Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

23 Αυγούστου 2014

Ζώα-άνθρωποι

Γνωρίζετε τον «τροχό του Σαμσάρα»;
Πρόκειται για την θεωρία των πολλαπλών ζωών και θανάτων με σκοπό την τελειοποίηση των όντων.
Είναι γνωστή με την ινδική ονομασία της, αλλά υπάρχει σαν θρησκευτική πεποίθηση, σε όλες τις θρησκείες και τους πολιτισμούς. Για παράδειγμα, κάποιοι πρόγονοί μας πίστευαν σε αυτήν την θεωρία.
Υποτίθεται ότι μία ψυχή, αφού βγει «από τον Παγκόσμιο Ωκεανό της Ζωής» αρχίζει έναν κύκλο ζωών ξεκινώντας από κατώτερα σώματα. Έτσι «ζει» σαν ορυκτό, φυτό και ζώο αναπτύσσοντας συναισθήματα και νόηση. Έπειτα από απροσδιόριστο χρόνο η ψυχή παίρνει ανθρώπινο σώμα και δημιουργεί ελαττώματα λόγω του ότι έχει αποκτήσει πλήρεις διανοητικές και συναισθηματικές λειτουργίες. Εάν σε μία περίοδο 108 ανθρώπινων ζωών δεν καταφέρει να τελειοποιηθεί, τότε αρχίζει να παίρνει με την αντίθετη σειρά σώματα ζώων, φυτών και ορυκτών. Έπειτα, με κάποιες φυσικές διαδικασίες, τα ελαττώματά του καταστρέφονται και ο κύκλος ξαναρχίζει.
Αν και πρακτικά είναι αδύνατη η επιστημονική  επιβεβαίωση  σε αυτό που πολλοί θα περιγράψουν σαν «ευφάνταστη» θεωρία, υπάρχει κάποια βάση. Όλοι σας έχετε δει ζώα φιλικά και έξυπνα για τα οποία λέτε «η μιλιά του λείπει» ή «σαν άνθρωπος είναι». Αντίθετα άλλα ζώα μπορείτε να πείτε ότι είναι άγρια, εχθρικά, χαζά ή «ανεπίδεκτα μαθήσεως».
Όλα τα ζώα εμφανίζουν κάποια υποτυπώδη διαδικασία σκέψης ακόμα και συναισθήματα. Ορισμένα μάλιστα τόσο έντονα ώστε στο βίντεο θα δείτε έναν σκύλο να λιποθυμάει από χαρά!
Αυτό το περιστατικό είναι πολύ καλό σαν στοιχείο για την στήριξη της θεωρίας του «τροχού του Σαμσάρα». Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο σκύλος στην επόμενη ζωή του θα γεννηθεί άνθρωπος!