Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Ιουλίου 2012

H ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κεφάλαιο 1 ΑΓΑΠΗ

Η αγάπη είναι το αποκορύφωμα της φρόνησης. Η φρόνηση πρέπει να μετατραπεί στην αγάπη, η αγάπη μετατρέπεται στην ευτυχία.

Τα σπέρματα της φρόνησης μετατρέπονται στα λουλούδια της αγάπης. Η διάνοια δεν μπορεί να δώσει την ευτυχία.

Οι συγγραφείς αντικρούονται στις εργασίες τους. Ο φτωχός αναγνώστης πρέπει να πιει από το πικρό ποτήρι των αμφιβολιών. Η αμφιβολία προκαλεί σύγχυση και τρέλα.

Ο Faust, αφού τα μαλλιά του έγιναν γκρίζα στη σκόνη της βιβλιοθήκης, αναφωνεί: «Τα μελέτησα όλα με έντονη επιθυμία, τα μελέτησα όλα με τρελό πόθο, και σήμερα, φτωχός ανόητος των άθλιων εγκεφάλων, τι ξέρω; Το ίδιο πράγμα που ήξερα: Θα μπορούσα μόνο να μάθω ότι δεν ξέρω τίποτα».

Ο διανοουμενισμός επιφέρει νευρασθένεια και ασθένειες που έχουν επιπτώσεις στο εγκεφαλονωτιαίο νευρικό σύστημα. Το άτομο που έχει εξαντλήσει όλη τη ζωή του μεταξύ της σκόνης των βιβλιοθηκών περιέρχεται στη σύγχυση των αμφιβολιών και του μόνου πράγματος που μπορεί να γνωρίσει είναι ότι δεν ξέρει τίποτα.

Η αμφιβολία καταστρέφει τις απόκρυφες δυνάμεις. Οι σπουδαστές των πνευματικών θεμάτων υφίστανται το μαρτύριο του Τάνταλου. Είναι πολύ λυπηρό να ζήσεις τρώγοντας θεωρίες. Το καλύτερο είναι να μετατρέψεις την φρόνηση σε αγάπη. Να αγαπήσεις είναι το καλύτερο. Η ευτυχία είναι αγάπη.

Πρέπει να ξυπνήσουμε την συνείδηση με την ευλογημένη φλόγα της αγάπης. Πρέπει να αγαπήσουμε, ώστε να επιτευχθεί η ευτυχία.

Η ευτυχία είναι τίποτα άλλο παρά μεταμορφωμένη αγάπη. Ο διάνοια παγώνει την σκέψη στον εγκέφαλο.

Όποιος θελήσει να γίνει ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ πρέπει να ξανα-κατακτήσει την χαμένη παιδική ηλικία.

Η μάχη των αντιθέσεων καταστρέφει τις απόκρυφες δυνάμεις. Η μάχη των συλλογισμών βλάπτει τις δυνάμεις του μυαλού. Όποιος θελήσει να έχει απόκρυφες δυνάμεις πρέπει να βάλει ένα τέλος στην μάχη των συλλογισμών. Όποιος θελήσει να είναι μάγος πρέπει να έχει το μυαλό ενός παιδιού.

Είναι καλύτερο να ανταλλαχθεί η φρόνηση για την αγάπη. Η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να μας μετατρέψει σε Θεούς.

Κεφάλαιο 2 Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Εμείς οι Γνωστικοί ενδιαφερόμαστε μόνο για την αφύπνιση της συνείδησης. Υποστηρίζουμε την αριστοκρατία του Πνεύματος και την αφύπνιση της συνείδησης.

Υπάρχει μόνο μια μεγάλη ΨΥΧΗ. Εκείνη η ΨΥΧΗ είναι η Πλατωνική Anima Mundi, το μεγάλο Alaya του κόσμου, η Κοσμική Ψυχή.

Η ανθρώπινη συνείδησή μας δεν είναι παρά ένας σπινθήρας που πετά από την Μεγάλη ΨΥΧΗ του Κόσμου.

Είναι απαραίτητο να επιτευχθεί η αφύπνιση της συνείδησης προκειμένου να γνωρίσουμε τα μυστικά της ζωής και του θανάτου.

Πρέπει να σηκώσουμε την φλόγα του Πνεύματος με την δύναμη της ΑΓΑΠΗΣ. Η συνείδησή μας πρέπει να ξυπνά σε όλο και ανώτερους κόσμους.

Πρέπει να καλλιεργήσουμε τον πολιτισμό της συνείδησης. Η γνώση που δεν γίνεται συνείδηση μπορεί μόνο να βλάψει το διανοητικό σώμα.

Στην ανατολή, η συνείδηση καλείται BUDDHI. Το BUDDHI είναι η υπερθετική συνείδησή μας. Το Βουδικό σώμα είναι η Πνευματική Ψυχή μας. Όποιος επιτυγχάνει την Κοσμική συνείδηση γίνεται άφατος Θεός.

Η Κοσμική συνείδηση ξυπνάει με την ΑΓΝΟΤΗΤΑ, με τον πόνο, με την μουσική, και με Διαλογισμό.

Κεφάλαιο 3 ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ

Όταν ο μάγος βυθίζεται σε Διαλογισμό, ψάχνει για πληροφορίες. Η περισυλλογή είναι ένα Επιστημονικό σύστημα για να λάβει εσωτερικές πληροφορίες. Η περισυλλογή συνεπάγεται τέσσερις φάσεις:

1ος : ASANA (στάση του φυσικού σώματος). Το σώμα πρέπει να παραμείνει σε μια απολύτως άνετη θέση.

2ος : DHARANA (συγκέντρωση). Πρέπει να στρέψουμε το μυαλό μακριά από κάθε είδος γήινων σκέψεων. Οι γήινες σκέψεις πρέπει να πέσουν νεκρές μπροστά στις πόρτες του ναού. Πρέπει να συγκεντρώσουμε το μυαλό μόνο προς το εσωτερικό... στον Εσώτερό μας.

3ος : DYANA (περισυλλογή). Σε εκείνες τις στιγμές ο σπουδαστής πρέπει να διαλογιστεί στον Εσώτερο. Ο Εσώτερος είναι το ΠΝΕΥΜΑ.

«Θυμηθείτε ότι τα σώματά σας είναι ο ναός του ζωντανού Θεούς, και ότι ο πανίσχυρος κατοικεί σε σας». Ο απόστολος πρέπει να μισοκοιμηθεί βαθιά προσπαθώντας να συζητήσει με τον Εσώτερό του.

4ος: SHAMADI (έκσταση). Εάν ο απόστολος καταφέρει να κοιμηθεί διαλογιζόμενος στον Εσώτερό του, πηγαίνει στην κατάσταση Shamadi και μπορεί να δει και να ακούσει άφατα πράγματα, και κουβεντιάζει με τους αγγέλους. Έτσι η συνείδηση ξυπνάει από τον χιλιόχρονο λήθαργό της. Έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε την αληθινή θεία Σοφία χωρίς ζημία των δυνάμεων του μυαλού από την μάχη των συλλογισμών, ή από τον μάταιο διανουμενισμό.

Η περισυλλογή είναι το καθημερινό ψωμί του σοφού.

Κεφάλαιο 4 Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Η γυναίκα είναι η ομορφότερη σκέψη του Δημιουργού, που γίνεται σάρκα. Η γυναίκα είναι η πόρτα Εδέμ. Πρέπει να μάθουμε να απολαμβάνουμε την αγάπη, με τη μέγιστη φρόνηση. Προτού να πάρει ο ΘΕΟΣ την Εύα από το πλευρό του Αδάμ, αυτός ήταν μόνος μέσα στην Εδέμ.

Ο άνδρας και η γυναίκα πρέπει πάλι να διαμορφώσουν την μια ενιαία ΥΠΑΡΞΗ προκειμένου να επιστρέψουν στην Εδέμ. Ο ΘΕΟΣ λάμπει λαμπρά πάνω από το τέλειο ζεύγος.

Είναι καλύτερο να ευχαριστιέσαι με την αγάπη από το να γεράσεις μέσα στην σκόνη των βιβλιοθηκών. Όποιος θελήσει να γίνει ΘΕΟΣ, δεν πρέπει να σκορπίσει το σπέρμα. Το ύδωρ πρέπει να μετατραπεί στο κρασί. Όταν σταματάμε την επιθυμία, το ύδωρ μετατρέπεται στο κρασί του ΦΩΤΟΣ.

Ο άνδρας πρέπει να αποσυρθεί από τη γυναίκα χωρίς εκσπερμάτωση του σπέρματος. Η χαλιναγωγημένη επιθυμία κάνει το δημιουργικό υγρό μας να ανεβαίνει στον Κάλυκα του εγκεφάλου. Έτσι όλες οι δυνάμεις μας Ξυπνούν. Έτσι η Ιερή Φωτιά του Αγίου Πνεύματος ξυπνάει σε μας. Έτσι όλες τις δυνάμεις μας ξυπνούν και γινόμαστε Θεοί.

Οι Ινδοστανοί μιλούν για την Κουνταλίνη, και λένε ότι ξυπνάει με την άσκηση Σεξουαλικής Μαγείας με την γυναίκα. Όταν το άτομο συνηθίζει την μη εκσπερμάτωση του Σπέρματος, αποκτά τις ακόλουθες δυνάμεις: διαίσθηση, διόραση, μαγικό αυτί, τηλεπάθεια, εξουσία της ζωής και του θανάτου, αθανασία, εξουσία πάνω στην αστραπή και τις θύελλες, πάνω στους τυφώνες, και πάνω στη γη.

Το άτομο βγήκε από την Εδέμ μέσω της πόρτας του Σεξ, και μόνο μέσω εκείνης της πόρτας μπορεί επιστρέψει στην Εδέμ. Η γυναίκα είναι η πόρτα της Εδέμ. Αγαπήστε την γυναίκα έντονα.

Ότι λέγεται εδώ για τον άνδρα σε σχέση με τη γυναίκα πρέπει να κατανοηθεί επίσης για την γυναίκα σε σχέση με τον άνδρα.

Κεφάλαιο 5 ΜΟΥΣΙΚΗ

Η μουσική προέρχεται από τους Ανώτερους Κόσμους. Η μουσική έχει την δύναμη να ξυπνά την συνείδηση στους Ανώτερους Κόσμους. Η μουσική είναι ο λόγος του Θεού.

Είναι καλύτερο να καλλιεργηθεί η τέχνη της μουσικής από να σπαταληθεί ο χρόνος στην μάχη των συλλογισμών.

Η μουσική είναι ο λόγος του Θεού.

Αληθινή μουσική είναι η κλασσική μουσική. Η αφρο-κουβανική μουσική (τα τραγούδια των Αντιλλών, porros,

mambos, cumbias κλπ...) μπορούν να ξυπνήσουν μόνο τα χαμηλά ζωικά πάθη. Πάντα ακούστε με προσοχή Μπετόβεν, Λίστ, Σούμπερτ, Χάυδν, Μότσαρτ, Τσαϊκόφσκι, Στράους. Χαίντελ κλπ.

Κεφάλαιο 6 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Ο Γνωστικός πρέπει πάντα να έχει έναν κήπο στο σπίτι. Πρέπει πάντα να καλλιεργήσουμε τον κήπο μας. Τα λουλούδια υπενθυμίζουν σε μας την άφατη χαρά των αιθουσών του ΝΙΡΒΑΝΑ.

Κεφάλαιο 7 Η ΤΡΙΑΔΑ

Όταν ο Πατέρας ενώνεται με την Μητέρα, ο Γιος γεννιέται.

Ο πολυαγαπημένος Πατέρας, ο Γιος, το πολύ σοφό Άγιο Πνεύμα: λάμπουν μέσα στην καρδιά μας.

Όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα ενώνονται, μπορούν να γίνουν Θεοί. Έτσι η ΤΡΙΑΔΑ γίνεται σάρκα σε μας. Έτσι η συνείδησή μας Χριστικοποιείται.

Κεφάλαιο 8 ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Πρέπει να είμαστε απλοί προκειμένου να είμαστε σοφοί. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε οποιοδήποτε είδος συλλογισμών. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε οποιοδήποτε είδος επιθυμιών, συγκινήσεων, παθών, έχθρας, εγωισμού, βίας, πλεονεξίας, διανοητισμού, κοινωνικών προκαταλήψεων κλπ. Πρέπει να έχουμε ένα μυαλό όπως ένα παιδί, πρέπει να είμαστε καθαροί και απλοί.

Πρέπει να αγαπήσουμε την γυναίκα έντονα, και να τραφούμε καθημερινά με το ψωμί του διαλογισμού.

Μόνο έτσι θα επιτύχουμε την Χριστικοποίηση της συνείδησης. Μόνο έτσι θα γίνουμε Θεοί.

Κεφάλαιο 9 Η ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ξέρω άτομα που χρησιμοποιήθηκαν για να εκτελέσουν θαύματα. Τα περισσότερα από αυτά ήταν αναλφάβητα. Όταν έμαθα τα μυστικά τους, με έκπληξη είδα ότι όλη η δύναμή τους προερχόταν από απλές προσευχές προφανώς χωρίς σημασία. Εντούτοις, έκαναν θαύματα τα οποία άλλοι με σαράντα και πενήντα έτη πνευματικών μελετών δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Ολόκληρη η δύναμη αυτών των απλών, αναλφάβητων ανθρώπων ήταν στην πίστη τους.

Ήξερα κάποιον που μπορούσε να αλλάζει το πρόσωπό του και να γίνεται αόρατος. Ούτε οι σφαίρες ούτε τα μαχαίρια δεν θα μπορούσαν να τον διαπεράσουν. Μου είπε το μυστικό του. Το κλειδί ήταν πολύ απλό. Εκείνο το άτομο ευλογούσε τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και έπειτα προσευχόταν στον άγγελο Γαβριήλ με μια προσευχή που λέει: «Ο ήλιος έχει δέκα τρεις χιλιάδες ακτίνες, το φεγγάρι έχει δέκα τρεις χιλιάδες ακτίνες, δέκα τρεις χιλιάδες φορές οι εχθροί που έχω να ντροπιαστούν».

Συνήθιζε να παρακαλεί τον άγγελο Γαβριήλ, και εκείνος τον καθιστούσε αόρατο ή μετασχημάτιζε το πρόσωπό του, ή τον προστάτευε από την σφαίρα ή το μαχαίρι.

Ένας διανοούμενος ζει πηγαίνοντας από σχολείο σε σχολείο, από τμήμα σε τμήμα, από βιβλίο σε βιβλίο, και μετά από τόσες πολλές αντιφάσεις και θεωρίες, καταλήγει με χαμένη την πίστη του.

Αυτό το είδος ανθρώπων, μετά από σαράντα και πενήντα έτη πνευματικών μελετών, είναι πιο άθλιο από οποιοδήποτε αναλφάβητο πρόσωπο. Η αμφιβολία καταστρέφει τις απόκρυφες δυνάμεις τους, και οι εσωτερικές πρακτικές τους αποτυγχάνουν κατηγορηματικά επειδή λείπει η πίστη.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε: «Έχετε πίστη σαν κόκκο σιναπιού, και θα κινήσετε βουνά».

Εγώ, ο AUN WEOR, ο Αβατάρας-Βούδας της Νέας Εποχής του ΥΔΡΟΧΌΟΥ, δηλώνω ότι η ΠΙΣΤΗ είναι η πιο τεράστια μαγική δύναμη που υπάρχει στον κόσμο.

Κεφάλαιο 10 ΑΓΙΟΤΗΣ

Τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς Αγιότητα. Το έγκλημα κρύβεται μέσα στο θυμίαμα της προσευχής. Όλα τα πνευματικά σχολεία είναι πλήρη μοιχείας, πορνείας, κουτσομπολιού, φθόνου, δυσφήμησης κλπ.

Η υπερηφάνεια ντύνεται με την τήβεννο της ταπεινότητας, και μέσα στα ρούχα της αγιότητας, η μοιχεία μεταμφιέζεται σε Άγιο.

Τις χειρότερες πράξεις που ξέρω στην ζωή, τις έχω δει στα πνευματικά σχολεία.

Φαίνεται απίστευτο, αλλά μεταξύ του μύρου και του θυμιάματος της ειρήνης, κρύβεται το έγκλημα επίσης.

Οι θιασώτες κρύβουν τα εγκλήματά τους στο μυστικό των ναών τους. Οι λαϊκοί άνθρωποι έχουν την αξία του μη κρυψίματος του εγκλήματος.

Οι θιασώτες κοροϊδεύουν την αδελφότητα και καρφώνουν το μαχαίρι της προδοσίας στην πλάτη του αδελφού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη