυθίζονται στην άβυσσο. Ο λευκός μάγος κάνει να ανεβαίνει η σεξουαλική ενέργεια από τα συμπαθητικά κορδόνια της σπονδυλικής στήλης. Αυτά τα δύο κορδόνια τυλίγονται στον μυελό διαμορφώνοντας το άγιο οχτώ. Αυτά είναι οι δυο μάρτυρες της αποκάλυψης. «Γέμισε το δισκοπότηρό σου αδελφέ, με το ιερό κρασί του φωτός».

Θυμήσου ότι το δισκοπότηρο είναι ο εγκέφαλος. Εσύ χρειάζεσαι την όραση του αετού και τα πύρινα φτερά.

Οι σκοτεινοί μάχονται να σε βγάλουν από τον πραγματικό δρόμο. Να ξέρεις ότι οι τρεις πιο σοβαροί κίνδυνοι που επιτίθενται στον μαθητή είναι οι μέντιουμ του πνευματισμού, οι ψευτοπροφήτες και οι σεξουαλικοί πειρασμοί.

Αυτό είναι το μονοπάτι της κόψης τον ξυραφιού. Αυτό το μονοπάτι είναι γεμάτο κινδύνους από μέσα και από έξω.

Να ζεις επάγρυπνος και σε επιφυλακή όπως ο φρουρός σε καιρό πολέμου. Μην αφήνεις να σου προκαλούν έκπληξη εκείνοι που θεωρούν το σεξ σαν μια λειτουργία καθαρά ζωϊκή, χωρίς πνευματικό υπερβατισμό κανενός είδους. Γενικά οι ψευτοπροφήτες μισούν το σεξ και επιδεικνύουν εντυπωσιακές διδαχές που εκπλήσσουν τους αδύνατους και αφού τους γοητεύσουν, τους πηγαίνουν στην άβυσσο.

Μην αφήνεις να σε συγχέουν τα ψεύτικα λόγια των σκοτεινών, θυμήσου ότι οι μέντιουμ πνευματιστές συχνά χρησιμεύουν σαν οχήματα των μαύρων οντοτήτων. Αυτές εμφανίζονται με. αγιότητα και συμβουλεύουν εναντίον του μονοπατιού του Τέλειου Γάμου. Γενικά βεβαιώνουν ότι είναι ο Ιησούς Χριστός ή ο Βούδας κλπ, κλπ, για να εξαπατούν τους αφελείς.

Προσέξτε τους πειρασμούς που επιτίθενται. Να είστε συνετοί και σε επιφυλακή. Θυμηθείτε ότι στο σεξ βρίσκεται η μεγάλη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους.

Καθένας που εισέρχεται στο μονοπάτι του Τέλειου Γάμου πρέπει να προσέξει πάρα πολύ αυτούς τους τρεις σοβαρότατους κινδύνους. Οι σκοτεινοί μάχονται αδιάκοπα για να σε βγάλουν από το μονοπάτι τον Τελείου Γάμου.

Μην αφήσετε να σας αποπλανήσουν με εκείνες τις ύψιστες διδαχές που συμβουλεύουν το ξεχείλισμα του σπέρματος, γιατί είναι της μαύρης μαγείας. Ο βασιλιάς των διαβολικών ατόμων περιμένει στον κόκκυγα την ευκαιρία για να αφυπνίσει το Φίδι αρνητικά και να το κατευθύνει προς τα κάτω. Με το ξεχείλισμα του σπέρματος, ο ατομικός μαύρος θεός λαμβάνει μια ισχυρή ηλεκτρική ώθηση, αρκετή για να αφυπνίσει το Φίδι και να το κατευθύνει προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου. Έτσι ο άνθρωπος μετατρέπεται σε δαίμονα. Έτσι είναι το πώς πέφτει στην άβυσσο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ

Η άβυσος

Οι Καββαλιστικές παραδόσεις λένε ότι ο Αδάμ είχε δύο συζύγους, την Λιλίτ και την Ναεμά. Η Λιλίτ είναι η μητέρα των εκτρώσεων, της ομοφυλοφιλίας και γενικά όλων των ειδών εγκλημάτων ενάντια στην φύση.

Η Ναεμά είναι η μητέρα της κάκιστης ομορφιάς, του πάθους και της μοιχείας.

Η άβυσσος διαιρείται σε δυο μεγάλες περιοχές. Στην σφαίρα της Λιλίτ και στην σφαίρα της Ναεμά. Σε αυτές τις δυο μεγάλες περιοχές βασιλεύει κυριαρχικά η παρασεξουαλικότητα.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΤ

Στην παρασεξουαλική σφαίρα της Λιλίτ ζουν εκείνοι που μισούν το σεξ. Οι καλόγηροι, οι ερημίτες, οι ιεροκήρυκες αιρέσεων ψευτοεσωτεριστικού τύπου, ψευτογιόγκι που μισούν το σεξ, καλόγριες κλπ. Όλος αυτός ο παρασεξουαλικός κόσμος από το ίδιο το γεγονός του να είναι παρασεξουαλικός, συχνά συγγενεύει με ανθρώπους αμφίπλευρου σεξ. Έτσι δεν είναι δύσκολο να βρούμε την ομοφυλοφιλία μέσα σε πολλά μοναστήρια, θρησκείες, Αιρέσεις και Σχολές ψευτοεσωτεριστικού τύπου. Οι παρασεξουαλικοί θεωρούν τον εαυτό τους σαν άνθρωπο απείρως ανώτερου τύπου από τους ανθρώπους του κανονικού σεξ. Αυτοί βλέπουν με περιφρόνηση τους ανθρώπους του κανονικού σεξ θεωρώντας τους κατώτερους. Όλα τα ταμπού και τις περιστολές, όλες τις προκαταλήψεις που τωρινά περιορίζουν την ζωή των ανθρώπων του κανονικού σεξ, τις εγκατέστησαν σταθερά οι παρασεξουαλικοί.

Γνωρίσαμε την περίπτωση ενός γέρου ερημίτη που δίδασκε μια διδαχή ψευτοαποκρυφιστικού τύπου. Όλοι σεβόντουσαν εκείνο τον άνθρωπο θεωρώντας τον άγιο. Φαινόταν ένας δάσκαλος, λόγος για τον οποίο τον λάτρευε ο κόσμος. Επιτέλους μια καημένη γυναίκα τα αποκάλυψε όλα, όταν αυτός της πρότεινε μια σεξουαλική ένωση παρά φύση, δήθεν για να την μυήσει. Πραγματικά αυτός ο ερημίτης ήταν ένας παρασεξουαλικός. Όμως έλεγε ότι είχε πάρει όρκο αγνότητας. Εκείνος ο άντρας μισούσε θανάσιμα το Αρκάνο Α.Ζ.F. (την σεξουαλική μαγεία) και την θεωρούσε επικίνδυνη, όμως δεν του φαινόταν άσχημο να προτείνει στους μαθητές του σεξουαλικές ενώσεις εκτός κόλπου, γιατί πραγματικά ήταν ένας παρασεξουαλικός. Ποιος μπορούσε να αμφιβάλλει για αυτόν τον άνθρωπο; Προφανώς ήταν ένας άγιος. Έτσι τον πίστευαν οι άνθρωποι. Οι οπαδοί του τον θεωρούσαν δάσκαλο. Μισούσε το σεξ. Ναι, το μισούσε θανάσιμα. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των εκφυλισμένων παρασεξουαλικών. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτοί αυτοθεωρούνται ανώτεροι από τους ανθρώπους του κανονικού σεξ. Νιώθουν σαν υπερβατικοί και φτάνουν να παραπλανούν τους ανθρώπους του κανονικού σεξ και να τους κάνουν οπαδούς τους. Στην αποστολή μας της εσωτεριστικής γνωστικής διάδοσης, είχαμε την ευκαιρία να μελετάμε τους παρασεξουαλικούς. Συχνά τους ακούγαμε να λένε φράσεις σαν αυτές: «Εσείς οι Γνωστικοί είσαστε εγωιστές γιατί σε όλες τις ώρες σκεφτόσαστε μοναδικά την δική σας Κουνταλίνη και την σεξουαλική μαγεία.» «Είσαστε φανατικοί του σεξ.» «Η σεξουαλική μαγεία είναι καθαρά ζωική.» «Το σεξ είναι κάτι το σκαιό, εγώ είμαι πνευματικός και μισώ όλο το υλιστικό και σκαιό.» «Το σεξ είναι ακάθαρτο.» «Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσουμε στον θεό.» «Εγώ θα ζήσω μοναδικά για τον θεό και δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι αηδίες του σεξ.» «Εγώ ακολουθώ την αγνότητα και μισώ τον σεξ» κλπ αυτή ακριβώς είναι η γλώσσα των παρασεξουαλικών. Πάντα αυτάρκεις, πάντα υπερηφανεύονται ότι είναι ανώτεροι από τους ανθρώπους του κανονικού σεξ. Μια παρασεξουαλική γυναίκα που μισούσε τον άντρα της, μας είπε: «Εγώ την σεξουαλική μαγεία θα την ασκούσα μόνο με τον δικό μου γκουρού». Αυτή την φράση την είπε μπροστά στον άντρα της. Εκείνη η γυναίκα δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με.τον άντρα της, δήθεν γιατί μισούσε τον σεξ. Όμως δέχτηκε να ασκεί την σεξουαλική μαγεία μοναδικά με τον γκουρού της. Αυτή είχε συγγένεια με τον γκουρού της, γιατί αυτός ήταν επίσης παρασεξουαλικός. Αυτός είναι ο «άγιος» που αναφέραμε πριν σε αυτό τον κεφάλαιο. Εκείνος απολάμβανε προτείνοντας στις μαθήτριες του σεξουαλικές ενώσεις παρά φύση.

Γνωρίσαμε την περίπτωση ενός αρχιεροφάντη που μισούσε τις γυναίκες και συχνά έλεγε φράσεις σαν αυτές: «Εγώ τις γυναίκες τις χτυπάω με τα πόδια.» Δίδασκε μια διδασκαλία και οι οπαδοί τον λάτρευαν σαν θεό. Ζούσε πάντα περικυκλωμένος από εφήβους και έτσι περνούσε ο καιρός μέχρι που η αστυνομία τα ανακάλυψε όλα. Ήταν ένας ανάποδος, ένας ομοφυλόφιλος που διέφθειρε την νεολαία. Όμως είχε την υπερηφάνεια όλων των παρασεξουαλικών. Την υπερηφάνεια του να αισθάνεται υπερβατικός, άρρητος, θεϊκός.

Η σφαίρα της Λιλίτ είναι η σφαίρα της μεγάλης αίρεσης. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πια δυνατότητα απολύτρωσης, γιατί μισούν τον Άγιο Πνεύμα. «Όλες οι αμαρτίες μπορούν να συγχωρεθούν, αλλά η αμαρτία κατά του Αγίου Πνεύματος όχι.»

Η σεξουαλική ενέργεια πηγάζει από την θεϊκή Μητέρα. Εκείνος που απαρνείται την Κοσμική Μητέρα, εκείνος που μισεί την θεϊκή Μητέρα, εκείνος που, βεβηλώνει την ενέργεια της θεϊκής Μητέρας, θα βυθιστεί στην άβυσσο για πάντα. Εκεί θα περάσει από τον Δεύτερο Θάνατο.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΤ

Η σφαίρα της Λιλίτ ξεχωρίζει για την σκληρότητα της. Η ψυχολογία αυτής της σφαίρας έχει διάφορες όψεις. Καλόγηροι και καλόγριες που μισούν το σεξ. Ομοφυλοφιλία στα μοναστήρια. Ομοφυλοφιλία έξω από την μοναστική ζωή. Εκτρώσεις. Άνθρωποι που αγαπάνε τον αυνανισμό. Άνθρωποι εγκληματίες του υπόκοσμου.

Άνθρωποι που ευχαριστούνται βασανίζοντας άλλους. Σε αυτήν την σφαίρα βρίσκουμε τα πιο φριχτά εγκλήματα που καταχωρούνται στα χρονικά της αστυνομίας. Φριχτές περιπτώσεις αίματος, εγκλήματα εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας. Τρομαχτικός σαδισμός. Ομοφυλοφιλία στις φυλακές. Ομοφυλοφιλία μεταξύ γυναικών. Τρομαχτικοί διανοητικοί εγκληματίες. Εκείνοι που ευχαριστούνται ταλαιπωρώντας τον άνθρωπο που αγαπούν. Παιδοκτονίες φριχτές. Πατροκτονίες, μητροκτονίες κλπ. Άνθρωποι ψευτοαποκρυφιστές που προτιμούν να παθαίνουν ονειρώξεις, πάρα να παντρευτούν. Άνθρωποι που μισούν θανάσιμα το Αρκάνο Α.Ζ.F. και τον Τέλειο Γάμο. Άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα φτάσουν στον θεό μισώντας το σεξ. Άνθρωποι ερημίτες που αρνήθηκαν το σεξ, γιατί το θεωρούν χυδαίο και σκαιό.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑΕΜΑ

Η σφαίρα της Ναεμά αποπλανεί με την γοητεία της κάκιστης ομορφιάς της. Σε αυτήν την παρασεξουαλικη σφαίρα βρίσκουμε όλους τους Χουάν Τενόριο και Δόνες Ινέσες. Σε αυτήν την σφαίρα κινείται ο κόσμος της πορνείας. Οι παρασεξουαλικοί της Ναεμά αισθάνονται πολύ άντρες. Σε αυτήν την σφαίρα ζουν εκείνοι που έχουν πολλές γυναίκες. Αυτοί αισθάνονται ευτυχισμένοι με την μοιχεία. Νομίζουν ότι είναι πολύ άντρες, αγνούν άτι είναι παρασεξουαλικοί.

Στη σφαίρα της Ναεμά βρίσκουμε εκατομμύρια πόρνες. Αυτές οι φτωχές γυναίκες είναι θύματα της μοιραίας γοητείας της Ναεμά. Στην σφαίρα της Ναεμά βρίσκουμε μεγαλοπρεπείς κυρίες του υψηλού κοινωνικού στρώματος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι με την μοιχεία. Αυτός είναι ο κόσμος τους.

Στην παρασεξουαλικη περιοχή της Ναεμά βρίσκουμε γλυκύτητα που συγκινεί την ψυχή. Παρθένες που αποπλανούν με την γοητεία των τρυφεροτήτων τους. Ομορφότατες γυναίκες που αποπλανούν. Άντρες που εγκαταλείπουν τις δίκες τους οικογένειες μαγεμένοι από την γοητεία των ωραιότατων καλλονών.

Απερίγραπτα θέλγητρα, πάθη χωρίς φρένα, ωραιότατα σαλόνια, μεγαλοπρεπή καμπαρέ, μαλακά κρεβάτια, ηδονικοί χοροί, ορχήστρες της αβύσσου, ρομαντικά λόγια που δεν μπορούν να ξεχαστούν κλπ.

Οι παρασεξουαλικοί της Ναεμά πολλές φορές δέχονται το Αρκάνο Α.Ζ.F. (την σεξουαλική μαγεία), όμως αποτυγχάνουν γιατί δεν καταφέρνουν να αποφύγουν την εκσπερμάτωση. Σχεδόν όλοι απομακρύνονται από τον Τέλειο Γάμο λέγοντας φριχτά πράγματα εναντίον του.

Τους έχουμε ακούσει να λένε τα εξής: «Άσκησα την σεξουαλική μαγεία και πολλές φορές κατάφερα να μη χύσω το σπέρμα. Ήμουν ένα ζώο απολαμβάνοντας τα πάθη του σεξ.» Μετά όταν έχουν απομακρυνθεί από το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού, που το αντιπροσωπεύει η σπονδυλική στήλη, ψάχνουν καταφύγιο σε κάποια γοητευτική διδασκαλία της Ναεμά. Και αν δεν έχουν την τύχη να πέσουν στην σφαίρα της Λιλίτ, τότε συνεχίζουν εκσπερματώνοντας το σπερματικό λικέρ. Αυτός είναι ο δικός τους παρασεξουαλικός κόσμος.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑΕΜΑ

Οι παρασεξουαλικοί κάτοικοι της σφαίρας της Ναεμά έχουν μια μεγάλη ευαισθησία. Αυτοί είναι εκείνοι που λένε: «Η προσβολή ξεπλένεται με αίμα.» «Σκότωσα για την ανδρική τιμή.» «Η τιμή μου είναι περιφρονημένη.» «Είμαι ένας σύζυγος προσβεβλημένος» κλπ.

Ο τύπος της Ναεμά είναι εκείνος που παίζει την ίδια την ζωή του για οποιαδήποτε κυρία. Ο εμπαθής τύπος, εραστής της πολυτελείας, σκλάβος των κοινωνικών προκαταλήψεων, φίλος των μεθυσιών, συμποσίων, εορτών, μεγαλόπρεπης μόδας κλπ.

Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν τον Τέλειο Γάμο σαν κάτι το αδύνατον και όταν τον δέχονται, κρατούν πολύ λίγο σε αυτό το μονοπάτι γιατί αποτυγχάνουν. Αυτοί οι τύποι ανθρώπων ευχαριστούνται κτηνωδώς με το σεξ. Όταν αυτοί οι άνθρωποι δεχτούν το Αρκάνο A.Z.F., το χρησιμοποιούν για να απολαύσουν την λαγνεία και τόσο όσο να συναντήσουν μια γοητευτική διδαχή που τους προσφέρει καταφύγιο. Τότε, απομακρύνονται από τον Τέλειο Γάμο.

Η ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑΕΜΑ

Μερικές φορές συναντάμε, μυστικιστικά άτομα στην παρασεξουαλική σφαίρα της Ναεμά. Αυτοί δεν πίνουν ποτά, ούτε τρώνε κρέατα, ούτε καπνίζουν ή είναι πολύ θρησκευόμενοι ακόμα και όταν δεν είναι χορτοφάγοι. Ο μυστικιστικός τύπος της Ναεμά είναι εμπαθής στα κρυφά. Ευχαριστιέται βίαια με τα σεξουαλικά πάθη, ακόμα και όταν μετά τα καταδικάζει τρομερά. Πολλές φορές παραδέχεται το Αρκάνο A.Z.F. Όμως απομακρύνεται μετά από λίγο καιρό όταν βρίσκει μια παρηγορητική διδαχή που του λέει φράσεις σαν αυτές: «Ο θεός είπε αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.» «Η σεξουαλική πράξη είναι μια λειτουργία καθαρά ζωική και η πνευματικότητα τίποτα δεν έχει να κάνει με αυτήν την πράξη» κλπ. Τότε ο παρασεξουαλικός της Ναεμά έχοντας δικαιολογία για να χύνει το σεξουαλικό λικέρ, απομακρύνεται από το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ

Κανονική Σεξουαλικότητα

Να εννοήσετε σαν ανθρώπους της κανονικής σεξουαλικότητας εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν σεξουαλική σύγκρουση κανενός είδους. Η σεξουαλική ενέργεια διαιρείται σε τρεις ξεχωριστούς τύπους. Πρώτον: Στην ενεργεία που σχετίζεται με την αναπαραγωγή της φυλής και την υγεία του φυσικού σώματος γενικά. Δεύτερον: Στην ενέργεια που σχετίζεται με τις σφαίρες της σκέψης, της συγκίνησης και της θέλησης. Τρίτον: Στην ενέργεια που σχετίζεται με το θεϊκό πνεύμα του ανθρώπου.

Η σεξουαλική ενέργεια είναι πραγματικά και χωρίς αμφιβολία, η πιο λεπτή και δυνατή ενέργεια που κανονικά παράγεται και διοχετεύεται διαμέσου του ανθρώπινου οργανισμού. Όλα όσα είναι ο άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένων των σφαιρών της σκέψης, της συγκίνησης και της θέλησης, δεν είναι παρά το ακριβές αποτέλεσμα των διαφόρων τροποποιήσεων της σεξουαλικής ενέργειας.

Λόγω αυτής της φοβερά λεπτής και ισχυρής πλευράς της σεξουαλικής ενέργειας, καταλήγει πραγματικά δύσκολος ο έλεγχος και η αποθήκευση της ενέργειας αυτής. Επιπλέον η παρουσία της αντιπροσωπεύει μια πηγή από απέραντην δύναμη που αν δεν ξέρει κανείς να την χειριστεί, μπορεί να προκαλέσει μια πραγματική καταστροφή.

Υπάρχουν στον οργανισμό ορισμένα κανάλια που κανονικά πρέπει να κυκλοφορεί αυτή η ισχυρή ενέργεια. Αν αυτή η ενέργεια φιλτραριστεί μέσα στον λεπτό μηχανισμό διαφορετικών λειτουργιών, τότε το βίαιο αποτέλεσμα είναι η αποτυχία. Σε αυτήν την περίπτωση βλάπτονται πολλά λεπτά κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού και το άτομο μετατρέπεται σε έναν παρασεξουαλικο.

Οποιαδήποτε αρνητική τάση του νου μπορεί να οδηγήσει άμεσα η έμμεσα σε αυτές τις καταστρεπτικές και βίαιες καταστροφές της σεξουαλικής ενεργείας. Το μίσος για το σεξ, το μίσος για το Αρκάνο A.Z.F., η απροθυμία ή απέχθεια για το σεξ, η περιφρόνηση του σεξ, η υποτίμηση του σεξ, οι εμπαθείς ζήλειες, ο φόβος για το σεξ, ο σεξουαλικός κυνισμός, ο σεξουαλικός σαδισμός, η ασέλγεια, η πορνογραφία, η σεξουαλική κτηνωδία κλπ, κλπ, μετατρέπουν το ανθρώπινο ον σε παρασεξουαλικό.

Το σεξ είναι η δημιουργική λειτουργία μέσω της οποίας το ανθρώπινο ον γίνεται ένας πραγματικός θεός. Η κανονική σεξουαλικότητα είναι το αποτέλεσμα της πλήρους αρμονίας και ομόνοιας όλων των άλλων λειτουργιών. Η κανονική σεξουαλικότητα μας παρέχει την δύναμη να δημιουργούμε υγιή παιδιά ή να δημιουργούμε στον κόσμο της τέχνης ή των επιστημών. Οποιαδήποτε αρνητική διανοητική τάση ως προς το σεξ προκαλεί διαρροές αυτής της ισχυρής ενέργειας σε άλλες λειτουργίες, προκαλώντας τρομερές καταστροφές των οποίων το μοιραίο αποτέλεσμα είναι η παρασεξουαλικότητα.

Οποιαδήποτε αρνητική τάση του νου βιάζει την σεξουαλική ενέργεια και την αναγκάζει να κυκλοφορεί σε κανάλια και συστήματα φτιαγμένα για τις διανοητικές ενέργειες, την θέληση ή οποιονδήποτε άλλο τύπο ενεργειών, όχι τόσο ισχυρό όσο η σεξουαλική ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι μοιραίο γιατί αυτού του είδους τα κανάλια και συστήματα, όταν δεν μπορούν να αντέξουν το τρομερό βολτάζ της πάρα πολύ ισχυρής ενέργειας του σεξ, ζεσταίνονται και λιώνουν όπως ένα καλώδιο αρκετά λεπτό και αδύνατο, όταν περνάει από αυτό ένα ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης. Όταν ο άντρας και η γυναίκα ενώνονται σεξουαλικά στον Τέλειο Γάμο, είναι σε αυτές τις στιγμές της απόλαυσης πραγματικοί, άρρητοι θεοί. Ο άντρας και η γυναίκα σεξουαλικά ενωμένοι αποτελούν ένα τέλειο και θεϊκό Αντρόγυνο. Ένα Ελοίμ Αρσενικό-Θηλυκό. Μια Θεϊκότητα. τρομακτικά θεϊκή,. Τα δύο μισά χωρισμένα από το ξημέρωμα της ζωής ενώνονται για μια στιγμή για να δημιουργούν. Αυτό είναι άφατο... ύψιστο... αυτό είναι πράγμα του Παραδείσου.

Η σεξουαλική ενέργεια είναι πάρα πολύ επικίνδυνα πτητική και δυνητικά εκρηκτική. Στην διάρκεια της μυστικής πράξης, Στην διάρκεια της σεξουαλικής έκστασης, το ζευγάρι είναι περικυκλωμένο από αυτήν την τρομερά θεϊκή ενέργεια. Σε αυτές τις στιγμές της ύψιστης ευτυχίας και των θερμών φιλιών που πυρπολούν τα βαθύτερα μέρη της ψυχής, μπορούμε να συγκρατούμε αυτό το θαυμάσιο φως για να εξαγνιζόμαστε και να μετατρεπόμαστε απόλυτα. Όταν χύνουμε το ποτήρι του Ερμή, όταν έρχεται το ξεχείλισμα, το φως των θεών απομακρύνεται αφήνοντας τις πόρτες ανοιχτές για να μπει στο σπίτι το κόκκινο και αιματοβαφές φως του Εωσφόρου. Τότε η μαγεία εξαφανίζεται και έρχεται η απογοήτευση και η στενοχώρια. Μετά από λίγο καιρό ο άντρας και η γυναίκα αρχίζουν τον δρόμο της μοιχείας, γιατί τον σπίτι τους έχει μετατραπεί σε μια κόλαση.

Είναι ένα χαρακτηριστικό της φύσης να κινητοποιεί τεράστια αποθέματα δημιουργικής ενέργειας για την δημιουργία ενός κόσμου. Όμως χρησιμοποιεί από τα τεράστια αποθέματα της μόνο απειροελάχιστη ποσότητα για να πραγματοποιεί τις δημιουργίες της. Έτσι λοιπόν ο άντρας χάνει σε κάθε εκσπερμάτωση από εξακόσια έως εφτακόσια εκατομμύρια σπερματοζωάρια, ενώ για την δημιουργία ενός παιδιού χρειάζεται ένα απειροελάχιστο σπερματοζωάριο.

Στη Λεμουρία κανένα ανθρώπινο ον δεν έφτανε στην εκσπερμάτωση. Τότε τα ζευγάρια ενώνονταν σεξουαλικά στους ναούς για να δημιουργούν. Σε αυτές τις στιγμές οι Σεληνιακές ιεραρχίες ήξεραν να χρησιμοποιούν ένα σπερματοζωάριο και ένα ωάριο για να δημιουργούν, χωρίς να χρειάζεται να φτάνουν στον οργασμό και στην εκσπερμάτωση. Κανένας δεν έχυνε τον σπέρμα. Η σεξουαλική πράξη ήταν ένα μυστήριο που πραγματοποιόταν μόνο στον ναό. Η γυναίκα σε εκείνη την εποχή γεννούσε τα παιδιά της χωρίς πόνους και τον Φίδι σηκωνόταν νικητής από τον νωτιαίο κανάλι. Σε εκείνη την εποχή ο άνθρωπος δεν είχε φύγει ακόμα από την Εδέμ, η φύση όλη τον υπάκουε και δεν γνώριζε τον πόνο ούτε και την αμαρτία. Ήταν οι σκοτεινοί εωσφόροι αυτοί οι οποίοι δίδαξαν στον άνθρωπο να χύνει τον σπέρμα. τον προπατορικό αμάρτημα των δικών μας προπατόρων ήταν τον έγκλημα της εκσπερμάτωσης. Αυτό είναι η σεξουαλική πράξη με ξεχείλισμα τον σπέρματος. Όταν ο παραδεισιακός άνθρωπος εκσπερμάτωσε, μπήκε τότε στο βασίλειο των εωσφόρων. Ο σημερινός άνθρωπος είναι εωσφορικός.

Είναι παράλογο να χύνεις από εξακόσια έως εφτακόσια εκατομμύρια σπερματοζωάρια, όταν χρειάζεται μόνο ένα για να δημιουργείς. Ένα μοναδικό σπερματοζωάριο διαφεύγει εύκολα από τους σεξουαλικούς αδένες χωρίς την ανάγκη της εκσπερμάτωσης. Όταν ο άνθρωπος γυρίσει στο σημείο εκκίνησης, όταν θα έχει παλινορθωθεί τον σεξουαλικό σύστημα της Εδέμ, τον Ιερό Φίδι της Κουνταλίνη θα ξανασηκωθεί νικητής για να μας μετατρέψει σε θεούς. τον σεξουαλικό σύστημα της Εδέμ είναι η κανονική σεξουαλικότητα. τον σεξουαλικό σύστημα του εωσφορικού ανθρώπου είναι απολύτως ανώμαλο.

Δεν γίνεται μόνο στον φυσικό κόσμο η σεξουαλική πράξη με εκσπερμάτωση, αλλά και στον αστρικό και διανοητικό κόσμο επίσης. Εκείνοι που απασχολούνται με λάγνου τύπου κουβέντες, εκείνοι που διαβάζουν πορνογραφικά περιοδικά, εκείνοι που πηγαίνουν σε κινηματογράφους, όπου προβάλλουν ερωτικές και εμπαθείς ταινίες, ξοδεύουν απέραντα αποθέματα σεξουαλικής ενέργειας. Αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον πιο λεπτό και αβρό υλικό του σεξ για να τον δαπανούν άθλια στην ικανοποίηση των θηριωδών, διανοητικών παθών τους.

Η σεξουαλική φαντασία προκαλεί ανικανότητα ψυχοσεξουαλικού τύπου. Αυτού του είδους οι ασθενείς έχουν κανονικές στύσεις, είναι άντρες προφανώς κανονικοί, όμως την στιγμή που πάνε να πραγματοποιήσουν την ένωση του φαλλού με τον κόλπο, η στύση ελαττώνεται και ο φαλλός πέφτει, μένοντας στην πιο τρομερή κατάσταση απελπισίας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ζήσει στην σεξουαλική φαντασία και όταν βρίσκονται μπροστά στην ωμή σεξουαλική πραγματικότητα, που δεν έχει τίποτα να κάνει με την φαντασία τους, τότε συγχέονται και δεν είναι ικανοί να ενεργήσουν απέναντι στην πραγματικότητα όπως πρέπει.

Η σεξουαλική αίσθηση είναι φοβερά λεπτή και τρομερά γρήγορη χάρη στην λεπτότατη και καταπληκτική ενέργεια της. τον μοριακό επίπεδο όπου δρα η σεξουαλική αίσθηση, είναι εκατομμύρια φορές πιο γρήγορο από τους κυματισμούς της σκέψης. Ο λογικός νους και η μηχανική φαντασία είναι πέτρες της πλάνης για την σεξουαλική αίσθηση. Όταν ο λογικός νους με όλους τους συλλογισμούς του ή όταν η σεξουαλική φαντασία με όλες τις ερωτικές αυταπάτες της θέλουν να ελέγξουν την σεξουαλική αίσθηση ή να την διοχετεύσουν στις αυταπάτες τους, τότε την καταστρέφουν μοιραία. Ο λογικός νους και η σεξουαλική φαντασία καταστρέφουν την σεξουαλική αίσθηση όταν προσπαθούν να την βάλουν στην υπηρεσία τους. Η ψυχοσεξουαλική ανικανότητα είναι η πιο τρομακτική τραγωδία που μπορεί να καταθλίψει τους ευφάνταστους άντρες και γυναίκες ή τον κόσμο τον καθαρά ορθολογιστικό.

Η μάχη πολλών καλόγερων, καλογριών, ερημιτών, ψευτογιόγκι κλπ για να εγκλωβίσουν τον σεξ στον θρησκευτικό φανατισμό τους, για να τον φυλακίσουν στην φυλακή των απομονώσεών τους, για να τον φιμώσουν και να τον στειρώσουν, για να απαγορεύσουν οποιαδήποτε δημιουργική εκδήλωση κλπ, μετατρέπει τον φανατικό σε σκλάβο των δικών του παθών, σε ένα σκλάβο του σεξ, ανίκανο να σκέπτεται άλλο πράγμα εκτός από τον σεξ. Αυτοί είναι οι φανατικοί του σεξ. Οι εκφυλισμένοι της παρασεξουαλικότητας. Αυτοί οι άνθρωποι ξεφορτώνονται κάθε νύχτα σεξουαλικά με τις αηδιαστικές ονειρώξεις τους ή πέφτουν σε ομοφυλοφιλικά βίτσια ή αυνανίζονται άθλια. τον να θέλει κανείς να φυλακίσει τον σεξ είναι σαν να θέλει να εγκλωβίσει τον ήλιο. Ένας τέτοιος άντρας είναι ένας εκφυλισμένος σκλάβος του σεξ, χωρίς κανένα όφελος και χωρίς πραγματική απόλαυση. Ένας τέτοιος άντρας είναι ένας δυστυχισμένος αμαρτωλός. Μια γυναίκα τέτοια είναι ένα στείρο μουλάρι, μια ποταπή σκλάβα εκείνου που θέλει να σκλαβώσει (του σεξ). Οι εχθροί του Αγίου Πνεύματος είναι άνθρωποι της αβύσσου. Σε αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο θα άξιζε να μην είχαν γεννηθεί ποτέ ή να κρεμάσουν μια μυλόπετρα στον λαιμό τους και να ριφθούν στον βυθό της θάλασσας.

Το ανθρώπινο ον πρέπει να μάθει να ζει σεξουαλικά. Σήμερα έρχεται η εποχή του σεξ, ο καιρός της νέας Εποχής του Υδροχόου. Οι σεξουαλικοί αδένες ελέγχονται από τον πλανήτη Ουρανό και αυτός είναι ο κυβερνήτης του αστερισμού του Υδροχόου. Έτσι λοιπόν, η σεξουαλική Αλχημεία είναι πραγματικά η επιστήμη της νέας Εποχής του Υδροχόου. Την σεξουαλική μαγεία θα την καλοδεχθούν στα πανεπιστήμια της νέας Εποχής του Υδροχόου. Εκείνοι που παριστάνουν τον αγγελιαφόρο της νέας Εποχής του Υδροχόου και όμως μισούν το Αρκάνο A.Z.F., δείχνουν καθαρά ότι είναι απατεώνες, γιατί η νέα Εποχή του Υδροχόου κυβερνάται από τον κυβερνήτη του σεξ. Αυτός ο κυβερνήτης είναι ο πλανήτης Ουρανός.

Η σεξουαλική ενέργεια είναι η πιο λεπτή ενέργεια του απέραντου κόσμου. Η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να μετατρέπει σε αγγέλους ή σε δαίμονες. Η εικόνα της Αλήθειας βρίσκεται αποθηκευμένη στην σεξουαλική ενέργεια. Το κοσμικό σχέδιο του Αδάμ Χριστού βρίσκεται αποθηκευμένο στην σεξουαλική ενέργεια.

Ο Γιος τον Ανθρώπου, ο Υπεράνθρωπος, γεννιέται από το κανονικό σεξ. Ο Υπεράνθρωπος ποτέ δεν θα μπορούσε να γεννηθεί από τους παρασεξουαλικούς. Το βασίλειο των παρασεξουαλικών είναι η άβυσσος.

Ο Έλληνας ποιητής Όμηρος είπε: «Αξίζει περισσότερο να είναι κανείς ζητιάνος πάνω στην επιφάνεια της γης, παρά βασιλιάς στην αυτοκρατορία του σκότους». Αυτή η αυτοκρατορία είναι ο σκοτεινός κόσμος των παρασεξουαλικών.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ

Η Υπερσεξουαλικότητα

Η Υπερσεξουαλικότητα είναι το αποτέλεσμα της σεξουαλικής μεταβολής. Ο Χριστός, ο Βούδας, ο Δάντης, ο Ζωροάστρης, ο Μωάμεθ, ο Ερμής, ο Κεξαλκόατλ και πολλοί άλλοι μεγάλοι Δάσκαλοι ήταν υπερσεξουαλικοί.

Οι δύο μεγάλες όψεις της σεξουαλικότητας ονομάζονται Γέννηση και Αναγέννηση. Στο προηγούμενο κεφάλαιο μελετήσαμε κιόλας την Συνειδητή Γέννηση, τώρα πάμε να μελετήσουμε την Αναγέννηση.

Μελετώντας την ζωή των ζώων ανακαλύπτουμε πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. Αν κόψουμε ένα φίδι στην μέση, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό έχει δύναμη να αναγεννηθεί. Αυτό μπορεί να αναπτύξει τελείως ένα νέο μισό με όλα τα όργανα του χαμένου μισού. Το μεγαλύτερο μέρος των σκουληκιών της γης και της θάλασσας έχουν επίσης την δύναμη να αναγεννιούνται συνέχεια. Η μικρή φαιά σαύρα μπορεί να αναγεννήσει την ουρά της και ο ανθρώπινος οργανισμός το δέρμα του. Η δύναμη της Αναγέννησης είναι απολύτως σεξουαλική.

Ο άνθρωπος έχει την δύναμη να αναδημιουργείται ο ίδιος. Ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργεί μέσα του τον Υπεράνθρωπο. Αυτό είναι δυνατόν χρησιμοποιώντας σοφά την σεξουαλική δύναμη.

Μπορούμε να αναδημιουργηθούμε σαν αυθεντικοί Υπεράνθρωποι. Αυτό είναι δυνατόν μόνο με την σεξουαλική μεταβολή. Το βασικό κλειδί της σεξουαλικής μεταβολής είναι το Αρκάνο A.Z.F. (Η σεξουαλική μαγεία).

Στην ένωση του φαλλού και της μήτρας βρίσκεται το κλειδί όλης της εξουσίας; Το σημαντικό είναι να μαθαίνει να αποτραβιέται το ζευγάρι από την σεξουαλική πράξη πριν από τον σπασμό, πριν χύσουν το σπέρμα. Δεν πρέπει να χύνουμε το σπέρμα ούτε μέσα στην μήτρα, ούτε έξω από αυτήν, ούτε στα πλευρά και ούτε σε κανένα μέρος. Μιλάμε έτσι με σαφήνεια για να καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, έστω και αν μερικοί παρασεξουαλικοί πουριτανοί μας αξιολογούν σαν πορνογραφικούς.

Η ανθρώπινη ζωή καθαυτή δεν έχει καμία σημασία. Να γεννιέσαι, να μεγαλώνεις, να δουλεύεις σκληρά για να ζεις, να αναπαράγεσαι σαν ένα ζώο και μετά να πεθαίνεις, αυτή είναι πραγματικά μια αλυσίδα μαρτυρίων που φέρνει ο άνθρωπος μπλεγμένη στην ψυχή. Αν αυτό είναι η ζωή δεν αξίζει τον κόπο να ζει κανείς. Ευτυχώς φέρουμε στους σεξουαλικούς μας αδένες τον σπόρο, τον κόκκο. Από αυτόν τον σπόρο, τον κόκκο, μπορεί να γεννηθεί ο Υπεράνθρωπος, ο Αδάμ Χριστός, το χρυσό παιδί της σεξουαλικής Αλχημείας. Για αυτόν τον Λόγο πραγματικά αξίζει τον κόπο να ζει κανείς. Ο δρόμος είναι η σεξουαλική μεταβολή. Αυτή είναι η επιστήμη του Ουρανού. Αυτός είναι ο πλανήτης που ελέγχει τις γονάδες ή σεξουαλικούς αδένες.

Αυτός είναι ο πλανήτης που κυβερνάει τον αστερισμό του Υδροχόου. Ο Ουρανός έχει έναν σεξουαλικό κύκλο που διαρκεί ογδόντα τέσσερα χρόνια. Ο Ουρανός είναι ο μοναδικός πλανήτης που κατευθύνει τους πόλους του προς τον ήλιο. Οι δύο πόλοι του Ουρανού αντιστοιχούν στις δύο όψεις, αρσενικό-θηλυκό. Αυτές οι δύο φάσεις εναλλάσσονται σε δύο περιόδους σαράντα δύο χρόνων η καθεμία. Το εναλλασσόμενο ερέθισμα των δύο πόλων του Ουρανού κυβερνάει όλη την ιστορία της ανθρώπινης ανοδικής εξέλιξης. Εποχές στις οποίες οι γυναίκες γδύνονται για να δείχνουν το κορμί τους, εναλλάσσονται με εποχές στις οποίες οι άντρες καλλωπίζονται. Εποχές στις οποίες κυριαρχεί το θηλυκό, εναλλάσσονται με εποχές τολμηρών Ιπποτών. Αυτή είναι η Ιστορία των αιώνων.

Όταν το ανθρώπινο ον ωριμάσει, το ερεθίζει τότε ο αντίθετος κύκλος, αντίθετος με εκείνον που κυβέρνησε κατά την διάρκεια της παιδικής ηλικίας και της νεότητας μας. Τότε πραγματικά είμαστε ώριμοι. Αισθανόμαστε σεξουαλικά ερεθισμένοι από το άλλο φύλο. Πραγματικά η ώριμη ηλικία είναι καταπληκτική για την δουλειά της σεξουαλικής Αναγέννησης. Τα σεξουαλικά συναισθήματα είναι πιο πλούσια και ώριμα στα σαράντα χρόνια από ότι στα τριάντα.

Ο Υπεράνθρωπος δεν είναι το αποτέλεσμα της ανοδικής εξέλιξης. Ο Υπεράνθρωπος γεννιέται από τον σπόρο. Ο Υπεράνθρωπος είναι το αποτέλεσμα μιας φοβερής επανάστασης της συνείδησης. Ο Υπεράνθρωπος είναι ο Γιος του Ανθρώπου που αναφέρθηκε, από τον Χριστό. Ο Υπεράνθρωπος είναι ο Αδάμ Χριστός.

Η ανοδική εξέλιξη σημαίνει ότι τίποτε δεν βρίσκεται σταματημένο, όλα ζουν μέσα στις αντιλήψεις του χρόνου, του διαστήματος και της κίνησης. Η φύση περιέχει στον εαυτό της όλες τις δυνατότητες. Κανένας δεν μπορεί να φτάσει στην τελειότητα με την ανοδική εξέλιξη. Μερικοί γίνονται πιο καλοί και οι περισσότεροι τρομερά διεστραμμένοι. Αυτή είναι η ανοδική εξέλιξη. Ο άνθρωπος της αθωότητας, ο άνθρωπος του παράδεισου πριν από μερικά εκατομμύρια χρόνια, είναι σήμερα μετά από τόση ανοδική εξέλιξη ο άνθρωπος της ατομικής βόμβας, ο άνθρωπος της βόμβας του υδρογόνου, ο διεφθαρμένος του χρήματος και του εγκλήματος. Η ανοδική εξέλιξη είναι μια διαδικασία περιπλοκής της ενεργείας. Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε στο σημείο εκκίνησης (στο σεξ) για να αναγεννηθούμε. Ο άνθρωπος είναι ένας ζωντανός σπόρος. Ο σπόρος, ο κόκκος, πρέπει να ενθαρρύνεται για να γονιμοποιείται ο Υπεράνθρωπος. Αυτό δεν είναι ανοδική εξέλιξη. Αυτό είναι μια φοβερή επανάσταση της συνείδησης. Δίκαια είπε ο Χριστός: «Και όπως ο Μωύσής σήκωσε το Φίδι στην έρημο, έτσι είναι αναγκαίο να σηκωθεί ο Γιος του Ανθρώπου». Ο Γιος του Ανθρώπου είναι ο Αδάμ Χριστός, ο Υπεράνθρωπος.

Με την σεξουαλική μεταβολή αναγεννιόμαστε απολύτως. Η ηλικία της σεξουαλικής έκστασης ακολουθεί πάντα την ηλικία της σεξουαλικής ευτυχίας. Η ίδια ενέργεια που παράγει την σεξουαλική ευτυχία, όταν μεταβάλλεται παράγει τότε την έκσταση.

Ο λύχνος του Ερημίτη του Αρκάνο 9, που κανονικά βρίσκεται κλεισμένος στις βαθύτερες σπηλιές των σεξουαλικών οργάνων, πρέπει να τοποθετηθεί στον πύργο του ναού. Αυτός ο πύργος είναι ο εγκέφαλος. Τότε μένουμε φωτισμένοι. Αυτός είναι ο πραγματικά θετικός δρόμος που μας μετατρέπει σε Δασκάλους του Σαμάντι (έκσταση).

Οποιαδήποτε πραγματική τεχνική του διαλογισμού βρίσκεται οικεία σχετισμένη με την σεξουαλική μεταβολή. Χρειαζόμαστε να σηκώσουμε πολύ ψηλά τον λύχνο για να φωτιστούμε. Οποιοδήποτε περιστεράκι της αλχημείας μετά αφού το έχουν στεφανώσει, απομακρύνεται σιγά σιγά από την σεξουαλική πράξη. Η μυστική ένωση σιγά σιγά απομακρύνεται σύμφωνα με ορισμένους κοσμικούς ρυθμούς του ανατολίτικου γκόνγκ. Έτσι είναι πώς εξαγνίζονται οι σεξουαλικές ενέργειες μέχρι να μεταβληθούν απολύτως για να παράγουν την συνεχή Έκσταση.

Το περιστεράκι της αλχημείας που σε προηγούμενες ενσαρκώσεις δούλευε στην Διδασκαλία της Φωτιάς, πραγματοποιεί αυτήν την δουλειά στο σεξουαλικό Εργαστήριο σε χρονικό διάστημα σχετικά σύντομο. Όμως εκείνοι που για πρώτη φορά δουλεύουν στο Μεγάλο Έργο, χρειάζονται είκοσι χρόνια πολύ εντατικής δουλειάς και άλλα είκοσι χρόνια για να αποτραβηχτούν σιγά-σιγά από την δουλειά του εργαστηρίου. Συνολικά σαράντα χρόνια για να πραγματοποιούμε όλη την δουλειά. Όταν ο αλχημιστής χύνει το ποτήρι του Ερμή, σβήνει η φωτιά από τον φούρνο του εργαστηρίου και χάνεται όλη η δουλειά.

Η ηλικία της μυστικιστικής έκστασης αρχίζει εκεί όπου η ηλικία της σεξουαλικής ευχαρίστησης τελειώνει. Οποιοσδήποτε που φτάνει στην Βενούστα μύηση, έχει μετά μια δύσκολη δουλειά να πραγματοποιήσει. Αυτή η δουλειά συνίσταται στην Μεταφύτευση των σεξουαλικών ενεργειών. Έτσι όπως μπορούμε να κάνουμε μια φυτική μεταφύτευση, να περάσουμε ένα φυτό από μια γλάστρα με χώμα σε μια άλλη, έτσι επίσης πρέπει να μεταφυτεύσουμε την σεξουαλική ενέργεια, να την βγάλουμε από τον γήινο άνθρωπο και να την περάσουμε, να την μεταφυτεύσουμε στον Αδάμ Χριστό. Στην αλχημεία λέγεται ότι πρέπει να απελευθερώνουμε το φιλοσοφικό αυγό από την αηδιαστική σαπίλα της ύλης και να το παραδίδουμε οριστικά στον Γιο του Ανθρώπου. Το αποτέλεσμα τέτοιας δουλειάς είναι καταπληκτικό και θαυμάσιο. Αυτή είναι ακριβώς η στιγμή στην οποία ο Αδάμ Χριστός μπορεί να καταπιεί την δική του ανθρώπινη συνείδηση. Πριν από αυτήν την στιγμή, η συνείδηση του αμαρτωλού Αδάμ πρέπει να έχει πεθάνει. Μόνο ο εσωτερικός θεός μπορεί να καταβροχθίσει την ψυχή. Όταν φθάσει σε αυτά τα υψηλά επίπεδα ο Δάσκαλος, έχει πραγματοποιηθεί απόλυτα. Από αυτήν την στιγμή έχουμε πια αποκτήσει την συνεχή έκσταση, την ύψιστη φώτιση των μεγάλων Ιεροφαντών.

Η Γέννηση του Υπεράνθρωπου είναι ένα πρόβλημα απόλυτα σεξουαλικό. Χρειαζόμαστε να γεννιόμαστε εκ νέου για να εισέλθουμε στο βασίλειο των ουρανών. Ο Υπεράνθρωπος είναι τόσο ξεχωριστός από τον άνθρωπο, όσο ο κεραυνός από το μαύρο σύννεφο. Ο κεραυνός ξεκινάει από το σύννεφο, όμως δεν είναι το σύννεφο. Ο κεραυνός είναι ο Υπεράνθρωπος, το σύννεφο είναι ο άνθρωπος. Η σεξουαλική Αναγέννηση βάζει σε δράση όλες τις δυνάμεις που είχαμε στην Εδέμ. Εμείς χάσαμε αυτές τις δυνάμεις όταν πέσαμε στην ζωική γέννηση. Εμείς επανακτούμε αυτές τις δυνάμεις όταν αναγεννιόμαστε. Έτσι όπως το σκουλήκι μπορεί να αναγεννάει το σώμα του και οι μικρές φαιές σαύρες την ουρά τους, έτσι επίσης εμείς μπορούμε να αναγεννάμε τις χαμένες δυνάμεις, για να λάμπουμε ξανά σαν θεοί. Οι σεξουαλικές ενέργειες όταν τις έχουμε μεταφυτεύσει στον Αδάμ Χριστό, λάμπουν με την άσπιλη λευκότητα της θεϊκότητας. Αυτές οι ενέργειες φαίνονται τότε τρομερές θεϊκές ακτίνες. Είναι φοβερό το μεγαλείο και η μεγαλειότητα του Υπεράνθρωπου. Πραγματικά, ο Υπεράνθρωπος λάμπει για μια στιγμή στην νύχτα των αιώνων και έπειτα εξαφανίζεται, γίνεται αόρατος για τον άνθρωπο. Γενικά, μπορούμε να βρούμε ίχνη από όμοια τάξη πλασμάτων σε μερικές μυστικές Σχολές Αναγέννησης, σχετικά με τις οποίες επίσημα τίποτα σχεδόν δεν είναι γνωστό. Πρόκειται για αυτές τις μυστικές σχολές που ξέρουμε από την ύπαρξη αυτών των ύψιστων υπερσεξουαλικών πλασμάτων. Οι Σχολές Αναγέννησης έχουν εποχές δημόσιας δραστηριότητας και εποχές μυστικής δουλειάς. Ο πλανήτης Ποσειδώνας κυβερνάει κυκλικά την δραστηριότητα αυτών των σχολών. Στον ανθρώπινο οργανισμό, ο Ποσειδώνας ασκεί έλεγχο πάνω στον αδένα της επίφυσης. Μόνο με την σεξουαλική μεταβολή δραστηριοποιείται αυτός ο αδένας των θεών. Ο Ουρανός ελέγχει τους σεξουαλικούς αδένες και ο Ποσειδώνας τον αδένα της επίφυσης. Ο Ουρανός είναι σεξουαλίκή και πρακτική αλχημεία. Ο Ποσειδώνας εσωτεριστική μελέτη. Πρώτα πρέπει να μελετάμε και μετά να δουλεύουμε στο εργαστήριο. Ο Ουρανός έχει ένα σεξουαλικό κύκλο ογδόντα τεσσάρων χρόνων και ο Ποσειδώνας έναν κύκλο μελέτης εκατόν εξήντα πέντε χρόνων. Ο κύκλος του Ουρανού είναι περίπου η διάρκεια της ανθρώπινης ζωής. Ο κύκλος του Ποσειδώνα είναι ο κύκλος της δημόσιας δραστηριότητας μερικών Σχολών Αναγέννησης. Μόνο από τον δρόμο του Τέλειου Γάμου φτάνουμε στην υπερσεξουαλικότητα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΒΔΟΜΟ

Οι Επτά Εκκλησίες

Ο άνθρωπος είναι μια τριάδα σώματος, ψυχής και πνεύματος. Μεταξύ του σώματος και του πνεύματος υπάρχει ένας μεσολαβητής. Αυτός είναι η ψυχή. Οι Γνωστικοί ξέρουμε ότι η ψυχή είναι ντυμένη με ένα θαυμάσιο φόρεμα. Αυτό είναι το αστρικό σώμα. Ήδη ξέρουμε από τις γνωστικές σπουδές μας ότι το αστρικό είναι ένας διπλός οργανισμός, προικισμένος με θαυμαστές εσωτερικές αισθήσεις.

Οι μεγάλοι Διορατικοί μας μιλάνε για τα επτά τσάκρας και ο κύριος Λεντμπέτερ τα περιγράφει πολύ λεπτομερώς. Αυτά τα τσάκρας είναι πραγματικά οι αισθήσεις του αστρικού σώματος. Αυτά τα μαγνητικά κέντρα βρίσκονται σε στενή σχέση με τους αδένες της σεξουαλικής έκκρισης.

Στο εργαστήριο του ανθρώπινου οργανισμού υπάρχουν επτά συστατικά υποταγμένα σε έναν τριπλό νευρικό έλεγχο. Τα νεύρα σαν πράκτορες του νόμου του τριγώνου ελέγχουν τους επτά αδένες. Οι τρεις διαφορετικοί νευρικοί έλεγχοι που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους είναι οι εξής: Πρώτος, το εγκεφαλο-σπονδυλικό νευρικό σύστημα, πράκτορας των συνειδητών λειτουργιών. Δεύτερος, το μεγάλο συμπαθητικό νευρικό σύστημα, πράκτορας των υποσυνείδητων, ασυνείδητων και ενστικτωδών λειτουργιών. Τρίτος, το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα το οποίο συνεργάζεται χαλιναγωγώντας τις ένστικτες λειτουργίες κάτω από την διεύθυνση του νου.

Το εγκεφαλο-σπονδυλικό σύστημα είναι ο θρόνος του θεϊκού Πνεύματος. Το μεγάλο συμπαθητικό σύστημα είναι το όχημα του αστρικού. Το παρασυμπαθητικό υπακούει στις διαταγές του νου. Τρεις ακτίνες και επτά μαγνητικά κέντρα είναι η βάση για οποιονδήποτε κόσμο, τόσο για τον απείρως μεγάλο όσο και για τον απείρως μικρό. «Όπως είναι πάνω είναι και κάτω».

Οι επτά πιο σημαντικοί αδένες του ανθρώπινου οργανισμού αποτελούν τα επτά εργαστήρια ελεγχόμενα από τον νόμο του τριγώνου. Καθένας από αυτούς τους αδένες έχει τον εκθέτη του σε ένα τσάκρα του οργανισμού. Καθένα από τα επτά τσάκρας βρίσκεται τοποθετημένο στο αστρικό σώμα. Τα τσάκρας βρίσκονται σε στενή σχέση με τις επτά Εκκλησίες της σπονδυλικής στήλης. Οι επτά Εκκλησίες του νωτιαίου μυελού ελέγχουν τα επτά τσάκρας του νευρικού συστήματος του μεγάλου συμπαθητικού.

Οι επτά Εκκλησίες μπαίνουν σε μεγάλη δραστηριότητα με την ανύψωση της Κουνταλίνη σε όλο το μήκος του νωτιαίου καναλιού. Η Κουνταλίνη ζει στα ηλεκτρόνια. Οι σοφοί διαλογίζονται σε αυτήν. Οι ευσεβείς την λατρεύουν και στα σπίτια όπου βασιλεύει ο Τέλειος Γάμος δουλεύουν με αυτήν πρακτικά. Η Κουνταλίνη είναι η ηλιακή φωτιά κλεισμένη στα σπερματικά άτομα, η ηλεκτρονική και πύρινη ουσία του ήλιου, η οποία όταν απελευθερώνεται μας μετατρέπει σε θεούς τρομαχτικά θεϊκούς.

Οι φωτιές της καρδιάς ελέγχουν την ανύψωση της Κουνταλίνη από το νωτιαίο κανάλι. Η Κουνταλίνη αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει σύμφωνα με τις αξίες της καρδιάς. Η Κουνταλίνη είναι η πρωταρχική ενέργεια κλεισμένη στην Εκκλησία της Εφέσου. Αυτή η Εκκλησία βρίσκεται δύο δάχτυλα πάνω από τον πρωκτό και δύο δάχτυλα κάτω από τα γεννητικά όργανα. Το θεϊκό Φίδι κοιμάται μέσα στην Εκκλησία του τυλιγμένο τρεισήμισι φορές. Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα κάνουν επαφή στο Τρίγωνο (Tribeni) κοντά στον κόκκυγα, αφυπνίζεται η Κουνταλίνη, το φωτεινό Φίδι των δικών μας μαγικών εξουσιών. Όσο ανεβαίνει το Φίδι από το νωτιαίο κανάλι, βάζει σε δραστηριότητα καθεμία από τις επτά Εκκλησίες.

Τα τσάκρας των Γονάδων (σεξουαλικών αδένων) οδηγούνται από τον Ουρανό και ο αδένας της επίφυσης τοποθετημένος στο ανώτερο μέρος του εγκεφάλου είναι ελεγχόμενος από τον Ποσειδώνα. Μεταξύ αυτών των δυο αδένων υπάρχει μια στενή σχέση και η Κουνταλίνη πρέπει να τους συνδυάσει με την θεϊκή Φωτιά για να πετύχουμε την βαθιά πραγμάτωση.

Η Εκκλησία της Εφέσου είναι ένας λωτός με τέσσερα λαμπερά πέταλα. Αυτή η Εκκλησία έχει την λαμπερότητα δέκα εκατομμυρίων ήλιων. Η Στοιχειώδης Γη των Σοφών κατακτάται με την εξουσία της Εκκλησίας αυτής.

Η ανύψωση της Κουνταλίνη στην περιοχή του προστάτη βάζει σε δραστηριότητα τα έξι πέταλα της Εκκλησίας της Σμύρνης. Αυτή η Εκκλησία μας απονέμει την εξουσία για να κυριαρχούμε στα στοιχειώδη νερά της ζωής και την μακαριότητα να δημιουργούμε. Όταν το Ιερό Φίδι φθάσει στην περιοχή του αφαλού, μπορούμε να κυριαρχούμε στα ηφαίστεια, γιατί η στοιχειώδης φωτιά των Σοφών αντιστοιχεί στην Εκκλησία της Περγάμου, τοποθετημένη στο Ηλιακό Πλέγμα, Αυτό το κέντρο ελέγχει την σπλήνα, το συκώτι, το πάγκρεας κλπ. Αυτό το κέντρο της Περγάμου έχει δέκα πέταλα.

Με την ανύψωση της Κουνταλίνη στην περιοχή της καρδιάς δραστηριοποιείται η Εκκλησία της Θυάτειρας με τα δικά της δώδεκα θαυμάσια πέταλα. Αυτή η Εκκλησία μας απονέμει εξουσία πάνω στον στοιχειώδη αέρα των Σοφών. Η εξέλιξη αυτού του καρδιακού κέντρου απονέμει έμπνευση, προαίσθηση, διαίσθηση και εξουσίες για να βγαίνουμε συνειδητά με αστρικό σώμα, όπως επίσης εξουσίες για να βάζουμε το σώμα σε κατάσταση χίνας.

Το Δεύτερο κεφάλαιο της Αποκάλυψης μας μιλάει για τις τέσσερις κατώτερες Εκκλησίες του δικού μας οργανισμού. Αυτά είναι τα τέσσερα κέντρα γνωστά σαν το θεμελιώδες ή βασικό, το προστατικό, το ομφαλικό και το καρδιακό. Τώρα θα μελετήσουμε τα τρία ανώτερα μαγνητικά κέντρα που αναφέρει η Αποκάλυψη στο τρίτο κεφάλαιο. Αυτές οι τρεις ανώτερες Εκκλησίες είναι η Εκκλησία των Σάρδεων, της Φιλαδέλφειας και της Λαοδικείας.

Η ανύψωση της Κουνταλίνη μέχρι την περιοχή του δημιουργικού λάρυγγα μας απονέμει την εξουσία για να ακούμε τις φωνές των όντων που ζουν στους Ανώτερους Κόσμους. Αυτό το τσάκρα σχετίζεται με τον καθαρό Ακάσα (Akasha). Ο Ακάσα είναι ο πράκτορας του ήχου. Το λαρυγγικό τσάκρα είναι η Εκκλησία των Σάρδεων. Όταν η Κουνταλίνη ανοίγει την Εκκλησία των Σάρδεων, τότε ανθίζει στα δικά μας εύφορα χείλια, γινόμενη λόγος. Το λαρυγγικό τσάκρα έχει δεκαέξι όμορφα πέταλα. Η πλήρης εξέλιξη αυτού του ακασικού κέντρου μας επιτρέπει να διατηρούμε το σώμα ζωντανό ακόμα και στην διάρκεια των βαθύτερων νυχτών της μεγάλης πραλάγιας. Είναι αδύνατη η ενσάρκωση του Μεγάλου Λόγου χωρίς να έχουμε αφυπνίσει το Ιερό Φίδι. Συγκεκριμένα, ο πράκτορας του Λόγου είναι ο Ακάσα. Αυτός είναι για τον Λόγο ό,τι τα καλώδια στον ηλεκτρισμό. Ο Λόγος χρειάζεται τον Ακάσα για την εκδήλωση του.

Ο Ακάσα είναι ο πράκτορας του ήχου. Η Κουνταλίνη είναι ο Ακάσα. Ο Ακάσα είναι σεξουαλικός. Η Κουνταλίνη είναι σεξουαλική. Το μαγνητικό κέντρο όπου κανονικά ζει η Κουνταλίνη, είναι απόλυτα σεξουαλικό, όπως μας το δείχνει συγκεκριμένα το μέρος στο οποίο βρίσκεται τοποθετημένο. Δύο δάχτυλα πάνω από τον πρωκτό και άλλα δύο δάχτυλα κάτω από τα γεννητικά όργανα. Η Κουνταλίνη μπορεί να αφυπνιστεί και να αναπτυχθεί μόνο διαμέσου της σεξουαλικής μαγείας. Αυτό είναι εκείνο που δεν αρέσει στους παρασεξουαλικούς. Αυτοί αισθάνονται τον εαυτό τους υπερβατικό και μισούν θανάσιμα την σεξουαλική μαγεία. Σε μια περίπτωση, κάποιος αφού άκουσε μια διάλεξη που κάναμε πάνω στην σεξουαλική μαγεία, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι έτσι ήταν πώς εμείς οι Γνωστικοί διαφθείραμε τις γυναίκες. Αυτό το άτομο ήταν ένας παρασεξουαλικός. Διαμαρτυρήθηκε ο άνθρωπος, γιατί εμείς διδάσκουμε την επιστήμη της αναγέννησης, όμως δεν διαμαρτυρήθηκε για το ενδιάμεσο σεξ, ούτε εναντίον των πόρνων, ούτε κατά του βίτσιου του αυνανισμού, ούτε είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν διεφθαρμένοι. Διαμαρτυρήθηκε ενάντια στην διδαχή της αναγέννησης, όμως όχι ενάντια στην διδαχή του εκφυλισμού. Έτσι είναι οι παρασεξουαλικοί. Αυτοί αισθάνονται απείρως ανώτεροι από όλους τους ανθρώπους του κανονικού σεξ. Αυτοί διαμαρτύρονται ενάντια στην αναγέννηση, όμως υπερασπίζουν τον εκφυλισμό.

Οι παρασεξουαλικοί δεν μπορούν να ενσαρκώσουν τον Λόγο ποτέ. Αυτοί φτύνουν μέσα στο Ιερό Αγιαστήριο του σεξ και ο Νόμος τους τιμωρεί ρίχνοντας τους στην άβυσσο για πάντα. Το σεξ είναι το Αγιαστήριο του Αγίου Πνεύματος.

Όταν η Κουνταλίνη φθάσει στο ύψος του μεσόφρυδου, ανοίγει η Εκκλησία της Φιλαδέλφειας. Αυτό είναι το μάτι της σοφίας. Σε αυτό το μαγνητικό κέντρο ζει ο Πατέρας που βρίσκεται εν κρυπτώ. Το τσάκρα του μεσόφρυδου έχει δύο βασικά πέταλα και πολλαπλές λαμπερές ακτινοβολίες. Αυτό το κέντρο είναι ο θρόνος του νου. Κανένας πραγματικά διορατικός δεν λέει ότι είναι. Κανένας πραγματικά διορατικός δεν λέει: «Εγώ είδα ». Ο μυημένος διορατικός λέει: «Εμείς συλλαμβάνουμε έννοιες».

Κάθε διορατικός χρειάζεται την μύηση. Ο διορατικός χωρίς την μύηση, διακινδυνεύει να πέσει σε σοβαρά λάθη. Ο διορατικός που ζει λέγοντας τις οράσεις του σε όλον τον κόσμο διακινδυνεύει να χάσει την ικανότητα του. Ο πολυλογάς διορατικός μπορεί επίσης να χάσει την ισορροπία του νου. Ο διορατικός πρέπει να είναι σιωπηλός, ταπεινός, μετριόφρων. Ο διορατικός πρέπει να είναι σαν ένα παιδί. Όταν η Κουνταλίνη φθάσει στο ύψος του αδένα της επίφυσης, ανοίγει η Εκκλησία της Λαοδικείας. Αυτό το λουλούδι του λωτού έχει χίλια λαμπερά πέταλα. Η επίφυση επηρεάζεται απο τον Ποσειδώνα. Όταν ανοίγει αυτή η Εκκλησία λαμβάνουμε την πολυόραση, την διαίσθηση κλπ. Η επίφυση σχετίζεται στενά με τα τσάκρας των Γονάδων ή σεξουαλικών αδένων. Μεγαλύτερος βαθμός σεξουαλικής δύναμης, μεγαλύτερος βαθμός ανάπτυξης του αδένα της επίφυσης. Μικρότερος βαθμός σεξουαλικής δύναμης, μικρότερος βαθμός ανάπτυξης του αδένα της επίφυσης. Ο Ουρανός στα σεξουαλικά όργανα και ο Ποσειδώνας στον αδένα της επίφυσης ενώνονται για να μας πηγαίνουν στην ολοκληρωτική πραγμάτωση.

Στις Σχολές Αναγέννησης (που τόσο θανάσιμα μισούν οι παρασεξουαλικοί) μας διδάσκεται να δουλεύουμε πρακτικά με την επιστήμη του Ουρανού και του Ποσειδώνα.

Το μονοπάτι ΤΑΥ περιέχει τρία μονοπάτια, ενώ αυτό αποτελεί το τέταρτο. Πολλά έχουν πει πάνω στα τέσσερα μονοπάτια. Εμείς οι Γνωστικοί διατρέχουμε τον τέταρτο δρόμο με πλήρη συνείδηση. Στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μετατρέπουμε τα θηριώδη ένστικτα του φυσικού σώματος σε θέληση, τα συγκινησιακά πάθη του αστρικού σε αγάπη, τις διανοητικές ορμές σε κατανόηση. Εμείς σαν πνεύματα πραγματοποιούμε το μεγάλο έργο. Έτσι διατρέχουμε τους τέσσερις δρόμους στην πρακτική. Δεν χρειαζόμαστε να γινόμαστε φακίρηδες για το πρώτο μονοπάτι, ούτε καλόγεροι για το δεύτερο, ούτε μορφωμένοι για το τρίτο. Το μονοπάτι τον Τελείου Γάμου μας επιτρέπει να διατρέχουμε τα τέσσερα μονοπάτια στην διάρκεια της ίδιας της σεξουαλικής πράξης.

Από τον πρώτο μέχρι τον έβδομο στίχο η Αποκάλυψη μιλάει για το κέντρο του κόκκυγα. Σε αυτό το κέντρο βρίσκεται η Εκκλησία της Εφέσου. Σε αυτό το δημιουργικό κέντρο βρίσκεται τυλιγμένο το Πύρινο Φίδι τρεισήμισι φορές. Όποιος το αφυπνίσει και το κάνει να ανέβει από τον δικό του σπονδυλικό μυελό, λαμβάνει τον Φλογερό Σπαθί και μπαίνει τότε στην Εδέμ.

Στο Φίδι βρίσκεται η λύτρωση του ανθρώπου, όμως πρέπει να βρισκόμαστε σε επιφυλακή ενάντια στην πονηρία του Φιδιού. Πρέπει να κοιτάμε τον απαγορευμένο φρούτο και να εισπνέουμε τον άρωμά του, όμως θυμήσου αυτό που είπε ο Κύριος Ιεχωβά: «Αν φας από αυτό το φρούτο θα πεθάνεις». Πρέπει να ευχαριστιόμαστε με την μακαριότητα της αγάπης και να λατρεύουμε την γυναίκα. Μια καλή εικόνα μας εκστασιάζει, ένα όμορφο κομμάτι μουσικής μας φέρνει στην έκσταση, όμως μια όμορφη και λατρευτή γυναίκα μας προκαλεί όρεξη να την αποκτήσουμε την ίδια στιγμή. Αυτή είναι η ζωντανή αντιπροσωπεία του θεού Μητέρα. Η σεξουαλική πράξη με την λατρεμένη γυναίκα έχει ασυζήτητες ηδονές. Η σεξουαλική απόλαυση είναι ένα γνήσιο δικαίωμα τον ανθρώπου. Απολαύστε την ευτυχία του έρωτα, όμως μη χύνετε το σπέρμα. Μην πράττετε αυτήν την φοβερή ιεροσυλία. Μην είσαστε πόρνοι. Η αγνότητα μας μετατρέπει σε θεούς. Η πορνεία μας μετατρέπει σε δαίμονες .

Ο Κρούμ Χέλερ (Krumm Heller) μας είπε: «Οι Σετιανοί λάτρευαν το μεγάλο φως και έλεγαν ότι ο ήλιος με τις αναθυμιάσεις του διαμορφώνει μια φωλιά σε μας, που αποτελεί το Φίδι». Οι Ναζαρηνοί είπαν: «Όλοι εσείς θα γίνετε θεοί, αν φύγετε από την Αίγυπτο και περάσετε την κόκκινη θάλασσα». Ο Κρουμ Χέλερ μας διηγείται στην «Γνωστική Εκκλησία» του, ότι αυτή η γνωστική αίρεση είχε σαν ιερό αντικείμενο ένα δισκοπότηρο, στο οποίο έπιναν το σπέρμα του Βενιαμίν. Αυτό, σύμφωνα με τον Ουιρακότσα (Huiracocha), ήταν ένα μείγμα κρασιού και νερού. Λέει ο μεγάλος Δάσκαλος Κρουμ Χέλερ ότι ποτέ δεν έλειπε από τους βωμούς των Ναζαρηνών το ιερό σύμβολο του σεξουαλικού Φιδιού. Πραγματικά, «η δύναμη, η εξουσία που συνόδευε τον Μωυσή, ήταν το Φίδι πάνω στην ράβδο που μετά μετατρέπηκε το ίδιο σε ράβδο. Το Φίδι ήταν πραγματικά εκείνο που μίλησε στα άλλα Φίδια και εκείνο που έβαζε σε πειρασμό την Εύα».

Ο σοφός Ουιρακότσα σε άλλη παράγραφο του αθάνατου έργου του «Η Γνωστική Εκκλησία» λέει: «Ο Μωυσής στην έρημο έδειξε στον λαό του το Φίδι πάνω στην ράβδο και τους είπε ότι όποιος θα επωφελείτο από αυτό το Φίδι, δεν θα τον έβλαπτε τίποτε στην Έξοδο». Όλη η θαυμάσια εξουσία του Μωυσή βρισκόταν στο Ιερό Φίδι της Κουνταλίνη. Ο Μωυσής άσκησε πολύ την σεξουαλική μαγεία για να σηκώσει το Φίδι πάνω στην ράβδο. Ο Μωυσής είχε γυναίκα.

Στην τρομαχτική νύχτα των προηγούμενων αιώνων, οι ύψιστοι και αυστηροί Ιεροφάντες των μεγάλων μυστηρίων ήταν οι ζηλωτές θεματοφύλακες του μεγάλου Αρκάνο. Οι μεγάλοι ιερείς είχαν ορκιστεί σιωπή και το κλειδί της κιβωτού (ARCA) της επιστήμης κρυβόταν από τα μάτια του λαού. Την σεξουαλική μαγεία την γνώριζαν και την ασκούσαν μόνο οι μεγάλοι ιερείς. Η Σοφία τον Φιδιού είναι η βάση των μεγάλων μυστηρίων. Αυτή καλλιεργήθηκε στις σχολές μυστηρίων της Αιγύπτου, Ελλάδας, Ρώμης, Ινδίας, Περσίας, Τροίας, του Μεξικού των Αζτέκων, του Περού των Ίνκας κλπ, κλπ.

Ο Κρουμ Χέλερ μας λέει ότι «στο άσμα του Όμηρου για την Δήμητρα που βρέθηκε σε μια Ρώσικη βιβλιοθήκη, φαίνεται ότι όλα περιστρεφόντουσαν γύρω από ένα φυσιολογικο-κοσμικό γεγονός μεγάλης υπερβατικότητας». Σε αυτό το αρχαίο άσμα εκείνου του ανθρώπου-θεού, που τραγούδησε για την αρχαία Τροία και τον θυμό του Αχιλλέα, φαίνεται καθαρά η σεξουαλική μαγεία, χρησιμοποιώντας σαν ακρογωνιαίο λίθο τον μεγάλο ναό της Ελευσίνας. Ο χορός των γυμνών, η ηδονική μουσική του ναού, το φιλί που μεθάει, η μυστηριώδης μαγεία της μυστικής πράξης, έκαναν από τα Ελευσίνια έναν παράδεισο από λατρευτούς θεούς και θεές. Τότε, κανένας δεν σκεφτόταν για βρωμιές αλλά για ύψιστα και άγια πράγματα.

Κανένας δεν βεβήλωσε τον ναό. Τα ζευγάρια ήξεραν να απομακρύνονται εγκαίρως για να αποφεύγουν να χύνουν το ιερό κρασί.

Στην Αίγυπτο εμφανίζεται ο Όσιρις, η Αρσενική Αρχή απέναντι από την Ίσιδα, το αιώνιο και λατρευτό θηλυκό. Σε αυτήν την ηλιόλουστη χώρα του Κεμ, ο Κύριος όλων των τελειοτήτων δούλεψε επίσης με το μεγάλο Αρκάνο A.Z.F. Συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στην περίοδο της μυητικής ετοιμασίας πριν από την αρχή της αποστολής του. Έτσι είναι γραμμένο στις μνήμες της Φύσης.

Στη Φοινίκη, ο Ηρακλής και η Δαγόν αγαπιούνται εντατικά. Στην Αττική, ο Πλούτωνας και η Περσεφόνη. Όμως όπως το λέει ο Κρουμ Χέλερ, ήδη μεταξύ τους μιλάνε καθαρά για τον φαλλό και για την μήτρα. «Αυτό είναι το Λίνγκαμ-Γιόνι (Lingam-Yoni) των ελληνικών μυστηρίων».

Οι μεγάλοι ιερείς της Αιγύπτου, παλιοί κληρονόμοι της αρχαίας σοφίας που καλλιέργησαν οι Άτλαντες, παρίσταναν τον μεγάλο θεό Ίβη του Τοτ με τον αρσενικό όργανο σε στύση και διηγείται ο Κρουμ Χέλερ ότι πάνω σε αυτόν τον σε στύση φαλλό του Ίβη του Τοτ γράφτηκε μια φράση που έλεγε: «Ο δότης του Λόγου». Δίπλα στην επιγραφή έλαμπε ένδοξα ένας άνθος λωτού.

Οι αρχαίοι Σοφοί της ιερής Αιγύπτου χάραξαν, στους χιλιάδων χρόνων τοίχους της, τον θεϊκό σύμβολο του Σεξουαλικού Φιδιού.

Το Μυστικό της σεξουαλικής μαγείας ήταν μη κοινοποιήσιμο. Αυτό είναι το μεγάλο Αρκάνο. Εκείνοι οι δυστυχισμένοι που κοινοποιούσαν τον άφατο μυστικό, καταδικάζονταν στην ποινή του θανάτου. Τους πήγαιναν σε ένα πλακόστρωτο προαύλιο και μπροστά σε έναν χιλιάδων χρόνων τοίχο, σκεπασμένο με δέρματα κροκοδείλων και ανεξήγητα ιερογλυφικά, τους έκοβαν τον κεφάλι, τους ξερίζωναν την καρδιά και την καταραμένη στάχτη τους την πετούσαν στους τέσσερις ανέμους. Μας έρχεται τώρα στην μνήμη ο Γκαζότ, ο μεγάλος γάλλος ποιητής που πέθανε στην γκιλοτίνα στην διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Αυτός ο άνθρωπος προφήτευσε σε διάσημο συμπόσιο τον ίδιο του τον θάνατο και την μοιραία τύχη που περίμενε μια ομάδα ευγενών μυημένων που σχεδίαζαν την κοινοποίηση του μεγάλου Αρκάνο. Για μερικούς προφήτευσε την γκιλοτίνα, για άλλους τον στιλέτο, το δηλητήριο, την φυλακή, την εξορία. Οι προφητείες του εκτελέστηκαν με απόλυτη ακρίβεια. Στην εποχή του Μεσαίωνα, όλοι εκείνοι που κοινοποιούσαν το μεγάλο Αρκάνο πέθαιναν μυστηριωδώς ή από τα πουκάμισα του Νέσσου ή από τα δηλητηριασμένα σαπουνάκια που έφταναν σαν δώρο στην πόρτα, στα γενέθλια του καταδικασμένου ή από το αρωματισμένο μπουκέτο ή από το στιλέτο.

Το μεγάλο Αρκάνο είναι το κλειδί όλων των εξουσιών και το κλειδί όλων των αυτοκρατοριών. Οι εξουσίες της Φύσης ορμούν εναντίον των τολμηρών που τολμούν να την κυριεύσουν. Οι μεγάλοι ιεροφάντες κρύβουν το μυστικό τους και οι θεϊκοί βασιλιάδες δεν παραδίδουν σε κανέναν θνητό το κρυφό κλειδί της εξουσίας τους. Άτυχος, δυστυχισμένος εκείνος ο θνητός που αφού έχει λάβει το μυστικό της σεξουαλικής μαγείας, μετά δεν ξέρει να επωφεληθεί από αυτό: «σε αυτόν πιο πολύ θα άξιζε να μην είχε γεννηθεί ποτέ ή να κρεμάσει μια μυλόπετρα στον λαιμό του και να ριχτεί στον βυθό της θάλασσας». Την φύση δεν την ενδιαφέρει η κοσμική πραγμάτωση του ανθρώπου και αυτό είναι μέχρι και αντίθετο στα συμφέροντα της. Αυτή είναι η αιτία για την οποία αυτή εναντιώνεται με όλες τις δυνάμεις της κατά του τολμηρού που θέλει να την κυριεύσει.

Έγκαιρα έρχεται στην περίπτωση, ένα περίεργο ανέκδοτο. Μια φορά περπατούσε στην παραλία ένας φτωχός φύλακας του τελωνείου. Ξαφνικά κάτι τον παραξένεψε, είδε στην αμμουδιά, που την χτυπούσαν τα ταραγμένα νερά της Καραϊβικής θάλασσας, ένα δερμάτινο αντικείμενο. Ο άνθρωπος πλησίασε το αντικείμενο και με μεγάλη έκπληξη είδε πως ήταν μια μικρή βαλίτσα χρώματος μαύρου. Αμέσως έφυγε προς τα γραφεία της αστυνομίας του λιμανιού και παρέδωσε το αντικείμενο εκείνο στον ανώτερό του. Όταν τέλειωσε την αποστολή του, έφυγε για το σπίτι του. Όταν την επόμενη μέρα γύρισε στην δουλειά του, ο ανώτερος αξιωματικός γεμάτος θυμό παρέδωσε στον άνθρωπο ένα εικοσάρικο και συγχρόνως του είπε:

«Βλάκα! Αυτό μόνο αξίζεις εσύ. Πάρε αυτό το νόμισμα για να κρεμαστείς, δεν αξίζεις να ζεις. Αγόρασε με αυτό το εικοσάρικο το σχοινί και κρεμάσου από ένα δέντρο. Ήρθε η τύχη σε σένα και την περιφρόνησες. Η βαλίτσα που μου έδωσες είχε περίπου ένα εκατομμύριο δολλάρια. Φύγε από εδώ βλάκα! Φύγε από εδώ βλάκα! Δεν αξίζεις να ζεις». Πραγματικά αυτή είναι η μοιραία τύχη που περιμένει εκείνους που δεν ξέρουν να επωφεληθούν από τον πολύ πολύτιμο θησαυρό του μεγάλου Αρκάνο. Αυτοί δεν αξίζουν να ζουν. Ποτέ στην ζωή δεν είχε διδαχθεί το μεγάλο Αρκάνο της σεξουαλικής μαγείας που σήμερα κοινοποιούμε. Άτυχοι εκείνοι που αφού έχουν βρει στον δρόμο τους τον θησαυρό των Βασιλέων, μετά τον περιφρονούν σαν τον φύλακα του παραπάνω παραδείγματος. Ο θησαυρός του μεγάλου Αρκάνο αξίζει ακόμα περισσότερο από την περιουσία που βρήκε ο φύλακας. Να το περιφρονούμε αυτό, σημαίνει ότι πραγματικά είμαστε βλάκες.

Για να αφυπνιστεί η Κουνταλίνη χρειάζεται η γυναίκα. Όμως πρέπει να προειδοποιήσουμε ότι ο μυημένος πρέπει να εξασκεί την σεξουαλική μαγεία μόνο με μια γυναίκα. Εκείνοι που κάνουν την σεξουαλική μαγεία με πολλές γυναίκες, διαπράτουν το έγκλημα της μοιχείας. Αυτοί δεν προοδεύουν σε αυτές τις σπουδές. Δυστυχώς υπάρχουν μερικά άτομα που χρησιμοποιούν την σεξουαλική μαγεία σαν μια δικαιολογία για να αποπλανούν γυναίκες. Αυτοί είναι οι βέβηλοι του ναού. Όμοια τάξη ανθρώπων πέφτουν αναπόφευκτα στην μαύρη μαγεία. Προειδοποιούμε τις γυναίκες, για να προσέχουν τον εαυτό τους από αυτά τα διεστραμμένα άτομα της σεξουαλικότητας.

Υπάρχουν επίσης πολλές γυναίκες που με την δικαιολογία δήθεν να αυτοπραγματωθούν βαθιά, ενώνονται σεξουαλικά με οποιονδήποτε άντρα. Αυτές οι γεμάτες πάθος γυναίκες αυτό που θέλουν είναι να ικανοποιούν τις σαρκικές επιθυμίες τους. Ο κόσμος είναι κόσμος πάντα και από τότε που κοινοποιήσαμε το μεγάλο Αρκάνο, έχουν εμφανιστεί, όπως περιμέναμε, τα γουρούνια που ανατρέπουν την διδασκαλία και μετά πεθαίνουν δηλητηριασμένα από το Ψωμί της Σοφίας. Η λατρεία της σεξουαλικής μαγείας μπορεί να εξασκηθεί μόνο μεταξύ του συζύγου και της συζύγου. Μιλάμε με σαφήνεια για να αποφεύγουμε αποπλανήσεις και απαγωγές, σαρκικά συμπόσια και άγιες παθιασμένες λαγνείες.

Η σεξουαλική δύναμη είναι ένα τρομερό όπλο. Οι επιστήμονες δεν έχουν κατορθώσει να βρουν την καταγωγή του ηλεκτρισμού. Εμείς βεβαιώνουμε ότι την αιτία της Ηλεκτρικής Ενέργειας πρέπει να την ψάχνουμε στην Παγκόσμια Σεξουαλική Δύναμη. Αυτή η δύναμη δεν βρίσκεται μόνο στα σεξουαλικά όργανα, αλλά σε όλα επίσης τα άτομα και ηλεκτρόνια του σύμπαντος. Το φως του ήλιου είναι ένα προϊόν της σεξουαλικότητας. Ένα άτομο υδρογόνου ενώνεται σεξουαλικά με ένα άτομο άνθρακα για να παράγουν το ηλιακό φως. Το υδρογόνο είναι αρσενικό. Ο άνθρακας είναι θηλυκός. Από την σεξουαλική ένωση τους επέρχεται σαν αποτέλεσμα το ηλιακό φως. Πολύ ενδιαφέρουσες καταλήγουν οι σπουδές πάνω στις διαδικασίες του άνθρακα. Αυτές οι διαδικασίες είναι η γονιμοποίηση του φωτός.

Την αιτία των αιτιών του ηλεκτρισμού πρέπει να την ψάχνουμε στην συμπαντική φωτιά του Φιδιού. Αυτή η φωτιά διαμένει στα ηλεκτρόνια. Οι σοφοί διαλογίζονται σε αυτήν, οι μυστικιστές την λατρεύουν και εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου δουλεύουν πρακτικά με αυτήν.

Η σεξουαλική δύναμη στα χέρια των λευκών μάγων και των μαύρων μάγων είναι ένα τρομερό όπλο. Η σκέψη έλκει στην σπονδυλική στήλη το σεξουαλικό ρευστό για να το αποθέσει στον σχετικό σάκκο. Με το να χύνουμε μοιραία αυτό το ρευστό, χάνονται δισεκατομμύρια ηλιακών ατόμων. Η κίνηση της σεξουαλικής συστολής που ακολουθεί το ξεχείλισμα του σπέρματος, μαζεύει από τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου δισεκατομμύρια σατανικών ατόμων που αντικαθιστούν τα χαμένα ηλιακά άτομα. Έτσι είναι το πώς διαμορφώνουμε τον διάβολο μέσα μας.

Όταν χαλιναγωγούμε την σεξουαλική ορμή μέσα μας, τότε το θαυμάσιο ρευστό γυρίζει στο αστρικό σώμα πολλαπλασιάζοντας τις άρρητες λάμψεις του. Έτσι είναι το πώς διαμορφώνουμε τον Χριστό μέσα μας. Έτσι λοιπόν, με την σεξουαλική ενέργεια μπορούμε να διαμορφώνουμε μέσα μας τον Χριστό ή τον διάβολο.

Ο μεγάλος Δάσκαλος, σαν κοσμικός Χριστός ενσαρκωμένος, είπε: «Εγώ είμαι το ψωμί της ζωής. Εγώ είμαι το ζωντανό ψωμί. Αν κάποιος τρώει από αυτό το ψωμί, θα ζει αιώνια, όποιος τρώει την σάρκα μου και πίνει το αίμα μου, θα έχει την αιώνια ζωή και Εγώ θα τον αναστήσω. «Οποίος τρώει την σάρκα μου και πίνει το αίμα μου, σε Εμένα ζει και Εγώ σε αυτόν».

Ο Χριστός είναι η ηλιακή ψυχή. Το ζωντανό πνεύμα του ήλιου. Αυτός με την ζωή του κάνει να μεγαλώνει το στάχυ του σιταριού και στον σπόρο μένει κλεισμένη όλη η δύναμη του Ηλιακού Λόγου. Σε οποιοδήποτε σπόρο φυτικό, ζωικό ή ανθρώπινο, βρίσκεται κλεισμένη σαν σε μια πολύτιμη θήκη η Χριστική ουσία του Ηλιακού Λόγου.

Κάνοντας να επιστρέφει η Δημιουργική Ενέργεια προς τα μέσα και προς τα πάνω, γονιμοποιεί, γεννιέται μέσα μας ένα θαυμάσιο παιδί. Ένα Ηλιακό Αστρικό Σώμα. Αυτό το Όχημα μας απονέμει ιην αθανασία. Αυτός είναι ο δικός μας Μεσολαβητής Χριστός. Με αυτό το όχημα φτάνουμε στον Πατέρα που βρίσκεται εν κρυπτώ. «Κανένας δεν φτάνει στον Πατέρα παρά από Μένα», είπε ο Κύριος όλων των τελειοτήτων.

Το Αστρικό Φάντασμα που κατέχουν οι θνητοί δεν είναι παρά ένα σκίτσο ανθρώπου. Ούτε ενότητα έχει. Αυτό το φαινομενικό φάντασμα είναι σπηλιά δαιμόνων και κάθε βρώμικου και απαίσιου πτηνού. Μέσα σε αυτό το αστρικό φάντασμα ζει το Εγώ (ο διάβολος). Αυτό είναι κολάσια λεγεώνα. Το Εγώ είναι λεγεώνα. Έτσι όπως ένα σώμα αποτελείται από πολλά άτομα, έτσι επίσης το Εγώ αποτελείται από εκατομμύρια Εγώ. Διαβολικές ευφυίες, απαίσιοι δαίμονες που φιλονικούν μεταξύ τους. Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος γίνεται αυτό: Λεγεώνα. Ο άνθρωπος στον εαυτό του γίνεται σκόνη. Συνεχίζει να ζει μόνο αυτό. Λεγεώνα από Εγώ. Οι Διορατικοί συχνά συναντούν τους νεκρούς ντυμένους με διαφορετικό τρόπο και συγχρόνως σε διαφορετικά μέρη. Το άτομο φαίνεται να έχει γίνει πολλά άτομα. Είναι λεγεώνα. Όμως, όταν έχουμε κάνει να γεννηθεί μέσα μας ένα αστρικό σώμα, συνεχίζουμε μετά τον θάνατο να ζούμε σε αυτό το αστρικό σώμα. Τότε είμαστε πραγματικά αθάνατοι. Αυτό το είδος ανθρώπου που κατέχουν ένα χριστικοποιημένο αστρικό σώμα, βρίσκονται μετά τον θάνατο με την συνείδηση ξύπνια. Οι απλοί, κοινοί νεκροί ζουν μετά τον θάνατο με την συνείδηση κοιμισμένη. Ο θάνατος είναι πραγματικά η επιστροφή στην εμβρυακή σύλληψη. Ο θάνατος είναι η επιστροφή στο σπέρμα. Οποιοσδήποτε πεθαίνει, επιστρέφει εκ νέου στην μητρική κοιλιά τελείως ασυνείδητος, κοιμισμένος. Ο κόσμος ούτε την ψυχή έχει ενσαρκώσει. Η ψυχή των ανθρώπων είναι αποσαρκωμένη.

Οι άνθρωποι έχουν ενσαρκωμένο μονό ένα έμβρυο της ψυχής. Οι διεστραμμένοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε αυτό το έμβρυο της ψυχής. Μόνο κατέχοντας ένα χριστικοποιημένο αστρικό σώμα μπορούμε να ενσαρκώσουμε την ψυχή. Ο κοινός και απλός κόσμος είναι απλά μόνο ένα όχημα του Εγώ. Το όνομα για κάθε θνητό είναι λεγεώνα.

Μόνο με την σεξουαλική μαγεία μπορούμε να κάνουμε να γεννηθεί μέσα μας το χριστικό αστρικό. Ο πειρασμός είναι φωτιά. Ο θρίαμβος πάνω στον πειρασμό είναι Φως. «Η επιθυμία χαλιναγωγημένη θα κάνει να ανέβει το αστρικό υγρό προς τα πάνω, προς τον αδένα της επίφυσης και έτσι γεννιέται μέσα μας ο Αδάμ Χριστός, ο Υπεράνθρωπος».

Όταν διεγείρουμε τον σεξουαλικό μηχανισμό για να πραγματοποιούμε την σεξουαλική πράξη, το σπέρμα πολλαπλασιάζεται. Όταν δεν το χύνουμε, μετατρέπεται και μας μετατρέπει σε θεούς.

Η σεξουαλική φωτιά είναι το σπαθί με το οποίο ο εσωτερικός θεός πολεμάει τους σκοτεινούς. Κάθε άνθρωπος πον δουλεύει με την σεξουαλική μαγεία ανοίγει τις επτά Εκκλησίες.

Εκείνος ο οποίος, αφού έχει δουλέψει με την Κουνταλίνη μετά χύνει το σπέρμα, αποτυγχάνει αναπόφευκτα, γιατί η Κουνταλίνη κατεβαίνει τότε ένα ή δύο σπόνδυλους σύμφωνα με το μέγεθος του λάθους. Πρέπει να μαχόμαστε μέχρι να πετύχουμε την τέλεια αγνότητα, «γιατί αν δεν έρθω σε σένα, θα κουνήσω το κηροπήγιο από την θέση του, αν δεν διορθωθείς».

Ο ατμός που σηκώνεται από το σπερματικό σύστημα ανοίγει την κατώτερη οπή του νωτιαίου μυελού, για να εισέλθει από εκεί το Ιερό Φίδι. Αυτή η οπή είναι κλεισμένη στους κοινούς, απλούς ανθρώπους. Ο σπερματικός ατμός των μαύρων μάγων κατευθύνεται προς την Άβυσσο. Ο σπερματικός ατμός των λευκών μάγων σηκώνεται προς. τον Ουρανό.

Το να ανοίξουμε την Εκκλησία της Εφέσου σημαίνει αφύπνιση της Κουνταλίνη. Το χρώμα αυτού του κέντρου είναι βρώμικο κόκκινο στον ακόλαστο, κιτρινο-κόκκινο στον μυημένο και μπλε-κόκκινο πορφυρό στον μυστικιστή μυημένο.

Από το σπερματικό σύστημα σηκώνονται τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα. Οι σπερματικοί ατμοί έχουν σαν βάση τα άτομα του Ήλιου και της Σελήνης. Οι σπερματικοί ατμοί μετατρέπονται σε ενέργεια. Οι ενέργειες διπολοποιούνται σε θετικές και αρνητικές, ηλιακές και σεληνιακές. Αυτές οι ενέργειες ανεβαίνουν από τα συμπαθήτικά κανάλια του Ιδά (Ida) και Πινγκαλά (Pingala) μέχρι το δισκοπότηρο. Αυτό το δισκοπότηρο είναι ο εγκέφαλος. Τα δύο συμπαθητικά κανάλια από τα οποία ανεβαίνει το σπέρμα τελείως πια μετατρεμμένο σε ενέργειες, είναι οι δύο μάρτυρες της Αποκάλυψης. Οι δύο ελιές του ναού, τα δύο κηροπήγια που βρίσκονται μπροστά στον θεό της γης. Τα δύο Φίδια που τυλίγονται στην ράβδο του κηρυκείου του Ερμή.

Όταν αυτά τα δύο Φίδια ενώνουν τις ουρές τους, φέρνουν σε επαφή με την ουρά τους τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα στον κόκκυγα κοντά στο Τρίγωνο (Tribeni). Τότε αφυπνίζεται η Κουνταλίνη.

Το Πύρινο Φίδι των δικών μας μαγικών εξουσιών φεύγει από την μεμβρανική σακκούλα στην οποία βρισκόταν κλεισμένο και ανεβαίνει από το νωτιαίο κανάλι μέχρι το δισκοπότηρο (τον εγκέφαλο). Από το νωτιαίο κανάλι ξεκινούν μερικές νευρικές ίνες που συνδέουν τα επτά τσάκρας ή συμπαθητικά πλέγματα με την σπονδυλική στήλη. Η Ιερή Φωτιά βάζει σε δραστηριότητα τα επτά μαγνητικά κέντρα. Η Κουνταλίνη συντονίζει την δραστηριότητα όλων των τσάκρας θαυμάσια. Μπορούμε να αντιπροσωπεύσουμε όλο αυτό, με μια ράβδο με επτά αρωματικά και όμορφα τριαντάφυλλα. Η ράβδος θα αντιπροσώπευε την σπονδυλική στήλη και τα επτά τριαντάφυλλα θα αντιπροσώπευαν τα επτά τσάκρας ή μαγνητικά κέντρα. Οι επτά λεπτοί μίσχοι από τα επτά τριαντάφυλλα της φλογερής Φωτιάς είναι οι λεπτές κλωστές που τα ενώνουν με την σπονδυλική στήλη.

Στο σπέρμα πολεμούν οι δυνάμεις του Φωτός κατά των δυνάμεων του Σκότους.

Η ανάρρηση της Φωτιάς είναι το πιο μεγαλοπρεπές γεγονός του Τέλειου Γάμου. Το κέντρο στο οποίο βρίσκεται τυλιγμένο το Φίδι, έχει τέσσερα πέταλα από τα οποία μόνο τα δύο βρίσκονται σε δραστηριότητα. Με την μύηση μπαίνουν σε δραστηριότητα τα άλλα δύο. Το τσάκρα του προστάτη έχει έξι ωραιότατα χρώματα: Κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε και βιολετί. Αυτή είναι η Εκκλησία της Σμύρνης. Αυτό το κέντρο είναι βασικότατο για τον μάγο. Με αυτό το κέντρο ελέγχουμε την σεξουαλική πράξη. Αυτό είναι το μαγνητικό κέντρο της πρακτικής μαγείας.

Το τρίτο κέντρο είναι η Εκκλησία της Περγάμου. Αυτός είναι ο εγκέφαλος των συγκινήσεων. Εμείς έχουμε έναν πραγματικό ασύρματο σταθμό εγκατεστημένο μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Το κέντρο δέκτης είναι το ομφαλικό κέντρο. Η κεραία εκπομπής είναι ο αδένας της επίφυσης. Οι διανοητικοί κυματισμοί εκείνων που μας σκέπτονται, φτάνουν στο ομφαλικό κέντρο ή εγκέφαλο των συγκινήσεων και μετά περνούν στον εγκέφαλο, όπου αυτές οι σκέψεις μας γίνονται συνειδητές.

Άξια για κάθε θαυμασμό καταλήγει η Εκκλησία της Θυάτειρας, το τέταρτο κέντρο. Η καρδιά η καρδιακό κέντρο βρίσκεται σε στενή σχέση με την καρδιά του ηλιακού συστήματος. Ο άνθρωπος είναι ένα σύμπαν σε μικρογραφία. Αν θέλουμε να σπουδάσουμε το σύμπαν, πρέπει να σπουδάσουμε τον άνθρωπο. Στο σύμπαν ανακαλύπτουμε τον άνθρωπο. Στον άνθρωπο ανακαλύπτουμε το σύμπαν. Το ηλιακό σύστημα κοιτάζοντάς το από μακριά, μοιάζει πραγματικά με έναν ένδοξο άνθρωπο που περπατά διαμέσου του αμετάβλητου άπειρου. Όλοι οι καιροί έχουν μετατραπεί εκεί σε μια ζωντανή μορφή γεμάτη άρρητην μουσική, την μουσική των σφαιρών. Μια στιγμή αντίληψης αυτού του ουράνιου ανθρώπου είναι ογδόντα χρόνια. Η καρδιά αυτού του ουράνιου ανθρώπου βρίσκεται πραγματικά στο κέντρο του ηλιακού δίσκου. Εκείνοι που ξέρουν να ταξιδεύουν συνειδητά και θετικά με αστρικό σώμα, μπορούν να επισκεφτούν αυτόν τον ναό.

Μια γιγαντιαία άβυσσος, πιο μαύρη και από νύχτα, οδηγεί στο αγιαστήριο. Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν την τόλμη να κατέβουν σε αυτήν την μοιραία άβυσσο. Στα φοβερά βάθη εκείνης της ηλιακής αβύσσου μπορούμε να αντιληφθούμε τρομαχτικά πράγματα, καυτερές φλόγες, τον τρόμο του μυστηρίου. Όποιοι έχουν την τόλμη να κατέβουν εκεί, θα βρουν τον προθάλαμο του αγιαστηρίου. Ένας μύστης θα τους ευλογήσει με ένα κλαδί ελιάς. Μακάριοι εκείνοι που καταφέρνουν να γίνονται δεκτοί σε αυτό το μυστικό μέρος. Ένα στενό πέρασμα οδηγεί τον αγαπημένο μαθητή στο μυστικό μέρος του αγιαστηρίου. Αυτή είναι η καρδιά του ηλιακού συστήματος. Σε αυτό το ιερό μέρος ζουν οι επτά Άγιοι. Αυτοί είναι οι επτά κυβερνήτες των επτά ηλιακών ακτίνων. Η πιο σημαντική ακτίνα είναι αυτή της Κουνταλίνη ή Φωτιάς του Φιδιού, που απαστράπτει έντονα την αυγή. Κάθε Τέλειος Γάμος πρέπει να εξασκεί την σεξουαλική μαγεία την αυγή.

Το ηλιακό σύστημα είναι το σώμα ενός μεγάλου Είναι. Αυτό είναι όλο τελειότητα. Η καρδιά αυτού του μεγάλου Είναι είναι ο ήλιος. Το τσάκρα της καρδιάς έχει δώδεκα πέταλα. Έξι ενεργά και έξι αδρανή. Με την θεϊκή Φωτιά όλα τα δώδεκα πέταλα μπαίνουν σε δραστηριότητα. Πρέπει να δράμε πάνω στην καρδιά διαμέσου της εντατικής προσευχής. .

Το πέμπτο κέντρο είναι η Εκκλησία των Σάρδεων. Αυτό είναι το κέντρο του δημιουργικού λάρυγγα. Αυτός είναι ο λωτός των δεκαέξι πετάλων. Όταν το ανθρώπινο ον βάζει σε δραστηριότητα αυτόν τον λωτό διαμέσου της φωτιάς, λαμβάνει τότε το μαγικό αυτί.

Η Ιερή Φωτιά γίνεται δημιουργική στον λάρυγγα. Οι άγγελοι δημιουργούν με την δύναμη του λόγου. Η φωτιά ανθίζει στα εύφορα χείλη γινόμενη λόγος. Ο μυημένος είναι ικανός να δημιουργεί οποιοδήποτε πράγμα με την σκέψη και μετά να το υλοποιεί με τον Λόγο. Εκείνο το να ακούμε με το μαγικό αυτί δεν έχει οριστεί καλά από τους αποκρυφιστές. Πρέπει να σας προειδοποιούμε ότι όποιος έχει το μαγικό αυτί μπορεί να ακούει πραγματικά, να αντιλαμβάνεται περίπου φυσικά ή καλύτερα θα λέγαμε με έναν τρόπο όμοιο με τον φυσικό, τους εσωτερικούς ήχους. Το μαγικό αυτί μας επιτρέπει να ακούμε τους Αγγέλους.

Όταν η ολότητα των δημιουργικών ενεργειών ανεβαίνει στον εγκέφαλο, εξυψωνόμαστε στην Αγγελική κατάσταση. Τότε δημιουργούμε με την δύναμη του λόγου.

Σε αυτά τα ύψη δεν φτάνουμε με την μηχανική εξέλιξη της φύσης. Η ανοδική εξέλιξη είναι η κίνηση της παγκόσμιας ζωής, όμως αυτή δεν πηγαίνει κανέναν στην Αγγελική κατάσταση. Την φύση δεν την ενδιαφέρει ο Υπεράνθρωπος. Αυτή περιέχει όλες τις δυνατότητες, όμως ο Υπεράνθρωπος είναι μέχρι και αντίθετος στα δημιουργημένα συμφέροντά της. Οι πιο τρομακτικές δυνάμεις της φύσης εναντιώνονται στην γέννηση του Υπεράνθρωπου. Ο Άγγελος, ο Υπεράνθρωπος, είναι το αποτέλεσμα μιας φοβερής επανάστασης της συνείδησης. Κανένας δεν είναι αναγκασμένος να βοηθάει κανένα άτομο σε αυτήν την επανάσταση. Αυτό είναι ένα πολύ οικείο ζήτημα για τον καθένα. Το πρόβλημα είναι απολύτως σεξουαλικό. Πρέπει να βγάλουμε το σπαθί από την θήκη και να πολεμάμε ενάντια στις τρομαχτικές δυνάμεις της φύσης που εναντιώνονται στην γέννηση του Υπεράνθρωπου.

Όταν η Ιερή Φωτιά ανοίγει το τσάκρα του μετώπου, την Εκκλησία της Φιλαδέλφειας με τα δυο θαυμάσια πέταλά της και με τις αναρρίθμητες ακτινοβολίες της, μπορούμε τότε να δούμε διορατικά. Ο κόσμος είναι συνηθισμένος να ζει μέσα στις θεωρίες και να ορκίζεται για πράγματα που ποτέ δεν έχει δει. Είναι αναγκαίο να αφυπνίσουμε την διόραση για να δούμε τις μεγάλες εσωτερικές πραγματικότητες. Το τσάκρα του μετώπου είναι ο θρόνος του νου. Όταν η μελέτη και η διόραση προχωρούν αρμονικά και ισορροπημένα, τότε εισερχόμαστε εκ των πραγμάτων στον ναό της πραγματικής γνώσης. Πολλοί βεβαιώνουν αυτό που έχουν διαβάσει, επαναλαμβάνουν δανεισμένα φώτα. Αυτού του είδους οι άνθρωποι νομίζουν πως ξέρουν, όμως ποτέ δεν έχουν δει αυτό που έχουν διαβάσει, επαναλαμβάνουν σαν παπαγάλοι, αυτό είναι όλο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα. Είναι άνθρωποι αγνοούντες. Είναι αγνοούντες μορφωμένοι. Για να ξέρουμε, πρώτα πρέπει να είμαστε. Η Διόραση είναι το μάτι του Είναι. Το Είναι και το Ξέρω πρέπει να προχωρούν ισορροπημένα και σε παράλληλη μορφή. Εκείνοι που έχουν διαβάσει πάρα πολύ αποκρυφισμό αισθάνονται σοφοί. Αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι αν δεν έχουν δει αυτό που έχουν διαβάσει, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν ξέρουν τίποτα απολύτως. Υπάρχουν στον κόσμο των διορατικών από όλους τους τύπους. Ο πραγματικός Διορατικός ποτέ δεν λέει ότι είναι. Οποιοσδήποτε μαθητής του αποκρυφισμού όταν έχει τις πρώτες οράσεις διόρασης, έχει την τάση να το πει σε όλον τον κόσμο. Τότε, οι άλλοι γελάνε μαζί του και καθώς συμβαίνει οι δονήσεις των ανθρώπων να είναι αρνητικές, τελικά ο αρχάριος καταλήγει στο να χάσει την ισορροπία του νου. Η διόραση χωρίς την διαίσθηση οδηγεί τους μαθητές στο λάθος και μέχρι το έγκλημα της συκοφαντίας και βλασφημίας. Μερικές φορές μέχρι την δολοφονία. Κάποιος που έχει λάμψεις διόρασης, βλέπει για παράδειγμα την γυναίκα του στο αστρικό να μοιχεύει με ένα φίλο του και αν ο διορατικός δεν έχει διαίσθηση και αν είναι ζηλιάρης, θα μπορούσε τότε να δολοφονήσει την γυναίκα του ή τον φίλο του, αν και η άτυχη είναι μια αγία, αν και ο φίλος του είναι ένας πιστός και πραγματικός υπηρέτης. Πρέπει να ξέρουμε ότι στο αστρικό, το ανθρώπινο ον είναι λεγεών και κάθε πολλαπλό Εγώ επαναλαμβάνει πράξεις που έχει κάνει σε προηγούμενες ζωές. Οι μεγάλοι Δάσκαλοι της λευκής αδελφότητας έχουν συκοφαντηθεί από τους διορατικούς. Οποιοσδήποτε Δάσκαλος έχει έναν διπλό ακριβώς όμοιο με τον ίδιο. Αν ο Δάσκαλος διδάσκει αγνότητα, ο διπλός του διδάσκει την σεξουαλική πράξη με εκσπερμάτωση. Αν ο Δάσκαλος κάνει καλά έργα, ο διπλός του κάνει κακά έργα. Είναι ακριβώς η αντίθεση του. Από όλα αυτά τα πράγματα εμείς μπορούμε να εμπιστευόμαστε μόνο εκείνους τους διορατικούς που έχουν φτάσει στην πέμπτη μύηση, των Μεγαλύτερων Μυστηριών. Επιπλέον, πρέπει να ξέρουμε ότι πριν από την πέμπτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων το ανθρώπινο ον δεν διαθέτει ηλιακά οχήματα για να χρησιμεύει σαν ναός στον εσωτερικό θεό. Ούτε η ψυχή, ούτε ο Χριστός μπορούν να εισέλθουν σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν οργανωμένα οχήματα.

Πρώτα πρέπει να μπει η ψυχή στα οχήματά της και μετά ο Εσωτερικός Χριστός. Αυτός μετατρέπεται σε Αυτήν και Αυτή σε Αυτόν. Από αυτό το θεϊκό και ανθρώπινο μείγμα βγαίνει ο Υιός του Ανθρώπου, ο Υπεράνθρωπος, ο Αδάμ Χριστός.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν οργανωμένα οχήματα, επίσης δεν μπορούν να είναι αλάνθαστοι. Διορατικοί χωρίς οργανωμένα εσωτερικά οχήματα διακινδυνεύουν να διαπράξουν πολύ σοβαρά λάθη. Μέσα στο αστρικό φάντασμα πρέπει να γεννηθεί διαμέσου της σεξουαλικής μαγείας ένα ηλιακό αστρικό όχημα. Μέσα στο διανοητικό φάντασμα πρέπει να γεννηθεί διαμέσου της σεξουαλικής μαγείας ένα ηλιακό διανοητικό όχημα. Τέλος, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό αιτιατό σώμα για την ψυχή. Από την χρυσαλλίδα πρέπει να βγει η πεταλούδα, από το αστρικό φάντασμα βγαίνει το νέο αστρικό, το ηλιακό αστρικό.

Από την διανοητική χρυσαλλίδα ή διανοητικό φάντασμα βγαίνει ο ηλιακός νους. Το τελευταίο που γεννιέται είναι η ηλιακή θέληση. Το πολύτιμο σώμα της θέλησης. Όταν φτάνουμε σε αυτά τα ύψη, ήδη το ανθρώπινο ον έχει πραγματική ύπαρξη, γιατί έχει ενσαρκώσει την ψυχή. Μετά από αυτήν την στιγμή μπορεί να προετοιμάζεται για την ενσάρκωση του εσωτερικού Χριστού.

Όποιος δεν έχει ενσαρκώσει την ψυχή του δεν έχει πραγματική ύπαρξη. Είναι μια λεγεώνα από Εγώ που μάχεται για να εκδηλώνεται διαμέσου του ανθρώπινου σώματος. Πολλές φορές δρα το Εγώ πίνω, άλλες το Εγώ καπνίζω, το Εγώ σκοτώνω, το Εγώ κλέβω, το Εγώ ερωτεύομαι κλπ. Μεταξύ αυτών των Εγώ υπάρχει σύγκρουση. Γι’ αυτόν τον Λόγο βλέπουμε πολλούς ανθρώπους που ορκίζονται ότι ανήκουν στην Γνωστική Κίνηση και έπειτα μετανοούν και δηλώνονται εχθροί της Γνωστικής. Το Εγώ που ορκίζεται να είναι στην Γνωστική αντικαθίσταται από ένα που μισεί την Γνωστική. Το Εγώ που ορκίζεται να λατρεύει την γυναίκα, αντικαθίσταται από άλλο που την μισεί. Το Εγώ είναι λεγεώνα δαιμόνων. Πώς θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε τους διορατικούς που ακόμα δεν έχουν ενσαρκώσει την ψυχή τους; Ο άνθρωπος που δεν έχει ενσαρκώσει την ψυχή του, δεν έχει ακόμα ηθική υπευθυνότητα, θα μπορούσαμε μήπως να έχουμε εμπιστοσύνη σε δαίμονες; Οι μαθητές της Γνωστικής πρέπει να προσέχουν πολύ με αυτούς που πηγαίνουν από εκεί και λένε ότι είναι διορατικοί και προφητεύουν για τους ανθρώπους. Ο πραγματικός Διορατικός ποτέ δεν λέει ότι είναι. Οι Δάσκαλοι της πέμπτης μύησης των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων είναι πολύ ταπεινοί και σιωπηλοί. Κανένας μαθητής του αποκρυφισμού δεν είναι Δάσκαλος. Δάσκαλος πραγματικός είναι μόνο εκείνος που έχει ήδη φτάσει στην πέμπτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Πριν από την πέμπτη μύηση κανένας δεν είναι Δάσκαλος,

Το τελευταίο άνθος λωτού που ανοίγει, είναι η Εκκλησία της Λαοδίκειας. Αυτό το άνθος λωτού έχει χίλια πέταλα. Αυτό το άνθος λωτού απαστράπτει ένδοξα στο κεφάλι των αγίων. Όταν η Κουνταλίνη φτάσει στον αδένα της επίφυσης ανοίγει αυτό το θαυμάσιο λουλούδι. Αυτό είναι το μάτι της πολυόρασης, το μάτι διαμαντιού. Με αυτήν την ικανότητα μπορούμε να μελετάμε τις μνήμες της φύσης. Αυτό είναι το θεϊκό μάτι του Πνεύματος. Το Ιερό Φίδι περνάει μετά από τον αδένα της επίφυσης μέχρι το Μάτι της Σοφίας τοποθετημένο στο μεσόφρυδο. Έπειτα εισχωρεί στο μαγνητικό πεδίο της ρίζας της μύτης. Όταν αγγίζει το άτομο του Πατέρα τοποθετημένο σε αυτό το μέρος, έρχεται τότε η πρώτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Κανένας δεν είναι Δάσκαλος μόνο από το γεγονός του να έχει λάβει την πρώτην μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Αυτό σημαίνει μόνο ότι άλλος ένας μπήκε στο ρεύμα που οδηγεί στο Νιρβάνα. Ο μαθητής πρέπει να σηκώσει με διαδοχική τάξη τα επτά Φίδια.

Το Δεύτερο Φίδι ανήκει στο αιθερικό σώμα, το τρίτο στο αστρικό, το τέταρτο στο διανοητικό, το πέμπτο στο αιτιατό. Τα Φίδια έκτο και έβδομο είναι της συνειδητής ψυχής και του θεϊκού πνεύματος. Σε καθένα από τα επτά Φίδια αντιστοιχεί μια μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Είναι επτά Φίδια. Δύο ομάδες από τρία, με την ύψιστη στεφάνωση της έβδομης γλώσσας Φωτιάς που μας ενώνει με τον Ένα, με τον Νόμο, με τον Πατέρα. Πρέπει να ανοίγουμε τις επτά Εκκλησίες σε κάθε επίπεδο της κοσμικής συνείδησης. Στην διάρκεια της μύησης, ο ευσεβής πρέπει να λαμβάνει τα στίγματα του Χριστού. Καθένα από τα εσωτερικά οχήματα του πρέπει να σταυρώνονται και να στιγματίζονται. Τα στίγματα δίνονται στον άνθρωπο σύμφωνα με τις αξίες του. Κάθε στίγμα έχει τις εσωτεριστικές δοκιμασίες του. Τα πρώτα στίγματα που λαμβάνονται είναι αυτά των χεριών και οι δοκιμασίες για να τα λάβουμε είναι πολύ οδυνηρές. Οι πολύτιμες πέτρες επίσης παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην μύηση:

«Και τα θεμέλια των τοίχων της πόλης ήταν κοσμημένα με κάθε είδους πολύτιμες πέτρες. Το πρώτο θεμέλιο ήταν από Ίασπη. Το Δεύτερο από Ζαφείρι, το τρίτο από Χαλκηδώνα, το τέταρτο από Σμαράγδι, το πέμπτο από Σαρδόνυχα, το έκτο από Σάρδιο, το έβδομο από Χρυσόλιθο, το όγδοο από Βήρυλλο, το ένατο από Τοπάζι, το δέκατο από Χρυσόπρασο, το ενδέκατο από Υάκινθο και το δωδέκατο από Αμέθυστο».

Λέει η Αποκάλυψη: «Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα. Όποιος έχει δίψα, Εγώ θα του δώσω από την πηγή του νερού της ζωής δωρεάν. Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα. Μακάριοι εκείνοι που πλένουν τα φορέματα τους» (τα επτά σώματα) «στο αίμα του αρνιού» (το χριστικό σπέρμα) «για να μπουν από τις πύλες της πόλης». Όμως είναι τόσο λίγοι εκείνοι που πραγματικά φτάνουν μέχρι την υψηλή μύηση. Είναι πολύ λίγοι εκείνοι, που είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι το να φιλούν το μαστίγιο του δήμιου. Να φιλάμε το χέρι που μας χτυπάει, είναι πολύ δύσκολο και όμως επείγον για εκείνους που φτάνουν στην υψηλή μύηση. Ο Χριστός είπε: «Από χίλιους που με ψάχνουν, ένας με βρίσκει, από χίλιους που με βρίσκουν ένας με ακολουθεί, από χίλιους που με ακολουθούν, ένας είναι δικός μου». Το πιο σοβαρό είναι ότι εκείνοι που έχουν διαβάσει πολύ αποκρυφισμό και ανήκαν σε πολλές σχολές, είναι γεμάτοι από μια υπερ-υπερηφάνεια αγιότητας. Νομίζουν τον εαυτό τους πολύ άγιο και πολύ σοφό, αν και παριστάνουν τους ταπεινούς. Αυτοί οι φτωχοί αδελφοί βρίσκονται πιο μακριά από τους βέβηλους του βωμού της μύησης. Όποιος θέλει να φτάσει μέχρι την υψηλή μύηση, πρέπει να αρχίσει να αναγνωρίζει τον εαυτό του σαν διεστραμμένο. Εκείνος που αναγνωρίζει την κακία του, ήδη βρίσκεται στον δρόμο της πραγμάτωσης. Θυμηθείτε ότι στο λιβάνι της προσευχής, επίσης κρύβεται το έγκλημα. Αυτό είναι δύσκολο για εκείνους που έχουν διαβάσει πολύ. Αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται γεμάτοι αγιότητα και σοφία. Όταν έχουν σπινθήρες διόρασης, τότε γίνονται ανυπόφοροι, γιατί παρουσιάζονται σαν δάσκαλοι σοφίας. Φυσικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι σίγουροι υποψήφιοι για την άβυσσο και τον Δεύτερο Θάνατο. Η άβυσσος είναι γεμάτη από ειλικρινείς λανθασμένους και από ανθρώπους με πολύ καλούς σκοπούς.

Όταν ο μυημένος έχει κάνει να βγει ένα μέρος της Δημιουργικής Φωτιάς του από το κεφάλι, ρίχνει το στέμμα του στα πόδια του αρνιού. Ο Άγιος Ιωάννης μιλάει για τους εικοσιτέσσερις γέρους που ρίχνουν τα στέμματά τους στα πόδια του θρόνου του Κυρίου.

Η Αποκάλυψη περιγράφει τον καβαλάρη του κεφαλαίου 19 με μια ταινία στον μηρό. Σε αυτήν την ταινία είναι γραμμένη με ιερούς χαρακτηρισμούς η φράση: «Βασιλεύς των Βασιλέων και Κύριος των Κυρίων». Πραγματικά ο βασιλιάς δεν βρίσκεται στο μέτωπο αλλά στο σεξ. Ο Ρασπούτιν μεθυσμένος από το κρασί χτυπούσε με τον φαλλό του τα τραπέζια των οργίων λέγοντας: «Αυτός είναι ο βασιλιάς του κόσμου».

Μακάρια τα ζευγάρια που ξέρουν να αγαπιούνται. Με την σεξουαλική πράξη ανοίγουμε τις επτά Εκκλησίες της Αποκάλυψης και μετατρεπόμαστε σε θεούς. Τα επτά τσάκρας αντιλαλούν με το δυνατό μάντραμ της Αιγύπτου Φε... Ουίν... Δαγχ. Η τελευταία αυτή λέξη προφέρεται με τον λάρυγγα.

Η τέλεια άσκηση των επτά Εκκλησιών, η πλήρης ιεροσύνη, πραγματοποιείται με το σώμα σε κατάσταση χίνας. Οι μεγάλοι μάγοι ξέρουν να βάζουν το σώμα σε κατάσταση χίνας. Τότε ασκούν όλη την ιεροσύνη των επτά Εκκλησιών.

Όταν ο Ιησούς περπάτησε στην θάλασσα, έφερε το φυσικό σώμα σε κατάσταση χίνας. Σε αυτήν την κατάσταση είμαστε παντοδύναμοι θεοί.

Υπάρχει στην ομφαλική περιοχή ένα μυστηριώδες τσάκρα που χρησιμοποιεί ο μάγος για τις καταστάσεις χίνας. Οποιοσδήποτε μάγος που βρίσκεται μακριά από το φυσικό σώμα του, στο αστρικό σώμα, αν χρησιμοποιεί την δύναμη του τσάκρα αυτού, μπορεί να παρακαλέσει τον εσωτερικό θεό του έτσι: Κύριέ μου, Θεέ μου, σε παρακαλώ να μου φέρεις εσύ το φυσικό σώμα μου. Ο εσωτερικός θεός μπορεί να φέρει το φυσικό σώμα στον μάγο σε κατάσταση χίνας, δηλαδή βυθισμένο στο αστρικό επίπεδο.

Σε αυτές τις στιγμές γυρίζει το μυστηριώδες τσάκρα της επιστήμης χίνας.

Όποιος θέλει να μάθει την επιστήμη χίνας, να μελετήσει το βιβλίο «Τα Τρία Βουνά», κεφ 14. Εκεί διδάσκουμε αυτήν την μυστηριώδη επιστήμη.

Οι επτά Εκκλησίες μας απονέμουν εξουσία πάνω στην φωτιά, τον αέρα, το νερό και την γη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΓΔΟΟ

Η Χαρά, η Μουσική, ο Χορός και το Φιλί

Στα σπίτια των Γνωστικών αδελφών πρέπει να βασιλεύει μόνο η αγάπη και η σοφία. Πραγματικά η ανθρωπότητα συγχέει την αγάπη με την επιθυμία και την επιθυμία με την αγάπη. Μόνο οι μεγάλες ψυχές μπορούν και ξέρουν να αγαπούν. Στην Εδέμ, οι αρσενικοί της τελειότητας αγαπούν τις άφατες γυναίκες. Για να αγαπάμε, πρέπει να είμαστε. Εκείνοι που ενσαρκώνουν την ψυχή τους ξέρουν να αγαπούν πραγματικά. Το Εγώ δεν ξέρει να αγαπάει. Το Εγώ δαίμονας που σήμερα ορκίζεται αγάπη, αντικαθίσταται από άλλο Εγώ δαίμονα που δεν θέλει να αγαπάει. Ήδη ξέρουμε ότι το Εγώ είναι πληθωρικό. Το πολλαπλό Εγώ πραγματικά είναι λεγεώνα. Όλη αυτή η διαδοχή των Εγώ ζει σε μάχη. Λέγεται ότι έχουμε έναν νου. Οι Γνωστικοί βεβαιώνουμε ότι έχουμε πολλούς νόες. Κάθε Φάντασμα του πολλαπλού Εγώ έχει τον νου του. Το Εγώ που φιλάει και λατρεύει, την αγαπημένη γυναίκα, αντικαθίσταται από άλλο που την μισεί. Για να αγαπάμε πρέπει να είμαστε. Ο άνθρωπος ακόμα δεν είναι. Όποιος δεν έχει ενσαρκώσει την ψυχή του δεν είναι. Ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει Πραγματική Ύπαρξη. Με το στόμα του ανθρώπου μιλάει λεγεώνα δαιμόνων. Δαιμόνια που ορκίζονται να αγαπούν, δαιμόνια που εγκαταλείπουν την λατρεμένη, δαιμόνια που μισούν, δαιμόνια της ζήλειας, του θυμού, της μνησικακίας κλπ, κλπ.

Πάνω από όλα, το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκωμένο ένα έμβρυο της ψυχής. Αυτό ξέρει να αγαπάει. Το Εγώ δεν ξέρει να αγαπάει. Πρέπει να συγχωρέσουμε τα ελαττώματα της λατρεμένης, γιατί αυτά τα ελαττώματα είναι τα Εγώ. Η αγάπη δεν φταίει για τις δυσάρεστες καταστάσεις. Ο ένοχος είναι το Εγώ. Το σπίτι των μυημένων Γνωστικών πρέπει να το γεμίζει η χαρά, η μουσική και τα άφατα φιλιά. Ο χορός, η αγάπη και η μακαριότητα να αγαπάς, ισχυροποιούν το έμβρυο της ψυχής που τα μωρά φέρνουν μέσα τους. Έτσι είναι πώς τα σπίτια των γνωστικών είναι ένας πραγματικός παράδεισος αγάπης και σοφίας.

Από τον κόλπο των γνωστικών σπιτιών πρέπει να εξοριστούν το οινόπνευμα και η πορνεία. Όμως δεν πρέπει να είμαστε φανατικοί. Εκείνος που δεν είναι ικανός να πιει ένα ποτήρι για να ανταποκριθεί σε μια εγκαρδιότητα, είναι τόσο αδύναμος όσο εκείνος που δεν ξέρει να ελέγχει το οινόπνευμα και μεθάει. Το να πορνεύεσαι είναι άλλο πράγμα. Αυτό είναι ασυγχώρητο. Οποιοσδήποτε που εκσπερματώνει το σεξουαλικό λικέρ είναι πόρνος. Για αυτούς, για τους πόρνους υπάρχει η άβυσσος και ο δεύτερος θάνατος.

Ο άνθρωπος μπορεί να είναι σε όλα, όμως δεν πρέπει να είναι θύμα κανενός. Πρέπει να είναι βασιλιάς και όχι σκλάβος. Εκείνος που ήπιε ένα ποτήρι δεν έκανε κανένα έγκλημα, όμως εκείνος που έγινε σκλάβος και θύμα του ποτηριού, αυτός πραγματικά διέπραξε έγκλημα. Ο πραγματικός Δάσκαλος είναι βασιλιάς των Ουρανών, της Γης και των Κολάσεων. Ο αδύναμος δεν είναι βασιλιάς. Ο αδύναμος είναι σκλάβος.

Ο μυημένος ενώνεται σεξουαλικά μόνο με την γυναίκα του, για να εξασκήσει σεξουαλική μαγεία. Άτυχος εκείνος που ενώνεται σεξουαλικά με την γυναίκα, για να χύνει το σπέρμα. Ο μυημένος δεν πέφτει σε αυτό το συναίσθημα του θανάτου, που πειραματίζονται οι πόρνοι του σεξ όταν χωρίζονται από το σπέρμα τους. Ο άνδρας είναι ένα μισό και η γυναίκα το άλλο μισό. Στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης πειραματιζόμαστε την ευτυχία του να είμαστε πλήρεις. Εκείνοι που δεν χύνουν το σπέρμα, διατηρούν αυτήν την ευτυχία αιώνια. Για να δημιουργήσουμε ένα παιδί, δεν χρειάζεται να χύνουμε το σπέρμα. Το σπερματοζωάριο που διαφεύγει χωρίς να χύνουμε το σπέρμα, είναι ένα εκλεκτό σπερματοζωάριο, ένα σπερματοζωάριο ανώτερου τύπου, ένα σπερματοζωάριο τελείως ώριμο. Το αποτέλεσμα τέτοιου είδους γονιμοποίησης είναι πραγματικά ένα νέο πλάσμα υψηλότατης τάξης. Έτσι είναι πώς μπορούμε να δημιουργούμε μια φυλή Υπερανθρώπων.

Δεν χρειάζεται να χύνουμε το σπέρμα, για να δημιουργήσουμε ένα παιδί. Στους ηλίθιους αρέσει να χύνουν το σπέρμα. Εμείς ευτυχώς δεν είμαστε ηλίθιοι. Όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σεξουαλικά ενωμένο, οι διορατικοί γενικά βλέπουν ένα φως πολύ λαμπερό που σκεπάζει το ζευγάρι. Συγκεκριμένα σε αυτήν την στιγμή, οι δημιουργικές δυνάμεις της φύσης έρχονται να χρησιμεύσουν σαν μέσον για την δημιουργία ενός νέου πλάσματος. Όταν το ζευγάρι αφήσει να παρασυρθεί από το σαρκικό πάθος και μετά διαπράπει το έγκλημα να χύσει το σπέρμα, αυτές οι λαμπερές δυνάμεις αποσύρονται και εισχωρούν στην θέση τους εωσφορικές δυνάμεις χρώματος αιματώδους κόκκινου, που φέρνουν στο σπιτικό καυγάδες, ζήλιες, μοιχεία, κλάμα και απελπισία. Έτσι είναι το πώς τα σπιτικά που μπορούσαν να είναι ο ουρανός στην γη, μετατρέπονται σε πραγματικές κολάσεις.

Οποίος δεν χύνει το σπέρμα του, εγκρατεί, συσσωρεύει για τον εαυτό του ειρήνη, αφθονία, σοφία, ευτυχία και αγάπη. Με το κλειδί της σεξουαλικής μαγείας μπορούμε να τελειώσουμε με τους τσακωμούς στο σπιτικό, αυτή είναι το κλειδί της πραγματικής ευτυχίας.

Στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τα ζευγάρια φορτώνονται με μαγνητισμό, μαγνητίζονται αμοιβαία. Η λεκάνη στην γυναίκα παράγει θηλυκά ρεύματα, ενώ τα στήθη δίνουν τα αρσενικά. Στον άντρα τα θηλυκά ρεύματα βρίσκονται στο στόμα και τα αρσενικά στο αρσενικό μέλος του. Όλα αυτά τα όργανα πρέπει να είναι καλά διεγερμένα διαμέσου της σεξουαλικής μαγείας, για να δίνουμε, να λαμβάνουμε, να μεταδίδουμε και να μαζεύουμε ζωτικές και μαγνητικές δυνάμεις, που αυξάνονται εξαιρετικά σιγά σιγά σε ποσότητα και ποιότητα.

Ο ηδονικός χορός, η ευτυχής μουσική και το θερμό φιλί, με τα οποία τα ζευγάρια έρχονται σε αυτήν την οικεία σεξουαλική επαφή, έχουν σαν σκοπό στο σπίτι των μυημένων Γνωστικών να πετυχαίνουν έναν αμοιβαίο μαγνητισμό του άντρα και της γυναίκας. Η μαγνητική δύναμη είναι αρσενική-θηλυκή συγχρόνως. Ο άντρας χρειάζεται το ρεύμα της γυναίκας, του αν θέλει πραγματικά να προοδεύει και αυτή χρειάζεται αναπόφευκτα το ρεύμα του άντρα της για να πετύχει την εξέλιξη όλων των εξουσιών της.

Όταν τα ζευγάρια μαγνητίζονται αμοιβαία, η σχέση προοδεύει και η ευτυχία κάνει την φωλιά της στο σπίτι τους. Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα ενώνονται, κάτι δημιουργείται. Η επιστημονική αγνότητα επιτρέπει την μεταβολή των σεξουαλικών εκκρίσεων σε Φως και Φωτιά. Κάθε θρησκεία που εκφυλίζεται, διδάσκει την αγαμία. Κάθε θρησκεία στην γέννηση της και στην ένδοξη λάμψη της, διδάσκει το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Ο Βούδας παντρεύτηκε και εγκατέστησε τον Τέλειο Γάμο. Δυστυχώς, μετά από πεντακόσια χρόνια συμπληρώθηκε με ακρίβεια η προφητεία του Βούδα, ότι το ντάρμα του θα τελείωνε και η Shanga θα χωριζόταν σε διαφορετικές αιρέσεις. Ήταν τότε όταν γεννήθηκε ο Βουδιστικός μοναχισμός και το μίσος για τον Τέλειο Γάμο.

Ο Ιησούς, ο θεϊκός Σωτήρας, έφερε στον κόσμο τον Χριστικό Εσωτερισμό. Ο λατρευτός δίδαξε στους μαθητές του τον μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Ο Πέτρος, ο πρώτος ποντίφικας της εκκλησίας ήταν ένας παντρεμένος άντρας. Ο Πέτρος δεν ήταν ανύπαντρος. Ο Πέτρος είχε γυναίκα.

Δυστυχώς, μετά από διακόσια χρόνια, τον μήνυμα του λατρευτού νοθεύτηκε και η εκκλησία της Ρώμης γύρισε στις νεκρές μορφές του Βουδιστικού μοναχισμού, με τους μοναχούς και τις μοναχές κλεισμένους στα μοναστήρια τους να μισούν θανάσιμα τον μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Ήταν τότε μετά από εξακόσια χρόνια Χριστιανισμού, όταν έγινε αναγκαίο ένα άλλο μήνυμα πάνω στον Τέλειο Γάμο. Τότε ήρθε ο Μωάμεθ, ο μεγάλος ιεροκήρυκας του Τέλειου Γάμου. Φυσικά, όπως πάντα, ο Μωάμεθ απωθήθηκε βίαια από τους παρασεξουαλικούς που μισούν την γυναίκα. Η αηδιαστική αδελφότητα των εχθρών της γυναίκας πιστεύουν ότι μόνο με την αναγκαστική αγαμία μπορούν να φτάσουν στον θεό. Αυτό είναι ένα έγκλημα.

Η εγκράτεια που διδάσκουν οι παρασεξουαλικοί είναι απολύτως αδύνατη. Η φύση εναντιώνεται σε τέτοιου είδους εγκράτεια. Τότε έρχονται οι νυχτερινές ονειρώξεις που καταστρέφουν τον οργανισμό αναπόφευκτα. Κάθε εγκρατής άνθρωπος παθαίνει το νυχτερινό σπερματικό ξεχείλισμα. Ποτήρι που γεμίζει, χύνεται αναπόφευκτα. Η πολυτέλεια της εγκράτειας είναι δυνατή μόνο για εκείνους που ήδη έφτασαν εκ των πραγμάτων στο βασίλειο τον Υπεράνθρωπου. Αυτοί ήδη έχουν μετατρέψει τον οργανισμό τους σε μια μηχανή αιώνιας σεξουαλικής μεταβολής. Αυτοί έχουν δαμάσει τους σεξουαλικούς αδένες τους με την σεξουαλική μαγεία. Αυτοί είναι Ανθρωποι-Θεοί. Αυτοί είναι πια το αποτέλεσμα πάρα πολλών χρόνων σεξουαλικής μαγείας και αυστηρής εκπαίδευσης της Σεξουαλικής Φυσιολογίας.

Ο μυημένος αγαπάει την μουσική των μεγάλων κλασικών και νιώθει απέχθεια για την κολάσιμη μουσική των χυδαίων ανθρώπων. Η αφροκουβανέζικη μουσική αφυπνίζει τα πιο χαμηλά ζωικά βάθη του ανθρώπου. Ο μυημένος αγαπάει την μουσική των μεγάλων συνθετών. Για παράδειγμα, ο Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ μας θυμίζει μια αιγυπτιακή μύηση,. Υπάρχει μια εσώτερη σχέση μεταξύ του Λόγου και των σεξουαλικών δυνάμεων. Ο Λόγος του μεγάλου Δάσκαλου Ιησού είχε χριστικοποιηθεί, πίνοντας το κρασί τον φωτός του Αλχημιστή στο δισκοπότηρο της σεξουαλικότητας.

Η ψυχή κοινωνεί της μουσικής των σφαιρών όταν ακούμε τις εννιά συμφωνίες του Μπετόβεν, ή τις συνθέσεις του Σοπέν, ή την θεϊκή Πολωνέζα του Λιστ. Η μουσική είναι ο Λόγος του Αιώνιου. Τα δικά μας λόγια πρέπει να είναι άφατη μουσική, έτσι εξαγνίζουμε την δημιουργική ενέργεια μέχρι την Καρδιά. Τα αηδιαστικά, βρώμικα, άτιμα, χυδαία κλπ, λόγια έχουν την δύναμη να νοθεύουν την δημιουργική ενέργεια, μετατρέποντας την σε κολάσιες δυνάμεις.

Στα μυστήρια της Ελευσίνας, οι ιεροί χοροί, οι χοροί των γυμνών, το θερμό φιλί και η σεξουαλική ένωση, μετέτρεπαν τους ανθρώπους σε θεούς. Σε κανέναν δεν είχε συμβεί τότε να σκεφτεί βρωμιές, αλλά άγια και βαθιά θρησκευτικά πράγματα.

Οι ιεροί χοροί είναι τόσο αρχαίοι όσο και ο κόσμος και έχουν την καταγωγή τους στην αυγή της ζωής πάνω στην γη. Οι σουφικοί χοροί και οι δερβίσηδες χορευτές είναι τρομερά θαυμάσιοι. Η μουσική πρέπει να αφυπνιστεί στον ανθρώπινο οργανισμό για να μιλάμε τον Χρυσό Λόγο.

Οι μεγάλοι ρυθμοί του Μααβάν (Mahavan) και του Τσοβατάν (Chovatan) με τους τρεις αιώνιους ρυθμούς τους, στηρίζουν το Σύμπαν σταθερό στην πορεία του. Αυτοί είναι οι ρυθμοί της φωτιάς. Όταν η ψυχή αιωρείται ηδονικά στο ιερό διάστημα, έχει το καθήκον να μας συνοδεύει με το τραγούδι της, γιατί το Σύμπαν στηρίζεται από τον Λόγο.

Το σπίτι των μυημένων Γνωστικών πρέπει να είναι γεμάτο ομορφιά. Τα λουλούδια που αρωματίζουν τον αέρα με την μυρωδιά τους, τα όμορφα γλυπτά, η τέλεια τάξη και η καθαριότητα, κάνουν από κάθε σπίτι ένα πραγματικό Γνωστικό Αγιαστήριο.

Τα μυστήρια της Ελευσίνας ακόμα υπάρχουν μυστικά. Ο μεγάλος μυημένος της Βαλτικής Βον Ούξκουλ (Von Uxcul), είναι ένας από τους πιο εξέχοντες μυημένους αυτής της Σχολής. Αυτός ο μεγάλος μυημένος ασκεί σεξουαλική μαγεία εντατικά. Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η σεξουαλική μαγεία μπορεί να εξασκείται μόνο μεταξύ του συζύγου και της συζύγου. Ο μοιχός άντρας ή η μοιχή γυναίκα αποτυγχάνουν αναπόφευκτα. Μπορείτε να είστε παντρεμένοι μόνο όταν υπάρχει αγάπη. Η αγάπη είναι νόμος, αλλά συνειδητή αγάπη.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις σεξουαλικής μαγείας για να αποπλανούν γυναίκες, είναι μαύροι μάγοι που θα κυλήσουν στην άβυσσο, όπου τους περιμένει τα κλάμα και ο Δεύτερος Θάνατος, ο οποίος είναι χίλιες φορές χειρότερος από τον θάνατο του φυσικού σώματος.

Σε αυτές τις δεσποινίδες που περπατούν στον κόσμο, σε αυτές τις αφελείς γυναίκες, κάνουμε μια επείγουσα κλήση. Τις προειδοποιούμε ότι μπορούν να ασκούν σεξουαλική μαγεία, μόνο όταν θα έχουν τον σύζυγο τους. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τους τόσους πονηρούς λύκους που πάνε προς τα εκεί αποπλανώντας αφελείς κοπέλες με το πρόσχημα της σεξουαλικής μαγείας. Εμείς προειδοποιούμε για να μην πέσουν σε πειρασμούς.

Τις αδιόρθωτες πόρνες που κατοικούν στον κόσμο καλούμε επίσης και τις προειδοποιούμε ότι μπροστά στα μάτια του Αιώνιου είναι άχρηστο να προσπαθούν να κρύβονται. Αυτές οι φτωχές γυναίκες που χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις σαν πρόσχημα για να ικανοποιούν την λαγνεία τους και να πηγαίνουν στο κρεβάτι της απόλαυσης, θα πέσουν στην άβυσσο όπου τις περιμένει μόνο το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών.

Μιλάμε με σαφήνεια για να μας καταλάβουν. Πίσω βέβηλοι και βέβηλες. Η σεξουαλική μαγεία είναι ένα σπαθί με δύο κόψεις. Τους καθαρούς και ενάρετους, τους μετατρέπει σε θεούς. Τους διεστραμμένους και ακάθαρτους, τους πληγώνει και τους καταστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη