Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

2 Ιουλίου 2017

Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; (1)

Διαβάζω έκπληκτος σε ένα από τα δεκάδες σάιτ-καρμπόν που παριστάνουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αντιγράφοντας ειδήσεις:
«Πρώτες αποδείξεις για επίτευξη υψηλότερου επιπέδου συνείδησης μέσω ψυχοτρόπων ουσιών».
Οι τρομεροί επιστήμονες του πανεπιστημίου του Σάσεξ ανακάλυψαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν αύξηση των εγκεφαλικών κυμάτων μαστουρώνοντας τους ανθρώπους-πειραματόζωα.
Και αυτό (πολύ χονδρικά) το αποκαλούν «αυξημένη κατάσταση συνείδησης».
Και δηλώνουν ενθουσιασμένοι γιατί κυριολεκτικά «ανακάλυψαν την Αμερική»: Ο εγκέφαλος λέει συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν είναι «καθαρός» και διαφορετικά υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών! Αλλά για να είναι απόλυτα σίγουροι πρέπει λέει να κάνουν και άλλες έρευνες, ξοδεύοντας και άλλα χρήματα που θα μπορούσαν να πάνε (ίσως) σε κάτι καλύτερο.
Και εγώ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ πίστευα ότι αρκεί να δεις έναν μεθυσμένο ή μαστουρωμένο για να καταλάβεις ότι ο εγκέφαλός του συμπεριφέρεται διαφορετικά!
Δεν ήξερα ότι πρέπει να πας πανεπιστήμιο, να αποκτήσεις πτυχία, ντοκτορά κλπ, και να ξοδέψεις μερικά εκατομμύρια σε έρευνες για να βγάλεις τέτοια τρομερά επιστημονικά συμπεράσματα…
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ:
Παρακάτω στο άρθρο (και για να κρατήσουν και τα προσχήματα) οι τρομεροί επιστήμονες αναφέρουν στα γρήγορα ότι «η κατάσταση ψυχεδέλειας δεν είναι «καλύτερη» ή πιο επιθυμητή ως επίπεδο συνείδησης». Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία αφού ήδη το άρθρο προκαταβάλει με τον τίτλο του.
Σε λίγο με μπαντιέρα τέτοιες ηλίθιες μελέτες, οι ειδικοί θα αρχίσουν να διδάσκουν παντού ότι δεν πειράζει να μαστουρώσεις και λιγάκι για να περάσεις τις εξετάσεις ή για να βγάλεις την δουλειά που απαιτεί το αφεντικό/δυνάστης για να σου δώσει ένα ξεροκόμματο.
Η διαδικασία αυτή έχει ήδη αρχίσει εδώ και δεκαετίες. Γίνεται χρήση ουσιών στα αμερικανικά -και όχι μόνο- σχολεία για να αντέξουν οι σπουδαστές τον μεγάλο ανταγωνισμό, ενώ όλοι οι μεγάλοι «καλλιτέχνες» του διεθνούς σταρ-σίστεμ παίζουν μαστουρωμένοι, διαφημίζοντας στα πρόβατα την χρήση των ναρκωτικών.
Τώρα η διαφήμιση -αλλά και η χρήση- θα γίνεται «και με την άδεια της αστυνομίας». Δεν είναι κακό. Εξάλλου το αποδεικνύουν οι τρομεροί και φοβεροί επιστήμονες που μας έχουν κατεβάσει στο επίπεδο μιας μηχανής, ίσως κάτι σαν ένα έξυπνο ρομπότ.