Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Μαΐου 2012

Ο Τέλειος Γάμος – γ μέρος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17 Όνειρα και Οράματα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18 ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΟΡΑΣΗ

Συνείδηση. Υπερσυνείδηση. Η μνήμη. Ειδική τροφή για να αναπτύξουμε την δύναμη της μνήμης. Εσωτερικές εμπειρίες. Διόραση και ψευτο-διόραση. Αντικειμενική διόραση. Διευκρίνιση. Η πραγματικότητα. Συνείδηση, υποσυνείδηση και υπερσυνείδηση. Οι έξι βασικές διαστάσεις

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 Η Μύηση

Ο φύλακας του κατωφλιού. Ο δεύτερος φύλακας. Ο τρίτος φύλακας. Το σαλόνι της φωτιάς. Δοκιμασίες φωτιάς, αέρα, νερού και γης. Δοκιμασία της φωτιάς. Δοκιμασία του αέρα. Δοκιμασία του νερού. Δοκιμασία της γης. Μυήσεις των μικρότερων μυστήριων. Μυήσεις των μεγαλύτερων μυστηρίων. Πρώτην μύηση των μεγαλύτερων μυστηρίων. Δεύτερη μύηση των μεγαλύτερων μυστηρίων. Τρίτη μύηση των μεγαλύτερων μυστηρίων. Τέταρτη μύηση των μεγαλύτερων μυστηρίων. Πέμπτη μύηση των μεγαλύτερων μυστηρίων. Ο τέλειος γάμος. Τροφές του φιδιού. Το εργαστήριο του τρίτου λόγου. Ο Τσακ Μόολ. Φιδικοί πολιτισμοί. Ο εξωτερικός κύκλος και ο εσωτερικός κύκλος. Τα τσάκρας και τα πλέγματα. Διευκρινίσεις. Το πρόβλημα του εσωτερικού φωτισμού. Περίληψη των πέντε μεγάλων μυήσεων. Τα οχήματα της φωτιάς. Υπομονή και επιμονή. Συνειδητή πίστη. Θρησκείες και σχολές. Η συμπόνοια. Η ψυχική ανάπτυξη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20 Ανάσταση και Μετενσάρκωση

Ανάσταση και μετενσάρκωση. Μετενσάρκωση. Επιστροφή της προσωπικότητας. Χρόνος ζωής Υποτροπή. Το ζήτημα της προσωπικότητας. Ζωικές υπανθρώπινες επιστροφές. Πλεονεκτήματα της ανάστασης. Απώλεια της ψυχής. Αγάπη και θάνατος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21 Η Ένατη Σφαίρα

Οι βάζοντες φόβους. Άνοδος και κάθοδος της Κουνταλίνη. Ο σεξουαλικός σπασμός. Οδηγίες. Επέκταση

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22 Σεξουαλική Γιόγκα

Ενδοκρινολογία. Δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες. Ψυχολογία και ενδοκρινολογία. Το παρασέξ. Ανοδική και καθοδική εξέλιξη. Ασκήσεις γιόγκα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23 Το Ιπτάμενο Φίδι

Το πουλί φίδι. Το κηρύκειο του Ερμή. Τα πύρινα φτερά. Φαραών. Το ιπτάμενο φίδι. Κατάσταση Χίνας. Φίδια που πετάνε. Οι διπλοί. Το καρδιακό. Πρακτική. Ο ναός του πουλιού φιδιού. Άλλος τύπος από βάζοντες φόβο

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24 Η Μυστική Αίγυπτος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΒΔΟΜΟ

Όνειρα και Οράματα

Οι Γνωστικοί μαθητές πρέπει να μάθουν να διαφοροποιούν μεταξύ αυτού που είναι τα όνειρα και αυτού που είναι τα οράματα. Το να ονειρεύεται κανείς είναι ένα πράγμα και το να έχει οράματα είναι άλλο. Κανένας Γνωστικός πραγματικά ξύπνιος δεν μπορεί να ονειρεύεται. Μόνο εκείνοι που έχουν την συνείδηση κοιμισμένη ζουν ονειρευόμενοι. Ο χειρότερος τύπος ονειροπόλου είναι ο σεξουαλικός ονειροπόλος. Εκείνοι που ζουν ονειρευόμενοι σαρκικά πάθη, ξοδεύουν ανόητα την δημιουργική ενέργεια στην ικανοποίηση των φανταστικών τους απολαύσεων. Γενικά αυτά τα άτομα δεν προοδεύουν στα εμπόρια τους. Αποτυγχάνουν σε όλα τα πράγματα. Πέφτουν στην αθλιότητα.

Όταν ατενίζουμε μια πορνογραφική εικόνα, αυτή πληγώνει τις αισθήσεις και μετά περνάει στον νου. Το ψυχολογικό Εγώ επεμβαίνει σε αυτά τα πράγματα κλέβοντας την ερωτική εικόνα, για να την αναπαράγει στο διανοητικό επίπεδο. Στον κόσμο του νου αυτή η εικόνα μετατρέπεται σε ένα ζωντανό ομοίωμα. Στην διάρκεια του ύπνου πορνεύεται ο ονειροπόλος με αυτό το ζωντανό ομοίωμα, το οποίο σαν ερωτικό δαιμόνιο τον βάζει σε πειρασμούς για την ικανοποίηση της λαγνείας. Το αποτέλεσμα είναι οι ονειρώξεις με όλες τους τις τρομακτικές συνέπειες. Κανένας πραγματικός ευσεβής του μονοπατιού δεν πρέπει να επισκεφτεί τα σαλόνια του κινηματογράφου, γιατί αυτά είναι άντρα της μαύρης μαγείας. Οι ερωτικές εικόνες της οθόνης δημιουργούν νοητικά ομοιώματα και ερωτικά όνειρα. Επιπλέον, τα σαλόνια του κινηματογράφου είναι γεμάτα από διαβολικά στοιχειώδη, δημιουργημένα από τον ανθρώπινο νου. Αυτά τα κάκιστα στοιχειώδη βλάπτουν τον νου των θεατών.

Ο υποσυνείδητος νους δημιουργεί φανταστικά όνειρα στην χώρα των ονείρων. Η ποιότητα των ονείρων εξαρτάται από τις πεποιθήσεις του ονειροπόλου. Όταν πιστεύει κανείς ότι εμείς είμαστε καλοί, μας ονειρεύεται βλέποντάς μας σαν αγγέλους. Όταν κάποιος πιστεύει ότι είμαστε κακοί, μας ονειρεύεται βλέποντάς μας σαν διαβόλους.

Έρχονται στην μνήμη μας πολλά πράγματα την ώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές. Στο παρελθόν όταν εμείς, οι αδελφοί, δουλέψαμε σε μερικές χώρες, μπορέσαμε να παρατηρήσουμε ότι εφόσον οι Γνωστικοί μαθητές πίστευαν σε μας, στα όνειρα τους μας έβλεπαν σαν αγγέλους. Αρκούσε να σταματήσουν να πιστεύουν σε μας για να μας ονειρεύονται μετά σαν δαιμόνια. Εκείνοι που σήμερα ορκίζονταν μπροστά στον βωμό να μας ακολουθούν και να μας υπακούουν, μας θαύμαζαν με μεγάλο ενθουσιασμό και στα όνειρα τους μας έβλεπαν σαν αγγέλους. Πολλές φορές αρκούσε να διαβάσουν αυτοί οι μαθητές οποιοδήποτε βιβλίο ή να ακούσουν οποιαδήποτε διάλεξη για να προσχωρήσουν σε μια καινούργια σχολή. Τότε όταν σταμάτησαν να πιστεύουν σε μας, όταν άλλαξαν τις ιδέες και γνώμες τους, μας ονειρεύτηκαν βλέποντας μας μετατρεμμένους σε διαβόλους. Ποια ήταν η διόραση αυτών των ανθρώπων; Σε. τι κατέληξαν τα διορατικά όνειρα τους; Τι είδους διόραση είναι αυτή, που σήμερα μας βλέπει σαν θεούς και αύριο βεβαιώνει ότι είμαστε διάβολοι; Που είναι η διόραση αυτών των ονειροπόλων; Γιατί αντιφάσκουν αυτοί οι άνθρωποι; Γιατί σήμερα ορκίζονται ότι είμαστε θεοί και αύριο ότι είμαστε διάβολοι; Τι είναι αυτό;

Το υποσυνείδητο είναι μια πραγματική οθόνη στην οποία πολλές εσωτερικές ταινίες προβάλλονται. Το σημερινό υποσυνείδητο δρα μερικές φορές σαν κάμεραμαν, άλλες σαν σκηνοθέτης και άλλες φορές σαν ένας πραγματικός χειριστής που προβάλλει τις εσωτερικές ταινίες στο θαυμάσιο θέατρο των εσωτερικών κόσμων. Μερικές φορές το προβάλλον υποσυνείδητο προβάλλει στην οθόνη των εσωτερικών κόσμων ψεύτικα όνειρα. Αυτά βασίζονται στις λανθασμένες πεποιθήσεις του ονειροπόλου. Άλλες φορές το προβάλλον υποσυνείδητο, οδηγούμενο σοφά από την μεγαλειότητα του Εσώτερου, προβάλλει στους εσωτερικούς κόσμους μυητικά δράματα, μελλοντικά συμβάντα, συμβολικές εκπαιδεύσεις κλπ. Αυτό το είδος εσωτερικών ταινιών δεν είναι πια απλά όνειρα. Σε αυτήν την περίπτωση ο ονειροπόλος έχει ξυπνήσει και δεν ονειρεύεται. Ξέρει ότι βρίσκεται σε αστρικό σώμα. Βρίσκεται τελείως ξύπνιος στους εσωτερικούς κόσμους. Ξέρει ότι ταξιδεύει έξω από το φυσικό σώμα και μπορεί να επιστρέψει στο φυσικό του σώμα θεληματικά. Όλα όσα βλέπει η ξύπνια συνείδηση είναι πραγματικά οράματα και όχι απλά όνειρα. Είναι αναγκαίο να διακρίνουμε λοιπόν, να κάνουμε πλήρη διαφοροποίηση μεταξύ πραγματικών οραμάτων και ονείρων. Μόνο τα πραγματικά οράματα είναι άξια για μελέτη και ανάλυση. Οι Δάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας ζουν στους Ανώτερους Κόσμους πλήρως ξύπνιοι. Αυτοί είναι οι πολίτες του Σύμπαντος. Αυτοί δεν μπορούν να ονειρεύονται, είναι ξύπνιοι.

Ειλικρινά, εμείς δεν μπορούμε να παραδεχθούμε διορατικούς που δεν έχουν αφυπνίσει την συνείδηση. Εμείς δεν μπορούμε να παραδεχθούμε διορατικούς που δεν έχουν δημιουργήσει το ηλιακό αστρικό, τον ηλιακό νου και την ηλιακή θέληση. Οι διορατικοί που δεν έχουν αφυπνίσει συνείδηση και ούτε κατέχουν τα ηλιακά τους οχήματα, βλέπουν στους εσωτερικούς κόσμους μόνο τις δικές τους πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Τελικά δεν χρησιμεύουν.

Μόνο εκείνοι οι αφυπνισμένοι διορατικοί, μόνο εκείνοι οι διορατικοί που ήδη κατέχουν τα ηλιακά τους οχήματα, είναι άξιοι πραγματικής εμπιστοσύνης. Αυτοί δεν είναι ονειροπόλοι. Αυτοί δεν σφάλλουν. Αυτοί είναι πραγματικοί φωτισμένοι. Τέτοιου είδους άνθρωποι είναι εκ των πραγμάτων, πραγματικοί Δάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας. Τα οράματα τέτοιου είδους ύψιστων ανθρώπων δεν είναι απλά όνειρα. Αυτοί είναι οι Δάσκαλοι της τελειότητας. Αυτού του είδους Δάσκαλοι δεν μπορούν να ονειρεύονται πια. Αυτού του είδους Δάσκαλοι μπορούν να ερευνούν στις μνήμες της φύσης και να διαβάζουν στα σφραγισμένα αρχεία της δημιουργίας όλη την ιστορία της γης και των φυλών της.

Όλοι εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου, πρέπει να ζουν επάγρυπνοι και επιφυλακτικοί όπως ο φρουρός σε εποχή πολέμου. Στην διάρκεια των ωρών του ύπνου, οι Δάσκαλοι δοκιμάζουν τους μαθητές τους. Οι σκοτεινοί μας κάνουν επίθεση στην διάρκεια του ύπνου, όταν δουλεύουμε έντονα στο Μεγάλο Έργο. Στην διάρκεια του ύπνου, στους εσωτερικούς κόσμους, πρέπει να περάσουμε από πολλές δοκιμασίες. Οι Δάσκαλοι αφυπνίζουν την συνείδηση του μαθητή όταν πρόκειται να τον δοκιμάσαουν σε κάτι.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΓΔΟΟ

Συνείδηση, Υποσυνείδηση, Υπερσυνείδηση, Διόραση

Κάθε Γνωστικός μαθητής πρέπει να αναγκάζει τον υποσυνείδητο νου να δουλεύει. Στον υποσυνείδητο νου κατοικούν οι αναμνήσεις όλων των εσωτερικών εμπειριών. Όταν μπαίνουμε στην μεταβατική κατάσταση που υπάρχει μεταξύ επαγρύπνησης και ύπνου, πρέπει να δίνουμε διαταγές στο υποσυνείδητο για να το εξαναγκάζουμε να δουλεύει. Διατάζουμε το υποσυνείδητο ως εξής:

«Υποσυνείδητο υπάκουσέ με. Υποσυνείδητο πληροφόρησε με για όλες εκείνες τις εσωτερικές εμπειρίες από τις οποίες θα περάσω ενώ το φυσικό μου σώμα θα κοιμάται».

Οι Γνωστικοί μαθητές πρέπει να επαναλαμβάνουν αυτές τις διαταγές σε εκείνες τις στιγμές που ξυπνούν από τον κανονικό ύπνο. Να διατάζετε τον υποσυνείδητο νου ως εξής: «Υποσυνείδητο υπάκουσε με. Υποσυνείδητο πληροφόρησε με πάνω στις εσωτερικές εμπειρίες μου. Πρόβαλλε στην λίμνη της φαντασίας μου τις αναμνήσεις όλου αυτού που είδα και άκουσα κατά την διάρκεια του ύπνου, όταν ήμουν έξω από το φυσικό μου σώμα».

Πρέπει να δίνουμε επιβλητικές διαταγές για να το εξαναγκάζουμε να δουλεύει. Όργανο που δεν δουλεύει, ατροφεί. Πρέπει να χρησιμοποιούμε τον υποσυνείδητο νου. Πρέπει να τον εξαναγκάζουμε να δουλεύει. Όταν δεν χρησιμοποιούμε το υποσυνείδητο, ατροφεί η μνήμη και βλάπτεται η θαυμάσια δύναμη της δημιουργικής φαντασίας. Το υποσυνείδητο βρίσκεται συσχετισμένο με την παρεγκεφαλίδα και το μεγάλο συμπαθητικό νευρικό σύστημα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Εκείνο που ονομάζουμε συνήθη συνείδηση της επαγρύπνησης, κοιμάται βαθιά. Η συνήθης συνείδηση της επαγρύπνησης σχετίζεται με τις πέντε αισθήσεις και με τον εγκέφαλο. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν αφυπνισμένη την συνείδηση και αυτό είναι απολύτως ψεύτικο. Οι άνθρωποι ζουν καθημερινά στον πιο βαθύ ύπνο.

ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΛΗΣΗ

Η υπερσυνείδηση είναι μια ιδιότητα, του Ίντιμο (το πνεύμα). Η ικανότητα της υπερσυνείδησης είναι η διαίσθηση.

Γίνεται αναγκαίο να αναγκάσουμε την υπερσυνείδηση να δουλεύει για να γίνεται δυνατή η διαίσθηση. Ας θυμηθούμε ότι όργανο που δεν χρησιμοποιείται ατροφεί. Οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν με την υπερσυνείδηση έχουν ατροφική την διαίσθηση. Η πολυόραση είναι διαισθητική διόραση. Είναι θεϊκή παντογνωσία. Αυτό το μάτι βρίσκεται στον αδένα της επίφυσης.

Εκεί βρίσκεται ο λωτός των χιλίων πετάλων. Εκεί βρίσκεται η υπερσυνείδηση. Ο αδένας της επίφυσης βρίσκεται τοποθετημένος στο ανώτερο μέρος του εγκέφαλου. Όποιος θέλει να αναπτύξει την υπερσυνείδηση πρέπει να ασκεί τον εσωτερικό διαλογισμό. Συγκεντρωθείτε στην θεϊκή Μητέρα που βρίσκεται στα βάθη του δικού σας Είναι. Να διαλογιστείτε σε αυτήν. Αποκοιμηθείτε παρακαλώντας την να σας δραστηριοποιεί την υπερσυνείδηση. Διαλογιστείτε καθημερινά. Ο διαλογισμός είναι το καθημερινό ψωμί του σοφού. Με τον διαλογισμό θα αναπτύξετε την υπερσυνείδηση.

ΜΝΗΜΗ

Χρειάζεστε μνήμη για να θυμηθείτε τις εσωτερικές εμπειρίες. Μη χύνετε το σπέρμα. Να ξέρετε ότι στο σπέρμα υπάρχουν εκατομμύρια μικροσκοπικών κυπάρων του εγκέφαλου. Εσύ δεν πρέπει να χάνεις αυτά τα κύπαρα.

ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Φτιάχνετε το δικό σας πρωινό από ξινά φρούτα και αμύγδαλα τριμμένα, με μέλι μελισσών. Έτσι προμηθεύετε στον εγκέφαλο τα αναγκαία άτομα για την μνήμη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ενώ το φυσικό σώμα κοιμάται, το Εγώ ζει στους εσωτερικούς κόσμους και μεταφέρεται σε διάφορα μέρη. Στους εσωτερικούς κόσμους δοκιμαζόμαστε πολλές φορές. Στους εσωτερικούς ναούς λαμβάνουμε την μύηση. Γίνεται αναγκαίο να θυμηθούμε αυτό που κάνουμε έξω από το φυσικό σώμα. Με τις οδηγίες που δίνουμε σε αυτό το βιβλίο, όλα τα ανθρώπινα όντα θα μπορέσουν να αφυπνίσουν την συνείδηση και να θυμηθούν τις εσωτερικές εμπειρίες τους. Είναι οδυνηρό να ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί μυημένοι που δουλεύουν στους μεγάλους ναούς της Λευκής Αδελφότητας ενώ το φυσικό σώμα τους κοιμάται και όμως αυτοί δεν θυμούνται τίποτα επειδή η μνήμη τους είναι ατροφική.

Εδώ έχετε τις ασκήσεις για την ανάπτυξη της μνήμης. Ασκηθείτε εντατικά. Να αναγκάζεται το υποσυνείδητο να δουλεύει. Αφυπνίστε την συνείδηση, δραστηριοποιήστε την υπερσυνείδηση.

ΔΙΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΟΡΑΣΗ

Υπάρχουν η διόραση και η ψευτοδιόραση. Ο Γνωστικός μαθητής πρέπει να κάνει μια σαφή διαφοροποίηση αυτών των δύο μορφών της υπερευαίσθητης αντίληψης.

Η διόραση βασίζεται στην αντικειμενικότητα. Η ψευτοδιόραση βασίζεται στην υποκειμενικότητα. Να καταλαβαίνετε σαν αντικειμενικότητα την πνευματική πραγματικότητα, τον πνευματικό κόσμο. Να εννοείτε σαν υποκειμενικότητα τον φυσικό κόσμο, τον κόσμο της ψευδαίσθησης, εκείνον που δεν έχει πραγματικότητα. Υπάρχει επίσης η μεσαία περιοχή, ο αστρικός κόσμος, ο οποίος μπορεί να είναι αντικειμενικός ή υποκειμενικός σύμφωνα με τον βαθμό πνευματικής ανάπτυξης του καθένα.

Ας ονομάσουμε ψευτοδιόραση την φαντασιώδη αντίληψη, την μηχανική φαντασία, τις φυσικές παραισθήσεις, τις παραισθήσεις που προκαλούνται τεχνητά, τα παράλογα όνειρα, τα αστρικά οράματα που δεν συμπίπτουν με τα συγκεκριμένα γεγονότα, το διάβασμα των προσωπικών σκέψεων που προβάλλονται ασυνείδητα στο αστρικό φως, την ασυνείδητη δημιουργία αστρικών οραμάτων που ερμηνεύονται μετά σαν αυθεντικές πραγματικότητες κλπ, κλπ.

Μπαίνει επίσης στο πεδίο της ψευτοδιόρασης ο υποκειμενικός μυστικισμός, ο ψεύτικος μυστικισμός, οι ψευτομυστικιστικές καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το έντονο και σαφές συναίσθημα, αλλά πλησιάζουν περισσότερο στην υστερία και στην ψευτομαγεία, με άλλα λόγια, ψεύτικες θρησκευτικές προβολές που προβάλλονται ασυνείδητα στο αστρικό φως και γενικά όλο εκείνο που στην ορθόδοξη λογοτεχνία λαμβάνει το όνομα της «ομορφιάς» (αποπλάνηση).

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΟΡΑΣΗ

Τέσσερα είναι τα νοητικά στάδια που οδηγούν τον νεοφώτιστο μέχρι τις άρρητες κορυφές της αντικειμενικής διόρασης. Πρώτο, βαθύς ύπνος. Δεύτερο, να κοιμάται κανείς με όνειρα. Τρίτο, στάδιο επαγρύπνησης. Τέταρτο, Τουρίγια ή στάδιο της τέλειας φώτισης.

Πραγματικά μόνο ο Τουρίγια είναι ο πραγματικός διορατικός. Είναι αδύνατο να φτάσουμε σε αυτά τα ύψη χωρίς να έχουμε γεννηθεί στον αιτιατό κόσμο.

Όποιος ποθεί να φτάσει στο στάδιο του Τουρίγια, πρέπει να μελετάει βαθιά τις μισο-συνειδητές και ασυνείδητες ψυχικές διαδικασίες, που αποτελούν εκ των πραγμάτων την καταγωγή πολλών μορφών αυταπάτες, αυθυποβολής και ύπνωσης.

Ο Γνωστικός πρέπει να φτάσει πρώτα στην επιδεξιότητα να σταματάει την διαδρομή των σκέψεων του, στην ικανότητα του να μην σκέφτεται. Μόνο εκείνος που καταφέρνει αυτήν την ικανότητα μπορεί πραγματικά να ακούει την φωνή της σιωπής. Όταν ο Γνωστικός μαθητής φτάσει σε αυτήν την ικανότητα του να μην σκέφτεται, τότε πρέπει να μάθει να συγκεντρώνει την σκέψη σε ένα μόνο πράγμα. Το τρίτο βήμα είναι ο σωστός διαλογισμός. Αυτός ελκύει στον νου τις πρώτες αστραπές της νέας συνείδησης. Το τέταρτο βήμα είναι η ενατένιση, έκσταση ή Σαμάδι. Αυτή είναι η κατάσταση Τουρίγια (τέλεια διάβαση).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Στην Γνωστική Κίνηση δεν έχουμε ακόμα κανέναν Τουρίγια. Κάνουμε αυτήν την διευκρίνιση. Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι με κάποια πολύ σπάνια εξαίρεση, υπάρχουν μόνο ψευτοδιορατικοί και υποκειμενικοί μυστικιστές.

Πραγματικά όλες οι μυστικιστικές Σχολές και όλες οι πνευματικές Κινήσεις είναι γεμάτες από εξαπατημένους ψευτοδιορατικούς, που προκαλούν περισσότερες βλάβες παρά οφέλη. Αυτοί είναι εκείνοι που αυτοτιτλοφορούνται δάσκαλοι. Μεταξύ τους αφθονούν οι περίφημες μετενσαρκώσεις. Οι Ιωάννηδες οι βαπτιστές από τους οποίους ξέρουμε παραπάνω από μια δωδεκάδα, οι Μαρίες οι Μαγδαληνές κλπ, κλπ. Αυτού του είδους οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η μύηση είναι σαν να φυσάς και να κάνεις μπουκάλια και βασισμένοι στην υποτιθέμενη διδασκαλική κυριότητά τους και στα παράλογα οράματά τους, τα δημιουργημένα από την νοσηρή νοοτροπία τους, προφητεύουν και αφορίζουν τους άλλους σύμφωνα με το πείσμα τους, όπως θέλουν, συκοφαντώντας τους ανθρώπους και χαρακτηρίζοντας τους σαν μαύρους μάγους ή βεβαιώνοντας ότι μερικά άτομα είναι πεσμένα κλπ, κλπ.

Η Γνωστική Κίνηση πρέπει να καθαρίζεται από αυτήν την κακή και βλαβερή επιδημία και γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε αρχίσει με την αποβολή της κυρίας Χ.

Δεν είμαστε διαθέσιμοι να συνεχίσουμε ανεχόμενοι αυτήν την ανθυγιεινή νοσηρότητα όλων αυτών των εξαπατημένων ψευτοδιορατικών και όλων αυτών των υποκειμενικών μυστικιστών. Εμείς επεκτείνουμε την πνευματική και διανοητική μόρφωση, την αξιοπρέπεια, τον ιπποτισμό, την λογική ανάλυση, τον αντιληπτικό συνθετισμό, την ακαδημαϊκή μόρφωση, τα ανώτερα μαθηματικά, την φιλοσοφία, την επιστήμη, την τέχνη, την θρησκεία κλπ, κλπ. Με κανέναν τρόπο δεν είμαστε διαθέσιμοι να συνεχίσουμε αποδεχόμενοι το κουτσομπολιό των φαντασιόπληκτων, ούτε τις τρέλες των ονειροπόλων. Πραγματικά, ο υποκειμενικός διορατικός μεταφέρει την ονειρική συνείδηση του στην κατάσταση επαγρύπνησης, για να δει στους άλλους τα προβαλλόμενα όνειρα του. Αυτά τα τελευταία αλλάζουν σύμφωνα με την ψυχική κατάσταση του ονειροπόλου. Στο παρελθόν μπορέσαμε να εξακριβώσουμε ότι όταν ένας ψευτοδιορατικός συμφωνούσε με όλες τις δικές μας ιδέες και αντιλήψεις, μας έβλεπε σαν αγγέλους ή θεούς και τότε μας επαινούσε και μέχρι που μας λάτρευε. Ωστόσο, όταν άλλαζε την ιδέα, όταν ο ψευτοδιορατικός ενθουσιαζόταν με κάποια νέα σχολή, όταν διάβαζε κάποιο βιβλίο που του φαινόταν θαυμάσιο, όταν άκουγε κάποιον ομιλητή που ερχόταν στην πόλη, όταν αποφάσιζε να αλλάξει οργάνωση, σχολή, τότε μας κατηγορούσε σαν μαύρους μάγους, μας έβλεπε σαν δαιμόνια κλπ. Με αυτό αποδεικνύουμε ότι αυτοί οι ψευτοδιορατικοί είναι μοναδικά ονειροπόλοι που βλέπουν τα δικά τους όνειρα προβαλλόμενα στο αστρικό φως.

Εκείνοι που πραγματικά θέλουν να φτάσουν στις άφατες κορυφές της πραγματικής και γνήσιας διόρασης, πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ από τον κίνδυνο της αυταπάτης και να υποτάσσονται στην αυθεντική εσωτερική πειθαρχία.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο πραγματικός και αυθεντικός διορατικός, εκείνος που έχει φτάσει την υπερσυνείδηση, ποτέ δεν υπερηφανεύεται σαν διορατικός, ποτέ δεν το λέει, όταν συμβουλεύει το κάνει χωρίς να καταλαβαίνουν οι άλλοι ότι στηρίζεται στην διόρασή του.

Όλα τα γνωστικά αγιαστήρια πρέπει να προσέχουν από τα άτομα πού επαινούν τον εαυτό τους και αυτοτιτλοφορούνται διορατικοί.

Όλα τα γνωστικά αγιαστήρια πρέπει να αναπτύσσουν στο μέγιστο την επαγρύπνηση για να προστατεύονται από τους θεαματικούς ψευτοδιορατικούς, που πότε-πότε εμφανίζονται στο σκηνικό για να συκοφαντούν και να υποτιμούν τους άλλους, βεβαιώνοντας ότι ο τάδε είναι μαγγανευτής και ο δείνα είναι μαύρος μάγος και ότι ο άλλος έπεσε κλπ. Είναι επείγον να καταλάβουμε ότι κανένας αυθεντικός Τουρίγια δεν έχει υπερηφάνεια. Πραγματικά, όλοι εκείνοι που λένε εγώ είμαι η μετενσάρκωση της Μαρίας Μαγδαληνής, του Ιωάννη τον Βαπτιστή, τον Ναπολέοντα, κλπ είναι βλάκες υπερήφανοι, εξαπατημένοι ψευτοδιορατικοί, αμαθείς ανόητοι.

Εμείς δεν είμαστε παρά άθλια μόρια σκόνης, άσχημα σκουλήκια της λάσπης μπροστά στην τρομερή και ένδοξη, μεγαλειότητα του Πατέρα. Αυτό που τώρα λέω δεν είναι θέμα αλληγορικό, ούτε συμβολικό, τώρα μιλάω κατά γράμμα, ωμά, μια φοβερή πραγματικότητα.

Πραγματικά, είναι το Εγώ αυτό που λέει, εγώ είμαι ο δάσκαλος τάδε, η μετενσάρκωση, του τάδε προφήτη κλπ, κλπ, κλπ.

Πραγματικά, το ζωικό Εγώ είναι ο Σατανάς. Είναι το Εγώ, το Εγώ διάβολος, που αισθάνεται δάσκαλος, μαχάτμα, ιεροφάντης, προφήτης κλπ, κλπ.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Συνείδηση, υποσυνείδηση, υπερσυνείδηση συντίθενται σε ένα μόνο πράγμα: Ανθρώπινη Συνείδηση. Είναι αναγκαίο να αφυπνίσουμε την συνείδηση. Όποιος αφυπνίσει την συνείδηση γίνεται υπερσυνειδητός, φτάνει στα υψη της υπέρ συνείδησης, μετατρέπεται σε έναν πραγματικό διορατικό φωτισμένο, σε έναν Τουρίγια. Είναι επείγον να μετατρέψουμε το υποσυνείδητο σε συνείδηση και να αφυπνίσουμε τελείως την συνείδηση.

Είναι αναγκαίο η ολότητα της συνείδησης να αφυπνίζεται απόλυτα. Μόνο εκείνος που έχει την ολότητα της συνείδησης του αφυπνισμένη είναι ένας πραγματικός διορατικός, ένας φωτισμένος, ένας Τουρίγια.

Οι ονομαζόμενες παρασυνείδηση, ασυνειδησία, υποσυνείδηση κλπ είναι μοναδικά διαφορετικές μορφές ή μέρη της κοιμισμένης συνείδησης. Επείγει να αφυπνίσει την συνείδηση κανείς για να είναι ένας φωτισμένος, ένας διορατικός, ένας υπερσυνειδητός.

ΟΙ ΕΞΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πιο μακριά από τις τρεις γνωστές διαστάσεις, όπως το μήκος, το πλάτος και το ύψος, υπάρχει η τέταρτη διάσταση. Αυτή είναι ο χρόνος. Και πιο μακριά από τον χρόνο έχουμε την πέμπτη διάσταση. Αυτή είναι η αιωνιότητα. Όμως βεβαιώνουμε ότι, πιο μακριά από την αιωνιότητα, υπάρχει μια έκτη διάσταση που βρίσκεται πιο μακριά από την αιωνιότητα και τον χρόνο. Σε αυτήν την έκτη βασική διάσταση αρχίζει η ολοκληρωτική απελευθέρωση. Μόνο εκείνος που ξυπνάει σε όλες τις έξι βασικές διαστάσεις του διαστήματος είναι ένας πραγματικός διορατικός, ένας Τουρίγια, ένας γνήσιος φωτισμένος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΝΑΤΟ

Η ΜΥΗΣΗ

Η μύηση είναι η ίδια σου η ζωή. Αν θέλεις την μύηση γράψε την σε μια ράβδο. Όποιος έχει κατανόηση, ας κατανοεί, γιατί εδώ υπάρχει σοφία. Η μύηση δεν αγοράζεται ούτε πουλιέται. Να φύγουμε από εκείνες τις σχολές που δίνουν μυήσεις μέσω αλληλογραφίας. Να φύγουμε από όλους εκείνους που πουλούν μυήσεις.

Η μύηση είναι κάτι πολύ οικείο της ψυχής. Το Εγώ δεν λαμβάνει μυήσεις. Εκείνοι που λένε «εγώ έχω τόσες μυήσεις», «εγώ έχω τόσους και τόσους βαθμούς», είναι ψεύτες και απατεώνες, γιατί το Εγώ δεν λαμβάνει μυήσεις ούτε βαθμούς.

Υπάρχουν εννέα μυήσεις Μικρότερων Μυστηρίων και πέντε σπουδαίες μυήσεις Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Είναι ο Εσώτερος εκείνος που λαμβάνει τις μυήσεις. Αυτό είναι πάρα πολύ οικείο. Αυτό δεν λέγεται, δεν πρέπει να το διηγηθούμε σε κανέναν.

Όλες οι μυήσεις και βαθμοί που απονέμουν πολλές σχολές του φυσικού κόσμου, πραγματικά δεν έχουν καμία αξία στους Ανώτερους Κόσμους. Οι Δάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας αναγνωρίζουν σαν πραγματικές, μόνο τις γνήσιες μυήσεις της ψυχής. Αυτό είναι τελείως εσωτερικό.

Ο μαθητής μπορεί να ανεβαίνει τις οχτώ αψίδες, να διασχίζει όλες τις εννέα μυήσεις των Μικρότερων Μυστηρίων, χωρίς να έχει δουλέψει με το Αρκάνο A.Z.F. (την σεξουαλική μαγεία). Όμως είναι αδύνατον να μπει στα Μεγαλύτερα Μυστήρια χωρίς την σεξουαλική μαγεία. (αυτή είναι το Αρκάνο Α.Ζ.F. ).

Στην Αίγυπτο όλοι εκείνοι που έφταναν στην Ένατη Σφαίρα, αναπόφευκτα λάμβαναν από στόμα σε στόμα το τρομερό μυστικό του μεγάλου Αρκάνο. (Το πιο δυνατό Αρκάνο. Το Αρκάνο A.Z.F.).

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΦΛΙΟΥ

Η πρώτη δοκιμασία που πρέπει να ανυμετωπίσει ο υποψήφιος, είναι η Δοκιμασία του Φύλακα του Κατωφλιού. Αυτός είναι η αντανάκλαση του Εγώ, το οικείο βάθος του Εγώ. Πολλοί είναι εκείνοι που αποτυγχάνουν σε αυτήν την τρομερή δοκιμασία.

Ο υποψήφιος πρέπει να επικαλεστεί στους εσωτερικούς κόσμους τον φύλακα τον Κατωφλιού. Μια τρομαχτική ηλεκτρική λαίλαπα προηγείται της φοβερής εμφάνισης.

Η νύμφη του Κατωφλιού είναι οπλισμένη με μια φοβερή υπνωτιστική δύναμη. Πραγματικά, αυτό το τέρας έχει όλη την ασχήμια των δικών μας αμαρτιών. Είναι ο ζωντανός καθρέφτης των δικών μας κακιών. Η μάχη είναι τρομαχτική, μέτωπο με μέτωπο, σώμα με σώμα. Αν νικάει ο φύλακας τον υποψήφιο, αυτός μένει σκλαβωμένος από το φοβερό τέρας. Αν ο υποψήφιος νικάει, το τέρας του κατωφλιού φεύγει τρομαγμένο. Τότε, ένας μεταλλικός ήχος κάνει να τρέμει το Σύμπαν και ο υποψήφιος γίνεται δεκτός στο σαλόνι των παιδιών. Αυτό μας θυμίζει εκείνη την φράση του Ιεροφάντη Ιησού, του Χριστού: «Όταν θα είσαστε σαν παιδιά, θα μπορείτε να μπείτε στο Βασίλειο των Ουρανών».

Στο σαλόνι των παιδιών ο υποψήφιος λαμβάνει θερμή υποδοχή από τους Άγιους Δασκάλους. Η χαρά είναι άπειρη γιατί ένα άλλο ανθρώπινο ον έχει μπει στο μονοπάτι της μύησης. Όλο το Κολλέγιο των Μυημένων (Παιδιά) συγχαίρει τον υποψήφιο. Ο υποψήφιος έχει νικήσει τον Πρώτον φύλακα. Αυτή η δοκιμασία πραγματοποιείται στον αστρικό κόσμο.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

Ο Φύλακας του Κατωφλίου έχει μια δεύτερη όψη. Την Νοητική όψη. Πρέπει να ξέρουμε ότι ο νους του ανθρώπου ακόμα δεν είναι ανθρώπινος. Βρίσκεται στο ζωικό στάδιο.

Ο καθένας έχει στο νοητικό επίπεδο την φυσιογνωμία που του αντιστοιχεί σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Ο πονηρός είναι εκεί μια πραγματική αλεπού. Ο εμπαθής φαίνεται σαν ένας σκύλος ή ένας τράγος κλπ, κλπ.

Η συνάντηση με τον φύλακα του Κατωφλιού στο επίπεδο του νου είναι ακόμα πιο τρομαχτικά φοβερή από όσο είναι στο αστρικό επίπεδο. Πραγματικά ο Δεύτερος Φύλακας είναι ο Μεγάλος Φύλακας του Παγκόσμιου Κατωφλιού.

Η μάχη με τον Δεύτερο Φύλακα γενικά είναι πολύ φοβερή. Είναι ο υποψήφιος αυτός που πρέπει να επικαλεστεί τον Δεύτερο Φύλακα στο νοητικό επίπεδο. Αυτού του φύλακα προηγείται μια τρομαχτική ηλεκτρική λαίλαπα. Αν ο υποψήφιος βγει νικηφόρος λαμβάνει θερμή υποδοχή στο σαλόνι των παιδιών του νοητικού επιπέδου. Αν αποτύχει, μένει σκλαβωμένος από τον φοβερό τέρας. Σε αυτήν την νύμφη βρίσκονται προσωποποιημένα όλα τα δικά μας διανοητικά εγκλήματα.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

Η συνάντηση με τον Τρίτο φύλακα πραγματοποιείται στον Κόσμο της θέλησης. Ο Δαίμονας της κακής θέλησης είναι ο πιο φοβερός από τους τρεις. Ο κόσμος εκτελεί την προσωπική του θέληση. Οι Δάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας εκτελούν μόνο την θέληση του Πατέρα όπως στους ουρανούς, έτσι και στην γη.

Όταν ο υποψήφιος βγαίνει νικητής από την τρίτη δοκιμασία, λαμβάνει ξανά θερμή υποδοχή στο σαλόνι των παιδιών. Η μουσική είναι άφατη... η γιορτή... επίσημη.

ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Μετά αφού έχει νικήσει ο υποψήφιος στις τρεις βασικές δοκιμασίες του Φύλακα της άπειρης περιοχής, πρέπει να μπει στο σαλόνι της φωτιάς. Εκεί οι φλόγες θα καθαρίσουν τα εσωτερικά οχήματα του.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΑΕΡΑ, ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ

Στην παλαιά Αίγυπτο των Φαραώ αυτές οι τέσσερις δοκιμασίες έπρεπε να αντιμετωπιστούν γενναία στον φυσικό κόσμο. Σήμερα, ο υποψήφιος πρέπει να περάσει αυτές τις δοκιμασίες στους υπερευαίσθητους κόσμους.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Αυτή η δοκιμασία είναι για να δοκιμάζουν την ηρεμία και γλυκύτητα του υποψήφιου. Οι οργίλοι και οι θυμώδεις αποτυγχάνουν αναπόφευκτα σε αυτήν την δοκιμασία. Ο υποψήφιος βλέπει να καταδιώκεται, να προσβάλλεται, να βρίζεται κλπ. Πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν βίαια και επιστρέφουν στο φυσικό σώμα τους εντελώς αποτυχημένοι. Οι Νικητές γίνονται δεκτοί στο σαλόνι των παιδιών και λαμβάνουν θερμή υποδοχή με μια ωραία μουσική. Την μουσική των σφαιρών. Οι φλόγες φοβίζουν τους αδύναμους.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Εκείνοι που απελπίζονται όταν χάνουν κάτι ή κάποιον. Εκείνοι που τρέμουν την φτώχια. Εκείνοι που δεν είναι αποφασισμένοι να χάνουν τον πιο αγαπημένο, αποτυγχάνουν στην δοκιμασία του Αέρα. Ο υποψήφιος εξακοντίζεται στο βάθος του γκρεμού. Ο αδύναμος φωνάζει και επιστρέφει στο φυσικό σώμα τρομαγμένος. Τους Νικητές τους δέχονται με γιορτές και συγχαρητήρια στο σαλόνι των παιδιών.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η Μεγάλη Δοκιμασία του Νερού είναι πραγματικά φοβερή. Ο υποψήφιος ρίχνεται στον ωκεανό και αυτός πιστεύει ότι θα πνιγεί. Εκείνοι που δεν ξέρουν να προσαρμόζονται σε όλες τις διάφορες κοινωνικές συνθήκες της ζωής. Εκείνοι που δεν ξέρουν να ζουν ανάμεσα στους φτωχούς. Εκείνοι που μετά το ναυάγιο τους στον ωκεανό της ζωής απωθούν την μάχη και προτιμούν να πεθαίνουν, αυτοί οι αδύναμοι, αποτυγχάνουν αναπόφευκτα στην δοκιμασία του Νερού. Οι Νικητές γίνονται δεκτοί με κοσμικές γιορτές στο σαλόνι των παιδιών.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Εμείς πρέπει να μάθουμε να βγάζουμε το καλύτερο όφελος από τις χειρότερες καταστάσεις. Οι χειρότερες καταστάσεις μας προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να μάθουμε να χαμογελάμε μπροστά στις κακοτυχίες. Αυτός είναι ο νόμος.

Εκείνοι που υποκύπτουν από πόνο μπροστά στις κακοτυχίες της ύπαρξης, δεν μπορούν να περάσουν νικητές την δοκιμασία της Γης.

Ο υποψήφιος στους Ανώτερους Κόσμους βλέπει τον εαυτό του μεταξύ δύο τεράστιων βουνών που κλείνουν απειλητικά. Αν ο υποψήφιος φωνάξει φοβισμένος, επιστρέφει αποτυχημένος στο φυσικό σώμα. Αν είναι ήρεμος, βγαίνει νικητής και τον δέχονται με μεγάλη γιορτή και άπειρη χαρά στο σαλόνι των παιδιών.

ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Όταν ο μαθητής έχει νικήσει σε όλες τις δοκιμασίες εισαγωγής στο Μονοπάτι, έχει πλήρες δικαίωμα να εισέλθει στα Μικρότερα Μυστήρια. Καθεμία από τις εννέα μυήσεις των Μικρότερων Μυστηρίων λαμβάνεται από την εσώτερη συνείδηση. Αν ο μαθητής έχει καλή μνήμη, μπορεί να φέρει στον φυσικό εγκέφαλο την ανάμνηση αυτών των μυήσεων. Όταν η μνήμη του υποψήφιου δεν είναι καλή, ο φτωχός νεόφυτος αγνοεί στον φυσικό κόσμο όλο εκείνο που μαθαίνει και λαμβάνει στους Ανώτερους Κόσμους. Όποιοι θέλουν να μην αγνοούν στο φυσικό τίποτα από ότι τους συμβαίνει στην μύηση, πρέπει να αναπτύξουν την μνήμη. Είναι επείγον να αναπτύξει ο υποψήφιος την μνήμη. Επείγει να μάθει ο υποψήφιος να βγαίνει συνειδητά με αστρικό σώμα. Επείγει να αφυπνίσει την συνείδηση ο υποψήφιος.

Οι εννέα μυήσεις των Μικροτέρων Μυστηρίων αποτελούν το δοκιμαστικό μονοπάτι. Οι εννέα μυήσεις των Μικροτέρων Μυστηρίων είναι για μαθητές που βρίσκονται σε δοκιμαστική περίοδο.

Οι παντρεμένοι μαθητές που εξασκούν το Αρκάνο A.Z.F., περνούν πολύ γρήγορα αυτές τις εννέα στοιχειώδεις μυήσεις. Όταν ο μαθητής είναι άγαμος και απολύτως αγνός, επίσης περνάει τις εννέα μυήσεις, όμως πιο σιγά. Αυτοί που πορνεύονται δεν μπορούν να λάβουν καμία μύηση,.

ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Υπάρχουν πέντε Μεγάλες Μυήσεις των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων. Υπάρχουν επτά Φίδια. Δύο ομάδες από τρία. Με το ύψιστο στεφάνωμα της έβδομης γλώσσας Φωτιάς που μας ενώνει με τον Ένα, με τον Νόμο, με τον Πατέρα. Χρειαζόμαστε να ανέβουμε την έβδομη σκάλα της Φωτιάς.

Η πρώτην μύηση σχετίζεται με το πρώτο Φίδι. Η δεύτερη μύηση με το Δεύτερο Φίδι. Η τρίτη μύηση με το τρίτο Φίδι. Η τέταρτη μύηση με το τέταρτο Φίδι. Η πέμπτη μύηση με το πέμπτο Φίδι. Η έκτη και η έβδομη ανήκουν στο Μπούδι ή ψυχή συνείδηση και στον Άτμαν ή Εσώτερο του ανθρώπινου όντος.

ΠΡΩΤΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Το πρώτο Φίδι αντιστοιχεί στο φυσικό σώμα. Είναι αναγκαίο να σηκώνουμε το πρώτο Φίδι από το νωτιαίο κανάλι του φυσικού σώματος. Όταν το Φίδι φτάνει στο μαγνητικό πεδίο της ρίζας της μύτης, φτάνει ο υποψήφιος στην πρώτην μύηση των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων. Η ψυχή και το πνεύμα παρίστανται μπρος στην μεγάλη Λευκή Αδελφότητα χωρίς τα σώματα της αμαρτίας και με πλήρη απουσία του Εγώ. Αυτοί κοιτάζονται, αγαπιούνται και συγχωνεύονται σαν δύο φλόγες, οι οποίες όταν ενώνονται διαμορφώνουν μια μόνη φλόγα. Έτσι γεννιέται ο θεϊκός Ερμαφρόδιτος. Αυτός λαμβάνει ένα θρόνο για να κυριαρχεί και ένα ναό για να ιερουργεί. Πρέπει να μετατρεπόμαστε σε Βασιλείς και Ιερείς της Φύσης σύμφωνα με την τάξη του Μελχισεδέκ. Όποιος λαμβάνει την πρώτην μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων, λαμβάνει το πυρογενές σπαθί που του δίνει εξουσία πάνω στα τέσσερα στοιχεία της φύσης.

Είναι αναγκαίο να ασκούμε εντατικά σεξουαλική μαγεία για να σηκώσουμε το Φίδι πάνω στην ράβδο, έτσι όπως το έκανε ο Μωυσής στην έρημο. Η αγάπη είναι η βάση και το θεμέλιο της μύησης. Είναι απαραίτητο να ξέρουμε να αγαπάμε. Η μάχη για την ανύψωση, του Φιδιού είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει, να ανεβαίνει το Φίδι σιγά σιγά, βαθμό βαθμό. Είναι 33 σπόνδυλοι. Είναι 33 βαθμοί. Οι σκοτεινοί μας επιτίθενται σε κάθε σπόνδυλο. Η Κουνταλίνη ανεβαίνει πολύ σιγά σύμφωνα με τις αξίες της καρδιάς. Χρειαζόμαστε να τελειώνουμε με όλες τις δικές μας αμαρτίες.

Επείγει να βαδίσουμε στο μονοπάτι της απόλυτης αγιότητας. Είναι απαραίτητο να ασκούμε σεξουαλική μαγεία χωρίς την ζωική επιθυμία. Δεν πρέπει να σκοτώνουμε μόνο την επιθυμία αλλά και μέχρι και την ίδια την σκιά της επιθυμίας. Χρειαζόμαστε να είμαστε σαν το λεμόνι. Η σεξουαλική πράξη πρέπει να μετατρέπεται σε μια πραγματική θρησκευτική τελετουργία. Οι ζήλειες πρέπει να εξαλείφονται. Να ξέρετε ότι οι εμπαθείς ζήλειες τελειώνουν με την ειρήνη τον σπιτιού.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Το Δεύτερο Φίδι ανεβαίνει πολύ δύσκολα από το νωτιαίο κανάλι του αιθερικού σώματος. Όταν το Δεύτερο Φίδι φθάσει στο μαγνητικό πεδίο της ρίζας της μύτης, ο μυημένος εισέρχεται στον ναό για να λάβει την δεύτερη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Είναι καλό να προειδοποιήσουμε ότι η ανθρώπινη προσωπικότητα δεν εισέρχεται στον ναό. Παραμένει στην είσοδο κανονίζοντας τις υποθέσεις της με τους Κυρίους του Κάρμα.

Μέσα στον ναό ο Εσώτερος, μαζί με το αιθερικο σώμα του, σταυρώνεται. Δηλαδή, ο Εσώτερος ντύνεται με το αιθερικο σώμα για την σταύρωση. Έτσι είναι πώς σταυρώνεται το αιθερικο σώμα. Στην δεύτερη μύηση γεννιέται το Puchico Σώμα, το νυφικό ένδυμα της ψυχής, το σώμα Φωτιάς. Αυτό το όχημα αποτελείται από τους δυο ανώτερους αιθέρες. Το αιθερικό σώμα έχει τέσσερις αιθέρες, δυο ανώτερους και δυο κατώτερους. Με το νυφικό ένδυμα της ψυχής μπορούμε να εισχωρήσουμε σε όλα τα μέρη του Βασιλείου.

Αυτή η μύηση είναι πολύ δύσκολη. Ο μαθητής δοκιμάζεται αυστηρά. Αν βγει νικητής, λάμπει ο ήλιος τον μεσονυκτίου και από αυτόν κατεβαίνει το αστέρι των πέντε γωνιών με το κεντρικό μάτι του. Αυτό το αστέρι τοποθετείται πάνω στο κεφάλι του νεόφυτου για να τον εγκρίνει. Το αποτέλεσμα της νίκης είναι η μύηση.

ΤΡΙΤΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Το τρίτο Φίδι ανεβαίνει από το νωτιαίο κανάλι του αστρικού φαντάσματος. Το τρίτο Φίδι πρέπει να φτάσει μέχρι το μαγνητικό πεδίο της ρίζας της μύτης και μετά να κατέβει από κει μέχρι την καρδιά από έναν κρυφό δρόμο, στον οποίο υπάρχουν επτά άγιες κάμαρες.

Όταν το τρίτο Φίδι φτάσει στην καρδιά, γεννιέται τότε ένα πανέμορφο παιδί, το αστρικό της Φωτιάς, Το αποτέλεσμα όλου αυτού είναι η μύηση. Ο νεόφυτος πρέπει να περάσει με αστρικό σώμα όλο το Δράμα των Παθών του Χριστού. Πρέπει να σταυρωθεί, να πεθάνει και να ταφεί, πρέπει να αναστηθεί και επίσης πρέπει να κατέβει στην άβυσσο και να παραμείνει εκεί για σαράντα μέρες πριν από την ανάληψη,.

Η ανώτατη ιερουργία της τρίτης μύησης λαμβάνεται με το αστρικό της Φωτιάς. Πάνω στον βωμό εμφανίζεται ο Σανάτ Κουμαρά, ο Γέρος των Ημερών, για να μας απονείμει την μύηση.

Όλοι εκείνοι που φτάνουν στην τρίτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων, λαμβάνουν το Άγιο Πνεύμα.

Είναι αναγκαίο να ξέρουμε να αγαπάμε την γυναίκα για να φτάσουμε αυτήν την μύηση. Η σεξουαλική ένωση πρέπει να γίνεται γεμάτη άπειρη αγάπη. Ο φαλλός πρέπει να εισέρχεται στον κόλπο πάντα πολύ απαλά, για να μην κακομεταχειριζόμαστε τα όργανα της γυναίκας. Κάθε φιλί, κάθε λέξη, κάθε χάδι, πρέπει να είναι τελείως ελεύθερο από επιθυμία. Η ζωική επιθυμία είναι ένα σοβαρό εμπόδιο για την μύηση.

Πολλοί πουριτανοί άνθρωποι, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, θα μας αξιολογήσουν σαν ανήθικους. Ωστόσο, αυτός ο κόσμος δεν σκανδαλίζεται με τα πορνεία και τις πόρνες. Μας βρίζουν, όμως δεν είναι ικανοί να ριχτούν στις συνοικίες όπου ζουν οι πόρνες, για να τους ιεροκυρήξουν τον καλό Νόμο. Μας μισούν, όμως δεν είναι ικανοί να μισήσουν τις ίδιες τις δικές τους αμαρτίες. Μας καταδικάζουν, γιατί ιεροκυρήττουμε την θρησκεία του σεξ, όμως δεν είναι ικανοί να καταδικάσουν την ίδια την δικιά τους πορνεία. Αντή είναι η ανθρωπότητα.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Όταν το τέταρτο Φίδι έχει συμπληρώσει την ανάβαση από το νωτιαίο κανάλι του διανοητικού φαντάσματος, έρχεται τότε η τέταρτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Το τέταρτο Φίδι φθάνει επίσης στο μεσόφρυδο και κατεβαίνει μέχρι την καρδιά.

Στον κόσμο του νου, ο Σανάτ Κουμαρά καλωσορίζει πάντα τον υποψήφιο λέγοντας: «Έχεις απελευθερωθεί από τα τέσσερα σώματα αμαρτίας. Είσαι ένας Βούδας. Έχεις εισέλθει στον κόσμο των θεών. Είσαι ένας Βούδας. Καθένας που απελευθερώνεται από τα τέσσερα σώματα αμαρτίας είναι ένας Βούδας. Εσύ είσαι ένας Βούδας. Εσύ είσαι ένας Βούδας. Εσύ είσαι ένας Βούδας».

Η κοσμική γιορτή αυτής της μύησης είναι μεγαλοπρεπής. Όλος ο Κόσμος, όλο το Σύμπαν ταράζεται από χαρά λέγοντας έχει γεννηθεί ένας νέος Βούδας. Η θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνη παρουσιάζει τον γιο της στον ναό λέγοντας, αυτός είναι ο πολυαγαπημένος γιος μου, αυτός είναι ένας νέος Βούδας. Αυτός είναι ένας νέος Βούδας. Αυτός είναι ένας νέος Βούδας. Οι άγιες γυναίκες συγχαίρουν τον υποψήφιο με άγιο φιλί. Η γιορτή είναι τρομερά θεϊκή. Οι μεγάλοι Δάσκαλοι της διάνοιας, βγάζουν από το νοητικό φάντασμα το πανέμορφο παιδί του νου της Φωτιάς. Αυτό γεννιέται στην τέταρτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Όλοι εκείνοι που λαμβάνουν την τέταρτη μύηση κερδίζουν το Νιρβάνα. Το Νιρβάνα είναι ο κόσμος των άγιων θεών.

Όποιος φθάνει στην τέταρτη μύηση, λαμβάνει την σφαίρα τον αυτοκράτορα του νου. Πάνω σε αυτήν την σφαίρα αστράφτει το σημάδι του Σταυρού.

Ο νους πρέπει να σταυρώνεται και να στιγματίζεται στην μύηση.

Στον κόσμο του νου αστράφτει η παγκόσμια φωτιά. Καθεμία από τις 33 κάμαρες του νου μας διδάσκει φοβερές αλήθειες.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Το πέμπτο Φίδι ανεβαίνει από το νωτιαίο κανάλι εκείνου του εμβρύου της ψυχής που έχουμε ενσαρκωμένο. Το πέμπτο Φίδι πρέπει να φτάσει στο μεσόφρυδο και να κατέβει έπειτα μέχρι την καρδιά.

Στην πέμπτη μεγάλη μύηση γεννιέται το σώμα της συνειδητής θέλησης. Όλοι εκείνοι που γεννιούνται στον κόσμο της συνειδητής θέλησης, αναμφίβολα ενσαρκώνουν την ψυχή τους. Όλοι εκείνοι που ενσαρκώνουν την ψυχή τους, μετατρέπονται σε έναν πραγματικό άνθρωπο με ψυχή. Κάθε πραγματικός άνθρωπος, αθάνατος και ολόκληρος, είναι ένας αυθεντικός Δάσκαλος. Πριν από την πέμπτη μύηση των Μεγαλύτερων Μυστηρίων κανένας δεν πρέπει να καλείται με τον τίτλο του Δασκάλου.

Στην πέμπτη μύηση μαθαίνουμε να κάνουμε την θέληση του Πατέρα. Πρέπει να μάθουμε να υπακούωμε τον Πατέρα. Αυτός είναι ο Νόμος.

Στην πέμπτη μύηση πρέπει να αποφασίζουμε για έναν από τους δύο δρόμους, ή να μείνουμε στο Νιρβάνα απολαμβάνοντας την άπειρη ευτυχία του ιερού διαστήματος που δεν έχει όρια, συζώντας με τους άφατους θεούς, ή να απαρνηθούμε αυτήν την άπειρη ευτυχία και να μείνουμε ζώντας σε αυτήν την κοιλάδα των δακρύων για να βοηθάμε την φτωχή ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα. Αυτό είναι το μονοπάτι τον μακρινού και πικρού καθήκοντος. Όλοι εκείνοι που απωθούν το Νιρβάνα από αγάπη προς την ανθρωπότητα, μετά από Νιρβάνες κερδισμένους και χαμένους από αγάπη προς την ανθρωπότητα, κερδίζουν πιο αργότερα την Βενούστα μύηση.

Όλοι εκείνοι που λαμβάνουν την Βενούστα μύηση, ενσαρκώνουν τον εσωτερικό Χριστό. Υπάρχουν στο Νιρβάνα εκατομμύρια Βούδες που δεν έχουν ενσαρκώσει τον Χριστό. Είναι καλύτερο να απαρνιέσαι το Νιρβάνα από αγάπη προς την ανθρωπότητα και να έχεις την ευτυχία να ενσαρκώσεις τον Χριστό. Ο Χριστός άνθρωπος εισέρχεται σε κόσμους υπερνιρβανικης ευτυχίας και πιο αργότερα στο Απόλυτο.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ

Το Μονοπάτι της Κοσμικής Πραγμάτωσης είναι ο δρόμος του Τέλειου Γάμου. Ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο μεγάλος μυημένος ανθρωπιστής, έγραψε τα ακόλουθα:

«Ο άντρας είναι το πιο εξυψωμένο των πλασμάτων. Η γυναίκα είναι το πιο ύψιστο των ιδανικών. Ο άντρας είναι ο εγκέφαλος. Η γυναίκα είναι η καρδιά. Ο εγκέφαλος παράγει το φως, η καρδιά την αγάπη. Το φως γονιμοποιεί, η αγάπη ανασταίνει». «Ο άντρας είναι δυνατός στην λογική. Η γυναίκα είναι ανίκητη με τα δάκρυα. Η λογική πείθει, τα δάκρυα συγκινούν». «Ο άντρας είναι ικανός για όλους τους ηρωϊσμούς. Η γυναίκα για όλα τα μαρτύρια. Ο ηρωϊσμός εξευγενίζει. Το μαρτύριο ανυψώνει», «ο άντρας είναι ένας κώδικας. Η γυναίκα ένα ευαγγέλιο. Ο κώδικας διορθώνει, το ευαγγέλιο τελειοποιεί. Ο άντρας είναι ένας ναός, η γυναίκα είναι το ιερό. Μπροστά στον ναό αποκαλυπτόμαστε, μπροστά στο ιερό γονατίζουμε». «Ο άντρας σκέφτεται. Η γυναίκα ονειρεύεται. Το να σκέφτεσαι είναι να έχεις μια νύμφη στο κρανίο. Το να ονειρεύεσαι είναι να έχεις ένα φωτοστέφανο στο μέτωπο». «Ο άντρας είναι ένας ωκεανός. Η γυναίκα είναι μια λίμνη. Ο ωκεανός έχει το μαργαριτάρι που στολίζει. Η λίμνη την ποίηση που θαμπώνει». «Ο άντρας είναι ο αετός που πετά. Η γυναίκα είναι το αηδόνι που τραγουδά. Το να πετάς είναι να κυριαρχείς το διάστημα. Το να τραγουδάς είναι να κατακτάς την ψυχή». «Τελικά, ο άντρας είναι τοποθετημένος εκεί που τελειώνει η γη. Η γυναίκα εκεί που αρχίζει ο ουρανός».

Αυτές οι ύψιστες φράσεις του μεγάλου μυημένου ανθρωπιστή, Βίκτωρα Ουγκώ, προσκαλούν στο μονοπάτι του Τέλειου Γάμου.

Ευλογημένη ας είναι η αγάπη. Ευλογημένα τα οντά που λατρεύονται.

ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Όλο το μυητικό μονοπάτι βασίζεται στο Φίδι. Αυτό έχει τις ειδικές κοσμικές τροφές του. Υπάρχουν πέντε βασικά γνωστά στοιχεία με τα οποία τρέφεται το Φίδι, να ξέρουμε: Η φιλοσοφική Γη, το στοιχειώδες Νερό των Σοφών, η στοιχειώδης Φωτιά, ο στοιχειώδης Αέρας και ο Αιθέρας. Σε αυτά τα στοιχεία ζουν τα Στοιχειώδη της Φύσης. Οι Γκνόμος κατοικούν την φιλοσοφική Γη. Οι Οντίνες ζουν στο νερό, οι Συλφίδες στον αέρα κλπ.

Οι Γκνόμος δουλεύουν στα έγκατα της μεγάλης οροσειράς. Αυτή είναι η σπονδυλική στήλη. Όλη η δουλειά που πραγματοποιούν οι Γκνόμος είναι να μετατρέπουν τον Μόλυβδο της Προσωπικότητας σε Χρυσό του Πνεύματος. Η πρώτη ύλη είναι το σπερματικό λικέρ. Ο μικρός Φούρνος του Εργαστηρίου είναι το τσάκρα του κόκκυγα. Το νερό είναι το σπερματικό λικέρ και τα Συμπαθητικά Κορδόνια αποτελούν το μεγάλο τζάκι από όπου ανεβαίνουν οι Σπερματικοί Ατμοί μέχρι τον αποστακτήρα του Εγκέφαλου. Όλη η δουλειά των Γκνόμος είναι αλχημική. Η μεταλλική, μετατροπή είναι η βάση της μνήμης. Η πρώτη ύλη πρέπει να μετατρέπεται στον φιλοσοφικό χρυσό.

Οι Γκνόμος χρειάζονται την Φωτιά από τις Σαλαμάνδρες και το Νερό από τους Οντίνες. Επίσης οι Γκνόμος χρειάζονται τον Ζωτικό Αέρα και τους Συμπαθητικούς Σύλφους του Νου, για να ωθούν τους Σπερματικούς Ατμούς προς τα μέσα και προς τα πάνω. Το αποτέλεσμα είναι η μετατροπή, τον μόλυβδου σε χρυσό. Όταν η αύρα του μυημένου είναι από αγνό χρυσό το έργο έχει πραγματοποιηθεί τελείως.

Η περιοχή της Γης πηγαίνει από τα πέλματα μέχρι τα γόνατα. Το μάντραμ της είναι ΛΑ. Η περιοχή του Νερού βρίσκεται μεταξύ των γονάτων και του πρωκτού. Το μάντραμ της είναι ΒΑ. Η περιοχή της Φωτιάς βρίσκεται μεταξύ του πρωκτού και της καρδιάς. Το μάντραμ της είναι ΡΑ. Η περιοχή του Αέρα βρίσκεται μεταξύ της καρδιάς και του μεσόφρυδου. Το βασικό μάντραμ της είναι ΥΑ. Η περιοχή του Αιθέρα εκτείνεται από το μεσόφρυδο μέχρι την κορυφή του κεφαλιού και το μάντραμ της είναι ΧΑ. (Σ.Μ. Αυτό το τελευταίο είναι ΗΑ στα ισπανικά. Το γράμμα άτσε (Η) σημαίνει ότι το Α πρέπει να προφέρεται προς τα μέσα, σαν να το εισπνέουμε).

Το πύρινο Φίδι τρέφεται με αυτά τα πέντε βασικά στοιχεία. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο νεόφυτος πρέπει να περνάει τις δοκιμασίες της Γης, του Νερού, της Φωτιάς και του Αέρα. Οι εξαγνισμοί και οι αγιοποιήσεις που σχετίζονται με αυτά τα Στοιχεία της Φύσης, τρέφουν το Φίδι και του επιτρέπουν την ανύψωση από την ιερή οροσειρά της σπονδυλικής στήλης. Γίνεται αδύνατη η ανύψωση του Φιδιού χωρίς τους εξαγνισμούς και τις αγιοποιήσεις αυτών των τεσσάρων στοιχείων. Ο Μπράχμα είναι ο θεός της Γης. Ο Ναραγιάνα είναι ο θεός του Νερού. Ο Ρούντρα είναι ο θεός της Φωτιάς. Ο Ισουάρα είναι ο θεός του Αέρα. Ο Σουντασίβα είναι ο θεός του Αιθέρα.

Διαλογιζόμενοι σε αυτούς τους άφατους θεούς μπορούμε να καταφέρουμε να μας βοηθήσουν στην αφύπνιση των τσάκρας, τροχών ή δίσκων του αστρικού σώματος. Είναι καλό να κάνουμε να δονούν αυτές οι ρόδες ή τσάκρας και να τα ετοιμάζουμε για την ανάπτυξη της Φωτιάς. Να διαλογίζεστε και να τραγουδάτε το μάντραμ του κάθε στοιχείου. Να διαλογίζεστε σε καθέναν από αυτούς τους θεούς των στοιχείων και να τους παρακαλέσετε με όλη σας την καρδιά να αφυπνιστούν τα τσάκρας. Αναπτύξτε τα τσάκρας για να γίνετε πρακτικοί αποκρυφιοτές.

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Η Γη έχει εννέα στρώματα και στο ένατο βρίσκεται το εργαστήριο του Τρίτου Λόγου. Πραγματικά το ένατο στρώμα της Γης βρίσκεται σε όλο το κέντρο της πλανητικής μάζας. Εκεί είναι το άγιο οχτώ. Αυτό είναι το θεϊκό σύμβολο του απείρου. Σε αυτό το σύμβολο βρίσκονται αντιπροσωπευμένα, ο εγκέφαλος, η καρδιά και το σεξ του πλανητικού πνεύματος. Το όνομα αυτού του πνεύματος είναι Τσάμγκαμ (Chamgam). Το κέντρο του άγιου οχτώ αντιστοιχεί στην καρδιά και οι άκρες, ανώτερη και κατώτερη, στον εγκέφαλο και στο σεξ αντίστοιχα. Πάνω σε αυτήν την βάση βρίσκονται οργανωμένα όλα τα όντα της Γης. Η μάχη είναι φοβερή. Εγκέφαλος εναντίον σεξ, σεξ εναντίον εγκέφαλου και αυτό που είναι πιο φοβερό, και αυτό που είναι πιο σοβαρό και οδυνηρό, είναι εκείνο της καρδιάς εναντίον καρδιάς.

Το Ιερό Φίδι τυλίγεται στην καρδιά της Γης, συγκεκριμένα στην ένατη σφαίρα. Αυτό το Φίδι είναι επταδικό στην σύσταση του και καθεμία από τις επτά πύρινες όψεις του αντιστοιχεί σε καθένα από τα επτά Φίδια του ανθρώπου.

Η Δημιουργική Ενέργεια του Τρίτου Λόγου, επεξεργάζεται τα χημικά στοιχεία της Γης με όλη την πολλαπλή της περιπλοκότητα των μορφών. Όταν αυτή η δημιουργική ενέργεια αποσυρθεί από το κέντρο της Γης, ο δικός μας κόσμος θα μετατραπεί σε ένα πτώμα. Έτσι είναι πώς πεθαίνουν οι κόσμοι.

Η Φιδική Φωτιά του ανθρώπου πηγάζει από την Φιδική Φωτιά της Γης. Το τρομερό Φίδι κοιμάται βαθιά μέσα σε μια μυστηριώδη φωλιά μυστηριωδών κούφιων σφαιρών, όμοιων πραγματικά με μία αληθινή κινέζικη σπαζοκεφαλιά. Αυτές είναι ομόκεντρες αστρικές και λεπτότατες σφαίρες. Πραγματικά, έτσι όπως η Γη έχει εννέα ομόκεντρες σφαίρες και στο βάθος όλου αυτού βρίσκεται το φοβερό Φίδι, έτσι επίσης και ο άνθρωπος, γιατί αυτός είναι ο μικρόκοσμος του μακρόκοσμου.

Ο άνθρωπος είναι ένα Σύμπαν σε μικρογραφία. Το απείρως μικρό είναι ανάλογο με το απείρως μεγάλο.

Το υδρογόνο, ο άνθρακας, το άζωτο και το οξυγόνο είναι τα τέσσερα βασικά στοιχεία, με τα οποία δουλεύει ο Τρίτος Λόγος. Τα χημικά στοιχεία βρίσκονται στην σειρά ανάλογα με το ατομικό βάρος τους. Το πιο ελαφρύ είναι το υδρογόνο, του οποίου το ατομικό βάρος είναι 1 και τελειώνει με το ουράνιο, του οποίου το ατομικό βάρος είναι 238.5 και είναι εκ των πραγμάτων το πιο βαρύ στοιχείο από όλα τα γνωστά.

Τα ηλεκτρόνια αποτελούν μια γέφυρα μεταξύ του πνεύματος και της ύλης. Το υδρογόνο καθαυτό είναι το πιο αραιό γνωστό στοιχείο, η πρώτη εκδήλωση του Φιδιού. Όλα τα στοιχεία, όλες οι τροφές, όλοι οι οργανισμοί συντίθενται σε ορισμένο τύπο υδρογόνου. Η σεξουαλική ενέργεια αντιστοιχεί στο υδρογόνο 12 και η μουσική του νότα είναι το Σι.

Η Ηλιακή Ηλεκτρονική Ύλη είναι η Ιερή Φωτιά της Κουνταλίνη. Όταν απελευθερώσουμε αυτήν την ενέργεια, εισερχόμαστε στον δρόμο της αυθεντικής μύησης.

Ο ΤΣΑΚ ΜΟΟΛ

Ο Τσακ Μοόλ (Chac Mool) του Μεξικού των Αζτέκων είναι θαυμάσιος. Πραγματικά ο Τσακ Μοόλ υπήρξε, ήταν ένας ενσαρκωμένος μύστης. Ένας από τους μεγάλους μυημένους του δυνατού Φιδικού Πολιτισμού του Αρχαίου Μεξικού και της μεγάλης Τενοτσιτλάν.

Ο τάφος του Τσακ Μοόλ ανακαλύφθηκε και βρέθηκε μέσα η νεκρική σωρός του. Έτσι, είναι πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία ότι ο Τσακ Μοόλ υπήρξε πραγματικά. Αν παρατηρήσουμε την στάση στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένος ο Τσακ Μοόλ, θα δούμε ότι είναι ξαπλωμένος στην ίδια στάση στην οποία ξάπλωναν οι Αιγύπτιοι Μυημένοι όταν ήθελαν να βγουν με αστρικό σώμα προφέροντας το μάντραμ ΦΑ-ΡΑ-ΩΝ. Όμως κάτι περίεργο εμφανίζεται στον αφαλό του Τσακ Μοόλ. Είναι μια χύτρα ή δοχείο σαν να λαμβάνει κάτι. Πραγματικά το ηλιακό πλέγμα είναι θαυμάσιο και ο Τσακ Μοόλ άφησε στην ανθρωπότητα μια μεγάλη Διδασκαλία.

Η Κουνταλίνη το πύρινο Φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων, έχει μια μεγάλη αποθήκη ηλιακής ενέργειας στην περιοχή του αφαλού, στο τσάκρα τον ηλιακού πλέγματος. Αυτό το μαγνητικό κέντρο είναι πολύ σημαντικό στην μύηση, γιατί είναι αυτό που λαμβάνει την πρωταρχική ενέργεια, που υποδιαιρείται σε δέκα λαμπερές ακτινοβολίες. Αυτή η πρωταρχική ενέργεια κυκλοφορεί στα δευτερεύοντα Νευρικά Κανάλια εμψυχώνοντας και τρέφοντας όλα τα τσάκρας. Το ηλιακό πλέγμα κυβερνάται από τον Ήλιο. Αν ο μαθητής θέλει να έχει μια ισχυρή διόραση, πραγματικά αντικειμενική, στην πιο ολοκληρωμένη έννοια της λέξης, πρέπει να μάθει να φέρνει την ηλιακή ενέργεια από την αποθήκη της του ηλιακού πλέγματος, μέχρι το μετωπικό τσάκρα. Το μάντραμ ΣΟΥΙ-ΡΑ είναι το κλειδί που μας επιτρέπει να εξάγουμε ηλιακή ενέργεια από το ηλιακό πλέγμα για να την φέρνουμε μέχρι το κέντρο του μετώπου. Προφέρετέ το έτσι: ΣΟΥΙΙΙΙΙΙ ΡΑΑΑΑ. Μια ώρα κάθε μέρα, το αποτέλεσμα θα είναι η αφύπνιση του τσάκρα του μετώπου θετικά. Αν θέλουμε ηλιακή δύναμη για το τσάκρα του λάρυγγα, προφέρουμε το μάντραμ ΣΟΥΕ-ΡΑ έτσι: ΣΟΥΕΕΕΕΕ ΡΑΑΑΑ. Αν χρειαζόμαστε ηλιακή ενέργεια για τον λωτό της καρδιάς, προφέρουμε το μάντραμ ΣΟΥΟ-ΡΑ, έτσι: ΣΟΥΟΟΟ ΡΑΑΑΑ. Όλο συνοψίζεται στο μεγάλο ΣΟΥΑ-ΡΑ, όπου σύμφωνα με τις Βέδες και τους Σάστρας βρίσκεται ο σιωπηλός Γκαντάρβα (ο Ουράνιος Μουσικός). Είναι αναγκαίο να ξέρουμε να χρησιμοποιούμε την ηλιακή ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στο ηλιακό πλέγμα. Συμφέρει να ξαπλώνουν ανάσκελα οι δόκιμοι για την μύηση, με τα πέλματα πάνω στο κρεβάτι και τα γόνατα σηκωμένα. (Να δείτε την στάση του Τσακ Μοόλ). Είναι φανερό ότι βάζοντας τα πέλματα πάνω στο κρεβάτι, τα γόνατα μένουν σηκωμένα, απευθυνόμενα προς τον ουρανό, προς τα ουράνια.

Ο δόκιμος σε αυτήν την στάση θα φανταστεί ότι η ενέργεια του Ήλιου διαπερνά το ηλιακό του πλέγμα κάνοντάς το να δονείται και να περιστρέφεται από αριστερά προς τα δεξιά, σαν τους δείκτες ενός ρολογιού όταν το βλέπουμε από μπροστά. Αυτή η άσκηση μπορεί να γίνεται μία ώρα κάθε μέρα. Το βασικό μάντραμ αυτού του μαγνητικού κέντρου είναι το φωνήεν ΟΥ. Αυτό το φωνήεν μπορούμε να το προφέρουμε μακραίνοντας τον ήχο έτσι: ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ. Ένα ηλιακό πλέγμα καλά αφυπνισμένο εμψυχώνει όλα τα τσάκρας του οργανισμού θαυμάσια. Έτσι ετοιμαζόμαστε για την μύηση.

Ο Τσακ Μοόλ λατρεύτηκε από το Φιδικό Μεξικό. Δύο Τάγματα Πολεμιστών τον λάτρεψαν. Ο Τσακ Μοόλ μεταφερόταν σε μεγάλες λιτανείες και εισχωρούσε στους ναούς των Αζτέκων λατρευόμενος από το πλήθος. Στον ίδιο έκαναν επίσης επικλήσεις, παρακαλώντας βροχές για την γη. Αυτός ο μεγάλος Δάσκαλος βοηθάει όλους εκείνους που τον επικαλούνται. Μπορείτε να κάνετε αν θέλετε φυλακτά με την εικόνα του Τσακ Μοόλ για να τα φοράτε στον λαιμό σαν μενταγιόν, ή μικρά γλυπτά του Τσακ Μοόλ.

ΦΙΔΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Στους μεγάλους Ναούς των Μυστηρίων των Φιδικών Πολιτισμών λαμβανόταν η αυθεντική μύηση. Μόνο οι Φιδικοί Πολιτισμοί είναι πραγματικά πολιτισμένοι.

Είναι αναγκαίο, η εμπροσθοφυλακή της ανθρώπινης ανοδικής εξέλιξης η διαμορφωμένη από όλους τους αγαπητούς μας αδελφούς Θεοσόφους, Ροδόσταυρους, Γιόγκι, Ερμητικούς, Πνευματικούς κλπ, κλπ να εγκαταλείψουν τις παλιές τους προκαταλήψεις και φόβους, για να ενωθούν και να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν καινούργιο Φιδικό Πολιτισμό. Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι η σημερινή βαρβαρότητα, η λανθασμένα ονομαζόμενη σύγχρονος πολιτισμός, φτάνει στην τελική καταστροφή της. Ο κόσμος παλεύει σε ένα τρομαχτικό χάος και αν θέλουμε πραγματικά να τον σώσουμε, χρειαζόμαστε να ενωθούμε για να δημιουργήσουμε έναν Φιδικό Πολιτισμό. Τον Πολιτισμό του Υδροχόου. Χρειαζόμαστε να κάνουμε μια υπέρτατη και απελπισμένη προσπάθεια για να σώσουμε τον κόσμο γιατί μέχρι στιγμής όλα είναι χαμένα.

Η Παγκόσμια Χριστιανική Γνωστική Κίνηση δεν είναι αιρετική. Η Γνωστική Κίνηση αποτελείται από τον Στρατό της Παγκόσμιας Σωτηρίας, όλων των πνευματικών Σχολών, μυστικιστικών Ιδρυμάτων, θρησκειών και Αιρέσεων.

Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Η ανθρωπότητα εξελίσσεται σε δύο κύκλους: Τον εξωτερικό και τον εσωτερικό. Ο εξωτερικός είναι Δημόσιος. Ο εσωτερικός είναι ο Μυστικός. Στον εξωτερικό ζει το πλήθος. Στον εσωτερικό, οι Μύστες της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Είναι ένα καθήκον όλων των μυημένων αδελφών να βοηθήσουν εκείνους του δημόσιου κύκλου. Είναι αναγκαίο να φέρουμε πολλούς στον μυστικό κύκλο της Λευκής Αδελφότητας, Ο μυητικός δρόμος είναι μια πραγματική επανάσταση της συνείδησης. Αυτή η επανάσταση έχει τρεις απόψεις τέλεια καθορισμένες: Πρώτη άποψη να γεννιέσαι. Δεύτερη άποψη να πεθαίνεις. Τρίτη άποψη να θυσιάζεσαι για την ανθρωπότητα. Να δίνεις την ζωή σου για την ανθρωπότητα. Να αγωνίζεσαι για να φέρεις άλλους στο μυστικό μονοπάτι.

Η γέννηση είναι ένα πρόβλημα απολύτως σεξουαλικό. Ο θάνατος είναι η δουλειά της διάλυσης του Εγώ. Η θυσία προς τους άλλους είναι αγάπη.

Στον δημόσιο κύκλο υπάρχουν χιλιάδες Σχολές, Βιβλία, Αιρέσεις, Αντιρρήσεις θεωρίες κλπ. Αυτός είναι ένας λαβύρινθος, από όπου φεύγει μόνο ο πιο δυνατός. Όλες αυτές οι σχολές είναι πραγματικά χρήσιμες. Σε όλες βρίσκουμε μερικούς κόκκους αλήθειας. Όλες οι θρησκείες είναι άγιες και θεϊκές, όλες χρειάζονται. Ωστόσο, τον μυστικό δρόμο τον βρίσκουν μόνο οι πιο δυνατοί. Αυτός ο δρόμος μισείται θανάσιμα από όλους τους παρασεξουαλικούς. Αυτοί αισθάνονται πιο τέλειοι από τον Τρίτον Λόγο. Αυτοί ποτέ δεν θα μπορέσουν να βρουν το μυστικό μονοπάτι, το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Το μυστικό μονοπάτι είναι το σεξ. Από αυτό το στενό μονοπάτι, το δύσβατο και δύσκολο, θα φτάσουμε στον εσωτερικό κύκλο, το Sanctum Regnum του Magis Regnum.

ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ

Ο υποψήφιος για την μύηση πρέπει να γνωρίζει σε βάθος την θέση των τσάκρας και των πλεγμάτων.

Το βασικό βρίσκεται στην βάση της σπονδυλικής στήλης, τέταρτος ιερός σπόνδυλος. Πλέγμα, κόκκυγας.

Το σπληνικό τσάκρα πάνω στην σπλήνα, πρώτη οσφύα, σπληνικό πλέγμα. Αυτό το κέντρο υπακούει στο ηλιακό πλέγμα. Ωστόσο, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το πραγματικό δεύτερο κέντρο είναι το προστατικό και όχι το σπληνικό.

Το ομφαλικό πάνω στον αφαλό, θωρακικά όγδοα. Ηλιακό πλέγμα.

Το καρδιακό πάνω στην καρδιά, αυχενικά όγδοα. Καρδιακό πλέγμα.

Το λαρυγγικό, στον λάρυγγα, θυροειδής αδένας, τρίτο αυχενικό. Φαρυγγικό πλέγμα.

Μετωπικό. Πάνω στο μεσόφρυδο, πρώτο αυχενικό, πλέγμα της καρωτίδας.

Επείγει να ξέρουμε ότι τα τσάκρας και τα πλέγματα βρίσκονται συνδεδεμένα μέσω νευρικών ινών. Ανεβαίνοντας το Φίδι από την σπονδυλική στήλη, δραστηριοποιούνται τα σπονδυλικά τσάκρας και επαγωγικά δραστηριοποιούνται τα πλέγματα. Τα τσάκρας βρίσκονται στο εγκεφαλοσπονδυλικό νευρικό σύστημα και τα πλέγματα στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα.

Κατά το μέτρο που ανεβαίνει το Φίδι στο νωτιαίο κανάλι, βάζει σε διαδοχική τάξη, σε πλήρη δραστηριότητα τις σπονδυλικές Εκκλησίες και τσάκρας. Και αυτά με την σειρά τους, από ηλεκτρική επαγωγή κάνουν να δονούνται τα αντίστοιχα τους συμπαθητικά πλέγματα. Είναι επείγον να ξέρουμε ότι κάθε σπονδυλικό τσάκρα και κάθε συμπαθητικό πλέγμα είναι επταπλό στην εσωτερική του σύσταση, το ίδιο είναι και το επταπλό πύρινο Φίδι των δικών μας μαγικών εξουσιών.

Το πρώτο Φίδι ανοίγει τα τσάκρας στον φυσικό κόσμο. Το Δεύτερο στον αιθερικό. Το τρίτο στον αστρικό. Το τέταρτο στο διανοητικό. Το πέμπτο στον αιτιατό. Το έκτο στο Βουδικό και το έβδομο στον Εσώτερο. Αυτή η διαδικασία είναι η ίδια για τα πλέγματα, γιατί τα τσάκρας και οι Εκκλησίες βρίσκονται συνδεδεμένα με τα πλέγματα μέσω των νευρικών κλάδων τους.

Δεν πρέπει να απελπίζεται λοιπόν ο μυημένος, γιατί με το πρώτο Φίδι δεν έχει ανοίξει τα αστρικά τσάκρας. Αυτά ανοίγουν μόνο με το τρίτο Φίδι, αυτό του αστρικού. Με το πρώτο ανοίγουν στον Εσώτερο μόνο τα αντίστοιχα του φυσικού. Πρέπει να υπολογίζουμε ότι ο Εσώτερος είναι το αντίστοιχο του φυσικού.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Η μύηση δεν μπορεί να αγοράζεται με χρήματα ούτε να στέλνεται με το ταχυδρομείο. Η μύηση δεν πουλιέται ούτε αγοράζεται. Η μύηση είναι η ίδια η ζωή σου, συνοδευμένη από τις γιορτές των Ναών.

Είναι αναγκαίο να απομακρυνθούμε από όλους εκείνους τους απατεώνες που πουλάνε μυήσεις. Είναι επείγον να απομακρυνθούμε από όλους εκείνους που δίνουν μυήσεις με αλληλογραφία.

Η μύηση είναι κάτι πολύ εσώτερο, πολύ μυστικό, πολύ θεϊκό.

Να φεύγετε από όλους εκείνους που λένε, εγώ έχω τόσες μνήσεις, τόσους βαθμούς. Απομακρυνθείτε από όλους εκείνους που λένε: «Εγώ είμαι ένας Δάσκαλος των Μεγαλυτέρων Μυστηρίων, έχω λάβει τόσες μυήσεις». Θυμήσου καλέ αναγνώστη ότι το Εγώ, η προσωπικότητα, δεν λαμβάνει μυήσεις.

Η μύηση είναι ζήτημα του Εσώτερου, θέματα της συνείδησης, λεπτότατα πράγματα της ψυχής. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Κανένας πραγματικός μύστης δεν θα έλεγε φράσεις σαν αυτές: «Εγώ είμαι Δάσκαλος της Λευκής Αδελφότητας». «Εγώ έχω αυτόν τον βαθμό». «Εγώ έχω τόσες μυήσεις». «Εγώ έχω τόσες εξουσίες» κλπ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Πολλοί μαθητές αποκρυφισμού θέλουν τον εσωτερικό φωτισμό και υποφέρουν φοβερά, γιατί, αν και έχουν πάρα πολλά χρόνια μελέτης και εσωτεριστικών πρακτικών, συνεχίζουν τόσο τυφλοί και ασυνείδητοι όσο όταν άρχισαν να διαβάζουν τα πρώτα βιβλία. Εμείς, οι Αδελφοί του Ναού, ξέρουμε από προσωπική εμπειρία, ότι το καρδιακό τσάκρα είναι αποφασιστικό για τον εσωτερικό φωτισμό. Το Σίβα Σαμίτα, μεγάλο Ινδοστανικό βιβλίο, μιλάει λεπτομερώς πάνω στο ώφελος που αποκτά ο γιόγκι, διαλογιζόμενος στο τσάκρα της ήρεμης καρδιάς: «Ο γιόγκι αποκτά απέραντες γνώσεις. Γνωρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Έχει το κρυφό αυτί και διόραση και μπορεί να ταξιδεύει με τον αέρα όπου θέλει. Βλέπει τους μύστες και τις θεές γιόγκι. Αποκτά την ικανότητα την ονομαζόμενη Κετσάρι (να κινείται με τον αέρα) και Βουτσάρι (να μπορεί να ταξιδεύει θεληματικά σε όλα τα μέρη του κόσμου).

Εκείνοι που θέλουν να μάθουν να βγαίνουν με αστρικό σώμα θεληματικά, εκείνοι που θέλουν να μπουν στην επιστήμη των Χίνας, για να μάθουν να μπαίνουν με το φυσικό σώμα τους μέσα στην τέταρτη διάσταση και να μεταφέρονται με φυσικό σώμα χωρίς την ανάγκη του αεροπλάνου σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, εκείνοι που χρειάζονται επειγόντως την διόραση και το κρυφό αυτί, πρέπει να συγκεντρώνουν κάθε μέρα τον νου τους στο καρδιακό τσάκρα και να διαλογίζονται βαθιά σε αυτό το θαυμάσιο κέντρο. Μια ώρα κάθε μέρα διαλογισμού σε αυτό το κέντρο καταλήγει θαυμάσια. Το μάντραμ αυτού του τσάκρα είναι το φωνήεν Ο και προφέρεται μακραίνοντας τον ήχο έτσι: ΟΟΟΟΟΟ.

Πρέπει να προσευχόμαστε στον Χριστό παρακαλώντας στην διάρκεια της εδώ υποδεικνυόμενης πρακτικής, να μας αφυπνίζει το τσάκρα της καρδιάς.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΥΗΣΕΩΝ

Πρώτην μύηση: Ο Εσώτερος και η ψυχή-συνείδηση (Μπούδι) συγχωνεύονται διαμορφώνοντας έτσι ένα νέο μυημένο. Άλλος ένας που μπήκε στο ρεύμα.

Δεύτερη μύηση: Γεννιέται το αιθερικό σώμα το ονομαζόμενο Puchicon σώμα.

Τρίτη μύηση: Ανοίγονται τα τσάκρας του αστρικού σώματος και γεννιέται το αστρικό της Φωτιάς σαν ένα παιδί γεμάτο ομορφιά.

Τετάρτην μύηση: Γεννιέται το νοητικό της Φωτιάς σαν ένα πολυτιμότατο παιδί. Ο μυημένος έχει γεννηθεί σαν ένας νέος Βούδας.

Πέμπτη μύηση: Η ανθρώπινη ψυχή ή αιτιατό σώμα, ή σώμα της θέλησης, συγχωνεύεται με τον εσωτερικό Δάσκαλο, ο οποίος είναι Άτμαν Μπούδι (Εσώτερος και συνείδηση). Έτσι οι τρεις φλόγες είναι Μία. Αυτός είναι ένας νέος και γνήσιος Δάσκαλος των Μεγαλύτερων Μυστηρίων της Λευκής Αδελφότητας. Όποιος φτάσει στην πέμπτη μύηση μπορεί να μπει στο Νιρβάνα. Όποιος φτάσει στην πέμπτη μύηση γεννιέται στον αιτιατό. Όποιος φτάσει στην πέμπτη μύηση ενσαρκώνει την ψυχή του. Μόνο εκείνος που φτάνει στην πέμπτη μύηση είναι άνθρωπος με ψυχή, δηλαδή αληθινός άνθρωπος.

ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τα σημερινά σώματα, αιθερικό, αστρικό, διανοητικό και αιτιατό, που μελετά η θεοσοφία, είναι μόνο σώματα φαντάσματα, απλές διανοητικές μορφές που πρέπει να διαλύσουμε στο μυητικό μονοπάτι. Ο άνθρωπος μπορεί να ταξιδέψει με το αστρικό του φάντασμα και το κάνει κανονικά κατά την διάρκεια του ύπνου ή όταν μαθαίνει να ταξιδεύει συνειδητά και θετικά με αστρικό σώμα. Όμως είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε το αστρικό της Φωτιάς. Αυτό το καινούριο όχημα της Φωτιάς είναι απεριόριστα ανώτερο από το αστρικό φάντασμα. Το ίδιο μπορούμε να πούμε σχετικά με τα άλλα οχήματα. Χρειαζόμαστε τα σώματα Φωτιάς.

Αυτά τα οχήματα Φωτιάς δεν γεννιούνται από το Τίποτα. Αυτά τα σώματα γεννιούνται από το σπέρμα τους όπως όλα όσα που υπάρχουν. Το σπέρμα του κάθε οχήματος Φωτιάς βρίσκεται στο σπερματικό του σύστημα. Το πρόβλημα είναι λοιπόν, απολύτως σεξουαλικό και μόνο μέσω της σεξουαλικής μαγείας βγαίνει το σπέρμα του κάθε οχήματος Φωτιάς. Έτσι όπως το δέντρο κοιμάται σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στο σπέρμα ζωής του, έτσι επίσης κοιμάται το κάθε όχημα μέσα στο σεξουαλικό σπέρμα του.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ

Οι εξουσίες δεν αποκτώνται παίζοντας. Αυτό είναι θέμα πολλής υπομονής. Οι ανυπόμονοι, αυτοί που ψάχνουν αποτελέσματα, αυτοί που μετά από λίγους μήνες πρακτικής απαιτούν ήδη εκδηλώσεις, πραγματικά δεν είναι έτοιμοι για τον αποκρυφισμό. Τέτοιοι άνθρωποι δεν χρησιμεύουν για αυτές τις σπουδές. Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι ώριμοι. Αυτούς τους συμβουλεύουμε να προσχωρήσουν σε οποιαδήποτε θρησκεία και να παραμείνουν εκεί μέχρι να ωριμάσουν. Για να διατρέξουμε το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού χρειάζεται η υπομονή του Άγιου Ιώβ. Για να διατρέξουμε το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού χρειάζεται μια ατσάλινη επίμονη, πολύ καλά ατσαλωμένη.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΙΣΤΗ

Οι άνθρωποι, οι γεμάτοι αμφιβολίες που μπαίνουν στον πρακτικό αποκρυφισμό, αποτυγχάνουν τελείως. Όποιος αμφιβάλλει για την δική μας διδασκαλία δεν είναι έτοιμος για το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Τέτοιοι άνθρωποι είναι καλύτερο να προσχωρήσουν σε κάποια θρησκεία και να παρακαλούν την Μεγάλη Πραγματικότητα, την Ηλιακή δύναμη της συνειδητής πίστης. Όταν θα έχουν αποκτήσει την συνειδητή πίστη, τότε πια θα είναι έτοιμοι για να μπουν σε αυτόν τον στενό δρόμο, τον αυστηρό και δύσκολο. Όποιος αμφιβάλλει για τον αποκρυφισμό, δεν πρέπει να περπατάει αυτόν τον δύσκολο δρόμο ενώ δεν έχει αποκτήσει την δύναμη της συνειδητής πίστης. Ο αποκρυφιστής που αμφιβάλλει, μπορεί να τρελλαθεί. Η πίστη είναι μια Ηλιακή θαυμάσια δύναμη.

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ

Όλες οι θρησκείες και πνευματικές Σχολές που υπάρχουν στον κόσμο είναι πολύ αναγκαίες και χρησιμεύουν σαν προθάλαμος για να εισέλθουμε στην Αίθουσα της Σοφίας. Εμείς δεν πρέπει να μιλάμε ποτέ εναντίον αυτών των Σχολών και θρησκειών, γιατί όλες είναι αναγκαίες για τον κόσμο. Σε αυτές τις Σχολές και θρησκείες λαμβάνουμε τα πρώτα φώτα της πνευματικότητας. Το σοβαρό θα ήταν ένας λαός χωρίς θρησκεία, ένας λαός όπου θα καταδιώκονταν οι άνθρωποι οι αφιερωμένοι στις πνευματικές σπουδές. Πραγματικά ένας λαός χωρίς θρησκεία είναι τερατώδης. Κάθε ανθρώπινη ομάδα χρειάζεται την Σχολή της, την θρησκεία της, την Αίρεση της, τους εκπαιδευτές της κλπ. Κάθε ανθρώπινη ομάδα είναι διαφορετική, λόγος για τον οποίο οι διάφορες θρησκείες και Σχολές χρειάζονται.

Όποιος διατρέχει το μονοπάτι της μύησης πρέπει να ξέρει να σέβεται τις ξένες πεποιθήσεις.

Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ

Όποιος διατρέχει τον δρόμο του Τέλειου Γάμου πρέπει να αναπτύξει την συμπόνοια. Οι σκληροί και άσπλαχνοι άνθρωποι δεν προοδεύουν σε αυτόν τον δρόμο. Είναι επείγον να μάθουμε να αγαπάμε και να είμαστε πάντα αποφασισμένοι να δίνουμε μέχρι και την τελευταία σταγόνα αίματος για τους άλλους. Η ζεστασιά της συμπόνοιας ανοίγει όλες τις πόρτες της καρδιάς. Η ζεστασιά της συμπόνοιας φέρνει ηλιακή πίστη στον νου. Η συμπόνοια είναι συνειδητή αγάπη. Η φωτιά της συμπόνοιας αναπτύσσει το τσάκρα της καρδιάς. Η φωτιά της συμπόνοιας επιτρέπει στο σεξουαλικό Φίδι να ανεβαίνει γρήγορα από το νωτιαίο κανάλι. Όποιος θέλει να προχωράει γρήγορα στον δρόμο της κόψης τον ξυραφιού, πρέπει να εξασκεί σεξουαλική μαγεία εντατικά και να αφιερώνεται τελείως στην μεγάλη, παγκόσμια συμπόνοια. Έτσι θυσιαζόμενος απολύτως για τους συνανθρώπους του και δίνοντας το αίμα και την ζωή του για αυτούς, θα χριστικοποιηθεί. γρήγορα.

Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κάθε αίσθηση είναι μια στοιχειώδης αλλαγή στην κατάσταση του ψυχισμού. Υπάρχουν αισθήσεις σε καθεμία από τις έξι Βασικές Διαστάσεις της Φύσης και του ανθρώπου, όλες αυτές συνοδευμένες από απλές ψυχικές αλλαγές.

Οι αισθήσεις που έχουμε πειραματισθεί, αφήνουν πάντα ένα ίχνος στην μνήμη μας. Έχουμε δύο τύπους μνήμης: Την πνευματική και την ζωική. Η πρώτη διατηρεί τις αναμνήσεις των αισθήσεων που έχουμε πειραματισθεί στις Ανώτερες Διαστάσεις του διαστήματος. Η δεύτερη διατηρεί την ανάμνηση των φυσικών αισθήσεων. Οι αναμνήσεις των αισθήσεων αποτελούν τις αντιλήψεις.

Κάθε φυσική ή ψυχική αντίληψη είναι πραγματικά η ανάμνηση μιας αίσθησης. Οι αναμνήσεις των αισθήσεων οργανώνονται σε ομάδες που συνδέονται και αποσυνδέονται, έλκονται και απωθούνται.

Οι αισθήσεις διπολοποιούνται σε δύο ρεύματα τέλεια καθορισμένα. Το πρώτο υπακούει στον χαρακτήρα των αισθήσεων, το δεύτερο υπακούει στον χρόνο υποδοχής των αισθήσεων.

Το συνολικό άθροισμα διαφορών αισθήσεων μετατρεμμένων σε κοινή αιτία προβάλλεται εξωτερικά σαν αντικείμενο. Τότε λέμε, αυτό το δέντρο είναι πράσινο, ψηλό, χαμηλό, έχει ένα ευχάριστο άρωμα, δυσάρεστο κλπ. Όταν η αντίληψη γίνεται στον αστρικό κόσμο, με το διανοητικό λέμε: αυτό το αντικείμενο ή υποκείμενο έχει τόσες ιδιότητες, αυτό το χρώμα κλπ. Σε αυτήν την περίπτωση, το συνολικό άθροισμα των αισθήσεων είναι εσωτερικό και η προβολή του είναι επίσης εσωτερική, ανήκει στις διαστάσεις τέταρτη ή πέμπτη ή έκτη κλπ. Τις αντιλήψεις του φυσικού κόσμου τις βλέπουμε με την φυσική μηχανή και τις ψυχικές με την ψυχική μηχανή. Έτσι όπως έχουμε φυσικές αισθήσεις αντίληψης, έτσι επίσης έχουμε ψυχικές αισθήσεις αντίληψης. Όλοι εκείνοι που διατρέχουν το μονοπάτι της μύησης πρέπει να αναπτύξουν αυτές τις ψυχικές αισθήσεις.

Οι ιδέες διαμορφώνονται πάντα από τις αναμνήσεις των αντιλήψεων. Έτσι οι ιδέες που εκπέμπουν οι μεγάλοι μύστες, ιδρυτές θρησκειών, γίνονται από τις υπερβατικές αναμνήσεις ψυχικών αντιλήψεων τους.

Η διαμόρφωση των αντιλήψεων οδηγεί στην διαμόρφωση των λέξεων και στην εμφάνιση της γλώσσας. Η διαμόρφωση των εσωτερικών αντιλήψεων οδηγεί στην διαμόρφωση της μαντρικής γλώσσας και στην εμφάνιση της χρυσής γλώσσας, την οποία μιλούν οι Μύστες και οι Άγγελοι.

Είναι αδύνατη η ύπαρξη της γλώσσας όταν δεν υπάρχουν ιδέες και δεν υπάρχουν ιδέες όταν δεν υπάρχουν αντιλήψεις. Εκείνοι που εκτοξεύουν ιδέες πάνω στους εσωτερικούς κόσμους χωρίς να τους έχουν αντιληφθεί ποτέ, γενικά παραποιούν την πραγματικότητα, ακόμα και όταν έχουν καλούς σκοπούς.

Στα απλά επίπεδα της ψυχικής ζωής πολλές αισθήσεις εκφράζονται με φωνές, κραυγές, ήχους κλπ που φανερώνουν χαρά ή τρόμο, απόλαυση ή πόνο. Αυτό συμβαίνει στον φυσικό κόσμο και επίσης στους εσωτερικούς κόσμους.

Η εμφάνιση της γλώσσας αντιπροσωπεύει μιαν αλλαγή στην συνείδηση. Έτσι επίσης, όταν ο μαθητής αρχίσει να μιλάει πια στην Κοσμική Συμπαντική γλώσσα, έχει γίνει στον ίδιο μια αλλαγή συνείδησης. Μόνο η Παγκόσμια Φωτιά του Φιδιού και η διάλυση του επιστρέφοντος Εγώ μπορούν να προκαλέσουν τέτοια αλλαγή.

Ιδέα και λέξη είναι μία μόνη ουσία. Η ιδέα είναι εσωτερική και η λέξη εξωτερική. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια σε όλα τα επίπεδα συνείδησης και σε όλες τις Διαστάσεις του διαστήματος. Οι ιδέες είναι μοναδικά αφηρημένες σκέψεις. Οι ιδέες είναι σκέψεις πιο μεγάλες και ανήκουν στον κόσμο των πνευματικών αρχετύπων. Όλα τα πράγματα που υπάρχουν στον φυσικό κόσμο είναι αντίγραφα αυτών των αρχετύπων. Στην διάρκεια του. Σαμάδι (Samadi), ο μυημένος μπορεί να επισκεφτεί με αστρικά ταξίδια ή υπεραστρικά, τον κόσμο των πνευματικών αρχετύπων.

Το μυστικιστικό περιεχόμενο των υπερβατικών αισθήσεων και συγκινήσεων δεν μπορεί να εκφραστεί στην κοινή γλώσσα. Οι λέξεις μπορούν μόνο να το αναφέρουν, να το σημειώσουν. Πραγματικά, μόνο η μεγαλοπρεπής τέχνη της φύσης μπορεί να καθορίσει αυτές τις υπέρτατες και υπερβατικές συγκινήσεις. Σε οποιονδήποτε Φιδικό Πολιτισμό ήταν γνωστή η μεγαλοπρεπής τέχνη. Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και του Μεξικού, η Σφίγκα των χιλιετηρίδων, τα παλιά μονολιθικά, τα άγια Ιερογλυφικά, τα γλυπτά των θεών κλπ είναι οι αρχαϊκοί μάρτυρες της μεγαλοπρεπούς τέχνης, που μιλάει μόνο στην συνείδηση και στα αυτιά των μυημένων. Ο μυημένος μαθαίνει αυτήν την μεγαλοπρεπή τέχνη στην διάρκεια της μυστικιστικής έκστασης.

Το διάστημα με τις ιδιοκτησίες του είναι μια μορφή της δικής μας ευαίσθητης αντιληπτικότητας. Αυτό το διαπιστώνουμε όταν μέσω της ανάπτυξης των τσάκρας φθάσουμε να αντιληφθούμε όλο το διάστημα στην τετραδιάστατη μορφή, αντί της τρισδιάστατης μορφής με την οποία είμαστε συνηθισμένοι πριν.

Τα χαρακτηριστικά του κόσμου αλλάζουν όταν αλλάζει η ψυχική μηχανή. Η ανάπτυξη των τσάκρας κάνει να αλλάζει ο κόσμος για τον μυημένο. Με την ανάπτυξη των τσάκρας εξαλείφουμε από τον δικό μας νου τα υποκειμενικά στοιχεία των αντιλήψεων. Υποκειμενικό είναι αυτό που δεν έχει πραγματικότητα. Αντικειμενικό είναι το πνευματικό, το πραγματικό.

Με την αφύπνιση των τσάκρας, μέσω της εσωτερικής πειθαρχίας, επέρχεται μια αύξηση των ψυχικών χαρακτηριστικών. Η καινοτομία στο ψυχικό πεδίο συσκοτίζει τις αλλαγές που διαδικάζονται συγχρόνως στην αντίληψη του φυσικού κόσμου. Αισθάνεται το καινούριο, ωστόσο ο μυημένος δεν είναι ικανός να ορίζει λογικά και αξιωματικά την επιστημονική διαφορά μεταξύ του παλιού και του καινούριου. Το αποτέλεσμα παρόμοιας ανικανότητας είναι η έλλειψη μιας τέλειας εννοιολογικής ισορροπίας. Είναι λοιπόν επείγον να καταφέρουμε μια εννοιολογική ισορροπία, για να μπορέσει η διδακτική έκθεση των μυημένων να εκτελέσει σωστά τον σκοπό της.

Η αλλαγή της συνείδησης είναι ο πραγματικός σκοπός της εσωτερικής πειθαρχίας.

Χρειαζόμαστε την κοσμική συνείδηση. Αυτή είναι το νόημα μιας κοσμικής συνείδησης, αυτό είναι της ζωής και η τάξη του Σύμπαντος.

Η κοσμική συνείδηση έλκει στην ύπαρξη έναν νέο τύπο νοησιαρχίας. την φωτισμένη διανοητικότητα. Αυτή η ικανότητα είναι ένα χαρακτηριστικό του Υπεράνθρωπου. Υπάρχουν τρία είδη συνείδησης: Πρώτο, απλή συνείδηση. Δεύτερο, ατομική αυτοσυνείδηση. Τρίτο, κοσμική συνείδηση. Την πρώτη συνείδηση την κατέχουν τα ζώα. Την δεύτερη το διανοούμενο ζώο, το αποκαλούμενο άνθρωπος. Την τρίτη την έχουν οι Θεοί. Όταν γεννιέται η κοσμική συνείδηση στον άνθρωπο, αισθάνεται εσωτερικά σαν να τον καταναλώνει η Φωτιά του Φιδιού. Το σπινθηροβόλημα της βραχμανικής λάμψης διαπερνά τον νου του και την συνείδηση του και από αυτήν την στιγμή είναι Μυημένος σε μία νέα και ανώτερη τάξη ιδεών. Η βραχμανική ευχαρίστηση έχει μια γεύση Νιρβάνα.

Όταν ο μυημένος έχει φωτιστεί από την βραχμανική φωτιά, μπαίνει στον εσωτερικό ή μυστικό κύκλο της ανθρωπότητας. Σε αυτόν τον κύκλο βρίσκουμε μια άφατη οικογένεια, αποτελούμενη από αρχαίους Ιεροφάντες που είναι γνωστοί στον κόσμο σαν Αβατάρες, Προφήτες, θεοί κλπ. Τα μέλη αυτής της διακεκριμένης Οικογένειας βρίσκονται σε όλες τις προχωρημένες φυλές του ανθρώπινου είδους. Αυτά τα όντα είναι οι ιδρυτές του Βουδισμού, του Ταοϊσμού, του Χριστιανισμού, του Σουφισμού κλπ, κλπ. Πραγματικά αυτά τα όντα είναι πάρα πολύ λίγα, όμως αν και είναι πολύ λίγοι, είναι πραγματικά οι διευθυντές και πρυτάνεις του ανθρώπινου είδους.

Η κοσμική συνείδηση έχει άπειρους βαθμούς ανάπτυξης. Η κοσμική συνείδηση ενός νέου μυημένου είναι κατώτερη από την συνείδηση ενός Αγγέλου και η συνείδηση ενός Αγγέλου δεν μπορεί να έχει την ανάπτυξη της συνείδησης ενός Αρχαγγέλου. Σε αυτήν υπάρχουν βαθμοί και βαθμοί. Αυτή είναι η σκάλα του Ιακώβ.

Καταλήγει αδύνατο να φτάσουμε στην κοσμική συνείδηση χωρίς την αγιότητα. Είναι αδύνατο να καταφέρουμε την αγιότητα χωρίς την αγάπη. Η αγάπη είναι ο δρόμος της αγιότητας. Η πιο θαυμάσια μορφή εκδήλωσης της αγάπης αποκτιέται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής μαγείας. Σε αυτές τις στιγμές, ο άντρας και η γυναίκα είναι ένα μόνο ερμαφρόδιτο ον, τρομαχτικά θεϊκό.

Η σεξουαλική μαγεία προσφέρει όλες τις εσωτερικές συνθήκες που χρειάζονται για να λαμβάνουμε την βραχμανική λάμψη.

Η σεξουαλική μαγεία παρέχει στον ευσεβή όλα τα πύρινα στοιχεία, τα απαραίτητα για την γέννηση της κοσμικής συνείδησης.

Για την εμφάνιση της κοσμικής συνείδησης χρειάζεται κάποια καλλιέργεια, η εκπαίδευση των συγγενών προς την κοσμική συνείδηση στοιχείων και η εξάλειψη των αντίθετων προς την κοσμική συνείδηση στοιχείων.

Τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εκείνων των ατόμων, που είναι έτοιμα για να λάβουν την κοσμική συνείδηση, είναι ότι βλέπουν τον κόσμο σαν MAYA (αυταπάτη). Αυτοί προαισθάνονται ότι ο κόσμος, έτσι όπως τον βλέπουν οι άνθρωποι, είναι μόνο μια αυταπάτη και ψάχνουν την μεγάλη πραγματικότητα. Το πνευματικό, το πραγματικό, εκείνο που βρίσκεται πιο μακριά από την αυταπάτη. Για την γέννηση της κοσμικής συνείδησης είναι αναγκαίο να αφιερώνεται ο άνθρωπος πλήρως στο πνευματικό, στο εσωτερικό.

Η σεξουαλική μαγεία προσφέρει στον μυημένο όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για να καταφέρει την βραχμανική λάμψη, και την γέννηση της κοσμικής συνείδησης. Επείγει να συνδυάζεται η σεξουαλική μαγεία με τον εσωτερικό διαλογισμό και την αγιότητα. Έτσι ετοιμαζόμαστε για να λάβουμε την βραχμανική λάμψη.

Πραγματικά, οι Άγγελοι είναι τέλειοι άνθρωποι. Όποιος φτάσει την τέλεια κατάσταση του ανθρώπου, μετατρέπεται σε Άγγελο. Εκείνοι που βεβαιώνουν ότι ο Άγγελος είναι κατώτερος από τον άνθρωπο, παραποιούν την αλήθεια. Κανένας δεν μπορεί να φτάσει στην αγγελική κατάσταση, αν προηγουμένως δεν έχει επιτύχει την κατάσταση του τέλειου ανθρώπου. Κανένας δεν μπορεί να φτάσει στην κατάσταση του τέλειου ανθρώπου, αν προηγουμένως δεν έχει ενσαρκώσει την ψυχή του. Αυτό είναι ένα σεξουαλικό πρόβλημα. Μόνο στους πραγματικούς ανθρώπους γεννιέται ο Άγγελος. Μόνο στους αληθινούς ανθρώπους γεννιέται η κοσμική, συνείδηση.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ

Ανάσταση και Μετενσάρκωση

Τα όντα που αγαπιούνται μπορούν να γίνονται αθάνατα σαν τους θεούς. Μακάριος εκείνος που μπορεί ήδη να τρώει από τα ηδονικά φρούτα του δέντρου της ζωής. Να ξέρετε αγαπητοί μου, ότι στην Εδέμ υπάρχουν δύο εξαίρετα δέντρα, τα οποία μέχρι που μοιράζονται τις ρίζες τους. Το ένα είναι το δέντρο της Γνώσης. Το άλλο είναι το δέντρο της Ζωής. Το πρώτο σου δίνει Σοφία, Το δεύτερο σε κάνει Αθάνατο.

Όλοι εκείνοι που έχουν δουλέψει στο μεγάλο έργο, έχουν δικαίωμα να τρώνε από τα ηδονικά φρούτα του δέντρου της Ζωής. Πραγματικά ή αγάπη είναι το ύψιστο της σοφίας.

Εκείνοι οι άντρες και οι γυναίκες που διατρέχουν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου, κερδίζουν τελικά την μακαριότητα να εισέλθουν στο Νιρβάνα. Αυτό είναι η λησμονιά του κόσμου και των ανθρώπων για πάντα. Είναι αδύνατον να περιγράψουμε την ευτυχία του Νιρβάνα. Εκεί όλα τα δάκρυα έχουν εξαφανιστεί για πάντα. Εκεί η ψυχή, χωρίς τα τέσσερα σώματα αμαρτίας, βυθίζεται στην άπειρη ευτυχία της μουσικής των σφαιρών. Το Νιρβάνα είναι το ιερό έναστρο διάστημα.

Οι Δάσκαλοι της ευσπλαχνίας, συγκινημένοι από τον ανθρώπινο πόνο, απαρνούνται την μεγάλη ευτυχία του Νιρβάνα και αποφασίζουν να μείνουν μαζί μας για να μας βοηθούν σε αυτήν την κοιλάδα της μεγάλης πίκρας.

Όλοι οι Τέλειοι Γάμοι αναπόφευκτα φτάνουν στην μύηση. Οποιοσδήποτε μύστης μπορεί να παραιτηθεί από τον Νιρβάνα από αγάπη προς την μεγάλη ορφανή. Όταν ένας μύστης παραιτηθεί από την ύψιστη ευτυχία του Νιρβάνα, μπορεί να ζητήσει το ελιξήριο της μακροζωίας. Οι μακάριοι που λαμβάνουν το θαυμάσιο ελιξήριο, πεθαίνουν, όμως δεν πεθαίνουν. Στην τρίτη μέρα ανυψώνονται. Αυτό ήδη το απόδειξε ο Λατρευτός.

Την τρίτη μέρα έρχεται ο μύστης μπροστά στον τάφο, συνοδευόμενος από τις άγιες γυναίκες που φέρουν φάρμακα και αρωματικές αλοιφές. Επίσης συνοδεύουν τον μύστη οι Άγγελοι του θανάτου και μερικές άλλες άφατες ιεραρχίες.

Ο μύστης φωνάζει με μεγάλη φωνή, επικαλούμενος το φυσικό σώμα του που κοιμάται μέσα στον Άγιο Τάφο. Το σώμα είναι ανυψωμένο και μπορεί να διαφύγει από τον τάφο εκμεταλλευόμενο την ύπαρξη του Υπερδιαστήματος. Στους ανώτερους κόσμους το φυσικό σώμα το προσέχουν οι άγιες γυναίκες με φάρμακα και αρωματικές αλοιφές. Μετά αφού το φυσικό σώμα έχει επανέλθει στην ζωή, υπακούοντας σε ανώτατες διαταγές, εισχωρεί από το αστρικό κεφάλι της ψυχής του Δάσκαλου. Έτσι είναι το πώς αυτός κατέχει το ένδοξο σώμα του. Αυτό είναι το πολύτιμο δώρο του Έρωτα.

Όλα τα αναστημένα σώματα ζουν κανονικά μέσα στους Ανώτερους Κόσμους. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι αναστημένοι Δάσκαλοι μπορούν να γίνονται ορατοί και απτοί σε οποιοδήποτε μέρος και να εξαφανίζονται έπειτα στιγμιαία. Μας έρχεται στην μνήμη ο Κόμης Καλλιόστρο. Αυτός ο μεγάλος Δάσκαλος συμπλήρωσε μια μεγάλη πολιτική αποστολή στην Ευρώπη και κατέπληξε την ανθρωπότητα. Αυτός ο μεγάλος Δάσκαλος ήταν εκείνος που πραγματικά προκάλεσε την πτώση των Βασιλέων της Ευρώπης. Κατά βάθος, σε αυτόν οφείλεται η Δημοκρατία. Είχε ζήσει στην εποχή του Ιησού Χρίστου. Ήταν προσωπικός φίλος της Κλεοπάτρας και δούλευε για την Αικατερίνη των Μεδίκων. Ήταν γνωστός κατά την διάρκεια διαφόρων αιώνων στην Ευρώπη. Χρησιμοποίησε διάφορα ονόματα όπως Ιωσήφ Μπάλσαμο, Κόμης Καλλιόστρο κλπ.

Στην Ινδία ζει ακόμα ο αθάνατος Μπαμπάχι (Babaji), ο γιόγκι Χριστός της Ινδίας. Αυτός ο Δάσκαλος ήταν εκπαιδευτής των μεγάλων Δασκάλων που έζησαν στην τρομαχτική νύχτα των αιώνων. Όμως, αυτός ο άφατος γέρος φαίνεται σαν ένας νεαρός εικοσιπεντάρης.

Ας θυμηθούμε τον Κόμη Uανόνι (Conte Zanoni), νέος ακόμα μετά απο χιλιάδες χρόνια. Δυστυχώς, αυτός ο Χαλδαίος σοφός απέτυχε τελείως επειδή ερωτεύτηκε μια καλλιτέχνιδα της Νάπολης. Έκανε το λάθος να ενωθεί σεξουαλικά μαζί της και να χύσει το ποτήρι του Ερμή. Το αποτέλεσμα ήταν τρομερό. Ο Θανόνι πέθανε στην γκιλοτίνα στην διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης.

Οι αναστημένοι Δάσκαλοι ταξιδεύουν από το ένα μέρος στο άλλο χρησιμοποιώντας το Υπερδιάστημα. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί με την Υπεργεωμετρία. Η Αστροφυσική θα ανακαλύψει σύντομα την ύπαρξη του Υπερδιαστήματος.

Μερικές φορές οι αναστημένοι Δάσκαλοι, μετά αφού έχουν συμπληρώσει μια αποστολή σε μια χώρα, δίνουν στον εαυτό τους την πολυτέλεια να θεωρηθούν σαν νεκροί. Την τρίτη μέρα επαναλαμβάνουν την ανάσταση τους και φεύγουν για μια άλλη χώρα για να δουλέψουν με διαφορετικό όνομα. Έτσι λοιπόν, ο Καλλιόστρο δύο χρόνια.μετά τον θάνατο του εμφανίστηκε σε άλλες πόλεις χρησιμοποιώντας διαφορετικό όνομα, για να συνεχίσει την δουλειά του.

Ο Τέλειος Γάμος μας μετατρέπει σε θεούς. Μεγάλη είναι η εντυχία της αγάπης. Πραγματικά, μόνο η αγάπη, μας απονέμει την αθανασία. Ευλογημένη ας είναι η αγάπη. Ευλογημένα ας είναι τα πλάσματα

που λατρεύονται.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Πολλοί μαθητές αποκρυφισμού συγχέουν την ανάσταση με την μετενσάρκωση. Τα ευαγγέλια έχουν παρερμηνευθεί από τους μαθητές του αποκρυφισμού. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μετενσάρκωσης. Αυτό είναι εκείνο που θα διευκρινίσουμε σε αυτό το κεφάλαιο.

Κάθε πραγματικός μύστης έχει ένα σώμα Παραδείσου. Αυτό το σώμα είναι από σάρκα και οστά. Όμως αυτή είναι σάρκα που δεν προέρχεται από τον Αδάμ. Το σώμα Παραδείσου είναι φτιαγμένο με τα καλύτερα άτομα του φυσικού οργανισμού.

Πολλοί μύστες ανασταίνονται με αυτό το σώμα Παραδείσου στους Ανώτερους Κόσμους μετά τον θάνατο. Με αυτό το σώμα Παραδείσου μπορούν αυτοί οι αναστημένοι Δάσκαλοι να επισκεφτούν τον φυσικό κόσμο και να γίνονται ορατοί και απτοί θεληματικά. Αυτό είναι ένα είδος άφατης ανάστασης. Όμως βεβαιώνουμε ότι η ανάσταση με το θνητό σώμα του Αδάμ, αν και οδυνηρή λόγω της επιστροφής σε αυτήν την κοιλάδα της πίκρας, είναι γι’ αυτόν τον λόγο πιο δοξασμένη. Όλοι οι μύστες του μυστικού μονοπατιού που αποτελούν το προστατευτικό τείχος, έχουν αναστηθεί με το σώμα τον Αδάμ.

Υπάρχουν επίσης οι μυητικές αναστάσεις. Η τρίτη μύηση της Φωτιάς σημαίνει μια ανάσταση στον αστρικό κόσμο. Όλοι εκείνοι που περνούν από την τρίτη μύηση της Φωτιάς, πρέπει να ζήσουν στον αστρικό κόσμο το Δράμα του Χριστού: Η ζωή, τα Πάθη, ο Θάνατος και η Ανάσταση.

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Η ανάσταση δεν είναι μετενσάρκωση όπως πιστεύουν πολλοί λανθασμένοι ψευτοαποκρυφιστές. Υπάρχουν διάφορα είδη μετενσάρκωσης, όπως υπάρχουν διάφορα είδη ανάστασης.

Μερικοί μύστες μπορούν να μετενσαρκωθούν στα σώματα ενήλικων προσώπων χωρίς την ανάγκη να μπουν σε μια μήτρα. Αυτό συμβαίνει, όταν ένας μύστης που κάνει ένα μεγάλο έργο, το χρειάζεται επειγόντως. Μια συγκεκριμένη περίπτωση είναι εκείνη του μεγάλου Λάμα Μόρτες Λόμπσα Ράμπα. Αυτός ο μύστης έκανε κάποια δουλειά και δεν μπορούσε να την διακόψει. Η απάνθρωπη και χωρίς οίκτο ανθρωπότητα του είχε βλάψει το εργαλείο και η μοναδική λύση που βρέθηκε για να μην διακόψει την δουλειά, ήταν να ενσαρκωθεί στο σώμα ενός Άγγλου. Αυτός ήταν τελείως απογοητευμένος από την ίδια του την ύπαρξη και ήθελε να πεθάνει, η ζωή του στο Λονδίνο ήταν χλιαρή και οδυνηρή. Οι μύστες του Θιβέτ τον επισκέφτηκαν και διαπραγματεύτηκαν μαζί του το όχημα. Ο Άγγλος δέχτηκε και παρέδωσε το σώμα του στον μύστη Μόρτες Λόμπσα Ράμπα. Ο Άγγλος πέθανε θεληματικά, αποσαρκώθηκε συνειδητά, ευχαριστημένος να παραδώσει το σώμα του σε ένα μύστη του Θιβέτ. Μεγάλη ήταν η προσπάθεια που έπρεπε να κάνει ο Μόρτες Λόμπσα Ράμπα για να μάθει να χειρίζεται το αγγλικό σώμα. Τώρα, ο μεγάλος Δάσκαλος δουλεύει με αυτό το όχημα. Το αποσαρκωμένο Εγώ απελευθερώθηκε από ένα βαρύ φορτίο μιας χλιαρής ζωής και η Λευκή Αδελφότητα του συγχώρεσε το Κάρμα του. Ο Μόρτες Λόμπσα Ράμπα είναι σήμερα ένας Άγγλος. Πραγματικά, αυτό το είδος μετενσάρκωσης είναι σαν να αλλάζεις ρούχα θεληματικά και συνειδητά. Ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα αυτού του είδους ειδικής μετενσάρκωσης είναι η αλλαγή μορίων. Ο μύστης Λόμπσα Ράμπα έλκυσε προς το νέο αγγλικό σώμα του καθένα από τα μόρια του θιβετιανού του πτώματος. Ο μύστης έπρεπε να τηλεμεταφέρει τα αγγλικά μόρια στο Θιβέτ και τα θιβετιανά μόρια στο αγγλικό σώμα. Έτσι, μετά από κάποιο χρόνο όλα τα μόρια του αγγλικού σώματος ήταν ήδη θιβετιανά. Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η καθεμία από τις ουλές του θιβετιανού σώματος ήρθαν επίσης στο νέο αγγλικό σώμα. Ο Μόρτες Λόμπσα Ράμπα συνέχισε την αποστολή του χωρίς διακοπή στο νέο αγγλικό σώμα του. Η δουλειά για να μάθει να χειρίζεται το αγγλικό σώμα ήταν τεράστια, όμως ο Μόρτες Λόμπσα Ράμπα με υπομονή το κατάφερε. Αυτό το είδος μετενσάρκωσης είναι για μύστες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η προσωπικότητα είναι χρόνος. Η προσωπικότητα ζει στον χρόνο της και δεν επιστρέφει. Μετά τον θάνατο η προσωπικότητα πηγαίνει επίσης στον τάφο. Για την προσωπικότητα δεν υπάρχει κανένα αύριο. Η προσωπικότητα ζει στο νεκροταφείο, πηγαινοέρχεται στο νεκροταφείο η βυθίζεται στον τάφο της. Αυτή δεν είναι το αστρικό σώμα ούτε το διπλό αιθερικό. Αυτή δεν είναι η ψυχή. Αυτή είναι χρόνος. Αυτή είναι σκέτη ενέργεια και διαλύεται πολύ σιγά. Ποτέ η προσωπικότητα δεν μπορεί να επιστρέψει. Αυτή δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν υπάρχει κανένα αύριο για την ανθρώπινη προσωπικότητα.

Εκείνο που συνεχίζει, εκείνο που επιστρέφει δεν είναι ούτε η ψυχή, γιατί το ανθρώπινο ον δεν έχει ακόμα ψυχή. Πραγματικά, αυτό που επιστρέφει είναι το Εγώ, η αρχή... που επιστρέφει. Η ανάμνηση, η μνήμη, το λάθος που διαιωνίζεται.

ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Η μονάδα ζωής για οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα ισοδυναμεί με κάθε παλμό της καρδιάς του. Καθετί που ζει, έχει μια περίοδο καθορισμένου χρόνου. Η ζωή ενός πλανήτη είναι 2.700.000.000 παλμοί. Αυτή η ίδια ποσότητα αντιστοιχεί στο μυρμήγκι, στο σκουλήκι, στον αετό, στο μικρόβιο, στον άνθρωπο και γενικά σε όλα τα πλάσματα. Ο χρόνος ζωής του κάθε κόσμου και του κάθε πλάσματος είναι αναλογικά ο ίδιος. Είναι φανερό, ότι ο παλμός ενός κόσμου πραγματοποιείται σε 27.000 χρόνια, όμως οι καρδιές των εντόμων πάλλονται πιο γρήγορα. Σε ένα έντομο που ζει μόνο ένα καλοκαιρινό απόγευμα, η καρδιά του έχει κάνει την ίδια ποσότητα παλμών με έναν πλανήτη, μόνο που αυτοί οι παλμοί έχουν γίνει πιο γρήγορα.

Ο χρόνος δεν είναι μια ίσια γραμμή, όπως πιστεύουν οι αγνοούντες μορφωμένοι. Ο χρόνος είναι μια κλειστή καμπύλη. Η αιωνιότητα είναι άλλο πράγμα. Η αιωνιότητα δεν έχει τίποτα να κάνει με τον χρόνο και κείνο που βρίσκεται πιο πέρα από την αιωνιότητα και από τον χρόνο, το ξέρουν μόνο οι μεγάλοι φωτισμένοι μύστες, οι Δάσκαλοι της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν τρεις γνωστές διαστάσεις και τρεις άγνωστες διαστάσεις. Συνολικά έξι βασικές διαστάσεις.

Οι τρεις γνωστές διαστάσεις είναι: Μήκος, πλάτος, και ύψος. Οι τρεις άγνωστες διαστάσεις είναι: Χρόνος, αιωνιότητα και αυτό που βρίσκεται πιο περά από τον χρόνο και από την αιωνιότητα. Αυτή είναι η σπείρα των έξι καμπύλων.

Ο χρόνος ανήκει στην τέταρτη, διάσταση. Η αιωνιότητα στην πέμπτη, διάσταση. Εκείνο που βρίσκεται πιο μακριά από την αιωνιότητα και τον χρόνο ανήκει στην έκτη διάσταση.

Η προσωπικότητα ζει σε μια κλειστή καμπύλη του χρόνου. Είναι κόρη του χρόνου της και τελειώνει στον χρόνο της. Ο χρόνος δεν μπορεί να επιστρέψει. Δεν υπάρχει κανένα αύριο για την ανθρώπινη προσωπικότητα.

Ο κύκλος του χρόνου γυρίζει μέσα στον κύκλο της, αιωνιότητας. Στην αιωνιότητα δεν υπάρχει χρόνος, όμως ο χρόνος γυρίζει μέσα στον κύκλο της αιωνιότητας. Το φίδι δαγκώνει πάντα την ουρά του.

Τελειώνει ένας χρόνος και μια προσωπικότητα, όμως όταν γυρίζει η ρόδα, εμφανίζεται πάνω στην γη ένας καινούργιος χρόνος και μια καινούργια προσωπικότητα. Επιστρέφει το Εγώ και όλα επαναλαμβάνονται. Οι τελευταίες πραγματοποιήσεις, συναισθήματα, προβληματισμοί, στοργές και λόγια προκαλούν όλα τα σεξουαλικά αισθήματα και όλο το δράμα της αγάπης που δίνει αρχή σε ένα νέο φυσικό σώμα. Όλοι οι ρομαντισμοί των συζυγών και των ερωτευμένων σχετίζονται με τις τελευταίες στιγμές εκείνων που ψυχορραγούν. «Το μονοπάτι της ζωής είναι διαμορφωμένο με τα ίχνη των οπλών του αλόγου του θανάτου». Με τον θάνατο κλείνει ο χρόνος και ανοίγει η αιωνιότητα. Ο κύκλος της αιωνιότητας πρώτα ανοίγει και μετά κλείνει, όταν το Εγώ επιστρέφει ξανά στον κύκλο του χρόνου.

ΥΠΟΤΡΟΠΗ

Οι μυημένοι του τέταρτου δρόμου ονομάζουν την επανάληψη των γεγονότων, σκηνών και συμβάντων υποτροπή.

Όλα επαναλαμβάνονται. Ο νόμος της υποτροπής είναι μια φοβερή πραγματικότητα. Σε κάθε επιστροφή επαναλαμβάνονται τα ίδια περιστατικά. Η επανάληψη των γεγονότων πηγαίνει συνοδευμένη από το αντίστοιχο κάρμα της. Αυτός είναι ο Νόμος που εφαρμόζει τα αποτελέσματα στις αιτίες που τα προκάλεσαν. Κάθε επανάληψη των γεγονότων φέρνει Κάρμα και άλλες φορές Ντάρμα (ανταμοιβή).

Εκείνοι που δουλεύουν με το μεγάλο Αρκανό, αυτοί που διατρέχουν το μακρύ, στενό και δύσκολο μονοπάτι του Τέλειου Γάμου, απελευθερώνονται σιγά-σιγά από τον Νόμο της υποτροπής. Αυτός ο νόμος έχει ένα όριο. Πιο μακριά από αυτό το όριο μετατρεπόμαστε σε αγγέλους ή σε διαβόλους. Με την λευκή σεξουαλική μαγεία μετατρεπόμαστε σε αγγέλους. Με την μαύρη σεξουαλική μαγεία μετατρεπόμαστε σε διαβόλους.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το ζήτημα της προσωπικότητας, κόρης του χρόνου της, που πεθαίνει στον χρόνο της, είναι κάτι άξιο προσοχής. Πραγματικά, είναι ολοφάνερο ότι αν επέστρεφε η προσωπικότητα, θα επέστρεφε ο χρόνος και αυτό είναι παράλογο, γιατί ο χρόνος είναι μια κλειστή καμπύλη. Ένας άνθρωπος Ρωμαίος, που επιστρέφει με την ανθρώπινη προσωπικότητα του σε μια πόλη όπως το Παρίσι, θα ήταν κάτι το ανυπόφορο, θα τον μεταχειρίζονταν σαν εγκληματία και θα έμπαινε φυλακή. Οι ρωμαϊκές του συνήθειες θα ήταν εκ των πραγμάτων εκτός χρόνου, θα ήταν εκτός εποχής. Αυτό που επιστρέφει, είναι λοιπόν το Εγώ και όχι η προσωπικότητα.

ΖΩΙΚΕΣ ΥΠΟΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο συμβολισμός του Ιησού να διώχνει τους εμπόρους από τον ναό με το μαστίγιο στο χέρι, αντιστοιχεί σε μια τρομερή πραγματικότητα θανάτου και Φρίκης. Ήδη είπαμε ότι το Εγώ είναι πολλαπλό. Το Εγώ είναι λεγεώνα διαβόλων. Σε πολλούς αναγνώστες δεν θα αρέσει αυτή η βεβαίωση, όμως είναι η αλήθεια και πρέπει να την πούμε ακόμα και αν δεν μας αρέσει.

Κατά την διάρκεια της δουλειάς με τον διάβολο, στην διάρκεια της δουλειάς της διάλυσης του Εγώ, μέρη του Εγώ, υπανθρώπινες Οντότητες, Οντότητες που κατέχουν μέρος της συνείδησης μας και της ζωής μας, εξαλείφονται και διώχνονται από τον εσωτερικό μας ναό. Μερικές φορές αυτές οι οντότητες επιστρέφουν σε ζωικά σώματα. Πόσες φορές έχει συμβεί ότι στους ζωολογικούς κήπους έχουμε βρεθεί με μορφές που έχουμε διώξει από τον εαυτό μας και ζουν σε ζωικά σώματα. Υπάρχουν άτομα τόσο ζωικά που αν τους αφαιρούσαμε ό,τι έχουν από το ζώο, πραγματικά δεν θα έμενε τίποτα. Αυτά τα άτομα είναι πια χαμένες περιπτώσεις. Ο νόμος της υποτροπής έχει τελειώσει γι’ αυτούς. Αυτού του είδους άνθρωποι μπορούν να επιστρέψουν σε ζωικά σώματα ή να μπουν στην άβυσσο οριστικά. Εκεί διαλύονται αργά.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Όποιος απαρνείται τον Νιρβάνα από αγάπη προς την ανθρωπότητα, μπορεί να διατηρεί το φυσικό του σώμα εκατομμύρια χρόνια. Χωρίς την ανάσταση ο μύστης θα βρισκόταν πάντα μπροστά στην ανάγκη να αλλάζει σώμα συνεχώς. Αυτό θα ήταν ένα φανερό μειονέκτημα. Με την ανάσταση ο μύστης δεν έχει ανάγκη να αλλάξει σώμα, μπορεί να διατηρεί το όχημά του για εκατομμύρια χρόνια.

Το σώμα ενός αναστημένου μύστη μετασχηματίζεται τελείως. Η ψυχή μέσα στο σώμα, το μετασχηματίζει τελείως, το μετατρέπει σε ψυχή επίσης, μέχρι γα γίνει ο μύστης όλος ψυχή.

Ένα αναστημένο σώμα έχει βασικό κάθισμα στους εσωτερικούς κόσμους. Ζει στους εσωτερικούς κόσμους και γίνεται ορατό στον φυσικό κόσμο μόνο μέσω της θέλησης. Έτσι, ένας αναστημένος Δάσκαλος μπορεί να εμφανιστεί ή να εξαφανιστεί στιγμιαία όπου θέλει. Κανένας δεν μπορεί να τον συλλάβει ή να τον φυλακίσει. Ταξιδεύει διαμέσου του αστρικού επιπέδου όπου θέλει.

Το πιο ενδιαφέρον για τον αναστημένο μύστη είναι το μεγάλο άλμα. Στον χρόνο και στην ώρα που πρέπει, μπορεί ο αναστημένος Δάσκαλος να πάει το σώμα του σε άλλον πλανήτη. Μπορεί ο αναστημένος Δάσκαλος να ζήσει με το αναστημένο σώμα του σε άλλον πλανήτη. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα.

Όλοι οι αναστημένοι Δάσκαλοι μπορούν να κάνουν ορατά και απτά τα πράγματα του αστρικού, περνώντας τα στον φυσικό κόσμο. Αυτό εξηγείται, γιατί ο Δάσκαλος έχει το βασικό του κάθισμα στο αστρικό, ακόμα και όταν μπορεί να εκδηλωθεί στο φυσικό. Ο Καλλιόστρο, ο αινιγματικός Κόμης Καλλιόστρο, μετά την φυγή του από την Βαστίλλη, προσκάλεσε τους φίλους του σε ένα συμπόσιο. Εκεί στο αποκορύφωμα της γιορτής επικαλέστηκε πολλούς μεγαλοφυείς που είχαν πεθάνει πια, οι οποίοι, προς έκπληξη των προσκαλεσμένων, επίσης κάθησαν στο τραπέζι.

Σε μια άλλη ευκαιρία ο Καλλιόστρο έκανε να εμφανιστεί μαγικά μια πολύτιμη τράπεζα χρυσού, στην οποία έφαγαν οι προσκαλεσμένοι του. Ο ισχυρός Κόμης Καλλιόστρο μετέτρεπε τον Μόλυβδο σε Χρυσό και έκανε αγνά διαμάντια της καλύτερης ποιότητας μέσω της αναζωογόνησης του άνθρακα.

Οι δυνάμεις του κάθε αναστημένου Δασκάλου είναι ένα αληθινό πλεονέκτημα. Ένας μεγάλος φίλος, αναστημένος μύστης, που ζει σήμερα στην Μεγάλη Ταρταρία, μου είπε τα εξής: «Πριν κάποιος καταπιεί γη, δεν είναι περισσότερο από έναν βλάκα. Πιστεύει ότι ξέρει πολλά και δεν ξέρει τίποτα. Είναι εντάξει κάποιος, μόνο όταν έχει καταπιεί γη. Πριν από αυτό δεν ξέρει τίποτα». Επίσης μου είπε: «Οι Δάσκαλοι πέφτουν από το σεξ». Αυτό μας θυμίζει τον Κόμη Θανόνι. Αυτός έπεσε όταν έχυσε το σπέρμα. Ο Θανόνι ήταν ένας αναστημένος Δάσκαλος. Ερωτεύτηκε μια καλλιτέχνιδα της Νάπολης και έπεσε. Ο Θανόνι πέθανε στην γκιλοτίνα στην διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης.

Όποιος θέλει να φτάσει στην ανάσταση πρέπει να ακολουθήσει το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο με την σεξουαλική μαγεία μπορούμε να φτάσουμε στην ανάσταση.

Μόνο με την σεξουαλική μαγεία απελευθερωνόμαστε από την ρόδα των επιστροφών με θετικό και υπερβατικό τρόπο.

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Σε προηγούμενα κεφάλαια ήδη είπαμε ότι το ανθρώπινο ον δεν έχει ακόμα ενσαρκώσει την ψυχή του. Μόνο με την σεξουαλική μαγεία μπορούμε να γεννάμε τα εσωτερικά οχήματα. Αυτά, όπως τα φυτά, κοιμούνται σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στην μαύρη σκληρότητα του κόκκου τον σπέρματος, ο οποίος βρίσκεται αποθηκευμένος στο σπερματικό σύστημα. Όταν το ανθρώπινο ον έχει πια τα Ηλιακά Οχήματα, μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή του. Όποιος δεν δουλεύει με τον κόκκο, όποιος δεν εξασκεί σεξουαλική μαγεία, δεν μπορεί να κάνει να γονιμοποιηθούν τα Ηλιακά Σώματά του. Όποιος δεν έχει Ηλιακά Σώματα, επίσης δεν μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή του, χάνει την ψυχή του και με τον χρόνο βουλιάζει στην άβυσσο, όπου διαλύεται σιγά-σιγά. Ο Ιησούς, ο μεγάλος Δάσκαλος είπε: «Διότι σε τι χρησιμεύει στον άνθρωπο να κερδίσει όλο τον κόσμο και να χάσει την ψυχή του; Τι αντάλλαγμα θα δώσει ο άνθρωπος για την ψυχή του;»

Χάνει την ψυχή του όποιος δεν την ενσαρκώνει. Δεν την ενσαρκώνει όποιος δεν έχει Ηλιακά Σώματα. Δεν έχει Ηλιακά Οχήματα όποιος δεν δουλεύει με τον κόκκο. Δεν δουλεύει με τον κόκκο όποιος δεν εξασκεί σεξουαλική μαγεία. Η ανάσταση των νεκρών είναι μόνο για ανθρώπους με ψυχή. Πράγματι, οι άνθρωποι με ψυχή είναι αληθινοί άνθρωποι με όλη την έννοια της λέξης. Μόνο οι αληθινοί άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στην μεγάλη ανάσταση. Μόνο οι άνθρωποι με ψυχή μπορούν να αντέξουν τις νεκρώσιμες δοκιμασίες του Αρκάνο δεκατρία (13). Αυτές οι δοκιμασίες είναι πιο τρομαχτικές από τον ίδιο τον θάνατο.

Εκείνοι που δεν έχουν ψυχή είναι σκίτσα ανθρώπων, φαντάσματα του θανάτου. Αυτό είναι όλο. Τα οχήματα των ανθρώπων χωρίς ψυχή είναι οχήματα φαντάσματα, δεν είναι τα αυθεντικά Οχήματα της Φωτιάς. Πράγματι οι άνθρωποι χωρίς ψυχή δεν είναι αληθινοί άνθρωποι. Τωρινά, το ανθρώπινο ον είναι ακόμη ένα ον μη πετυχημένο. Πολύ λίγοι είναι εκείνοι που έχουν ψυχή. Η πλειοψηφία των όντων, των ονομαζόμενων ανθρώπινων, δεν έχουν ακόμα ψυχή. Σε τι χρησιμεύει στον άνθρωπο να συσσωρεύσει όλα τα πλούτη του κόσμου αν χάσει την ψυχή του;

Η ανάσταση των νεκρών είναι μόνο για τους ανθρώπους με ψυχή. Η αληθινή αθανασία είναι μόνο για τους ανθρώπους με ψυχή.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Πολλοί αναγνώστες παραξενεύονται που συσχετίζουμε την αγάπη με τον θάνατο και την ανάσταση. Στην Ινδοστανική μυθολογία, η αγάπη και ο θάνατος είναι δύο όψεις της ίδιας θεότητας. Ο Σίβα, ο θεός της παγκόσμιας δημιουργικής σεξουαλικής δύναμης, είναι συγχρόνως ο θεός του βίαιου θανάτου και της καταστροφής.

Η σύζυγος του Σίβα έχει επίσης δύο όψεις. Αυτή είναι η Παρβάτι και η Κάλι συγχρόνως. Σαν Παρβάτι είναι η ύψιστη ομορφιά, αγάπη και ευτυχία. Σαν Κάλι ή Ντούργκα μπορεί να μετατραπεί σε θάνατο, δυστυχία και πίκρα.

Ο Σίβα και η Κάλι μαζί συμβολίζουν το δέντρο της γνώσης, το δέντρο της επιστήμης του καλού και του κακού.

Η αγάπη και ο θάνατος είναι δύο δίδυμα αδέλφια που δεν χωρίζονται ποτέ. Το μονοπάτι της ζωής είναι φτιαγμένο με τα ίχνη του αλόγου του θανάτου. Το λάθος πολλών λατρειών και σχολών συνίσταται στο ότι είναι μονόπλευρες. Μελετάνε τον θάνατο όμως δεν θέλουν να μελετάνε την αγάπη, όταν πραγματικά αυτές είναι οι δύο όψεις της θεότητας.

Οι διάφορες διδασκαλίες της Δύσης και της Ανατολής πιστεύουν πραγματικά ότι γνωρίζουν την αγάπη, όταν πραγματικά δεν την γνωρίζουν. Η αγάπη είναι ένα κοσμικό φαινόμενο στο οποίο όλη η ιστορία της γης και των φυλών της είναι απλά ατυχήματα.

Η αγάπη είναι η μαγνητική μυστηριώδης και απόκρυφη δύναμη που ο αλχημιστής χρειάζεται για να φτιάξει την φιλοσοφική πέτρα και το ελιξήριο της μακροζωίας, χωρίς τα οποία η ανάσταση είναι αδύνατη,.

Η αγάπη είναι μια δύναμη που το Εγώ δεν μπορεί να υποδουλώσει ποτέ, γιατί ο Σατανάς ποτέ δεν μπορεί να υποτάξει τον Θεό.

Οι αγνοούντες μορφωμένοι είναι λανθασμένοι γύρω από την καταγωγή της αγάπης. Οι βλάκες κάνουν λάθος πάνω στο αποτέλεσμα της. Είναι ανόητο να υποθέτουμε ότι ο μόνος στόχος της αγάπης είναι η αναπαραγωγή του είδους. Πραγματικά η αγάπη ξετυλίγεται και αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο πολύ διαφορετικό, που τα γουρούνια του υλισμού αγνοούν τελείως. Μόνο μια απειροελάχιστην δύναμη της αγάπης χρησιμεύει για την διαιώνιση του είδους. Τι γίνεται η άλλη δύναμη; Πού πάει; Πού ξετυλίγεται; Αυτό είναι εκείνο που αγνοούν οι αγνοούντες μορφωμένοι.

Η αγάπη είναι ενέργεια και αυτή δεν μπορεί να χάνεται. Το περίσσευμα της ενέργειας έχει άλλες χρήσεις και στόχους που αγνοεί ο κόσμος. Η περισσευούμενη ενέργεια της αγάπης είναι στενά συσχετισμένη με την σκέψη, με το συναίσθημα και με την θέληση. Χωρίς την σεξουαλική ενέργεια δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν αυτές οι ικανότητες. Η δημιουργική ενέργεια μετατρέπεται σε ομορφιά, σκέψη, συναισθήματα, αρμονία, ποίηση, τέχνη, σοφία κλπ. Η υψίστη μετατροπή της δημιουργικής ενέργειας δίνει σαν αποτέλεσμα την αφύπνιση της συνείδησης και τον θάνατο και την ανάσταση του μυημένου.

Πραγματικά όλη η δημιουργική δραστηριότητα της ανθρωπότητας απορρέει από την θαυμάσια δύναμη της αγάπης. Η αγάπη είναι θαυμάσια δύναμη που αφυπνίζει τις μυστικιστικές δυνάμεις του ανθρώπου. Χωρίς την αγάπη η ανάσταση των νεκρών γίνεται αδύνατη,.

Επείγει να ανοίξουμε ξανά τους ναούς της αγάπης για να γιορτάσουμε εκ νέου τις μυστικιστικές γιορτές της αγάπης. Μόνο με τις γοητείες της αγάπης αφυπνίζεται το Φίδι Φωτιάς. Αν θέλουμε την ανάσταση των νεκρών, χρειαζόμαστε πρώτα να καταβροχθιστούμε από το Φίδι. Τίποτα δεν αξίζει εκείνος που δεν τον έχει ήδη καταβροχθίσει το Φίδι. Αν θέλουμε να γίνει σάρκα ο Λόγος σε μας, χρειαζόμαστε να εξασκούμε σεξουαλική μαγεία εντατικά. Ο Λόγος βρίσκεται στο σεξ. Το Λίνγκαμ-Γιόνι είναι η βάση όλων των εξουσιών. Χρειαζόμαστε πρώτα να σηκώνουμε το Φίδι πάνω στην ράβδο και μετά να καταβροχθιστούμε από το Φίδι. Έτσι θα μετατραπούμε σε Φίδια. Στην Ινδία, οι μύστες είναι ονομασμένοι Νάγας, Φίδια. Στην Teotihuacan, στο Μεξικό, υπάρχει ο θαυμάσιος ναός των Φιδιών. Μόνο τα Φίδια Φωτιάς μπορούν να αναστηθούν μεταξύ των νεκρών.

Ένας κάτοικος του δισδιάστατου κόσμου με την δισδιάστατη ψυχολογία του θα πίστευε ότι όλα τα φαινόμενα που συμβαίνουν στο επίπεδό του, θα έχουν εκεί την αιτία και το αποτέλεσμα τους, την γέννηση και τον θάνατο τους. Τα παρόμοια φαινόμενα θα ήταν για αυτά τα όντα ταυτόσημα. Όλα τα φαινόμενα που θα έρχονταν από την τρίτη διάσταση θα τα έπαιρναν αυτά τα δισδιάστατα όντα σαν μοναδικά γεγονότα του δισδιάστατου κόσμου τους. Δεν θα παραδέχονταν να τους ειπωθεί για μία τρίτη διάσταση, γιατί για αυτούς θα υπήρχε μόνο ο δισδιάστατος επίπεδος κόσμος τους. Όμως, αν αυτά τα επίπεδα όντα αποφάσιζαν να εγκαταλείψουν την δισδιάστατη ψυχολογία τους, για να καταλάβουν βαθιά όλες τις αιτίες των φαινομένων του κόσμου τους, θα μπορούσαν τότε να φύγουν από αυτόν και να ανακαλύψουν με έκπληξη ένα μεγάλο άγνωστο κόσμο. Τον τρισδιάστατο κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει με το θέμα της αγάπης. Ο κόσμος πιστεύει ότι η αγάπη είναι μόνο για να διαιωνίζεται το είδος. Ο κόσμος πιστεύει ότι η αγάπη είναι μόνο χυδαιότητα, σαρκική απόλαυση, βίαιη επιθυμία, ικανοποίηση κλπ. Μόνο όποιος μπορεί να δει πιο μακριά από αυτά τα ζωικά πάθη, μόνο όποιος απαρνείται αυτόν τον τύπο ζωικής ψυχολογίας μπορεί να ανακαλύψει σε άλλους κόσμους και διαστάσεις την μεγαλοπρέπεια και μεγαλειότητα αυτού που ονομάζεται αγάπη,. Ο κόσμος ονειρεύεται βαθιά. Ο κόσμος ζει κοιμισμένος και ονειρεύεται με την αγάπη, όμως δεν έχει αφυπνιστεί για την αγάπη. Τραγουδάει στην αγάπη και πιστεύει ότι η αγάπη είναι αυτό που ονειρεύεται. Όταν ο άνθρωπος αφυπνιστεί για την αγάπη, γίνεται συνειδητός της αγάπης, αναγνωρίζει πως πριν ονειρευόταν. Τότε και μόνο τότε ανακαλύπτει την πραγματική σημασία της αγάπης. Μόνο τότε ανακαλύπτει τι είναι αυτό το οποίο ονειρευόταν. Μόνο τότε αρχίζει να ξέρει τι είναι αυτό που ονομάζεται αγάπη. Αυτή η αφύπνιση είναι όμοια με εκείνον τον άνθρωπο που βρίσκεται με αστρικό σώμα έξω από το φυσικό του σώμα και αφυπνίζει την συνείδηση. Ο κόσμος στο αστρικό περπατάει ονειρευόμενος.

Όταν κανείς καταλαβαίνει ότι ονειρεύεται όταν λέει, αυτό είναι ένα όνειρο, εγώ ονειρεύομαι τώρα, εγώ είμαι με αστρικό σώμα, είμαι έξω από το φυσικό μου σώμα, το όνειρο εξαφανίζεται σαν από μαγεία και τότε το άτομο μένει ξύπνιο στον αστρικό κόσμο. Ένας κόσμος νέος και θαυμάσιος εμφανίζεται μπροστά σε κείνον που πριν ονειρευόταν, η συνείδηση του έχει αφυπνιστεί. Τώρα μπορεί να γνωρίσει όλα τα θαύματα της Φύσης. Έτσι επίσης είναι η αφύπνιση της αγάπης. Πριν από αυτήν την αφύπνιση ονειρευόμαστε την αγάπη. Παίρνουμε τα όνειρα για πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι αγαπάμε, ζούμε σε έναν κόσμο πάθους, ρομαντισμών πολύ ηδονικών, απογοητεύσεων, ψεύτικων όρκων, σαρκικών επιθυμιών, ζήλειας κλπ. Και πιστεύουμε ότι αυτό είναι αγάπη. Ονειρευόμαστε και το αγνοούμε.

Η ανάσταση των νεκρών είναι αδύνατη χωρίς την αγάπη, γιατί η αγάπη και ο θάνατος είναι δύο όψεις της ίδιας θεότητας. Είναι αναγκαίο να αφυπνιστούμε προς την αγάπη για να καταφέρουμε την ανάσταση. Επείγει να απαρνηθούμε την δίκη μας τρισδιάστατη, ψυχολογία και τα χυδαία γεγονότα, για να ανακαλύψουμε την σημασία της αγάπης στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη διάσταση.

Η αγάπη έρχεται από τις ανώτερες διαστάσεις. Όποιος δεν παραιτηθεί από την τρισδιάστατη ψυχολογία του, ποτέ δεν θα ανακαλύψει την πραγματική σημασία της αγάπης, γιατί η αγάπη δεν έχει την καταγωγή της στον τρισδιάστατο κόσμο. Το επίπεδο ον, αν δεν παραιτηθεί από την δισδιάστατη ψυχολογία του, θα πιστεύει ότι η μοναδική πραγματικότητα του σύμπαντος είναι οι γραμμές, οι αλλαγές του χρώματος των γραμμών σε ένα επίπεδο κλπ. Ένα επίπεδο ον θα αγνοούσε ότι οι γραμμές και η αλλαγή των χρωμάτων σε μερικές γραμμές θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της περιστροφής μιας ρόδας πολύχρωμων ακτίνων, ίσως μιας άμαξας. Το δισδιάστατο ον θα αγνοούσε την ύπαρξη τέτοιας άμαξας και με την δισδιάστατη ψυχολογία του δεν θα πίστευε σε τέτοια άμαξα, θα πίστευε μόνο στις γραμμές και στις αλλαγές των χρωμάτων που μπορεί να δει στον κόσμο του, χωρίς να ξέρει ότι αυτά είναι μοναδικά αποτελέσματα ανώτερων αιτιών. Έτσι είναι επίσης εκείνοι που πιστεύουν ότι η αγάπη είναι μόνο αυτού του τρισδιάστατου κόσμου και που μόνο παραδέχονται τα χυδαία γεγονότα σαν μοναδική και πραγματική σημασία της αγάπης. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ανακαλύψουν την αληθινή σημασία της αγάπης. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταβροχθιστούν από το Φίδι Φωτιάς. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αναστηθούν μεταξύ των νεκρών.

Όλοι οι ποιητές, όλοι οι ερωτευμένοι έχουν τραγουδήσει την αγάπη, όμως κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι είναι αυτό που ονομάζεται αγάπη,. Ο κόσμος απλώς ονειρεύεται αυτό που ονομάζεται αγάπη.

Ο κόσμος δεν έχει αφυπνιστεί προς την αγάπη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21

Η ΕΝΑΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Η κάθοδος στην ένατη σφαίρα ήταν στους αρχαίους μεγάλους Πολιτισμούς, που έχουν υπάρξει στην διάρκεια της ιστορίας, η υπέρτατη δοκιμασία για την ανώτατη, αξία του Ιεροφάντη: Ο Ερμής, ο Βούδας, ο Ιησούς, ο Δάντης, ο Ζωροάστρης και πολλοί άλλοι μεγάλοι Δάσκαλοι έπρεπε να περάσουν από αυτήν την δύσκολη δοκιμασία. Θυμηθείτε αγαπητοί μαθητές, ότι η ένατη σφαίρα είναι το Σεξ. Πολλοί είναι εκείνοι που εισχωρούν στην ένατη σφαίρα, όμως είναι πολύ σπάνιο να βρούμε κάποιον άνθρωπο που βγαίνει νικητής της δύσκολης δοκιμασίας. Οι περισσότεροι των αποκρυφιστών μαθητών ζουν σαν τις πεταλούδες από σχολή σε σχολή, από τάγμα σε τάγμα, πάντα περίεργοι, πάντα ψάχνοντας νεωτερισμούς, κυνηγώντας κάθε νέο ομιλητή που φτάνει στην πόλη. Όταν κάποιος μαθητής από αυτούς αποφασίσει να δουλέψει με το Αρκάνο A.Z.F., όταν κάποιος μαθητής από αυτούς αποφασίσει να κατέβει στην ένατη σφαίρα, για να δουλεύει με την Φωτιά και το Νερό, το κάνει όπως πάντα, ψάχνοντας, πάντα περίεργος, πάντα βλάκας. Ο αποκρυφιστής μαθητής όλα τα γυρίζει σε σχολούλες και θεωρίες. Αν εισέλθει στην ένατη σφαίρα, το κάνει όπως όταν εισχωρεί σε μια άλλη «σχολίτσα» παραπάνω, πάντα ηλίθιος, πάντα περίεργος, πάντα βλάκας. Είναι δύσκολο να βρεις έναν πραγματικά σοβαρό και αποφασισμένο δόκιμο για το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Πολλές φορές εμφανίζονται μερικοί μαθητές που φαίνονται πολύ ώριμοι και σοβαροί, ωστόσο με τον καιρό φανερώνεται ο χαλκός τους. Λυπηρή πραγματικότητα, όμως είναι η πραγματικότητα της ζωής αυτής.

Οι δοκιμασίες της ενάτης σφαίρας είναι πολύ λεπτές και ντελικάτες. Ο γιατρός συμβουλεύει τον ευσεβή να πορνεύεται, γιατί αντίθετα, δήθεν, θα αρρωστήσει. Οι κουμπάρες φοβίζουν την γυναίκα του, τα αδελφάκια όλων των οργανώσεων τρομοκρατούν τον μαθητή. Οι μάγοι του Σκότους, μεταμφιεσμένοι σε άγιους, συμβουλεύουν άγια τον ευσεβή να χύνει το σπέρμα. Οι ψευτοσοφοί διδάσκουν στον δόκιμο την αρνητική σεξουαλική μαγεία με σκόρπισμα του σπέρματος. Ο τρόπος με τον οποίο διδάσκουν, ο ύψιστος και μυστικιστικός τόνος που αυτοί οι σκοτεινοί (οι μεταμφιεσμένοι σε άγιους) δίνουν στην διδασκαλία τους, καταφέρνουν να αποπροσανατολίσουν τον ευσεβή και να τον απομακρύνουν από το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Τότε ο μαθητής πέφτει στην μαύρη μαγεία.

Όταν ο μαθητής αποπροσανατολίζεται, πιστεύει τον εαυτό του πιο σοφό από τους Δασκάλους του Γνωστικισμού. Πράγματι, οι αποτυχημένοι της ενάτης σφαίρας, εκείνοι που δεν καταφέρνουν να περάσουν τις πολύ μακρές και σκληρές δοκιμασίες του Αρκάνο αυτού, μετατρέπονται εκ των πραγμάτων σε δαίμονες τρομερά διεστραμμένους. Το χειρότερο της περίπτωσης είναι ότι κανένας δαίμονας δεν πιστεύει τον εαυτό του κακό και διεστραμμένο. Κάθε δαίμονας πιστεύει τον εαυτό του άγιο και σοφό.

Όταν αρχίζουμε τις πρακτικές σεξουαλικής μαγείας, ο οργανισμός ενοχλείται. Πολλές φορές φλεγμαίνονται οι σεξουαλικοί αδένες και οι παρωτίδες, πονάει το κεφάλι, αισθανόμαστε κάποια λιποθυμία κλπ. Αυτό φοβίζει τους περίεργους, που πάνε σαν την πεταλούδα στις «σχολούλες», που φεύγουν τότε τρομαγμένοι ψάχνοντας όπως πάντα «καταφύγιο» σε κάποια καινούργια «σχολούλα». Έτσι περνούν την ζωή αυτοί οι φτωχοί «βλάκες», πάντα ψάχνοντας, πάντα πεταλουδίζοντας από λουλούδι σε λουλούδι. Μια οποιαδήποτε μέρα πεθαίνουν αυτοί οι φτωχοί βλάκες, χωρίς να έχουν καταφέρει τίποτα. Έχαναν τον χρόνο τους άθλια. Φθάνοντας ο θάνατος, μετατρέπονται αυτοί οι ανόητοι σε λεγεώνες δαιμόνων που συνεχίζουν.

Η ενάτη σφαίρα είναι οριστική για τον δόκιμο της Πραγμάτωσης. Είναι αδύνατον να αυτοπραγματοποιηθεί κανείς εσωτερικά, χωρίς να έχει ενσαρκώσει την ψυχή. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή, αν δεν έχει γεννήσει το Ηλιακό αστρικό, τον Ηλιακό νου και την Ηλιακή θεληση. Τα σημερινά εσωτερικά οχήματα του ανθρώπου, που αναφέρει η θεοσοφία, είναι απλές διανοητικές μορφές που κάθε άνθρωπος πρέπει να διαλύσει όταν σκοπεύει να αυτοπραγματοποιηθεί εσωτερικά.

Χρειαζόμαστε να γεννηθούμε και αυτό το να γεννηθούμε είναι, ήταν και θα είναι ένα πρόβλημα απολύτως σεξουαλικό. Είναι αναγκαίο να γεννηθούμε και για αυτό πρέπει να κατέβουμε στην ένατη σφαίρα. Αυτή είναι η υπέρτατη δοκιμασία για την ανώτατη αξία του Ιεροφάντη. Αυτή είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία. Είναι πολύ σπάνιο να δούμε κάποιον που μπορεί να περάσει αυτήν την δύσκολη δοκιμασία. Γενικά όλος ο κόσμος αποτυγχάνει στην ένατη σφαίρα.

Είναι αναγκαίο να αγαπιούνται βαθιά οι σύζυγοι. Ο κόσμος συγχέει την επιθυμία με την αγάπη. Όλος ο κόσμος τραγουδάει στην επιθυμία και την συγχέουν με αυτό που ονομάζεται αγάπη. Μόνο εκείνοι που έχουν ενσαρκώσει την ψυχή τους ξέρουν τι είναι η αγάπη. Το Εγώ δεν ξέρει τι είναι αγάπη. Το Εγώ είναι επιθυμία.

Ο κάθε άνθρωπος που ενσαρκώνει την ψυχή του είναι για αυτόν τον Λόγο ένας Βούδας. Όλοι οι Βούδες πρέπει να δουλεύουν στην ενάτη σφαίρα για να ενσαρκώσουν τον εσωτερικό Χριστό. Στην ένατη σφαίρα γεννιέται ο Βούδας. Στην ένατη σφαίρα γεννιέται ο Χριστός. Πρώτα πρέπει να γεννιόμαστε σαν Βούδες και μετά σαν Χριστοί. Ευλογημένη ας είναι η αγάπη. Ευλογημένα τα πλάσματα που αγαπιούνται πραγματικά. Ευλογημένοι εκείνοι που εξέρχονται νικητές από την ένατη σφαίρα.

ΟΙ ΒΑΖΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΣ

Πολλοί ψευτοεσωτεριστές έχουν κάνει αχαρακτήριστες γενοκτονίες. Πραγματικά ο βάζων φόβο είναι ένας πραγματικός γενοκτόνος εναντίον της Κουνταλίνη. Είναι ένα αχαρακτήριστο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας να πούμε στον κόσμο σε τυπωμένα βιβλία, ότι η αφύπνιση της Κουνταλίνη είναι επικίνδυνη. Αυτοί που προπαγανδίζουν φόβο εναντίον της Κουνταλίνη, είναι χειρότεροι από τους εγκληματίες πολέμου. Αυτοί οι τελευταίοι διέπραξαν εγκλήματα εναντίον των ανθρώπων, όμως οι ψευτοεσωτεριστές προπαγανδιστές του φόβου διαπράττουν εγκλήματα εναντίον της ψυχής. Όποιος δεν αφυπνίσει την Κουνταλίνη, δεν μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή του. Όποιος δεν αφυπνίσει την Κουνταλίνη μένει χωρίς ψυχή, χάνει την ψυχή του.

Είναι ψεύτικο να πει κανείς ότι η Κουνταλίνη μπορεί να αφυπνιστεί χωρίς να έχει γίνει πρόοδος ηθικά και συνεπώς να περιμένει κανείς μέχρι να πραγματοποιηθούν αυτές οι πρόοδοι. Η ανάπτυξη της Κουνταλίνη είναι ελεγχόμενη από τις αξίες της καρδιάς. Εμείς δίνουμε συγκεκριμένες οδηγίες πάνω στην Κουνταλίνη και οποιοσδήποτε αληθινός Φιδικός Πολιτισμός γνωρίζει βαθιά τον δρόμο. Είναι ψεύτικο ότι η Κουνταλίνη βαδίζει σε διαφορετικούς δρόμους, όταν εξασκούμε λευκή σεξουαλική μαγεία. Μόνο όταν εξασκούμε μαύρη σεξουαλική μαγεία, κατεβαίνει η Κουνταλίνη προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου και μετατρέπεται στην ουρά του Σατανά. Είναι ψεύτικη λοιπόν, εκείνη η παράλογη βεβαίωση των βαζόντων φόβους, με την έννοια ότι η Κουνταλίνη μπορεί να φύγει από το νωτιαίο κανάλι, να σκίσει ιστούς, να δημιουργήσει τρομερούς πόνους και να προκαλέσει τον θάνατο. Αυτές οι βεβαιώσεις των δολοφόνων των ψυχών είναι ψεύτικες, γιατί καθένα από τα επτά Φίδια έχει τους ειδικούς Δασκάλους του που φυλάνε τον μαθητή. Αυτός δεν είναι εγκαταλειμμένος στην δουλειά. Όταν ο μαθητής αφυπνίσει το πρώτο Φίδι, τον βοηθά ένας ειδήμων και όταν αφυπνίσει το Δεύτερο Φίδι, τον βοηθά ένας άλλος και έτσι διαδοχικά. Αυτοί οι ειδήμονες φέρνουν το Φίδι από το νωτιαίο κανάλι. Κανένας μαθητής δεν είναι εγκαταλειμμένος. Οι ειδήμονες πρέπει να δίνουν λόγο για τον μαθητή. Οι ειδήμονες ζουν στον αστρικό κόσμο.

Η Κουνταλίνη αφυπνίζεται αρνητικά, μόνο όταν χύνεται το σπέρμα. Όποιος εξασκεί σεξουαλική μαγεία χωρίς σκόρπισμα του σπέρματος, τίποτα δεν έχει να τρέμει.

Κανένας δεν μπορεί να δραστηριοποιεί τις ανώτερες απόψεις της Κουνταλίνη χωρίς μια τέλεια αγιότητα. Έτσι λοιπόν είναι ψεύτικο να λένε ότι υπάρχουν μοιραίες δυνατότητες για την πρώιμη δραστηριοποίηση της Κουνταλίνη. Αυτή η βεβαίωση είναι ψεύτικη, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει πρώιμη δραστηριοποίηση της Φωτιάς.

Η Κουνταλίνη μπορεί να δραστηριοποιείται μόνο βασισμένη σε αγιότητες. Η Κουνταλίνη δεν ανεβαίνει ούτε ένα σπόνδυλο αν οι απαιτούμενες συνθήκες αγιότητας γι’ αυτόν τον σπόνδυλο δεν έχουν κατακτηθεί. Κάθε σπόνδυλος έχει τις ηθικές συνθήκες αγιότητας του. Είναι ψεύτικο και ανόητο να πει κανείς ότι η Κουνταλίνη μπορεί να αφυπνίσει την φιλοδοξία, υπερηφάνεια ή να εντατικοποιήσει όλες τις χαμηλές ιδιότητες και τα ζωικά πάθη του ζωώδους Εγώ. .Αυτοί που χρησιμοποιούν τους βάζοντες φόβους για να απομακρύνουν τους μαθητές από τον πραγματικό δρόμο είναι αληθινοί αγνοούντες, γιατί η Κουνταλίνη αφυπνισμένη με λευκή σεξουαλική μαγεία δεν μπορεί να προοδεύσει ούτε έναν μόνο βαθμό, όταν δεν υπάρχει πραγματική αγιότητα.

Η Κουνταλίνη δεν είναι μια τυφλή δύναμη. Η Κουνταλίνη δεν είναι μια μηχανική δύναμη. Η Κουνταλίνη είναι ελεγχόμενη από τις φωτιές της καρδιάς και αναπτύσσεται βασισμένη μόνο στην σεξουαλική μαγεία και στην αγιότητα.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι στο Μεξικό, ο Φιδικός Πολιτισμός ήταν και συνεχίζει να είναι εξαιρετικός. Κάθε Αζτέκικη γλυπτική είναι ένα θαυμάσιο βιβλίο της Αποκρυφιστικής Επιστήμης. Εμείς έχουμε εκστασιαστεί ατενίζοντας τον Κετσαλκόατλ (Quetzalcoatl) με το Φίδι τυλιγμένο στo σώμα του και το Λίνγκαμ-Γιόνι στα χέρια του. Έχουμε εκπλαγεί ατενίζοντας το γιγαντιαίο Φίδι που καταβροχθίζει τον Μάγο. Εμείς έχουμε γεμίσει από ιδιαίτερη ευλάβεια βλέποντας την τίγρη με ένα Φαλλό κρεμασμένο στον λαιμό. Πραγματικά, ο Λόγος βρίσκεται στον φαλλό.

Στον πολιτισμό των Αζτέκων δεν υπάρχουν βάζοντες φόβους. Κάθε πέτρινο βιβλίο, κάθε γηγενής χαρακτική, μας προσκαλεί στην αφύπνιση της Κουνταλίνη. Επείγει πρώτα να αφυπνίσουμε την Κουνταλίνη και μετά να καταβροχθιστούμε από το Φίδι. Χρειαζόμαστε να μας καταπιεί η Κουνταλίνη. Χρειαζόμαστε να καταβροχθιστούμε από το Φίδι. Όταν ο άνθρωπος καταβροχθισθεί από το Φίδι, μετατρέπεται σε Φίδι επίσης. Μόνο το ανθρώπινο Φίδι μπορεί να ενσαρκώσει τον Χριστό. Ο Χριστός δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς το Φίδι.

Οι αυθεντικοί Πολιτισμοί των Αζτέκων και Μαγιάς, των Αιγυπτίων και Χαλδαίων κλπ είναι Φιδικοί Πολιτισμοί που δεν μπορούν να γίνουν κατανοητοί χωρίς την σεξουαλική μαγεία και την Κουνταλίνη.

Κάθε αρχαϊκός Πολιτισμός είναι Φιδικός. Κάθε αυθεντικός και αληθινός Πολιτισμός είναι Φιδικός. Ο πολιτισμός χωρίς την σοφία του Φιδιού, δεν είναι πραγματικά πολιτισμός.

ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ

Εκείνοι οι ψευτοεσωτεριστές που βεβαιώνουν ότι η Κουνταλίνη μετά την άνοδο της μέχρι το βρεγματικό τσάκρα ή λωτό των χιλίων πετάλων, κατεβαίνει ξανά μέχρι να μείνει φυλαγμένη στην Εκκλησία της Εφέσου ή Κοκκυγικό Κέντρο, ψεύδονται τρομερά. Η Κουνταλίνη κατεβαίνει μόνο όταν ο μυημένος αφεθεί να πέσει. Ο μυημένος πέφτει όταν χύνει το σπέρμα. Η δουλειά για να σηκωθεί το Φίδι αφότου έχει πέσει, είναι πολύ δύσβατη και δύσκολη. Ο Κύριος της Τελειότητας είπε: «Ο μαθητής δεν πρέπει να επιτρέψει να πέσει, γιατί ο μαθητής που αφήνεται να πέσει, μετά πρέπει να μάχεται πάρα πολύ για να επανακτήσει το χαμένο».

Οι Ινδοστανοί λένε ότι μέσα στο νωτιαίο κανάλι υπάρχει ένα κανάλι ονομαζόμενο Σουσούμνα και μέσα σε αυτό το κανάλι υπάρχει ένα άλλο ονομαζόμενο Βαχρίνι και μέσα σε αυτό ένα τρίτο ονομαζόμενο Τσιτρίνι, «τόσο λεπτό όσο ο ιστός της αράχνης, στον οποίο βρίσκονται πλεγμένα τα τσάκρας σαν κόμποι ενός ραβδιού μπαμπού». Έτσι μιλάνε τα ιερά βιβλία της Ινδίας και εμείς ξέρουμε ότι η Κουνταλίνη ανεβαίνει από το Τσιτρίνι μόνο και αποκλειστικά με την Μαϊτούνα, σεξουαλική μαγεία, Αρκάνο Α.Ζ.F.

Εμείς εξασκούμε τον εσωτερικό διαλογισμό για να φτάσουμε στην έκσταση, όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι η Κουνταλίνη δεν αφυπνίζεται με τον διαλογισμό, γιατί η Κουνταλίνη είναι σεξουαλική.Είναι ψεύτικο να βεβαιώσουμε ότι με τον διαλογισμό πετυχαίνουμε την αφύπνιση της Κουνταλίνη. Ο διαλογισμός είναι μια τεχνική για να λαμβάνουμε πληροφορίες. Ο διαλογισμός δεν είναι καμιά τεχνική για να αφυπνίζουμε την Κουνταλίνη. Οι ψευτοεσωτεριστές έχουν βλάψει πολύ με την άγνοια τους.

Στην Ινδία υπάρχουν επτά βασικές σχολές Γιόγκα και όλες αυτές μιλάνε για την Κουνταλίνη. Σε τίποτα δεν χρησιμεύουν αυτές οι σχολές Γιόγκα αν δεν μελετάται ο Ταντρισμός. Το καλύτερο της Ανατολής είναι ο Ταντρισμός. Σε κάθε αυθεντική σχολή της εσωτερικής Γιόγκα εξασκείται η Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία). Αυτό είναι Ταντρισμός. Οι Τάντρας δίνουν βασική αξία στην Γιόγκα.

Στο Κέντρο του λωτού της καρδιάς υπάρχει ένα θαυμάσιο Τρίγωνο. Αυτό το Τρίγωνο υπάρχει επίσης στο κοκκυγικό τσάκρα και στο τσάκρα του μεσόφρυδου. Σε καθένα από αυτά τα τσάκρας υπάρχει ένας μυστηριώδης κόμπος. Αυτοί είναι οι τρεις κόμποι. Αυτοί οι κόμποι καλύπτονται με μια βαθιά σημασία. Να εδώ οι τρεις βασικές αλλαγές στην δουλειά με το Φίδι. Στον πρώτο κόμπο (Εκκλησία της Εφέσου), εγκαταλείπουμε το σύστημα του να χύνουμε το σπέρμα. Στον Δεύτερο κόμπο (Εκκλησία της Θυάτειρας), μαθαίνουμε να αγαπάμε πραγματικά. Στον τρίτο κόμπο (Εκκλησία της Φιλαδέλφειας), φτάνουμε στην πραγματική σοφία και βλέπουμε διορατικά.

Η Κουνταλίνη στην άνοδο της πρέπει να λύσει τους τρεις μυστηριώδεις κόμπους. Οι ψευτοεσωτεριστές θαυμάζουν το ότι οι πρωτόγονοι Ινδοί Γιόγκι δεν αναφέρουν σχεδόν καθόλου τα αιθερικά τσάκρας ή πλέγματα και όμως αφοσιώνουν όλη την προσοχή τους στα τσάκρας της σπονδυλικής στήλης και στην Κουνταλίνη. Πραγματικά, οι πρωτόγόνοι Ινδοί Γιόγκι ήταν Ταντρικοί και εξάσκησαν την Μαϊτούνα. Ήταν πραγματικοί μυημένοι στην Σοφία του Φιδιού. Αυτοί ήξεραν πολύ καλά ότι στην σπονδυλική στήλη και στο σπέρμα βρίσκεται το κλειδί της δικής μας λύτρωσης. Αυτοί κατανοούσαν ότι η αφυπνισμένη Κουνταλίνη ανοίγει τα σπονδυλικά τσάκρας και αυτά συγχρόνως δραστηριοποιούν τα τσάκρας των πλεγμάτων. Το κύριο λοιπόν είναι τα σπονδυλικά τσάκρας και το Φίδι. Αυτό το ήξεραν πολύ καλά όλοι οι μεγάλοι σοφοί και πατριάρχες των αρχαϊκών Φιδικών Πολιτισμών.

Στα τρία Τρίγωνα, βασικό, καρδιακό και μετωπικό, η θεότητα βρίσκεται αντιπροσωπευμένη σαν ένα σεξουαλικό Λίνγκαμ. Αυτό λέει πάρα πολλά, όμως οι αγνοούντες μορφωμένοι πάντα ψάχνουν διαφυγές και δικαιολογίες για να αλλοιώσουν την αλήθεια. Δεν είναι σωστό να συνεχίσουν να παραπλανούν συνειδητά ή ασυνείδητα την φτωχή, ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα οι ψευτοεσωτεριστές.

Εμείς έχουμε μελετήσει βαθιά τους μεγάλους Φιδικοϋς Πολιτισμούς, λόγος για τον οποίο μιλάμε καθαρά για να σωθούν πραγματικά εκείνοι που θέλουν να σωθούν. Εδώ είμαστε εμείς για να λέμε την αλήθεια και την λέμε ακόμα και όταν οι ψευτοεσωτεριστές και παρασεξοναλικοί άνθρωποι δηλώνονται χειρότεροι εχθροί μας. Πρέπει να πούμε την αλήθεια και θα την πούμε με πολλή ευχαρίστηση.

Είναι αναγκαίο να δουλεύουμε με την Κουνταλίνη και να λύνουμε τους τρεις κόμπους. Οι τρεις κόμποι είναι τα τρία Τρίγωνα που μεταμορφώνουν την ζωή μας με αγνότητα, αγάπη και σοφία.

Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΣΠΑΣΜΟΣ

Η Λευκή Αδελφότητα έχει απαγορεύσει τελείως και με απόλυτο τρόπο τον σεξουαλικό σπασμό. Είναι παράλογο να φτάνουμε μέχρι τον σπασμό. Εκείνοι που εξασκούν σεξουαλική μαγεία ποτέ δεν πρέπει να φτάσουν στον σπασμό. Αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν την εκσπερμάτωση χωρίς να εγκαταλείψουν την απόλαυση του σπασμού, μπορούν να υποφέρουν καταστρεπτικές συνέπειες για τον οργανισμό τους. Το αποτέλεσμα δεν αργεί να έλθει, ανικανότητα, βλάβες στο νευρικό σύστημα κλπ. Όλοι εκείνοι που εξασκούν σεξουαλική μαγεία, πρέπει να απομακρύνονται από την σεξουαλική πράξη πολύ πριν από τον σπασμό. Οι γιατροί γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους, εκείνος που εξασκεί σεξουαλική μαγεία πρέπει να απομακρυνθεί πριν από τον σπασμό. Πρέπει να εξασκούμε μόνο μια φορά την ημέρα. Ποτέ δεν πρέπει να εξασκούμε δύο φορές την ημέρα. Ποτέ στην ζωή δεν πρέπει να χύνεται το σπέρμα. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Αυτή την διαταγή της Λευκής Αδελφότητας πρέπει να ξέρουμε να την εννοούμε, γιατί αν κατά τύχη έλθει ο σπασμός παρά την θέληση μας, ο μαθητής θα απομακρυνθεί από την σεξουαλική πράξη αυτοστιγμεί, θα ξαπλώσει ανάσκελα (με το στόμα προς τα πάνω), θα χαλιναγωγηθεί τότε βίαια με τις ακόλουθες κινήσεις:

ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Κάνε την υπέρτατη προσπάθεια που κάνει μια γυναίκα για να γεννήσει, στέλνοντας το νευρικό ρεύμα προς τα σεξουαλικά όργανα, προσπαθώντας όμως να κλειστούν με αυτό οι σφιγκτήρες ή πόρτες διαφυγής από όπου φεύγει γενικά το σπερματικό λικέρ. Αυτή είναι μία υπέρτατη προσπάθεια.

2. Εισέπνευσε σαν να αντλείς ή να κάνεις να ανεβαίνει με την εισπνοή το σεξουαλικό λικέρ μέχρι τον εγκέφαλο. Εισπνέοντας πρόφερε το μάντραμ ΧΑΜ, φαντάσου αυτήν την ενέργεια να ανεβαίνει μέχρι τον εγκέφαλο και να περνάει μετά στην καρδιά.

3. Εξέπνευσε τώρα την πνοή φανταζόμενος ότι η σεξουαλική ενέργεια προσκολλάται στην καρδιά. Πρόφερε εκπνέοντας το μάντραμ ΣΑΧ.

4. Αν ο σπασμός είναι πολύ δυνατός, χαλιναγώγησε, χαλιναγώγησε, χαλιναγώγησε και συνέχισε εισπνέοντας και εκπνέοντας με την βοήθεια του μάντραμ ΧΑΜ-ΣΑΧ. Το ΧΑΜ είναι αρσενικό. Το ΣΑΧ είναι θηλυκό. Το ΧΑΜ είναι Ηλιακό. Το ΣΑΧ είναι Σεληνιακό.

Πρέπει να αποβάλλεις τον αέρα γρήγορα από το στόμα παράγοντας τον ήχο ΣΑΧ με έναν απαλό και γλυκό τρόπο. Πρέπει να εισπνέεις με το στόμα μισάνοιχτο, τραγουδώντας νοητικά το μάντραμ ΧΑΜ.

Η βασική ιδέα αυτής της εσωτερικής άσκησης είναι το να αντιστρέφουμε την αναπνευστική διαδικασία κάνοντάς την πραγματικά θετική, επειδή στην σημερινή κατάσταση επικρατεί η αρνητική άποψη της, το σεληνιακό ΣΑΧ, που έρχεται να παράγει το σπερματικό ξεφόρτωμα. Αντιστρέφοντας την αναπνευστική διαδικασία μέσω της αναπνευστικής πρακτικής, η φυγόκεντρος δύναμη μετατρέπεται σε κεντρομόλο και το σπέρμα ρέει τότε προς τα μέσα και προς τα πάνω.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Οι οδηγίες που έχουμε δώσει στο προηγούμενο κομμάτι για τις περιπτώσεις σπασμού, μπορούν επίσης να εφαρμοστούν γενικά σε οποιαδήποτε πρακτική σεξουαλικής μαγείας.

Κάθε πρακτική σεξουαλικής μαγείας μπορεί να τελειώνει με αυτήν την θαυμάσια άσκηση. Η δουλειά στην ένατη σφαίρα σημαίνει μάχη, θυσία, προσπάθεια, θέληση. Οι αδύναμοι φεύγουν από την ένατη σφαίρα τρομαγμένοι, τρομοκρατημένοι, φοβισμένοι. Εκείνοι που καταβροχθίζονται από το Φίδι, μετατρέπονται σε Φίδια, σε θεούς

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Σεξουαλική Γιόγκα

Στην Ινδία υπάρχουν τρία είδη Ταντρισμού. Πρώτο, Λευκός Ταντρισμός. Δεύτερο, Μαύρος Ταντρισμός. Τρίτο, Γκρίζος Ταντρισμός. Στον Λευκό Ταντρισμό εξασκείται σεξουαλική μαγεία χωρίς σκόρπισμα του σπέρματος. Στον Μαύρο Ταντρισμό υπάρχει σκόρπισμα του σπέρματος. Στον Γκρίζο Ταντρισμό χύνεται και δεν χύνεται το σπέρμα. Μερικές φορές το χύνουν, μερικές φορές δεν το χύνουν. Αυτό το είδος Ταντρισμού οδηγεί τον ευσεβή μέχρι τον Μαύρο Ταντρισμό. Μέσα στον Μαύρο Ταντρισμό βρίσκουμε τους Μπόνσος και τους Ντούκπας με τις κόκκινες κουκούλες, τρομερούς και διεστραμμένους μαύρους μάγους. Αυτοί οι μοχθηροί έχουν αηδιαστικές μεθόδους για να απορροφούν εκ νέου το σπέρμα από την ουρήθρα αφού το έχουν χύσει άθλια. Το αποτέλεσμα είναι μοιραίο γιατί το σπέρμα αφού έχει χυθεί, φορτώνεται με σατανικά άτομα τα οποία όταν εισχωρούν ξανά στον οργανισμό, αποκτούν την εξουσία να αφυπνίσουν την Κουνταλίνη σε αρνητική μορφή. Τότε αυτή κατεβαίνει προς τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου και μετατρέπεται σε ουρά του Σατανά. Έτσι είναι πώς το ανθρώπινο ον χωρίζεται για πάντα από το θεϊκό του Ον και βυθίζεται για πάντα στην άβυσσο. Όλοι εκείνοι που χύνουν το ποτήρι του Ερμή, είναι μαύροι μάγοι πλήρως αναγνωρισμένοι. Στο Ινδοστάν, η σεξουαλική μαγεία είναι γνωστή με τον όρο Μαϊτούνα (Maithuna). Επίσης είναι γνωστή σαν Urdhvaratus Γιόγκα και εκείνοι που την εξασκούν ονομάζονται Urdhvaretas Γιόγκις.

Σε όλες τις σχολές της Γιόγκα, τις πραγματικά σοβαρές και υπεύθυνες, εξασκείται σε αρκετά μυστική μορφή η σεξουαλική μαγεία. Όταν ένα ζευγάρι Γιόγκι, άντρας και γυναίκα, βρίσκονται καλά ετοιμασμένοι, οδηγούνται σε ένα μυστικό μέρος όπου εκπαιδεύονται πάνω στην Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία).

Τα ζευγάρια ενώνονται σεξουαλικά για να δουλεύουν στο μεγάλο έργο κάτω από την παρακολούθηση ενός Γκουρού (Δασκάλου). Ο άντρας καθισμένος στο έδαφος πάνω σε ένα χαλί σε Βουδιστική στάση, με τις γάμπες σταυρωμένες σε ανατολίτικο στυλ, έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την γυναίκα. Αυτή κάθεται πάνω στις γάμπες του άντρα με τέτοιο τρόπο που οι γάμπες της τυλίγουν την μέση του άντρα. Είναι φανερό ότι όταν κάθεται πάνω σε αυτόν, απορροφά αμέσως τον φαλλό. Έτσι ο άντρας και η γυναίκα ενώνονται σεξουαλικά. Τα ζευγάρια των Γιόγκι παραμένουν σε αυτήν την στάση ολόκληρες ώρες, χωρίς να χύνουν το σπέρμα. Είναι υποχρέωση του Γιόγκι να μην σκέπτεται όταν βρίσκεται στην πρακτική της σεξουαλικής μαγείας. Και οι δύο, άντρας και γυναίκα, βρίσκονται σε αυτές τις στιγμές σε κατάσταση έκστασης. Το ζευγάρι βρίσκεται έτσι βαθιά ερωτευμένο. Οι δημιουργικές ενέργειες ανεβαίνουν νικηφόρες μέσα από τα σχετικά κανάλια τους μέχρι το δισκοπότηρο του εγκέφαλου. Η ζωική επιθυμία είναι αποδιωγμένη. Μετά τα ζευγάρια απομακρύνονται από την σεξουαλική πράξη, χωρίς να έχουν χύσει το σπέρμα.

Αυτός ο τρόπος εξάσκησης της σεξουαλικής μαγείας σε ανατολικό στυλ θα ήταν πολύ άβολος για τον δυτικό κόσμο. Ωστόσο συνιστάται για κείνους τους ανθρώπους που δεν καταφέρνουν να χαλιναγωγήσουν την πράξη για να αποφύγουν το σκόρπισμα του ποτηριού του Ερμή. Με αυτήν την πρακτική μπορούν να προπονούνται σεξουαλικά οι Γνωστικοί, για να μάθουν να χαλιναγωγούν και να αποφεύγουν το σκόρπισμα του σπέρματος. Τα Γνωστικά ζευγάρια δεν θα χρειάζονταν την φυσική προφύλαξη κανενός Δασκάλου, όμως θα μπορούσαν να επικαλεστούν τους Δασκάλους τον αστρικού για να τους βοηθήσουν. (Το ζευγάρι πρέπει να είναι μόνο του).

Είναι αναγκαίο να μην υπάρχει η ζωική επιθυμία Στην διάρκεια της πρακτικής της σεξουαλικής μαγείας, θυμηθείτε ότι η επιθυμία είναι διαβολική. Το Εγώ είναι επιθυμία. Το Εγώ είναι διαβολικό. Όπου υπάρχει η επιθυμία δεν μπορεί να υπάρξει η αγάπη, γιατί η αγάπη και η επιθυμία είναι ασυμβίβαστες. Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι η επιθυμία παράγει μια παραπλάνηση. Όποιος επιθυμεί, πιστεύει ότι είναι ερωτευμένος, αισθάνεται ερωτευμένος, θα μπορούσε να ορκιστεί ότι είναι ερωτευμένος. Αυτή είναι η παραπλάνηση, της επιθυμίας. Πόσες φορές βλέπουμε ζευγάρια που δήθεν λατρεύονται. Αφού παντρεύτηκαν, το κάστρο των τραπουλόχαρτων γκρεμίζεται και μένει η λυπηρή πραγματικότητα. Εκείνοι που πίστευαν ότι είναι ερωτευμένοι, κατά βάθος μισούνται και η αποτυχία μετά την ικανοποίηση της επιθυμίας είναι αναπόφευκτη. Τότε ακούμε μόνο παράπονα και θρήνους, επιπλήξεις και κλάματα. Πού ήταν η αγάπη; Τι έγινε η αγάπη; Να αγαπάς όταν υπάρχει επιθυμία είναι αδύνατο. Μόνο εκείνοι που ήδη ενσάρκωσαν την ψυχή τους μπορούν να αγαπούν πραγματικά. Το Εγώ δεν ξέρει να αγαπάει. Μόνο η ψυχή ξέρει να αγαπάει. Η αγάπη έχει το δικό της κλίμα, την γεύση της, την ευτυχία της. Αυτό το ξέρει μόνο εκείνος που ήδη σκότωσε την ζωική επιθυμία. Αυτό το γνωρίζει και το πειραματίζεται, μόνο όποιος ήδη ενσάρκωσε την ψυχή του. Η αγάπη δεν μοιάζει

καθόλου με κείνο που ο κόσμος ονομάζει αγάπη. Αυτό το οποίο πιστεύει ο κόσμος ότι είναι αγάπη, είναι απλώς παραπλανητική επιθυμία. Η επιθυμία είναι μια παραπλανητική ουσία που συνδυάζεται θαυμάσια στον νου και στην καρδιά, για να μας κάνει να νιώσουμε κάτι, που έστω και αν δεν είναι αγάπη, μας κάνει να πιστεύουμε σταθερά ότι είναι αγάπη. Μόνο η φρικτή πραγματικότητα που παρουσιάζεται μετά την πραγματοποίηση της σεξουαλικής πράξης και την ικανοποίηση της επιθυμίας, έρχεται να μας αποδείξει καθαρά ότι γίναμε θύματα μιας παραπλάνησης. Πιστέψαμε ότι είμασταν ερωτευμένοι και πραγματικά δεν είμασταν.

Το ανθρώπινο ον δεν ξέρει ακόμα τι είναι αυτό που ονομάζεται αγάπη. Πραγματικά μόνο η ψυχή μπορεί να ξέρει να αγαπάει. Ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει ενσαρκώσει την ψυχή του. Ο άνθρωπος ακόμα δεν ξέρει τι είναι να αγαπάς. Ο Σατανάς δεν ξέρει τι είναι αγάπη. Το μοναδικό που το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει σήμερα είναι ο Σατανάς, (το Εγώ). Το ανθρώπινο ον δεν ξέρει να αγαπάει.

Η αγάπη μπορεί να υπάρχει μόνο από καρδιά σε καρδιά, από ψυχή σε ψυχή. Όποιος δεν έχει ενσαρκώσει την ψυχή του, δεν ξέρει να αγαπάει. Ο Σατανάς δεν μπορεί να αγαπάει και αυτό είναι εκείνο που το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει. Ο Τέλειος Γάμος είναι η ένωση δυο πλασμάτων, ενός που αγαπάει περισσότερο και ενός αλλού που αγαπάει καλύτερα. Η αγάπη είναι η καλύτερη θρησκεία που μπορεί το ανθρώπινο ον να φτάσει να εξασκήσει.

Η επιθυμία είναι μια ουσία που αποσυντίθεται σε πολλές ουσίες. Αυτές οι ουσίες της επιθυμίας καταφέρνουν να παραπλανούν τον νου και την καρδιά. Εκείνος που απελπίζεται γιατί η γυναίκα του έφυγε με άλλον άντρα, πραγματικά δεν ήταν ερωτευμένος. Η πραγματική αγάπη δεν απαιτεί τίποτα. Δεν ζητάει τίποτα. Δεν επιθυμεί τίποτα. Δεν σκέπτεται τίποτα, θέλει μόνο ένα πράγμα: Την ευτυχία του όντος που αγαπάει. Αυτό είναι όλο. Ο άντρας που χάνει εκείνην που αγαπάει, λέει μόνο: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος που έχεις αποκτήσει την ευτυχία σου. Αν την βρήκες με άλλον άντρα, αισθάνομαι ευτυχισμένος που την βρήκες».

Η επιθυμία είναι άλλο πράγμα. Ο εμπαθής που έχασε την γυναίκα που αγαπούσε, επειδή αυτή έφυγε με άλλον άντρα, μπορεί να φτάσει να σκοτώσει και να σκοτωθεί επίσης, πέφτει στην πιο φοβερή απελπισία. Έχει χάσει το εργαλείο της απόλαυσης. Αυτό είναι όλο.

Πραγματικά, την αληθινή αγάπη την γνωρίζουν μόνο εκείνοι που ήδη ενσάρκωσαν την ψυχή τους. Η ανθρωπότητα δεν ξέρει ακόμα αυτό που ονομάζεται αγάπη. Πραγματικά, η αγάπη είναι σαν ένα παιδί αθώο, είναι σαν τον κύκνο με τα πελιδνά φτερά. Η αγάπη μοιάζει με τα πρώτα παιχνίδια της παιδικής ηλικίας. Η αγάπη δεν ξέρει τίποτα, γιατί είναι αθώα. Η μεγαλύτερη σοφία είναι να μην ξέρεις τίποτα.

Όταν διαλύσουμε αυτή την άσχημη όψη που συνεχίζει μετά τον θάνατο, (το Εγώ), τότε γεννιέται μέσα μας αυτό που ονομάζεται αγάπη. Όταν φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση, αγαπάμε την χαμένη αγνόπητα.

Τωρινά, το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει μονό ένα έμβρυο της ψυχής. Αυτό ρίχνει πολλές φορές μερικές σπίθες αγάπης. Η μητέρα που λατρεύει το παιδί της, είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού που ονομάζεται αγάπη. Το έμβρυο της ψυχής μπορεί να ισχυροποιηθεί με την ευλογημένη φλόγα της αγάπης.

Ο άντρας και η γυναίκα φτάνουν πολλές φορές να αισθανθούν τις ακτινοβολίες της αγάπης που ξεπηδούν από το έμβρυο της ψυχής, όμως τις πνίγουν αμέσως με τα βίαια και τρομερά πάθη που ο Σατανάς δίνει στον άντρα και στην γυναίκα επίσης.

Αν καλλιεργούμε αυτές τις θεϊκές δονήσεις της αγάπης, μπορούμε τότε να δυναμώνουμε και να ισχυροποιούμε το έμβρυο της ψυχής, για να ζήσουμε με ένταση αργότερα αυτό που ονομάζεται αγάπη.

Η αγάπη ισχυροποιεί το έμβρυο της ψυχής. Όταν το έμβρυο ισχυροποιείται, καταφέρνουμε την ενσάρκωση της ψυχής.

Είναι πολύ σπάνια αυτά τα ανθρώπινα όντα που καταφέρνουν να αισθανθούν τις θεϊκές στοργικές δονήσεις που ακτινοβολούν από το έμβρυο της ψυχής. Αυτό που γενικά αισθάνεται η ανθρωπότητα είναι οι δυνάμεις της επιθυμίας. Η επιθυμία επίσης τραγουδάει και γίνεται ρομάντσα και άπειρες τρυφερότητες. Η επιθυμία είναι το πιο παραπλανητικό δηλητήριο που υπάρχει σε όλο το Σύμπαν. Όλοι εκείνοι που είναι θύματα του μεγάλου απατεώνα, θα μπορούσαν να ορκιστούν ότι είναι ερωτευμένοι.

Άντρες και γυναίκες, σας προσκαλώ στην αγάπη. Ακολουθήστε τα ίχνη εκείνων των λίγων που στον κόσμο ήξεραν να αγαπούν. Θεοί και θεές, να αγαπιέστε στην νυφική γοητεία του παραδείσου. Μακάρια τα όντα που αγαπιούνται πραγματικά. Μόνο η αγάπη μπορεί να μας μετατρέψει σε θεούς.

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ

Ακόμα και όταν φαίνεται απίστευτο, είναι βέβαιο και πραγματικά αληθινό, ότι η επιστήμη είναι πιο κοντά στην μεταβολή και στηΝ Σεξο-Γιόγκα, από πολλούς μαθητές Γιόγκα. Η Ενδοκρινολογία είναι καλεσμένη να παράγει μια πραγματική δημιουργική επανάσταση. Ήδη οι Άνθρωποι της Επιστήμης ξέρουν ότι οι σεξουαλικοί αδένες είναι κλειστές κάψουλες. Αυτοί εκκρίνουν και απεκκρίνουν ορμόνες. Οι ορμόνες απέκκρισης ονομάζονται Συντηρητές γιατί διαιωνίζουν το είδος. Οι ορμόνες έκκρισης ονομάζονται Ζωογονητές, επειδή ζωογονούν τον ανθρωπινό οργανισμό. Αυτή η διαδικασία της ορμονικής έκκρισης είναι μεταβολή, μετατροπή ενός τύπου ενέργειας-ύλης σε έναν άλλο τύπο ενέργειας-ύλης. Η Μαϊτούνα, η σεξουαλική μαγεία, είναι εντατική σεξουαλική μεταβολή. Ο Γνωστικός εκκρίνει, μεταβάλλει και εξαγνίζει την ολότητα της σεξουαλικής ενέργειας-ύλης. Οι πλούσιες και άφθονες σεξουαλικές ορμόνες πλημμυρίζουν το κυκλοφορικό σύστημα του αίματος και φθάνουν στους διάφορους αδένες έσω έκκρισης διεγείροντάς τους και προτρέποντάς τους να δουλεύουν εντατικά. Έτσι, με την εντατική σεξουαλική μεταβολή, οι ενδοκρινείς αδένες καταλήγουν υπερδιεγερμένοι και παράγουν όπως είναι φυσικό, μεγαλύτερο αριθμό ορμονών που

έρχονται να εμψυχώσουν και να τροποποιήσουν όλο το υγρό νευρικό σύστημα.

Ήδη η επιστήμη αναγνωρίζει την σεξουαλική μεταβολή σε όλα τα άτομα κανονικής σεξουαλικότητας. Τώρα είναι μόνο ζήτημα να προχωρήσει λίγο ακόμα, για να αναγνωρίσει την εντατική σεξουαλική μεταβολή. των υπερσεξουαλικών ατόμων. Όποιος μελετήσει βιολογικά τα τριανταδυο κύρια σημάδια τον Βούδα, θα φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες του Βούδα ήταν πραγματικά εκείνοι ενός Υπεράνθρωπου. Αυτοί οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες του Βούδα αποκαλύπτουν, μαρτυρούν μια εντατικότατη σεξουαλική μεταβολή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βούδας εξάσκησε την Μαϊτούνα, την Σεξο-Γιόγκα, την σεξουαλική μαγεία, το Αρκάνο Α.Ζ.F. Ο Βούδας δίδαξε Λευκό Ταντριομό (σεξουαλική μαγεία), όμως αυτήν την διδασκαλία την έδωσε μυστικά στους μαθητές του. Ο Βουδισμός Ζεν και Τσαν διδάσκει την Μαϊτούνα και τα ζευγάρια εξασκούν αυτήν την Σεξο-Γιόγκα.

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Υπάρχουν οι πρωτεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες και οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες. Οι πρώτοι σχετίζονται με τις Σεξουαλικές Λειτουργίες των Δημιουργικών Οργάνων και οι δεύτεροι με την διανομή των λιπών, την διαμόρφωση των μυών, των μαλλιών, των λέξεων, την μορφή του σώματος κλπ. Είναι σαφές ότι η μορφή του σώματος της γυναίκας είναι διαφορετική από την μορφή του άνδρα και αντίστροφα. Επίσης είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε βλάβη στα σεξουαλικά όργανα τροποποιεί τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες ενός ευνούχου είναι εκείνοι ενός εκφυλισμένου. Οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες ενός ατόμου ενδιάμεσης σεξουαλικότητας ή Σοδομίτη, μαρτυρούν έναν ανάποδο, έναν παρασεξουαλικό. Τι θα συμπεραίναμε από ένα θηλυπρεπές άτομο; Τι από μια ανδροπρεπή γυναίκα; Τι είδους πρωτευόντων χαρακτήρων θα αντιστοιχούσαν στα άτομα με δευτερεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες αντίθετους από εκείνους της δικής τους σεξουαλικότητας; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε τέτοια άτομα υπάρχει το παρασέξ.

Η Σεξουαλική Γιόγκα, η Μαϊτούνα, το Αρκάνο Α.Ζ.F. (σεξουαλική μαγεία), είναι ένας τύπος Υπερσεξουαλικής Λειτουργίας που τροποποιεί, εκ των πραγμάτων, τους δευτερεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες παράγοντας ένα νέο τύπο ανθρώπου, έναν Υπεράνθρωπο. Καταλήγει παράλογο να υποθέτουμε ότι ο Υπεράνθρωπος μπορεί να προκύψει από πεποιθήσεις, θεωρίες, αιρετισμούς, φανατισμούς, σχολές κλπ. Πραγματικά ο Υπεράνθρωπος δεν έρχεται από αυτό που πιστεύουμε ή σταματάμε να πιστεύουμε, ή από την σχολή στην οποία ανήκουμε ή σταματάμε να ανήκουμε. Οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες τροποποιούνται μόνο τροποποιώντας τους πρωτεύοντες χαρακτήρες. Με την Σεξο-Γιόγκα, με την Μαϊτούνα, κατορθώνουν οι αυθεντικοί μυημένοι Γιόγκι να τροποποιούν τους δευτερεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες σε θετική, υπερβατική, θεϊκή μορφή.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΊΑ

Η Ψυχολογία φαινόταν πια σταματημένη. Ευτυχώς εμφανίστηκε η επιστήμη της Ενδοκρινολογίας. Τώρα η Ψυχολογία πήρε νέα ζωή. Ήδη έχουν γίνει προσπάθειες για να μελετήσουν την ζωή των μεγάλων ανθρώπων πάνω στην βάση του Βιολογικού τύπου τους. Λέγεται για παράδειγμα, ότι η περίπτωση του Ναπολέοντα συμπίπτει με την εκφυλιστική διαδικασία του αδένα της υπόφυσης. Οι ψυχολογικοί χαρακτήρες είναι καθορισμένοι από τους ενδοκρινείς αδένες και από τους πρωτεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες.

Ο Βιο-Ψυχολογικός τύπος είναι οριστικός και κανένας δεν μπορεί πια να το αρνηθεί. Αυτός εξαρτάται από τους πρωτεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες.

Πράγματι ο Βιο-Ψυχολογικός τύπος ανήκει στους δευτερεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες και είναι τελείως καθορισμένος από τους πρωτεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες. Πάνω σε αυτήν την βάση μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι, αν θέλουμε το Βιο-Τυπο-Ψυχολογικό Ον, πρέπει να δουλεύουμε με τους πρωτεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες. Μόνο με την σεξουαλική μαγεία, την Μαϊτούνα ή Σεξο-Γιόγκα, καταφέρνουμε να παράγουμε τον Βιο-Ψυχολογικό τύπο του Δασκάλου, του Υπεράνθρωπου, του Μαχάτμα.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΕΞ

Έχουμε κάνει σε αυτό το κεφάλαιο βεβαιώσεις που μισούν θανάσιμα οι παρασεξουαλικοί. Αυτοί πραγματικά αυτοθεωρούνται υπερσεξουαλικοί, υπερβατικότατοι. Οι παρασεξουαλικοί πιστεύουν ότι είναι πιο τέλειοι από τον Τρίτον Λόγο και δεν έχουν αντίρρηση για να βεβαιώσουν ότι το σεξ είναι κάτι χυδαίο, αηδιαστικό, υλιστικό. Αγνοούν οι παρασεξουαλικοί ότι το σεξ είναι η δημιουργική δύναμη του Αγίου Πνεύματος, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαν ποτέ να κατορθώσουν την εσώτερη αυτοπραγμάτωση. Δυστυχώς, αυτοί βρίζουν τον Τρίτον Λόγο και την θαυμάσια σεξουαλική δύναμη του. Για το παρασέξ, η θεϊκή σεξουαλική δύναμη του Αγίου Πνεύματος είναι κάτι αμαρτωλό, χυδαίο και υλιστικό.

Οι παρασεξουαλικοί έχουν την μάταιη αυταπάτη της αυτοπραγμάτωσης με διαλέξεις, φιλοσοφίες, πεποιθήσεις, αναπνευστικές ασκήσεις, σύστημα φυσερό κλπ, κλπ. Είναι σαφές ότι, με αυτά τα πράγματα δεν θα καταφέρουν ποτέ να μετατρέψουν τους δευτερεύοντες σεξουαλικούς χαρακτήρες και το αποτέλεσμα είναι η αποτυχία.

ΑΝΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Τωρινά, διαδίδονται τόσο στον ανατολικό όσο και στον δυτικό κόσμο πολλές φιλοσοφικές διδασκαλίες βασισμένες στο Δόγμα της ανοδικής εξέλιξης. Η ανοδική εξέλιξη και η καθοδική εξέλιξη είναι μηχανικές δυνάμεις που διαδικάζονται συγχρόνως σε όλη την φύση. Εμείς δεν αρνούμαστε την πραγματικότητα αυτών των δύο δυνάμεων, τις εξηγούμε.

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί τις δημιουργικές και καταστρεπτικές, τις ανοδικά εξελισσόμενες και καθοδικά εξελισσόμενες, τις γεννητικές και εκφυλιστικές διαδικασίες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι στην μηχανική δύναμη της ανοδικής εξέλιξης αποδίδονται πράγματα που δεν έχει. Ούτε η ανοδική εξέλιξη, ούτε η καθοδική εξέλιξη μπορούν να απελευθερώσουν κανέναν. Αυτό το ότι όλοι θα φτάσουν με την ανοδική εξέλιξη στην απελευθέρωση, στο τέρμα, είναι μια φαντασία του αυτοαπατημένου κόσμου. Ο Ιησούς, ο Χριστός, μίλησε φανερά και ποτέ δεν υποσχέθηκε την Σωτηρία για όλους. Ο μεγάλος Δάσκαλος δίνει έμφαση πάνω στην τρομερή και φοβερή δυσκολία που υπαινίσσεται η μάχη για να μπει κανείς στο SANCTUM REGNUM (Ιερό Βασίλειο). Το βασίλειο της μαγείας και του εσωτερισμού. «Πολλοί είναι οι προσκαλεσμένοι και λίγοι οι εκλεκτοί». «Από τους χίλιους που με ψάχνουν, ένας με βρίσκει. Από τους χίλιους που με βρίσκουν, ένας με ακολουθεί. Από τους χίλιους που με ακολουθούν ένας είναι δικός μου». Εδώ δεν ασχολούμαστε με το να πιστεύουμε ή να μην πιστεύουμε, να αυτοθεωρούμαστε εκλεκτοί, ή να ανήκουμε στην τάδε ή στην δείνα αίρεση. Αυτό το της σωτηρίας είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Πρέπει να δουλεύουμε με τον κόκκο, με το σεξουαλικό σπέρμα. Από το τίποτα, τίποτα δεν βγαίνει. Είναι αναγκαίο να δουλεύουμε με τον κόκκο. Απαιτείται μια προσπάθεια από τον ίδιο τον κόκκο, μια ολική επανάσταση. Μόνο από τον σεξουαλικό κόκκο γεννιέται ο Εσωτερικός Άγγελος. Μόνο ο Εσωτερικός Άγγελος είναι δεκτός στο βασίλειο του εσωτερισμού. Επείγει η Μαϊτούνα, η Σεξο-Γιόγκα, η σεξουαλική μαγεία. Οι δυνάμεις της ανοδικής εξέλιξης και της καθοδικής εξέλιξης είναι απλώς μηχανικές δυνάμεις. Δυνάμεις που δεν απελευθερώνουν κανέναν, που δεν σώζουν κανέναν. Αυτό είναι όλο.

Πολλοί οργανισμοί είναι το αποτέλεσμα της καθοδικές εξέλιξης και πολλοί της ανοδικής εξέλιξης. Οι φυλές των ανθρωποφάγων ιθαγενών δεν βρίσκονται σε ανοδική εξέλιξη. Βρίσκονται πραγματικά σε καθοδική εξέλιξη. Είναι εκφυλισμένο προϊόν ισχυρών πολιτισμών που προηγήθηκαν από αυτές στην διάρκεια της ιστορίας. Όλες αυτές οι φυλές λένε ότι προέρχονται από θεούς, Ημίθεους, Τιτάνες κλπ. Όλες αυτές οι φυλές διατηρούν παραδόσεις που διηγούνται τις δόξες του δοξασμένου παρελθόντος τους.

Η Σαύρα είναι ένας εκφυλισμένος κροκόδειλος. Οι αρχαϊκοί πρόγονοι των μυρμηγκιών και των μελισσών ήταν Τιτάνες πολύ πριν από τον άνθρωπο. Η σημερινή ανθρωπότητα είναι ένα εκφυλισμένο προϊόν προηγούμενων φυλών, όπως το μαρτυρούν οι δευτερεύοντες σεξουαλικοί χαρακτήρες των ανθρώπων. Οι ανδροπρεπείς γυναίκες οδηγώντας αεροπλάνα και πολεμώντας στον πόλεμο είναι παρασεξουαλικές, όπως επίσης είναι οι θηλυπρεπείς άνδρες που πηγαίνουν να κάνουν περμανάντ και βάφουν τα νύχια στα ινστιτούτα ομορφιάς.

Κάνουν λάθος εκείνοι οι συγγραφείς που υποθέτουν ότι αυτό είναι ανοδική εξέλιξη, επιστροφή, προς τον θεϊκό ερμαφροδιτισμό κλπ. Ο αυθεντικός ερμαφρόδιτος δεν είναι το ενδιάμεσο σεξ. Ο ερμαφρόδιτος της βυθισμένες Λεμουριανής ηπείρου ήταν ολοκληρωμένος. Είχε τα δύο σεξ τελείως εξελιγμένα και αναπτυγμένα. Δεν ήταν παρασεξουαλικός. Δεν ήταν του ενδιαμέσου σεξ. Σήμερα είναι δυνατόν να βρεις τον θεϊκό ερμαφρόδιτο μόνο στα συγχωνευμένα και τέλεια πνεύμα και ψυχή. Η ψυχή τελείως θηλυκή και το πνεύμα πλήρως αρσενικό συγχωνεύονται στην μύηση. Ένας άγγελος είναι ένας θεϊκός ερμαφρόδιτος. Κανένας άγγελος δεν είναι του ενδιάμεσου σεξ.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

Εμείς δεν καταδικάζουμε τις ασκήσεις Γιόγκα. Αυτές είναι πολύ χρήσιμες και βοηθούν στην εσωτερική ανάπτυξη. Όμως όλες οι Γιόγκα που δεν διδάσκουν την Μαϊτούνα και τις Shadanas του Λευκού Ταντρισμού, είναι ελλιπείς. Οι μεγάλοι Γιόγκι της ανατολής και της δύσης πραγματοποιήθηκαν με την Σεξο-Γιόγκα. Οι Γιόγκι της Νέας Εποχής, οι Agnis Γιόγκι, θα πρέπει να μελετήσουν την Ενδοκρινολογία βαθιά και να διδάξουν δημόσια Σεξο-Γιόγκα.

Οι ταντρικές στάσεις του Karma Kalpa είναι πολύ υπερβολικές και πολλές από αυτές εκφυλίζονται προς τον Μαύρο Ταντρισμό. Εμείς συνιστάμε μόνο την ταντρική στάση του κεφαλαίου αυτού.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΤΡΙΤΟ

Το Ιπτάμενο Φίδι

Με δάκρυα στα μάτια, ξεριζώνω την καρδιά μου επειδή πρέπει να πω πράγματα που δεν θα έπρεπε να πω, διότι αυτό είναι σαν να ρίχνεις μαργαριτάρια στα γουρούνια, όμως η φτωχή και ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα τα χρειάζεται και βλέπω τον εαυτό μου να αγωνιά να πει κάτι για το Ιπτάμενο Φίδι.

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΦΙΔΙ

Στο Ποπόλ Βου των Μάγια, το Πτηνό και το Φίδι εικονίζονται σαν σεξουαλικοί δημιουργοί του Σύμπαντος. Οι Tepeu και Cucumatz στέλνουν ένα Γεράκι στην απέραντη θάλασσα της Μεγάλης Ζωής για να φέρει το Φίδι, με το θαυμάσιο αίμα του οποίου ζυμώνουν το κίτρινο και άσπρο καλαμπόκι. Λέει το Ποπόλ Βου ότι με αυτήν την μάζα του άσπρου και του κίτρινου καλαμποκιού, αναμειγμένου με το αίμα του Φιδιού, ο θεός Tzacol διαμόρφωσε την σάρκα των ανθρώπων. Το Πτηνό αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο πνεύμα της ζωής. Το Φίδι αντιπροσωπεύει την σεξουαλική φωτιά τον Τρίτο Λόγο. Το αίμα τον Φιδιού δηλώνει τα νερά της Γέννεσης, το μεγάλο παγκόσμιο σπέρμα, το Ens Seminis ή χριστικό σπέρμα, στα οποία νερά βρίσκεται το σπέρμα οποιασδήποτε ζωής. Αυτά τα νερά είναι το αίμα της γης σύμφωνα με τον Μάγια φιλόσοφο. Η θεά Κουατλίκουε (Coatlicue) είναι η Μητέρα της Ζωής και του θανάτου. (το Ens Seminis).

Πραγματικά η σεξουαλική φωτιά του Τρίτου Λογού κάνει γόνιμα τα νερά της Ζωής για να αναβλύσει το Σύμπαν.

Στην θεογονία των Μάγιας, δύο θεοί επεμβαίνουν στην Δημιουργία, ένας που δίνει την ζωή και την μορφή στον άνθρωπο και ένας άλλος που του δίνει την συνείδηση. Ο Τρίτος Λόγος κάνει γόνιμα τα νερά της Ζωής και όταν αυτά έχουν γονιμοποιηθεί, επεμβαίνει ο Δεύτερος Λόγος εγχύοντας συνείδηση σε όλους τους οργανισμούς.

Τα οχήματα δράσης όλων των λογοϊκών δυνάμεων είναι οι άφατοι θεοί.

Το Γεράκι H’ CH’ UUY, το Quacamayo ΜΟ, το Cernicalo Χ’ CΕΝ CΕΝ ΒΑC, ο Τάπιρος ΤΖΙΜΙΝΚ, ΑΑΧ και το Φίδι CΑΝ είναι οι βασικοί παράγοντες των Γεωγονικών μύθων των Μάγιας. Αυτά τα σύμβολα χρησιμοποιούνται εξωτερικά και εσωτεριστικά. Στο εξωτερικό πεδίο ή δημόσιο, συμβολίζουν τα γεγονότα της φυλής, ιστορικά περιστατικά κλπ. Στην εσωτεριστική άποψη ή μυστική, το ζήτημα είναι υψηλά επιστημονικό, βαθιά φιλοσοφικό, ύψιστα καλλιτεχνικό και φοβερά θρησκευτικό.

Μεταξύ των Μάγια, ο γήινος παράδεισος είναι το Tamoanchan, το Ιερό μέρος του Πουλιού Φιδιού. Οι Tamoanchanes είναι πραγματικά οι μυημένοι του Φιδιού. Ο μύθος των Tamoanchanes είναι αυτός του Πουλιού Φιδιού. Οι Tamoanchanes προέρχονται από τους Τολτεκους, Ολμέκους και Μάγιας.

Οι Αζτέκοι, μετά από πολλές ταλαιπωρίες, έφτασαν στην λίμνη του Texcoco, σύμβολο του χριστικού σπέρματος, όπου βρήκαν το Πουλί και το Φίδι, τον Αετό και το Φίδι. Είναι υψηλή τιμή για τους Αζτέκους να έχουν ιδρύσει την μεγάλη Τενοτστιτλάν πάνω στην βάση της Σοφίας του Φιδιού.

Το Φτερωτό Φίδι μιλάει φανερά για το Πουλί Φίδι. Το Φτερωτό Φίδι ήταν ταυτισμένο σαν Κεξαλκόατλ, ο Μεξικάνος Χριστός. Ο Κεξαλκόατλ βρίσκεται πάντα συνοδευμένος από τα

ιερά σύμβολα του Αετού και του Φιδιού. Το Φτερωτό Φίδι τα λέει όλα. Ο Αετός του Πνεύματος και το Φίδι της Φωτιάς μας μετατρέπουν σε θεούς.

Το Κετσάλ των Μάγιας είναι το Φτερωτό Φίδι, το Πουλί Φίδι.

Το Κηρύκειο του Ερμή

Το Κηρύκειο του Ερμή συμβολίζει την σπονδυλική στήλη με τα δύο της Φίδια, που δηλώνουν τα κανάλια του Ιδά και του Πινγκαλά, από όπου ανεβαίνουν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα μέχρι τον εγκέφαλο. Αυτά είναι οι διέσεις και οι υφέσεις του μεγάλου ΦΑ που αντιλαλεί σε όλη την δημιουργία.

Ο Ακάσα ανεβαίνει σαν την φλογερή φωτιά από το νωτιαίο κανάλι και οι ενέργειες των δύο πόλων του ρέουν από το Ιδά και το Πινγκαλά. Από το νωτιαίο κανάλι και από τα δύο του κανάλια, που σαν φίδια τυλίγονται στην σπονδυλική στήλη, δημιουργείται μια κυκλοφορία που αναχωρεί από τον κεντρικό αγωγό, για να διανεμηθεί μετά σε όλον, τον οργανισμό.

Το Ιδά και το Πινγκαλά ξεκινούν από τα σεξουαλικά όργανα. Το Ιδα βρίσκεται στα αριστερά του νωτιαίου καναλιού και το Πινγκαλά στα δεξιά. Στην γυναίκα αυτή η τάξη είναι αντίστροφη, οι γραμμές τελειώνουν στον προμήκη μυελό. Αυτές οι δυο κλωστές είναι ημιαιθερικές, ημιφυσικές, αντιστοιχούν στις ανώτερες διαστάσεις του διαστήματος.

ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ Φτερα

Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα ενώνονται στην βάση της σπονδυλικής στήλης, αφυπνίζεται το. πύρινο Φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων. Αυτό ανυψώνεται σιγά σιγά μέσα στις άφατες ηδονές του Τέλειου Γάμου. Το Φίδι απολαμβάνει την γοητεία της αγάπης.

Όταν το Φίδι φτάνει στο ύψος της καρδιάς, λαμβάνουμε τα πύρινα φτερά, τα φτερά του Κηρυκείου του Ερμή. Τότε το Φίδι έχει φτέρωμα. Αυτό είναι το Κετσάλ, το Πουλί Φίδι, το Φτερωτό Φίδι.

Κάθε μυημένος που μετατρέπεται σε Πουλί Φίδι μπορεί να πετά στους Ανώτερους Κόσμους. Μπορεί να εισέρχεται στα διαφορετικά τμήματα του Βασίλειου. Μπορεί να ταξιδεύει με αστρικό σώμα θεληματικά. Μπορεί να ταξιδεύει με τα υπεραστρικά οχήματα. Μπορεί να ταξιδεύει με το φυσικό σώμα του μέσα στην τέταρτη διάσταση. Είναι ένα Πουλί Φίδι.

Το Φίδι Πουλί μπορεί να δραπετεύσει από τον σφραγισμένο τάφο. Μπορεί να περπατήσει πάνω στα νερά όπως το απόδειξε ο Ιησούς Χριστός. Μπορεί να διαπεράσει ένα βράχο από άκρη σε άκρη χωρίς να υποστεί καμιά βλάβη, όπως το απόδειξαν οι μαθητές του Βούδα. Μπορεί να πετάει με το φυσικό σώμα του στους αιθέρες κλπ.

Φαραών

Το Ιδα είναι αρσενικό και το Πινγκαλά είναι θηλυκό. Εδώ βρίσκονται οι διέσεις και οι υφέσεις του μεγάλου ΦΑ που αντιλαλεί στην φύση. ΦΑ... αντιστοιχεί στα ηλιακά άτομα, ΡΑ... Στα σεληνιακά άτομα, ΩΝ… στην πύρινη φωτιά που ανεβαίνει από το κεντρικό κανάλι. Είναι αναγκαίο να μάθουμε να παίζουμε αυτές τις διέσεις και υφέσεις με το δυνατό μάντραμ ΦΑΡΑΩΝ, για να βγαίνουμε με αστρικό σώμα συνειδητά και θετικά.

Με το μάντραμ αυτών των διέσεων και υφέσεων μπορούμε να βγαίνουμε στο αστρικό.

Στην Αίγυπτο, όταν ο μυημένος λάμβανε τα πύρινα φτερά, παρασημοφορούταν στον ναό με ένα ζευγάρι φτερά, που του προσκολλούσαν στον χιτώνα στο ύψος της καρδιάς.

Όταν ο Ιησούς της Ναζαρέτ άνοιξε τα πύρινα φτερά του, τότε τον παρασημοφόρησε προσωπικά ο Φαραώ της Αιγύπτου

Η στάση στην οποία ξάπλωνε ο Ιησούς για να βγαίνει στο αστρικό ήταν σαν εκείνη του Τσακ Μοόλ. Όμως το κεφάλι κάτω χωρίς μαξιλάρια Τα πέλματα των ποδιών πάνω στο κρεβάτι, οι γάμπες διπλωμένες και τα γόνάτα σηκωμένα. Έτσι ο μεγάλος Ιεροφάντης κοιμόταν παίζοντας την θαυμάσια λύρά του της σπονδυλικής στήλης. Όλο το μάντραμ ΦΑΡΑΩΝ διαιρείται σε τρεις συλλαβές, έτσι: ΦΑ-ΡΑ-ΩΝ. Το ΦΑ είναι της μουσικής κλίμακας. Το ΡΑ είναι σαν ένας ήχος βαρύς, πρέπει να προφέρεται με ένα διπλό Ρ. Το ΩΝ μας θυμίζει το μάντραμ ΟΜ της Ινδίας, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση αντί να φέρει το σύμφωνο Μ, φέρει το σύμφωνο Ν, ΩΝ. Γενικά μπορούμε να δίνουμε στο μάντραμ ΦΑΡΑΩΝ όλον τον επιτονισμό με το μεγάλο ΦΑ, που αντιλαλεί σε όλη την δημιουργία.

Συμβουλεύουμε να προφέρετε το μάντραμ νοητικά. Ο μαθητής πρέπει να αποκοιμάται τραγουδώντας αυτό το μάντραμ με την φαντασία και την θέλησή του συγκεντρωμένες στις πυραμίδες της Αιγύπτου. Χρειάζεται άσκηση και πολλή υπομονή.

ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ

Οι λευκοί μάγοι και οι μαύροι μάγοι χρησιμοποιούν το ιπτάμενο Φίδι για να ταξιδεύουν με αστρικό σώμα ή με φυσικό σώμα σε κατάσταση χίνας.

Οι λευκοί μάγοι σε βαθύ διαλογισμό ξέρουν να παρακαλούν και να ικετεύουν το μπρούτζινο Φίδι για να τους μεταφέρει σε οποιοδήποτε μέρος της γης ή του σύμπαντος και το ιπτάμενο Φίδι τούς μεταφέρει.

Οι μαύροι μάγοι ικετεύουν το Φίδι του πειρασμού της Εδέμ και αυτό τους πηγαίνει στην άβυσσο ή στα σαλόνια της Μαγγανείας ή στους Ακελάρες.

Το μπρούτζινο Φίδι ανεβαίνει από το νωτιαίο μυελό. Το Φίδι τον πειρασμού κατεβαίνει από τον κόκκυγα προς τις ατομικές κολάσεις της φύσης. Αυτό είναι η ουρά του Σατανά. Οι διάβολοι έχουν την εξουσία στην ουρά.

Ευλογημένη ας είναι η Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι. Ευλογημένοι εκείνοι πού πετάνε με την εξουσία της Λατρευτής Μητέρας.

Δυστυχισμένοι εκείνοι που κινούνται με την δύναμη της Σάντα Μαρία (Το Φίδι τον πειρασμού της Εδέμ, η Κουνταλίνι όταν κατεβαίνει). Άτυχος εκείνος που πετά με την σκοτεινή δύναμη της Σάντα Μαρία. Γι αυτούς υπάρχει η άβυσσος και ο Δεύτερος Θάνατος.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΝΑΣ

Το σημείο είναι ένα εγκάρσιο κλάσμα της γραμμής. Η γραμμή είναι ένα εγκάρσιο κλάσμα του επίπεδου. Το επίπεδο είναι ένα εγκάρσιο κλάσμα του σώματος. Το σώμα είναι ένα εγκάρσιο κλάσμα ενός τετραδιάστατου σώματος, δηλαδή τεσσάρων διαστάσεων.

Οποιοδήποτε σώμα είναι τετραδιάστατο, έχει τέσσερις διαστάσεις. Η τέταρτη συντεταγμένη ή τέταρτη κάθετος είναι η Θεμελιώδης βάση οποιασδήποτε μηχανικής. Το μεταμοριακό διάστημα αντιστοιχεί στην τέταρτη διάσταση.

Σε αυτόν τον τρισδιάστατό κόσμο, μήκους, πλάτους και ύψους, ποτέ δεν βλέπουμε ένα ολόκληρο σώμα. Βλέπουμε μόνο πλευρές, επίπεδα, γωνίες κλπ. Η αντίληψη είναι λοιπόν ελλιπής και υποκειμενική.

Στην τέταρτη διάσταση η αντίληψη είναι αντικειμενική. Εκεί βλέπουμε τα σώματα από μπροστά, από πίσω, από πάνω από κάτω, από μέσα, από έξω, δηλαδή ολόκληρα. Στην τέταρτη διάσταση τα αντικείμενα εμφανίζονται ολόκληρα, σε αυθόρμητη μορφή. Η αντίληψη εκεί είναι αντικειμενική.

Με την δύναμη του ιπτάμενου Φιδιού μπορούμε να βγάλουμε το φυσικό σώμα από τον κόσμο των τριών διαστάσεων και να το περάσουμε στην τέταρτη διάσταση. Σε πιο προχωρημένες καταστάσεις Θα μπορέσουμε να φέρουμε το φυσικό σώμα στην πέμπτη ή στην έκτη διάσταση.

Φ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ

Όταν επισκεφθήκαμε την επαρχία της Μαγκνταλένα, στην δημοκρατία της Κολομβίας, ανακαλύψαμε με έκπληξη Φίδια που πετάνε. Υπάρχουν γητευτές στις ζούγκλες της περιοχής αυτής, που ξέρουν να στέλνουν ιπτάμενα Φίδια στα μισητά θύματά τους. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν αυτοί οι γητευτές είναι πολύ σπάνιες. Γενικά, τέτοιου είδους γητευτές αφιερώνονται στην δουλειά να θεραπεύουν τα θύματα από δαγκώματα δηλητηριωδών φιδιών, που τόσο αφθονούν στον Τροπικό, Υπάρχουν πολλοί γητευτές, θεραπευτές ανθρώπων δαγκωμένων από φίδια. Υπάρχει επίσης μεγάλος ανταγωνισμός στην δουλειά αυτή και ο μυστηριώδης πόλεμος μεταξύ των γητευτών είναι μεγάλος. Αυτοί ζουν σε πόλεμο λόγω ζητημάτων της δουλειάς τους. Οι γητευτές συνήθως χρησιμοποιούν την τέταρτη διάσταση για να τηλεμεταφέρουν ένα είδος τεχνητών φιδιών στο σπίτι των εχθρών τους. Η μέθοδος είναι απλή και θαυμάσια συγχρόνως Το υλικό που χρησιμοποιεί ο γητευτής για να φτιάξει τα φίδια, είναι η φυτική ίνα του εξωτερικού στρώματος του κορμού του δένδρου της μπανάνας. Αυτή η ίνα μετατρεμμένη σε μια μικρή χορδή τουλάχιστον ενός ή δύο μέτρων, μετατρέπεται σε τεχνητό φίδι. Ο γητευτής κάνει εφτά κόμπους στην φυτική ίνα αυτού του κορμού, δήθεν για να συμβολίζει τις εφτά εκκλησίες του φιδιού και μετά κάνει βόλτες λέγοντας τις μυστικές μαγικές προσευχές του. Το τελευταίο στάδιο της μαγικής επιχείρησης είναι η στιγμή που ο γητευτής, γεμάτος φρενίτιδα, ρίχνει την φυτική ίνα στο διάστημα. Αυτή μετατρέπεται σε φίδι όταν διαπερνάει στην τέταρτη διάσταση. Το πιο σοβαρό είναι ότι αυτό το ιπτάμενο φίδι πέφτει στον κόσμο των τριών διαστάσεων ξανά, αλλά όμως μέσα στο σπίτι του μισητού εχθρού. Συνήθως, αυτός ο τελευταίος είναι κάποιος ανταγωνιστής της δουλειάς. Αν το θύμα έχει το σώμα καλά ετοιμασμένο, είναι φανερό ότι το Φίδι δεν μπορεί να το βλάψει, όμως αν το σώμα του θύματος δεν είναι ετοιμασμένο, το Φίδι Θα δαγκώσει ακριβώς την καρδιά του θύματος και αυτός θα πέσει νεκρός την ίδια στιγμή. Γενικά οι γητευτές ετοιμάζουν το σώμα τους με ειδικά φυτά για να προστατεύονται από τους εχθρούς τους. Η φυτική ίνα που αυτοί χρησιμοποιούν για τις εγκληματικές πράξεις τους, λαμβάνει το Ινδιάνικο όνομα Μπανάνα ΜΑΧΑΓΟΥΑ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι γητευτές χρησιμοποιούν την δύναμη του Φιδιού τον πειρασμού της Εδέμ (Το Φίδι που κατεβαίνει), για να πραγματοποιούν αυτές τις εγκληματικές πράξεις

Αν αυτοί οι γητευτές μπορούν να κάνουν θαύματα τέτοιου είδους, μετατρέποντας μια φυτική ίνα σε ιπτάμενο φίδι, ποσά περισσότερα μπορεί να κάνει ένας λευκός μάγος με το ιπτάμενο Φίδι του; Το ιπτάμενο Φίδι του λευκού μάγου είναι η Κουνταλίνι. Ο λευκός μάγος είναι πραγματικά Πουλί Φίδι, Φίδι που πετάει.

Τα εφτά κέντρα του Φιδιού είναι παντοδύναμα. Το Φίδι με φτερά είναι κάτι το τρομερό. Με την δύναμη του Πουλιού Φιδιού ο μάγος μπορεί να γίνει αόρατος θεληματικά, να μεταφερθεί στους αιθέρες βυθισμένος στην τέταρτη διάσταση, να εμφανιστεί και να εξαφανιστεί μπροστά στους έκπληκτους ανθρώπους, να εξαπολύσει βροντές και λαίλαπες, να γαληνεύσει θύελλες, να αναστήσει νεκρούς, να μεταβάλλει τον μόλυβδο σε χρυσό, να θεραπεύει αρρώστους με το άγγιγμα των χεριών, να σηκωθεί από τον τάφο του την τρίτη ημέρα και να διατηρείται με το σώμα του στην διάρκεια εκατομμυρίων χρόνων. Το Φίδι Πουλί είναι αθάνατο, παντοδύναμο, σοφό, έχει πολλή αγάπη και είναι τρομαχτικά θεϊκό.

Οι Φύλακες των Ναών των Μυστηρίων είναι Φίδια Φωτιάς. Με την δύναμη του Φιδιού Πουλιού μπορούμε να μεταφερθούμε σε άλλους πλανήτες του απείρου.

ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ

Σε όλα τα δικά μας έργα έχουμε διδάξει διάφορες μεθόδους για την έξοδο με αστρικό σώμα Πολλά άτομα έχουν μάθει να βγαίνουν και πολλά άλλα δεν έχουν μάθει. Μερικά άτομα έχουν διαβάσει κάποιο κλειδί στα δικά μας βιβλία, το έχουν καταλάβει, το έχουν εξασκήσει και μετά έχουν μάθει γρήγορα να βγαίνουν με αστρικό σώμα. Πολλά άλλα άτομα, έχουν εξασκηθεί με αυτήν ή με εκείνη την μέθοδο χωρίς να έχουν καταφέρει τίποτα.

Στην πράξη έχουμε εξακριβώσει ότι τα πολύ διανοούμενα άτομα γεμάτα από την μόρφωση των βιβλίων (ποντίκια της βιβλιοθήκης), δεν καταφέρνουν να βγαίνουν θεληματικά με αστρικό σώμα. Εντούτοις απλά άτομα, ταπεινοί αγρότες ή φτωχές υπηρέτριες το κάνουν θαυμάσια. Αυτό μας έχει κάνει να σκεφτόμαστε πολύ αυτό το θέμα και έχουμε ερευνήσει προσεκτικά το πρόβλημα. Η πραγματικότητα είναι ότι η έξοδος με αστρικό σώμα δεν είναι κάτι το διανοητικό. Η αστρική έξοδος αντιστοιχεί περισσότερο στο συναίσθημα και στην ανώτερη συγκίνηση. Αυτές οι ιδιότητες σχετίζονται με την καρδιά και όχι με τον εγκέφαλο. Το διανοητικό πολοποιείται υπερβολικά στον εγκέφαλο και εγκαταλείπει εκ των πραγμάτων τον κόσμο της καρδιάς. Το αποτέλεσμα της έλλειψης ισορροπίας του διανοητικού, είναι η απώλεια των ψυχικών δυνάμεων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κερδίσουμε μια ικανότητα χωρίς το χάσιμο μιας άλλης. Όποιος αναπτύσσει το διανοητικό, το κάνει σε βάρος των ψυχικών ικανοτήτων. Το πρόβλημα είναι σοβαρό, γιατί δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να επιδοκιμάσουμε την άγνοια και τον αναλφαβητισμό. Είναι λογικό ότι χρειάζεται η διανοητική μόρφωση. Η άγνοια οδηγεί σε πολύ σοβαρά λάθη. Ένας αποκρυφιστής αναλφάβητος και αγνοών μπορεί να μετατραπεί σε έναν μεγαλομανή ή έναν συκοφάντη των ανθρώπων και στην χειρότερη περίπτωση σε έναν δολοφόνο. Στον αστρικό κόσμο βρίσκονται οι διεστραμμένοι διπλοί των άγιων ατόμων. Μπροστά στον Άγγελο Αναέλ βρίσκεται ο διεστραμμένος διπλός του, ο τρομερός δαίμονας Λιλίτ. Μπροστά στον Ελοΐμ Χιβόρ είναι ο τρομερός δαίμονας Αντραμελέκ. Μπροστά σε οποιονδήποτε πολίτη του καλού υπάρχει ένας πολίτης του κακού. Το χειρότερο της περίπτωσης είναι ότι η εμφάνιση του διπλού είναι ακριβώς ίδια με το Μοντέλο του Φωτός. Αν ένας μύστης διδάσκει λευκή μαγεία, ο διπλός του, ο μαύρος μύστης, ακόμα και όταν έχει όλη την φυσιογνωμική ομοιότητα, συνήθειες, παράστημα κλπ, διδάσκει την μαύρη μαγεία. Αυτό είναι βαρύτατο και ο αγνοών αποκρυφιστής μπορεί πολύ εύκολα να συγχέει τα «γυμνάσια» με την «μαγνησία» και να μετατρέπεται εκ των πραγμάτων σε έναν συκοφάντη των καλών ατόμων, και επαναλαμβάνουμε, μέχρι και σε ένα δολοφόνο. Ένας αγνοών αποκρυφιστής αν συναντήσει στο αστρικό την γυναίκα του να συζεί με κάποιον φίλο του, μπορεί, αν κατά τύχη είναι ένας σχιζοφρενικός ή ένας νευρασθενής να δολοφονήσει τον φίλο του και την γυναίκα του. Η άγνοιά του δεν του επιτρέπει να καταλάβει ότι έχει δει ένα ζευγάρι διπλών να συζούν ή ένα γεγονός μιας προηγούμενης επιστροφής κλπ, κλπ.

Κάποιος που ζηλεύει και υποθέτει ότι η γυναίκα του τον απατάει με κάποιο γνωστό ή άγνωστο, μπορεί να προβάλει τότε τις διανοητικές μορφές του και μετά να τους δει στον αστρικό κόσμο. Αν το άτομο αυτό είναι ένας νευρασθενής ή ένας σχιζοφρενής αγνοών, όμως που ξέρει να βγαίνει με αστρικό σώμα, μπορεί να πάρει στα σοβαρά όλο αυτό που είδε και να δολοφονήσει μετά συγχυσμένος από την ζήλια και τα οράματα. Όπως είναι αγνοών δεν καταλαβαίνει ότι έχει δει τις δικές του διανοητικές μορφές προβεβλημένες ασυνείδητα. Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται η διανοητική μόρφωση. Τώρα, το σπουδαίο είναι να ξέρουμε το πώς μπορούμε να ξανακατακτήσουμε τις χαμένες ψυχικές ικανότητές. Ένας άνθρωπος γεμάτος από μια λαμπερή φωτισμένη διανοητικότητα και με όλες τις ψυχικές ικανότητές του σε πλήρη δραστηριότητα, είναι εκ των πραγμάτων και δικαιωματικά ένας πραγματικός φωτισμένος. Ο αποκρυφιστής χρειάζεται να εγκαταστήσει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ τού νου και της καρδιάς. Όταν ο νους έχει παγώσει αρκετά στον εγκέφαλο, η έξοδος με αστρικό σώμα θεληματικά γίνεται τελείως αδύνατη, διότι υπάρχει ανισορροπία. Επείγει τότε να εγκαταστήσουν ξανά οι διανοούμενοι αποκρυφιστές την ισορροπία μεταξύ του νου και της καρδιάς. Ευτυχώς, υπάρχει μια τεχνική για να εγκαταστήσουμε ξανά την χαμένη ισορροπία. Αυτή η τεχνική είναι ο εσωτερικός διαλογισμός.

Σε όλους εκείνους τους διανοούμενους που μας γράφουν λέγοντάς μας ότι δεν έχουν καταφέρει να βγαίνουν με αστρικό σώμα με τα κλειδιά που τους έχουμε διδάξει, τους συνιστάμε μια καλή καθημερινή δόση εσωτερικού διαλογισμού Επείγει να πίνουμε το κρασί του διαλογισμού στην κούπα της τέλειας συγκέντρωσης.

ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ

Το καρδιακό είναι το μαγνητικό κέντρο της καρδιάς. Αυτό το κέντρο έχει θαυμάσια περιγραφεί στους στίχους 22-27 του Chatchacra Nirupana. Ας δούμε: Ο λωτός της καρδιάς έχει το χρώμα του λουλουδιού Banadhuka και στα δώδεκα πέταλά του βρίσκονται τα γράμματα Κa Tha με Bindhu πάνω σε αυτά, από ρόδινο χρώμα. Στο περικάρπιο βρίσκεται το καπνισμένου χρώματος εξάγωνο Vayu Mandala και επάνω ο Suryva Mandala με τον Trikona που λάμπει σαν να είχε δέκα εκατομμύρια ζωηρές ακτινοβόλες λάμψεις στο εσωτερικό του. Πάνω από αυτόν βρίσκεται ο χρώματος καπνού Vayu Bija, καθισμένος σε μια μαύρη αντιλόπη, με τέσσερα μπράτσα και χουφτώνει το βούκεντρο (Angkusha). Στην αγκαλιά του Vayu Bija είναι ο Isha εκείνος που έχει τρία μάτια. Σαν Hangsa (Hangsabha) τεντώνει τα μπράτσα με σκοπό να παραχωρήσει χάρες και να εξανεμίσει το τρέμουλο. Στο περικάρπιο του λωτού αυτού και καθισμένη σε έναν λωτό είναι η Shakti Kilini. Έχει τέσσερα μπράτσα και φέρει το γλιστερό λάσο (Pasha), το κρανίο (Kapala) και κάνει σήματα για να παραχωρήσει χάρες και να εξανεμίσει το τρέμουλο. Είναι χρυσαφένιου χρώματος με κίτρινα ενδύματα, διακοσμημένα με όλων των ειδών τα κοσμήματα και μια γιρλάντα από κόκαλα. Η καρδιά της έχει απαλυνθεί με νέκταρ. Στην μέση του Trikoma βρίσκεται ο Σίβα σε μορφή Vana Linga με το μισοφέγγαρο και το Bindu στο κεφάλι του. Είναι από χρυσό χρώμα. Η ματιά του είναι χαρούμενη και δείχνει ορμητική επιθυμία. Κάτω από αυτόν βρίσκεται ο Hangsa όμοιος με έναν Jivatma. Είναι σαν την ήρεμη φλόγα ενός λύχνου. Κάτω από την αρχή αυτού του λωτού βρίσκεται ο κόκκινος λωτός των οχτώ πετάλων με το κεφάλι γυρισμένο προς τα πάνω.

Σε αυτόν τον κόκκινο λωτό βρίσκεται το δέντρο Kalpa ο κοσμηματοστολισμένος βωμός με στέγαστρο και διακοσμημένος με σημαίες. Είναι το μέρος της διανοητικής λατρείας.

Η Ινδοστανική περιγραφή αυτού του τσάκρα είναι θαυμάσια. Αναφέρεται ο αριθμός των πετάλων, η αρχή του Αέρα (Vayu), o Shiva, η σεξουαλική δύναμη, με το Lingam του και το μισοφέγγαρο κλπ, δείχνοντας την καρδιά σαν τον βωμό της διανοητικής λατρείας, το θαυμάσιο κέντρο του διαλογισμού. Πάνω στο μεταγραμμένο Ινδοστανικό απόσπασμα μπορούν να γραφτούν πολλοί τόμοι.

Το καρδιακό είναι το μαγνητικό κέντρο που σχετίζεται με τα αστρικά ταξίδια. Όποιος θέλει να κατακτήσει την ικανότητα να βγαίνει με αστρικό σώμα θεληματικά, πρέπει να αλλάζει τελείως τον τύπο δόνησής τον. Αυτό είναι δυνατόν μόνο αναπτύσσοντας το καρδιακό.

Η αστρική έξοδος είναι πιο συγκινησιακή και συναισθηματική. Το διανοητικό ψύχος δεν έχει να κάνει τίποτα με τις εξόδους με αστρικό σώμα. Ο εγκέφαλος είναι σεληνιακός. Η καρδιά είναι ηλιακή.

Για να βγαίνουμε θεληματικά με αστρικό σώμα χρειάζεται η ανώτερη συγκίνηση. Ένας συγκεκριμένος τύπος συγκίνησης, το συναίσθημα, μια υπερευαισθησία πολύ ειδική και ύπνος συνδυασμένος με διαλογισμό. Αυτές οι ιδιότητες αποκτούνται μόνο με την ανάπτυξη του καρδιακού.

Ο Shiva Samhita μιλώντας πάνω στο καρδιακό λέει: Ο Γιόγκι αποκτά απέραντες γνώσεις. Γνωρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Έχει διόραση και το κρυφό αυτί και μπορεί να πάει μέσα από τους αιθέρες όπου του αρέσει. Βλέπει τους μύστες και τις Γιόγκι Θεές. Αποκτάει την ικανότητα την ονομαζόμενη Khechari και νικά τα πλάσματα που κινούνται στον αέρα. Όποιος διαλογίζεται καθημερινά πάνω στην λατρεία Banalinga αναμφισβήτητα αποκτάει τις ψυχικές ικανότητες τις ονομαζόμενες Kechari (να κινείσαι στους αιθέρες με αστρικό σώμα, ή να αποκτάς επίσης την εξουσία να βάζεις το σώμα σε κατάσταση Χίνας) και Bhuchari (να πηγαίνεις θεληματικά σε όλα τα μέρη τον κόσμου).

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Ο ευσεβής πρέπει να συγκεντρώνεται στην καρδιά του φανταζόμενος ότι εκεί υπάρχουν κεραυνοί και βροντές, σύννεφα που πετάνε και χάνονται στην δύση σπρωγμένα από δυνατές λαίλαπες. Να φαντάζεται ο Γνωστικός πολλούς αετούς να πετάνε στο άπειρο διάστημα που βρίσκεται μέσα, πολύ μέσα στην καρδιά του. Να φαντάζεται τα βαθιά δάση της φύσης γεμάτα ήλιο και ζωή. Το κελάδημα των πουλιών και το γλυκό και απαλό σφύριγμα των γρύλων του δάσους. Να κοιμάται ο μαθητής φανταζόμενος όλα αυτά. Φαντάζεται τώρα ότι στο δάσος υπάρχει ένας χρυσός θρόνος όπου κάθεται η Θεά Kakini, μια γυναίκα πολύ θεϊκή. Να κοιμάται ο Γνωστικός διαλογιζόμενος σε όλα αυτά, φανταζόμενος όλα αυτά. Να εξασκείται μια ώρα κάθε μέρα και αν εξασκείται δύο ή τρεις ή περισσότερες ώρες κάθε μέρα ακόμα καλύτερα. Μπορεί να εξασκηθεί καθισμένος σε μια άνετη πολυθρόνα ή ξαπλωμένος στο πάτωμα ή στο κρεβάτι του, με τα μπράτσα και τις γάμπες ανοικτές δεξιά και αριστερά διαμορφώνοντας το αστέρι των πέντε γωνιών. Ο ύπνος πρέπει να συνδυάζεται με τον διαλογισμό. Πρέπει ο μαθητής να έχει πάρα πολλή υπομονή. Με άπειρη υπομονή αποκτώνται αυτές οι θαυμάσιες ικανότητες του καρδιακού. Οι ανυπόμονοι, εκείνοι που τα θέλουν όλα γρήγορα, εκείνοι που δεν ξέρουν να επιμένουν όλη την ζωή τους, είναι καλύτερα να απομακρυνθούν γιατί δεν χρησιμεύουν. Οι εξουσίες δεν αποκτώνται παίζοντας. Όλα κοστίζουν. Τίποτά δεν μας δίνεται δωρεάν.

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Η καρδιά είναι ο ναός του Πουλιού Φιδιού. Είναι αναγκαίο να ξέρουμε να αγαπάμε. Το Πουλί Φίδι ιερουργεί στον ναό της ήρεμης καρδιάς. Επείγει να καταβροχθιστούμε από το Φίδι. Όποιος είναι καταβροχθισμένος από το Φίδι, μετατρέπεται εκ των πραγμάτων σε Πουλί Φίδι. Μόνο με την σεξουαλική μαγεία και την αγάπη της καρδιάς αφυπνίζεται το Φίδι που μετά μας καταβροχθίζει. Όταν το Φίδι φτάνει στο ύψος της καρδιάς, λαμβάνει τα πύρινα φτερά. Τότε μετατρέπεται σε Φίδι Πουλί.

Επείγει να ξέρουμε να ζούμε την συζυγική ζωή. Οι τσακωμοί μεταξύ των συζύγών είναι του Σατανά. Αυτός πολεμάει εναντίον του Πουλιού Φιδιού. Αυτός Θέλει να βλάπτει το Μεγάλο Έργο. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε την ανάγκη να ανεχόμαστε τα ελαττώματα του συζύγου ή της συζύγου, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Αξίζει περισσότερο η δουλειά στο αναμμένο σιδηρουργείο του Ηφαίστου από όλα τα ελαττώματα του συζύγου. Είναι μια βλακεία να χάνουμε όλη την δουλειά για να ικανοποιούμε τον Σατανά. Στην καρδιά βρίσκεται ο ναός του Φτερωτού Φιδιού και δεν πρέπει να τον βεβηλώνουμε αμαρτάνοντας εναντίον της αγάπης. Το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου είναι σοφία και αγάπη.

Πρέπει να αγαπάμε συνειδητά. Πρέπει να λατρεύουμε τους χειρότερους εχθρούς μας, να επιστρέφουμε καλό στο κακό. Έτσι, ξέροντας να αγαπάμε ετοιμαζόμαστε για την γιορτή της ήρεμης καρδιάς.

Ο Ερμής Τρισμέγιστος είπε στην σμαραγδένια πλάκα του: Σου δίνω αγάπη στην οποία βρίσκεται όλος ο χυμός της σοφίας.

ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΒΑΖΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΣ

Υπάρχουν πολλοί ψευτοαποκρυφιστές και ψευτοεσωτεριστές που προπαγανδίζουν βάζοντας φόβους εναντίον των θεληματικών εξόδων με αστρικό σώμα. Καταλήγει ψεύτικο και βλαβερό για το μεγάλο έργο του Πατέρα να μπαίνει φόβος στους ανθρώπους πάνω στην έξοδο με αστρικό σώμα. Πραγματικά, η έξοδος με αστρικό σώμα δεν έχει κανέναν κίνδυνο, γιατί όλα τα ανθρώπινα όντα βγαίνουν με αστρικό σώμα κατά την διάρκεια των ωρών του κανονικού ύπνου. Δυστυχώς, οι άνθρωποι περπατάνε με το αστρικό σώμα έχοντας την συνείδηση κοιμισμένη. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν να βγαίνουν θεληματικά με αστρικό σώμα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο να γίνεται κανείς συνειδητός των δικών του φυσικών λειτουργιών, οι οποίες είναι το να φας, το να πιεις, το να κουραστείς και το να βγαίνεις με αστρικό σώμα. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι απολύτως φυσικές. Αν η έξοδος με αστρικό σώμα. ήταν επικίνδυνη, όπως βεβαιώνουν αυτοί που διαδίδουν αυτούς τους φόβους, ήδη δεν θα υπήρχε άνθρωπος ζωντανός πάνω στην Γη, διότι όλος ο κόσμος βγαίνει με αστρικό σώμα, και αυτό που είναι το χειρότερο, με την συνείδηση κοιμισμένη και όμως τίποτα δεν συμβαίνει. Τότε τι;

Τωρινά, ο πλανήτης Ερμής βγαίνει από μια κοσμική νύχτα. Σύμφωνα με το πώς θα βγει από την κατάσταση ανάπαυσής του, οι Ιεραρχίες αυτού του πλανήτη θα γίνονται όλο και περισσότερο δραστήριες. Οι Κύριοι του Ερμή έχουν σαν σκοπό να διδάξουν στους κατοίκους της Γης, σε πρακτική μορφή, την τεχνική να μπαίνουν και να βγαίνουν από το φυσικό σώμα θεληματικά. Στο μέλλον όλα τα ανθρώπινα όντα πρέπει να βγαίνουν συνειδητά με αστρικό σώμα. Αυτός είναι λοιπόν ένας Νόμος της Φύσης, μια κοσμική εντολή και όλο εκείνο που εναντιώνεται κατά του νόμου αυτού, είναι έγκλημα. Πραγματικά, αυτοί που προπαγανδίζουν αυτόν τον τύπο φόβων, δρουν ασυνείδητα σαν μαύροι μάγοι.

Ο ειδικός σκοπός του Παγκόσμιου Πνεύματος της Ζωής είναι να γίνεται αυτοσυνειδητό σε όλες τις διαστάσεις του διαστήματος. Αρχικά, το Παγκόσμιο Πνεύμα της Ζωής δεν γνωρίζει τον εαυτό του, είναι ευτυχές, όμως δεν έχει συνείδηση της δικής του ευτυχίας. Η ευτυχία χωρίς συνείδηση του εαυτού της δεν είναι ευτυχία. Το Παγκόσμιο Πνεύμα της Ζωής κατεβαίνει μέχρι την Ύλη για να κάνει συνείδηση του εαυτού του. Η μεγάλη πραγματικότητα αναβλύζει από την δική του αγκαλιά την Αυγή όλου του σύμπαντος και ατενίζει τον εαυτό της στον ζωντανό καθρέφτη της φύσης. Έτσι είναι πώς φτάνει να γνωρίσει τον εαυτό της. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια διανοητική δραστηριότητα, διαμέσου της οποίας η μεγάλη πραγματικότητα ατενίζει τις άπειρες εικόνες της στην Κοσμική σκηνή. Αυτή η δραστηριότητα, η οποία ξεκινώντας από την περιφέρεια κατευθύνεται προς το κέντρο, ονομάζεται παγκόσμιος νους. Όλοι ζούμε βυθισμένοι στον άπειρο ωκεανό του παγκόσμιου νου. Η διανοητική δραστηριότητα του παγκόσμιου νου πηγάζει από μια κεντρομόλο δύναμη. Σε οποιαδήποτε δράση ακολουθεί μια αντίδραση. Η δύναμη, όταν συναντά στο κέντρο την αντίστασή της, είναι λογικό ότι αντιδρά και δημιουργεί μια φυγόκεντρο δραστηριότητα ονομαζόμενη κοσμική ψυχή. Αυτή η δονούμενη ψυχή καταλήγει να είναι ένας μεσίτης μεταξύ του κέντρου και της περιφέρειας, μεταξύ του Παγκόσμιου Πνεύματος της Ζωής και της Ύλης, μεταξύ της μεγάλης πραγματικότητας και των κοσμικών εικόνων της.

Ο μεγάλος Δάσκαλος Παράκελσος είπε: Η ψυχή είναι το προϊόν της φυγόκεντρου δράσης της παγκόσμιας δραστηριότητας εξωθημένης από την κεντρομόλο δράση της φαντασίας του Σύμπαντος.

Τωρινά, το ανθρώπινο ον έχει μέσα στο αστρικό του φάντασμα μόνο ένα έμβρυο της ψυχής, όμως αυτό το έμβρυο πρέπει να ισχυροποιείται και να αυτο-αφυπνίζεται. Η αφύπνιση της κοσμικής συνείδησης στον άνθρωπο είναι ΤΟ ΠΙΟ μεγαλοπρεπές γεγονός του Σύμπαντος.

Σε αυτές τις στιγμές η μεγάλη Λευκή Αδελφότητα βρίσκεται εντατικά απασχολημένη με την αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης. Οι μύστες προσπαθούν εντατικά διδάσκοντας στο ανθρώπινο ον να βγαίνει με αστρικό σώμα θεληματικά. Αυτοί θέλουν να αφυπνισθεί ο κόσμος και όλα όσα πηγαίνουν ενάντια σε αυτόν τον νόμο είναι έγκλημα. Όλος ο σκοπός της καθόδου του Πνεύματος στην Ύλη είναι να δημιουργεί ψυχή και να γίνεται αυτοσυνειδητό του εαυτού του. Όταν απευθύνουμε την διανοητική δύναμη προς το εσωτερικό του δικού μας εσώτερου Κέντρου, η αντίσταση που θα βρούμε εσωτερικά θα προκαλέσει την αντίδρασή της και όσο πιο ισχυρή θα είναι η κεντρομόλος δύναμη που εφαρμόζουμε, τόσο ισχυρότερη θα είναι η φυγόκεντρος δύναμη του αποτελέσματος. Έτσι φτιάχνουμε ψυχή. Έτσι ισχυροποιείται το έμβρυο της ψυχής και επιτέλους μια μέρα, όταν ήδη θα έχουμε γεννηθεί σαν Φίδια Πουλιά, θα απορροφήσουμε και θα αφομοιώσουμε τελείως μέσα στο δικό μας αστρικό σώμα την ολότητα της ψυχής.

Η αφύπνιση της συνείδησης επείγει. Οποίος μαθαίνει να βγαίνει με αστρικό σώμα θεληματικά, μπορεί να σπουδάζει στα πόδια των μεγάλων Δασκάλων της Σοφίας. Στον αστρικό κόσμο βρίσκουμε τον Γκουρού μας, ο οποίος θα μας εκπαιδεύσει στα Μεγάλα Μυστήρια.

Χρειαζόμαστε να εγκαταλείψουμε τον φόβο για να έχουμε την μακαριότητα να επισκεπτόμαστε τους κάμπους του παράδεισου. Χρειαζόμαστε να εγκαταλείψουμε τον φόβο για να έχουμε την ευτυχία να μπούμε στους ναούς της χώρας του χρυσαφένιου φωτός. Εκεί θα καθόμαστε στα πόδια των μεγάλων Δασκάλων της Λευκής Αδελφότητας. Εκεί θα ισχυροποιούμαστε για το σκληρό μονοπάτι. Είναι αναγκαίο να ισχυροποιούμαστε στον δρόμο, να πάρουμε ξεκούραση, να λάβουμε άμεση εκπαίδευση από τα χείλη του δικού μας γκουρού. Αυτός, σαν πατέρας γεμάτος αγάπη, πάντα μας περιμένει με αστρικό σώμα για να μας παρηγορήσει. Οι μύστες είναι πραγματικά ιπτάμενα Φίδια.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ

Η Μυστική Αίγυπτος

Εκεί στην παλιά Αίγυπτο, στην ηλιόλουστη χώρα του ΚΕΜ, υπήρξαν τα Μεγάλα Μυστήρια της Γνώσης. Τότε, όποιος έμπαινε στα Μυητικά Κολέγια, μετά αφού είχε υποβληθεί στις πιο δύσκολες δοκιμασίες, λάμβανε από στόμα σε στόμα το τρομαχτικό μυστικό του Μεγάλου Αρκάνο (το κλειδί της σεξουαλικής μαγείας). Όλοι εκείνοι που λάμβαναν αυτό το μυστικό έπρεπε να ορκιστούν σιωπή. Όποιον ορκιζόταν και μετά παραβίαζε τον όρκο του, τον πήγαιναν σε μια πετρώδη αυλή Θανάτου. Εκεί, μπροστά σε έναν τοίχο γεμάτον παράξενα ιερογλυφικά, ήταν πεθαμένος αναπόφευκτα. Του κοβόταν το κεφάλι, του ξεριζωνόταν η καρδιά, του έκαιγαν το σώμα του και οι στάχτες του σκορπίζονταν στους τέσσερις ανέμους.

Όλοι εκείνοι που λάμβαναν το Μεγάλο Αρκάνο στην διάρκεια της ιερής τελετουργίας, έμπαιναν εκ των πραγμάτων αμέσως να δουλεύουν με την Εστιάδα του Ναού: Εκεί υπήρχαν πολλές Εστιάδες ετοιμασμένες για να δουλεύουν στο Μεγάλο Έργο με τους ανύπαντρους μυημένους. Οι παντρεμένοι μυημένοι εξασκόντουσαν στα σπίτια τους με τις συζύγους ιέρειές τους. Οι Εστιάδές ήταν δεόντως ετοιμασμένες για την ιεροσύνη της αγάπης. Αυτές είχαν Μεγάλες Δασκάλες που τις ετοίμαζαν και τις επέβαλαν σε μεγάλες δοκιμασίες και μετάνοιες. Πραγματικά αυτές ήταν οι ιερές πόρνες τις οποίες μιλούν πολλοί συγγραφείς. Σήμερα θα ήταν αδύνατον να έχουμε στους Λουμισιάλες Εστιάδες τέτοιου τύπου. Ο κόσμός έχει διαφθαρεί τόσο, που το αποτέλεσμα θα ήταν να βοηθάμε να διαφθαρεί εκείνο που ήδη είναι διεφθαρμένο. Θα μετατρεπόμασταν εκ των πραγμάτων σε ποταπούς συνένοχους του εγκλήματος.

Όλοι εκείνοι οι ανύπαντροι μυημένοι που έλαμψαν στην ιστορία των αιώνων, εξάσκησαν σεξουαλική μαγεία μέσα στις πυραμίδες με αυτές τις Εστιάδες. Ο Ιησούς επίσης είχε εξασκήσει σεξουαλική μαγεία στην πυραμίδα του Χεφρήνου. Εκεί ανακεφαλαίωσε όλες τις μυήσεις του. Πολλοί θα σκανδαλίζονταν με αυτή την βεβαίωσή μας. Αυτούς τους πουριτανούς δεν μπορούμε να τους κριτικάρουμε. Πραγματικά, είναι οι καθολικοί παπάδες αυτοί που αφαίρεσαν από τον Ιησού το ανθρώπινο μέρος του. Δυστυχώς, αυτό έχει μείνει τόσο βαθιά χαραγμένο στον νου των ανθρώπων, που μέχρι και οι αποκρυφιστές συνεχίζουν με την ψεύτικη ιδέα ενός Ιησού ευνουχισμένου, ακρωτηριασμένου. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ιησούς ήταν όλος ένας άντρας με όλη την σημασία της λέξης, όλος ένας άντρας. Στην απόκρυφη Μασονία της παλιάς Αιγύπτού των Φαραώ υπήρξαν τρεις βασικές βαθμίδες: Οι μαθητευόμενοι, οι συμμαθητές και οι δάσκαλοι. Αυτές οι τρεις βαθμίδες σχετίζονται με τις αιθερικές δυνάμεις που ρέουν μέσα αλλά και γύρω από την σπονδυλική στήλη του κάθε ανθρώπινου όντος.

Η κυρία Μπλαβάτσκι στην «Μυστική Διδασκαλία» λέει για αυτές τα ακόλουθα:

Η Υπεριμαλαϊκή Σχολή τοποθετεί το Σουσούμνα ( το κύριο μέρος αυτών των τριών Nadis στοn σωλήνα ή κεντρικό αγωγό της σπονδυλικής στήλης, και το Ιδά και Πινγκαλά (oι δύο μάρτυρες της Αποκάλυψης) στην αριστερή και δεξιά πλευρά αντίστοιχα. Το Ιδά και το Πινγκαλά είναι απλώς η δίεση και η ύφεση της νότας ΦΑ της ανθρώπινης φύσης, η οποία όταν παίζεται όπως πρέπει, αφυπνίζει τους δύο φρουρούς των δύο πλευρών, το πνεύμα Μάνας και το φυσικό Λάμας, υποδουλώνει το κατώτερο διαμέσου του ανώτερου.

Ο αγνός Ακάσα περνάει προς το Σουσούμνα (νωτιαίο κανάλι), οι δύο όψεις του ρέουν στο Ιδά και στο Πινγκαλά (το ζευγάρι των συμπαθητικών κορδονιών που τυλίγονται στην σπονδυλική στήλη). Αυτοί είναι οι τρεις ζωτικοί αέρες που συνοψίζονται στην Βραχμανική κλωστή και κυβερνούνται από την Θέληση.

Η θέληση και η επιθυμία είναι οι δύο όψεις, ανώτερη και κατώτερη του ίδιου πράγματος. Να η σημασία του να εξαγνίζουμε τα κανάλια... από αυτά τα τρία εγκαθίσταται μια κυκλοφορία που από το κεντρικό κανάλι διαπερνά όλο το σώμα.

Το Ιδά και το Πινγκαλά δρουν στον καμπυλοειδή τοίχο της σπονδυλικής στήλης όπου βρίσκεται το Σουσούμνα (το νωτιαίο κανάλι). Είναι μισο-υλικά, θετικό και αρνητικό, Ήλιος και Σελήνη, και βάζουν σε δράση το ελεύθερο και πνευματικό πύρινο ρεύμα του Σουσούμνα. Το καθένα τους έχει το ειδικό του μονοπάτι, αλλιώς θα ακτινοβολούσαν πάνω σε όλο το σώμα.

Σε εκείνη την παλιά Αίγυπτο των στοιχειωδών, που μεγάλωσε και ωρίμασε κάτω από την προστασία των φτερών της στοιχειώδους Σφίγγας της Φύσης, η Ιεροτελεστία της Μύησης ήταν κάτι το φοβερά θεϊκό. Όταν αξιοσέβαστος Δάσκαλος ξιφομαχούσε με το σπαθί στην πράξη της παραδοχής, τα κανάλια του Ιδά και του Πινγκαλά (οι δύο μάρτυρες), και το κανάλι του Σουσούμνα, μαζί με τις δυνάμεις που κυκλοφορούν μέσω αυτών, λάμβαναν ένα τρομερό ερέθισμα. Στην πρώτη βαθμίδα, αυτό το ερέθισμα επηρέαζε μόνο το σεληνιακό, θηλυκό ρεύμα του Ιδά, στην δεύτερη βαθμίδα το Πινγκαλά, το αρσενικό ρεύμα και στην τρίτη λάμβανε το ερέθισμα το Πύρινο ρεύμα της Κουνταλίνι που ρέει πυρακτωμένο από το νωτιαίο κανάλι του Σουσούμνα. Με αυτήν την τρίτη βαθμίδα έμενε αφυπνισμένη η Κουνταλίνι. Διευκρινίζουμε ότι αυτά τα τρία ερεθίσματα βρίσκονται συσχετισμένα με την δουλειά της σεξουαλικής μαγείας που ο μυημένος πραγματοποιούσε με την Εστιάδα του ναού. Θα κατάληγε άσκοπο τέτοιο ερέθισμα αν ο υποψήφιος ήταν πόρνος. Αυτό είναι για ανθρώπους που εξασκούν σεξουαλική μαγεία εντατικά.

Το Ιδά ξεκινάει από την βάση της σπονδυλικής στήλης στα αριστερά του Σουσούμνα και το Πινγκαλά στα δεξιά. Στην γυναίκα είναι αντίστροφη η θέση τους Οι γραμμές αυτές τελειώνουν στον προμήκη μυελό. Όλα αυτά βρίσκονται, με συμβολική μορφή, στο Κηρύκειο του Ερμή με τα δύο ανοιχτά φτερά.

Αυτά δύο φτερά του Κηρυκείου του Ερμή σημαίνουν την εξουσία να ταξιδεύουμε με αστρικό, την εξουσία να ταξιδεύουμε με διανοητικό σώμα ή την εξουσία να ταξιδεύουμε με τα οχήματα αιτιατό, συνειδητό και πνευματικό. Η Φωτιά απονέμει, σε όλους εκείνους που ακολουθούν το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού, την εξουσία να βγαίνουν από το φυσικό σώμα θεληματικά. Η Κουνταλίνι έχει την εξουσία να αφυπνίσει την συνείδηση στο ανθρώπινο ον. Με την Φωτιά μένουμε απολύτως αφυπνισμένοι στους Ανώτερους Κόσμους. Όλοι εκείνοι που αφυπνίζονται στους Ανώτερους Κόσμους, ζουν στην διάρκεια των ωρών του ύπνου απόλυτα συνειδητοί έξω από το φυσικό σώμα. Εκείνοι που αφυπνίζουν την συνείδηση δεν ξανακοιμούνται ποτέ πια. Μετατρέπονται εκ των πραγμάτων και δίκαια, σε πολίτες, απόλυτα συνειδητούς, των ανώτερων κόσμων. Αυτοί δουλεύουν με την Λευκή Αδελφότητα ενώ το φυσικό σώμα τους κοιμάται. Αυτοί είναι συνεργάτες της μεγάλης παγκόσμιας Λευκής Αδελφότητας.

Διευκρίνιση: Το Ιδά και το Πινγκαλά δεν είναι φυσικά. Κανένας γιατρός δεν Θα μπορούσε να τα βρει με το νυστέρι. Το Ιδά και το Πινγκαλά είναι μισο-αιθερικά, μισο-φυσικά.

Τα Μεγάλα Μυστήρια της παλιάς Αιγύπτου, καθώς και τα Μυστήρια του Μεξικού, Γιουκατάν, Ελευσίνας, Ιερουσαλήμ, Μίθρα, Σαμοθράκης κλπ, βρίσκονται όλα σε στενή σχέση και είναι εκ των πραγμάτων απολύτως σεξουαλικά.

Ζητείστε και θα σας δοθεί. Κτυπήστε και θα σας ανοίξουν. Οι μεγάλοι μυημένοι πάντα απαντούν. Οι Φύλακες της στοιχειώδους Σφίγγας της Φύσης πάντα απαντούν.

Όλοι εκείνοι που εξασκούν σεξουαλική μαγεία πρέπει να ζητούν την Φωτιά. Παρακαλέστε τους Φύλακες της Σφίγγας, επικαλεστείτε τον Θεό Άγκνι. Αυτός ο Θεός αναστηλώνει την εξουσία της Φωτιάς σε καθένα από τα εφτά σώματα.

Πέντε είναι οι μεγάλες μυήσεις της Ιερής Φωτιάς. Η Πρώτη σημαίνει την έξοδο εκείνου που ήδη μπήκε στο ρεύμα που οδηγεί στο Νιρβάνα. Η πέμπτη σημαίνει την είσοδο στον ναό τον ανεγερμένο στην κορυφή του Βουνού. Με την πρώτη φεύγουμε από τον πολυπατημένο δρόμο, με την πέμπτη μπαίνουμε στον Μυστικό Ναό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη