Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

14 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - β μέρος


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΤΡΙΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΠΕΜΠΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΕΚΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΕΒΔΟΜΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΟΓΔΟΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΕΝΝΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΔΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ























ΤΟΞΟΤΗΣ
Από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου
Κυριαρχεί: Στους γοφούς και στους μηρούς
Μέταλλο: Ο Κασσίτερος
Άρωμα: Αλόη
Πέτρα: Ο γαλάζιος σάπφειρος
Φυτό: Η Αγάβη
Άνθος: Ορτανσία
Πλανήτης: Δίας
Χρώμα: Γαλάζιο
Στοιχείο: Φωτιά
Λέξη-Κλειδί: Καλοκαγαθία
Ημέρα: Η Αστρολογική Πέμπτη (Παρασκευή σημερινή)
Κυβερνήτης: Zachariel
Αγαπητέ μαθητή,
Σήμερα φτάσαμε στο παρόν μάθημά μας, στον αστερισμό του Τοξότη.
Μέταλλο ο Κασσίτερος. Πέτρα, ο γαλάζιος σάπφειρος.
Οι γεννημένοι στον Τοξότη είναι άκρως εμπαθείς και πόρνοι.
Ο Ελιφάς Λεβί λέει: «Δυστυχισμένος ο Σαμψών της Kabala που αφήνεται να αποκοιμηθεί από την Δαλιδά. Ο Ηρακλής της επιστήμης που ανταλλάσσει το βασιλικό του σκήπτρο με το αδράχτι της Ομφάλης, θα αισθανθεί σε λίγο την εκδίκηση της Δηιάνειρας και δεν θα του μείνει πλέον παρά η πυρά του όρους Οίτη για να ξεφύγει από τα καταβροχθιστικά βάσανα του χιτώνα του Νέσσου».
Οι 7 πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος είναι τα 7 Σεφιρώτ και η πνευματική Ηλιακή Τριάδα είναι το Σεφιρωτικό Στέμμα. Αυτά τα 1Ο Σεφιρώτ ζουν και πάλλονται στο εσωτερικό της συνείδησής μας και πρέπει να μάθουμε να τα χειριζόμαστε και να τα συνδυάζουμε στο υπέροχο εργαστήριο του εσωτερικού μας Σύμπαντος. Τα 1Ο αυτά Σεφιρώτ είναι:
Κether: Η εξισορροπητική δύναμη. Ο Μάγος του πρώτου Αρκάνο του Ταρώ, του οποίου το πρωταρχικό ιερογλυφικό αναπαρίστατο από έναν άντρα.
Chokman: Η Σοφία. Η Πάπισσα του Ταρώ. Η απόκρυφος σοφία, η ιέρεια. Η 2η κάρτα του Ταρώ. Η Σελήνη. Το πρωταρχικό ιερογλυφικό είναι το στόμα του ανθρώπου.
Binah: Η Ευφυΐα. Πλανήτης Αφροδίτη. Η 3η κάρτα του Ταρώ. Η Αυτοκράτειρα. Το πρωταρχικό σύμβολο είναι ένα χέρι στην στάση του λαμβάνειν.
Τα τρία αυτά Σεφιρώτ σχηματίζουν το Σεφιρωτικό Στέμμα. Κατόπιν έρχονται τα 7 κατώτερα Σεφιρώτ, κατά την ακόλουθη σειρά:
Chesed: Δίας. Το θεϊκό Ον. Ο Άτμαν. Το πρωταρχικό ιερογλυφικό: ένα στήθος. Η 4η κάρτα του Ταρώ. Η φιλευσπλαχνία. Η λεπίδα του Αυτοκράτορα.
Geburah: Η Αυστηρότητα. Η 5η κάρτα του ανθρώπου. Ο Πάπας ή ο Ιεροφάντης του Ταρώ. Ο Άρης, ο πολεμιστής του Κριού.
Tipheret: Η Αφροδίτη του Ταρώ. Η ωραιότητα, η Αγάπη του Αγίου Πνεύματος. Το αιτιατό σώμα του Ανθρώπου. Η 6η κάρτα του Ταρώ, ο Ερωτευμένος.
Netzah: Ο Ερμής των Διδύμων. Το Άρμα του Ταρώ. Η 7η κάρτα και η αιωνιότητα του Παντός. Το νοητικό σώμα. Ο θρίαμβος.
Hod: Το Αρκάνο της Δικαιοσύνης. Η 8η Κάρτα του Ταρώ. Ο Κρόνος. Το Μεγαλείο.
Jesod: Ο Ήλιος του Λέοντα. Η 9η κάρτα του Ταρώ. Ο Ερημίτης. Το Απόλυτο.
Malkuth: Ολόκληρο το Σύμπαν, η Μαρία ή η Παρθένος. Η Φύση.
Τα 1Ο αυτά Σεφιρώτ ζουν στο εσωτερικό του Είναι μας και συνιστούν το ηλιακό μας σύστημα. Το Ταρώ βρίσκεται σε στενή σχέση με την Εσωτερική Αστρολογία και με την Μύηση.
Αρκάνο No 10: Η πρώτη ώρα του Απολλώνιου του Τυανέως. «Υπερβατική μελέτη του Αποκρυφισμού».
Αρκάνο No 11: Η 2η ώρα του Απολλώνιου. Η Δύναμη. Οι Άβυσσοι της φωτιάς. Οι αστρικές αρετές σχηματίζουν ένα κύκλο διά μέσου των δρακόντων και της φωτιάς. (Μελέτη των απόκρυφων Δυνάμεων).
Αρκάνο No 12: Η Θυσία. Η 3η ώρα του Απολλώνιου. «Τα φίδια, οι σκύλοι και η. φωτιά». Σεξουαλική Αλχημεία. Δουλειά με την Κουνταλίνι. (Σεξουαλική Μαγεία).
Αρκάνο No 13: Ο θάνατος. 4η ώρα του Απολλώνιου. «Ο νεόφυτος θα περιπλανηθεί κατά την νύχτα ανάμεσα στα μνήματα, θα δοκιμάσει τον τρόμο των οραμάτων, θα παραδοθεί στην Μαγεία και στην Γοητεία». (Αυτό σημαίνει ότι ο μαθητής θα δει τον εαυτό του να του επιτίθενται χιλιάδες μαύροι μάγοι στο αστρικό πεδίο. Αυτοί οι καταχθόνιοι μάγοι προσπαθούν να απομακρύνουν τον νεόφυτο από το φωτεινό μονοπάτι).
Αρκάνο No 14: Οι δύο υδρίες « θεϊκός μαγνητισμός και ανθρώπινος μαγνητισμός. Τα ανώτερα νερά του Ουρανού». 5η ώρα του Απολλώνιου. Κατά αυτόν τον καιρό, ο μαθητής μαθαίνει να είναι καθαρός και αγνός, διότι κατανοεί την αξία του σπερματικού του υγρού.
Αρκάνο No 15: (Η ηλεκτρική καταιγίδα). Ο Τυφών Μπαφομέτ. 6η ώρα του Απολλώνιου. «Εδώ, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ήσυχος και ακίνητος λόγω του φόβου». (Αυτό σημαίνει την τρομερή δοκιμασία του Φύλακα του κατωφλιού, για τον οποίο χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τον νικήσει).
Αρκάνο No 16: «Ο Κεραυνοβολημένος Πύργος. 7η ώρα του Απολλώνιου». Η Φωτιά παρηγορεί τα ζώντα όντα και αν κάποιος ιερέας, άντρας αρκετά εξαγνισμένος, την κλέβει και μετά την προβάλλει και εάν την αναμειγνύει με το ιερό λάδι και κατόπιν την αφιερώνει, θα επιτύχει να θεραπεύσει όλες τις αρρώστιες, μόνο εφαρμόζοντάς την στο προσβεβλημένο μέρος. (Ο Μυημένος βλέπει εδώ την υλική του περιουσία να απειλείται και οι επιχειρήσεις του αποτυγχάνουν).
Αρκάνο No 17: To Άστρο της ελπίδας, η όγδοη ώρα του Απολλώνιου.
«Οι αστρικές αρετές των στοιχείων, των σπόρων κάθε είδους». (Μελέτη πάνω στα Μικρά Μυστήρια, οι 9 αψίδες από τις οποίες πρέπει να ανέβει ο σπουδαστής).
Αρκάνο No 18: Το Λυκόφως. Η Σελήνη. 9η ώρα του Απολλώνιου.
«Εδώ, δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη». Ο Μυημένος αυξάνει την αντίληψή του μέχρι να ξεπεράσει τα όρια του Ηλιακού Συστήματος, πέρα από τον Ζωδιακό. Αγγίζει το κατώφλι του Απείρου, έχει φθάσει στα όρια του ευκρινούς κόσμου. Παρατηρεί το Θεϊκό Φως, αλλά με αυτό ξεπηδούν νέοι φόβοι και νέοι κίνδυνοι.
Αρκάνο Nο 19: Το απαστράπτον Φως. Ο Ήλιος. 10η ώρα του Απολλώνιου: «Οι πόρτες του Ουρανού ανοίγουν και ο άνθρωπος εξέρχεται από το λήθαργό του». Αυτός είναι ο αριθμός 1Ο της Δεύτερης Μεγάλης Μύησης των Μεγάλων Μυστηρίων, που επιτρέπει στον Μυημένο να ταξιδεύει με αιθερικό σώμα. Αυτή είναι η Σοφία του Ιωάννη του Βαπτιστή.
Αρκάνο Νο 20: Η Αφύπνιση των Νεκρών. Η Κρίση. 11η ώρα του Απολλώνιου: «Οι Άγγελοι, τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ πετούν με φτερουγίσματα. Υπάρχει χαρά στον Ουρανό, η Γη αφυπνίζεται και ο Ήλιος που ξεπροβάλλει από τον Αδάμ». Αυτή η διαδικασία ανήκει στις μεγάλες Μυήσεις των Μεγάλων Μυστηρίων όπου κυριαρχεί ο τρόμος του Νόμου.
Αρκάνο No 21: To Στέμμα των Μάγων. 12η ώρα του Απολλώνιου: Οι κόψεις της φωτιάς κατευνάζουν. Είναι η θριαμβευτική είσοδος στην λεγόμενη χωρίς όρια Ευτυχία του Νιρβάνα, όπου ο Δάσκαλος ενδύεται με το καταυγάζον ένδυμα του Νταρμασάγια, ή απαρνείται την ευτυχία του Νιρβάνα από αγάπη για την ανθρωπότητα και μετατρέπεται σε Μποδισάτβα του ελέους, σε έναν Σωτήρα της φτωχής υποφέρουσας ανθρωπότητας. Είναι μία ακόμη σφήνα στο προστατευτικό ανεγερθέν τείχος, με το αίμα των μαρτύρων. Ο Σαμυάκ Σαμπούντο, Δάσκαλος της Τελειότητας, απαρνήθηκε το Νιρβάνα από αγάπη για την ανθρωπότητα.
Οι τέλειοι Βούδες, ντυμένοι την δόξα του Νταρμασάγια, δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν τον άνθρωπο ούτε την ανθρωπότητα, διότι το Νιρβάνα είναι λήθη του κόσμου και των ανθρώπων για πάντα. Οι Μποδισάτβες: Κουάν-Σι-γίιν, Τασίσνι, Βούδες και ο Χριστός ακτινοβολούν το Φως τους πάνω από την υποφέρουσα ανθρωπότητα.
Οι Μποδισάτβες μετά από πολλές θυσίες, εισέρχονται σε έναν υπερ-νιρβανικό κόσμο ευτυχίας.
Το προστατευτικό τείχος έχει σχηματισθεί από «Μποδισάτβες του Ελέους». Εμείς, οι Γνωστικοί, ακολουθούμε τα ίχνη των προκατόχων μας.
Αούμ Βαχραπάνι Χουμ
Σε αυτό το μάθημα του Δία στον Τοξότη σας μιλήσαμε για το νιρβανικό μονοπάτι, διότι ο βροντώδης Δίας είναι το ιερό σύμβολο του Εσώτερού μας, για αυτό λέγεται ότι ο Δίας είναι ο Πατέρας των Θεών. Αυτό μας θυμίζει τον Δία του Καπιτώλιου των Ρωμαίων. Ο Δίας στον Τοξότη επιδρά στις μεγάλες αρτηρίες του μηρού, όπου το αίμα μαγνητίζεται ολοκληρωτικά κάτω από την επίδραση του Δία.
Πρακτική: Καθίστε σαν κούκοι με τον τρόπο των ινδιάνων του Περού. Βάλτε τα χέρια σας πάνω στους μηρούς, με τους δύο δείκτες να δείχνουν προς τα πάνω, προς τον ουρανό, για να τραβήξετε τις ακτίνες του Δία, όπως μας διδάσκει ο Ουϊρακότσα, με τον σκοπό να μαγνητίσουμε έντονα τους μηρούς.
Το μάντραμ είναι ΙΣΙΣ και προφέρεται έτσι: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, προφέροντας το Σ με ένα σφυριχτό ήχο σαν αυτόν του ανέμου. Με αυτό το κλειδί θα αφυπνίσετε ολοκληρωτικά την διόραση και θα επιτύχετε την δυνατότητα να διαβάσετε τα Ακασικά Αρχεία της Φύσης.
Πρέπει να διαλογιζόμαστε εντατικά τώρα πάνω στον Εσώτερο, ικετεύοντάς τον να πάει να μας φέρει τον Άγγελο Zachariel για να μας βοηθήσει.
Σε αυτό το μονοπάτι, θα πρέπει να ζήσουμε όλες τις 12 ώρες, για τις οποίες μας έχει μιλήσει ο μεγάλος σοφός Απολλώνιος ο Τυανέας. Ο μαύρος μάγος «Πάπους» προσπάθησε να παραμορφώσει τις δώδεκα ώρες του Απολλώνιου με διδασκαλίες της Μαύρης Μαγείας, κάνοντας μία εκκαθάριση από όλες τις χιλιάδες Καμπαλιστικούς τόμους που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι: όλη η Kabala ανάγεται στα 22 Μεγάλα Αρκάνο του Ταρώ, και στους 4 Άσσους, που παριστάνουν τα 4 στοιχεία της Φύσης.
Πάνω σε κάτι τόσο απλό, οι πολυμαθείς έχουν επεξεργαστεί χιλιάδες τόμους και θεωρίες που θα τρέλαιναν οποιονδήποτε που θα είχε την ακαλαισθησία να διανοηθεί με όλον αυτόν τον ναύσταθμο.
Το χειρότερο του πράγματος υπήρξε όταν στην ύλη της Kabala, οι μαύροι μάγοι επονομάστηκαν από αυτό που βρήκαν για να παραμορφώσουν την διδασκαλία και να παραπλανήσουν τον κόσμο. Τα έργα του Πάπους είναι νόμιμη Μαύρη Μαγεία.
Το Ταρώ είναι ένα βιβλίο τόσο αρχαίο όσο οι αιώνες, και βρίσκεται στενά συνδεδεμένο με την Σοφία των πλανητικών Θεών.
Το βιβλίο αυτό, είναι η «τράπουλα» του Ταρώ, και συνίσταται από 78 φύλλα, διαμοιρασμένα σε 22 που ονομάζονται Μεγάλα Αρκάνο και 56 που αποκαλούνται Μικρά Αρκάνο.
Οι 4 Άσσοι αντιπροσωπεύουν τα στοιχεία της Φύσης.
Ο Άσσος των Σπαθιών συμβολίζει την Φωτιά.
Ο Άσσος Κούπα συμβολίζει το Νερό.
Ο Άσσος καρό αντιπροσωπεύει τον Αέρα.
Ο Άσσος Μπαστούνι συμβολίζει την Γη.
Όλα τα 56 φύλλα των Μικρών Αρκάνο βασίζονται επάνω σε αυτούς τους 4 Άσσους και στους 1Ο αριθμούς του δεκαδικού μας συστήματος. Στα 22 Μεγάλα Αρκάνο, ένα 4 Μπαστούνι, π.χ. δεν είναι τίποτε άλλο παρά το Αρκάνο «4», ο Αυτοκράτωρ και το σύμβολο του Άσσου Μπαστούνι επαναλαμβανόμενο 4 φορές. Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα 56 φύλλα των Μικρών Αρκάνο. Ερμηνεύσατε τα χαρτιά αυτά διαισθητικά συνενώνοντας το στοιχείο της Φύσης, με τα Μεγάλα Αρκάνο και το πρόβλημα θα λυθεί.
Για παράδειγμα: ένα 6 καρό θα ερμηνευόταν συνενώνοντας το Αρκάνο «6» ( ο Εραστής, ή η Αναποφασιστικότητα ) με το στοιχείο Αέρα, ή «Ψυχή», που συμβολίζεται από το 6 καρό, αυτό θα σήμαινε «μία αγάπη». Και ούτω καθεξής.
Υπάρχουν δύο είδη Καμπαλιστών: οι διανοητικοί Καμπαλιστές και οι διαισθητικοί Καμπαλιστές. Οι διανοητικοί Καμπαλιστές είναι μαύροι μάγοι. Οι διαισθητικοί Καμπαλιστές είναι λευκοί μάγοι.
Οι αστρικοί Θεοί πολλές φορές μας απαντούν δείχνοντάς μας ένα χαρτί του Ταρώ. Τότε πρέπει διαισθητικά να καταλάβουμε την απάντηση που μας δόθηκε. Οι διαισθητικοί Καμπαλιστές, κοιτώντας μόνο ένα χαρτί του Ταρώ, καταλαβαίνουν τι τους επιφυλάσσει το πεπρωμένο τους.
Σε συγκεκριμένη ευκαιρία συμβουλεύτηκα ένα πλανητικό Τζίνι σχετικά με το αν ήταν αρμονικό να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι, για το οποίο δεν ήμουν οικονομικά προετοιμασμένος. Το πλανητικό Τζίνι μου απήντησε δείχνοντάς μου 3 χαρτιά. Το ένα από αυτά ήταν ένας Βασιλιάς Καρό, ωραιότατος κεντημένος με χρυσό. Κατάλαβα με την καρδιά και πραγματοποίησα το ταξίδι μου και επωφελήθηκα πολύ καλά.
Όταν η ανθρωπότητα δικάστηκε μπροστά μου, είδα το Ταρώ ξεδιπλωμένο σε σειρές από 7 κάρτες και όταν έλαμψε μία συγκεκριμένη κάρτα της 6ης σειράς, οι Θεοί δίκασαν την μεγάλη Πόρνη (την ανθρωπότητα) και την βρήκαν αισχρή. Η καταδικαστική απόφαση των Θεών ήταν: «Στην Άβυσσο, στην Άβυσσο, στην Άβυσσο». (Ο Αριθμός της Ανθρωπότητας είναι 666).
Ο Λευκός Μάγος παρακαλεί τους Θεούς, ρίχνει τις κάρτες του πάνω στο τραπέζι με κλειστά τα μάτια και ικετεύοντας τον Θεό του, παίρνει μία κάρτα, την παρατηρεί και με την διαίσθηση εκφράζει μία πρόγνωση. Κάθε κάρτα του Ταρώ, είναι αυτή και μόνο μία πλήρης πρόγνωση.
Οι ασκήσεις του Τοξότη έχουν σαν σκοπό να αφυπνίσουν την διόραση και να βλέπουμε και να κατανοούμε όλα τα πράγματα. Οι διαισθητικοί Καμπαλιστές εννοούν κάθε τι με την καρδιά. Οι διανοητικοί Καμπαλιστές θέλουν να αποφασίζουν εξολοκλήρου με το ζωικό διανοητικό. Τον διαισθητικό Καμπαλιστή, τον καθοδηγεί μόνο η φωνή της σιωπής, ο Εσώτερος. Οι κάρτες αυτές του Ταρώ είναι η γλώσσα των ανώτερων κόσμων του Φωτός. Οι κάρτες αυτές του Ταρώ είναι η απόκρυφη Σοφία των Αστρικών θεών.
Οι 12 ώρες του Απολλώνιου είναι ο δρόμος της Μύησης. Τρομάζει κανείς να βλέπει πώς οι άνθρωποι έχουν συσσωρεύσει τόσες θεωρίες σχετικά με αυτό το βιβλίο το τόσο απλό και τόσο υπέροχο όσο ο Θεός.
Τα 78 φύλλα του Ταρώ είναι σαν 78 άρρητα ιερογλυφικά, που λάμπουν στο εσωτερικό αυτής της πυραμίδας των 5 γωνιών που ονομάζεται άνθρωπος.
1+2+3+4=10: Πάνω σε αυτούς τους αριθμούς βασίζεται εξολοκλήρου η πρόοδος του σπουδαστή.
Κάθε έτος έχει την καμπαλιστική του κάρτα που μας επιτρέπει να κάνουμε διαισθητικά προγνωστικά.
Παραδείγματα: 1951, αποσυντίθεται έτσι: 1-9-5-1=16
Αρκάνο 16, ο Κεραυνοβολημένος Πύργος, σημαίνει Θεϊκή καταστροφή. Πριν την 21 Μαρτίου του 1952, ένα μεγάλο έθνος έλαβε μία μεγάλη Καρμική τιμωρία.(Αυτό ήδη είναι οριστικό).
Εάν προσθέσουμε μεταξύ τους, τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής μας, θα πετύχουμε τον ιδιαίτερό μας καμπαλιστικό αριθμό. Μερικοί βγάζουν την αριθμητική αξία των γραμμάτων του ονόματος και του επιθέτου τους. Ο Ιγλέσιας Χανέιρο είναι ειδικός σε αυτό, εμάς πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει αυτός ο κλάδος, διότι δεν έχει μελετηθεί εσωτερικά σε βάθος, με επιστημονικό τρόπο. Το μόνο πράγμα που μπόρεσα αληθινά να διαπιστώσω, είναι ότι το όνομα των προσώπων, ανάλογα με την έννοια των λέξεων, περικλείει το Κάρμα. Π.χ. οι γυναίκες των οποίων το όνομα είναι Ντολόρες (Ντολόρες, στα Ισπανικό σημαίνει: πόνοι), υποφέρουν άφατα στην ζωή.
Ασφαλώς, ο Κολομβιανός πολιτικός που θα είχε το επίθετο Τουρμπάι, θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε έτσι: Τούρμπα άις, ή άι (Τούρμπα=ταραχή). Αυτός ο πολιτικός πέθανε χωρίς να δει θρίαμβο και ο όχλος δεν τον ακολούθησε.
Ο αυθεντικός Καμπαλιστής υποκινείται μόνο κάτω από την φωνή του Εσώτερου. Όταν το διανοητικό θέλει να χρησιμοποιήσει για λογαριασμό του τις κάρτες του Ταρώ, πέφτει στις πιο οδυνηρές παραπλανήσεις.
Το Ταρώ είναι η εσωτερική Σοφία των Άστρων. Οι κάρτες του Ταρώ είναι δοσμένες από τους πλέον άρρητους κόσμους του Εδεμικού Φωτός.
Το νόημα των 22 Μεγάλων Αρκάνο είναι το ακόλουθο:
1. Ο Άνδρας, ο Μάγος
2. Η Γυναίκα και ο Εσωτερισμός
3. Η Ανθρωπότητα και η Δημιουργία
4. Η Δύναμη και το δημιουργημένο
5. Η Εξουσία και η διανοητική ζωή
6. Αγάπη και ερωτική έλξη
7. Το Άρμα του πολέμου. Μάχες
8. Η Δικαιοσύνη. Ταλαιπωρίες
9. Η θεϊκή Αγάπη, Σύνεση
10. Η Τύχη
11. Το θάρρος
12. Η θυσία
13. Ο θάνατος, οι μεταβολές
14. Εγκράτεια, αγνότητα
15. Το Μοιραίο
16. Καταστροφή και φθορά
17. Ελπίδες
18. Κρυμμένοι εχθροί
19. Η Αλήθεια
20. Αλλαγές
21. Ολική ανηθικότητα
22. Ο θρίαμβος.
Αδελφικά
Ο Δάσκαλος της τάξης σας
ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από 22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου
Κυριαρχεί: Στα γόνατα και στο δέρμα
Μέταλλο: Μόλυβδος
Πέτρα: Ο μαύρος όνυχας
Άρωμα: Εκχύλισμα πεύκου
Φυτό: Ο Ψευδοπλάτανος
Άνθος: Ο Λωτός
Πλανήτης: Κρόνος
Χρώμα: Μαύρο
Στοιχείο: Γη
Λέξη-Κλειδί: Κωλυσιεργία
Ημέρα: Σάββατο (Σημερινό Σάββατο)
Κυρίαρχος: Orifiel.
Αγαπητέ μαθητή
Φθάσαμε τώρα στο μάθημα του αστερισμού του Αιγόκερου. Ο αστερισμός αυτός είναι ο οίκος του Κρόνου, ο Γηραιός του Χρόνου. Ο Κρόνος είναι ο Πλανήτης του Ηλιακού Συστήματος, ο πιο απομακρυσμένος από την Γη. Η Σελήνη είναι ο δορυφόρος, ο πιο κοντινός της Γης. Ο Ερμής ακολουθεί σε σειρά απόστασης, μετά ακολουθεί η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος σε κλιμακωτές σειρές απόστασης.
Πάνω σε αυτήν την φυσική και κοσμική βάση βασίζεται το αρχαϊκό ημερολόγιο: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Οι Ρωμαιο-Καθολικοί νόθευσαν αυτό το νόμιμο ημερολόγιο και η Σύγχρονη Μαθηματική Αστρολογία ανορθώθηκε πάνω σε αυτήν την παραποίηση. Είναι λογικό λοιπόν ότι η σύγχρονη Αστρολογία, βασισμένη σε λανθασμένες βάσεις, είναι μία αληθινή αποτυχία.
Επιφορτιζόμεθα τώρα να αποκαταστήσουμε την αυθεντική αρχαία Αστρολογία και για αυτό είναι ανάγκη πρωταρχική να επιστρέψουμε στο αρχαϊκό νόμιμο ημερολόγιο.
Όλα τα έργα Αστρολογίας του Μαξ Χέντελ και το Αλπεράτ, βασίζονται σε λανθασμένο ημερολόγιο, διότι δεν έχουν θεμελιώδη βάση και είναι εσφαλμένα.
Εμείς, οι γνωστικοί, είμαστε οι ανακαινιστές της εσωτερικής Σοφίας.
Εγώ ο Samael Αούν Βεόρ, είμαι ο Μεγάλος Αβατάρας του Υδροχόου. Είμαι ο Μυσταγωγός της Νέας Εποχής. Είμαι ο Αγγελιοφόρος των Ανώτερων Κόσμων της Συνείδησης και ήρθα να σας φέρω την κουλτούρα της Νέας Εποχής. Ήλθα να σχηματίσω μία νέα φυλή Θεών και θέλω να με ακούτε. «Ζητήστε και θα σας δοθεί, χτυπήστε και θα σας ανοίξουν». Αυτό λένε οι Άγιες Γραφές.
Σας δίδαξα το άρρητο μυστήριο του Μεγάλου Αρκάνο και θέλω να μάθετε να χειρίζεστε το αστραποβόλημα τω άστρων για να κυβερνάτε την Φύση.
Ακούστε με καλά: οι πλανητικές ώρες, όπως ακριβώς παρουσιάζονται στους αστρολογικούς καταλόγους και στα κείμενα της Αστρολογίας, γενικά, είναι λανθασμένες και παράλογες, διότι το σε χρήση ημερολόγιο είναι λάθος και παράλογο και γιατί ουδέποτε κανένας αρχαϊκός λαός χρησιμοποίησε τις τόσο «κακαρισμένες» και περίεργες πλανητικές ώρες των μοντέρνων αστρολόγων.
Οι γέροι αρχαίοι Σοφοί της Αρχαιότητας θεωρούσαν την ημέρα σαν ένα σταυρό στο εσωτερικό ενός τέλειου κύκλου. Αυτοί οι στοχαστικοί γέροντες των Άστρων με τα εξεταστικά τους μάτια, διείσδυσαν βαθιά στα μυστήρια των Άστρων και έλαβαν την Φώτιση των πλανητικών Θεών. Αυτοί οι γέροι αστρολόγοι έμαθαν από τους Θεούς ότι η ημέρα διαιρείται σε 4 μέρη, όπως ένας σταυρός μέσα στον τέλειο κύκλο.
Ήξεραν ότι όλη η ημέρα κυβερνάται από 4 πλανήτες, κατά την αρχαία σειρά: Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης, Δίας και Κρόνος.
Το πρώτο τέταρτο της ημέρας κυβερνάται από τον πλανήτη της ημέρας που φέρνει το όνομά του και τα 2ο, 3ο και 4ο τέταρτα της ημέρας ξεδιπλώνονται σύμφωνα με την σειρά των πλανητών: Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης, Δίας και Κρόνος.
Έτσι λοιπόν, η Δευτέρα αντιστοιχεί στην σημερινή Κυριακή, και το σημερινό Σάββατο είναι η έβδομη μέρα.
Ο ακόλουθος πίνακας αντιπροσωπεύει την αυθεντική πλανητική σειρά:
Δευτέρα… Τετάρτη… Παρασκευή… Κυριακή… Τρίτη… Πέμπτη... Σάββατο…
Για εκείνους που δεν γνωρίζουν τα πλανητικά σημεία τους τα εξηγούμε:
ΣΕΛΗΝΗ... ΕΡΜΗΣ... ΑΦΡΟΔΙΤΗ... ΗΛΙΟΣ... ΑΡΗΣ... ΔΙΑΣ... ΚΡΟΝΟΣ...
Τοιουτοτρόπως, οι 12 ώρες της ημέρας διαιρούνται σε 4 τμήματα 3 ωρών το κάθε ένα από αυτά.
Το απλό αυτό σύστημα, εύκολο και γρήγορο, μας επιτρέπει να ξέρουμε ακριβώς ποιος πλανήτης κυβερνάει το διάστημα σε δεδομένη στιγμή. Αυτό ήταν το σύστημα που γνώριζαν οι μεγάλοι αρχαίοι αστρολόγοι και αυτό το έμαθαν από τους Αστρικούς θεούς.
Εδώ δεν έχουμε ανάγκη τους τόσους φημισμένους υπολογισμούς της αριθμητικής Αστρολογίας. Εδώ το μοναδικό που χρειάζεται είναι λίγο πρακτική και καλή κατανόηση για να γνωρίσουμε τον αστρικό χρόνο.
Αυτό το σύστημα το τόσο απλό και τόσο υπέροχο, μπορεί να το μάθει οποιοδήποτε πρόσωπο, διότι δεν χρειάζεται τόσες πολυπλοκότητες, ούτε τόσους «λογάριθμους», ούτε «πίνακες οίκων», ούτε ογκώδεις αστρολογικές «εφημερίδες», ούτε την πολύπλοκη «γλώσσα» των ψευδοσοφών της αριθμητικής Αστρολογίας.
Τώρα γεννήθηκε μία νέα γενιά αστρολόγων, είναι οι φωτισμένοι της Νέας Εποχής, οι ιππότες του Υδροχόου. Δεν έχουμε πλέον ανάγκη από αριθμητικά ωροσκόπια, τώρα συνομιλούμε με τους Θεούς για να γνωρίσουμε το πεπρωμένο των ανθρώπων.
Τινάξτε την σκόνη από τα κεφάλια σας, γέροι καθηγητές της Αστρολογίας, διότι οι πρώτες καμπάνες του Υδροχόου έχουν ήδη ηχήσει, τραγουδώντας το Πάσχα της Ανάστασης. Αφήστε μας σε ειρήνη, αστρολόγοι της αριθμητικής. Κουραστήκαμε από τα λάθη σας, κάψτε εξολοκλήρου τον σωρό των λογάριθμων, εφημερίδων, καταλόγους των οίκων, κλπ.
Τώρα μας ενδιαφέρουν μόνο οι ιππότες της Νέας Εποχής, οι φωτισμένοι αστρολόγοι που ξέρουν να μιλούν με τους αστρικούς Θεούς. Είμαστε αηδιασμένοι πλέον από τόση θεωρία και πηγαίνουμε κατευθείαν στην «ουσία», στο «αποτελεσματικό», στο «αληθινό». Δεν θέλουμε πλέον τυφλούς αστρολόγους, που στηρίζονται πάνω στα δεκανίκια των αριθμών.
Τώρα μας ενδιαφέρουν μόνο οι διορατικοί των άστρων, οι Ιερείς των αστρικών Ναών, οι Σοφοί του Υδροχόου.
Ο μαθητής θα πρέπει να διαλέξει τις ώρες για να δουλέψει με τα Άστρα. Στις ώρες της Σελήνης μπορεί να εργαστεί με την Σελήνη. Στις ώρες του Ερμή, μπορεί να δουλέψει με τον Ερμή, κλπ. Ο Κρόνος είναι η κατοικία των «Πράσινων Ιεραρχιών».
Οι Ιεραρχίες αυτές έδωσαν στον άνθρωπο την «ζωική ψυχή» ή νοητικό σώμα.
Οφείλει κανείς να απελευθερώσει το νοητικό από κάθε είδους σχολές, θρησκείες, δόγματα, πίστες, κλπ. Όλα αυτά τα «κλουβιά» είναι εμπόδια που καθιστούν το νου ανίκανο να σκεφθεί ελεύθερα. Είναι ανάγκη να ελευθερώσουμε το διανοητικό από τις αυταπάτες αυτού του κόσμου για να το μετατρέψουμε σε ένα λεπτό και υπέροχο όργανο του «Εσώτερου». Πρέπει να απελευθερώσουμε τον νου από κάθε είδους συλλογισμούς και επιθυμίες.
Είναι ανάγκη η Χριστικοποίηση του νου, του «Νοητικού-Χριστού».
Έχουμε ανάγκη από ένα νου που να σκέπτεται αποκλειστικά και μόνο με την καρδιά. Μας χρειάζεται ένας νους που να ακούει μόνο την φωνή των προαισθήσεων της καρδιάς. Έχουμε ανάγκη ενός νου που δεν σκέπτεται όταν η καρδιά διατάζει.
Ο νους που υπακούει στην καρδιά και μόνο, είναι το Νοητικό-Χριστός. Ο νους που δεν σκέπτεται και κινείται μόνο κάτω από τις διαταγές που βγαίνουν από την καρδιά, είναι το «Νοητικό-Χριστός».
Ο νους που δεν αντιδρά μπροστά στα εξωτερικά εμπόδια είναι το Νοητικό-Χριστός.
Ο νους πρέπει να μετατραπεί σε όργανο της καρδιάς.
Ποιος ξέρει λοιπόν το λογικό; Το λογικό είναι μία επίμονη διαδικασία του νου, βασισμένη στην αυταπάτη των εξωτερικών πραγμάτων. Το λογικό δεν κάνει παρά να διαιρεί τον νου μέσα από την μάχη των αντιθέσεων. Οι αποφάσεις του λογικού είναι κόρες της άγνοιας και φέρνουν πάντα πόνο.
Η νέα ανθρωπότητα θα είναι η ανθρωπότητα της Διαίσθησης. Ο Διαισθητικός κινείται μόνο από την φωνή της σιωπής.
Η πλήρης Χριστικοποίηση του νου δεν πραγματοποιείται παρά μόνο από την Κουνταλίνι του « νοητικού σώματος».
Η Κουνταλίνι του νοητικού σώματος είναι ο 4ος βαθμός της Δύναμης της Φωτιάς. Χάρις στην Κουνταλίνι του νοητικού σώματος εξάγουμε από την ζωική ψυχή το Νοητικό-Χριστό. Πρέπει να διώξουμε από τον Νοητικό Ναό κάθε είδος από γήινες σκέψεις.
Η Δασκάλα Ε. Π. Μπλαβάτσκι λέει στο « Η Φωνή της Σιωπής» το ακόλουθο:
«Πρέπει να πετύχεις μία προσήλωση του νοητικού τέτοια ώστε καμία αύρα, όσο δυνατή κι αν είναι, να μη μπορεί να του εμφυσήσει την ελάχιστη γήινη σκέψη. Έτσι εξαγνισμένο το Ιερό, πρέπει να είναι κενό από κάθε δράση, ήχο ή φως γήινα. Έτσι όπως η πεταλούδα αιχμαλωτισμένη από τον παγετό, πέφτει άψυχη στο κατώφλι. Έτσι ακριβώς όλες οι γήινες σκέψεις πρέπει να πέσουν νεκρές μπροστά στο Ναό. Κοίταξε το γραμμένο:
Πριν η χρυσή φλόγα μπορέσει να καίει με ένα ειρηνικό φως, η λάμπα πρέπει να είναι καλά προφυλαγμένη σε τόπο ελεύθερο από κάθε άνεμο».
Το λογικό είναι του ζωικού Εγώ, η Διαίσθηση είναι η φωνή του Εσώτερου. Το λογικό είναι εξωτερικό, η Διαίσθηση είναι εσωτερική.
Ο 4ος Βαθμός της Δύναμης της Φωτιάς μας μετατρέπει σε ΑΡΧΑΤ.
Το νοητικό σώμα έχει επίσης το δικό του μυελό των οστών και το φίδι του. Η άνοδος της Κουνταλίνι του νοητικού πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αρετές της καρδιάς.
Μιλήσαμε για το νοητικό στο ζωδιακό του Αιγόκερου, διότι το σημείο αυτό είναι ο Οίκος του Κρόνου και σε αυτό το άστρο διαμένουν οι « Πράσινες Ιεραρχίες», που έδωσαν στον άνθρωπο το νοητικό σώμα.
Ο Αιγόκερως είναι η πόρτα του Ουρανού, διότι είναι ο Οίκος του Κρόνου.
Όταν η Ψυχή αποσαρκώνεται, ακολουθώντας τις μεταθανάτιες καταστάσεις, φθάνει στην υπερ-Κρόνιο σφαίρα, βυθίζεται μέσα στο άπειρο και συναισθάνεται το συναίσθημα ότι έχει όλο το άπειρο μέσα της. Απολαμβάνει αυτό το συναίσθημα μέχρις ότου ξανασυνδεθεί με ένα νέο φυσικό σώμα που της επιτρέπει να επιστρέψει για μία ακόμη φορά στο οδυνηρό σχολείο της ζωής, με το να συνεχίσει την άνοδό της στο σπιράλ της ζωής.
Ο Κρόνος, Κύριος του θανάτου, έχει το σπίτι του στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως επηρεάζει τα γόνατα και τον ανθρώπινο σκελετό. Τα ρεύματα που ανεβαίνουν από την γη, φθάνοντας στα γόνατα, φορτίζονται με τον μόλυβδο του Κρόνου. Ο μόλυβδος δίνει στα ρεύματα αυτά δύναμη και σταθερότητα.
Τα γόνατα κατέχουν μία υπέροχη ουσία που τους επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση την τόσο απλή και θαυμάσια συναρμογή των οστών. Η ουσία αυτή καλείται «Σινοβία» λέξη που προέρχεται από τις λέξεις: «συν» και «ωόν» (αυγό), «ουσία με το αυγό».
Το αυγό είναι πράγματι μία υπέροχη ουσία. Εσωτερικά πειράματα, υψηλώς επιστημονικά σε σχέση με το ξεδίπλωμα της ανθρώπινης προσωπικότητας, απέδειξαν ότι το κέλυφος του αυγού έχει ορισμένες απόκρυφες δυνατότητες που διευκολύνουν το αστρικό ξεδίπλωμα.
Το κλειδί συνίσταται στο να κονιορτοποιήσουμε το κέλυφος του αυγού. Ο μαθητής θα επιθέσει αυτή την σκόνη στο στήθος του και τις μασχάλες. Θα ξαπλώσει κατόπιν στο κρεβάτι του. Μετά ο σπουδαστής αποκοιμιέται, προφέροντας το μάντραμ «ΦΑΡΑΟΝ» ως εξής:
Φφφφααααααα...Ρρρρρρρααααααα...Οοοοοοοννννννννν...
Το μάντραμ αυτό μπορεί να προφέρεται νοητικά και όταν πλέον ο μαθητής αισθάνεται αποκοιμισμένος, πρέπει να σηκωθεί από το κρεβάτι του και να κατευθυνθεί προς την Γνωστική Εκκλησία.
Η πρώτη συλλαβή Φα, αντιστοιχεί στο Κινέζικο Γκογκ, δηλαδή στην μουσική νότα Φα, που αντηχεί σε όλη την δημιουργία. Πρέπει να προφέρουμε αυτή την νότα για να συντονιζόμαστε με την Μητέρα Φύση.
Η δεύτερη συλλαβή, Ρα, αντιστοιχεί σε ένα μάντραμ πολύ αρχαίο που κάνει να δονούνται όλα τα Τσάκρας του αστρικού σώματος. Τα μάντραμ αυτό δεν προφέρεται με ένα μόνο «ρ» αλλά με πολλά επαναλαμβανόμενα «Ρ», έτσι: Ρρρρρρρραααααααααα...
Και η τελευταία συλλαβή Ον, αντιστοιχεί στο ινδικό μάντραμ ΟΜ, αλλά εδώ προφέρεται έτσι: Οοοοοοονννννν...
Το μάντραμ αυτό, ΦΑΡΑΟΝ, μπορεί να προφερθεί νοητικά ή, για να πούμε καλύτερα, με την καρδιά. Έτσι λοιπόν, το ισχυρό αιγυπτιακό μάντραμ ΦΑΡΑΟΝ χρησιμεύει για να «βγαίνουμε» με αστρικό σώμα.
Όσο διαρκεί το σημείο του Αιγόκερου, θα πρέπει να πραγματοποιείτε την εξής άσκηση:
Πρακτική: Ο μαθητής θα φανταστεί ένα φέρετρο στο έδαφος, θα μπει μέσα σε αυτό φανταζόμενος ότι οι πλευρές του φέρετρου φθάνουν μέχρι την μέση των κνημών του. Θα περπατήσει μέσα σε αυτό διπλώνοντας τα γόνατα όπως σαν να υπερπηδά ένα εμπόδιο και κάνοντας να στρέφονται τα γόνατα από αριστερά προς τα δεξιά, με τον σκοπό ότι αυτά φορτίζονται από μόλυβδο του Κρόνου, όπως μας το έχει διδάξει ο μεγάλος Γκουρού Ουϊρακότσα.
Είναι εξίσου απαραίτητο να πραγματοποιούμε καθημερινά ασκήσεις εσωτερικού διαλογισμού, παρακαλώντας τον «Εσώτερό» μας να μεταφερθεί στους Αστρικούς Ναούς, για να μας φέρει τα κυριότερα Τζίνι αυτού του αστερισμού, για να μας αφυπνίσουν αυτά τα Τσάκρας και τις δυνάμεις των γονάτων.
Οι γεννημένοι στον Αιγόκερω είναι τόσο μελαγχολικοί σαν την ιτιά. Έχουν υψηλό συναίσθημα της προσωπικής τους ηθικής υπευθυνότητας, είναι απαισιόδοξοι και έχουν πάντα στην ζωή τους έναν Ιούδα.
Είναι πρακτικοί και μεριμνούν πολύ για το αύριο. Η κυριότερη απασχόλησή τους είναι η οικονομική άποψη της ζωής. Στην αγάπη υποφέρουν πολύ και πρέπει πάντα να περάσουν από μία μεγάλη ερωτική απογοήτευση.
Το μέταλλο είναι ο Μόλυβδος. Πέτρα: μαύρος όνυχας. Χρώμα: Γκρι και μαύρο.
Αδελφικά
Ο Δάσκαλος της τάξης σας
ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από 2Ο Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου
Κυριαρχεί: στις κνήμες και αστραγάλους
Μέταλλα: Το Αλουμίνιο, το Ουράνιο και ο Μόλυβδος
Πέτρες: Σάπφυρος και το μαύρο Μαργαριτάρι
Άρωμα: Νάρδος
Φυτά: Πεύκο και κυπαρίσσι
Άνθος: Γαρύφαλλο
Πλανήτης: Ουρανός
Χρώμα: Πράσινο
Στοιχείο: Αέρας
Ημέρα: Αστρολογικό Σάββατο (σημερινό Σάββατο)
Λέξη-Κλειδί: Αλτρουισμός
Κυρίαρχοι: Αρτσέρ και Σακμακρέλ.
Αγαπητέ μαθητή,
Σήμερα φθάσαμε στον αστερισμό του Υδροχόου και πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά.
Η Χριστικοποίηση θα πραγματοποιείται λίγο-λίγο, σώμα προς σώμα. Το πρώτο που Χριστικοποιείται είναι η Ψυχή-Συνείδηση, που εξάγουμε από το φυσικό σώμα μέσω της Κουνταλίνι αυτού του σώματος, με τον σκοπό να εμπλουτίσουμε την Ψυχή-Πνεύμα ή Βουδικό σώμα. Ένα Χριστικοποιημένο και στιγματισμένο Βουδικό σώμα συγχωνεύεται με τον Εσώτερο αναπόφευκτα.
Κατόπιν έρχεται, η Χριστικοποίηση και ο στιγματισμός του αιθερικού σώματος. Πραγματοποιείται μέσω της διαδικασίας της προόδου, της εξέλιξης και της ανόδου της Κουνταλίνι του «αιθερικού σώματος».
Κάθε σώμα έχει το ιδιαίτερό του σπονδυλονωτιαίο νευρικό σύστημα, τον νωτιαίο του μυελό και την Κουνταλίνι του. Κάθε σώμα είναι ένας πλήρης οργανισμός. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν 7 σώματα, 7 νωτιαίοι μυελοί και 7 Κουνταλίνες.
Όταν μετά από τρομακτικές προσπάθειες, σκληρές και επίπονες δοκιμασίες, έχουμε πετύχει την ολοκληρωτική άνοδο της χρυσής Κουνταλίνι του αιθερικού σώματος, τότε λάμπει ο ήλιος του Πατέρα μέσα στην βροχή της νύχτας και το πεντακόρυφο Άστρο πάνω στο κεφάλι του Σοφού δεικνύει ότι έχει υπερπηδήσει με επιτυχίαόλες τι επώδυνες δοκιμασίες.
Μετά προσδιορίζεται η ημερομηνία της 2ης Μύησης των Μεγάλων Μυστηρίων στο Σοφό και, στην καθορισμένη ημέρα, εισέρχεται χαρούμενος και νικηφόρος στο Ναό για να λάβει την 2η Μύηση των Μεγάλων Μυστηρίων. Αυτή η Μύηση του απονέμει την δύναμη να ταξιδεύει με το αιθερικό σώμα μέσω όλων των κοσμικών επιπέδων.
Η Κουνταλίνι του αιθερικού σώματος ανοίγει όλες τις ικανότητες του αιθερικού σώματος. Το Ψυχικό εκχύλισμα του αιθερικού σώματος απορροφάται λίγο-λίγο από τον Εσώτερο.
Κατόπιν έρχεται η Χριστικοποίηση και ο στιγματισμός του αστρικού σώματος. Η Κουνταλίνι του αστρικού σώματος έχει το χρώμα «κεραυνού» και αφυπνίζεται κάτω από την διεύθυνση ενός ειδικού.
Η Κουνταλίνι του αστρικού σώματος μας ανοίγει τα Τσάκρας του αστρικού μας σώματος. Έτσι λοιπόν, η πλήρης και ολοκληρωτική ανάπτυξη των Τσάκρας του αστρικού σώματος, επιτυγχάνεται μόνο με την τρίτη Κουνταλίνι, που είναι η Κουνταλίνι του αστρικού σώματος.
Η άνοδος της Κουνταλίνι του αστρικού σώματος από το λεπτότατο κανάλι Σουσούμνα που ανήκει στο νωτιαίο μυελό του αστρικού είναι μία εργασία πολύ δύσβατη και δύσκολη, διότι για να κατακτήσουμε κάθε «κάνη» του αστρικού, πρέπει να υπομένουμε και να νικήσουμε τους πιο φοβερούς και απερίγραπτους πειρασμούς.
Όταν πλέον θα έχουμε επιτύχει την ολοκληρωτική άνοδο της Κουνταλίνι του αστρικού σώματος, τότε έρχεται η τρίτη Μύηση των Μεγάλων Μυστηρίων και όλες οι ρόδες ή μαγνητικοί δίσκοι του αστρικού σώματος του Σοφού ανοίγουν και φωτοβολούν τελείως.
Αργότερα έρχεται η Χριστικοποίηση του νοητικού, που μας μετατρέπει σε Αρχάτ. Αυτό το έργο πραγματοποιείται μέσω της Κουνταλίνι του νοητικού σώματος που είναι η τέταρτη Κουνταλίνι.
Το πέμπτο Φίδι ανήκει στο αιτιατό σώμα ή ανώτερο Μάνας, από το οποίο εξάγουμε στην συνέχεια την ανθρώπινη Ψυχή για να την συγχωνεύσουμε με τον Εσώτερο Δάσκαλο, και έτσι συνθέτουμε την επτάδα στην τριάδα:
Άτμαν - Μπούδι - Μάνας.
Τα δύο ανώτερα Φίδια ανήκουν στο Βουδικό σώμα και στο Ατμικό σώμα και αυτά μας απονέμουν την υπέρτατη ευτυχία και σοφία του Νιρβάνα.
Οι Μυήσεις όγδοη και ένατη των Μεγάλων Μυστηρίων είναι πρακτικά μακροκοσμικές. Το σημαντικό λοιπόν, έγκειται στην Χριστικοποίηση των 7 σωμάτων και όλο το μυστικό είναι στο ανδρικό μέλος και στον κόλπο.
Από το Σπέρμα ανυψώνεται η Φωτιά του Αγίου Πνεύματος που μας μετατρέπει σε Θεούς, αλλά η Φωτιά του Αγίου Πνεύματος έχει επτά βαθμούς δύναμης που είναι οι επτά βαθμοί δύναμης της Φωτιάς.
Όλες οι συμβολικές διηγήσεις από τα πνευματώδη βιβλία που μας μιλούν για την Μύηση είναι τελείως αλληγορικά, διότι ουδέποτε κανείς πριν από μένα δεν είχε προηγουμένως ανασηκώσει το πέπλο που κάλυπτε τους 7 βαθμούς δύναμης της Φωτιάς.
Μέχρι μόλις πρόσφατα, το μεγαλύτερο μέρος των πνευματιστών νόμιζε ότι όταν αφυπνίζεται η Κουνταλίνι αυτή ανέβαινε ακαριαία μέχρι το κεφάλι και ότι πράγματι ο άνθρωπος ενώνονταν με τον Εσώτερό του, ή τον Εσωτερικό του Θεό, ακαριαία και μετατρέπονταν σε Μαχάτμα. Τι εύκολο! φαντάζονταν την υψηλή Μύηση, όλοι αυτοί οι θεοσοφιστές, Ροδόσταυροι και πνευματιστές κλπ.
Σε εμένα μου αναλογεί να σχίσω το πέπλο της Χριστικοποίησης και για αυτό μιλώ καθαρά, ώστε να με καταλάβουν.
Η άνοδος κάθε μιας από τις επτά Κουνταλίνες, είναι αργή και δύσκολη. Κάθε κάνη ή σπόνδυλος αντιπροσωπεύει προσδιορισμένες απόκρυφες δυνάμεις και για αυτό η κατάκτηση κάθε κάνης κοστίζει τρομερές δοκιμασίες.
Υπάρχουν επτά Φίδια και επτά φοβερές πύλες. Και δια μέσου των 7 αυτών πυλών βασιλεύει μόνο ο τρόμος της Αγάπης και του Νόμου. Πρέπει να σκοτώσουμε όχι μόνο την επιθυμία αλλά επίσης και την γνωριμία της ίδιας της επιθυμίας. Όλο το μυστικό της δύναμης εδρεύει στο Σεξ.
Η Σεξουαλική δύναμη είναι μόνο «μία», μοναδική και με χαρακτήρα απόλυτα συμπαντικό, της οποίας η κύρια αποθήκη διαμένει στο Απόλυτο.
Από την στιγμή που αρχίζει το Μαχαμβαντάρα η δύναμη αυτή εκφράζεται μέσω των επτά βαθμών της δύναμης της φωτιάς και οι επτά αυτοί της δύναμης της φωτιάς διαμένουν μέσα στα επτά σώματά μας και είναι οι επτά Κουνταλίνες που πρέπει να αφυπνίσουμε, την μία μετά την άλλη, σε διαδοχική σειρά διά μέσου των επτά πυλών. Για αυτό ο Βούδας είπε: «Ακούστε με καλά, ω! θεραπευτές, ότι σε κάθε ανθρώπινο Βούδα υπάρχουν επτά Βούδες». Αυτοί είναι τα επτά ψυχικά εκχυλίσματα των επτά σωμάτων και των επτά Φιδιών.
Τα σεξουαλικά όργανα όλων των ζωντανών ειδών δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα όργανα της μοναδικής και συμπαντικής σεξουαλικής αυτής δύναμης.
Στη σεξουαλική μαγεία βρίσκεται το κλειδί όλων των αυτοκρατοριών, το κλειδί όλων των δυνάμεων.
Πρέπει να ανυψώσουμε το μεταλλικό μας Φίδι ή για να το πούμε καλύτερα, τα επτά μας Φίδια επάνω στην Ράβδο, όπως το έκανε ο Μωυσής στην έρημο και έτσι θα μετατραπούμε σε τρομερές δυνάμεις του «Ευτυχισμένου Νιρβάνα».
Το σημείο του Υδροχόου κυβερνά τις γάμπες. Οι βραζιλιάνοι ονόμαζαν τις γάμπες «ventes das pernas» ή «matriz das pernas». Μεταφραζόμενο στα Ισπανικά σημαίνει: «Κοιλιά των κνημών» ή «Μήτρα των κνημών».
Οι ερμαφρόδιτοι πρωτόγονοι άνθρωποι αναπαράγονταν διά «σπόρων», οι σπόροι αυτοί αποσπόνταν από τις κνήμες. Οι γάμπες είναι υπερβολικά ερωτικές και για αυτό κάθε άντρας αισθάνεται να έλκεται σεξουαλικά από την γυναίκα που έχει όμορφες γάμπες. Εκεί συναντώνται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις, συνδυαζόμενες αμοιβαία.
Πρακτική: Κατά την διάρκεια αυτού του σημείου θα γίνεται η ακόλουθη πρακτική: Ο μαθητής τρίβοντας τις γάμπες από κάτω προς τα πάνω, θα προσεύχεται έτσι:
Δύναμη πέρνα! Δύναμη πέρνα! Δύναμη πέρνα! Διείσδυσε στον οργανισμό μου. Ρεύμα που έρχεσαι από κάτω, ανέβα για να ενωθείς με την αδελφή σου, την δύναμη που έρχεται από επάνω, από τον ουρανό, από την «Ουρανία».
Κατόπιν o μαθητής θα παραδοθεί στον εσωτερικό διαλογισμό, παρακαλώντας τον Εσώτερό του να διεισδύσει στους αστρικούς Ναούς του Υδροχόου, για να πάει να του φέρει το Τζίνι αυτού του αστερισμού με σκοπό να πετύχει την Φώτιση.
Ο Υδροχόος είναι ο οίκος του Ουρανού και αυτός ο πλανήτης φέρνει την αγιότητα, την πρωτοτυπία της «Διάνοιας», την Σοφία. Οι γεννημένοι στον Υδροχόο είναι ανεξάρτητοι και κατέχουν μεγάλη δύναμη θέλησης. Είναι διαισθητικοί και τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν. Αγαπούν πολύ την επιστήμη και την Σοφία. Έχουν κλίση για τις φυσικές επιστήμες.
Αδελφικά
Ο Δάσκαλος της τάξης σας
ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ
ΙΧΘΕΙΣ
Από 18 Φεβρουαρίου έως 2Ο Μαρτίου
Κυριαρχεί: Στα πόδια
Μέταλλα: Πλατίνα και Κασσίτερος
Πέτρα: Αμέθυστος
Άρωμα: Θυμάρι
Φυτό: FIGUE (MAQUEY) και Ψευτο-Πλάτανος
Άνθος: Βιολέτα
Πλανήτες: Ποσειδών και Δίας
Χρώμα: Ιώδες
Στοιχείο: Νερό
Λέξη - Κλειδί: Αξιοπρέπεια
Ημέρα: Αστρολογική Πέμπτη (σημερινή Παρασκευή)
Κυρίαρχοι: Ρασαμόσα και Ουακαμπιέλ.
Αγαπητέ μαθητή,
Να που φθάσαμε στους Ιχθείς, το τελευταίο σημείο του Ζωδιακού, που κυβερνάται από τους Ποσειδώνα και Δία.
Ετοίμασα αυτό το μάθημα με έναν μόνο σκοπό: να κερδίσετε τον αγώνα του Νιρβάνα χωρίς περιορισμούς.
Το Νιρβάνα είναι η κοιλάδα της βαθιάς σιωπής και του «μη είναι», αλλά στην πραγματικότητα εκεί είναι το «Πραγματικό Είναι» μας, διότι εκεί ζούμε με μία μορφή τόσο διαφορετική, από την τωρινή κατάσταση αντίληψής μας, που υπερβαίνει τις συνηθισμένες αισθήσεις μας και για αυτό το λέμε «μη είναι», αλλά στην πραγματικότητα εκεί είναι το «πραγματικό Είναι» μας.
Το Νιρβάνα είναι πέρα από την Αγάπη και εκείνο που είναι πιο πέρα από την Αγάπη, είναι η «Απόλυτος Ευτυχία». Το Νιρβάνα είναι πέρα από την επιθυμία, πέρα από το νοητικό, πέρα από την θέληση, πέρα από την νοημοσύνη και πολύ πιο πέρα από την Συνείδηση.
Το Νιρβάνα είναι η πατρίδα του Είναι.
Πως θα μπορέσουμε να το ορίσουμε; Εκεί, η Ψυχή ολοκληρωτικά συγχωνευμένη με τον Εσώτερο, αισθάνεται παντοδύναμη και ισχυρή μέσα σε μία ευτυχία, που δεν έχει όρια.
Εκεί, η σταγόνα ενώνεται μέσα στον ωκεανό και ο ωκεανός μέσα στην σταγόνα. Εκεί οι πιο άρρητες μελωδίες μας εκστασιάζουν σε μία κατάσταση μακαριότητας, η οποία υπερβαίνει κάθε αντίληψη.
Οι μεγάλοι ρυθμοί της φωτιάς, κατακλύζουν τους άρρητους περίβολους του Νιρβάνα και οι Ψυχές με μεγαλοπρεπή όψη, με τον χιτώνα τους του Νταρμασάγια και τους μανδύες τους της διάκρισης, συνοδεύουν με τα άσματά τους τις γλυκύτατες μελωδίες των Μαχαβάν και του Τσοταβάν που υποβαστάζουν τον κόσμο όσο διαρκεί το Μαχαμβαντάρα.
Ο Μυσταγωγός πρέπει να κοινοποιήσει στο μαθητή την τελική αλήθεια πριν εισέλθει στο Νιρβάνα.
Ο Μυσταγωγός πρέπει να διδάξει στο μαθητή το μεγάλο Μυστήριο του Νιρβάνα, πριν ο μαθητής εισαχθεί στό ίδιο το Νιρβάνα.
Το Νιρβάνα είναι η λήθη του κόσμου και του ανθρώπου για πάντα. Εκεί διαμένουν επίσης οι Θεοί άλλων Μαχαμβαντάρα, μέσα σε μία κατάσταση απερίγραπτης ευτυχίας. Εκεί κάθε δάκρυ έχει εξαφανισθεί και βασιλεύει μόνο η ευτυχία του Είναι.
Οι Νιρβάνιοι δεν κατέχουν κανένα από τα 4 σώματα αμαρτίας, ονομαζόμενα φυσικό, αιθερικό, αστρικό και νοητικό. Ο Δάσκαλος βγάζει από αυτά τα οχήματα μόνο το ψυχικό τους εκχύλισμα, το οποίο απορροφάται και αφομοιώνεται πριν την είσοδο στο Νιρβάνα.
Οι Νιρβάνιοι εργάζονται κάτω από την διεύθυνση του αστρικού τους Πατέρα. Ο Εσώτερος όλων των ανθρώπων είναι ο γιος ενός αστρικού Τζίνι και υπάρχουν τόσοι Πατέρες στον Ουρανό, όσοι άνθρωποι υπάρχουν στην Γη.
Κάθε ανθρώπινο ον γεννιέται σε κάθε ανθρώπινη επανενσάρκωση, κάτω από διαφορετικό άστρο, με τον σκοπό να κάνει λίγο-λίγο το γύρω του Εγώ, αλλά υπάρχει ένα άστρο που κυβερνά στο εσωτερικό μας και το άστρο αυτό δεν αλλάζει ποτέ, αυτό είναι το άστρο του Πατέρα. Αυτό είναι ο Πατέρας μας που βρίσκεται στους Ουρανούς. Ο Ισμπένερ Αλντάνε λέει: «Σηκώνω τα μάτια προς τα Αστέρια, από τα οποία μου έρχεται η βοήθεια, αλλά εγώ ακολουθώ πάντα το Αστέρι που οδηγεί το εσωτερικό μου».
Όταν, μετά την βαθιά νύχτα της «Πραλάγια» άρχισε να πάλλεται η καρδιά του Ηλιακού Συστήματος, στην αρχή της αυγής του Μαχαμβαντάρα, ο πρώτος ανεκδήλωτος Λόγος της Μεγάλης Πνοής γονιμοποιώντας τον Ακάσα, ανάβλυσαν οι 7 πλανητικοί μας Λόγοι, προπλάθοντας τον Ακάσα ή πρωταρχική ύλη, μέσω της φωτιάς της ζωής, για να οικοδομήσουν το Ηλιακό αυτό Σύστημα μέσα στο οποίο είμαστε σε εξέλιξη.
Αυτοί οι υπέροχοι αρχιτέκτονες της ζωής, είδαν ότι εμείς είμαστε απλώς ασυνείδητες «ακτίνες» του Υπέρτατου Παραμπραχάτμαν, του Αιώνιου Πατέρα πάντοτε αφανή, τον οποίον αποκαλούμε «το Απόλυτο» και υπήρξαν αυτοί οι εξέχοντες Πραγιαπάτις ή Θεϊκοί Άγγελοι που έδωσαν στις ασυνείδητες ακτίνες του Απόλυτου, αυτού που σήμερα αποκαλούμε Μονάδα ή ακόμη καλύτερα Εσώτερο. Κάθε άνθρωπος έχει τον Εσώτερό του και κάθε Εσώτερος έχει τον Πατέρα του που τον γέννησε. Αυτός είναι ο Πατέρας μας που είναι στους Ουρανούς.
Αούμ μάνι πάντμε χούμ: το μάντραμ αυτό προφέρεται εσωτερικά έτσι:
«Ομ μάσι πάντμε γιομ», (διαχωρίζοντας τις συλλαβές και παρατείνοντας τον ήχο κάθε γράμματος). Η σημασία του μάντραμ αυτού είναι, «Ω Θεέ μου εντός μου».
Πρέπει να προφέρεται το μάντραμ αυτό με την καρδιά, μέσα σε βαθύ διαλογισμό, λατρεύοντας τον Εσώτερο, αγαπώντας τον Εσώτερο, αποδίδοντας λατρεία στον Εσώτερο, διότι ο Εσώτερος είναι ουσιαστικά η Ψυχή του Πατέρα μας που είναι ενσαρκωμένος μέσα μας, η Θεϊκή μας Ατομικότητα μέσα στην οποία πρέπει να απορροφηθούμε για να εισέλθουμε μέσα σε αυτήν την άπειρη και απερίγραπτη ευτυχία ταυ Νιρβάνα, όπου δεν υπάρχουν πλέον λύπες, ούτε δάκρυα, ούτε πόνος.
Ο Κύριός μας, ο Χριστός, μας δίδαξε να προσευχόμαστε έτσι:
«Πατέρα μας που είσαι στους Ουρανούς, ας είναι αγιασμένο το όνομά σου, ας έλθει η βασιλεία σου, ας γίνει το Θέλημά σου πάνω στην Γη όπως στον Ουρανό. Δώσε μας σήμερα το καθημερινό ψωμί, συγχώρεσε τα χρέη μας καθώς και εμείς συγχωρούμε τους χρεώστες μας και μη μας αφήνεις να πέσουμε στον πειρασμό, αλλά προφύλαξέ μας από κάθε κακό. Αμήν».
Αυτή η προσευχή γίνεται μέσα σε βαθύ διαλογισμό, λατρεύοντας το άρρητο αυτό Άστρο από το οποίο εξήλθε ο Εσώτερός μας και έτσι θα μάθουμε να μιλάμε με τον Πατέρα μας που βρίσκεται εν κρυπτώ.
Πολλοί θα πουν: «Καλά, αλλά πώς; Με ποιον τρόπο μας γέννησε ο Πατέρας μας που είναι στους Ουρανούς; Αυτή η ερώτηση απαιτεί μία εξήγηση: Ο Πατέρας μας είναι πριν από όλα μία διάπυρη φλόγα και κάθε φλόγα είναι επιδεκτική διάπυρης διάχυσης και ανάπτυξης, εξάπλωσης, εξέλιξης και ανεξαρτησίας κάθε μιας από τις σπίθες της. Κάνετε το πείραμα με μία οποιαδήποτε φλόγα και θα δείτε ότι αυτή η φλόγα μπορεί να διαχυθεί προς όλα τα μέρη και ότι κάθε μία από τις σπίθες της μπορεί να μετατραπεί σε ανεξάρτητη φλόγα.
Μεταφέρετε τώρα αυτό το παράδειγμα, στην αυγή του Μαχαμβαντάρα και τότε θα καταλάβετε πώς οι Ουράνιοι Πατέρες σας σάς γέννησαν.
Τώρα εάν σκεφθείτε ότι κάθε σπίθα συνδυάζεται με μία ιδιαίτερη ακτίνα φωτός, θα αντιληφθείτε τότε την σχέση των σπινθήρων με το φως και της δικής μας θεϊκής σπίθας με την ακτίνα του απόλυτου φωτός, στην οποία ανήκουμε. Αυτή η ακτίνα του απόλυτου φωτός είναι ο Δοξασμένος μας.
Ο Δοξασμένος μας είναι μία πνοή, για τον εαυτό του βαθιά άγνωστος.
Ο Δοξασμένος μας είναι μία πνοή του Απόλυτου.
Πριν να αποκτήσει μία θεϊκή Μονάδα, ο Δοξασμένος μας δεν είχε συνείδηση του εαυτού του. Η συνείδησή του ήταν η συνείδηση του Απόλυτου, αλλά δεν μπορούσε να πει: «Εγώ Είμαι Εγώ». Αλλά ο Δοξασμένος του καθενός από μας είναι τώρα προικισμένος από ένα «Θεϊκό Εγώ» και για αυτό ο Δοξασμένος μας μπορεί πλέον να λέει: «Εγώ Είμαι Εγώ» «Εγώ είμαι το Απόλυτο» και «Είμαι εδώ τώρα»! Έτσι μεθυσμένος από ευτυχία, θα βυθισθεί μέσα σε αυτόν τον Ωκεανό της υπέρτατης απόλυτης ευτυχίας, όταν έρθει η Κοσμική Νύχτα, για να επανέλθει εκ νέου από την βαθιά του ανάπαυση, σαν ένας άρρητος Θεός, αρχίζοντας την αυγή ενός νέου Μαχαμβαντάρα. Με φλόγες άρρητες, θα διασκορπιστούμε όπως διαχέεται n φωτιά και κάθε μία από τις διάπυρες σπίθες μας θα μετατραπεί σε πέτρα και σε ένα φυτό και σε ένα ζώο και σε έναν άνθρωπο και σε έναν Άγγελο και κάθε μία από τις σπίθες μας μετατρεμμένη σε φλόγα θα μας αγαπήσει και θα μας λατρεύει και θα υψώσει προς εμάς τα άσματά της, για πάντοτε… Αμήν. Λέγοντας:... «Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!» και το θυμίαμα των προσευχών της θα φθάσει μέχρι εμάς σαν ένα άρρητο άρωμα γεμάτο από αγάπη.
Με αυτήν, θα κάνουμε τότε για τα δικά μας «παιδιά της φωτιάς» το ίδιο που οι Πατέρες μας έκαναν για μας.
Είναι σημαντικό ο μαθητής να μάθει να επισκέπτεται τον Πατέρα του με αστρικό σώμα, για να λαμβάνει άμεσες οδηγίες από τον Πατέρα του που είναι στους Ουρανούς.
Οι αστρικές ακτίνες, πέφτοντας πάνω στην Γη μας, παράγουν χρώματα, ήχους, στοιχειώδη μεταλλικά που συμπυκνώνονται σε μέταλλα. Στοιχειακά μεταλλικά που εξελίσσονται και μετατρέπονται σε φυτικά στοιχειώδη. Φυτικά στοιχειώδη που μετατρέπονται σε στοιχειακά ζωικά. Ζωικά στοιχειώδη, που στο τέλος τους, ξυπνούν τις θεϊκές τους σπίθες για να τις ενσαρκώσουν για πρώτη φορά σε ανθρώπους και άνθρωποι που γίνονται Άγγελοι για να επιστρέψουν εκ νέου στον Πατέρα τους που τους γέννησε.
Όλη αυτή η κάθοδος και άνοδος των παρθενικών σπινθήρων διά μέσου αυτής της περιοδείας της ύλης, συμβολίζεται από την Κλίμακα του ονείρου του Ιακώβ.
Τι είναι ο Σίδηρος; Είναι η Ψυχή του Samael-Άρη εξελισσόμενη εκεί.
Τι είναι ο Χαλκός; Είναι η Ψυχή του Uriel-Αφροδίτης εξελισσόμενη εκεί.
Τι είναι ο Μόλυβδος; Είναι η Ψυχή του Orifiel-Κρόνου εξελισσόμενη εκεί.
Τι είναι ο Χρυσός; Είναι η Ψυχή του Michael-Ήλιου εξελισσόμενη εκεί.
Τι είναι ο Άργυρος; Είναι η Ψυχή του Gabriel-Σελήνης εξελισσόμενη εκεί.
Τι είναι ο Κασσίτερος; Είναι η Ψυχή του Zachariel-Δία εξελισσόμενη εκεί.
Και όλη αυτή η άμπωτη κι η πλημμυρίδα της ζωής αντηχεί μέσα σε ολόκληρη την φύση με το κινέζικο Γκογκ.
Μόλις φθάσει η Κοσμική Νύχτα, όλες οι μετατρεμμένες σπίθες σε φλόγες, επιστρέφουν στον Πατέρα τους και οι Πατέρες επιστρέφουν στον Ανεκδήλωτο Λόγο, για να βυθισθούν μέσα στην χωρίς όρια ευτυχία του Απόλυτου όπου δεν υπάρχουν ούτε δάκρυα, ούτε πόνος, όπου όλοι είμαστε «ένα», όπου όλοι είμαστε «ο Θεός», ο «Ανώνυμος», «Εκείνο», «Εκείνο», «Εκείνο».
Η άμπωτη κι πλημμυρίδα αυτής της ζωής είναι σταθερά πιστοποιημένη στις Βέδες, οι οποίες είναι οι ιερές γραφές, οι πιο αρχαίες, διότι η φιλοσοφία Αλβάντα χρονολογείται πολλές χιλιάδες χρόνια προ του Ιησού Χριστού. Πρόκειται για τον αρχαίο Νόμο του Εκκρεμούς.
Υπήρξαν, κατά την διάρκεια της ζωής της ανθρωπότητας «στιγμές αστρικές», όπου ο αστρικός Πατέρας ενός μεγάλου Τζίνι μπόρεσε να μιλήσει και να εκφρασθεί διά μέσου αυτού, για να μυσταγωγήσει νέους κύκλους πνευματικής καλλιέργειας.
Εγώ, ο Samael Αούν Βεόρ, δεν είμαι παρά ο γιος και το όργανο του Samael-Άρη και αυτό που σας διδάσκω, είναι η Σοφία του Πατέρα μου.
Κάθε ένας από μας έχει την πνευματική και αστρική κληρονομιά του, από τον Πατέρα του που είναι στους Ουρανούς.
Όλες οι διανοητικές ικανότητες, συγκινητικές, ψυχικές και πνευματικές επηρεάζονται από τις απόκρυφες ιδιότητες της κλίμακας των αιτιών που προέρχονται από τις Ιεραρχίες των πλανητικών Τζίνι και όχι από τους φυσικούς πλανήτες. Για αυτόν τον λόγο, επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά, ότι η αριθμητική Αστρολογία δεν ενδιαφέρει τους αυθεντικούς Αστρολόγους.
Το Ηλιακό Σύστημα αναπτύσσεται στην μήτρα του Ζωδιακού και οι 24 Γέροντες και οι δώδεκα ζωδιακές Ιεραρχίες τους εργάζονται από αυτό το Ηλιακό Σύστημα διά μέσου των πλανητικών τους ακτίνων.
Οι 24 Αυτοί Γέροντες έχουν το ιερό τους όνομα, και κάθε ένας από τους 12 αστερισμούς του Ζωδιακού κυβερνάται από δύο Γέροντες:
Κριός: Sataaran και Sarahiel
Ταύρος: Bagdad και Araziel
Δίδυμοι: Sagras και Saraiel
Καρκίνος: Ramdar και Phakiel
Λέων: Sagham και Seratiel
Παρθένος: Iadara και Schaltiel
Ζυγός: Grasgarben και Hadakiel
Σκορπιός: Richol και Saissaiel
Τοξότης: Vhcri και Saritaiel
Αιγόκερως: Sagdalon και Semakiel
Υδροχόος: Archer και Sakmakrel
Ιχθείς: Rasamosa και Uacabiel
Αυτοί είναι οι 24 Γέροντες που κυβερνούν τους 12 ζωδιακούς Αστερισμούς και όσο διαρκούν οι ζωδιακές σας ασκήσεις θα οφείλετε να επισκέπτεσθε τους αστρικούς Ναούς των Τζίνι με τα οποία εργάζεστε. Έτσι, στον Κριό, θα επισκεφθείτε τα Τζίνι του Κριού, στον Ταύρο, αυτά του Ταύρου, κλπ, παρακαλώντας τα Τζίνι αυτά να θεραπεύσουν τα όργανά σας που αντιστοιχούν στο ζωδιακό σημείο με το οποίο εργάζεστε.
Οι 24 αυτοί Γέροντες συναθροίζονται ενίοτε στο Ναό - Καρδιά της Γης, ολόγυρα από τον Αμνό.
Οι 12 ικανότητές μας, δηλαδή οι 12 αισθήσεις μας είναι οι 12 ζωδιακοί αστερισμοί στο εσωτερικό μας. Οφείλουμε να κάνουμε ώστε να φωτοβολήσει ο Ζωδιακός μας μέσω αυτών των ασκήσεων, για να μετατραπούμε σε άρρητους Θεούς.
Το σώμα μας είναι εξ ολοκλήρου μία μουσική άρπα όπου οφείλουν να αντηχήσουν χωρίς παύση τα επτά φωνήεντα της φύσης. Έτσι, λοιπόν, όσο διαρκούν οι Ιχθείς είναι ανάγκη να προφέρουμε τον ήχο των επτά φωνηέντων κατά τον εξής τρόπο:
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πρέπει κανείς να οδηγεί τον ήχο του καθενός από αυτά τα επτά φωνήεντα, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Ο Δάσκαλος Ουϊρακότσα λέει, ότι μία ώρα καθημερινής φωνητικής αξίζει περισσότερο από ένα εκατομμύριο βιβλία ανατολικής θεοσοφίας.
Οι Ιχθείς επιδρούν στα πόδια και τα πόδια είναι τα φίλτρα μέσα από τα οποία εισέρχονται οι δυνάμεις που ανέρχονται από το Τζίνι της Γης.
Στις γραμμές των ποδιών είναι γραμμένες όλες οι προηγούμενες ενσαρκώσεις μας και η τελετή του νιπτήρος των ποδιών που πραγματοποιήθηκε από τον Θείο Λυτρωτή του κόσμου, σημαίνει ότι «ο Θεϊκός Αμνός» ήλθε να μας πλύνει με το αίμα του από όλα μας τα περασμένα λάθη.
Ο Χριστός είναι ο Αμνός του θεού, ο οποίος εξαλείφει τις αμαρτίες του κόσμου.
Το κλειδί για να εισέλθουμε μέσα στο Νιρβάνα εδρεύει στην απόλυτη αγιότητα και στην απόλυτη αγνότητα.
Είναι ανάγκη ο μαθητής να μάθει να αναγνωρίζει τα σημεία του Ουρανού. Η σύζυγος του Ιουλίου Καίσαρα, Αυτοκράτορα της Ρώμης, είδε σε όνειρο να πέφτει ένα άστρο και προσπάθησε να σώσει τον Ιούλιο Καίσαρα, αλλά καθώς αυτός δεν την άκουσε, πέθανε δολοφονημένος όταν έμπαινε στο Καπιτώλιο της Ρώμης.
Όταν ο Χίτλερ ρίχτηκε στον πόλεμο, είδα διορατικά καταμεσήμερο δύο κίτρινα άστρα να διαχωρίζονται το ένα από το άλλο.
Στην Ατλαντίδα, υπήρχαν επτά σπουδαία Μαντεία στο φυσικό κόσμο, όπου οι άνθρωποι μελετούσαν την Σοφία των Άστρων και συμβουλεύονταν τους αστρικούς Θεούς. Οι Φύλακες των Μυστηρίων αυτών ήταν μεγάλοι Μύστες.
Στο Μαντείο του Άρη διδάσκονταν ο Αριανός Αποκρυφισμός. Στο Μαντείο του Δία, η Διακή Θρησκεία. Στο Μαντείο της Αφροδίτης, οι τέχνες, η Αφροδιτική Σοφία. Στο Μαντείο του Κρόνου, η Σοφία του Κρόνου. Στο Μαντείο της Σελήνης, ο Σεληνιακός Αποκρυφισμός. Στο Μαντείο του Ερμή η Ερμητική Σοφία και στο Ηλιακό Μαντείο, η Γνωστική μας Σοφία.
Οι αρχαίοι ιερείς δίδασκαν στους μαθητές τους να ερμηνεύουν τα σημεία του στερεώματος. Ερμηνεύουμε αυτά τα μηνύματα βασιζόμενοι στο νόμο των φιλοσοφικών αναλογιών. Πχ: Εάν με την διορατικότητά σας, βλέπετε μαύρα άστρα, αυτό σημαίνει αποτυχίες για σας. Εάν βλέπετε ένα άστρο να πέφτει από τον ουρανό την στιγμή που ένας φίλος αναχωρεί για ένα ταξίδι, τότε υπάρχει ένα πένθος για τον φίλο σας. Εάν το άστρο πέφτει πάνω σε κάποιον ή κοντά σε κάποιον σπουδαίο, αυτό το πρόσωπο θα πεθάνει.
Εάν ένας περιπλανώμενος αστέρας περνάει από μπροστά σας και με τρόπο εκπληκτικό, τότε, κάποιος θα σας φύγει.
Εάν βλέπετε δύο κίτρινα άστρα που διαχωρίζονται το ένα από το άλλο αυτό σημαίνει «πόλεμος».
Δια μέσου των εσωτερικών μαθημάτων σας θα είστε κάτω από την διεύθυνση κάποιων πλανητικών Τζίνι και αυτά θα σας καλούν με τρόπο φωτεινών σημάτων που θα μάθετε να αναγνωρίζετε. Επίσης θα πρέπει να καταλάβετε τον σπινθηρισμό του Αστέρα του Ουράνιου Πατέρα σας όταν σας καλεί για να σας διδάξει στα μυστήρια του Φωτός.
Η Γη, αυτή η τόσο πυκνή, στην οποία σήμερα κατοικείτε, σε μία μακρινή μέρα θα είναι αιθερική και τότε θα ζήσουμε στην Ουράνια Ιερουσαλήμ όπου δεν υπάρχουν ούτε δάκρυα ούτε πόνος. Και τότε, ο Αστερισμός του Ωρίωνα που έφερε στον κόσμο τόση πίκρα, θα λάμψει από τον βορρά φωτίζοντας έναν κόσμο γεμάτο από χαρά και από ευτυχία.
«Μετά από αυτά τα πράγματα κοίταξα και ιδού εδώ μία ανοιχτή πόρτα στον ουρανό. Και η πρώτη φωνή που είχα ακούσει σαν σάλπιγγα να συνομιλεί με εμένα, μου είπε: Ανέβα εδώ και θα σου δείξω τα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν μετά από αυτά.
Και αμέσως έγινα εν πνεύματι. Και ιδού ένας θρόνος ανεγέρθηκε μες στον Ουρανό και επάνω στο θρόνο κάποιος καθότανε.
Και αυτός που καθότανε ήταν, θα μπορούσε να πει κανείς, όμοιος με πέτρα από ίασπη και σάρδιο και γύρω από τον θρόνο υπήρχε ένα ουράνιο τόξο που ήταν όμοιο με την όψη σμαραγδιού.
Και υπήρχαν γύρω από τον θρόνο 24 έδρες, και καθισμένους στις έδρες, είδα 24 Πρεσβύτερους, ντυμένους με λευκούς χιτώνες και επάνω στα κεφάλια τους χρυσά στέμματα.
Και από τον θρόνο εξέρχονταν αστραπές, φωνές και βροντές, και επτά πύρινες λυχνίες έκαιγαν μπροστά στο θρόνο, οι οποίες είναι τα επτά Πνεύματα του θεού.
Και μπροστά στο θρόνο υπήρχε σαν μία γυάλινη θάλασσα όμοια με κρύσταλλο και στο μέσον του θρόνου και γύρω από αυτόν 4 Ζώα γεμάτα με μάτια μπροστά και πίσω.
Το πρώτο Ζώο ήταν όμοιο με ένα λιοντάρι. Το δεύτερο Ζώο ήταν όμοιο με ένα μοσχάρι. Το τρίτο Ζώο είχε το πρόσωπο σαν ανθρώπου και το τέταρτο Ζώο ήταν σαν αετός ιπτάμενος.
Και τα τέσσερα Ζώα, είχαν το καθένα φτερά, και ολόγυρα και μέσα ήταν γεμάτα από μάτια, και δεν έχουν ανάπαυση ούτε μέρα ούτε νύχτα, λέγοντας: Άγιος, Άγιος, Άγιος, ο παντοδύναμος Κύριος ο Θεός που υπήρχε και που υπάρχει και που έρχεται.
Και όταν αυτά τα Ζώα απέδιδαν δόξα και τιμή και έπαινο σε αυτόν που καθότανε στο θρόνο και λάτρευαν αυτόν που ζει στους αιώνες των αιώνων».
Οι 24 Πρεσβύτεροι γονάτιζαν και προσκυνούσαν μπροστά σε αυτόν που καθότανε στο θρόνο, και λάτρευαν αυτόν που ζει στους αιώνας των αιώνων και έριχναν τα στέμματά τους μπροστά στο θρόνο, λέγοντας:
«Κύριε είσαι άξιος να λάβεις δόξα, τιμή και δύναμη, διότι εσύ δημιούργησες τα πάντα, και διότι είναι με την θέλησή σου που υπάρχουν και δημιουργήθηκαν»!
Αποκάλυψη Ιωάννου, κεφ. 4ο
Είθε η πιο βαθιά ειρήνη να βασιλεύει στην καρδιά σας
ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩN ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Στο πρώτο μάθημα, του Κριού, διδάξαμε πώς και με ποιον τρόπο, γεμίζουμε τον κάλυκά μας (εγκέφαλο) με Χριστικό Φως για να Χριστικοποιηθούμε ολοκληρωτικά, από το κεφάλι έως τα πόδια. Είναι σαφές, ότι αυτό το Φως «είναι» το Χριστικό Σπέρμα ή Χριστική Ενέργεια που απορρέει από την μετατροπή του σπέρματος σε ενέργεια, διότι η μάζα μετατρέπεται πάντοτε σε ενέργεια, όπως το απέδειξε ο σοφός Αϊνστάιν.
Αρχίζουμε το μάθημα αυτό του Κριού, διδάσκοντας ότι είναι αυστηρώς απαγορευμένο στο μαθητή να πορνεύει. Και αυτή η απαγόρευση έχει για αντικείμενο το να μπορέσει ο μαθητής να συσσωρεύσει Χριστική Ενέργεια για να πραγματωθεί σε βάθος.
Η Χριστική Ενέργεια πρέπει να περάσει διασχίζοντας τις δώδεκα Ζωδιακές πύλες του οργανισμού μας για να επιτύχουμε την Χριστικοποίησή μας και η πρώτη πόρτα την οποία πρέπει να διαπεράσει το Χριστικό μας Σπέρμα, αφού οι σεξουαλικές δυνάμεις θα έχουν ανυψωθεί από τους γεννητικούς αδένες, είναι η πόρτα του Κριού στο κεφάλι.
Εκεί μέσα στον εγκέφαλο, το Χριστικό μας Σπέρμα γεμίζει από το φως του Κριού. Μετά αυτή η Χριστική δύναμη συνεχίζει, περνώντας από τον λαιμό, τον θύμο αδένα, την καρδιά κλπ, από τις δυνάμεις της ζωδιακής ζώνης.
Η διαδρομή αυτή των σπερματικών ρευμάτων, έχει περιγραφεί θαυμάσια από τον Απόστολο Μάρκο, που επιμελήθηκε τα Άγιά μας Γνωστικά Χρίσματα.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σε αυτό το μάθημα του Ταύρου, διδάξαμε στους μαθητές μας την ισχύ του δημιουργικού Λόγου. Ο λάρυγγας είναι μία σεξουαλική μήτρα όπου γεννιέται ο Λόγος.
Πορνεύει κανείς όχι μόνο με τα σεξουαλικά όργανα, αλλά επίσης και με τοn Λόγο. Η κακολογία είναι πορνεία.
Ο τέλειος άνθρωπος είναι εκείνος που ξέρει να σιωπά όταν ο Εσώτερός του δεν μιλάει.
Στο ζώδιο του Ταύρου, πρέπει να κάψουμε τις σκουριές του λάρυγγά μας, ώστε οι Χριστικές δυνάμεις να μπορούν να εκφράζονται μέσω αυτού, όπως μέσα στο λάρυγγα των Αγγέλων. Οι Άγγελοι δημιουργούν μέσω του Λόγου.
ΤΡΙΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Στις αρχές του 12ου αιώνα ένας μοναχός με το όνομα Νοτμπέρτο ίδρυσε στην Ευρώπη ένα τάγμα θρησκευτικού χαρακτήρα. Πριν από αυτό το γεγονός ο αναφερόμενος άνθρωπος ήταν ένας κοσμικός αδύνατος άνθρωπος αποκλειστικά αφιερωμένος στα βίτσια και στις διασκεδάσεις, αλλά μία συγκεκριμένη ημέρα, κάτι το πολύ σπουδαίο του συνέβη. Χτυπήθηκε από έναν κεραυνό και μολονότι δεν τον σκότωσε, όλη η ύπαρξή του μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά. Το γεγονός αυτό δεν ήταν καμιά αιτιότητα ούτε καμιά σύμπτωση. Ήταν ένα κοσμικό γεγονός που προκλήθηκε από τους Θεούς, διότι αυτός ο άνθρωπος ήταν προορισμένος να δουλέψει για το Κάρμα των κόσμων, κάνοντας ένα νέο έργο και αρχίζοντας ένα νέο εκπαιδευτικό σταθμό της συνείδησης. Όλοι οι ρευστοί δεσμοί μεταξύ του φυσικού, αστρικού και διανοητικού σώματος εκείνου του ανθρώπου μετεβλήθησαν τελείως από το «σοκ» της δύναμης που περιέχονταν μέσα στον κεραυνό και το εξωτερικό αυτό σοκ αφύπνισε την νέα συνείδηση η οποία στην Εποχή του Υδροχόου θα φτάσει στην πλήρη της άνθιση.
Τώρα, μέχρι το έτος 1889, τα εξωτερικά αυτά σοκ ήταν πολύ συνηθισμένα, διότι πραγματικά, το να μπεις στους εσωτερικούς κόσμους κατά την διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα, ήταν σχεδόν αδύνατο. Η φύση είχε κλείσει τις πόρτες των εσωτερικών κόσμων στην ανθρωπότητα, διότι έπρεπε ο άνθρωπος να περάσει προηγουμένως μέσα από μία εποχή σκοταδιών για να εισέλθει μετά στους εσωτερικούς κόσμους, με διαφορετικό και θετικό τρόπο.
Αυτά τα εξωτερικά σοκ ήταν τα μόνα ικανά μέσα να επιτρέψουν την είσοδο στους εσωτερικούς κόσμους σε μερικές εξελιγμένες Ψυχές, στον 18ο και 19ο αιώνα.
Το 1889 τελείωσε ο πρώτος κύκλος της «Κάλι-Γιούγκα» και από αυτήν την ημερομηνία και μετά, αυτά τα «ψυχικοεξωτερικά» σοκ έγιναν εσωτερικά.
Σε αυτό το μάθημα των Διδύμων διδάξαμε τους μαθητές μας να εισέρχονται με θετικό τρόπο στους εσωτερικούς κόσμους.
Στην Αρχαιότητα, στην Λεμουρία και στην Ατλαντίδα, η ανθρωπότητα ολόκληρη ζούσε στους εσωτερικούς κόσμους, αλλά με αρνητικό τρόπο. Τα αστρικά Τσάκρας περιστρέφονταν από τα δεξιά προς τα αριστερά, δηλαδή, με αρνητικό τρόπο (ανάποδα). Η συνείδηση των ανθρώπων ήταν σαν και αυτή που ο κόσμος έχει σε εκείνο που αποκαλούμε όνειρο. Αυτή η ίδια συνείδηση των ονείρων είναι αυτή των βασιλείων του ζωικού, φυτικού και ορυκτού.
Με τις ασκήσεις των Διδύμων, αλλάζουμε την «ζωγραφική» συνείδηση της ονειρικής ζωής, για μία συνειδητή συνείδηση και ολοκληρωτικά αφυπνισμένη.
Αυτές οι ασκήσεις μας δίνουν μία «διαρκή συνείδηση», την νέα Υδροχοϊκή συνείδηση.
Ο μαθητής που βρίσκεται κοιμισμένος στους εσωτερικούς κόσμους, θα αφυπνίσει την συνείδησή του και δεν θα ξανα-ονειρεύεται πλέον. Θα αλλάξει τα όνειρά του με συνειδητές εμπειρίες.
Οι ασκήσεις αυτές θα δημιουργήσουν τα εσωτερικά αυτά σοκ που θα αφυπνίσουν την συνείδηση και τα όνειρα θα αντικατασταθούν από πραγματικές και αποτελεσματικές εμπειρίες μέσα στους εσωτερικούς κόσμους. Και έτσι, ενώ το σώμα του θα κοιμάται στο κρεβάτι, ο μαθητής στους εσωτερικούς κόσμους θα μετατραπεί σε έναν αόρατο βοηθό και σε έναν εργάτη, κάτω από τις διαταγές της Παγκόσμιας Λευκής Αδελφότητας. Πριν, τα Τσάκρας του γυρνούσαν από τα δεξιά προς τα αριστερά και τώρα, με τις ασκήσεις αυτές, θα γυρίσουν θετικά όπως οι δείκτες του ρολογιού. Οι ασκήσεις αυτές θα τον εμποδίσουν ολοκληρωτικά να ξανα-ονειρεύεται, ενώ το σώμα του κοιμάται αυτός θα είναι συνειδητός στους εσωτερικούς κόσμους. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών. Η συνείδηση των ονείρων είναι ένα υπόλειμμα, μία επιβίωση της ζωικής συνείδησης που κατείχαμε άλλοτε. Τα ζώα ζουν μία ζωή ζωγραφικών ονείρων.
Στους περισσότερους θα τους στοιχίσει η εργασία για να βγουν με αστρικό σώμα κατά βούληση, αλλά όλοι οι τρόποι των ασκήσεων του μαθήματος αυτού των Διδύμων, θα τους αφυπνίσουν την συνείδηση «αναπόφευκτα» και έτσι, ενώ το σώμα τους θα κοιμάται στο κρεβάτι τους, αυτοί ομοίως θα εργάζονται συνειδητά στους εσωτερικούς κόσμους.
Το σημαντικό είναι ότι όταν ξυπνήσουν θα θυμούνται καλά τις αστρικές τους εμπειρίες, που «πλέον δεν είναι όνειρα αλλά συνειδητές εμπειρίες».
Για να το πετύχουμε, είναι απαραίτητο, την στιγμή που ξυπνάμε, να μην κινούμαστε και να κάνουμε μία αναδρομική άσκηση για να θυμηθούμε καλά όλα όσα έχουμε κάνει όταν ήμασταν έξω από το φυσικό σώμα, διότι κάθε άτομο όταν το σώμα του κοιμάται, βρίσκεται έξω από το σώμα του και αυτοί που έχουν κοιμισμένη συνείδηση, ονειρεύονται, ενώ αυτοί που έχουν αφυπνισμένη συνείδηση εργάζονται συνειδητά.
ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Στο μάθημα αυτό του Καρκίνου διδάξαμε στους μαθητές μας να προετοιμάζουν το φυσικό σώμα για την Πρακτική Μαγεία.
Ο Ιάμβλιχος, ο μεγάλος Θεουργός, μία φορά έκανε να εμφανισθούν μπροστά στο κατάπληκτο πλήθος δύο Τζίνι. Η Αγάπη και η Αντι-Αγάπη (Αναέλ και Lilith).
Ο Ιάμβλιχος καθιστούσε τους αστρικούς Θεούς ορατούς και απτούς και το ίδιο μπορούν να κάνουν οι μαθητές μας εάν «προετοιμάσουν» το φυσικό τους σώμα.
Την ημέρα κατά την οποία η ανθρωπότητα θα μάθει να χειρίζεται τις σεληνιακές δυνάμεις, η Σελήνη θα πέσει στην Γη, διότι ο άνθρωπος δεν θα την έχει πλέον ανάγκη.
ΠΕΜΠΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Στο μάθημα του Λέοντα, διδάξαμε στο μαθητή πώς να συνομιλεί με τον ίδιο τον εσωτερικό Δάσκαλο, μέσω του Εσωτερικού Διαλογισμού.
Νταράνα (συγκέντρωση), Ντιάνα (διαλογισμός) και Samadi (έκσταση), είναι τα τρία σκαλοπάτια που μας οδηγούν έως τον θρόνο του εσώτερου Δασκάλου του καθενός, που είναι ο «Εσώτερος».
Ο μαθητής οφείλει να μάθει να μιλάει με τον προσωπικό του Εσώτερο και πρέπει να είναι απαιτητικός με τον ιδιαίτερο Εσώτερό του. Ο μαθητής οφείλει να λάβει εκπαίδευση από τον ίδιο του τον Εσώτερο και το καθήκον του Εσώτερου είναι να εκπαιδεύσει τον Μποδισάτβα του, δηλαδή, την Ψυχή του που επιθυμεί το φως.
Το δόγμα του Σιν-Σιέν διδάσκει ότι το ανθρώπινο διανοητικό είναι σαν ένας καθρέπτης, που έλκει και αντανακλά κάθε άτομο σκόνης και οφείλει να ξεσκονίζεται και να καθαρίζεται κάθε ημέρα, μέχρις ότου μετατραπεί σε Νοητικό Χριστό. Ο Σιν-Σιέν ήταν ο έκτος πατριάρχης του βορρά της Κίνας και δίδασκε το εσωτερικό δόγμα Μποντιντάρμα.
Το εσωτερικό δωμάτιο της καρδιάς ονομάζεται στα σανσκριτικά Μπραχμαπούρα (Η πόλη του υπέρτατου Θεού). Ο μαθητής πρέπει να μετατρέπεται σε έναν δάσκαλο του Samadi. Το Μποντιντάρμα είναι η θρησκεία της Σοφίας στην Κίνα.
Το δόγμα της καρδιάς καλείται η σφραγίδα της Αλήθειας ή η αληθινή σφραγίδα.
ΕΚΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σε αυτό το μάθημα της Παρθένου διδάξαμε στο μαθητή ότι στην κοιλιά, οι δυνάμεις που ανέρχονται από την Γη φορτίζονται με ορμόνες αδρεναλίνης με τον σκοπό να προετοιμαστούν για να ανέβουν στην καρδιά. Διδάξαμε επίσης πώς να προφέρουμε το φωνήεν «ΟΥ» για να αναπτύξουμε το Τσάκρα του ηλιακού πλέγματος ή εγκέφαλο των συγκινήσεων.
Το ηλιακό πλέγμα είναι η κεραία που δέχεται τις σκέψεις από απόσταση και με αυτό μπορούμε να αντιληφθούμε τις ηθικές καταστάσεις όλων εκείνων που τίθενται σε κοινωνική ή εμπορική επαφή μαζί μας.
ΕΒΔΟΜΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σε αυτό το μάθημα του Ζυγού διδάξαμε στους μαθητές μας τον Νόμο της Ισορροπίας.
Τρεις «ποιότητες» της φύσης κρατούν την Ψυχή αιχμάλωτη της φύσης. Αρμονία, Συγκίνηση και Αδράνεια: οι τρεις ποιότητες της φύσης. Πριν το σύμπαν αυτό υπάρξει, υπήρχαν μόνο το Ακάσα και το Πράνα. Αυτές είναι τρεις ποιότητες, ή Σάτβα, Ράγιας και Τάμας. Η Αρμονία, Συγκίνηση και Αδράνεια, ζούσαν σε τέλεια ισορροπία, αλλά όταν αυτή η ισορροπία έσπασε, άρχισε η κίνηση της μεγάλης Ζυγαριάς της φύσης, η πλημμύρα και η άμπωτη, το καλό και το κακό, το μίσος και η αγάπη κλπ. Τότε ήταν που οι ανθρώπινοι Εσώτεροι εισήλθαν στο μεγάλο αυτό «πανεπιστήμιο» της φύσης και εδώ εξελισσόμαστε και υπεξελισσόμαστε και εάν θέλουμε να απελευθερωθούμε από την φύση, πρέπει να υπερβούμε τις τρεις ποιότητες της φύσης, που ονομάζονται αρμονία, συγκίνηση και αδράνεια.
Πρέπει να είμαστε αδιάφοροι μπροστά στην νίκη και την ήττα, μπροστά στην ευχαρίστηση και στον πόνο, μπροστά στον έπαινο και την προσβολή και όταν ολόκληρη η φύση θα ξαναβρεί την πρωταρχική της ισορροπία, οι ήπειροι θα βυθιστούν στις θάλασσες και θα υπάρξει πολλή φωτιά και οι ωκεανοί θα εξατμισθούν και οι ατμοί θα αποσυντεθούν στα ατομικά τους στοιχεία και το παν θα επιστρέψει στο πρωταρχικό Ακάσα, στην Κοσμική Νύχτα, στην αρχική ισορροπία της μεγάλης κοσμικής Ζυγαριάς, μετά από την δραστηριότητα ενός Μαχαμβαντάρα, το οποίο διαρκεί 311.040.000.000.000 έτη. Όλοι οι μεγάλοι κατακλυσμοί της φύσης, πραγματοποιήθηκαν με την φωτιά.
ΟΓΔΟΟ ΜΑΘΗΜΑ
Διδάξαμε στο μάθημα αυτό του Σκορπιού, στο μαθητή, πώς να αφυπνίσει την Κουνταλίνι μέσω της Σεξουαλικής Μαγείας.
Οι Δράκοι της Σοφίας δημιουργούνται με την Επιστήμη του Φιδιού και το «Δέντρο του Δράκοντα» είναι η ίδια η Σοφία του Φιδιού.
Το Ακάσα μπόρεσε να κυκλοφορήσει μέσω του καναλιού Σουσούμνα, και οι δύο όψεις του, ρέουν από το Ιδά και το Πιγκαλά, αυτό είναι το Βραχμανικό κορδόνι.
Τα κορδόνια Ιδά και Πιγκαλά, είναι οι δύο κολόνες J και Β της Μασονίας που ονομάζονται Γιακίν και Μπόας. Μέσα από τα δύο αυτά νευρικά κανάλια ανέρχονται οι ηλιακές και σεληνιακές δυνάμεις, και όταν κάνουν επαφή μέσα στον κόκκυγα, αφυπνίζουν τον Χιράμ, την Θεϊκή φωτιά που αποτελεί τον Ναό για τον Σολομώντα (τον Εσώτερο).
Χιράμ είναι επίσης ένα μάντραμ της Κουνταλίνι. Το Χ προφέρεται σαν ένας αναστεναγμός. Το Ι φωνοποιείται έτσι: ΙΙΙΙΙΙΙ και το υπόλοιπο έτσι ΡΡΡΡΑΑΑΑΜΜΜΜ.
Η Φωτιά έχει επτά βαθμούς Δύναμης, που είναι οι επτά βαθμοί δύναμης της φωτιάς, οι επτά βαθμίδες της Γνώσης. Η Σεξουαλική Μαγεία μας μετατρέπει σε παντοδύναμους Δράκοντες της Φωτιάς.
ΕΝΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σε αυτό το μάθημα του Τοξότη, μιλήσαμε πάνω στην ιερή Kabala, διότι ο Τοξότης είναι το σημείο της διορατικότητας και της κατανόησης.
Εξηγήσαμε ότι υπάρχουν δύο τύποι Καμπαλιστών, οι Καμπαλιστές της λογικής και οι Καμπαλιστές της Διαίσθησης. Η λογική είναι μία απείθεια και έγκλημα καθοσιώσεως κατά του Εσωτερικού Δασκάλου και για αυτό οι Καμπαλιστές της λογικής είναι μαύροι μάγοι.
Οι μεγάλοι διαισθητικοί Καμπαλιστές δεν σκέπτονται. Καταλαβαίνουν με από ευθείας αντίληψη και υπακούν στην φωνή της σιωπής όταν παρατηρούν μία οποιαδήποτε κάρτα του ιερού Ταρώ.
ΔΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Στο μάθημα του Αιγόκερου, μιλήσαμε για την αυθεντική πλανητική σειρά και για το πραγματικό ημερολόγιο παραποιημένο και νοθευμένο από την ρωμαϊκή αίρεση.
Θεωρούμε ότι η Αστρολογία αυτής της Μαύρης Εποχής βασίζεται σε ένα λανθασμένο ημερολόγιο και πιστεύουμε ότι η αριθμητική αστρολογία δεν χρησιμεύει πλέον για την Εποχή του Υδροχόου.
ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σε αυτό το μάθημα του Υδροχόου εξηγήσαμε στους μαθητές μας ότι οι ερμαφρόδιτοι άνθρωποι (της Λεμουρίας) αναπαράγονταν διά «σπόρων» οι οποίοι αποσπόνταν από τα γαστροκνήμια.
Στους περισσότερους αυτή η βεβαίωση θα τους φανεί μία τρέλα, αλλά ο διορατικός θα μπορέσει να ερευνήσει για λογαριασμό του στα Ακασικά Αρχεία και θα επαληθεύσει τις βεβαιώσεις μας.
Οι γυναίκες μιας μελλοντικής Εποχής θα συλλαμβάνουν χωρίς άντρα και οι μέλλοντες ερμαφρόδιτοι θα δημιουργήσουν τα ίδια τους τα σώματα μέσω του Λόγου.
Το μεγάλο-συμπαθητικό σύστημα θα μετατραπεί σε μία δεύτερη σπονδυλική στήλη και οι τότε Άνθρωποι - Άγγελοι θα είναι σαν τον Μελχισεδέκ, βασιλιά της Φωτιάς, χωρίς πατέρα ούτε μητέρα, ούτε από κάποια γνωστή καταγωγή, θα παραμένει ιερεύς για πάντα.
ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σε αυτό το μάθημα των Ιχθύων μιλήσαμε πάνω στο Νιρβάνα.
Υποστηρίζω ότι επιτυγχάνει κανείς να φθάσει στο Νιρβάνα εκμεταλλευόμενος στο μέγιστο τις δυνατότητες του νωτιαίου μας μυελού και του σπέρματός μας.
Αυτός που εξασκεί Σεξουαλική Μαγεία, αρχίζει να χτίζει το φωτεινό ένδυμα του Νταρμασάγια. Ο χιτώνας των Νταρμασάγια υφαίνεται με τις σεξουαλικές φωτιές.
Βεβαιώνω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το Νιρβάνα σε μία μοναδική ενσάρκωση, καλά χρησιμοποιημένη. Ο Samael Αούν Βεόρ σας παρέδωσε την σειρά αυτή μαθημάτων, ακριβώς για να κερδίσετε το Νιρβάνα γρήγορα και σε λίγα χρόνια. Δεν θέλω οπαδούς, παρά μόνο μιμητές του παραδείγματός μου.
Δεν ήλθα εδώ για να σχηματίσω κάποια αίρεση ή μία πίστη επί πλέον, ούτε με ενδιαφέρουν οι ιδιαίτερες δοξασίες του καθενός. Είμαι Μυσταγωγός της Νέας Εποχής, είμαι ο Αβατάρας του Υδροχόου.
Όλοι οι διευθυντές των Στοών ή πνευματικών σχολών υπερασπίζονται ζηλότυπα τα κλουβιά με τους παπαγάλους τους και μου κήρυξαν τον πόλεμο. Στον Samael Αούν Βεόρ δεν τον ενδιαφέρουν τα κλουβιά αυτά ούτε τα εμπόρια αυτά, ούτε το εμπόρευμα αυτό των Ψυχών.
Παρέδωσα την σειρά αυτή των μαθημάτων με τον σκοπό όλοι οι άνθρωποι να μεταβληθούν σε πανίσχυρους Θεούς, σε Θεούς της Φωτιάς, σε άρρητες Φλόγες.
Δεν θέλω να βλέπω αδύναμους ούτε δειλούς. Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και χρειάζονται ηρωικοί άνθρωποι, άνθρωποι θαρραλέοι. Όχι πλέον εκμετάλλευση, όχι πλέον ατιμίες, όχι πλέον δειλίες.
Έχουμε το Νιρβάνα στο Σπέρμα και είναι θέμα μόνο να το πραγματώσει ο καθένας μας μέσω του θάρρους. Χρειάζονται σήμερα άνθρωποι δυνατοί, άνθρωποι ηρωικοί, άνθρωποι ελεύθεροι. Μας χρειάζεται να έχουμε πάντοτε ένα Εγώ ισχυρό και παντοδύναμο και μία δυνατή και ρωμαλέα προσωπικότητα.
Γνωρίζω το Νιρβάνα και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι όλοι οι κάτοικοι του Νιρβάνα είναι Θεοί δυνατοί και πανίσχυροι, με προσωπικότητα ρωμαλέα και δυνατή.
Είθε η Ειρήνη να είναι μαζί σας
Samael Αούν Βεόρ
Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Ο Αυθεντικός κοσμογραφικός χάρτης, είναι τυπωμένος μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Το στήθος είναι ο Ερμής μας, η κοιλιά είναι ο Κρόνος, και τα σεξουαλικά όργανα το φιόρδ και ο Ήλιος του οργανισμού μας.
Το ωροσκόπιο για τα πανηγύρια, το ωροσκόπιο που βασίζεται στην αριθμητική, είναι καλό για τις γύφτισσες και για τις Μάντισσες, αλλά όχι για σοβαρούς ανθρώπους, ακόμη λιγότερα για τους Μυημένους, διότι ένας αυθεντικός Μυημένος δεν θα ασχολούνταν ποτέ με αυτές τις «μωρολογίες».
Οι πλανήτες εξελίσσονται, ζουν και πάλλονται στην συνείδησή μας και όλες οι αστρικές κινήσεις καταχωρούνται στον αυθεντικό κοσμογραφικό χάρτη του ανθρώπινου οργανισμού.
Οι δώδεκα ζωδιακές πύλες αυτού του οργανισμού, μας επιτρέπουν να διεισδύσουμε στον καθένα από τους δώδεκα Αστερισμούς του Ζωδιακού.
Τα άστρα υποστηρίζονται μέσα στην κοσμική συνείδηση και αυτή η συνείδηση εδρεύει μέσα σε εμάς τους ίδιους, εδώ και τώρα. Έτσι λοιπόν, επαναλαμβάνουμε, τα άστρα είναι μέσα στην συνείδησή μας και όχι από έξω και το αυθεντικό ωροσκόπιο της ανθρώπινης ύπαρξης είναι γραμμένο στον κοσμογραφικό χάρτη του ίδιου του σώματός του.
Οι τέσσερεις κρυμμένες λέξεις VARON-INTIRIL-VARAN-IMPURIL (άντρας …. …. ….) εγκλείουν το σωστό προγνωστικό της έκλειψης της 11ης Ιουλίου του 1953. Αυτή η έκλειψη έλαβε χώρα στην συνείδησή μας και τα ακριβή αποτελέσματά τους δεν μπορούν να γίνουν γνωστά παρά μόνο από αυτούς τους Μυημένους αστρολόγους, που μιλούν την ιερή γλώσσα και ξέρουν να διαβάζουν τον κοσμογραφικό χάρτη.
Ο γνήσιος αστρολόγος οφείλει να είναι ένας αλχημιστής των Αστρικών Ακτίνων. Με άλλον τρόπο δεν θα μπορούσε να συνδυάσει τις διάφορες ουσίες και τα άλατα για να μεταβάλλει τις αστρικές ακτίνες και να κρυσταλλώσει γεγονότα μέσα στο φυσικό κόσμο.
Μοναδικός μπορεί να είναι ο αυθεντικός αστρολόγος, εκείνος που ξέρει να διαβάζει τον κοσμογραφικό χάρτη του ανθρώπινου οργανισμού.
Ο άνθρωπος άρχισε την εξέλιξή του στον Λέοντα και θα τελειώσει την εξέλιξή του στον Λέοντα. Όλη η εξέλιξη του ανθρώπου είναι γραμμένη στον κοσμογραφικό χάρτη του ίδιου του οργανισμού.
Samael Αούν Βεόρ
Θιέναγα, 1Ο Φεβρουαρίου 1952
Κύριον LIC. D.G.M.
Τομέα 17 - 51
Παναμά - R. Ρ. .
Σεβαστέ μαθητή:
Μετά από μία βαθιά επιστημονική έρευνα, πραγματοποιημένη με τις τεχνικές ικανότητες του Ατμικού και Βουδικού οχήματος του αρμόδιου ερευνητή, έχω αποφασίσει σήμερα να σας απαντήσω για να σας πληροφορήσω πάνω στις συνειδητές αξίες του κυρίου Ντε λα Φεριέρε, τον οποίο ονομάζουν Αγγελιοφόρο της Νέας Εποχής και Μεγάλο Αβατάρα του Υδροχόου.
Η Ανάλυση σε βάθος μας δίνει τον ακόλουθο ψυχοσωματικό και εθνικό πίνακα.
1ον. Το ατμικό σώμα δεν έχει αφομοιωθεί στο βουδικό του λεγομένου κυρίου.
2ον. Το Μάτι του Βραχάμα ή Εσωτερικό Πεντάγραμμα, δεν εμφανίζεται στο μεσόφρυδο του βουδικού σώματος του λεγόμενου κυρίου.
3ον. Δεν κατέχει στο βουδικό σώμα τα ιερά στίγματα κάθε αυθεντικού Δασκάλου.
4ον. Κάθε Πουρούσα κατέχει μοναδικά αιθερικά ενδύματα συμβολίζοντας τους βαθμούς ή κοσμικές μυήσεις, σχολεία εσωτερικής εκπαίδευσης και όπως είναι λογικό, εδώ παίζουν κυριότερο ρόλο οι πολύτιμοι λίθοι, όπως συμπεραίνεται από τους ακόλουθους βιβλικούς στίχους:
«Και τα θεμέλια του τείχους της πόλης ήταν στολισμένα με κάθε πολύτιμο λίθο. Ο πρώτος θεμέλιός της ήταν ίασπις, ο δεύτερος ζάφειρος, ο τρίτος χαλκιδών, ο τέταρτος σμάραγδος.
Ο πέμπτος σαρδόνυξ, ο έκτος σάρδιον, ο έβδομος χρυσόλιθος, ο όγδοος βήρυλλος, ο ένατος τοπάζιον, ο δέκατος χρυσόπρασος, ο ενδέκατος υάκινθος, ο δωδέκατος αμέθυστος». Αποκάλ. κεφ.21, 19-20
Τώρα λοιπόν: αναλύοντας με το μάτι του Μπραχάμα, το ατμικό όχημα του κυρίου Ντε λα Φεριέρε, δεν βρήκαμε κανέναν από αυτούς τους ιερούς μυητικούς λίθους που να δείχνει ότι έχει λάβει κοσμική μύηση.
5ον. Τα μασονικά ενδύματα του μοναδικού χιτώνα του ατομικού οχήματος του κυρίου Ντε λα Φεριέρε, αποδεικνύουν σε οποιονδήποτε αυθεντικό Μασόνο Υφαντουργό, ότι αυτός ο διακεκριμένος ιππότης δεν είναι ακόμη, ούτε καν ένα δείγμα ενός «Τσελά» (μαθητή).
6ον. Το Σεληνιακό Σώμα ή κατώτερο Κάρμα-ρούπα, αναφερόμενο από την Δασκάλα Ε.Π.Μ. και από την κυρία Μπεσάντ, και από πολλούς άλλους πνευματιστικούς συγγραφείς, ανακαλύπτεται πλήρως ξεδιπλωμένο και αναπτυγμένο στο λεγόμενο κύριο, το οποίο αποδεικνύει την ύπαρξη έντονων ζωικών παθών στο εσωτερικό του συνόλου των συνειδητών του αξιών.
Η Δασκάλα Ε.Π.Μ., λέει στο τιτλοφορούμενο έργο της «Η Φωνή της Σιωπής», ότι ο μυημένος πριν να συγχωνευτεί με το ανώτερο εγώ του, πρέπει να έχει καταστρέψει το σεληνιακό του σώμα.
7ον. Μία λεπτομερής εξέταση πάνω στα ακασικά αρχεία της Φύσης μας δείχνει το εσωτερικό εγώ του κυρίου Ντε λα Φεριέρε, ζωντανό σε περασμένη επανενσάρκωσή του σαν έναν μαύρο μάγο ή κοινό γοητευτή.
Με τον πιο βαθύ σεβασμό για την αξιοσέβαστη προσωπικότητα του κυρίου Ντε λα Φεριέρε, προτρέπω όλους τους πνευματιστικούς μαθητές μου, να διαλογιστούν στους ακόλουθους βιβλικούς στίχους:
«Από τα φρούτα τους θα τους γνωρίσεις.
Διότι πολλοί θα έρθουν εις το όνομά μου λέγοντας εγώ είμαι ο Χριστός και θα παραπλανήσουν πολλούς.
Kαι πολλοί ψευδοπροφήτες θα ξεπροβάλλουν και θα παραπλανήσουν πολλούς».
Διότι θα ξεπροβάλλουν ψευδο-Χριστοί και ψευδο-προφήτες και θα δώσουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να παραπλανήσουν εάν είναι δυνατόν και τους εκλεκτούς» Ματθαίος Κεφ. 24, 5,11, και 24
Εξουσιοδοτώ Εσάς για να αποστείλετε αυτήν την επιστολή στον κύριο Ντε λα Φεριέρε και στους άλλους διακεκριμένους και μορφωμένους κυρίους της αναφερόμενης Τάξης του Υδροχόου.
Είθε η πιο βαθιά ειρήνη να βασιλεύει στην καρδιά σας.
ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ BEΟP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη