Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2012

Παρατηρώντας το Μυστήριο - α μέρος


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΣΕΛΙΔΑ

1

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ


2

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ


3

ΜΑΓΙΣΣΕΣ


4

ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ


5

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ


6

ΚΑΡΜΑ


7

Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ


8

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ


9

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ


10

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΡΙΑ


11

ΨΥΧΙΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


12

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ


13

ΠΕΤΡΕΣ ή ΤΙ;


14

ΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ


15

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


16

ΤΑ ΝΑΟΥΑΛΣ


17

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΧΙΝΑΣ


18

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΙΝΑΣ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Πριν από πολλά χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας µου, είμαστε εγώ και πολλά άτομα στην αίθουσα όπου βρισκόταν το φέρετρο και αγρυπνούσαμε. Κάποια στιγμή µε πήρε ο ύπνος για λίγο και είδα τον πατέρα µου να μπαίνει στην αίθουσα µε τα χέρια στις τσέπες. Με ρώτησε ποιός είχε πεθάνει, ποιόν ξενυχτούσαμε και εγώ σκέφτηκα ότι ήταν ο πατέρας µου που ήταν στις τελευταίες στιγμές του και µου μιλούσε.

ΕΡ: Μπορείτε να µου πείτε σε τι οφειλόταν αυτό το φαινόμενο;

ΑΠ: Είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ότι οι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία στο να αφυπνίσουν την συνείδηση τους. Πράγματι, όλοι οι άνθρωποι στο κοινωνικό σύνολο, έχουν την συνείδηση βαθειά κοιμισμένη. Είναι προφανές ότι μετά τον θάνατο, το λογικό ον που λανθασμένα ονομάζεται άνθρωπος, συνεχίζει την ονειρική ζωή του. Αν σε κάποιον πεθαμένο λέγανε ότι είναι νεκρός σίγουρα δεν θα το πίστευε.

Είναι βέβαιο ότι οι νεκροί σκέπτονται πάντα ότι είναι ζωντανοί αφού τίποτε το άγνωστο δεν συναντούν όταν πεθαίνουν. Βλέπουν πάντα τον ίδιο ήλιο, τα ίδια σύννεφα, τα ίδια πουλιά που πετούν από δέντρο σε δέντρο του κήπου. Οι λεγόμενοι νεκροί, μετά το μεγάλο πέρασμα κινούνται στους δρόμους της πόλης ή στους συγκεκριμένους χώρους της συνοικίας όπου αποβίωσαν. Συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές ασχολίες τους, κάθονται στο τραπέζι του σπιτιού τους, έχουν ακόμα και την πολυτέλεια να ξαπλώνουν στο κρεβάτι τους. Ποτέ δεν θα σκεφτόντουσαν ότι πέρασαν στον άλλο κόσμο. Αισθάνονται ότι είναι ζωντανοί, εδώ και τώρα.

Σ’ αυτές τις συνθήκες, βλέποντας το σώμα τους στο φέρετρο, υποθέτουν ότι πρόκειται για κάποιον άλλο και µε κανένα τρόπο δεν υποπτεύονται ότι πρόκειται για το δικό τους νεκρό σώμα. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και για αυτό µην παραξενεύεστε που είχατε αυτή την προσωπική εμπειρία.

ΕΡ: Σε τι οφείλεται ο φόβος που αισθανόταν η μικρότερη αδελφή µου να µπει στο δωμάτιο όπου ξενυχτούσαμε τον νεκρό παππού µου;

ΑΠ: Αυτός ο φόβος έχει παλιά προέλευση. Μεταδίδεται από πατέρα σε γιο και δεν υπάρχει κανένας που να µην τον έχει νιώσει. Το ίδιο συμβαίνει όταν μπαίνουμε σε µια σκοτεινή σπηλιά ή όταν βρεθούμε μπροστά σε ένα αληθινό φάντασμα. Η αιτία που προκαλεί τον φόβο στηρίζεται στην υποκειμενική ψύχωση, καλύτερα θα λέγαμε στην κοιμισμένη συνείδηση. Όταν κάποιος αφυπνίσει την συνείδηση σίγουρα αυτοί οι φόβοι εξαφανίζονται ριζικά.

ΕΡ: Γιατί τα παιδιά μπορούν να δουν έναν νεκρό και όχι οι ενήλικες; Ο μικρότερος γιος µου έβλεπε τον πρόσφατα πεθαμένο πατέρα µου και κουβέντιαζε μαζί του.

ΑΠ: Στο όνομα της αλήθειας πρέπει να είμαστε σαφείς και να δώσουμε έμφαση σε μερικές ιδέες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλα τα παιδιά είναι διορατικά. Μας έχει ειπωθεί ότι πριν κλείσει το μετωπικό βρέγμα που υπάρχει στο νεογέννητο, δηλαδή πριν ενωθούν τα κρανιακά οστά, τα ανθρώπινα όντα βλέπουν το υπέρ-αισθητικό, αυτό που δεν ανήκει στον φυσικό κόσμο, αυτό που είναι αόρατο για τους ενήλικες.

Αν τα ανθρώπινα όντα επανακτούσαν την αθωότητα στο πνεύμα και την καρδιά, είναι αναμφισβήτητο πως θα κέρδιζαν την Θεία διορατικότητα, την ικανότητα να δουν το υπερφυσικό, το μυστήριο, το άγνωστο.

ΕΡ: Όταν πεθαίνουμε δεν διατρέχουμε τον κίνδυνο να χαθούμε; Μας περιμένει κανένας;

ΑΠ: Τι εννοείτε να χαθούμε καλή µου κυρία; Τι θα πει να χαθούμε κύριοι; Ως πότε θα αφήνουμε τον φόβο να µας ελέγχει; Μπορεί κανείς να χαθεί στο σπίτι του; Μόλις μίλησα σαφώς και εκτενώς, μόλις σας είπα ότι τις πρώτες μέρες του θανάτου µας, συνεχίζουμε να ζούμε στο ίδιο σπίτι όπου πεθάναμε και υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για αυτό.

Πεθαίνοντας συναντάμε αυτούς τους αγαπημένους νεκρούς που προηγήθηκαν από µας στον θάνατο, δηλαδή τους συγγενείς και φίλους.

ΕΡ: Μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους συγγενείς και τους φίλους που συναντούμε πεθαίνοντας;

ΑΠ: Μπορείς να αναγνωρίσεις την νεκρή μητέρα σου, τον πατέρα σου, τους συγγενείς και φίλους σου. Υποθέτεις ότι δεν θα αναγνώριζες τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Η ερώτησή σου είναι αρκετά περίεργη, για να λες ότι ένα παιδί δεν θα αναγνώριζε αυτούς που του έδωσαν την ζωή. Είναι σίγουρο ότι όλοι έχουμε την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε αυτούς που είχαμε γνωρίσει.

ΕΡ: Όταν πεθαίνουμε δεν υποφέρουμε από μοναξιά;

ΑΠ: Έτερον εκάτερον. Ο εγωιστής που αυτο-απομονωνόταν, ο μισάνθρωπος που δεν αγαπά κανέναν, είναι φανερό ότι θα πρέπει να υποστεί την πίκρα της μοναξιάς. Μετά τον θάνατο γίνεται, παθητική, σαφής και οριστική η οδυνηρή κατάστασή τους στον χώρο των νεκρών.

ΕΡ: Σύμφωνα με αυτό που ονομάζουν μοίρα, είναι σίγουρο ότι έχουμε τις μέρες και τις ώρες µας μετρημένες;

ΑΠ: Αγαπητέ µου κύριε, µε μεγάλη χαρά θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Όταν πηγαίνετε ταξίδι είναι αναμφισβήτητο ότι κρατάτε πάνω σας ένα ορισμένο ποσό για τα έξοδά σας. Πρέπει να ξοδεύετε µε σύνεση τα χρήματα αυτά γιατί αν τα σπαταλήσετε σίγουρα το ταξίδι σας θα διακοπεί υποχρεωτικά.

Θέλω να καταλάβετε ότι ερχόμενοι στον κόσμο οι Άγγελοι του Πεπρωμένου εναποθέτουν στους τρεις εγκεφάλους µας ένα ορισμένο κεφάλαιο ζωτικών αξιών. Είναι σαφές ότι αν τις σπαταλήσουμε, αν εξαντλήσουμε αυτήν την περιουσία, το ταξίδι στον δρόμο της ύπαρξης θα διακοπεί σύντομα, ενώ αν το ξοδεύουμε µε περίσκεψη το ταξίδι µας θα διαρκέσει περισσότερο και θα φτάσουμε μέχρι τα γηρατειά.

ΕΡ: Με ξαφνιάζετε µε το θέμα των τριών εγκεφάλων, εγώ άκουσα ότι έχουμε έναν εγκέφαλο. Μπορείτε να µου πείτε ποιοί είναι οι άλλοι δύο;

ΑΠ: Γιατί ξαφνιάζεστε µε το θέμα των Τριών εγκεφάλων; Καταλάβετε µε: μέσα στην κρανιακή κοιλότητα έχουμε τον εγκέφαλο της διανόησης. Στο ανώτερο σημείο της σπονδυλικής στήλης έχουμε τον κινητήριο εγκέφαλο ο οποίος είναι το κύριο κέντρο των κινήσεων. Στο ηλιακό πλέγμα και συγκεκριμένα στα συμπαθητικά κέντρα βρίσκεται ο εγκέφαλος των αισθημάτων. Με καταλάβατε τώρα;

ΕΡ: Γιατί νοιώθουμε φόβο στην σκέψη του θανάτου και γιατί αγκιστρωνόμαστε στην ζωή;

ΑΠ: Η επιθυμία µας να ζήσουμε είναι πολύ μεγάλη. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν γιατί είναι αγκιστρωμένοι στην αισθησιακή ζωή. Είναι φανερό ότι η προσκόλληση, το αγκίστρωμα, η επιθυμία για υλική ζωή µας γοητεύει. Έτσι µε κανέναν τρόπο δεν θέλουμε να πεθάνουμε, φοβόμαστε τον θάνατο, δεν θέλουμε να πάψουμε να υπάρχουμε.

Αν οι άνθρωποι µε βάση την Γνώση έχαναν την επιθυμία για υλική ζωή, τότε θα κατανικούσαν τον τρόμο του θανάτου. Ένας καταφέρνει να κατανικήσει αυτόν τον φόβο από μέσα του όταν καταλαβαίνει την ματαιότητα της ζωής, όταν βλέπει ότι τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι μόνιμο. Οι ιδέες, τα πράγματα, οι άνθρωποι περνούν.

ΕΡ: Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει τι γίνεται η ψυχή του; Πού πηγαίνει για να επιστρέψει ενσαρκωνόμενος;

ΑΠ: Πρέπει να μιλάμε µε σαφήνεια και µε τρόπο κατανοητό. Οι άνθρωποι έχουν την σκέψη υπερβολικά δογματισμένη. Υπάρχει διανοητική διάβρωση και οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να δεχτούν το καινούργιο, να δουν το φυσικό, σκέφτονται πάντα το τεχνητό, το θεωρούν πρότυπο για όλους τους κανόνες.

Σε άλλες εποχές, οι ανθρώπινες αισθήσεις δεν είχαν ακόμη διαβρωθεί. Στις αρχαϊκές περιόδους οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν τους νεκρούς, να τους ακούσουν, να τους αγγίξουν κ.τ.λ.

Στην Λεμουρία π.χ. όποιος επρόκειτο να πεθάνει έσκαβε ο ίδιος τον λάκκο του και πλάγιαζε µε το κεφάλι στραμμένο προς την Ανατολή. Ευτυχισμένος αποχαιρετούσε τους συγγενείς του, και αυτοί χαμογελούσαν χαρούμενοι. Όποιος περνούσε στον άλλο κόσμο δεν παρέμενε αόρατος στους δικούς του αλλά συνέχιζε να συνυπάρχει μαζί τους αρμονικά. Τότε ο αέρας έμοιαζε διάφανος, στην ατμόσφαιρα διακρινόντουσαν καθαρά τα πνεύματα, οι ψυχές, και όλα τα αθώα πλάσματα της φύσης.

Γνωρίζουμε πως στην ατμόσφαιρα, κάτω από τις περιοχές που ανήκουν στο τρισδιάστατο, στο φυσικό, υπάρχουν περιοχές μεταφυσικές, κόσμοι και διαστάσεις όπου οι ψυχές των νεκρών ζούνε προτού επιστρέψουν για να πάρουν καινούργιο σώμα.

ΕΡ: Γιατί πάντα όταν ονειρεύομαι τους νεκρούς γονείς µου κουβεντιάζω μαζί τους και αυτοί µε βεβαιώνουν πως δεν πέθαναν και χαίρουν άκρας υγείας;

ΑΠ: Αγαπητέ Κύριε, πολύ µου αρέσει η ερώτησή σας και µε μεγάλη χαρά σας απαντώ. Κατ’ αρχήν θέλω να καταλάβετε την διαδικασία του ονείρου. Είναι αναμφισβήτητο ότι το όνειρο είναι ένας μικρός θάνατος όπως το λέει και η λαϊκή παροιμία. Κατά τις ώρες που το σώμα µας κοιμάται στο κρεβάτι, η ψυχή κινείται έξω από αυτό, πηγαίνει σε συγκεκριμένα μέρη, έρχεται σε επαφή µε αυτούς που πέθαναν και μάλιστα έχει την πολυτέλεια να μιλήσει μαζί τους. Είναι σίγουρο ότι οι νεκροί ποτέ δεν πιστεύουν ότι είναι νεκροί γιατί όταν ζούσαν ποτέ δεν ασχολήθηκαν µε το να αφυπνίσουν την συνείδησή τους. Νομίζουν πάντα ότι είναι ζωντανοί. Τώρα έχετε την εξήγηση της αιτίας για την οποία οι ψυχές των αγαπημένων σας νεκρών, σας κάνουν τέτοιες δηλώσεις.

ΕΡ: Γιατί οι πνευματιστές έχουν µια ειδική προτίμηση στο να καλούν ή να μνημονεύουν τους νεκρούς;

ΑΠ: Καλά, αυτοί έτσι το διδάχτηκαν από τους δασκάλους τους, τον Άλαν Κάρντεκ, τον Λεόν Ντενίς και πολλούς άλλους. Το σοβαρό είναι ότι τέτοιοι συγγραφείς δεν ερεύνησαν σε βάθος την ουσία αυτού του θέματος.

Κατ’ αρχήν, αξιότιμε κύριε, θέλω να ξέρετε ότι όλα τα ανθρώπινα όντα έχουν μέσα τους ένα Εγώ, ο εαυτός µου, εγώ ο ίδιος.

Σας παρακαλώ, µην σκέφτεστε ότι το τάδε Εγώ είναι το καλύτερο. Μελετείστε το Βιβλίο των Νεκρών των Αρχαίων Αιγυπτίων και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Έχετε διαβάσει τον Φάουστ του Γκαίτε; Αχ! Αν ξέρατε τι είναι αυτός ο Μεφιστοφελής θα µου δίνατε δίκιο. Είναι αναμφισβήτητος ο σκοτεινός χαρακτήρας του Μεφιστοφελή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα τέτοιο Εγώ είναι η προσωποποίηση όλων των ψυχολογικών ελαττωμάτων µας, των λαθών µας.

Το ΕΙΝΑΙ του νεκρού δεν έρχεται ποτέ σε καμιά συνεδρίαση πνευματισμού. Υπάρχει διάκριση μεταξύ του ΕΙΝΑΙ και του ΕΓΩ. Αυτός που συμμετέχει σε τέτοιες συνεδριάσεις είναι ο Σατανάς, το Εγώ ο ίδιος. Πρέπει να κατανοήσετε τον νόμο της πράξης και της συνέπειας. Οι άνθρωποί που δανείζουν το σώμα τους, την υλική τους υπόσταση στα Εγώ των νεκρών, στον Μεφιστοφελή, στον Σατανά, στην προσεχή γέννηση τους θα πρέπει να υποφέρουν πολύ από επιληψία.

ΕΡ: Μπορείτε να µας πείτε τι είναι το ΕΙΝΑΙ;

ΑΠ: Το ΕΙΝΑΙ είναι το ΕΙΝΑΙ και ο λόγος που υπάρχει το ΕΙΝΑΙ είναι το ίδιο το ΕΙΝΑΙ. Το ΕΙΝΑΙ είναι το Θεϊκό, η αθάνατη σπίθα κάθε ανθρώπινου πλάσματος, χωρίς αρχή ούτε τέλος. Κάτι το τρομερά Θεϊκό.

Ακόμα τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν αυτή την σπίθα μέσα στο σώμα τους αλλά αν εξαγνιστούμε και αν αποβάλλουμε από μέσα µας το αμαρτωλό Εγώ, τον Μεφιστοφελή είναι σίγουρο ότι µια μέρα η Σπίθα θα µπει στο σώμα µας. Και τώρα σας προσκαλώ να καταλάβετε τι είναι το ΕΙΝΑΙ.

ΕΡ: Μετά τον θάνατο, θυμάται κανείς όλη την ζωή του που πέρασε;

ΑΠ: Μάθετε δεσποινίς ότι αφού έχει εγκαταλείψει το φυσικό του σώμα, κάθε νεκρός ξαναζεί αναδρομικά την ζωή που πέρασε. Ο πεθαμένος θα αρχίσει να αναβιώνει αυτές τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου του. Για αυτόν τον λόγο, όπως είπαμε και πριν, τις πρώτες μέρες θα ζήσει µε τους δικούς του, στο σπίτι του, στην πόλη του, στο γραφείο του, στην εργασία του. Μετά συνεχίζοντας την αναδρομή θα ζήσει όλο και παλαιότερες στιγμές. Σε κάθε φάση της περασμένης ζωής του θα επαναλάβει τα ίδια δράματα, τα ίδια λόγια, τις ίδιες σκηνές κ.τ.λ. Το τελευταίο αναδρομικό μέρος αντιστοιχεί µε την παιδική του ηλικία. Μόλις λήξει η αναδρομή, πρέπει να παρουσιαστούμε στα δικαστήρια της Θείας δικαιοσύνης. Οι Άγγελοι του Νόμου θα µας δικάσουν για τις πράξεις µας, για τα έργα µας.

Τρεις δρόμοι ανοίγονται προς στον νεκρό:

Πρώτος: κάποιες διακοπές στους φωτεινούς χώρους του άπειρου διαστήματος πριν επιστρέψουμε για να πάρουμε νέο σώμα.

Δεύτερος: άμεση ή μετά από κάποιο χρόνο επιστροφή σε µια νέα μήτρα.

Τρίτος: Είσοδος στους σκοτεινούς κόσμους της κόλασης, στα έγκατα του πλανήτη που ζούμε.

ΕΡ: Είναι δυνατόν αυτή η αναδρομή να γίνει εν ζωή;

ΑΠ: Πολλοί άνθρωποι που βρέθηκαν στο χείλος του θανάτου από ασφυξία, είδαν την ζωή τους να περνά µε αναδρομικό τρόπο. Το ίδιο συνέβη και σε άτομα που βρέθηκαν πολύ κοντά στον θάνατο από διάφορες αιτίες.

Κάποια μέρα διαπραγματευόμουν σχετικά µε τάφους και κρύπτες για να θάψω κάποιους γνωστούς και συζητούσα µε τον διευθυντή του κοιμητηρίου.

Κάποια στιγμή στάθηκα σιωπηλός και µε τα µάτια ορθάνοιχτα. Εκείνος συνέχισε να μιλά και μετά από λίγο βλέποντας ότι δεν τον πρόσεχα µε ρώτησε αν µου συμβαίνει κάτι. Μιλώντας µου φωναχτά µε διέκοψε από την αφαίρεσή µου και του διηγήθηκα αυτό που µου είχε συμβεί. Όταν είχα σταματήσει να μιλώ, άρχισα να αισθάνομαι την παρουσία κάποιου και γυρίζοντας είδα την νύφη µου που είχε πεθάνει πρόσφατα και για την οποία είχα έρθει να τακτοποιήσω τα σχετικά µε την ταφή της.

Εκείνη µου χαμογέλασε ευχάριστα και µε κάλεσε να περάσω κάνοντας μια χειρονομία. Όπως δεν μπορούσα να κινηθώ, αρκέστηκε να απομακρυνθεί και να εξαφανιστεί από τα µάτια µου. Τελειώνοντας την διήγησή µου ο διευθυντής του κοιμητηρίου είχε την τρίχα σηκωμένη και το δέρμα του είχε ανατριχιάσει. Νευρικά µου είπε ότι τόσα χρόνια σε αυτήν την δουλειά ποτέ δεν είχε αισθανθεί έτσι.

ΕΡ: Μπορείτε να µου πείτε σε τι οφειλόταν αυτό το φαινόμενο;

ΑΠ: Με μεγάλη µου χαρά θα απαντήσω στην ερώτησή σας, αξιότιμε κύριε. Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να παραξενεύεστε από µια υπερ-αισθητική οπτασία. Την εποχή της Λεμουρίας όπως είχα πει και προηγουμένως οι νεκροί ήταν ορατοί στην ατμόσφαιρα για όλο τον κόσμο. Τι κρίμα που τώρα οι άνθρωποι ξαφνιάζονται από τέτοιου είδους οπτασίες.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο ένας νεκρός να μπορεί να γίνεται ορατός πότε-πότε στην ατμόσφαιρα και αυτό το διαπιστώσατε και εσείς ο ίδιος. Είναι σίγουρο ότι μπορέσατε να το εξακριβώσετε µε άμεση αντίληψη. Ο διευθυντής του κοιμητηρίου δεν έφτασε τόσο μακριά αλλά είχε κάποια ευαισθησία που έκανε τις τρίχες του να σηκωθούν και να ανατριχιάσει.

ΕΡ: Πάντα όταν ονειρεύομαι την γιαγιά µου και την βλέπω λυπημένη µου λέει κάτι που όταν ξυπνώ το έχω ξεχάσει αλλά µε τον καιρό παρατήρησα ότι όταν την ονειρεύομαι μέσα σε οχτώ μέρες κάποιος από την οικογένειά µου αρρωσταίνει σοβαρά. Μπορείτε να µου πείτε σε τι οφείλεται αυτό;

ΑΠ: Αξιότιμη δεσποινίς, όπως έχω πει πολλές φορές στις ομιλίες µου, κατά τις ώρες του ύπνου, η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα που κοιμάται και επικοινωνεί µε τις ψυχές των νεκρών.

Το να βλέπετε τον εαυτό σας µε την γιαγιά σας είναι κάτι το φυσιολογικό στην άγνωστη διάσταση. Εκείνη σας επισκέπτεται σε στιγμές στενοχώριας ή αν κάποιος

της οικογένειας σας θα αρρωστήσει. Βλέπετε πόσο κοντά µας είναι οι νεκροί;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

1- Σε ένα μέρος των Κολομβιανών Άνδεων, υπήρχε ένα αγρόκτημα μεγάλης έκτασης, όπου κατευθυνόντουσαν δύο εργάτες συνοδευόμενοι από τέσσερις μεγάλους σκύλους. Όταν πλησίασε η νύχτα, ένας από αυτούς ήθελε να πάει στο ρυάκι να πάρει νερό, αλλά βγαίνοντας άρχισε να φωνάζει. Όταν τον άκουσε ο σύντροφός του, του είπε να µην φωνάζει γιατί ήταν επικίνδυνο αφού σε αυτό το σημείο του βουνού ζούσε η «Μοναχική πάπια» που θα μπορούσε να του απαντήσει και να έρθει κατά πάνω τους. Ο άλλος δεν έδωσε σημασία και κατευθύνθηκε προς το ρυάκι φωνάζοντας. Όταν μάζεψε το νερό και πήρε το δρόμο της επιστροφής άρχισε πάλι να φωνάζει και τότε άκουσε κάποιον να του απαντά από τα ψηλά σημεία του βουνού.

Ο σύντροφός του, του επανέλαβε να µην συνεχίσει να φωνάζει αφού είδε το αποτέλεσμα που ήταν να του απαντήσει η «Μοναχική πάπια» από τα ψηλά σημεία του βουνού. Ο άλλος πάλι δεν του έδωσε σημασία και συνέχισε να φωνάζει και η «Μοναχική πάπια» να του απαντά πλησιάζοντας κάθε φορά περισσότερο στο σημείο που βρισκόντουσαν. Βλέποντας ότι όλο και πλησίαζε η «Μοναχική πάπια», οι δύο άντρες έτρεξαν να κρυφτούν στο σπίτι και κλείδωσαν καλά όλες τις πόρτες. Σε λίγο έφτασε η «Μοναχική πάπια» και τότε οι τέσσερις μολοσσοί που τους συνόδευαν έδωσαν µια αληθινή μάχη μαζί της. Οι δύο άντρες κλεισμένοι μέσα στο σπίτι το µόνο που έκαναν ήταν να υποφέρουν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άμυνα τους ήταν οι σκύλοι που μετά από αρκετές ώρες πάλης έτρεψαν σε φυγή την «Μοναχική πάπια» που υποχωρώντας έβγαζε κάτι κραυγές όμοιες µε ουρλιαχτά. Οι δύο άντρες όταν βεβαιώθηκαν ότι η «Μοναχική πάπια» είχε φύγει, βγήκαν από το σπίτι και απομακρύνθηκαν ολοταχώς χωρίς ποτέ να ξανα-επιστρέψουν εκεί.

ΕΡ: Μπορείτε, Δάσκαλε, να µου δώσετε µια εξήγηση για αυτό το γεγονός;

ΑΠ: Οι κοινοί άνθρωποι ζούνε σε αυτόν τον κόσμο των τριών διαστάσεων, αγνοώντας την ύπαρξη μιας τέταρτης διάστασης.

Είναι απαραίτητο να ξέρετε ότι πέρα από τον δικό μας τρισδιάστατο κόσμο υπάρχει η άγνωστη διάσταση, η αιθερική περιοχή. Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά το χρώμα των μακρινών βουνών μπορούμε να δούμε ένα έντονο γαλάζιο χρώμα αρκετά όμορφο. Αυτό το χρώμα είναι το αιθερικό της τέταρτης διάστασης. Μας έχει ειπωθεί ότι σε ένα µακρινό μέλλον όλο το αιθερικό θα είναι πλήρως ορατό στον ίδιο τον αέρα που αναπνέουμε. Οι σύγχρονοι επιστήμονες αρνούνται πεισματικά το αιθερικό και λένε ότι υπάρχει µόνο στα μαγνητικά πεδία.

Οι άνθρωποι κατά τον Μεσαίωνα αρνιόντουσαν την σφαιρικότητα της γης υποθέτοντας ότι αυτή είναι επίπεδη. Όταν ο Γαλιλαίος βεβαίωνε ότι η γη είναι στρογγυλή και όχι ακίνητη κόντεψαν να τον καταδικάσουν σε θάνατο. Όταν οι Δικαστές απαίτησαν να ορκιστεί ότι η γη δεν ήταν στρογγυλή και δεν κινιόταν, αυτός έβαλε το χέρι στο Ευαγγέλιο και είπε: Το ορκίζομαι. Και όμως κινείται, κινείται. Έτσι και εμείς παρόλο που αρνιόμαστε την ύπαρξη του αιθερικού, παρόλο που ορκιζόμαστε ότι δεν υπάρχει να φτάσουμε να πούμε σαν τον Γαλιλαίο: Και όμως υπάρχει, υπάρχει.

Σε αυτήν την αιθερική περιοχή, σε αυτήν την 4η διάσταση ζούνε τα στοιχειώδη πλάσματα της φύσης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε βαθειά. Αυτά τα πλάσματα τα ονομάζουμε στοιχειώδη ακριβώς επειδή ζούνε μέσα στα στοιχεία της φύσης. Μάθετε, αγαπητέ µου φίλε, ότι η φωτιά κατοικείται από στοιχειώδη πλάσματα, και ότι ο αέρας επίσης είναι πυκνά κατοικημένος από αυτήν την τάξη των πλασμάτων όπως ακόμα και το νερό και η γη.

Τα πλάσματα της φωτιάς τα γνωρίζανε από την αρχαιότητα µε το όνομα Σαλαμάντρες, τα στοιχειώδη πλάσματα του αέρα ήταν γνωστά σαν Σύλφοι, τα πλάσματα του νερού τα ονόμαζαν Γοργόνες, Νηρηϊδες, Σειρήνες. Τα πλάσματα που ζούνε μέσα στους βράχους της γης τα ονόμαζαν πυγμαίους, νάνους κ.τ.λ.

Είναι αυτονόητο ότι η μορφή αυτών των πλασμάτων διαφέρει πολύ κατά είδος. Τα πλάσματα της φωτιάς είναι αδύνατα, ξερακιανά παρόμοια µε σκαθάρια ή γρύλλους αλλά σε πολύ πιο μεγάλο ανάστημα. Τα πλάσματα του αέρα μοιάζουν µε μικρά παιδιά πολύ όμορφα και πρόσωπα χαμογελαστά σαν την αυγή. Τα πλάσματα του νερού έχουν διάφορες μορφές. Άλλα μοιάζουν σαν σιωπηλές κυρίες, ευτυχισμένες ανάμεσα στα κύματα του απέραντου ωκεανού, άλλα έχουν την μορφή σειρήνων-ψαριών µε κεφάλι γυναίκας και παίζουν µε τα σύννεφα ή μένουν στις λίμνες και τα ποτάμια που βρέχουν τα κρεβάτια τους από βράχο.

Οι νάνοι της γης, οι πυγμαίοι μοιάζουν γέροι µε τις μακριές άσπρες γενειάδες τους και το ιδιότυπο ύψος τους. Αυτοί κανονικά ζουν στα ορυχεία ή φυλάνε τους θησαυρούς που έχουν κρυμμένους.

Όλα αυτά τα στοιχειώδη πλάσματα της φύσης είναι χρήσιμα στην μεγάλη δημιουργία. Μερικά αναζωπυρώνουν την φωτιά, άλλα ωθούν τον αέρα δημιουργώντας τους ανέμους που και αυτοί κινούν τα νερά, και άλλα στην αλχημεία των μετάλλων στα έγκατα της γης. Υπάρχουν και πολλά πλάσματα που κατοικούν τα δάση, τις ερήμους, τα βουνά.

Εσείς κύριε, µας μιλήσατε για την «Μοναχική πάπια», ένα στοιχειώδες πλάσμα πολύ ιδιαίτερο κάποιας χιονισμένης περιοχής της πατρίδας σας. Είναι φανερό ότι πρόκειται για µια σειρά στοιχειωδών πλασμάτων µε πολλή δύναμη και ισχύ. Η ιστορία που διηγηθήκατε µας δείχνει σαφώς ότι αυτό το είδος των στοιχειωδών πλασμάτων έχει αρκετή ικανότητα για να γίνεται αισθητό στον τρισδιάστατο κόσμο, στον φυσικό κόσμο. Στην ιστορία είναι αναμφισβήτητα ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στα σκυλιά και το άγνωστο ον. Μπορώ να σας βεβαιώσω µε έμφαση ότι αν δεν υπήρχαν τα σκυλιά, οι δύο άντρες της ιστορίας θα είχαν πεθάνει.

Πραγματικά, στα βάθη της φύσης, στα πιο μακρινά σημεία, στις μυστηριώδεις ζούγκλες, υπάρχουν φαντάσματα, νεράιδες, πλάσματα που οι άνθρωποι της πόλης ούτε καν υποπτεύονται την ύπαρξή τους.

2- Δεν είναι πολύς καιρός που σε όλο τον κόσμο, είχε κυκλοφορήσει η είδηση για ένα περίεργο θάνατο. Κάποιος εξερευνητής της Ανταρκτικής βρέθηκε σφαγμένος στην σκηνή του στην ήπειρο του Νότιου Πόλου. Το ενδιαφέρον ήταν τα λόγια που βρέθηκαν γραμμένα στο σακίδιο του. Μπορούσες να διαβάσεις: «Τώρα έρχεται, τώρα το βλέπω, το τέρας πλησιάζει, είναι εδώ. Αϊ, αϊ, αϊ!» Τι είδους τέρας μπορούσε να είναι αυτό; Κάποιος φύλακας της 4ης διάστασης, αυτό είναι σίγουρο.

Αναπτύσσοντας την διόραση μπορούμε να διαπιστώσουμε την πραγματικότητα της 4ης διάστασης και των στοιχειωδών πλασμάτων που ζουν σε αυτήν.

3- Σχετικά µε τα φαντάσματα, θα ήθελα να σας διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 20 χρόνια σε ένα χωριό της Κολομβίας που το λέγανε Γκενοβακάλδας. Ένα κοριτσάκι στάλθηκε από τους γονείς του σε ένα μαγαζί το πρωί.

Επιστρέφοντας σπίτι του, το κοριτσάκι συνάντησε µια γυναίκα που έμοιαζε µε την μητέρα της και η οποία του ζήτησε να την ακολουθήσει. Το κοριτσάκι την ακολούθησε βγαίνοντας από το χωριό. Όταν άρχισε να νυχτώνει και οι γονείς είδαν ότι το κοριτσάκι δεν επέστρεφε, ειδοποίησαν ης Αρχές για την εξαφάνισή του και λίγο αργότερα οργανώθηκε µια ομάδα που πήγε προς αναζήτηση του παιδιού.

Κατευθύνθηκαν προς ένα μέρος όπου κάποιος τους είχε πληροφορήσει ότι είχε δει το κοριτσάκι να περνά από κει. Όταν πλησίασαν τις Κεντρικές Άνδεις κάποιος τους είπε ότι πέρασε από εκεί και ότι το ρώτησε που πάει, το κοριτσάκι απάντησε ότι πάει µε την μαμά του.

Η ομάδα συνέχισε την αναζήτηση κατά μήκος του βουνού και μετά από τρεις μέρες βρήκαν το κοριτσάκι ημίγυμνο καθισμένο πάνω σε ένα γέρικο κορμό δέντρου χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Την μετέφεραν στο χωριό και όταν κάποτε συνήλθε εξήγησε ότι την είχε οδηγήσει µια γυναίκα όμοια µε την μητέρα της σε αυτό το μέρος και την είχε εγκαταλείψει.

ΕΡ: Μπορείτε να µου εξηγήσετε σε τι οφειλόταν αυτό το γεγονός και αν πραγματικά ήταν ένα φάντασμα όπως βεβαιώνουν οι κάτοικοι του χωριού;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Είναι φανερό ότι το κοριτσάκι απήχθηκε από ένα φάντασμα που πήρε την μορφή της μητέρας του. Οι δύσπιστοι άνθρωποι των πόλεων δεν πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα ενώ οι απλοί άνθρωποι που ζούνε δίπλα στα δάση µας δίνουν ζωντανές μαρτυρίες για την πραγματικότητα των φαντασμάτων τα οποία κατά βάθος δεν είναι τίποτε περισσότερο από απλά στοιχειώδη πλάσματα της φύσης, που ζουν στην 4η διάσταση, στην τέταρτη κάθετο. Εμείς οι Γνωστικοί έχουμε επιστημονικά μέσα και μεθόδους για να μπαίνουμε σε αυτήν την διάσταση κατά βούληση, συνειδητά και θετικά. Έτσι μπορούμε να συναντηθούμε µε τέτοια πλάσματα της φύσης και να κουβεντιάσουμε μαζί τους.

ΕΡ: Μπορείτε να µου εξηγήσετε µε ποιο τρόπο μπορούμε να εισέλθουμε µε σάρκα και οστά στην 4η διάσταση; Εμένα θα µου άρεσε να δω αυτά τα φαντάσματα, αυτά τα στοιχειώδη πλάσματα και εσείς ξέρετε την μέθοδο, διδάξτε µού την.

ΑΠ: Μα, φίλε µου, εσείς µου ζητάτε κάτι το καταπληκτικό. Θέλω να ξέρετε ότι σε εμάς τους Γνωστικούς δεν µας αρέσει ο εγωισμός. Εγώ γνωρίζω τα κλειδιά και µε μεγάλη µου χαρά θα σας διδάξω ένα από αυτά.

Κατ’ αρχήν είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι η φύση δεν είναι κάτι το ασυνείδητο όπως πολλοί νομίζουν. Η φύση είναι στην πραγματικότητα η μητέρα φύση, διαθέτει εξαιρετικές ψυχικές δυνάμεις τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μπούμε στην 4η διάσταση µε την θέλησή µας συνειδητά, θετικά. Ξαπλώστε από την πλευρά της καρδιάς µε το κεφάλι τοποθετημένο πάνω στην αριστερή παλάμη. Συγκεντρωθείτε έντονα στην Μητέρα-Φύση, καλέστε την, ικετέψτε την, προσευχηθείτε σε αυτήν µε φράσεις που βγαίνουν από την καρδιά σας, µε λόγια απλά να σας μεταφέρει στην 4η διάσταση, σε ένα οποιοδήποτε δάσος, σε ένα κοντινό σημείο και όταν αρχίσετε να αισθάνεστε τα πόδια και τα χέρια σας σε κατάσταση κόπωσης, όταν αρχίσετε να νυστάζετε αισθανόμενος υπνηλία, γεμάτος έντονη πίστη, σηκωθείτε από το κρεβάτι σας λέγοντας: Μητέρα µου, στο όνομα του Χριστού σου ζητώ να µε πας µε το σώμα µου στο τάδε μέρος (πείτε τώρα το μέρος που θα θέλατε να πάτε).

Σας συμβουλεύω, καλέ µου φίλε, πριν βγείτε στο δρόμο κάνετε πρώτα ένα αλματάκι µε την πρόθεση να αιωρηθείτε στο γύρω περιβάλλον για να βεβαιωθείτε ότι είστε στην 4η διάσταση. Είναι σαφές ότι αν δεν αιωρείστε, αν δεν καταφέρνετε να κρατηθείτε μετέωρος στην ατμόσφαιρα είναι γιατί ακόμα δεν μπήκατε στον κόσμο της 4ης διάστασης. Σε αυτήν την περίπτωση, ξαπλώστε πάλι στο κρεβάτι και επαναλάβετε το πείραμα. Μερικά άτομα πετυχαίνουν αμέσως ενώ άλλα κάνουν μήνες ή και χρόνια μέχρι να μάθουν.

Είναι επείγον να ξέρετε ότι κάθε άνθρωπος έχει την ιδιαίτερη μητέρα-φύση του, η οποία είναι η νοήμων αρχή που δημιούργησε το φυσικό σώμα, που ένωσε το σπερματοζωάριο µε το ωάριο για την γονιμοποίηση και που έδωσε μορφή σε κάθε οργανικό κύτταρό του.

Η ιδιαίτερη Θεϊκή µας Μητέρα, μπορεί να µας βοηθήσει µε την προϋπόθεση ότι θα έχουμε σωστή συμπεριφορά. Δουλέψτε πάνω σε αυτήν την τεχνική και όταν φτάσετε στην επιτυχία, θα μπορέσετε να μπείτε στην 4η διάσταση και να συναντήσετε όλα τα στοιχειώδη πλάσματα της φύσης.

4. Σε µια πυκνή τροπική ζούγκλα στην επαρχία Χοϊλα της Κολομβίας συνέβη το εξής περιστατικό: Ένας χωρικός που είχε ξαπλώσει για να κοιμηθεί, την ώρα που τον έπαιρνε ο ύπνος, άκουσε θορύβους γύρω από το σπίτι του και µια φωνή που του έλεγε: «Άναψε το τζάκι, άναψε το τζάκι, άναψε το τζάκι».

Ο άνθρωπος δεν έδωσε σημασία και προσπαθώντας πάλι να κοιμηθεί άκουσε να του επαναλαμβάνουν τα ίδια λόγια τρείς φορές. Τότε σηκώθηκε, πήγε στο τζάκι και κάθισε δίπλα του. Όταν προχώρησε η νύχτα, ο χωρικός επέστρεψε στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί και άκουσε πάλι την ίδια φωνή να του λέει: «Άναψε το τζάκι, άναψε το τζάκι, άναψε το τζάκι» Ξύπνησε, σηκώθηκε και είδε ότι το τζάκι έσβηνε. Δυνάμωσε την φωτιά µε ξύλα και την ίδια ώρα του ήρθε στην μνήμη ένα όνειρο που είχε δει πριν 7 χρόνια όταν ζούσε σε άλλη περιοχή. Είχε δει ότι βρισκόταν µόνος σε µια ζούγκλα και του είχε επιτεθεί ένα θηρίο.

ΕΡ: Μπορείτε να µου εξηγήσετε ποιός του έδινε τις εντολές και τι σχέση είχαν αυτά µε το όνειρο που είχε δει εφτά χρόνια νωρίτερα.

ΑΠ: Αξιότιμε κύριε, σας απαντώ ευχαρίστως. Αυτά που µας είπατε είναι ενδιαφέροντα. Ο χωρικός αυτής της ιστορίας ονειρεύτηκε πριν από εφτά χρόνια την ιστορία που µας είπατε και είναι σαφές ότι το όνειρό του πραγματοποιήθηκε κατά γράμμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το όνειρο ήταν προφητικό και μετατράπηκε σε πραγματικότητα.

Αναμφισβήτητα, οι νεκροί ή καλύτερα θα λέγαμε, οι ψυχές των νεκρών που κάποτε όταν ήταν ζωντανοί ζούσαν στα τροπικά δάση σαν χοιροβοσκοί, βοήθησαν τον εν λόγω χωρικό βλέποντας τον κίνδυνο που διέτρεχε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτά τα τροπικά δάση υπάρχουν άγρια ζώα, τίγρεις, πάνθηρες, θηρία όλων των ειδών κ.τ.λ. Αυτοί οι νεκροί του υπέδειξαν την ανάγκη να ανάψει την φωτιά για να αποτρέψει τον κίνδυνο, για να προστατευτεί από αυτές τις νυχτερινές επιθέσεις, πιθανώς από τίγρεις και του μιλούσαν ξεκάθαρα. Βλέπετε ότι έχουμε αόρατους φίλους που αγρυπνούν για µας και µας βοηθούν;

5- Πριν από δύο χρόνια σε µια συγκέντρωση όπου λεγόντουσαν σπάνιες περιπτώσεις, ένα από τα άτομα που εργαζόταν σε µια εταιρία ηλεκτρικών ειδών µας διηγούταν ότι στην Σκωτία υπήρχαν πολλά φαντάσματα και ότι τον ίδιο τον ξάφνιασε η ακόλουθη περίπτωση: Ένας φίλος του, του διηγούταν ότι είχε γίνει φίλος µε ένα φάντασμα και κουβέντιαζε επί ώρες μαζί του. Το φάντασμα του έλεγε ότι του άρεσε να τρώει κάποια γλυκόξινα κεράσια που φύτρωναν σε σπάνια σημεία του δάσους. Καθώς δεν τον πίστεψαν, σκέφτηκε να τους το αποδείξει προτείνοντας στο φάντασμα να τον οδηγήσει στο σημείο όπου υπήρχαν τα κεράσια που τόσο του άρεσαν. Αλλά όπως δεν μπορούσαν να περπατήσουν μέχρι εκείνο το σημείο, υπέδειξε στο φάντασμα να µπει σε έναν πάνινο σάκο για να το μεταφέρει. Όταν το φάντασμα μπήκε στον σάκο, ο Σκωτσέζος έτρεξε στο σπίτι του φίλου του φωνάζοντας για να αποδείξει ότι ήταν φίλος με ένα φάντασμα το οποίο είχε κλεισμένο στον πάνινο σάκο. Αλλά πόσο μεγάλη ήταν η έκπληξή του όταν ανοίγοντας τον σάκο το βρήκε άδειο. Βγήκε απογοητευμένος και ντροπιασμένος από το σπίτι και πήρε την κατεύθυνση του σημείου που βρισκόντουσαν τα γλυκόξινα κεράσια που τόσο άρεσαν στο φάντασμα. Στον δρόμο αντιλήφτηκε ότι κάτι κινιόταν στον πάνινο σάκο που ακόμα κρατούσε στα χέρια του. Φτάνοντας στο μέρος µε τα κεράσια πήδηξε από τον σάκο ένα άσπρο κουνελάκι που άρχισε να καταβροχθίζει τα κεράσια και στην συνέχεια μεταμορφώθηκε σε φάντασμα.

Βλέποντάς το ο Σκωτσέζος το μάλωσε λέγοντας: Δεν βλέπεις ότι εξ αιτίας σου έγινα ρεζίλι στους φίλους µου; Απαντώντας του το φάντασμα του είπε ότι δεν προσφερόταν για τέτοιου είδους επιδείξεις και ότι αν ήθελε να συνεχίσει να είναι φίλοι θα του υποσχόταν ότι δεν θα το ξαναχρησιμοποιούσε για να πείσει τους φίλους του για την φιλία που τους ένωνε.

ΕΡ: Είναι δυνατόν τα φαντάσματα να εξαφανίζονται και να εμφανίζονται αλλάζοντας μορφή;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά σας απαντώ. Μας έχει ειπωθεί ότι αυτά τα φαντάσματα παίρνουν αρσενική μορφή πολύ όμορφη, µε ξανθά μαλλιά και ροδαλό δέρμα. Μερικοί μάλιστα βεβαιώνουν ότι αυτά ερωτεύονται τις νέες κοπέλες που ζούνε στο δάσος και τους κάνουν υπέροχες σερενάτες. Παλιές παραδόσεις λένε ότι µόνο όταν τα ανταγωνιστείς µε ορχήστρα που παίζει καλύτερη μουσική μπορείς να τα απομακρύνεις.

Αυτό που µας διηγηθήκατε είναι πολύ ενδιαφέρον. Βλέπετε πως μπορεί κανείς να γίνει φίλος µε ένα φάντασμα. Δυστυχώς αυτός ο Σκωτσέζος έκανε το λάθος να θέλει να κάνει επίδειξη µε τον αόρατο φίλο του. Σίγουρα τα φαντάσματα είναι εχθροί της επίδειξης. Όταν χαρίζουν την φιλία τους το κάνουν ειλικρινά. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν τάσεις επιδειξιομανίας, και αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Γιατί πήρε αυτό το πλάσμα την μορφή μικρού κουνελιού; Αυτό δεν είναι κάτι το σπάνιο. Γιατί καταβρόχθιζε τα κεράσια; Μην παραξενεύεστε με αυτό. Τα πλάσματα αυτά τρώνε συγκεκριμένες ουσίες, καρπούς της φύσης. Είναι πλάσματα που υπάρχουν, που έχουν ζωή, ζούνε κανονικά στην 4η διάσταση αλλά σε ορισμένα απόμερα σημεία των δασών. Μπορούν και να γίνονται ορατά και απτά στον άνθρωπο µε σάρκα και οστά όταν το θέλουν. Οι μάταιοι άνθρωποι του κόσμου µας δεν παραδέχονται τίποτε από αυτά γιατί είναι τελείως υποταγμένοι στην βαρβαρότητα, έχουν εκφυλίσει τις ψυχικές τους αισθήσεις και έχουν γίνει υπερβολικά υλιστές.

Εμείς οι Γνωστικοί σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε ασκήσεις και συστήματα για να αναπτύξουμε τις ψυχικές ικανότητες και µέσω κάποιων μεθόδων μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια να έρθουμε σε επαφή όχι µόνο µε τα φαντάσματα αλλά και µε όλα τα στοιχειώδη πλάσματα της Δημιουργίας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

ΜΑΓΙΣΣΕΣ

1- Σε ένα αγρόκτημα που κατοικούσαν τον καιρό των Ισπανών κατακτητών, ακουγόντουσαν τακτικά θόρυβοι τα μεσάνυχτα και φαινόταν να φτάνει ένας άντρας πάνω σε άλογο που ξεκαβαλίκευε και μπαίνοντας στο σπίτι να ανοίγει όλες τις πόρτες των δωματίων. Μια μέρα ο διοικητής του αγροκτήματος αποφάσισε να βγει για να δει τι ήταν αυτό που προκαλούσε τους θορύβους.

Είδε τότε στην αυλή έναν ιππέα στον οποίο είπε: «Στο όνομα του Παντοδύναμου Θεού, πες µου τι θέλεις;».

Απαντώντας ο ιππέας του είπε «Συνόδεψέ µε». Ο διοικητής τον ακολούθησε μέχρις ένα ρυάκι κοντά στο αγρόκτημα όπου ο ιππέας σταμάτησε λέγοντας: «Σε αυτό το σημείο υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός που σε ικετεύω να ξεθάψεις». Ο διοικητής τον ξέθαψε και αμέσως σταμάτησαν οι θόρυβοι στο αγρόκτημα.

ΕΡ: Μπορείτε να µου πείτε κάτι σχετικό με αυτήν την ιστορία;

ΑΠ: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ασυνήθης και μοναδική ιστορία έχει γερές βάσεις. Όταν μιλάμε για την ζωή πρέπει να δίνουμε έμφαση σε ορισμένες υπερβατικές ιδέες. Είναι σίγουρη η ύπαρξη ανωτέρων διαστάσεων στο διάστημα.

από την έρευνα προκύπτει µε μεσημβρινή διαύγεια ότι στην άγνωστη διάσταση ζουν οι ψυχές των νεκρών. Αποτέλεσμα απτό και έκδηλο αυτού είναι η υλοποίηση μιας μεταφυσικής οντότητας. Είναι σίγουρο ότι ο νεκρός που ίππευε το περίφημο άλογο και που μίλησε έτσι στον κατάπληκτο διοικητή, είχε αφήσει θαμμένο έναν πολύτιμο θησαυρό. Οι τύψεις, η συναισθηματική σύνδεση µε το τιποτένιο μέταλλο κ.τ.λ. κ.τ.λ., ήταν περισσότερο από αρκετό κίνητρο για να προκαλέσει την ασυνήθιστη εμφάνιση. Ενδιαφέρον αποτέλεσμα το γεγονός μιας τόσο έκδηλης υλοποίησης ψυχικού τύπου.

Σε αυτό το γεγονός πρέπει να βεβαιώσουμε µε αυστηρό τόνο ότι εκείνος ο νεκρός είχε εγκαταλείψει την άγνωστη διάσταση για να µπει στον φυσικό κόσμο όπου έγινε ορατός και απτός. Είναι ευνόητο ότι ξεθάβοντας τον θησαυρό οι παράξενοι θόρυβοι σταμάτησαν.

Περιπτώσεις σαν αυτήν αφθονούν σε όλα τα μέρη. Εδώ στο Μεξικό, οι Πλατεάντος άφησαν κρυμμένους αμύθητους θησαυρούς και μέχρι τώρα συμβαίνουν εξαιρετικά ψυχικά φαινόμενα. Τα ίδιο συμβαίνει σε όλα τα μέρη του κόσμου.

2- Μια Μεγάλη Πέμπτη, κάποιοι περνώντας από την λιμνοθάλασσα του Μοντιβέρ, αντίκρισαν µια πανέμορφη γυναίκα µε χρυσόξανθα μαλλιά τόσο μακριά που κάλυπταν το σώμα της. Η γυναίκα αυτή κολυμπούσε στην μέση της λιμνοθάλασσας. Μετά από κάποιες στιγμές που την παρατηρούσαν έμειναν έκπληκτοι όταν την είδαν να εξαφανίζεται από μπροστά τους.

ΕΡ: Θα μπορούσατε να µου πείτε τι είδους γυναίκα μπορούσε να είναι αυτή;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα απαντήσω στον κύριο. Πριν λίγο μιλήσαμε καθαρά για τα στοιχειώδη πλάσματα της φωτιάς, των υδάτων, του αέρα και της γης. Με κανένα τρόπο δεν είναι παράξενο ένα από τα στοιχειώδη µε μορφή γυναίκας απαράμιλλης ομορφιάς να γίνει ορατή στους ανθρώπους στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης. Αυτές οι Οντίνες έχουν τα παλάτια τους στο βάθος των υδάτων και σίγουρα η παρουσία τους δίνει λάμψη στο μυστήριο τοπίο.

Κάποια φορά, ταξιδεύοντας µε πλοίο στον Ατλαντικό Ωκεανό, είχα και εγώ µια παρόμοια εμπειρία. Όταν ο ήλιος άρχισε να ανατέλλει από τα βαθειά νερά, είδα δύο πανέμορφες Νηρηίδες που περπατούσαν πάνω στον αφρό σε αντίθετη κατεύθυνση µε το μικρό µας πλοίο.

Η µία είχε χρώμα βιολετί όχι µόνο στα μαλλιά και στα µάτια της αλλά και στον χιτώνα και στα σανδάλια της. Η δεύτερη είχε χρώμα κοραλλί και η κορμοστασιά της ήταν μεγαλειώδης και θεσπέσια.

Το πανέμορφο δίδυμο κάτι µου είπε και μετά κάθισε πάνω στους ύφαλους παρατηρώντας µε. Δεν αρνούμαι ότι συνδέθηκα φιλικά με αυτές τις Νηρηίδες της απέραντης θάλασσας.

Αυτές φτιάχνουν τις κατοικίες τους µε αιθερικό υλικό στο αβυσσαλέο βάθος του τρικυμιώδη ωκεανού και μάλιστα λένε ότι όταν ερωτεύονται κάποιον άντρα παίρνουν την ψυχή του για να ζήσουν μαζί του στην θαλάσσια κατοικία τους.

3- Εδώ στο Μεξικό, την εποχή της Ιεράς Εξέτασης συνέβηκε µια παράξενη περίπτωση μαγείας. Δύο γυναίκες κατηγορήθηκαν μπροστά στο Ιερό Δικαστήριο και όταν οι κληρικοί και φύλακες πήγαν στο σπίτι τους είδαν πάνω σε ένα κρεβάτι µόνο τέσσερα πόδια και τα σώματα δεν ήταν εκεί, απουσίαζαν.

Οι κληρικοί άρχισαν τους εξορκισμούς και τους αφορισμούς όλων των ειδών. Σύντομα συνέβη κάτι παράξενο: δυο φριχτά κοράκια εισέβαλαν στο δωμάτιο μπροστά στους έκπληκτους κληρικούς και έτρεξαν στο κρεβάτι όπου βρισκόντουσαν τα πόδια. Οι κληρικοί τρομοκρατημένοι έμειναν κατάπληκτοι βλέποντας αυτά τα πουλιά των κακών οιωνών να παίρνουν ανθρώπινη μορφή. Τα πόδια συμπλήρωσαν το σώμα αυτών των γυναικών που λίγες στιγμές νωρίτερα ήταν θλιβερά πλάσματα του αέρα.

Η Ιερά Εξέταση μετά από δίκη, καταδίκασε τις δύο αυτές μάγισσες να πεθάνουν στην πυρά.

ΕΡ: Μπορείτε Δάσκαλε, να µου δώσετε κάποια εξήγηση;

ΑΠ: Η περίπτωση που µας διηγηθήκατε είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα αξίζει µια απάντηση. Πολλά έχουν ειπωθεί για την μαγεία και κατά τον Μεσαίωνα πολλές γυναίκες πέθαιναν στην πυρά κατηγορούμενες για αυτό το έγκλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι δύο γυναίκες ήταν απλά µαύρες μάγισσες που ήξεραν να βάζουν το φυσικό τους σώμα στην 4η διάσταση για να μπορούν να πετάνε στον αέρα ή να περπατούν πάνω στο νερό ή ακόμα να συμμετέχουν σε φρικιαστικές δραστηριότητες.

Μας έχει ειπωθεί ότι εδώ στο Μεξικό αυτά τα φριχτά πλάσματα μπορούν κατά βούληση να αφήνουν τα φυσικά πόδια τους για να μπορούν να πετάνε µε άνεση.

από αυστηρά ιατρική άποψη, στο φως της επίσημης ανατομίας, σίγουρα κανένας γιατρός δεν θα δεχόταν αυτήν την τρομερή διαπίστωση.

Αυτές τις στιγμές µου έρχονται στην μνήμη οι Μάγισσες της Tεζάλια και οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου. Λένε ότι ο Απουλέγιο μεταμορφωνόταν σε γάιδαρο.

Δεν έχετε ακούσει να μιλάνε για την λυκανθρωπία και για τον λυκάνθρωπο; Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει απεριόριστες δυνατότητες που οι επιστήμονες ούτε να υποπτευτούν μπορούνε.

Όταν ένα φυσικό σώμα βυθίζεται στην 4η διάσταση μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή ή και να αποχωρίζεται από ορισμένα µέλη του. Είναι αναμφισβήτητο ότι αν οι σύγχρονοι επιστήμονες άκουγαν τις απόψεις µας θα αγανακτούσαν διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους και αστράφτοντας και βροντώντας θα έλεγαν τα τρομερότερα λόγια για µας τους αδελφούς του Γνωστικού Κινήματος.

Η επίσημη επιστήμη δεν είναι όλη η επιστήμη. Θα έρθει η μέρα που οι σοφοί θα μπορέσουν να εξακριβώσουν την ύπαρξη της 4ης διάστασης και τις απεριόριστες μεταφυσικού τύπου δυνατότητές της.

Το να μπορούν οι μάγισσες να αποχωρίζονται τα πόδια τους ή να μεταμορφώνονται σε ζώα δεν είναι κάτι το καινούργιο. Ο Τρώας Αινείας συνάντησε στις Νήσους Στροφάδες αυτά τα όρνια που είχαν πάρει την μορφή της βδελυρής Κελαινούς που τόσα βάσανα του προξένησε.

Αυτοί που κοροϊδεύουν τα λόγια µας δεν έχουν παρά να μελετήσουν την Αινειάδα του Βιργίλιου του ποιητή της Μάντοβα.

Με κανέναν τρόπο δεν υμνούμε αυτά τα θλιβερά πλάσματα του σκότους. Είναι σίγουρο ότι τα περιμένουν ένα φριχτό τέλος στον κόσμο της κόλασης. Όποιος μελέτησε την Θεία Κωμωδία του Δάντη, θα συνάντησε τις μάγισσες του Ακελάρρε του Αβέρνο που βασάνιζαν µε τα γαμψά τους νύχια τα ανθρώπινα πλάσματα.

Άσπλαχνες Άρπυιες που προκαλούσαν τον θυμό του Θεού και της Θεϊκής Μητέρας, ριχνόντουσαν στο μαύρο βάραθρο.

4- Δάσκαλε, εσείς έχετε πει πολλά στα βιβλία σας για την 4η διάσταση, αλλά μερικοί µου λένε πως δεν πιστεύουν ότι υπάρχει γιατί θέλουν να την δούνε απτά.

Εγώ δεν ήξερα να τους δώσω την πρέπουσα απάντηση και θα ήθελα να µου εξηγήσετε µε ποιον τρόπο να τους απαντώ.

ΑΠ: Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Αυτό δεν είναι θέμα πίστης. Εμείς μιλάμε για επιστημονικά δεδομένα. Τα πιστεύω είναι για θρησκευτικά θέματα αλλά η επιστήμη είναι κάτι διαφορετικό. Σας παρακαλώ προσέξτε µε. Η 4η διάσταση είναι ο χρόνος και όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για την 4η διάσταση ας μελετήσει την θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Ας πούμε ότι είστε καθισμένη σε ένα τραπέζι και γράφετε. Αν παρατηρήσετε αυτό το έπιπλο θα δείτε ότι έχει τρεις διαστάσεις: μήκος, πλάτος και ύψος. Ωστόσο υπάρχει και µια τέταρτη κάθετος και αυτή είναι ο χρόνος. Πόσο χρόνο έκανε ο ξυλουργός για να φτιάξει αυτό το τραπέζι;

Την τέταρτη διάσταση την βλέπουμε όλοι γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος που να µην έχει µια συγκεκριμένη ηλικία. Υπάρχουν άνθρωποι που μόλις γεννήθηκαν, άλλοι είναι είκοσι ετών και πολλοί γέροι που αντικρίζουν τον θάνατο. Ο χρόνος είναι δύο ειδών: ο χρονομετρικός χρόνος που είναι καθαρά επιφανειακός και ο χρόνος του χώρου που είναι ο βασικός.

Σκεφτείτε, δεν σας μιλώ για υποθέσεις, μιλάμε για θέματα καθαρά επιστημονικά. Είναι απαραίτητο να έχετε λίγη ωριμότητα για να καταλάβετε.

Η κατάκτηση του διαστήματος, τα διαστημικά ταξίδια θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αν δεν καταφέρναμε να κατακτήσουμε τον χρόνο, που σημαίνει την 4η διάσταση.

Αν ένα διαστημόπλοιο μπορούσε να βγει από τον κόσμο µας µε την ταχύτητα του φωτός (300.000 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο) και αν μετά από κάποιες ώρες ταξιδιού επέστρεφε στην γη διατηρώντας την ίδια ταχύτητα, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι στην επιστροφή του το πλήρωμα του δεν θα έβρισκε τον κόσμο που άφησε αλλά έναν μελλοντικό κόσμο, µια γη εξελιγμένη κατά χιλιάδες χρόνια. Αυτό το απέδειξε ο Αϊνστάιν µε μαθηματικούς υπολογισμούς. Την ημέρα που οι επιστήμονες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την ταχύτητα του φωτός θα έχουν κατακτήσει τον χρόνο, µε άλλα λόγια θα έχουν κατακτήσει, την 4η διάσταση. Αυτό είναι όλο.

Ο κόσμος των τριών διαστάσεων είναι το αποτέλεσμα της ταχύτητας του φωτός στο τετράγωνο. Αν ξεπεράσουμε την ταχύτητα του φωτός θα μπούμε στην 4η διάσταση. Οι μάγισσες της ιστορίας που µας είπατε, µε σκοτεινές μεθόδους στιγμιαία διασχίζουν το φράγμα της ταχύτητας του φωτός και εισέρχονται στην 4η διάσταση. Ωστόσο αυτές οι μέθοδοι δεν είναι κάτι που συνιστάται. Υπάρχουν άγιες και αγνές μέθοδοι όπως αυτές του Αγίου Πέτρου, του απόστολου του Ιησού ή του Θεϊκού Ναζωραίου, µέσω των οποίων μπορούμε να μπούμε στην 4η διάσταση.

5- Σε µια συγκέντρωση λεγόταν ότι οι γιαγιάδες κάποιων από τους παρισταμένους διηγιόντουσαν την ακόλουθη περίπτωση για τις μάγισσες. Ότι την εποχή της Επανάστασης κάποιοι άνθρωποι βρήκαν διάφορα ζευγάρια πόδια ανάμεσα στις στάχτες ενός τζακιού ή των μεγάλων μαγκαλιών που χρησιμοποιούσαν τότε στα χωριάτικα σπίτια. Τρομαγμένοι από την ανακάλυψή τους περίμεναν να δουν τι θα επακολουθούσε και έμειναν έκπληκτοι, όταν μετά από λίγο έβλεπαν να έρχονται μάγισσες µε τις σκούπες τους χωρίς πόδια, να ξαναφορούν τα πόδια τους µε μαγική τέχνη και να γιορτάζουν το γεγονός µε µια παράξενη τελετή. Μετά επέστρεφαν στα σπίτια τους σαν κανονικοί άνθρωποι.

Αυτές οι φήμες κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα στις γειτονιές της περιοχής προξενώντας μεγάλο φόβο.

ΕΡ: Θα είχατε την καλοσύνη να µας εξηγήσετε αν είναι αληθινές αυτές οι ιστορίες;

ΑΠ: Αξιότιμε κύριε, έχουμε ήδη μιλήσει µε σαφήνεια για αυτό το θέμα και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι αυτές οι ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές. Αυτά τα καταχθόνια πλάσματα εδώ στο Μεξικό αποχωρίζονται τα πόδια τους όταν μπαίνουν στην 4η διάσταση.

6- ΕΡ: Τίποτε περισσότερο εδώ στο Μεξικό;

ΑΠ: Ναι, όσοι έχουμε εξερευνήσει τα συγκεκριμένα πεδία της μεταφυσικής γνωρίζουμε ότι η αποχώρηση από τα πόδια γίνεται µόνο εδώ στην πατρίδα μας.

Έχουμε εξερευνήσει πολλές χώρες και μέρη και η έρευνα µας έχει οδηγήσει πολύ μακριά.

Επιτρέψτε µου να σας πληροφορήσω ότι στην Σαλαμάνκα της Ισπανίας υπάρχει το Κάστρο του Κλίνγκσορ μέσα στο οποίο λειτουργεί το σαλόνι της μαγείας. Οι φρικιαστικές μάγισσες που υπάγονται σε αυτό το άντρο του σκότους συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις χωρίς να αφήνουν τα πόδια τους στο κρεβάτι τους, ούτε στην βάση της καμινάδας ούτε πουθενά άλλου. Αυτή η τάξη ανθρώπων φεύγουν και επιστρέφουν όλο και πιο διεστραμμένοι και στο τέλος πέφτουν μέσα στην σκοτεινή άβυσσο όπου ακούγονται µόνο οι θρήνοι, τα ουρλιαχτά και τα τριξίματα των δοντιών.

7- Σε κάποιο μέρος που γνώρισα στην Νότιο Αμερική είχα ξαπλώσει ανάσκελα όταν άκουσα θορύβους στην πλευρά των δωματίων όπου ήταν και το δικό µου.

Αντιλήφτηκα µια δυσάρεστη μυρουδιά που έμπαινε κάτω από την πόρτα µου και μερικά λεπτά αργότερα αισθάνθηκα κάποιον να µε αγγίζει στο στήθος κάνοντας µου το σώμα να παραλύσει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να κάνω οποιαδήποτε μυϊκή κίνηση. Τότε σκέφτηκα ότι το µόνο που μπορούσα να κάνω ήταν νοερά το σημείο του πύρινου αστεριού µε τις πέντε κορυφές και η οντότητα εξαφανίστηκε.

ΕΡ: Μπορείτε να µου κάνετε την χάρη Δάσκαλε, να µου πείτε τι οντότητα ήταν αυτή;

ΑΠ: Θα σας απαντήσω αξιότιμε κύριε. Ξέρουμε από την άμεση εμπειρία ότι αυτά τα φριχτά πλάσματα του Ακελάρε συνήθιζαν να γραπώνονται στα σώματα των θυμάτων τους είτε για να δαγκώσουν το σώμα προξενώντας φριχτά σημάδια στο δέρμα τους, είτε για να αποσπάσουν την ψυχή τους και να την μεταφέρουν σε άλλο μέρος του κόσμου, είτε για να τα βασανίσουν µε οποιοδήποτε τρόπο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, σας συμβουλεύω να προσευχηθείτε µε δύναμη και να απαγγείλετε τον Εξορκισμό των 7 του Σοφού Σολομώντα ή τον Εξορκισμό των 4.

Αυτό το είδος των προσευχών είναι καταπληκτικής αποτελεσματικότητας για την πνευματική και φυσική άμυνα. Με αυτές τις προσευχές αναγκάζουμε τις φρικιαστικές Άρπυιες να απομακρυνθούν και να µας αφήσουν ήσυχους.

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ

-Caput mortum, imperit tibi Dominus

per vivum et devotum serpentem.

-Cherub, imperit tibi Dominus per Adam-Jot-Chavah.

-Aquila errans,imperit tibi Dominus per alas tauri.

-Serpens, imperit tibi Dominus Te-tra-gram-maton

per Angelum et leonem.

-Michael! Gabriel! Raphael! Anael!

-Fluat udor per spiritum Elohim.

-Maneat terra per Adam Jot-Chavah.

-Fiat firmamentum per Ia-hu-ve-hu Zabaoth.

-Fiat Judicium per ignem in virtute Michael.

Άγγελε με τα νεκρά μάτια, υπάκουσε ειδάλλως διαλύσου με αυτό το Άγιο Ύδωρ.

Φτερωτέ ταύρε, εργάσου ειδάλλως γύρνα στην γη, αν δε θέλεις να σε τρυπήσω με αυτό το σπαθί.

Αλυσοδεμένε αετέ, υπάκουσε σε αυτό το σημείο, ειδάλλως αποτραβήξου μπρος σε αυτό το φύσημα.

Ευκίνητε όφη, σύρσου στα πόδια μου ειδάλλως θα βασανιστείς από την Ιερή Φωτιά και εξατμίσου με τα αρώματα που καίω.

Ας επιστρέψει το νερό στο νερό, ας φλέγεται η φωτιά, ας κυκλοφορεί ο αέρας, ας κατακρημνιστεί η γη πάνω στην γη, λόγω της αρετής του Πενταγράμματος που είναι το Άστρο στο Χάραμα,

Και στο όνομα του Τετραγράμματος που είναι γραμμένο στο κέντρο του Σταυρού του Φωτός.

Αμήν. Αμήν. Αμήν.

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ

Στο όνομα του Μιχαήλ να σε διατάζει ο Ιεχωβάς και να σεαπομακρύνει από εδώ Chavajot.

Στο όνομα του Γαβριήλ, να σε διατάζει ο Adonai και σεαπομακρύνει από εδώ Bael.

Στο όνομα του Ραφαήλ, εξαφανίσου ενώπιον του Elial, Samgabiel.

Για τον Samael Zabaoth και στο όνομα του Elohim Gibor,απομακρύνσου Andramelek.

Για τον Zachariel και τον Sachel-Melek, υπάκουσε ενώπιον του Elvah, Sanagabril.

Στο όνομα το άγιο και ανθρώπινο του Schaddai, και για το σημείο του Πενταγράμματος που έχω στο δεξί χέρι, στο όνομα του αγγέλου Anael, για την δύναμη του Αδάμ και της Εύας που είναι Jot-Chavaj ,αποσύρσου Lilith, άφησέ μας ήσυχους Nahemah.

Για τους Άγιους Elohim και στο όνομα των Τζιν: Cashiel, Sehaltiel, Aphiel και Zarahiel υπό την προσταγή του Orifiel, αποσύρσου από εμάς Moloch. Εμείς δε θα σου δώσουμε τα παιδιά μας για να τα καταβροχθίσεις.

Αμήν. Αμήν. Αμήν

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

1- Φίλοι µου, είναι επείγον να μάθετε να ταξιδεύετε μέσα στην 4η διάσταση. Σε πολλούς θα φαινόταν δύσκολη µια τέτοια μάθηση ενώ σας βεβαιώνω ότι δεν είναι και τόσο κοπιαστική. Αυτό που χρειάζεται είναι δυνατή θέληση, ακούραστη επιμονή και απεριόριστη υπομονή.

Αυτές τις στιγμές µου έρχονται στην μνήμη ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις Χίνας. Όταν είχα αρχίσει την εκπαίδευση µου, σίγουρα κοπίασα λίγο. Ξάπλωνα ήρεμος στο κρεβάτι µε το κεφάλι ακουμπισμένο στην αριστερή µου παλάμη.

Συγκεντρωνόμουν πάνω στην μητέρα φύση µου και στον Χριστό παρακαλώντας τον µε όλη µου την καρδιά να μεταφέρει το σάρκινο σώμα µου σε μακρινά μέρη της γης. Όταν αισθανόμουν κάποια κατάσταση κόπωσης, όταν άρχιζα να νυστάζω, σηκωνόμουν αργά και απαλά και έβγαινα στην αυλή του σπιτιού. Εκεί έκανα μεγάλα άλματα µε σκοπό να αιωρηθώ στο διάστημα. Πολλές φορές έβρεχε και έπρεπε να αντέξω το νερό και το κρύο. Ντυμένος µε την πυτζάµα µου και βλέποντας ότι δεν αιωρούμουνα, επέστρεφα στο κρεβάτι µου για να επαναλάβω το πείραμα µία ή περισσότερες φορές κατά την διάρκεια της νύχτας. Ήμουν σε πλήρη εγρήγορση, το σώμα µου γινόταν αδύναμο, η όψη µου γινόταν ωχρή και τα µάτια µου γέμιζαν από μαύρους κύκλους από την έντονη προσπάθεια αλλά ήμουν πεισματάρης και κάποια μέρα έφτασα στην επιτυχία.

Σε κατάσταση υπνηλίας σηκώθηκα από το κρεβάτι και έκπληκτος συνάντησα τρεις κύριες στο δωμάτιο µου. Η µία µε βοήθησε να σηκωθώ από το κρεβάτι µου ενώ οι άλλες δύο μπροστά στο τραπέζι έριχναν κλήρους. Προφανώς ο κλήρος είχε πέσει στην κυρία που µε σήκωσε από το κρεβάτι µε βοήθησε να βγω από το δωμάτιο, µε οδήγησε στον μεγάλο διάδρομο που έβγαζε στον δρόμο, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και µε έβγαλε στον δρόμο. Στην συνέχεια είδα και άλλα άτομα που έκαναν το ίδιο µε µένα.

Η εν λόγω κυρία µου είπε ότι μπορούσα να αιωρηθώ στο περιβάλλον και κάνοντάς το αισθάνθηκα μεγάλη χαρά. Δεν αρνούμαι ότι υπήρχε και κάποια απρονοησία στις πράξεις µου αφού σύντομα γεμάτος χαρά πέταξα στα σύννεφα όπως πεταγόμουνα προς την γη να πετάξω πάνω από τα σπίτια, τους θόλους των εκκλησιών κ.τ.λ.

ΕΡ: Και δεν σας έβλεπε κανείς;

ΑΠ: Ω! εκλεκτή κυρία, σας βεβαιώνω κανείς δεν µε έβλεπε γιατί το σώμα µου είχε µπει στην 4η διάσταση, είχε δραπετεύσει από τον κόσμο των τριών διαστάσεων και για αυτό είχα γίνει αόρατος στους ανθρώπους αυτού του κόσμου.

Η κυρία µε πήγε στην Νέα Υόρκη όπου συνάντησα έναν κύριο που έκανε το ίδιο µε µένα. Η κυρία τον είχε βοηθήσει και εκείνον να βγει από το σπίτι του, έτσι που να, είμαστε τώρα δύο οι ταξιδιώτες της 4ης διάστασης. Διασχίσαμε τον Ατλαντικό Ωκεανό και μετά πετάξαμε πάνω από την Ευρώπη, περνώντας πάνω από ερειπωμένες πόλεις αφού ήταν τότε η εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο άνθρωπος µου είπε: «Δεν ξέρω τι βλέπω σε σένα, αλλά το µόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει μέσα σου πολλή φιλοσοφία και πολύς αποκρυφισμός». Του απάντησα: «Σωστά. Είμαι αποκρυφιστής και εσωτεριστής. Με λένε Σαµαέλ Αούν Βεόρ». Ο κύριος µε προειδοποίησε για τους κινδύνους που υπήρχαν στον Ευρωπαϊκό χώρο λόγω του Πολέμου και ότι έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί αν µας συνέβαινε να βγούμε από την 4η διάσταση θα πέφταμε σε αυτές τις χώρες χωρίς κανένα έγγραφο ταυτότητας και είτε θα µας δολοφονούσαν είτε θα µας έριχναν στην φυλακή. Έχετε δίκιο, του απάντησα, δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να βγούμε από την 4η διάσταση.

Κατά την διαδρομή μπήκαμε για λίγο σε ένα μοδιστράδικο. Η κυρία που µας οδηγούσε µας εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει μερικά άτομα που ζούσαν εκεί ενώ εμείς παραμέναμε στο διπλανό δωμάτιο και κουβεντιάζαμε. Όταν βγήκαμε από αυτό το σπίτι συνεχίσαμε τον δρόμο µας αιωρούμενοι διασχίζοντας τον ουρανό της Ευρώπης για να φτάσουμε στο μέρος που σχεδιάζαμε. Όταν τέλειωσαν οι έρευνες που είχα να κάνω αποσπάστηκα από την οδηγό και τον φίλο µου και επέστρεψα σπίτι µου. Τώρα βλέπετε αξιότιμοι φίλοι και φίλες πώς µε θέληση και υπομονή μπορείτε να μάθετε να βάζετε τον εαυτό σας μέσα στην 4η διάσταση.

Εμένα προσωπικά αυτό µου στοίχησε περίπου ένα χρόνο πικρίας.

ΕΡ: Πώς ήξερε η οδηγός ότι σε αυτό το σπίτι που αναφέρατε, χρειαζόντουσαν βοήθεια και τι είδους βοήθειας ήθελαν;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα απαντήσω στην ερώτηση σας αξιότιμη κυρία. Είναι φανερό ότι τα άτομα που ζούσαν σε κείνο το σπίτι ήταν φίλοι της οδηγού. Η βοήθεια που τους έδωσε είχε σχέση µε μελέτες της Χίνας και είχαν σκοπό να βοηθήσουν κάποιον να µπει στην 4η διάσταση. Αυτό είναι όλο.

ΕΡ: Πόσος χρόνος χρειάστηκε για αυτό το ταξίδι;

ΑΠ: Εκλεκτή µου κυρία, υπολογίζω ότι από το ξεκίνημα μέχρι την επιστροφή χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες.

ΕΡ: Πως μπορέσατε να επιστρέψετε µόνος;

ΑΠ: Αυτή η ερώτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και δίνει την ευκαιρία για µια ωραία εξήγηση. Συμβαίνει ότι στον κόσμο της 4ης διάστασης όλα επιστρέφουν στο αρχικό σημείο εκκίνησης. Αν ανοίξουμε µια πόρτα, αυτή κλείνει αυτόματα από μόνη της. Αν μεταφέρουμε ένα αντικείμενο από ένα σημείο σε ένα άλλο, αυτό το αντικείμενο επιστρέφει στο σημείο που βρισκόταν αρχικά. Για παράδειγμα, σε κάποια ευκαιρία βγήκα από το σπίτι µου για να µπω στην 4η διάσταση. Στάθηκα σε απόσταση ακριβώς ενός τετραγώνου και μετά έβγαλα την πυτζάμα µου, την πέταξα στο διάστημα και παρατηρούσα προσεκτικά το τι θα ακολουθούσε. Στην συνέχεια είδα µε έκπληξη την πυτζάμα µου να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, να επιστρέφει στο σπίτι, να μπαίνει από την πόρτα και να καταλήγει στο κρεβάτι.

Έτσι λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι παράξενο ότι έτσι αφήνοντας τον εαυτό µου να μεταφερθεί από την δύναμη της επιστροφής, γύρισα µε τρόπο θα έλεγα ενστικτώδη και αυτόματο στο υπνοδωμάτιο µου για να πάρει το σώμα µου την στάση που είχε αρχικά.

2- Σε µια χιονισμένη περιοχή της Νοτίου Αμερικής ένας βοσκός που πρόσεχε το κοπάδι του αισθάνθηκε κάπως κουρασμένος και πήγε σε µια μοναχική καλύβα συνοδευόμενος από τον σκύλο του. Άναψε µια φωτιά για να είναι πιο άνετα. Τα μεσάνυχτα άκουσε παράξενους θορύβους και θέλοντας να μάθει τι συμβαίνει είδε έναν άνθρωπο που το µόνο του ρούχο ήταν οι τρίχες του. Πήρε το τουφέκι του για να επιτεθεί στον παράξενο επισκέπτη ο οποίος του είπε: Φίλε µου, µη µε πυροβολείς, µη µου κάνεις κακό, έρχομαι µε ειρηνικό σκοπό. Του αφηγήθηκε πώς έφτασε σε αυτή την κατάσταση όταν πριν από πολλά χρόνια είχε υποσχεθεί στον εαυτό του να ζήσει μακριά από τον πολιτισμό και να µην ξαναντικρύσει καμιά γυναίκα. Ο βοσκός του πρόσφερε τροφή και στέγη και του είπε ότι ζούσε σε ένα αγρόκτημα όπου δεν υπήρχαν γυναίκες και ότι όταν θα ήθελε μπορούσε να τον επισκεφτεί για να κουβεντιάσουν μαζί και να φάει ότι του άρεσε. Μια κάποια μέρα που ο μαλλιαρός άντρας επισκέφτηκε τον βοσκό στο αγρόκτημα και κουβέντιαζε μαζί του παρατήρησε κάποιες γυναίκες να τον κοιτάζουν και τότε έφυγε για να µην ξαναγυρίσει ποτέ στο αγρόκτημα.

ΕΡ: Μπορείτε Δάσκαλε να µας εξηγήσετε γιατί πήρε την απόφαση να ζήσει στην μοναξιά και μακριά από τις γυναίκες;

ΑΠ: Με χαρά θα απαντήσω στην ερώτηση σας εκτιμητέ κύριε. Η ιστορία που µας είπατε είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σίγουρα είναι λυπηρή η περίπτωση του μαλλιαρού άντρα, αλλά σε αυτήν βλέπω και λίγη άγνοια. Το να κρύβεσαι από τις γυναίκες µου φαίνεται τελείως παράλογο γιατί θα ήταν αδύνατο να φτάσει κανείς στην απελευθέρωση, στην σωτηρία χωρίς αυτές, αφού αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο στην ζωή.

Η αγάπη είναι το θεμέλιο της απελευθέρωσης, της σωτηρίας, της φώτισης. Μόνο αγαπώντας μπορούμε να φτάσουμε στον Θεό. Μόνο αγαπώντας την αλήθεια μπορούμε να κατακτήσουμε την αιώνια ευτυχία. Εμείς γράψαμε πολλά έργα και αξίζει τον κόπο να τα μελετήσουν οι αναγνώστες µας. Ο «Τέλειος Γάμος» παραδείγματος χάριν είναι από τα βιβλία που μπορούν να διδάξουν τί είναι η αγάπη.

Υπάρχουν και άλλα σημαντικά κείμενα όπως για παράδειγμα το «Μυστήριο της Χρυσής Άνθισης», «Ο Πάρσιφαλ αποκαλυμμένος» και άλλα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο μαλλιαρός μετατράπηκε σε αγριάνθρωπο. Σε επαφή µε την φύση ανάπτυξε δέρμα γορίλλα μεταμορφώθηκε σε πιθηκάνθρωπο, αυτό είναι όλο.

3- Τον καιρό των αποικιών, δύο καβαλάρηδες πήγαιναν στην πόλη κάποια βροχερή μέρα. Προσπαθώντας να ξεκουραστούν και να προστατευτούν από την βροχή είδαν στα περίχωρα ένα χάνι όπου φαινόταν ότι γινόταν γιορτή αφού όσοι ήταν εκεί χόρευαν έπιναν και γελούσαν. Μπήκαν στο χάνι και συμμετείχαν στο γλέντι. Όταν αισθάνθηκαν κουρασμένοι, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο τους για να κοιμηθούν. Την άλλη μέρα όταν ξύπνησαν είδαν µε μεγάλη έκπληξη ότι σε αυτό το μέρος δεν υπήρχαν παρά σκόνη συσσωρευμένη από πολύ καιρό και ανθρώπινοι σκελετοί σκορπισμένοι παντού. Τρομοκρατημένοι έφυγαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

ΕΡ: Μπορείτε να µου πείτε σε τι οφείλεται αυτό το φαινόμενο;

ΑΠ: Ενδιαφέρουσα η ιστορία σας αξιότιμε κύριε. Εδώ έχουμε ένα θαυμάσιο φαινόμενο της 4ης διάστασης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δυο ταξιδιώτες είχαν µια στιγμιαία είσοδο στην 4η διάσταση όπου μπόρεσαν να δουν και να ακούσουν πολλούς νεκρούς µε τους οποίους κουβέντιασαν φιλικά. Την άλλη μέρα είχαν την έκπληξη να ανακαλύψουν ότι σε αυτό το χάνι δεν υπήρχαν παρά κόκκαλα νεκρών.

4- Ένας μποέμ που σύχναζε στα καπηλειά µια μέρα βγαίνοντας από ένα καπηλειό για να πάει σπίτι του, άκουσε έναν παράξενο θόρυβο να έρχεται από πίσω του. Κοιτάζοντας πίσω είδε µια ανθρώπινη μορφή χωρίς κεφάλι να τον ακολουθεί από κάποια απόσταση. Ο άνθρωπος άρχισε να τρέχει φωνάζοντας και µε τις φωνές του βγήκαν οι άνθρωποι από τα σπίτια τους για να του προσφέρουν βοήθεια. Όταν έφτασε στο σπίτι του έχασε την μνήμη του. Πολλές ώρες αργότερα, όταν ξύπνησε διηγήθηκε στους συγχωριανούς του το τί είχε συμβεί.

ΕΡ: Μπορείτε να µου εξηγήσετε γιατί είδε έναν άνθρωπο χωρίς κεφάλι;

ΑΠ: Ο κύριος µας μιλά για έναν αποκεφαλισμένο. Πολλοί άνθρωποι που εκτελέστηκαν στην λαιμητόμο κατά την Γαλλική Επανάσταση συνέχισαν να ζουν στον άλλο κόσμο, στην άγνωστη διάσταση µε ακέφαλη μορφή. Συμβαίνει ότι αυτοί που έχουν πεθάνει µε αυτόν τον τρόπο να καταφέρνουν καμιά φορά να γίνονται ορατοί στον φυσικό κόσμο με αυτήν την θλιβερή μορφή.

Φίλοι µου, είναι καλό να ξέρετε ότι υπάρχουν χώρες μαγικές, περιοχές των χιλίων και μιας νυχτών και ότι όλα αυτά ανήκουν στην 4η διάσταση. Η γη είναι γεμάτη θαύματα. Θυμάμαι ότι σε μερικά από τα ταξίδια που έκανα σε αμερικανικές χώρες, είχα πάει στο σπίτι ενός παιδιού που ήταν άρρωστο. Τα κοράκια οι γύπες, οι νυχτερίδες σταματούσαν πάνω από την οροφή του σπιτιού αυτού. Προηγουμένως οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι αυτό το παιδί θα πέθαινε.

Αυτό που εκπλήσσει είναι αυτά τα πουλιά που ασφαλώς αναπτύσσονται υπό την ακτίνα του Κρόνου μάντευαν µε απόλυτη βεβαιότητα και ήξεραν µε ακρίβεια το μέρος όπου επρόκειτο να πεθάνει κάποιος. Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι στην πραγματικότητα αυτό το παιδί πέθανε χωρίς η ιατρική επιστήμη να μπορεί να το σώσει. Αναμφίβολα αυτό το είδος των πουλιών του ουρανού εκτελούν µια σπουδαία αποστολή µε το να καθαρίζουν την φύση από την σήψη. Είναι σαφές ότι έχουν ιδιότητες που τους επιτρέπουν να γνωρίζουν το μέρος όπου κάποιος θα πεθάνει. Όλα αυτά µας οδηγούν στο να προβληματιστούμε πάνω στις δυνάμεις της φύσης.

Εμείς όλοι μπορούμε να έλθουμε σε επαφή µε τις στοιχειώδεις υπάρξεις και να γνωρίσουμε τα θαύματα της φύσης φτάνει να μάθουμε να ταξιδεύουμε μέσα στην 4η διάσταση.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Όταν έρχεται η ώρα του θανάτου, φτάνει στο κρεβάτι του μελλοθάνατου ο Άγγελος που είναι επιφορτισμένος µε το να κόψει το νήμα της ζωής.

Την στιγμή ακριβώς που βγάζουμε την τελευταία µας πνοή ο Άγγελος του θανάτου, παίρνει την ψυχή από το σώμα κόβοντας µε το δρεπάνι του την ασημένια χορδή, το μυστηριώδες ασημένιο νήμα που συνδέει την ψυχή µε το φυσικό σώμα. Αυτή η μαγνητική χορδή μπορεί να κοντύνει και να μακρύνει μέχρι το άπειρο.

Ο ύπνος, λένε ότι είναι ένας μικρός θάνατος. Είναι γνωστό ότι κατά την διάρκεια του ύπνου, η ψυχή δεν είναι μέσα στο σώμα αλλά ταξιδεύει σε µακρινές αποστάσεις και έτσι το ασημένιο νήμα μακραίνει απεριόριστα. Χάρη σε αυτό το νήμα η ψυχή επιστρέφει στο φυσικό σώμα την στιγμή του ξυπνήματος.

Οι ετοιμοθάνατοι όταν πεθαίνουν αντικρίζουν τον Άγγελο του Θανάτου µε μορφή φαντάσματος, σκελετικό, ντυμένο µε σάβανο. Είναι σαφές ότι αυτήν την τόσο θλιβερή μορφή την παίρνουν μόνο όταν εργάζονται. Εκτός εργασίας παίρνουν άλλες πολύ ωραίες μορφές, άλλοτε παιδιών, άλλοτε γυναικών και άλλοτε σεβάσμιων γερόντων. Οι Άγγελοι του θανάτου δεν είναι ούτε κακοί ούτε μοχθηροί.

Αυτοί πάντα εργάζονται σύμφωνα µε τον Μεγάλο Νόμο. Ο καθένας γεννιέται την ώρα που πρέπει και πεθαίνει ακριβώς στην ώρα του.

Οι ψυχές των νεκρών ανακεφαλαιώνουν ή κάνουν λεπτομερείς αναδρομές της ζωής που πέρασε. Αυτή η διαδικασία γίνεται σταδιακά και κατά την διάρκειά της οι ψυχές ξαναζούν το παρελθόν, ζούνε στα ίδια μέρη, επαναλαμβάνουν τα ίδια, τις ίδιες πράξεις, τα ίδια γεγονότα.

Όταν φτάνουν στα πρώτα χρόνια της ζωής τους έχουν την μορφή παιδιού. Είναι σαφές ότι μετά από αυτήν την επανάληψη της ζωής τους, ακριβώς όπως την έζησαν, παρουσιάζονται μπροστά στους κύριους του Κάρμα, μπροστά στα Δικαστήρια του Νόμου για να δικαστούν. Αυτό είναι που λένε Θεία Δίκη.

από αυτήν την δίκη και την απόφαση του δικαστηρίου εξαρτάται το μέλλον της ψυχής. Μερικές ψυχές ανεβαίνουν στις ουράνιες περιοχές πριν επιστρέψουν σε αυτόν τον κόσμο, άλλες πηγαίνουν στους κόσμους της κόλασης που βρίσκονται στα έγκατα της γης και τέλος, άλλες επιστρέψουν αμέσως σε αυτήν την κοιλάδα των δακρύων. Αυτή η επιστροφή σε αυτόν τον κόσμο είναι αρκετά οδυνηρή και δυστυχώς πάντα αυτό συμβαίνει.

Οι Άγγελοι της Ζωής συνδέουν την ασημένια χορδή µε το σπερματοζωάριο που θα γονιμοποιηθεί σε µια μήτρα. Το έμβρυο αναπτύσσεται μέσα στην μήτρα αλλά η ψυχή μπαίνει πραγματικά μέσα στο σώμα την στιγμή που το μωρό εισπνέει τον αέρα για πρώτη φορά. Η κατανόηση αυτού του θέματος είναι ζωτική και απαραίτητη.

Έτσι εμείς πριν από αυτήν την ζωή που έχουμε δεν είχαμε µόνο μια περασμένη ζωή αλλά πολλές άλλες.

Ο καθένας γεννιέται σύμφωνα µε το δικό του πεπρωμένο. Άλλοι γεννιούνται σε πλούσιες και ευκατάστατες οικογένειες και άλλοι επιστρέφουν σε οικογένειες φτωχές και δύστυχες.

Αν κάναμε καλό στην ζωή που περάσαμε θα µας δοθεί η αμοιβή να επιστρέψουμε σε σπίτι όπου θα έχουμε όλες τις ανέσεις και δεν θα µας λείπει τίποτα. Αν όμως κάναμε κακό, αν σπαταλήσαμε τα χρήματα, αν είμαστε τσιγκούνηδες, αν εκμεταλλευτήκαμε τον πλησίον µας, αν κάναμε το λάθος να κλέψουμε ή να καταστρέψουμε τους άλλους, αν κάναμε κακή χρήση του χρήματος, είναι αυτονόητο ότι θα υποχρεωθούμε να επιστρέψουμε σε δύστυχες οικογένειες, ρακένδυτοι, πεινασμένοι. Έτσι ο καθένας συλλέγει τους καρπούς των πράξεών του.

Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι δεν θυμούνται τις περασμένες ζωές τους γιατί έχουν την συνείδηση τους κοιμισμένη. Αν οι άνθρωποι είχαν την συνείδηση ξύπνια θα θυμόντουσαν όλες τις περασμένες ζωές τους.

Ένας πρέπει να προσπαθεί να κάνει αγαθοεργίες, να ντύνει τον γυμνό, να δίνει φαγητό στον πεινασμένο, να δίνει να πιει ο διψασμένος, να μαθαίνει αυτόν που δεν ξέρει κ.τ.λ. κ.τ.λ. ώστε στην επόμενη επιστροφή του στην γη, μετά τον θάνατό του, να γεννηθεί σε ωραίο σπίτι, μεταξύ ανθρώπων µε καλές συνήθειες, µε αφθονία αγαθών, µε ειρήνη και ευημερία

ΕΡ: Υπάρχουν Άγγελοι της Ζωής και Άγγελοι του θανάτου;

ΑΠ: Με χαρά να σας απαντήσω. Οι Άγγελοι του θανάτου έρχονται στο κρεβάτι κάποιου που πρόκειται να πεθάνει και ζούνε κανονικά στην Πέμπτη Διάσταση, στον αστρικό κόσμο για τον οποίο µας μιλά ο εσωτερισμός και ο αποκρυφισμός.

Οι Άγγελοι της Ζωής έχουν όψη παιδιών, γνωρίζουν καλά την αποκρυφιστική ιατρική, έχουν εξουσία στα νάματα της ύπαρξης, πάνω στην μήτρα, πάνω στο αμνιακό υγρό, πάνω στα ζωοποιά όργανα και ζουν κανονικά στην 4η διάσταση, στον αιθερικό κόσμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Άγγελοι της Ζωής εργάζονται µε την γυναίκα στην διάρκεια του τοκετού. Αυτοί μπορούν να ανοίξουν κάθε μήτρα και να βοηθήσουν στην γέννα. Είναι εκπληκτικοί γιατροί και αυτοί έχουν σαν έργο να ενώσουν το νήμα της ζωής µε το γονιμοποιημένο σπερματοζωάριο. Αυτοί είναι οι μυστικοί πράκτορες που βοηθούν όλες τις γυναίκες στον τοκετό.

ΕΡ: Τότε, σύμφωνα με αυτά που µας εξηγήσατε υπάρχει προκαθορισμένη μοίρα και μπορεί κανείς να την αλλάξει;

ΑΠ: Αγαπητή κυρία, θα σας απαντήσω. Είναι έκδηλο ότι υπάρχει η προκαθορισμένη μοίρα. Πραγματικά αυτή είναι το αποτέλεσμα όλων των καλών ή κακών πράξεων µας στις προηγούμενες ζωές µας. Αν κάποιος έκλεψε, θα τον κλέψουν. Αν κάποιος σκότωσε, θα τον σκοτώσουν κ.τ.λ. κ.τ.λ. Για παράδειγμα, θα σας διηγηθώ ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό. Ένας νεαρός και τρεις φίλοι του ταξίδευαν από το Μεξικό στις ΗΠΑ και τους συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε µε ένα άλλο και στην συνέχεια και µε άλλα αυτοκίνητα στον δρόμο µε αποτέλεσμα να υπάρξουν δυο νεκροί και δυο τραυματίες.

Όταν εμείς ερευνούμε τους ανώτερους κόσμους μπορούμε να εξακριβώσουμε τι είναι ο νόμος της προκαθορισμένης μοίρας. Ένας από τους νεκρούς, ο πρώτος από αυτούς, είχε ακαριαίο θάνατο και πέθανε ακριβώς την στιγμή της σύγκρουσης. Ο άλλος υπέφερε από εγκαύματα τρίτου βαθμού και μετά από είκοσι μέρες άφησε την τελευταία του πνοή. Ο τρίτος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος είχε µόνο µια εξάρθρωση στο μπράτσο και ένα ελαφρό τραύμα στο πόδι και ο τέταρτος είχε μόνο ένα επιπόλαιο τραύμα στο κεφάλι. Εμείς ερευνήσαμε ειδικά τις τρείς πρώτες περιπτώσεις και το αποτέλεσμα είχε ως εξής:

Αυτός που πέθανε πρώτος ζούσε στο Μεξικό την εποχή του Πορφύριου Ντίαζ. Ήταν ένας πλούσιος και ισχυρός αλλά και δεσποτικός μεγάλος τσιφλικάς που του άρεσε να ανατρέπει τους φτωχούς κολίγους του πέφτοντας πάνω τους µε το άλογό του κ.τ.λ. Ο δεύτερος που είχε πεθάνει από εγκαύματα στην προηγούμενη ύπαρξή του είχε ρίξει πετρέλαιο πάνω στα σώματα των κοιμισμένων αδελφών του και τους έβαλε φωτιά. Αυτό ήταν το φοβερό έγκλημα του στην προηγούμενη ύπαρξή του και στην τωρινή πέθανε σε ένα αυτοκίνητο που είχε πάρει φωτιά µε εγκαύματα τρίτου βαθμού. Όσο για τον τρίτο, στην προηγούμενη ύπαρξη του είχε κάνει ένα νεαρό να υποφέρει. Σε έναν καυγά του είχε στραμπουλίξει βίαια το χέρι µε αποτέλεσμα να του το εξαρθρώσει και τώρα του συνέβη το ίδιο.

Έτσι ο καθένας γεννιέται µε το πεπρωμένο του. Αλλά η μοίρα του καθενός μπορεί να αλλάξει αν κάνει αγαθοεργίες, αν αφοσιωθεί στο καλό πράττοντας έργα ευσπλαχνίας κ.τ.λ. Και αυτό γιατί όταν ένας κατώτερος νόμος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν ανώτερο νόμο, ο ανώτερος νόμος υπερισχύει. Κάνετε καλά έργα για να πληρώσετε το χρέος σας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

ΚΑΡΜΑ

Φίλοι µου, υπάρχει ένας Νόμος που λέγεται Κάρμα, που σημαίνει καθ’ εαυτό αιτία και αποτέλεσμα, πράξη και συνέπεια.

Πρέπει να καταλάβετε τι είναι ο νόμος της αντιστάθμισης που προβλέπει ότι όλα όσα κάνετε πρέπει να τα πληρώνετε αφού δεν υπάρχει αιτία χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αποτέλεσμα χωρίς αιτία.

Μας έχει δοθεί ελευθερία, ελεύθερη βούληση και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά είναι βέβαιο ότι πρέπει να λογοδοτήσουμε στον Θεό για όλες τις πράξεις μας.

Το Κάρμα δεν πληρώνεται µόνο για το κακό που κάναμε αλλά και για το καλό το οποίο μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε.

Όταν κάποιος έρχεται σε αυτόν τον κόσμο κουβαλάει την δική του μοίρα. Άλλοι γεννιούνται στα πούπουλα και άλλοι στην φτώχεια.

Αν στην προηγούμενη ύπαρξή μας σκοτώσαμε σε αυτήν θα µας σκοτώσουν, αν κλέψαμε, θα µας κλέψουν, αν πληγώσαμε θα µας πληγώσουν και αν συκοφαντήσαμε θα μας συκοφαντήσουν.

Ωστόσο είναι δυνατό να τροποποιήσουμε την μοίρα µας γιατί όταν ένας κατώτερος νόμος αντιμετωπίζεται από έναν ανώτερο, ο ανώτερος νόμος υπερισχύει.

Στον Λέοντα του Νόμου οι υπολογισμοί γίνονται µε την ζυγαριά. Αν στο ένα τάσι της ζυγαριάς βάλουμε τα καλά µας έργα και στο άλλο βάλουμε τα κακά µας έργα, τα δύο τάσια θα ζυγίζουν το ίδιο ή θα υπάρχει κάποια ανισορροπία. Αν το τάσι µε τις κακές πράξεις ζυγίζει περισσότερο πρέπει να βάζουμε καλές πράξεις στο άλλο τάσι ούτως ώστε να κλείνει η ζυγαριά προς όφελος µας. Έτσι ακυρώνουμε το Κάρμα. Κάνετε καλές πράξεις για να πληρώσετε το χρέος σας. Θυμηθείτε ότι το χρέος δεν πληρώνεται µόνο µε πόνο αλλά και µε καλές πράξεις.

Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν, δεν θυμούνται παρά µόνο τις δικές τους στενοχώριες, επιθυμώντας να τις γιατρέψουν δεν θυμούνται τα βάσανα των άλλων και ούτε κατά διάνοια σκέπτονται να βοηθήσουν τον πλησίον τους στις ανάγκες του.

Αυτή η εγωιστική στάση στην ζωή τους δεν χρησιμεύει σε τίποτε έτσι το µόνο που καταφέρνουν είναι να επιδεινώνουν τα βάσανα τους.

Αν αυτοί οι άνθρωποι σκεφτόντουσαν τους άλλους, αν πρόσφεραν βοήθεια στους ομοίους τους, να ταΐσουν τον πεινασμένο, να ποτίσουν τον διψασμένο, να ντύσουν τον γυμνό, να διδάξουν αυτόν που δεν ξέρει κ.τ.λ. κ.τ.λ., είναι σίγουρο ότι θα έβαζαν καλές πράξεις στο τάσι της κοσμικής ζυγαριάς για να γείρει προς όφελος τους και έτσι θα άλλαζαν το πεπρωμένο τους και η τύχη θα τους βοηθούσε. Με άλλα λόγια θα τελείωναν τα βάσανά τους. Ωστόσο οι άνθρωποι είναι πολύ εγωιστές και για αυτό υποφέρουν. Κανένας δεν σκέπτεται τον Θεό ή τους ομοίους του παρά µόνο όταν βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας, έτσι είναι η ανθρωπότητα.

ΕΡ: Τα καλά έργα για τα οποία µας μιλάτε, πρέπει να γίνονται ανιδιοτελώς ή πρέπει να γίνονται µε την σκέψη ότι θα πάρουμε κάποιο αντάλλαγμα;

ΑΠ: Πρέπει να γίνονται πάντα ανιδιοτελώς και µε πολύ αγάπη για τον άνθρωπο. Έτσι μεταβάλλουμε τις κακές αιτίες που ήταν η πηγή των κακών αποτελεσμάτων. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι μεταβάλλοντας την αιτία, μεταβάλλεται και το αποτέλεσμα.

Θέλεις να θεραπευτείς; θεράπευσε τους άλλους. Κάποιος από τους συγγενείς σου είναι στην φυλακή; εργάσου για την ελευθερία των άλλων. Αν πεινάτε μοιραστείτε το ψωμί σας με αυτούς που είναι χειρότερα από σας κ.τ.λ. κ.τ.λ.

ΕΡ: Δάσκαλε, μπορείτε να µου πείτε αν όλες οι ασθένειες είναι Kαρμικές;

ΑΠ: Όχι, δεν είναι όλες οι ασθένειες Καρμικές. Η ανθρώπινη μηχανή μπορεί να βλαφτεί από πολλαπλές αιτίες. Μπορούν να είναι είτε Καρμικές είτε Δυτικές. Αυτό είναι όλο.

ΕΡ: Δάσκαλε, όντας σε κατάσταση διαλογισμού, μπόρεσα να θυμηθώ λίγο από την προηγούμενη ύπαρξή µου όταν ταξίδευα προς το Ακαπούλκο, έτσι όπως εσείς µε είχατε πληροφορήσει. Θα θέλατε να µου εξηγήσετε αν ήταν σωστός ο διαλογισμός µου ή ήταν φαντασίωση;

ΑΠ: Με τον τρόπο που µου κάνετε την ερώτηση μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έχεις την συνείδηση κοιμισμένη ακόμα, γιατί αν την είχες αφυπνισμένη η λέξη φαντασίωση θα είχε αποκλειστεί από την ερώτησή σου. Αυτό που κάποιος γνωρίζει καλά, δεν έχει τίποτα το φανταστικό. Το να αφυπνίσεις την συνείδησή σου είναι κάτι ζωτικό όταν πρόκειται να ερευνήσεις τις προηγούμενες ζωές σου.

Είναι σίγουρο ότι στην προηγούμενη ενσάρκωσή σου ήσουν εδώ στο Μεξικό και μάλιστα µε συνόδευες μέχρι το λιμάνι του Ακαπούλκο. Αυτό συνέβη την εποχή του Πορφύριου Nτιάζ και τώρα σίγουρα το επανέλαβες σύμφωνα με τον Νόμο της Υποτροπής. Όλα επαναλαμβάνονται όπως συνέβησαν. Έτσι λειτουργεί ο Μεγάλος Νόμος του Κάρμα.

ΕΡ: Δάσκαλε σύμφωνα µε αυτά που µας λέτε, καταλαβαίνω ότι είμαι καλά κοιμισμένος. Ωστόσο µου έρχονται κάποιες μικρές μνήμες από την προηγούμενη ζωή που έζησα σε ισπανόφωνες χώρες και που μπόρεσα να μεταφέρω. Αυτό δεν δείχνει μια έστω μικρή αφύπνιση της συνείδησης;

ΑΠ: Αναμφίβολα είχατε µια μικρή αφύπνιση της συνείδησης, αυξήσατε το ποσοστό της. Οι κοινοί άνθρωποι έχουν ένα 3% της συνείδησης τους αφυπνισμένη αλλά στην περίπτωσή σας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ένα 10% και αυτό είναι αρκετό. Πολύ δύσκολα θα συναντούσαμε ένα άτομο µε 100% της συνείδησης αφυπνισμένη. Να είστε ικανοποιημένος που έχετε ένα τέτοιο ποσοστό που είναι ανώτερο απ’ όλους τους ομοίους σας.

ΕΡ: Σε διαλογισμό, είχα την εμπειρία να μάθω ότι στην προηγούμενη ζωή µου διέπραξα πολλά λάθη. Ήμουν μεγάλος γαιοκτήμονας και είχα στον Κουάουτλα της επαρχίας Μοράλες ένα μεγάλο αγρόκτημα µε πολλούς στην δούλεψή µου και τους οποίους τους χειριζόμουνα µε το μαστίγιο, διέπραξα πολλές μοιχείες και βιασμούς μέχρι που έγινε η Επανάσταση και έχασα όλα τα υπάρχοντά µου. Στην Επανάσταση, εντάχτηκα στο πλευρό του Πάντσο Βίλλα, υπέφερα από πείνα και απ’ όλη την φρίκη του πολέμου. Πέθανα γέρος δίπλα στην οικογένειά µου. Σε αυτήν την τωρινή µου ζωή δεν κάνω τίποτε άλλο από το να υποφέρω από πίκρες, βάσανα και δυσάρεστες καταστάσεις. Σκέφτηκα ότι έτσι πληρώνω το Κάρμα µου. Τι θα μπορούσατε να µου πείτε σχετικά Δάσκαλε;

ΑΠ: Αξιότιμε Αδελφέ, πολύ χαίρομαι που θυμάστε την προηγούμενη ύπαρξη σας. Είναι βέβαιο ότι µου λέτε την αλήθεια και µόνο την αλήθεια. Όπως εσείς έτσι και εγώ ήμουν στις τάξεις του Στρατηγού Φρανσίσκο Βίλλα και δεν μπορούσε παρά να σας γνωρίζω προσωπικά. Σαν ιδιοκτήτης μεγάλου αγροκτήματος πριν την Επανάσταση είχατε διαπράξει πολλά λάθη μαστιγώνοντας τους εργάτες σας κτλ. κτλ. Επιβαρύνατε το Κάρμα αυτό είναι σίγουρο. Τώρα έχετε την εξήγηση γιατί στην τωρινή σας ζωή έχετε τόσα βάσανα. Κάνατε άλλους να υποφέρουν και τώρα υποφέρετε εσείς. Κάποτε εκμεταλλευτήκατε τους εργάτες σας βάζοντάς τους να δουλεύουν υπερβολικά και τώρα σας εκμεταλλεύονται τα αφεντικά στα διάφορα επαγγέλματα που κάνετε για να κερδίσετε τον επιούσιο. Αυτός είναι ο τρόπος που πληρώνετε το χρέος σας. Ο νόμος είναι νόμος. Και ο νόμος εφαρμόζεται.

ΕΡ: Δάσκαλε, θέλω να σας διηγηθώ κάτι που µου συνέβη όταν ήμουν έξι ετών. Είχα δει ένα όνειρο όπου έπεφταν μεγάλες πύρινες σφαίρες πάνω στην γη και οι άνθρωποι έτρεχαν παρακαλώντας το Θεό απεγνωσμένα σαν να ήταν το τέλος του κόσμου. Αργότερα, όταν μεγάλωσα έτυχε να δω σε µια έγχρωμη βίβλο, µια σκηνή ακριβώς όμοια με αυτήν που είχα ονειρευτεί. Θα ήθελα να µου πείτε αν αυτό ήταν προφητικό;

ΑΠ: Αξιότιμε κύριε, σας είμαι ευγνώμων για την ερώτηση που µου κάνατε. Αναμφίβολα είναι ότι όπως υπάρχει ανθρώπινο Κάρμα, υπάρχει και Κάρμα για τα Έθνη και για τον κόσμο. Μιλάμε για Κάρμα πιστεύω ότι µε καταλαβαίνετε.

Το όραμά σας αντιστοιχεί στο Κάρμα της Γης, το οποίο περιγράφεται σε πολλά εδάφια της Βίβλου και του Κορανίου και σε πολυάριθμα ιερά βιβλία της Ανατολής και της Δύσης.

Το κακό στον κόσμο είναι τόσο μεγάλο που ήδη έφτασε στους ουρανούς και είναι βέβαιο πως αυτός ο διεφθαρμένος πολιτισμός των εχιδνών θα καταστραφεί και δεν θα μείνει πέτρα για πέτρα. Μια σειρά από σεισμοί άρχισαν να σημειώνονται σε όλες τις περιοχές της γης και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι η αρχή του τέλους. Θα υπάρξουν ατομικοί πόλεμοι, λοιμοί και επιδημίες, παντού, σε όλη την γη και θα πεθάνουν οι άνθρωποι κατά εκατομμύρια, τόσοι πολλοί όσοι και οι κόκκοι της άμμου της θάλασσας και δεν θα υπάρχει σωτηρία.

Η κατάχρηση της πυρηνικής ενέργειας θα είναι πολύ σοβαρή. Θα φτάσει µια μέρα που θα γίνει η αλυσιδωτή διάσπαση του ατόμου και τότε θα ενταθούν τα παλιρροιακά κύματα και οι σεισμοί. Γιγάντια κύματα που δεν έχει ποτέ κανείς ξαναδεί πριν, θα πλημμυρίσουν τις αμμώδεις παραλίες και ένας παράξενος ήχος θα ακουστεί από τα αβυσσαλέα βάθη του ωκεανού.

Θέλω να ξέρετε φίλε µου, θέλω να καταλάβετε όλοι οι φίλοι µου ότι ένας πλανήτης έρχεται κατά πάνω µας ταξιδεύοντας στο άπειρο διάστημα και µια μέρα θα συγκρουστεί µε τον θλιβερό πλανήτη µας. Αυτό που είδατε στην Αγία Βίβλο ανταποκρίνεται σε αυτό το γεγονός. Είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι όταν οι δύο πλανητικές μάζες συγκρουστούν, θα ενωθούν μεταξύ τους σχηματίζοντας έναν καινούργιο κόσμο. Μετά δεν θα υπάρχουν παρά φωτιά και υδρατμοί. Οι ωκεανοί των δυο ενωμένων πλανητών θα πλημμυρίσουν το σύνολο αυτής της πλανητικής μάζας και από όλον αυτόν τον διεφθαρμένο πολιτισμό δεν θα απομείνει ούτε ίχνος. Έτσι θα επαληθευτεί όλη η αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη. Μετά, λίγο-λίγο, μέσα από τα χαοτικά νερά θα ξεπηδήσει µια νέα ήπειρος, νέες χώρες, νέοι ουρανοί για να πραγματοποιηθεί αυτό που είναι γραμμένο στην Αποκάλυψη και στην 2η επιστολή του Αγίου Πέτρου προς τους Ρωμαίους.

Εσείς είδατε κάτι το καταπληκτικό, κάτι που είναι να συμβεί. Μην ξεχνάτε ότι οι επιστήμονες έχουν ήδη πληροφορίες για αυτόν τον πλανήτη που ταξιδεύει προς την κατεύθυνση της τροχιάς της γης. Άκουσα μάλιστα ότι τον ονομάζουν Κόκκινο Πλανήτη. Θέλουν να τον παρεκκλίνουν από την πορεία του µε ατομικές βόμβες αλλά όλα είναι ανώφελα. Αυτός ο πλανήτης θα συγκρουστεί µε την Γη ακριβώς το έτος 2500. Έτσι θα λείψει αυτή η εποχή του σιδήρου που ονομάζεται Κάλι-Γιούγκα.

Είναι καλό να ξέρετε ότι αυτή η φριχτή περίοδος, άρχισε µε τον ηλεκτροχημικό κύκλο της εποχής του Ελληνo-Ρωμαϊκού πολιτισμού και θα τελειώσει ακριβώς το έτος 2500. Έτσι είναι το Κάρμα των Εθνών φίλε µου.

Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε το μονοπάτι που οδηγεί στην τελειότητα αν δεν θέλετε να βρεθείτε µε τους απολεσθέντες στους κόσμους της κόλασης όπου ακούγονται θρήνοι και τριξίματα δοντιών.

ΕΡ: Σχετικά µε τον ονομαζόμενο Κόκκινο Πλανήτη, έμαθα ότι υπάρχει ένα βιβλίο µε αυτόν τον τίτλο όπου οι επιστήμονες γράφουν για το γεγονός ότι ένας πλανήτης πλησιάζει προς την τροχιά της Γης και θα έρθει η στιγμή που οι δύο πλανήτες θα συγκρουστούν συγχωνεύοντας τις μάζες τους αλλά πριν την σύγκρουση και όσο θα πλησιάζει αυτός ο πλανήτης θα υπάρξει µια τέτοια ποσότητα θερμότητας και ακτινοβολίας που θα αρχίσουν να γίνονται στείρα τα φυτά, τα ζώα και κάθε μορφή ζωής. Θα στεγνώσουν τα ποτάμια και οι λίμνες και θα υπάρξει έλλειψη νερού όσο θα πλησιάζει ο πλανήτης µε την μαγνητική έλξη. Στις περιοχές που έχουν μεγάλες ποσότητες νερού, τα νερά θα αρχίσουν να βγαίνουν από ης κοίτες τους προκαλώντας μεγάλους κατακλυσμούς και αυτό θα συμβεί γύρω στο έτος 2400. Τι μπορείτε να µας πείτε σχετικά;

ΑΠ: Αγαπητέ φίλε, είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που µας λέτε. Όπως βλέπετε και εσείς οι επιστήμονες ήδη δεν αγνοούν την σύγκρουση που µας αφορά. Επιτρέψτε µου όμως να διαφωνήσω µε το πότε θα γίνει. Η Λευκή Στοά µε πληροφόρησε ότι αυτό το κοσμικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί το έτος 2500. Εκείνη την εποχή ο Πύργος της Βαβέλ (οι διαστημικοί πύραυλοι) θα ανεγερθεί πλήρως. Στην συνέχεια πολλοί άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν στην Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη και γενικά σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Με την πλανητική σύγκρουση ο Πύργος της Βαβέλ θα πυρακτωθεί και η Γη θα μεταβληθεί σε φωτιά και υδρατμούς.

Αυτό είναι όλο.

ΕΡ: Και εγώ όταν ήμουν παιδί είχα δει ένα όραμα, όπου άρχιζαν να λάμπουν στον ουρανό κάποια διαστημόπλοια που κατέβαιναν προς την Γη, από τα οποία αποβιβαζόντουσαν λευκοί άνθρωποι πολύ ψηλοί που πληροφορούσαν ότι θα γινόταν µια σειρά από κατακλυσμοί που θα σταματούσαν όταν δεν θα υπήρχε πια ανθρωπότητα. Τους πίστευαν µόνο μερικοί άνθρωποι και τους παρακαλούσαν να τους πάρουν μαζί τους στον πλανήτη τους. Αυτοί απαντούσαν ότι μπορούσαν να πάρουν µόνο όσους το άξιζαν ανάλογα µε τις πράξεις τους. Εν συνεχεία άρχισαν να κάνουν την επιλογή µε διορατικό τρόπο και από μερικές εκατοντάδες ανθρώπων έφτασαν να διαλέξουν 6-7 που κατά την κρίση τους το άξιζαν. Όταν έκλειναν οι πόρτες του διαστημόπλοιου, πολλοί προσπάθησαν να μπουν με την βία αλλά δεν το κατάφεραν και το διαστημόπλοιο έφυγε για τον δικό του πλανήτη. Τι μπορείτε να µας πείτε για το όραμα αυτό;

ΑΠ: Επιτρέψτε µου να σας πω ότι αυτά που οραματιστήκατε είναι θαυμάσια. Σίγουρα σας αποκάλυψαν αυτά που πρόκειται να συμβούν. Από την Γη θα σωθεί µόνο ο σπόρος. Αναφέρομαι στα ανθρώπινα όντα που θα επιλεγούν για να χρησιμεύσουν στο μέλλον στην δημιουργία της έκτης μεγάλης Φυλής. Μετά τον μεγάλο κατακλυσμό, θα αναπηδήσουν μέσα από το χάος και τα νερά της ζωής καινούργιες χώρες όπου σε αυτές θα ζήσει ένας καινούργιος λαός.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί πρέπει να σωθεί ο σπόρος. Αυτό είναι απαραίτητο και αναμφίβολο ότι πριν τον τελευταίο κατακλυσμό ο σπόρος θα μεταφερθεί µε διαστημόπλοια σε άλλους κόσμους του άπειρου διαστήματος. Αργότερα, στην κατάλληλη ώρα, όταν η Γη θα βρίσκεται πάλι σε κατάσταση που θα μπορεί να κατοικηθεί, αυτός ο ανθρώπινος σπόρος θα μεταφερθεί πάλι στην Γη για την δημιουργία της νέας φυλής. Και από την σημερινή ανθρωπότητά µας δεν θα παραμείνουν παρά µόνο οι μνήμες που θα έχουν καταγράφει στα Ακασικά Αρχεία της φύσης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Φίλοι µου, θα σχολιάσουμε σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που διάβασα σε ένα περιοδικό που λέγεται «Αμφιβολία». Πρόκειται για την συσκότιση της Νέας Υόρκης. Στην συνέχεια θα καταγράψουμε τα συμπεράσματά µας από το θέμα αυτό.

«Ακριβώς στις 5:28 το απόγευμα της 9 Νοεμβρίου 1965 συνέβη η πιο μεγάλη και ανεξήγητη βλάβη στην ιστορία.

Αυτήν την ώρα και ημερομηνία, δώδεκα εκατομμύρια Νεοϋορκέζοι υπέστησαν τις συνέπειες μιας ολοκληρωτικής διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Όμως αυτό που δεν γνώριζαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ήταν ότι εκτός από την πόλη στην οποία ζούσαν, υπήρχαν επί πλέον και άλλες περιοχές που βυθίστηκαν στα σκοτάδια. (Θέσε σε λειτουργία τα φώτα της εκτάκτου ανάγκης, κινδυνεύουμε από ληστεία).

Στις ΗΠΑ, οι πόλεις Αλµπάν, Ρότσεστερ, Βοστώνη και Πρόβιντενς ήταν στο σκοτάδι. Στον Καναδά, το Κεμπέκ και η Οττάβα είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Σε µια τεράστια έκταση 207.184 τετραγωνικών χιλιομέτρων που συμπεριλάμβανε τις Καναδέζικες επαρχίες του Κεμπέκ και του Οντάριο και τις Αερομηχανικές Πολιτείες του Βερμόντ, μέρος του Νιου Χαµσάϊρ, της Μασαχουσέτης, Ρόντ Αϊλαντ, Κονέκτικατ, Νέα Υόρκη, Νέα Τζέρσεϊ και Πενσυλβανία καμιά ηλεκτρική συσκευή δεν λειτουργούσε.

36 εκατομμύρια κάτοικοι που είναι όσο το σύνολο των πληθυσμών της Αργεντινής, της Βολιβίας, της Χιλής, της Παραγουάης και της Ουρουγουάης παρέμεναν στο σκοτάδι.

Ανελκυστήρες, σηματοδότες της τροχαίας, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και κλιματισμοί έπαψαν να λειτουργούν. Ηλεκτρικοί φούρνοι και κουζίνες, τοστιέρες, τεχνητοί πνεύμονες, οδοντιατρικοί τροχοί αχρηστεύτηκαν. Στους δρόμους έγιναν τρομακτικά μποτιλιαρίσματα.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο µε το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα που έμεναν από βενζίνη δεν μπορούσαν να ανεφοδιαστούν στα βενζινάδικα αφού οι ηλεκτρικές αντλίες δεν λειτουργούσαν και έτσι τα αυτοκίνητα εγκαταλειπόντουσαν.

Στους σταθμούς του υπόγειου μετρό υπήρχαν περίπου ένα εκατομμύριο άτομα ανήμπορα να μεταχειριστούν το μεταφορικό µέσο (Σε 30 μίλια από εδώ, ο γιός µου είναι άρρωστος. Δεν μπορούμε να μετακινηθούμε). Στην πόλη είχε σημειωθεί συμφόρηση λόγω της συσκότισης. Τα αεροπλάνα που έπρεπε να προσγειωθούν ή να απογειωθούν είχαν δυσκολίες µε το ξαφνικό σβήσιμο των φώτων του διαδρόμου (Είναι επείγον να προσγειωθούμε γιατί µας τελείωσαν σχεδόν τα καύσιμα).

Η αναρχία όλο και αυξανόταν. Υπήρχαν νεκροί από ατυχήματα, κλεφτρόνια και κόσμος αποτρελαμένος από το σκοτάδι. Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρά απροσδόκητη που στο Κρυστάλ Παλλάς των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη ανέστειλαν την συνεδρίαση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Καθώς η διάρκεια της συσκότισης παρατεινόταν, οι Ανώτατες Αρχές συνειδητοποίησαν ότι αντιμετώπιζαν µια επικίνδυνη διατάραξη της τάξης.

Οι πληροφορίες της τελευταίας ώρας δείχνουν ότι ο πανικός και η αταξία αυξανόντουσαν στους δρόμους. Είναι το χάος! Μόνο οικοδομικά συγκροτήματα σαν αυτά που έχουν δική τους ηλεκτρική γεννήτρια έχουν φώς.

Αλλά το πραγματικά σοβαρό είναι ότι ενωμένοι στον πανικό και στο χάος της στιγμής, σε αυτή την τεράστια έκταση των 207.184 τετραγωνικών χιλιόμετρων τα συστήματα των ραντάρ δεν λειτουργούν. Είναι τυφλά! Κάποιος εναέριος πύραυλος μπορεί να διασχίσει τον ουρανό µας ακριβώς αυτήν την στιγμή! Δεν θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε την παρουσία του!

Και επιπλέον δεν θα μπορούσαμε καν να στείλουμε έναν από τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους µας να τον αναχαιτίσει γιατί τα κουμπιά µε τα οποία γίνεται η εκτόξευσή τους εξαρτώνται από τον ηλεκτρισμό για να λειτουργήσουν. Είναι άχρηστη αυτή η τεράστια συσκευή. Δεν χρησιμεύει σε τίποτα.

Κύριοι, είμαστε µια από τις πιο ισχυρές χώρες της γης. Ξοδεύουμε κάθε χρόνο χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια για τον εξοπλισμό µας και για την ενίσχυση των αμυντικών συστημάτων µας, όμως μπροστά σε µια τέτοια κατάσταση είμαστε τελείως ανίσχυροι. Ένας πολιτισμός τόσο τεχνολογικός και ισχυρός σαν τον δικό µας έχει την αχίλλειο πτέρνα του, µια μεγάλη αδυναμία τον ηλεκτρισμό. Έχετε αναρωτηθεί όλοι σε τι µας χρησιμεύουν τα ραντάρ, οι τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι, ο τηλέγραφος, το τηλέφωνο, η τηλεόραση; Σε τίποτα απολύτως. Σωστά, έχει δίκιο ο Στρατηγός. Δεν μπορούμε να μεταδώσουμε µια διαταγή. Δεν μπορούμε να έχουμε πληροφορίες!

Αυτό είναι η αποτυχία της στρατιωτικής βιομηχανικής µας δύναμης. Όλα έχουν παραλύσει!

Κύριοι, σας παρακαλώ, λίγη σύνεση... Είναι χρήσιμο να θυμηθείτε ότι η κυβέρνηση στην οποία όλοι µας ανήκουμε έχει πλήρη συνείδηση της τρομερής σημασίας του ηλεκτρισμού!

Σε κάθε ηλεκτρικό κέντρο υπάρχουν μεγάλοι ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι και κομπιούτερ που ελέγχουν κάθε εκατοστόμετρο των ηλεκτρικών καλωδίων. Όταν ένας από τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους ανακαλύπτει ότι π.χ. ένα από τα καλώδια είναι υπερφορτισμένο από ηλεκτρικό ρεύμα ή ότι κινδυνεύει να λιώσει... (Η γραμμή πέντε είναι σε κίνδυνο).

Αυτόματα αυτή η υπερφόρτιση διαμοιράζεται σε άλλες διακλαδώσεις του συστήματος. Η υπερφόρτιση διαμοιράστηκε στις γραμμές εφτά και οχτώ. Έτσι τα κομπιούτερ δείχνουν πότε µια μεγάλη ηλεκτρική ασφάλεια έχει καεί, σε ποια γραμμή ανήκει και το ακριβές σημείο της βλάβης. Η βλάβη εντοπίστηκε στο τρίτο καλώδιο της διακλάδωσης του Αλµπάνο μεταξύ του πύργου 17Β και του πύργου 18Β. Ας φύγουμε αμέσως από δω.

Επίσης αν σε µια ζώνη του δικτύου υπάρχει µια βλάβη που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά κέντρα, αυτή η ζώνη αμέσως απομονώνεται για να µην μεταδοθεί αυτή βλάβη και σε άλλα σημεία. Έχουμε απομονώσει την νότια ζώνη της περιοχής Μοντγκόμερυ και πάμε για την επισκευή.

Κάθε καλώδιο, κάθε ηλεκτρική ασφάλεια, κάθε διακόπτης και κάθε σύνδεση ελέγχεται σχολαστικά ανά πάσα στιγμή. Είμαι βέβαιος ότι από στιγμή σε στιγμή η βλάβη θα διορθωθεί και θα έχουμε πάλι ηλεκτρικό ρεύμα. Η συσκότιση διάρκεσε µια ώρα μέχρι τώρα.

Δυστυχώς αυτοί οι αισιόδοξοι υπολογισμοί δεν επαληθεύτηκαν. Γιε µου! Γιε µου! Δεν τον είδα στο σκοτάδι, βγήκε τρέχοντας από το δρομάκι.

Η μεγάλη συσκότιση έχει διαρκέσει ακριβώς δώδεκα ώρες, ούτε δευτερόλεπτο περισσότερο! Φρανκ έλα έχουμε πια φως.

Πρέπει να απαιτήσουμε µια έρευνα. Με τον ίδιο μυστηριώδη τρόπο που διακόπηκε το ρεύμα, άρχισε να ξανακυκλοφορεί στα καλώδια. Μια συσκότιση που περίπου διάρκεσε δώδεκα ώρες, προκάλεσε αβεβαιότητα σε ένα μεγάλο τμήμα της Β. Αμερικής.

Να προσδιοριστούν και να καταλογιστούν οι ευθύνες. Κοινοί πολίτες και δημοσιογράφοι ζήτησαν από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ µια εξήγηση για ότι συνέβη. Όλο και φτάνουν τηλεγραφήματα, κύριε απαιτούν από εµάς να τους διασαφηνίσουμε το συμβάν».

Αρκετά διαβάσαμε για το άρθρο αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι λίγοι εξωγήινοι κατάφεραν να παραλύσουν όλο το ηλεκτρικό σύστημα της Ν. Υόρκης και πολλών άλλων πόλεων όπως είδαμε.

Έτσι βλέπουμε την διαφορά μεταξύ ανθρώπου και διανοητικού ζώου. Είναι φανερό πως όλος ο κόσμος θεωρείται ευυπόληπτος στο ανθρώπινο βασίλειο.

Ο Διογένης µε το λυχνάρι του περπατούσε στους δρόμους της Αθήνας ψάχνοντας να βρει άνθρωπο και δεν έβρισκε. Ο Πόντιος Πιλάτος παρουσίασε τον Χριστό λέγοντας «Ιδέ ο Άνθρωπος», έχω εδώ τον άνθρωπο.

Πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις να γίνεις άνθρωπος, ωστόσο όλοι νομίζουν ότι είναι άνθρωποι. Ο άνθρωπος αληθινά είναι ο βασιλιάς της δημιουργίας και μπορεί να κάνει θαύματα τόσο μεγάλα όπως αυτό της συσκότισης της Νέας Υόρκης.

Είμαστε βέβαιοι ότι μισή δωδεκάδα ανθρώπων θα μπορούσαν να παραλύσουν όχι µόνο το ηλεκτρικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και όλες τις δραστηριότητες του κόσμου ολόκληρου. Μισή δωδεκάδα αυθεντικών ανθρώπων, νόμιμων και αληθινών θα μπορούσαν να διαλύσουν την Γη σε δευτερόλεπτα.

ΕΡ: Πως θα μπορούσαν μισή δωδεκάδα ανθρώπων να το πετύχουν αυτό;

ΑΠ: Ω! αξιότιμη κυρία, σας παραξενεύουν τα λόγια µου; Είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι ο αυθεντικός άνθρωπος είναι ο βασιλιάς της δημιουργίας. Ένας άνθρωπος µόνο θα έφτανε για να διαλύσει την Γη σε χρόνο δευτερολέπτων μεταμορφώνοντάς την σε µόρια που θα περιστρεφόντουσαν στο διάστημα.

ΕΡ: Αυτή η τάξη ανθρώπων θα μπορούσε να το πραγματοποιήσει χωρίς να έχει τελειοποιηθεί;

ΑΠ: Πότε θα µε καταλάβετε κυρία μου; Δεν υπάρχει Άνθρωπος αν δεν είναι τελειοποιημένος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εσείς σκέφτεστε διφορούμενα. Υποθέτετε πως τα νοήμονα ζώα που κατοικούν στην επιφάνεια της Γης είναι άνθρωποι. Αυτό είναι το λάθος. Μέσα στο νοήμον ζώο υπάρχουν εκπληκτικές δυνατότητες. Το λογικό ανθρωποειδές ζώο που ονομάζεται κοινά άνθρωπος δεν είναι παρά µια χρυσαλλίδα από την οποία θα μπορούσε να σχηματιστεί ο άνθρωπος. Με καταλάβατε;

ΕΡ: Και τί μπορούμε να κάνουμε για να σχηματιστεί ο άνθρωπος μέσα από την χρυσαλίδα;

ΑΠ: Ω!. δεσποινίς µου, σε αυτό το στοιχειώδες βιβλίο δεν θα βρείτε όλες τις εξηγήσεις. Ελάτε στις Γνωστικές Έρευνες για να μελετήσετε τα βιβλία µας. Διαβάστε τον Τέλειο Γάμο, το Μυστήριο της Χρυσής Άνθισης, τα τρία Βουνά, τον Πάρσιφαλ αποκαλυμμένο κτλ. κτλ.

ΕΡ: Τότε σύμφωνα µε αυτά που λέτε, είναι επικίνδυνοι οι αληθινοί άνθρωποι;

ΑΠ: Ακούστε µε ευγενική µου κυρία, αυτοί οι πραγματικά αυθεντικοί άνθρωποι, µε όλη την σημασία της λέξεως, δεν είναι τόσο επικίνδυνοι όσο υποθέτετε. Αν ήθελαν να διαλύσουν την Γη σε κομματάκια θα το είχαν ήδη κάνει. Αν ήθελαν να κατακτήσουν την Γη και να µας σκλαβώσουν θα το είχαν ήδη κάνει. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ούτε δολοφονούν, ούτε σκλαβώνουν, ούτε εισβάλλουν στα έθνη και στους κόσμους. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι µας επισκέπτονται για να µας βοηθήσουν, είναι ελεήμονες. Αυτοί θα µας συμπαρασταθούν την ώρα του μεγάλου κατακλυσμού. Αυτοί, μετά την τρομερή καταστροφή, όταν η Γη θα γίνει πάλι κατοικήσιμη, θα δημιουργήσουν σε αυτό τον πλανήτη ένα νέο πολιτισμό, µια διαφορετική κουλτούρα.

Τα νοητικά ζώα παραξενεύονται από το γεγονός ότι οι εξωγήινοι δεν προσαρμόζονται στο περιβάλλον µας ούτε υποτάσσονται σε αυτήν την εκφυλισμένη τάξη πραγμάτων.

ΕΡ: Τότε µε αυτά που µας λέτε, σε αυτόν τον πλανήτη δεν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι, όλοι είναι εξωγήινοι.

ΑΠ: Αγαπητή µου δεσποινίς, ακούστε µε, υπάρχουν και στον πλανήτη µας άνθρωποι αλλά πρέπει να τους ψάξεις µε το λυχνάρι του Διογένη. Είναι δύσκολο να τους βρεις και ωστόσο όλοι διατείνονται ότι είναι άνθρωποι.

ΕΡ: Και πιο είναι το κίνητρο για εµάς, για να γίνουμε αυθεντικοί άνθρωποι;

ΑΠ: Ακούστε µε, εκλεκτή δεσποινίς. Από την χρυσαλλίδα βγαίνει η πεταλούδα που πετά προς το φως του ήλιου. Έτσι επίσης από την ανθρωποειδή χρυσαλλίδα μπορεί να βγει ο αυθεντικός, ο νόμιμος, ο αληθινός άνθρωπος. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος της θεϊκότητας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είστε σε ασυμφωνία µε την θέληση του Θεού. Ο Θεός θέλει ο κάθε ένας από µας να γίνει βασιλιάς της δημιουργίας. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να εισέλθουμε στο Βασίλειο του Μελχισεδέκ. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να πάμε στον παράδεισο. Για αυτό ήρθε ο Χριστός στην γη. Προσπάθησε να µας βοηθήσει γιατί ήθελε ο κάθε ένας από εµάς να γίνει βασιλιάς της φύσης. Τώρα καταλαβαίνετε το κίνητρο που πρέπει να µας απασχολεί.

ΕΡ: Τί υποθέτετε ότι προκάλεσε πραγματικά την συσκότιση της Νέας Υόρκης;

ΑΠ: Με μεγάλη µου χαρά θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Είμαι πεπεισμένος και σε επίσημο επίπεδο ότι η συσκότιση της Νέας Υόρκης προκλήθηκε από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο. Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συγκρότησε µια επιστημονική επιτροπή µε σκοπό να ερευνήσει το θέμα των ιπτάμενων δίσκων. Είναι απαραίτητο να σημειώσω ότι λίγες στιγμές πριν την συσκότιση, δυο ιπτάμενοι δίσκοι κυνηγήθηκαν από δυο αμερικάνικα καταδιωκτικά εφοδιασμένα µε πυραύλους μεγάλης ισχύος, αλλά ο ένας από τους ιπτάμενους δίσκους χάθηκε στο άπειρο διάστημα ενώ ο άλλος κατέβηκε πάνω από τον σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας της πόλης Συρακιούζ της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Στην συνέχεια έγινε η συσκότιση και αυτό είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Σε τίποτα δεν χρησίμευσαν εξοπλισμένα µε πυραύλους αεροπλάνα. Αποδείχτηκαν άχρηστα τα καλύτερα όπλα των ΗΠΑ.

ΕΡ: Τι σκοπό είχε η συσκότιση και ποιό ήταν το μήνυμα;

ΑΠ: Θα απαντήσω στον κύριο. Ακούστε µε, αν αυτοί οι εξωγήινοι είχαν θελήσει να μετατρέψουν την Νέα Υόρκη σε στάχτες θα το είχαν κάνει. Αλλά αυτοί δεν είναι διεστραμμένοι, βλέπουν αυτήν την φυλή των διανοητικών ζώων µε μεγάλη κατανόηση και συμπόνια. Τους κυνήγησαν µε καταδιωκτικά, θέλησαν να τους εξοντώσουν, δεν τους έκαναν σίγουρα μια ωραία υποδοχή, δεν τους υποδέχτηκαν σαν αδελφούς και ωστόσο αυτοί το µόνο που έκαναν, για να δείξουν στα διανοητικά ζώα την κατάσταση ασυνειδησίας και αδυναμίας στην οποία βρίσκονται, ήταν να κάνουν μια επίδειξη παραλύοντας όλο το ηλεκτρικό σύστημα της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να δώσουν στα διανοητικά ζώα να καταλάβουν την επαίσχυντη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ήδη αυτές τις ώρες το διανοητικό ζώο, μετά από ένα τέτοιο γεγονός, θα έπρεπε να μελετήσει τον εαυτό του, να αποβάλει τα πάθη και τα ελαττώματα του και να στραφεί προς τον Θεό μετανοημένος.

ΕΡ: Εσείς πιστεύετε ότι τα γήινα όντα έδωσαν αυτήν την ερμηνεία;

ΑΠ: Είναι φανερό, εκλεκτέ µου φίλε, ότι σε αυτό το βασίλειο των διανοητικών ζώων έχουν την συνείδηση κοιμισμένη και για αυτό είναι δύσκολο να καταλάβουν το μάθημα που τους δόθηκε.

Τα διανοητικά ζώα δεν είναι άνθρωποι, ωστόσο πιστεύουν ότι είναι πανίσχυροι, παντοδύναμοι, υπερ-πολιτισμένοι, υπερ-εξελιγμένοι κτλ. κτλ.

ΕΡ: Μπορείτε να µας εξηγήσετε επιστημονικά τι έκαναν για να προκαλέσουν την συσκότιση;

ΑΠ: Ω! εκλεκτέ µου κύριε, αυτό είναι επιστήμη του ηλεκτρισμού. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι δυνατόν να παρεκκλίνεις τον ηλεκτρισμό κατευθύνοντας το ρεύμα µε διαφορετικό τρόπο, αλλάζοντας την πολικότητα, να φορτίσεις αντίθετα και μετά σίγουρα κάποια πόλη θα μείνει στο σκοτάδι. Το να μελετήσεις αυτό εκτενώς και μετά να εκθέσεις δημόσια τα αποτελέσματα θα ήταν σαν να παρέδιδες τα όπλα του ανθρώπου στα διανοητικά ζώα. Τι θα έκαναν τα ζώα με αυτό το είδος των γνώσεων; Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε στο ερώτημα µου, καταλάβατε;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ

Λοιπόν φίλοι µου, θα σχολάσουμε τώρα το θέμα των ανθρώπων των πάγων. Είναι επείγον να καταλάβουμε την διαδικασία της περιστροφής των αξόνων της γης οι οποίοι υφίστανται παγοποίηση.

Μας έχει ειπωθεί ότι πριν από την προηγούμενη παγοποίηση, οι πόλοι της γης βρισκόντουσαν στην ζώνη που σήμερα αντιστοιχεί στην γραμμή του Ισημερινού, µε τρόπο που αυτό που ήταν ισημερινός μετατράπηκε σε πόλους και αντίστροφα. Από αυτό ξεκίνησε ο καταποντισμός της Ατλαντίδας και βέβαια για τον ίδιο λόγο άλλαξε η γεωγραφία της γης.

Έχει βρεθεί στον Βόρειο Πόλο φυτικός άνθρακας και στην Σιβηρία, στις όχθες μεγάλων ποταμών έχουν ανακαλυφθεί ζώα της προκατακλυσμιαίας περιόδου που πέθαναν από το κρύο και τον πάγο. Αυτά τα πλάσματα, τελείως τροπικά, από την µια στιγμή στην άλλη είχαν αιφνιδιαστεί από τον πάγο και το χιόνι και πέθαναν.

Η πρώτη ανθρώπινη φυλή που υπήρξε στον κόσμο ζούσε στον Βόρειο Πόλο, στο Μυστικό Νησί. Αυτή η περιοχή ήταν τροπική και βρισκόταν όπως είπαμε, στην Ισημερινή ζώνη παρ’ όλο που αργότερα λόγω της περιστροφής των αξόνων της γης ήρθε στην θέση που βρίσκεται σήμερα.

Η πρώτη φυλή που έζησε έκτοτε σε αυτήν την περιοχή υπήρξε τελείως πρωτοπλασματική.

Τα σώματα των ανθρώπων ήταν εύπλαστα, ελαστικά, μπορούσαν να γίνουν γιγάντια ή να μακρύνουν κατά βούληση. Δεν είχαν την φυσική σύσταση του σύγχρονου ανθρώπου. Ωστόσο τα άτομα αυτής της φυλής ήταν ευτυχή, αντιλαμβανόντουσαν τον κόσμο και τα πράγματα µε τρόπο ακέραιο, ολοκληρωμένο.

Όχι µόνο έβλεπαν την φυσική υπόσταση αλλά μπορούσαν επίσης να δουν την ψυχή και το πνεύμα όλων των όντων και των πραγμάτων. Όλη η γη τότε είχε ένα έντονο γαλάζιο χρώμα µε τις θάλασσες και τα βουνά της.

Παρ’ όλο που φαίνεται απίστευτο, η πρώτη φυλή που έζησε στην Γη είχε χρώμα μαύρο, ένα πολύ όμορφο μαύρο. Ωστόσο φαίνεται λίγο δύσκολο στον σύγχρονο άνθρωπο να καταλάβει ότι στα μάγουλα και στο πρόσωπο γενικά παρ’ όλο που ήταν έγχρωμη φυλή, έλαμπε µια απόχρωση όμοια µε της φωτιάς.

Το αναπαραγωγικό σύστημα ήταν τελείως διαφορετικό από το τωρινό. Τα ανθρώπινα όντα αναπαραγόντουσαν με ένα τρόπο ανάλογο µε αυτόν των κυττάρων. Ξέρουμε ότι τα κύτταρα διαιρούνται στα δύο, τα δύο σε τέσσερα και τα τέσσερα σε οχτώ κτλ. Έτσι επίσης και ο οργανισμός του Πατέρα-Μητέρα ήταν Ανδρόγυνος, αφού δεν υπήρχε αρσενικό ή θηλυκό αλλά είχε και τις δυο ιδιότητες συγχρόνως και σε συγκεκριμένη στιγμή διαιρείτο στα δύο. Από τον Πατέρα-Μητέρα αποσπόταν, για να το πούμε έτσι, το παιδί και αυτό ήταν ένα γεγονός βαθειά θρησκευτικό.

Σε πολλούς θα φανεί παράξενη η ύπαρξη μιας φυλής Ανδρογύνων και όμως είναι βέβαιο ότι η πρώτη ανθρώπινη φυλή ήταν έτσι.

Οι άνθρωποι της πρωτοπλασματικής φυλής είχαν θαυμάσιους ναούς, μεγαλειώδεις πόλεις και πλουσιότατες γνώσεις των Θείων. Από τότε ζούσε στην Γη ο Άγγελος Ουριέλ που είχε ανθρώπινο σώμα. Αυτός έγραψε ένα θαυμάσιο βιβλίο σε χαρακτήρες Ρουνικούς, Βόρειους και εκτέλεσε µια υπέροχη αποστολή διδάσκοντας την ανθρωπότητα της εποχής εκείνης.

Αυτή η πρωτοπλασματική φυλή ήταν ο «Μοναχικός Αδάμ» που αναφέρει η Βίβλος, αυτός ο Αδάμ από τον οποίο δεν προήλθε η Εύα της εβραϊκής μυθολογίας.

Πέρασαν οι αιώνες, πολλά εκατομμύρια χρόνια και ωστόσο αυτή η φυλή παρ’ όλο που μεταλλάχτηκε διατηρείται ακόμα σε μορφές πολύ πρωτότυπες και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκπλήξει το ακροατήριο. Θέλω να πω ότι δεν εξαφανίστηκαν από την γη όλα τα άτομα αυτής της φυλής. Υπάρχει µια ομάδα ατόμων πρωτόγονων που ζουν ακόμα εδώ στην γη. Αυτή η μυστηριώδης ομάδα κατοικεί τώρα σε µια μυστική υπόγεια πόλη που βρίσκεται ακριβώς στον Βόρειο πόλο. Αυτοί είναι οι Άνθρωποι των πάγων που για το καλό αυτής της δύστυχης ανθρωπότητας ακόμα υπάρχουν.

Αυτό που εκπλήσσει περισσότερο είναι ότι αυτά τα άτομα, αυτή η ομάδα που αντιστοιχεί στην πρώτη φυλή, παρ’ όλο που απομονώθηκαν για να αποφύγουν τις οργανικές μεταμορφώσεις που έγιναν προέλευση εκατομμυρίων ανθρώπινων όντων που κατοικούν στην επιφάνεια της γης, όχι µόνο διατήρησαν την αρχική τους καθαρότητα αλλά και αυτό είναι το αξιοσημείωτο, πέτυχαν µια μεταμόρφωση μοναδική, ιδιαίτερή, καταπληκτική.

Πραγματικά τα µέλη αυτής της ομάδας έχουν ένα ωραίο παράστημα όμοιο µε το δικό µας, τέλεια σώματα από σάρκα και οστά και μεγάλη σοφία.

Αυτοί είναι στην πραγματικότητα το ζωντανό πρωτότυπο του πώς θα έπρεπε να είναι όλοι οι άνθρωποι της γης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπόγεια πόλη τους, κάτω από τους πολικούς πάγους, είναι φανταστική. Διαθέτουν υψηλή υπερσύχρονη τεχνολογία και μηχανές του μακρινού μέλλοντος και για τα δικά µας μέτρα είναι πολύ πιο εξελιγμένοι.

Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι των πάγων θα µας βοηθήσουν ειδικά στους μελλοντικούς πολέμους µέσω της ιατρικής, θεραπεύοντας ασθενείς και τραυματίες και µέσω της πυρηνικής και χημικής επιστήμης προσφέροντας βοήθεια στα θύματα των μικροβιολογικών ή ατομικών βομβών κτλ. κτλ.

ΕΡ: Ποιά είναι η αιτία που έχει διατηρηθεί αυτή η φυλή χωρίς να αναμιχτεί µε την δική µας;

ΑΠ: Με μεγάλη χαρά θα απαντήσω στον κύριο. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι της πρώτης φυλής υπέστησαν πολλές μεταμορφώσεις μέχρι να γίνουν Υπερβόρειοι. Αυτές οι ψυχές παρ’ όλο που ήταν επίσης Ανδρόγυνοι, αναπαραγόντουσαν µε αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε βλάστηση. Το σύστημα αυτό είναι παρόμοιο µε την βλάστηση των φυτών. Έτσι από το σώμα των Υπερβορείων αποσπόντουσαν ωοειδείς σπόροι. Αυτοί οι σπόροι σχημάτιζαν καινούριους ανεξάρτητους οργανισμούς.

Μετά τους Υπερβόρειους ήρθαν οι Λεμούριοι. Άνθρωποι ερμαφρόδιτοι από σάρκα και οστά που αναπαραγόντουσαν µε γονιμοποίηση. Από την ωοθήκη αποσπόταν ένα αυγό που μετά οπό κάποιο χρονικό διάστημα άνοιγε για να βγει ένα πλάσμα που τρεφόταν από τα στήθη του Πατέρα-Μητέρα.

Αυτή η φυλή των Λεμουρίων χωρίστηκε σε αντίθετα μετά από πολλά εκατομμύρια χρόνια. Αυτό το γεγονός συμβολίζεται στην Βίβλο µε την αλληγορία του Ιεχωβά που αφαίρεσε ένα πλευρό από τον Αδάμ για να πλάσει την Εύα. Είναι σαφές ότι μετά που τα ανθρώπινα όντα χωρίστηκαν σε αντίθετα φύλα, η αναπαραγωγή πραγματοποιούνταν µε σεξουαλική συνεύρεση. Αυτό είναι το σύστημα που ισχύει σήμερα.

Όπως καταλαβαίνετε, η πρώτη ανθρώπινη φυλή μεταμορφώθηκε σε άλλες φυλές δια μέσου του χρόνου και των αιώνων και υπέστη πολλές μεταμορφώσεις, εξελίξεις κ.τ.λ. κ.τ.λ., ωστόσο υπήρξε κάποια ομάδα επαναλαμβάνω, από αυτήν την πρωτόγονη αρχική φυλή που δεν μεταμορφώθηκε και διατηρήθηκε αγνή και παρθένος μέχρι τις μέρες µας. Αυτοί είναι οι Άνθρωποι των πάγων.

ΕΡ: Είναι δυνατό να επισκεφτεί κανείς αυτούς τους Ανθρώπους των πάγων;

ΑΠ: Ήδη σε µια περασμένη συζήτηση που καταγράφεται σε αυτό το βιβλίο, είπαμε ότι είναι δυνατό να µπει το φυσικό σώμα στην 4η διάσταση. Είπαμε για τον τρόπο, εξηγήσαμε ότι κάθε άτομο έχει την ιδιαίτερη Μητέρα-φύση του και αν συγκεντρωθούμε βαθειά σε αυτήν, την στιγμή που είμαστε σε κατάσταση υπνηλίας, παρακαλώντας την, ικετεύοντάς την να βάλει το φυσικό µας σώμα στην άγνωστη διάσταση αυτή θα µας βοηθήσει. Ύστερα το µόνο που μένει είναι να σηκωθούμε προσεκτικά από το κρεβάτι διατηρώντας τον ύπνο σαν να είμαστε υπνοβάτες αλλά να έχουμε την συνείδηση ξύπνια. Με αυτές τις συνθήκες, αιωρούμενοι στο περιβάλλον της 4ης διάστασης θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε την πόλη που κατοικούν οι άνθρωποι των πάγων. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζεται πολύ πίστη, αγάπη στον Χριστό και αληθινό πόθο. Μόνο έτσι θα φθάσουμε στην επιτυχία.

ΕΡ: Μπορούμε να τους επισκεφτούμε χωρίς να πάρουμε την άδεια τους;

ΑΠ: Καλή µου δεσποινίς, επιτρέψτε µου να σας πω µε έμφαση ότι για τον ανάξιο όλες οι

πόρτες είναι κλειστές εκτός από μια: Αυτή της μετάνοιας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ

Φίλοι µου, από τον περασμένο αιώνα σημειώθηκαν πάμπολλες ανεξήγητες εξαφανίσεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μελετήσουμε.

Τον περασμένο αιώνα σημειώθηκε η θεαματική περίπτωση της εξαφάνισης ενός ολόκληρου πληρώματος ενός πλοίου. Κάποιο πλοίο που ταξίδευε προς την Ισπανία, βρέθηκε στο µέσο του ωκεανού σε άριστη κατάσταση, φορτωμένο µε κοσμήματα και εμπορεύματα μεγάλης αξίας αλλά χωρίς πλήρωμα.

Το πλοίο έπλεε τελείως µόνο του και κάνεις δεν ήξερε τίποτε για τους ναύτες του. Αυτοί που βρήκαν το πλοίο δεν διαπίστωσαν ίχνη βίας και απόκλεισαν την πιθανότητα της ανταρσίας. Τα σκεύη της κουζίνας, τα κοσμήματα, τα κρασιά ήταν άθικτα αποκλείοντας έτσι και την πιθανότητα της πειρατείας.

Αυτό µας παροτρύνει να σκεφτούμε αγαπητοί µου φίλοι. Τι συνέβη στο πλήρωμα; Ποιος το απήγαγε στο µέσο του ωκεανού; Υπάρχει εδώ ένα τρομερό μυστήριο που μέχρι σήμερα κανένας δεν κατάφερε να εξηγήσει.

Τον περασμένο αιώνα κάποιοι στρατιώτες εξαφανίστηκαν από το πεδίο του πολέμου. Ποιος τους πήρε; Μυστήριο! Μυστήριο!

Την εποχή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη ένας πρέσβης εξαφανίστηκε μπροστά στο υπηρετικό του προσωπικό και δεν ξαναβρέθηκε ποτέ. Ποιο μυστηριώδες χέρι τον άρπαξε;

Ο Τόνυ Μαλντονάντο, σύζυγος της μιας από τις κόρες µου είδε έναν δόκιμο του στρατού στην Γουατεμάλα που διασχίζοντας ένα δρόμο εξαφανίστηκε στιγμιαία. Ποιό χέρι τον άρπαξε;

Αεροπλάνα γεμάτα επιβάτες και πλήρωμα εξαφανίστηκαν εν ώρα πτήσης χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος. Ποιός τους άρπαξε;

Σκεπτόμενοι προσεκτικά φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι αυτές ακριβώς τις στιγμές, στους δοκιμαστικούς σωλήνες της φύσης γίνονται πειράματα για την δημιουργία της μελλοντικής μεγάλης φυλής που θα ζήσει στην μεταμορφωμένη γη του επαύριον, του γιγαντιαίου κατακλυσμού που πλησιάζει.

Είναι προφανές ότι ο πιο εκλεκτός σπόρος του ανθρώπινου είδους πάρθηκε από την γη και μεταφέρθηκε σε άλλους πλανήτες του άπειρου διαστήματος. Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι είναι οι εξωγήινοι που πραγματοποιούν αυτήν την θαυμάσια εργασία. Είναι βέβαιο ότι ήδη δημιουργείται αυτή η μελλοντική φυλή.

Θυμηθείτε φίλοι µου, ότι η πρώτη ανθρώπινη φυλή ήταν αυτή των Ανθρώπων των πάγων, η δεύτερη ήταν των Υπερβορείων, η τρίτη ήταν των Λεμουρίων, η τέταρτη των Ατλάντων, η πέμπτη είναι η δική µας. Ωστόσο, ήδη δημιουργείται επαναλαμβάνω, η μελλοντική έκτη μεγάλη φυλή.

Θα υπάρξει και έβδομη επίσης που θα είναι η τελευταία του κόσμου µας αλλά αυτό είναι ακόμα πολύ μακρινό. Ας μιλήσουμε για την έκτη φυλή.

Γυναίκες εξωγήινες ήρθαν και θα συνεχίσουν να έρχονται µε τον σκοπό να γονιμοποιηθούν. Άντρες από τους δικούς µας θα μεταφερθούν σε άλλους κόσμους για να γονιμοποιήσουν και μετά θα τους επιστρέψουν στην γη.

Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε µια ασυνήθιστη περίπτωση που συνέβη στην Βραζιλία. Κάποιο διαστημόπλοιο προσγειώθηκε σε έναν απόμερο αγρό. Ένας άμοιρος αγρότης που περνούσε από κει, αναγκάστηκε µε την βία να µπει στο διαστημόπλοιο. Του πήραν δείγμα αίματος και το ανάλυσαν. Τον εξέτασαν λεπτομερώς και μετά ήρθε σε αυτόν µια εξωγήινη γυναίκα όμοια µε Κινέζα αλλά µε ξανθά μαλλιά που τον αποπλάνησε σεξουαλικά. Ο καλός αγρότης είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της και στην συνέχεια τον έδιωξαν από το διαστημόπλοιο που έφυγε στο άπειρο διάστημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η γυναίκα είχε έρθει για να γονιμοποιηθεί και να μεταφέρει αλλού τον ανθρώπινο σπόρο. Και για ποιον σκοπό; Για να πετύχουν µια διασταύρωση πολύ ειδική.

Είναι βέβαιο ότι πολλοί κάτοικοι της Γης είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Μερικοί προτίμησαν να το κρατήσουν μυστικό από φόβο µην προκαλέσουν την κοροϊδία των ομοίων τους.

Αναλύοντας προσεκτικά όλα αυτά, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι εξωγήινοι κάνουν αυτές τις στιγμές πολύ ειδικές δοκιμές, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν στην μεταμορφωμένη Γη του αύριο, πολύ μετά την πλανητική σύγκρουση που θα γίνει το έτος 2500.

Ο ανθρώπινος σπόρος θα μεταφερθεί πάλι στην Γη και η έκτη ανθρώπινη φυλή θα σχηματιστεί από μίξεις πολύ ειδικές.

Καταλαβαίνετε πως οι άνθρωποι της έκτης φυλής θα είναι πολύ όμορφοι και µε μικρότερο ανάστημα. Σίγουρα θα είναι το προϊόν της διασταύρωσης γήινων µε εξωγήινους. Για αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο να εξαφανίζονται πολλοί άνθρωποι αυτόν τον καιρό. Και όσο περνούν τα χρόνια, οι εξαφανίσεις αυτές θα αυξάνονται αισθητά.

Εκλεκτοί µου φίλοι, µην ξεχνάτε ότι ζούμε στιγμές εξαιρετικές. Δεν αποκλείεται κάποιος από σας να μεταφερθεί από εξωγήινους σε άλλον πλανήτη του άπειρου διαστήματος.

ΕΡ: Πως συμβαίνει να µας έχουν ήδη ουσιαστικά κατακτήσει και να µη δίνουν κάποιο γενικής μορφής μήνυμα στην ανθρωπότητα; Γιατί αυτό το μυστήριο;

ΑΠ: Αξιότιμε φίλε, χαίρομαι για την ερώτηση σας. Επιτρέψτε µου να σας πληροφορήσω ότι σε λίγο καιρό αυτοί οι εξωγήινοι θα μιλήσουν µέσω των δορυφόρων που η Ρωσία και οι ΗΠΑ έθεσαν σε τροχιά γύρω από την Γη. Τότε θα κάνουν επίσης να φτάσουν σε µας υπέροχες διαστημικές μελωδίες. Δεν είναι υπερβολικό να σας πω ότι σήμερα υπάρχουν σε τροχιά εξωγήινα διαστημικά εργαστήρια, επανδρωμένα όπου καταγράφονται οι ιδέες µας, οι συνήθειες µας οι γλώσσες µας κτλ. κτλ.

Η Σίβυλλα της Πράγας πριν από μερικούς αιώνες προφήτεψε όλα αυτά τα πράγματα µε εμφατικό τρόπο. Είχε προφητέψει ότι σε µια όχι και τόσο µακρινή μέρα θα ακουστεί η φωνή του Θεού σε όλη την επιφάνεια της γης, ο Λόγος, θα λέγαμε των εξωγήινων και όλοι θα πέσουν γονατιστοί για να ακούσουν τα λόγια που έρχονται από ψηλά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η στιγμή πλησιάζει και τότε θα μάθουμε το μήνυμα των εξωγήινων.

Προηγουμένως όμως θα υπάρξουν απροσδόκητα γεγονότα. Κάποιοι Αμερικάνικοι ή Ρωσικοί πύραυλοι θα απαχθούν και θα μεταφερθούν σε άλλους κόσμους. Επίσης είναι βέβαιο ότι οι αστροναύτες του Πύργου της Βαβέλ θα δουν εξωγήινα διαστημόπλοια, αλλά θα σωπάσουν. Η υπερηφάνεια των επιστημόνων του πύργου της Βαβέλ είναι τρομερή. Αυτοί θέλουν να είναι οι άρχοντες του άπειρου διαστήματος αλλά την κατάλληλη στιγμή θα εξακοντιστούν μύδροι εναντίον τους. Επιτρέψτε µου να πω στον κύριο που έκανε την ερώτηση ότι η Γη δεν κατακτήθηκε από τους εξωγήινους. Αυτοί ξέρουν να σέβονται την ελευθερία των ομοίων µας. Αλλά, για το καλό της μεγάλης υπόθεσης, κάποια άτομα θα μεταφερθούν σε άλλους πλανήτες για επιστημονικούς σκοπούς. Και τα άτομα αυτά θα τύχουν σεβασμού και θα απολαύσουν υπέροχης περιποίησης.

ΕΡ: Αξιότιμε Δάσκαλε, μπορείτε να µας πείτε αν αυτά τα εξωγήινα όντα είναι του ίδιου είδους µας;

ΑΠ: Καλέ µου φίλε, η ερώτηση σας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Επιτρέψτε µου να σας πω µε πολλή ευθύνη ότι ακόμα εμείς δεν είμαστε πραγματικά άνθρωποι µε όλη την σημασία της λέξης. Δεν είμαστε παρά λογικά ανθρωποειδή και αυτό είναι διαφορετικό. Οι εξωγήινοι που µας επισκέπτονται είναι άνθρωποι µε όλη την σημασία της λέξης, άνθρωποι πραγματικοί, άνθρωποι που κατάκτησαν το άπειρο διάστημα και αυτή είναι η διαφορά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι προικισμένοι µε μεγάλη σοφία, κατέχουν γνώση που ούτε κατά διάνοια μπορούμε να υποπτευτούμε. Είναι µε λίγα λόγια ανώτεροι από µας. Αυτό είναι όλο.

ΕΡ: Μπορείτε να µας πείτε, Δάσκαλε, αν αυτοί οι εξωγήινοι προέρχονται από τους πλανήτες Άρη ή Αφροδίτη;

ΑΠ: Ευγενική µου κυρία, πρέπει να σας πω ότι τα Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) προέρχονται από συγκεκριμένους πλανήτες του διαστήματος. Είναι βέβαιο πως στην Αφροδίτη υπάρχει ανθρωπότητα ανώτερης μορφής και στον Άρη επίσης υπάρχουν κάτοικοι παρ’ όλο που το αρνούνται πεισματικά οι σύγχρονοι επιστήμονες. Οι γήινες φωτογραφικές μηχανές που στέλνονται µε τεχνητούς δορυφόρους δεν θα μπορούσαν µε κανένα τρόπο να µας πληροφορήσουν για την ύπαρξη ζωής στον Άρη ή την Αφροδίτη. Ωστόσο δεν είναι υπερβολικό να σας βεβαιώσω πως στο μέλλον οι γήινοι επιστήμονες θα μπορέσουν να εξακριβώσουν µε άμεση εμπειρία την ύπαρξη κατοίκων σε αυτούς τους πλανήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη