Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

Διάλεξη σχετικά με τους Εξωγήινους.

Φίλοι, απευθύνομαι ξανά σε όλους με την πρόθεση να μιλήσω λίγο πάνω στα κοσμικά σκάφη που διασχίζουν το διάστημα. Αυτό το θέμα, το τόσο ενοχλητικό των ιπτάμενων δίσκων, διαδίδεται σε όλες τις γωνιές της Γης, ήδη κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Σήμερα όποιος τολμάει να το αρνείται χαρακτηρίζεται αναντίρρητα για την ανοησία του.

Οι ίδιοι οι Άγγλοι ήδη δεν το αρνούνται. Λίγο καιρό πριν η Αγγλία δήλωσε επίσημα: «Οι ιπτάμενοι δίσκοι υπάρχουν και έχουν πληρώματα από εξωγήινους. Αυτοί είναι άνθρωποι που μας περνάνε πολλά εκατομμύρια χρόνια σε πολιτισμό. Όπως εμείς οι Γήινοι δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε προτιμάμε να μην σκεφτόμαστε πάνω σε αυτό. Πάμε να δούμε αν εμείς θα επιτύχουμε να κατασκευάσουμε τα δικά μας σκάφη για να κατακτήσουμε το άπειρο».

Αυτές είναι οι λέξεις που οι Άγγλοι είπαν στον κόσμο σχετικά με το ζήτημα των ιπτάμενων δίσκων. Επιπλέον αυτός που το αρνείται σήμερα χαρακτηρίζεται από ανοησία, ήδη αυτό έχει αποδειχτεί μέχρι κορεσμού και με φωτογραφίες τόσο στον βορρά όσο και στον νότο, στην ανατολή όπως και στην δύση του κόσμου.

Προφανώς η Γη δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός πλανήτης που κατοικείται. Θα ήταν παράλογο να σκεφτούμε ότι ο κόσμος μας, ένας μικροσκοπικός κόκκος σκόνης στο άπειρο διάστημα, είναι ο μοναδικός πλανήτης με την αποκλειστικότητα να έχει ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα της αλήθειας, η πλειοψηφία των κόσμων, sostenida hace alg?n tiempo por Camilo Flammarion, είναι μια τρομερή αλήθεια. Χωρίς αμφιβολία οι επιστήμονες όπως πάντα ακολουθούν αμφιβάλλοντας.

Πριν λίγο καιρό κατευθύνθηκε προς τον Άρη ένα σκάφος, με την πρόθεση να γνωρίσει αν υπάρχει ζωή εκεί. Οι άνθρωποι της ΝΑΣΑ κατέληξαν να βεβαιώνουν εμφατικά ότι εκεί δεν υπάρχει ζωή. Οι φωτογραφίες που έδειξαν στην ανθρωπότητα δεν είναι του Άρη , στην πραγματικότητα είναι της Σελήνης.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αρειανοί κατόρθωσαν να προσανατολίσουν τις φωτογραφικές συσκευές των Αμερικάνων προς το δορυφόρο της Γης. Έτσι αυτό που μετέφεραν εκείνες οι μηχανές στην Γη ήταν εικόνες της Σελήνης. Αυτό αν και φαίνεται απίστευτο, οφείλεται απλά στην πληροφορία ενός εξωγήινου που γελάει με τις βλακείες των Αμερικάνων και της ΝΑΣΑ.

Θα ήταν ανόητο να υποθέσουμε ότι άνθρωποι τόσο μορφωμένοι όπως οι Αρειανοί θα άφηναν να αποτυπωθεί ένας λεπτομερής γεωγραφικός χάρτης. Γνωρίζουν αυτό που θα έκαναν μετά οι Γήινοι. Δεν αγνοούν τον καταστροφικό χαρακτήρα των κατοίκων της Γης. Ότι είναι καταστροφικοί το έχουν αποδείξει μέχρι κορεσμού. Στο σύμπαν κανείς δεν το αγνοεί αυτό.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τις φρικαλεότητες που διέπραξε ο φοβερός Χερνάν Κορτέζ εδώ στο αγαπημένο μας Μεξικό, ούτε λιγότερο αυτές που διέπραξε ο Πιζάρο στο Περού. Αν οι Αρειανοί δέχονταν εισβολή από τους Γήινους, αυτή θα ήταν η τύχη που τους περίμενε, και τα τόσο θαυμαστά σκάφη με τα οποία διασχίζουν το άπειρο διάστημα θα χρησιμοποιούνταν από τις κυβερνήσεις τις Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών με μακιαβελικές προθέσεις.

Θα εξόπλιζαν τα σκάφη με ατομικές βόμβες για να καταστρέψουν ανυπεράσπιστες πόλεις, θα τα χρησιμοποιούσαν για να κατακτήσουν άλλους κόσμους του έναστρου διαστήματος και θα εξήγαγαν στο σύμπαν όλες τις φρικαλεότητές μας. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Αρειανοί και δεν είναι τόσο αφελείς ώστε να αφήσουν να αποτυπωθεί ένας γεωγραφικός χάρτης του πλανήτη τους.

Αυτό που λέω το οφείλω σε αξιόπιστες πληροφορίες, δεν προσπαθώ να ανακαλύψω κάτι καινούργιο. Οι Αρειανοί έχουν διαταγή να αμυνθούν και θα το κάνουν αν οι Γήινοι αποπειραθούν να εισβάλουν.

Στον Άρη υπάρχουν πόλεις όπως αυτή του Τάνιο για παράδειγμα, όπου ζει κόσμος ειρηνικός που ποτέ δεν κάνει σχέδια πολέμου, ούτε εφευρίσκει ατομικές βόμβες για να καταστρέψει τίποτα. Οι κάτοικοι του Τάνιο με κανέναν τρόπο δεν είναι διατεθειμένοι να αφεθούν να υποστούν εισβολή από τις Γήινες ορδές. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια των γεγονότων.

Πολλά σκάφη διασχίζουν το έναστρο διάστημα και υπάρχουν κάποια γιγαντιαία μητρικά σκάφη που έχουν στο εσωτερικό τους μικρά σκάφη. Αυτά τα μητρικά σκάφη χρησιμεύουνε για ταξίδια όχι μόνο μέσα στο γαλαξία μας, αλλά επίσης για την μεταφορά σε διάφορους γαλαξίες. Είναι δεόντως διαμορφωμένα για να ταξιδεύουν μέσω του αμετάβλητου απείρου. Υπάρχουν επίσης μικρά σκάφη και αυτό μπορεί να εκπλήξει, μήκους πάνω κάτω 20 ή 30 εκατοστών. «Παράλογο», θα πουν, «αυτό δεν υπάρχει! Ποιοι θα μπορούσαν να ταξιδεύουν σε τόσο μικρά σκάφη;» Κοσμικοί λιλιπούτειοι, υπεράνθρωποι με μικροσκοπικά ζελατινώδη σώματα, άνθρωποι των 10 εκατοστών πάνω κάτω.

Σε ποιόν θα μπορούσαμε να εκθέσουμε αυτήν την διαβεβαίωση σήμερα, στον 20ο αιώνα, στην ατομική εποχή των ακτίνων Χ και των ακτίνων λέιζερ; Αυτά μας ξεγελούν. Οι άνθρωποι της επιστήμης του κόσμου μας της Γης νομίζουν ότι κατέχουν όλοι την σοφία του σύμπαντος αλλά σφάλουν.

Όλος αυτός ο σαπιότοπος θεωριών που αφθονεί από δω και από κει και που διαμορφώνει τον πολιτισμό του 20ου αιώνα είναι στα αλήθεια τρωτός. Αυτό δεν είναι η Αγνή Επιστήμη. Οι επιστήμονες της Γης δεν την γνωρίζουν. Για να έχουμε πρόσβαση στο αμφιθέατρο της Κοσμικής Επιστήμης, της Αγνής Επιστήμης πρέπει να ανοίξουμε τον εσωτερικό νου.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν τρεις νόες στο ανθρώπινο όν.

Ο πρώτος είναι ο αισθητικός νους. Εκεί βρίσκεται η μαγιά των υλιστών Σαδδουκαίων. Αυτός ο τύπος νου επεξεργάζεται τις αντιλήψεις του μέσω των εξωτερικών αισθητικών υποδοχέων και για αυτό δεν μπορεί να γνωρίζει τίποτα επάνω στο πραγματικό, στην αλήθεια, αυτό που είναι πάνω από τις απλές εξωτερικές αντιλήψεις.

Ο δεύτερος νους είναι ο ενδιάμεσος νους, εκεί βρίσκονται οι πεποιθήσεις κάθε είδους. Προφανώς το να έχω μια πεποίθηση δεν σημαίνει ότι γνωρίζω. Έχουμε μπει στην εποχή της γνώσης, την εποχή του Υδροχόου. Οι πεποιθήσεις είναι πεποιθήσεις αλλά δεν είναι γνώση. Στον δεύτερο νου βρίσκεται η μαγιά των Φαρισαίων. Ο Ιησούς Χριστός μας προειδοποιεί ενάντια στην μαγιά των υλιστών Σαδδουκαίων και των πιστών Φαρισαίων.

Χρειάζεται ένας τρίτος νους εάν εμείς θέλουμε στην πραγματικότητα της αλήθειας να μπούμε στο αμφιθέατρο της αγνής επιστήμης. Αυτός υπάρχει αλλά είναι κλειστός, χρειάζεται να τον ανοίξουμε, είναι ο εσωτερικός νους. Αυτός ο νους ανοίγει όταν κάποιος τελειώνει με τα ψυχολογικά ελαττώματα, όταν εξαλείφει από τον εαυτό του τον θυμό, την απληστία, την φοβερή λαγνεία, την ζήλια, την περηφάνια, την τεμπελιά, την λαιμαργία, την ματαιοδοξία κλπ.

Στην πραγματικότητα της αλήθειας αυτοί που εξαλείφουν τα ψυχολογικά ελαττώματα ξυπνούν την συνείδηση. Το ξύπνημα της συνείδησης ανοίγει τον εσωτερικό νου και όταν αυτός ανοίγει αναβλύζει η πραγματική πίστη που δεν είναι μια νεκρή πίστη αλλά η συνειδητή πίστη αυτού που γνωρίζει, αυτού που μπορεί να δει, να ακούσει, να αγγίξει και να ψηλαφίσει τις μεγάλες αλήθειες του αμφιθεάτρου της κοσμικής επιστήμης.

Οι εξωγήινοι είναι άνθρωποι που έχουν ανοίξει τον εσωτερικό νου, υπεράνθρωποι στην πιο πλήρη έννοια της λέξης.

Λίγο καιρό πριν βρέθηκα σε μια θαυμαστή επαφή με τους υπεράνθρωπους του έναστρου διαστήματος. Πολλές φορές το έχω διηγηθεί και τώρα θα το κάνω ξανά, γιατί κάποιος πρέπει να δίνει μαρτυρία από αυτό που έχει δει και πειραματιστεί, για το καλό της ανθρωπότητας. Δεν ντρέπομαι ποτέ να δίνω μαρτυρία μπροστά στην επίσημη ετυμηγορία της δημόσιας συνείδησης.

Βρέθηκα, το έχω πει πολλές φορές, στην έρημο των λεόντων, στον ομοσπονδιακό τομέα. Ένα κοσμικό σκάφος κατέβηκε σε ένα αραιό δάσος. Σπρωγμένος από την περιέργεια πλησίασα αυτό το μέρος και βρήκα ένα κοσμικό σκάφος τοποθετημένο πάνω σε έναν ατσάλινο τρίποδα.

Πλησίασα προς τον τρίποδα, ήθελα να με πάνε οι εξωγήινοι σε άλλον πλανήτη. Άνοιξε μια θαυμάσια πόρτα και κατέβηκε από μια μεταλλική σκάλα ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Από πίσω του ήρθαν και άλλοι και δυο κυρίες με ακαθόριστη ηλικία. Χαιρέτησα τον κυβερνήτη με μια καλημέρα, αυτός μου απάντησε σε τέλεια ισπανικά και έτεινε το χέρι του που το έσφιξα στοργικά.

Δεν μπορούσα παρά να εκπλαγώ βλέποντας έναν εξωγήινο να μιλά σε τέλεια ισπανικά. Παρατηρώντας καλά μπόρεσα να σημειώσω το χάλκινο δέρμα του και τα γαλάζια μάτια όπου καθρεφτιζόταν το έναστρο διάστημα. Είχαν φαρδύ μέτωπο, όρθια μύτη, χείλη λεπτά και ντελικάτα, αυτιά μικρά και μαζεμένα, μέτριο ανάστημα, ούτε πολύ ψηλοί ούτε πολύ κοντοί, λιγάκι αδύνατοι. Εκεί δεν υπήρχε κανείς παχύς. Ήταν μεγαλοφυείς αυτοί οι άνθρωποι του διαστημικού πληρώματος.

Προχώρησαν προς κάτι κορμούς που υπήρχαν στο έδαφος και τότε ικέτευσα τον κυβερνήτη να με πάει στον πλανήτη Άρη.

-Που θέλετε να σας πάω; στον Άρη;

-Ναι κυβερνήτα.

-Αφού αυτό εδώ είναι το σπίτι σας.

-Ευχαριστώ κυβερνήτα αλλά θα ήθελα να με πάτε.

Ο κυβερνήτης κράτησε σιωπή. Συνέχισε το διαστημικό πλήρωμα μέχρι που έφτασε στους κορμούς. Αφού όλοι πήραν θέση μια από τις κυρίες σηκώθηκε και είπε:

-Αν τοποθετήσουμε ένα φυτό που δεν είναι αρωματικό δίπλα σε ένα άλλο που είναι, είναι σαφές ότι αυτό που δεν είναι αρωματικό θα φορτιστεί ή θα διαποτιστεί με το άρωμα αυτού που είναι. Πραγματικά;

-Σίγουρα, απάντησα, έτσι είναι.

-Τότε, συνέχισε η κυρία, το ίδιο συμβαίνει με τους κόσμους του άπειρου διαστήματος. Κόσμοι στους οποίους οι ανθρωπότητες πριν δεν πήγαιναν καλά, διαποτίστηκαν λίγο, λίγο με το άρωμα και την ακτινοβολία των γειτονικών κόσμων και τώρα βαδίζουν πολύ καλά, αλλά έχουμε φτάσει στον πλανήτη Γη και βλέπουμε ότι εδώ δεν συμβαίνει το ίδιο. Τι έχει συμβεί σε αυτόν τον πλανήτη;

Η αναφερόμενη κυρία στεκόταν αμήχανα. Ήταν για αυτήν πολύ παράξενος ο κόσμος μας, με ανθρώπους που κάνουν πολέμους και καταστρέφονται μεταξύ τους, με τόσο μίσος, τόσον σεξουαλικό εκφυλισμό κλπ. Στεκόταν ανήσυχη, μπορούσα να το δω στο πρόσωπό της.

-Που έχετε φτάσει; αναρωτήθηκε η κυρία. Τι τόπος είναι αυτός σαν κόλαση;

Αυτή η ερώτηση που μου έκανε ήταν τρομερή. Δεν ήξερα πώς να απαντήσω. Τελικά είπα:

-Καλά, είναι ότι ο πλανήτης μας η Γη είναι μια αποτυχία των Θεών.

Αλλά μετά στρογγύλεψα λίγο καλύτερα τον συλλογισμό μου για να πω έτσι:

-Είναι το κάρμα των κόσμων. (Κάρμα είναι μια ανατολική λέξη που σημαίνει αιτία και αποτέλεσμα, σε δεδομένη αιτία δεδομένο αποτέλεσμα).

Η κυρία συμφώνησε με μια κίνηση στου κεφαλιού, με έναν φοβερό σεβασμό. Η άλλη κυρία έκανε το ίδιο και μετά όλο το πλήρωμα. Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να πουν κάτι άλλο εκείνοι οι εξωγήινοι. Μιλάνε λίγο και με το λίγο λένε πολλά.

Αντιλαμβανόμενος ότι επέστρεφαν στο σκάφος τους επανέλαβα το αίτημά μου στον κυβερνήτη.

-Κυβερνήτα, του λέω, είμαι ένας άνθρωπος που μιλά με όλη την αίσθηση της ευθύνης, είμαι συγγραφέας, γράφω για την ανθρωπότητα. Μπορείτε να με πάτε σε άλλο πλανήτη του διαστήματος για να μπορέσω να δώσω δεδομένα στην Γήινη ανθρωπότητα. Θα ήθελα να δώσω αποδείξεις για την ύπαρξη της ζωής σε άλλους πλανήτες αφού οι επιστήμονες της Γης είναι πολύ σκεπτικιστές, άπιστοι και υλιστές.

Ο κυβερνήτης κράτησε σιωπή.

- Κυβερνήτα, δεν είναι για μένα που κάνω αυτή την παράκληση αλλά για την ανθρωπότητα, το πρόσωπό μου τίποτα δεν αξίζει αλλά σκεφτείτε την ανθρωπότητα.

Αυτά τα λόγια συγκίνησαν τον κυβερνήτη. Υψώνοντας το δείκτη του είπε:

-Στον δρόμο που θα πάμε έλα.

Ήταν πεπεισμένος από την απάντησή μου. Αυτοί ποτέ δεν εξαπατούν κανέναν και πάντα εκπληρώνουν τα λόγια τους και ας κοστίζει ότι κοστίζει. Μιλάνε λίγο αλλά στο λίγο λένε πολλά και όταν λένε κάτι το εκπληρώνουν, δεν είναι Γήινοι. Έτσι κατάλαβα, ο δρόμος, ο δρόμος της Γνώσης, ο δρόμος της τελειοποίησης. «Να αγωνιστώ, για να εξαλείψω τα ψυχολογικά μου ελαττώματα».

Ο κυβερνήτης προχώρησε προς το σκάφος ακολουθούμενος από το πλήρωμα, ανέβηκε από την λεπτή σκάλα και ανοίγοντας την πόρτα μπήκε στην μηχανή του. Αποτραβήχτηκα σε μια συνετή απόσταση με την πρόθεση να παρατηρήσω αυτό που συνέβαινε. Το σκάφος στράφηκε γύρω από τον άξονά του και αφού ζυγίστηκε για λίγο στο διάστημα χάθηκε στο αναλλοίωτο άπειρο.

Αυτοί οι άνθρωποι, κατάλαβα, ήταν διαγαλαξιακοί ταξιδιώτες. Το μικρό σκάφος από όπου κατέβηκαν επέστρεψε προφανώς σε ένα μητρικό σκάφος το οποίο παρέμενε σε τροχιά γύρω από την Γη. Σε αυτά τα μητρικά σκάφη ταξιδεύουν υπεράνθρωποι από γαλαξία σε γαλαξία. Είναι άπειρα τέλειοι και βρίσκονται πέρα από το καλό και το κακό.

Οι γήινοι τους αποστρέφονται. Όταν δυο σκάφη από αυτά πέταξαν πάνω από τις ΗΠΑ, λίγο καιρό πριν, βομβαρδιστικά αεροπλάνα απογειώθηκαν με την πρόθεση να τα καταστρέψουν. Το ένα από αυτά τα σκάφη χάθηκε στο διάστημα και το άλλο κατέβηκε και έκατσε απαλά πάνω σε έναν πύργο ηλεκτρικής ενέργειας. Τότε συνέβη το μπλάκ άουτ της Νέας Υόρκης το οποίο επηρέασε όχι μόνο το έθνος των ΗΠΑ, αλλά επίσης και τον Καναδά.

Στρατηγοί του αμερικάνικου στρατού αναφώνησαν «να εδώ η αχίλλειος φτέρνα των ΗΠΑ». Αληθινά τίποτα δεν μπορούν να κάνουν οι πανίσχυροι τιτάνες του Βορρά χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και μια χούφτα από ανθρώπους του πληρώματος ενός σκάφους παρέλυσε το πανίσχυρο έθνος των ΗΠΑ.

Έτσι αν αυτοί είχαν θελήσει να καταστρέψουν αυτή την χώρα θα το έκαναν σε δευτερόλεπτα και αν ήθελαν να κάνουν τον πλανήτη Γη να πετάξει σε κομμάτια ήδη θα το είχαν κάνει. Αλλά αυτοί δεν είναι καταστροφικοί, μας αγαπούν και έρχονται με μας με την πρόθεση να μας βοηθήσουν, αλλά αντί να τους υποδεχθούμε με τα χέρια ανοιχτά όπως τον ελευθερωτή και το λυτρωτή μας τους υποδεχόμαστε με κανονιές, ή τρέχουμε απελπισμένοι όπως τρέχουν οι κανίβαλοι στο βουνό όταν βλέπουν ένα αεροπλάνο. Αυτό είναι το λυπηρό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε.

Οι εξωγήινοι είναι άνθρωποι καλλιεργημένοι και δεν σκοτώνουν κανέναν, δεν πειράζουν ούτε πουλί και οι Γήινοι τους φοβούνται. Πολλοί αναρωτιόνται: γιατί οι εξωγήινοι δεν προσγειώνονται σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Παρίσι και δεν παρουσιάζονται δημόσια για να δώσουνε διαλέξεις; Σε αυτό θα απαντούσα το ακόλουθο: αν κάποιος συναντιόταν σε μια βαθιά ζούγκλα με μια ομάδα κανιβάλων τι θα έκανε; Αναντίρρητα θα τρεπόταν σε φυγή, δεν θα του έμενε άλλη λύση.

Οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να αμυνθούν, ποιος μπορεί να το αρνηθεί; Αλλά αυτοί δεν έχουν την επιθυμία να καταστρέψουν κανέναν, δεν είναι εγκληματίες, οι Γήινοι εξαπατούνται όταν σκέφτονται ότι έρχονται για να δολοφονήσουν κόσμο, αυτό είναι βέβαιο. Δεν αρνούμαστε ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχουν πάρει κάποιους, τους μετέφεραν προσεκτικά στο σκάφος τους, τους πήγαν στο διάστημα και μετά τους επέστρεψαν στον τόπο από όπου τους πήραν, ναι, αυτό είναι βέβαιο.

Αλλά αυτό έχει μια εξήγηση: συμβαίνει ότι οι Γήινοι είναι πολύ παράξενοι, έχουν την συνείδηση κοιμισμένη, μοιάζουν με υπνοβάτες περιφερόμενοι στους δρόμους με την τρομερή τους διαστροφή. Οι Γήινοι πραγματικά είναι αντικείμενο περιέργειας και κάποιοι πάρθηκαν για να μελετηθούν στα εργαστήρια που υπάρχουν στο διάστημα.

Αυτά είναι τοποθετημένα μέσα σε κάποια κοσμικά σκάφη. Όντα τόσο σπάνια όπως οι Γήινοι, τόσο κοιμισμένα, ασυνείδητα, καταστροφικά, είναι αντικείμενο περιέργειας και για αυτό τους παίρνουν για να τους μεταφέρουν στα εργαστήρια και να τους μελετήσουν. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Αλλά δεν τους κάνουν βλάβη κανενός είδους και τους επιστρέφουν στον τόπο από όπου τους πήραν. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις και πάνω σε αυτές θέλω να μιλήσω αυτό το βράδυ.

Συνέβη στο Εκουαδόρ μια περίπτωση μοναδική αλλά θαυμάσια. Ένας άνθρωπος που μελετούσε σε κάποιες ανατολικές σχολές είδε μια μέρα από τις τόσες ένα κοσμικό σκάφος το οποίο διέσχισε τον κήπο του σπιτιού του. Οι εξωγήινοι άνοιξαν την πόρτα του σκάφους, κατέβηκαν από την σκάλα και πλησίασαν προς αυτόν. Τον προσκάλεσαν να τους ακολουθήσει και αυτός δέχθηκε. Επρόκειτο για έναν άνθρωπο καλλιεργημένο και πνευματικό στην πιο πλήρη έννοια της λέξης.

Αυτός ήταν διατεθειμένος να πάει, έτσι ώστε όταν τον προσκάλεσαν για μια βόλτα στο διάστημα δέχθηκε. Πήγε σε έναν δορυφόρο του Δία, τον Γανυμήδη, όπου γνώρισε ένα πανίσχυρο πολιτισμό. Οι κάτοικοι του Γανυμήδη έχουν τον εγκέφαλο λίγο πιο ογκώδη από αυτόν των Γήινων. Σε αυτούς ο αδένας της επίφυσης είναι συνδεδεμένος με την υπόφυση μέσω κάποιων νευρικών καναλιών, και η υπόφυση με την σειρά της είναι συνδεδεμένη με το οπτικό νεύρο με άλλα νευρικά κανάλια.

Κατά συνέπειαν οι κάτοικοι αυτού του δορυφόρου έχουν μια έκτη αίσθηση με την οποία μπορούν να δουν την 4η διάσταση και ακόμη παραπέρα την 5η, 6η και 7η διάσταση της φύσης και του σύμπαντος.

Κατασκευάζουν τα σπίτια τους κάτω από την Γη, έχουν πλούσια γεωργία, δεν έχουν ζώα γιατί εκεί η ατμόσφαιρα δεν είναι ευνοϊκή για τα κατώτερα είδη, το νερό βγαίνει από κάποια ηφαίστεια και με αυτό ικανοποιούν τις ανάγκες τους.

Όλοι οι κάτοικοι δουλεύουν στα εργοστάσιά τους, εκεί δεν υπάρχει χρήμα, δεν είναι γνωστό. Σε αντάλλαγμα για την δουλειά, όλοι οι κάτοικοι έχουν ψωμί, ρούχα και καταφύγιο. Τα κοσμικά σκάφη είναι ιδιοκτησία όλων, τίποτα δεν τους λείπει, δεν χρειάζονται αυτό το στοιχείο που το λέμε χρήμα και που τόση ζημιά έχει κάνει στους κατοίκους της Γης.

Έτσι είναι οι κάτοικοι του Γανυμήδη. Όπως διαθέτουν μια έκτη αίσθηση, έχουν την μελέτη της ιατρικής σε τέλεια μορφή, όχι μόνο στην φυσικοχημική και βιολογική άποψή της αλλά επίσης και στην ψυχική και ζωτική της άποψη. Γνωρίζουν την εξωτερική και εσωτερική ανατομία την οποία δυστυχώς οι άνθρωποι της επιστήμης της Γης δεν γνωρίζουν.

Έφτασε η ώρα να καταλάβουμε ότι ο Γανυμήδης είναι ένας δορυφόρος που γυρίζει γύρω από τον τιτάνα των ουρανών που λέγεται Δίας. Δώδεκα δορυφόρους έχει ο Δίας. Είναι σαν να έχει για τον εαυτό του ένα νέο ηλιακό σύστημα.

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει προσωπικά τον Δία μέσα από τα τηλεσκόπια. Έχω δει τις δυο ζώνες του στον ισημερινό αυτού του θαυμάσιου κόσμου. Αυτές οι ζώνες με τους δορυφόρους του περιστρέφονται γύρω από αυτόν τον πλανήτη.

Καταλήγει θαυμάσιο ότι ο Δίας, στην πιο πλήρη έννοια της λέξης είναι ένα κόσμημα των ουρανών.

Οι κάτοικοι του Γανυμήδη ζούσαν πριν σε ένα κόσμο που λεγόταν ο Κίτρινος Πλανήτης. Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι σε άλλη εποχή, στο ηλιακό μας σύστημα, υπήρχε ένας πλανήτης στον οποίον οι άνθρωποι παραδόθηκαν στα ατομικά πειράματα.

Πραγματοποίησαν πολλά πειράματα, κατασκεύαζαν βόμβες κάθε φορά πιο καταστροφικές και στο τέλος έκαναν αυτόν τον πλανήτη να πετάξει σε κομμάτια. Κάποια κομμάτια περιστρέφονται ακόμη γύρω από το ηλιακό μας σύστημα σαν αστεροειδείς θα λέγαμε ή σαν tierra suelta και αυτό το γνωρίζουν οι αστρονόμοι.

Αλλά πριν συμβεί αυτή η καταστροφή στον Κίτρινο Πλανήτη οι κάτοικοι αυτού του κόσμου είχαν βρεθεί μπροστά στο δίλημμα του να είναι ή του να μην είναι της φιλοσοφίας. Ένας μεγάλος Αβατάρας ή Αγγελιοφόρος τους προειδοποίησε για την καταστροφή που τους απειλούσε.

Η μεγάλη πλειοψηφία, όπως πάντα δεν πίστεψαν και άλλοι δέχθηκαν. Τότε προσχώρησαν στις διδασκαλίες του σοφού. Αυτός τους προετοίμασε επαρκώς και αφού διορθώθηκαν ψυχολογικά ετοιμάστηκαν για να εξερευνήσουν το Γανυμήδη. Πριν συμβεί η καταστροφή ο σοφός τους πήγε στο Γανυμήδη και εκεί εγκαταστάθηκαν.

Ο φίλος για τον οποίο σας μιλάω πήγε στο Γανυμήδη και έμεινε εκεί κάποιες μέρες, οι αρρώστιες του εξαφανίστηκαν, αναζωογονήθηκε, τον υπέβαλαν σε ειδικές επιστημονικές θεραπείες. Τον προσκάλεσαν να παραμείνει και να ζήσει ανάμεσά τους και αυτός δέχθηκε με την προϋπόθεση να του επέτρεπαν να επιστρέψει στην Γη για να παραδώσει τα αγαθά του στον αδερφό του.

Επέστρεψε και μεταβίβασε όλη την περιουσία στον αδερφό του και στην σύζυγο του αδερφού του. Τους όρισε συγκεκριμένη ημερομηνία για να τους αποχαιρετήσει γιατί θα πήγαινε ένα μεγάλο ταξίδι. την μέρα εκείνη καθώς στεκόταν έτοιμος για να φύγει, προσγειώθηκε ένα όμορφο σκάφος που φώτισε το κέντρο του κήπου.

-Πηγαίνω, τους είπε.

Ο αδερφός του και η κουνιάδα του έμειναν έκπληκτοι.

-Α, ήδη το προαισθανόμουν, είπε ο αδερφός του.

Ανέβηκε στο σκάφος και καθώς ανέβαινε αναφώνησε:

-Πηγαίνω (φεύγω) με δική μου θέληση, μακριά από αυτόν τον πλανήτη Γη.

Και έφυγε με το σκάφος. Χωρίς αμφιβολία άφησε στον Γήινο αδελφό του μια μικρή κάμερα με την μορφή τηλεόρασης. Αρκεί να κινήσεις κάποια κουμπιά και αυτή λειτουργεί. Η ηλιακή ενέργεια κινεί αυτή την συσκευή, αρκεί να συγκεντρώνεται σε κάποιες κεραίες που έχει για να εγκαταστήσει την επικοινωνία με το Γανυμήδη.

Αυτοί συνέχισαν να επικοινωνούν με τους κατοίκους του Γανυμήδη και τον αδερφό του. Έλπιζαν να μπορέσουν να φύγουν και αυτοί κάποια μέρα. Τελικά έφτασε εκείνη η μέρα και τους πήραν και αυτούς.

Οι κάτοικοι του Γανυμήδη έχουνε μια καταπληκτική σοφία και προτίθενται να βοηθήσουν τους Γήινους, γνωρίζουν το στάδιο στο οποίο βρίσκονται. Δεν αγνοούν ότι έρχεται μια μεγάλη καταστροφή, ότι ένας γίγαντας των ουρανών που λέγετε Ερκόλουμπους ταξιδεύει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στο έναστρο διάστημα.

Όταν ο Ερκόλουμπους εμφανιστεί και όλοι εσείς μπορέσετε να τον δείτε με γυμνό μάτι, θα πειστείτε από αυτά που σας λέω. Τότε εκείνη η πλανητική μάζα που είναι τεράστια θα έλκει μαγνητικά την φωτιά από το εσωτερικά της Γης, θα εκδηλωθούν ηφαίστεια παντού και θα γεννηθούν φοβερά παλιρροιακά κύματα και μεγάλοι σεισμοί. Όλος ο φλοιός της Γης θα καταστραφεί, θα καεί και θα αποτεφρωθεί και στο μέγιστο της προσέγγισης του Ερκόλουμπους θα γίνει μια επανάσταση των αξόνων του κόσμου. Οι πόλοι θα μετατραπούν σε ισημερινό και ο ισημερινός σε πόλους και τα νερά των ωκεανών θα βουλιάξουν αυτές τις ηπείρους.

Έτσι θα τελειώσει αυτή η διεστραμμένη ανθρωπότητα, ανθρωπότητα που παραδόθηκε στα βίτσια και που εκφυλίστηκε στον ομοφυλοφιλισμό και στον λεσβιανισμό. Ανθρωπότητα καταστρεπτική, όπου κάθε λαός σηκώθηκε ενάντια σε κάθε λαό, όπου κάθε ανθρώπινο ον σήκωσε το χέρι του ενάντια στον αδερφό του. Έτσι θα τελειώσει μέσα σε λίγο χρόνο.

Θα υπάρξουν επιζήσαντες, ναι θα υπάρξουν. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι του Γανυμήδη. Αυτοί θα συνεχίσουν να παίρνουν λίγο, λίγο τους πιο διαλεχτούς ανθρώπους που υπάρχουν στον κόσμο. Εκεί θα τους ζευγαρώσουν με ανθρώπους που κατοικούν στον πλανήτη τους και από τέτοιες διασταυρώσεις θα γεννηθεί ένας τύπος ανθρωπότητας πολύ ιδιαίτερος, που θα επιστρέψει στην Γη. Με αυτόν τον τύπο ανθρωπότητας θα μπορέσουν να γίνουν θαύματα γιατί αυτό το είδος ανθρώπων θα αναπτύξει τις ικανότητες που έχουν οι κάτοικοι του Γανυμήδη.

Μια καλή ευκαιρία θα δοθεί σε κάποιους επιζήσαντες που θα παραμείνουν στον πλανήτη Γη σε ένα νησί του Ειρηνικού και εκεί θα γεννηθεί η Έκτη μεγάλη φυλή. Λέω η έκτη γιατί πέντε φυλές έχουν ζήσει πάνω στην επιφάνεια της Γης και όλες αυτές τελείωσαν με μεγάλους κατακλυσμούς.

Ας θυμηθούμε τους Άτλαντες που χάθηκαν στα νερά αυτού του μεγάλου παγκόσμιου κατακλυσμού που παράχθηκε από την επανάσταση των αξόνων της Γης, όπου η θάλασσα κατάπιε την Ατλαντίδα και τα εκατομμύρια των κατοίκων της. Αυτό ήταν, επαναλαμβάνω, ο παγκόσμιος κατακλυσμός. Έτσι καταστράφηκε η 4η μεγάλη φυλή.

Εμείς είμαστε η πέμπτη φυλή. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι αυτής της φυλής θα εξαφανιστούν από δυνατούς σεισμούς και μεγάλα παλιρροιακά κύματα και αυτό είναι γραμμένο στο ημερολόγια των Αζντέκων: «Οι γιοι του πέμπτου Ήλιου θα χαθούν από την φωτιά και τους σεισμούς».

Φίλοι αυτές τις στιγμές υπάρχουν απόψεις πολύ ενδιαφέρουσες σχετισμένες με τους εξωγήινους. Μου έρχεται στην μνήμη η περίπτωση του ανθρώπου που πήγε στην Αφροδίτη, του κ. Σαλβαδόρ Βιλλανουέβα Μεδίνα, τον γνωρίζω, είναι ένας προσωπικός φίλος. Αυτός ο φίλος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο προς τις ΗΠΑ. Το αμάξι έπαθε ζημιά. Μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο με την πρόθεση να μάθει τι συνέβη. Άκουσε βήματα στην άμμο. Βγήκε και συνάντησε δυο ανθρώπους μετρίου αναστήματος. Τον προσκάλεσαν να τους ακολουθήσει, έτσι έκανε και έφτασε σε ένα μέρος όπου υπήρχε ένα κοσμικό σκάφος. Τα αινιγματικά πρόσωπα τον προσκάλεσαν να ανεβεί στο εσωτερικό του. Καθήμενος εκεί στο σκάφος η πόρτα του έκλεισε και έφυγε γρήγορα προς τον πλανήτη Αφροδίτη. Έκατσε εκεί πέντε μέρες, γνώρισε τον ισχυρό πολιτισμό της και μετά επέστρεψε στην Γη.

Στη Δημοκρατία του Εκουαδόρ συνέβη μια άλλη μοναδική περίπτωση. Κάποιος άνθρωπος άπιστος σκεπτικιστής και υλιστής ήτανε καθισμένος στο βάθος του κήπου του. Ένας σκάφος προσγειώθηκε σε μικρή απόσταση, τον κάλεσαν να ανεβεί και τον πήγαν στον πλανήτη Δία. Εκεί έμειναν κάποιες μέρες.

Γνώρισε έναν καταπληκτικό πολιτισμό. Τον προσκάλεσαν να παραμείνει αλλά αυτός τους είπε: «Πρέπει να επιστρέψω για να μιλήσω στους Γήινους και πρέπει να δώσω μαρτυρία για αυτό που είδα και άκουσα εδώ». Επέστρεψε στο Εκουαδόρ και από τότε αφιερώθηκε να μελετά την Γνώση.

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Πριν οι κάτοικοι της Γης μάθουν τις πρώτες βάσεις των μαθηματικών οι ταξιδιώτες του διαστήματος ήδη ταξίδευαν μέσω του αμετάβλητου απείρου.

Αν ήθελαν μπορούσαν να καταστρέψουν την Γη και να την κάνουν να πετάξει σε κομμάτια αλλά δεν είναι καταστρεπτικοί. Έρχονται με την πρόθεση να μας βοηθήσουν στην παραμονή του μεγάλου κατακλυσμού που έρχεται. Έρχονται για να μας βοηθήσουν. Κάποιοι από αυτούς έχουν παραμείνει κρυφά σε διάφορα μέρη της Γης και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μπουν σε δραστηριότητα.

Για παράδειγμα: Στην Ανταρκτική υπάρχει μια υπόγεια πόλη όπου ζει μια ομάδα από εξωγήινους, ανθρώπους που έχουν έρθει από τον γαλάζιο γαλαξία (γαλαξία Azul), άνθρωποι με γαλάζιο δέρμα. Προφανώς έχουν χτίσει την πόλη κάτω από τους πάγους. Έχουν κάθε είδους ανέσεις, ατομικό φωτισμό κλπ, απολαμβάνουν την ομορφιά, είναι σοφοί από την φύση τους και ένας βασιλιάς πολύ σοφός τους κυβερνά.

Πολύ σύντομα θα έρθουν, όταν η καταστροφή θα πλησιάσει, οι αναφερόμενοι άνθρωποι του γαλάζιου γαλαξία θα περπατήσουν στους δρόμους των πόλεων προσπαθώντας να βοηθήσουν αυτούς που θα παραμείνουν. Πριν η μεγάλη παγκόσμια πυρκαγιά καταβροχθίσει την επιφάνεια της Γης, οι άνθρωποι του γαλάζιου γαλαξία θα είναι παρόντες για να διδάξουν στην ανθρωπότητα τον ευθύ δρόμο (τον κάθετο δρόμο). Εκείνοι που θα τους ακούσουν εκείνες τις μέρες θα σωθούν ολοκληρωτικά.

Ερώτηση: Ένας Γήινος είχε την ευκαιρία να δει έναν εξωγήινο και τον ρώτησε πόσοι πλανήτες υπάρχουν στο Ηλιακό μας σύστημα και ο εξωγήινος απάντησε ότι υπάρχουν 12 πλανήτες. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό είναι αληθινό ή όχι.

Απάντηση: Καλά, στην πραγματικότητα αυτήν την φορά δεν του είπαν τον ακριβή αριθμό των πλανητών γιατί υπάρχουν 13 στο Ηλιακό μας σύστημα. Τους δίνουμε κατά σειρά για να τους καταλάβετε: Γη, Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Ήφαιστος, Περσεφόνη, Κλάριον. Το Ηλιακό μας σύστημα έχει σύνολον 13 κόσμους και ήταν 14 αλλά συνέβη ότι οι κάτοικοι του Κίτρινου πλανήτη ή του πλανήτη 14 αφιερώθηκαν όπως ήδη είπα σε ατομικά πειράματα και κατέστρεψαν ολοκληρωτικά τον κόσμο τους.

Οι αστεροειδείς γυρίζουν τώρα γύρω από τον Ήλιο και είναι τα υπολείμματα αυτού του κατεστραμμένου πλανήτη και αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι της επιστήμης.

Ερώτηση: Κάνατε λόγο για μια πόλη του Άρη που λέγετε Τάνιο. Είναι μια προσωπική εμπειρία που είχατε, δηλαδή την γνωρίσατε με τα μάτια σας;

Απάντηση: Σίγουρα το Τάνιο είναι μια πόλη που υπάρχει, και όταν αναφέρθηκα στο Τάνιο, αυτό οφείλεται σε μια άμεση πληροφορία που έλαβα από έναν άνθρωπο που ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που ταξίδεψαν στον Άρη. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι σήμερα οι μαθητές του Μαρκόνι συνεχίζουν με τις επιστημονικές τους έρευνες στις ζούγκλες του Αμαζονίου.

Βρίσκονταν στα πειράματά τους όταν μια ομάδα από πλανητικά σκάφη που έρχονταν από τον Άρη επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις τους στον Αμαζόνιο. Από τότε που είχαν επαφή με τους κατοίκους του Άρη δεν συνέχισαν να έχουν επαφή με τον μοντέρνο πολιτισμό. Αναντίρρητα έμαθαν με τους Αρειανούς να χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια. Η τελευταία εξερεύνηση που έκαναν ήταν της πόλης του Τάνιο.

Όπως ήμουν σε επαφή με τον επιστήμονα που βρέθηκε στον Άρη και επισκέφτηκε το Τάνιο, δεν το θεωρώ ακατάλληλο να το δηλώσω εδώ μπροστά στο ακροατήριο, έτσι ώστε όλοι εσείς να γνωρίσετε αυτή την λεπτομέρεια. Επίσης υπάρχει κάποιος από τους επιστήμονες του Αμαζονίου που σήμερα βρίσκεται στον Άρη παντρεμένος με μια Αρειανή γυναίκα.

Οι κάτοικοι του Άρη επιθυμούν φιλικές σχέσεις με τους Γήινους, θέλουν μια συμμαχία Άρη-Γης που θα ήταν ωφέλιμη. Αλλά περιμένουν να περάσει το καταστρεπτικό κύμα των κατοίκων της Γης, γιατί επαναλαμβάνω σε αυτές τις στιγμές οι Γήινοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Τα όντα του Άρη γνωρίζουν ότι μετά την καταστροφή, με μια νέα φυλή θα μπορέσουν να εγκαταστήσουν την συμμαχία Άρη-Γης.

Ο Άρης είναι ο γειτονικός μας πλανήτης, έχει έναν μεγάλον πολιτισμό που επιθυμεί καλές σχέσεις με τους Γήινους. Ο κύριος Ταγκέ, κάτοικος του Άρη , που κατεβαίνει πάντα στις ζούγκλες του Αμαζονίου έχει μετατραπεί σε έναν ιππότη αυτής της μεγάλης συμμαχίας. Είναι σίγουρο ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί. Αλλά είναι απαραίτητο πρώτα να διαλέξουν τους κατοίκους της Γης.

Ερώτηση: Οι γαλάζιοι άνθρωποι περιμένουν πότε θα φτάσει η καταστροφή; Γιατί περιμένουν και δεν προσπαθούν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν τους ανθρώπους; Γιατί πάνε να το κάνουν με έναν τρόπο παράλογο; Σκέφτομαι ότι πάνε να αναμιχθούν με τους ανθρώπους και να τους πάρουν έναν έναν. Αφού έχουν τόση δύναμη γιατί δεν το κάνουν με έξυπνο τρόπο. Αφού βοηθούν ένα δύο ή τρία άτομα που συναντούν στον δρόμο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν και περισσότερους; Τι περιμένουν;

Απάντηση: Η ερώτηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Προφανώς είναι η καλύτερη ερώτηση που έχει βγει από αυτό το μεγάλο ακροατήριο. Αυτός που την κάνει φανερώνει αρκετή ευφυΐα και μεγάλη αξία.

Στην πραγματικότητα της αλήθειας αν η γαλάζια φυλή εμφανιζόταν τώρα σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι ή το Λονδίνο είναι σίγουρο ότι δεν θα είχε καλή υποδοχή. Τι τύχη θα περίμενε τους εξωγήινους αν γίνονταν ορατοί και απτοί στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου; Που θα παρέμεναν τα σκάφη τους; Είστε σίγουροι ότι τα πλήθη θα σέβονταν τα σκάφη τους; Είστε σίγουροι ότι τα πλήθη θα σέβονταν τις ζωές των κατοίκων των άλλων πλανητών; Μέχρι τώρα τα γεγονότα έχουν αποδείξει το αντίθετο!

Όταν δυο σκάφη πέταξαν πάνω από τον ουρανό των ΗΠΑ επιθυμούσαν ακριβώς αυτό που είπε ο αναφερόμενος ιππότης: επαφή με την ανθρωπότητα! Αλλά η βορειοαμερικανική κυβέρνηση τους υποδέχθηκε με σφαίρες πολυβόλα και πύραυλους. Αυτό είναι το είδος της υποδοχής που δίνουμε στις ανθρωπότητες των άλλων κόσμων.

Εάν οι Γήινοι μπορούσαν να πιάσουν ζωντανούς τους εξωγήινους θα τους πήγαιναν στα εργαστήρια για να τους μελετήσουν και να μάθουν από τι είναι φτιαγμένοι. Εάν είναι από ζύμη ή από άμυλο. Και εάν τα σκάφη τους μπορούσαν να αιχμαλωτισθούν θα τα εξόπλιζαν με ατομικά όπλα για να καταστρέψουν ανυπεράσπιστες πόλεις και να κυριαρχήσουν με την δύναμη των όπλων σε άλλες πλανητικές ανθρωπότητες.

Δεν είμαστε ακριβώς ήμερα πρόβατα. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που λένε: «Καλά για να πετάξουν αυτοί οι κάτοικοι των άλλων κόσμων, αυτοί οι εξωγήινοι, αξίζει τον κόπο να τους κατεβάσουμε με πυροβολισμούς για να βγούμε μια και καλή από την αμφιβολία».

Οι εξωγήινοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή θα ήταν η τύχη που τους περιμένει και ότι οι Γήινοι θα τους δολοφονούσαν! Στην Γη έχουν σταλεί προφήτες και τους έχουν δολοφονήσει. Τους έστειλαν στους αρχαίους καιρούς πολλούς Αβατάρες και κάποιους δηλητηρίασαν, άλλους μαχαίρωσαν, άλλους εξόρισαν, άλλους απαγχόνισαν. Τον ίδιο το Βούδα τον δηλητηρίασαν. Τους έστειλαν και άλλους σοφούς και επίσης τελείωσαν και με αυτούς. Τελευταίο τους έστειλαν τον ραβί, τον Θεϊκό ραβί της Γαλιλαίας και αυτόν επίσης τον σταύρωσαν. Έτσι είναι οι Γήινοι.

Η ειρήνη ας είναι μαζί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη