Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

26 Απριλίου 2017

Γνωμικά

Αν δεν ξέρεις που πηγαίνεις, πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις από πού έρχεσαι.
Εσείς;
Ξέρετε από πού ερχόσαστε;
Ξέρετε για τους προγόνους σας;
Ξέρετε την πανάρχαια «ηλιακή» γλώσσα τους;
Ξέρετε για τα πανάρχαια έθιμά τους;
Έχετε αποκτήσει κάτι από τον πολιτισμό τους;
Ή έχετε καταντήσει σαν τις αρχαίες κέλτικες ευρωπαϊκές φυλές;
Οι σημερινοί απόγονοί τους δεν έχουν ιδέα για την αρχαία «ηλιακή» Ρουνική γραφή. Μερικοί μόνο αυτόκλητοι «δάσκαλοι» κερδοσκοπούν επάνω στα μυστηριώδη σύμβολα. Και πουλάνε σοφία στους ανεγκέφαλους Κέλτες που κατάντησαν να ξέρουν πλέον μόνο από κινητά και γκάτζετ, θεωρώντας τις Ρούνες ορνιθοσκαλίσματα και χάσιμο χρόνου.
Σαν τους νεοέλληνες του Ελλαντιστάν ένα πράμα.
Τώρα το πού θα καταλήξει ο δρόμος και των δύο δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να προβλεφθεί. Και προφανώς δεν έχει σχέση με κανένα μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη