Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

Η τελική καταστροφή και οι εξωγήινοι

Αγαπητοί Γνωστικοί αδερφοί, πολυαγαπημένοι αδερφοί της Παγκόσμια Γνωστικής Χριστιανική Κίνησης του Ύψιστου Υπέρτατου Αγιαστηρίου της Σιέρα Νεβάδα της Σάντα Μάρτα, Κολομβία, Νότιος Αμερική, απευθύνομαι σε σας.

Θέλω να καταλάβετε την κρίσιμη στιγμή στην οποία ζούμε. Θέλω να βαδίσετε με αποφασιστικά βήματα στο μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Θυμηθείτε ότι το ρητό μας και το διακριτικό μας είναι Θέλημα, Θέληση.

Και όπως λέει η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη:

«Όταν άνοιξε η έκτη σφραγίδα είδα ότι έγινε ένας μεγάλος σεισμός και ο ήλιος έγινε μαύρος σαν τρίχινος σάκος και η σελήνη έγινε όλη σαν αίμα. Τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στην Γη όπως η συκιά ρίχνει τα σύκα της όταν σείεται από μεγάλο αέρα και ο ουρανός αποχωρίστηκε σαν βιβλίο που τυλίγεται και είπαν στα όρη και τους βράχους: πέστε πάνω σε μας και κρύψτε μας από το πρόσωπο Αυτού που κάθεται πάνω στο θρόνο και από την οργή του Αρνιού. Γιατί η μεγάλη ημέρα της οργής του έφτασε και ποιος μπορεί να αντέξει»;

Συνέβη ότι μια οποιαδήποτε μέρα αγαπητοί μου αδελφοί, βρισκόμενος έξω από το φυσικό σώμα στην κατάσταση του νιρβικάλπα σαμάδι μπήκα σε αποφασιστική μυστική επαφή με την τρίτη άποψη της Μάχα Κουνταλίνι: Προσερπίνα, Εκάτη, Κοατλίκουε, η ευλογημένη Θεϊκή Μητέρα Θάνατος, τρόμος Αγάπης και Νόμου. Τότε πήρε τον λόγο για να πει:

-Ήδη τα πάντα είναι χαμένα, το κακό του κόσμου είναι τόσο μεγάλο που ήδη έφτασε στον ουρανό. Η Βαβυλωνία η μεγάλη, η μητέρα της κάθε πορνείας και βδελυρότητας της γης θα καταστραφεί και από όλον αυτόν τον διεστραμμένο πολιτισμό των εχιδνών δεν θα μείνει λίθος επί λίθου.

-Ω Μητέρα μου, απάντησα, τότε είμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο χωρίς διαφυγή.

Μετά από κάποια λεπτά επιβλητικής σιωπής αναφώνησε η Λατρευτή:

-Θέλεις να κάνεις μια συμφωνία μαζί μου;

-Ναι, ναι, ναι, ήταν η απάντησή μου.

-Τότε εσύ θα ανοίγεις το αδιέξοδο χωρίς διαφυγή και εγώ θα τους σκοτώνω! Τέτοια ήταν τα λόγια της. Τώρα είναι φανερό ότι η συμφωνία βρίσκεται σε λειτουργία, όσο εμείς παραδίδουμε το μήνυμα για την νέα Εποχή του Υδροχόου Αυτή τους εξαλείφει. Τα λόγια της Θεϊκής Μητέρας Φύσης πάντα εκπληρώνονται. Δεν είναι περιττό να υπενθυμίσω με έμφαση το εκατομμύριο των νεκρών στο Πακιστάν το έτος 1970 και τις 70.000 νεκρούς από το σεισμό στο Περού το ίδιο έτος.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Κολούμπια έχουν πληροφορήσει δημόσια ότι υπάρχει ένα γιγάντιο ρήγμα στους διάφορους ωκεανούς που έχει προέλθει από τις δραστηριότητες της Γης των τελευταίων χρόνων. Έχει, το λιγότερο, μήκος 90.000 χιλιομέτρων με ένα μέσο πλάτος 40 χιλιομέτρων και ένα μέσο βάθος 2,5 χιλιομέτρων. Το ρήγμα πηγαίνει από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ινδικό ωκεανό και από τον Ανταρκτικό μέχρι τον Αρκτικό. Περιβάλλει την Αμερικανική Ήπειρο όπως και την Ασιατική, αφήνοντας στο κέντρο αυτού του θεόρατου κύκλου όλο τον Ειρηνικό ωκεανό.

Καταλήγει ολοφάνερο και έκδηλο, αγαπητοί μου γνωστικοί αδερφοί, ότι τα τρομερά υποθαλάσσια ρήγματα έχουν την πρωταρχική τους βάση στην περιοχή της Ανταρκτικής κοντά στον Νότιο πόλο. Καταλήγει υπερβολικά περίεργο ότι ακριβώς εκεί έχουν διαπιστωθεί ζεστά νερά, περιτριγυρισμένα από πολικούς πάγους θερμοκρασίας πολλών βαθμών κάτω από το μηδέν.

Ότι το ρήγμα σκάει από την Ανταρκτική και ταξιδεύει ως πολύ κοντά στο ακρωτήριο Χορν είναι κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί. Καταλήγει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτό διακλαδώνεται ακολούθως σε δυο παρακλάδια, ένα που κατευθύνεται προς την ανατολή και άλλο που χάνεται στην δύση.

Έχουμε πληροφορηθεί έγκαιρα ότι το ρήγμα του Ειρηνικού ωκεανού ακολουθεί μια τροχιά που περιβάλλει παραλιακά την Αμερικανική Ήπειρο κατά τρόπο ώστε να περνάει από την Χιλή, το Περού, το Εκουαδόρ, την Νικαράγουα, το Ελ Σαλβαδόρ, την Γουατεμάλα, την Οαξάκα και το Γκουερέρο του Μεξικού, τον κόλπο της Καλιφόρνια, το Σιάτλ των ΗΠΑ, το Βανκούβερ, τον Καναδά και την Αλάσκα. Μας έχει ειπωθεί ότι στην Αλάσκα αυτό το ρήγμα αποτυγχάνει ολοκληρωτικά να ακολουθήσει κατά μήκος τα φημισμένα Αλεούτια νησιά και ένα παρακλάδι του διασχίζει όλη την Αλάσκα.

Οι σεισμοί στην Ταϊβάν που γίνονται στο κέντρο της χερσονήσου ήταν πολύ ειδικοί όπως αυτό συνέβη το Μάρτη του 1964. Μας έχει εξηγηθεί με σαφήνεια και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί, ότι το παρακλάδι των Αλεούτιων νησιών πάει μέχρι το Τόκιο την Ιαπωνία αγγίζοντας τα νησιά Σαπόρο, Χοκάιντο, Οάχουα, Βαόχουα, Καβαϊλοβα κ.α.

Έχουμε διδαχθεί με όλη την Ισημερινή σαφήνεια ότι στην Ιαπωνία χωρίζεται σε δυο δευτερεύοντα παρακλάδια προς την Χαβάη. Το κύριο ρήγμα πηγαίνει μέχρι τις Φιλιππίνες και επιστρέφει στο σημείο της αρχικής του αναχώρησης, την μυστηριώδη Ανταρκτική, κλείνοντας έτσι αγαπητοί μου γνωστικοί αδερφοί έναν τρομερό και επικίνδυνο κύκλο με χαρακτηριστικά Αποκάληψης.

Είναι καλό να σημειώσετε προσεκτικά όλες αυτές τις λεπτομέρειες. Είναι απαραίτητο να καταλάβετε, να κάνετε συνείδηση τι σημαίνει αυτό. Θα μιλήσουμε τώρα λίγο ακόμη γύρω από το ρήγμα του Ατλαντικού. Σας ικετεύω όλους να δώσετε την μέγιστη προσοχή.

Μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το ρήγμα του Ατλαντικού έχει την βάση του στην θάλασσα της Νορβηγίας. Κατά την διαδρομή του περνά μπροστά από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Βόρεια Αφρική, είναι κάτι που με κάποιο τρόπο πρέπει να μας εκπλήξει. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτό το ρήγμα καταλήγει κοντά στην Πορτογαλική Γουϊνέα. Το ρήγμα της Ανατολής, το ασυνήθιστο ρήγμα που κατευθύνεται προς τα ανατολικά του κόσμου γεννιέται, όπως έχει ήδη ειπωθεί, στην μυστηριώδη Ανταρκτική και περνά μπροστά από το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, Μαδαγασκάρη και θάλασσα της Αραβίας για να καταλήξει στην Ινδική θάλασσα.

Οποιαδήποτε συνετή, αναλυτική μελέτη πάνω σε αυτό το σύστημα ρηγμάτων μας αποδεικνύει σε μορφή ολοφάνερη και προφανή ότι ο μέγιστος κίνδυνος βρίσκεται στον Ειρηνικό. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το ρήγμα του Ειρηνικού θα προκαλέσει πολύ σύντομα τρομερούς παγκόσμιους κατακλυσμούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τόποι που θα τιμωρηθούν περισσότερο από τους σεισμούς και τα παλιρροιακά κύματα βρίσκονται ακριβώς στον Ειρηνικό ωκεανό, πράγμα που αντιστοιχεί στον παράλληλο Βόρειας Αμερικής, Κολομβίας, Ασίας. Για παράδειγμα τα Αλεούτια νησιά βρίσκονται σε μια γραμμή περίπου στον 50ο βόρειο παράλληλο. Η Ιαπωνία σχεδόν στον ίδιο παράλληλο με το Σαν Φρανσίσκο Καλιφόρνια. Είναι περίεργο αγαπητοί μου αδερφοί ότι τώρα αναπτύσσονται σεισμοί στην σειρά στην χερσόνησο της Καλιφόρνια, τοποθετημένοι πολύ ειδικά στο Λος Άντζελες και άλλες πόλεις των ΗΠΑ. Η Φορμόζα, η Ταϊβάν και ο κόλπος της Καλιφόρνια βρίσκονται πάνω στον τροπικό του Καρκίνου. Οι Φιλιππίνες και η Γουατεμάλα πάνω στον 32ο παράλληλο, η Νέα Ζηλανδία και η Δημοκρατία της Χιλής πάνω στον 42ο παράλληλο.

Το ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στα ρήγματα είναι κάτι που δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη. Δεν είναι παράξενο ότι το τεράστιο ρήγμα που σε αυτές τις στιγμές βάζει σε κίνδυνο όλη την χερσόνησο της Καλιφόρνια είναι εσωτερικά συνδεδεμένο με όλο το σύστημα ρηγμάτων του Ειρηνικού.

Η θάλασσα είναι λίκνο και τάφος της γης, των νησιών, των χερσονήσων, των ηπείρων κλπ. Όσο δυνατοί και σταθεροί και αν φαίνονται οι διάφοροι γεωλογικοί σχηματισμοί του κόσμου μπορούν να μετασχηματιστούν ολοκληρωτικά μέσα από το σύστημα των υποθαλάσσιων ρηγμάτων. Δεν χρειάζεται να κάνουμε υποθέσεις, είναι επείγον αγαπητοί μου αδερφοί να γνωρίζουμε ότι σε αυτά τα 9 με 10 χιλιάδες χιλιόμετρα υποθαλάσσιων ρηγμάτων, σε κάποιες θέσεις το σπάσιμο του φλοιού έχει φτάσει μέχρι το σημείο του να βάλει σε άμεση επαφή την φωτιά του εσωτερικού την Γης με το νερό της θάλασσας.

Το πύρινο στοιχείο του εσωτερικού του κόσμου βρίσκεται σε αυτές τις στιγμές σε αναταραχή. Πιέσεις και ατμοί αυξάνουν από στιγμή σε στιγμή. Ασυνήθιστη ηφαιστειακή δραστηριότητα εντείνεται σε όλον τον πλανήτη Γη αφού αυτές οι πιέσεις και οι ατμοί πιέζουν το σημείο με την μικρότερη αντίσταση. Είναι λογικό αγαπητοί μου αδελφοί ότι όλες οι πιέσεις και οι ατμοί στο εσωτερικό του κόσμου όπου ζούμε πιέζουν όπως είναι λογικό το πιο αδύνατο σημείο. Για πολύ καιρό στην Γη οι σεισμοί θα γίνονται κάθε φορά και πιο έντονοι μέχρι που κάποια μέρα θα εκραγούν ακόμα και οι πιο ισχυροί γήινοι μανδύες. Όλες οι πόλεις και οι οικισμοί του κόσμου θα πέσουν σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα γινόμενες στάχτη και ένας ήχος πολύ παράξενος θα βγαίνει από το βυθό των θαλασσών.

Και είναι γραμμένο με πύρινα γράμματα στο βιβλίο του νόμου ότι θα είναι τόσοι οι νεκροί όπως οι κόκκοι της άμμου της θάλασσας και δεν θα υπάρξει λύση. Ο κόσμος έχει μπει σε μια μεγάλη κρίση αγαπητοί μου αδελφοί καταλάβετέ το. Η Γη ολόκληρη θα καλυφθεί από ατμό λίγο-λίγο. Ο πλανήτης Γη μπαίνει σε πλήρη ηφαιστειακή δραστηριότητα σε όλα τα μέρη. Οι κρατήρες θα πετούν δηλητηριώδεις ατμούς, στάχτη, φωτιά, ο ουρανός θα θολώσει εμποδίζοντας το πέρασμα του ηλιακού φωτός, το κρύο θα μετατραπεί σε μια τρομερή κατάψυξη. Οι πολικοί πάγοι θα συρθούν από τις τρομερές θαλασσοταραχές και θα ταξιδέψουν μέχρι την ζώνη του ισημερινού ψύχοντας την ατμόσφαιρα. Αποσυμπιέσεις στον αέρα, φονικοί κυκλώνες που θα τελειώσουν με ολόκληρες πόλεις, χειμαρρώδεις πλημμύρες, φουρτούνες κλπ. Είναι φανερό ότι σε αυτές τις συνθήκες θα είναι αδύνατον να ζήσει κανείς. Η Άρια φυλή, δηλαδή η δική μας φυλή θα φτάσει στο αποκαλυπτικό της φινάλε.

Η εποχή του σιδήρου στην οποία βρισκόμαστε συμπίπτει σοφά με τον ηλεκτροχημικό κύκλο. Αυτός ο κύκλος άρχισε με τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό και θα καταλήξει το έτος 2500. Οι κατακλυσμοί του τέλους της Κάλι-Γιούγκα ήδη έχουν αρχίσει, η μαύρη εποχή θα τερματίσει στον φρικτό γκρεμό.

Ακούστε τα λόγια του Κυρίου μας Χριστού, αγαπητοί μου αδερφοί. Όταν ακούσετε για πολέμους ή για φήμες πολέμων, λέει ο Μεγάλος Καβίρ, μην ανησυχήσετε γιατί είναι απαραίτητο αυτά τα πράγματα να συμβούν πρώτα, αλλά το τέλος δεν θα έρθει αμέσως. Τότε, σε όλα αυτά υπάρχει μια μακρά διαδικασία στην οποία ήδη βρισκόμαστε. Τότε, λέει ο Μέγας Καβίρ, θα σηκωθεί έθνος εναντίον έθνους και βασίλειο εναντίον βασιλείου. Είναι φανερό ότι αυτό το έχουμε ήδη δει και θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί σε διάφορα μέρη, πείνα και λοιμοί και θα υπάρξει τρόμος και μεγάλα σημεία στον ουρανό.

Οι σεισμοί, αγαπητοί μου αδερφοί, έχουν αρχίσει σε μια αποκαλυπτική σειρά και υπάρχει παντού πείνα και αρρώστιες άγνωστες αλλά επίσης και γνωστές. Ο τρόμος έχει γίνει πολύ δυνατός σε διάφορα μέρη και ήδη βλέπουμε μεγάλα σημεία στον ουρανό. Εξωγήινα κοσμικά σκάφη και μυστηριώδη φαινόμενα. Τότε θα υπάρξουν σημεία στον ήλιο, την σελήνη και τα άστρα και στην γη οι άνθρωποι θα έχουν αγωνία και θα είναι συγχυσμένοι από το μουγκρητό που θα ακούγεται από την θάλασσα και τα κύματα. Γιγάντια κύματα θα μαστιγώνουν τις ακτές και από τα βάθη των ωκεανών θα βγαίνει ένας παράξενος ήχος.

Οι ατομικοί πόλεμοι και η κατάχρηση της πυρηνικής ενέργειας θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αλυσιδωτή αποσύνθεση του ατόμου και οι επιστήμονες δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την ατομική ενέργεια. Το αποτέλεσμα θα είναι τρομερό γιατί τότε θα αφεθούν ελεύθερες όλες οι καταστροφικές δυνάμεις της φύσης, κάνοντας ακόμη πιο έντονους τους σεισμούς, τα παλιρροιακά κύματα και δεν θα υπάρξει λύση. Αλήθεια μας έχει ειπωθεί ότι δεν θα περάσει αυτή η γενιά, αυτή η φυλή, όταν όλα αυτά θα εκπληρωθούν. Όλα τα γεγονότα του καιρού του τέλους θα κλείσουν με μια σύγκρουση κόσμων, η Γη θα συγκρουστεί βίαια με άλλον πλανήτη αναπόφευκτα. Μετά από αυτό το αποκαλυπτικό συμβάν, θα υπάρχει μόνο ένα χάος, φωτιά και ατμοί νερού. Ο κόσμος μας θα περάσει από έναν γιγαντιαίο μετασχηματισμό μέχρι να γίνει ξανά κατοικήσιμος. Το σπέρμα θα σωθεί με την πρόθεση να δημιουργηθεί η μελλοντική έκτη μεγάλη φυλή, που θα κατοικήσει στην νέα Γη.

Ο Πέτρος, ο μεγάλος μαθητής του Ιησού είπε: «η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης στην νύχτα, κατά την οποία οι ουρανοί θα περάσουν με μεγάλο πάταγο και τα στοιχεία θα διαλυθούν στην φωτιά και η Γη και τα έργα πάνω σε αυτή θα καούν». Συνεχίζει ο Πέτρος λέγοντας «αλλά με τον ερχομό της ημέρας του Θεού, οι ουρανοί, θα διαλυθούν στην φωτιά και τα στοιχεία θα καούν και θα λιώσουν. Αλλά εμείς περιμένουμε, σύμφωνα με τις υποσχέσεις Του, νέους ουρανούς και νέα γη, όπου θα βασιλεύει η δικαιοσύνη».

Είναι φανερό ότι τέτοιοι ουρανοί και νέα Γη θα είναι δυνατές μόνο μετά από τον γιγαντιαίο κατακλυσμό που μας περιμένει. Θέλω να αναφερθώ στην σύγκρουση των κόσμων με την οποία καταλήγουνε όλες οι παγκόσμιες καταστροφές.

Γιγαντιαία συμβάντα πραγματοποιούνται σε αυτές τις στιγμές. Όσο ο καιρός θα περνά θα εκπλησσόμαστε από πολλά άλλα γεγονότα. Είναι αναγκαίο να ξέρουμε, αγαπητοί μου αδελφοί, είναι αναγκαίο να καταλάβουμε ότι επίσης βοηθούμαστε. Είναι φανερό ότι για να μπορέσει να σωθεί ο σπόρος χρειάζεται μια ειδική βοήθεια.

Στη Γη θα έρθουνε κοσμικά σκάφη που θα διασώσουν τα «παιδιά», εκείνους που πραγματικά το αξίζουν. Αυτούς ήδη τους παίρνουνε μυστικά. Σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος υπάρχουν άνθρωποι από τους δικούς μας που ζουν εκεί. Αυτοί, αυτός ο σπόρος, θα επιστρέψουν ξανά στην Γη ακριβώς στο χρόνο όπου η Γη θα είναι διαθέσιμη για μια νέα ζωή.

Είναι φανερό επίσης, αγαπητοί μου αδελφοί, ότι στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων ήδη έληξε ο καιρός τους. Έχει διδαχθεί σε όλους ότι σε κάθε ψυχή ανατίθενται μόνο 108 υπάρξεις. Όταν περάσει ο κύκλος των 108 χωρίς να έχουμε αυτοπραγματοποιηθεί εσωτερικά τότε μπαίνουμε στην καθοδική εξέλιξη στους κόσμους της κόλασης, κάτω από την επιδερμίδα της Γης. Έτσι επιταχυνόμαστε για τον δρόμο της καθοδικής εξέλιξης. Εκεί πρέπει να ανακεφαλαιώσουμε στάδια ζωικά, φυτικά και ορυκτά. Και μετά αφού έχουμε περάσει από τον δεύτερο θάνατο, αφού έχει ελαττωθεί σε σκόνη το εγώ, το εγώ ο ίδιος, τότε βγαίνουν οι ψυχές στην επιφάνεια. Είναι ακριβώς στην επιφάνεια, κάτω από το φως του ήλιου, όπου αρχίζουν νέες εξελικτικές διαδικασίες που πρέπει να αρχίσουν αναγκαστικά από το ορυκτό μέχρι τον άνθρωπο.

Ήδη το ξέρετε και είστε ενημερωμένοι. Να μην σας φαίνεται παράξενο, αγαπητοί μου αδελφοί, ότι για την μεγάλη πλειοψηφία των σύγχρονων ανθρώπων ήδη έχει τελειώσει ο καιρός. μην σας παραξενεύει αν σας λέω ότι οι καιροί του τέλους έχουν φτάσει. Μπαίνουν σε αυτές τις στιγμές εκατομμύρια ανθρώπινα όντα στους κόσμους της κόλασης και αυτό το ξέρουν όλοι οι φωτισμένοι του πλανήτη Γη και των άλλων κόσμων του διαστήματος. Για τοn λόγο αυτόn τα καταστροφικά γεγονότα πρέπει αναπόφευκτα να επιταχυνθούν.

Όταν αυτό συμβεί, όταν θα γίνει η σύγκρουση με τον άλλο πλανήτη ο οποίος, όπως ήδη είπαμε, βρίσκεται σε πορεία, είναι φανερό ότι η σύγχρονοι άνθρωποι θα πρέπει να ζήσουν στους κόσμους της κόλασης. Ναι, εκεί θα περάσουν όλο το διάστημα όσο θα διαρκέσει το χάος. Μετά αυτές οι ψυχές θα εξελιχθούν όπως ήδη σας είπα από το ορυκτό μέχρι τον άνθρωπο. Θα ανεβούν στο φυτικό, ζωικό και λογικό στάδιο για να ξαναπάρουν την ανθρώπινη κατάσταση, θα σχηματίσουν έναν νέο λαό, λαό στον οποίο το εγώ δεν θα έχει αναπτυχθεί. Αυτός ο λαός θα κυβερνιέται από ανθρώπους σοφούς. Θα επιστρέψουν στην Γη τα μυστήρια των Αιγυπτίων, των Ελλήνων, της Βαβυλωνίας, της Ινδίας, της Αρχαίας Κίνας κλπ. ;)λα αυτά θα γίνουν λίγο-λίγο στοn χρόνο και θα επιστρέψουν οι Θεϊκοί βασιλείς για να κυβερνήσουν τους λαούς τους.

Μην σας εκπλήσσει ότι στο μέλλον η Γη θα έχει φως και σοφία. Η κρίσιμη στιγμή είναι η σημερινή, αγαπητοί μου αδελφοί, είναι στιγμές τρομερές. Σε άλλους κόσμους του απείρου διαστήματος είναι γνωστό το στάδιο από το οποίο περνάμε και θα μας δοθεί, είναι φανερό, βοήθεια. Θα διασωθούν αυτοί που το αξίζουν.

Από τον Γανυμήδη θα έρθουν άνθρωποι που θα μας εκπαιδεύσουν να γνωρίσουμε την 4η διάσταση από την επιστημονική άποψη.

Από τον Γαλάζιο Γαλαξία θα λάβουμε επίσης βοήθεια. Άνθρωποι του Γαλάζιου Γαλαξία θα περπατήσουν από όλους τους δρόμους των χωριών και των πόλεων, βοηθώντας μας με την σοφία τους, διδάσκοντάς μας για να καταλάβουμε. Οι άνθρωποι του Γαλάζιου Γαλαξία σε κάποιο παρελθόν έδωσαν μεγάλη βοήθεια στην ανθρωπότητα. Σκεφτείτε για ένα λεπτό, αγαπητοί μου αδελφοί, αυτό που είναι οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Είναι φανερό ότι αυτές κατασκευάστηκαν όχι από Αιγύπτιους όπως υποθέτουν πολλοί αλλά από Άτλαντες γίγαντες. Μόνο έτσι εξηγείται το ότι τέτοιες πέτρες μεταφέρθηκαν μέσα από την έρημο. Αλλά οι μηχανικοί που κατασκεύασαν αυτές τις πυραμίδες βοηθήθηκαν από άλλους ανθρώπους, είναι αλήθεια, τους βοήθησαν οι άνθρωποι του Γαλάζιου Γαλαξία. Ήταν ακριβώς οι άνθρωποι του Γαλάζιου Γαλαξία εκείνοι που ήρθαν σε θαυμαστά σκάφη που είχαν την μορφή κόκκινων ψαριών. Αυτοί βοήθησαν την Χαλδαία, την Ασσυρία, την Περσία κλπ. Σήμερα στον Νότιο πόλο, αγαπητοί μου αδελφοί, υπάρχουν υπόγειες βυθισμένες πόλεις στις οποίες ζουν άνθρωποι του Γαλάζιου Γαλαξία. Αυτοί είναι διατεθειμένοι να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά στο έμμεσο και άμεσο μέλλον.

Επίσης είναι πολύ αληθινό, πολύ πραγματικό, αγαπητοί μου αδελφοί, ότι στον Νότιο Πόλο κάτω από τους πολικούς πάγους υπάρχουν κρυμμένες υπόγειες πόλεις. Ναι να μην σας παραξενεύει το ότι εκεί έχουν πολιτισμούς αυτοί οι Γαλάζιοι Άνθρωποι με το χρώμα του ουρανού.

Και τι θα λέγαμε για τον Βόρειο Πόλο; Στον Βόρειο Πόλο υπάρχουν ακόμη επιζήσαντες της πρώτης μεγάλης φυλής, επιζήσαντες που…….τις ιστορίες μας, στην κρίσιμη στιγμή στην οποία βρισκόμαστε. Επίσης έχουνε υπόγειες πόλεις. Αυτοί είναι οι άνθρωποι των πάγων, άνθρωποι καταπληκτικοί της πρώτης εποχής.

Στο βάθος των θαλασσών υπάρχουν έξυπνα ψάρια που θα βρεθούν μέσα σε λίγο καιρό.

Και από άλλους γαλαξίες επίσης θα λάβουμε βοήθεια, αγαπητοί μου αδελφοί. Από τις Επτά Cabrillas θα έρθουν σοφοί που θα αφιερωθούν στο να καθαρίσουν την Γήινη ατμόσφαιρα, που θα μελετήσουν τους μολυσματικούς μικροοργανισμούς, γιατί αυτοί ξέρουν ότι κάποια μέρα θα χρειαστούμε τέτοια βοήθεια.

Από τον Γανυμήδη θα λάβουμε όπως ήδη σας είπα όχι μόνο πλήρη πληροφόρηση γύρω από την 4η διάσταση αλλά επίσης το στήριγμα σε πολλά άλλα πεδία της επιστήμης και της σοφίας. Κάτοικοι διαφόρων πλανητών του απείρου θα συγκεντρωθούν έτοιμοι για να μας βοηθήσουν.

Εάν σήμερα υπάρχουν εργαστήρια που Ρώσοι και Βορειοαμερικανοί έχουν βάλει σε τροχιά, επίσης είναι βέβαιο ότι υπάρχει και άλλη τάξη κοσμικών εργαστηρίων, αυτών που έχουν βάλει σε τροχιά εξωγήινοι άνθρωποι. Σε αυτά τα εργαστήρια κατασκευάζεται τεχνητό αίμα γιατί θα φτάσει η στιγμή που θα είναι απαραίτητο να υπάρχουν τράπεζες αίματος στο σύμπαν σε τροχιά. Ναι οι άνθρωποι άλλων κόσμων θα συγκεντρωθούν για να μας βοηθήσουν μέχρι και στο ίδιο το πεδίο της ιατρικής.

Διαλογιστείτε πάνω σε όλα αυτά αδελφοί, διαλογιστείτε και καταλάβετε την τρομερή στιγμή στην οποία ζούμε. Έχοντας καταλάβει όλα αυτά βαθιά, ξέροντας όλα αυτά, πρέπει να ξέρουμε επίσης την ανάγκη που υπάρχει για να αυξάνουμε την γνώση, να ανοίγουμε το αδιέξοδο χωρίς διαφυγή, να δίνουμε σε όλους την σοφία για να μπορέσουν να ξεφύγουν από αυτήν την φριχτή κόλαση στην οποία βρισκόμαστε.

Η Διεθνής Γνωστική Κίνηση προχωρά νικηφόρα σε όλα τα πεδία των μαχών και ήδη τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει σε αυτή την θριαμβευτική και λαμπρή πορεία. Η κίνησή μας έχει μονάχα έναν σκοπό, να αρχίσει την νέα εποχή του Υδροχόου μέσα στην ένδοξη βροντή της σκέψης.

Ο Ουρανός είναι ο αντιβασιλέας του αστερισμού του Υδροχόου και αυτό είναι κάτι βαθιά συμβολικό, αγαπητοί μου αδελφοί. Ο Ουρανός κυβερνά τους σεξουαλικούς αδένες και για αυτό η Γνωστική Κίνηση θα διδάξει με σαφήνεια την Sahaja Maithuna, την σεξουαλική μαγεία, την εσωτεριστική βάση της νέας εποχής. Ο Ουρανός είναι με την σειρά του, σαν πρωτογενής βασιλιάς της βυθισμένης Ατλαντίδας, αυτό που μπορούμε να πούμε σαν Ur- Anas, η πρωτογενής φωτιά και νερό που καθορίζουν την πρώτη Ηλιακή-Σεληνιακή λατρεία του ανδρογύνου ΙΟ. Εκεί ακριβώς συναντάμε την ρίζα της Χαλδαϊκής άστρο-θεουργίας και για αυτό ο Ουρανός, ο Asura-Maya, ο πρώτος Άτλαντας δεν είναι παρά ο πρώτος αποκαλυπτής των σεξουαλικών μυστηρίων.

Το ιερό μάντραμ ΟΜ ΜΑΝΙ ΠΑΝΤΜΕ ΧΟΥΜ αντιστοιχεί στους Θεούς Ήλιος-Σελήνη, φαλλός-μήτρα, στους οποίους κρύβεται το θαυμαστό κλειδί του Μεγάλου Αρκάνο. Το ΙΟ Pitar είναι ο Ήλιος, ο φαλλός, ΟΜ ΜΑΝΙ είναι η μήτρα, η Σελήνη. ΟΜ ΜΑΝΙ ΠΑΝΤΜΕ ΧΟΥΜ είναι το άνθος του λωτού με τους πόλους του αρσενικό και θηλυκό βυθισμένους μέσα στα γενεσιακά νερά της πρώτης στιγμής. Οποιαδήποτε διδασκαλία χωρίς την Sahaja Maithuna καταλήγει από τα γεγονότα ανεπίκαιρη για την νέα εποχή του Υδροχόου. Δεν είναι δυνατόν να εισχωρήσουμε στα Μεγάλα Μυστήρια της Λευκής Αδελφότητας χωρίς της διδασκαλία του Urano, του Asura-Maya, του πρώτου αποκαλυπτή.

Οι Εβραίοι Καβαλιστές ανακαλύπτουν την κυβική πέτρα του Jesod ακριβώς στο σεξ, στα δημιουργικά όργανα και αυτό είναι βαρυσήμαντο. Είναι φανερό ότι αυτή η Σεφιροτική πέτρα αναλύθηκε επίσης και από τους μεγάλους αλχημιστές του μεσαίωνα. Προβάλει με ισημερινή σαφήνεια σε κάθε φως η διάσημη Φιλοσοφική Λίθος των αρχαίων σοφών. Το να οικοδομήσουμε είναι απαραίτητο, αγαπητοί μου αδελφοί, αλλά πρέπει να το κάνουμε πάνω στην ζωντανή πέτρα, πάνω στην βάση του σεξ.

Οικοδομώ σημαίνει χτίζω, ανεγείρω, υψώνω, σηκώνω, εργάζομαι κλπ. Όλες οι σχολές ψευδοαποκρυφιστικού και ψευδοεσωτεριστικού τύπου συμβουλεύουν μια ζωή παιδαγωγική και ουσιαστικά αξιοπρεπή αλλά δυστυχώς δεν δίνουν το κλειδί, το αγνοούν. Οικοδομητές υπάρχουν πολλοί, άνθρωποι όλων των σχολών και πεποιθήσεων του κόσμου είναι αφιερωμένοι στο να οικοδομούν. Αυτή η κυβική πέτρα του Jesod, τοποθετημένοι από τους Ιουδαίους ραβίνους στο σεξ, είναι το θεμέλιο της οποιασδήποτε αυθεντικής οικοδόμησης. Δυστυχώς εκατομμύρια οικοδομητών την απορρίπτουν.

Ο Ιησούς ο μεγάλος Καβίρ είπε: «Η πέτρα που απέρριψαν οι οικοδομούντες (οικοδομητές) έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος». Ο Κύριος το έκανε αυτό και είναι πράγμα θαυμαστό στα μάτια μας. Για αυτό σας έχει ειπωθεί ότι το βασίλειο του Θεού θα αφαιρεθεί από σας και θα δοθεί σε ανθρώπους που έχουν καρποφορήσει τους καρπούς Αυτού και «εκείνοι που θα πέσουν πάνω σε αυτήν την πέτρα θα συντριβούν».

Ο Πέτρος, Patar, ο μεγάλος Ιεροφάντης είπε: «Ιδού, βάζω στην Σιών ακρογωνιαίο λίθο, διαλεγμένο, πολύτιμο και αυτός που πιστεύει σε αυτόν δεν θα ντροπιαστεί (ηττηθεί). Για σας που πιστεύετε είναι πολύτιμη, αλλά για αυτούς που δεν πιστεύουν, η πέτρα που οι οικοδομούντες απέρριψαν έγινε η κεφαλή της γωνίας, πέτρα που ο κόσμος σκοντάφτει και πέτρα του σκανδάλου».

Αυτό είναι ακριβώς το σεξ, αγαπητοί μου αδελφοί. Πέτρα στην οποία ο κόσμος σκοντάφτει, ναι, και πέτρα του σκανδάλου, εσείς το γνωρίζετε. Είναι εκατομμύρια οι οικοδομούντες που την απορρίπτουν. Οι οικοδομούντες κάθε τύπου θέλουν να διαφύγουν από την σεξουαλική μαγεία λέγοντας: «Τέτοια πέτρα είναι ο λόγος». Αλλά δεν θέλουν να δώσουν δεκάρα για το ότι η βάση του λόγου είναι το σεξ. Σπάνιος είναι ο οικοδομών που δεν ψάχνει ντοκουμέντα για τις υπεκφυγές του, αυτοί θέλουν να απορρίπτουν την κυβική πέτρα του Jesod.

Η Επαναστατική Γνωστική Κίνηση δεν θέλει υπεκφυγές, διδάσκεται τα μυστήρια του σεξ, θέλουμε να οικοδομήσουμε τον εσωτερικό ναό μας πάνω στην ζωντανή πέτρα, ποτέ πάνω στην άμμο. Ακολουθούμε το δρόμο του 4ου μονοπατιού, τον θαυμαστό δρόμο. Θυμηθείτε αγαπητοί μου αδελφοί ότι ο σταυρός είναι φαλλικός, ότι το κάθετο ξύλο είναι αρσενικό και το οριζόντιο είναι θηλυκό. Στην διασταύρωση και των δυο βρίσκεται το κλειδί της κάθε εξουσίας.

Σε μας έχει ανατεθεί η ευγενική αποστολή να αποκαλύψουμε το μονοπάτι και να το κάνουμε κοινό για πρώτη φορά και κάτω από το φως της ημέρας. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι υπάρχουν 3 μονοπάτια, υπάρχουνε κάποιοι που δίνουνε έμφαση στην ιδέα των 7 μονοπατιών, υπάρχουν κάποιοι που ορκίζονται ότι είναι 12 τα μονοπάτια. Εμείς διαβεβαιώνουμε επίσημα και στο όνομα της αλήθειας ότι υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι και αυτό είναι του σεξ.

Όπως τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σεξ, είναι έκδηλο ότι η Γνωστική Κίνηση φέρνει μια πραγματική επανάσταση πνευματική και πολιτιστική σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Γνώση είναι η ρίζα του Χριστιανισμού αγαπητοί μου αδελφοί, η ζωντανή φλόγα του Βουδισμού, το …. του Κορανίου κλπ. Η διδασκαλία μας ανοίγει το αδιέξοδο χωρίς διαφυγή για να το εκμεταλλευτούμε και να το εκμεταλλευτεί στ’ αλήθεια κάθε πρόσωπο με καλή θέληση. Θυμηθείτε αγαπητοί μου αδελφοί ότι το σύνθημα που μας διακρίνει είναι ΘΕΛΗΣΗ.

Αν κάποιος σας πει ότι υπάρχει άλλο μονοπάτι εκτός από το σεξ μπορείτε να είστε σίγουρος ότι αυτό δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μονοπάτι. Ευτυχώς μας έχει ανατεθεί η Ιερή Αποστολή να αποκαλύψουμε το μονοπάτι. Όλοι ορκίζονται ότι γνωρίζουν το μονοπάτι, αλλά μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι το μονοπάτι δεν το γνωρίζει κανείς σήμερα στον βέβηλο κόσμο. Εμείς πάμε να το αποκαλύψουμε και αυτό είναι ενδιαφέρον. Αυτοί που νομίζουν ότι το γνωρίζουν εξαπατούνται. Εμείς πάμε να παραδώσουμε ακριβώς όλα τα δεδομένα που υπάρχουν πάνω στο μονοπάτι. Τώρα θα πρέπει να καταλάβετε την Ιερή σας Αποστολή, αγαπητοί μου αδελφοί, καταλάβετέ την βαθιά.

Η Κίνησή μας προχωρά νικηφόρα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει σε αυτήν την λαμπρή και θριαμβευτική πορεία.

Η ώρα στην οποία βρισκόμαστε αγαπητοί μου αδελφοί είναι πραγματικά κρίσιμη στην πιο πλήρη έννοια της λέξης. Μου έρχεται σε αυτές τις στιγμές στην μνήμη ένα βαρυσήμαντο όραμα που είδα πριν λίγο καιρό. Βγήκα από το φυσικό σώμα, ντυμένος με το αστρικό σώμα. Στους ανώτερους κόσμους της Κοσμικής Συνείδησης ένα Γκουρού με προσκάλεσε να δω τους καιρούς του τέλους. Και αυτό που είδα αληθινά, αγαπητοί μου αδελφοί, ήτανε τρομερό σε μεγάλη μορφή. Πόλεμοι και φήμες πολέμων σε όλα τα μέρη, κραυγές τρόμου παντού, νοσοκομεία γεμάτα ανθρώπους, πράγματα τρομερά. Διέσχισα τους δρόμους μια γιγάντιας μεγαλούπολης, τότε συνάντησα πολλά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα κινούμενα από την πυρηνική ενέργεια, αυτοκίνητα που επέπλεαν στο διάστημα σε μικρό ύψος.

Αυτό συμπίπτει ακριβώς με το όραμα εκείνο που είχε η Σίβυλλα της Πράγας, όμοιο με την ίδια μορφή. Και μετά, αγαπητοί μου αδελφοί, είδα έναν κούφιο κρυστάλλινο πύργο που υψωνόταν μέχρι τον ουρανό, ζωντανό σύμβολο του πύργου της Βαβέλ. Κρυστάλλινος, αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να κομματιαστεί, ένας εύθραυστος πύργος, όπως θα το δείτε αργότερα δια μέσου των καιρών. Και μέσα από αυτόν τον πύργο ανέβαιναν και κατέβαιναν σκάφη διαφόρων ειδών, σκάφη και πύραυλοι, αγαπητοί μου αδελφοί, κινούμενοι από την ατομική ενέργεια. Και είδα ότι εκεί μπορούσε κάποιος τέλεια να αγοράσει το εισιτήριο του για να πάει στην Σελήνη, στον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Άρη, τον Δία, τον Κρόνο, σε οποιονδήποτε πλανήτη του Ηλιακού συστήματος. Σκέφτηκα τότε αυτός είναι ο πύργος της Βαβέλ που ήδη έχει ολοκληρωθεί.

Κάνω μια παρένθεση για να σας πω ότι στην Ατλαντίδα έχει συμβεί το ίδιο αγαπητοί μου αδελφοί. Και όταν ο πύργος της Βαβέλ ολοκληρώθηκε, όταν κάποιος μπορούσε να μεταφερθεί με οποιοδήποτε ατομικό σκάφος σε πλανήτη του Ηλιακού συστήματος που ήθελε, τότε ήρθε η επανάσταση των αξόνων της Γης, οι θάλασσες έφυγαν από την τροχιά τους και κατάπιαν την Ατλαντίδα. Εσείς το γνωρίζετε, αυτός ήταν ο παγκόσμιος κατακλυσμός. Αλλά αφήνοντας κατά μέρος αυτή την μικρή παρένθεση συνεχίζουμε με την διήγηση.

Ρώτησα τότε, αγαπητοί μου αδελφοί, τον Γκουρού:

-Ποιο έτος είναι αυτό στο οποίο βρισκόμαστε;

Αυτός απάντησε:

-Έτος 2500.

Δηλαδή το τελικό έτος της ηλεκτροχημικής εποχής, το τελικό έτος της Κάλι-Γιούγκα. Και μπήκα αδερφοί σε ένα μεγάλο εργαστήριο και είδα εκεί το συμβολισμό ή την αλληγορία του μεγάλου δυναμικού της Γήινης ατομικής ενέργειας. Φάνηκε ένας τεράστιος γίγαντας απλωμένος στο έδαφος, σύμβολο ζωντανό του μεγάλου ατομικού δυναμικού. Και οι επιστήμονες προσπαθούσαν να βγάλουν την πυρηνική ενέργεια από αυτό το γίγαντα, από τον εγκέφαλο και από την καρδιά. Φοβούνταν χωρίς αμφιβολία ότι ο γίγαντας θα ξυπνούσε και θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά.

Ναι, αυτός ο γίγαντας όπως σας είπα είναι κοιμισμένος. Αυτοί ήξεραν ότι κοιμόταν αλλά στο τέλος ο κολοσσός ξύπνησε, ναι, ξύπνησε το ατομικό δυναμικό όλης της φύσης, ήρθε η αλυσιδωτή αποσύνθεση του ατόμου και τελείωσε με τους επιστήμονες και με τον κόσμο ολόκληρο. Επιταχύνθηκαν οι σεισμοί, γιγάντια κύματα που ποτέ πριν δεν είχαν ειδωθεί μαστίγωναν άγρια τις ακτές. Παντού ακούγονταν τρόμοι, φαίνονταν πράγματα αδύνατον να περιγραφούν με λέξεις. Η ραδιενέργεια είχε καταστρέψει ολοκληρωτικά το φώσφορο των εγκεφάλων και οι άνθρωποι έμοιαζαν τρελοί, χωρίς κανένα έλεγχο και γίνονταν δράματα που ποτέ πριν δεν είχαν γίνει. Και παρατηρούσα, αδελφοί, και ένιωθα έναν ήχο παράξενο που έβγαινε μέσα από τα βαθιά κύματα του ωκεανού. Και εκεί στο μάκρος είδα τον διάσημο κόκκινο πλανήτη για τον οποίο μιλούν οι επιστήμονες, ναι τον είδα.

Αυτός ο κόσμος έρχεται μέσα από το αναλλοίωτο άπειρο με πορεία ακριβώς προς τον κόσμο στον οποίο ζούμε, προς την Γη. Και όσο εκείνος ο πλανήτης πλησίαζε γινόταν γιγάντιος και γιγάντιος στην ματιά και αναπτυσσόταν συνεχώς και φαινόταν ένας ήλιος ακτινοβόλος και τρομερός. Και ήρθε μια στιγμή που κάλυψε όλο τον ορίζοντα. Τότε κατάλαβα αγαπητοί μου αδελφοί, ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, έτσι το κατάλαβα και ακριβώς έγινε η σύγκρουση, συγκρούσθηκαν.

Τότε δεν έβλεπα αγαπητοί μου αδελφοί, παρά μόνο φωτιά και ατμούς νερού. Εξαφανίστηκαν όλες οι γαίες, οι δυο πλανητικές μάζες συντήχθηκαν σε μια μόνο και τα νερά των θαλασσών των δυο πλανητών ενώθηκαν και ξεχείλισαν τρομακτικά πλημμυρίζοντας όλη την πλανητική μάζα. Και εξαφανίστηκε ότι είχε ζωή και δεν απέμεινε καμία πόλη αγαπητοί μου αδελφοί. Έτσι τελείωσε, έτσι θα τελειώσει το Κάλι-Γιούγκα. Σε τέτοια μυστικιστική βαρυσήμαντη εμπειρία, σηκώνοντας τα χέρια μου ικέτευσα και παρακάλεσα το Θεϊκό να μου επιτρέψει να δω την μελλοντική Ιερουσαλήμ. Και είδα την ανθρωπότητα του μέλλοντος.

Έτσι είναι λοιπόν αδελφοί το μέλλον που μας περιμένει. Είναι φανερό ότι σε αυτήν την Γη του αύριο και για αυτούς τους νέους ουρανούς και την νέα γη θα επιστρέψει ο σπόρος, ο οποίος τώρα έχει παρθεί σε άλλους κόσμους. Έτσι επίσης θα εκπληρωθούν τα λόγια των προφητών με πλήρη ακρίβεια.

Οι καιροί που μας περιμένουν είναι λοιπόν τρομεροί σε μεγάλη μορφή αγαπητοί μου αδελφοί και για αυτό σας προσκαλώ να εργάζεστε έντονα στο Μεγάλο Έργο του Πατέρα, να ανοίξετε Λουμισιάλες παντού. Να εργάζεστε για τους γύρω σας βοηθώντας, εργαζόμενοι με τους εαυτούς μας με την σκληρή πέτρα, μετατρέποντάς την σε τέλεια κυβική πέτρα, θα φτάσουμε στην εσώτερη αυτοπραγμάτωση του Είναι.

Οι επιστήμονες, αδελφοί, έχουν μπορέσει να διαπιστώσουν με πλήρη ακρίβεια το ζήτημα αυτού του πλανήτη που έρχεται να χτυπήσει το δικό μας. Έχουν δοθεί ανακοινώσεις παντού, έχουν κάνει δημοσίευση, υπάρχει ένα βιβλίο από εδώ που μιλάει ακριβώς για τον κόκκινο πλανήτη. Ετοιμάζονται οι σοφοί να τον απομακρύνουν με ατομικές βόμβες. Θέλουν να απομακρύνουν με εκρήξεις αυτόν τον κόσμο από την τροχιά μας. Υπολογίζουν ότι το γεγονός θα συμβεί το έτος 2400 και κάτι, δεν έχουν ακριβή ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία. Εμείς γνωρίζουμε ακριβώς ότι το γεγονός θα γίνει το έτος 2500.

Εργαζόμαστε λοιπόν, αγαπητοί μου αδελφοί, για τίποτε λιγότερο από το να αρχίσουμε την εποχή του Υδροχόου, εργαζόμαστε για να διασώσουμε αυτούς που μπορούμε, αυτούς που θέλουν να διασωθούν, αλλά είναι απαραίτητο να δώσουμε μορφή στην Γνωστική μας Κίνηση, να την οργανώνουμε κάθε φορά καλύτερα, να εγκαθιστούμε τις τρεις Κάμαρες. Η Κίνησή μας πρέπει να έχει ακριβώς τρεις Κάμαρες, κάθε Λουμισιάλ πρέπει να έχει τις τρεις Κάμαρες για την εκπαίδευση των σπουδαστών μας. Στον αγνότατο κήπο της Θεϊκής γλώσσας που σαν ένα χρυσό ποτάμι τρέχει κάτω από την πυκνή ζούγκλα του Ήλιου τα Γνωστικά μας κέντρα θα λάβουν ένα όνομα και αυτό είναι Λουμισιάλ.

Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε, για το καλό της Μεγάλης Αιτίας, για την οποία αγωνιζόμαστε ότι κάθε Γνωστικό Λουμισιάλ έχει τρεις Κάμαρες, ή πρέπει να έχει:

α) Κάμαρα εξωτερική ή κοινή.

β) Κάμαρα μεσαία ή της μέσης.

γ) Κάμαρα εσωτερική ή πολύ κρυφή. Σε όρους κοινούς και συνηθισμένους και για να απλοποιήσουμε λίγο, λέμε: Πρώτη Κάμαρα, Δεύτερη Κάμαρα, Τρίτη Κάμαρα.

Είναι καθήκον της Πρώτης Κάμαρας να απευθύνεται στο σεβαστό κοινό χωρίς καμία διάκριση, χωρίς διαφορές φύλου, φυλής, τάξης, πεποίθησης ή χρώματος. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος καθαγιασμένος για να μπει στην Πρώτη Κάμαρα. Οποιοδήποτε πρόσωπο που περνά από τον δρόμο μπορεί να μπει στην Πρώτη Κάμαρα. Οι διδασκαλίες της Πρώτης Κάμαρας βασίζονται στα βιβλία μας Kinder εισαγωγής στην Γνώση: Στοιχειώδες Αλφαβητάριο, Πέρα από τον Θάνατο, Παρατηρώντας το Μυστήριο κλπ, αργότερα θα γραφτούν πολλά βιβλία Kinder. Επίσης θα συμβουλεύονται στην πρώτη Κάμαρα τις Ιερές Γραφές του Χριστιανισμού, του Μωαμεθανισμού, του Βουδισμού, των Περσών, των Μάγιας κλπ. Θα συμβουλεύουμε την Βίβλο, το Κοράνι, το Ευαγγέλιο του Βούδα και πάρα πολλά άλλα. Στην Πρώτη Κάμαρα δεν πρέπει να διδάσκουμε την σεξουαλική μαγεία για να αποφύγουμε να σκανδαλιστούν οι άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει για αυτήν. Ούτε θα υπάρχει λειτουργία για αυτήν την Πρώτη Κάμαρα γιατί είναι φανερό ότι οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι.

Καλά, με αυτό αποχωρίζομαι από όλους εσάς ευχόμενος, αγαπητοί μου αδελφοί, ότι το έτος 1972 θα είναι έτος επιτυχιών, το 71 και το 72 θα είναι έτη επιτυχιών για όλους εσάς. Καλώς, τώρα να θυμάστε εσείς σε μορφή συνεχή και καθημερινή την λειτουργική μας φράση: «Να είναι όλα τα όντα ευτυχή, να είναι όλα τα όντα μακάρια, να είναι όλα τα όντα σε ειρήνη»!

Σαμαέλ Αούν Βεόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη