Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

3 Δεκεμβρίου 2015

Πώς το δύο γίνεται ένα…

by iro
 Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν δύο πόλους. Τον θετικό και τον αρνητικό. Και σχετικά με τα αντικείμενα, ανάλογα με την χρήση τους μπορούν να γίνουν όπλα για καταστροφή ή για δημιουργία. Για παράδειγμα το μαχαίρι μπορεί να σκοτώσει, αλλά μπορεί και να κόψει κάτι χρήσιμο. Τα παραδείγματα πολλά, αλλά εδώ θα σταθώ στο θέμα της επιλογής.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε Γνώση για την χρήση που κάνουμε στα αντικείμενα και να μην αμφιταλαντευόμαστε. Όταν είμαστε αποφασισμένοι για την αρνητικότητα-καταστροφή, ας είμαστε… Το ίδιο και για την θετικότητα-δημιουργία. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι και εμού συμπεριλαμβανομένης, βρισκόμαστε σε μία ενδιάμεση κατάσταση χλιαρότητας. Ούτε κρύοι, αλλά ούτε και ζεστοί… Κάπου ανάμεσα παραπαίουμε και ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος, πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο και το χειρότερο είναι ότι νομίζουμε ότι αυτό είναι το σωστό…
Οι καταστάσεις γύρω, μας σπρώχνουν σε ανάλογες δράσεις και αντιδράσεις, αλλά γιατί θα πρέπει εμείς να είμαστε έρμαια αυτών των καταστάσεων;
Πού είναι η προσωπική μας Βούληση;
Πού είναι η Αποφασιστικότητά μας;
Πού είναι η Δύναμή μας;
Και σχετικά με εμένα, θα ταυτίσω πλήρως τις παραπάνω αρετές (Βούληση, Αποφασιστικότητα, Δύναμη) με την Αντικειμενική Ηθική που υπάρχει στον εσωτερικό μου κόσμο, αλλά στην οποία κάνω τα στραβά τα μάτια όποτε δεν εξυπηρετεί το Εγώ μου… Και που φυσικά, ΠΟΤΕ δεν το εξυπηρετεί…
Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ.3 παρ. 15-16 λέει το εξής: “…Όφειλες να είσαι κρύος ή ζεστός. Επειδή είσαι χλιαρός, θα σε κάνω εμετό… ”!!!
Οπότε κλείνοντας, να δηλώσω ότι από την στιγμή που θα Αποφασίσουμε, αυτόματα παύουμε να είμαστε διπλοί και το δύο γίνεται ένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη