5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - β μέρος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Ρ

ΤΟ TRIMURTI

Αυτή η στήλη είναι μια ζωντανή αναπαράσταση του Τριμούρτι.

Φαίνονται τρία πρόσωπα, το ένα πάνω στο άλλο, για να δείξουν το Άγιο Τριαμαζικάμνο. Είναι το ανώτερο Τριμούρτι: Κέτερ, Τσοκμάχ και Μπινάχ της εβραϊκής καβάλας.

Μπράτσα: πολύ καλά στολισμένα και δείχνοντας την προαγωγή των δυνάμεων προς τα μέσα και προς τα πάνω. Ανάμεσα στα δύο μπράτσα φαίνεται ένα πρόσωπο που μας δείχνει τον αιτιατό άνθρωπο, τον αληθινό άνθρωπο.

Ζώνη: πολύ καλά στολισμένη. Φαίνεται ένα πρόσωπο στην περιοχή του Χοδ, για να μας δείχνει τον αστρικό κόσμο, το αστρικό σώμα του ανθρώπινου όντος.

Αυτό το αστρικό σώμα είναι ένα όχημα έκφρασης, δια μέσου του οποίου μπορεί να εκδηλώνεται η Θεϊκότητα.

Πολλά έχουν λεχθεί για το αστρικό σώμα, αλλά στην πραγματικότητα το διανοητικό ζώο λανθασμένα ονομαζόμενο άνθρωπος δεν έχει αστρικό σώμα, έχει ένα σώμα επιθυμιών, ένα σώμα μοριακό, αυτό είναι όλο.

Κοινώς, αυτό το μοριακό όχημα ονομάζεται αστρικό, αστρικό σώμα.

Χρειαζόμαστε να δημιουργήσουμε ένα αστρικό σώμα εάν πραγματικά λαχταράμε την γέννηση του Χριστού στην δική μας καρδιά.

Το υδρογενές σεξουαλικό Si-12 είναι το τελικό προϊόν της μετατροπής της τροφής στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό είναι το υλικό με το οποίο δουλεύει το γένος. Είναι σπόρος ή φρούτο.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το υδρογενές σεξουαλικό εξελίσσεται στον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με τις επτά νότες της μουσικής κλίμακας, από το Ντο μέχρι το Σι, αλλά το υδρογενές Σι –12 μπορεί να περάσει στο Ντο της επόμενης ανώτερης οκτάβας με την βοήθεια της Μαϊτούνα, σεξουαλική μαγεία, Αρκάνο A.Z.F.

Στην σεξουαλική ένωση του άντρα και της γυναίκας, κατά την διάρκεια της μαϊτούνα (χωρίς εκσπερμάτωση του ενς-σέμινις), παράγεται μια δεύτερη ανώτερη οκτάβα, αναπτύσσοντας ένα καινούργιο ξεχωριστό οργανισμό, φωτεινό και αστραφτερό, πολύ διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιούν οι αποσαρκωμένοι. Αυτός ο νέος οργανισμός είναι το αστρικό σώμα.

Γεννιέται το αστρικό σώμα από το ίδιο σπέρμα, από την ίδια ουσία, από την ίδια πηγή που προέρχεται το φυσικό σώμα. Το μόνο που διαφέρει είναι η διαδικασία.

Το βαθύ εσωτερικό (intimo), το ζωτικό του ζωντανού κυττάρου, γεμίζει με το υδρογόνο Σι-12 και όταν όλα τα οργανικά κύτταρα έχουν γεμίσει εντελώς και είναι διαποτισμένα με αυτό το σεξουαλικό υδρογενές, τότε κρυσταλλοποιείται αυτή η ουσία στο έξοχο σχήμα του αστρικού σώματος. Αυτή η δουλειά είναι γνωστή στην αλχημεία σαν την μετατροπή του μόλυβδου σε χρυσό.

Πραγματικά, μόνο τα άτομα που έχουν αστρικό σώμα ζουν συνειδητά στους εσωτερικούς κόσμους, τόσο κατά την διάρκεια του ύπνου του φυσικού σώματος, όπως και μετά τον θάνατο.

Το σώμα των επιθυμιών, μοριακό, είναι κρύο, σαν φάντασμα, ασυνείδητο, είναι το όχημα που χρησιμοποιούν οι αποσαρκωμένοι μετά τον θάνατο.

Το αστρικό σώμα είναι ένα όχημα που σε πολύ λίγα ανθρώπινα όντα τους δίδεται η πολυτέλεια να το έχουν, είναι μεγαλοπρεπή, θαυμάσιο, το χρησιμοποιούν οι άγγελοι και οι Δάσκαλοι του Λευκού Λόγου.

Είναι φανερό πως, μετά την γέννηση, το αστρικό σώμα χρειάζεται την τροφή του για να μεγαλώσει και να ενισχυθεί. Το φυσικό σώμα θρέφεται με το υδρογόνο 48. Το πλεονάζον υδρογόνο 48 μετατρέπεται σε υδρογόνο 24, με το οποίο τρέφεται το αστρικό σώμα.

Έτσι λοιπόν, το αστρικό σώμα είναι μια κρυσταλλοποίηση εξαίσια του υδρογόνου Σι-24.

Έτσι, όπως το φυσικό σώμα αναπαράγεται μέσω της σεξουαλικής πράξης, το αστρικό σώμα αναπαράγεται επίσης με την σεξουαλική πράξη. Και έτσι, όπως γεννιέται το φυσικό σώμα, έτσι γεννιέται επίσης το αστρικό σώμα.

Έτσι όπως το μωρό χρειάζεται τροφή για την ανάπτυξη των ιστών, έτσι επίσης το αστρικό σώμα χρειάζεται τροφή για την ανάπτυξή του και την άνοδό του. Η τροφή είναι το υδρογόνο Σι-12.

Συνεχίζοντας με την περιγραφή της στήλης «Ρ» θα πούμε: «το κεφάλι κάτω από τον Τριμούρτι δείχνει τον Άτμαν, τον Άφατο, με τα αυτιά του έτοιμα για να ακούσουν τον Λόγο, την Λέξη.

Πιο προς τα κάτω είναι ο Τιφερέτ, ο αληθινός άνθρωπος. Μετά είναι ο γήινος άνθρωπος, ο αστρικός άνθρωπος.

Αυτό το γλυπτό μας δείχνει ότι ο ανώτερος Τριμούρτι πρέπει να κρυσταλλοποιηθεί στον αληθινό άνθρωπο, στον πραγματικό άνθρωπο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Αν και λίγο κατεστραμμένη , αυτή η πέτρα αντιπροσωπεύει το φίδι. Ξέρουμε καλά ότι στην Ανατολή το φίδι το ονομάζουν Κουνταλίνη.

Τι είναι η Κουνταλίνη; Τι σημαίνει αυτή η λέξη; Η Κουνταλίνη είναι η ιερή φωτιά του Αγίου Πνεύματος. Η Κουνταλίνη είναι το πύρινο φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων.

Η Κουνταλίνη είναι η ιερή φωτιά που βρίσκεται κλεισμένη στο τσάκρα Muladhara. Το τσάκρα Muladhara είναι η εκκλησία της Εφέσου, που έχει αναφερθεί στην Αποκάλυψη του Αγ. Ιωάννη.

Κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης υπάρχει ένα κανάλι ονομαζόμενο στην Ανατολή Sushumna, από το οποίο ανεβαίνει η Κουνταλίνη, ξυπνώντας όλες τις δικές μας κρυφές δυνάμεις.

Η λέξη Κουνταλίνη προέρχεται από : Kunda, που μας θυμίζει το όργανο Κουνταρτιγουαδόρ και lini, λέξη ατλαντική που σημαίνει τέλος. Κουνταλίνη σημαίνει : τέλος του οργάνου Κουνταρτιγουαδόρ.

Το φίδι συνήθως είναι κλεισμένο στην Έφεσο (τσάκρα Muladhara). Όταν ανεβαίνει από το σπονδυλικό κανάλι, μετατρεπόμαστε σε αγγέλους. Εάν κατέβει εξ’ αιτίας της πορνείας (σπατάλη του ens seminis) μετατρεπόμαστε σε δαίμονες.

Όταν ξεχειλίζει το ποτήρι του Ερμή, διαπράττουμε το έγκλημα των Νικολαϊτών. Το Κουνταρτιγουαδόρ είναι η σεξουαλική ενέργεια που εκσφενδονίζεται στις ατομικές μας κολάσεις και μας σκλαβώνει στην άβυσσο.

Μόνο με την σεξουαλική μαγεία είναι δυνατόν να ξυπνήσουμε την Κουνταλίνη, με το Αρκάνο A.Z.F.

Η Κουνταλίνη έχει τρεις και μισή στροφές και όταν ξυπνάει σφυρίζει όπως το φίδι.

Η κουλτούρα των Μάγια είναι ένα φίδι και μας μιλάει για την δύναμη του φιδιού. Μόνο οι φιδικοί πολιτισμοί είναι αληθινές κουλτούρες, πραγματικοί πολιτισμοί.

Με δάκρυα στα μάτια, σκίζεται η καρδιά γιατί πρέπει να μιλήσω για πράγματα που δεν θα έπρεπε να ειπωθούν, γιατί αυτό είναι σαν να ρίχνω μαργαριτάρια στους χοίρους, αλλά η θλιμμένη, φτωχή ανθρωπότητα τα χρειάζεται και έχω την αγωνία να πω κάτι πάνω στο ιπτάμενο φίδι.

Στο Popol Vuh των Μάγιας, το πουλί και το φίδι απεικονίζονται σαν σεξουαλικοί δημιουργοί του Σύμπαντος. Ο Tepeu και ο Qucutmatz στέλνουν ένα κίρκο (είδος πουλιού) στην απέραντη θάλασσα της μεγάλης ζωής, για να φέρουν το φίδι με του οποίου το θαυμάσιο αίμα ζυμώνουν το κίτρινο και άσπρο καλαμπόκι. Λέει ο Popol Vuh ότι με αυτήν την ζύμη του κίτρινου και άσπρου καλαμποκιού, ανακατεμένη με το αίμα του φιδιού, ο θεός Quetzalcoatl σχημάτισε την σάρκα του κόσμου.

Το πουλί αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο πνεύμα της ζωής. Το φίδι αντιπροσωπεύει την σεξουαλική φωτιά του Τρίτου λόγου. Το αίμα του φιδιού δείχνει τα ύδατα της Γένεσης, το μεγάλο παγκόσμιο σπέρμα, το ens seminis ή χριστικό σπέρμα, ύδατα μέσα στα οποία βρίσκεται ο σπόρος όλης της ζωής. Αυτά είναι το αίμα της Γης, σύμφωνα με τον φιλόσοφο Μάγια.

Η θεά Coatlicue είναι η μητέρα της ζωής και του θανάτου (ens seminis).

Πραγματικά, η σεξουαλική φωτιά του Τρίτου Λόγου κάνει γόνιμα τα νερά της ζωής, για να αναδυθεί το σύμπαν.

Στην θεογονία Μάγια, δύο θεοί μεσολαβούν στην δημιουργία: ο ένας που δίνει την ζωή και το σχήμα στον άνθρωπο και ο άλλος που του δίνει την συνείδηση. Ο Τρίτος Λόγος κάνει γόνιμα τα νερά της ζωής και όταν αυτά έχουν γονιμοποιηθεί, μεσολαβεί ο Δεύτερος Λόγος εμπνέοντας την συνείδηση σε όλους τους οργανισμούς.

Τα οχήματα της δράσης όλων των λογοϊκών δυνάμεων είναι οι άφατοι θεοί. Ο κίρκος Ch’uuy, ο παπαγάλος Μο, το γεράκι X’ Cen Cen Bac, o τάπιρος Τzimink Aax και το φίδι Can είναι οι βασικοί παράγοντες των γεωγονικών μύθων Μάγιας.

Αυτά τα σύμβολα χρησίμευαν εσωτερικά και εξωτερικά. Στο εξωτερικό ή δημόσιο πεδίο, συμβόλιζαν πράξεις της φυλής, ιστορικά γεγονότα κλπ. Στον εσωτερικό τομέα, ή μυστικό, το θέμα είναι υψηλά επιστημονικό, βαθιά φιλοσοφικό, μεγαλειώδες καλλιτεχνικό και τρομερά θρησκευτικό.

Κατά τους Μάγιας, ο γήινος παράδεισος είναι το Tamoanchan, ο ιερός τόπος του φιδιού, του φτερωτού φιδιού (πουλί-φίδι). Tamoanchas είναι, εκ των πραγμάτων, οι μυημένοι του φιδιού. Ο μύθος των Tamoanchas είναι αυτός του φτερωτού φιδιού. Οι Tamoanchas κατέρχονται στους Τολτέκους, Ολμέκους και Μάγιας.

Το φίδι με φτερά, μιλάει καθαρά για το πουλί-φίδι και είναι ταυτισμένο με τον Quetzalcoatl, τον Αζτέκο Χριστό, τον οποίο φαίνεται πάντα να συνοδεύεται από τον αετό και το φίδι. Ο αετός του πνεύματος και το φίδι της φωτιάς που μας μετατρέπουν σε θεούς τρομακτικά θεϊκούς.

Το quetzal (ιερό πουλί των Μάγιας) είναι το φίδι με φτερά, το πουλί-φίδι.

Το πύρινο φίδι (culebra) μένει κλεισμένο σε έναν μεμβρανώδη σάκο, που βρίσκεται στο τσάκρα Muladhara, δύο δάκτυλα κάτω από τον πρωκτό, σχεδόν δύο δάκτυλα κάτω από τα γεννητικά όργανα. Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα έρχονται σε επαφή στο Tribeni, τότε ξυπνά η Κουνταλίνη, το πύρινο φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων, που ανεβαίνει νικηφόρα από την σπονδυλική στήλη μέχρι το δισκοπότηρο (εγκέφαλος), ξυπνώντας όλα τα κέντρα του ανθρώπου που κοιμούνται.

Για να ξυπνήσουμε την Κουνταλίνη χρειάζεται η γυναίκα και να είσαι αγνός όλη σου την ζωή (μελέτησε το βιβλίο Ο Τέλειος Γάμος του ίδιου συγγραφέα).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ

Αυτή η πέτρα είναι πολύ καλά σχεδιασμένη.

Το κεφάλι, σώμα και μάτια είναι μιας χελώνας.

Ήδη ξέρουμε ότι η χελώνα εξυπηρετεί για να αναπαριστά τον αρχαίο ζωδιακό.

Υπάρχει μια ερμητική αρχή που λέει: «όπως είναι επάνω, είναι και κάτω». Εάν υπάρχει ένας ζωδιακός εκεί επάνω, με τους δώδεκα αστερισμούς του, εδώ κάτω υπάρχει ο ανθρώπινος ζωδιακός, με τα δώδεκα κρανιακά νευρικά πλέγματα:

Οσφρητικό

Οπτικό

Οφθαλμικό

Συμπαθητικό ή παρασυμπαθητικό

Τρίδυμο

Προσαγωγό

Του προσώπου

Ακουστικό

Γλωσσοφαρυγγικό

Πνευμονολογικό ή vago

Σπονδυλικό

Υπογλώσσιο

Αυτά τα νεύρα πληροφορούν τον νου γι’ αυτό που συμβαίνει στον ανθρώπινο ζωδιακό. Το γραφείο που συγκεντρώνει τις πληροφορίες είναι ο εγκέφαλος. Ο υπάλληλος είναι ο νους.

Πρακτική

Καθισμένοι άνετα, χαλαρώνουμε το φυσικό σώμα εντελώς, από την άκρη των ποδιών ως την κορφή του κεφαλιού. Προσπαθούμε να δούμε ένα προς ένα, με τα μάτια της φαντασίας, τα κόκαλα, τους μύες, τα νεύρα, τις αρτηρίες, τα κύτταρα, τα άτομα κλπ.

Μετά συγκεντρωνόμαστε στους χτύπους της καρδιάς. Περνάμε μετά αυτούς τους χτύπους στην άκρη της μύτης, πρέπει να τους αισθανθούμε εκεί. Μετά στο δεξί αυτί, δεξί χέρι, δεξί πόδι, αριστερό πόδι, αριστερό χέρι, αριστερό αυτί, μύτη ξανά και καρδιά. Τότε συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε στους χτύπους της καρδιάς κατά βούληση.

Κάντε αυτήν την πρακτική για τουλάχιστον 45 λεπτά καθημερινά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ

ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ 4 ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μπορούμε να παρομοιάσουμε τέσσερις γραμμές γύρω από την πέτρα, με ένα σχεδιάγραμμα του ήλιου.

Αυτές τις ίδιες γραμμές, μπορούμε να τις αξιολογήσουμε στα ΑΤΙΑ.

Οι τέσσερις γραμμές και η κάθετη γραμμή, μας δείχνουν το Άγιο Τετραγράμματον.

Πιο κάτω, αξιολογούμε δύο μπράτσα και τα χέρια πολύ καλοσχηματισμένα, που μας δείχνουν τον κατώτερο άνθρωπο, τον ζωικό άνθρωπο, που πρέπει να καταλάβει ότι, σε τελική σύνθεση, προέρχεται από τις τέσσερις βασικές δυνάμεις της δημιουργίας.

Αυτές οι τέσσερις δυνάμεις είναι, έχοντας υπ’ όψιν το Adhi-Buddha:

Στην Ανατολή: Brahma, Vishnu, Shiva

Στην Δύση: Πατέρας, Υιός, Άγιο Πνεύμα

Στους Αιγυπτίους: Horus, Osiris, Isis

Οι τρεις δυνάμεις έρχονται, στην τελική σύνθεση, από τον Adhi-Buddha, το Άγνωστο, το Ανεκδήλωτο, όπως είπε ο Ιησούς της Ναζαρέτ: «Ο Πατέρας του Πατέρα μου», που βρίσκεται στην αγκαλιά του Άγνωστου, του Ανεκδήλωτου.

Πάντα αντιπροσωπεύεται από τις τέσσερις γραμμές η Αγία Τριάδα μέσα στην ενότητα (μονάδα) της ζωής. Οι καβαλιστές την ονομάζουν Τετραγράμματον.

Το όνομα του Αιώνιου έχει τέσσερα γράμματα: Iod, He, Vav, He.

Iod είναι ο άντρας.

He είναι η γυναίκα.

Vav είναι ο φαλλός.

He είναι η μήτρα.

Η βαθιά μελέτη του Αιώνιου μας πάει αναμφίβολα στην ένατη σφαίρα (σεξ). Πρέπει να σηκώσουμε το φίδι από την σπονδυλική στήλη μέχρι να το φτάσουμε στο αγιαστήριο της καρδιάς.

Ο σταυρός της μύησης λαμβάνεται στον ναό καρδιά. Το μαγνητικό κέντρο του Πατέρα βρίσκεται ανάμεσα στα δύο φρύδια. Το αγιαστήριο της Μητέρας βρίσκεται στην καρδιά.

Τα τέσσερα σημεία του σταυρού συμβολίζουν: νερό και γη, φωτιά και αέρα: πνεύμα και ύλη, κίνηση και ηρεμία. Τα τέσσερα στοιχεία της αλχημείας είναι αλάτι, υδράργυρος, θειάφι και άζωτο.

Στην μοναξιά των μυστηριακών αγιαστηρίων, οι νεόφυτοι είχαν κατακτήσει τις τέσσερις δοκιμασίες της γης, του νερού, της φωτιάς και του αέρα, που καθόριζαν τις διαφορετικές καθάρσεις των ίδιων. Τότε, βγαίνοντας από τα φυσικά τους σώματα και σε αστρικό μεταφέρονταν στα βάθη των αγιαστηρίων, όπου τους εξηγούσαν τα μεγάλα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.

Πρακτική φωνητικής

Μπροστά από ένα κερί αναμμένο, μερικά κάρβουνα ή μια φωτιά, φωνοποιήστε το μάντραμ INRI έτσι:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ RRRRRRRRRIIIIIIIIIIIII

Μετά, φωνοποιείστε το γράμμα SSSSSSSSSSSSSSS και θα βοηθηθείτε από αυτόν τον υπηρέτη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΡΟΥΝΑΣ ESPINA

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Αυτή η φιγούρα φτιαγμένη σε πέτρα είναι πολύ παράξενη. Σε ποιόν άλλον τόπο θα μπορούσαμε να συναντήσουμε τόσο παράξενη απεικόνιση;

Βλέπουμε ένα ανθρώπινο κεφάλι, εστεμμένο με αγκάθια, παρόμοιο με το στέμμα από αγκάθια του Δάσκαλου Ιησού της Ναζαρέτ. Καθαρή αναφορά στην θέληση.

Είναι η ίδια runa espina ή dorn των βόρειων. Η κοιλότητα όπου βρίσκεται το κεφάλι είναι ένα yoni και στην θέση ενός φαλλού εμφανίζεται ένα κεφάλι στεμμένο με αγκάθια. Αναφέρεται καθαρά στην θυσία και την θέληση.

Λέει πολλά αυτή η πέτρα με τον συμβολισμό της. Οι γωνίες από άκρη σε άκρη δίνουν την εντύπωση της γάμπας και στο κεντρικό μέρος βλέπουμε το yoni. Μόνο δουλεύοντας στην ένατη σφαίρα μπορείτε να αποκτήσετε την εσωτερική αυτοπραγμάτωση του Είναι.

Γιατί πρέπει να βρίσκεται τοποθετημένο ένα κεφάλι μέσα σε ένα yoni; Γιατί αυτό το σχεδιάγραμμα των γαμπών από άκρη σε άκρη;

Γιατί στο ανώτερο μέρος φαίνονται αυτές οι γάμπες σε σχήμα δίσκου; Εάν εξετάσουμε αυτές τις πέτρες του ανώτερου μέρους, βλέπουμε κυματοειδής γραμμές, πολύ καλά κυκλικές, με τελείες (σημεία) στο κέντρο. Φαίνονται δύο βουναλάκια και στο κέντρο ένα είδος μονοπατιού. Η γραμμή δείχνει την δουλειά, την θυσία.

Με δυο λόγια, είναι μια ηλιακή πέτρα που μας λέει ότι μόνο με την δουλειά στην ένατη σφαίρα, όπου κυοφορούνται κόσμοι, άνθρωποι, ζώα και θεοί και με θέληση από ατσάλι, υποφέροντας τρομακτικές θυσίες, μπορούμε να φτάσουμε στην χριστικοποίηση.

Αν ο άνθρωπος δεν δουλεύει στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, ποτέ δεν θα φτάσει στην χριστικοποίηση.

Κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να πει αυτό που έχει πει η αναπαράσταση αυτής της πέτρας. Είναι θαυμάσια, μοναδική.

Πολλά στέμματα με αγκάθια συναντώνται σε πρόσωπα κατά την διάρκεια της εποχής του χαλκού. Αυτό δείχνει την θέληση. Μόνο με την θέληση βγαίνεις από τα σκοτάδια στο φως.

Το Ιερό Πρόσωπο, εστεμμένο με αγκάθια, συμβολίζει την συνειδητή θέληση. Η κακή θέληση είναι Σατανάς, συγκεντρωμένη επιθυμία.

Πρακτική

Σε σταθερή θέση, το πρόσωπο να βλέπει προς την ανατολή, το δεξί χέρι στην μέση, τα μάτια κλειστά, τραγουδήστε όλα τα πρωινά τις μαντρικές συλλαβές ΤΑ ΤΕ ΤΙ ΤΟ ΤU, με την σταθερή πρόθεση να αναπτύξετε την θέληση Χριστό. Όλες τις μέρες, στην ανατολή του ήλιου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Βλέπουμε εδώ ένα βωμό για να ιερουργούμε στον ναό του ζωδιακού. Παλιά, στο καβούκι των μεταλλικών χελωνών ζωγράφιζαν την αναπαράσταση των δώδεκα ζωδιακών συμβόλων, που είναι:

ΚΡΙΟΣ, ΖΥΓΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΙΧΘΥΣ.

Έχουμε ειδικές πρακτικές για να δουλεύουμε με κάθε ένα από αυτά τα αστρικά πνεύματα που κυβερνούν αυτούς τους αστερισμούς. Τις παραδίδουμε σε εκείνους τους μαθητές που δείχνουν σοβαρότητα και πειθαρχία στην δουλειά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Βλέπουμε σ’ αυτήν την αποτύπωση σε πέτρα:

Επάνω, μια σειρά από γραμμές που, όπως έχουμε πει πιο πριν, συμβολίζουν τον μυστικό υδράργυρο της φιλοσοφίας.

Φαίνονται επίσης τέσσερις κύκλοι που ποτέ κανένας ανθρωπολόγος δεν έχει μπορέσει να κατανοήσει και τους βλέπουμε περισσότερο στο Μεξικό, στο Περού, στην Ανατολή, στην Κεντρική Αμερική, στο Γιουκατάν κλπ.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι τέσσερις κύκλοι αντιπροσωπεύουν το Τετραγράμματον και εξυπηρετούν για να μας θυμίζουν την τριάδα μέσα στην μονάδα της ζωής.

Οι γωνίες πάνω από τους κύκλους μας δείχνουν τις τρεις δυνάμεις της δημιουργίας: Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα.

Στα πλάγια, βλέπουμε δύο ανθρώπινα σχήματα που κατευθύνονται προς τον ναό και που συμβολίζουν τους δύο κολοσσούς της Ρόδου, το λιοντάρι και τον αετό, τον μονόκερο και το άλογο κλπ. Καθαρή αντιπροσώπευση του υδράργυρου και του θειαφιού των σοφών, βάση για όλο το Έργο. Στο κέντρο, η πόρτα, η ιερή υδρία, ο άγιος ναός.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ

Όταν ο πολιτισμός των Μάγια ήταν στο μεγαλείο του, ποτέ δεν διέπρατταν τις θυσίες που η τωρινή ανθρωπότητα καταλόγιζε σε κάποιες αρχαίες κουλτούρες. Η κουλτούρα των Μάγιας είναι ηλιακή. Οι Μάγιας καθοδηγούνταν από όντα τέλεια, ηλιακά.

Η θυσία που αναφέρουμε εδώ, σ’ αυτήν την πέτρα είναι:

Α. Εξουδετέρωση του εγώ.

Β. Μετατροπή των σεξουαλικών ενεργειών.

Γ. Θυσία για την πονεμένη ανθρωπότητα.

Οι δύο κύκλοι σε σχήμα ημισελήνου, επαναλαμβανόμενοι, μας έδειχναν τον υδράργυρο. Το σχήμα της πέτρας δείχνει την δουλειά. Βλέπουμε στο κέντρο έναν ήλιο αστραφτερό, αποκορύφωμα της δουλειάς.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ

Κοινώς ονομάζεται αυτός ο περίβολος «χώρος της μπάλας», αλλά το όνομά του είναι λανθασμένο.

Κάνουμε ιστορία. Τον περασμένο αιώνα, σε έναν περιπλανώμενο, που ήταν χωρίς δουλειά στο Λονδίνο, του συνέβη να φουσκώσει ένα κομμάτι μουσαμά και μετά σκέφτηκε να βάλει από πάνω ένα δέρμα να δει τι θα γίνει. Αποτέλεσμα η μπάλα ποδοσφαίρου.

Λοιπόν, άρχισε να την κλωτσάει, φάνηκε καλή η διασκέδαση και σε λίγες μέρες πολλοί νεαροί του Λονδίνου έκαναν το ίδιο. Αρχικά ο κόσμος αντέδρασε γιατί έσπαζαν γυαλιά και πατούσαν τον κόσμο. Οι εφημερίδες αντέδρασαν, αλλά το πράγμα συνέχισε και τώρα θέλουν να βλέπουν την αλητεία του Λονδίνου ακόμη και στα ιερά πράγματα.

Ανάμεσα στους Μάγιας υπήρχε ένα τελετουργικό, το οποίο γινόταν με μια μπάλα από πέτρα. Κάθε κίνηση ήταν προσεκτικά μελετημένη. Έδειχνε η τελετουργία την πάλη ανάμεσα στο φως και στα σκοτάδια, ανάμεσα στις δυνάμεις του φωτός και στις δυνάμεις των σκοταδιών.

Στους γοτθικούς ναούς των καθεδρικών του Μεσαίωνα επίσης εξασκούσαν αυτά τα τελετουργικά. Είναι

μια θρησκευτική τελετή δεόντως μελετημένη.

Ο τωρινός κόσμος, που δεν βλέπει περισσότερο από την μπάλα της αλητείας του Λονδίνου, θέλει επίσης να βλέπει στα ιερά πράγματα το ίδιο. Η απλή λογική μας προσκαλεί να στοχαστούμε.

Να παίζουν ποδόσφαιρο με μια μπάλα από πέτρα; Πόσα σπασμένα γόνατα; Πόσος κόσμος νεκρός;

Ένα μόνο χτύπημα στο κεφάλι και πέθανες. Ένα μόνο χτύπημα στο γόνατο και σίγουρο κάταγμα ή κουτσός για όλη σου την ζωή. Μόνο να το φανταστούμε είναι παράλογο.

Υπήρχε ένα τελετουργικό, όπως επίσης υπήρχε στους καθεδρικούς του Μεσαίωνα. Βλέπε το σχήμα του περιβόλου: σταυρός ταυ, ναοί γύρω γύρω.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΩΝ

Το τετράγωνο και ο σταυρός στο κέντρο είναι πολύ καλά φτιαγμένα. Αυτό μας προσκαλεί να συλλογιστούμε, ήδη ο σταυρός ήταν γνωστός πολύ πριν την εποχή του χριστιανισμού.

Όταν η οριζόντια γραμμή είναι πάνω από το κέντρο της κάθετης γραμμής, μας δείχνει τον σταυρό της

θυσίας.

Έτσι, όπως είναι παρουσιασμένο σ’ αυτήν την πέτρα του Copan, μας μιλά καθαρά για τον σταυρό των στοιχείων. Ο σταυρός με ίσα μέρη, μέσα σε ένα τέλειο τετράγωνο.

Βλέπουμε πρόσωπα ανθρώπινα επάνω και κάτω από το τετράγωνο, πιθανόν να υπάρχουν δύο ακόμα, ένα σε κάθε πλάι.

Το σημείο στο κέντρο του σταυρού μας δείχνει το Είναι, γύρω από το οποίο περιστρέφεται ο σταυρός.

Τα στοιχεία είναι :γη, νερό, αέρας, φωτιά. Τα τέσσερα ευαγγέλια επίσης δείχνουν τα τέσσερα στοιχεία:

Ο Μάρκος συμβολίζει το λιοντάρι (στοιχείο φωτιά).

Ο Λουκάς συμβολίζει τον ταύρο (στοιχείο γη).

Ο Ματθαίος αντιπροσωπεύει έναν νέο (στοιχείο νερό).

Ο Ιωάννης αντιπροσωπεύει έναν αετό (στοιχείο αέρας).

Η εισαγωγή του κάθετου φαλλού στην οριζόντια μήτρα σχηματίζει τον σταυρό. Είναι ο σταυρός της μύησης που οφείλουμε να σύρουμε πάνω στους ώμους μας.

Επίσης ο σταυρός δείχνει: το πνεύμα, την ύλη, την κίνηση, την ανάπαυση κλπ.

Πρακτική

Σε ένα φύλο από χαρτί, ή πάνω στην άμμο με ένα ραβδί, σχεδιάστε το σύμβολο της ρούνας Hagal και διαλογιστείτε βαθιά στην ενότητα (μονάδα) της ζωής, στο Μεγάλο Pralaya του σύμπαντος, στον αόρατο κόσμο, στα παράλληλα σύμπαντα των ανώτερων διαστάσεων του διαστήματος.

Συγκεντρώστε την σκέψη στις walkirias (σκανδιναβικές θεότητες), στις θεότητες της φωτιάς, του αέρα, του νερού και της γης. Δια μέσου του διαλογισμού μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τις θεότητες των στοιχείων:

Agni, θεός της φωτιάς.

Paralda, θεός του αέρα.

Varuna, θεός του νερού.

Gob, θεός της γης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΕΝΟΣ ΛΟΓΟΥ

Πρόσωπο, καλά φτιαγμένο.

Αυτιά. Με το σχήμα τους δείχνουν την Λέξη, τον Λόγο. Πάντα από το πρόσωπο φαίνεται ένα σχέδιο ενός ανθρώπινου προσώπου, τοποθετημένο πάνω από την μήτρα, δείχνοντάς μας το ανώτερο Είναι στον εαυτό του, το πιο ανώτερο μέρος του Είναι.

Οι τέσσερις κύκλοι ήδη ξέρουμε ότι αντιπροσωπεύουν την τριάδα μέσα στην μονάδα της ζωής.

Ο βλεννογόνος αδένας, καλά ανεπτυγμένος, δείχνει το όραμα των υπεράνω πραγμάτων.

Μέχρι τώρα είχατε ακούσει μόνο να μιλάνε για το ανατολικό Θιβέτ και τους άγιους Δασκάλους που

μένουν εκεί. Ο Franz Hartman μίλησε για τον κρυφό ναό της Βοημίας και τους Δασκάλους του.

Ο Krum Heller (Huiracocha) μίλησε για τον ναό του Montserrat στην Ισπανία και τον ναό του Chapultepec στο Μεξικό.

Στην Νότια Αμερική υπάρχουν ναοί της Μητέρας Θεάς Φύσης, αυτοί είναι οι ναοί των ιερών μυστηρίων των Μάγιας.

Είναι εκατομμύρια τα Είναι που ανήκουν στην ακτίνα Μάγια. Θα σηκώσω για πρώτη φορά την κουρτίνα που τους κρύβει:

Ο Δάσκαλος Kalusuanga, ο πρωταρχικός θεός του φωτός, ο Μέγας Δάσκαλος του ήλιου, κατέχει ένα απόθεμα εσωτερικής σοφίας στον ναό της Buritaca, έδρα της αρχαίας σοφίας, στην ατλαντική ακτή, διαμέρισμα (νομός) της Magdalena, Κολομβία.

Ο Kunchuvito Muya, ισχυρότατος θεός. Kakasintana, ισχυρότατος θεός. Ο δικός μας Πατέρας Seukul. “Mama” Kaso Biscunde. “Mama” Batunare. Η “Επική” Maria Pastora, Δασκάλα της σοφίας.

Ο θεός Kuinmagua. Αυτός ο Δάσκαλος είναι ο θεός των καταιγίδων, με δυνάμεις πάνω στις εποχές: χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη, φθινόπωρο.

Ο θεός Temblor. Αθώο παιδί που κάνει να τρέμει η γη και του οποίου το όνομα δεν είναι η αναφερθείσα περίπτωση.

Αυτοί οι Δάσκαλοι του Λευκού Λόγου και της ακτίνας Μάγια, είναι οι σιωπηλοί φύλακες της Λατινικής Αμερικής. Η Σιέρα Νεβάδα της Santa Marta, στην Κολομβία, είναι άλλο ένα ισχυρό Θιβέτ, αρχαίο.

Πρακτική

Πρόκειται να δώσουμε μια πρακτική για να εισχωρήσουμε στον ναό του Kalusuanga, τον πρωταρχικό θεό του φωτός, ο οποίος θα δεχτεί στα μυστήριά του τις διψασμένες ψυχές της ακτίνας Μάγια. Το κλειδί για να μπούμε στον ναό του Kalusuanga, του μέγα Δάσκαλου της ακτίνας Μάγια είναι:

Καθισμένοι σε μια πολυθρόνα, απέναντι από ένα τραπέζι, θα ακουμπήσουμε τους αγκώνες πάνω στο τραπέζι και θα στηρίξουμε το κεφάλι με το αριστερό χέρι, ενώ με το δεξί θα κάνουμε μαγνητικά περάσματα πάνω από το κεφάλι, από το μέτωπο ως τον αυχένα, με την πρόθεση να μαγνητιστούμε στον εαυτό μας και να εκτοξευτεί με δύναμη (με τα μαγνητικά περάσματα) το αστρικό σώμα προς τα έξω, με κατεύθυνση τον ναό του Buritaca, έδρα της αρχαίας σοφίας της ακτίνας Μάγια.

Ενώνοντας την θέληση και την φαντασία σε παλλόμενη αρμονία, κάνοντας μια προσπάθεια να αποκοιμηθούμε, πρέπει να αισθανθούμε σαν να ενεργούμε με σάρκα και κόκαλα μέσα στον ναό Buritaca. Θα προφέρουμε με το διανοητικό το μάντραμ OMNIS BAUN IGNEOS. Αυτές οι λέξεις προφέρονται συνέχεια, παρατείνοντας τον ήχο των φωνηέντων, μέχρι να αποκοιμηθούμε.

Μετά από κάποιο χρόνο πρακτικής, θα βγει ο μαθητής με αστρικό σώμα και ο Kalusuanga, ο υπέροχος Δάσκαλος της ακτίνας Μάγια θα τον εκπαιδεύσει στα ιερά μυστήρια των Μάγιας.

Ο Kalusuanga δοκιμάζει το θάρρος αυτών που τον καλούν και παρουσιάζεται γιγάντιος και τρομακτικός, για να δοκιμάσει τον μαθητή, ο οποίος εάν είναι θαρραλέος, θα εκπαιδευτεί στην επιστήμη των Mamas.

Για να φτάσουμε στον πολιτισμό των Mamas, χρειάζεται να περάσουν εκατοντάδες χρόνια.

Στην Σιέρα Νεβάδα της Santa Marta ζει ένας μυημένος Μάγια, του οποίου η ηλικία είναι ανεξιχνίαστη. Αυτός ο μεγάλος φωτισμένος είναι ο Πρόεδρος Mama των arhuacos indios (ινδιάνοι μιας φυλής της ζούγκλας της Κολομβίας). Έχει δυνάμεις πάνω σε ολόκληρη την δημιουργία και είναι βαθιά σεβαστός από όλους τους ινδιάνους της Σιέρα Νεβάδα της Santa Marta.

Έχει ναούς του φωτός επίσης στην Taganga και στην Gaira. Μεγαλειώδεις ναοί, μεγαλοπρεπή αγιαστήρια των μεγάλων μυημένων Μάγιας. Οι ναοί βρίσκονται σε κατάσταση Χίνας, μέσα στην τέταρτη διάσταση και είναι καθεδρικοί ναοί της φύσης όπου διαμένουν οι μεγάλοι σοφοί του φιδιού.

Οι ανώτατοι μυημένοι Μάγιας επικοινωνούν με τους Δασκάλους του Θιβέτ και μπορούν να μετακινούνται από τον ένα τόπο στον άλλο με σώμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δια μέσου του αστρικού επιπέδου, πέμπτη συντεταγμένη του πλανήτη Γη.

Αυτοί οι σοφοί είναι τρομερά σιωπηλοί και ταπεινόφρονες και κανένα πολιτισμένο ανθρώπινο ον δεν θα μπορέσει να τους αποσπάσει τα μυστικά τους εκτός και αν είναι κατάλληλο και άξιο να είναι δεκτό σαν μαθητής. Η ακτίνα Μάγια είναι ακτίνα αυτόχθονη αμερικάνικη. Εδώ είναι το κλειδί για να τους γνωρίσουμε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ

Ασφαλώς το όνομα του ναού των διαλογισμών είναι σύμφωνο με την δουλειά που πραγματοποιείται εκεί. Ήταν ένας ναός όπου εξασκούσαν τον διαλογισμό.

Εμείς ξέρουμε καλά πως ο διαλογισμός είναι το ψωμί του σοφού. Όταν κάποιος διαλογίζεται, ψάχνει τον Θεό, πληροφόρηση, ή ψάχνει δύναμη.

Επάνω, μπορούμε να αξιολογήσουμε ένα ανθρώπινο πρόσωπο, βυθισμένο ή βουλιαγμένο σε διαλογισμό. Πιο κάτω αξιολογούμε ένα άλλο ανθρώπινο πρόσωπο που δείχνει τον Jesod και σημαδεύει εκεί όπου βρίσκεται η δύναμη και στην βάση φαίνεται ένα σχέδιο ανθρώπινου κεφαλιού που μας δείχνει το τέρας της γης, που πρέπει να μας καταπιεί ή να μας καταβροχθίσει αν δεν αποκτήσουμε την τελική μας απελευθέρωση.

Το τέρας της γης των Μάγιας είναι οι ίδιες κολάσεις, ή κατώτεροι κόσμοι, ή βυθισμένοι, που ανοίγουν τα σαγόνια τους για να καταβροχθίσουν αυτούς που δεν αγωνίζονται για την εσωτερική αυτοπραγμάτωση του Είναι. Στο βιβλίο μας «Ναι υπάρχει Κόλαση, ναι υπάρχει Διάβολος, ναι υπάρχει Κάρμα» αποκαλύπτουμε όλο αυτό, πρακτικές για να πιάσουμε, να νιώσουμε και να δούμε.

Στα πλάγια του ναού φαίνονται δύο φιγούρες γεροδεμένες, ρωμαλέες, που εύκολα τις μπερδεύεις με φιγούρες ζώων, αλλά δεν είναι κάτι άλλο παρά ο συμβολισμός ή η αναπαράσταση της δύναμης. Η ιερατική μίτρα που φορούν πάνω στο κεφάλι, μας το δείχνει καθαρά.

Σε σύνθεση, μας δείχνει την κυριαρχία του ζωικού εγώ. Είναι πολύ καλά φτιαγμένο, πολύ αλληγορικό.

Ο διαλογισμός περιλαμβάνει διάφορες φάσεις ή βήματα πχ:

1. Μια άνετη θέση, δεν έχει σημασία ο τόπος όπου πραγματοποιείται.

2. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα, δηλ. κενός νους (σημείωση: αργότερα ο Α.. Σαμαέλ, εξήγησε ότι «κενός νους» ήταν μια έκφραση ασαφής και ανακριβής, και θα ήταν πιο σωστό να εκφραζόμαστε με όρους όπως «ησυχία ή ηρεμία του νου». Δες κεφ. 3 Mo Chao, από το βιβλίο του Η Επανάσταση της Διαλεκτικής).

3. Συγκέντρωση σε ένα μόνο πράγμα. Να ξέρουμε να καθηλώνουμε τον νου σε ένα μόνο πράγμα.

4. Βαθύς διαλογισμός, συλλογισμός πάνω στο βαθύ περιεχόμενο του ίδιου πράγματος.

5. Έκσταση, σαμαδί.

Όλη αυτή η πειθαρχία πρέπει να εμποτίσει την καθημερινή μας ζωή. Αυτοί που θέλουν την σοφία με πάθος πρέπει να τελειώσουν με τις διαδικασίες της λογικής σκέψης και να καλλιεργήσουν τις φλογερές ικανότητες του νου.

Η λογική είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο ένστικτο και στην διαίσθηση. Από την λογική εξάγουμε μόνο το φρούτο του χρυσού που είναι η κατανόηση.

Η αντικειμενική κατανόηση και φαντασία, αντικαθιστούν την λογική και είναι τα θεμέλια των ανώτερων ικανοτήτων της κατανόησης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ JAGUAR

XOLOTL – LUCIFER – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο jaguar Μάγια είναι, αναμφίβολα, ο ίδιος Xolotl ή Λούσιφερ nahua. Σε όλη την κεντρική Αμερική αντιπροσωπεύει το ίδιο. Μεταφράζοντας στην εποχή του Χριστιανισμού, είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ (luz=φως και fe=πίστη)

Φως και πίστη είναι λοιπόν η αντανάκλαση του Λόγου μέσα σε μας, εδώ και τώρα.

Ο Λόγος, ο θεός, ξεδιπλώνεται στον εαυτό του και αυτό το ξεδίπλωμα είναι, ακριβώς, ο Xolotl nahua, ο χριστιανικός Λούσιφερ, ο jaguar Μάγια.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν, αυτοί που σκέφτονται ότι ο Λούσιφερ είναι ο εχθρός του Εσώτερου, είναι πολύ λανθασμένοι. Και αυτοί που τον περιγράφουν δογματικά σαν ένα τρομερό δαιμόνιο, καθισμένο σε ένα θρόνο ατίμωσης και βλασφημίας, με μια τρίαινα από σίδερο στο δεξί χέρι να κυριαρχεί τον κόσμο, είναι επίσης λανθασμένοι.

Στην πραγματικότητα ο Xolotl, ο Λούσιφερ, ο jaguar, ο τίγρης, αυτός που αντιπροσωπεύουν είναι ο ιδιαίτερος, ο ατομικός Λούσιφερ. Κάθε ένας έχει τον δικό του, στα βάθη της συνείδησής του και σύμφωνα με τον βαθμό της εξάγνισης, στην εξάλειψη των ψυχολογικών ακόλουθων, θα τον δει έτσι.

Όσο πιο πολλά λάθη, ελαττώματα και βίτσια έχουμε, τόσο πιο τρομερός και τρομακτικός θα είναι. Όσο πιο καθαροί και αγνοί είμαστε, τόσο πιο αστραφτερός θα είναι.

Ο Xolotl ή Λούσιφερ, o jaguar, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αντανάκλαση του Λόγου μέσα σε μας και αυτοί που τον διαβάλλουν εκφέροντας αντίθετα στην κοσμική αντανάκλαση του Λόγου, καταριούνται τον ζωντανό Θεό, εκδηλωμένο στην ύλη και απαρνιούνται δια παντός την ακατάληπτη σοφία που αποκαλύπτεται εξ ίσου στα αντίθετα, φως και σκοτάδι.

Η δόξα του Σατανά είναι η σκιά του Αδωναΐ και ο θρόνος του Σατανά είναι το σκαμνί του Κυρίου.

Σχεδιάγραμμα παρόμοιο, αντίστοιχα, ήλιος και σκιά, μέρα και νύχτα, ο νόμος των αντιθέτων. Δύο είναι οι στρατιές του Λόγου ή Αρχιτέκτονα Δημιουργού του σύμπαντος: στις μεγαλοπρεπείς περιοχές, ο τρομερός στρατός του Μιχαήλ και στην άβυσσο του εκδηλωμένου κόσμου, οι λεγεώνες του Σατανά.

Προφανώς, αυτοί είναι το Ανεκδήλωτο και το Εκδηλωμένο, το αγνό και το αμαρτωλό στην γενιά των ζώων. Αναμφίβολα, μόνο πάνω στον Σατανά, ποτέ πάνω στον Λόγο, υποτροπιάζει η ντροπή του γένους. Εκείνος έχασε την αγνή ανυψωμένη του κατάσταση του Kumara όταν έφαγε τον απαγορευμένο καρπό.

Με την εσωτερική ανάσταση ο Λούσιφερ nahua ο jaguar Μάγια, επανακτά την αγνή κατάσταση του Kumara. Η γεωμετρική πέτρα του Μεγάλου Έργου είναι ασφαλώς, ακάθαρτη, υλική, χοντροκομμένη, εσωτερικό κίνητρο για αυτόν που λαμβάνει το όνομα του Διαβόλου.

Η πέτρα του Μεγάλου Έργου είναι ο Λούσιφερ ναχουα, ο jaguar Μάγια. Πάνω σε αυτήν την βασική πέτρα που βρίσκεται στα βάθη δυο δικού μας σεξουαλικού συστήματος, ο Καβίρ Ιησούς οικοδομεί την Εκκλησία του.

Είναι ανάγκη να καταλάβουμε ότι κάθε ένας από εμάς έχει τον δικό του Λούσιφερ, ξεχωριστό, ατομικό, πλήρης αντανάκλαση του ιδιαίτερού του Λόγου.

Η εξανθρωπισμένη τίγρη μετατρέπεται σε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα στην Μεσοαμερική και το Μεξικό. Έτσι επίσης την συναντάμε στο Teotihuacan, σηκώνοντας τα χέρια σε μια λειτουργική χειρονομία ή με αυτό το γατίσιο βήμα που την χαρακτηρίζει.

Έτσι λοιπόν, ο Λούσιφερ είναι η αντανάκλαση του Λόγου μέσα σε μας τους ίδιους, εδώ και τώρα. Εάν ένα δέντρο έχει σκιά, γιατί πρέπει να μας εκπλήσσει το ότι και ο Λόγος έχει την δική του σκιά;

Ο Λούσιφερ είναι αυτός που μας δίνει την αυτοανεξαρτησία, τις δυνάμεις που θεοποιούν. Είναι αυτός που δίνει την σεξουαλική ορμή, χωρίς την οποία είναι αδύνατη η χριστικοποίηση. Κατά τον τρόπο αυτόν ο Λούσιφερ εξυπηρετεί σαν σκάλα για να κατεβαίνουμε και σαν σκάλα για να ανεβαίνουμε.

Όταν κάποιος χτυπάει με την λόγχη τα πλευρά τον Λούσιφερ, όταν νικάει τον πειρασμό, ανεβαίνει μια βαθμίδα από την πλάτη του Λούσιφερ. Έτσι θα ανεβαίνει από την πλάτη του Λούσιφερ μέχρι να φτάσει μια μέρα στον Γολγοθά του Πατέρα.

Το jaguar αντιπροσωπεύει τον ίδιο εσωτερικό Λούσιφερ, ιδιαίτερο, ατομικό, που κάθε ένας από εμάς έχουμε μέσα.

Οι ιππότες τίγρεις, εκτός από τους συνηθισμένους πολεμιστές στον σκληρό αγώνα, ήταν θαυμαστοί αθλητές της επιστήμης της Χίνας. Αυτά τα θαυμάσια όντα ήξεραν να αναμιγνύουν τα τρία στοιχεία του samyasi (έκσταση) με την τρομερή δύναμη του αιλουροειδούς Jaguar-Lucifer.

Πρακτική

Ξαπλωμένοι πάνω σε δέρματα από τίγρεις, μιμούμενοι την ιερή θέση του jaguar όταν βρίσκεται σε ανάπαυση, ελαφριά αποκοιμισμένοι, αυτοί οι διαπρεπείς βαρόνοι ήξεραν να συνδυάζουν συνειδητά την θέληση και την φαντασία σε παλλόμενη αρμονία.

Σε υπέρτατο βαθύ διαλογισμό και νοητική συγκέντρωση, έπαιρναν σκόπιμα, δια μέσου της δημιουργικής φαντασίας, το αιλουροειδές σχήμα του jaguar. Αποχωρώντας εξελισσόμενοι, λειτουργούσαν με αυτήν την φιγούρα που τρομάζει σε πλήρη έκσταση και μυστική απόλαυση, με τέτοιο τρόπο απεικόνιζαν κάτι αδύνατο για αυτούς τους διακεκριμένους βαρόνους.

Κάθε φορά που αυτοί αποχωρίζονταν από το σκληρό τους κρεβάτι για να περπατήσουν σαν τίγρεις και να εξαφανιστούν μετά μέσα στην τέταρτη συντεταγμένη, πρόφεραν την τελετουργική φράση Εμείς μας ανήκουμε. Έτσι, όπως όταν το μπαρούτι παίρνει φωτιά στο όπλο και ανατινάζεται με μεγάλο θόρυβο, έτσι είναι η ερωτευμένη καρδιά (φλέγεται) με την θεία αγάπη.

Ξέρουν καλά οι άνθρωποι ότι αυτές οι θρυλικές τίγρεις, εξωτικές και παράξενες, απέναντι από το κατώφλι του ναού, επιστρέφουν εκ νέου στις χαριτωμένες ανθρώπινες φιγούρες τους.

Αναμφίβολα ο Φίλιππος, ο απόστολος του Μέγα Καβίρ Ιησού, είναι ο Άγιος Προστάτης των Χίνας. Εάν αγαπάτε τον Φίλιππο, μπορείτε να ικετεύετε την βοήθειά του όταν είσαστε κοιμισμένοι και αποκλείοντας από τον νου σας κάθε σκέψη, νιώθοντας χαρά στην ψυχή για την παρουσία του, προφέρετε την ακόλουθη τελετουργική φράση: Στον ουρανό Φίλιππε. Βγείτε από την κάμαρά σας με σταθερό και αποφασιστικό βήμα, μπείτε απότομα στην τέταρτη άγνωστη διάσταση.

Είθε οι ήλιοι του ενθουσιασμού να φωτίζουν το μονοπάτι σας, αγαπητέ και ευγενικέ αναγνώστη.

Είθε οι δυνάμεις της τίγρης να σας συντροφεύουν.

Είθε οι πυγολαμπίδες της σοφίας να φωτίζουν την διάνοιά σας.

Είθε ο ήχος του ψίθυρου να δίνει σκιά στην ανάπαυσή σας.

Είθε οι βάτραχοι από σμαράγδια να σημαδεύουν τα μονοπάτια, κοάζοντας χωρίς διάλειμμα.

Είθε αυτή, η φύση, να είναι γενναιόδωρη με σας.

Είθε η συμπαντική δύναμη να σας ευλογεί και να σας κατευθύνει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΦΙΔΙ

Το φίδι δείχνει καθαρά την ιερή φωτιά που ανεβαίνοντας από την σπονδυλική στήλη του μυημένου, του απονέμει δυνάμεις κλπ.

Έχουμε επτά σώματα και κάθε ένα έχει το δικό του φίδι, ή ιερή φωτιά. Δύο ομάδες των τριών, με την μεγαλοπρεπή στέψη του Ενός. Τα πύρινα φίδια μας μετατρέπουν εντελώς. Επίσης είναι τα επτά φίδια φωτός.

Η καρδιά είναι ο ναός του φτερωτού φιδιού. Όχι μόνο χρειάζεται να ανυψώσουμε τα φίδια κάθε σώματος, αλλά να καταβροχθιστούμε από τα φίδια για να μετατραπούμε σε φτερωτά φίδια, ή φίδια με φτερά. Μόνο με την αγάπη και την σεξουαλική μαγεία πραγματοποιείται.

Όταν το φίδι φτάνει στην καρδιά, λαμβάνει τα πύρινα φτερά και μας μετατρέπει σε φτερωτά φίδια.

Σχήμα που δείχνει καθαρά το πρόσωπο ενός ιερέα Μάγια.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΡΟΥΝΑΣ GIBUR

ΣΤΑΥΡΟΣ JAINA ή ΣΒΑΣΤΙΚΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Αντιπροσωπεύει: την σεξο-γιόγκα, μαϊτούνα, σεξουαλική μαγεία, την σεξουαλική αλχημεία.

Αυτή η φιγούρα προκύπτει πολύ ενδιαφέρουσα. Μια γάμπα προς τα κάτω και μια άλλη προς τα επάνω, μας δείχνουν την ρούνα Gibur. Έχει στο χέρι ένα είδος ποτηριού, σημαδεμένο με τον σταυρό Ταυ. Από το ποτήρι βγαίνει μια φλόγα.

Η απλή φιγούρα, μας δείχνει η ίδια την δουλειά στην ένατη σφαίρα. Το ποτήρι μας δείχνει την αποθήκη του υδράργυρου των σοφών. Η φλόγα συμβολίζει το θειάφι, την φωτιά που γονιμοποιεί τον υδράργυρο για να πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Έργο.

Το πρόσωπο απεικονίζει ένα Bafometo Μάγια. Ένα Bafometo με το δισκοπότηρο στο αριστερό χέρι. Το δεξί χέρι αντιπροσωπεύει ή δείχνει την περιοχή του ηλιακού πλέγματος, την δουλειά στην ένατη σφαίρα.

Ξεκάθαρα δείχνει η ρούνα Gibur: την γένεση, γνώση, την σεξουαλική δύναμη.

Το δισκοπότηρο αντιπροσωπεύει το θηλυκό γιόνι, την αιώνια αρχή.

Λέγοντας Bafometo είναι το ίδιο σαν να λέμε Λούσιφερ, για τον οποίο ήδη είπαμε μια εξήγηση στις προηγούμενες σελίδες. Στον Μεσαίωνα αφθονούσαν οι απεικονίσεις του Bafometo.

O Bafometo είναι αυτός που δίνει την σεξουαλική ορμή, χωρίς την οποία είναι αδύνατη η εσωτερική αυτοπραγμάτωση του Είναι.

Οι οχτώ πόρτες δείχνουν τις οχτώ μεγάλες μυήσεις, που όλοι οι οπαδοί πρέπει να λάβουν και να εκτιμήσουν. Επίσης σημαίνουν το αστέρι με τα οχτώ σημεία.

Τα έξι κατώτερα σκαλιά απεικονίζουν την «αναποφασιστικότητα» για να ριχτούμε στην εξουδετέρωση του εγώ. Πάλη φοβερή, ανάμεσα στην αγάπη και την επιθυμία, μυστήρια του lingam-yoni, την υπέρτατη επιβεβαίωση και την υπέρτατη άρνηση του Σατανά.

Έτσι, όπως απεικονίζεται ο Bafometo, μας προσκαλεί να μπούμε στον ναό, αλλά είναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να μπουν στον ναό της σοφίας. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο βιβλίο της Μητέρας Φύσης, όπου είναι γραμμένοι οι κοσμικοί νόμοι. Σπάνιοι είναι αυτοί που μπορούν να ανοίξουν και να μελετήσουν το βιβλίο. Η δοκιμασία του αγιαστηρίου είναι πολύ τρομερή και αυτοί που την περνούν λαμβάνουν το δαχτυλίδι ή την σφραγίδα του Σολομώντα, όπου βρίσκονται απεικονισμένες οι θετικές και αρνητικές δυνάμεις του συμπαντικού μαγνητισμού.

Η σφραγίδα του Σολομώντα συγκεντρώνει την δουλειά του Μεγάλου Έργου. Οι έξι άκρες του αστεριού είναι αρσενικές, οι έξι εσοχές είναι θηλυκές. Σύνολο: δώδεκα ακτίνες. Τέλειο σύμβολο του κεντρικού ήλιου.

Η ρούνα Gibur στον μακρόκοσμο αντιπροσωπεύει τις ακατάπαυστες εξελίξεις και υπο-εξελίξεις των επτά κόσμων. Τα μπράτσα του λυγισμένα: η ακούραστη γήινη περιστροφή και η ανανεωτική κίνηση του κοσμικού κήπου. Στο φυσικό επίπεδο αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο με ένα μπράτσο προς τον ουρανό και ένα προς την Γη.

Είναι το σφυρί του Thor, ο παραγωγός των καταιγίδων, φτιαγμένο από τους πυγμαίους της Γης για να προστατεύονται από τους γίγαντες ή τις προκοσμικές τιτανικές δυνάμεις αντίθετες με τους νόμους της παγκόσμιας αρμονίας.

Η ρούνα Gibur είναι ένα αλχημιστικό σύμβολο, κοσμογονικό και ανθρωπολογικό, κάτω από επτά τρόπους ερμηνείας. Στους αζτέκους του Μεξικού σημαίνει τον θεό της ζωής και φέρει την σβάστικα πάνω στο μέτωπο.

Με τα μυστήρια αυτής της ρούνας, θαυμάσια επεξεργασμένα στα ερείπια του Κοπάν, πλησιάζετε στην δεύτερη γέννηση.

Gibur: βωμός. Γιβραλτάρ: υψηλή μαγεία (altar, Gibraltar, alta magia)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ L

Μπορούμε να αξιολογήσουμε σε αυτό τον βωμό δύο ανθρώπινα σχήματα, ένα στα δεξιά κι ένα στ’ αριστερά. Πολύ καλά στολισμένα, σε βουδική στάση. Με ένα χέρι, δείχνοντας προς τα πάνω, γραπώνουν το σκήπτρο της εξουσίας και το άλλο χέρι προς τα κάτω.

Ανάμεσα στις δύο φιγούρες και στο κέντρο της πέτρας υπάρχουν μερικά σύμβολα Μάγιας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ξεκάθαρα ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα. Ήδη γνωρίζουμε αυτό που αυτός ο σταυρός σημαίνει και οι δύο φιγούρες στα πλάγια, αντιστοιχούν στους δύο μάρτυρες, τους κολοσσούς της Ρόδου, τον αετό και την αλεπού κλπ.

Η ίδια η πέτρα, θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί για θυσίες, όχι ανθρώπων, αλλά για ζώα προσφερόμενα στις άγιες θεότητες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ Q

Μπορούμε να αξιολογήσουμε τέσσερις φιγούρες, μια από αυτές λίγο κακοσχηματισμένη. Ανάμεσα στους Μάγιας πάντα διαβεβαιωνόταν η ύπαρξη των τεσσάρων: το Άγνωστο Adhi-Buddha και οι τρεις δυνάμεις της δημιουργίας, δηλ. την τριάδα μέσα στην ενότητα της ζωής.

Βλέπουμε σ’ αυτόν τον βωμό το Τετραγράμματον πολύ καθαρά.

Πρακτική

Μπροστά σε αυτό τον βωμό πραγματοποιούμε το εξής:

1. έντονη συγκέντρωση στις τέσσερις φιγούρες για μισή ώρα.

2. κατόπιν χαλάρωση, αφήνοντας κενό τον νου.

3. προφέρουμε το μάντραμ GAAAAA TEEEEEE. Αυτό το μάντραμ πρέπει να αντηχεί στην συνείδηση.

4. περιμένουμε την απάντηση του Εσώτερου. Έτσι ερχόμαστε σε επαφή με την απόκρυφη σοφία Μάγια.

Το μάντραμ Gate ενεργεί πάνω στο Μάτι του Dangma, το ανοίγει και μας επιτρέπει να συλλαμβάνουμε την σοφία που είναι γραμμένη σε αυτά τα τόσο θαυμάσια γλυπτά.

Πρώτη θέση: το σώμα σε θέση νεκρού ανθρώπου, φτέρνες ενωμένες, χέρια στο πλάι, εντελώς χαλαρωμένα.

Δεύτερη θέση: το σώμα σε θέση νεκρού ανθρώπου, φτέρνες ενωμένες, χέρια σε στάση σαν να συναντιούνται στ’ αστέρια. Τα άκρα των δαχτύλων στο κέντρο του στήθους, στην περιοχή του Τιφερέτ, την ανθρώπινη ψυχή. Μπαίνουμε στο βάθος της ψυχής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ 18

Αυτή η πέτρα δείχνει ξεκάθαρα το αρκάνο 18 της εβραϊκής καβάλα. Οι απόκρυφες δυνάμεις της φύσης ζουν σε συνεχή αγώνα. Η ένατη σφαίρα, επαναλαμβανόμενη, δίνει αγώνα, οδηγεί στις περιοχές όπου ο αγώνας είναι τρομερός ανάμεσα στις δυνάμεις των φύλων.

Υπάρχει μια ανθρώπινη φιγούρα που ξεχωρίζει και έχει στα χέρια της ένα ζωάκι, ένα κουτάβι με την ουρά του σηκωμένη, ζωντανή αναπαράσταση του υδράργυρου της μυστικής φιλοσοφίας.

Σε σύνθεση, μας λέει ότι υπάρχει κάποιος που πρέπει να αποφασίσει να αγωνιστεί στην ένατη σφαίρα, για να ετοιμάσει τον υδράργυρο, έστω και αν πρέπει να αντιμετωπίσει τις ικανότητες των σκοταδιών, που επιτίθενται ακατάπαυστα για να μας ρίξουν.

Πρέπει να έχουμε θέληση για να αποκτήσουμε τον υδράργυρο, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Βλέπουμε στο πρώτο μέρος του νούμερου οχτώ, τον σταυρό της θυσίας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Στο ανώτερο σημείο του κεφαλιού, στο ύψος του αδένα της επίφυσης, φαίνεται μια πέτρα που προεξέχει κάθετα, που μας μιλάει καθαρά για το τσάκρας Sahasrara των ινδοστανών, των σοφών ινδοστανών.

Το χέρι προς τα κάτω δείχνει την ανάγκη του να ανεβάζουμε την ενέργεια, εκπληρώνοντας τον Νόμο, που είναι αντιπροσωπευμένος από τα πέντε δάχτυλα του δεξιού χεριού.

Αυτή η φιγούρα, με την φαρδιά της ζώνη και τις πέντε γραμμές της, μας θυμίζει τα πέντε δέντρα, τις πέντε διαταγές των κυρίων του κάρμα, τις πέντε γραμμές με τις οποίες σχηματίζεται το αστέρι με τα πέντε σημεία.

Το πρόσωπο μέσα στην φαρδιά ζώνη δείχνει τον αιτιατό άνθρωπο, τον πραγματικό άνθρωπο, τον αληθινό άνθρωπο.

Είναι μια ξεκάθαρη εκδήλωση που μας δείχνει την δουλειά που πρέπει να γίνει για να μπορέσει να εκδηλωθεί το βαθύ εσωτερικό Είναι, ο πνευματικός άνθρωπος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

Βλέπουμε μια πολύτιμη λουρίδα στο κέντρο του στήθους.

Αξιολογούμε στο κέντρο του στήθους τον σταυρό σε Χ, τον σταυρό του Αγ. Ανδρέα. Ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτός ο σταυρός: δείχνει την ολοκληρωμένη δουλειά στο Μεγάλο Έργο και σχετίζεται όχι μόνο με την δημιουργία των ανώτερων υπαρξιακών σωμάτων του Είναι, αλλά επίσης με την εξάλειψη του εγώ και την θυσία προς την πονεμένη ανθρωπότητα.

Στο κέντρο βρίσκεται ο Λόγος, από τον οποίο έρχονται οι ακτινοβολίες της ηλιακής ζωής. Οι τρεις πλάγιες γραμμές αντιπροσωπεύουν την Αγία Διαβεβαίωση, την Αγία Άρνηση και την Αγία Συμφιλίωση, την επιβεβαίωση των τριών πρωταρχικών δυνάμεων, από τις οποίες έγινε όλη η δημιουργία.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ

ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Θηλυκή φιγούρα: Η θέση στην οποία βρίσκεται κυριαρχεί σε μερικούς καθεδρικούς της Ευρώπης. Δείχνει την άνοδο των δημιουργικών ενεργειών προς τα πάνω και προς τα μέσα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

Το ποτήρι έχει μια βαθιά σημασία, δείχνει ή αντιπροσωπεύει το θηλυκό γιόνι.

Προφανώς, τα μυστήρια του λινγκαμ-γιόνι ήταν πολύ ιερά στην Ελλάδα, Αίγυπτο, Ινδία, Περσία κλπ. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι στα ποτήρια από αλάβαστρο τοποθετούσαν τα εντόσθια των αποθανόντων που μουμιοποιούνταν, όπως λεγόταν: Μέσω του Ερμητικού ποτηριού περιμένουμε να γυρίσεις πίσω, να επιστρέψεις, να μετενσαρκωθείς πολύ αργότερα. Σε περιμένουμε.

Γι’ αυτόν τον Λόγο βλέπουμε ποτήρια ανάμεσα στους Μάγιας. Οτιδήποτε έχει σχήμα ποτηριού, δεν σημαίνει τίποτε άλλο από την κούπα του Σολομώντα, το ποτήρι του Ερμή, το Άγιο Γκριάλ, την κούπα ή δισκοπότηρο του Arca της Alianza κλπ. Αυτό είναι προφανές.

Στην Αίγυπτο υπάρχουν πολλά ποτήρια από αλάβαστρο, όπου τοποθετούσαν τα εντόσθια των αποθανόντων που είχαν μουμιοποιηθεί. Υπάρχουν δύο είδη μούμιες, οι ζωντανές και οι νεκρές μούμιες.

Οι νεκρές μούμιες αναγνωρίζονταν γιατί τα εντόσθιά τους ήταν τοποθετημένα σε αλαβάστρινα ποτήρια.

Οι ζωντανές μούμιες, ακόμα και τώρα στον 20ον αιώνα, συνεχίζουν να είναι ζωντανές. Δεν είναι μάταιο να σας πω ότι εγώ ο ίδιος, όταν ζούσα στην Αίγυπτο σε μια περασμένη εποχή, κατά την διάρκεια της δυναστείας του Κεφρέν, πέρασα από αυτές τις διαδικασίες.

Το φυσικό μου σώμα αφέθηκε θεληματικά σε κατάσταση καταληψίας, αυτό το σώμα μπήκε σε μια σαρκοφάγο και τοποθετήθηκε μέσα σε μια κρύπτη, αλλά ζωντανό, και μέχρι τώρα διατηρώ αυτό το αιγυπτιακό σώμα ζωντανό. Με αυτό το αιγυπτιακό σώμα θα συνεχίσει η ολοκλήρωση της αποστολής που μου έχει εμπιστευθεί. Διαφορετικά πώς;

Πραγματικά είμαι ένας άνθρωπος εξήντα χρονών. Για να μπορέσω να κάνω το έργο σε όλη την Ευρώπη, σε όλη την Ασία, πως θα το έκανα; Υποθέτουμε δέκα χρόνια στην Ευρώπη και είκοσι στην Ασία, θα έφτανα σαν ένας γέρος ενενήντα χρονών για να κάνω μια πνευματική επανάσταση. Με τι χρόνο; Δεν θα είχα χρόνο. Ο μόνος τρόπος είναι να πάρω αυτό το φυσικό μουμιοποιημένο όχημα για να συνεχίσω να δουλεύω για το Μεγάλο Έργο.

Ερώτηση: Δάσκαλε, πρέπει να χάσετε αυτό το τωρινό φυσικό σώμα;

Απάντηση: Ήδη μέρος του έχει χαθεί. Ξεκάθαρο είναι ότι υπάρχει ένας τύπος μετενσάρκωσης που είναι άγνωστη σε πολλούς ψευτοεσωτεριστές και ψευτοαποκρυφιστές, στον εσωτερισμό ονομάζεται μετενσάρκωση yao, δηλαδή, ζωντανή.

Η ατομική ανταλλαγή επιτρέπει την μετενσάρκωση ενός αιγυπτίου μυημένου σε μια μούμια που κατείχε, αυτό είναι άγνωστο στους σοφούς αυτής της εποχής. Είναι ξεκάθαρο πως η ατομική ανταλλαγή με μια μούμια έχει σαν επερχόμενο αποτέλεσμα κάποιος να κρατάει το όχημά του αναζωογονημένο, ειδικά εάν η μούμια είναι ζωντανή.

Εάν εγώ αλλάξω τα τωρινά μου άτομα με τα άτομα αυτού του μουμιοποιημένου σώματος, μένω με αυτό το μουμιοποιημένο σώμα ζωντανό και ολόκληρο τον 20ον αιώνα. Καθαρά μιλάμε για την μετενσάρκωση yao, έτσι λέγεται στην ιερή επιστήμη.

Με αυτήν την ατομική ανταλλαγή δεν είναι αναγκαίο να περάσουμε από τα στάδια που πρέπει ν’ αφήσουμε το φυσικό σώμα και να περιμένουμε κάμποσα χρόνια για να επιστρέψουμε με μετενσάρκωση, αυτή είναι μια δύσκολη δουλειά. Η μετενσάρκωση yao είναι ανώτερη επιστημονικά και ανήκει σε πιο ανώτερο μέρος της ατομικής φυσικής.

Τέτοια μετενσάρκωση yao δεν θα ήταν δυνατή αν δεν ξέραμε τους hachin. Και ποιοι είναι οι hachin;

Λοιπόν, είναι οι πύρινες ψυχές ή πύρινα μόρια που υπάρχουν σε κάθε άτομο. Αυτές οι πύρινες ψυχές ή ατομικές συνειδήσεις είναι υπάκουες.

Είναι η τέταρτη κάθετος αυτή που εξυπηρετεί για να μπορέσουν οι πύρινες αρχές ή hachin να μετατραπούν στιγμιαία στα άτομα από έναν τόπο σε άλλο, όσο μακριά κι αν είναι. Η ανώτερη πυρηνική φυσική είναι άγνωστη από τους τωρινούς σοφούς.

Όταν οι αρχαίοι σοφοί της Αιγύπτου μουμιοποιούσαν τα σώματά τους με σκοπό να φτάσουν στην αθανασία πολύ αργότερα, αναφερόντουσαν σ’ αυτό που τώρα διασαφηνίζω.

Πολύς κόσμος εκείνης της εποχής και που τώρα είναι κάπου εδώ, εκεί, ή παραπέρα, είχαν φυσικά οχήματα στην αρχαία γη των Φαραώ, και αν αυτοί περπατούσαν από το μονοπάτι των αγίων, επανεκτιμούμενοι από το Είναι, θα μπορούσαν ν’ αποκτήσουν την αθανασία εδώ και τώρα, μέσω της ατομικής ανταλλαγής της ανώτερης πυρηνικής φυσικής, άγνωστη από τους σοφούς και ατομικούς φυσικούς του εικοστού αιώνα.

Παραθέτω αυτό σε σχέση με τα αλαβάστρινα ποτήρια που χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Αίγυπτο και όπου έβαζαν τα εντόσθια των αποθανόντων που μουμιοποιούνταν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ

Ή ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

Είναι ακριβώς το ίδιο αστέρι του Σολομώντα πολύ καλά σχεδιασμένο. Το ανοδικό τρίγωνο συμβολίζει τον Κέτερ (τον Πατέρα που βρίσκεται στο κρυφό), τον Chokmah (τον Υιό) και τον Binah (το Άγιο Πνεύμα του κάθε ανθρώπου).

Το κατώτερο τρίγωνο αντιπροσωπεύει τους τρεις προδότες του Hiram Abiff. Αυτοί οι τρεις προδότες βρίσκονται μέσα σε μας τους ίδιους.

Ο πρώτος προδότης ζει μέσα στο αστρικό σώμα και είναι το δαιμόνιο της επιθυμίας, συμβολισμένο στον χριστιανισμό από τον Ιούδα. Ο δεύτερος προδότης είναι το δαιμόνιο του νου και ζει μέσα στο νοητικό σώμα, συμβολισμένο στον χριστιανισμό από τον Πιλάτο. Ο τρίτος προδότης είναι το δαιμόνιο της κακής θέλησης, ζει μέσα στο σώμα της θέλησης, συμβολισμένο στον χριστιανισμό από τον Καϊάφα.

Αυτοί οι τρεις προδότες αποτελούν το εγώ μετενσαρκωμένο, το ψυχολογικό εγώ, τον Σατανά που πρέπει να διαλυθεί για να ενσαρκωθεί ο εσωτερικός Χριστός, που σχηματίζεται από τον Κέτερ, τον Chokmah και τον Binah.

Το ανώτερο τρίγωνο είναι ο αστραφτερός δράκος της σοφίας. Το κατώτερο τρίγωνο είναι ο μαύρος δράκος.

Στο κέντρο αυτών των δύο τριγώνων βρίσκεται το σύμβολο του απείρου ή ο σταυρός Ταυ. Οι έξι μύτες είναι αρσενικές, οι έξι βαθιές είσοδοι είναι θηλυκές, είναι οι δώδεκα ακτινοβολίες που μέσω της σεξουαλικής αλχημείας κρυσταλλοποιούνται στους δώδεκα αστερισμούς του ζωδιακού.

Βλέπουμε λοιπόν εδώ την σφραγίδα του Σολομώντα τέλεια πλαισιωμένη. Αυτή η σφραγίδα είναι πολύ παλιά, όπως φαίνεται εδώ. Το ανώτερο τρίγωνο είναι το θειάφι, το κατώτερο τρίγωνο είναι ο υδράργυρος.

Το θειάφι γονιμοποιεί τον υδράργυρο για να πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Έργο, γιατί στο τέλος τα ανώτερα υπαρξιακά σώματα του Είναι είναι υδραργυρικά σώματα.

Ο υδράργυρος θα αποκρυσταλλωθεί σε μια πρώτη ανώτερη οκτάβα με τις μουσικές νότες ντο, ρε, μι, φα, σολ, λα, σι, στο σχήμα του αστρικού σώματος. Σε μια δεύτερη ανώτερη οκτάβα, σύμφωνα με την κλίμακα, θα αποκρυσταλλωθεί στο νοητικό σώμα και σε μια τρίτη οκτάβα, σύμφωνα με την κλίμακα, θα αποκρυσταλλωθεί στο αιτιατό σώμα ή σώμα της συνειδητής θέλησης. Κατά τον τρόπο αυτό τα ανώτερα υπαρξιακά σώματα του Είναι είναι υδραργυρικά σώματα.

Όταν κάποιος κατέχει αυτά τα σώματα, λαμβάνει το πνεύμα των γνωστικών, δηλ. το πνεύμα, την ψυχή και μετατρέπεται σε έναν άνθρωπο της αλήθειας. Πριν από αυτό δεν είναι άνθρωπος, είναι διανοητικό ζώο, αλλά άνθρωπος με την πραγματική έννοια της λέξης δεν είναι, αν δεν έχει λάβει τις ψυχικές αρχές.

Η σφραγίδα του Σολομώντα είναι το ίδιο αστέρι της Βηθλεέμ, το τέλειο σύμβολο του Κεντρικού Ήλιου. Και έτσι, κάθε φορά που ο Αιώνιος Γεωμέτρης συγκεντρώνει την προσοχή του σε ένα σημείο του διαστήματος, στο σημείο αυτό αναδύεται το δοξασμένο αστέρι, αναγγέλλοντας ένα νέο στάδιο συνείδησης, το αρχετυπικό ενός Είναι, μια σφαίρα, ένα άστρο, έναν ήλιο.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ U

Στο Teotihuacan στο Μεξικό, χρησιμοποιούνται πολύ αυτοί οι ζυγοί. Οι Μάγιας στην Μεσοαμερική τους χρησιμοποιούσαν για να κάνουν μαγικές ειδικές εσωτερικές αλυσίδες, με σκοπό να φέρουν βροχή.

Στο κέντρο της αλυσίδας βρισκόντουσαν μερικές φορές τρία άτομα καθισμένα στην ανατολίτικη στάση, με σταυρωμένα τα πόδια. Το αντικείμενο ήταν να βοηθηθούν τα άτομα στην εργασία της ανάπτυξης των ιερών τους σπονδυλικών φωτιών και βοηθιόντουσαν πάρα πολύ.

Άλλες φορές έκαναν τις αλυσίδες σε σχήμα U, τοποθετούσαν μερικούς βατράχους και η φυλή έκρωζε όπως οι βάτραχοι για να φέρουν βροχή και τα κατάφερναν. Έτσι λοιπόν το πέταλο είχε πολλές μαγικές χρησιμότητες.

Ο ΘΕΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ

Επίσης τον ονομάζουν Tzinacan που σημαίνει νυχτερίδα ή zotz.

Είναι πολύ καλά αντιπροσωπευμένος, με ένα θωρακικό πέταλο θαυμάσιο που συμβολίζει την ψυχή, τον αιτιατό άνθρωπο, τον αληθινό άνθρωπο, τον πραγματικό άνθρωπο.

Το θωρακικό πέταλο προς τα επάνω, που φτάνει να συνδεθεί με τα αυτιά, μας δείχνει ότι ο αληθινός άνθρωπος πρέπει να μάθει να ακούει το Ρήμα, την Λέξη, τον Λόγο.

Η φιγούρα μας λέει ότι είναι μια θεότητα, ένας Λόγος ενσαρκωμένος.

Οι γονάδες είναι πολύ καλά σχηματισμένες, δείχνοντας καθαρά ότι η δύναμη βρίσκεται στο σεξ. Στο μέρος του φαλλού φαίνεται ένα πρόσωπο, για να θυμίζει ότι ο αιτιατός άνθρωπος σχηματίζεται με τον υδράργυρο (που είναι η μεταλλική ψυχή του σπέρματος) και ότι ο αληθινός άνθρωπος είναι, ακριβώς, το αποτέλεσμα της σεξουαλικής μετατροπής.

Ο θεός Νυχτερίδα έχει δύναμη πάνω στην ζωή και πάνω στον θάνατο. Μένει ακίνητος πάνω σε μια πέτρα που, αν και ακόμα δεν είναι ολοκληρωτικά κυβική, μας δίνει να καταλάβουμε την δουλειά για να λάβουμε την φιλοσοφική πέτρα. Ο θεός Νυχτερίδα είναι μια θεότητα, ένας άγγελος του θανάτου που ζει στο αιτιατό επίπεδο.

Τον βρίσκουμε σχεδιασμένο σε αστέρια, χειρόγραφα και δοχεία Μάγιας, με την λιβρέα (στολή) του θεού του αέρα.

Στο Chiapas υπάρχει το χωριό Tzinacatlan, κατοικημένο από Totziles (άνθρωποι που λατρεύουν τον θεό Νυχτερίδα) και στην κοιλάδα του Toluca το χωριό του Tzinacantepec.

Στο Popol Vuh η νυχτερίδα είναι ένας άγγελος που κατέβηκε από τον ουρανό για να αποκεφαλίσει τους πρώτους άντρες Μάγια, φτιαγμένους από ξύλο. Είναι η ουράνια νυχτερίδα που συμβούλεψε αυτό που έπρεπε να κάνει ο Ixbalanque και ο Hanab Ku, για να βγουν νικητές από την δοκιμασία της σπηλιάς του θεού Νυχτερίδα.

Οι ναοί nahuas σε σχήμα πέταλου ήταν αφιερωμένοι στην λατρεία του θεού Νυχτερίδα, οι βωμοί τους ήταν από καθαρό χρυσό και προσανατολισμένοι στην Ανατολή.

Οι Δάσκαλοι nahuas τον επικαλούνται για να του ζητήσουν θεραπεία για τους μαθητές τους ή για τους κοσμικούς φίλους τους, γιατί ο θεός Νυχτερίδα έχει εξουσίες πάνω στην ζωή και στον θάνατο.

Στην επίκληση βοηθούσαν μόνο οι μυημένοι, οι οποίοι στο εσωτερικό του ναού σχημάτιζαν αλυσίδα, εναλλάσσοντας σ’ αυτήν άντρες και γυναίκες χωρίς να αγγίζουν τα χέρια ούτε το σώμα. Οι ακριανοί της αλυσίδας άρχιζαν και στα δύο πλευρά του βωμού και όλοι παρέμεναν καθισμένοι στις φτέρνες, με την πλάτη προς τον τοίχο.

Έβαζαν στον βωμό λουλούδια, πρόσφατα κομμένα και στα πλάγια πάνω σε δυο μικρές σκαλιστές κολώνες από βασάλτη μαγκάλια από πηλό βαμμένα κόκκινα, σύμβολο της ζωής και του θανάτου. Στα μαγκάλια έκαιγαν κούτσουρα από κυπαρίσσια (σύμβολο της αθανασίας) των οποίων το άρωμα αναμιγνυόταν με αυτό του αρωματικού καπνού της ρητίνης), με ρετσίνι μυρωδάτο και άσπρα θαλασσινά λιωμένα κοχύλια.

Ο Δάσκαλος φορούσε την λιβρέα του θεού του αέρα και το maxlatl γύρω από την ζώνη. Από μπροστά σηκώνοντας τα χέρια με τις παλάμες ανοιχτές, φωνοποιούσε τρεις φορές το μάντραμ ISIS, χωρίζοντάς το σε δύο μεγάλες συλλαβές, έτσι:

IIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS IIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS

Μετά, με ένα ξίφος από οψιδιανό λίθο με λαβή από νεφρίτη και χρυσό, ευλογούσε τους παριστάμενους και σε ησυχία έκανε την τελετουργική επίκληση: Κύριε της ζωής και του θανάτου, σε επικαλούμαι για να κατέβεις να θεραπεύσεις όλες μας τις ασθένειες.

Επιβλητική ησυχία που διακόπτονταν μόνο από το σπινθήρισμα του αρωματικού καπνού. Ξαφνικά, ένα χτύπημα των φτερών και ένα άρωμα από τριαντάφυλλα και ναρδο-στάχυ απλώνονταν σε όλο τον ναό. Από τα μαγκάλια έβγαινε μια φλόγα που ήθελε να φτάσει τον ουρανό και ο Δάσκαλος και οι βοηθοί προσκυνούσαν βάζοντας τα μέτωπα στο έδαφος.

Ο θεός Νυχτερίδα κατέβαινε ντυμένος με την λιβρέα του θεού του αέρα ή σαν κουκουβάγια, στις νεκρικές δοκιμασίες του Αρκάνο 13. Δεκατρία σκαλιά είχαν οι σκάλες της εισόδου στους ναούς, και δεκατρείς τούφες έχει στην γενειάδα του ο Αρχαίος των Ημερών.

Μέσα στον περίβολο όπου υψώνονταν ο ναός, μεγαλύτερος του Tenochtitlan, υπήρχε ένας στρογγυλός ναός αφιερωμένος στον ήλιο. Μέσα στις μυστικές κάμαρες αυτού του ναού των μυστηρίων υπήρχε το tzinacalli (σπίτι της νυχτερίδας). Ευρύχωρο σαλόνι με εσωτερική εμφάνιση σκοτεινής σπηλιάς, όπου γινόντουσαν τα τελετουργικά της μύησης για να φτάνει τις ανώτερες βαθμίδες του Ιππότη Ocelotl (τίγρη) και του Ιππότη Cuauhtli (αετός).

Πάνω στο κατώφλι της μικρής πόρτας, καλυμμένη στον εσωτερικό τοίχο στο βάθος της σπηλιάς, η οποία ήταν πέρασμα στον ναό, κρεμόταν ένας μεγάλος καθρέπτης από οψιδιανό λίθο και μπροστά από αυτήν την μικρή πόρτα έκαιγε στο έδαφος μια φωτιά με καυσόξυλα από πεύκο.

Ο υποψήφιος οδηγείτο στο tzinacalli όπου αφηνόταν μέχρι αργά την νύχτα. Του είχε δειχθεί να περπατήσει δια μέσου της σκοτεινιάς προς το φως μιας φωτιάς και μπροστά σ’ αυτήν να μιλήσει στον φύλακα του κατωφλιού: είμαι γιος του Μεγάλου Φωτός. Σκοτάδι, απομακρύνσου από μένα.

Πάνω στο κεφάλι του υποψήφιου οι νυχτερίδες άρχιζαν να κρώζουν και να φτερουγίζουν. Τα καυσόξυλα από πεύκο έσβηναν σιγά-σιγά και μόνο έμενε από αυτά η θράκα, της οποίας η φωτιά αντανακλούσε στον καθρέπτη.

Ξαφνικά, θορυβώδες χτύπημα των φτερών, ένα τρομακτικό ουρλιαχτό και μια σκιά, με φτερά νυχτερίδας και ανθρώπινο σχήμα, με φτερά νυχτερίδας και το maxtlatl γύρω από την ζώνη, αναδυόταν από τα σκοτάδια και με το βαρύ της σπαθί απειλούσε με αποκεφαλισμό τον τρομερό εισβολέα της περιοχής της.

Αλίμονο στον υποψήφιο που θα οπισθοχωρούσε τρομοκρατημένος! Μια πόρτα που μέχρι τότε είχε παραμείνει επιδέξια καλυμμένη στον βράχο άνοιγε αθόρυβα και στον μεντεσέ εμφανιζόταν ένας άγνωστος δείχνοντας το μονοπάτι του κόσμου των βέβηλων, απ’ όπου ο υποψήφιος είχε έρθει.

Αλλά εάν ο υποψήφιος είχε επαρκή παρουσία κουράγιου και άντεχε άφοβα της επίθεση του Καμαζότς, του θεού των νυχτερίδων, η μικρή πόρτα, κρυμμένη μπροστά του, θα άνοιγε απαλά και ένας Δάσκαλος θα πήγαινε να τον συναντήσει για να ξεσκεπάσει μυστικά μέσα στις σκιές της σπηλιάς, την σφήγκα του υποψήφιου σχεδιασμένη σε φύλλο από amate (φυτό) το οποίο ήταν αποτεφρωμένο, ενώ οι υπόλοιποι Δάσκαλοι καλωσόριζαν τον υποψήφιο και τον προσκαλούσαν να μπει στον ναό.

Αυτή η τελετουργία συμβόλιζε τον θάνατο των παθών της προσωπικότητας του μυημένου, στο πέρασμά του από τις σκιές στο φως. Δια μέσου των δοκιμασιών των μαρτυρίων που υποβάλλονταν οι υποψήφιοι για να μυηθούν στα αρχαία μυστήρια, η ζωική τους ψυχή παρουσιαζόταν μερικές φορές σαν νυχτερίδα, γιατί, όπως η νυχτερίδα, η ψυχή τους ήταν τυφλή και στερούμενη από δύναμη, λόγω έλλειψης του πνευματικού φωτός, του ήλιου.

Σαν βαμπίρ, οι διεφθαρμένοι και φιλάργυροι ρίχνονταν πάνω στην λεία τους για να καταβροχθίσουν τις ζωντανές ουσίες που υπάρχουν σ’ αυτή. Και μετά, σεργιανίζοντας τεμπέλικα, επέστρεφαν στις σκοτεινές σπηλιές των αισθήσεων, όπου κρύβονταν από το φως της ημέρας, όπως όλοι αυτοί που ζουν στις σκιές της άγνοιας, της απελπισίας και του κακού.

Ο κόσμος της άγνοιας κυβερνιέται από τον τρόμο, το μίσος, την απληστία και την λαγνεία. Στις σκοτεινές του σπηλιές περιπλανιούνται οι άντρες και οι γυναίκες που μόνο κινούνται πέρα-δώθε από τα πάθη τους.

Μόνο όταν ο άνθρωπος συνειδητοποιεί τις αληθινές πνευματικότητες της ζωής, δραπετεύει από αυτό το υπόγειο, από αυτήν την καταραμένη σπηλιά των νυχτερίδων, όπου ο Καμαζότς, που πολλές φορές σκοτώνει μόνο με την παρουσία του, παραμένει κρυμμένος, παραμονεύοντας τα θύματά του. Ο ήλιος της αλήθειας υψώνεται στον άνθρωπο, φωτίζει τον κόσμο του, όταν αυτός υψώνει τον νου του μέχρι την σκοτεινιά της άγνοιας και τον εγωισμό μέχρι το φως του αλτρουισμού και της σοφίας. Σύμβολο γι’ αυτό το στάδιο της συνείδησης στον άνθρωπο είναι τα μάτια του αετού, που πάνω στους ταρσούς των ποδιών του Coatlicue προσπαθούν να δουν μέχρι το άπειρο.

Πρακτική

Προτείνουμε να διαλέγετε ένα χώρο ιδιωτικό για τις πρακτικές σας. Ένα μικρό γραφείο ή τραπέζι, ένα τραπεζομάντιλο άσπρο πάνω στο τραπέζι. Ένας μικρός σταυρός από ξύλο ή μέταλλο. Δύο κεριά από κερί ή παραφίνη. Διαλέξτε μια Πέμπτη από τις 9 ως τις 10 ή από τις 10 ως τις 11 το βράδυ.

Τρεις μέρες πριν την επίκληση του θεού Νυχτερίδα ή Καμαζότς, με τον οποίο πρέπει να έρθει αντιμέτωπος ο μαθητής που θέλει να προχωρήσει στο μονοπάτι, πρέπει να τρέφεται αποκλειστικά με φρούτα, όσπρια, λαχανικά, μαύρο ψωμί και γάλα. Δεν υπάρχει θέμα να τον επικαλεστούμε. Η αγνή ψυχή από την αγάπη και την ειλικρινή αφοσίωση στον εσωτερικό της θεό δεν πρέπει να φοβάται κανέναν και τίποτα, παρά τον τρόμο.

Φυλάξτε μόνο για σας αυτήν την εμπειρία της ζωής σας στο μονοπάτι.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ HERCOLUBUS

Θέλω να αναφερθώ με εμφατικό τρόπο στο έτος 1962, ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου. Ώρα μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα.

Συνέβηκε ένα ασυνήθιστο γεγονός, υπήρχε τότε ένα ουράνιο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα στον θαυμαστό αστερισμό του Υδροχόου. Αυτό που επιβεβαιώνουμε εδώ, δεν είναι κάτι a priori (από τα πριν δεδομένο, χωρίς εμπειρία). Χωρίς καμιά αμφιβολία αυτό που λέω ήταν ορατό από όλους τους αστρονόμους του κόσμου. Από όλα τα παρατηρητήρια της γης μπορούσε να επαληθευτεί μια ολική έκλειψη του ήλιου και της σελήνης. Κανείς, που έχει γνώση αστρονομίας, δεν θα μπορούσε να το αρνηθεί.

Ήταν ακριβώς αυτήν την μέρα και αυτήν την ώρα που άρχισε η Εποχή του Υδροχόου και όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος λέχθηκε ότι συναντήθηκαν στον αστερισμό του Υδροχόου για την μεγάλη κοσμική σύνοδο.

Υπήρχαν πολλές θέσεις πάνω στην ημερομηνία που θα άρχιζε η Εποχή του Υδροχόου, κάποιοι υπέθεταν ότι θα ήταν μερικά χρόνια πριν, άλλοι υπέθεταν ότι ήταν μερικά χρόνια μετά, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα και μπροστά στα γεγονότα πρέπει να υποτασσόμαστε.

Το κοσμικό φαινόμενο ήταν ορατό από όλους, επαναλαμβάνω, από όλους τους αστρονόμους του κόσμου, και ξεκινώντας από αυτήν την ημερομηνία η δόνηση του Υδροχόου εντεινόταν τρομακτικά.

Όταν εμείς παρατηρούμε ξεκάθαρα το ζώδιο του Υδροχόου, μπορούμε να αποδεικνύουμε πράγματα θαυμάσια:

Ο Υδροχόος είναι κατοικία του Ουρανού και του Κρόνου.

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης επαναστατικός και ελέγχει τους σεξουαλικούς αδένες, είναι τρομερός, καταστροφικός.

Ο Κρόνος προφανώς μας θυμίζει το χάος, της επιστροφή στο αρχικό σημείο της αναχώρησης.

Απέναντι από τον αστερισμό του Υδροχόου συναντάμε τον Λέοντα.

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, επαναστατικό, τρομερό.

Ο Υδροχόος, κυριευόμενος από το χάος, είναι ο θάνατος. Ο Ουρανός είναι η επανάσταση. Ο Λέοντας είναι η συμπαντική φωτιά, καυστικός. Προφανώς το Λιοντάρι του Νόμου βγαίνει να συναντήσει την ανθρωπότητα, που ήδη είναι ώριμη για την τελική τιμωρία.

Εάν εμείς διαλογιζόμαστε σε αυτές τις απόψεις, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι οι ώρες του τέλους έχουν φτάσει και βρισκόμαστε σε αυτές. Αναμφισβήτητα, βρισκόμαστε σε μια στιγμή κρίσιμη, τρομερή, δύσκολη.

Αμέτρητες αρρώστιες εμφανίζονται εδώ κι εκεί και παραπέρα.

Η Γη τρέμει και τραντάζεται σε όλες τις εκτάσεις του κόσμου. Οι θάλασσες, σε άλλους καιρούς καθαρές, βρίσκονται μολυσμένες. Τα θαλάσσια είδη πεθαίνουν. Οι ωκεανοί έχουν μετατραπεί σε αληθινούς σκουπιδοτενεκέδες.

Τα ατομικά απόβλητα, ασφαλώς, δεν βρίσκονται σίγουρα εκεί όπου μπορούν να είναι αβλαβή. Είναι ξεκάθαρο πως αργά ή γρήγορα κάποια αποθήκη ατομική θα σπάσει και θα έρθει μια τρομερή καταστροφή.

Η γη, τόσο απαραίτητη για τις καλλιέργειες, θα γίνει άγονη. Εκατομμύρια όντα που την κατοικούν, σε ένα κοντινό μέλλον, θα βιώσουν μια μεγάλη ερήμωση και πολλοί θα είναι οι άνθρωποι που θα αφανιστούν λόγω έλλειψης τροφής. Πόλεμος και φήμες πολέμου σε όλα τα μέρη. Αρρώστιες που δεν υπήρχαν ποτέ πριν κλπ, κλπ, κλπ.

Η ατμόσφαιρα θα μολυνθεί. Όταν κάποιος πάει ταξίδι στην εξοχή και βλέπει το γαλάζιο του ουρανού, αυτό δεν θα λάμπει, θα λείπει αυτό το τέλειο καθάριο χρώμα των παλιών καιρών, τώρα λάμπει με ένα χρώμα ελαφρώς μολυβένιο, πρασινωπό, αυτό που δείχνει πως η ατμόσφαιρα είναι διαταραγμένη.

Δεν είναι ανάγκη να είσαι πολύ σοφός για να καταλάβεις ότι το ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας είναι το φίλτρο που διαχωρίζει τις ηλιακές ακτίνες σε φως, χρώμα, ζέστη και ήχο. Δυστυχώς αυτό το φίλτρο έχει χαλάσει, λόγω των ατομικών εκρήξεων. Μετά από λίγο αυτό το φίλτρο δεν θα μπορεί να διαχωρίζει τις ηλιακές δονήσεις σε φως, ζέστη, χρώμα και ήχο. Τότε ο ήλιος θα φαίνεται μαύρος και το φεγγάρι κόκκινο σαν αίμα.

Από την άλλη μεριά, ο εκφυλισμός έχει φτάσει στο μάξιμουμ, δεν υπάρχουν γονείς για τα παιδιά, ούτε παιδιά για τους γονείς. Τρομακτικό είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε γονείς και παιδιά σε όλες τις γωνιές της Γης.

Έχει χαθεί η οργανική ντροπή. Η νοημοσύνη έχει εκφυλιστεί κλπ. Παντού μόνο υπάρχει κλάμα και τρίξιμο των δοντιών, όπως λένε οι Ιερές Γραφές. Δεν θέλω να γίνομαι μακάβριος, ούτε έχω την επιθυμία να τρομάξω κανέναν, μόνο θέλω να συλλογιζόμαστε αληθινά και πολύ συνετά.

Τι έγιναν οι καλές συνήθειες;

Σε τι κατέληξε η οργανική ντροπή;

Γιατί η νοημοσύνη άρχισε να υπηρετεί το κακό;

Βλέπουμε γύρω μας όλο αυτό που συμβαίνει.

Αναμφίβολα, η ανθρωπότητα κυβερνάται από τους διανοούμενους, σε όλες τις περιοχές της Γης. Τι υπηρετούν; Σε τι στάδιο βρίσκεται η ανθρωπότητα;

Υπάρχει χάος, υπάρχει αναρχία, και αυτό εσείς δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.

Έτσι λοιπόν συλλογιζόμαστε. Είμαστε πιθανόν ευτυχισμένοι; Ποιος θα μπορούσε να μιλήσει για ευτυχία στις μέρες μας;

Τότε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τους εαυτούς μας, αντιμετωπίζοντας το πεπρωμένο μας, αντιμέτωποι με το δίλημμα του να είσαι ή να μην είσαι, της φιλοσοφίας. Έχει φτάσει η ώρα λοιπόν, να συλλογιστούμε βαθιά: Ποιοι είμαστε; Από πού ερχόμαστε; Που πάμε; Ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης; Γιατί ζούμε; Και για ποιο πράγμα;

Να ζούμε έτσι, τρώγοντας, πίνοντας, αναπαράγοντας, καταντάει στο βάθος αρκετά βαρετό, μέχρι ανόητο θα λέγαμε. Προφανώς βρισκόμαστε στους καιρούς του τέλους.

Όταν βλέπουμε την Γη με τις 4 εποχές της, καταλαβαίνουμε πως ο πλανήτης μας Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο σε 365 μέρες, με μερικά λεπτά και κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό ονομάζεται γήινο έτος και έχει 4 εποχές: άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε ότι υπάρχει επίσης το αστρικό έτος, το κοσμικό έτος. Το δικό μας ηλιακό σύστημα του Ορς, στο οποίο κινούμαστε και έχουμε το Είναι μας, ταξιδεύει γύρω από την ζωδιακή ζώνη σε 25.968 χρόνια. Αυτό το ταξίδι του ηλιακού μας συστήματος γύρω από την ζωδιακή ζώνη είναι αυτό που σχηματίζει το αστρικό έτος.

Το αστρικό έτος, έτσι όπως το γήινο έτος, έχει τέσσερις εποχές: άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα. Η άνοιξη του αστρικού έτους είναι η εποχή του χρυσού, όπου η ζωή είναι μια πραγματική Εδέμ. Η ανθρωπότητα βγαίνει τέλεια μέσα από τα χέρια του Δημιουργού της, κυβερνούν οι ηλιακές ιεραρχίες και παντού κινείται και πάλλεται η ευτυχία.

Το καλοκαίρι, ή ασημένια εποχή του αστρικού έτους, χλομιάζει λίγο αυτό το πρωτογενές μεγαλείο. Συνεχίζουν οι ηλιακές ιεραρχίες να κυβερνούν έναν κόσμο χωρίς σύνορα, έναν κόσμο όπου υπάρχει μόνο ειρήνη και αγάπη.

Το φθινόπωρο, στην εποχή του χαλκού του αστρικού έτους, η ανθρωπότητα αρχίζει με τα σύνορα και τους πολέμους της, με τα μίση και τα εγκλήματά της. Και στον χειμώνα, την εποχή του σιδήρου, όλα τελειώνουν με έναν τρομακτικό κατακλυσμό.

Εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στον χειμώνα, στην εποχή της Kaliyuga, στην σιδερένια εποχή. Κάθε φορά που μια φυλή φτάνει στην σιδερένια εποχή, στην Kaliyuga, αφανίζεται δια μέσου ενός πανίσχυρου και τρομερού κατακλυσμού.

Τι θα λέγαμε, για παράδειγμα, για την πολική φυλή, που σε άλλους καιρούς κατοικούσε τον βόρειο πόλο; Αφανίστηκε.

Τι θα λέγαμε για τους υπερβόρειους, στους οποίους αναφέρθηκε ο Federico Nietzsche; Λέγεται ότι αφανίστηκαν από δυνατούς τυφώνες.

Τι θα λέγαμε για τους Λεμούριους; Αφανίστηκαν από βροχή, φωτιά και σεισμούς.

Και για τους Άτλαντες τι έχει λεχθεί; Τι λένε τα ιερά βιβλία; Πραγματικά όλοι επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε ένας Παγκόσμιος Κατακλυσμός. Ήταν τότε που οι άξονες της Γης επαναστάτησαν, οι στεριές άλλαξαν σε θάλασσες και αφανίστηκαν εκατομμύρια κατοίκων μέσα στα νερά του Ατλαντικού ωκεανού.

Τώρα είναι καλό να καταλάβετε γιατί είμαστε στο τέλος της εποχής του σιδήρου. Η εσωτερική συμβολογία, κρυφή, για να παρουσιάσει την παρούσα στιγμή, βάζει ένα μεγάλο ρολόι από άμμο. Είναι ακίνητο, δεν λειτουργεί, σαν να δείχνει ότι οι ώρες του τέλους έχουν συμπληρωθεί. Μαζί με το ρολόι, ένας σκελετός με το δρεπάνι του συμβολίζει τον θάνατο.

Η αρχή του τέλους αυτής της Αρίας φυλής άρχισε ακριβώς στον αστερισμό του Υδροχόου. Ήταν τότε που ο ήλιος ξανάρχισε της πορεία του μαζί με όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος γύρω από την ζωδιακή ζώνη. Μια φυλή δεν διαρκεί περισσότερο από όσο διαρκεί ένα ταξίδι του ηλιακού συστήματος γύρω από τα δώδεκα ζώδια. Τώρα έχει γυρίσει εκ νέου στο σημείο της αρχικής αναχώρησης.

Έτσι λοιπόν το αστρικό έτος τελειώνει και μετά από λίγο θα έχει φτάσει στο τέλος του. Οι άξονες της Γης θα περιστραφούν. Ήδη ξέρουμε ότι ο μαγνητικός πόλος δεν συμπίπτει με τον γεωγραφικό πόλο. Ο βόρειος πόλος ξεπαγώνει, μεγάλα παγόβουνα βρίσκονται κοντά στον ισημερινό και έρχονται αποσπασμένα από τους πόλους.

Έτσι λοιπόν η επανάσταση των αξόνων της Γης είναι ένα γεγονός αποδεδειγμένο και που μπορεί να επαληθευτεί με τέλειες μηχανικές συσκευές. Προσθέστε σ’ αυτό κάτι ασυνήθιστο, θέλω να αναφερθώ στον Hercolubus, το τεράστιο τέρας που πρέπει να καταπιεί τον δικό μας πλανήτη Γη.

Ήδη έρχεται ο Hercolubus, είναι ορατός από όλους τους αστρονόμους του πλανήτη Γη, είναι γιγάντιος, πανίσχυρος, έξι φορές πιο μεγάλος από τον Δία και ανήκει στο ηλιακό σύστημα του Τίλαρ. Δεν είναι όπως πολλοί νομίζουν, ένας πλανήτης εκτός τροχιάς από κάποιο ηλιακό σύστημα, όχι, δεν είναι εκτός τροχιάς, γυρίζει γύρω από το κέντρο βαρύτητας του ηλιακού συστήματος του Τίλαρ.

Μετά από λίγο, αυτός ο γιγάντιος κόσμος θα περάσει από μια γωνία του δικού μας ηλιακού συστήματος, τότε θα επισπευσθεί η καταστροφή. Στην ουράνια μηχανή, ο Hercolubus βοηθάει στην καθετοποίηση των πόλων, αυτό είναι μέρος της μεγάλης μηχανής. Το πλησίασμα του Hercolubus είναι στα πρόθυρα.

Το 1999, ο Hercolubus θα είναι ορατός απ’ όλα τα ανθρώπινα όντα και όλα τα μάτια θα τον βλέπουν και το καταμεσήμερο θα φαίνεται σαν ένας άλλος ήλιος. Όταν ο Hercolubus περάσει κοντά στην Γη, προφανώς θα επισπευσθεί η καταστροφή. Αυτός ο γιγάντιος κόσμος κατέχει μια δύναμη έλξης εκπληκτική.

Διαδοχικά θα λέγαμε, η υγρή φωτιά του εσωτερικού της Γης θα δημιουργήσει νέα ηφαίστεια και γενικά το πύρινο στοιχείο θα κάψει όλο αυτό που είναι και όλο αυτό που φαίνεται. Γι’ αυτό ήταν που ο Πέτρος είπε: «0ι ουρανοί θέλουσι παρέλθει με συριγμόν, τα δε στοιχεία πυρακτούμενα θέλουσι διαλυθεί και η γη και τα εν αυτή έργα θέλουσι κατακαεί».

Το νερό θα γίνει ένα με την φωτιά. Η περιστροφή των αξόνων της Γης θα μετατρέψει τις στεριές σε θάλασσες και θα αφανιστούν όλα τα ανθρώπινα όντα.

Τώρα θέλω να καταλάβετε γιατί σχηματίζουμε τον Στρατό της Παγκόσμιας Σωτηρίας. Θέλουμε να αρχίσουμε έναν καινούργιο πολιτισμό, μια νέα κουλτούρα. Οι αποκαλυμμένοι καιροί του τέλους έχουν φτάσει.

Η ανθρωπότητα έχει σχίσει έξι σφραγίδες από το μεγάλο βιβλίο του Αγ. Ιωάννη, όταν σχίσει την έβδομη σφραγίδα, το τέλος έχει έρθει. Θα συμβεί η καταστροφή.

Θα μπορούσατε να αντιταχθείτε εδώ, ότι πολλοί άλλοι πριν, στο παρελθόν, περίμεναν το τέλος και τίποτα δεν έγινε. Θέλω να πω σ’ εσάς ότι κάθε φορά μιλάμε πάνω σε νόμους της ουράνιας μηχανικής. Εάν η ουράνια μηχανική δεν υπήρχε, όλος ο κόσμος θα τελείωνε με μια καταστροφή.

Έτσι, όπως στην ατλαντική ήπειρο υπήρχε μια εκλεκτή φυλή, που εξυπηρέτησε σαν βάση ή πυρήνας για την δημιουργία αυτής της πέμπτης Αρίας φυλής που σήμερα κατοικεί διεστραμμένα πάνω στις πέντε ηπείρους, έτσι επίσης θα πούμε ότι σήμερα θα δημιουργηθεί ένας πυρήνας για την έκτη φυλή.

Έτσι όπως οι Άτλαντες δεν πίστευαν ποτέ τον Manu Vayvasvata ότι ο καιρός του τέλους είχε έρθει και την παραμονή της μεγάλης καταστροφής διασκέδαζαν, παντρεύονταν, έπιναν και έτρωγαν, την επόμενη μέρα ήταν πτώματα. Έτσι επίσης θα λέγαμε, ότι αυτό που τώρα επιβεβαιώνω με έμφαση, δεν θα γίνει πιστευτό από όλους.

Προφανώς πολλοί θα γελούν λέγοντας: Πάνω στο θέμα αυτό του τέλους του κόσμου έχουν μιλήσει πολλοί. Ε και; Ο ίδιος ο Πέτρος ο απόστολος, προπορεύονταν λέγοντας πως αυτές τις μέρες πολύς κόσμος άδικος και διεστραμμένος θα έλεγε: Πού είναι η εκπλήρωση της προφητείας σου, του ερχομού σου, αν όλα παραμένουν όπως τις πρώτες μέρες των πατεράδων μας;

Οι Άτλαντες επίσης γελούσαν με την καταστροφή, στον καιρό τους, αλλά όταν η επανάσταση των αξόνων της Γης έκανε τις στεριές ν’ αλλάξουν σε θάλασσες, βυθίστηκε η Ατλαντίδα με όλα τα εκατομμύρια των ανθρώπων της.

Σήμερα εκ νέου, πλησιάζουμε σε μια άλλη γιγάντια καταστροφή. Εγώ, όπως ο Manu Vayvasvata, προειδοποιώ όπως εκείνο τον καιρό εκείνος προειδοποιούσε τους Άτλαντες. Η τελική ώρα πλησιάζει, ήδη έρχεται αυτός ο τερατώδης γιγάντιος πλανήτης που πρέπει να καταπιεί τον κόσμο. Μιλώντας έτσι, ξέρετε ότι πολλοί από εσάς προβάλλουν αντίσταση, ότι στα κρυφά γελάνε, είναι γραμμένο ότι αυτός που γελάει με αυτό που δεν γνωρίζει βρίσκεται στο μονοπάτι του να είναι ηλίθιος.

Έτσι λοιπόν, προετοιμαζόμαστε, η Γη παραδίδεται αυτές τις στιγμές σε μια μεγάλη αγωνία και το τέλος όλης της αγωνίας ονομάζεται θάνατος. Όταν ένας άρρωστος αγωνιά, όταν παρουσιάζει ξεκάθαρα συμπτώματα του θανάτου του, ξέρουμε καλά ότι αυτό που επακολουθεί είναι ο θάνατός του, η τελική έκβαση.

Η Γη σε αυτές τις στιγμές θρηνεί, αγωνιά. Όλα δείχνουν καταστροφή και τελικά θα τελειώσει με ένα ισχυρό κατακλυσμό. Όταν βλέπουμε να βγαίνει ο ήλιος κάθε φορά πιο πολύ προς τον βορά, να ξέρουμε ότι η ώρα του τέλους είναι πιο κοντά και μας φέρνει προς την καταστροφή.

Έτσι, όπως στην Ατλαντίδα δημιουργήθηκε ένα εκλεκτό χωριό, έτσι δημιουργούμε τώρα ένα εκλεκτό χωριό. Θέλω να αναφερθώ με έμφαση στον Στρατό της Παγκόσμιας Σωτηρίας. Αυτό το μήνυμα που δίνουμε πρέπει να φτάσει σε όλη την στρογγυλότητα της Γης, σε όλες τις καρδιές.

Η Γνώση τώρα λάμπει στην Αργεντινή, στο Περού, στον Ισημερινό, στην Χιλή, στην Κολομβία, στην Βενεζουέλα, στην Κόστα Ρίκα, στο Ελ Σαλβαδόρ, στις Ονδούρες, στην Γουατεμάλα, στο Μεξικό, ήδη άρχισε στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Υπάρχουν λουμισιάλ στον Άγιο Δομίνικο, στην Τενερίφη και στην Ισπανία. Μετά από λίγο, η Γνωστική Κίνηση θα λάμπει εκθαμβωτικά σε όλο το Δυτικό Ημισφαίριο. Μπορείτε να πείτε ότι ήδη ακτινοβολεί κάπου εδώ, κάπου εκεί και παρακεί. Μπορείτε να πείτε ότι ήδη δημιουργείται ο Στρατός της Παγκόσμιας Σωτηρίας.

Λίγο αργότερα θα συνεχίσουμε στην Γαλλία, Αγγλία και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Μετέπειτα θα προχωρήσουμε στην Ασία και στην Ανατολή. Θα είναι ακριβώς στην Ασιατική ήπειρο όπου η γνώση θα φτάσει στο απόγειό της. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της εργασίας της διάδοσης.

Μετά, οι Αδερφοί που ασχοληθήκαμε με αυτήν την εργασία, θα αποσυρθούμε ήσυχα και σε διαλογισμό, μέχρι να ετοιμαστεί η ζύμη, μέχρι να έρθει η εποχή. Λεπτά πριν την καταστροφή, θα βγάλουμε μέσα από τον καπνό και τις φλόγες αυτούς που έχουν δουλέψει πάνω στους εαυτούς τους. Αυτούς που έχουν μετασχηματιστεί. Αυτούς που έχουν εξουδετερώσει από την ψυχή τους τα απάνθρωπα στοιχεία που κατέχουμε.

Θα είναι επιλεγμένοι, φτάνοντας σε έναν μυστικό τόπο, ένα νησί στον Ειρηνικό, μεταξύ του μεσημβρινού του μήκους και του γεωγραφικού πλάτους. Από εκεί θα παρατηρούμε τον πόνο της φωτιάς και του νερού στην διάρκεια των αιώνων.

Μετά την καταστροφή, η Γη θα μείνει τυλιγμένη στην φωτιά και στον ατμό του νερού. Εμείς, οι Αδερφοί, θα μεταφερθούμε στον επιλεγμένο τόπο που θα ζει σε ένα τόπο διαλεχτό, μέχρι που η Γη να είναι εκ νέου σε θέση να κατοικηθεί.

Από τα βάθη των θαλασσών θα αναδυθούν νέες στεριές και όταν ένα διπλό ουράνιο τόξο ακτινοβολήσει στο στερέωμα, ένδειξη μιας νέας συμμαχίας μεταξύ του Θεού και των Ανθρώπων, θα μεταφέρουμε το επιλεγμένο χωριό για να κατοικήσει νέες στεριές και νέους ουρανούς.

Έτσι λοιπόν, για να ξέρετε μια φορά και για πάντα, ότι η Αρία φυλή, που σήμερα διεστραμμένα κατοικεί την επιφάνεια της Γης, θα αφανιστεί, θα καταστραφεί. Από όλο αυτό που φαίνεται, δεν θα μείνει ούτε η στάχτη. Όλο θα καεί, όλο θα θαφτεί στο βάθος των θαλασσών.

Νομίζω πως τώρα είναι κατανοητή η λογική του λόγου της εισβολής τους Στρατού της Παγκόσμιας Σωτηρίας. Αλλά δεν θα μας ακούσει όλη η ανθρωπότητα. Ούτε άκουσε τον Manu Vayvasvata στην εποχή του, γελούσαν μαζί του. Ούτε άκουσαν τους ιππότες εκείνης της εποχής, ο κόσμος ποτέ δεν δέχεται την σκληρή πραγματικότητα των γεγονότων, μέχρι που αυτά έρχονται κοντά. Ο κόσμος πάντα ψάχνει προφάσεις, ψάχνει υπεκφυγές, πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει όπως είναι, μέχρι να έρθει η αποτυχία.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΚΥΟΝΑ

Βάλτε την μεγαλύτερη προσοχή. Πριν απ’ όλα, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε ότι από το 1962, στις 4 του Φεβρουαρίου, ανάμεσα στις 2 και στις 3 το απόγευμα, άρχισε η εποχή του Υδροχόου, του Υδροφόρου.

Υπήρξε ένα γεγονός που θα θυμόσαστε στης μνήμες σας, αναφέρομαι σε αυτό το συνέδριο των κόσμων, των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς, στον αστερισμό του Υδροχόου. Ήταν πραγματικά ένα μποτιλιάρισμα της ουράνιας κυκλοφορίας, μια συνάντηση κόσμων. Υπήρξε μια έκλειψη του ήλιου και της σελήνης.

Εδώ και πολλά χρόνια μιλούσαμε γι’ αυτό το κοσμικό γεγονός και είχαμε δώσει μέχρι και την ώρα.

Είχαμε βεβαιώσει με σύνεση ότι αυτό το γεγονός θα γινόταν στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα. Γεγονός που συνέβη ακριβώς έτσι.

Είχαμε 15 ή 20 χρόνια που λέγαμε το ίδιο. Όταν το γεγονός συνέβη, όταν το συμβάν έφτασε, σε κανέναν από τους Αδερφούς του Διεθνούς Γνωστικού Κινήματος δεν ήρθε σαν νέο. Μονάχα επιβεβαιώθηκε αυτό που είχαμε πει με τόση προσδοκία.

Μια σύνοδος των κόσμων, τέτοια όπως συνέβη σε αυτήν την ημερομηνία και χρόνο, δεν γίνεται όλες τις μέρες, αλλά μόνο όταν ξεκινά μια νέα εποχή.

Έτσι λοιπόν, τα γεγονότα είναι γεγονότα και μπροστά στα γεγονότα πρέπει να υποτασσόμαστε. Αυτό δεν είναι όλο, από εκείνη την ημερομηνία κάτι ακόμα πρόκειται να συμβεί.

Ήδη ξέρουμε ότι ο Υδροχόος κυβερνιέται από τον Κρόνο και τον Ουρανό και ότι είναι εντελώς επαναστατικός. Ο Κρόνος παρομοιάζεται στην αλχημεία σαν μαύρο κοράκι, η επιστροφή στο πρωτόγονο χάος, το πρωτότυπο. Ως προς τον Ουρανό, είναι τέλεια αποδεδειγμένο ότι είναι ανυπότακτος εκατό τοις εκατό, επαναστατικός, καταστροφικός.

Σ’ αυτό το ζήτημα που σχετίζεται με τα αστέρια, υπάρχουν γεγονότα, υπάρχουν συμβάντα που αξίζει ο κόπος να γνωρίζουμε. Έχουν ειπωθεί πολλά πάνω στην Αλκυόνα και αυτό μας καλεί να στοχαστούμε. Κάποια φορά, στους ανώτερους κόσμους, έπρεπε να κουβεντιάσουμε με αυτόν, εκτενώς. Τότε μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι ναι, πραγματικά, είναι ένας Οπαδός της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.

Πολλά ειπώθηκαν για την Αλκυόνα και παρατέθηκαν στον Κρισναμούρτι, σε κάποια μορφή τον συσχέτισαν με αυτό το αστέρι. Αυτό είναι βαθιά βαρυσήμαντο.

Η Αλκυώνα είναι ένας ήλιος αρκετά ενδιαφέρων. Γύρω από αυτόν τον ήλιο γυρίζουν άλλοι τέτοιοι ήλιοι. Λέγεται ότι ο ήλιος που μας φωτίζει είναι ο έβδομος ήλιος που γυρνά γύρω από την Αλκυόνα. Δεν θα το δεχτούν φυσικά οι σοφοί της επίσημης επιστήμης, αλλά οι εσωτεριστές δεν αγνοούμε την πραγματικότητα της σημασίας αυτού του μεγάλου ήλιου.

Υπάρχει μια μεγάλη κίνηση των κόσμων γύρω από την Αλκυόνα, είναι εφτά ήλιοι και κάθε ένας από αυτούς φωτίζει και δίνει ζωή στους πλανήτες και τους δορυφόρους που γυρίζουν στην αντίστοιχή του τροχιά.

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως ο ήλιος που μας φωτίζει έχει την δική του ομάδα κόσμων, τους οποίους φωτίζει και δίνει ζωή.

Όταν κάποιος καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται τα ηλιακά συστήματα και πως αυτά γυρίζουν γύρω από τα κέντρα βαρύτητάς τους, τότε προχωρά πολύ πάνω στο έδαφος της γνώσης.

Οι Πλειάδες

Έχουν προαναφερθεί από τις Ιερές Γραφές, από τα Βιβλία και από πολλές διδασκαλίες εσωτερικού τύπου. Η Αλκυόνα είναι ακριβώς ο κύριος ήλιος των Πλειάδων και γύρω του έλκονται 7 ήλιοι, όντας ο δικός μας ήλιος ο έβδομος που γυρίζει γύρω από την Αλκυόνα. Κάθε ήλιος είναι το κέντρο ενός ηλιακού συστήματος και η Αλκυόνα είναι το κέντρο των 7 ηλιακών συστημάτων. Αυτό μας καλεί να συλλογιστούμε λιγάκι.

Θυμόμαστε τον Κρόνο με τα μεγάλα δαχτυλίδια του από πέτρα, μετεωρική άμμο και βράχους κλπ. Αυτά τα δαχτυλίδια, περιορίζονται αποκλειστικά στον Κρόνο. Επίσης είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η Αλκυόνα επίσης έχει τα δαχτυλίδια της. Αυτά τα ίδια είναι πολύ μεγαλύτερα από του Κρόνου και σε αντίθεση με αυτά του Κρόνου, που είναι φτιαγμένα από βράχους, μετεωρίτες, άμμο και υλικά από ευδιάκριτο είδος, αυτά της Αλκυόνας αναμφίβολα σχηματίζουν ένα μοναδικό σύνολο και είναι ραδιενεργά. Είναι φτιαγμένα από ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Αλλά σε τι τύπο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων θέλω να αναφερθώ; Απλά, στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκαλούν την διάσπαση του ηλεκτρόνιου. Τα ηλεκτρόνια διασπασμένα ελευθερώνουν ενέργεια, ένα τύπο ενέργειας που μερικοί συγγραφείς ονομάζουν manasica. Αυτός ο όρος είναι σανσκριτικός και κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται με τις κατώτερες πηγές (ενέργειας) ή κατώτερο νου, ή με τις ανώτερες πηγές ή ανώτερο νου.

Τέτοια ηλεκτρόνια ελευθερώνουν έναν τύπο ενέργειας άγνωστο. Αν το διανοητικό ζώο λανθασμένα ονομαζόμενο άνθρωπος μπορούσε να διασπάσει τα ηλεκτρόνια όπως διέσπασε το άτομο, προφανώς θα ήταν έτοιμο να προκαλέσει μια καταστροφή, που όχι μόνο θα επηρέαζε τον τρισδιάστατο κόσμο του Ευκλείδη, αλλά ακόμα περισσότερο, θα επηρέαζε τις σεφιροτικές περιοχές του Hod, ή συγκινησιακό κόσμο, ή του Netzach, ή διανοητικό κόσμο, ή μέχρι τον Tiphereth, κόσμο των φυσικών αιτιών. Αυτές οι περιοχές θα υπέφεραν από μεγάλες ζημιές.

Εάν κάποιος τρελός από τους κατοίκους της Γης μπορούσε να διασπάσει το ηλεκτρόνιο, θα είχε μια διαφορετική ενέργεια από αυτήν που προκαλεί η διάσπαση των ατόμων. Ενέργεια πολύ πιο τρομερή από την ενέργεια της βόμβας Η, ή κάποιο άλλο θανατηφόρο στοιχείο.

Ευτυχώς οι επιστήμονες ακόμα δεν είναι ικανοί να διασπάσουν τα ηλεκτρόνια και να επωφεληθούν την ενέργεια που είναι κλεισμένη σε αυτά.

Στην Αλκυόνα, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες τα ηλεκτρόνια είναι διασπασμένα, κατεστραμμένα. Ελευθερώνουν έναν τύπο ενέργειας άγνωστο, διαφορετικό από τις καθοδικές ακτίνες, ακτίνες Χ ή τις ακτίνες Ν.

Από εκεί, το έτος 1974, τρεις αστροναύτες που έλκονταν γύρω από την Γη από την βαρύτητα, θα πληροφορήσουν για έναν τύπο ραδιενέργειας ή έναν τύπο άγνωστης ενέργειας, ανυποψίαστης από την επίσημη επιστήμη. Προφανώς, από το 1962, ακριβώς από τις 4 Φεβρουαρίου αυτού του έτους, ο πλανήτης μας Γη και γενικά όλο το ηλιακό σύστημα, είναι στο σημείο να μπει στα τρομερά δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Τέτοια δαχτυλίδια απλώνονται μερικά έτη φωτός, είναι απέραντα, τεράστια. Χωρίς αμφιβολία, σε μια δεδομένη στιγμή, το δικό μας ηλιακό σύστημα θα μπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας. Αυτό που θα ακολουθήσει πολύ λίγοι το φαντάζονται. Εάν η Γη μπει πρώτη, έχει ειπωθεί από τον Paul Otto Hess, θα φαίνονται όλα σαν μια μεγάλη πυρκαγιά, σαν μια πραγματική εικονογραφική φωτιά από φώτα.

Εάν ήταν ο ήλιος πρώτος να μπει, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν κάνει, τέτοια ραδιενέργεια θα αναμιγνυόταν με τις ηλιακές ακτίνες και εξ’ αιτίας αυτού θα υπήρχε σκοτάδι που θα διαρκούσε 110 ώρες, μετά από αυτό, όλα θα ομαλοποιούνταν και σε αντίθεση με το πρώτο, που όλα θα φαίνονταν σαν μια μεγάλη πυρκαγιά, σε αυτήν την δεύτερη περίπτωση τα σκοτάδια θα τύλιγαν την Γη. Αλλά στην πραγματικότητα δεν θα υπήρχαν σκοτάδια, γιατί όλα θα είναι πιτσιλισμένα με φώτα. Για να σας δώσω μια ιδέα, θα είναι σαν μια βροχή από αστέρια πάνω στην όψη της Γης. Μετά, όλα θα τείνουν να ομαλοποιηθούν. Από όλες τις απόψεις η Γη μας, χωμένη μέσα στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας θα είναι παραδομένη σε μια πολύ ιδιαίτερη δόνηση.

Τα μόρια, που ήταν αυτά του σιδήρου, του φωσφόρου, του ασβεστίου, του χαλκού, του αζώτου, του κάρβουνου, της αμυλόκολλας κλπ θα είναι εντελώς μετατρεμμένα λόγω της ραδιενέργειας. Αυτό συνεπάγεται πως εσείς θα δείτε μια αλλαγή στην ύλη.

Νομίζουν οι επιστήμονες πως γνωρίζουν την ύλη, αλλά στην πραγματικότητα δεν την γνωρίζουν. Η γνώμη που έχουν πάνω στην ύλη, δεν είναι παρά μόνο αυτό, μια γνώμη και τίποτα άλλο. Η ύλη σαν ουσία είναι άγνωστη για τους φυσικούς.

Δεν λέω ότι η απλώς φυσική ύλη δεν μπορεί να απαλειφθεί, αλλά η ίδια η ουσία, αυτό το φημισμένο iliaster που μετά την μεγάλη κοσμική νύχτα αναπαύεται ανάμεσα στα βαθιά σκοτάδια της αβύσσου ή του ατέλειωτου διαστήματος, αυτό δεν το γνωρίζουν οι μοντέρνοι επιστήμονες.

Τα άτομα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις. Οι επιστήμονες τίποτα δεν ξέρουν για τα άτομα πριν την ύπαρξη και πολλά λιγότερα θα μπορούν να ξέρουν για τα άτομα όταν το σύμπαν πάψει να υπάρχει.

Τα άτομα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις που ο επιστήμονας, πυρηνικός φυσικός, ούτε αμυδρά φαντάζεται. Τα άτομα φέρουν στο εσωτερικό τους αυτό που οι Εβραίοι ονομάζουν πύρινο μόριο, hachin, ή πύρινες ψυχές. Αυτές οι πύρινες ψυχές είναι τρομερές, χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαν τα άτομα να εξελίσσονται στην ζωντανή δημιουργία της ύλης.

Έτσι, στην πραγματικότητα της αλήθειας, κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάμεις, για παράδειγμα, μερικών κόκκων άμμου. Θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάμεις που είναι εκεί κλεισμένες και για αυτό που είναι ικανά τα hachin ή πύρινες ψυχές που είναι κλεισμένα σε κάθε άτομο.

Οι μεγάλοι μάγοι της Ανατολής ξέρουν να δουλεύουν με αυτά τα πύρινα μόρια των ατόμων και στο χάος. Αυτά τα άτομα, ωθούμενα από τα πύρινα μόρια, προφανώς αναπτύσσουν δυνάμεις τρομερές που ούτε αμυδρά δεν υποπτεύονται οι μοντέρνοι επιστήμονες.

Μην εκπλήσσεστε λοιπόν με αυτό που λέω, ότι οι πύρινες ακτινοβολίες ή αναζωογονητικές ακτινοβολίες των ατόμων της Αλκυόνας, θα μεταβάλλουν τα μόρια της φύσης.

Αυτή η ακτινοβολία, τυλίγοντας την Γη, θα είναι τρομερή, τόσο τρομερή, που δεν θα νυχτώσει για 2000 χρόνια. Όλη η Γη θα μείνει τυλιγμένη σε τέτοια ακτινοβολία και δεν θα χρειάζεται το φως του ήλιου για να μπορείς να βλέπεις. Αυτή η ακτινοβολία θα φωτίσει μέχρι και τις πιο βαθιές σπηλιές και για 2000 χρόνια δεν θα υπάρχει νύχτα, παρά μια μεγάλη μέρα συνεχόμενη, χωρίς νύχτα. Έτσι είναι γραμμένο και οι καλύτεροι σοφοί συμφωνούν με αυτό.

Προφανώς οι άντρες της επιστήμης δεν θα δεχτούν αυτό που εμείς επιβεβαιώνουμε με έμφαση σήμερα. Με κανέναν τρόπο δεν θα το δεχτούν γιατί δεν συμβαδίζει με τα επιστημονικά τους ταλέντα, αλλά αυτό είναι μια πραγματικότητα. Οι οργανισμοί όλων των όντων θα είναι τροποποιημένοι, το ίδιο και των φυτών, των ζώων, κλπ.

Πολλά φυτά που σήμερα δεν υπάρχουν, πολλά είδη ζώων των οποίων το σπέρμα βρίσκεται υπό λανθάνουσα κατάσταση στο βάθος των ωκεανών, ή στους βράχους, ή στα πιο απομακρυσμένα βουνά, θα ζωντανέψουν από την ακτινοβολία και σαν αποτέλεσμα ή πόρισμα, θα έρθουν στην ύπαρξη.

Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε 10000 χρόνια. Έχει συμβεί πριν και θα ξανασυμβεί γιατί υποτάσσεται στην ουράνια κίνηση και αναγκαστικά το δικό μας ηλιακό σύστημα πρέπει να περάσει από τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Μερικοί θα μπορούσαν να πουν ότι η Αλκυόνα είναι πολύ μακριά, ότι σχετίζεται με μια Πλειάδα και ότι δεν έχει σχέση με το δικό μας ηλιακό σύστημα. Είναι πολύ ωραίο να μιλάμε έτσι, με άγνοια. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο ήλιος που μας φωτίζει είναι μέρος της Αλκυόνας και είναι ο έβδομος. Σχετίζεται με ένα σύστημα από ήλιους που γυρίζει γύρω από την Αλκυόνα.

Το γεγονός που πριν αναφέραμε θα εξελιχθεί ή θα διαρκέσει 2000 χρόνια.

Η ακτινοβολία των δαχτυλιδιών της Αλκυόνας θα εξασκήσει μια ειδική επιρροή πάνω στην περιστροφή του δικού μας πλανήτη. Αυτό σημαίνει πως η ταχύτητα της περιστροφής πάνω στους άξονες θα γίνει πιο αργή και σαν συνέπεια ή πόρισμα, ο κόσμος μας θα συνεχίσει να γυρίζει γύρω από τον ήλιο αλλά με μια τροχιά πιο εκτεταμένη. Θα απομακρυνθεί λίγο πιο πολύ από το ηλιακό κέντρο.

Η καθετοποίηση των αξόνων του πλανήτη μας, σε σχέση με την εκλειπτική τροχιά, θα είναι ένα ειδικό γεγονός. Οι πόλοι θα ξεπαγώσουν, οφειλόμενο στην απόκλιση των αξόνων της Γης. Αυτό ήδη είναι επαληθευμένο. Σήμερα, ο μαγνητικός πόλος ήδη δεν συμπίπτει με τον γεωγραφικό πόλο. Με την τρομερή ακτινοβολία της Αλκυόνας, οι πόλοι θα επισπεύσουν την απόκλισή τους.

Είπε ο κόμης του Saint Germaine: «τα πρώτα που θα μεταβληθούν, θα είναι οι εποχές άνοιξη και καλοκαίρι». Γεγονός που μπορείτε να δείτε πραγματικά, αυτή η άνοιξη συνολικά κράτησε λιγότερο από την άνοιξη (του έτους 1977).

Στην καρδιά της άνοιξης έχουμε να υποφέρουμε κρύο. Επίσης το καλοκαίρι δεν είναι το ίδιο, φαίνεται ότι οι εποχές τείνουν να εξαφανιστούν.

Οι πόλοι ξεπαγώνουν και με την ακτινοβολία της Αλκυόνας θα επισπευσθεί αυτή η διαδικασία. Οι πάγοι θα εισβάλλουν σε όλον τον Βορρά, όλον τον Νότο, μόνο η ζώνη του ισημερινού θα είναι υποφερτή. Έρχεται μια νέα εποχή παγετώνων!

Η Γη έχει ήδη υποφέρει άλλους παγετώνες πριν και έρχεται ένας νέος. Το κρύο που είχε πριν λίγο καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες ποτέ πριν δεν το είχαμε δει.

Πότε θα είναι που η δική μας Γη, ή καλύτερα θα λέγαμε το δικό μας ηλιακό σύστημα θα εισχωρήσει στα τρομερά δαχτυλίδια της Αλκυόνας;

Πότε θα είναι που θα αρχίσουμε να διασχίζουμε αυτό το δαχτυλίδι που κάθε 10000 χρόνια πρέπει να το διασχίσουμε;

Κανείς επιστήμονας δεν θα μπορούσε να το πει, πραγματικά είναι απρόβλεπτο. Αλλά από το 1962 βρίσκεται στο σημείο να μπει σε αυτά. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ότι από την μια στιγμή στην άλλη, ήδη μπαίνουμε στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Βασίζομαι στα γεγονότα, οι τρεις αστροναύτες που το 1974 βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από την Γη ήταν αυτοί που πληροφόρησαν για έναν περίεργο τύπο ακτινοβολίας.

Θα έρθει μια τρομερή αλλαγή στην φύση, αυτό είναι προφανές. Αλλά η αποθέωση θα πραγματοποιηθεί με την άφιξη του Ερκόλουμπους. Το γεγονός του Ερκόλουμπους προπορεύεται από την είσοδο του πλανήτη μας Γη στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας. Θα είναι τότε που θα καταλάβουμε ότι η φυσική ύλη δεν είναι πάντα η ίδια.

Αν εσείς νομίζετε ότι η φυσική ύλη, αυτή που συνθέτει τον κόσμο μας, ήταν πάντα με τους ίδιους μαθηματικούς τύπους, είστε εντελώς λανθασμένοι. Ήταν διαφορετική στην πολική εποχή, στην υπερβόρεια, στην λεμουρία, στην ατλαντική και τώρα, διασχίζοντας τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, οι μαθηματικοί της τύποι θα αλλάξουν εντελώς.

Αποτέλεσμα: τα στοιχεία που σήμερα μπορούν να εξυπηρετούν για την ιατρική, πχ. τότε δεν θα εξυπηρετούν. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιούμε για να φροντίζουμε τα λαχανικά, θα καταστούν περιττές. Οι συνταγές για τα ζώα θα μείνουν «εκτός μόδας», όπως λέγεται. Οι γνώσεις της σύγχρονης φυσικής θα είναι ο περίγελος όλου του κόσμου. Όλο αυτό που διδάσκεται στην τωρινή χημεία, μέσα σε λίγα χρόνια, με την είσοδο στην ακτινοβολία της Αλκυόνας θα καταστεί άχρηστο, γιατί ήδη η χημεία θα αλλάξει τύπους.

Μια φορά ακόμα αποδεικνύουμε τον νόμο του εκκρεμούς.

Αρχίζουμε τον μεγάλο κύκλο των μεταμορφώσεων, που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα, σε αντίθεση με αυτό που έλεγαν εκείνοι οι επίμονες. Εμείς βασιζόμαστε στα γεγονότα. Ποτέ δεν υπήρξε μια συγκέντρωση πιο μεγαλειώδης στον ουρανό, σαν αυτήν της 4ης Φεβρουαρίου του 1962. Ούτε εκπλησσόμαστε λοιπόν, που από λεπτό σε λεπτό το ηλιακό μας σύστημα μπαίνει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Πρέπει να προετοιμαστούμε κιόλας. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ακτινοβολία και θα πεθάνουν.

Η φυσική ύλη θα γίνει πιο ραδιενεργή, πιο φωσφορίζουσα και αυτό θα αποτελέσει κατά κάποιον τρόπο βοήθεια για την δουλειά μας. Είναι ξεκάθαρο πως εμείς πρέπει να διορθώνουμε την συμπεριφορά μας καθημερινά. Πρέπει να γίνουμε πιο στοχαστικοί, πιο προσεκτικοί με τις κριτικές μας αντιλήψεις και ιδιαίτερα πιο προσεκτικοί με τα αρνητικά μας συναισθήματα.

Στο χώρο της ψυχολογίας συναντούμε πολύ σύγχυση στους ανθρώπους. Όλος ο κόσμος είναι δυστυχής από τα αρνητικά συναισθήματα και αυτό είναι πολύ σοβαρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βλαβερό από την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη των αρνητικών συναισθημάτων.

Όταν εσείς είστε κυριευμένοι από ένα αρνητικό συναίσθημα να εκφράζεστε γι’ αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν ένα αρνητικό συναίσθημα έχει έρθει, ένα αρνητικό συναίσθημα του φθόνου μας κατατρώγει μέχρι το μεδούλι των κοκάλων, εκφραζόμαστε για αυτό με τρόπο αρμονικό όχι για χάρη του φθόνου, αλλά για το καλό των ανθρώπων.

Αν ένα συναίσθημα του θυμού μας συγκλονίζει σε μια δεδομένη στιγμή, μιλάμε με μια θαυμάσια ηπιότητα και αντί να αισθανθούμε ενοχλημένοι από αυτό που μας έχει πληγώσει, μιλάμε καλά για αυτό που μας έχει προσβάλει. Έτσι δεν θα έχουμε πληγωθεί εσωτερικά.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να εκφράζεσαι καλά όταν έχεις ένα αρνητικό συναίσθημα, αλλά έτσι πρέπει να είναι. Αν έχουμε ένα συναίσθημα θυμού γιατί κάποιος μας έχει ενοχλήσει, μιλάμε με αγάπη και καλά γι’ αυτόν που μας ενόχλησε.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να μείνουμε στην επιφάνεια. Πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα ανεπιθύμητα ψυχικά στοιχεία που κάποιες στιγμές μας βγάζουν αρνητικό συναίσθημα, όπως του θυμού, του φθόνου, του μίσους, της λαγνείας, της υπερηφάνειας κλπ. Πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον αυτό, ενώ εξαλείφουμε το σύνολο που μας έχει βγάλει τα συναισθήματα. Έτσι δεν θα είμαστε πληγωμένοι.

Αναμφισβήτητα, αυτός ο κόσμος των 48 νόμων είναι στο σημείο να μπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Όλος ο κόσμος δονείται από αρνητικά συναισθήματα και τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο μεταδοτικό από αυτά.

Υπάρχουν βακτηρίδια, ιοί, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Τα βακτηρίδια προκαλούν πολλές αρρώστιες, αυτό είναι αποδεδειγμένο στους δοκιμαστικούς σωλήνες. Ως προς τους παθογενείς ιούς, είναι απέραντα μικροί και γι’ αυτό πολύ βλαβεροί.

Βλέπουμε για παράδειγμα τον ιό του καρκίνου, που αν και μερικοί σκέφτονται ότι δεν θα καταφέρουν να τον απομονώσουν, πρέπει να πληροφορήσουμε ότι στο Ισραήλ έχει ήδη απομονωθεί. Δεν ξέρουμε με πιο όνομα βαπτίστηκε.

Εμείς το βαπτίζουμε με το όνομα του καρκινώματος και έχουμε μιλήσει εκτεταμένα γι’ αυτό. Είναι τόσο μικρό που χρειάζεται ένα ισχυρό μικροσκόπιο για να μπορέσεις να το μελετήσεις.

Εν πάση περιπτώσει, οι ιοί, επειδή είναι τόσο μικροί, καταλήγουν πολύ επικίνδυνοι, πολύ μεταδοτικοί. Χωρίς αμφιβολία οι αρνητικοί άνθρωποι ή τα αρνητικά συναισθήματα είναι πιο μεταδοτικά από τους ιούς και τα βακτηρίδια.

Αυτοί οι παραπονούμενοι άνθρωποι, γεμάτοι από φθόνο, που όλες τις ώρες είναι ενοχλημένοι, αυτοί οι άνθρωποι γεμάτοι από ασθένεια κάθε στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σύμπλεγμα καταδίωξης, μαγεμένοι, που όλος ο κόσμος τους μισεί, είναι αρνητικοί και μολύνουν τις ομάδες, τους άλλους. Στην δική μας δουλειά, διαχωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους.

Αν δεν καταλαβαίνουν, αν αισθάνονται ενοχλημένοι και σκέφτονται ότι δεν τους αγαπούν, πλανώνται, τους αγαπούν και αποκτούν την εύνοια προσπαθώντας να γίνουν θετικοί, συμπαθητικοί, μαγνητικοί. Τους δίδεται η ευκαιρία με τις σπουδές μας, αλλά απομονώνονται κατά κάποιο τρόπο γιατί είναι επικίνδυνοι για τις ομάδες.

Ένα αρνητικό άτομο μπορεί να μολύνει άλλα αρνητικά άτομα και έτσι υπαγορεύει μια ομιλία μολυσματική σε χιλιάδες άτομα. Είναι πολύ επικίνδυνοι, χίλιες φορές πιο επικίνδυνοι από τους ιούς και τα βακτηρίδια.

Πρέπει να προσδιορίσουμε ποια είναι τα αρνητικά άτομα και ποια είναι τα αρνητικά συναισθήματα. Δεν αρκεί να πούμε ότι ο κύριος τάδε είναι αρνητικό άτομο, ή ο δείνα, όχι, πρέπει να προσδιορίσουμε ποίοι είναι οι αρνητικοί.

Αν ένα άτομο όλη την ημέρα φωνάζει, γκρινιάζει, κραυγάζει, θα είναι θετικό ή αρνητικό;

Αν ένα άτομο είναι εσωτεριστής και όλες τις ώρες αισθάνεται σαγηνεμένο, μαγεμένο και η ζωή του εξελίσσεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα είναι θετικό ή αρνητικό;

Αν ένα άτομο είναι τρομερά λάγνο και η ζωή του διαδικάζεται λόγω της λαγνείας, εάν είναι γεμάτο από απαίσια συναισθήματα και βλέπει σε κάθε άτομο του αντίθετου φύλλου μια σεξουαλική ευκαιρία, τι θα λέγαμε για αυτό το άτομο; Αν ένα βλέμμα του άλλου μπορούσε να τον διεγείρει και αυτό είναι αρκετό για να είναι όλες τις ώρες με την λαγνεία του, τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε; Προφανώς πρόκειται για ένα αρνητικό άτομο, αυτό το άτομο θα μολύνει άλλα άτομα, είναι ξεκάθαρο.

Αν ένα άτομο λειτουργεί κάθε στιγμή με αρνητικά συναισθήματα, μολύνει όλον τον κόσμο.

Ο οξύθυμος, που όλες τις ώρες βροντά και αστράφτει, μολύνει τους άλλους με τον θυμό του. Ένα άτομο που όλες τις ώρες αισθάνεται κυνηγημένο, είναι αρνητικό.

Μου έρχεται στην μνήμη η περίπτωση ενός φίλου μου, που είχε την συνήθεια να βάζει τα χέρια του κάτω από την ζώνη του παντελονιού. Ένα υποκείμενο τον πλησίασε με πιστόλι στα χέρια και του είπε:

-Τι έχετε μαζί μου;

Ο φίλος μου απάντησε: Τίποτα!

-Και γιατί έχετε τα χέρια έτσι;

-Είναι μια συνήθεια που έχω, κύριε. Απάντησε ο φίλος μου.

-Α, καλά, είπε ο άλλος, συγχωρέστε με, είναι που είμαι θυμωμένος.

Υπάρχει εκεί ένα παράδειγμα κάποιου αρνητικού που μολύνει όλο τον κόσμο. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να διαχωρίζονται από τις ομάδες, δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αρνητικοί. Πιστεύουν πως κανείς δεν τους αγαπά, αλλά τους αγαπούν. Είναι άτομα μολυσματικά και παρεμποδίζουν την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη του Είναι. Υπάρχει εκεί το σοβαρό σημείο.

Είναι αναγκαίο εμείς ποτέ να μην αφεθούμε σε αρνητικά συναισθήματα, από ψυχολογική άποψη.

Σας έρχεται η επιθυμία να μπορείτε να επισκεφτείτε ή να μπείτε στις σεφιροτικές περιοχές του διαστήματος. Ένα πράγμα είναι να συλλάβουμε (σαν έννοια) ένα σεφιρότ και άλλο πράγμα είναι να διεισδύσουμε στην περιοχή του. Προφανώς τα σεφιρότ είναι ατομικά και εμείς σαν γνωστικοί πρέπει να διεισδύσουμε στο δέντρο της ζωής.

Πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν ξεχωριστές σεφιροτικές περιοχές στο διάστημα, να διεισδύσουμε σ’ αυτές είναι θαυμάσιο. Πως θα μπορούσαμε να μπούμε στην καβαλιστική περιοχή του Hod αν δεν έχουμε ένα ψυχολογικό σώμα;

Υπάρχουν ψυχολογικά ξεδιπλώματα. Τα διάφορα ψυχολογικά πρόσθετα, σε μια δεδομένη στιγμή, μπορούν να σχηματιστούν για να εισχωρήσουν στο σεφιρότ Hod. Αλλά θα ήταν μια είσοδος πολύ υποκειμενική, δεν θα είχε την ίδια αντικειμενικότητα όπως όταν θα είχε δημιουργηθεί το δεύτερο σώμα.

Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σώμα για αυτά τα συναισθήματα. Σε τι τύπο συναισθημάτων αναφέρομαι; Στα ανώτερα συναισθήματα. Τα κατώτερα συναισθήματα είναι εμπόδια για την εμπειρία του πραγματικού και για την πνευματική άνοδο του Είναι.

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δεύτερο σώμα για να μπούμε στην σεφιροτική περιοχή του Hod, είναι προφανές πως δεν πρέπει να ξοδεύουμε τις ενέργειές μας αδέξια, αφήνοντάς μας να γεμίσουμε από αρνητικά συναισθήματα, όπως της βίας, του μίσους, της ζήλιας, της υπερηφάνειας, ή παρόμοια.

Αν ξοδεύετε τις ενέργειές σας σε κατώτερα συναισθήματα, με τι ενέργεια θα δημιουργηθεί το ψυχολογικό σώμα; Με τι τρόπο αν τις ξοδεύετε;

Για να δημιουργηθεί το ψυχολογικό σώμα, είναι αναγκαίο να αποταμιεύουμε τις ενέργειες, για να εξερευνήσουμε μετά αυτές τις περιοχές του Hod (μας έχει λεχθεί ότι αυτές οι τεράστιες περιοχές κυβερνώνται από άφατα όντα, από ηλιακά όντα, πχ. Τους Beni-Elohim, τους γιους του Θεού που διαμένουν σε τέτοιες αχανής και ιερές περιοχές). Μόνο αυτός που αποταμιεύει την ενέργεια μπορεί να εισχωρήσει στα βάθη του Hod.

Στα μυστήρια της ζωής και του θανάτου, δεν θα ήταν δυνατόν να εισχωρήσουμε ή να έχουμε πρόσβαση χωρίς τον Καβαλιστικό Hod. Αυτό είναι προφανές.

Αρχίζουμε να αποταμιεύουμε ενέργεια. Όταν ένα αρνητικό συναίσθημα μας συγκλονίζει, αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε τι είδος ψυχολογικού πρόσθετου το έχει δημιουργήσει και μετά να το παρατηρήσουμε σε δράση, να το κατακτήσουμε με την τεχνική του διαλογισμού, για να διαλύσουμε αυτό το πρόσθετο. Αντιθέτως, πως θα το κάναμε;

Το πιο σοβαρό είναι πως τα αρνητικά συναισθήματα επιστρέφουν ψευδόμενα στον άνθρωπο. Το ψέμα δημιουργεί μια λανθασμένη σύνδεση, γιατί η ενέργεια του Αρχαίου των Ημερών, που ρέει αρμονικά και τέλεια δια μέσου των δέκα σεφιρότ της εβραϊκής καβάλας, μέχρι να φτάσει στον Μαλκούτ, τον βασιλιά, τον φυσικό άνθρωπο, ψυχοφυσικό, στον ψεύτη συνδέεται άσχημα. Αυτό δημιουργεί έναν εσκεμμένο διαμελισμό του νου του και σαν συνέπεια ξεπροβάλλει το ψέμα, δηλαδή, μια λανθασμένη σύνδεση.

Μπορείτε να είστε ψεύτες από ένα αρνητικό συναίσθημα, που σας κάνει συκοφάντες και ψεύτες, ή μπορείτε να είστε ψεύτες συνειδητά και με την θέλησή σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρνητική σύνδεση του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Δημιουργείται ένας διαμελισμός του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι.

Πρέπει να λέτε την αλήθεια ό,τι κι αν γίνει και ας βγει ό,τι είναι να βγει. Να λέτε την αλήθεια και τίποτα περισσότερο από την αλήθεια, είναι η ωμή πραγματικότητα των γεγονότων.

Τα αρνητικά συναισθήματα επιστρέφουν ψευδόμενα στους ανθρώπους. Το κάρμα των ψευτών είναι η τερατομορφία. Παιδιά που γεννιούνται με δυο κεφάλια, παραμορφωμένα, είχαν συνδεθεί άσχημα με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Συνέπεια: έρχονται στην ύπαρξη με παραμορφωμένο σώμα. Υπάρχει εκεί το ψέμα. Πρέπει να δώσουμε πολύ προσοχή σ’ αυτήν την ερώτηση.

Όταν έχουμε σχηματίσει ένα δεύτερο ψυχολογικό σώμα, που μας επιτρέπει να μπούμε στις σεφιροτικές περιοχές του Hod, μπορούμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας αυτό που είναι το ψέμα, η απάτη.

Ο Μιχαήλ λέγεται ότι είναι ο υπεύθυνος αυτού του σεφιρότ και είναι προφανές ότι αυτός ακτινοβολεί θαυμάσια σε αυτήν την περιοχή.

Πως θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε αυτές τις περιοχές αν είμαστε ψεύτες, αν είμαστε θύματα των αρνητικών συναισθημάτων; Προφανώς είναι αδύνατον.

Πώς θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε τις περιοχές του Netzach, εάν δεν συνδεόμαστε σωστά με τα ανώτερα κέντρα του Είναι;

Για να εξερευνήσουμε την περιοχή του Netzach, χρειάζεται να έχουμε δημιουργήσει ένα ψυχολογικό νοητικό σώμα, αντιθέτως είναι αδύνατον.

Κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχολογικό σώμα αν αφήνεται στα αρνητικά συναισθήματα.

Δεν θα είχε αρκετή ενέργεια για να μπορεί να δημιουργήσει έναν ατομικό νου, που θα επέτρεπε να εξερευνηθούν οι ψυχολογικές περιοχές του συμπαντικού νου.

Για να μπορέσουν να εξερευνηθούν οι περιοχές του Hod, ή του Netzach, χρειάζεται να μάθουμε να λέμε την αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να πει την αλήθεια όταν κυριεύεται από αρνητικά συναισθήματα.

Χρειάζεται να υπακούμε στον Πατέρα και εκείνοι που κυριεύονται από αρνητικά συναισθήματα δεν υπακούν στον Πατέρα. Ο Πατέρας είναι η Αλήθεια και τίποτα παραπάνω από την Αλήθεια. Για να υπακούμε στον Πατέρα, οι συνδέσεις πρέπει να είναι τέλειες.

Πρέπει κανείς να μάθει να συνδέεται με τον Πατέρα με αρμονικό τρόπο, σωστά. Αυτός που έχει καταφέρει να σχηματίσει το σώμα της συνειδητής θέλησης, προφανώς έχει μάθει να υπακούει στον Πατέρα.

Όλοι στο βάθος έχουμε τον Αρχαίο των Ημερών, έτσι όπως το ανέφερε ο Ben Hod Chain, μεγάλος καβαλιστής, αλλά είναι λίγοι εκείνοι που ξέρουν να υπακούν στον Αρχαίο των Ημερών. Κάποιος δεν μπορεί να υπακούσει στον Αρχαίο των Ημερών αν δεν έχει την θέληση του Πατέρα.

Δεν πράττει την θέληση του Πατέρα όποιος ψεύδεται. Δεν πράττει την θέληση του Πατέρα, όποιος κυριεύεται από αρνητικά συναισθήματα.

Έτσι λοιπόν, αγαπητοί μου αδερφοί, είναι αναγκαίο να μάθουμε να εξερευνούμαστε, να αυτοπαρατηρούμαστε καλύτερα.

Πάμε λοιπόν να μπούμε τώρα σε μια θαυμαστή εποχή, η μεγάλη επιλογή έχει αρχίσει. Δεν θα χρησιμεύσει όλη η ανθρωπότητα που κατοικεί στην όψη της Γης σαν φυτώριο της μεγάλης μελλοντικής έκτης φυλής, που θα υπάρχει στον μελλοντικό κόσμο.

Άπαξ και η Γη μπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, θα αποδειχθεί όλο αυτό που εμείς, οι εργαζόμενοι στο Μεγάλο Έργο, έχουμε πει.

Το δέντρο της ζωής είναι η σπονδυλική στήλη. Το δέντρο της σοφίας είναι τα δέκα σεφιρότ, με των οποίων τα δημιουργικά είκοσι δύο μεγάλα αρκάνο, γράμματα, ήχους και νούμερα, ο Λόγος δημιούργησε το σύμπαν.

Από τον Ain Soph εκπηγάζει όλη η δημιουργία, αλλά η δημιουργία δεν είναι ίση, ούτε σε ουσία ούτε σε ικανότητα με τον Ain Soph. Η πρώτη απόρροια του Ain Soph είναι ο άφατος Αρχαίος των Ημερών που είναι το Είναι του Είναι μας, ο Πατέρας και η Μητέρα σε μας.

ΤΑ ΣΕΦΙΡΟΤ

ΣΕΦΙΡΟΤ

ΚΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΩΜΑΤΑ

KETHER

HA JOT HA KADOSH

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΕΜΜΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ

CHOKMAH

OPHANIM

ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ

ΣΟΦΙΑ

ΥΙΟΣ

BINAH

ARALIM

ΘΡΟΝΟΣ

ΕΥΦΥΙΑ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

CHESED

HASMALIM

ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ

ΑΓΑΠΗ

ΕΣΩΤΕΡΟΣ

GEBURAH

SERAPHIM

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΙΕΡΗ ΨΥΧΗ

TIPHERETH

MALACHIM

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΑΛΛΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ

NETZACH

ELOHIM

ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ

ΝΙΚΗ

ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

HOD

BENI ELOHIM

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

ΜΕΓΑΛΕΙΟ -ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ

JESOD

CHERUBIN

ΑΓΓΕΛΟΙ

ΘΕΜΕΛΙΟ-ΒΑΣΗ

ΖΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

MALKUTH

ISCHIM

ΜΥΗΜΕΝΟΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ

Λόγια του Α.. ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ –στο τρίτο πρόσωπο- σε σχέση με την Παγκόσμια Διευθύντρια των Γνωστικών Ινστιτούτων. (επαναλαμβάνονται κυριολεκτικά, με εξαίρεση την φωτογραφία που φαίνεται στο πρωτότυπο εξώφυλλο, αντικαθιστώντας την με μια πιο πρόσφατη).

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 1954

ΔΟΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΛΟΓΟ-ΑΒΑΤΑΡΑ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Αξιοσέβαστη Δασκάλα LITELANTES

Σύζυγος του Αξιοσέβαστου Δάσκαλου Αουν Βεορ

Αυτή η Κυρία-Οπαδός κατέχει την διαρκή συνείδηση και διαπερνόντας αμέτρητες μετενσαρκώσεις απόκτησε εκπαίδευση και ενδυνάμωσε κάποια κρυφά χαρίσματα που, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, της επέτρεψαν να θυμάται τις περασμένες της ζωές και την ιστορία του πλανήτη και των φυλών του.

Υπήρξε η εσωτερική συνεργάτης του Α.Δ. ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ: αποκάλυψε τις καταστάσεις Χίνας που αναφέρονται από τον Don Mario Roso de Luna και τον Arnoldo Krumm-Heller. Συνεργάστηκε με τον Δάσκαλο Αουν Βεορ στην επιστημονική έρευνα των στοιχείων των φυτών που απεικονίζονται στην Πραγματεία της Απόκρυφης Ιατρικής.

Αυτή η Κυρία-Οπαδός είναι μια από τους 42 Δικαστές του Κάρμα, είναι εντελώς σιωπηλή και όπως θέλει, ποτέ δεν επιδεικνύει τις δυνάμεις της ούτε τις γνώσεις της, οι σχολαστικοί της εποχής έχουν εξαντλήσει το συκοφαντικό τους σάλιο εναντίον της.

Η Γκουρού Litelantes δουλεύει ανώνυμα και σιωπηλά στο Παλάτι των Κυρίων του Κάρμα. Αυτή η Κυρία-Οπαδός είναι η αδελφή ψυχή του Α. Δ. ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ, και διαπερνώντας αμέτρητες μετενσαρκώσεις υπήρξε πάντα η πιστή σύντροφος του Δασκάλου.

Αυτή η πανίσχυρη διορατική έχει στην μνήμη της όλη την σοφία των αιώνων και με τα διορατικά της χαρίσματα έχει συνεργαστεί με τον Δάσκαλο Αουν Βεορ, μελετώντας τις ξεχωριστές περιοχές των στοιχείων της Φύσης (Κοίτα το Πύρινο Ρόδο και την Πραγματεία της Απόκρυφης Ιατρικής και Πρακτικής Μαγείας του ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ).

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

Ο Α.Δ Samael Aoun Weor μας διδάσκει σε αυτό το βιβλίο τα ιερά μυστήρια της μύησης, βαθιά διδασκαλία και ακριβής των αληθινών δασκάλων της ανθρωπότητας, των δασκάλων Mayas της Σοφίας.

Μαθαίνουμε εδώ τον συμβολισμό των στηλών του Copan, αυτό που μας βοηθάει στην μελέτη και πρακτική αυτής της ιερής γνώσης, πράγμα που χωρίς την βοήθεια των Δασκάλων Litelantes και Samael θα ήταν αδύνατον για εμάς.

Το να δουλεύουμε σοβαρά πάνω στους εαυτούς μας στην κατανόηση και διάσπαση του εγώ, είναι αυτό που πρέπει να γίνει σε όλους, επιμένοντας στην μάθηση του διαλογισμού, ενός από τα θεμέλια της εσωτερικής δουλειάς και στην αφύπνιση της Συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη