Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Μαΐου 2012

Ο Τέλειος Γάμος - β μέρος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 Γάϊο

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 Η Άμεση Γνώση

Τί να κάνει; Τί να κάνει; Τί να κάνει;. Πρακτική

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 Να Αυξάνεστε και να Πληθύνεστε

Η εκπαίδευση των γιων. Η αμαρτία. Εκπαίδευση. Τό επάγγελμα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 Οι δύο Τελετουργίες

Το τελευταίο δείπνο. Οι σεξουαλικές δυνάμεις και η τελετουργία. Η Γνωστική εκκλησία. Μυστήρια.Ο χριστός. Ανάσταση. Μετάληψη. Ιερά ενδύματα. Ο βωμός της ιερουργίας. Επιφάνια. Πραιτώρια. Κλειδί για συνειδητή αστρική εξοδο. Κλειδί για να φορτωνόμαστε το φυσικό σώμα σε κατάσταση Χίνας. Γενικές απόψεις της γνωστικής τελετουργίας. Οι τέσσερις εποχές. Το Πάτερ Ημών

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 Οι δύο Μαρίες

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14 Η Δουλειά με το Δαιμόνιο

Η καταγωγή του Εγώ. Ζωικά ένστικτα. Ο νους. Επιστροφή του σατανά. Θάνατος του σατανά. Το Μεγάλο σφάλμα. Ο θεός δεν εξελίσσεται ανοδικά. Ο σατανάς εξελίσσεται ανοδικά. Ολοκληρωτική επανάσταση. Ο πόνος. Ο χρόνος. Τα επτά βασικά κέντρα του ανθρώπου. Τεχνική για την διάλυση του Εγώ. Κίνηση. Ένστικτο. Το σεξ. Ο απόλυτος θάνατος του σατανά. Η μοιχεία. Η ρίζα του πόνου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 Η Αγαμία

Νόμοι των σωμάτων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16 Η Αφύπνιση της Συνείδησης

Γοητεία. Ο ύπνος. Το να θυμάται κανείς τον εαυτό του. Συμπληρωματική πρακτική. Το κάστρο των δύο σαλονιών. Υπομονή και επιμονή. Οι τέσσερις καταστάσεις της συνείδησης. Η ανυπομονησία

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΑΤΟ

Γάϊο

Όταν στο Ιερό των Ιερών (Sanctum Sanctorum) του Ναού του Σολομώντα ο Ανώτατος Ιερέας τραγουδούσε το τρομερό μάντραμ Ι.Α.Ο., αντηχούσαν τα τύμπανα του Ναού για να εμποδίζουν τους βέβηλους να ακούσουν το ύψιστο Ι.Α.Ο.

Ο μεγάλος Δάσκαλος Ουιρακότσα (Huiracocha) λέει στην «Γνωστική Εκκλησία» το εξής: «Ο Διόδωρος είπε: Να ξέρετε ότι μεταξύ όλων των θεών ο πιο ύψιστος είναι ο Ι.Α.Ο.

Ο Άδης είναι ο χειμώνας. Ο Ζευς αρχίζει την άνοιξη. Ο Ήλιος το καλοκαίρι και το φθινόπωρο επιστρέφει στην δραστηριότητα ο Ι.Α.Ο. που δουλεύει σταθερά.

Ο Ι.Α.Ο., είναι ο Jovis Pater (Γιόβις Πάτερ), είναι ο Ζεύς (Jupiter-Γιούπιτερ), τον οποίο ονομάζουν οι Εβραίοι χωρίς δικαίωμα Ιαβέ. Ο Ι.Α.Ο. προσφέρει το ουσιώδες κρασί της ζωής, ενώ ο Ζεύς

είναι ένας σκλάβος του Ήλιου».

Ι. IGNIS (Φωτιά, Ψυχή)

Α. AGUA (Νερό, Ουσία)

Ο. ORIGO (Αιτία, Αέρας, Καταγωγή)

Ο Ουιρακότσα λέει: «Ι.Α.Ο. είναι το όνομα Θεός μεταξύ των Γνωστικών». Το θεϊκό πνεύμα συμβολίζεται από το φωνήεν Ο, που είναι ο αιώνιος κύκλος. Το γράμμα Ι συμβολίζει το εσωτερικό Είναι κάθε ανθρώπου, όμως και τα δύο αναμειγνύονται στο γράμμα Α ως σημείο στηρίγματος. Αυτό είναι το δυνατό μάντραμ η μαγική λέξη που πρέπει να τραγουδάμε όταν ασκούμε την σεξουαλική μαγεία με την ιέρεια σύζυγο.

Πρέπει να παρατείνεται ο ήχος των τριών δυνατών φώνηέντων έτσι: ΙΙΙΙΙ, ΑΑΑΑΑ, ΟΟΟΟΟ δηλαδή μακραίνοντας τον ήχο κάθε φωνήεντος. Αφού τον έχουμε εισπνεύσει γεμίζοντας τους πνεύμονες μετά εκπνέουμε τον αέρα. Εισπνέουμε μετρώντας μέχρι το είκοσι. Κρατιόμαστε μετρώντας μέχρι το είκοσι και μετά εκπνέουμε τον αέρα τονίζοντας το γράμμα Ι. Στην εκπνοή μετράμε μέχρι το είκοσι. Το ίδιο επαναλαμβάνουμε με το γράμμα Α. Μετά συνεχίζουμε με το γράμμα Ο. Αυτό είναι για επτά φορές. Μετά συνεχίζουμε με τα δυνατά αρχαϊκά μάντραμ. Καουλακάου (Kawlakaw), Σαουλασάου (Sawlasaw), Θέεσαρ (Zeesar)

Το Καουλακάου (Kawlakaw) κάνει να δονείται ο Άνθρωπος Πνεύμα.

Το Σαουλασάου (Sawlasaw) βάζει σε δόνηση την ανθρώπινη, γήινη προσωπικότητα.

Το Θέεσαρ (Zeesar) κάνει να δονείται το αστρικό του ανθρώπου. Αυτά είναι αρχαιότατα μάντραμ.

Ο θεϊκός Σωτήρας του κόσμου όταν έκανε αυτήν την πρακτική με την Ιέρειά του στην πυραμίδα του Χεφρήνου, τραγουδούσε μαζί της το δυνατό και ιερό μάντραμ της Φωτιάς. Αυτό είναι: INRI. Ο Κύριος όλης της λατρείας εξασκήθηκε στην Αίγυπτο με την Ίσιδά του. Αυτός συνδύασε αυτό το μάντραμ με τα πέντε φωνήεντα Ι, Ε, Ο, ΟΥ, Α.

INRI, ΕΝΡΕ, ΟΝΡΟ, ΟΥΝΡΟΥ, ΑΝΡΑ. Το πρώτο είναι για την διόραση. Το δεύτερο για το μαγικό αυτί. Το τρίτο για το τσάκρα της καρδιάς, κέντρο διαισθητικό. Το τέταρτο για το ηλιακό πλέγμα ή κέντρο τηλεπαθητικό. Το πέμπτο για τα πνευμονικά τσάκρας, Αυτά απονέμουν την εξουσία να θυμόμαστε τις προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Το μάντραμ INRI και οι τέσσερις διαιρέσεις του που εφαρμόζονται στα τσάκρας, τονίζονται χωριστά σε δυο συλλαβές και μετά παρατείνοντας τον ήχο καθενός από τα τέσσερα μαγικά γράμματα. Με αυτά τα μάντραμ φέρνουμε την σεξουαλική Φωτιά στα τσάκρας κατά την διάρκεια των πρακτικών σεξουαλικής μαγείας.

Επιστρέφοντας τώρα στο Ι.Α.Ο., το οποίο είναι όπως είπαμε το όνομα θεός μεταξύ των Γνωστικών, θα προσθέσουμε τα ακόλουθα:

Το φωνήεν Ι κάνει να δονείται ο αδένας της επίφυσης και το έμβρυο της ψυχής που κάθε ανθρώπινο ον έχει ενσαρκωμένο. Το φωνήεν Α βάζει σε υψηλή δόνηση το φυσικό όχημα και το εξαιρετικό Ο κάνει να δονούνται οι όρχεις, μετατρέποντας θαυμάσια το σπερματικό λικέρ, μέχρι να το μετατρέψει σε χριστικές ενέργειες που θα ανέβουν νικηφόρα μέχρι το Δισκοπότηρο (Εγκέφαλος).

Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη αρχίζει τραγουδώντας τον Λόγο: «Στην αρχή ήταν ο Λόγος και ο Λόγος ήταν με τον Θεό και Θεός ήταν ο Λόγος. Αυτός ήταν στην αρχή με τον Θεό. Όλα μέσω αυτού έγιναν. Και χωρίς αυτόν τίποτα από όσα έγιναν, δεν έγινε. Σε αυτόν ήταν η ζωή και η ζωή ήταν το φως των ανθρώπων. Και το φως φέγγει στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν το κατάλαβε». (Από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη).

Η λέξη JUΑΝ (Χουάν), (Ιωάννης), αναλύεται σε πέντε φωνήεντα, έτσι: ΙΕΟΥΑ, ΙΕΟΥΑΝ. Όλο το Ευαγγέλιο του Ιωάννη είναι το Ευαγγέλιο του Λόγου.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διαχωρίζουν τον Θεϊκό Λόγο από την σεξουαλική μαγεία. Αυτό είναι παράλογο. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει τον Λόγο αποκλείοντας την σεξουαλική μαγεία. Ο Ιησούς, που είναι η ίδια η ενσάρκωση του Λόγου, ο Ιησούς, που είναι ο ίδιος ο Λόγος γινόμενος σάρκα, δίδαξε σεξουαλική μαγεία, συγκεκριμένα στο ίδιο το Ευαγγέλιο του Ιωάννη. Είναι αναγκαίο να μελετήσουμε τώρα το Ευαγγέλιο του Ιωάννη, Κεφάλαιο 3, από τον στίχο 1 μέχρι 21. Να δούμε:

«Ήταν κάποιος άνθρωπος από τους Φαρισαίους που ονομαζόταν Νικόδημος, άρχοντας των Ιουδαίων. Αυτός ήρθε την νύχτα προς τον Ιησού και του είπε: Ραββί, ξέρουμε ότι από τον Θεό ήρθες Δάσκαλος. Γιατί κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτά τα σημεία τα οποία εσύ κάνεις, αν δεν είναι ο θεός μαζί του. Αποκρίθηκε ο Ιησούς και του είπε: Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δεν γεννηθεί επάνω, δεν μπορεί να δει την βασιλεία του Θεού».

Να αγαπητέ αναγνώστη ένα σεξουαλικό πρόβλημα. Η γέννηση πάντα ήταν και θα είναι σεξουαλική. Κανένας δεν μπορεί να γεννηθεί από θεωρίες. Δεν έχουμε γνωρίσει τον πρώτο γεννημένο από κάποια θεωρία ή από κάποια υπόθεση. Το να γεννιέσαι δεν είναι ζήτημα πεποιθήσεων... Αν με το να πιστεύουμε μόνο στα Ευαγγέλια γεννιόμασταν, τότε γιατί δεν έχουν γεννηθεί όλοι οι μελετητές της Βίβλου; Αυτό το να γεννιέσαι δεν είναι ζήτημα του να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις. Κανένα παιδί δεν γεννιέται από πεποιθήσεις. Γεννιέται από μια σεξουαλική πράξη. Αυτό είναι σεξουαλικό ζήτημα. Ο Νικόδημος αγνοούσε το μεγάλο Αρκάνο και απάντησε μέσα στην άγνοια του λέγοντας: «Πώς μπορεί ο άνθρωπος να γεννηθεί όταν είναι γέρος; Μπορεί να μπει ξανά στην κοιλιά της μητέρας του και να γεννηθεί;» Και απάντησε ο Ιησούς: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, ότι όποιος δεν γεννιέται από το νερό και από το πνεύμα, δεν μπορεί να μπει στο βασίλειο του θεού».

Είναι αναγκαίο αναγνώστη να ξέρεις εσύ ότι το Νερό του Ευαγγελίου είναι το ίδιο το σπέρμα και το Πνεύμα είναι η Φωτιά. Ο Γιος τον Ανθρώπου γεννιέται από το Νερό και την Φωτιά. Αυτό είναι απολύτως σεξουαλικό.

«Αυτό που γεννιέται από σάρκα είναι σάρκα και αυτό που γεννιέται από πνεύμα, είναι πνεύμα. Μην απορείς που σου είπα ότι πρέπει να γεννηθείτε επάνω». Είναι αναγκαίο να γεννιέται ο Δάσκαλος μέσα σε μας τους ίδιους. «Ο άνεμος από όπου θέλει φυσά και ακούς τον ήχο του. Όμως δεν ξέρεις ούτε από πού έρχεται ούτε προς τα πού πάει. Έτσι έχει γεννηθεί εκείνος που είναι γεννημένος από πνεύμα». Πραγματικά, εκείνος που γεννιέται από το πνεύμα λάμπει για μια στιγμή και μετά εξαφανίζεται μέσα στα πλήθη. Τα πλήθη δεν μπορούν να δουν τον Υπεράνθρωπο. Ο Υπεράνθρωπος γίνεται αόρατος για τα πλήθη. Έτσι όπως η χρυσαλλίδα δεν μπορεί να δει την πεταλούδα όταν αυτή έχει πετάξει, έτσι ο κανονικός, κοινός και συνηθισμένος άνθρωπος χάνει από την θέα του τον Υπεράνθρωπο. Ο Νικόδημος δεν κατάλαβε τίποτα από αυτό και απαντώντας είπε: «Πώς μπορεί να γίνεται αυτό;» Απάντησε ο Ιησούς και του είπε: «Εσύ είσαι δάσκαλος του Ισραήλ και δεν το ξέρεις αυτό;» Πραγματικά, ο Νικόδημος ήξερε τις άγιες γραφές γιατί ήταν ένας Ραββί, όμως δεν ήξερε την σεξουαλική μαγεία, γιατί ο Νικόδημος δεν ήταν μυημένος. Ο Ιησούς συνεχίζει λέγοντας: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω ότι από αυτό που ξέρουμε μιλάμε και ότι αυτό που έχουμε δει βεβαιώνουμε. Και δεν λαμβάνεις την μαρτυρία μας». Ο Ιησούς έδωσε μαρτυρία από όσα ήξερε, από όσα είχε δει και από όσα είχε δοκιμάσει από τον εαυτό του. Ο Ιησούς άσκησε σεξουαλική μαγεία με μια Ιέρεια της πυραμίδας του Χεφρήνος. Έτσι Αυτός γεννήθηκε. Έτσι ήταν πώς Αυτός ετοιμάστηκε για να ενσαρκώσει τον Χριστό. Έτσι ήταν πώς μπόρεσε να ενσαρκώσει τον Χριστό στον Ιορδάνη.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Ιησούς μετά αφότου έφυγε από την Αίγυπτο, ταξίδεψε στην Ινδία, Θιβέτ, Περσία, κλπ, και μετά γύρισε στην Αγια Γη και έλαβε την Βενούστα (της Αφροδίτης) μύηση στον Ιορδάνη. Όταν ο Ιωάννης βάφτισε τον Δάσκαλο Ιησού, τότε ο Χριστός μπήκε μέσα στην ψυχή του Δάσκαλου.

Ο Χριστός ανθρωποποιήθηκε. Ο Ιησούς θεϊκοποιήθηκε. Από αυτό το μείγμα του θεϊκού και του ανθρώπινου γίνεται αυτό που ονομάζεται ο Γιος του Ανθρώπου (ο Υπεράνθρωπος).

Αν ο Ιησούς δεν είχε ασκήσει σεξουαλική μαγεία στην Αίγυπτο δεν θα είχε σίγουρα ενσαρκώσει τον Χριστό, θα είχε γίνει ένας καλός Δάσκαλος όχι όμως το ζωντανό μοντέλο του Υπεράνθρωπου. «Αν σας έχω πει γήινα πράγματα και δεν πιστεύετε, πώς θα πιστεύατε αν σας έλεγα τα ουράνια;» Με αυτό βεβαιώνει ο μεγάλος Δάσκαλος ότι μιλάει για γήινα πράγματα, για την πρακτική της σεξουαλικής μαγείας. Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να γεννιόμαστε. Αν ο κόσμος δεν πιστεύει τα γήινα πράγματα, πώς θα μπορούσε να πιστεύει στα ουράνια.

«Και κανένας δεν ανέβηκε στον Ουρανό παρά εκείνος που κατέβηκε από τον Ουρανό, ο Γιος του Ανθρώπου που βρίσκεται στον Ουρανό».

Το Εγώ δεν μπορεί να ανέβει στον Ουρανό, γιατί δεν κατέβηκε από τον ουρανό.

Το Εγώ είναι σατανάς και πρέπει να διαλυθεί αναπόφευκτα. Αυτός είναι ο νόμος.

Μιλώντας για το Ιερό Φίδι είπε ο μεγάλος Δάσκαλος: «Και όπως ο Μωυσής σήκωσε το Φίδι στην έρημο, έτσι είναι αναγκαίο να σηκωθεί ο Γιος του Ανθρώπου». Χρειαζόμαστε να σηκώνουμε το Φίδι πάνω στην ράβδο, έτσι όπως το έκανε ο Μωυσής στην έρημο. Αυτό είναι θέμα σεξουαλικής μαγείας, γιατί η Κουνταλίνη ανεβαίνει μόνο με την σεξουαλική μαγεία. Μόνο έτσι μπορούμε να σηκώνουμε τον Γιο του Ανθρώπου, τον Υπεράνθρωπο, μέσα από εμάς τους ίδιους. Είναι αναγκαίο να σηκώνεται ο Γιος του Ανθρώπου, «για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σε Αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή». Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήδη έχουν αιώνια ζωή και ότι έχουν σωθεί. Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη. Η αθανασία είναι κάτι που δεν έχουν όλοι. Μόνο με το να γεννιόμαστε μπορούμε να την κατακτήσουμε. Ο κανονικός, κοινός θάνατος είναι μια αφαίρεση ακέραιων αριθμών. Έχοντας γίνει η πράξη μένουν μόνο οι αξίες. Αυτό είναι το πολλαπλό Εγώ.

Λεγεώνα φαντασμάτων που συνεχίζει. Κοιμισμένα φαντάσματα, ψυχρά φαντάσματα...

Όμως το πρόσωπο που αγαπάμε στην γη πέθανε. Δεν ήταν αθάνατο, πέθανε. Το Εγώ είναι ένα μάτσο αναμνήσεων. Αναμνήσεις του αγαπημένου όντος που πέθανε. Συνέχισαν μόνο οι αναμνήσεις. Το πρόσωπο πέθανε. Τα ονομαζόμενα σώματα αστρικό και αιτιατό, πραγματικά δεν είναι παρά φαντάσματα. Είναι αναγκαίο να εξασκούμε σεξουαλική μαγεία, να ζούμε το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου για να δημιουργούμε το ηλιακό αστρικό, τον ηλιακό νου και το ηλιακό αιτιατό. Εκείνος που ήδη έχει το ηλιακό αστρικό, συνεχίζει αιώνια, δεν χάνεται, είναι αιώνιος, ξυπνάει στο αστρικό και συνεχίζει ξύπνιος και ζωντανός μετά τον θάνατο του φυσικού σώματος. Τα ηλιακά οχήματα δημιουργούνται με την σεξουαλική μαγεία. Το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει μόνο ένα κλάσμα του αιτιατού (ανθρώπινη ψυχή). Το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει μόνο ένα έμβρυο της ψυχής. Όποιος δημιουργεί τα ηλιακά οχήματα, ενσαρκώνει την θεϊκή ψυχή του. Ο καθένας που ενσαρκώνει την ψυχή του μπορεί να προετοιμαστεί για να ενσαρκώσει τον Λόγο. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει τον Λόγο χωρίς προηγουμένως να έχει ενσαρκώσει την ψυχή του. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή του χωρίς να έχει δημιουργήσει τα ηλιακά οχήματα με την σεξουαλική μαγεία. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα αυτών των πραγμάτων. Εκείνος που δεν δημιουργεί τα ηλιακά οχήματα του, χάνεται αναπόφευκτα. Ευ- τυχισμένοι εκείνοι που έχουν σηκώσει τον Γιο του Ανθρώπου. Αυτοί δεν χάνονται. Αυτοί έχουν αιώνια ζωή.

«Γιατί αγάπησε ο Θεός τον κόσμο τόσο πολύ, που έδωσε τον Γιο του τον Μονογενή για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σε Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια. Επειδή δεν απέστειλε ο Θεός τον Γιο του στον κόσμο παρά μόνο για να σωθεί ο κόσμος μέσω Αυτού. Όποιος πιστεύει σε Αυτόν δεν κρίνεται. Όποιος όμως δεν πιστεύει, έχει ήδη κριθεί, γιατί δεν πίστεψε στο όνομα του Μονογενή Γιου του Θεού». Εμείς βεβαιώνουμε ότι την πραγματική πίστη και πεποίθηση την δείχνουμε με γεγονότα. Εκείνος που δεν πιστεύει στην σεξουαλική μαγεία, δεν μπορεί να γεννηθεί ακόμα και αν λέει, πιστεύω στον Γιο τον Θεού. Η πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή. Όποιος δεν πιστεύει στην σεξουαλική μαγεία που δίδαξε ο Ιησούς στον Νικόδημο, δεν πιστεύει στον Γιο του Θεού. Αυτοί χάνονται. Το πολλαπλό Εγώ επιστρέφει πολλές φορές για να ικανοποιήσει επιθυμίες, όμως ο νόμος της υποτροπής, ο νόμος της επανάληψης των ζωών έχει ένα όριο. Πιο πέρα από αυτό το όριο, βυθίζεται το Εγώ οριστικά στην άβυσσο και εκεί μετατρεμένο σε επικίνδυνο δαίμονα, διαλύεται βαθμιαία μέχρι να περάσει από τον Δεύτερο Θάνατο. Όλο αυτό γίνεται επειδή δεν δημιούργησε τα ηλιακά οχήματά του. Όλο αυτό, επειδή δεν πίστεψε στην σεξουαλική μαγεία που δίδαξε ο Ιησούς.

«Και αυτή είναι η καταδίκη: Γιατί το φως ήρθε στον κόσμο και οι άνθρωποι αγάπησαν περισσότερο τα σκοτάδια από το φως, γιατί τα έργα τους ήταν κακά.

Γιατί ο κάθε άνθρωπος που κάνει το κακό, μισεί το φως (μισεί την σεξουαλική μαγεία) και δεν έρχεται στο φως, για να μην αντικρούονται (συζητούνται) τα έργα του.

Όμως εκείνος που εργάζεται αληθινά, έρχεται στο φως για να εκδηλώνονται τα έργα του ότι είναι φτιαγμένα από τον θεό».

Όλα αυτά είναι από το κείμενο του Ιερού Ευαγγελίου του Ιωάννη. Είναι αναγκαίο να γεννιόμασε σε όλα τα επίπεδα. Τι κάνει ένας φτωχός άνθρωπος ή μια φτωχή γυναίκα γεμάτοι από θεωρίες, κάνοντας ασκήσεις κλπ, χωρίς να έχουν γεννηθεί στο αστρικό; Σε τι χρησιμεύει να δουλεύουμε με τον νου, αν δεν έχουμε ακόμα το διανοητικό σώμα; Το ανθρώπινο ον πρέπει να δημιουργεί πρώτα τα εσωτερικά οχήματά του και μετά μπορεί να εξασκήσει αυτό που θέλει και να μελετήσει αυτό που θέλει. Όμως πρώτα, πρέπει να δημιουργούμε τα εσωτερικά οχήματα για να έχουμε το δικαίωμα να ενσαρκώσουμε την ψυχή μας και αργότερα τον Λόγο.

Το ονομαζόμενο αστρικό ή το ονομαζόμενο διανοητικό δεν είναι παρά σκιές.

Χρειαζόμαστε να δημιουργούμε το πραγματικό αστρικό, το πραγματικό διανοητικό.

Όταν γεννιέται το ηλιακό αστρικό, το παλιό αστρικό, το κρύο φάντασμα, μετατρέπεται σε ένα κενό τσόφλι. Όταν γεννιέται το πραγματικό διανοητικό, το ηλιακό διανοητικό, το παλιό διανοητικό, το διανοητικό φάντασμα μετατρέπεται σε ένα άθλιο τσόφλι τελείως κενό. Τέλος, λέμε ότι όταν γεννιέται το πραγματικό αιτιατό, η ηλιακή θέληση, τότε ενσαρκώνουμε την θεϊκή ψυχή. Όταν φτάνουμε σε αυτά τα ύψη, ήδη έχουμε πραγματική ύπαρξη. Πριν, είμαστε σκίτσα ανθρώπων. Πριν, δεν έχουμε πραγματική ύπαρξη. Είμαστε άθλια φαντάσματα ανθρώπων.

Αυτά τα ηλιακά οχήματα γεννιούνται από το σεξ, είναι θέμα σεξουαλικό. Όπως είναι πάνω είναι κάτω. Αν το φυσικό γεννιέται από το σεξ, τα ανώτερα οχήματα γεννιούνται από το σεξ.

Κάθε άνθρωπος που δημιουργεί τα ηλιακά οχήματα, ενσαρκώνει την ψυχή του και μιλάει τότε τον χρυσό λόγο. Αυτή είναι η γλώσσα εξουσίας που ο άνθρωπος μιλούσε σε αυτήν την αρχαία γη, όπου λάτρευαν τους Γιους της Φωτιάς και που ονομαζόταν Αρκαδία. Αυτή είναι η γλώσσα στην οποία μιλάει όλο το σύμπαν, θεϊκή γλώσσα και με τρομερή εξουσία. Σε αυτήν την μυστηριώδη γλώσσα έγραψε ο Άγγελος της Βαβυλωνίας το τρομερό ΜΕΝΕ, ΜΕΝΕ, ΤΕΚΕΛ, ΟΥΦΑΡΣΙΝ στο περίφημο συμπόσιο του Βαλτάσαρ. Εκείνη την ίδια νύχτα συμπληρώθηκε η καταδίκη, η Βαβυλωνία καταστράφηκε και ο βασιλιάς πέθανε.

Λέγονται πολλά για την παγκόσμια γλώσσα, όμως αυτήν μπορούμε να την μιλάμε μόνο όταν ενσαρκώσουμε την ψυχή. Τότε η Κουνταλίνη ανθίζει στα εύφορα χείλη γινόμενη λόγος. Όταν η ανθρωπότητα έφυγε από τον παράδεισο, επειδή είχε χύσει το σπέρμα, ξέχασε τότε την θεϊκή γλώσσα, που σαν χρυσός ποταμός τρέχει μεγαλοπρεπώς στην πυκνή ζούγκλα του ήλιου. Οι ρίζες από οποιαδήποτε γλώσσα ανήκουν στην θεϊκή και πρωτόγονη γλώσσα. Ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει για να επιστρέψουμε να μιλάμε στην θεϊκή γλώσσα είναι η σεξουαλική μαγεία. Υπάρχει μια στενή σχέση μεταξύ των σεξουαλικών οργάνων και του δημιουργικού λάρυγγα. Στις παλιές σχολές μυστηρίων απαγορευόταν στους μυημένους να διηγούνται τις παλιές καταστροφές πριν από τον κατακλυσμό, από τον φόβο να τις επικαλεστούν και να τις φέρουν σε μια νέα εκδήλωση. Οι παλιοί ιεροφάντες ήξεραν ότι μεταξύ των στοιχείων της Φύσης και του Λόγου υπάρχει μια εσώτερη σχέση.

Το έργο που τιτλοφορείται «Λόγος, Μάντραμ, Μαγεία» του μεγάλου Δάσκαλου Γνωστικού Ροδόσταυρου Δρ. Αρνόλντο Κρουμ Χέλερ (Dr Arnoldo Krum Heller), είναι ένα αληθινό κόσμημα της απόκρυφης σοφίας. Τελειώνει ο μεγάλος Δάσκαλος λέγοντας σε αυτό το έργο το ακόλουθο: «Στους αρχαίους καιρούς υπήρχε μια σχολή μυστηρίων στην οποία εμφανιζόταν ένα δαχτυλίδι, στο οποίο βρισκόταν χαραγμένη η εικόνα της Ίσιδας και του Σέραπι ενωμένων με ένα φίδι» και προσθέτει ο γιατρός Κρουμ Χέλερ, «εδώ συνθέτω όλα εκείνα που έχω πει σε αυτό το βιβλίο». Στο όγδοο μάθημα του Ζωδιακού Κύκλου, ο γιατρός Κρουμ Χέλερ έγραψε μια παράγραφο που προκάλεσε σκάνδαλο σε πολλούς δοκησίσοφους. Αυτοί μετά τον θάνατο του Δάσκαλου έχουν προσπαθήσει να νοθεύσουν αυτήν την παράγραφο με τον δικό τους τρόπο, ο καθένας σύμφωνα με τις θεωρίες του. Πάμε τώρα να μεταγράψουμε την παράγραφο, την οποία ο Δάσκαλος Ουιρακότσα έγραψε. Να δούμε:

«Αντί της συνουσίας που φτάνει στον οργασμό, πρέπει στοχαστικά να προσφέρονται γλυκά χάδια, ερωτικές εκφράσεις και τρυφερές προσπάθειες, διατηρώντας σταθερά παράμερα τον νου από την ζωική σεξουαλικότητα, στηρίζοντας την πιο αγνή πνευματικότητα σαν να ήταν η σεξουαλική πράξη μια πραγματική θρησκευτική τελετουργία.

Εκτός αυτού, μπορεί και πρέπει ο άνδρας να εισάγει τον φαλλό και να τον διατηρεί στο θηλυκό φύλο, για να επέρχεται και στους δύο μια θεϊκή αίσθηση γεμάτη ευτυχία που μπορεί να διαρκεί ολόκληρες ώρες, απομακρυνόμενοι σε εκείνη την στιγμή που πλησιάζει ο σπασμός, για να αποφεύγεται η εκσπερμάτωση. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν κάθε φορά περισσότερη όρεξη για να χαϊδεύονται.

Αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται όσες φορές θέλουν, χωρίς ποτέ να επέρχεται η κούραση, όμως αντίθετα, είναι το μαγικό κλειδί για να ανανεωνόμαστε καθημερινά, διατηρώντας το σώμα υγιές και παρατείνοντας την ζωή γιατί είναι μια πηγή υγείας με αδιάκοπο μαγνητισμό.

Ξέρουμε ότι στον συνήθη μαγνητισμό, ο μαγνητιστής επικοινωνεί με την ροή στο αντικείμενο και αν ο πρώτος έχει αυτές τις δυνάμεις εξελιγμένες, μπορεί να θεραπεύσει στο λεπτό. Η μετάδοση της μαγνητικής ροής γίνεται συνήθως με τα χέρια ή με τα μάτια, αλλά είναι αναγκαίο να πούμε ότι δεν υπάρχει πιο δυνατός αγωγός, χίλιες φορές πιο δυνατός, χίλιες φορές ανώτερος από τους άλλους, από το αρσενικό μέλος και τον κόλπο ως δεκτικά όργανα.

Αν πολλά άτομα εξασκούν αυτό, γύρω τους θα σκορπιστεί δύναμη και θρίαμβος για όλους εκείνους με τους οποίους έχουν εμπορική ή κοινωνική επαφή. Όμως στην πράξη του ύψιστου, θεϊκού μαγνητισμού, τον οποίο αναφέρουμε, και οι δύο, άνδρας και γυναίκα μαγνητίζονται αμοιβαία, γινόμενοι ο ένας για τον άλλο σαν ένα μουσικό όργανο το οποίο όταν παίζεται, βγάζει ή ξεριζώνει θαυμάσιους και μυστηριώδεις ήχους και γλυκές αρμονίες. Οι χορδές αυτού του οργάνου βρίσκονται σκορπισμένες σε όλο το σώμα και είναι τα χείλια και τα δάχτυλα οι κύριοι οργανοπαίχτες του, με τον όρο να πρυτανεύει σε αυτήν την πράξη η πιο απόλυτη αγνότητα, που είναι εκείνη που θα μας κάνει μάγους σε αυτήν την ύψιστην στιγμή». Μέχρι εδώ ο γιατρός Κρουμ Χέλλερ. Αυτός είναι ο δρόμος της μύησης. Από αυτόν τον δρόμο φτάνουμε στην ενσάρκωση του Λόγου.

Μπορούμε να είμαστε μαθητές Ροδοσταυρισμού, Θεοσοφισμού, Μυστικισμού. Μπορούμε να ασκούμε Γιόγκα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλα αυτά υπάρχουν θαυμάσια έργα και μεγαλοπρεπείς εσωτεριστικές πρακτικές, όμως αν δεν εξασκούμε την σεξουαλική μαγεία, δεν θα δημιουργούμε το ηλιακό αστρικό, τον ηλιακό νου, την ηλιακή θέληση. Χωρίς την σεξουαλική μαγεία δεν μπορούμε να γεννιόμαστε εκ νέου. Να εξασκείτε αυτό που θέλετε, να μελετάτε στην Σχολή που περισσότερο σας αρέσει. Να κάνετε προσευχή στον ναό που περισσότερο σας ευχαριστεί, αλλά να εξασκείτε την σεξουαλική μαγεία. Να ζείτε το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Δεν είμαστε εναντίον καμιάς άγιας θρησκείας, ούτε εναντίον καμιάς Σχολής, Τάγματος ή Αίρεσης. Όλα αυτά τα ιερά ιδρύματα χρειάζονται, όμως σας συμβουλεύουμε να ζήσετε το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Ο Τέλειος Γάμος δεν εναντιώνεται στην θρησκευτική ζωή, ούτε στις εσωτεριστικές πρακτικές της άγιας Γιόγκα. Η Γνωστική Κίνηση είναι διαμορφωμένη από ανθρώπους όλων των θρησκειών, Σχολών, Αδελφοτήτων, Αιρέσεων, Ταγμάτων κλπ, κλπ.

Θυμήσου αγαπητέ αναγνώστη το ιερό κόσμημα με το Ι.Α.Ο. του. Στον Γάϊο βρίσκεται κρυμμένο το Ι.Α.Ο. Να δουλεύετε με το Ι.Α.Ο.

Ο ιερέας, ο δάσκαλος από οποιαδήποτε αδελφότητα, ο μαθητής της Γιόγκα, όλοι, όλοι θα καταφέρουν να γεννιούνται, θα καταφέρουν να διατηρούν την πραγματική αγνότητα τους, αν ασκούν την σεξουαλική μαγεία.

Ευλογημένο να είναι το Ι.Α.Ο., ευλογημένη να είναι η σεξουαλική μαγεία, ευλογημένος ο Τέλειος Γάμος. Στην σεξουαλική μαγεία βρίσκεται η σύνθεση όλων των θρησκειών, Σχολών, Ταγμάτων και Γιόγκα. Οποιοδήποτε σύστημα αυτοπραγμάτωσης χωρίς την σεξουαλική μαγεία είναι ελλιπές και γι' αυτόν τον λόγο δεν χρησιμεύει.

Ο Χριστός και η σεξουαλική μαγεία αποτελούν την ύψιστη και πρακτική σύνθεση όλων των θρησκειών.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ

Η Άμεση Γνώση

Όλοι εκείνοι που μελετούν αποκρυφισμό θέλουν την άμεση γνώση, ποθούν να ξέρουν πώς πάνε, θέλουν να μάθουν τις δικές τους εσωτερικές προόδους.

Ο μεγαλύτερος πόθος οποιουδήποτε μαθητή είναι να μπορέσει να μετατραπεί σε ένα συνειδητό πολίτη των ανώτερων κόσμων και να σπουδάσει στα πόδια του Δάσκαλου. Δυστυχώς, ο αποκρυφισμός δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η ανθρώπινη φυλή έχει τις εσωτερικές εξουσίες της απολύτως βλαμμένες, ατροφικές. Τα ανθρώπινα όντα άφησαν να χαθούν όχι μόνο οί φυσικές αισθήσεις, αλλά επιπλέον, και αυτό είναι χειρότερο, οι εσωτερικές ικανότητες τους. Αυτό είναι το καρμικό αποτέλεσμα των κακών εθίμων μας. Ο μαθητής ψάχνει εδώ και εκεί, διαβάζει και ξαναδιαβάζει ό,τι βιβλίο αποκρυφισμού ή μαγείας πέφτει στα χέρια του και το μόνο που αποκτά ο φτωχός δόκιμος είναι να γεμίζει από τρομερές αμφιβολίες και διανοητικές συγχύσεις. Υπάρχουν εκατομμύρια θεωριών και εκατομμύρια συγγραφέων. Μερικοί επαναλαμβάνουν τις ιδέες των άλλων. Εκείνοι φέρνουν αντίρρηση σε αυτούς, όλοι εναντίον ενός, ένας εναντίον όλων, μεταξύ τους οι συνάδελφοι ειρωνεύονται και πολεμούνται αμοιβαία, μερικοί εναντίον άλλων και όλοι πραγματικά εναντίον όλων. Μερικοί συγγραφείς συμβουλεύουν τον μαθητή να είναι χορτοφάγος, οι άλλοι όμως του λένε να μην είναι. Εκείνοι τον συμβουλεύουν να κάνει ασκήσεις αναπνοής, οι άλλοι του λένε να μην τις κάνει. Το αποτέλεσμα είναι φοβερό για τον φτωχό αναζητητή. Δεν ξέρει τι να κάνει, ποθεί το φως, ικετεύει, παρακαλάει, και τίποτα, τίποτα. Απολύτως τίποτα.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

Έχουμε γνωρίσει άτομα πάρα πολύ μυστικιστικά. «Ήρωες από ομάδες». Πολλοί από αυτούς είναι χορτοφάγοι, εγκρατείς, ενάρετοι κλπ, κλπ, όμως γενικά, είναι πολύ ειλικρινείς, θέλουν το καλό για τους οπαδούς τους, όμως στενάζουν όπως όλοι, υποφέρουν, κλαίνε στα κρυφά. Ποτέ οι καημενούληδες δεν έχουν δει αυτό που ιεροκηρύττουν. Δεν γνωρίζουν τον γκουρού τους, ούτε έχουν δοκιμάσει την μακαριότητα του να συζητήσουν με αυτόν προσωπικά. Ποτέ δεν έχουν δει τα επίπεδα της κοσμικής συνείδησης, επίπεδα ή ανώτερους κόσμους για τους οποίους κάνουν τόσο ωραία διαγράμματα και τόσο ενδιαφέρουσες περιγραφές. Εμείς οι αδελφοί του ναού αισθανόμαστε πραγματικά οίκτο για αυτούς και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Αυτό είναι εκείνο που προσπαθούμε να κάνουμε, όμως όλα είναι ανωφελή. Αυτοί μισούν όλο αυτό που είναι το σεξ, όσα μοιάζουν με το σεξ. Όταν τους μιλάμε για τον Τέλειο Γάμο, γελάνε και διαμαρτύρονται πολύ εκνευρισμένοι υπερασπίζοντας την εγκράτειά τους. Αυτοί οι φτωχοί τυφλοί οδηγοί τυφλών χρειάζονται κάποιον να τους οδηγεί. Αυτοί υποφέρουν πάρα πολύ επειδή δεν έχουν την μακαριότητα να απολαύσουν την άμεση γνώση. Υποφέρουν σιωπηλοί για να μην απογοητεύσουν η να μη δολιεύσουν τους οπαδούς τους. Εμείς οι αδελφοί του ναού, πραγματικά τους αγαπάμε και τους συμπονάμε. Είναι αναγκαίο να σταματήσουμε να είμαστε θεωρητικοί.

Το όπιο των θεωριών είναι πιο πικρό και από τον θάνατο. Ο μοναδικός δρόμος για να ξανακατακτήσουμε τις χαμένες εξουσίες, είναι η σεξουαλική μαγεία. Το μεγάλο Αρκάνο έχει το καλό ότι αναγεννάει τον άνθρωπο. Το ανθρώπινο ον χρειάζεται να αναγεννηθεί και αυτό δεν είναι θέμα συγγραφέων ούτε βιβλιοθηκών. Χρειαζόμαστε να δουλεύουμε με τον κόκκο, με τον σπόρο. Έτσι όπως η μικρή φαιά σαύρα μπορεί να αναγεννάει την ουρά της και το σκουλήκι την δίκη του, έτσι επίσης μπορεί ο άνθρωπος να αναγεννήσει τις χαμένες εξουσίες του. Αυτά τα ζώα ξαναβγάζουν την χαμένη ουρά τους με την σεξουαλική δύναμη που κατέχουν. Έτσι, με αυτήν την σεξουαλική δύναμη μπορεί ο άνθρωπος να ξαναέχει, να ξανακατακτήσει τις εσωτερικές εξουσίες του. Από αυτόν τον δρόμο μπορούν οι ταλαιπωρημένοι προσκυνητές να φτάσουν στην άμεση Γνώση. Τότε θα μετατραπούν σε πραγματικά φωτισμένους ιερείς για τις ομάδες των αδελφών τους. Ο δρόμος είναι η σεξουαλική μαγεία. Οποιοσδήποτε οδηγός πρέπει να είναι διορατικός και να ακούει με το μαγικό αυτί. Στην συνέχεια, δίνουμε μια άσκηση για την ανάπτυξη της διόρασης και του κρυφού αυτιού. Μετά, αφού αποκτήσουμε αυτές τις ικανότητες, είναι καλό να παραμείνουμε για ένα χρονικό διάστημα στα βάθη των δασών, μακριά από την ζωή της πόλης. Στην ειρήνη της φύσης, οι θεοί της φωτιάς, αέρα, νερού και γης μας διδάσκουν άφατα πράγματα. Δεν αρκεί απλώς να ζούμε στο δάσος. «Τι κάνει ο άγιος στο δάσος;» Όμως πρέπει να έχουμε καλές διακοπές στην εξοχή. Αυτό είναι όλο.

Όποιοι θέλουν την άμεση γνώση πρέπει να προσπαθούν να διατηρούν τον νου τους σε τέλεια ισορροπία.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Ο μεγάλος Δάσκαλος Ουιρακότσα (Huiracocha) διδάσκει μια πολύ απλή πρακτική για να δούμε τους τάτουας (Tatwas). Ο τάτουα είναι δόνηση του αιθέρα.

Η άσκηση είναι η ακόλουθη: Ας εισάγει ο ευσεβής τους δύο αντίχειρές του στα αυτιά. Ας κλείσει τα μάτια του και ας τα σκεπάσει με τα δάχτυλα των δεικτών. Ας βουλώσει την μύτη του με τα μεσαία δάχτυλα και τελικά ας σφραγίσει τα χείλη του με τα μικρά δάχτυλα των χεριών. Σε αυτήν την κατάσταση ο μαθητής πρέπει να προσπαθεί να δει τους τάτουας με την έκτη αίσθηση. Αυτό το μάτι βρίσκεται στο μεσόφρυδο.

Ο Γιογκανάντα (Yogananda), ο οποίος δίνει την ίδια άσκηση του Κρουμ Χέλερ (Krum Heller), συμβουλεύει ακόμα να χρησιμοποιείται το μάντραμ ΟΜ. Λέει ο Γιογκανάντα ότι ο ευσεβής πρέπει

να στηρίζει τις γωνίες των μπράτσων πάνω σε μαξιλάρια, τα οποία πρέπει να βρίσκονται πάνω σε ένα τραπέζι. Ο ευσεβής μπροστά στο τραπέζι, θα κάνει αυτήν την πρακτική με το πρόσωπο προς την ανατολή. Ο Γιογκανάντα συμβουλεύει ότι η καρέκλα όπου κάθεται ο ευσεβής για να πραγματοποιήσει αυτήν την πρακτική, πρέπει να βρίσκεται τυλιγμένη με. μια μάλλινη κουβέρτα. Αυτό μας θυμίζει τον Απολλώνιο τον Τυανέα, ο οποίος τυλιγόταν με ένα μάλλινο ρούχο για να απομονώνεται τελείως από τα ταραχοποιά ρεύματα.

Πολλοί συγγραφείς δίνουν αυτήν την άσκηση και εμείς την θεωρούμε πολύ καλή. Πιστεύουμε ότι με αυτήν την πρακτική αναπτύσσεται η διόραση και το μαγικό αυτί.

Στην αρχή, ο ευσεβής δεν θα δει τίποτα παρά σκοτάδια. Όμως, όσο περισσότερο προσπαθεί στην εξάσκηση, η διόραση του και το μαγικό του αυτί θα αναπτυχθούν σιγά, όμως σίγουρα.

Στην αρχή, ο ευσεβής δεν θα ακούει παρά τους φυσιολογικούς ήχους, όμως σιγά-σιγά θα ακούει κατά την διάρκεια της πρακτικής ήχους κάθε φορά όλο και περισσότερο λεπτούς. Έτσι θα αφυπνίσει το μαγικό αυτί.

Αντί της δυσπεψίας του αναγνώστη με τόσες αντίθετες θεωρίες, το καλύτερο είναι να ασκεί και να αναπτύσσει τις εσωτερικές ικανότητες του. Η διαδικασία της αναγέννησης πρέπει να προχωράει εσωτερικά συνδυασμένη με την εσωτεριστική άσκηση. Λέει η επιστήμη ότι όργανο που δεν χρησιμοποιείται, ατροφεί. Είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούμε αυτά τα όργανα της διόρασης και του μαγικού αυτιού. Επείγει να εξασκούμαστε με αυτά τα όργανα και να τα αναγεννήσουμε.

Αυτές οι πρακτικές δεν είναι εναντίον καμιάς θρησκείας, Αίρεσης, Σχολής ή Πεποίθησης. Όλοι οι ιερείς, οδηγοί, εκπαιδευτές όλων των σχολών και ταγμάτων, μπορούν να κάνουν αυτές τις ασκήσεις για να αναπτύσσουν τις ικανότητες τους. Έτσι θα μπορέσουν να οδηγούν καλύτερα τις σχετικές ομάδες τους.

Η αφύπνιση των εσωτερικών ικανοτήτων πρέπει να προχωράει παράλληλα με την μορφωτική, διανοητική και πνευματική ανάπτυξη.

Ο διορατικός πρέπει να αναπτύξει επιπλέον όλα τα τσάκρας για να μην πέφτει σε σοβαρά λάθη.

Το μεγαλύτερο μέρος των διορατικών έχουν διαπράξει τα πιο μεγάλα λάθη. Περίπου όλοι οι περίφημοι διορατικοί έχουν γεμίσει τον κόσμο δάκρυα. Περίπου όλοι οι μεγάλοι διορατικοί έχουν συκοφαντήσει τους ανθρώπους. Η διόραση κακοχρησιμοποιημένη έχει δημιουργήσει διαζύγια, δολοφονίες, μοιχείες, κλοπές κλπ.

Ο διορατικός χρειάζεται την λογική σκέψη και την ακριβή αντίληψη. Ο διορατικός πρέπει να έχει μια τέλεια διανοητική ισορροπία. Ο διορατικός πρέπει να είναι δυναμικά αναλυτικός. Ο διορατικός πρέπει να είναι μαθηματικός στην έρευνα και απαιτητικός στην έκφραση.

Η διόραση απαιτεί για την σωστή λειτουργία της την τέλεια ανάπτυξη του μαγικού αυτιού, της διαίσθησης, της τηλεπάθειας, της προαίσθησης και άλλων ικανοτήτων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΔΕΚΑΤΟ

Να Αυξάνεστε και να Πληθύνεστε

Η Γέννεση λέει: «Να αυξάνεσθε και να πληθύνεσθε». Η λέξη αυζάνεσθε σημαίνει να μεταβάλλουμε και να εξαγνίζουμε την σεξουαλική ενέργεια για να αυξανόμαστε πνευματικά. Η λέξη πληθύνεσθε αναφέρεται στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους. Υπάρχουν δυο είδη γιων που αναφέρονται στην Βίβλο. Οι γιοι του θεού και οι γιοι των ανθρώπων. Είναι γιοι του θεού εκείνοι που προκύπτουν από την σεξουαλική μαγεία όταν δεν υπάρχει ξεχείλισμα του σπέρματος. Είναι γιοι των ανθρώπων εκείνοι που προκύπτουν από την ερωτική απόλαυση με ξεχείλισμα του σπέρματος.

Χρειαζόμαστε να δημιουργούμε γιους του θεού και μετά να μαχόμαστε για την πνευματική τους ανάπτυξη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΝ

Οι γιοι μαθαίνουν περισσότερο με το παράδειγμα παρά με το δίδαγμα. Αν θέλουμε να μεγαλώνουν πνευματικά τα δικά μας παιδιά, πρέπει τον καθένα από μας να μας απασχολεί η δική μας ιδιαίτερη, πνευματική ανάπτυξη. Δεν αρκεί να πολλαπλασιαζόμαστε, χρειαζόμαστε επίσης να μεγαλώνουμε πνευματικά.

Η ΑΜΑΡΤΙΑ

Ο δικός μας λαμπερός Δράκος της Σοφίας έχει τρεις όψεις. Αυτές είναι Πατέρας, Γιος και Άγιο Πνεύμα.

Ο Πατέρας είναι Φως και Ζωή. Ο Γιος είναι το Νερό και το Αίμα που ανάβλυσε από το πλευρό του Κυρίου με το δόρυ του Λονγκίμπους (Longibus). Το Άγιο Πνεύμα είναι η Φωτιά της Πεντηκοστής ή Φωτιά του Αγίου Πνεύματος, ονομαζόμενη από τους Ινδοστανούς Κουνταλίνη, το πυρογενές Φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων, η Ιερή Φωτιά που συμβολίζεται από τον χρυσό.

Αμαρτάνουμε εναντίον του Πατέρα όταν λέμε ψέματα. Αμαρτάνουμε εναντίον του Γιου όταν μισούμε κάποιον. Αμαρτάνουμε εναντίον του Αγίου Πνεύματος όταν πορνευόμαστε, δηλαδή όταν χύνουμε το σπέρμα. Το Άγιο Πνεύμα είναι η σεξουαλική Φωτιά.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας να λένε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας τον νόμο της αγάπης. Η αγάπη είναι νόμος, όμως συνειδητή αγάπη. Στην ηλικία των δεκατεσσάρων πρέπει να διδάξουμε στα δικά μας παιδιά τα μυστήρια του σεξ. Έτσι πάνω σε αυτήν την τριπλή όψη αγιότητας και τελειότητας, τα παιδιά μας θα μεγαλώνουν πνευματικά. Όποιος προσανατολίζει τους γιους του σε αυτήν την τριπλή όψη τελειότητας, θα έχει βάλει μια χαλύβδινη βάση για την ευτυχία τους. Όμως είναι αναγκαίο να τους διδάξουμε όχι μόνο με το δίδαγμα, αλλά επίσης με το παράδειγμα. Πρέπει να αποδεικνύουμε με γεγονότα αυτό που ιεροκηρύττουμε.

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Η σύγχρονη ζωή απαιτεί να ετοιμάζουμε διανοητικά τα παιδιά μας. Το σωστό είναι να έχουν τα παιδιά μας ένα επάγγελμα για να ζουν. Χρειαζόμαστε να παρατηρούμε προσεκτικά τις κλίσεις των δικών μας παιδιών για να τα προσανατολίζουμε διανοητικά. Ποτέ δεν πρέπει να αφήσουμε ένα γιο η μια κόρη χωρίς επάγγελμα. Κάθε ανθρώπινο ον χρειάζεται να μάθει κάποιο επάγγελμα για να ζήσει. Είναι ένα σοβαρό έγκλημα να αφήσουμε ένα γιο χωρίς την δική μας υποστήριξη και χωρίς επάγγελμα.

Οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν να λάβουν οι κόρες μας μια στέρεα, πνευματική και διανοητική ετοιμασία. Είναι απαραίτητο να διδάσκουν οι μητέρες στις κόρες τους τα μυστήρια του σεξ όταν αυτές φτάνουν στην ηλικία των δεκατεσσάρων χρόνων. Είναι σωστό να βαδίσουν αυτές στο τριπλό μονοπάτι της αληθείας, αγάπης και αγνότητας.

Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να έχει ένα επάγγελμα για να ζήσει. Είναι αναγκαίο να καταλάβουν οι πατέρες και οι μητέρες ότι οι κόρες τους επίσης χρειάζονται να μεγαλώνουν πνευματικά και να πληθύνονται με τον Τέλειο Γάμο. Όμως, όλα πρέπει να γίνονται συνετά και με τάξη. Καταλήγει παράλογο να πηγαίνουν μόνες τους οι κόρες στους δρόμους ή στα πάρκα ή σε κινηματογράφους ή χορούς με τον αρραβωνιαστικο. Συμβαίνει ότι όπως αυτές δεν έχουν καταστρέψει το ζωικό Εγώ, εύκολα αποπλανούνται σεξουαλικά και αποτυγχάνουν άθλια. Οι κόρες πρέπει πάντα να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή από τους συγγενείς τους, ποτέ δεν πρέπει να βρίσκονται μόνες με τον αρραβωνιαστικό. Οι γονείς δεν πρέπει ποτέ να εμποδίζουν τον γάμο των κορών. Όμως επαναλαμβάνω, κάνετε τα όλα μέσα στον Νόμο και στην Τάξη. Είναι αναγκαίο να αναπαραγόμαστε με αγνότητα και να μεγαλώνουμε πνευματικά. Αυτός είναι ο δρόμος του Τέλειου Γάμου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ

Οι δύο Τελετουργίες

Υπάρχουν ορισμένες σκοτεινές τελετουργίες που διατηρούνται από μακρινές εποχές στην ιστορία. Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας τελούσαν ορισμένες τελετουργίες στα νεκροταφεία τους για να επικαλούνται τις σκιές των νεκρών. Στην επέτειο των προσφιλών πεθαμένων τους συναντιόντουσαν μπροστά στους τάφους του νεκροταφείου και μέσα σε τρομαχτικές κραυγές κεντούσαν τα στήθη τους για να αναβλύσει αίμα. Αυτό το αίμα χρησίμευε σαν όχημα στις σκιές των νεκρών για να υλοποιούνται στον φυσικό κόσμο. Ο Όμηρος, ο μεγάλος μυημένος, διηγείται στην Οδύσσεια σχετικά με μια τελετουργία που τελέστηκε από έναν μάγο στο νησί του Καλίξτου, όπου βασίλευε η σκληρή θεά Κίρκη. Ο ιερέας έσφαξε ένα αρνί σε μια τρύπα και την γέμισε με το αίμα του ζώου. Ο ιερέας επικαλέστηκε μετά τον Μάντη των Θηβών. Διηγείται ο Όμηρος ότι αυτός πρόστρεξε στο κάλεσμα και χάρη στο αίμα μπόρεσε να υλοποιηθεί τελείως. Ο Μάντης των Θηβών μίλησε προσωπικά με τον Οδυσσέα και του προφήτευσε πολλά πράγματα. Ο σοφός συγγραφέας του Ζαρατούστρα είπε: «Γράψε με αίμα και θα μάθεις ότι το αίμα είναι πνεύμα». Ο Γκαίτε αναφωνεί μέσω του Μεφιστοφελή του λέγοντας: «Το αίμα είναι ένα ρεύμα πολύ ιδιαίτερο».

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ

Το Τελευταίο Δείπνο είναι μια μαγική ιεροτελεστία ανυπολόγιστης δύναμης. Κάτι παρόμοιο με την αρχαϊκή ιεροτελεστία της Αδελφότητας του Αίματος. Η παράδοση της Αδελφότητας αυτής λέει ότι αν δυο ή περισσότερα άτομα αναμείξουν το αίμα τους σε μια κούπα και μετά πιουν από αυτήν, μένουν αδελφοποιημένοι αιώνια από το αίμα τους. Τα αστρικά οχήματα αυτών των προσώπων συνδυάζονται τότε οικεία για όλη την αιωνιότητα. Ο εβραϊκός λαός απέδιδε στο αίμα χαρακτηριστικά πολύ ειδικού τύπου. Το Τελευταίο Δείπνο ήταν μια Ιεροτελεστία Αίματος. Οι Απόστολοι έφεραν ο καθένας στην κούπα του σταγόνες από το αίμα τους και έριξαν αυτές τις σταγόνες στο δισκοπότηρο του Ιησού Χριστού. Σε αυτό το δισκοπότηρο ο Λατρευτός είχε ρίξει το πραγματικό αίμα του. Έτσι, μέσα στο Άγιο Γκράαλ ανακατεύτηκε το αίμα του Ιησού Χριστού με το αίμα των Αποστόλων του.

Λέει η παράδοση ότι ο Ιησούς έδωσε επίσης στους μαθητές του να φάνε μικροσκοπικά κομματάκια της δικής του σάρκας. «Και παίρνοντας το ψωμί ευχαρίστησε, έκοψε και έδωσε σε αυτούς λέγοντας: «Αυτό είναι το σώμα μου που δίνεται για σας. Αυτό να κάνετε σε ανάμνηση μου». Επίσης και το ποτήρι μετά αφού δείπνησαν λέγοντας: «Τούτο το ποτήρι είναι η νέα διαθήκη στο αίμα μου, που χύνεται για σας». Έτσι υπογράφτηκε η συμφωνία. Κάθε συμφωνία υπογράφεται με αίμα. Το Αστρικό του Ιησού Χριστού έμεινε συνδυασμένο, ενωμένο με τους μαθητές του και με όλη την ανθρωπότητα, με την συμφωνία του αίματος. Ο Λατρευτός είναι ο Σωτήρας του Κόσμου. Αυτή η ιεροτελεστία αίματος είναι τόσο αρχαία όσο το Άπειρο. Όλοι οι Μεγάλοι Αβατάρες την έχουν κάνει από τους αρχαίους καιρούς. Ο μεγάλος Κύριος της Ατλαντίδος επίσης πραγματοποίησε το Τελευταίο Δείπνο με τους μαθητές του.

Αυτή η ιεροτελεστία αίματος δεν αυτοσχεδιάστηκε από τον θεϊκό Δάσκαλο. Αυτή είναι μια αρχαϊκή ιεροτελεστία, πολύ αρχαία, η ιεροτελεστία αίματος των μεγάλων αβατάρων.

Κάθε Γνωστική Μετάληψη, όποια και αν είναι η λατρεία, η πεποίθηση, η Αίρεση ή η θρησκεία, βρίσκεται συνδυασμένη, ενωμένη οικεία με τον Τελευταίο Δείπνο του Λατρευτού μέσω της συμφωνίας του αίματος. Η Άγια Πρωτόγονη Γνωστική Χριστιανική Εκκλησία, στην οποία εμείς έχουμε την μακαριότητα να ανήκουμε, διατηρεί μυστικά τις αρχέγονες τελετουργίες που χρησιμοποίησαν οι απόστολοι. Αυτές είναι οι τελετουργίες των Χριστιανών που συγκεντρώθηκαν στις κατακόμβες της Ρώμης στην διάρκεια της εποχής του Καίσαρα Νέρωνα. Αυτές είναι οι τελετουργίες των Εσσαίων, ταπεινού τάγματος μεγάλων μυημένων, μεταξύ των οποίων βρισκόταν ο Ιησούς. Αυτές είναι οι αρχέγονες τελετουργίες των αρχαίων Χριστιανών.

Αυτές οι τελετουργίες έχουν την δύναμη. Σε αυτές περιέχεται όλη η δική μας μυστική επιστήμη του Μεγάλου Αρκάνο. Όταν τελετουργούμε, τραγουδάμε ορισμένα μάντραμ που έχουν την δύναμη να εξαγνίζουν την σεξουαλική ενέργεια μέχρι την καρδιά. Στον Ναό-Καρδιά ζει ο εσωτερικός Χριστός. Όταν οι σεξουαλικές ενέργειες εξαγνίζονται μέχρι την καρδιά, έχουν τότε την άπειρη ευτυχία να αναμειγνύονται με τις δυνάμεις του εσωτερικού Χριστού, για να εισέλθουν στους Ανώτερους Κόσμους. Οι δικές μας τελετουργίες επαναλαμβάνονται σε όλα τα επτά μεγάλα κοσμικά επίπεδα. Η τελετουργική ιεροτελεστία εγκαθιστά ένα μυστικό κανάλι από την φυσική περιοχή, περνώντας από όλα τα επτά μεγάλα επίπεδα, μέχρι τον κόσμο του Ηλιακού Λόγου. Τα χριστικά άτομα του Ηλιακού Λόγου κατεβαίνουν από αυτό τον κανάλι και τότε συσσωρεύονται στο ψωμί και στο κρασί. Έτσι είναι πώς πραγματικά τον ψωμί και τον κρασί, χάρη στο έργο της μετουσίωσης, μετατρέπονται στην σάρκα και στο αίμα του Χριστού. Όταν τρώμε τον ψωμί και πίνουμε τον κρασί, τα χριστικά άτομα σκορπίζονται σε όλον τον δικό μας οργανισμό και περνούν στα εσωτερικά σώματα για να μας αφυπνίσουν τις ηλιακής φύσης εξουσίες.

Οι Απόστολοι ήπιαν αίμα του Χριστού και έφαγαν σάρκα του Χριστού.

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Στο «Ο Βάτος του Ορέβ» του Dr Adoum (Αργιμάγος), έχουμε βρει την περιγραφή μιας μαύρης ιεροτελεστίας της εποχής του Μεσαίωνα. Ο Dr Adoum μεταγράφει την παράγραφο από τον έργο του

Huysmans. Είναι τόσο ενδιαφέρουσα αυτή η περιγραφή, που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο πράγμα, παρά να την γνωστοποιήσουμε στους αναγνώστες μας. Ας δούμε:

«Γενικά ιερουργούσε ένας ιερέας. Γδυνόταν τελείως και μετά έβαζε την συνήθη κουκούλα και κάπα (το φαιλόνι). Πάνω στον βωμό βρισκόταν ξαπλωμένη μια γυμνή γυναίκα, συνήθως η αιτούσα. «Δύο γυμνές γυναίκες έκαναν τα παπαδοπαίδια, πολλές φορές χρησιμοποιούσαν έφηβες, οι οποίες έπρεπε αναγκαστικά να είναι γυμνές. Όσοι παρίσταντο στην πράξη αυτήν, ντυνόντουσαν ή γδυνόντουσαν σύμφωνα με το κέφι της στιγμής. Ο ιερέας άρχιζε τις ασκήσεις της τελετουργίας και οι παρόντες συνόδευαν αυτήν την παράσταση με οποιαδήποτε αχρεία χειρονομία. Η ατμόσφαιρα φορτιζόταν σιγά-σιγά όλο και περισσότερο. Το περιβάλλον φορτιζόταν σε μεγάλο βαθμό. Όλα συναθροίζονταν για τον ίδιο λόγο. Για παράδειγμα: Η σιωπή, το σκοτάδι και η κατάνυξη. Η ροή ήταν ελκυστική, δηλαδή έβαζε τους παρόντες σε επαφή με τα στοιχειώδη. Αν στην διάρκεια της ιεροτελεστίας, η γυναίκα που ήταν ξαπλωμένη πάνω στον βωμό συγκέντρωνε την σκέψη της σε μια επιθυμία, δεν ήταν περίεργο να γίνει μια μετάδοση απολύτως πραγματική, μετάδοση που έφερνε εκείνον που ήταν στόχος της γυναίκας αυτής, σε πραγματική μανία. Η δουλειά είχε γίνει όπως το ήθελαν. Εκείνη την ημέρα ή στις επόμενες μέρες, παρατηρούνταν η πραγματοποίηση του φαινομένου αυτού, το οποίο απέδιδαν στην καλοσύνη του Σατανά. Όμως αυτό το φορτισμένο περιβάλλον είχε ένα εμπόδιο, παρόξυνε τα νεύρα και προκαλούσε σε κάποιο μέλος της ομήγυρης μια υστερική κρίση, η οποία πολλές φορές έφτανε να γίνεται συλλογική.

Δεν ήταν περίεργο να δει κανείς σε μια δεδομένη στιγμή τις γυναίκες τρελαμένες, να αποσπούν τα ρούχα τους και τους άντρες να παραδίδονται σε άτακτες χειρονομίες. Γρήγορα επίσης έπεφταν δύο ή τρεις γυναίκες στο πάτωμα κυριευμένες από βίαιους σπασμούς. Ήταν απλές μέντιουμ, που έπεφταν σε αυτήν την κατάσταση. Λεγόταν ότι ήταν κατεχόμενες. Και τότε όλοι έδειχναν ικανοποίηση».

Μέχρι εδώ η αφήγηση του Huysmans μεταγραμμένη από τον Dr Adoum. Από αυτήν την αφήγηση μπορούμε να καταλάβουμε μέχρι πού φτάνει η κατάχρηση των τελετουργιών και των σεξουαλικών δυνάμεων για πράξεις τρομερής κακότητας. Είναι φανερό ότι κατά την διάρκεια μιας τέτοιας τελετουργίας, η κατάσταση της νευρικής υπερδιέγερσης, τύπου απολύτως σεξουαλικού και εμπαθή, προσδιορίζει βίαια ένα είδος διανοητικής δύναμης φορτωμένης με την δημιουργική ενέργεια. Το αποτέλεσμα από τέτοιου είδους τελετουργία είναι το μαγικό φαινόμενο..

Οποιαδήποτε τελετουργία βρίσκεται συσχετισμένη με το αίμα και με το σπέρμα. Η τελετουργία είναι ένα σπαθί με δύο κόψεις. Τους αγνούς και ενάρετους τους υπερασπίζει και τους δίνει ζωή. Τους σκοτεινούς και ακάθαρτους τους πληγώνει και τους καταστρέφει. Η τελετουργία είναι πιο δυνατή από τον δυναμίτη και από το μαχαίρι.

Στην τελετουργία μεταχειρίζονται πυρηνικές δυνάμεις. Η Ατομική Ενέργεια είναι ένα δώρο του θεού. Το ίδιο μπορεί να θεραπεύσει και να σκοτώσει. Κάθε ναός, στον οποίο ιερουργείται η Άγια Γνωστική Μετάληψη, είναι για αυτόν τον Λόγο ένας αντιδραστήρας ατομικής ενέργειας.

Στην Ατλαντίδα οι μαύροι μάγοι χρησιμοποιούσαν επίσης παρόμοιες τελετουργίες συνδυασμένες με τις σεξουαλικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα εκείνων των καταχρήσεων ήταν η καταπόντιση εκείνης της ηπείρου που έφθασε σε ένα υψηλό βαθμό πολιτισμού.

Οι σεξουαλικές δυνάμεις βρίσκονται στενά συσχετισμένες με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Κάθε μαύρη τελετουργία, κάθε μαύρη ιεροτελεστία έχει τις μοιραίες συντεταγμένες της στην φύση. Τώρα εξηγούμε ποιες ήταν οι αιτίες της καταπόντισης της Ατλαντίδος. Η σεξουαλική δύναμη είναι σαν τον ηλεκτρισμό. Βρίσκεται σκορπισμένη σε όλα τα μέρη. Είναι μία δύναμη που βρίσκεται στα ηλεκτρόνια. Αυτή η δύναμη ρέει στον πυρήνα κάθε ατόμου και στο κέντρο κάθε νεφελώματος. Χωρίς αυτήν την δύναμη δεν θα υπήρχαν οι κόσμοι του άπειρου διαστήματος. Αυτή είναι η δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου. Με αυτήν την δύναμη δουλεύουν οι λευκοί και οι μαύροι μάγοι. Οι λευκοί μάγοι δουλεύουν με τις λευκές τελετουργίες. Οι μαύροι μάγοι με τις μαύρες τελετουργίες. Το Τελευταίο Δείπνο του Λατρευτού Σωτήρα του κόσμου έχει μια παράδοση τόσο αρχαϊκή και αρχαιότατη, που χάνεται στην νύχτα των αιώνων. Η μαύρη τελετουργία και όλες οι μαύρες ιεροτελεστίες των σκοτεινών έρχονται από ένα σεληνιακό παρελθόν πολύ αρχαίο. Σε όλες τις εποχές έχουν εμφανιστεί δύο τελετουργίες, μια του φωτός και μια άλλη του σκότους. Η τελετουργία είναι πρακτική μαγεία. Οι μαύροι μάγοι μισούν θανάσιμα την Άγια Ευχαριστία. Οι μάγοι του σκότους δικαιολογούν το μίσος τους για τις τελετουργίες του ψωμιού και του κρασιού με διάφορους τρόπους. Μερικές φορές δίνουν στα Ευαγγέλια τις πιο άτοπες ερμηνείες της φαντασίας τους. Το δικό τους υποσυνείδητο τους προδίδει. Προσπαθούν να τελειώσουν με το Τελευταίο Δείπνο με κάθε τρόπο. Μισούν το Τελευταίο Δείπνο του Λατρευτού. Οι δικοί μας μαθητές πρέπει να είναι επάγρυπνοι και προσεχτικοί απέναντι σε τέτοιου είδους επικίνδυνα άτομα. Οποιοσδήποτε μισεί τις τελετουργίες του Τελευταίου Δείπνου είναι μαύρος μάγος. Όλοι εκείνοι που απωθούν το ψωμί και το κρασί της Αγίας Γνωστικής Μετάληψης, απωθούν εκ των πραγμάτων την σάρκα και το αίμα του Χρίστου. Αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι μαύροι μάγοι.

Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί δρόμοι που όλοι οι Τέλειοι Γάμοι πρέπει να γνωρίζουν. Πρώτος, ο δρόμος του φακίρη. Δεύτερος, ο δρόμος του καλόγερου. Τρίτος, ο δρόμος του γιόγκι. Τέταρτος, ο δρόμος του ισορροπημένου ανθρώπου.

Η Παγκόσμια Γνωστική Χριστιανική Κίνηση έχει σχολή και θρησκεία.

Τον πρώτο δρόμο τον ζούμε στην πρακτική ζωή μαθαίνοντας να ζούμε σωστά. Ο δεύτερος δρόμος βρίσκεται στην Εκκλησία μας. Αυτή έχει τα μυστήρια της, τις τελετουργίες της και την μοναστική ζωή της. Τον τρίτο δρόμο τον ζούμε σαν πρακτικοί αποκρυφιστές. Έχουμε τις εσωτεριστικές πρακτικές μας. Ειδικές ασκήσεις για να αναπτύσσουμε τις λανθάνουσες ικανότητες στον άνθρωπο. Τον τέταρτο δρόμο, την οδό του έξυπνου ανθρώπου, την ζούμε στην πρακτική ζωή μέσα στην πιο τέλεια ισορροπία. Μελετάμε την Αλχημεία και την Καββάλα. Δουλεύουμε διαλύοντας το Ψυχολογικό Εγώ.

Εμείς δεν είμαστε μέλη της Καθολικής και Ρωμαϊκής Εκκλησίας. Αυτή η Εκκλησία ακολουθεί μόνο τον δρόμο του καλόγερου. Εμείς διατρέχουμε και τους τέσσερις δρόμους. Τον δρόμο του καλόγερου τον έχουμε στην δική μας Γνωστική θρησκεία. Με τον πατριάρχη της, τους αρχιεπισκόπους, επισκόπους και ιερείς της. Για αυτόν τον λόγο δεν ανήκουμε στην Εκκλησία της Ρώμης. Επίσης δεν είμαστε εναντίον καμίας θρησκείας, Σχολής ή Αίρεσης. Πολλοί ιερείς της Ρωμαϊκής Εκκλησίας έχουν μπει στις τάξεις μας. Άνθρωποι από όλες τις οργανώσεις έχουν μπει στην Γνωστική Κίνηση. Η δική μας Γνωστική Εκκλησία είναι ολοκληρωμένη. Στον δρόμο του φακίρη μαθαίνουμε να ζούμε σωστά. Στον δρόμο του καλόγερου αναπτύσσουμε το συναίσθημα. Στον δρόμο του γιόγκι κάνουμε τις δικές μας εσωτεριστικές ασκήσεις που δραστηριοποιούν τις κρυφές και λανθάνουσες εξουσίες του ανθρώπου. Στον δρόμο του ισορροπημένου ανθρώπου, δουλεύουμε με την Αλχημεία και με την Καββάλα και αγωνιζόμαστε διαλύοντας το Εγώ.

Η δική μας Γνωστική Εκκλησία είναι η Υπερβατική, Εκκλησία. Αυτή η Εκκλησία βρίσκεται στους Ανώτερους Κόσμους.

Επίσης έχουμε πολλούς ναούς στον φυσικό κόσμο. Επιπλέον έχουμε ανοίξει χιλιάδες Γνωστικά Λουμισιάλ, όπου ιερουργούνται οι άγιες ιεροτελεστίες και μελετάται η μυστική διδασκαλία του Λατρευτού Σωτήρα του κόσμου. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η Γνωστική Κίνηση μας έχει σχολή και θρησκεία. Ήδη είναι εξακριβωμένο οριστικά ότι ο Ιησούς, ο Χριστός, ήταν Γνωστικός. Ο Σωτήρας του κόσμου ήταν ενεργό μέλος του τάγματος των Εσσαίων, μυστικιστές που ποτέ δεν έκοβαν τα μαλλιά και την γενειάδα τους. Η Γνωστική Εκκλησία είναι η αυθεντική Πρωτόγονη Χριστιανική Εκκλησία, στην οποία ο πρώτος Ποντίφικας ήταν ο Γνωστικός μυημένος, ο ονομαζόμενος Πέτρος. Σε αυτήν ανήκε ο Παύλος της Ταρσού. Αυτός ήταν Ναζαρηνός. Οι Ναζαρηνοί ήταν μια άλλη Γνωστική αίρεση. Η Πρωτόγονη Γνωστική Εκκλησία ήταν ο πραγματικός εσωτεριστικός κορμός από όπου ξεκίνησαν πολλές νεοχριστιανικές αιρέσεις όπως οι εξής: Ο Ρωμαϊκός Καθολικισμός, ο Προτεσταντισμός, ο Αντβεντισμός, η Εκκλησία της Αρμενίας κλπ. Εμείς ειλικρινά έχουμε πάρει την απόφαση να κάνουμε να γνωστοποιείται δημόσια η Ρίζα του Χριστιανισμού, ο Γνωστικισμός. Αυτή είναι η Πρωτόγονη Χριστιανική Εκκλησία. Σε αυτήν την Γνωστική Εκκλησία ανήκε ο Πατριάρχης Βασιλείδης, διάσημος αλχημιστής, που άφησε ένα μολυβένιο βιβλίο με επτά σελίδες, το οποίο σύμφωνα με αυτά που λέει ο Δάσκαλος Κρουμ Χέλερ (Krum Heller), διατηρείται στο μουσείο του Kiercher στο Βατικανό. Αυτό το βιβλίο δεν μπορούν να το καταλάβουν οι αρχαιολόγοι, γιατί είναι ένα βιβλίο απόκρυφης επιστήμης. Ο Βασιλείδης ήταν μαθητής του Άγιου Ματθία. Ο τωρινός Ρωμαϊκός Καθολικισμός δεν είναι ο πραγματικός Καθολικισμός. Ο γνήσιος και αυθεντικός Καθολικισμός, είναι ο Πρωτόγονος Γνωστικός Καθολικός Χριστιανισμός. Η τωρινή ρωμαϊκή αίρεση είναι μόνο μια εκτροπή του Πρωτόγονου Γνωστικού Καθολικισμού. Αυτή είναι η βασική αιτία για την οποία εμείς ειλικρινά διαχωριζόμαστε απολύτως από την αίρεση της Ρώμης. Στην Πρωτόγονη Γνωστική Καθολική Χριστιανική Εκκλησία ανήκαν άγιοι σαν τον Σατουρνίνο της Αντιόχειας, το διάσημο καββαλιστή. Ο Σίμων ο Μάγος, ο οποίος εκτροχιάστηκε δυστυχώς. Ο Καρποκράτης, ο οποίος ίδρυσε μερικά γνωστικά μοναστήρια στην Ισπανία. Ο Μαρθιόν του Πόντου, ο Άγιος Θωμάς, ο Βαλεντίνος. Ο μεγάλος Δάσκαλος των μεγαλύτερων μυστηρίων που ονομάζεται Άγιος Αυγουστίνος. Ο Τερτυλιανός, ο Άγιος Αμβρόσιος, ο Ιρένιος, ο Υπόλυτος, ο Επιφάνιος, ο Κλήμης της Αλεξάνδρειας, ο Μάρκος, ο μεγάλος Γνωστικός που φρόντισε την Γνωστική Άγια Μετάληψη και μας άφησε εξαιρετικές διδασκαλίες γύρω από τον δρόμο των σεξουαλικών δυνάμεων διαμέσου των δώδεκα ζωδιακών θυρών του ανθρώπινου οργανισμού. Γνωστικοί επίσης ήταν: Ο Εμπεδοκλής, ο Άγιος Ιερώνυμος και πολλοί άλλοι άγιοι της αρχαίας Πρωτόγονης Γνωστικής Καθολικής Χριστιανικής Εκκλησίας, από την οποία εκτροχιάστηκε η τωρινή Ρωμαϊκή αίρεση.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Στην δική μας Γνωστική Εκκλησία έχουμε την βάφτιση, την μετάληψη του ψωμιού και του κρασιού, τον γάμο, την εξομολόγηση (φιλική συνομιλία μεταξύ δασκάλων και μαθητών).

Και τέλος, άφεση αμαρτιών. Πολύ σημαντικός καταλήγει ο Γνωστικός γάμος στην υπερβατική Εκκλησία. Σε αυτό το μυστήριο ντύνεται η γυναίκα με το φόρεμα της Γνωστικής Ιέρειας και μετά παραδίδεται σαν σύζυγος στον άντρα της. Ιερουργούν σε αυτό οι Άγιοι Δάσκαλοι και αυτή λαμβάνεται σαν σύζυγος με την υποχρέωση να μην πορνεύεται.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

Η Γνωστική Εκκλησία λατρεύει τον Σωτήρα του κόσμου, τον ονομαζόμενο Ιησού. Η Γνωστική Εκκλησία ξέρει ότι ο Ιησούς ενσάρκωσε τον Χριστό, λόγος για τον οποίο τον λατρεύει. Ο Χριστός δεν είναι ένα ανθρώπινο άτομο ούτε θεϊκό. Ο Χριστός είναι ένας τίτλος που λαμβάνει οποιοσδήποτε βαθιά πραγματοποιημένος Δάσκαλος. Ο Χριστός είναι ο Στρατός της Φωνής. Ο Χριστός είναι ο Λόγος. Πολύ πιο πέρα από το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα βρίσκεται ο Λόγος. Κάθε άνθρωπος που καταφέρνει να ενσαρκώσει τον Λόγο, λαμβάνει δίκαια τον τίτλο του Χριστού. Ο Χριστός είναι ο ίδιος ο Λόγος. Είναι αναγκαίο για τον καθένα μας να κάνουμε σάρκα τον Λόγο.

Όταν ο Λόγος γίνεται σάρκα σε μας, μιλάμε τον Λόγο του Φωτός. Στην τωρινή εποχή διάφοροι Δάσκαλοι έχουν ενσαρκώσει τον Χριστό. Στην μυστική Ινδία ζει εδώ και εκατομμύρια χρόνια ο γιόγκι Χριστός Μπαμπάχι (Babaji), ο αθάνατος Μπαμπάχι. Ο μεγάλος Δάσκαλος της σοφίας Kout Humi επίσης ενσάρκωσε τον Χριστό. Ο Σανάτ Κουμαρά (Sanat Kummara), ο ιδρυτής του μεγάλου Κολλεγίου Μυημένων της Λευκής Αδελφότητας, είναι ένας άλλος ζωντανός Χριστός. Στο παρελθόν πολλοί τον ενσάρκωσαν. Στο παρόν μερικοί τον έχουν ενσαρκώσει. Στο μέλλον πολλοί θα τον ενσαρκώσουν. Ο Ιωάννης ο βαπτιστής είναι ένας ζωντανός Χριστός. Η διαφορά μεταξύ του Ιησού και των άλλων Δασκάλων που επίσης ενσάρκωσαν τον Χριστό, βρίσκεται στην Ιεραρχία. Ο Ιησούς είναι ο πιο υψηλός Ηλιακός Μυημένος τον κόσμου.

Ανάσταση

Ο Ύψιστος, μεγάλος Δάσκαλος Ιησούς ζει σήμερα με το ίδιο φυσικό σώμα του, το αναστημένο μεταξύ των νεκρών. Ο μεγάλος Δάσκαλος ζει τώρα στην Σαμβάλα (Shambala). Αυτή είναι μια μυστική χώρα του ανατολικού Θιβέτ. Μαζί με τον Ανώτατο μεγάλο Δάσκαλο ζουν πολλοί άλλοι αναστημένοι δάσκαλοι που συνεργάζονται με Αυτόν στο μεγάλο έργο του Πατέρα.

Μετάληψη.

Ο μυημένος ιερέας αντιλαμβάνεται σε κατάσταση έκστασης την ουσία Χριστός και όταν λειτουργεί μαγικά, μεταδίδει την δική του επίδραση στο ψωμί και στο κρασί, αφυπνίζοντας τότε την χριστική ουσία που βρίσκεται σε αυτά τα στοιχεία, ώστε αυτά να κάνουν θαύματα αφυπνίζοντας τις χριστικές δυνάμεις των δικών μας εσωτερικών σωμάτων.

Ιερά Ενδύματα

Στις μεγάλες Γνωστικές Μητροπόλεις, ο Γνωστικός ιερέας χρησιμοποιεί κανονικά τα τρία ενδύματα όλων των καθολικών ιερέων. (Ράσο, λευκό ιερατικό και φαιλόνι). Αυτά τα τρία ενδύματα ανήκουν γνήσια στην Πρωτόγονη Γνωστική Καθολική Χριστιανική εκκλησία. Επίσης χρησιμοποιείται το καλημαύχι. Τα τρία ενδύματα βαλμένα από πάνω, αντιπροσωπεύουν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Ο φυσικός, αστρικός και πνευματικός κόσμος. Το καλημαύχι σημαίνει ότι είναι άνθρωπος. Όταν ιεροκηρύττει, σκεπάζει το κεφάλι για να συμβολίσει ότι εκφράζει μόνο προσωπικές γνώμες.

Στοα Γνωστικοά Λουμισιάλ ο Γνωστικός ιερέας χρησιμοποιεί μόνο έναν θαλασσί χιτώνα με ένα άσπρο κορδόνι στην μέση. Φορά επίσης σανδάλια. Οι Ίσιδες των Γνωστικών Λουμισιάλες σκεπάζουν μόνο το κεφάλι τους με ένα άσπρο πέπλο. Αυτό είναι όλο. Σε άλλη εποχή διατάξαμε τους παραστάτες να χρησιμοποιούν τον δικό τους χιτώνα. Ένα χιτώνα όμοιο με εκείνον που ο καθένας φοράει στο εσωτερικό, στον Εσώτερο, σύμφωνα με τον εσωτεριστικό βαθμό του. Μετά απαγορεύσαμε αυτήν την συνήθεια λόγω των καταχρήσεων πολλών παραστατών, που πιστεύοντας τους εαυτούς τους μεγάλους μυημένους φορούσαν πολύτιμους χιτώνες και υιοθέτησαν πομπώδη ονόματα. Επιπλέον αυτό πήγαινε προς χάρη της υπερηφάνειας. Πολλοί που έβλεπαν τον εαυτό τους με χιτώνες ορισμένου βαθμού γέμιζαν από ματαιοδοξία και υπερηφάνεια στις τελετουργίες και έβλεπαν με περιφρόνηση εκείνους που είχαν κατώτερο εσωτεριστικό βαθμό.

Ο βωμός της Ιερουργίας

Ο βωμός της ιερουργίας πρέπει να είναι πέτρινος, θυμηθείτε ότι εμείς δουλεύουμε με την φιλοσοφική πέτρα (το σεξ). Ο βωμός συμβολίζει επίσης την φιλοσοφική γη. Ο βραχίονας του δισκοπότηρου, ο βλαστός του φυτού και η ιερή κούπα συμβολίζει το λουλούδι. Αυτό θέλει να πει ότι η χριστική ουσία του ήλιου εισχωρεί στην μήτρα της γης και κάνει να βλαστήσει ο σπόρος και να μεγαλώσει το στάχυ του σιταριού μέχρι να εμφανιστεί το φρούτο, ο σπόρος. Δοσμένου του σπόρου, το υπόλοιπο πεθαίνει. Όλη η δύναμη του Ήλιου Χριστού μένει κλεισμένη στον σπόρο. Το ίδιο συμβαίνει με το κρασί.

Ο Ήλιος κάνει να ωριμάσει το σταφύλι. Όλη η δύναμη του Ήλιου Χριστού μένει κλεισμένη στο σταφύλι. Με την Γνωστική Μετάληψη, ξεκολλούν από το ψωμί και το κρασί όλες οι ηλιακές χριστικές εξουσίες. Τότε δρουν μέσα στον δικό μας οργανισμό χριστικοποιώντας μας σύμφωνα με τον μυστικιστικό θάνατο, που είναι εκείνος που αυξάνει το ποσοστό συνείδησης.

Επιφάνια

Τα επιφάνια είναι η εκδήλωση ή η αποκάλυψη του Χριστού σε μας. Σύμφωνα με τον Κρουμ Χέλλερ, ο Ντίτριχ (Dietrich), ο μεγάλος θεολόγος λέει: «Για να βρούμε όπως επιθυμούμε τον συνδυασμό ή την ένωση με την θεϊκότητα, πρέπει να το κάνουμε από αυτούς τους τέσσερις δρόμους: Να λάβεις τον θεό, (η Ευχαριστία). Η ένωση αγάπης (σεξουαλική μαγεία). Η αγάπη του γιου (να αισθάνεσαι γιος του θεού), θάνατος και ανάσταση». Ο Γνωστικός ζει αυτούς τους τέσσερις δρόμους.

Η Πραιτώρια

Στους ανώτερους κόσμους υπάρχει η Γνωστική Εκκλησία. Η Μητρόπολη της ψυχής. Σε αυτήν την Μητρόπολη πραγματοποιούνται τελετουργίες τις Παρασκευές και Κυριακές, την αυγή ή όταν χρειάζεται να γίνει ένα καλό για την ανθρωπότητα. Πολλοί ευσεβείς συναθροίζονται στην Πραιτώρια με αστρικό σώμα. Επίσης υπάρχουν μερικοί αθλητές της επιστήμης χίνας που φορτώνονται με το φυσικό τους σώμα και το πηγαίνουν στην Πραιτώρια. Εκεί όλοι αυτοί οι ευσεβείς έχουν την μακαριότητα να λαμβάνουν το ψωμί και το κρασί.

Κλειδί για συνειδητή αστρική έξοδο

Το κλειδί για να βγούμε με αστρικό σώμα είναι πολύ απλό: Αρκεί να αποκοιμηθούμε προφέροντας διανοητικά το ισχυρότατο μάντραμ ΦΑΡΑΩΝ.

Αυτό το μάντραμ χωρίζεται σε τρεις συλλαβές: ΦΑ, ΡΑ, ΩΝ. Όταν ο ευσεβής βρίσκεται πια σε αυτήν την κατάσταση μετάβασης που υπάρχει μεταξύ της επαγρύπνησης και του ύπνου, θα βυθιστεί μέσα στον εαυτό του διαμέσου του συνειδητού αυτοστοχασμού και μετά απαλά θα σηκωθεί από το κρεβάτι του απολύτως ταυτισμένος με το απαλό και ρευστό πνεύμα του. Με αστρικό σώμα οποιοσδήποτε ευσεβής μπορεί να παραβρεθεί στην Πραιτώρια. Οι άνθρωποι που ακόμα δεν έχουν δημιουργήσει το ηλιακό αστρικό, υποφέρουν πολύ γιατί δεν επιτυγχάνουν να μάθουν να βγαίνουν στο αστρικό χωρίς χιλιάδες κόπους και μετά από πάρα πολλή δουλειά. Εκείνοι που σε προηγούμενες ενσαρκώσεις δημιούργησαν το ηλιακό αστρικό, φεύγουν από το φυσικό σώμα με μεγάλη ευκολία.

Κλειδι για να φορτωνόμαστε το φυσικό σώμα σε κατασταση Χίνας

Ο μαθητής θα συγκεντρωθεί στον Δάσκαλο Ογουάρα (Oguara). Ο μαθητής πρέπει να κοιμηθεί λέγοντας αυτήν την προσευχή: «Πιστεύω στον Χριστό, πιστεύω στον Ογουάρα, Μπαμπάχι, Ματάχι και στους χίνας Δασκάλους. Βγάλτε με από το κρεβάτι μου με φυσικό σώμα. Φέρτε με στην Γνωστική Εκκλησία με το φυσικό σώμα μου σε κατάσταση χίνας ».

Ο ευσεβής θα λέει την προσευχή χιλιάδες φορές. Ο ευσεβής πρέπει να αποκοιμηθεί λέγοντας την προσευχή. Όταν ο ευσεβής αισθανθεί πιο κοιμισμένος από ξύπνιος, όταν νιώσει το σώμα του σαν αδύναμο και γεμάτο ελαφρότητα, όταν αισθανθεί σαν μεθυσμένος με τον ύπνο, όταν αρχίσει πια να ονειρεύεται, σηκώνεται από το κρεβάτι του διατηρώντας τον ύπνο του όπως ο φιλάργυρος διατηρεί τον θησαυρό του. Όλη η δύναμη βρίσκεται στον ύπνο. Σε αυτές τις στιγμές δουλεύουν τρομερές δυνάμεις που αυξάνουν την δόνηση του φυσικού σώματος, επιταχύνοντας την κίνηση του ατόμου σε καταπληκτικές ταχύτητες. Τότε το φυσικό σώμα μπαίνει σε κατάσταση χίνας. Διαπερνά το υπερδιάστημα. Αν ο μαθητής πηδήσει με τον σκοπό να αιωρηθεί, τότε θα καταλάβει έκπληκτος ότι μπορεί να πετάξει. Σε αυτήν την κατάσταση είναι αόρατος για τον φυσικό κόσμο. Σε αυτήν την κατάσταση μπορεί να παραβρεθεί στην Πραιτώρια. Όταν το φυσικό σώμα αρχίζει να μπαίνει στην κατάσταση χίνας, αρχίζει σαν να φουσκώνει ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, από τους αστράγαλους των ποδιών. Πραγματικά δεν είναι ότι φουσκώνει, αλλά οι αστρικές δυνάμεις το διαπερνούν και του δίνουν αυτήν την αίσθηση του φουσκωμένου.

Γενικές απόψεις της γνωστικής τελετουργίας

Όταν ο καθολικός ιερουργός πηγαίνει από την πλευρά της Επιστολής προς την πλευρά του Ευαγγελίου, για τους ρωμαϊστές βέβηλους είναι η ιδέα του Χριστού, όταν πάει από τον Ηρώδη στον Πιλάτο, όμως για τους Γνωστικούς ιερείς είναι το βήμα από έναν κόσμο σε έναν άλλον μετά τον θάνατο.

ΟΙ τέσσερις εποχές

Εμείς οι Γνωστικοί χρησιμοποιούμε σε κάθε εποχή ένα διαφορετικό ένδυμα. Στο αστρικό υπάρχουν άγγελοι που εναλλάσσονται στην δουλειά τους να βοηθούν την ανθρωπότητα. Ο Ραφαήλ την άνοιξη, ο Ουριήλ το καλοκαίρι, ο Μιχαήλ το φθινόπωρο, ο Γαβριήλ τον χειμώνα. Όλοι αυτοί οι άγγελοι παρευρίσκονται στις Γνωστικές Τελετουργίες για να μας βοηθούν.

ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ

Από όλες τις τελετουργικές προσευχές η πιο δυνατή είναι το Πάτερ Ημών. Αυτή είναι μια μαγική προσευχή απέραντης δύναμης. Συνειδητή φαντασία, έμπνευση, και διαίσθηση, είναι οι τρεις υποχρεωτικοί δρόμοι της μύησης.

Λέει ο Δάσκαλος Ουιρακότσα το ακόλουθο: «Κατ’ αρχάς είναι αναγκαίο να δούμε εσωτερικά τα πνευματικά πράγματα και μετά πρέπει να ακούσουμε τον Λόγο ή θεϊκή Λέξη για να έχουμε τον πνευματικό οργανισμό μας προετοιμασμένο για την διαίσθηση. Αυτή η τριάδα βρίσκεται στις τρεις πρώτες παρακλήσεις του Πάτερ Ημών. Για να δούμε: «Αγιασθήτω το όνομα σου» δηλαδή ο θεϊκός Λόγος, το υπέροχο όνομα του θεού, η Δημιουργική Λέξη. «Ελθέτω η βασιλεία σου» δηλαδή: Με την προφορά του Λόγου, των μάντραμ, έρχεται σε μας το εσωτερικό βασίλειο των Αγίων Δασκάλων. Σε αυτό συνίσταται η ένωση του θεού μένοντας όλα αποφασισμένα... Με αυτές τις τρεις παρακλήσεις, λέει ο Κρουμ Χέλλερ, έχουμε ζητήσει ολοκληρωτικά και αν μια μέρα το πετύχουμε, θα είμαστε ήδη θεοί, λόγος για τον οποίο δεν θα χρειαζόμαστε να παρακαλάμε.

Η Γνωστική Εκκλησία διατηρεί όλη την μυστική διδασκαλία του Λατρευτού Σωτήρα του κόσμου. Η Γνωστική εκκλησία είναι η θρησκεία της χαράς και της ομορφιάς. Η Γνωστική εκκλησία είναι ο Παρθενικός Θρόνος από όπου ξεκίνησε ο Ρωμαϊσμός και όλες οι άλλες αιρέσεις που λατρεύουν τον Χριστό. Η Γνωστική εκκλησία είναι η μοναδική εκκλησία που διατηρεί μυστικά την διδασκαλία που ο Χριστός δίδαξε από στόμα σε στόμα στους μαθητές του.

Δεν είμαστε ενάντια σε καμία θρησκεία. Προσκαλούμε όλους τους ανθρώπους όλων των αγίων θρησκειών που λατρεύουν τον Κύριο, να σπουδάσουν την δική μας μυστική διδασκαλία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν τελετουργίες του φωτός και του σκότους. Εμείς κατέχουμε τις μυστικές τελετουργίες του Λατρευτού Σωτήρα του κόσμου.

Δεν περιφρονούμε, ούτε υποτιμάμε καμία θρησκεία. Όλες οι θρησκείες είναι πολύτιμα μαργαριτάρια κρεμασμένα στην χρυσή κλωστή της Θεϊκότητας. Μοναδικά βεβαιώνουμε ότι ο γνωστικισμός είναι η φλόγα από όπου βγαίνουν όλες οι θρησκείες του σύμπαντος. Αυτό είναι όλο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ

Οι δύο Μαρίες

Υπάρχουν δύο Φίδια. Αυτό που ανεβαίνει από τον νωτιαίο μυελό και αυτό που κατεβαίνει. Στους λευκούς μάγους το Φίδι ανεβαίνει γιατί αυτοί δεν χύνουν το σπέρμα. Στους μαύρους μάγους το Φίδι κατεβαίνει γιατί αυτοί πραγματικά χύνουν το σπέρμα.

Το Φίδι ανεβαίνοντας από το νωτιαίο κανάλι είναι η Παρθένος. Το Φίδι κατεβαίνοντας από τον κόκκυγα προς τις ατομικές κολάσεις της Φύσης είναι η Σάντα Μαρία της μαύρης μαγείας και της μαγγανείας. Να οι δυο Μαρίες, η, λευκή και την μαύρη.

Οι λευκοί μάγοι απωθούν την μαύρη Σάντα Μαρία. Οι μαύροι μάγοι μισούν θανάσιμα την λευκή Παρθένο Μαρία. Όποιος τολμάει να αναφέρει την Παρθένο στα σαλόνια της μαγγανείας, του κάνουν αμέσως επίθεση οι σκοτεινοί. Όταν ο μυημένος βρίσκεται δουλεύοντας στο μεγάλο έργο, πρέπει να μάχεται τρομερά εναντίον των μυστών της Σάντα Μαρία.

Οι δημιουργικές δυνάμεις είναι τριπλές: Αρσενικές, Θηλυκές και Ουδέτερες. Αυτές οι μεγάλες δυνάμεις ρέουν από πάνω προς τα κάτω.

Όποιος θέλει να αναγεννηθεί, πρέπει να αλλάξει αυτήν την κίνηση και να κάνει να επιστρέψουν αυτές οι δημιουργικές ενέργειες προς τα μέσα και προς τα πάνω. Αυτό είναι μέχρι και αντίθετο στα συμφέροντα της φύσης. Οι σκοτεινοί αισθάνονται τότε προσβεβλημένοι και επιτίθενται τρομερά στον μυημένο. Οι μυημένες γυναίκες του μαύρου χεριού επιτίθενται σεξουαλικά στον μυημένο για να τον ξεφορτώνουν. Αυτό συμβαίνει ειδικά στην διάρκεια του ύπνου. Έτσι έρχονται οι ονειρώξεις. Ο μαθητής ονειρεύεται όμορφες γυναίκες που τον ξεφορτώνουν σεξουαλικά για να εμποδίσουν την ανύψωση της Φωτιάς από τον νωτιαίο μυελό.

Οι σκοτεινοί λατρεύουν στην άβυσσο την Σάντα Μαρία και της τραγουδούν στίχους κάκιστου μεγαλείου. Οι λευκοί μάγοι λατρεύουν την Παρθένο, η οποία σαν Φίδι της Φωτιάς ανεβαίνει από το νωτιαίο κανάλι και σε αυτήν στηρίζουν το κεφάλι τους, όπως το παιδί στην αγκαλιά της λατρευτής μητέρας του.

Στην Ινδία λατρεύεται η Κάλι, η θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνη, όμως επίσης λατρεύεται η Κάλι στην σκοτεινή και μοιραία της πλευρά, Αυτές είναι οι δύο Μαρίες, η λευκή και η μαύρη. Τα δύο Φίδια. Το χάλκινο Φίδι που θεράπευε τους Ισραηλίτες στην έρημο και το Φίδι του Πειρασμού της Εδέμ.

Υπάρχουν μυήσεις λευκές και μυήσεις μαύρες. Ναοί τον φωτός και ναοί τον σκότους. Όλοι οι βαθμοί και όλες οι μυήσεις βασίζονται στο Φίδι. Όταν αυτό ανεβαίνει μετατρεπόμαστε σε Αγγέλους. Όταν κατεβαίνει μετατρεπόμαστε σε Διαβόλους.

Ας διηγηθούμε μια μαύρη μύηση έτσι όπως την ερευνήσαμε: «Έβγαλαν τον δόκιμο από το φυσικό σώμα του σε στιγμές που αυτός κοιμόταν. Η γιορτή των δαιμόνων έγινε σε έναν δρόμο. Όλοι οι παριστάμενοι ήταν με αστρικό σώμα. Ο νεοφώτιστος εξασκούσε αρνητική σεξουαλική μαγεία με ξεχείλισμα του σπέρματος. Έτσι προόδευε στην επιστήμη των δαιμόνων. Αυτοί εμφανίστηκαν στην γιορτή ντυμένοι με μαύρους χιτώνες. Η γιορτή ήταν ένα πραγματικό Ακελάρρε (Aquelarre). Όταν τελείωσε το όργιο, οι μύστες του αριστερού χεριού οδήγησαν τον αγαπημένο μαθητή τους προς έναν κίτρινο ναό. Αυτός ήταν ένα άντρο μαύρης μαγείας. Προφανώς, ο ναός αυτός από έξω φαινόταν σαν μια ταπεινή μικρή θρησκευτική εκκλησία. Μέσα ήταν ένα θαυμάσιο παλάτι. Μέσα στον ναό υπήρχαν δύο όροφοι ή επίπεδα και θαυμάσιοι διάδρομοι όπου κυκλοφορούσαν οι σκοτεινοί. Οι μύστες της σκιάς καλωσόρισαν τον υποψήφιο για τους σκοτεινούς θριάμβους του. Ήταν φοβερό να βλέπεις τους μύστες της Σάντα Μαρία. Ο υποψήφιος αισθανόταν στο περιβάλλον του. Η ουρά των διαβόλων εμφανιζόταν σε κείνα τα Αστρικά Φαντάσματα. Η γιορτή του σκότους ήταν θαυμάσια. Ένας ιερέας της αβύσσου ανέβηκε πάνω σε μια πέτρα για να πει ένα κήρυγμα. Αυτό το φάντασμα ήταν ένας ειλικρινής εσφαλμένος. Ένας άνθρωπος με καλούς σκοπούς, όμως χαμένος μοιραία. Αυτός ο μύστης των σκιών είπε επίσημα: «Εγώ θα είμαι πιστός στην θρησκεία μου, τίποτα δεν θα με κάνει να πάω ένα βήμα πίσω. Αυτό είναι ιερό».

Μετά συνέχισε ένας σκοτεινός με μια μακρά ομιλία που όλοι χειροκρότησαν. Τον κολακευμένο που είχε την ατυχία να αφυπνίσει την Κουνταλίνη αρνητικά, τον σημείωσαν με μια μοιραία σφραγίδα. Αυτό το σήμα ήταν τριγωνικό και είχε μαύρες και γκρίζες γραμμές. Την σφραγίδα πρώτα την έβαλαν στην φωτιά, πριν την χρησιμοποιήσουν. Το σήμα της σφραγίδας έμεινε κάτω από τον αριστερό πνεύμονα.

Οι σκοτεινοί έδωσαν ένα μοιραίο όνομα στον μαθητή και αυτό το χάραξαν με μαύρα γράμματα στον αριστερό αντιβραχίονα. Αυτόν τον νέο μαύρο μυημένο, τον οδήγησαν έπειτα μπροστά σε ένα άγαλμα τρομαχτικά κάκιστης ομορφιάς, που συμβόλιζε την μαύρη θεά, το βασίλειο της Σάντα Μαρία. Ο μαθητής καθισμένος μπροστά σε αυτό το άγαλμα, σταύρωσε τις γάμπες σε στυλ Αναγκαρίκα (Anagarica). Την αριστερή πάνω στην δεξιά. Έβαλε μετά τα χέρια του στην μέση και συγκεντρώθηκε στην μοιραία θεά. Μετά από όλα αυτά, αυτός ο σκοτεινός γύρισε στο φυσικό σώμα του ευτυχισμένος από τον θρίαμβο».

Μέχρι εδώ η έρευνα που κάναμε σχετικά με τις μυήσεις της αβύσσου. Όλοι εκείνοι που ακολουθούν τον δρόμο του Τέλειου Γάμου, πρέπει να προστατεύονται από τους σκοτεινούς. Αυτοί προσπαθούν να βγάλουν τον ευσεβή από τον πραγματικό δρόμο, για να τον κάνουν μέλος της μαύρης αδελφότητας. Όταν πετυχαίνουν τον σκοπό τους, τότε πηγαίνουν τον μαθητή στο συμπόσιο των δαιμόνων.

Η μάχη είναι τρομερή. Εγκέφαλος εναντίον σεξ. Σεξ εναντίον εγκέφαλου και αυτό που είναι πιο τρομερό, αυτό που είναι πιο οδυνηρό, είναι εκείνο της καρδιάς εναντίον καρδιάς. Εσύ το ξέρεις.

Χρειαζόμαστε να σταυρώσουμε όλες τις ανθρώπινες στοργές. Να εγκαταλείψουμε όλο εκείνο που σημαίνει σαρκικό πάθος. Αυτό είναι δυσκολότατο. Το παρελθόν φωνάζει, παρακαλάει, κλαίει, ικετεύει... Αυτό είναι τρομερά οδυνηρό.

Ο Υπεράνθρωπος είναι το αποτέλεσμα μιας φοβερής επανάστασης της συνείδησης. Εκείνοι που πιστεύουν ότι η μηχανική ανοδική εξέλιξη της φύσης θα μας μετατρέψει σε δασκάλους, είναι απολύτως λανθασμένοι. Ο Δάσκαλος είναι το αποτέλεσμα μιας φοβερής επανάστασης της συνείδησης. Χρειαζόμαστε να πολεμάμε εναντίον της φύσης και εναντίον της σκιάς της φύσης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ

Η Δουλειά με το Δαιμόνιο

Η αφύπνιση της Κουνταλίνι και η διάλυση του Εγώ αποτελούν ακριβώς την θεμελιώδη βάση για κάθε βαθιά πραγμάτωση. Θα πραγματευτούμε σε αυτό το κεφάλαιο το θέμα της διάλυσης του Εγώ. Αυτό είναι αποφασιστικό για την τελική απελευθέρωση.

Το Εγώ είναι το δαιμόνιο που φέρουμε μέσα μας. Πάνω σε αυτήν την βεβαίωση λέμε ότι η δουλειά της διάλυσης του Εγώ, είναι πραγματικά η δουλειά με το δαιμόνιο. Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη. Όταν δουλεύουμε με το δαιμόνιο, οι σκοτεινές οντότητες συχνά μας επιτίθενται τρομαχτικά. Πραγματικά, αυτός είναι ο δρόμος του έξυπνου ανθρώπου, ο περίφημος τέταρτος δρόμος, το μονοπάτι ΤΑU.

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΓΩ

Τα αθώα στοιχειώδη του φυτικού βασιλείου συνηθίζουν πολλές φορές να είναι ανυπάκουα παιδιά. Αυτό είναι παρόμοιο με τα παιδιά του σχολείου. Το αποτέλεσμα της ανυπακοής και των αταξιών τους είναι η γέννηση του σπέρματος του Εγώ. Το σπέρμα εμφανίζεται την αυγή. Κάθε διορατικός μπορεί να το δει πριν βγει ο ήλιος. Έχει την μορφή ενός σκουληκιού που ανεβαίνει από τους κορμούς των δέντρων και από τον βλαστό των φυτών.

ΖΩΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ

Όταν τα φυτικά στοιχειώδη μπαίνουν στην ανοδική εξέλιξη του ζωικού βασιλείου, τότε το σπέρμα του Εγώ επιστρέφει σε ζωικούς οργανισμούς. Το αποτέλεσμα της επιστροφής σε ζώα είναι το ζωικό ένστικτο. Αυτό το σπέρμα του Εγώ ισχυροποιείται με τα ένστικτα του ζωικού βασιλείου.

Ο ΝΟΥΣ

Όταν τα ζωικά στοιχειώδη, μπαίνουν για πρώτη φορά στο ανθρώπινο βασίλειο, τότε το σπέρμα του Εγώ, αφού βλέπει ότι έχει μετατραπεί για πρώτη φορά σε άνθρωπο, παγιδεύει τον νου και τον αχρηστεύει για να μπορεί να ικανοποιεί επιθυμίες. Έτσι γεννιέται το Εγώ. Εκείνο το κάκιστο σπέρμα που ήταν μόνο μια δυνατότητα του κακού σε λανθάνουσα κατάσταση, μετατρέπεται εκ των πραγμάτων σε πραγματικό κακό. Γεννιέται το Εγώ, γεννιέται ο Σατανάς, το δαιμόνιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Ο Σατανάς είναι υποταγμένος στον Νόμο της Επιστροφής. Ο Σατανάς επιθυμεί να επιστρέφει και να επιστρέφει σε αυτόν τον κόσμο εκατομμύρια φορές. Ο Σατανάς επιστρέφει για να ικανοποιεί ανικανοποίητες επιθυμίες. Οι ανθρώπινες επιστροφές δεν μπορούν ποτέ να τελειοποιούν τον Σατανά, η μηχανική ανοδική εξέλιξη της φύσης δεν μπορεί ποτέ να τελειοποιεί τον Σατανά. Ο Σατανάς ισχυροποιείται και ενδυναμώνεται με τις εμπειρίες της ζωής. Ο απλός άνθρωπος που έζησε εδώ και εκατομμύρια χρόνια πριν, σήμερα είναι ο άνθρωπος της ατομικής βόμβας και της βόμβας του υδρογόνου. Ο ταπεινός άνθρωπος που βοσκούσε πρόβατα, έχει μετατραπεί στον ισχυρό του χρυσού και του ασημιού. Ο ταπεινός κάτοικος της παλαιάς Αρκαδίας είναι σήμερα ο άνθρωπος του καμπαρέ. Το αθώο παιδί μετατρέπεται με την εμπειρία σε πονηρό γέρο, ζηλιάρη, καχύποπτο, κακό, φιλάργυρο κλπ, κλπ. Έτσι είναι πώς το Εγώ ισχυροποιείται με τις εμπειρίες της ζωής. Αυτή είναι η λυπηρή πραγματικότητα αυτού του οδυνηρού κόσμου.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Ο Σατανάς που φέρουμε μέσα μας είναι διαμορφωμένος από άτομα του μυστικού εχθρού. Ο Σατανάς είχε μια αρχή, ο Σατανάς έχει ένα τέλος. Είναι αναγκαίο να διαλύσουμε τον Σατανά για να επιστρέψουμε στο εσωτερικό αστέρι που πάντα μας έχει χαμογελάσει. Αυτή είναι η πραγματική τελική απελευθέρωση. Μόνο διαλύοντας το Εγώ κατορθώνουμε την απόλυτη απελευθέρωση.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ

Στα άγνωστα βάθη του θεϊκού μας Είναι έχουμε ένα εσωτερικό αστέρι τελείως ατομικό. Αυτό το αστέρι είναι ένα άτομο Υπερθεϊκό. Οι Καββαλιστές το κατονομάζουν με το ιερό όνομα του Αϊν Σοφ. Αυτό είναι το Είναι του Είναι μας. Η Μεγάλη Πραγματικότητα μέσα μας.

Πριν μπει αυτό το Υπερ-Άτομο στην μηχανική ανοδική εξέλιξη της μεγάλης φύσης, δεν έχει συνείδηση της δικιάς του ευτυχίας. Η ευτυχία χωρίς συνείδηση της δικιάς του ευτυχίας, δεν είναι ευτυχία. Το εσωτερικό αστέρι που οδηγεί το δικό μας Είναι, απαντώντας στις κοσμικές ορμές των άγιων θεών, έστειλε μια ακτίνα από τον εαυτό του στην μηχανική ανοδική εξέλιξη της μεγάλης φύσης για να αποκτήσει αυτοσυνείδηση. Η ακτίνα κατέβηκε με την καθοδική εξέλιξη της μεγάλης ζωής. Η ακτίνα μετατράπηκε μετά σε στοιχειώδες και εξελίχτηκε ανοδικά στο ορυκτό, φυτικό και ζωικό βασίλειο. Όταν μπήκαμε για πρώτη φορά στην ανθρώπινη μήτρα, όταν είδαμε ότι είχαμε μετατραπεί σε ανθρώπους, κάναμε αυτοσυνείδηση. Ο στόχος, το θεϊκό σχέδιο είχε πραγματοποιηθεί. Από αυτήν την υπέρτατην στιγμή θα έπρεπε να είχαμε επιστρέψει στο εσωτερικό αστέρι που πάντα μας έχει χαμογελάσει. Δυστυχώς, μέσα στο πυκνό δάσος, μέσα στα φοβερά ένστικτα της φύσης, γεννήθηκε η ανθρώπινη, επιθυμία και παγίδεψε τον νου. Έτσι γεννήθηκε το Εγώ (ο Σατανάς). Αυτό ήταν το μεγάλο μας σφάλμα.

Από τότε επιστρέφουμε. Ο Σατανάς επιστρέφει για να ικανοποιεί επιθυμίες. Ο Σατανάς ισχυροποιείται με τις επιστροφές.

Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε στο σημείο εκκίνησης και να αναγνωρίσουμε το μεγάλο μας σφάλμα. Χρειαζόμαστε να διαλύσουμε τον Σατανά.

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΝΟΔΙΚΑ

Ο Θεός δεν χρειάζεται να εξελιχθεί γιατί Αυτός είναι τέλειος. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη να τελειοποιηθεί. Αυτός είναι τέλειος. Ο Θεός είναι το εσωτερικό μας Είναι.

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΝΟΔΙΚΑ

Ο Σατανάς εξελίσσεται ανοδικά, όμως ποτέ δεν τελειοποιείται. Ο Σατανάς είναι ο Σατανάς. Η μηχανική ανοδική εξέλιξη της φύσης ποτέ δεν μπορεί να σημαίνει τελειοποίηση του Σατανά. Ο Σατανάς ισχυροποιείται με την μηχανική ανοδική εξέλιξη της φύσης. Ο σύγχρονος πολιτισμός με όλες του τις φρικαλεότητες, πορνείες, πολέμους μέχρι θανάτου, ομοφυλοφιλία, βόμβες υδρογόνου, ατομικές βόμβες κλπ, κλπ, αποδεικνύουν σαφέστατα ότι η μηχανική ανοδική εξέλιξη της φύσης ισχυροποιεί και ενδυναμώνει τον Σατανά. Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Η ανοδική εξέλιξη δεν τελειοποιεί κανέναν.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Χρειαζόμαστε μια τρομερή επανάσταση της συνείδησης για να καταφέρουμε να γυρίσουμε στο εσωτερικό αστέρι που οδηγεί το δικό μας Είναι. Όταν διαλύουμε το Εγώ υπάρχει ολοκληρωτική επανάσταση.

Ο ΠΟΝΟΣ

Ο πόνος δεν μπορεί να τελειοποιήσει κανέναν. Αν ο πόνος τελειοποιούσε, όλη η ανθρωπότητα θα ήταν ήδη τέλεια. Ο πόνος είναι το αποτέλεσμα των δικών μας λαθών. Ο Σατανάς κάνει πολλά λάθη. Ο Σατανάς αποκομίζει τον καρπό των λαθών του. Ο πόνος είναι αυτός ο καρπός. Ο πόνος είναι σατανικός. Ο Σατανάς δεν μπορεί να τελειοποιείται, ούτε να τελειοποιεί κανέναν. Ο πόνος δεν τελειοποιεί, γιατί ο πόνος είναι του Σατανά. Η μεγάλη θεϊκή πραγματικότητα είναι ευτυχία, ειρήνη, αφθονία και τελειότητα. Η μεγάλη πραγματικότητα δεν μπορεί να δημιουργεί τον πόνο. Το τέλειο δεν μπορεί να δημιουργήσει πόνο. Αυτό που είναι τέλειο μόνο ευτυχία δημιουργεί. Ο πόνος δημιουργήθηκε από το Εγώ (τον Σατανά).

Ο ΧΡΟΝΟΣ

Ο χρόνος είναι Σατανάς. Ο Σατανάς είναι ανάμνηση. Ο Σατανάς είναι ένα μάτσο αναμνήσεων. Όταν πεθαίνει ο άνθρωπος μένουν μόνο οι αναμνήσεις. Αυτές οι αναμνήσεις αποτελούν το Εγώ, το ο Εαυτός μου, το Εγώ που επιστρέφει. Αυτές οι ανικανοποίητες επιθυμίες, αυτές οι αναμνήσεις του χθες επιστρέφουν. Έτσι είναι πώς είμαστε σκλάβοι του παρελθόντος. Μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι το παρελθόν περιορίζει την τωρινή ζωή μας. Μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι ο Σατανάς είναι ο χρόνος. Μπορούμε να πούμε χωρίς τον φόβο να κάνουμε λάθος, ότι ο χρόνος δεν μπορεί να μας απελευθερώσει από αυτό το πεδίο των δακρύων, γιατί ο χρόνος είναι σατανικός. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε από στιγμή σε στιγμή. Η ζωή είναι ένα αιώνιο τώρα, ένα αιώνιο παρόν. Ο Σατανάς δημιούργησε τον χρόνο. Εκείνοι που πιστεύουν ότι σε ένα μακρινό μέλλον θα απελευθερωθούν, μέσα σε μερικά εκατομμύρια χρόνια, με τον χρόνο και με τους αιώνες, είναι σίγουροι υποψήφιοι για την άβυσσο και τον Δεύτερο Θάνατο, γιατί ο χρόνος είναι του Σατανά. Ο χρόνος δεν απελευθερώνει κανέναν. Ο Σατανάς σκλαβώνει, ο Σατανάς δεν απελευθερώνει.

Χρειαζόμαστε να απελευθερωνόμαστε τώρα, σε αυτήν την στιγμή. Χρειαζόμαστε να ζούμε από στιγμή σε στιγμή.

ΤΑ ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Κάθε ανθρώπινο ον έχει επτά βασικά, θεμελιώδη κέντρα. Ας τα δούμε: Πρώτο το Ένστικτο. Δεύτερο το Κινητικό Κέντρο. Τρίτο το Συγκινησιακό. Τέταρτο το Διανοητικό. Πέμπτο το Σεξουαλικό. Έκτο το Ανώτερο Συγκινησιακό. Έβδομο το Ανώτερο Διανοητικό. Αυτά τα δυο τελευταία δεν έχουν οχήματα, όμως όταν δημιουργούμε το ηλιακό αστρικό και το ηλιακό διανοητικό με την σεξουαλική μαγεία, το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο, γιατί τότε αυτά τα δυο κέντρα μετατρέπονται εκ των πραγμάτων σε πραγματικά θεϊκά εργαλεία του ανθρώπου με ψυχή. Η διάκριση μεταξύ των κατώτερων και ανώτερων κέντρων, μεταξύ των κέντρων που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον κόσμο και των αιώνιων εργαλείων που χρησιμεύουν για όλους τους κόσμους, είναι επείγουσα για την κατανόηση της εσωτερικής δουλειάς που πρέπει να πραγματοποιήσουμε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ

Το Εγώ ασκεί έλεγχο πάνω στα πέντε κατώτερα κέντρα της ανθρώπινης μηχανής. Αυτά τα πέντε κέντρα είναι: Σκέψη, συγκίνηση, κίνηση, ένστικτο και σεξ.

Τα δύο κέντρα του ανθρώπινου όντος που αντιστοιχούν στην ηλιακή συνείδηση, είναι γνωστά στον αποκρυφισμό σαν ηλιακός νους και ηλιακό αστρικό. Αυτά τα δυο ανώτερα κέντρα δεν μπορούν να ελεγχθούν από το Εγώ. Δυστυχώς, ο ανώτερος νους και η ανώτερη συγκίνηση δεν διαθέτουν ακόμα αυτά τα πολύτιμα ηλιακά οχήματα. Όταν ο ανώτερος νους μείνει ντυμένος με το ηλιακό διανοητικό και όταν η ανώτερη συγκίνηση ντυθεί με το ηλιακό αστρικό, ανυψωνόμαστε εκ των πραγμάτων στην πραγματική ανθρώπινη κατάσταση.

Οποιοσδήποτε θέλει να διαλύσει το Εγώ, πρέπει να μελετάει τον τρόπο λειτουργίας του Εγώ στα πέντε κατώτερα κέντρα. Δεν πρέπει να καταδικάζουμε τα ελαττώματα μας. Επίσης δεν πρέπει να τα δικαιολογούμε. Το σημαντικό είναι να τα κατανοούμε. Επείγει να καταλάβουμε τις δράσεις και αντιδράσεις της ανθρώπινης μηχανής. Καθένα από αυτά τα κατώτερα κέντρα έχει ένα περίπλοκο παιχνίδι δράσεων και αντιδράσεων. Το Εγώ δουλεύει με κάθε ένα από αυτά τα πέντε κατώτερα κέντρα και κατανοώντας βαθιά όλον τον μηχανισμό του καθενός από αυτά τα κέντρα, βρισκόμαστε στον δρόμο της διάλυσης του Εγώ.

Στην πρακτική ζωή, δύο άνθρωποι αντιδρούν μπροστά σε μια παράσταση με διαφορετικό τρόπο. Αυτό που είναι ευχάριστο για έναν άνθρωπο, μπορεί να είναι δυσάρεστο για έναν άλλον. Η διαφορά βρίσκεται πολλές φορές στο ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κρίνει και να δει με τον νου, όμως ένας άλλος μπορεί να δει με τα συναισθήματα του. Πρέπει να μάθουμε να διαφοροποιούμε τον νου από το συναίσθημα. Ένα πράγμα είναι ο νους και άλλο το συναίσθημα. Στον νου υπάρχει ένα ολόκληρο παιχνίδι δράσεων και αντιδράσεων που πρέπει να κατανοούμε. Στο συναίσθημα υπάρχουν στοργές που πρέπει να σταυρώσουμε, συγκινήσεις που πρέπει να είναι προσεκτικά μελετημένες και γενικά ένας ολόκληρος μηχανισμός δράσεων και αντιδράσεων που πολύ εύκολα συγχέονται με τις δραστηριότητες του νου.

ΚΙΝΗΣΗ

Χρειαζόμαστε να αυτοανακαλυφθούμε και να καταλάβουμε βαθιά όλες μας τις συνήθειες. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε να συνεχίζει να εκτυλίσσεται μηχανικά η ζωή μας. Φαίνεται απίστευτο ότι εμείς, ζώντας μέσα στα καλούπια των συνηθειών μας, δεν γνωρίζουμε αυτά τα καλούπια που περιορίζουν την δίκη μας ζωή. Χρειαζόμαστε να μελετάμε τις συνήθειές μας, χρειαζόμαστε να τις κατανοούμε. Αυτές ανήκουν στις δραστηριότητες του κέντρου της κίνησης. Είναι αναγκαίο να αυτοπαρατηρήσουμε τον τρόπο που ζούμε, ενεργούμε, ντυνόμαστε, περπατάμε κλπ. Το κινητικό κέντρο έχει πολλές δραστηριότητες. Τα αθλήματα επίσης ανήκουν στο κινητικό κέντρο. Όταν ο νους επεμβαίνει σε αυτό το κέντρο, εμποδίζει και βλάπτει, επειδή ο νους είναι πολύ αργός και το κινητικό κέντρο είναι πολύ γρήγορο. Κάθε δακτυλογράφος δουλεύει με το κινητικό κέντρο και όπως είναι φυσιολογικό, μπορεί να κάνει λάθος στην σειρά των πλήκτρων αν επεμβαίνει ο νους. Ένας άνθρωπος που οδηγεί ένα αυτοκίνητο θα μπορούσε να πάθει ένα δυστύχημα αν επενέβαινε ο νους.

ΕΝΣΤΙΚΤΟ

Υπάρχουν διάφορα ένστικτα. Το ένστικτο της συντήρησης, το σεξουαλικό ένστικτο κλπ. Υπάρχουν επίσης πολλές διαστροφές του ενστίκτου. Στο βάθος του ανθρώπινου όντος υπάρχουν ενστικτώδεις, υποανθρώπινες, κτηνώδεις δυνάμεις, που παραλύουν το πραγματικό πνεύμα της αγάπης και ευσπλαχνίας. Αυτές τις δαιμονικές δυνάμεις πρέπει πρώτα να τις καταλαβαίνουμε και μετά να τις υποδουλώνουμε και να τις εξαλείφουμε. Είναι θηριώδεις δυνάμεις, εγκληματικά ένστικτα, λαγνεία, ανανδρία, φόβος, σεξουαλικός σαδισμός, σεξουαλικές κτηνωδίες κλπ. Χρειαζόμαστε να μελετάμε και να καταλαβαίνουμε βαθιά αυτές τις υποανθρώπινες δυνάμεις, πριν μπορέσουμε να τις διαλύσουμε και να τις εξαλείψουμε.

ΤΟ ΣΕΞ

Το σεξ είναι η τέταρτη εξουσία του ανθρώπινου όντος. Το σεξ μπορεί να σκλαβώσει ή να απελευθερώσει τον άνθρωπο. Κανένας δεν μπορεί να φτάσει ποτέ να γίνει ολοκληρωμένος, κανένας δεν μπορεί να πραγματοποιείται βαθιά χωρίς την σεξουαλική δύναμη. Κανένας ανύπαντρος δεν μπορεί να φτάσει στην ολοκληρωτική πραγμάτωση. Το σεξ είναι η εξουσία της ψυχής. Το ολοκληρωμένο ανθρώπινο ον επιτυγχάνεται με την απόλυτη συγχώνευση των δύο πόλων, του αρσενικού και του θηλυκού της ψυχής. Η σεξουαλική δύναμη αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει σε επτά επίπεδα. (Στα επτά επίπεδα της ψυχής). Στον φυσικό κόσμο, το σεξ είναι μια τυφλή δύναμη αμοιβαίας έλξης. Στον αστρικό, η σεξουαλική έλξη βασίζεται στην συγγένεια των τύπων σύμφωνα με τις πολικότητές τους και τις ουσίες τους. Στον διανοητικό, η σεξουαλική έλξη πραγματοποιείται σύμφωνα με τους νόμους της διανοητικής πολικότητας και συγγένειας. Στο αιτιατό επίπεδο, η σεξουαλική έλξη πραγματοποιείται πάνω στην βάση της συνειδητής θέλησης. Είναι ακριβώς σε αυτό το επίπεδο των φυσικών αιτιών όπου πραγματοποιείται συνειδητά η πλήρης ενοποίηση της ψυχής. Πραγματικά, κανένας δεν μπορεί να φτάσει στην πλήρη δόξα του Τέλειου Γάμου, χωρίς να έχει φτάσει αυτόν τον τέταρτο βαθμό της ανθρώπινης ολοκλήρωσης.

Χρειαζόμαστε να καταλάβουμε βαθιά όλο το σεξουαλικό πρόβλημα. Είναι αναγκαίο να είμαστε ολοκληρωτικοί. Χρειαζόμαστε να υπερβούμε την μηχανικότητα του σεξ. Χρειαζόμαστε να ξέρουμε να δημιουργούμε γιους σοφίας. Στην ύψιστην στιγμή της σύλληψης, οι ανθρώπινες ουσίες βρίσκονται τελείως ανοιχτές σε οποιουδήποτε είδους επιρροές. Η κατάσταση αγνότητας των γονέων και η δύναμη της θέλησης για να μην χύνουν το ποτήρι του Ερμή, είναι το μόνο που μπορεί να τους προστατεύει από τον κίνδυνο να εισδύσουν στο σπερματοζωάριο και στο ωάριο υποανθρώπινες ουσίες κτηνωδών Εγώ που θέλουν να επιστρέψουν.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Κατανοώντας τις οικείες δραστηριότητες του καθενός από τα πέντε κατώτερα κέντρα, ανακαλύπτουμε όλη την διαδικασία του Εγώ. Το αποτέλεσμα από αυτήν την αυτοανακάλυψη είναι ο απόλυτος θάνατος του Σατανά (του σκοτεινού σεληνιακού Εγώ).

Η ΜΟΙΧΕΙΑ

Αφού η γυναίκα είναι το παθητικό, δεκτικό στοιχείο, είναι σαφές ότι μαζεύει και αποθηκεύει τα αποτελέσματα της σεξουαλικής πράξης όλων εκείνων των αντρών που μοίχευσαν με αυτήν. Αυτά τα αποτελέσματα είναι ατομικές ουσίες των αντρών με τους οποίους έχει πραγματοποιήσει την σεξουαλική πράξη. Όταν ένας άντρας έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα, η οποία ήταν γυναίκα ενός άλλου άντρα, ή άλλων αντρών, μαζεύει τότε τις ατομικές ουσίες άλλων αντρών και με αυτές αυτοδηλητηριάζεται. Αυτό είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα για τους αδελφούς που βρίσκονται διαλύοντας το Εγώ, γιατί τότε όχι μόνο πρέπει να πολεμούν εναντίον των δικών τους λαθών και ελαττωμάτων, αλλά επίσης εναντίον των λαθών και ελαττωμάτων των άλλων αντρών με τους οποίους η γυναίκα είχε σεξουαλική επαφή.

Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Το Εγώ είναι η ρίζα του πόνου. Το Εγώ είναι η ρίζα της άγνοιας και του λάθους. Όταν το Εγώ διαλύεται, μένει μέσα μας μόνο ο εσωτερικός Χριστός.

Είναι αναγκαίο να διαλύσουμε το Εγώ. Μόνο διαλύοντας το Εγώ εξαφανίζεται το λάθος και η άγνοια. Όταν το Εγώ εξαφανιστεί, το μοναδικό που μένει μέσα μας είναι αυτό που ονομάζεται αγάπη.

Όταν διαλύεται το Εγώ, επανέρχεται σε μας η αυθεντική και γνήσια ευτυχία.

Μόνο εξαλείφοντας την επιθυμία ολοκληρωτικά κατορθώνουμε την διάλυση του Εγώ. Αν θέλουμε να εξαλείψουμε το Εγώ πρέπει να είμαστε σαν το λεμόνι.

Το Εγώ είναι ο αποκρουστικός Σατανάς, το απαίσιο δαιμόνιο που μας έχει κάνει πικρή και αηδιαστική την ζωή μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ

Η Αγαμία

Ο Σουάμι Χ είπε σε ένα από τα μαθήματα του το εξής: «Οι ανύπαντροι μπορούν να ενώνουν πνευματικά την φυσική δημιουργική δύναμη της ψυχής μέσα στον εαυτό τους, μαθαίνοντας την σωστή μέθοδο Διαλογισμού και την εφαρμογή της στην φυσική ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν λόγο να περάσουν από την εμπειρία του υλικού γάμου. Μπορούν να μάθουν να παντρεύουν την θηλυκή ώθηση με την αρσενική της εσωτερικής ψυχής τους».

Αν οι αγαπητοί μας Γνωστικοί μαθητές στοχαστούν σε αυτά τα λόγια του Σουάμι Χ, θα φτάσουν στο συμπέρασμα ότι αυτά είναι προφανώς παράλογα. Αυτό το να παντρεύουν την θηλυκή ώθηση με την αρσενική της εσωτερικής ψυχής τους, είναι ψεύτικο εκατό τα εκατό. Αυτός ο τύπος ουτοπικού γάμου είναι αδύνατος, γιατί ο άνθρωπος δεν έχει ακόμα ενσαρκώσει την ψυχή. Με ποιον τότε θα παντρευτεί η φυσική θηλυκή ώθησή του; Το διανοούμενο ζώο ακόμα δεν έχει ψυχή. Όποιος θέλει να ενσαρκώσει την ψυχή του, όποιος θέλει να είναι άνθρωπος με ψυχή, πρέπει να έχει τα σώματα, αστρικό, διανοητικό, και αιτιατό. Το σημερινό ανθρώπινο ον δεν έχει ακόμα αυτά τα εσωτερικά οχήματα. Το αστρικό Φάντασμα, το διανοητικό Φάντασμα ή το αιτιατό Φάντασμα είναι μοναδικά Φαντάσματα. Οι περισσότεροι από τους αποκρυφιστές πιστεύουν ότι αυτά τα εσωτερικά Φαντάσματα είναι τα πραγματικά οχήματα και είναι πολύ λανθασμένοι. Χρειαζόμαστε να γεννιόμαστε στους Ανώτερους Κόσμους και αυτό το να γεννιόμαστε είναι ένα σεξουαλικό πρόβλημα.

Κανένα ανθρώπινο ον δεν μπορεί να γεννηθεί από κάποια θεωρία. Ούτε ένα απλό μικρόβιο δεν μπορεί να γεννηθεί από θεωρίες. Κανένας δεν μπορεί να γεννηθεί από την μύτη ή από το στόμα. Οποιοδήποτε ζωντανό ον γεννιέται από το σεξ. Έτσι όπως είναι πάνω είναι και κάτω. Αν εδώ στον φυσικό κόσμο ο άνθρωπος γεννιέται από το σεξ, είναι λογικό ότι επάνω, στους εσωτερικούς κόσμους, η διαδικασία είναι ανάλογη. Ο Νόμος είναι νόμος και ο νόμος εκτελείται.

Το ηλιακό αστρικό γεννιέται όπως γεννιέται το σώμα από σάρκα και κόκκαλα. Αυτό είναι σεξουαλικό. Μόνο με την σεξουαλική μαγεία μεταξύ του συζύγου και της συζύγου μπορεί να γεννηθεί αυτό το θαυμάσιο σώμα. Το ίδιο μπορούμε να πούμε για το διανοητικό και για το αιτιατό. Χρειαζόμαστε να δημιουργούμε αυτά τα εσωτερικά σώματα και αυτό είναι δυνατόν μόνο με την σεξουαλική επαφή, γιατί όπως είναι πάνω είναι και κάτω και όπως είναι κάτω είναι και πάνω. Κανένας ανύπαντρος δεν μπορεί να παντρεύει την φυσική θηλυκή ώθηση του με την αρσενική ώθηση της εσωτερικής ψυχής του, γιατί κανένας άγαμος δεν μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή του. Για να ενσαρκώσουμε την ψυχή, πρέπει να δημιουργούμε τα εσωτερικά σώματα και μόνο με την σεξουαλική ένωση του άντρα και της γυναίκας γίνεται αυτή η δημιουργία. Κανένας άντρας μόνος του και καμιά γυναίκα μόνη της δεν μπορούν να αναπαράγουν ή να συλλάβουν. Χρειάζονται οι δυο πόλοι για να δημιουργούμε. Αυτή είναι η ζωή.

Είναι αναγκαίο να δημιουργούμε τα εσωτερικά σώματα. Είναι αναγκαίο να γεννιόμαστε στους Ανώτερους Κόσμους. Η αγαμία είναι ένας δρόμος απολύτως ψεύτικος. Χρειαζόμαστε τον Τέλειο Γάμο.

Αφότου γεννιέται κάθε όχημα, χρειάζεται την ειδική τροφή του. Μόνο με αυτήν την ειδική τροφή του αναπτύσσεται και ισχυροποιείται τελείως. Η τροφή αυτών των οχημάτων βασίζεται στα Υδρογόνα. Στον φυσικό οργανισμό κατασκευάζονται οι διάφοροι τύποι Υδρογόνων, με τους οποίους τρέφονται τα διάφορα εσωτερικά σώματα του ανθρώπου.

ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

Φυσικό σώμα: Αυτό το σώμα το κυβερνούν 48 νόμοι. Η βασική τροφή του είναι, το Υδρογόνο 48.

Αστρικό σώμα: Αυτό το όχημα είναι υποταγμένο σε 24 νόμους. Η βασική τροφή του είναι το Υδρογόνο 24.

Διανοητικό σώμα: Αυτό το όχημα βρίσκεται υποταγμένο σε 12 νόμους. Η βασική τροφή του είναι το Υδρογόνο 12.

Αιτιατό σώμα: Αυτό το όχημα το κυβερνούν 6 νόμοι. Η βασική τροφή του είναι το Υδρογόνο 6.

Όλες οι ουσίες μετατρέπονται σε έναν ορισμένο τύπο Υδρογόνου. Έτσι λοιπόν, όπως είναι άπειρες οι ουσίες και οι τρόποι ζωής, είναι επίσης άπειρα τα Υδρογόνα. Τα εσωτερικά σώματα έχουν τα ειδικά Υδρογόνα τους και με αυτά τρέφονται.

Ο Σουάμι Χ ήταν μόνο ένας μοναχός. Μας έχουν πει ότι σε λίγο θα επιστρέψει αυτός ο καλός μοναχός, για να παντρευτεί και για να πραγματοποιηθεί βαθιά. Είναι ένας όμορφος μαθητής της Λευκής Αδελφότητας. Στους ανώτερους κόσμους πίστευε αυτός ότι ήταν πραγματοποιημένος. Μεγάλη έγινε η έκπληξη του όταν στον ναό τον κάναμε να μάθει το μεγάλο λάθος του. Πραγματικά αυτός ο καλός μοναχός δεν έχει δημιουργήσει ακόμα τα ηλιακά σώματά του. Χρειάζεται να τα δημιουργήσει. Αυτό είναι ένα σεξουαλικό πρόβλημα. Μόνο με την σεξουαλική μαγεία δημιουργούνται αυτά τα θαυμάσια εσωτερικά σώματα.

Προειδοποιούμε τους κριτικούς μας ότι δεν εκδηλωνόμαστε εναντίον του Σουάμι Χ. Οι ασκήσεις του είναι θαυμάσιες και πολύ χρήσιμες. Όμως διευκρινίζουμε ότι κανένας δεν μπορεί να πραγματοποιείται βαθιά με το σύστημα φυσερό.

Υπάρχουν πάρα πολλές σχολές. Όλες είναι αναγκαίες. Όλες χρησιμεύουν για να βοηθήσουν το ανθρώπινο ον, όμως καλό είναι να προειδοποιήσουμε ότι με καμιά θεωρία δεν μπορούμε να δημιουργούμε τα εσωτερικά σώματα. Ποτέ δεν έχουμε δει να γεννιέται κανείς από κάποια θεωρία. Δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα το πρώτο ανθρώπινο ον που να έχει γεννηθεί από θεωρίες.

Υπάρχουν σχολές πολύ σεβαστές και πολύ λατρευτές. Αυτά τα ιδρύματα έχουν τα μαθήματα εκπαίδευσης και τους βαθμούς τους. Μερικά από αυτά έχουν μέχρι και τελετουργίες μύησης. Όμως στους Ανώτερους Κόσμους σε τίποτα δεν χρησημεύουν οι βαθμοί και οι μυήσεις των σχολών αυτών. Τους Δασκάλους της Λευκής Αδελφότητας δεν τους ενδιαφέρουν οι βαθμοι και οι ιεραρχίες του φυσικού κόσμου. Αυτούς τους ενδιαφέρει μόνο η Κουνταλίνη. Αυτοί εξετάζουν και μετρούν την σπονδυλική στήλη. Αν ο υποψήφιος δεν έχει σηκώσει το Φίδι, για αυτούς είναι ένας απλός βέβηλος σαν οποιονδήποτε άλλο, ακόμα και όταν έχει στον φυσικό κόσμο μια υψηλότατη θέση και ακόμα όταν στο σχολείο ή ίδρυμα του είναι ένας λατρευτός ή κάποιος ανώτατος ιεράρχης. Αν η Κουνταλίνη έχει ανέβει τρεις σπόνδυλους, θεωρείται από τους Δασκάλους ως μυημένος τρίτου βαθμού και αν έχει ανέβει μόνο ένα σπόνδυλο, ως μυημένος πρώτου βαθμού.

Έτσι λοιπόν τους Δασκάλους αυτό που μόνο τους ενδιαφέρει είναι η Κουνταλίνη.

Πολύ λίγοι είναι εκείνοι που παρατάνε τα πάντα για να δουλεύουν στην σπηλιά τους με τον Αετό τους και με το Φίδι τους. Αυτό είναι ένα πράγμα ηρώων και η σημερινή ανθρωπότητα δεν εγκαταλείπει τα ιδρύματα και τις σχολές της, για να μείνει μόνη της με τον Αετό της και με το Φίδι της. Οι μαθητές όλων των οργανώσεων, ούτε στις σχολές τους δεν είναι πιστοί. Αυτοί ζουν σαν τις πεταλούδες, από σχολή σε σχολή, από ίδρυμα σε ίδρυμα και έτσι δήθεν θέλουν να πραγματοποιούνται σε βάθος.

Εμείς νιώθουμε άπειρο πόνο όταν βλέπουμε αυτούς τους αδελφούς πεταλούδες. Πολλοί από αυτούς κάνουν θαυμάσιες ασκήσεις. Πραγματικά υπάρχουν πολύ καλές πρακτικές σε όλες τις σχολές. Οι πρακτικές του Γιογκανάντα, Βιβεκανάντα, Ραματσαράκα κλπ είναι θαυμάσιες. Οι μαθητές τις κάνουν με πολύ καλούς σκοπούς. Υπάρχουν μαθητές πολύ ειλικρινείς. Εμείς εκτιμούμε πολύ όλους αυτούς τους μαθητές και όλες αυτές τις σχολές. Όμως αισθανόμαστε πάρα πολύ αθεράπευτο πόνο για αυτούς που με τόσο πάθος ψάχνουν την τελική τους απελευθέρωση. Ξέρουμε πως πρέπει να δημιουργούν τα εσωτερικά τους σώματα. Ξέρουμε ότι πρέπει να εξασκούν σεξουαλική μαγεία. Ξέρουμε ότι μόνο έτσι, με την σεξουαλική μαγεία, μπορούν αυτοί να αφυπνίσουν την Ιερή Φωτιά και να δημιουργήσουν τα εσωτερικά τους οχήματα, για να ενσαρκώσουν την ψυχή τους. Αυτό το ξέρουμε από προσωπική εμπειρία. Όμως τι να κάνουμε για να τους πείσουμε; Η ταλαιπωρία για μας, τους αδελφούς, είναι πολύ μεγάλη... και αθεράπευτη... Στην περασμένη Γη-Σελήνη, εξελίχθηκαν εκατομμύρια ανθρώπινα όντα και από όλα αυτά τα εκατομμύρια, μόνο λίγες εκατοντάδες ανυψώθηκαν στην αγγελική κατάσταση. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανθρώπινων όντων χάθηκε. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία βυθίστηκε στην άβυσσο. Πολλοί είναι οι καλεσμένοι και λίγοι οι εκλεκτοί. Αν παρατηρήσουμε την φύση θα δούμε ότι δεν φυτρώνουν όλοι οι σπόροι. Εκατομμύρια σπόροι χάνονται και εκατομμύρια πλάσματα χάνονται καθημερινά. Λυπηρή, αλήθεια είναι αυτή, αλλά είναι αλήθεια.

Όλοι οι ανύπαντροι είναι σίγουροι υποψήφιοι για την άβυσσο και τον Δεύτερο Θάνατο. Μόνο εκείνοι που ανυψώθηκαν στην κατάσταση του Υπεράνθρωπου, μπορούν ήδη να δίνουν στον εαυτό τους την πολυτέλεια να απολαμβάνουν τις ηδονές της αγάπης χωρίς σεξουαλική επαφή. Τότε εισχωρούμε στο αμφιθέατρο της κοσμικής επιστήμης. Κανένας δεν μπορεί να φτάσει να ενσαρκώσει τον Υπεράνθρωπο μέσα του χωρίς την σεξουαλική μαγεία και τον Τέλειο Γάμο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ

Η Αφύπνιση της Συνείδησης

Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι η ανθρωπότητα ζει με την συνείδηση κοιμισμένη. Οι άνθρωποι δουλεύουν ονειρευόμενοι. Οι άνθρωποι βαδίζουν στους δρόμους ονειρευόμενοι. Ο κόσμος ζει και πεθαίνει ονειρευόμενος.

Όταν έχουμε φτάσει στο συμπέρασμα ότι όλος ο κόσμος ζει κοιμισμένος, καταλαβαίνουμε την ανάγκη να ξυπνήσουμε. Χρειαζόμαστε την αφύπνιση της συνείδησης, θέλουμε την αφύπνιση της συνείδησης.

ΓΟΗΤΕΙΑ

Η αιτία του βαθύ ύπνου στον οποίο ζει η ανθρωπότητα είναι η γοητεία.

Οι άνθρωποι είναι γοητευμένοι με όλα τα πράγματα της ζωής. Οι άνθρωποι ξεχνούν τον εαυτό τους γιατί βρίσκονται γοητευμένοι. Ο μεθύστακας στο μπαρ είναι γοητευμένος με το οινόπνευμα, το μέρος, την απόλαυση, τους φίλους και τις γυναίκες. Η ματαιόδοξη γυναίκα είναι, γοητευμένη μπροστά στον καθρέφτη με την γοητεία του εαυτού της. Ο τσιγκούνης πλούσιος είναι γοητευμένος με τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες του. Ο τίμιος εργάτης είναι γοητευμένος στο εργοστάσιο με την σκληρή δουλειά. Ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται γοητευμένος με τα παιδιά του. Όλα τα ανθρώπινα όντα είναι γοητευμένα και κοιμούνται βαθιά. Όταν οδηγούμε ένα αυτoκίνητο, μας εκπλήσσει να βλέπουμε τον κόσμο να πετάγεται πάνω στις λεωφόρους και στους δρόμους χωρίς να νοιάζεται για τον κίνδυνο των αυτοκινήτων. Άλλοι πετάγονται καθαρά κάτω από τις ρόδες των αυτοκινήτων. Φτωχοί άνθρωποι... βαδίζουν κοιμισμένοι... φαίνονται σαν υπνοβάτες, βαδίζουν ονειρευόμενοι με κίνδυνο για τις ίδιες τους τις ζωές. Οποιοσδήποτε διορατικός μπορεί να δει τα όνειρα τους. Οι άνθρωποι ονειρεύονται με όλο αυτό που τους κρατά γοητευμένους.

Ο ΥΠΝΟΣ

Στην διάρκεια του ύπνου, το Εγώ διαφεύγει από το φυσικό σώμα. Αυτή η φυγή του Εγώ είναι αναγκαία για να μπορεί το ζωτικό σώμα να επιδιορθώνει το φυσικό σώμα. Στους εσωτερικούς κόσμους το Εγώ βαδίζει ονειρευόμενο. Πραγματικά, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι το Εγώ φέρνει τα όνειρα του στους εσωτερικούς κόσμους. Στους εσωτερικούς κόσμους το Εγώ απασχολείται με τα ίδια πράγματα που το έχουν γοητευμένο στο φυσικό. Έτσι βλέπουμε τον μαραγκό κατά την διάρκεια του ύπνου στο ξυλουργείο του, τον αστυνόμο να φυλάει τους δρόμους, τον κουρέα στο κουρείο του, τον σιδηρουργό στο σιδηρουργείο του, τον μεθύστακα στην ταβέρνα ή το μπαρ, την πόρνη στο σπίτι των απολαύσεων της, παραδομένη στην λαγνεία κλπ, κλπ. Ζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στους εσωτερικούς κόσμους σαν να βρισκόντουσαν στον φυσικό κόσμο. Σε κανέναν ζωντανό δεν του συμβαίνει να αναρωτηθεί στην διάρκεια του ύπνου, αν βρίσκεται στον φυσικό κόσμο ή στον αστρικό κόσμο. Εκείνοι που έχουν κάνει στον εαυτό τους αυτήν την ερώτηση στην διάρκεια του ύπνου, έχουν ξυπνήσει στους εσωτερικούς κόσμους. Τότε με έκπληξη έχουν μάθει όλα τα θαύματα των ανώτερων κόσμων. Μόνο αν συνηθίσουμε να αναρωτιόμαστε από στιγμή σε στιγμή Στην διάρκεια της ονομαζόμενης κατάσταση επαγρύπνησης, μπορούμε να φτάσουμε να κάνουμε επίσης αυτήν την ίδια ερώτηση στους Ανώτερους Κόσμους στην διάρκεια των ωρών του ύπνου. Είναι φανερό ότι στην διάρκεια του ύπνου επαναλαμβάνουμε όλο αυτό που κάνουμε στην διάρκεια της ημέρας. Αν στην διάρκεια της ημέρας συνηθίσουμε να αναρωτιόμαστε με αυτήν την ερώτηση, στην διάρκεια του νυχτερινού ύπνου, βρισκόμενοι έξω από το φυσικό σώμα, καταλήγουμε να επαναλαμβάνουμε την ίδια ερώτηση. Το αποτέλεσμα θα είναι η, αφύπνιση της συνείδησης.

ΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Το γοητευμένο ανθρώπινο ον δεν θυμάται τον εαυτό του. Εμείς πρέπει να θυμόμαστε τον εαυτό μας από στιγμή σε στιγμή. Χρειαζόμαστε να θυμόμαστε τον εαυτό μας στην παρουσία όλων των παραστάσεων που μπορούν να μας γοητεύσουν. Σταματάμε μπροστά σε οποιαδήποτε παράσταση και αναρωτιόμαστε: Που βρίσκομαι; Μήπως βρίσκομαι στο φυσικό επίπεδο; Μήπως είμαι στο αστρικό επίπεδο;

Έπειτα κάνε ένα πηδηματάκι με σκοπό να αιωρηθείς στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Είναι λογικό ότι αν αιωρηθείς, θα βρίσκεσαι έξω από το φυσικό σώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι η αφύπνιση της συνείδησης. Ο σκοπός της ερώτησης αυτής σε κάθε στιγμή, σε κάθε λεπτό, είναι να την κάνουμε να γράφεται στο υποσυνείδητο, για να δρα στις ώρες του ύπνου, στις ώρες που το Εγώ βρίσκεται πραγματικά έξω από το φυσικό σώμα. Να ξέρετε ότι τα πράγματα στο αστρικό φαίνονται όπως στον φυσικό κόσμο. Οι άνθρωποι κατά την διάρκεια του ύπνου και μετά τον θάνατο βλέπουν τα πάντα έτσι όπως τα βλέπουν στον φυσικό κόσμο και εξαιτίας αυτού ούτε που υποψιάζονται ότι βρίσκονται έξω από το φυσικό σώμα. Κανένας νεκρός δεν πιστεύει ότι έχει πεθάνει, είναι γοητευμένος και ονειρεύεται βαθιά. Αν οι νεκροί, στην διάρκεια της ζωής, είχαν κάνει την πρακτική του να θυμούνται τον εαυτό τους από στιγμή σε στιγμή, αν είχαν πολεμήσει ενάντια στην γοητεία των πραγμάτων του κόσμου, το αποτέλεσμα θα ήταν η αφύπνιση της συνείδησης. Τότε, δεν θα ονειρεύονταν, θα περπατούσαν στους εσωτερικούς κόσμους με την συνείδηση αφυπνισμένη. Όποιος ξυπνήσει την συνείδηση, μπορεί να μελετάει στις ώρες του ύπνου όλα τα θαύματα των ανώτερων κόσμων. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση γίνεται διορατικός. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση, ζει στους Ανώτερους Κόσμους σαν ένας πολίτης του Σύμπαντος εντελώς ξύπνιος. Τότε συμβιώνει με τους μεγάλους ιεροφάντες της Λευκής Αδελφότητας.

Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση, δεν μπορεί πια να κοιμάται εδώ στο φυσικό επίπεδο, ούτε στους εσωτερικούς κόσμους. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση σταματά να ονειρεύεται. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση μετατρέπεται σε έναν ικανό ερευνητή των ανώτερων κόσμων. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση είναι ένας φωτισμένος. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση μπορεί να μελετάει στα πόδια του Δασκάλου. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση μπορεί να κουβεντιάζει με οικειότητα με τους θεούς που μύησαν την αυγή της δημιουργίας. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση μπορεί να θυμηθεί τις αναρίθμητες επιστροφές του. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση παρεβρίσκεται συνειδητά στις προσωπικές του κοσμικές μυήσεις. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση μπορεί να σπουδάζει στους ναούς της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση μπορεί να μάθει στους Ανώτερους Κόσμους πού βρίσκεται η ανάπτυξη της δικής του Κουνταλίνης. Κάθε Τέλειος Γάμος πρέπει να αφυπνίσει την συνείδηση για να λάβει την καθοδήγηση και κατεύθυνση της Λευκής Αδελφότητας. Στους ανώτερους κόσμους, οι Δάσκαλοι θα οδηγούν σοφά όλους εκείνους που πραγματικά αγαπιούνται. Στους ανώτερους κόσμους οι Δάσκαλοι παραδίδουν στον καθένα ό,τι χρειάζεται για την εσωτερική του ανάπτυξη.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Ξυπνώντας από τον κανονικό ύπνο, κάθε Γνωστικός μαθητής πρέπει να κάνει μια αναδρομική άσκηση πάνω στην διαδικασία του ύπνου, για να θυμηθεί όλα εκείνα τα μέρη στα οποία πήγε σαν επισκέπτης στις ώρες του ύπνου. Ήδη ξέρουμε ότι το Εγώ ταξιδεύει πολύ κατά την διάρκεια του κανονικού ύπνου. Είναι αναγκαίο να θυμηθούμε λεπτομερώς πού πήγαμε και όλο εκείνο που είδαμε και ακούσαμε. Οι Δάσκαλοι εκπαιδεύουν τους μαθητές όταν βρίσκονται έξω από το φυσικό σώμα.

Είναι επείγον να αναπτύξουμε την μνήμη για να θυμόμαστε όλο εκείνο που μάθαμε κατά την διάρκεια των ωρών του ύπνου. Είναι αναγκαίο να μην κουνιόμαστε την στιγμή που ξυπνάμε, γιατί με αυτήν την κίνηση ταράζεται το αστρικό και χάνονται οι αναμνήσεις. Είναι αναγκαίο να συνδυάζουμε τις αναδρομικές ασκήσεις με τα ακόλουθα μάντραμ: ΡΑΟΜ ΓΚΑΟΜ. Κάθε λέξη χωρίζεται σε δυο συλλαβές. Πρέπει να τονίζουμε το φωνήεν Ο. Αυτά τα μάντραμ είναι για τον μαθητή αυτό που η δυναμίτιδα είναι για τον μεταλλωρύχο. Έτσι όπως ο μεταλλωρύχος ανοίγει δρόμο στα έγκατα της γης με την βοήθεια της δυναμίτιδας, έτσι επίσης ο μαθητής θα ανοίγει πέρασμα προς τις μνήμες του Υποσυνείδητου με την βοήθεια αυτών των μάντραμ.

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Το ανθρώπινο κεφάλι είναι ένα κάστρο με δυο σαλόνια. Ο εγκέφαλος είναι το σαλόνι της κοινά ονομαζόμενης συνείδηση της επαγρύπνησης και η παρεγκεφαλίδα είναι το σαλόνι του υποσυνείδητου. Όλες οι εμπειρίες που το Εγώ αποκτά στους Ανώτερους Κόσμους, μένουν αποθηκευμένες στο σαλόνι του υποσυνείδητου. Όταν τα δυο σαλόνια ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι η φώτιση. Με την αναδρομική εξάσκηση καταφέρνουμε την ένωση των δυο σαλονιών. Αν ένας μαθητής δεν θυμάται τίποτα, πρέπει να αγωνίζεται και να αγωνίζεται χωρίς να κουράζεται, για να ανοίξει πέρασμα προς τις περιοχές του υποσυνείδητου. Καμιά προσπάθεια δεν χάνεται.

Έτσι όπως ο μεταλλωρύχος αγωνίζεται ανοίγοντας πέρασμα ανάμεσα στα πετρώματα της γης, έτσι πρέπει να αγωνίζεται ο μαθητής ανοίγοντας πέρασμα ανάμεσα στον σκληρό βράχο της ύλης προς την

θαυμάσια έπαυλη του υποσυνείδητου. Κάθε εξάσκηση παράγει δύναμη που σιγά-σιγά σπάει τον σκληρό βράχο της λησμονιάς που μας χωρίζει από το σαλόνι του υποσυνείδητου, όπου σαν λεπτά κοσμήματα είναι οι αναμνήσεις των ανώτερων κόσμων. Αυτή η εξάσκηση μαζί με την πρακτική της αυτοανάμνηοης του εαυτού, αλληλοσυμπληρώνονται για να μας πάνε στην ολοκληρωτική και οριστική φώτιση.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ

Ο Γνωστικός μαθητής πρέπει να είναι απείρως υπομονετικός και επίμονος, γιατί οι εξουσίες κοστίζουν πολύ. Τίποτα δεν μας δίνεται δωρεάν. Όλα κοστίζουν. Αυτές οι σπουδές δεν είναι για τους άστατους, ούτε για τους ανθρώπους με λίγη θέληση. Αυτές οι σπουδές απαιτούν άπειρη πίστη. Οι σκεπτικιστές άνθρωποι δεν πρέπει να έρχονται στις σπουδές μας, γιατί η απόκρυφη επιστήμη είναι πολύ απαιτητική. Οι σκεπτικιστές αποτΥγχάνονν τελείως. Οι άπιστοι δεν θα πετύχουν να μπουν στην Ουράνια Ιερουσαλήμ.

ΟΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η πρώτη κατάσταση της συνείδησης ονομάζεται Εικασία.

Η δεύτερη κατάσταση της συνείδησης είναι Πίστη.

Η τρίτη κατάσταση της συνείδησης είναι Διάνοια.

Η τέταρτη κατάσταση της συνείδησης είναι Νους.

Εικασία είναι άγνοια, ανθρώπινη σκληρότητα, βαρβαρότητα, αρκετά βαθύς ύπνος, θηριώδης και ενστικτώδης κόσμος, παρανθρώπινη κατάσταση.

Πίστη είναι ο κόσμος των γνωμών και των πεποιθήσεων. Πίστη είναι πεποίθηση, προκαταλήψεις, αιρετισμός, φανατισμός, θεωρίες στις οποίες δεν υπάρχει κανενός είδους άμεση αντίληψη της αλήθειας. Πίστη είναι η συνείδηση του κοινού επιπέδου της ανθρωπότητας.

Διάνοια είναι η διανοητική αναθεώρηση των πεποιθήσεων, ανάλυση, αντιληπτικός συνθετισμός, μορφωτική-διανοητική συνείδηση, επιστημονική σκέψη, κλπ. Η Διανοητική σκέψη μελετάει τα φαινόμενα και εγκαθιστά νόμους. Η Διανοητική σκέψη μελετάει τα συστήματα της επαγωγής και της απαγωγής με τον σκοπό να τα χρησιμοποιεί με βαθύ και σαφή τρόπο.

Νους είναι τέλεια αφυπνισμένη συνείδηση. Νους είναι η κατάσταση Τουρίγια, ο τέλειος βαθύς εσωτερικός φωτισμός. Νους είναι γνήσια αντικειμενική διόραση. Νους είναι διαίσθηση. Νους είναι ο κόσμος των θεϊκών αρχετύπων. Η Νοητική σκέψη είναι συνθετική, σαφής, αντικειμενική και φωτισμένη.

Όποιος φθάνει στα ύψη της Νοητικής σκέψης αφυπνίζει την συνείδηση τελείως και μετατρέπεται σε έναν Τουρίγια.

Το πιο χαμηλό μέρος του ανθρώπου είναι μη λογικό και υποκειμενικό και σχετίζεται με τις πέντε συνηθισμένες αισθήσεις.

Το πιο υψηλό μέρος του ανθρώπου είναι ο κόσμος της διαίσθησης και η αντικειμενική και πνευματική συνείδηση. Στον κόσμο της διαίσθησης αναπτύσσονται τα αρχέτυπα όλων των πραγμάτων της Φύσης.

Μόνο εκείνοι που έχουν εισχωρήσει στον κόσμο της αντικειμενικής διαίσθησης, μόνο εκείνοι που έχουν φθάσει στα επίσημα ύψη της Νοητικής σκέψης είναι πραγματικά αφυπνισμένοι και φωτισμένοι.

Κανένας πραγματικός Τουρίγια δεν μπορεί να ονειρεύεται. Ο Τουρίγια, ο οποίος έχει φθάσει μέχρι τα ύψη της Νοητικής σκέψης, ποτέ δεν το κοινοποιεί, ποτέ δεν κάνει τον σοφό, είναι πολύ απλός και ταπεινός, αγνός και τέλειος.

Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι κανένας Τουρίγια δεν είναι μέντιουμ, ούτε ψευτο-διορατικός, ούτε ψευτο-μυστικιστής σαν όλους αυτούς που σήμερα αφθονούν σαν τα κακά χόρτα σε όλες τις σχολές των πνευματικών, ερμητικών, αποκρυφιστικών κλπ σπουδών.

Η κατάσταση Τουρίγια είναι πολύ ύψιστη και την φθάνουν μόνο εκείνοι που δουλεύουν στο αναμμένο σιδηρουργείο του Ηφαίστου σε όλη την ζωή τους. Μόνο η Κουνταλίνη μπορεί να μας ανυψώσει μέχρι την κατάσταση Τουρίγια.

Είναι επείγον να ξέρουμε να διαλογιζόμαστε βαθιά και μετά να ασκούμε σεξουαλική μαγεία κατά την διάρκεια όλης της ζωής, για να φθάσουμε μετά από δύσκολες δοκιμασίες στην κατάσταση Τουρίγια.

Ο διαλογισμός και η σεξουαλική μαγεία θα μας πηγαίνουν μέχρι τα ύψη της Νοητικής σκέψης.

Κανένας ονειροπόλος, κανένα μέντιουμ, κανένας από αυτούς που μπαίνουν σε κάποια σχολή αποκρυφιστικής διδασκαλίας, δενμπορεί να φθάσει στιγμιαία στην κατάσταση Τουρίγια. Δυστυχώς, πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι σαν να φυσάς και να κάνεις μπουκάλια ή σαν να καπνίζει κάποιος ένα τσιγάρο ή σαν να μεθάει κανείς. Έτσι βλέπουμε πολλά φαντασιόπληκτα μέντιουμ και ονειροπόλους που αυτοαποκαλούνται δάσκαλοι, διορατικοί, φωτισμένοι. Σε όλες τις σχολές, επίσης και μέσα στις τάξεις της δίκης μας Γνωστικής Κίνησης, δεν λείπουν τέτοια άτομα που λένε ότι είναι διορατικοί χωρίς πραγματικά να είναι. Αυτοί είναι εκείνοι που βασισμένοι στις φαντασιοπληξίες και στα όνειρα τους συκοφαντούν τους άλλους λέγοντας, ο τάδε είναι πεσμένος, ο δείνα είναι μαύρος μάγος κλπ, κλπ.

Είναι αναγκαίο να προειδοποιήσουμε ότι τα ύψη του Τουρίγια απαιτούν πολλά χρόνια διανοητικής άσκησης και σεξουαλικής μαγείας. Στον Τέλειο Γάμο, αυτό σημαίνει πειθαρχία, βαθιές και σε μάκρος μελέτες, βαθύ και πολύ δυνατό εσωτερικό διαλογισμό, θυσία προς την ανθρωπότητα κλπ, κλπ.

Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ

Γενικά οι νεοφώτιστοι της Γνωστικής Κίνησης είναι γεμάτοι ανυπομονησία, θέλουν φαινομενικές και άμεσες εκδηλώσεις, στιγμιαία ξεδιπλώματα στο αστρικό, φώτιση, σοφία κλπ.

Η πραγματικότητα είναι άλλη. Τίποτα δεν μας δίνεται δωρεάν, όλα κοστίζουν. Τίποτα δεν αποκτάμε με την περιέργεια, στιγμιαία, γρήγορα. Όλα έχουν την διαδικασία τους και την ανάπτυξη τους. Η Κουνταλίνη αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει πολύ σιγά μέσα στην αύρα του Μαατσοάμ (Mahachoham). Η Κουνταλίνη έχει την εξουσία να αφυπνίσει την συνείδηση, όμως η διαδικασία της αφύπνισης είναι αργά, βαθμιαία, φυσική, χωρίς θεαματικά γεγονότα, αισθησιακά, συγκινησιακά και βάρβαρα. Όταν η συνείδηση έχει ήδη αφυπνισθεί τελείως, δεν είναι κάτι το αισθησιακό, ούτε θεαματικό. Είναι απλώς μια πραγματικότητα τόσο φυσική όσο ενός δέντρου που σιγά-σιγά μεγάλωσε, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε χωρίς άλματα και εντυπωσιακά πράγματα. Η φύση είναι η φύση. Ο Γνωστικός μαθητής αρχικά λέει: ονειρεύομαι, μετά αναφωνεί: είμαι στο αστρικό σώμα, έξω από το φυσικό σώμα. Αργότερα πετυχαίνει το Σαμάδι, την έκσταση και εισχωρεί στους κάμπους του παράδεισου. Στην αρχή οι εκδηλώσεις είναι σποραδικές, διακοπτόμενες, ακολουθούμενες από μακριούς χρόνους ασυνειδησίας. Αργότερα, τα πυρογενή φτερά μας δίνουν την διαρκή αφυπνισμένη συνείδηση χωρίς διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη