Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

ΑΛΚΥΟΝΗ

Βάλτε όλη σας την προσοχή. Πριν απ΄ όλα, είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι το 1962, στις 4 Φεβρουαρίου, μεταξύ 2 και 3 το απόγευμα, ξεκίνησε η Εποχή του Υδροχόου, του Νερουλά. Υπήρξε ένα γεγονός που σίγουρα θα κρατάτε στις μνήμες σας, αναφέρομαι σε εκείνη την σύνοδο των κόσμων, των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς, στον αστερισμό του Νερουλά. Ήταν πραγματικά ένα ουράνιο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα, μια συνάντηση κόσμων. Υπήρξε μια έκλειψη του Ήλιου και της Σελήνης.
Εδώ και πολλά χρόνια μιλούσαμε εμείς για αυτό το κοσμικό συμβάν και είχαμε δώσει μέχρι και την ώρα. Είχαμε βεβαιώσει δικαίως ότι αυτό το συμβάν θα ελάμβανε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα. Γεγονός που συνέβη ακριβώς. Εδώ και 10 ή 20 χρόνια το λέγαμε αυτό. Έτσι ώστε όταν το γεγονός συνέβη, όταν το συμβάν έφτασε, σε κανέναν από τους αδελφούς της Παγκόσμιας Γνωστικής Κίνησης δεν φάνηκε καινούριο. Είδαν μόνο να επιβεβαιώνεται αυτό που είχε ειπωθεί τόσο νωρίτερα.
Μία σύνοδος κόσμων, έτσι όπως συνέβη σε εκείνη την ημερομηνία και χρονιά, σε εκείνη την ώρα, δεν γίνεται κάθε μέρα, παρά μόνο όταν ξεκινάει μια νέα εποχή. Έτσι λοιπόν, τα γεγονότα είναι γεγονότα και μπροστά στα γεγονότα πρέπει να υποκλινόμαστε. Όμως αυτό δεν είναι όλο, από αυτήν την ημερομηνία κάτι ακόμα είναι να συμβεί.
Ξέρουμε πια ότι ο Υδροχόος κυβερνιέται από τον Κρόνο και τον Ουρανό και ότι είναι τελείως επαναστατικός. Ο Κρόνος αλληγορίζεται στην αλχημεία από το μαύρο κοράκι, την επιστροφή στο αρχικό, το πρωτόγονο χάος. Όσο για τον Ουρανό έχει αποδειχθεί τελείως ότι είναι επαναστάτης εκατό τοις εκατό, επαναστατικός, καταστροφικός.
Σε αυτό το ζήτημα το σχετικό με τα άστρα, υπάρχουν συμβάντα, υπάρχουν γεγονότα που αξίζει τον κόπο να τα ξέρουμε. Έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με τον Αλκυόνη και αυτό μας καλεί σε συλλογισμό. Κάποια φορά στους ανώτερους κόσμους, έπρεπε να συζητήσω με αυτόν ευρέως. Τότε μπόρεσα να αποδείξω ότι είναι στ΄ αλήθεια Μέλος της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.
Πολλά είπε σχετικά για την Αλκυόνη και αναφέρομαι στον Κρισναμούρτι που με κάποιον τρόπο τον συσχέτισε με εκείνο το αστέρι. Αυτό είναι βαθιά συμβολικό.
Η Αλκυόνη είναι ένας Ήλιος αρκετά ενδιαφέρων. Γύρω από αυτόν τον Ήλιο περιστρέφονται και άλλοι τέτοιοι Ήλιοι. Έχει ειπωθεί ότι ο Ήλιος που μας φωτίζει είναι ο έβδομος Ήλιος που περιστρέφεται γύρω από την Αλκυόνη.
Δεν θα το δεχτούν φυσικά οι σοφοί της επίσημης επιστήμης, αλλά οι εσωτεριστές δεν αγνοούμε την πραγματικότητα αυτού που σημαίνει αυτός ο μεγάλος Ήλιος.
Υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο κόσμων γύρω από την Αλκυόνη, είναι επτά Ήλιοι και καθένας από αυτούς φωτίζει και δίνει ζωή στους πλανήτες και τους δορυφόρους που περιστρέφονται στην αντίστοιχη τροχιά του. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι αυτός ο Ήλιος που μας φωτίζει έχει την δική του ομάδα από κόσμους, τους οποίους φωτίζει και δίνει δύναμη. Όταν καταλαβαίνει κανείς τον τρόπο που οργανώνονται τα ηλιακά συστήματα και πως περιστρέφονται γύρω από τα βαρυτικά τους κέντρα, τότε προχωράει πολύ πάνω στον χώρο της γνώσης.
Οι Πλειάδες αναφέρονται στις Ιερές Γραφές, στην Βίβλο και σε πολλές διδασκαλίες εσωτερικού τύπου. Η Αλκυόνη είναι, ακριβώς, ο κύριος Ήλιος των Πλειάδων και γύρω του έλκονται βαρυτικά 7 Ήλιοι, όντας ο δικός μας ο έβδομος που περιστρέφεται γύρω από την Αλκυόνη. Κάθε Ήλιος είναι το κέντρο ενός ηλιακού συστήματος και η Αλκυόνη είναι το κέντρο επτά ηλιακών συστημάτων. Αυτό μας καλεί να συλλογιστούμε λίγο.
Ας θυμηθούμε τον Κρόνο με τα μεγάλα δακτυλίδια του από πέτρα, μετεωρική σκόνη και βράχους κλπ. Αυτά τα δακτυλίδια περιορίζονται μόνο στον Κρόνο. Όμως είναι καλό να ξέρουμε ότι και η Αλκυόνη έχει τα δαχτυλίδια της. Αυτά στον εαυτό τους είναι πιο μεγάλα από αυτά του Κρόνου και σε αντίθεση με αυτά του Κρόνου, που αποτελούνται από βράχους, μετεωρικές πέτρες, σκόνη και υλικά διαφόρων ειδών, αυτά της Αλκυόνης αναμφίβολα διαμορφώνουν ένα ενιαίο σύνολο και είναι ραδιενεργά. Αλλά, σε τι είδους ραδιενέργεια αναφέρομαι; Απλά στην ραδιενέργεια που προέρχεται από την διάσπαση του ηλεκτρονίου. Τα διασπασμένα ηλεκτρόνια απελευθερώνουν ενέργεια, ένα είδος ενέργειας που κάποιοι συγγραφείς ονομάζουν Μανάσικα. Αυτός ο όρος είναι σανσκριτικός και κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται με το κατώτερο Μάνας ή κατώτερο νου, ή με το ανώτερο Μάνας ή ανώτερο νου.
Αυτά τα ηλεκτρόνια απελευθερώνουν έναν τύπο άγνωστης ενέργειας. Αν το διανοούμενο ζώο, το λανθασμένα ονομαζόμενο άνθρωπος, μπορούσε να διαλύσει το ηλεκτρόνιο όπως διαλύει το άτομο, προφανώς θα ήταν έτοιμο να προκαλέσει μια καταστροφή, που δεν θα επηρέαζε μόνο τον τρισδιάστατο χώρο του Ευκλείδη, αλλά ακόμη περισσότερο, θα επηρέαζε τις Σεφιρωτικές περιοχές του Χόντ ή τον κόσμο των συγκινήσεων, ή τον Νετζάχ τον κόσμο του νου, ή ίσως μέχρι και τον Τιφερέθ, τον κόσμο των φυσικών αιτιών. Αυτές οι περιοχές θα υπέφεραν μεγάλες ζημιές.
Αν κάποιος τρελός από τους γήινους μπορούσε να διαλύσει το ηλεκτρόνιο θα είχε μια ενέργεια διαφορετική από εκείνη που απορρέει από την διάσπαση του ατόμου. Ενέργεια ακόμα πιο τρομερή από την ενέργεια της βόμβας Η ή οποιουδήποτε άλλου θανατηφόρου στοιχείου. Ευτυχώς οι επιστήμονες δεν είναι ακόμα ικανοί να διασπάσουν το ηλεκτρόνιο και να επωφεληθούν από την ενέργεια που βρίσκεται κλεισμένη σε αυτό. Στην Αλκυόνη υπάρχουν περιπτώσεις που τα ηλεκτρόνια διασπόνται, καταστρέφονται. Απελευθερώνουν ένα είδος ενέργειας άγνωστο, διαφορετικό από τις καθοδικές ακτίνες Χ ή ακτίνες Ν.
Εκεί γύρω στο έτος 1974, τρεις αστροναύτες που βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από την Γη πληροφόρησαν για έναν τύπο ακτινοβολίας ή έναν τύπο άγνωστης ενέργειας, ανύποπτης για την επίσημη επιστήμη. Προφανώς από το 1962, ακριβώς από τις 4 Φεβρουαρίου του αναφερθέντος έτους, ο πλανήτης μας, η Γη και γενικά όλο το ηλιακό σύστημα βρίσκεται έτοιμο να μπει στα τρομερά δακτυλίδια της Αλκυόνης.
Αυτά τα δακτυλίδια εκτείνονται σε κάμποσα έτη φωτός, είναι απέραντα, τεράστια. Πλην όμως σε κάποια δεδομένη στιγμή, το ηλιακό μας σύστημα θα μπει στα δακτυλίδια της Αλκυόνης. Το τι θα συμβεί πολύ λίγοι το υποπτεύονται. Αν η Γη μπει πρώτη, έχει πει ο Πωλ Όττο Ες, θα φανεί σαν μια τεράστια πυρκαγιά, σαν μια πραγματική φωτιά εικονογραφημένη με φώτα.
Όμως αν είναι ο Ήλιος ο πρώτος που θα μπει, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, αυτή η ακτινοβολία θα παρεμβληθεί στις ηλιακές ακτίνες και για αυτόν τον λόγο θα υπάρξουν σκοτάδια που θα διαρκέσουν 110 ώρες, μετά από αυτό όλα θα είναι κανονικά και σε αντίθεση με την πρώτη, με την οποία θα φαινόταν σαν μία μεγάλη πυρκαγιά, σε αυτήν την δεύτερη περίπτωση τα σκοτάδια θα περικύκλωναν την Γη. Αλλά στην πραγματικότητα δεν θα υπήρχαν σκοτάδια, γιατί όλα θα ήταν γεμάτα φως, για να σας δώσω μια ιδέα θα ήταν σαν μια βροχή αστεριών πάνω στο πρόσωπο της Γης. Μετά όλα θα ξαναγίνονταν κανονικά. Με κάθε τρόπο η Γη μας, βυθισμένη πια μέσα στα δαχτυλίδια της Αλκυόνης, θα είναι υποταγμένη σε μια πολύ ειδική δόνηση.
Τα μόρια, είτε ήταν του σιδήρου, του φωσφόρου, του καλίου, του χαλκού, του νίτρου, του κάρβουνου, του αμύλου κλπ, θα ήταν τελείως μετατρεμμένα λόγω ακτινοβολίας. Αυτό συνεπάγεται ότι θα δείτε εσείς μια αλλαγή στην ύλη. Νομίζουν οι άνθρωποι της επιστήμης ότι γνωρίζουν την ύλη, αλλά πραγματικά δεν την ξέρουν. Η σύλληψη που υπάρχει για την ύλη δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό, μια σύλληψη και τίποτε περισσότερο. Η ύλη σαν ουσία είναι άγνωστη για τους φυσικούς.
Δεν λέω ότι η απολύτως φυσική ύλη δεν μπορεί να καταστραφεί, αλλά η ουσία στον εαυτό της, αυτό το διάσημο Ιλιάστερ που μετά την μεγάλη κοσμική μέρα αναπαύεται στα βαθιά σκοτάδια της αβύσσου ή του διαστήματος χωρίς πάτο, αυτό δεν το γνωρίζουν οι μοντέρνοι επιστήμονες. Τα άτομα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις. Τίποτε δεν γνωρίζουν οι επιστήμονες για τα άτομα πριν την ύπαρξη κι πολύ λιγότερο θα μπορούν να ξέρουν για τα άτομα όταν το σύμπαν σταματάει να υπάρχει.
Τα άτομα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις που ο άνθρωπος της μοντέρνας πυρηνικής φυσικής επιστήμης, ούτε από μακριά υποπτεύεται. Τα άτομα έχουν στο εσωτερικό τους αυτό που οι εβραίοι ονομάζουν φλογερά μόρια, Χατσίν ή φλογερές ψυχές. Αυτές οι φλογερές ψυχές είναι φοβερές, χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαν τα άτομα να διαδικάζονται στην ζωντανή δόμηση της ύλης.
Έτσι ώστε στ’ αλήθεια κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάμεις για παράδειγμα μερικών κόκκων άμμου. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν ξέρει τις δυνάμεις τις κλεισμένες εκεί και για τι είναι ικανά τα Χατσίν ή φλογερές ψυχές, που βρίσκονται κλεισμένες σε κάθε άτομο. Οι μεγάλοι μάγοι της Ανατολής ξέρουν να δουλεύουν με αυτά τα φλογερά μόρια των ατόμων και στο χάος. Αυτά τα άτομα, ωθούμενα από τα φλογερά μόρια, προφανώς αναπτύσσουν φοβερές δυνάμεις που ούτε από μακριά υποπτεύονται οι μοντέρνοι επιστήμονες.
Μην παραξενεύεστε, λοιπόν, από αυτά που λέω, ότι οι φλογερές ή ζωογόνες ακτινοβολίες των ατόμων της Αλκυόνης θα έλθουν να αντιστρέψουν τα μόρια της φύσης. Αυτή η ακτινοβολία που θα περιτυλίξει την γη είναι τρομερή, τόσο τρομερή που δεν θα ξαναγίνει νύχτα για 2.000 χρόνια.
Όλη η Γη θα μείνει τυλιγμένη σε αυτή την ακτινοβολία και δεν θα είναι αναγκαίο το φως του ήλιου για να μπορούμε να βλέπουμε. Αυτή η ακτινοβολία θα φωτίσει μέχρι και τις πιο βαθιές σπηλιές και για 2.000 χρόνια δεν θα υπάρχει νύχτα, παρά μια μεγάλη συνεχόμενη ημέρα. Έτσι είναι γραμμένο και οι καλύτεροι σοφοί είναι σύμφωνοι με αυτό.
Προφανώς οι άνθρωποι της επιστήμης δεν θα δεχτούν αυτό που εμείς βεβαιώνουμε με έμφαση σήμερα. με κανένα τρόπο δεν θα το δεχτούν, γιατί δεν συνάδει με τα επιστημονικά τους χαρίσματα, αλλά αυτό είναι μια πραγματικότητα. Οι οργανισμοί όλων των όντων θα τροποποιηθούν, τόσο των φυτών όσο και των ζώων κλπ. Πολλά φυτά που σήμερα δεν υπάρχουν, πολλά ζωικά είδη των οποίων οι σπόροι βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση στον βυθό των θαλασσών, ή στους βράχους ή στα πιο μακρινά βουνά, θα ζωντανέψουν από την ακτινοβολία και σαν συνέπεια ή συμπέρασμα θα έλθουν στην ύπαρξη.
Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε 10.000 χρόνια. Έχει συμβεί πριν και θα ξανασυμβεί, διότι υπακούει στην ουράνια κινητικότητα και υποχρεωτικά το ηλιακό μας σύστημα πρέπει να περάσει από τα δακτυλίδια της Αλκυόνης. Μερικοί μπορεί να πουν ότι η Αλκυόνη είναι πολύ μακριά, ότι πρόκειται για μία Πλειάδα και ότι δεν έχει να κάνει τίποτα με το ηλιακό μας σύστημα.
Είναι πολύ ωραίο να μιλάμε έτσι από άγνοια. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο ήλιος που μας φωτίζει είναι μέρος της Αλκυόνης και είναι ο έβδομος. Πρόκειται για ένα σύστημα ήλιων που περιστρέφονται γύρω από την Αλκυόνη.
Το προηγουμένως αναφερθέν γεγονός θα διαδικαστεί ή θα διαρκέσει 2.000 χρόνια. Η ακτινοβολία των δακτυλιδιών της Αλκυόνης θα εξασκήσει μια συγκεκριμένη επιρροή πάνω στην περιστροφή του πλανήτη μας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα περιστροφής γύρω από τον άξονά του θα γίνει πιο αργή και σαν συνέπεια ή συμπέρασμα, ο κόσμος μας θα συνεχίσει να περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο αλλά σε μια τροχιά πιο μακρινή. Θα απομακρυνθεί λίγο περισσότερο από το ηλιακό κέντρο.
Η καθετοποίηση των αξόνων του πλανήτη μας, σε αντιστοιχία με την ελλειπτική, θα είναι ξεκάθαρο γεγονός. Οι πόλοι ξεπαγώνουν λόγω της παρέκκλισης των αξόνων της Γης. Αυτό έχει αποδειχθεί πια. Την σήμερον ημέραν ο μαγνητικός βορράς δεν συμπίπτει πια με τον γεωγραφικό βορρά. Με την τρομερή ακτινοβολία της Αλκυόνης, οι πόλοι θα επισπεύσουν την παρέκκλισή τους.
Είπε ο κόμης του Σέντ Ζερμέν: «Το πρώτο που θα αντιστραφεί θα είναι οι εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού». Πράγμα που μπορείτε να το δείτε τέλεια αυτήν την άνοιξη είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από άνοιξη (χρόνος 1977).
Σε πλήρη άνοιξη υποφέρουμε από το κρύο. Το καλοκαίρι επίσης δεν είναι πια το ίδιο, φαίνεται ότι οι εποχές πάνε να εξαφανιστούν. Οι πόλοι ξεπαγώνουν και με την ακτινοβολία της Αλκυόνης θα επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία. Οι πάγοι θα εισβάλλουν σε όλο τον Βορά, σε όλον τον Νότο, μόνο η ζώνη του Ισημερινού θα είναι υποφερτή. Έρχεται μια νέα εποχή παγετώνων.
Η Γη έχει περάσει κι από άλλες εποχές παγετώνων παλαιότερα και τώρα έρχεται και μία καινούρια. Το κρύο που έκανε εδώ και λίγο διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί. Πότε είναι που η Γη μας ή καλύτερα θα λέγαμε το ηλιακό μας σύστημα θα εισχωρήσει στα δακτυλίδια της Αλκυόνης; Πότε θα διασχίσουμε το δακτυλίδι που κάθε 10.000 χρόνια διασχίζουμε; Κανένας επιστήμονας δεν θα μπορούσε να το πει, είναι στ΄ αλήθεια απρόβλεπτο. Αλλά από το 1962 είμαστε στο σημείο να μπούμε σε αυτά. Δεν πρέπει να μας εκπλήξει αν από το ένα λεπτό στο άλλο μπούμε πια στα δακτυλίδια της Αλκυόνης.
Σας παραπέμπω στα γεγονότα, οι τρεις αστροναύτες που το 1974 βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από την Γη πληροφόρησαν για ένα παράξενο είδος ακτινοβολίας. Θα συμβεί μια τρομερή αλλαγή στην φύση αυτό είναι φανερό. Αλλά το άκρον άωτον θα συμβεί με τον ερχομό του Ερκόλουμπους. Από το συμβάν του Ερκόλουμπους προηγείται η είσοδος του πλανήτη μας Γη στα δακτυλίδια της Αλκυόνης. Τότε είναι που θα καταλάβουμε ότι η φυσική ύλη δεν είναι πάντοτε η ίδια.
Αν εσείς νομίζετε ότι η φυσική ύλη, αυτή που συνθέτει τον κόσμο μας, υπήρχε πάντοτε με τις ίδιες μαθηματικές φόρμουλες είστε λανθασμένοι. Ήταν διαφορετική στην Πολική εποχή, στην Υπερβόρεια, στην Λεμουρία, στην Ατλαντική και τώρα, μόλις διασχίσουμε τα δακτυλίδια της Αλκυόνης, οι μαθηματικές φόρμουλες θα αλλάξουν τελείως. Αποτέλεσμα: Τα στοιχεία που σήμερα χρησιμεύουν στην Ιατρική, για παράδειγμα, δεν θα ισχύουν πια. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιούνται για να χρησιμοποιούμε τα φυτά θα καταλήξουν περιττές.
Οι φόρμουλες για τα ζώα θα είναι «εκτός μόδας» όπως λένε. Οι γνώσεις της σύγχρονης φυσικής θα είναι ο περίγελος του κόσμου. Όλα όσα διδάσκονται στην τωρινή χημεία, μέσα σε λίγα χρόνια με την είσοδο στην ακτινοβολία της Αλκυόνης θα καταλήξουν άχρηστα γιατί θα αλλάξει πια φόρμουλες η χημεία. Ακόμα μια φορά θα αποδειχθεί ο νόμος του εκκρεμούς.
Αρχίζουμε τον μεγάλο κύκλο μεταμορφώσεων, που άρχισε στις 4 Φεβρουαρίου του 1962 μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα, σε πείσμα όσων λένε οι επίμονοι. Εμείς περιοριζόμαστε στα γεγονότα. Ποτέ δεν είχε συμβεί μια συγκέντρωση πιο μεγάλη στον ουρανό από τις 4 Φεβρουαρίου του 1962. Ας μην εκπλησσόμαστε λοιπόν από το ότι από την μια στιγμή στην άλλη το ηλιακό μας σύστημα θα μπει στα δακτυλίδια της Αλκυόνης. Πρέπει να προετοιμαστούμε από τώρα. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να αντέξουν στην ακτινοβολία και θα πεθάνουν.
Η φυσική ύλη θα γίνει πιο ραδιενεργή, πιο φωσφορίζουσα και αυτό θα καταλήξει κατά κάποιον τρόπο σαν βοήθεια για την δουλειά μας. Είναι σαφές ότι εμείς πρέπει να ξαναβλέπουμε την συμπεριφορά μας καθημερινά. Πρέπει να γίνουμε πιο στοχαστικοί, πιο προσεκτικοί με τις κρίσεις μας και πολύ ειδικά πιο προσεκτικοί με τις αρνητικές μας συγκινήσεις.
Στο ίδιο το έδαφος της ψυχολογίας συναντάμε πολλή αταξία στους ανθρώπους. Όλος ο κόσμος σέρνεται από τις αρνητικές συγκινήσεις και αυτό είναι σοβαρότατο. Δεν υπάρχει τίποτε πιο βλαβερό για την εσωτερική βαθιά ανάπτυξη από τις αρνητικές συγκινήσεις. Όταν σας επιτίθεται μια αρνητική συγκίνηση, εκφραστείτε για αυτήν όσο γίνεται καλύτερα. Αν μια αρνητική συγκίνηση έχει έρθει, μια αρνητική συγκίνηση ζήλιας μας κατατρώει μέχρι το μεδούλι των κοκάλων, να εκφραστούμε για αυτήν με αρμονικό τρόπο, όχι ευνοϊκά για την ζήλια αλλά για το ξένο καλό.
Αν μια συγκίνηση θυμού μας ταρακουνάει σε μια δεδομένη στιγμή, να μιλήσουμε με μια γλύκα ασυνήθιστη. Και αντί να νιώθουμε ενοχλημένοι με αυτό που μας πλήγωσε, να μιλάμε καλά για εκείνον που μας προσέβαλε. Έτσι δεν θα πληγωθούμε εσωτερικά. Δεν είναι εύκολο πράγμα να εκφράζεσαι καλά όταν έχεις μια αρνητική συγκίνηση, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Αν έχουμε μια συγκίνηση ενόχλησης, γιατί κάποιος μας ενόχλησε, να μιλάμε με αγάπη και για το καλό εκείνου που μας ενόχλησε.
Είναι σαφές ότι δεν πρέπει να μένουμε στην επιφάνεια. Χρειάζεται να εξαλείψουμε εκείνα τα ανεπιθύμητα ψυχικά στοιχεία που από στιγμή σε στιγμή μας προκαλούν μια αρνητική συγκίνηση, είτε είναι του θυμού, της ζήλιας, του μίσους, της λαγνείας, της υπερηφάνειας κλπ, κλπ. Πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον αυτό, ενώ εξαλείφουμε τα επιπρόσθετα που μας έχουν προκαλέσει τις συγκινήσεις. Έτσι δεν θα πληγωνόμαστε.
Αναντίρρητα, αυτός ο κόσμος με τους 48 νόμους βρίσκεται στο σημείο να μπει στα δακτυλίδια της Αλκυόνης. Όλος ο κόσμος ταρακουνιέται από αρνητικές συγκινήσεις και τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο μολυσματικό από αυτές. Υπάρχουν βακτήρια, ιοί, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Από τα βακτήρια προέρχονται πολλές αρρώστιες, αυτό έχει αποδειχθεί στους δοκιμαστικούς σωλήνες. Όσο για τους παθογόνους ιούς είναι άπειρα μικροί και γι΄ αυτό πιο βλαβεροί. Ας δούμε για παράδειγμα τον ιό του καρκίνου, που αν και μερικοί νομίζουν ότι δεν έχει κατορθωθεί να απομονωθεί, πρέπει να πληροφορήσουμε ότι στο Ισραήλ έχει πια απομονωθεί. Δεν ξέρουμε με τι όνομα βαφτίστηκε.
Εμείς τον βαφτίζουμε με το όνομα Κάνκρος και έχουμε μιλήσει ευρέως για αυτόν. Είναι τόσο μικρός που χρειάζεται ένα ισχυρό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να μπορέσει να μελετηθεί. Σε κάθε περίπτωση, οι ιοί, επειδή είναι τόσο μικροί, καταλήγουν πιο επικίνδυνοι, πιο μολυσματικοί. Πλην όμως οι αρνητικοί άνθρωποι ή με αρνητικές συγκινήσεις καταλήγουν πιο μολυσματικοί από τους ιούς και τα βακτήρια.
Αυτοί οι γκρινιάρηδες άνθρωποι, γεμάτοι με ζήλια, που όλες τις ώρες είναι ενοχλημένοι, αυτοί οι κάθε στιγμή γεμάτοι αρρώστια άνθρωποι, αυτοί οι άνθρωποι που πάσχουν από μανία καταδίωξης με την πεποίθηση ότι όλος ο κόσμος τους μισεί, είναι αρνητικοί και μολύνουν τις ομάδες, τους άλλους. Στην δουλειά μας να απομονώνουμε τέτοιους ανθρώπους. Αν δεν καταλαβαίνουν, αν αισθάνονται ενοχλημένοι και νομίζουν ότι δεν τους θέλουμε κάνουν λάθος. Τους αγαπάμε και τους ωθούμε να προσπαθήσουν να γίνουν θετικοί, συμπαθητικοί, μαγνητικοί. Τους προσφέρεται η ευκαιρία των σπουδών μας, αλλά τους απομονώνουμε με συγκεκριμένη έννοια, γιατί είναι επικίνδυνοι για τις ομάδες.
Ένας αρνητικός άνθρωπος μπορεί να μολύνει άλλους ανθρώπους και αν δακτυλογραφήσει μια μολυσματική διάλεξη χιλιάδες ανθρώπους. Είναι πιο επικίνδυνοι, χιλιάδες φορές πιο επικίνδυνοι από τους ιούς και τα βακτήρια.
Πρέπει να συγκεκριμενοποιήσουμε ποια είναι τα αρνητικά άτομα και ποιες είναι οι αρνητικές συγκινήσεις. Δεν αρκεί να λέμε ότι ο τάδε ή ο δείνα είναι ένα αρνητικό άτομο, όχι, πρέπει να συγκεκριμενοποιήσουμε ποιοι είναι οι αρνητικοί.
Αν ένα άτομο φωνάζει όλη μέρα, γκρινιάζοντας, φωνασκώντας είναι θετικό ή αρνητικό; Αν ένα άτομο βρίσκεται στον εσωτερισμό και όλες τις ώρες αισθάνεται στοιχειωμένο, μαγεμένο και η ζωή του ξετυλίγεται σύμφωνα με αυτό, είναι θετικό ή αρνητικό; Αν ένα άτομο είναι τρομερά λάγνο και η ζωή του διαδικάζεται σύμφωνα με την λαγνεία, αν είναι γεμάτο με τρομακτικές συγκινήσεις και βλέπει σε κάθε άτομο του αντίθετου φύλου μια σεξουαλική ευκαιρία, τι θα λέγαμε για αυτό το άτομο; Αν μια ματιά του αντίθετου φύλου το διεγείρει και αυτό είναι αρκετό για να βρίσκεται όλες τις ώρες με την λαγνεία του, τι θα σκεπτόμασταν; Φανερά πρόκειται για ένα αρνητικό άτομο, αυτό το άτομο έρχεται να μολύνει και άλλα άτομα, σαφώς.
Αν ένα άτομο προχωράει από στιγμή σε στιγμή με αρνητικές συγκινήσεις, μολύνει όλον τον κόσμο. Ο θυμώδης που όλες τις ώρες αστράφτει και βροντά, μολύνει και άλλους με τον θυμό του. Ένα άτομο που όλες τις ώρες αισθάνεται κατατρεγμένο, είναι αρνητικό. Έρχεται στην μνήμη μου η περίπτωση ενός φίλου μου, που είχε την συνήθεια να βάζει τα χέρια κάτω από την ζώνη του παντελονιού. Ένας τύπος τον πλησίασε με ένα πιστόλι στο χέρι και του είπε:
-Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;
-Τίποτα! του απάντησε ο φίλος μου.
-Και γιατί έχετε τα χέρια έτσι;
-Είναι μια συνήθεια που έχω κύριε (απάντησε ο φίλος μου).
-Αν είναι έτσι καλά (αναφώνησε ο άλλος), συγχωρήστε με γιατί «τα παίρνω» (θυμώνω).
Να εδώ ένα παράδειγμα ενός αρνητικού ατόμου που μολύνει όλον τον κόσμο. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να διαχωρίζονται από τις ομάδες, δεν κατανοούν ούτε καταλαβαίνουν ότι είναι αρνητικοί, πιστεύουν ότι δεν τους αγαπάνε ενώ είναι αξιαγάπητοι. Είναι μολυσματικά άτομα και εμποδίζουν την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη του Είναι. Να εδώ το σοβαρό σημείο. Είναι αναγκαίο να μην αφηνόμαστε ποτέ να παρασυρόμαστε από αρνητικές συγκινήσεις, από την ψυχολογική άποψη.
Έχουμε τον πόθο να μπορέσουμε να επισκεφθούμε ή να μπούμε στις Σεφιρωθικές περιοχές του διαστήματος. Ένα πράγμα είναι να αντιληφθούμε ένα Σεφιρώθ και άλλο πράγμα να εισχωρήσουμε στην περιοχή του. Προφανώς τα Σεφιρώθ είναι ατομικά και εμείς σαν γνωστικοί πρέπει να εισχωρήσουμε στο δέντρο της ζωής. Πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν διάφορες Σεφιρωθικές περιοχές στο διάστημα, το να εισχωρήσουμε σε αυτές είναι θαυμάσιο. Πως θα μπορούσαμε να εισχωρήσουμε στην καβαλιστική περιοχή του Χόντ αν δεν έχουμε ένα ψυχολογικό σώμα;
Υπάρχουν ψυχολογικά ξεδιπλώματα. Τα διάφορα ψυχικά επιπρόσθετα, σε μια δεδομένη στιγμή, μπορούν να εξαλειφθούν για να εισχωρήσουμε στο Σεφιρώθ Χόντ. Αλλά θα ήταν μια είσοδος πολύ υποκειμενική, δεν θα είχε την ίδια αντικειμενικότητα όπως όταν έχει δημιουργηθεί το δεύτερο σώμα. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σώμα για αυτές τις συγκινήσεις. Σε τι είδους συγκινήσεις αναφέρομαι; Στις ανώτερες συγκινήσεις. Οι κατώτερες συγκινήσεις είναι εμπόδια για την εμπειρία του πραγματικού και για την ψυχική ανάπτυξη του Είναι. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δεύτερο σώμα για να μπούμε στην Σεφιρωθική περιοχή του Χόντ, είναι φανερό ότι δεν πρέπει να ξοδεύουμε τις ενέργειές μας αδέξια αφήνοντας να παρασυρόμαστε από τις αρνητικές συγκινήσεις, είτε είναι η βιαιότητα, τα μίση, οι ζήλιες, οι περηφάνιες ή ότι και να ‘ναι. Αν ξοδεύουμε τις ενέργειες σε κατώτερες συγκινήσεις, με τι ενέργεια θα δημιουργήσουμε το ψυχολογικό σώμα; Με ποιόν τρόπο αν τις ξοδεύουμε;
Για να δημιουργήσουμε το ψυχολογικό σώμα είναι αναγκαίο να αποταμιεύουμε τις ενέργειες, για να εξερευνούμε μετά αυτές τις περιοχές του Χόντ, (μας έχει ειπωθεί ότι αυτές οι απέραντες περιοχές κυβερνώνται από ανέκφραστα όντα, από ηλιακά όντα, για παράδειγμα οι Μπενί-Ελοΐμ, οι γιοι του Θεού που κατοικούν σε αυτές τις αχανείς και βαθιές περιοχές). Μόνο εκείνος που αποταμιεύει ενέργεια μπορεί να εισχωρήσει στα βάθη του Χόντ.
Στα μυστήρια της ζωής και του θανάτου δεν θα ήταν δυνατόν να εισχωρήσουμε ή να έχουμε πρόσβαση χωρίς τον καβαλιστικό Χόντ. Αυτό είναι φανερό. Ας αρχίσουμε να αποταμιεύουμε την ενέργεια. Όταν μια αρνητική συγκίνηση μας συγκλονίζει, αξίζει τον κόπο να ξέρουμε τι είδους ψυχολογικό επιπρόσθετο την έχει προκαλέσει και αφού το έχουμε παρατηρήσει σε δράση, να το υποτάξουμε στην τεχνική του διαλογισμού, για να εξαλείψουμε αυτό το επιπρόσθετο. Αλλιώς πως θα το κάναμε;
Το πιο σοβαρό είναι ότι οι αρνητικές συγκινήσεις μετατρέπουν σε ψεύτη το ανθρώπινο ον. Το ψέμα προκαλεί μια λανθασμένη σύνδεση γιατί η ενέργεια του Γέρου των Ημερών, που ρέει αρμονική και τέλεια μέσω των δέκα Σεφιρώθ της εβραϊκής Καβάλα, μέχρι να φτάσει στον Μαλκούτ, στο βασίλειο, στον φυσικό άνθρωπο, στο ψυχοφυσικό, στον ψεύτη συνδέεται άσκημα. Ο ψεύτης προκαλεί μια σκόπιμη διαστροφή του νου του και σαν συνέπεια αναβλύζει το ψέμα, δηλαδή μια λανθασμένη σύνδεση.
Μπορεί να είμαστε ψεύτες από μια αρνητική συγκίνηση, που μας μετατρέπει σε συκοφάντες και ψεύτες, ή μπορεί να είμαστε ψεύτες συνειδητά και θεληματικά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρνητική σύνδεση του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Προκαλείται μια διαστροφή του νου σε σχέση με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Πρέπει να λέμε την αλήθεια όσο και αν κοστίσει. Να λέμε την αλήθεια και τίποτε περισσότερο από την αλήθεια, είναι η ωμή πραγματικότητα των γεγονότων.
Οι αρνητικές συγκινήσεις μετατρέπουν σε ψεύτες τους ανθρώπους. Το κάρμα των ψευτών είναι η τερατογένεση. Μωρά που γεννιούνται με δυο κεφάλια, παραμορφώσεις, έχουν συνδεθεί άσχημα με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Συνέπεια: έρχεται στην ύπαρξη με παραμορφωμένο σώμα. Να εδώ το ψέμα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ αυτό το ζήτημα.
Όταν έχει διαμορφωθεί ένα δεύτερο ψυχολογικό σώμα, που μας επιτρέπει να μπούμε στις Σεφιρωθικές περιοχές του Χόντ, μπορεί να αποδειχθεί αφ΄ εαυτού τι είναι το ψέμα, η απάτη. Ο Μιχαήλ λέγεται ότι είναι ο αντιβασιλεύς αυτού του Σεφιρώθ και είναι φανερό ότι απαστράπτει θαυμάσια σε αυτή την περιοχή.
Πως θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε αυτές τις περιοχές αν είμαστε ψεύτες, αν είμαστε θύματα των αρνητικών συγκινήσεων; Προφανώς δεν είναι δυνατόν. Πως θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε τις περιοχές του Νετζάχ αν δεν συνδεόμαστε σωστά με τα ανώτερα κέντρα του Είναι;
Για να εξερευνήσουμε την περιοχή του Νετζάχ χρειάζεται να έχουμε δημιουργήσει ένα διανοητικό ψυχολογικό σώμα, αλλιώς είναι αδύνατον.
Κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχολογικό σώμα αν αφήνεται να παρασύρεται από τις αρνητικές συγκινήσεις. Δεν θα έχει αρκετές ενέργειες για να μπορέσει να δημιουργήσει έναν ατομικό νου, ο οποίος θα μας επέτρεπε να εξερευνούμε τις ψυχολογικές περιοχές του παγκόσμιου νου.
Για να μπορέσουμε να εξερευνήσουμε τις περιοχές του Χόντ ή του Νετζάχ χρειάζεται να μάθουμε να λέμε την αλήθεια και τίποτε περισσότερο από την αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να λέει την αλήθεια όταν αφήνεται να παρασυρθεί από τις αρνητικές συγκινήσεις.
Χρειάζεται να υπακούμε στον Πατέρα και όσοι αφήνονται να παρασυρθούν από τις αρνητικές συγκινήσεις δεν υπακούνε στον Πατέρα. Ο Πατέρας είναι η Αλήθεια και τίποτε περισσότερο από την Αλήθεια. Για να υπακούμε στον Πατέρα οι συνδέσεις πρέπει να είναι τέλειες.
Πρέπει να μάθει κανείς να συνδέεται με τον Πατέρα με αρμονικό τρόπο, σωστά. Όποιος έχει φτάσει να διαμορφώσει το σώμα της συνειδητής θέλησης, προφανώς έχει μάθει να υπακούει στον Πατέρα.
Όλοι στο βάθος έχουμε τον Γέρο των Ημερών, έτσι όπως το αναφέρει ο Μπεν Χόντ Τσέιν, ο μεγάλος Καβαλιστής, αλλά είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν να υπακούν στον Γέρο των Ημερών. Δεν μπορεί κανείς να υπακούει στον Γέρο των Ημερών αν δεν κάνει την θέληση του Πατέρα. Δεν κάνει την θέληση του Πατέρα όποιος ψεύδεται. Δεν κάνει την θέληση του Πατέρα όποιος αφήνεται να παρασυρθεί από τις αρνητικές συγκινήσεις.
Έτσι λοιπόν, αγαπητοί μου αδελφοί, είναι αναγκαίο να μάθουμε να ζούμε σοφά. Είναι αναγκαίο να μάθουμε να εξερευνούμαστε, να αυτοπαρατηρούμαστε καλύτερα.
Πάμε λοιπόν να μπούμε τώρα σε μια εξαιρετική εποχή, η μεγάλη επιλογή έχει αρχίσει. Δεν θα χρησιμεύσει όλη η ανθρωπότητα που κατοικεί στην επιφάνεια της Γης σαν φυτώριο της μεγάλης μελλοντικής έκτης ράτσας, που θα υπάρξει στον μελλοντικό κόσμο.
Άπαξ και μπει η Γη στα δακτυλίδια της Αλκυόνης, θα αποδειχτεί περισσότερο όλο εκείνο που εμείς, οι εργάτες του Μεγάλου Έργου, έχουμε πει.
Το δέντρο της ζωής είναι ο νωτιαίος μυελός. Το δέντρο της σοφίας είναι τα δέκα Σεφιρώθ, με των οποίων τα δημιουργικά είκοσι μεγαλύτερα Αρκάνα, τα γράμματα, τους ήχους και τους αριθμούς ο Λόγος δημιούργησε το σύμπαν του Άιν Σόφ και ανάβλυσε όλη η δημιουργία, αλλά η δημιουργία δεν είναι ίση, ούτε σε ουσία ούτε σε δύναμη στο Άιν Σόφ. Η πρώτη απόρροια από το Άιν Σόφ είναι ο ανέκφραστος Γέρος των Ημερών, που είναι το Είναι του Είναι μας, ο Πατέρας και η Μητέρα μέσα μας.
Βάλτε την μεγαλύτερη προσοχή. Πριν απ’ όλα, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε ότι από το 1962, στις 4 του Φεβρουαρίου, ανάμεσα στις 2 και στις 3 το απόγευμα, άρχισε η εποχή του Υδροχόου, του Υδροφόρου. Υπήρξε ένα γεγονός που θα θυμόσαστε στης μνήμες σας, αναφέρομαι σε αυτό το συνέδριο των κόσμων, των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς, στον αστερισμό του Υδροχόου. Ήταν πραγματικά ένα μποτιλιάρισμα της ουράνιας κυκλοφορίας, μια συνάντηση των κόσμων. Υπήρξε μια έκλειψη του ήλιου και της σελήνης.
Εδώ και πολλά χρόνια μιλούσαμε γι’ αυτό το κοσμικό γεγονός και είχαμε δώσει μέχρι και την ώρα. Είχαμε βεβαιώσει με σύνεση ότι αυτό το γεγονός θα γινόταν στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα. Γεγονός που συνέβη συγκεκριμένα.
Είχαμε 15 ή 20 χρόνια που λέγαμε το ίδιο. Όταν το γεγονός συνέβη, όταν το συμβάν έφτασε, σε κανέναν από τους Αδερφούς του Διεθνούς Γνωστικού Κινήματος δεν ήρθε σαν νέο. Μονάχα επιβεβαιώθηκε αυτό που είχαμε πει με τόση προσδοκία.
Μια σύνοδος των κόσμων, τέτοια όπως συνέβη σε αυτή την ημερομηνία και χρόνο, δεν γίνεται όλες τις μέρες, αλλά μόνο όταν ξεκινά μια νέα εποχή.
Έτσι λοιπόν, τα γεγονότα είναι γεγονότα και μπροστά στα γεγονότα πρέπει να υποτασσόμαστε. Αυτό δεν είναι όλο, από εκείνη την ημερομηνία κάτι ακόμα είναι να συμβεί.
Ήδη ξέρουμε ότι ο Υδροχόος κυβερνιέται από τον Κρόνο και τον Ουρανό και ότι είναι εντελώς επαναστατικός. Ο Κρόνος παρομοιάζεται στην αλχημεία σαν μαύρο κοράκι, η επιστροφή στο πρωτόγονο χάος, το πρωτότυπο. Ως προς τον Ουρανό, είναι τέλεια αποδεδειγμένο ότι είναι ανυπότακτος εκατό τοις εκατό, επαναστατικός, καταστροφικός.
Σ’ αυτό το ζήτημα που σχετίζεται με τα αστέρια, υπάρχουν γεγονότα, υπάρχουν συμβάντα που αξίζει ο κόπος να γνωρίζουμε. Έχουν ειπωθεί πολλά πάνω στην Αλκυόνα και αυτό μας καλεί να στοχαστούμε. Κάποια φορά, στους ανώτερους κόσμους, έπρεπε να κουβεντιάσουμε με αυτόν, εκτενώς. Τότε μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι ναι, πραγματικά, είναι ένας Οπαδός της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.
Πολλά ειπώθηκαν για την Αλκυόνα και παρατέθηκαν στον Κρισναμούρτι, σε κάποια μορφή τον συσχέτισαν με αυτό το αστέρι. Αυτό είναι βαθιά βαρυσήμαντο.
Η Αλκυόνα είναι ένας ήλιος αρκετά ενδιαφέρον. Γύρω από αυτόν τον ήλιο γυρίζουν άλλοι τέτοιοι ήλιοι. Λέγεται ότι ο ήλιος που μας φωτίζει είναι ο έβδομος ήλιος που γυρνά γύρω από την Αλκυόνα. Δεν θα το δεχτούν φυσικά οι σοφοί της επίσημης επιστήμης, αλλά οι εσωτεριστές δεν αγνοούμε την πραγματικότητα της σημασίας αυτού του μεγάλου ήλιου.
Υπάρχει μια μεγάλη κίνηση των κόσμων γύρω από την Αλκυόνα, είναι εφτά ήλιοι και κάθε ένας από αυτούς φωτίζει και δίνει ζωή στους πλανήτες και τους δορυφόρους που γυρίζουν στην αντίστοιχή του τροχιά. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως ο ήλιος που μας φωτίζει έχει την δική του ομάδα κόσμων, τους οποίους φωτίζει και δίνει ζωή.
Όταν κάποιος καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται τα ηλιακά συστήματα και πως αυτά γυρίζουν γύρω από τα κέντρα βαρύτητάς τους, τότε προχωρά πολύ πάνω στο έδαφος της γνώσης.
Οι Πλειάδες έχουν προαναφερθεί από τις Ιερές Γραφές, από τα Βιβλία και από πολλές διδασκαλίες εσωτερικού τύπου. Η Αλκυόνα είναι ακριβώς ο κύριος ήλιος των Πλειάδων και γύρω του έλκονται 7 ήλιοι, όντας ο δικός μας ήλιος ο έβδομος που γυρίζει γύρω από την Αλκυόνα. Κάθε ήλιος είναι το κέντρο ενός ηλιακού συστήματος και η Αλκυόνα είναι το κέντρο των 7 ηλιακών συστημάτων. Αυτό μας καλεί να συλλογιστούμε λιγάκι.
Θυμόμαστε τον Κρόνο με τα μεγάλα δαχτυλίδια του από πέτρα, μετεωρική άμμο και βράχους κλπ κλπ. Αυτά τα δαχτυλίδια, περιορίζονται αποκλειστικά στον Κρόνο. Επίσης είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η Αλκυόνα επίσης έχει τα δαχτυλίδια της. Αυτά τα ίδια είναι πολύ μεγαλύτερα από του Κρόνου και σε αντίθεση με αυτά του Κρόνου, που είναι φτιαγμένα από βράχους, μετεωρίτες, άμμο και υλικά από ευδιάκριτο είδος, αυτά της Αλκυόνας αναμφίβολα σχηματίζουν ένα μοναδικό σύνολο και είναι ραδιενεργά. Είναι φτιαγμένα από ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Αλλά σε τι τύπο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων θέλω να αναφερθώ; Απλά, στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκαλούν την διάσπαση του ηλεκτρόνιου. Τα ηλεκτρόνια διασπασμένα ελευθερώνουν ενέργεια, ένα τύπο ενέργειας που μερικοί συγγραφείς ονομάζουν manasica. Αυτός ο όρος είναι σανσκριτικός και κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται με τις κατώτερες πηγές (ενέργειας) ή κατώτερο νου, ή με τις ανώτερες πηγές ή ανώτερο νου.
Τέτοια ηλεκτρόνια ελευθερώνουν έναν τύπο ενέργειας άγνωστο. Αν το διανοητικό ζώο λανθασμένα ονομαζόμενο άνθρωπος μπορούσε να διασπάσει τα ηλεκτρόνια όπως διέσπασε το άτομο, προφανώς θα ήταν έτοιμο να προκαλέσει μια καταστροφή, που όχι μόνο θα επηρέαζε τον τρισδιαστατικό κόσμο του Ευκλείδη, αλλά ακόμα περισσότερο, θα επηρέαζε τις Σεφιροτικές περιοχές του Hod, ή συγκινησιακό κόσμο, ή του Netzach, ή διανοητικό κόσμο, ή μέχρι τον Tiphereth, κόσμο των φυσικών αιτιών. Αυτές οι περιοχές θα υπέφεραν από μεγάλες ζημιές.
Εάν κάποιος τρελός από τους κατοίκους της Γης μπορούσε να διασπάσει το ηλεκτρόνιο, θα είχε μια διαφορετική ενέργεια από αυτή που προκαλεί η διάσπαση των ατόμων. Ενέργεια πολύ πιο τρομερή από την ενέργεια της βόμβας Η, ή κάποιο άλλο θανατηφόρο στοιχείο.
Ευτυχώς οι επιστήμονες ακόμα δεν είναι ικανοί να διασπάσουν τα ηλεκτρόνια και να επωφεληθούν την ενέργεια που είναι κλεισμένη σε αυτά.
Στην Αλκυόνα, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες τα ηλεκτρόνια είναι διασπασμένα, κατεστραμμένα. Ελευθερώνουν έναν τύπο ενέργειας άγνωστο, διαφορετικό από τις καθοδικές ακτίνες, ακτίνες Χ ή ακτίνες Ν.
Από εκεί, από το έτος 1974, τρεις αστροναύτες που έλκονταν γύρω από τη Γη από τη βαρύτητα, θα πληροφορήσουν για έναν τύπο ραδιενέργειας ή έναν τύπο άγνωστης ενέργειας, ανυποψίαστης από την επίσημη επιστήμη. Προφανώς, από το 1962, ακριβώς από τις 4 Φεβρουαρίου αυτού του έτους, ο πλανήτης μας Γη και γενικά όλο το ηλιακό σύστημα, είναι στο σημείο να μπει στα τρομερά δαχτυλίδια της Αλκυόνας.
Τέτοια δαχτυλίδια απλώνονται μερικά έτη φωτός, είναι απέραντα, τεράστια. Χωρίς αμφιβολία, σε μια δεδομένη στιγμή, το δικό μας ηλιακό σύστημα θα μπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας. Αυτό που θα ακολουθήσει πολύ λίγοι το φαντάζονται. Εάν η Γη μπει πρώτη, έχει ειπωθεί από τον Paul Otto Hess, θα φαίνονται όλα σαν μια μεγάλη πυρκαγιά, σαν μια πραγματική εικονογραφική φωτιά από φώτα.
Εάν ήταν ο ήλιος πρώτος να μπει, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν κάνει, τέτοια ραδιενέργεια θα αναμιγνυόταν με τις ηλιακές ακτίνες και εξ’ αιτίας αυτού θα υπήρχε σκοτάδι που θα διαρκούσε 110 ώρες, μετά από αυτό, όλα θα ομαλοποιούνταν και σε αντίθεση με το πρώτο, που όλα θα φαίνονταν σαν μια μεγάλη πυρκαγιά, σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση τα σκοτάδια θα τύλιγαν τη Γη. Αλλά στην πραγματικότητα δεν θα υπήρχαν σκοτάδια, γιατί όλα θα είναι πιτσιλισμένα με φώτα. Για να σας δώσω μια ιδέα, θα είναι σαν μια βροχή από αστέρια πάνω στην όψη της Γης. Μετά, όλα θα τείνουν να ομαλοποιηθούν. Από όλες τις απόψεις η Γη μας, χωμένη μέσα στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας θα είναι παραδομένη σε μια πολύ ιδιαίτερη δόνηση.
Τα μόρια, που ήταν αυτά του σιδήρου, του φωσφόρου, του ασβεστίου, του χαλκού, του αζώτου, του κάρβουνου, της αμυλόκολλας κλπ κλπ θα είναι εντελώς μετατρεμμένα λόγω της ραδιενέργειας. Αυτό συνεπάγεται πως εσείς θα δείτε μια αλλαγή στην ύλη.
Νομίζουν οι επιστήμονες πως γνωρίζουν την ύλη, αλλά στην πραγματικότητα δεν την γνωρίζουν. Η γνώμη που έχουν πάνω στην ύλη, δεν είναι παρά μόνο αυτό, μια γνώμη και τίποτα άλλο. Η ύλη σαν ουσία είναι άγνωστη για τους φυσικούς.
Δεν λέω ότι η απλώς φυσική ύλη δεν μπορεί να απαλειφθεί, αλλά η ίδια η ουσία, αυτό το φημισμένο Ιλιάστερ που μετά τη μεγάλη κοσμική νύχτα αναπαύεται ανάμεσα στα βαθιά σκοτάδια της αβύσσου ή του ατέλειωτου διαστήματος, αυτό δεν το γνωρίζουν οι μοντέρνοι επιστήμονες.
Τα άτομα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις. Οι επιστήμονες τίποτα δεν ξέρουν για τα άτομα πριν την ύπαρξη και πολλά λιγότερα θα μπορούν να ξέρουν για τα άτομα όταν το σύμπαν πάψει να υπάρχει.
Τα άτομα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις που ο επιστήμονας, πυρηνικός φυσικός, ούτε αμυδρά φαντάζεται. Τα άτομα φέρουν στο εσωτερικό τους αυτό που οι εβραίοι ονομάζουν πύρινο μόριο, Χατσίν, ή πύρινες ψυχές. Αυτές οι πύρινες ψυχές είναι τρομερές, χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαν τα άτομα να εξελίσσονται στην ζωντανή δημιουργία της ύλης.
Έτσι, στην πραγματικότητα της αλήθειας, κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάμεις, για παράδειγμα, μερικών κόκκων άμμου. Θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάμεις που είναι εκεί κλεισμένες και για αυτό που είναι ικανά τα Χατσίν ή πύρινες ψυχές που είναι κλεισμένα σε κάθε άτομο.
Οι μεγάλοι μάγοι της Ανατολής ξέρουν να δουλεύουν με αυτά τα πύρινα μόρια των ατόμων και στο χάος. Αυτά τα άτομα, ωθούμενα από τα πύρινα μόρια, προφανώς αναπτύσσουν δυνάμεις τρομερές που ούτε αμυδρά δεν υποπτεύονται οι μοντέρνοι επιστήμονες.
Μην εκπλήσσεστε λοιπόν με αυτό που λέω, ότι οι πύρινες ακτινοβολίες ή αναζωογονητικές ακτινοβολίες των ατόμων της Αλκυόνας, θα μεταβάλλουν τα μόρια της φύσης.
Αυτή η ακτινοβολία, τυλίγοντας τη Γη, θα είναι τρομερή, τόσο τρομερή, που δεν θα νυχτώσει για 2000 χρόνια. Όλη η Γη θα μείνει τυλιγμένη σε τέτοια ακτινοβολία και δεν θα χρειάζεται το φως του ήλιου για να μπορείς να βλέπεις. Αυτή η ακτινοβολία θα φωτίσει μέχρι και τις πιο βαθιές σπηλιές και για 2000 χρόνια δεν θα υπάρχει νύχτα, παρά μια μεγάλη μέρα συνεχόμενη, χωρίς νύχτα. Έτσι είναι γραμμένο και οι καλύτεροι σοφοί συμφωνούν με αυτό.
Προφανώς οι άντρες της επιστήμης δεν θα δεχτούν αυτό που εμείς επιβεβαιώνουμε με έμφαση σήμερα. Με κανέναν τρόπο δεν θα το δεχτούν γιατί δεν συμβαδίζει με τα επιστημονικά τους ταλέντα, αλλά αυτό είναι μια πραγματικότητα. Οι οργανισμοί όλων των όντων θα είναι τροποποιημένοι, το ίδιο και των φυτών, των ζώων, κλπ κλπ.
Πολλά φυτά που σήμερα δεν υπάρχουν, πολλά είδη ζώων των οποίων το σπέρμα βρίσκεται υπό λανθάνουσα κατάσταση στο βάθος των ωκεανών, ή στους βράχους, ή στα πιο απομακρυσμένα βουνά, θα ζωντανέψουν από την ακτινοβολία και σαν αποτέλεσμα ή πόρισμα, θα έρθουν στην ύπαρξη.
Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε 10000 χρόνια. Έχει συμβεί πριν και θα ξανασυμβεί γιατί υποτάσσεται στην ουράνια κίνηση και αναγκαστικά το δικό μας ηλιακό σύστημα πρέπει να περάσει από τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.
Μερικοί θα μπορούσαν να πουν ότι η Αλκυόνα είναι πολύ μακριά, ότι σχετίζεται με μια Πλειάδα και ότι δεν έχει σχέση με το δικό μας ηλιακό σύστημα. Είναι πολύ ωραίο να μιλάμε έτσι, με άγνοια. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο ήλιος που μας φωτίζει είναι μέρος της Αλκυόνας και είναι ο έβδομος. Σχετίζεται με ένα σύστημα από ήλιους που γυρίζει γύρω από την Αλκυόνα.
Το γεγονός που πριν αναφέραμε θα εξελιχθεί ή θα διαρκέσει 2000 χρόνια.
Η ακτινοβολία των δαχτυλιδιών της Αλκυόνας θα εξασκήσει μια ειδική επιρροή πάνω στην περιστροφή του δικού μας πλανήτη. Αυτό σημαίνει πως η ταχύτητα της περιστροφής πάνω στους άξονες θα γίνει πιο αργή και σαν συνέπεια ή πόρισμα, ο κόσμος μας θα συνεχίσει να γυρίζει γύρω από τον ήλιο αλλά με μια τροχιά πιο εκτεταμένη. Θα απομακρυνθεί λίγο πιο πολύ από το ηλιακό κέντρο.
Η καθετοποίηση των αξόνων του πλανήτη μας, σε σχέση με την εκλειπτική τροχιά, θα είναι ένα ειδικό γεγονός. Οι πόλοι θα ξεπαγώσουν, οφειλόμενο στην απόκλιση των αξόνων της Γης. Αυτό ήδη είναι επαληθευμένο. Σήμερα, ο μαγνητικός πόλος ήδη δεν συμπίπτει με τον γεωγραφικό πόλο. Με την τρομερή ακτινοβολία της Αλκυόνας, οι πόλοι θα επισπεύσουν την απόκλισή τους.
Είπε ο κόμης του Saint Germaine: «τα πρώτα που θα μεταβληθούν, θα είναι οι εποχές άνοιξη και καλοκαίρι». Γεγονός που μπορείτε να δείτε πραγματικά, αυτή η άνοιξη συνολικά κράτησε λιγότερο από την άνοιξη (του έτους 1977).
Στην καρδιά της άνοιξης έχουμε να υποφέρουμε κρύο. Επίσης το καλοκαίρι δεν είναι το ίδιο, φαίνεται ότι οι εποχές τείνουν να εξαφανιστούν.
Οι πόλοι ξεπαγώνουν και με την ακτινοβολία της Αλκυόνας θα επισπευσθεί αυτή η διαδικασία. Οι πάγοι θα εισβάλλουν σε όλο το Βορά, όλο το Νότο, μόνο η ζώνη του ισημερινού θα είναι υποφερτή.
Έρχεται μια νέα εποχή παγετώνων!
Η Γη έχει ήδη υποφέρει άλλους παγετώνες πριν και έρχεται ένας νέος. Το κρύο που είχε πριν λίγο καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες ποτέ πριν δεν το είχαμε δει.
Πότε θα είναι που η δική μας Γη, ή καλύτερα θα λέγαμε το δικό μας ηλιακό σύστημα θα εισχωρήσει στα τρομερά δαχτυλίδια της Αλκυόνας;
Πότε θα είναι που θα αρχίσουμε να διασχίζουμε αυτό το δαχτυλίδι που κάθε 10000 χρόνια πρέπει να το διασχίσουμε;
Κανείς επιστήμονας δεν θα μπορούσε να το πει, πραγματικά είναι απρόβλεπτο. Αλλά από το 1962 βρίσκεται στο σημείο να μπει σε αυτά. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, ήδη μπαίνουμε στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.
Βασίζομαι στα γεγονότα, οι τρεις αστροναύτες που το 1974 βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από τη Γη ήταν αυτοί που πληροφόρησαν για έναν περίεργο τύπο ακτινοβολίας.
Θα έρθει μια τρομερή αλλαγή στη φύση, αυτό είναι προφανές. Αλλά η αποθέωση θα πραγματοποιηθεί με την άφιξη του Ερκόλουμπους. Το γεγονός του Ερκόλουμπους προπορεύεται με την είσοδο του πλανήτη μας Γη στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας. Θα είναι τότε που θα καταλάβουμε ότι η φυσική ύλη δεν είναι πάντα η ίδια.
Αν εσείς νομίζετε ότι η φυσική ύλη, αυτή που συνθέτει τον κόσμο μας, ήταν πάντα με τους ίδιους μαθηματικούς τύπους, είστε εντελώς λανθασμένοι. Ήταν διαφορετική στην πολική εποχή, στην υπερβόρεια, στην Λεμουρία, στην ατλαντική και τώρα, διασχίζοντας τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, οι μαθηματικοί της τύποι θα αλλάξουν εντελώς.
Αποτέλεσμα: τα στοιχεία που σήμερα μπορούν να εξυπηρετούν για την ιατρική, πχ. τότε δεν θα εξυπηρετούν. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιούμε για να φροντίζουμε τα λαχανικά, θα καταστούν περιττές. Οι συνταγές για τα ζώα θα μείνουν «εκτός μόδας», όπως λέγεται. Οι γνώσεις της σύγχρονης φυσικής θα είναι ο περίγελος όλου του κόσμου. Όλο αυτό που διδάσκεται στην τωρινή χημεία, μέσα σε λίγα χρόνια, με την είσοδο στην ακτινοβολία της Αλκυόνας θα καταστεί άχρηστο, γιατί ήδη η χημεία θα αλλάξει τύπους.
Μια φορά ακόμα αποδεικνύουμε το νόμο του εκκρεμούς.
Αρχίζουμε τον μεγάλο κύκλο των μεταμορφώσεων, που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα, σε αντίθεση με αυτό που έλεγαν εκείνοι οι επίμονες. Εμείς βασιζόμαστε στα γεγονότα. Ποτέ δεν υπήρξε μια συγκέντρωση πιο μεγαλειώδης στον ουρανό, σαν αυτή της 4ης Φεβρουαρίου του 1962. Ούτε εκπλησσόμαστε λοιπόν, που από λεπτό σε λεπτό το ηλιακό μας σύστημα μπαίνει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.
Πρέπει να προετοιμαστούμε κιόλας. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ακτινοβολία και θα πεθάνουν.
Η φυσική ύλη θα γίνει πιο ραδιενεργή, πιο φωσφορίζουσα και αυτό θα αποτελέσει κατά κάποιον τρόπο βοήθεια για τη δουλειά μας. Είναι ξεκάθαρο πως εμείς πρέπει να διορθώνουμε την συμπεριφορά μας καθημερινά. Πρέπει να γίνουμε πιο στοχαστικοί, πιο προσεκτικοί με τις κριτικές μας αντιλήψεις και ιδιαίτερα πιο προσεκτικοί με τα αρνητικά μας συναισθήματα.
Στο χώρο της ψυχολογίας συναντούμε πολύ σύγχυση στους ανθρώπους. Όλος ο κόσμος είναι δυστυχής από τα αρνητικά συναισθήματα και αυτό είναι πολύ σοβαρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βλαβερό από την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη των αρνητικών συναισθημάτων.
Όταν εσείς είστε κυριευμένοι από ένα αρνητικό συναίσθημα να εκφράζεστε γι’ αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν ένα αρνητικό συναίσθημα έχει έρθει, ένα αρνητικό συναίσθημα του φθόνου μας κατατρώγει μέχρι το μεδούλι των κοκάλων, εκφραζόμαστε για αυτό με τρόπο αρμονικό όχι για χάρη του φθόνου, αλλά για το καλό των ανθρώπων.
Αν ένα συναίσθημα του θυμού μας συγκλονίζει σε μια δεδομένη στιγμή, μιλάμε με μια θαυμάσια ηπιότητα και αντί να αισθανθούμε ενοχλημένοι από αυτό που μας έχει πληγώσει, μιλάμε καλά για αυτό που μας έχει προσβάλει. Έτσι δεν θα έχουμε πληγωθεί εσωτερικά.
Δεν είναι εύκολο πράγμα να εκφράζεσαι καλά όταν έχεις ένα αρνητικό συναίσθημα, αλλά έτσι πρέπει να είναι. Αν έχουμε ένα συναίσθημα θυμού γιατί κάποιος μας έχει ενοχλήσει, μιλάμε με αγάπη και καλά γι’ αυτόν που μας ενόχλησε.
Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να μείνουμε στην επιφάνεια. Πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα ανεπιθύμητα ψυχικά στοιχεία που στιγμές στιγμές μας βγάζουν αρνητικό συναίσθημα, όπως του θυμού, του φθόνου, του μίσους, της λαγνείας, της υπερηφάνειας κλπ κλπ. Πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον αυτό, ενώ εξαλείφουμε το σύνολο που μας έχει βγάλει τα συναισθήματα. Έτσι δεν θα είμαστε πληγωμένοι.
Αναμφισβήτητα, αυτός ο κόσμος των 48 νόμων είναι στο σημείο να μπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας. Όλος ο κόσμος δονείται από αρνητικά συναισθήματα και τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο μεταδοτικό από αυτά.
Υπάρχουν βακτηρίδια, ιοί, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Τα βακτηρίδια προκαλούν πολλές αρρώστιες, αυτό είναι αποδεδειγμένο στους δοκιμαστικούς σωλήνες. Ως προς τους παθογενείς ιούς, είναι απέραντα μικροί και γι’ αυτό πολύ βλαβεροί.
Βλέπουμε για παράδειγμα τον ιό του καρκίνου, που αν και μερικοί σκέφτονται ότι δεν θα καταφέρουν να τον απομονώσουν, πρέπει να πληροφορήσουμε ότι στο Ισραήλ έχει ήδη απομονωθεί. Δεν ξέρουμε με πιο όνομα βαπτίστηκε.
Εμείς το βαπτίζουμε με το όνομα του καρκινώματος και έχουμε μιλήσει εκτεταμένα γι’ αυτό. Είναι τόσο μικρό που χρειάζεται ένα ισχυρό μικροσκόπιο για να μπορέσεις να το μελετήσεις.
Εν πας περιπτώσει, οι ιοί, επειδή είναι τόσο μικροί, καταλήγουν πολύ επικίνδυνοι, πολύ μεταδοτικοί. Χωρίς αμφιβολία οι αρνητικοί άνθρωποι ή τα αρνητικά συναισθήματα είναι πιο μεταδοτικά από τους ιούς και τα βακτηρίδια.
Αυτοί οι παραπονούμενοι άνθρωποι, γεμάτοι από φθόνο, που όλες τις ώρες είναι ενοχλημένοι, αυτοί οι άνθρωποι γεμάτοι από ασθένεια κάθε στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σύμπλεγμα καταδίωξης, μαγεμένοι, που όλος ο κόσμος τους μισεί, είναι αρνητικοί και μολύνουν τις ομάδες, τους άλλους. Στην δική μας δουλειά, διαχωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους.
Αν δεν καταλαβαίνουν, αν αισθάνονται ενοχλημένοι και σκέφτονται ότι δεν τους αγαπούν, πλανώνται, τους αγαπούν και αποκτούν την εύνοια προσπαθώντας να γίνουν θετικοί, συμπαθητικοί, μαγνητικοί. Τους δίδεται η ευκαιρία με τις σπουδές μας, αλλά απομονώνονται κατά κάποιο τρόπο γιατί είναι επικίνδυνοι για τις ομάδες.
Ένα αρνητικό άτομο μπορεί να μολύνει άλλα αρνητικά άτομα και έτσι υπαγορεύει μια ομιλία μολυσματική σε χιλιάδες άτομα. Είναι πολύ επικίνδυνοι, χίλιες φορές πιο επικίνδυνοι από τους ιούς και τα βακτηρίδια.
Πρέπει να προσδιορίσουμε ποια είναι τα αρνητικά άτομα και ποια είναι τα αρνητικά συναισθήματα. Δεν αρκεί να πούμε ότι ο κύριος τάδε είναι αρνητικό άτομο, ή ο δείνα, όχι, πρέπει να προσδιορίσουμε ποίοι είναι οι αρνητικοί.
Αν ένα άτομο όλη την ημέρα φωνάζει, γκρινιάζει, κραυγάζει, θα είναι θετικό ή αρνητικό;
Αν ένα άτομο είναι εσωτεριστής και όλες τις ώρες αισθάνεται σαγηνεμένο, μαγεμένο και η ζωή του εξελίσσεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα είναι θετικό ή αρνητικό;
Αν ένα άτομο είναι τρομερά λάγνο και η ζωή του διαδικάζεται λόγω της λαγνείας, εάν είναι γεμάτο από απαίσια συναισθήματα και βλέπει σε κάθε άτομο του αντίθετου φύλλου μια σεξουαλική ευκαιρία, τι θα λέγαμε για αυτό το άτομο; Αν ένα βλέμμα του άλλου μπορούσε να τον διεγείρει και αυτό είναι αρκετό για να είναι όλες τις ώρες με την λαγνεία του, τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε; Προφανώς πρόκειται για ένα αρνητικό άτομο, αυτό το άτομο θα μολύνει άλλα άτομα, είναι ξεκάθαρο.
Αν ένα άτομο λειτουργεί κάθε στιγμή με αρνητικά συναισθήματα, μολύνει όλο τον κόσμο.
Ο οξύθυμος, που όλες τις ώρες βροντά και αστράφτει, μολύνει τους άλλους με το θυμό του. Ένα άτομο που όλες τις ώρες αισθάνεται κυνηγημένο, είναι αρνητικό.
Μου έρχεται στη μνήμη η περίπτωση ενός φίλου μου, που είχε τη συνήθεια να βάζει τα χέρια του κάτω από τη ζώνη του παντελονιού. Ένα υποκείμενο τον πλησίασε με πιστόλι στα χέρια και του είπε:
-Τι έχετε μαζί μου;
Ο φίλος μου απάντησε:
-Τίποτα!
- Και γιατί έχετε τα χέρια έτσι;
- Είναι μια συνήθεια που έχω, κύριε. Απάντησε ο φίλος μου.
- Α, καλά, είπε ο άλλος, συγχωρέστε με, είναι που είμαι θυμωμένος.
Υπάρχει εκεί ένα παράδειγμα κάποιου αρνητικού που μολύνει όλο τον κόσμο. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να διαχωρίζονται από τις ομάδες, δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αρνητικοί. Πιστεύουν πως κανείς δεν τους αγαπά, αλλά τους αγαπούν. Είναι άτομα μολυσματικά και παρεμποδίζουν την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη του Είναι. Υπάρχει εκεί το σοβαρό σημείο.
Είναι αναγκαίο εμείς ποτέ να μην αφεθούμε σε αρνητικά συναισθήματα, από ψυχολογική άποψη.
Σας έρχεται η επιθυμία να μπορείτε να επισκεφτείτε ή να μπείτε στις Σεφιροτικές περιοχές του διαστήματος. Ένα πράγμα είναι να συλλάβουμε (σαν έννοια) ένα Σεφιρότ και άλλο πράγμα είναι να διεισδύσουμε στην περιοχή του. Προφανώς τα Σεφιρότ είναι ατομικά και εμείς σαν γνωστικοί πρέπει να διεισδύσουμε στο δέντρο της ζωής.
Πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν ξεχωριστές Σεφιροτικές περιοχές στο διάστημα, να διεισδύσουμε σ’ αυτές είναι θαυμάσιο. Πως θα μπορούσαμε να μπούμε στην καβαλιστική περιοχή του Hod αν δεν έχουμε ένα ψυχολογικό σώμα;
Υπάρχουν ψυχολογικά ξεδιπλώματα. Τα διάφορα ψυχολογικά πρόσθετα, σε μια δεδομένη στιγμή, μπορούν να σχηματιστούν για να εισχωρήσουν στο Σεφιρότ Hod. Αλλά θα ήταν μια είσοδος πολύ υποκειμενική, δεν θα είχε την ίδια αντικειμενικότητα όπως όταν θα είχε δημιουργηθεί το δεύτερο σώμα.
Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σώμα για αυτά τα συναισθήματα. Σε τι τύπο συναισθημάτων αναφέρομαι; Στα ανώτερα συναισθήματα. Τα κατώτερα συναισθήματα είναι εμπόδια για την εμπειρία του πραγματικού και για την πνευματική άνοδο του Είναι.
Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δεύτερο σώμα για να μπούμε στην Σεφιροτική περιοχή του Hod, είναι προφανές πως δεν πρέπει να ξοδεύουμε τις ενέργειές μας αδέξια, αφήνοντάς μας να γεμίσουμε από αρνητικά συναισθήματα, όπως της βίας, του μίσους, της ζήλιας, της υπερηφάνειας, ή παρόμοια.
Αν ξοδεύετε τις ενέργειές σας σε κατώτερα συναισθήματα, με τι ενέργεια θα δημιουργηθεί το ψυχολογικό σώμα; Με τι τρόπο αν τις ξοδεύετε;
Για να δημιουργηθεί το ψυχολογικό σώμα, είναι αναγκαίο να αποταμιεύουμε τις ενέργειες, για να εξερευνήσουμε μετά αυτές τις περιοχές του Hod (μας έχει λεχθεί ότι αυτές οι τεράστιες περιοχές κυβερνώνται από άφατα όντα, από ηλιακά όντα, πχ. Τους Beni-Elohim, τους γιους του Θεού που διαμένουν σε τέτοιες αχανής και ιερές περιοχές). Μόνο αυτός που αποταμιεύει την ενέργεια μπορεί να εισχωρήσει στα βάθη του Hod.
Στα μυστήρια της ζωής και του θανάτου, δεν θα ήταν δυνατόν να εισχωρήσουμε ή να έχουμε πρόσβαση χωρίς τον Καβαλιστικό Hod. Αυτό είναι προφανές.
Αρχίζουμε να αποταμιεύουμε ενέργεια. Όταν ένα αρνητικό συναίσθημα μας συγκλονίζει, αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε τι είδος ψυχολογικού πρόσθετου το έχει δημιουργήσει και μετά να το παρατηρήσουμε σε δράση, να το κατακτήσουμε με την τεχνική του διαλογισμού, για να διαλύσουμε αυτό το πρόσθετο. Αντιθέτως, πως θα το κάναμε;
Το πιο σοβαρό είναι πως τα αρνητικά συναισθήματα επιστρέφουν ψευδόμενα στον άνθρωπο. Το ψέμα δημιουργεί μια λανθασμένη σύνδεση, γιατί η ενέργεια του Αρχαίου των Ημερών, που ρέει αρμονικά και τέλεια δια μέσου των δέκα Σεφιρότ της εβραϊκής καβάλας, μέχρι να φτάσει στον Μαλκούτ, τον βασιλιά, τον φυσικό άνθρωπο, ψυχοφυσικό, στον ψεύτη συνδέεται άσχημα. Αυτό δημιουργεί έναν εσκεμμένο διαμελισμό του νου του και σαν συνέπεια ξεπροβάλλει το ψέμα, δηλαδή, μια λανθασμένη σύνδεση.
Μπορείτε να είστε ψεύτες από ένα αρνητικό συναίσθημα, που σας κάνει συκοφάντες και ψεύτες, ή μπορείτε να είστε ψεύτες συνειδητά και με τη θέλησή σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρνητική σύνδεση του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Δημιουργείται ένας διαμελισμός του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι.
Πρέπει να λέτε την αλήθεια ό,τι κι αν γίνει και ας βγει ό,τι είναι να βγει. Να λέτε την αλήθεια και τίποτα περισσότερο από την αλήθεια, είναι η ωμή πραγματικότητα των γεγονότων.
Τα αρνητικά συναισθήματα επιστρέφουν ψευδόμενα στους ανθρώπους. Το κάρμα των ψευτών είναι η τερατομορφία. Παιδιά που γεννιούνται με δυο κεφάλια, παραμορφωμένα, είχαν συνδεθεί άσχημα με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Συνέπεια: έρχονται στην ύπαρξη με παραμορφωμένο σώμα. Υπάρχει εκεί το ψέμα. Πρέπει να δώσουμε πολύ προσοχή σ’ αυτή την ερώτηση.
Όταν έχουμε σχηματίσει ένα δεύτερο ψυχολογικό σώμα, που μας επιτρέπει να μπούμε στις Σεφιροτικές περιοχές του Hod, μπορούμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας αυτό που είναι το ψέμα, η απάτη.
Ο Μιχαήλ λέγεται ότι είναι ο υπεύθυνος αυτού του Σεφιρότ και είναι προφανές ότι αυτός ακτινοβολεί θαυμάσια σε αυτή την περιοχή.
Πως θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε αυτές τις περιοχές αν είμαστε ψεύτες, αν είμαστε θύματα των αρνητικών συναισθημάτων; Προφανώς είναι αδύνατον.
Πώς θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε τις περιοχές του Netzach, εάν δεν συνδεόμαστε σωστά με τα ανώτερα κέντρα του Είναι;
Για να εξερευνήσουμε την περιοχή του Netzach, χρειάζεται να έχουμε δημιουργήσει ένα ψυχολογικό νοητικό σώμα, αντιθέτως είναι αδύνατον.
Κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχολογικό σώμα αν αφήνεται στα αρνητικά συναισθήματα. Δεν θα είχε αρκετή ενέργεια για να μπορεί να δημιουργήσει έναν ατομικό νου, που θα επέτρεπε να εξερευνηθούν οι ψυχολογικές περιοχές του συμπαντικού νου.
Για να μπορέσουν να εξερευνηθούν οι περιοχές του Hod, ή του Netzach, χρειάζεται να μάθουμε να λέμε την αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να πει την αλήθεια όταν κυριεύεται από αρνητικά συναισθήματα.
Χρειάζεται να υπακούμε στον Πατέρα και εκείνοι που κυριεύονται από αρνητικά συναισθήματα δεν υπακούν στον Πατέρα. Ο Πατέρας είναι η Αλήθεια και τίποτα παραπάνω από την Αλήθεια. Για να υπακούμε στον Πατέρα, οι συνδέσεις πρέπει να είναι τέλειες.
Πρέπει κανείς να μάθει να συνδέεται με τον Πατέρα με αρμονικό τρόπο, σωστά. Αυτός που έχει καταφέρει να σχηματίσει το σώμα της συνειδητής θέλησης, προφανώς έχει μάθει να υπακούει στον Πατέρα.
Όλοι στο βάθος έχουμε τον Αρχαίο των Ημερών, έτσι όπως το ανέφερε ο Ben Hod Chain, μεγάλος καβαλιστής, αλλά είναι λίγοι εκείνοι που ξέρουν να υπακούν στον Αρχαίο των Ημερών. Κάποιος δεν μπορεί να υπακούσει στον Αρχαίο των Ημερών αν δεν έχει τη θέληση του Πατέρα.
Δεν πράττει την θέληση του Πατέρα όποιος ψεύδεται. Δεν πράττει την θέληση του Πατέρα, όποιος κυριεύεται από αρνητικά συναισθήματα.
Έτσι λοιπόν, αγαπητοί μου αδερφοί, είναι αναγκαίο να μάθουμε να εξερευνούμαστε, να αυτοπαρατηρούμαστε καλύτερα.
Πάμε λοιπόν να μπούμε τώρα σε μια θαυμαστή εποχή, η μεγάλη επιλογή έχει αρχίσει. Δεν θα χρησιμεύσει όλη η ανθρωπότητα που κατοικεί στην όψη της Γης σαν φυτώριο της μεγάλης μελλοντικής έκτης φυλής, που θα υπάρχει στον μελλοντικό κόσμο.
Άπαξ και η Γη μπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, θα αποδειχθεί όλο αυτό που εμείς, οι εργαζόμενοι στο Μεγάλο Έργο, έχουμε πει.
Το δέντρο της ζωής είναι η σπονδυλική στήλη. Το δέντρο της σοφίας είναι τα δέκα Σεφιρότ, με των οποίων τα δημιουργικά είκοσι δύο μεγάλα αρκάνο, γράμματα, ήχους και νούμερα, ο Λόγος δημιούργησε το σύμπαν.
Από τον Ain Soph εκπηγάζει όλη η δημιουργία, αλλά η δημιουργία δεν είναι ίση, ούτε σε ουσία ούτε σε ικανότητα με τον Ain Soph. Η πρώτη απόρροια του Ain Soph είναι ο άφατος Αρχαίος των Ημερών που είναι το Είναι του Είναι μας, ο Πατέρας και η Μητέρα σε μας.


Οι Δακτύλιοι της Αλκυόνας
Διάλεξη του 1977|Σαμαέλ Αούν Βεόρ

Δώστε το μέγιστο της προσοχής. Πρωτίστως, είναι αναγκαίο να γνωρίζεται ότι από τις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ τις δύο και τρεις το απόγευμα, ξεκίνησε η εποχή του Υδροχόου, του Μεταφορέα του Νερού ήταν ένα γεγονός το οποίο θα επαναφέρετε στην μνήμη σας αναφέρομαι στην συνεδρία των κόσμων, των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς στον αστερισμό του Ταραχοποιού. Ήταν πραγματικά ένα ουράνιο μποτιλιάρισμα, μία συμπλοκή των κόσμων. Υπήρξε μία έκλειψη του ήλιου και της σελήνης.

Μιλούσαμε για αυτό το κοσμικό γεγονός για πολλά χρόνια και είχαμε δώσει μέχρι και την ώρα που θα συμβεί. Είχαμε συμβουλευτικά επιβεβαιώσει ότι ένα τέτοιο συμβάν θα λάμβανε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ στις δύο και τρεις το απόγευμα. Ένα συμβάν το οποίο πραγματικά ακολούθησε.

Λέγαμε το ίδιο πράγμα για 15 και 20 χρόνια. Έτσι όταν το συμβάν πραγματοποιήθηκε, όταν το γεγονός ήρθε, κανένας από τους αδελφούς της Διεθνής Γνωστικής Κίνησης δεν βρέθηκε προ εκπλήξεως. Απλά είδαν να επιβεβαιώνεται αυτό που είχαμε πει με τόση προνοητικότητα.

Μία συνεδρία των κόσμων, όπως αυτή, που συνέβη αυτή την ημερομηνία, χρόνο και ώρα δεν γίνεται κάθε μέρα, παρά μόνο όταν μια νέα εποχή ξεκινά.

Έτσι, τα γεγονότα είναι γεγονότα και πρέπει να παραδινόμαστε μπροστά στα γεγονότα. Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο αυτό, μετά από αυτή την ημερομηνία κάτι άλλο πρόκειται να συμβεί.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Υδροχόος κυβερνάτε από τον Κρόνο και τον Ουρανό και είναι εντελώς επαναστατικός. Ο Κρόνος συμβολίζεται στην αλχημεία με το μαύρο κοράκι, η επιστροφή στο αρχέγονο πρωτόγονο χάος. Όσο για τον Ουρανό, έχει δείξει με τελειότητα ότι είναι 100% επαναστατικός, αντάρτης, καταστροφικός.

Σε αυτό το θέμα το σχετιζόμενο με τα άστρα, υπάρχουν περιστατικά, υπάρχουν γεγονότα τα οποία αξίζει να γνωρίζουμε. Πολλά έχουν ειπωθεί για την Αλκυόνα και αυτό μας καλεί να συλλογιστούμε. Μία φορά, στους ανώτερους κόσμους, ήρθα να συνομιλήσω σε έκταση με Αυτόν. Και έτσι μπορούσα να αποδείξω ότι ναι, Αυτός είναι πραγματικά ένας Μύστης της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.

Πολλά έχουν ειπωθεί για την Αλκυόνα και ο Κρισναμούρτι έχει αναφερθεί ότι σχετίζεται με αυτό το αστέρι με κάποιο τρόπο. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Η Αλκυόνα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ήλιος. Γύρω από αυτόν τον ήλιο περιστρέφονται πολλοί άλλοι ήλιοι. Έχει ειπωθεί ότι ο ήλιος που μας φωτίζει είναι ο έβδομος ήλιος που περιστρέφεται γύρω από την Αλκυόνα. Οι διανοούμενοι της επίσημης επιστήμης φυσικά δεν θα το δεχτούν αυτό, αλλά εμείς οι εσωτεριστές δεν αγνοούμε την πραγματικότητα που αυτός ο μεγάλος ήλιος έχει.

Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι των κόσμων γύρω από την Αλκυόνα: υπάρχουν επτά ήλιοι, και κάθε ένας ακτινοβολεί και δίνει ζωή στους πλανήτες και δορυφόρους που περιστρέφονται στην αντίστοιχη τροχιά του. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι αυτός ο ήλιος που μας φωτίζει έχει την δική του ομάδα κόσμων τους οποίους φωτίζει και δίνει ζωή σε αυτούς.

Όταν κάποιος κατανοήσει την τάξη με την οποία τα ηλιακά συστήματα οργανώνονται και πως περιστρέφονται γύρω από τα κέντρα βάρους τους, τότε κάποιος προοδεύει αρκετά στον τομέα της κατανόησης.

Οι Πλειάδες έχουν αναφερθεί σε Ιερές Γραφές, στην Βίβλο και σε πολλές διδασκαλίες εσωτερικής φύσης. Η Αλκυόνα ακριβώς είναι ο βασικός ήλιος των Πλειάδων και στην τροχιά της έλκει επτά ήλιους, ο ήλιος μας είναι ο έβδομος από αυτούς που περιστρέφονται γύρω από την Αλκυόνα. Ο κάθε ήλιος είναι το κέντρο ενός ηλιακού συστήματος και η Αλκυόνα είναι το κέντρο επτά ηλιακών συστημάτων. Αυτός μας προσκαλεί να στοχαστούμε για λίγο.

Ας θυμηθούμε τον Κρόνο με τους μεγάλους δακτυλίους από πέτρα, σκόνη μετεωριτών και πέτρες, κτλ, κτλ. Αυτοί οι δακτύλιοι είναι αποκλειστικά δεμένοι με τον Κρόνο. Αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η Αλκυόνα επίσης έχει τους δακτυλίους της. Αυτοί είναι μεγαλύτεροι από αυτούς του Κρόνου, και αντίθετα με αυτούς του Κρόνου (που είναι φτιαγμένοι από πέτρα, κομμάτια μετεωριτών, σκόνη και υλικά ιδιαίτερου τύπου), αυτοί της Αλκυόνας αναμφισβήτητα σχηματίζουν ένα όλον και είναι ραδιενεργά" είναι φτιαγμένα από ακτινοβολία.

Αλλά σε τι μορφής ραδιενέργεια αναφέρομαι; Απλά στην ραδιενέργεια που δημιουργεί η διάσπαση του ηλεκτρονίου. Τα διασπασμένα ηλεκτρόνια απελευθερώνουν μία ενέργεια, ένα τύπο ενέργειας, που κάποιοι συγγραφείς καλούν Μανασική. Αυτός ο όρος είναι Σανσκριτικός και με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το κατώτερο μάνας ή κατώτερο νου, ή με το ανώτερο μάνας ή ανώτερο νου.

Αυτά τα ηλεκτρόνια απελευθερώνουν μία μορφή άγνωστης ενέργειας. Αν το διανοητικό ζώο, λανθασμένα ονομαζόμενο άνθρωπος, μπορούσε να διασπάσει τα ηλεκτρόνια όπως διέσπασε το άτομο, προφανώς θα έπρεπε να ήταν προετοιμασμένος να προκαλέσει μία καταστροφή, η οποία όχι μόνο θα επιδρούσε στον τρισδιάστατο κόσμο του Ευκλείδη, αλλά επίσης θα επηρέαζε τις Σεφειρωτικές περιοχές του Χοντ, ή του κόσμου των συναισθημάτων, ή Νεντζάχ, τον κόσμο του νου, ή πιθανόν ακόμη και τον Τιφαρέθ, τον κόσμο των φυσικών αιτιών. Αυτές οι περιοχές θα πάθαιναν μεγάλες ζημιές.
Αν κάποιο παρανοϊκοί γήινοι μπορούσαν να διασπάσουν το ηλεκτρόνιο, θα υπήρχε μία τόσο διαφορετική ενέργεια από αυτή που παράγει η διάσπαση των ατόμων. Μία ενέργεια ακόμη πιο τρομακτική από ότι η ενέργεια της βόμβας υδρογόνου ή οποιουδήποτε άλλου θανατηφόρου στοιχείου.

Ευτυχώς οι επιστήμονες δεν μπορούν ακόμη να διασπάσουν το ηλεκτρόνιο και να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια που αυτό εμπεριέχει.

Στην Αλκυόνα υπάρχουν χρονικές περίοδοι στις οποίες τα ηλεκτρόνια διασπώνται, καταστρέφονται, απελευθερώνοντας ένα τύπο άγνωστης ενέργειας, διαφορετικής από των καθοδικών ακτίνων, ακτίνων Χ και ακτίνων Ν.
Περίπου στο έτος 1974, τρεις αστροναύτες οι οποίοι βρίσκονταν γύρω από την Γη, ανέφεραν έναν τύπο ακτινοβολίας, ή έναν τύπο άγνωστης ενέργειας, άγνωστης από την επίσημη επιστήμη. Προφανώς, μιας και το 1962, και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου αυτού του έτους, ο πλανήτης μας Γη, και γενικότερα ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, βρέθηκε στο μεταίχμιο της εισόδου του στους τρομερούς δακτυλίους της Αλκυόνας.

Αυτοί οι δακτύλιοι εκτείνονται μερικά έτη φωτός και γίνονται ακαριαία τεράστιοι. Μολαταύτα, σε κάποια δοσμένη στιγμή το ηλιακό μας σύστημα θα εισέλθει στους δακτυλίους της Αλκυόνας.

Πολύ λίγοι διαισθάνονται αυτό που θα ακολουθήσει.

Αν η Γη εισέλθει πρώτη, λέγετε από τον Paul Otto Hess ότι τα πάντα θα μοιάζουν σαν μία μεγάλη λάμψη, σαν πραγματικά εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Αλλά αν ο ήλιος εισέλθει πρώτος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουμε κάνει, μία ακτινοβολία θα αναμειχτεί με τις ηλιακές ακτίνες και για αυτό το λόγο θα υπάρξει σκοτάδι για τουλάχιστον 110 ώρες, μετά από το οποίο όλα θα επιστρέψουν στο κανονικό και σε αντίθεση με την πρώτη περίπτωση, στην οποία όλα θα μοιάζουν σαν μία μεγάλη λάμψη, σε αυτό την δεύτερη περίπτωση, το σκοτάδι θα καλύψει την Γη. Δεν θα υπάρχει στην πραγματικότητα σκοτάδι, γιατί τα πάντα θα είναι ψεκασμένα με φώτα για να σας δώσω μία ιδέα, θα είναι σαν να πέφτουν αστέρια πάνω στην Γη, βαθιά μέσα στους δακτυλίους της Αλκυόνας υποτασσόμενη σε μία πολύ ειδική δόνηση.

Τα μόρια, όπως σίδηρος, φώσφορος, ασβέστιο, χαλκός, άζωτο, άνθρακας, άμυλο, κτλ., κτλ., θα τροποποιηθούν εντελώς εξαιτίας της ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε μία αλλαγή στην ύλη.

Οι άνθρωποι της επιστήμης πιστεύουν ότι γνωρίζουν την ύλη, αλλά στην πραγματικότητα δεν την γνωρίζουν. Η ιδέα που έχει κάποιος για την ύλη, είναι απλά αυτό, δηλαδή μία ιδέα για την ύλη και τίποτα περισσότερο. Η Ύλη, ως ουσία, είναι άγνωστη στους φυσικούς.

Δεν λέω απλά ότι η φυσική ύλη δεν μπορεί να καταστραφεί, αλλά μιλάω μόνο για το συστατικό της ύλης το ίδιο, το γνωστό Ιλιάστερ που από την Μεγάλη Κοσμική Νύχτα κείτεται στα σκοτεινά βάθη της Αβύσσου, ή απύθμενο διάστημα. Οι σύγχρονοι επιστήμονες δεν το γνωρίζουν αυτό.

Τα άτομα έχουν πολλές εκπλήξεις. Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τίποτε για τα άτομα πριν την ύπαρξη και πολύ λιγότερα θα μπορέσουν να γνωρίσουν για τα άτομα όταν το σύμπαν πάψει να υπάρχει.

Τα άτομα έχουν πολλές εκπλήξεις που οι άνθρωποι των επιστημών, οι πυρηνικοί φυσικοί, δεν υποψιάζονται ούτε στο ελάχιστο. Τα άτομα φέρουν στο εσωτερικό τους αυτό που οι Εβραίοι ονομάζουν πυριγενές σωματίδια, Χακίν ή πυρογενής ψυχές. Αυτές οι πυρογενής ψυχές είναι τρομερές, χωρίς αυτές τα άτομα δεν θα μπορούσαν να διαδικάσουν τους εαυτούς τους στην ζωντανή σύνθεση της ύλης.

Έτσι, πραγματικά κανένας δεν γνωρίζει την δύναμη για παράδειγμα μερικών κόκκων άμμου. Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν γνωρίζει τις δυνάμεις που εμπεριέχονται μέσα στα άτομα και τι το Χακίν ή πυριγενείς ψυχές μπορούν να κάνουν (που περιέχονται μέσα σε κάθε ένα άτομο).
Οι μεγάλοι άρχοντες της Ανατολής γνωρίζουν πως να δουλέψουν με τα πυριγενείς σωματίδια των ατόμων, και στο χάος. Αυτά τα άτομα, κινούμενα από τα πυριγενείς σωματίδια, προφανώς αναπτύσσουν τρομερές δυνάμεις που οι σύγχρονοι επιστήμονες ούτε που υποψιάζονται.

Μην εκπλαγείτε τώρα αν πω: ΟΙ ΠΥΡΙΓΕΝΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ Ή ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Αυτή η ακτινοβολία, η οποία θα περιβάλλει την Γη θα είναι τρομακτική, τόσο τρομακτική δεν θα υπάρχει νύχτα στην γη για 2000 χρόνια. Ολόκληρη η γη θα περιβάλλεται σε αυτή την ακτινοβολία και το φως του ήλιου δεν θα είναι απαραίτητο ότι θα μπορούμε να το δούμε. Αυτή η ακτινοβολία θα αντανακλά ακόμη και στα βαθύτερα σπήλαια και για 2000 χρόνια δεν θα υπάρχει νύχτα, απλά μία μεγάλη συνεχόμενη ημέρα χωρίς νύχτα. Έτσι έχει γραφεί και οι μεγαλύτεροι σοφοί συμφωνούν με αυτό.

Προφανώς οι άνθρωποι της επιστήμης δεν θα δεχτούν* αυτό που εμφατικά αναφέρουμε σήμερα. Με κανένα τρόπο δεν θα το δεχτούν, γιατί δεν επικοινωνεί με τα επιστημονικά τους ταλέντα, αλλά είναι η πραγματικότητα. Οι οργανισμοί όλων των όντων θα τροποποιηθούν, τα φυτά, τα ζώα κτλ, κτλ.

Πολλά φυτά που δεν υπάρχουν σήμερα, πολλά είδη ζώων των οποίων το σπέρμα βρίσκεται αδρανή στα βάθη των θαλασσών ή στις πέτρες ή στα πιο απόμακρα βουνά, θα αναζωογονηθούν από αυτή την ακτινοβολία και θα έρθουν σε ζωή σαν αποτέλεσμα ή φυσική συνέπεια.

Αυτό συνέβη πριν από 10000 χρόνια. Έχει συμβεί πριν και θα συμβεί ξανά, γιατί συμβαδίζει με την ουράνια διέλευση, και το ηλιακό μας σύστημα πρέπει εξαναγκαστικά να περάσει μέσα από τους δακτυλίους της Αλκυόνας.

Κάποιος θα πει ότι η Αλκυόνα είναι πάρα πολύ μακριά, ότι είναι μία Πλειάδα και δεν έχει να κάνει τίποτα με το ηλιακό μας σύστημα. Είναι πολύ ωραίο να μιλάς έτσι, με άγνοια, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η ήλιος που μας φωτίζει είναι μέρος της Αλκυόνας και είναι ο έβδομος ήλιος. Πρέπει να το δούμε σαν ένα σύστημα ήλιων που περιστρέφονται γύρω από την Αλκυόνα.

ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΆ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ.

Η Ακτινοβολία των δακτυλίων της Αλκυόνας θα δημιουργήσουν μία συγκεκριμένη επίδραση πάνω στην περιστροφή του πλανήτη μας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα περιστροφής γύρω από τον άξονα του θα επιβραδυνθεί και σαν αποτέλεσμα ή φυσική συνέπεια, ο κόσμος μας θα συνεχίσει να περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο αλλά με μία πιο φαρδιά τροχιά. Θα απομακρυνθεί λίγο περισσότερο από το κέντρο του ηλιακό κέντρο.

Η κατακόρυφη θέση των αξόνων του πλανήτη μας σε σχέση με τον εκλειπτικό, θα είναι ένα γεγονός. Οι πόλοι λιώνουν λόγω της απόκλισης των αξόνων της Γης. Αυτό ήδη έχει αποδειχτεί. Σήμερα ο μαγνητικός πόλος δεν ταυτίζεται πλέον με τον γεωγραφικό πόλο. Με την τρομακτική ακτινοβολία της Αλκυόνας, οι πόλοι θα επιταχύνουν την απόκλιση τους.
Ο Κόμης Σαιντ Τζερμαίν είπε: «Τα πρώτα πράγματα που θα αλλάξουν θα είναι οι εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού». Κάτι το οποίο μπορούμε να δούμε τέλεια" αυτή η άνοιξη ήταν οτιδήποτε παρά άνοιξη.

Στο μέσο της άνοιξης πρέπει να ανεχτούμε το κρύο. Το καλοκαίρι επίσης δεν είναι το ίδιο. Φαίνεται σαν οι εποχές να εξαφανίζονται.

Οι πόλοι λιώνουν και με την ακτινοβολία της Αλκυόνας, η διαδικασία θα επιταχυνθεί. Οι πάγοι θα εισβάλλουν σε ολόκληρο τον Βορρά και Νότο μόνο η ζώνη του Ισημερινού θα είναι κατοικήσιμη.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

Η Γη έχει ήδη γεννήσει άλλους παγετώνες στο παρελθόν και μία νέα πλησιάζει. Το κρύο που πρόσφατα εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν κάτι το οποίο δεν το είχαν συναντήσει ποτέ πριν.

Πότε η Γη μας ή καλύτερα το ηλιακό μας σύστημα θα περάσει τους τρομερούς δακτυλίους της Αλκυόνας;

Πότε θα είναι που θα ξεκινήσουμε να διασχίσουμε αυτό τον δακτύλιο, τον οποίο διασχίζουμε κάθε 10000 χρόνια;

Κανένας επιστήμονας δεν θα μπορούσε να πει, πραγματικά είναι απρόβλεπτο. Αλλά από το 1962 είμαστε στο όριο για να εισέλθουμε. Θα εισέλθουμε στους δακτυλίους της Αλκυόνας όπου νάνε και αυτό δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει.

Αναφέρομαι σε γεγονότα: οι τρεις αστροναύτες που βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από την Γη το 1974 ήταν αυτοί που ανέφεραν μία περίεργου τύπου ακτινοβολία.

Μία τρομακτική αλλαγή στην φύση πλησιάζει, αυτό είναι προφανές. Αλλά το κλίμα των κλιμάτων θα συμβεί με την άφιξη του Ερκόλουμπους. Το περιστατικό του Ερκόλουμπους θα προηγηθεί της εισόδου του πλανήτη μας στους δακτυλίους της Αλκυόνας. Τότε θα είναι που θα συνειδητοποιήσουμε ότι η φυσική ύλη δεν είναι πάντα η ίδια.

Αν πιστεύετε ότι η φυσική ύλη, αυτή από την οποία ο κόσμος μας αποτελείται, υπήρχε πάντα με τις ίδιες μαθηματικές φόρμουλες, τότε είστε εντελώς λάθος. Ήταν διαφορετική στην εποχή των Παγετώνων, των Υπερβόρειων, των Λεμούριων και των Ατλάντων, και τώρα, καθώς διασχίζουμε τους δακτυλίους της Αλκυόνας, οι μαθηματικές φόρμουλες θα αλλάξουν εντελώς.

Το αποτέλεσμα: Τα στοιχεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σήμερα για την φαρμακευτική για παράδειγμα, δεν θα είναι χρήσιμα πια. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν τα λαχανικά θα γίνουν περιττές. Οι φόρμουλες για τα ζώα θα καταλήξουν 'παλιομοδίτικες' όπως λένε. Η γνώση για την συμβατική φυσική θα είναι ένα σοκ για ολόκληρο τον κόσμο που θα βάζεις τα γέλια. Οτιδήποτε διδάσκεται σήμερα στην χημεία, μέσα σε μερικά χρόνια, με την είσοδο στην ακτινοβολία της Αλκυόνας, θα γίνει άχρηστο γιατί οι φόρμουλες στην χημεία θα αλλάξουν.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ξεκινάμε ένα κύκλο αλλαγών, ο οποίος ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 1962 μεταξύ τις 2 και 3 το απόγευμα, παρόλα αυτά που οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι λένε. Αναφερόμαστε σε γεγονότα. Ποτέ δεν υπήρξε μία συγκέντρωση στον ουρανό τόσο μεγάλη όσο αυτή της 4ης Φεβρουαρίου του 1962. Μην εκπλαγείτε λοιπόν όταν το ηλιακό μας σύστημα ξαφνικά εισέλθει στους δακτυλίους της Αλκυόνας.

Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την ακτινοβολία και θα πεθάνουν.

Η φυσική ύλη θα γίνει πιο ραδιενεργή, πιο φωσφορίζων και αυτό με κάποιο τρόπο θα αποδειχτεί βοηθητικό για την δουλειά μας. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αναθεωρούμε την συμπεριφορά μας καθημερινά. Πρέπει να είμαστε περισσότερο στοχαστικοί, να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τις κρίσεις μας και πάνω από όλα περισσότερο προσεκτικοί με τα αρνητικά μας συναισθήματα.

Στον ψυχολογικό τομέα υπάρχει πολύ ανισορροπία στους ανθρώπους. Ολόκληρος ο κόσμος είναι ένα ερείπιο εξαιτίας των αρνητικών συναισθημάτων και αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βλαβερό για την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη παρά τα αρνητικά συναισθήματα.

Όταν ένα αρνητικό συναίσθημα σου επιτίθεται, εκφράσου το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν ένα αρνητικό συναίσθημα φτάσει, ένα αρνητικό συναίσθημα ζήλιας το οποίο μας κατατρώει, θα πρέπει να το εκφραστείς με ένα αρμονικό τρόπο, όχι προς όφελος της ζήλιας αλλά για το καλό των άλλων.

Αν ένα συναίσθημα θυμού μας ταρακουνήσει οποιαδήποτε στιγμή, τότε ας μιλήσουμε με μία εξαιρετική ευγένεια και αντί να αισθανθούμε ενοχλημένοι από αυτόν που μας χάλασε την ηρεμία, μίλα καλά για αυτόν που σε πρόσβαλε. Έτσι δεν θα υπάρξει ζημιά εσωτερικά.

Δεν είναι κάτι εύκολο να εκφραστείς καλά όταν κάποιος έχει ένα αρνητικό συναίσθημα, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Αν έχουμε ένα συναίσθημα ενόχλησης, επειδή κάποιος μας ενόχλησε, ας μιλάς με αγάπη και ωραία για αυτό το άτομο.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να λειτουργούμε επιφανειακά. Χρειάζεται να εξαλείψουμε αυτά τα ανεπιθύμητα ψυχολογικά στοιχεία από στιγμή σε στιγμή μόλις εμφανιστεί ένα αρνητικό συναίσθημα μέσα μας, είτε είναι θυμός, ζήλια, μίσος, λαγνεία, υπερηφάνεια κτλ, κτλ. Κάποιος πρέπει τουλάχιστον να το κάνει αυτό, να εξαλείψει τα επιπρόσθετα που έφεραν αυτά τα συναισθήματα μέσα μας, έτσι ώστε να μην μας βλάψουν.

Αναντίρρητα αυτός ο κόσμος των 48 νόμων βρίσκεται στο κατώφλι της εισόδου του στους δακτυλίους της Αλκυόνας. Ολόκληρος ο κόσμος ταρακουνιέται από αρνητικά συναισθήματα και τίποτε δεν μπορεί να είναι τόσο μολυσματικό από ότι αυτό.

Τα βακτήρια και οι ιοί υπάρχουν, για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα βακτήρια δημιουργούν πολλές ασθένειες αυτό φαίνεται στους δοκιμαστικούς σωλήνες. Όσο για τους παθογένειες ιούς, είναι απείρως μικροί, και συνεπώς πιο βλαβεροί.

Ας δούμε στον ιό του καρκίνου για παράδειγμα κάποιο ακόμη πιστεύουν ότι δεν έχει απομονωθεί. Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι τώρα έχει απομονωθεί στο Ισραήλ. Δεν ξέρουμε με πιο όνομα έχει βαπτιστεί
Εμείς το ονομάσουμε 'καρκίνος' και έχουμε μιλήσει εκτενώς για αυτό' είναι τόσο μικροσκοπικός που κάποιος χρειάζεται ένα ισχυρό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να μπορέσει να το μελετήσει.

Σε κάθε περίπτωση, οι ιοί με το να είναι τόσο μικροί, είναι πιο επικίνδυνοι και μεταδοτικοί. Παρόλα αυτά, οι αρνητικοί άνθρωποι (ή άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα) αποδεικνύεται ότι είναι πιο μεταδοτικοί από ότι οι ιοί και τα βακτήρια.

Αυτοί οι βλοσυροί άνθρωποι, γεμάτοι ζήλια, που ενοχλούνται συνεχώς, αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι γεμάτοι ασθένειες την κάθε στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι με το σύνδρομο της 'εκτέλεσης', μαγεμένοι, που τους μισεί όλος ο κόσμος, είναι αρνητικοί και μολυσματικοί για τις μάζες, για τους άλλους. Στην δουλειά μας τέτοιους ανθρώπους τους απομονώνουμε.

Αν δεν καταλαβαίνουν, αν αισθάνονται πληγωμένοι και σκέφτονται ότι δεν τους αγαπούν, είναι λάθος, τους αγαπούν και τους δίνεται η βοήθεια με το να προσπαθούν να γίνουν θετικοί, φιλικοί, μαγνητικοί. Τους δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις σπουδές μας, αλλά απομονώνονται κατά κάποιο τρόπο, γιατί είναι επικίνδυνοι για τις μάζες.

Ένα αρνητικό άτομο μπορεί να μολύνει άλλους ανθρώπους αρνητικά, και αν δώσουν μία διάλεξη θα μολύνουν χιλιάδες άλλους ανθρώπους. Είναι πιο επικίνδυνοι, χιλιάδες φορές πιο επικίνδυνοι από ότι οι ιοί και τα βακτήρια.

Κάποιος θα πρέπει αν προσδιορίσει ποιοι είναι αυτοί οι αρνητικοί άνθρωποι και ποιοι έχουν αρνητικά συναισθήματα. Δεν αρκεί απλά να πούμε ότι αυτός ή ο τάδε είναι ένα αρνητικό άτομο, όχι, κάποιος θα πρέπει να προσδιορίσει αυτούς που είναι αρνητικούς.

Αν κάποιος ούρλιαζε όλη την ημέρα, μουρμούριζε, φώναζε, θα ήταν θετικός ή αρνητικός;

Αν κάποιος βρίσκεται στον εσωτερισμό και πάντα νιώθει ότι του έχουν κάνει μάγια, γητειές και η ζωή του ξετυλίγεται γύρω από αυτή την ιδέα, θα ήταν αρνητικός ή θετικός;

Αν κάποιος είναι εξαιρετικά λάγνος και η ζωή του εξαρτάται από την λαγνεία, και αν είναι γεμάτος τρομακτικά συναισθήματα και βλέπει μία σεξουαλική ευκαιρία σε κάθε άτομο του αντίθετου φίλου, τι θα λέγατε για αυτό το άτομο; Αν ένα βλέμμα από το αντίθετο φύλο τους εξιτάρει, και αυτό αρκεί για να τους κρατά στην λαγνεία όλη την ώρα, τι θα σκεφτόσασταν; Προφανώς αυτό είναι ένα παράδειγμα αρνητικού ανθρώπου και φυσικά αυτό το άτομο θα μολύνει άλλους ανθρώπους.

Αν κάποιος πηγαίνει από δω και εκεί γεμάτος από αρνητικά συναισθήματα από στιγμή σε στιγμή, τότε μολύνει ολόκληρο τον κόσμο.

Ο θυμώδης που συνεχώς κεραυνοβολείται και αστράφτει, μολύνει τους άλλους με τον θυμό του. Κάποιος που αισθάνεται ενοχλημένος κάθε στιγμή, είναι αρνητικός.

Αυτό μου φέρνει στο νου την περίπτωση ενός φίλου μου, που είχε την συνήθεια να βάζει τα χέρια του κάτω από την ζώνη του παντελονιού του. Κάποιος τον πλησίασε οπλισμένος με ένα όπλο και είπε: «Τι θέλεις από εμένα;» «Τίποτα!», απάντησε ο φίλος μου. « Τότε γιατί έχεις τα χέρια σου έτσι;»
«Είναι μία συνήθεια που έχω κύριε», απάντησε ο φίλος μου.
«Α! ωραία», αναφώνησε ο άλλος. «Συγνώμη, απλά είμαι με θυμώδη διάθεση» Αυτό
είναι ένα παράδειγμα κάποιου αρνητικού που μολύνει/τον κόσμο. Άνθρωποι σαν αυτούς πρέπει να απομακρύνονται από τις μάζες, δεν κατανοούν ούτε καταλαβαίνουν ότι είναι αρνητικοί πιστεύουν ότι δεν τους αγαπάνε ενώ είναι αξιαγάπητοι. Είναι μολυσμένοι άνθρωποι και αποτρέπουν την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη του Είναι. Αυτό είναι το σημαντικό.

Είναι απαραίτητο για εμάς να μην αφήσουμε ποτέ τον εαυτό μας να κυριαρχηθεί από αρνητικά συναισθήματα, από την ψυχολογική πλευρά.

Κάποιος έχει την λαχτάρα να μπορεί να επισκεφτεί ή να εισέλθει στις Σεφειρωτικές περιοχές του σύμπαντος' το να αντιληφθείς το ένα Σεφείρα είναι ένα πράγμα, το να διεισδύσεις στην περιοχή του είναι κάτι άλλο.

Προφανώς, τα Σεφειρώθ είναι ατομικά και εμείς ως Γνωστικοί πρέπει να διεισδύσουμε στο Δέντρο της Ζωής.

Θα πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές Σεφειρωτικές περιοχές στο διάστημα. Το να διεισδύσουμε σε αυτές είναι θαυμαστό. Πως θα μπορούσαμε να εισέλθουμε στην Καββαλιστική περιοχή του Χοντ αν δεν έχουμε ένα ψυχολογικό σώμα;

Ο ψυχολογικός διαχωρισμός υπάρχει. Τα ποικίλα ψυχολογικά επιπρόσθετα οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να ενσωματωθούν προκειμένου να διεισδύσουν στην Σεφείρα Χοντ. Αλλά θα ήταν μία πολύ υποκειμενική είσοδος. Δεν θα έχει την ίδια αντικειμενικότητα όπως την αντικειμενικότητα που έχει αυτός που έχει δημιουργήσει το δεύτερο σώμα.

Κάποιος πρέπει να δημιουργήσει ένα σώμα για αυτά τα συναισθήματα. Για ποιου τύπου συναισθήματα αναφέρομαι; Τα ανώτερα συναισθήματα. Τα κατώτερα συναισθήματα είναι εμπόδια για να εμπειραθούμε το Αληθινό και για την ψυχολογική ανάπτυξη του Είναι.

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δεύτερο σώμα για να εισέλθουμε στην Σεφειρωτική περιοχή του Χοντ, είναι προφανές ότι δεν πρέπει να σπαταλάμε τις ενέργειες μας τακτικά, να μην αφήνουμε τους εαυτούς μας να κατακλύζονται από αρνητικά συναισθήματα, είτε είναι βία, μίσος, ζήλια, υπερηφάνεια ή οτιδήποτε.

Αν σπαταλάμε τις ενέργειες μας στα κατώτερα συναισθήματα, με πια ενέργεια θα δημιουργήσουμε το ψυχολογικό σώμα; Με ποιον τρόπο, αν την σπαταλάτε;

Το να κρατάς τις ενέργειες είναι ουσιαστικό για την δημιουργία του ψυχολογικού σώματος, προκειμένου αργότερα να ερευνήσεις αυτές της περιοχές του Χοντ (έχουμε πει ότι αυτές οι αχανείς περιοχές κυβερνιούνται από άφατα όντα, από ηλιακά όντα, για παράδειγμα, τα Μπενι-Ελοχίμ, οι υιοί του Θεού που ζουν σε τόσο βαθιές και αχανής περιοχές). Μόνο αυτοί που έχουν φυλάξει την ενέργεια τους μπορούν να διεισδύσουν στα βάθη του Χοντ.

Θα ήταν αδύνατο να διεισδύσεις ή να έχεις πρόσβαση στα Μυστήρια της Ζωής και του Θανάτου χωρίς το Καββαλιστικό Χοντ. Αυτό είναι προφανές.

Ας αρχίσουμε με το να διατηρούμε την ενέργεια μας. Όταν ένα αρνητικό συναίσθημα μας ταρακουνά, αξίζει να παρατηρήσουμε τι ψυχολογικό επιπρόσθετο το παράγει, και μετά αφότου το παρατηρήσουμε σε δράση, να το υποβάλλουμε στην τεχνική του διαλογισμού, να εξαλείψουμε αυτό το επιπρόσθετο. Αλλιώς πως θα μπορούσε να γίνει;
Το χειρότερο αυτών είναι ότι τα αρνητικά συναισθήματα μετατρέπουν τα ανθρώπινα όντα σε ψεύτες. Το ψέμα δημιουργεί μία λάθος διασύνδεση, γιατί η ενέργεια του Αρχαίου των Ημερών, η οποία ρέει αρμονικά και τέλεια μέσα από τα Δέκα Σεφειρώθ της Εβραϊκής Καμπάλα, φτάνει το Μαλκούθ, το Βασίλειο, το φυσικό άτομο, το ψυχολογικό άτομο. Στον ψεύτη αυτά συνδέονται άσχημα. Αυτό προκαλεί μία συνειδητή απορύθμιση του νου και το ψέμα αναβλύζει ως αποτέλεσμα, με άλλα λόγια μία εσφαλμένη σύνδεση.

Κάποιος μπορεί να είναι ψεύτης εξαιτίας ενός αρνητικού συναισθήματος, που μας μετατρέπει σε συκοφάντες και ψεύτες, ή κάποιος μπορεί να είναι ψεύτης συνειδητά και θελημένα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μία αρνητική σύνδεση του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι προκαλείται μία απορύθμιση του νου με τα ανώτερα κέντρα του Είναι.

Κάποιος θα πρέπει να λέει την αλήθεια όποιο και αν είναι το κόστος και με οποιονδήποτε τρόπο βγαίνει. Το να λες την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, είναι η ωμή πραγματικότητα των πραγμάτων.

Τα αρνητικά συναισθήματα κάνουν τους ανθρώπους ψεύτες.

Το κάρμα των ψευτών είναι τερατογένεση. Τα παιδιά τα οποία γεννιούνται με δύο κεφάλια, παραμορφωμένα, ήταν άσχημα συνδεδεμένα με τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Συνέπεια: Κάποιος έρχεται στην ζωή με ένα παραμορφωμένο σώμα" εκεί βρίσκεται το ψέμα. Θα πρέπει να δώσουμε πολύ προσοχή σε αυτό το θέμα.

Όταν ένα δεύτερο ψυχολογικό σώμα δημιουργείται, το οποίο μας επιτρέπει να εισέλθουμε στις Σεφειρωτικές περιοχές του Χόντ, τότε κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει τα ψέματα και τις μη αλήθειες από μόνος του.

Λέγεται ότι ο Μιχαήλ είναι ο κυβερνήτης αυτής της Σεφείρα και είναι προφανές ότι λάμπει θαυμάσια σε αυτή την περιοχή.

Πως θα μπορούσαμε να ερευνήσουμε αυτές τις περιοχές αν ήμασταν ψεύτες, αν ήμασταν θύματα των αρνητικών συναισθημάτων; Προφανώς είναι αδύνατο.

Πως θα μπορούσαμε να ερευνήσουμε τις περιοχές του Νετζαχ, αν δεν συνδεόμαστε σωστά με τα ανώτερα κέντρα του Είναι;

Για να ερευνήσουμε την περιοχή του Νετζάν πρέπει να έχουμε δημιουργήσει το ψυχολογικό διανοητικό σώμα, αλλιώς είναι αδύνατο.

Κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχολογικό σώμα αν αφήνει τον εαυτό του να κατακλύζεται από αρνητικά συναισθήματα απλά δεν θα υπάρχει αρκετή ενέργεια για κάποιον την οποία χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα ατομικό νου (ο οποίος θα επέτρεπε τότε να ερευνήσουμε τις ψυχολογικές περιοχές του συμπαντικού νου).

Για να μπορέσουμε να ερευνήσουμε τις περιοχές του Χοντ ή Νετζαχ πρέπει να μάθουμε να λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, και κανένας δεν μπορεί να πει την αλήθεια αν αφήνει τον εαυτό του να κατακλύζεται από αρνητικά συναισθήματα.

Πρέπει να υπακούουμε τον Πατέρα, και οποιοσδήποτε αφήνει αρνητικά συναισθήματα να τον κατακλύζουν δεν υπακούει τον Πατέρα. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Για να υπακούουμε τον Πατέρα οι συνδέσεις πρέπει να είναι τέλειες.

Κάποιος πρέπει να μάθει να συνδέεται με τον Πατέρα με ένα αρμονικό τρόπο, σωστά. Αυτοί που έχουν δημιουργήσει το σώμα της Συνειδητής Θέλησης προφανώς έχουν μάθει να υπακούουν τον Πατέρα.

Ο καθένας έχει τον Γέροντα των Ημερών μέσα σου (όπως ο Μπεν Χοντ Τσέιν αναφέρει, ο μεγάλος Καββαλιστής), αλλά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως να υπακούουν τον Γέροντα των Ημερών. Κάποιος δεν μπορεί να υπακούσει τον Γέροντα των Ημερών αν δεν εκπληρώνει την Θέληση του Πατέρα.

Η Θέληση του Πατέρα δεν εκπληρώνεται σε αυτούς που ψεύδονται. Η Θέληση του Πατέρα δεν εκπληρώνεται σε αυτούς που αφήνονται να κατακλύζονται από αρνητικά συναισθήματα.

Για αυτοί αδελφοί μου, είναι απαραίτητο να μάθετε να ζείτε σοφά. Είναι απαραίτητο να μάθετε να ερευνάτε τους εαυτούς σας, να αυτοπαρατηρείστε καλύτερα.

Πρόκειται τώρα να εισέλθουμε μία εκπληκτική περίοδο, η Μεγάλη Επιλογή έχει ξεκινήσει δεν θα είναι όλη η ανθρωπότητα που κατοικεί στην επιφάνεια της Γης κατάλληλη για την σπορά της μελλοντική Έκτης Μεγάλης Φυλής, η οποία θα υπάρξει στον κόσμο που θα έρθει.

Μόλις η Γη εισέλθει στους δακτυλίους της Αλκυόνας, τα πάντα που αυτοί που δουλεύουν στο Μεγάλο Έργο έχουν πει θα γίνουν πιο προφανή.

Το Δέντρο της Ζωής είναι το μεδούλι της σπονδυλικής στήλης. Το Δέντρο της Ζωής είναι τα Δέκα Σεφειρώθ, με τα οποία οι Δημιουργοί (22 Μεγάλα Αρκάνα, Γράμματα, Ήχοι και Αριθμοί), οι Λόγοι, δημιουργήσανε το σύμπαν.

Τα πάντα της δημιουργίας πηγάζουν από το Ain Soph, αλλά η δημιουργία δεν είναι ίση ούτε στην ουσία ούτε στις δυνατότητες με το Ain Soph.

Η πρώτη εκπόρευση του Ain Soph είναι ο άφατος Γέροντας των Ημερών, που είναι το Είναι των Είναι μας, ο Πατέρας και η Μητέρα μέσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη