Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

5 Μαΐου 2012

Ο Τέλειος Γάμος – δ μέρος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25 Το Μοιραίο

Η αγάπη, ο μοναδικός δρόμος σωτηρίας. Ο Σουφισμός. Παρασέξ στην γιόγκα. Αζτέκικη μαγεία

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26 Ο Τοτεμισμός

Οι θεοί του Τοτέμ. Στοιχειώδη. Η μαύρη κότα του Τοτέμ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 27 Ιερός Φαλλισμός

Σεξ και φίδι. Παρασεξουαλικές σχολές. Η μύηση και το φίδι

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 28 Η Λατρεία της Φωτιάς

Οι Δερβίσηδες χορευτές. Αιγυπτιακά σκοτάδια. Ιαβέ. Οι εποχές του κόσμου. Το μεγάλο

πρόβλημα. Τα τέσσερα ευαγγέλια. Η μητέρα Κουνταλίνη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29 Η Έδδα

Η ανθρώπινη σωτηρία

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 Το Αστέρι των Πέντε Αιχμών, Η λέξη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31 Οι Εσκιμώοι του Βορρά

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32 Η θεϊκή Τριάδα

Μάντραμ για τις αστρικές εξόδους. Επίκληση. Ειδική οδηγία

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 33 Ο Χριστός

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ

Το Μοιραίο

Όταν έφτασε η μαύρη εποχή, τα Μυητικά Κολέγια έκλεισαν. Αυτό ήταν το μοιραίο. Από τότε, οι μεγάλες μαύρες αδελφότητες που γεννήθηκάν στα αρχαϊκά σκοτάδια των αρχαίων καιρών, έγιναν εκ των πραγμάτων πιο ενεργητικές. Το όριο του φωτός είναι το σκότος. Δίπλα σε οποιονδήποτε ναό του φωτός υπάρχει άλλος του σκότους και εκεί που το φως λάμπει πιο καθαρά, τα σκοτάδια γίνονται πιο πυκνά.

Τα Μυητικά Κολέγια της Αιγύπτου, Ελλάδας, Ινδίας, Κίνας, Μεξικού, Γιουκατάν, Περού, Τροίας, Ρώμης, Καρχηδόνας, Χαλδαίας, Περσίας κλπ, είχαν τους επικίνδυνους αντίποδές τους, τις μοιραίες αντιθέσεις τους, σκοτεινές σχολές μαύρης μαγείας, μοιραίες σκιές του φωτός.

Αυτές οι σχολές μαύρης μαγείας αποτελούν την σκιά των Μυητικών Κολεγίων. Όταν έκλεισαν τα Μυητικά Κολέγια, οι μοιραίες σχολές έγιναν πάρα πολύ δραστήριες.

Δεν είναι παράξενο να βρούμε στα άντρα μαύρης μαγείας ορολογίες, επιστήμες και τελετουργίες παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνταν στα Μυητικά Κολέγια. Αυτό συγχέει τους ευσεβείς του Μονοπατιού. Από την ίδια την φύση του, ο ευσεβής είναι εραστής του παράξενου, του εξωτικού, του μακρινού, του ακατόρθωτου και όταν βρίσκει ένα μαύρο μάγο τέτοιου είδους να μιλάει για τα μυστήρια των Αιγυπτίων, Μάγιας, Ατζέκων, Ίνκας, Ελλήνων, Χαλδαίων, Περσών κλπ, πιστεύει τότε αφελέστατα ότι κρατάει τον Θεό από τα γένια και παραδίδεται στα χέρια του Μαύρου Μάγου πιστεύοντάς τον λευκό.

Αυτό το είδος σκοτεινών μάγων αφθονούν παντού όπου υπήρχαν Μυητικά Κολέγια. Αυτοί είναι η αντίθεση αυτών των Κολεγίων και μιλούν σαν δάσκαλοι, καυχώνται πάντα σαν μυημένοι αυτών των λεγόμενων Κολεγίων. Ποτέ δεν λένε τίποτα που να προκαλεί υποψίες. Δείχνονται καλόκαρδοι και ταπεινοί. Υπερασπίζουν το καλό και την αλήθεια, έχουν στάσεις υπερβολικά μυστικιστικές κλπ. Σε τέτοιες συνθήκες είναι φανερό ότι ο αφελής και άπειρος ευσεβής, εγκαταλείπει το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού και παραδίδεται πλήρως στα χέρια αυτών των λύκων ντυμένων με δέρμα αρνιού. Αυτό είναι το μοιραίο.

Οι σχολές μαύρης μαγείας αφθονούν παντού. Ας θυμηθούμε την αίρεση των αντιφρονούντων Μάγιας. Οι μύστες τους αποβλήθηκαν από την Λευκή Αδελφότητα των Μάγιας. Είναι μαύροι μάγοι, Αυτή η σχολή βρίσκεται εγκατεστημένη μεταξύ Γιουκατάν και Γουατεμάλας. Σήμερα αυτή η σχολή μαύρης μαγείας των Μάγιας έχει ενεργητικούς πράκτορες στο Μεξικό και στην Γουατεμάλα. Όμως ποιος θα τολμούσε να αμφιβάλλει για αυτούς τους σκοτεινούς που λέγονται Πρίγκιπες των Μάγιας και Μεγάλοι Ιερείς; Αυτοί οι κύριοι ακόμα μιλούν με πολύ ευλάβεια για τον Τεότι, τον ύψιστο Θεό, δημιουργό και διατηρητή του κόσμου. Εκστασιάζονται ενθυμούμενοι τον Μπακάμπες (την τριάδα Μάγιας) και τον Καμαξτλί (τον τιμωρό των κακών) κλπ. Καταλήγει λοιπόν σε αυτές τις καταστάσεις πολύ δύσκολο να ανακαλύψουμε τέτοιους σκοτεινούς. Όταν ο ευσεβής παραδίδεται στα χέρια τους, τον πηγαίνουν στους ναούς τους όπου τον μυούν. Είναι φανερό ότι ο ευσεβής γίνεται μαύρος μάγος με έναν αφελή τρόπο. Ένας ευσεβής σε αυτές τις καταστάσεις ποτέ δεν θα δεχόταν να τον χαρακτηρίσουν σαν μαύρο μάγο. Η άβυσσος είναι γεμάτη από ειλικρινείς εσφαλμένους και από ανθρώπους με πολύ καλές προθέσεις.

Έτσι, τόσο στις όχθες του Νείλου όσο και στην ιερή γη των Βεδών, εμφανίζονται πολλοί σκοτεινοί τέτοιου είδους. Πραγματικά, αυτοί σήμερα βρίσκονται πολύ ενεργητικοί, αγωνιζόμενοι για να πληθύνουν τις τάξεις τους.

Αν ο μαθητής θέλει ένα κλειδί για να ανακαλύψει αυτά τα άτομα της σκιάς, εμείς του το δίνουμε με πολλή ευχαρίστηση. Μίλησέ τους για την λευκή σεξουαλική μαγεία χωρίς εκσπερμάτωση. Ανάφερέ τους την επιστημονική αγνότητα, πες τους ότι εσύ ποτέ δεν χύνεις το σπέρμα σου. Αυτό είναι το κλειδί. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αν το ύποπτο ανθρωπάριο είναι πραγματικά μαύρος μάγος, θα προσπαθήσει με όλα τα μέσα του να σε πείσει ότι η σεξουαλική μαγεία είναι βλαβερή για την υγεία, ότι είναι επιβλαβής και θα υπαινιχθεί την ιδέα του να χύνεται το σπέρμα.

Πρόσεξε, καλέ μαθητή, αυτό το είδος ανθρώπων που σου συμβουλεύουν να χύνεις το Ποτήρι τον Ερμή. Αυτοί είναι μαύροι μάγοι. Μην αφήσεις να σε παραπλανούν με τα γλυκά λόγια τους, ούτε με τους εξωτικούς τρόπους τους, ούτε με τα παράξενα ονόματά τους. Κάθε ευσεβής που χύνει το Ποτήρι τον Ερμή πέφτει στην άβυσσο του μοιραίου αναπόφευκτα. Να είστε επάγρυπνοι. Θυμηθείτε ότι το μονοπάτι τον Τέλειου Γάμου είναι το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Αυτό το μονοπάτι είναι γεμάτο κινδύνους από μέσα και από έξω. Πολλοί είναι αυτοί που αρχίζουν, όμως πολύ δύσκολο είναι να βρεις κάποιον που δεν φεύγει από το μονοπάτι.

Έρχεται στην μνήμη μου η περίπτωση ενός μυημένου της εποχής του Κόμη Καλιόστρο. Αυτός ο μαθητής εξάσκησε σεξουαλική μαγεία εντατικά με την γυναίκα του, και όπως είναι φυσικό, απόκτησε βαθμούς, εξουσίες, μυήσεις κλπ. Όλα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι την μέρα στην οποία είχε την αδυναμία να διηγηθεί σε έναν επίσης αποκρυφιστή φίλο του τα οικεία ζητήματά του. Ο φίλος του σκανδαλίστηκε και οπλισμένος με μια μεγάλη μόρφωση, συμβούλεψε τον μυημένο να εγκαταλείψει την πρακτική της σεξουαλικής μαγείας χωρίς εκσπερμάτωση. Οι διδασκαλίες του εσφαλμένου φίλου αποπροσανατόλισαν τον μυημένο. Από τότε, αυτός αφοσιώθηκε να εξασκεί σεξουαλική μαγεία χύνοντας το Ποτήρι του Ερμή. Το αποτέλεσμα ήταν καταστρεπτικό. Η Κουνταλίνι του μυημένου κατέβηκε μέχρι το μαγνητικό κέντρο του κόκκυγα. Χάθηκαν οι βαθμοί και οι εξουσίες, ξίφος και μανδύας, χιτώνες και ιερά ενδύματα. Αυτό ήταν μια πραγματική καταστροφή. Αυτό ήταν το μοιραίο.

Είναι καλό να ξέρουμε ότι τους μαύρους μάγους τους ευχαριστεί να ισχυροποιούν τον νου. Βεβαιώνουν ότι μόνο από τον νου μπορεί ο άνθρωπος να μοιάζει με τον Θεό. Οι μάγοι των σκοταδιών μισούν θανάσιμα την αγνότητα. Υπάρχουν εκατομμύρια ευσεβείς του μονοπατιού που εγκαταλείπουν τον δρόμο του Τέλειου Γάμου για να γίνουν μαθητές της Μαύρης Αδελφότητας. Συμβαίνει ότι τους ευσεβείς του αποκρυφισμού τους ελκύει το παράξενο, ο νεωτερισμός και το μυστήριο και όταν βρίσκουν ένα μάγο από αυτούς τους παράξενους, αμέσως παραδίδονται στα χέρια του σαν οποιαδήποτε χυδαία πόρνη του νου. Αυτό είναι το μοιραίο.

Όποιος θέλει να γεννηθεί σαν κοσμικός άγγελος, όποιος θέλει αληθινά να μετατραπεί σε έναν άγγελο με εξουσίες πάνω στην φωτιά, στον αέρα, στο νερό και στην γη, όποιος θέλει να μετατραπεί σε έναν Θεό, πρέπει πραγματικά να μην αφήσει να τον παγιδέψουν αυτοί οι επικίνδυνοι και πανούργοι πειρασμοί.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις άτομα που να είναι τόσο σταθερά και επίμονα για να μην εγκαταλείψουν ποτέ το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Το ανθρώπινο ον είναι αρκετά αδύναμο. Αυτό είναι το μοιραίο.

Πολλοί είναι οι προσκεκλημένοι, αλλά λίγοι οι εκλεκτοί. Με το να καταφέρουμε να ανυψωθούν μερικά όντα στην αγγελική κατάσταση, είναι αρκετό για να χαιρόμαστε.

Η ΑΓΑΠΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Οι εχθροί της αγάπης ονομάζονται πόρνοι. Αυτοί συγχέουν την αγάπη με την επιθυμία. Κάθε μάγος που διδάσκει την εκσπερμάτωση είναι μαύρος μάγος. Κάθε άτομο που χύνει το σπερματικό λικέρ είναι πόρνος. Είναι αδύνατον να φτάσει κανείς στην εσώτερη αυτοπραγμάτωση όσο δεν σκοτώνει την ζωική επιθυμία. Εκείνοι που χύνουν το Ποτήρι του Ερμή είναι ανίκανοι να αγαπάνε. Η αγάπη και η επιθυμία είναι ασυμβίβαστες. Όποιος χύνει το Ποτήρι τον Ερμή είναι θύμα της ζωικής επιθυμίας. Η αγάπη είναι ασυμβίβαστη με την επιθυμία και την πορνεία.

Ο ΣΟΥΦΙΣΜΟΣ

Το πιο άφατο του Μωαμεθανικού μυστικισμού είναι ο Περσικός Σουφιομός. Αυτός έχει την τιμή να πολεμάει εναντίον του Υλισμού και του Φανατισμού, όπως επίσης και εναντίον της ερμηνείας σε νεκρό γράμμα του Κορανιού. Οι Σούφι ερμηνεύουν το Κοράνι από την εσωτεριστική σκοπιά, έτσι όπως εμείς οι Γνωστικοί ερμηνεύουμε την Καινή Διαθήκη.

Αυτό που περισσότερο ταράζει τους Δυτικούς είναι το παράξενο και μυστηριώδες μείγμα του Ερωτικού με τον Μυστικιστικό στην ανατολίτικη Θρησκευτικότητα και στην Μυστικιστικότητα των Σούφι. Η Χριστιανική Θεολογία έχει θεωρήσει την σάρκα σαν εχθρική του Πνεύματος, όμως στην μουσουλμανική θρησκεία, η σάρκα και το Πνεύμα είναι δύο ουσίες μιας και μόνης ενέργειας. Δύο ουσίες που πρέπει να βοηθούνται αμοιβαία. Αυτό το καταλαβαίνουν μόνο εκείνοι που εξασκούν Θετική σεξουαλική μαγεία. Στην Ανατολή η θρησκεία, η επιστήμη, η Τέχνη και η φιλοσοφία διδάσκονται σε μια ερωτική και εξαιρετικά σεξουαλική γλώσσα. Ο Μωάμεθ ερωτεύτηκε τον Θεό λένε οι μυστικιστές Άραβες. Διάλεξε για σένα νέα σύζυγο κάθε άνοιξη του καινούργιου χρόνου, γιατί το ημερολόγιο του τελευταίου χρόνου δεν είναι καλό λέει ένας ποιητής και φιλόσοφος της Περσίας.

Εκείνοι που θα μελετήσουν προσεκτικά το «Άσμα Ασμάτων», του σοφού Σολομώντα, θα βρουν αυτό το λεπτό μείγμα του Μυστικιστικού με το Ερωτικό που τόσο σκανδαλίζει τους παρασεξουαλικούς.

Η πραγματική θρησκεία δεν μπορεί να απαρνηθεί το ερωτικό, γιατί αυτό θα ήταν ο θάνατός της. Πολλοί μύθοι και θρύλοι βασίζονται στο ερωτικό Η Αγάπη και ο Θάνατος αποτελούν πραγματικά την βάση οποιασδήποτε αυθεντικής θρησκείας.

Οι Σούφι Πέρσες ποιητές έγραψαν για την αγάπη του Θεού με εκφράσεις εφαρμόσιμες στις όμορφες γυναίκες τους. Αυτό σκανδαλίζει τους φανατικούς του παρασέξ. Η ιδέα του Σουφισμού είναι η ερωτική ένωση της Ψυχής με τον Θεό.

Πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να εξηγήσει καλύτερα την ερωτική ένωση της Ψυχής με τον Θεό, όσο η σεξουαλική ηδονική ένωση του άντρα και της γυναίκας. Αυτή είναι η λαμπερή ιδέα του Σουφισμού. Αν Θέλουμε να μιλήσούμε για την ένωση του Θεού με την Ψυχή, πρέπει να το κάνουμε στην ερωτική γλώσσα της αγάπης και του σεξ. Μόνο έτσι μπορούμε να πούμε εκείνο που πρέπει να πούμε.

Η συμβολική γλώσσα των Σούφι έχει θαυμάσιες εκφράσεις. Ο ύπνος μεταξύ τους σημαίνει διαλογισμό. Πραγματικά, ο διαλογισμός χωρίς ύπνο βλάπτει τον νου. Αυτό το ξέρει κάθε πραγματικός μυημένος. Πρέπει να συνδυάζουμε τον ύπνο με τον διαλογισμό. Αυτό το ξέρουν οι Σούφι. Η λέξη άρωμα συμβολίζει ελπίδα της Θείας Χάρης. Φιλιά και αγκαλιές σημαίνουν μεταξύ τους έκσταση στον οίκτο. Κρασί σημαίνει πνευματική γνώση κλπ.

Οι Σούφι ποιητές τραγουδούσαν για την αγάπη, για τις γυναίκες, για τα τριαντάφυλλα και για το κρασί, και όμως πολλοί από αυτούς ζούσαν ζωή ερημιτών.

Οι εφτά μυστικιστικές καταστάσεις που περιγράφουν οι Σούφι, είναι κάτι το εξαιρετικό. Υπάρχουν μερικές χημικές ουσίες πολύ σχετικές με τις μυστικιστικές καταστάσεις. Το νιτρικό οξείδιο και ο αιθέρας, ειδικά το νιτρικό οξείδιο όταν διαλύεται αρκετά με αέρα, ερεθίζει την μυστικιστική συνείδηση σε εξαιρετικό βαθμό.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η σημερινή ανθρωπότητα είναι υποσυνείδητη. Ένας τέτοιος κόσμος είναι ανίκανος να γνωρίσει τις ανώτερες διαστάσεις του διαστήματος. Επείγει να αφυπνίσόυμε την συνείδηση και αυτό είναι δυνατόν μόνο κατά την διάρκεια της έκστασης. Αν αναλύσουμε με διαλεκτική λογική την έκσταση, θα ανακαλύψουμε ότι αυτή είναι σεξουαλική. Οι ίδιες σεξουαλικές ενέργειές που εκφράζονται στην ερωτική απόλαυση, όταν μετατρέπονται και εξαγνίζονται, αφυπνίζουν την συνείδηση και προκαλούν τότε την έκσταση.

Το μοιραίο είναι να χάσεις την έκσταση, να πέσεις στην υποσυνειδησία ξανά. Αυτό συμβαίνει όταν χύνουμε το Ποτήρι τον Ερμή.

Ένας μεγάλος Δάσκαλος είπε: στην σεξουαλική ορμή, ο άνθρωπος τοποθετείται στην πιο προσωπική σχέση με την Φύση. Η σύγκριση της αίσθησης της γυναίκας, που πειραματίζεται από τον άντρα ή αντίστροφα, θυμίζει το συναίσθημα της φύσης. Και αυτή είναι πραγματικά η ίδια αίσθηση που προσφέρει το δάσος, η κοιλάδα, η θάλασσα, τα βουνά, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση είναι ακόμα πιο εντατική, αφυπνίζει φωνές πιο εσωτερικές, προκαλεί τον ήχο των πιο οικείων χορδών. Έτσι φτάνουμε στην έκσταση.

Η έκσταση, η μυστικιστική εμπειρία, έχει τις αρχές της βασισμένες στην διαλεκτική λογική. Αυτή η λογική δεν μπορεί να παραβιάζεται ποτέ. Ας στοχαστούμε για παράδειγμα στην ενότητα της εμπειρίας. Αυτή η αρχή υπάρχει τόσο μεταξύ των Μυστικιστών της ανατολής όσο και μεταξύ των Μυστικιστών της δύσης. Τόσο ανάμεσα στους Ιεροφάντες της Αιγύπτου, όσο και μεταξύ των Σούφι Σοφών ή μεταξύ των Αζτέκων Μάγων. Στην διάρκεια της έκστασης, οι Μυστικιστές μιλάνε στην ίδια παγκόσμια γλώσσα, χρησιμοποιούν τις ίδιες λέξεις και αισθάνονται ενωμένοι με όλο το δημιουργημένο. Οι Άγιες Γραφές όλων των θρησκειών αποδεικνύουν τις ίδιες αρχές. Αυτό είναι η διαλεκτική λογική. Ανώτερη λογική. Αυτό βεβαιώνει ότι οι μυστικιστές όλων των χωρών του κόσμου πίνουν στην ίδια πηγή της ζωής. Οι συνθήκες των αιτιών τον κόσμου, μια άλλη αρχή από τις αρχές της διαλεκτικής λογικής, αποδεικνύει με πλήρη αρμονία δεδομένων, με ορθότητα και ακρίβεια, την πραγματικότητα και την αλήθεια της έκστασης. Οι μυστικιστές όλων των θρησκειών του κόσμου συμφωνούν τελείως στις βεβαιώσεις τους πάνω στις συνθήκες των αιτιών του κόσμου. Η αρμονία είναι λοιπόν τέλεια.

Η ενότητα της ζωής είναι μια άλλη αρχή των αρχών της διαλεκτικής λογικής.

Κάθε μυστικιστής σε έκσταση αντιλαμβάνεται και αισθάνεται την ενότητα της ζωής. Οι μαθηματικοί του άπειρου και της διαλεκτικής λογικής δεν μπορούν να αποτύχουν ποτέ. Όποιος χύνει το Ποτήρι του Ερμή χάνει την έκσταση, τα οράματά του ήδη δεν περιλαμβάνονται μέσα στην διαλεκτική λογική, όμως πιστεύει τον εαυτό του υπερβατικό, παραβιάζει τις αρχές της διαλεκτικής λογικής και πέφτει στην τρέλα του παράλογου. Αυτό είναι το μοιραίο.

Κάθε Γνωστικός μαθητής πρέπει να απομακρύνεται από τον μαύρο Ταντρισμό και από εκείνους που διδάσκουν μαύρη σεξουαλική μαγεία, αν δεν θέλει να πέσει στην άβυσσο του μοιραίου.

Οι αντιφρονούντες των αρχαίων αρχαϊκών σχολών βρίσκονται στην διάρκεια αυτής της Κάλι Γιούγκα πολύ ενεργητικοί.

Οι μαύροι μάγοι κάνουν μία φοβερή εκστρατεία με σκοπό να επιβάλλουν την ψεύτικη γνώση σε αυτήν την εποχή που έχει αρχίσει. Αυτοί θέλουν τον θρίαμβο της Μαύρης Αδελφότητας.

ΠΑΡΑΣΕΞ ΣΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ

Οι εφτά σχολές της Γιόγκα είναι αρχαϊκές και θαυμάσιες, όμως δεν θα μπορούσαν να δραπετεύσουν από τους σκοτεινούς σκοπούς. Σήμερα υπάρχουν πολλοί παρασεξουαλικοί που ψάχνουν προσηλυτιζόμενους και διαμορφώνουν σχολές Γιόγκα. Αυτά τα άτομα μισούν θανάσιμα το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου Αρνούνται την λευκή σεξουαλική μαγεία. Μερικοί από αυτούς διδάσκουν μαύρο Ταντρισμό. Αυτό είναι το μοιραίο.

Η πραγματική Γιόγκα βασίζεται στην λευκή σεξουαλική μαγεία. Γιόγκα χωρίς σεξουαλική μαγεία είναι μια παρασεξουαλική διδασκαλία, κατάλληλη για παρασεξουαλικούς.

Στο Kama Kalpa και στον ταντρικό Βουδισμό βρίσκονται οι γνήσιες βάσεις της Γιόγκα. Το Ahamsara και η Μαϊτούνα (Maithuna) είναι πραγματικά οι βάσεις μιας αληθινής Γιόγκα. Στο Ahamsara (διάλυση του Εγώ) και στην Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία) βρίσκεται η αληθινή σύνθεση της Γιόγκα.

Εκείνοι που έχουν εισδύσει σε ένα μοναστήρι του Βουδισμού Ζεν, ξέρουν πολύ καλά ότι η Μαϊτούνα και η διάλυση του επιστρέφοντος Εγώ αποτελούν τις βάσεις της εσωτερικής αυτοπραγμάτωσης. Με την ευκαιρία να θυμηθούμε την περίπτωση του Χριστού Γιόγκι Μπαμπάχι Αυτός δεν ήταν ανύπαντρος. Εκείνοι που πιστεύουν ότι η Ματάχι είναι η σαρκική αδελφή του, είναι λανθασμένοι. Η Ματάχι είναι η ιέρεια σύζυγος του. Με αυτήν αυτοπραγματοποιήθηκε εσωτερικά.

Ο ινδικός Βουδισμός, όπως ο Βουδισμός Ζεν και Τσαν, είναι ταντρικοί. Χωρίς τον λευκό Ταντρισμό η Γιόγκα καταλήγει σε αποτυχία. Αυτό είναι το μοιραίο.

Ο κινέζικος και γιαπωνέζικος Βουδισμός είναι τελείως ταντρικοί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βουδισμός Τσαν και Ζεν βαδίζουν πραγματικά στον δρόμο της εσώτερης αυτοπραγμάτωσης.

Η σεξουαλική Γιόγκα είναι θαυμάσια στο μυστικό Θιβέτ. Οι μεγάλοι Δάσκαλοι του Θιβέτ εξασκούν σεξουαλική μαγεία.

Ένας μεγάλος φίλος μου μου έγραψε από την Ινδία λέγοντας: Στον ινδικό και θιβετιανό Ταντρισμό, η Θετική Σεξουαλική Γιόγκα (Μαϊτούνα) εξασκείται χωρίς το σπερματικό ξεχείλισμα, μετά από μια προετοιμασία στην οποία το ζευγάρι, κάτω από την καθοδήγηση ενός ειδικού Γκουρού, μαθαίνει να πραγματοποιεί τις Πρακτικές της Laya Kriya. Έπειτα προχωράει στην ταντρική Sadhana, στην οποία ο σύζυγος πρέπει να εισχωρήσει το αντρικό μέλος στον κόλπο. Αυτή η επιχείρηση εκτελείται μετά από την ανταλλαγή χαδιών του ζευγαριού. Ο άντρας κάθεται με τις γάμπες σταυρωμένες σε μία Ασάνα (στάση) και η γυναίκα απορροφά τον φαλλό. Το ζευγάρι παραμένει σε ένωση για ένα μακρύ χρονικό διάστημα χωρίς να κινούνται, προσπαθώντας να μην επεμβαίνει το Εγώ της αναλυτικής συνείδησης, αφήνοντας την φύση να δρα χωρίς παρέμβαση

Τότε, χωρίς, την προσδοκία του οργασμού, τα ερωτικά ρεύματα μπαίνουν σε δράση προκαλώντας την έκσταση. Σε αυτήν την στιγμή το Εγώ διαλύεται (απομακρύνεται) και η επιθυμία μετατρέπεται σε αγάπη. Εντατικά ρεύματα παρόμοια με τα ηλεκτρομαγνητικά που προκαλούν εκστατικά αποτελέσματα, διατρέχουν τα σώματα. Μια αίσθηση άφατης ευτυχίας κατέχει όλον τον οργανισμό και το ζευγάρι βιώνει την έκσταση της αγάπης και της κοσμικής ένωσης.

Μέχρις εδώ το διήγημα του φίλου μου του οποίου το όνομα δεν θα αναφέρω. Αυτό το διήγημα το μισούν οι παρασεξουαλικοί που ακολουθούν την Γιόγκα. Αυτοί θέλουν να δουλεύουν με την Γιόγκα για να αυξάνουν τους φανατικούς του παράσεξ. Αυτό είναι το μοιραίο.

Η Γιόγκα χωρίς σεξουαλική μαγεία είναι σαν ένας κήπος χωρίς νερό ή σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη ή σαν ένα σώμα χωρίς αίμα. Αυτό είναι το μοιραίο.

ΑΖΤΕΚΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Στις πέτρινες αυλές των Αζτέκων, άντρες και γυναίκες παρέμεναν γυμνοί μεγάλο χρονικό διάστημα φιλώντας και χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον και εξασκώντας σεξουαλική μαγεία. Όταν ο μυημένος έκανε το έγκλημα να χύσει το Ποτήρι του Ερμή, τότε ήταν καταδικασμένος σε θάνατο γιατί είχε βεβηλώσει τον ναό. Ο παραβάτης αποκεφαλιζόταν. Αυτό είναι το μοιραίο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΕΚΤΟ

Ο Τοτεμισμός

Τα αγνοούντα γουρούνια του Διαλεκτικού Υλισμού κριτικάρουν τον Τοτεμισμό και γελάνε με αυτόν, χωρίς να τον καταλαβαίνουν. Εμείς οι Γνωστικοί καταλαβαίνουμε το Μεγαλείο του Τοτεμισμού και ξέρουμε ότι η διδασκαλία του στηρίζεται πάνω στις βασικές αρχές του αποκρυφισμού.

Οι Τοτεμιστές γνωρίζουν σε βάθος τον Νόμο της Μετενσάρκωσης, όπως και τους νόμους που κυβερνούν την εξέλιξη όλων των ζωντανών ειδών. Αυτοί ξέρουν ότι το Κάρμα είναι ο Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος. Αυτοί καταλαβαίνουν ότι όλα όσα ζουν, βρίσκονται υποταγμένα στο Κάρμα.

Οι μεγάλοι Τοτεμιστές μυημένοι με τις διορατικές εξουσίες τους έχουν ερευνήσει την εσώτερη ζωή όλου του δημιουργημένου και πάνω σε αυτές τις επιστημονικές έρευνες στήριξαν τις αρχές της διδασκαλίας τους, που τα αγνοούντα γουρούνια του Υλισμού αγνοούν τελείως.

Οι Τοτεμιστές ξέρουν επιστημονικά ότι κάθε ορυκτό άτομο είναι το φυσικό σώμα ενός έξυπνου στοιχειώδους. Οι Τοτεμιστές ξέρουν ότι αυτό το ορυκτό στοιχειώδες εξελίσσεται μέχρι αργότερα να μετατραπεί στην ψυχή ενός φυτού. Οι ψυχές των φυτών είναι τα φυτικά στοιχειώδη τα οποία ο Παράκελσος ξέρει να μεταχειρίζεται για τις θεραπείες του. Με τα φυτικά στοιχειώδη μπορούμε να προκαλούμε καταιγίδες και σεισμούς. Με τα φυτικά στοιχειώδη μπορούμε να θεραπεύουμε τους αρρώστους από απόσταση. Τα φυτικά στοιχειώδη είναι παντοδύναμα, επειδή έχουν αναπτυγμένη την Κουνταλίνι επειδή ποτέ δεν πόρνευσαν.

Οι Τοτεμιστές ξέρουν ότι τα φυτικά στοιχειώδη εξελισσόμενα μετατρέπονται αργότερα σε ζωικά στοιχειώδη. Οι μεγάλοι Μάγοι γνωρίζουν την ζωική στοιχειώδη μαγεία και με τα ζωικά στοιχειώδη συχνά κάνουν θαύματα.

Οι Τοτεμιστές ξέρουν ότι τα ζωικά στοιχειώδη, όταν πια είναι πολύ εξελιγμένα, μετατρέπονται σε ανθρώπινα όντα. Κάθε ζωικό στοιχειώδες αρκετά προχωρημένο ενσαρκώνεται σε ανθρώπινο σώμα.

Οι Τοτεμιστές Ιερείς λένε με σοφία ότι αν το ανθρώπινο ον δρα άσχημα, μπορεί να πέσει στην καθοδική εξέλιξη και να επιστρέφει μέχρι να μετατραπεί σε ζώο ξανά. Αυτό είναι αληθινό. Κάθε ανθρώπινο διεστραμμένο ον πηγαίνει πίσω μέχρι την ζωική κατάσταση. Πολλές φορές δεν μπορεί να επιστρέψει σε ζώο, όμως τότε μετατρέπεται, μετασχηματίζεται σε ζώο στο αστρικό επίπεδο. Έτσι λοιπόν, αυτή η διαβεβαίωση του Τοτεμισμού είναι πραγματική. Επίσης είναι πολύ βέβαιο ότι οι διεστραμμένοι μπορούν πραγματικά να επιστρέψουν σε άγρια ζωικά σώματα.

Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις στις όποίες η αγνότατη ψυχή ενός Αγίου ενσαρκώνεται σε κάποιο ζωικό είδος για να το βοηθήσει και να το ανυψώσει σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Έτσι λοιπόν, οι αρχές του Τοτεμισμού είναι ακριβείς. Οι Τοτεμιστές γνωρίζουν βαθιά τον Νόμο του Κάρμα και ξέρουν ότι το πεπρωμένο κάθε ανθρώπινου όντος είναι το αποτέλεσμα του Κάρμα των προηγούμενων ζωών του.

Στις φυλές όπου επικρατεί ο Τοτεμισμός, λατρεύεται από παράδοση ένα ορισμένο φυτικό ή ορυκτό στοιχειώδες, το οποίο γνωρίζουν μέσω της άμεσης εμπειρίας. Γενικά, αυτό το στοιχειώδες έχει εξυπηρετήσει πολύ την φυλή. Όταν το Τοτέμ είναι ένα δέντρο, χαράζουν στον κορμό του είδους αυτού ανθρώπινες εικόνες. Σήμερα έχουμε μια εξήγηση για όλους αυτούς τους μύθους και τα παράξενα διηγήματα, που μιλούν για παράξενα όντα μισά άνθρωποι, μισά ζώα όπως οι Κένταυροι, οι Μινώταυροι, οι Σφίγγες κλπ. Αυτές οι παράξενες εικόνες του Τοτεμισμού είναι αληθινές θήκες όπου κλείνονται κοσμήματα Σοφίας που αγνοούν τελείως τα γουρούνια του Υλισμού. Τα γουρούνια του Υλισμού ξέρουν μόνο να γελάνε. Ο Βίκτωρ Ουγκώ είπε: Εκείνος που γελάει για εκείνο που αγνοεί είναι στον δρόμο του να γίνει ηλίθιος.

Στον Τοτεμισμό απαγορεύεται ο θάνατος του ζώου που θεωρείται Τοτέμ. Αυτό έχει χριστεί μεταξύ των άλλων νου είδους του, γιατί έχει συγκεντρώσει ορισμένα μυστικά χαρακτηριστικά που μόνο οι διορατικοί μπορούν να αναγνωρίζουν. Οι Σοφοί Ιερείς Τοτεμιστές λατρεύουν το ζωικό ή φυτικό στοιχειώδες που χρησιμεύει σαν όχημά στην Θεότητα. Προσέχουν πάρα πολύ αυτό το πλάσμα και ο θάνατός του είναι δυνατός μόνο με μια τελετουργία πολύ ιερή και με μια γενική θλίψη μερικών ημερών. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι αγνοούντες πολιτισμένοι, γιατί έχουν χωριστεί από την Μεγάλη Φύση. Όμως οι ιερείς του Τοτέμ, ναι το καταλαβαίνουν.

Σε όλες τις θρησκευτικές λατρείες βρίσκουμε ίχνη Τοτεμισμού Οι Ινδοί λατρεύουν την λευκή Αγελάδα, οι Χαλδαίοι το ταπεινό Αρνί, οι Αιγύπτιοι το Βόδι, οι Άραβες την Καμήλα, οι Ινκας το Λάμα, οι Μεξικάνοι τον Σκύλο και το Κολιμπρί. Ο πρωτόγονος Γνωστικός Χριστιανισμός λάτρεψε το Αρνί, το Ψάρι και το λευκό Περιστέρι σαν σύμβολο του Αγίου Πνεύματος.

Πάντα έχουν λατρευτεί ορισμένα συγκεκριμένα φυτικά ή ζωικά στοιχειώδη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτά τα στοιχειώδη πλάσμάτα είναι παντοδύναμα επειδή δεν έχουν φύγει από την Εδέμ.

Τα μεγάλα φυτικά στοιχειώδη είναι πραγματικοί άγγελοι που δουλεύουν στο αιθερικό επίπεδο (η περιοχή των μαγνητικών κάμπων) για όλη την ανθρωπότητα.

Τα φυτικά στοιχειώδη αναπαράγονται με το σύστημα της σεξουαλικής μαγείας. Μεταξύ των φυτικών στοιχειωδών υπάρχει η ιερή σεξουαλική πράξη και ο σπόρος εισχωρεί στην μήτρα χωρίς την ανάγκη της εκσπερμάτωσης. Κάθε ζώο είναι το σώμα ενός στοιχειώδους. Κάθε φυτό είναι το φυσικό σώμα ενός στοιχειώδους. Αυτά τα στοιχειώδη είναι ιερά και πραγματοποιούν θαύματα στην Εδέμ. Τα πιο ισχυρά είναι λατρεμένα από τον Τοτεμισμό.

Οταν το ανθρώπινο ον μαθαίνει να αναπαράγεται χωρίς να χύνει το σπέρμα μπαίνει στην Εδέμ. Εκεί τότε γνωρίζει τα στοιχειώδη πλάσματα του Τοτέμ. Αυτά τα πλάσματα είναι αθώα.

Τα ζωικά στοιχειώδη είναι πραγματικά αθώα. Μερικά ξοδεύουν αδέξια το σπέρμα, όμως επειδή ο Θεϊκός Σπινθήρας είναι ακόμα αθώος, δεν μπορεί να φταίει. Αυτός ο Σπινθήρας δεν έχει ενσαρκωθεί ακόμα. Είναι ένα πλάσμα που ακόμα δεν έχει δική του αυτοσυνείδηση, δεν κατέχει τα οχήματά του. Κρατάει τις φωτιές του. Μόνο η σκιά του, το Εγώ του σε δυναμική κατάσταση, παίρνει σώματα.

Πιο αγνό, πιο όμορφο, είναι το φυτικό στοιχειώδες. Αυτό αναπαράγεται σαν τους Θεούς. Μεταξύ τους υπάρχει ο Τέλειος Γάμος.

Επίσης βρίσκουμε τον Τέλειο Γάμο μεταξύ των ορυκτών στοιχειωδών. Αυτά αγαπιούνται και αναπαράγονται, έχουν τα παιδιά τους, έχουν την γλώσσα και τα έθιμά τους. Δεν ξοδεύουν το σπερματικό λικέρ, είναι πλήρη, συγκεντρώνουν περισσότερες τελειοποιήσεις από τα ζωικά στοιχειώδη, διότι σε διαφορά με αυτά τα τελευταία, αυτά δεν ξοδεύουν ποτέ το σπερματικό λικέρ.

Στην Εδέμ ζουν μακάρια τα στοιχειώδη. Όλοι εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου μπαίνουν εκ των πραγμάτων στην Εδέμ.

Όποιος έχει καταφέρει την πλήρη ανάπτυξη της Ιερής Φωτιάς, εισέρχεται εκ των πραγμάτων στην Εδέμ. Η πλήρης ανάπτυξη της Κουνταλίνι μας επιτρέπει να επισκεπτόμαστε την Εδέμ με αιθερικό σώμα.

Η Εδέμ είναι το αιθερικό επίπεδο. Μια περιοχή έντονου μπλε χρώματος όπου βασιλεύει η ευτυχία. Στην Εδέμ ζουν εκείνοι που έμαθαν να αγαπάνε.

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕΜ

Οι Θεοί υπάρχουν και ο Χριστιανισμός τους λατρεύει με το όνομα των Αγγέλων, Αρχαγγέλων, Σεραφίμ, Αρετών, Θρόνων κλπ.

Τα αγνοούντα γουρούνια του Υλισμού πιστεύουν ότι ο άνθρωπος από φόβο δημιούργησε τους Θεούς της φωτιάς, του αέρα, του νερού και της γης. Αυτή η αντίληψη των αγνοούντων μορφωμένων τον Υλισμού είναι τελείως ψεύτικη. Σε λίγο Θα ανακαλυφθεί ένα ειδικό γυαλί με το οποίο θα μπορούν να δουν την αύρα, το αστρικό σώμα, τον αστρικό κόσμο, τα Εγώ των νεκρών και τους Θεούς του αστρικού. Τότε όλες οι ανόητες βεβαιώσεις των αγνοούντων μορφωμένων θα καταρρεύσουν σε σκόνη. Το ανθρώπινο ον θα λατρεύει και θα σεβαστεί ξανά τους άφατους Θεούς. Αυτοί υπάρχουν πριν εμφανιστεί ο κόσμος.

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ

Ο Παράκελσος λέει ότι πρέπει να αγκιστρώσουμε τα στοιχειώδη της φύσης στο κάρο της Επιστήμης για να πετάμε στους αιθέρες ιππεύοντας πάνω στον αετό, να περπατάμε πάνω στα νερά, να μεταφερόμαστε στα πιο μακρινά μέρη της γης σε λίγες στιγμές.

Υπάρχουν στοιχειώδη που μας βοηθάνε στα αστρικά ταξίδια. Ας θυμηθούμε το στοιχειώδες εκείνου του δέντρου που είναι γνωστό σε διάφορες χώρες σαν Μπορατσέρο, σάλπιγγα του αγγέλου, λουλούδι της νύχτας. Αυτό το στοιχειώδες μπορεί να βγάλει το ανθρώπινο ον με αστρικό σώμα. Αρκεί να έχει ο Γνωστικός μαθητής πάντα ένα τέτοιο δέντρο στο σπίτι του, Είναι αναγκαίο να κερδίσει την στοργή του στοιχειώδους του δέντρου. Τις νύχτες ο Γνωστικός μαθητής Θα συγκεντρωθεί στο στοιχειώδες του δέντρου, προφέροντας την συλλαβή ΚΑΜ πολλές φορές και μετά θα αποκοιμηθεί παρακαλώντας το στοιχειώδες του δέντρου να τον βγάλει από το φυσικό σώμα και να τον πάει με αστρικό σώμα σε οποιοδήποτε μακρινό μέρος της γης ή του απείρου κόσμου. Είναι σίγουρο ότι το φυτικό στοιχειώδες θα βοηθήσει όλους εκείνους που πραγματικά ξέρουν να παρακαλούν με πίστη και αγάπη.

Αυτό το δέντρο είναι γνωστό σαν Floripontio στο Περού και Higanton στο Βολιβάρ της Κολομβίας. Πολλά άτομα θριαμβεύουν με αυτές τις πρακτικές αμέσως, γιατί είναι υπερευαίσθητα. Όμως υπάρχουν άτομα που δεν είναι υπερευαίσθητα. Αυτά τα άτομα έχουν ανάγκη από πάρα πολλή εξάσκηση για να καταφέρουν την νίκη.

Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕΜ

Ο Άγιος Κυπριανός μιλάει πάρα πολύ πάνω στην μαύρη κότα. Το ζωικό στοιχειώδες της μαύρης κότας είναι πάρα πολύ δυνατό. Δυστυχώς ο κόσμος χρησιμοποιεί τα στοιχειώδη μόνο για το κακό, γιατί είναι κακός.

Το στοιχειώδες της μαύρης κότας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό, για τους λευκούς Χίνας. Υπάρχει μια τέταρτη, μια πέμπτη και μια έκτη διάσταση. Η τέταρτη διάσταση είναι ο χρόνος. Η πέμπτη διάσταση είναι η αιωνιότητα. Η έκτη διάσταση είναι εκείνο που βρίσκεται πιο πέρα από τον χρόνο και την αιωνιότητα.

Κανονικά όλοι ζούμε μέσα στο τρισδιάστατο διάστημα. Το σημείο είναι το παγκόσμιο κλάσμα της γραμμής. Η γραμμή είναι το εγκάρσιο κλάσμα του επίπεδου. Το επίπεδο είναι το εγκάρσιο κλάσμα ενός σώματος. Το σώμα είναι το εγκάρσιο κλάσμα ενός τετραδιάστατου σώματος.

Εμείς εμφανιζόμαστε στον τρισδιάστατο κόσμο μόνο από την μια πλευρά, γιατί από την άλλη ανήκουμε στην τέταρτη διάσταση. Επίσης είναι πολύ βέβαιο ότι οι βασικές διαστάσεις πέμπτη και έκτη είναι μέσα σε μας τους ίδιους.

Ο τρισδιάστατος κόσμος, μήκος, πλάτος και ύψος, συμπληρώνονται με την σπείρα του χρόνου, την αιωνιότητα και εκείνο που βρίσκεται πιο πέρα από τον χρόνο και την αιωνιότητα.

Ο νους σχετίζεται ψυχολογικά με την ύλη κατά συγκεκριμένο τρόπο. Όταν αλλάζουμε την ψυχολογική σχέση του νου με την ύλη, τότε η ατομική κίνηση λαμβάνει μια ριζική αλλαγή και η φυσική ύλη, το φυσικό σώμα, μπορεί να εγκαταλείψει τον τρισδιάστατο Κόσμο και να περάσει στην τέταρτη, πέμπτη ή έκτη διάσταση του διαστήματος.

Ο Γνωστικός μαθητής μπορεί να αλλάζει την ψυχολογική σχέση που κανονικά υπάρχει μεταξύ του νου και της ύλης. Όταν πραγματοποιείται αυτή η αλλοίωση, τα μόρια του φυσικού σώματος δονούνται πιο γρήγορα και τότε ο μαθητής μπορεί να βάζει το φυσικό του σώμα στις διαστάσεις τέταρτη, πέμπτη και έκτη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ

Ιερός Φαλλισμός

Όλες οι Θρησκείες έχουν σεξουαλική καταγωγή. Στην Αφρική και στην Ασία είναι φυσική η λατρεία του Lingam, Yoni και Pudenda. Ο μυστικός Βουδισμός είναι σεξουαλικός. Στον Βουδισμό Ζεν διδάσκεται πρακτικά η σεξουαλική μαγεία. Ο Βούδας δίδαξε μυστικά σεξουαλική μαγεία. Υπάρχουν πολλές Φαλλικές θεότητες. Ο Σίβα, ο Άγκνι και η Σάκτι στην Ινδία είναι Φαλλικές Θεότητες.

Ο Λέγκμπα στην Αφρική, η Αφροδίτη, ο Βάκχος, ο Πρίαπος και ο Διόνυσος στην Ελλάδα και στην Ρώμη ήταν Φαλλικές Θεότήτες.

Οι Εβραίοι είχαν Φαλλικούς Θεούς και ιερά δάση αφιερωμένα στην σεξουαλική λατρεία τους. Μερικές φορές οι Ιερείς των Φαλλι κών λατρειών αφήνονταν να πέσουν άθλια και έπεφταν στην αχαλίνωση των βακχικών οργίων. Ο Ηρόδοτος αναφέρει: Όλες οι γυναίκες της Βαβυλωνίας έπρεπε να πορνεύονται με τους ιερείς στους ναούς της Μιλίτα.

Ενώ στην Ελλάδα και στην Ρώμη, στους ναούς της Εστίας, της Βένους, της Αφροδίτης, της Ισιδας κλπ, οι Ιέρειες εξασκούσαν την άγια σεξουαλική ιεροσύνη τους, στην Καππαδοκία, στην Αντιόχεια, στην Παμπλό, στην Κύπρο και στην Βύλο, οι Ιέρειες γιόρταζαν μεγάλες λιτανείες κουβαλώντας με άπειρη λατρεία και μυστικιστική έξαρση ένα μεγάλο φαλλό, σαν Θεό ή γεννητικό σώμα της ζωής και του σπόρου.

Η Βίβλος έχει επίσης πολλούς υπαινιγμούς για την Φαλλική λατρεία. Τον όρκο από την εποχή του πατριάρχη Αβραάμ τον έκαναν οι Εβραίοι στηρίζοντας το χέρι κάτω από τον μηρό, δηλαδή πάνω στο ιερό μέλος.

Η Γιορτή της Σκηνοπηγίας ήταν ένα όργιο παρόμοιο με τα περίφημα όργια του Κρόνου των Ρωμαίων. Η τελετουργία της Περιτομής είναι τελείως Φαλλική.

Η ιστορία όλων των Θρησκειών είναι γεμάτη με σύμβολα και φαλλικά φυλακτά σαν το Μιζπά των Εβραίων, τον μαγιάτικο στύλο των χριστιανών κλπ. Στους αρχαίους καιρούς λατρεύτηκαν βαθιά ιερές πέτρες φαλλικών μορφών, πολλές φορές παρόμοιες με το αρσενικό μέλος, άλλες φορές παρόμοιες με τον κόλπο, πέτρες από πυρόλιθο και υποξείδιο του πυριτίου που τις είχαν σαν ιερές, λόγος για τον οποίο με αυτές παρήγαγαν την φωτιά, απόκρυφα αναπτυγμένη στην σπονδυλική στήλη των ειδωλολατρών Ιερέων, σαν Θεϊκό προνόμιο.

Στο Χριστιανισμό βρίσκουμε πολύ Φαλλισμό. Η περιτομή του Ιησού, η γιορτή των μάγων βασιλιάδων, το Κόρπους Κρίστι κλπ, είναι Φαλλικές γιορτές κληρονομημένες από τις άγιες ειδωλολατρικές θρησκείες.

Το Περιστέρι, σύμβολο του Αγίου Πνεύματος και της φιλήδονης Βένους-Αφροδίτης, παριστάνεται πάντα σαν φαλλικό εργαλείο που χρησιμοποίησε το Άγιο Πνεύμα για να γονιμοποιήσει την Παρθένο Μαρία. Η ίδια λέξη sacrosanto προέρχεται από το sacro, λόγος για τον οποίο είναι φαλλικής καταγωγής.

Η Φαλλική λατρεία είναι φοβερά θεϊκή. Η Φαλλική λατρεία είναι υπερβατικά επιστημονική και βαθιά φιλοσοφική. Ήδη έρχεται η εποχή του Υδροχόου και τότε τα ίδια τα εργαστήρια Θα αποκαλύψουν τις ενεργητικές και μυστικιστικές αρχές του Φαλλού και της Μήτρας.

Οι σεξουαλικοί αδένες κυβερνώνται από τον Ουρανό και περιέχουν φοβερές δυνάμεις που η επιστήμη του εργαστηρίου θα ανακαλύψει στην Νέα Εποχή. Τότε θα αναγνωριστεί δημόσια η επιστημονική αξία των αρχαίων Φαλλικών λατρειών.

Μέσα στον σπόρο υπάρχει όλη η δύναμη της παγκόσμιας ζωής. Η τωρινή Υλιστική επιστήμη δεν ξέρει παρά να κάνει κοροϊδευτική κριτική σε κείνο που δεν γνωρίζει.

Στις πέτρινες αυλές των ναών των Αζτέκων, άντρες και γυναίκες ενώνονταν σεξουαλικά για να αφυπνίσουν την Κουνταλίνι. Εκεί, τα ζευγάρια παρέμεναν μήνες και ολόκληρα χρόνια αγαπώντας και χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον και εξασκώντας σεξουαλική μαγεία χωρίς να χύνουν το σπέρμα. Εκείνοι που έφταναν να χύνουν το σπέρμα ήταν καταδικασμένοι στην ποινή του θανάτου. Τους έκοβαν το κεφάλι με ένα τσεκούρι. Έτσι πλήρώναν την ιεροσυλία.

Στα Ελευσίνια μυστήρια, ο χορός των γυμνών και η σεξουαλική μαγεία ήταν η ίδια η βάση των Μυστηρίων. Ο Φαλλισμός είναι η βάση της αυτοπραγμάτωσης σε βάθος.

Όλα τα κύρια εργαλεία της Μασονίας χρησιμεύουν για να δουλεύουν με την Πέτρα. Κάθε Δάσκαλος Μασόνος πρέπει να δουλεύει καλά την φιλοσοφική πέτρα του. Αυτή η Πέτρα είναι το Σεξ. Πρέπει να κτίσουμε τον Ναό του Αιώνιου πάνω στην ζωντανή Πέτρα.

ΣΕΞ ΚΑΙ ΦΙΔΙ

Ο μεγάλος Λάμα γιατρός Μάρτες Λόμπσα Ράμπα μιλώντας για την Κουνταλίνι, λέει τα ακόλουθα:

Με τον πλήρη έλεγχο της δύναμης του Φιδιού μπορεί να επιτευχθεί οποιοδήποτε πράγμα. Μπορεί κάποιος να κινήσει βουνά ή να περπατήσει πάνω στο νερό ή να πετάξει ή να θαφτεί στην γη σε μια σφραγισμένη κάμαρα από την οποία μπορεί να φύγει σε οποιονδήποτε ορισμένο χρόνο.

Οι γέροι Ιερείς ήξεραν ότι κάτω από μερικές συνθήκες η αύρα μπορεί να φανεί. Ήξεραν ότι η Κουνταλίνι μπορεί να αφυπνιστεί με το σεξ.

Η δύναμη της Κουνταλίνι περιτυλιγμένης κάτω, είναι μια φοβερή δύναμη. Μοιάζει με το ελατήριο ενός ρολογιού λόγω της μορφής με την οποία περιτυλίγεται. Σαν το ελατήριο του ρολογιού που ξεπετιέται, μπορεί να βλάψει όταν ξετυλιχτεί ξαφνικά. (Για εκείνους που κάνουν το έγκλημα να χύνουν το σπέρμα).

Αυτή η ιδιαίτερη δύναμη εντοπίζεται στην βάση της σπονδυλικής στήλης, μέρος της οποίας βρίσκεται σε δραστηριότητα μέσα στα γεννητικά όργανα. Οι Ανατολικοί το αναγνωρίζουν αυτό. Μερικοί Ινδοί χρησιμοποιούν το σεξ στις θρησκευτικές τελετουργίες τους. Αυτοί χρησιμοποιούν μια διαφορετική μορφή εκδήλωσης του σεξ (σεξουαλική μαγεία) και μια διαφορετική στάση του σώματος για να καταφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα και τα έχουν καταφέρει. Οι αρχαίοι, αιώνες και αιώνες πίσω, σεβάστηκαν το σεξ. Έφτασαν στην Φαλλική λατρεία. Στους ναούς υπήρχαν μερικές τελετουργίες που παρακινούσαν την Κουνταλίνι, πράγμα που προμήθευε διόραση, τηλεπάθεια και πολλές άλλες εσωτεριστικές δυνάμεις.

Το σεξ χρησιμοποιημένο με προσοχή και σε συγκεκριμένη μορφή στην αγάπη, μπορεί να φτάσει μερικές δονήσεις. Μπορεί να προκαλεί αυτό που οι Ανατολικοί ονομάζουν το άνοιγμα του Λουλουδιού του Λωτού και να περιλαμβάνει τον Κόσμο των Πνευμάτων. Μπορεί να προκαλεί την ανάβλυση της Κουνταλίνι και την αφύπνιση μερικών κέντρων, όμως ποτέ δεν θα έπρεπε να κάνουμε κατάχρηση του σεξ και της Κουνταλίνι. Ο καθένας πρέπει να συμπληρώνει και να βοηθά τον άλλο. Εκείνες οι θρησκείες που λένε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σεξ μεταξύ του άντρα και της γυναίκας είναι τραγικά λανθασμένες.

Αυτές οι θρησκείες που λένε ότι δεν πρέπει να έχει κάποιος σεξουαλικές εμπειρίες, προσπαθούν να πνίξουν την Ατομική Εξέλιξη και την Εξέλιξη της Φυλής. Ας δούμε ένα παράδειγμα: Στον Μαγνητισμό μια Μαγνητική δύναμη βάζει τα μόρια της ουσίας να κατευθύνονται σε ένα ορισμένο σημείο. Δηλαδή, κανονικά, σε ένα κομμάτι σιδήρου, όλα τα μόρια βρίσκονται σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σαν ένα απείθαρχο πλήθος. Μπορούν να μαζεύονται τυχαία, όμως όταν εφαρμόζεται μια ορισμένη δύναμη (στην περίπτωση του σιδήρου μια μαγνητική δύναμη), όλα τα μόρια βλέπουν προς μια κατεύθυνση και έτσι αποκτάται η μαγνητική δύναμη χωρίς την οποία δεν θα υπήρχε ραδιόφωνο ή ηλεκτρισμός, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε δρόμους ή μεταφορές, σιδηρόδρομους ή ακόμα και αερο-μεταφορές. Όταν το ανθρώπινο ον αφυπνίσει την Κουνταλίνι, όταν το Φίδι της Φωτιάς αρχίσει να ζει, τα μόρια του σώματος κατευθύνονται όλα προς μία κατεύθυνση, γιατί όταν η δύναμη της Κουνταλίνι αφυπνίζεται, έχει αποκτήσει αυτό το αποτέλεσμα. Τότε, το ανθρώπινο σώμα αρχίζει να δονείται από υγεία, γίνεται δυνατό στην γνώση, μπορεί να τα δει όλα.

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι (ταντρικές στάσεις) για να αφυπνίσουμε την Κουνταλίνι τελείως. (Στο Κάμα Κάλπα βρίσκονται όλες αυτές οι σεξουαλικές στάσεις). Όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται παρά μόνο με εκείνους τους πραγματικά ικανούς γι αυτό, λόγω της άπειρης δύναμης και επικράτησης που αυτή η αφύπνιση μας προσφέρει πάνω στους άλλους και γιατί μπορεί να κάνει κανείς κατάχρηση της δύναμης και να την χρησιμοποιεί για το κακό. Όμως η Κουνταλίνι μπορεί να αφυπνιστεί μερικώς (και τελείως) και μπορεί να ζωντανέψει με την αγάπη μερικά Κέντρα μέσα σε ένα γάμο. Με την πραγματική εσώτερη έκσταση, τα μόρια του σώματος κατευθύνονται με τέτοιο τρόπο, που πολλά από αυτά βλέπουν σε μια μόνη κατεύθυνση. Γι αυτόν τον λόγο αυτοί οι άνθρωποι αναπτύσσουν μεγάλη δυναμική εξουσία.

Όταν αλλάζουν όλη η ψεύτικη μετριοφροσύνη και όλες οι ψεύτικες διδασκαλίες γύρω από το σεξ, ο άνθρωπος θα φτάσει άλλη μια φορά στο πραγματικό του Είναι. Άλλη μια φορά θα μπορεί ο άνθρωπος να επιστρέψει στην θέση του σαν αστρικός ταξιδιώτης.

Η Φαλλική λατρεία είναι τόσο αρχαία όσο ο κόσμος. Έτσι είναι πώς το έχει καταλάβει ο μεγάλος Θιβετιανός Λάμα Μάρτες Λόμπσα Ράμπα. Το σεξ πρέπει να βοηθάει την Κουνταλίνι και η Κουνταλίνι πρέπει να βοηθάει το σεξ. Δεν πρέπει κανείς να κάνει κατάχρηση του σεξ ούτε της Κουνταλίνι. Εκείνοι που αρχίζουν με την Φαλλική λατρεία, πρέπει να εξασκούν μια μόνο φορά την μέρα. Εκείνοι που έχουν φτάσει στην βεδική κατάσταση, μια φορά την βδομάδα, και εκείνοι που φτάνουν την Βενούστα μύηση, μοναδικά μια φορά τον μήνα. Ένα είναι θετικό. Δύο είναι αρνητικό. Πρέπει να εξασκείται μόνο μια φορά την νύχτα. Δεν πρέπει να εξασκείται δυο φορές την νύχτα. Η σκέψη πρέπει να είναι τελείως αγνή και καθαρή.

Ο Μάρτες Λόμπσα Ράμπα, ο μεγαλύτερος μυημένος μάρτυρας του εικοστού αιώνα λέει:

Ο άντρας και η γυναίκα δεν είναι απλώς μια πρωτοπλασματική μάζα, με σάρκα κολλημένη στον σκελετό των κοκάλων. Ο άνθρωπος είναι ή μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Εδώ πάνω στην γη είμαστε απλές κούκλες του δικού μας πνεύματος, αυτού του πνεύματος που κατοικεί προσωρινά στο αστρικό και μαζεύει εμπειρίες διαμέσου του σαρκικού σώματος που είναι η κούκλα, το εργαλείο του αστρικού.

Οι Φυσιολόγοι και άλλοι έχουν αναλύσει το ανθρώπινο σώμα και το έχουν ελαττώσει όλο σε μια μάζα από σάρκα και κόκαλα. Μπορούν να συζητούν πάνω σε αυτό ή εκείνο το κόκαλο, πάνω στα διάφορα όργανα, όμως όλα αυτά είναι υλικά πράγματα. Δεν έχουν ανακαλύψει, ούτε έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν τα πιο μυστικά πράγματα, τα άπιαστα πράγματα, τα πράγματα που οι Ινδοί, οι Κινέζοι και οι Θιβετανοί γνωρίζουν εδώ και αιώνες αιώνων πριν από τον Χριστιανισμό.

Η σπονδυλική στήλη έχει στ’ αλήθεια σπουδαιότατη δομή. Περιέχει τον νωτιαίο μυελό, χωρίς τον οποίο μένει κανείς παράλυτος, χωρίς τον οποίο είναι άχρηστος σαν ανθρώπινο ον. Όμως η σπονδυλική στήλη είναι πιο σπουδαία από όλα αυτά. Για την ακρίβεια, στο κέντρο του σπονδυλικού νεύρου, ο νωτιαίος μυελός είναι ένας αγωγός που εκτείνεται σε άλλες διαστάσεις (τέταρτη, πέμπτη, έκτη κλπ). Είναι ένας αγωγός πάνω στον οποίο η γνωστή σαν Κουνταλίνι δύναμη μπορεί να ταξιδεύει όταν αφυπνιστεί. Στην βάση της σπονδυλικής στήλης βρίσκεται αυτό που οι Ανατολικοί ονομάζουν Φίδι Φωτιάς. Είναι το κάθισμα της ίδιας της ζωής.

Στην κοινή Δύση, αυτή η μεγάλη δύναμη βρίσκεται αδρανής, αποκοιμισμένη, περίπου παράλυτη από την αχρηστία. Τώρα, είναι σαν ένα φίδι τυλιγμένο στην μέση του, ένα φίδι άπειρης εξουσίας, όμως για διάφορους λόγους (δηλαδή λόγω της αηδιαστικής σεξουαλικής πράξης με εκσπερμάτωση), δεν μπορεί να δραπετεύσει από τα όριά της σήμερα. Αυτή η μυστικιστική αντιπροσωπεία ενός Φιδιού που είναι γνωστό σαν Κουνταλίνι στους Ανατολικούς, όταν βρίσκεται αφυπνισμένη, η δύναμη του Φιδιού μπορεί να προχωράει από τον αγωγό του σπονδυλικού νεύρου, να περνάει σε ευθεία γραμμή προς τον εγκέφαλο και πιο πέρα, πολύ πιο πέρα, προς το αστρικό. Σύμφωνα με το πώς προχωράει η ισχυρή δύναμή του, δραστηριοποιεί καθένα από τα τσάκρας ή κέντρα εξουσίας, όπως είναι ο αφαλός, ο λάρυγγας και άλλα περισσότερα. Όταν αυτά τα Κέντρα αφυπνίζονται, το άτομο γίνεται ζωτικό, δυνατό, επικρατεί.

Μέχρι εδώ έχουμε σχολιάσει μερικές παραγράφους από το έργο του Μάρτες Λόμπσα Ράμπα με τίτλο «Η Ασημένια Χορδή». Το έχουμε σχολιάσει ιδιαίτερα και ειδικά για να διευκρινίσουμε καλά αυτό που αναφέρει για την Κουνταλίνι ο μεγάλος Λάμα γιατρός.

Ο Φαλλισμός, η αφύπνιση της Κουνταλίνι, η σεξουαλική μαγεία, δεν έχουν κίνδυνο όταν εξασκούνται με ευθύτητα και αγάπη.

Η σεξουαλική μαγεία πρέπει να εξασκείται μόνο μεταξύ του συζύγου και της συζύγου. Εκείνοι που κάνουν κατάχρηση και την εξασκούν με άλλες γυναίκες έξω από το σπίτι τους, αποτυγχάνουν αναπόφευκτα.

ΠΑΡΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Υπάρχουν στον κόσμο πολλές παρασεξουαλικές σχολές που μισούν θανάσιμα τή Φαλλική λατρεία και την σεξουαλική μαγεία. Οι εραστές της γνώσης πρέπει να φύγουν από αυτές τις σχολές αν δεν θέλουν να γίνονται επίσης παρααεξουαλικοί.

Είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε ότι το παρασέξ μισεί το κανονικό σεξ και το υπερσέξ. Το παρασέξ σε όλους τους καιρούς έχει βλασφημήσει εναντίον του Τρίτου Λόγου, θεωρώντας το σεξ σαν ταμπού, αμαρτία, αφορμή ντροπής, κρυψίνοια κλπ. Οι παρασεξουαλικοί έχουν σχολές όπου διδάσκουν το μίσος στο σεξ. Οι παρασεξουαλικοί αυτοθεωρούνται Μαχάτμας, Ιεροφάντες κλπ.

Οι εραστές της γνώσης συχνά συγχέονται μπροστά στους παρασεξουαλικούς. Αυτοί έχουν μερικές στάσεις, τόσο μυστικιστικές και άφατες, τόσο υπερευσεβείς και ασκητικές, που αν δεν έχουν κάποια κατανόηση μπορούν πολύ εύκολα να παραστρατήσουν προς τον παρασεξουαλικό δρόμο.

Η ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ

Καταλήγει αδύνατο να μπορεί να λαμβάνει κανείς τις μυήσεις των Μεγαλύτερων Μυστηρίων χωρίς την Φαλική λατρεία και χωρίς την σεξουαλική μαγεία

Πολλοί ανύπαντροι μαθητές λαμβάνουν τις μυήσεις των Μικρότερων Μυστηρίων στην υπερθετική και υπερβατική συνείδησή τους, όταν είναι αγνοί. Όμως τις μυήσεις των Μεγαλύτερων Μυστηρίων δεν μπορούν να τις φτάσουν χωρίς την σεξουαλική μαγεία και την Κουνταλίνι.

Τα Μικρότερα Μυστήρια δεν είναι παρά το μονοπάτι της δοκιμασίας. Μια αλυσίδα που πρέπει να σπάσει. Το νηπιαγωγείο των εσωτεριστικών σπουδών. Το πρώτο τετράδιο. Η Φαλλική λατρεία είναι η μοναδική που μπορεί να φέρει το ανθρώπινο ον στην εσώτερη αυτοπραγμάτωση.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΟΓΔΟΟ

Η λατρεία της Φωτιάς

Η λατρεία της φωτιάς ήταν θαυμάσια στην αρχαία Περσία. Η λατρεία της φωτιάς είναι αρχαιότατη. Λέγεται ότι αυτή η λατρεία είναι προγενέστερη από την δυναστεία των Αχαιμενιδών και από την εποχή του Ζωροάστρη. Οι Πέρσες Ιερείς είχαν μια πλουσιότατη Εσωτεριστική Λειτουργία σχετισμένη με την λατρεία της φωτιάς. Ποτέ οι αρχαίοι σοφοί της Περσίας δεν παραμέλησαν την φωτιά. Αυτοί είχαν την αποστολή να την διατηρούν πάντα αναμμένη. Η Μυστική Διδασκαλία του Αβέστα λέει ότι υπάρχουν διαφορετικές φωτιές: Η φωτιά του Κεραυνού που αστράφτει στην φοβερή νύχτα, εκείνη που δουλεύει στο εσωτερικό του ανθρώπινου οργανισμού παράγοντας θερμίδες και κατευθύνοντας τις διαδικασίες της χώνευσης, εκείνη που συγκεντρώνεται στα αθώα φυτά της φύσης, η φωτιά που καίει στο εσωτερικό των βουνών και που την ξερνούν τα ηφαίστεια της γης, εκείνη που βρίσκεται μπροστά στον Άχουρα Μάζντα διαμορφώνοντας το θεϊκό Φωτοστέφανό του, και η φωτιά της καθημερινής χρήσης που χρησιμοποιούν οι βέβηλοι για να μαγειρεύουν τις τροφές τους. Έλεγαν οι Πέρσες ότι όταν το νερό βράζοντας χύνεται ή όταν καίγεται κάποιο ανθρώπινο ον, σε αυτές τις περιπτώσεις ο Θεός σταματάει τα ευεργετικά αποτελέσματά του πάνω στον προνομιούχο λαό του.

Πραγματικά, η φωτιά έχει πολλές τροποποιήσεις, όμως από όλες τις φωτιές η πιο δυνατή είναι εκείνη που καίει μπροστά στον Άχουρα Μάζντα (ο Ηλιακός Λόγος), διαμορφώνοντας το θεϊκό Φωτοστέφανό του. Αυτή είναι η φωτιά που προκύπτει από την μεταβολή των σεξουαλικών εκκρίσεων. Αυτή είναι η Κουνταλίνι, το πύρινο Φίδι των δικών μας μαγικών δυνάμεων, η φωτιά του Αγίου Πνεύματος.

Όποιος θέλει να ψάχνει την φωτιά του Άχουρα Μάζντα, πρέπει να την ψάχνει μέσα στο εσωτερικό της φιλοσοφικής γης του. Αυτή η γη είναι ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός. Οι Πέρσες Ιερείς καλλιεργούσαν αυτήν την φωτιά σε μέρη τελείως σκοτεινά, υπόγειους ναούς και μυστικά μέρη. Ο βωμός ήταν πάντα ένα τεράστιο μεταλλικό δισκοπότηρο με την βάση του τοποθετημένη πάνω στην φιλοσοφική πέτρα. Η φωτιά τρεφόταν πάντα με αρωματικά και ξερά ξύλα, ιδιαίτερα με τα ηδονικά κλαδιά του σάνδαλου. Οι αρχαίοι Ιερείς φυσούσαν πάντα την φωτιά με φυσερά, για να μην την βεβηλώνουν με την αμαρτωλή πνοή του ανθρώπινου στόματος.

Γέμισε το δισκοπότηρό σου με το ιερό κρασί του φωτός, να είναι το δισκοπότηρό σου πάντα γεμάτο από ζωντανή φωτιά, μιμήσου τους αρχαίους Ιερείς της φωτιάς. Θυμήσου καλέ αναγνώστη ότι η ζωντανή, μυστική και φιλοσοφική φωτιά καίει μέσα στην δική σου φιλοσοφική γη. Τώρα ήδη θα καταλαβαίνετε το απόκρυφο μυστήριο της τελετουργίας της φωτιάς.

Δύο ιερείς φρόντιζαν πάντα την φωτιά. Να εδώ ο Δυαδισμός. Ο καθένας από αυτούς χρησιμοποιούσε μια πένσα για να βάζει τα κομμάτια ξύλου και ένα κουτάλι για να σκορπίζει στην φωτιά τα αρώματα. Ήταν λοιπόν δύο πένσες και δύο κουτάλια. Σε όλα αυτά μπορούμε να δούμε τον Δυαδισμό. Με αυτό δίνεται να εννοηθεί ότι μόνο ο αριθμός δύο μπορεί να φροντίζει την φωτιά. Είναι αναγκαίο ο άντρας και η γυναίκα σε τέλειο Δυαδισμό να ανάβουν και να φροντίζουν την θεϊκή φωτιά του Άχουρα Μάζντα.

Στο Bundehesch, ένα είδος τελετουργικού ευαγγελίου, λέγεται ότι σε ένα ειδικό δωμάτιο ήταν το πηγάδι του ιερού νερού, που ο ιερέας νιβόταν πριν παρουσιαστεί στον βωμό της φωτιάς. Μόνο εκείνος που πίνει το αγνό νερό της ζωής, μπορεί να ανάβει την φωτιά. Μόνο αυτός που πλένει τα πόδια του στα νερά της απάρνησης μπορεί να ανάβει την φωτιά. Μόνο αυτός που διατηρεί το νερό μπορεί να ιερουργήσει με την φωτιά. Το νερό συμβολίζει το Ens Seminis.

Σε όλη την Περσία υπάρχουν ερείπια από περίπλοκους ναούς και προθάλαμους όπου εξασκήθηκε η λατρεία της φωτιάς. Αυτά τα ερείπια τα βρίσκουμε σήμερα στην Περσέπολη, στο Ισπαχάν, στην Γιέζντ, στην Παλμύρα, στα Σούσα κλπ.

Η φωτιά είναι φοβερά θεϊκή Στα σπίτια εκείνων που διατρέχουν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου δεν πρέπει να λείπει η φωτιά. Ένα αναμμένο κερί με βαθιά ευσέβεια, ισοδυναμεί πάντα με μια προσευχή και ελκύει τότε από ψηλά ένα φοβερό ρεύμα θετικής ενέργειας. Κάθε προσευχή προς τον Λόγο πρέπει να συνοδεύεται με φωτιά. Έτσι η προσευχή είναι ισχυρή.

Έχει φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στην λατρεία της φωτιάς. Οι Γνωστικοί θα έπρεπε να βγαίνουν και να κάνουν βόλτα στα βουνά και εκεί μέσα στην βαθιά αγκαλιά της Μητέρας Φύσης να ανάβουν φωτιές, να προσεύχονται και να διαλογίζονται. Έτσι μπορούμε να ελκύουμε από ψηλά δυνατά ρεύματα Θετικής Ενέργειας που θα μας βοηθήσουν στο Μεγάλο Έργο του Πατέρα.

Το ανθρώπινο ον πρέπει να ανάβει τις σαράντα εννιά φωτιές μέσω της σεξουαλικής μαγείας. Όταν οι σκέψεις μας γίνονται φλογερές, μπορούμε να δημιουργούμε σαν τους άφατους Θεούς του σύμπαντος. Οι άγιοι Θεοί είναι πραγματικοί υπουργοί της φωτιάς. Οι άγιοι Θεοί είναι φλόγες φωτιάς που κυματίζουν.

ΟΙ ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Οι ιεροί χοροί των Δερβίσηδων χορευτών, τόσο στην Περσία όσο και στην Τουρκία κλπ, αποτελούν κατά βάθος μια λατρεία προς την φωτιά. Είναι κρίμα το ότι οι αρχές της Άγκυρας κορδώνονται σαν αρκετά πολιτισμένες και έχουν απαγορεύσει τους δημόσιους χορούς των Δερβίσηδων χορευτών.

Οι Δερβίσηδες μιμούνται θαυμάσια την κίνηση των πλανητών του ηλιακού συστήματος γύρω από τον Ήλιο. Οι χοροί των Δερβίσηδων είναι πολύ στενά σχετισμένοι με την σπονδυλική στήλη και την σεξουαλική φωτιά. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ότι το Φίδι απολαμβάνει την μουσική και τον χορό, όπως ήδη έχει αποδειχτεί στην Αίγυπτο και στην Ινδία με τους Γητευτές των φιδιών. Αυτοί παίζουν τον αυλό τους θαυμάσια και τα φίδια γοητευμένα χορεύουν.

Αυτό έρχεται να υπενθυμίσει έγκαιρα τους τελετουργικούς χορούς της φωτιάς όλων των αρχαίων ναών. Ας υπενθυμίσουμε τους γυμνικούς χορούς των Ελευσίνιων Μυστηρίων, τις ιερές χορεύτριες της Ινδίας, Αιγύπτου, Μεξικού, Γιουκατάν κλπ. Όταν τα ακασικά αρχεία πέσουν στα χέρια των επιστημόνων και όλος ο κόσμος θα μπορεί να δει στην τηλεόραση τους χορούς της φωτιάς των αρχαϊκών ναών, τότε θα επιστρέψουμε σε αυτούς τους χορούς που αναπόφευκτα Θα αντικαταστήσουν τους βέβήλους χορούς.

ΑΙΓΥΙΙΤΙΑΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

Εδώ και μερικά χρόνια, μερικοί καλόγεροι κακής πίστης του μοναστηριού του Άθω, περίφημου στην Ελλάδα και στην Ρωσία, αφιερώθηκαν να πουλάνε Αιγυπτιακά σκοτάδια σε βάζα κάνοντας με αυτά μια μεγάλη περιουσία.

Καταλήγει παράλογο να πουλάς Αιγυπτιακά σκοτάδια σαν μαύρη σκόνη σε βάζα. Την πραγματικότητα των Αιγυπτιακών σκοταδιών δεν μπορεί να την πουλήσει κανείς σαν μαύρη σκόνη. Αυτό το των Αιγυπτιακών σκοταδιών είναι μια αρχαϊκή αλληγορική φράση. Οι Αιγύπτιοι, όταν σκεπάζονταν με τονμανδύα τους και έκλειναν τα μάτια τους για τονφυσικό κόσμο, έμεναν σε σκοτάδια για τον κόσμο, όμως σε λαμπερό φως για το πνεύμα.

Σήμερα υπάρχουν πολλοί σοφοί βυθισμένοι στα Αιγυπτιακά σκοτάδια. Όμως λάμπουν με την Ιερή Φωτιά στον Άμον-Ρα.

Υπάρχουν πολλοί Αιγύπτιοι σοφοί που τους έθαψαν ζωντανούς σε κατάσταση καταληψίας. Κοιμούνται βαθιά στους τάφους τους μέχρι την ημέρα και την ώρα στην οποία πρέπει να ξυπνήσουν σύμφωνα με τα σχέδια της Λευκής Αδελφότητας. Υπάρχει ένας από αυτούς του οποίου τα σώμα βρίσκεται κοιμισμένο από το 3.ΟΟΟ πριν από τον Ιησού Χριστό. Ένας άλλος κοιμάται από το 1Ο.ΟΟΟ πριν από τον Ιησού και όλοι έτσι με τον ίδιο τρόπο κοιμούνται. Τα σώματά τους βρίσκονται σε Αιγυπτιακά σκοτάδια, όμως οι ψυχές τους ζουν συνειδητές στους ανώτερους κόσμούς δουλεύοντας εντατικά για την ανθρωπότητα.

Όταν θα φτάσει η μέρα και η ώρα, ο καθένας από αυτούς τους μύστες θα εξυπηρετηθεί από τους αδελφούς του, θα τον βγάλουν από το ταφικό σπίτι του και θα τον ξυπνήσουν. Αυτοί οι Αιγύπτιοι μύστες θα μυήσουν σε μια νέα εποχή πνευματικής δραστηριότητας. Αυτοί διατηρούν στην μνήμη τους όλες τις αρχαϊκές γνώσεις.

Καταλήγει ενδιαφέρον να ξέρει κανείς ότι τα σώματα αυτών των μυστών, σωστά επιδεμένα και προστατευμένα μέσα στα ταφικά φέρετρα τους, κοιμούνται χωρίς να τρώνε και χωρίς να πίνουν. Όλες οι οργανικές λειτουργίες τους βρίσκονται σε ανάπαυση. Παράξενες και μυστηριώδεις χημικές ουσίες τους προστατεύουν. Φοβερά στοιχειώδη-φύλακες φυλάγουν τους τάφους τους και κανένας αρχαιολόγος δεν θα τους βρει ποτέ.

Το να βγει κάποιος από τον τάφο μετά από χιλιάδες χρόνια, το να διατηρείται χωρίς να τρώει, ούτε να πίνει στην διάρκεια τόσων αιώνων, είναι δυνατό μόνο με την λατρεία της φωτιάς, με την δύναμη της φωτιάς. Όλοι αυτοί οι μύστες εξάσκησαν εντατικά σεξουαλική μαγεία. Μόνο το Φίδι της Φωτιάς μπορεί να δίνει στον μύστη αυτού του είδους τις τόσο φοβερές εξουσίες.

ΙΑΒΕ

Στο σαλόνι των αναμνήσεων (το Ακάς) είναι γραμμένη η ιστορία εκείνου του αγγέλου του ονομαζόμενου Ιαβέ. Ο Σατουρνίνος της Αντιόχειας, ο μεγάλος Καβαλιστής, λέει ότι ο Ιαβέ είναι ένας πεσμένος Άγγελος, το πνεύμα του κακού, ο διάβολος. Ο Ιαβέ είναι ένας δαίμονας φοβερά διεστραμμένος. Ο Ιαβέ είναι εκείνος ο δαίμονας που έβαλε σε πειρασμό τον Χριστό στην έρημο και τον έφερε στο βουνό για να του πει: ΙΤΑΒΑΒΟ, όλα αυτά τα βασίλεια του κόσμου θα είναι δικά σου αν γονατίσεις και με λατρέψεις. Ο Ιαβέ ονόμασε τον Εβραϊκό λαό «ο εκλεκτός λαός μου».

Οι Εβραίοι έχουν συγχύσει επίτηδες τον Ιαβέ με τον Κύριο Ιεχωβά. Ο Ιαβέ ήταν ένας Λεμουριανός Ιεροφάντης. Ο Ιαβέ είχε μια σύζυγο Ιέρεια. Ο Ιαβέ ήταν ένας Άγγελος με ανθρώπινο σώμα. Ο Δάσκαλος Ιαβέ ήταν ένας Πολεμιστής του Φωτός, ένας μεγάλος Ιερέας της Ακτίνας της Δύναμης και λόγω της υψηλής ιερατικής αξίας του, είχε το νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιεί κράνος, πανοπλία, ασπίδα και σπαθί από μέταλλο αγνού χρυσού Η σύζυγος Ιέρεια του Ιαβέ ήταν βέβαια μια Κυρία-Μύστης.

Στους αρχαϊκούς καιρούς, οι ιερατικές και πολεμικές τάξεις ξετυλίγονταν καθεμία στην πλευρά της ανεξάρτητα. Όμως, υπήρχαν εξαιρέσεις όπως στην περίπτωση του Ιαβέ, που ήταν Ιερέας και Πολεμιστής.

Στο λεμουριακό περιβάλλον, αιωρούνταν οι Εωσφόροι της αρχαίας Γης-Σελήνης. Αυτοί έψαχναν προσηλυτιζόμενους. Ο Ιαβέ έγινε μαθητής αυτών των σκοτεινών υποσεληνιακών και εξάσκησε μαύρη σεξουαλική μαγεία με ξεχείλισμα του Ποτηριού τον Ερμή. Αυτή είναι η επιστήμη των Μπόνσος και των Ντούγκπας με την κόκκινη κουκούλα. Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο. Το Πύρινο Φίδι κατέβηκε μέχρι τις ατομικές κολάσεις του ανθρώπου και ο Ιαβέ μετατράπηκε σε ένα φοβερά διεστραμμένο δαίμονα.

Στο Ακάς είναι γραμμένη όλη η ιστορία. Ο Ιαβέ έγινε μέλος ενός λεμουριανού ναού μαύρου ταντρισμού. Η σύζυγος Ιέρειά του ποτέ δεν δέχτηκε την σεξουαλική μαγεία με ξεχείλισμα τον Ποτηριού τον Ερμή. Ο Ιαβέ έπεσε με μιαν άλλην γυναίκα. Κατάληξαν άχρηστες οι προσπάθειες που έκανε ο Ιαβέ για να πείσει την σύζυγο Ιέρειά του. Αυτή δεν θέλησε να μπει στον μαύρο ναό. Εκείνος ο γάμος τελείωσε. Η κυρία μύστης δεν ήθελε να μπει στον μαύρο δρόμο. Σήμερα, αυτή η Κυρία Μύστης είναι ένας άφατος Άγγελος των ανώτερων κόσμων.

Η λατρεία της φωτιάς είναι πολύ λεπτή. Οι Θεοί της Φωτιάς βοηθούν και προστατεύουν όλους εκείνους που ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου.

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η διαίρεση της ιστορίας της ανθρωπότητας σε εποχές Χρυσού, Ασημιού, Χαλκού και Σιδήρου, είναι μια φοβερή πραγματικότητα. Η πλανητική Φωτιά εξελισσόμενη ανοδικά και καθοδικά, περνάει από αυτούς τους τέσσερις αναφερόμενους σταθμούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Φωτιά του δικού μας πλανήτη Γη έδωσε πολύ λίγα αποτελέσματα στους τρεις προηγούμενους γύρους στην αρχαία Γη-Σελήνη. Αυτή η Φωτιά είναι γεμάτη Κάρμα. Σε αυτό οφείλεται η αποτυχία της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη.

Οι κύκλοι ξετυλίγονται εναλλακτικά. Μια εποχή μεγάλης μυστικιστικής έμπνευσης και ασυνείδητης παραγωγικότητας, ακολουθείται από μια άλλη φοβερής κριτικής και αυτοσυνείδησης. Η μια προμηθεύει το υλικό για την ανάλυση και την κριτική της άλλης. Στο Πεδίο των πνευματικών κατακτήσεων, ο Βούδας και ο Ιησούς αντιπροσωπεύουν τις ανώτατες κατακτήσεις του πνεύματος. Ο Αλέξανδρος της Μακεδονίας και ο Μεγάλος Ναπολέοντας αντιπροσωπεύουν τις κατακτήσεις στον φυσικό κόσμο. Αυτές οι εικόνες ήταν αντίγραφα φτιαγμένα από την φωτιά. Αντίγραφα ανθρώπινων τύπων που είχαν υπάρξει δέκα χιλιάδες χρόνια πριν, αντανακλώμενες εικόνες της προηγούμενης δέκατης χιλιετηρίδας, αντιγραμμένες από τις μυστηριώδεις δυνάμεις της φωτιάς.

Όπως είναι πάνω είναι και κάτω. Εκείνο που έχει γίνει, θα ξανασυμβεί πάλι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στον Ουρανό, έτσι επίσης είναι και στην Γη.

Αν η φωτιά του δικού μας πλανήτη Γη είχε αναπτυχθεί τελείως στην αρχαία Γη-Σελήνη και στους τρεις προηγούμενους γύρους, σε αυτές τις ώρες της ζωής, η Γη μας θα ήταν ένας πραγματικός παράδεισος. Δυστυχώς, η πλανητική φωτιά μας είναι γεμάτη από κοσμικό Κάρμα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Όλη η ανθρωπότητα ενωμένη, η συνολική πρόσθεση όλων των ανθρώπων μονάδων είναι ο Αδάμ Καδμόν, η ανθρώπινη γενιά Homo Sapiens, η Σφίγγα, δηλαδή το ον με ζωικό σώμα και όψη ανθρώπου.

Το ανθρώπινο ον συμμετέχει σαν συστατικό μέρος σε πολλές μεγάλες και μικρές ζωές. Η οικογένεια, ο λαός, η θρησκεία, η πατρίδα, είναι ζωντανό όντα, των οποίων αποτελούμε και εμείς ένα μέρος.

Μέσα μας υπάρχουν πολλές άγνωστες ζωές. Πολλά Εγώ που μαλώνουν μεταξύ τους και πολλά Εγώ που αγνοούνται μεταξύ τους. Όλα αυτά ζουν μέσα στον άνθρωπο, έτσι όπως ο άνθρωπος και όλοι οι άνθρωποι ζουν μέσα στο μεγάλο πνευματικό σώμα του Αδάμ Καδμόν.

Αυτά τα Εγώ ζουν μέσα στον άνθρωπο, έτσι όπως ο άνθρωπος και όλοι οι άνθρωποι ζουν στις πόλεις, στους λαούς, τις θρησκευτικές συγκεντρώσεις κλπ. Όπως όλοι οι κάτοικοι μιας πόλης δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έτσι επίσης τα Εγώ που ζουν μέσα στην πόλη των εννιά θυρών (ο άνθρωπος) δεν γνωρίζονται όλα μεταξύ τους. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Ο ονομαζόμενος άνθρωπος δεν έχει ακόμα αληθινή οντότητα. Ο άνθρωπος είναι ακόμα ένα ον μη επιτυχημένο.

Ο άνθρωπος μοιάζει με ένα σπίτι γεμάτο από πολύν κόσμο. Ο άνθρωπος μοιάζει με ένα πλοίο στο οποίο ταξιδεύουν πολλοί επιβάτες (πολλά Εγώ). Ο καθένας έχει τα ιδανικά του, τα σχέδια του, τις επιθυμίες του κλπ.

Το Εγώ που ενθουσιάζεται με την δουλειά στην Διδασκαλία της Φωτιάς, αντικαθίσταται αργότερα από ένα άλλο Εγώ που μισεί αυτήν την δουλειά και αν ο δόκιμος άρχισε με πολύ ενθουσιασμό να δουλεύει στο Σιδηρουργείο του Ηφαίστου, θα τον δούμε μετά απογοητευμένο, να απομακρύνεται από την δουλειά και να ψάχνει καταφύγιο σε οποιαδήποτε σχολούλα που του προσφέρει παρηγοριά, ακόμα και όταν αργότερα θα επέμβέι άλλο Εγώ για να τον βγάλει από εκεί επίσης. Αυτό είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα. Επιπλέον, μέσα στον άνθρωπο υπάρχουν σκοτεινοί επισκέπτες. Έτσι όπως σε μια πόλη μπαίνουν πολλοί άνθρωποι και επίσης άτομα μη καλοδεχούμενα, άνθρωποι κακών συνηθειών, έτσι επίσης επαναλαμβάνεται δυστυχώς αυτή η τραγωδία μέσα στην πόλη των εννιά Θυρών (ο άνθρωπος). Μέσα σε αυτήν την πόλη μπαίνουν σκοτεινοί κάτοικοι που υπαγορεύουν ιδέες και παρακινούν ζωικές επιθυμίες: Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι υποσυνείδητος κατά ενενήντα εφτά τοις εκατό και είναι σαφές ότι αγνοεί όλα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του. Όταν αυτοί οι σκοτεινοί κάτοικοι ελέγχουν τελείως τον ανθρώπινο εγκέφαλο, ο άνθρωπος κάνει πράγματα που κανονικά δεν θα έκανε ούτε για όλα τα χρήματα του κόσμου. Έτσι, δεν είναι παράξενο ότι μέχρι και οι άγιοι έχουν παραβιάσει και δολοφονήσει σε μια από αυτές τις μοιραίες στιγμές.

Η Διδασκαλία της Φωτιάς καταλήγει αρκετά δύσκολη λόγω της ποσότητας των αόρατων ανθρώπων που κατοικούν και επισκέπτονται την πόλη των εννιά θυρών. Καθένα από αυτά τα μυστηριώδη άτομα, καθένα από αυτά τα Εγώ, σκέφτεται ξεχωριστά και έχει τις δικές του συνήθειες. Τώρα θα εξηγήσουμε τα τόσα προβλήματα στο σπίτι. Ο άνθρωπος που σήμερα ενθουσιάζεται με την γυναίκα του, αύριο την εγκαταλείπει. Η γυναίκα που σήμερα είναι πίστη στον σύζυγό της, αύριο φεύγει με έναν άλλον. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Στον ψυχισμό του ανθρώπινου όντος γίνεται μια συνεχής αλλαγή απόψεων από ένα αντικείμενο σε ένα άλλο. Μέσα στον νου συμβαίνει μια αδιάκοπη κινηματογραφική ταινία εντυπώσεων, συμβάντων, συναισθημάτων, επιθυμιών κλπ, και το καθένα από αυτά τα πράγματα καθορίζει τέλεια το Εγώ σε μια δεδομένη στιγμή. Μέσα στην πόλη των εννιά θυρών ζει πολύς κόσμος. Αυτό είναι σοβαρό. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημά. Η λατρεία της φωτιάς είναι πολύ δύσκολη, γιατί μέσα στην πόλη των εννιά θυρών ζει πολύ κόσμος που απεχθάνεται αυτήν την λατρεία.

Το φυσικό σώμα είναι μόνο ένα τμήμα του τετραδιάστατου σώματος Λίνγκαμ Σαρίρα ή ζωτικού σώματος. Η ανθρώπινη προσωπικότητα είναι επίσης ένα τετραδιάστατο τμήμα του ανθρώπινου σώματος Πιο πέρα είναι το Εγώ (το πολλαπλό Εγώ), σαν ένα ανώτερο τμήμα της ανθρώπινης προσωπικότητας. Πεθαίνει η προσωπικότητα, όμως η ανάμνησή της μένει στο Εγώ.

Το φτωχό διανοούμενο ζώο δεν ξέρει ακόμα τίποτα γύρω από την ψυχή και το πνεύμα. Αυτά είναι ακόμα πολύ μακριά από το κοινό επίπεδο της ανθρωπότητας. Ούτε το σώμα, ούτε η προσωπικότητα, ούτε το Εγώ γνωρίζονται μεταξύ τους ακόμα, γιατί το ανθρώπινο ον είναι υποσυνειδητό. Ακόμα λιγότερο ο άνθρωπος του κοινού επιπέδου δεν μπορεί να γνωρίζει την Ψυχή και το Πνεύμα.

Πραγματικά, οι τρεις κατώτερες όψεις του ανθρώπου, σώμα, προσωπικότητα και Εγώ, γνωρίζονται μεταξύ τους μόνο υπό την επήρεια ναρκωτικών ή την κατοχή ή σε υπνωτικές καταστάσεις και καταστάσεις μέντιουμ ή στην διάρκεια του ύπνου ή μέσω της έκστασης.

Το μυστικό της Σφίγγας είναι ο άνθρωπος. Το ζώο με ανθρώπινο κεφάλι είναι ο άνθρωπος. Όσο δεν διαλύεται το πρόβλημα της Σφίγγας, μπορεί να πέσουμε στην άβυσσο της απώλειας.

Όλοι εκείνοι που δουλεύουν στην Διδασκαλία της Φωτιάς πρέπει να ζητούν καθημερινά στον Πατέρα τους, που βρίσκεται εν κρυπτώ, πάρα πολλή βοήθεια. Επείγει να παρακαλούν τον εσωτερικό Θεό τους να επαναλαμβάνει μέσα στην δική τους εσωτερική συνείδηση το θαύμα που πραγματοποίησε ο Ιησούς, όταν έδιωχνε τους εμπόρους από τον ναό με το φοβερό μαστίγιο της Θέλησης. Μόνο ο πολυαγαπημένος μπορεί να διώχνει αυτά τα παρείσακτα Εγώ του ναού της συνείδησης μας. Αυτοί οι έμποροι του ναού σαμποτάρουν το Μεγάλο Έργο. Είναι αυτοί οι διεστραμμένοι εκείνοι που σβήνουν τα κεριά του ναού. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Πραγματικά, αυτό είναι το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Αυτό το μονοπάτι είναι γεμάτο κινδύνους από μέσα και από έξω.

Πολλοί είναι οι καλεσμένοι και λίγοι οι εκλεκτοί. Τα τέσσερα Ευαγγέλια βρίσκονται στενά συσχετισμένα με την Διδασκαλία της Φωτιάς. Καταλήγει παράλογο να ερμηνεύουμε τα τέσσερα Ευαγγέλια σε νεκρό γράμμα. Αυτά τα Ευαγγέλια είναι τελείως συμβολικά. Η γέννηση στον στάβλο της Βηθλεέμ συμβολίζει την Βενούστα μύηση. Ο Χριστός γεννιέται πάντα στον στάβλο του ανθρώπου μεταξύ των ζώων της επιθυμίας και για να σώσει τον κόσμο.

Το Αστέρι που είδαν οι Μάγοι Βασιλιάδες το βλέπουν όλοι οι μυστικιστές στην διάρκεια της έκστασης. Αυτό το Αστέρι είναι ο Κεντρικός Ήλιος, ο Χριστός Ήλιος, αποτελούμενος από τον Στρατό της Φωνής. Αυτό είναι το Αστέρι που αναγγέλλει την μύηση. Αυτό είναι το Αστέρι που οδηγεί τους Ευσεβείς της Φωτιάς.

Η μύηση αρχίζει πάντα με το θαύμα της Κανά, μεταβάλλοντας το νερό της ζωής στο κρασί του φωτός του αλχημιστή. Αυτό το θαύμα γίνεται στον Τέλειο Γάμο.

Πρέπει να ανυψώνουμε το πύρινο Φίδι των μαγικών μας δυνάμεων μέχρι τον Γολγοθά του Πατέρα (τον εγκέφαλο).

Στη Διδασκαλία της Φωτιάς, ο πραγματικός ευσεβής πρέπει να ζήσει όλο το δράμα της μύησης. Τα τέσσερα Ευαγγέλια είναι γραμμένα σε κλειδιά και τα καταλαβαίνουν μόνο οι μυημένοι. Ο Ιεροφάντης Ιησούς δεν ήταν ο πρώτος που έζησε αυτό το Δράμα των Παθών. Ούτε επίσης ήταν ο τελευταίος. Αυτό το δράμα το έχουν ζήσει όλοι εκείνοι που χριστικοποιήθηκαν. Όποιος ερευνά τις Ιερές Γραφές όλων των αρχαϊκών θρησκειών, θα ανακαλύψει με έκπληξη ότι αυτό το Δράμα υπάρχει από πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν από τον Χριστό. Όλοι οι μεγάλοι Αβατάρες έζησαν το ίδιο Δράμα των Παθών, πήραν την θέση του Ιησού.

Ο μεγάλος Δάσκαλος της Τελειότητας έζησε όλο το Δράμα όπως ήδη είναι γραμμένο, όμως δεν πρέπει να ερμηνεύουμε τα τέσσερα Ευαγγέλια σε νεκρό γράμμα. Να θυμόσαστε ότι το χωριουδάκι της Βηθλεέμ ούτε καν υπήρχε ακόμα στην εποχή του Ιησού.

Τα τέσσερα Ευαγγέλια αποτελούν έναν πρακτικό οδηγό για τους ευσεβείς της λατρείας της φωτιάς. Όποιος δεν γνωρίζει το Αρκάνο Α.Ζ.F., δεν μπορεί να καταλάβει τα τέσσερα Ευαγγέλια της Φωτιάς.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ

Ο Χριστός είναι ο Γιος της Θεϊκής Μητέρας Κουνταλίνι. Αυτή πάντα συλλαμβάνει τον Γιο της από το Έργο και την Χάρη του Τρίτου Λόγου. Αυτή είναι πάντα Παρθένος, πριν από την γέννηση, στην γέννηση και μετά την γέννηση. Μεταξύ των Αιγυπτίων η Παρθένος είναι η Ίσις. Μεταξύ των Ινδοστανών η Κάλι (στην θετική της όψη). Μεταξύ των Αζτέκων η Τονανθίν. Αυτή είναι η Ρέα, η Κυβέλη, η Μαρία, η Αδωνία, η Ινσομπέρτα κλπ.

Θα ήταν αδύνατο να ενσαρκώσουμε τον Λόγο χωρίς την ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδο της Κουνταλίνι.

Στην Γνωστική τελετουργία είναι γραμμένη αυτή η παράκληση: Ω Χαδίτ, φτερωτό Φίδι τού φωτός, να είσαι εσύ το Γνωστικό μυστικό του Είναι μου, το κεντρικό σημείο της σύνδεσής μου. Η ιερή σφαίρα και το μπλε τον ουρανού είναι δικά μου. Ο, ΑΟ, ΚΑΚΟΦ, ΝΑ, ΚΟΝΣΑ.

Οι λάτρεις της φωτιάς μπορούν να προσεύχονται με αυτήν την παράκληση στην διάρκεια της πρακτικής της σεξουαλικής μαγείας με την Ιέρεια.

Τα μάντραμ αυτής την παράκλησης έχουν την δύναμη να εξαγνίζουν τις σεξουαλικές ενέργειες, το ΗΥLΕ των Γνωστικών μέχρι την καρδιά.

Όταν ο μυημένος επικαλείται την Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι, είτε για να τον βοηθήσει να βάλει το φυσικό του σώμα σε κατάσταση Χίνας, είτε για οποιοδήποτε άλλο θαύμα υψηλής μαγείας, αυτή εμφανίζεται σαν μια αγνότατη Παρθένος, σαν μια Μητέρα όλων των λατρειών. Σε εκείνην βρίσκονται αντιπροσωπευμένες όλες οι δικές μας αγαπημένες μητέρες, όλων των επιστροφών μας.

Η Μητέρα Κουνταλίνι είναι το Φίδι Φωτιάς που ανεβαίνει από τον νωτιαίο μυελό. Εμείς χρειαζόμαστε να καταβροχθιστούμε από το Φίδι. Εμείς χρειαζόμαστε να μετατρεπόμαστε στο ίδιο το Φίδι.

Εκείνοι οι ψευτοεσωτεριστές που υποθέτουν ότι το Φίδι αφυπνίζεται τελείως, αναπτυγμένο και ολόκληρο, είναι πολύ λανθασμένοι. Η Κουνταλίνι χρειάζεται να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να προοδεύει, μέχρι να φτάσει στην ολοκληρωτική ανάπτυξη. Το σεξ πρέπει να βοηθάει την Κουνταλίνι. Η Κουνταλίνι πρέπει να βοηθάει το σεξ. Δεν πρέπει να κάνουμε κατάχρηση του σεξ, ούτε της Κουνταλίνι.

Τα επτά Φίδια έχουν το θαυμάσιο διπλό τους στα εφτά Φίδια του Φωτός. Πρώτα η φωτιά, μετά η βραχμανική λάμψη της Βενούστα μύησης. Χρειαζόμαστε πρώτα να ανεβαίνουμε από την επταπλή σκάλα της φωτιάς και μετά από την επταπλή σκάλα του φωτός.

Χρειαζόμαστε να ανασταινόμαστε πρώτα στην Φωτιά και μετά στο Φως.

Η Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι με το Παιδί Χρυσού της Σεξουαλικής Αλχημείας στα, γεμάτα αγάπη, μπράτσα της μας οδηγεί από το φοβερό μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Η λατρευτή Ίσις μας, της οποίας κανένας θνητός δεν έχει σηκώσει το Πέπλο, μπορεί να συγχωρήσει όλο το δικό μας προηγούμενο Κάρμα αν πραγματικά μετανιώσουμε για τα δικά μας λάθη,

Το Φίδι Φωτιάς μας μετατρέπει τελείως. Το Φίδι μας μετατρέπει σε Θεούς του σύμπαντος, τρομαχτικά Θεϊκούς.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΕΝΑΤΟ

Η Έδδα,

Μπορούμε να θεωρούμε την γερμανική Έδδα σαν την γερμανική Βίβλο. Σε αυτό το αρχαϊκό βιβλίο περιέχεται η απόκρυφη σοφία των Βορείων. Τα διηγήματα της Έδδα για την Γένεση του κόσμου είναι ως εξής:

Στην αρχή υπήρχαν δύο μοναδικές περιοχές: Εκείνη της φωτιάς και του φωτός, όπου βασίλευε το απόλυτο και αιώνιο Είναι, ο Αλφχάιμρ. Και η άλλη, η περιοχή των σκοταδιών και του κρύου η ονομαζόμενη Νίφλα που την κυριαρχούσε ο Ζούρτρ, ο Μαύρος. Μεταξύ της μιας και της άλλης περιοχής εκτεινόταν το Χάος. Οι σπινθήρες που δραπέτευσαν από τον Αλφχάιμρ γονιμοποίησαν τους κρύους ατμούς της Νίφλα και γεννήθηκε ο Ύμιρ, πατέρας της φυλής των γιγάντων. Για να τον τρέφουν, διμηουργήθηκε με τον ίδιο τρόπο η αγελάδά Αουντούμλα, από τους μαστούς της οποίας πήγαζαν τέσσερα ποτάμια γάλακτος. Χορτάτος, ο Ύμιρ κοιμήθηκε. Και από τον ιδρώτα των χεριών του γεννήθηκε ένα ζευγάρι γιγάντων, άντρας και γυναίκα. Από το ένα από τα πόδια του, ένας δράκος με έξι κεφάλια.

Στην Γένεση της δημιουργίας βρίσκουμε σεξουαλική Αλχημεία. Η φωτιά γονιμοποιεί τα κρύα νερά του χάους. Η αρσενική αρχή Αλφχάιμρ γονιμοποιεί την θηλυκή αρχή Νιφλαΐμ που κυριαρχείται από τον Ζούρτρ (τα σκοτάδια), για να βγει η ζωή. Έτσι γεννιέται ο Ύμιρ, ο πατέρας των γιγάντων, ο εσώτερος Θεός του κάθε ανθρώπου, ο Δάσκαλος. Αυτός τρέφεται με την Πρώτη Ύλη του Μεγάλου Έργου. Αυτή η ουσία είναι το γάλα της αγελάδας Αουντούμλα, η λευκή ιερή αγελάδα της Ινδίας. Στην Γένεση του Μωυσή αναφέρονται τα τέσσερα ποτάμια της Εδέμ, τα τέσσερα ποτάμια γάλακτος. Αυτά τα τέσσερα ποτάμια είναι η φωτιά που φλέγεται, το αγνό νερό της ζωής, ο ορμητικός αέρας και η αρωματισμένη στοιχειώδης γη των σοφών (τα τέσσερα τάτουας). Σε οποιαδήποτε επιχείρηση Αλχημείας μπαίνουν σε δραστηριότητα τα τέσσερα στοιχεία. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν αυτά από την σεξουαλική Αλχημεία της δημιουργίας.

Ο Ύμιρ κοιμάται και από τον δικό του ιδρώτα γεννιέται ένα ζευγάρι γιγάντων αρσενικό και θηλυκό, το γιγαντιαίο και άφατο θεϊκό Πρωταρχικό Ερμαφρόδιτο του Ιερού Νησιού. Στην Γένεση του Μωυσή, ο Αδάμ κοιμάται και ο Θεός βγάζει την Εύα από το πλευρό του. Πριν από αυτήν την στιγμή, η Εύα ήταν μέσα στον Αδάμ και ήταν ο ίδιος ο Αδάμ. Αυτός ήταν ένας ερμαφρόδιτος. Από τα πόδια αυτού του ερμαφρόδιτου γίγαντα (η πολική φυλή), γεννιέται το τέρας με τα έξι κεφάλια, το αστέρι του Σολομώντα, η σεξουαλική Αλχημεία του ανθρώπινου όντας, που διαμέσου πολλών αιώνων τερματίζει ξεχωρίζοντας ή διαιρώντας τους γίγαντες μετατρέποντάς τους σε ανθρώπινα όντα διαφορετικού φύλου. Η διαίρεση σε αντίθετα φύλα είναι η αρχή της μεγάλης τραγωδίας. Από τον ερμαφρόδιτο γίγαντα γεννήθηκε το τέρας με τα έξι κεφάλια.

Το ανθρώπινο ον θα ξαναγίνει Θεϊκός ερμαφρόδιτος. Ο άνθρωπος θα επιστρέψει στην Εδέμ συνοδευμένος από την θεϊκή Εύα του. Όταν ο άνδρας και η γυναίκα ενώνονται σεξουαλικά, είναι σε αυτές τις στιγμές ένα μόνο ερμαφρόδιτο ον. Πραγματικά, σε αυτές τις στιγμές της υπέρτατης σεξουαλικής ηδυπάθειας είμαστε Θεοί. Αυτή είναι η ανώτατη στιγμή που ξέρει να επωφελείται ο μυημένος για τα μαγικά φαινόμενά του.

Η γέννηση του ανθρώπινου όντος σε ξεχωριστά φύλα ήταν ένα θαυμάσιο γεγονός της Ανθρωπογέννεσης, που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια πάρα πολλών εκατομμυρίων χρόνων. Η γερμανική Έδδα, αφού περιγράφει θαυμάσια την δημιουργία του κόσμου, διηγείται τον διαχωρισμό σε αντίθετα φύλα:

Αμέσως αποφάσισαν οι Θεοί να δημιουργήσουν το πρώτο ανθρώπινο ζευγάρι. Από μια μελία (είδος πασχαλιάς) διαμόρφωσαν τον άντρα και τον ονόμασαν Ασκρ. Από μια φτελιά διαμόρφωσαν την γυναίκα και την ονόμασαν Έμπλα: Ο Οντίν τους έδωσε την ψυχή. Ο Βίλι τους έδωσε την νόηση. Ο Βε τους έδωσε την ομορφιά και τις αισθήσεις. Και οι Θεοί ικανοποιημένοι από το έργο τους αποσύρθηκαν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν στην κατοικία τους της Άσγκαρντ, τοποθετημένης στο κέντρο του Σύμπαντος.

Το διήγημα της Έδδα για ττην καταστροφή του κόσμου είναι η γερμανική Αποκάλυψη.

Η ίδια η φύση αρχίζει να βγαίνει από την τάξη της. Οι εποχές σταματούν να εναλλάσσονται. Ο φοβερός χειμώνας, ο Φιμπούλ, κυριαρχεί και διαρκεί τρία χρόνια, γιατί ο Ήλιος έχει χάσει την δύναμή του. Μεταξύ των ανθρώπων δεν υπάρχει πια πίστη, η ειρήνη μεταξύ αδελφών, συγγενών και γιων της ίδιας φυλής δεν παρατηρείται πια. Το ιερό καθήκον των Γερμανών να σέβονται τους νεκρούς, να τους κόβουν τα νύχια και να τους θάβουν παραμελείται. Και έτσι κατασκευάζεται το πελώριο πλοίο, στο οποίο κατά την εκπλήρωση των αιώνων, πρέπει να επιβιβαστεί ο Ριμ ο γίγαντας της πάχνης με τους αναρίθμητους συντρόφους του για να καταστρέψει τους θεούς, να καταστρέψει την χαρούμενη και λαμπερή κατοικία τους, την Βαλχάλλα και το Σύμπαν. Αυτό το φοβερό πλοίο-κατήγορος, φτιαγμένο μόνο από τα νύχια των νεκρών που δεν έκοψε καμιά ευσεβής ψυχή, προχωρά και μεγαλώνει όσο και αν είναι ελάχιστο το υλικό, μέχρι που η διαφθορά φτάνει στο αποκορύφωμα. Τότε τα τέρατα, τα οποία οι Θεοί είχαν καταφέρει να αλυσοδέσουν, σπάνε τις αλυσίδες που τους έδεναν.

Βουλιάζουν τα βουνά. Οι ζούγκλες χαλούν. Οι λύκοι, που από την αρχή του κόσμου ούρλιαζαν στον ήλιο και στο φεγγάρι για να καταβροχθίσουν αυτά τα δύο άστρα και μερικές φορές τα είχαν ήδη μισοαρπαγμένα, τα φτάνουν και τα καταβροχθίζουν για πάντα. Ο λύκος Φένριρ σπάει τα δεσμά του και ορμάει με ανοιχτά τα σαγόνια του στον κόσμο, αγγίζοντας με το ένα σαγόνι του τον ουρανό και με το άλλο την Γη. Και αν δεν ήταν από την έλλειψη του χώρου θα τα άνοιγε περισσότερο. Το Φίδι Μίντγκαρντ πλημμυρίζει όλη την γη (γιατί ο άνθρωπος πορνεύεται). Οι γίγαντες της πάχνης έρχονται στο πλοίο τους, το φτιαγμένο από νύχια, από την Ανατολή. Το μεσημέρι πλησιάζουν οι δυνάμεις της καταστρεπτικής φωτιάς: Ο Λόκι, ο Ζούρτρ και οι γιοι του Μούσπελλ για να δώσουν την τελευταία αποφασιστική μάχη των Άζεν. Οι θεότητες της Βαλχάλλα ετοιμάζονται και περιμένουν τον εχθρό. Ο φρουρός τους Χάιμνταλλ, που στέκεται στην είσοδο της γέφυρας που οδηγεί στην κατοικία τους, παίζει την σάλπιγγά του και οι Θεοί, μαζί με τις ψυχές των πεθαμένων στην μάχη ηρώων, βγαίνουν για να περιμένουν τους γίγαντες. Η μάχη αρχίζει και τελειώνει με την καταστροφή και των δύο στρατών. Και ενώ είναι νεκροί οι Θεοί και οι γίγαντες, μεταδίδεται η εκπύρωση της φωτιάς στον Κόσμο και όλα καταναλώνονται σε ένα πελώριο εξαγνιστικό ολοκαύτωμα.

Μια βαθιά ανάλυση πάνω στην Γένεση και την Ατιοκάλυψη της Έδδα μάς αποδεικνύει ότι το σημείο κλειδί τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά, είναι το σεξουαλικό ζήτημα. Ο κόσμος δημιουργείται σεξουαλικά. Ο πρωταρχικός ερμαφρόδιτος διαιρείται σεξουαλικά. Είναι ένας Θεός όταν δεν χύνει το σπέρμα. Μετατρέπεται σε έναν δαίμονα όταν χύνει το σπέρμα.

Ο κόσμος δημιουργείται σεξουαλικά και καταστρέφεται όταν τα ανθρώπινα όντα γίνονται φοβεροί πόρνοι, όταν η μεγάλη Πόρνη έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της διαφθοράς της, όταν το Φίδι Μίντγκαρντ πλημμυρίσει όλη την γη.

Πραγματικά, όταν το ανθρώπινο ον συνηθίσει να χύνει το σπέρμα, γεννιέται η μεγάλη πόρνη, της οποίας ο αριθμός είναι εξακόσια εξήντα έξι (666). Η πορνεία διαφθείρει το ανθρώπινο ον. Με την πορνεία το ανθρώπινο ον γίνεται φοβερά διεστραμμένο και τότε καταστρέφεται ο κόσμος, τα άγνωστα τέρατα της φύσης, στοιχεία που δεν γνωρίζει ο άνθρωπος και οι Θεοί είχαν αλυσοδεμένα, είναι λυτά με τα ατομικά όπλα. Οι ζούγκλες χαλούν, οι λύκοι του Κάρμα ουρλιάζουν τρομαχτικά, ο λύκος Φένριρ σπάει τα δεσμά του και ορμάει με ανοιχτά τα σαγόνια στον κόσμο, αγγίζοντας με τα σαγόνια του τον ουρανό και την γη. Το Κάρμα είναι φοβερό και θα υπάρχει μια σύγκρουση κόσμων. Σε αρχαϊκούς καιρούς ήδη έγινε μια παρόμοια σύγκρουση και η Γη, που ήταν πιο κοντά στον Ήλιο, ρίχτηκε στην απόσταση που βρίσκεται σήμερα. Τώρα αυτός ο κατακλυσμός θα επαναληφθεί από τον νόμο του Κάρμα. Τότε, όπως το λέει η γερμανική Έδδα, όλα θα καταναλωθούν σε ένα πελώριο εξαγνιστικό ολοκαύτωμα.

Δεν μπορεί να υπάρχει καμιά Γένεση χωρίς Σεξουαλική Αλχημεία. Δεν μπορεί να υπάρχει καμία Αποκάλυψη χωρίς σεξουαλικό εκφυλισμό. Κάθε Γένεση και κάθε Αποκάλυψη έχουν για βάση τον Φαλλό και την Μήτρα. Η φωτιά δημιουργεί και η φωτιά καταστρέφει. Οι δυνάμεις της καταστρεπτικής φωτιάς πραγματικά ήδη βρίσκονται στην πορεία, οι ατομικοί πόλεμοι θα λύσουν οριστικά αυτές τις δυνάμεις που θα καταναλώσουν την γη. Αυτή η φυλή θα καταστραφεί σε λίγο από την φωτιά.

Έχει φτάσει η ώρα να καταλάβουμε την ανάγκη να μπούμε πλήρως στο μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Μόνο εκείνοι που αποφασίζουν να πατήσουν αυτό το μονοπάτι θα μπορούσαν να σωθούν από την άβυσσο και από τον Δεύτερο Θάνατο.

Ο Θεός λάμπει πάνω στο τέλειο ζευγάρι.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Στο όνομα της αλήθειας πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το πρόβλημα της ανθρώπινης σωτήρίας είναι μια πραγματική κινέζικη σπαζοκεφαλιά, πολύ δύσκολη να λυθεί. Ο Ιησούς δίνει έμφαση στην φοβερή δυσκολία του να μπει κανείς στο Βασίλειο του Εσωτερισμού και να επιτύχει την αιώνια σωτηρία. Επείγει να φτιάξουμε ψυχή αν πραγματικά θέλουμε να σωθούμε. Ήδη είπαμε ότι το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκωμένο μόνο ένα έμβρυο της ψυχής. Επίσης είπαμε ότι χρειάζεται να ισχυροποιούμε αυτό το έμβρυο και έπειτα να ενσαρκώνουμε την κοσμική ψυχή. Τώρα, είναι καλό να διευκρινίσουμε ότι αυτό το να ενσαρκώνουμε την ψυχή, σημαίνει κατά βάθος να αφομοιωνόμαστε, να καταβροχθιζόμαστε από τον Τίγρη της Σοφίας. Χρειαζόμαστε να μας καταβροχθίζει ο Τίγρης της Σοφίας. Αυτός ο Τίγρης είναι ο Εσώτερος, το δικό μας Πραγματικό Είναι. Οι Αζτέκοι λένε ότι η πρώτη φυλή που υπήρξε στον κόσμο καταβροχθίστηκε από τους Τίγρεις. Στο Γιουκατάν υπήρχε ο Ναός των Τίγρεων. Ο Κεξαλκόατλ, με τα νύχια του τίγρη, αρπάζει την ανθρώπινη καρδιά. Σε όλους τους Ναούς Μυστηρίων της Αμερικής δεν λείπει η λατρεία στον τίγρη. Το τάγμα των Ιπποτών Τίγρεων ήταν πολύ ιερό στο Αζτέκικο Μεξικό.

Καταλήγει σημαντικό να θυμηθούμε ότι στις ανθρωποθυσίες πρόσφεραν στους Θεούς την καρδιά των δεσποινίδων. Όλα αυτά περιέχουν μια εσωτεριστική έννοια που οι αγνοούντες μορφωμένοι αυτού του αιώνα δεν καταλαβαίνουν. Είναι σαφές ότι δεν επιδοκιμάζουμε τις ανθρωποθυσίες. Αυτές οι θυσίες ήταν βάρβαρες. Εκατομμύρια μωρά και δεσποινίδες θυσιασμένες στους θεούς, τρομαχτικές εικόνες πόνου, αυτό είναι αποκρουστικό. Όμως, ας στοχαστούμε μοναδικά στο γεγονός του να προσφέρεται η ματωμένη καρδιά στους Θεούς. Αυτό το γεγονός είναι φοβερό. Ο Εσώτερος χρειάζεται να καταβροχθίσει την καρδιά του ανθρώπου, δηλαδή να αφομοιώνεται, να απορροφάται, να καταβροχθίζεται η ανθρώπινη προσωπικότητα την οποία έχει φτιάξει αυτό που ονομάζεται ψυχή.

Καταλήγει τρομακτικά βέβαιο το ότι ο Εσώτερος είναι σαν ένα δέντρο με πολλά φύλλα. Κάθε φύλλο είναι μια ανθρώπινη προσωπικότητα. Ο Εσώτερος δεν έχει μια μόνιμη προσωπικότητα όπως πιστεύουν οι ψευτοεσωτεριστές. Ο Εσώτερος έχει διάφορες προσωπικότητες και το πιο εκπληκτικό είναι ότι μπορεί να τις έχει ενσαρκωμένες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Όταν ένα ανθρώπινο ον δεν φτιάχνει ψυχή, είναι λογικό ότι χάνεται, κυλάει στην άβυσσο. Όμως αυτό δεν έχει σημασία για τον Εσώτερο. Αυτό είναι σαν ένα φύλλο που πέφτει από το Δέντρο της Ζωής, ένα φύλλο χωρίς καμιά σημασία. Ο Εσώτερος συνεχίζει να εξυπηρετεί τις άλλες προσωπικότητές του, αγωνιζόμενος για να φτιάξουν ψυχή και να τις καταβροχθίσει σαν Τίγρης της Σοφίας.

Έτσι λοιπόν το ανθρώπινο πρόσωπο, το διανοούμενο ζώο το καλούμενο άνθρωπος, αξίζει λιγότερο από την στάχτη ενός τσιγάρου. Όμως, οι βλάκες αισθάνονται γίγαντες. Σε όλα τα ψευτοεσωτεριστικά ρεύματα αφθονούν δυστυχώς οι μεγαλομανείς. Άτομα που αισθάνονται δάσκαλοι και που απολαμβάνουν όταν οι άλλοι τους ονομάζουν δασκάλους. Άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους θεό. Άτομα που κορδώνονται σαν άγιοι. Ο μοναδικός που πραγματικά είναι Μεγάλος είναι το Πνεύμα, ο Εσώτερος. Εμείς, τα διανοούμενα ζώα, είμαστε φύλλα που σέρνει ο άνεμος. Φύλλα του Δέντρου της Ζωής. Αυτό είναι όλο. «Ο άνθρωπος είναι ένα διασταυρωτικό μείγμα φυτού και. Φαντάσματος». «Μια φτωχή σκιά που μπορεί να φτάσει την αθανασία μόνο αν φτιάξει αυτό που ονομάζεται ψυχή».

Η ανθρωπότητα έχει αποτύχει. Η μεγάλη πλειοψηφία της ανθρωπότητας, περίπου στο σύνολό της, δεν έχει ακόμα ψυχή. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι πεσμένα φύλλα που οι λαίλαπες του μοιραίου σέρνουν στην άβυσσο. Φύλλα αποσπασμένα από το Δέντρο της Ζωής.

Ο λύκος Φένριρ σπάει τα τρομερά δεσμά του όπως το λέει η γερμανική Έδδα. Το Κάρμα πέφτει πάνω στο ανθρώπινο σύνολο. Οι Θεότητες της Βαλχάλα θα πολεμούν τον εχθρό.

Το Φίδι Μίντγκαρντ πλημμυρίζει ύλη την γη και ο κόσμος είναι αποτυχημένος.

Η γερμανική μυθολογία είναι Υπερβόρεια. Η Σοφία έρχεται από το Βορρά. Η πρώτη φυλή καταβροχθίστηκε από τους Τίγρεις της Σοφίας, ήταν μια αθάνατη φυλή. Η δεύτερη φυλή ισοπεδώθηκε από ισχυρές λαίλαπες. Η τρίτη φυλή μετατράπηκε σε πουλιά, η τέταρτη σε ανθρώπους-ψάρια, η Πέμπτη σε κατσίκες.

Η κούνια της ανθρωπότητας βρίσκεται στον Βορρά. Η γερμανική Έδδα είναι σοφία Βόρεια. Οι πρόγονοι των Αζτέκων ζουν στο Ιερό Νησί του Βορρά.

Η απόκρυφη σοφία ήρθε από τον Βορρά στην Λεμουρία και από την Λεμουρία πέρασε στην Ατλαντίδα. Μετά την βύθιση της Ατλαντίδας, η σοφία παρέμεινε σε κείνες τις ξηρές που αποτέλεσαν μέρος της ηπείρου της Ατλαντίδας. Καταλήγει παράλογο να σκεφτόμαστε ότι όλη η αρχαία σοφία βρίσκεται στην Ινδία. Αν θέλουμε να ψάξουμε την Σοφία του Φιδιού, την βρίσκουμε στα Μεξικό, στην Αίγυπτο, στο Γιουκατάν κλπ. Αυτές οι χώρες πράγματι διαμόρφωσαν μέρος της Ατλαντίδας.

Επείγει να μελετάμε την γερμανική Έδδα, να ξέρουμε να την διαβάσουμε μεταξύ των γραμμών και μετά να ερευνάμε στο νησί του Πάσχα, στο Μεξικό, στο Γιουκατάν κλπ.

Η γερμανική Έδδα με την Γένεση και Αποκάλυψή της είναι καθαρή σεξουαλική μαγεία. Στο σεξ βρίσκεται η ρίζα του δικού μας Είναι.

Χρειαζόμαστε να μας καταβροχθίσει το Φίδι. Χρειαζόμαστε να καταβροχθιστούμε από τον Τίγρη. Πρώτα μας καταβροχθίσει το Φίδι και μετά ο Τίγρης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ

Το Αστέρι των Πέντε Αιχμών

Το Πεντάγραμμα εκφράζει την κυριαρχία του Πνεύματος πάνω στα στοιχεία της φύσης. Με αυτό το μαγικό σύμβολο μπορούμε να διατάζουμε τα στοιχειώδη πλάσματα που κατοικούν τις περιοχές της φωτιάς, του αέρα, του νερού και της γης.

Μπροστά σε αυτό το Τρομερό σύμβολο τρέμουν οι δαίμονες και φεύγουν τρομαγμένοι.

Το Πεντάγραμμα με την ανώτερη αιχμή προς τα πάνω χρησιμεύει για να κάνει τους σκοτεινούς να φεύγουν. Το Πεντάγραμμα με την αιχμή προς τα κάτω χρησιμεύει για να καλούνται οι σκοτεινοί. Τοποθετημένο στο κατώφλι της πόρτας με την ανώτερη αιχμή προς τα μέσα και τις δύο κατώτερες γωνίες προς τα έξω δεν επιτρέπει το πέρασμα στους μαύρους μάγους. Το Πεντάγραμμα είναι το πυρογενές αστέρι. Το Πεντάγραμμα είναι το σύμβολο του Λόγου γινόμενου σάρκα. Σύμφωνα με την κατεύθυνση των ακτίνων του μπορεί να αντιπροσωπεύει τον Θεό ή τον Διάβολο, το θυσιασμένο αρνί ή τον τράγο του Μέντεζ. Όταν το Πεντάγραμμα σηκώνει στον αέρα την ανώτερη ακτίνα του, αντιπροσωπεύει τον Χριστό. Όταν το Πεντάγραμμα σηκώνει στον αέρα τις δύο κατώτερες αιχμές του αντιπροσωπεύει τον Σατανά.

Το Πεντάγραμμα αντιπροσωπεύει τον ολοκληρωμένο άνθρωπο. Με την ανώτερη ακτίνα προς τα κάτω και τις δύο κατώτερες αιχμές προς τα πάνω, είναι ο πεσμένος Άγγελος. Κάθε πεσμένος Μποδισάτβα είναι το αντιστραμμένο πυρογενές αστέρι. Κάθε μυημένος που πέφτει, εκ των πραγμάτων μετατρέπεται στο αντιστραμμένο πυρογενές αστέρι.

Το καλύτερο Ήλεκτρο είναι ένα πυρογενές αστέρι με τα εφτά μέταλλα που αντιστοιχούν στους εφτά πλανήτες. Αυτά είναι τα εξής: Ασήμι για την Σελήνη, Υδράργυρος για τον Ερμή, Χαλκός για την Αφροδίτη, Χρυσός για τον Ήλιο, Σίδηρος για τον Άρη, Κασσίτερος για τον Δία και Μόλυβδος για τον Κρόνο.

Μπορούν να γίνουν μενταγιόν που κρέμονται από τον λαιμό, δαχτυλίδια που φοριούνται στο μικρό δάχτυλο.

Μπορούμε επίσης να ζωγραφίζουμε το πυρογενές αστέρι πάνω σε ένα δέρμα αρνιού πολύ λευκό, για να το έχουμε μέσα στο δωμάτιό μας. Μπορεί να χρησιμοποιείται πάντα για το κατώφλι της γαμήλιας κρεβατοκάμαρας. Έτσι αποφεύγουμε να μπουν στην κρεβατοκάμαρα οι σκοτεινοί. Μπορεί επίσης να ζωγραφίζεται το Πεντάγραμμα πάνω σε γυαλί και αυτό τρομοκρατεί τα φαντάσματα και τους δαίμονες.

Το Πεντάγραμμα είναι το σύμβολο του Παγκόσμιου Λόγου της Ζωής. Μπορεί να γίνει να λάμπει στιγμιαία το Πεντάγραμμα με μερικά Απόκρυφα Μάντραμ.

Στα Γκολπαλαταπάνι και Κρίσνα Ουπανισάδ έχουμε βρει το μάντραμ που έχει την δύναμη να διαμορφώνει στιγμιαία στο αστρικό επίπεδο το τρομερό πυρογενές αστέρι, μπροστά στο οποίο φεύγουν τρομαγμένοι οι δαίμονες. Αυτό το μάντραμ αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία είναι: Κλιμ, Κρισνάγια, Γκοβιντάγια, Γκοπιχάνα, Βαγιαμπάγια, Σουάχα. Όταν προφέρεται αυτό το μάντραμ, διαμορφώνεται στιγμιαία το πυρογενές αστέρι μπροστά στο οποίο φεύγουν τρομαγμένοι οι σκοτεινοί του Αρκάνο δέκα οχτώ (18). Οι δαίμονες επιτίθενται βίαια στον μυημένο όταν βρίσκεται δουλεύοντας στο Μεγάλο Έργο. Οι ευσεβείς του Τέλειου Γάμου πρέπει να δίνουν φοβερές μάχες εναντίον των μαύρων μάγων. Αυτοί πολεμούν για να απομακρύνουν τον μαθητή από το μονοπάτι της κόψης τον ξυραφιού.

Το δυνατό μάντραμ που είπαμε πριν, έχει τρεις φάσεις τέλεια ορισμένες. Όταν λέγεται το Κλιμ, που οι αποκρυφιστές της Ινδίας ονομάζουν ο Σπόρος της Έλξης, προκαλούμε ένα ρεύμα χριστικής ενέργειας που κατεβαίνει εκείνη την ίδια στιγμή από τον Κόσμο του Ηλιακού Λόγου, για να μας προστατεύει και τότε ανοίγεται προς τα κάτω μια μυστηριώδης πόρτα. Μετά, διαμέσου των τριών επόμενων μερών του μάντραμ, μεταδίδεται η χρηστική ενέργεια σε εκείνον που το έχει πει και τελικά, διαμέσου του πέμπτου μέρους, εκείνος που έχει λάβει την χριστική ενέργεια μπορεί να την ακτινοβολεί με φοβερή δύναμη για να προστατεύεται από τους σκοτεινούς. Τότε αυτοί φεύγουν τρομαγμένοι.

Ο λόγος αποκρυσταλλώνεται πάντα σε γεωμετρικές γραμμές. Αυτό είναι αποδεδειγμένο με την μαγνητοφωνική ταινία. Η ομιλία μένει μαγνητοφωνημένη στην ταινία. Κάθε γράμμα αποκρυσταλλώνεται σε γεωμετρικά σχέδια. Αρκεί μετά να κάνεις να δονείται η ταινία στο μαγνητόφωνο, για να επαναληφθεί η ομιλία. Ο Θεός γεωμετρεί. Η λέξη παίρνει γεωμετρικά σχέδια. Αυτά τα μάντραμ που έχουμε αναφέρει, έχουν την δύναμη να διαμορφώνουν στιγμιαία στους υπερευαίσθητους κόσμους το Πυρογενές Αστέρι. Αυτό το αστέρι είναι ένα όχημα της χριστικής δύναμης. Αυτό το αστέρι αντιπροσωπεύει τον Λόγο.

Με αυτό το ισχυρό μάντραμ μπορούν να προστατευτούν όλοι εκείνοι που δουλεύουν στο αναμμένο σιδηρουργείο του Ηφαίστου. Αυτό το μάντραμ προφέρεται συλλαβίζοντάς το. Με αυτό το μάντραμ μπορούν να εξορκίζονται οι δαίμονες που ελέγχουν τους δαιμονισμένους

Επείγει να μάθουμε να δημιουργούμε στιγμιαία το πυρογενές αστέρι. Με αυτό το μάντραμ μπορούμε να δημιουργούμε το αστέρι για να πολεμάμε τους σκοτεινούς.

Η ΛΕΞΗ

Οι αγνοούντες μορφωμένοι, που τόσο αφθονούν σε αυτόν τον αιώνα, μπορούν να γελούν σαν ηλίθιοι με αυτό που αγνοούν. Αυτοί οι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα μάντραμ μας είναι λέξεις χωρίς καμιά αξία και ότι η ενέργειά τους χάνεται στο διάστημα. Αγνοούν την εσωτερική αξία των λέξεων. Αγνοούν την κύρια ουσία της λέξης και γι αυτόν τον λόγο γελούν με τα μάντραμ μας.

Σε κάθε λέξη υπάρχει μια εξωτερική αξία και μια άλλη εσωτερική. Είναι ακριβώς η εσωτερική αξία η κύρια ουσία της λέξης. Το εσωτερικό στοιχείο της λέξης δεν περιέχεται μέσα στο τρισδιάστατο διάστημά μας. Το εσωτερικό στοιχείο τής λέξης πρέπει να το ψάχνουμε στο ανώτερο διάστημα με ανώτερες διαστάσεις από τις δικές μας. Το διάστημά μας εμφανίζεται μπροστά μας μοναδικά σαν ένα μέρος του ανώτερου διαστήματος. Έτσι είναι το πώς φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι εμείς δεν γνωρίζουμε όλο το διάστημα. Το μοναδικό που γνωρίζουμε είναι αυτό το μικρό μέρος που μπορεί να μετριέται σε όρους μήκους, πλάτους και ύψους.

Το εσωτερικό στοιχείο της λέξης διαδικάζεται γεωμετρικά στις ανώτερες διαστάσεις του διαστήματος. Έτσι είναι το πώς με αυτά τα μάντραμ που έχουν δοθεί σε αυτό το κεφάλαιο, μπορούμε πραγματικά να διαμορφώνουμε ένα αστέρι με πέντε γωνίες, αόρατο για τα φυσικά μάτια, όμως τέλεια ορατό για την έκτη αίσθηση.

Τίποτα δεν ξέρουν οι επιστήμονες πάνω στην τέταρτη διάσταση της ύλης στο διάστημα. Τίποτα δεν ξέρουν πάνω στην Υπεργεωμετρία αυτού του ειδικού τύπου της τέταρτης διάστασης. Το να ορίζεται το διάστημα σαν την μορφή της ύλης στο σύμπαν, δείχνει την πιο σοβαρή ανικανότητα, η οποία είναι να εισάγει την έννοια της ύλης, δηλαδή του αγνώστου γιατί πραγματικά η ύλη συνεχίζει να είναι το άγνωστο. Όλες οι προσπάθειες για τον ορισμό της ύλης στο φυσικό οδηγούν μόνο σε αδιέξοδο: χ=φ, φ=χ. Αυτό είναι το αδιέξοδο των φυσικών.

Οι ψυχολογικοί ορισμοί πάνω στην ύλη οδηγούν επίσης στο ίδιο αδιέξοδο. Ένας σοφός είπε: «Η ύλη (όπως η δύναμη) δεν μας δίνει καμιά δυσκολία. Εννοούμε όλα όσα αφορούν αυτήν, για τον πολύ απλό λόγο ότι εμείς την εφεύραμε. Όταν μιλάμε για την ύλη σκεφτόμαστε χειροπιαστά πράγματα. Αυτό που μας κοστίζει δουλειά να προσπαθούμε, είναι η διανοητική αλλαγή των συγκεκριμένων αλλά περίπλοκων γεγονότων.

Μιλώντας με ακρίβεια, η ύλη υπάρχει μόνο σαν έννοια. Για να λέμε την αλήθεια, ο χαρακτήρας της ύλης, ακόμα και όταν μιλάμε γι αυτήν σαν μια έννοια, είναι τόσο λίγο σαφής που το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων είναι ανίκανοι να πουν με ακρίβεια τι είναι αυτό που εννοούν γι αυτήν».

Κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι πράγμα είναι η ύλη και όμως πάνω σε αυτήν την έννοια ιδρύεται η συντηρητική και αντιδραστική σχολή του Υλιστικού Θετικισμού.

Ακόμα και όταν στους φυσικούς δεν αρέσει, εμείς πρέπει να βεβαιώσουμε ότι η ύλη και η ενέργεια είναι λέξεις που έχουν γίνει αποδεκτές επίσημα, για να προσδιοριστεί μια μακριά σειρά περίπλοκων γεγονότων, της οποίας την ουσιαστική καταγωγή αγνοεί η επιστήμη. Ποιος έχει δει την ύλη; Ποιος έχει δει την ενέργεια; Εμείς βλέπουμε μόνο τα φαινόμενα. Κανένας δεν έχει δει την ύλη ανεξάρτητα από την ουσία. Κανένας δεν έχει δει την ενέργεια ξεχωρισμένη από την κίνηση. Έτσι λοιπόν με αυτό μένει αποδεδειγμένο ότι η ύλη και η ενέργεια είναι μοναδικά αφηρημένες έννοιες. Κανένας δεν βλέπει την ύλη ξεχωριστά από το αντικείμενο. Κανένας δεν βλέπει την ενέργεια ξεχωριστά από την κίνηση. Η ύλη και η ενέργεια ξεχωρισμένες από τα πράγματα, και από τα φαινόμενα είναι ένα μυστήριο για το ανθρώπινο ον. Το ανθρώπινο ον είναι υποσυνειδητό κατά ένα ενενήντα εφτά τα εκατό και συνειδητό κατά ένα τρία τα εκατό. Το ανθρώπινο ον ονειρεύεται με τα φαινόμενα της φύσης και τα κατονομάζει ύλη, ενέργεια κλπ. Πριν από την ύπαρξη του Σύμπαντος, πριν υπάρξουν όλα τα φαινόμενα, υπήρξε η Λέξη. Πραγματικά ο Λόγος ηχεί.

Στην αυγή της Ζωής, ο Στρατός της Φωνής γιόρταζε τις τελετουργίες της φωτιάς τραγουδώντας στην ιερή γλώσσα. Η μεγάλη Λέξη αποκρυσταλλώθηκε σε γεωμετρικός εικόνες που συμπυκνώθηκαν διαμέσου της πρώτης ύλης του Μεγάλου Έργου, δίνοντας καταγωγή σε όλα τα φαινόμενα της φύσης.

Ο Κόσμος και η Συνείδηση είναι πραγματικά το αποτέλεσμα της λέξης. Το τρισδιάστατο διάστημα είναι μια ιδιοκτησία της δικής μας υλιστικής αντίληψης. Όταν καλυτερεύουμε την ποιότητα των αντιπροσωπειών, καλυτερεύει επίσης η ποιότητα των αντιλήψεων και μπαίνουμε στις ανώτερες διαστάσεις τον διαστήματος, όπου ο τρισδιάστατος κόσμος ήδη δεν υπάρχει και μένει στην μνήμη μας μόνο σαν ένα όνειρο.

Πραγματικά, ο Κόσμος που παρουσιάζεται μπροστά στην συνείδησή μας είναι μόνο η μηχανική όλων αυτών των συνδυασμένων αιτιών που δίνουν καταγωγή σε μια ορισμένη σειρά αισθήσεων.

Πιο πέρα από τον κόσμο και την Συνείδηση βρίσκεται η κύρια αιτία όλης της ύπαρξης. Αυτή η αιτία είναι η λέξη. Αυτός είναι ο Λόγος που δημιουργεί Κόσμους. «Στην αρχή ήταν ο Λόγος και ο Λόγος ήταν με τον Θεό και ο Λόγος ήταν ο Θεός. Όλα τα πράγματα από αυτόν έγιναν. Και χωρίς αυτόν τίποτα από όσα είναι φτιαγμένα δεν έγινε. Σε αυτόν ήταν η ζωή και η ζωή ήταν το φως των ανθρώπων. Και το φως στα σκοτάδια λάμπει, όμως τα σκοτάδια δεν το καταλαβαίνουν».

Ο Λόγος είναι πλήρως συμβολισμένος με το αστέρι των πέντε αιχμών Αυτό είναι το πυρογενές αστέρι. Με αυτό μπορούμε να προστατευτούμε από τους σκοτεινούς. Μπροστά σε αυτό το θαυμάσιο αστέρι τρέμουν, τα τάγματα των Αγγέλων και των Δαιμόνων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ

Οι Εσκιμώοι του Βορρά

Η παράδοση λέει ότι οι Εσκιμώοι της Γροιλανδίας και της Αλάσκας προέρχονται από την μακρινή Θούλη. Λέγεται ότι οι Εσκιμώοι είναι διασταυρωμένοι με εισβολείς από την Πολυνησία, Τουνγκούσιους και Δανούς.

Ο μεγάλος Γνωστικός Ροδόσταυρος Δάσκαλος Αρνόλντο Κρουμ Χέλλερ λέει άφατα πράγματα για την μακρινή Θούλη, το Ιερό Νησί. Ο Δον Μάριο Ρόσο ντε Λούνα λέει ότι αυτό το νησί υπάρχει ακόμα, βρίσκεται όμως σε κατάσταση Χίνας. Εμείς ξέρουμε ότι σε αυτό το νησί υπήρξε η πρώτη ανθρώπινη φυλή.

Η πολική φυλή ξετυλίχτηκε σε ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό από το σημερινό. Σε κείνη την εποχή, που χρονολογείται πάνω από τριακόσια εκατομμύρια χρόνια, η γη ήταν κάπως ημιαιθερική, ημιφυσική, φαινόταν σαν ένας καμπυλοειδής μπλε ωκεανός σαν το στερέωμα την νύχτα.

Σε εκείνους τους καιρούς τα ανθρώπινα όντα μπορούσαν να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Τα ανθρώπινα σώματα ήταν ανδρόγυνα και αιθερικά. Αυτά τα σώματα ήταν ελαστικά και λεπτά. Μπορούσαν να διατηρούν την γιγαντιαία μορφή τους ύψους δέκα και είκοσι μέτρων, ή να ελαττώσουν το μέγεθός τους θεληματικά και να πάρουν το ανάστημα πυγμαίου ή να πάρουν το ανάστημα του σημερινού ανθρώπινου σώματος.

Δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι εκείνος ο κόσμος ήταν ερμαφρόδιτος. Αυτή η φυλή ήταν ανδρόγυνα. Η σεξουαλική ενέργεια δρούσε σε διαφορετική μορφή και αναπαράγονταν με την Fisiparo σεξουαλική πράξη. Σε μια δεδομένη στιγμή ο καταγωγικός οργανισμός διαιρείτο σε δύο ακριβή μέρη. Αυτό είναι παρόμοιο με τον πολλαπλασιασμό μέσω κυτταρικής διαίρεσης. Κάθε φορά που συνέβαινε αυτό, υπήρχε προσευχή και βαθιά λατρεία προς το Θεϊκό.

Αν και φαίνεται απίστευτο, η πρώτη ανθρώπινη φυλή έφτασε σε έναν υψηλότατο βαθμό πολιτισμού. Με το πλαστικό και αιθερικό υλικό αυτής της ανοιξιάτικης γης κατασκευάστηκαν σπίτια, παλάτια, πόλεις και θαυμάσιοι ναοί. Φυσικά, τα γουρούνια του σημερινού υλισμού γελάνε με τις βεβαιώσεις μας, γιατί ποτέ δεν έχουν βρεθεί ερείπια από αυτόν τον πολιτισμό. Είναι αδύνατον να βρεθούν ερείπια από αυτόν τον πολιτισμό, τον τόσο αρχαίο, γιατί σε κείνη την εποχή η γη ήταν αιθερική, δηλαδή ήταν διαμορφωμένη με την πρώτη ύλη. Μόνο στις μνήμες της φύσης μπορούν οι μεγάλοι διορατικοί να βρουν όλη την ζωντανή ιστορία της πρώτης φυλής. Αυτή είναι η πρωτοπλασματική φυλή. Αυτό είναι το γνήσιο πρωτόπλασμα της ανθρώπινης φυλής. Οι μεγάλοι διορατικοί μπορούν να γελούν, με όλη την όρεξή τους, με το πρωτόπλασμα του Δαρβίνου και του Χέκελ.

Τα απολιθωμένα υπολείμματα των ανθρώπινων όντων που έχουν βρεθεί στις υπόγειες σπηλιές της γης, τίποτα δεν έχουν να κάνουν με την πρωτοπλασματική φυλή. Αυτά τα υπολείμματα είναι από εκφυλισμένες φυλές που προέρχονται από την βυθισμένη Ατλαντίδα.

Η Θρησκεία, η Επιστήμη και η Φιλοσοφία, βρίσκονται τελείως ενωμένες στον πολιτισμό της πολικής φυλής. Οι κάτοικοι της μακρινής Θούλης ήταν οι Μποδισάτβας των Δασκάλων άλλων Μαχαμβαντάρας.

Ο Αδάμ και η Εύα ήταν ένα μόνο ον. Σήμερα ο Αδάμ και η Εύα βρίσκονται χωρισμένοι και υποφέρουν και ψάχνονται με ακόρεστη δίψα για να ενωθούν. Μόνο στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ο άντρας και η γυναίκα είναι ένα μόνο ον. Σε αυτές τις στιγμές της σεξουαλικής ηδυπάθειας, οι δύο, άντρας και γυναίκα, έχουν την απέραντη ευτυχία να είναι μόνο ένα ον.

Καταλήγουν σπουδαιότατες οι κοσμικές τελετουργίες εκείνης της εποχής. Στους ναούς μπορεί να ανακαλύψει ο εξασκημένος διορατικός αγνή απόκρυφη Μασονία. Όμως, αυτές οι τελετουργίες διαφοροποιούνται τόσο από τις τελετουργίες που σήμερα υπάρχουν στον κόσμο, που θα ήταν αδύνατο για ένα μοντέρνο μασόνο να δεχτεί ότι αυτές οι τελετουργίες ήταν μασονικές.

Τα φώτα του ναού δεν ήταν σταθερά. Μόλις ο Αξιοσέβαστος Δάσκαλος καταλάμβανε έναν θρόνο, μετά τον εγκατέλειπε. Πολλές φορές ο Π.Β. καταλάμβανε ένα θρόνο, μετά τον εγκατέλειπε για να τον αλλάξει με αυτόν του Σ.Β. Σηκώνονταν οι υψηλοί αξιωματούχοι για να αλλάξουν τις θέσεις μεταξύ τους. Στα ενδύματα συνδυάζονταν τα χρώματα μαύρο και άσπρο για να αντιπροσωπεύουν την μάχη μεταξύ του πνεύματος και της ύλης. Η κατασκευή του ναού ήταν τέλεια. Τα σύμβολα και τα εργαλεία δουλειάς χρησιμοποιούνταν αντιστραμμένα, για να αντιπροσωπεύουν το Δράμα που προβάλλεται στους αιώνες, την κάθοδο του πνεύματος προς την ύλη. Έτσι μπορούμε να ατενίσουμε με έκπληξη σκήπτρα αντιστραμμένα, δισκοπότηρα κλπ, όλα αντιστραμμένα. Η ζωή βρισκόταν μέχρι σήμερα στην κάθοδο προς την ύλη και έπρεπε τότε να της δώσουν μια συμβολική έκφραση.

Θαυμάσιες ήταν οι ιερές λιτανείες. Με αυτές έδιναν να εννοούνται τα Μεγάλα Μυστήρια και η υπέροχη κάθοδος του πνεύματος προς την ύλη. Αυτό ήταν ένα θαυμάσιο συμβάν που αναμενόταν με τόση επιθυμία, όσο σήμερα αναμένουμε την επιστροφή του ανθρώπου προς τους ανώτερους κόσμους.

Η γλώσσα της πρωτοπλασματικής φυλής ήταν ο Χρυσός Λόγος, μια κοσμική και συμπαντική γλώσσα, στην οποία ο συνδυασμός των ήχων παράγει κοσμικά φαινόμενα όλων των ειδών. Εκείνοι που διατρέχουν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου επιστρέφουν για να ανακαλύψουν αυτή την ανοιξιάτικη γλώσσα μέσα στον εαυτό τους. Όταν φτάνει η Ιερή Φωτιά στο ύψος του λάρυγγα, αρχίζουμε να μιλάμε στην αγνότατη ανατολή της θεϊκής γλώσσας, που σαν ένα χρυσό ποτάμι τρέχει ηδονικά κάτω από την πυκνή ζούγκλα του ήλιου. Σε αυτήν την γλώσσα, οι Πατέρες των Θεών δίδαξαν σε αυτούς τραγουδώντας, τους κοσμικούς νόμους της φύσης.

Η γραφή της πρώτης φυλής ήταν οι Ρούνες. Το ξύλινο σφυρί της Μασονίας έρχεται από το βέλος του Θεού Ρα, του Αιγύπτιου, και αυτό είναι μια Ρούνα.

Σε κείνη την εποχή, οι Τελετουργίες του Πολικού Ναού ήταν Ρουνικές. Οι κινήσεις των αξιωματικών ήταν Ρουνικές. Αυτή είναι η θεϊκή γραφή. Ας θυμηθούμε ότι η σβάστικα είναι μια Ρούνα. Τα εβραϊκά γράμματα δεν είναι παρά τροποποιήσεις των Ρουνικών γραμμάτων.

Η κούνια της απόκρυφης Σοφίας δεν ήταν η Ασία όπως πιστεύουν πολλοί. Η πραγματική κούνια της απόκρυφης σοφίας ήταν το Ιερό Νησί, η μακρινή Θούλη, για την οποία τόσες ομορφιές λέει ο Ουιρακότσα.

Σε κείνη την εποχή της πρωτοπλασματικής φυλής, το Ιερό Νησί δεν ήταν στον Βορρά. Αυτό το νησί ήταν πραγματικά μια ήπειρος, της οποίας η ακριβής τοποθεσία βρισκόταν στην γραμμή του Ισημερινού. Πολύ αργότερα, με την επανάσταση των αξόνων της Γης, έμεινε αυτό το νησί στον Βορρά. Η επανάσταση των αξόνων της Γης είναι ήδη αποδεδειγμένη από την σύγχρονη επιστήμη. Σήμερα, οι πόλοι εκτρέπονται προς τον Ισημερινό.

Οι σημερινοί Εσκιμώοι, αν και είναι διασταυρωμένοι με άλλες φυλές, είναι απόγονοι της πρώτης φυλής. Οι Εσκιμώοι έχουν έναν οικογενειακό δεσμό που τους ενώνει μεταξύ τους: Το Πατριαρχικό σύστημα. Κάθε Πατριάρχης χρησιμοποιεί ένα ειδικό φυλαχτό που αποτελείται από ένα σήμα, σημάδι, τοτέμ ή το όνομα ενός ιερού ζωικού είδους, πού μεταδίδει στους απογόνους του.

Καταλήγει ενδιαφέρον να ξέρει κανείς ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε ειδική εξουσία, Αρχηγός ή Βασιλιάς. Κυβερνούνταν από ένα συμβούλιο Γερόντων. Οι νέοι άντρες ενώνονταν σε Τέλειο Γάμο με τις γυναίκες άλλων φυλών, όμως το φυλαχτό τούς χρησίμευε σαν διαφοροποίηση για να μην υπάρχουν γάμοι μεταξύ συγγενών. Σε άλλες εποχές υπήρχε η Πολυανδρία. Σκότωναν κάθε κόρη που γεννιόταν πριν από ένα γιο. Ευτυχώς εγκατέλειψαν πια αυτήν την βάρβαρη συνήθεια.

Ο Ρ. Γουέστερμακ αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Ιστορία του Γάμου», ότι οι Εσκιμώοι δανείζουν την γυναίκα τους σε έναν άλλον ή την αλλάζουν. Φυσικά, αυτό είναι εκ των πραγμάτων μια συνήθεια μοιχείας. Φοβερή συνήθεια, ασυμβίβαστη με την διδασκαλία που κηρύχτηκε από τον λατρευτό σωτήρα μας, Ιησού Χριστό. Όμως κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του και δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι όλοι οι Εσκιμώοι έχουν παρόμοια συνήθεια. Υπάρχουν από όλα στο αμπέλι του Κυρίου.

Είναι συνήθεια των Εσκιμώων να τυλίγουν τους νεκρούς τους σε δέρματα και να τους θάβουν κάτω από έναν τύμβο περικυκλωμένο από έναν τοίχο με πέτρες. Στις Αλεούτες τούς τύλιγαν με σχοινιά και τους έθαβαν μέσα στις ρωγμές των βράχων.

Οι Εσκιμώοι γνωρίζουν τον Νόμο της Επιστροφής. Ξέρουν ότι το Εγώ επιστρέφει. Τα Φετίχ ή οι μικρές κούκλες των Εσκιμώων συμβολίζουν την ψυχή. Πιστεύουν ότι αυτή είναι πολύ μικρή. Σε αυτό έχουν δίκιο, γιατί το μόνο που έχει ενσαρκωμένο ο άνθρωπος είναι ένα έμβρυο της ψυχής. Αυτό είναι όλο. Αν βλέπεται διορατικά αυτό το έμβρυο, μοιάζει με ένα μικρό παιδί χρώματος μπλε, πολύ όμορφο. Η ψυχή ακόμα δεν είναι ενσαρκωμένη στα ανθρώπινα όντα. Οι Άτμαν, Μπούδι και Μάνας, δεν έχουν μπει ακόμα στο ανθρώπινο τετραδιαστατικό σώμα.

Η εγκυμοσύνη, η γέννηση των παιδιών, η εφηβεία και ο θάνατος γιορτάζονται από αυτούς με ειδικές εσωτεριστικές πρακτικές.

Οι Εσκιμώοι λατρεύουν την θηλυκή αρχή του Θεού. Αυτοί αγαπούν την άφατη γριά Σέντνα που ζει στο βάθος της θάλασσας και της στέλνουν θαλάσσια ζώα για την τροφή της. Φυσικά, οι αγνοούντες μορφωμένοι, που τίποτα δεν ξέρουν από την απόκρυφη επιστήμη, γελούν με την θεϊκή θρησκεία των Εσκιμώων. Οι καλύτερες ψαλμωδίες και τελετουργίες των Εσκιμώων είναι για την Θεϊκή Μητέρα. Τα συμβολικά ταξίδια του Σαμάνου ιερέα, σε αναζήτηση της γριάς Σέντνα για να την παρηγορήσει όταν δυσαρεστείται και οι λιτανείες που πραγματοποιεί η κοινότητα για να συμφιλιώνεται μαζί της, μας υπενθυμίζουν τα συμβολικά ταξίδια του υποψήφιου μασόνου γύρω από την Στοά. Τα ταξίδια είναι τα εξωτερικά σύμβολα της ανύψωσης της Συνείδησης του υποψήφιου μέσω των ανώτερων κόσμων. Τα πέντε συμβολικά ταξίδια της απόκρυφης Μασονίας είναι στενά σχετισμένα με τις πέντε μυήσεις των Μεγαλύτερων Μυστηρίων. Οι βέβηλοι αγνοούντες που βλέπουν αυτά τα ταξίδια των Εσκιμώων, δεν κάνουν άλλο παρά να γελούν και γελούν με αυτό που αγνοούν. Γελούν σαν ηλίθιοι, γελούν με αυτό που αγνοούν.

Οι Εσκιμώοι ξέρουν με τέλεια ακρίβεια, όπως το ξέρει κάθε πραγματικός μυημένος που έχει ανοιχτή την έκτη αίσθηση, ότι υπάρχουν τα τζίνι, οι νεράιδες, οι γκνόμος, οι γίγαντες, οι σαλαμάνδρες της φωτιάς, οι οντίνες κλπ. Ευτυχώς, η επίσημη Επιστήμη αφού δέχτηκε τον Υπνωτισμό και τον βάφτισε με ένα νέο όνομα, ονομάζοντάς τον Υπνολογία, πρέπει να δεχτεί σαν λογική συνέπεια την διόραση. Μόνο έτσι είναι δυνατόν να εξηγήσουμε ότι ένα άτομο σε κατάσταση ύπνωσης μπορεί να δει διαμέσου ενός τοίχου ή να δώσει πληροφορίες για κείνο που συμβαίνει πολλές φορές σε χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση.

Αυτό που σήμερα απορρίπτει η Επιστήμη, αύριο το παραδέχεται. Εκείνοι που σήμερα γελούν με τον Παράκελσο και με τους Εσκιμώους λόγω των στοιχειωδών, γκνόμων, πυγμαίων, σαλαμανδρών, τζίνι, οντίνων, συλφίδων κλπ, θα έχουν μετά να γελούν με τον εαυτό τους και να κοκκινίζουν από ντροπή, όταν αυτά τα πλάσματα θα έχουν ανακαλυφθεί από την Επιστήμη. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει πριν από μια πενταετία στο κρυστάλλινο φίδι; Σήμερα, ένας περίφημος επιστήμονας από αυτούς που λέγονται άπιστοι, έχει μόλις ανακαλύψει σε αυτές τις στιγμές του 1961 το περίφημο κρυστάλλινο φίδι. Αυτό το φίδι έχει την εξουσία να εγκαταλείπει την ουρά του θεληματικά σε περιπτώσεις κινδύνου, για να την ξαναγεννήσει μετά εύκολα. Όταν το κρυστάλλινο φίδι βρεθεί σε κίνδυνο, όταν του επιτίθεται οποιοδήποτε θηρίο, τυλίγεται σε μια άκαμπτη στάση και ορμάει πάνω στο θηρίο. Τότε στιγμιαία εγκαταλείπει την ουρά του και το κεφάλι του φεύγει σαν τον κεραυνό. Το θηρίο μένει απασχολημένο με την ουρά, ενώ το φίδι γλιτώνει. Αργότερα, από το κεφάλι γεννιέται μια καινούρια ουρά. Έτσι είναι όλα. Η φύση έχει πολλά θαύματα και είναι αναγκαίο να μάθουμέ να σεβόμαστε κάθε θρησκεία, γιατί όλες οι θρησκείες δεν είναι παρά μορφές μιας μοναδικής και συμπαντικής Θρησκείας. Σε όλες τις θρησκείες περιέχονται φοβερές αλήθειες και κοσμικές επιστήμες άγνωστες για τον αγνοούντα μορφωμένο της βάρβαρης αυτής εποχής.

Όλοι εκείνοι που θέλουν να πραγματοποιούνται βαθιά πρέπει να δουλεύουν στο εργαστήριό τους με το Θειάφι (φωτιά), το Άζωτο (αέρα), τον Άνθρωπο (νερό) και τον Ταύρο (γη). Αυτά τα τέσσερα στοιχεία κάνουν σταυρό. Ο αλχημιστής που ακολουθεί το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου πρέπει να μεταβάλλει τον μόλυβδο σε χρυσό, μέσα στις βαθιές σπηλιές της Μεγάλης Οροσειράς (η σπονδυλική στήλη).

Σε αυτήν την Μεγάλη Οροσειρά ζουν οι Γκνόμος, οι φύλακες όλων των θησαυρών της γης, οι μεγάλοι αλχημιστές που μεταβάλλουν τον μόλυβδο σε χρυσό.

Οι Γκνόμος δουλεύουν με τις Σαλαμάνδρες της φωτιάς, με τους Σύλφους του αέρα και με τους ηδονικούς Οντίνες του αγνού νερού της ζωής. Οι φλογερές Σαλαμάνδρες γονιμοποιούν τους ανήσυχους Οντίνες και οι χαρούμενοι και παιχνιδιάρηδες Σύλφοι εμψυχώνουν την φωτιά του φούρνου του εργαστηρίου (το τσάκρα το ονομαζόμενο Εκκλησία της Εφέσου), για να εξατμίζεται το νερό (σπέρμα) από το δοχείο του (το σεξ). Οι σπερματικοί ατμοί ανεβαίνουν από το τζάκι μέχρι τον αποστακτήρα (τον εγκέφαλο). Εκεί οι Γκνόμος κάνουν την μεγάλη απόσταξη αφήνοντας τέλεια μετατρεμμένο τον μόλυβδο σε χρυσό.

Είναι αναγκαίο να μεταβάλλουμε τον μόλυβδο της προσωπικότητας σε χρυσό του πνεύματος. Μόνο έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε να μιλάμε στην αγνότατη ανατολή της Θεϊκής γλώσσας. Το έμβλημά μας είναι «Θέληση».

Χρειαζόμαστε να περάσουμε από τις πέντε μεγάλες Μυήσεις της Φωτιάς που συμβολίζονται από τους τρεις βαθμούς της απόκρυφης Μασονίας. Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε, να γυρίσουμε στην Θεϊκή Σοφία της μακρινής Θούλης. Είναι πολλά όσα έχουν πει γύρω από την μακρινή Θούλη, την Γη των Θεών. Εκεί διαμένουν οι πρόγονοι των Εσκιμώων και επίσης των Αζτέκων. Εκεί ζει ο Κεξαλκόατλ. Από κει ήρθε και εκεί επέστρεψε. Ο αυτοκράτορας Μοκτεζούμα έστειλε μια ομάδα Μάγων Πρεσβευτών στην μυστηριώδη Θούλη. Αυτοί πήγαν εκεί σε κατάσταση Χίνας. Δηλαδή ταξίδεψαν μέσα στην τέταρτη διάσταση. Η μακρινή Θούλη είναι η Ιερή Γη, το Ιερό Νησί, η Πρώτη ήπειρος που υπήρξε και η τελευταία που θα πάψει να υπάρχει. Αυτή η ήπειρος βρίσκεται στην πολική σκεπή του Βορρά, μέσα στην τέταρτη διάσταση. Οι Αζτέκοι Μάγοι, που έστειλε ο Μοκτεζούμα, έφτασαν μέχρι εκεί σε κατάσταση Χίνας, φέρνοντας δώρα για τους προγόνους των Αζτέκων. Όταν γύρισαν, έφεραν ένα μήνυμα για τον Μοκτεζούμα και τους Αζτέκους, που Θα μπορούσαμε να συνθέσουμε έτσι: «Αν δεν σταματήσετε τα πάθη σας, τις απανθρωπιές και τα βίτσια, θα τιμωρηθείτε από την θάλασσα. Θα έρθουν λευκοί άνθρωποι που Θα σας κατακτήσουν και θα σας καταστρέψουν». Όλα αυτά εκπληρώθηκαν με την άφιξη των Ισπανών στο Μεξικό.

Αυτό το της τέταρτης διάστασης και μιας γης βυθισμένης μέσα στην τέταρτη διάσταση στον Βόρειο Πόλο, μπορεί να κάνει τους αγνοούντες μορφωμένους να γελούν. Πραγματικά, αυτοί δεν έχουν μελετήσει όλες τις διαστάσεις του διαστήματος. Είναι κρίμα το ότι τα μαθηματικά δεν μπορούν να προσδιορίσουν τις διαστάσεις του διαστήματος. «Κάθε μαθηματική έκφραση αντιστοιχεί πάντα με μια πραγματοποίηση πραγματικοτήτων». Έτσι συλλογίζεται κανείς με Τυπική Λογική. Ευτυχώς όμως, υπάρχει η Διαλεκτική Λογική που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα μαθηματικά για να προσδιορίσουμε τις έξι βασικές διαστάσεις του σύμπαντος.

Γενικά οι διαστάσεις αντιπροσωπεύονται από δυνάμεις: Η πρώτη, η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη κλπ. Ακριβώς αυτό έδωσε την βάση στον Χίντον για να φτιάξει την περίφημη θεωρία του των τετραδιάστατων στερεών, (Α ανυψωμένο στην τέταρτη δύναμη). Αυτή είναι η αντιπροσώπευση των διαστάσεων σε μορφή δυνάμεων. Πολλοί συγγραφείς θεωρούν ότι τα μαθηματικά δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τις διαστάσεις, γιατί δεν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των διαστάσεων. Αυτή η έννοια μάς φαίνεται ψεύτικη. Εμείς πιστεύουμε ότι η διαφοροποίηση μεταξύ των διαστάσεων είναι κάτι φανερό και ότι όλο το σύμπαν είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τον Νόμο του αριθμού, του μέτρου και του βάρους. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ ο νους είναι μποτιλιαρισμένος μέσα στην Τυπική Λογική, περιορίζουμε την χρήση των μαθηματικών στον τρισδιάστατο κόσμο. Χρειαζόμαστε επειγόντως την Διαλεκτική Λογική για να θεωρήσουμε την αντιπροσώπευση των διαστάσεων σαν δυνάμεις, σαν κάτι λογικό. Αυτό είναι δυνατόν μόνον διαλεκτικά, με την Διαλεκτική Λογική.

Η Μεταγεωμετρία μελετάει «το ανώτερο διάστημα». Η Μεταγεωμετρία είναι καλεσμένη να αντικαταστήσει τελείως την Γεωμετρία του Ευκλείδη. Πραγματικά, η Γεωμετρία του Ευκλείδη χρησιμεύει μόνο για να ερευνούμε αποκλειστικά τις ιδιότητες του ιδιαίτερου φυσικού διαστήματος. Όμως, αν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την μελέτη της τέταρτης καθέτου, είναι σαφές ότι η Φυσική θα σταματήσει στην πρόοδό της.

Στην τέταρτη συντεταγμένη βρίσκεται το ζωτικό μυστικό της κάθε Μηχανικής.

Η Μεταγεωμετρία έχει την τιμή να θεωρεί τον τρισδιάστατο κόσμο σαν ένα τμήμα ενός ανώτερου διαστήματος. Το σημείο του τρισδιάστατου διαστήματος είναι μόνο ένα τμήμα ή τομή μιας μεταγεωμετρικής γραμμής. Με Τυπική Λογική καταλήγει αδύνατο να θεωρούμε τις μεταγεωμετρικές γραμμές σαν αποστάσεις μεταξύ σημείων του δικού μας διαστήματος και είναι αδύνατον να τις αντιπροσωπεύουμε διαμορφώνοντας σχέδια στο δικό μας διάστημα. Όμως με την Διαλεκτική Λογική, έχουν αποστάσεις μεταξύ σημείων του δικού μας διαστήματος και μπορούμε να τις αντιπροσωπεύουμε με σχέδια και ποιότητες. Δεν καταλήγει παράλογο λοιπόν να πούμε ότι η πολική ήπειρος του Βορρά ανήκει στην τέταρτη διάσταση. Επίσης δεν θα ήταν παράλογο κάτω από το φως της Διαλεκτικής Λογικής Σκέψης, να βεβαιώσουμε ότι αυτή η ήπειρος βρίσκεται κατοικημένη απο ανθρώπους που έχουν φυσικά σώμάτα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν χάρτη αυτής της ηπείρου και αυτό θα γινόταν δεκτό με Διαλεκτική Λογική. Όμως η Τυπική Λογική όχι μόνο θεωρεί παράλογες τις βεβαιώσεις μας, αλλά θα μας οδηγούσε εκ των πραγμάτων στο λάθος.

Η τρισδιαστατικότητα του κόσμου υπάρχει πραγματικά στον ψυχισμό μας, στην αντιληπτική μηχανή μας. Είναι επίσης εκεί που μπορούμε να βρούμε όλοι τα θαύματα του υπερδιαστατικού, αν αναπτύξουμε την διόραση, την διακοή κλπ, δηλαδή, αν τελειοποιήσουμε το ψυχικό μηχάνημά μας. Μόνον μέσω της ανάπτυξης των δικών μας εξουσιών εσωτερικής αντίληψης μπορούμε να μελετάμε τις ανώτερες διαστάσεις της φύσης. Ο Υλιστικός Θετικισμός έχει σηκώσει ένα σινικό τείχος γύρω από την ελεύθερη έρευνα. Όλα εκείνα που σήμερα σηκώνονται εναντίον του τείχους αυτού, είναι καταδικασμένα από τους αγνοούντες μορφωμένους σαν αντιεπιστημονικά. Ο Υλιστικός Θετικισμός είναι συντηρητικός και αντιδραστικός. Εμείς οι Γνωστικοί είμαστε επαναστατικοί και απορρίπτουμε τελείως τις αντιδραστικές και συντηρητικές ιδέες.

Ο κύριος Εμμανουήλ Καντ, ο μεγάλος γερμανός φιλόσοφος, θεωρεί το διάστημα σαν μια ιδιότητα της αντιληπτικότητας του κόσμου από την συνείδησή μας. «Εμείς φέρουμε στον εαυτό μας τις συνθήκες του δικού μας διαστήματος, λόγος για τον οποίο βρίσκουμε μέσα μας τις συνθήκες που μας επιτρέπουν να εγκαταστήσουμε τους συσχετισμούς ανάμεσα στο δικό μας διάστημα και το ανώτερο διάστημα».

Όταν εφευρέθηκε το μικροσκόπιο ανοίχτηκε μπροστά σε μας ο κόσμος τον απείρως μικρού Έτσι επίσης με την αφύπνιση της έκτης αίσθησης θα ανοιχτεί μπροστά σε μας ο κόσμος της τέταρτης διάστασης.

Εκείνοι που έχουν αναπτύξει την έκτη αίσθηση μπορούν να μελετήσουν τα ακασικά αρχεία της φύσης και να ανακαλύψουν από μόνοι τους την πραγματικότητα της πολικής ηπείρου του Βορρά.

Η πρώτη φυλή που υπήρξε στον κόσμο ήταν μαύρου χρώματος. Αυτή ήταν η πρωτοπλασματική φυλή. Η ανδρόγυνη φυλή που αναπαραγόταν με την Fisiparo σεξουαλική πράξη (παρόμοια με τον πολλαπλασιασμό μέσω κυτταρικής διαίρεσης).

Η πρώτη φυλή έζησε στην τέταρτη διάσταση του διαστήματος. Η ίδια η γη ήταν βυθισμένη τότε μέσα στην τέταρτη διάσταση. Εκείνη η φυλή είχε ένα γιγάντιο πολιτισμό, μιλούσαν την χρυσή γλώσσα και έγραφαν με ρουνικά γράμματα. Αυτά τα γράμματα είναι μεγάλης εσωτεριστικής δύναμης. Σε κείνη την εποχή ο Άγγελος Ουριήλ έγραψε με ρουνικά γράμματα ένα πολύτιμο κοσμικό βιβλίο. Αυτό το βιβλίο μπορούμε να το μελετάμε μόνο στα ακασικά αρχεία.

Το είδος αντίληψης και αντιπροσωπειών του κόσμου της πρώτης φυλής δεν ήταν υποκειμενικό σαν αυτό της σημερινής ανθρωπότητας. Εκείνος ο πολικός Κόσμος είχε αντιπροσωπείες και αντιλήψεις αντικειμενικές, σαφείς και τέλειες. Μπορούσαν να δουν τα σώματα ολοκληρωτικά και με ακρίβεια Ο σημερινός κόσμος βλέπει μόνο πλευρές, γωνίες, όψεις, επιφάνειες κλπ. Κανένας δεν βλέπει σήμερα ολόκληρα σώματα. Ο σημερινός κόσμος είναι εκφυλισμένος και έχει μόνο ελλιπείς, υποκειμενικές αντιλήψεις και αντιπροσωπείες τελείως εκφυλισμένου και υποκειμενικού τύπου.

Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε στο σημείο εκκίνησης και να αναγεννήσουμε το ψυχικό μηχάνημά μας μέσω της σεξουαλικής μαγείας και του εσωτερικού διαλογισμού, για να ξανακατακτήσουμε τις αντικειμενικές αντιπροσωπείες και αντιλήψεις.

Επείγει να εξαλείφουμε από τις δικές μας αντιπροσωπείες και αντιλήψεις όλα τα υποκειμενικά στοιχεία. Αυτό αποκτάται καλυτερεύοντας την ποιότητα των αντιπροσωπειών με την τεχνική του διαλογισμού και αναγεννώντας το ψυχικό μηχάνημα με την σεξουαλική μαγεία..

Στο Βορρά βρίσκεται η κούνια της απόκρυφης Σοφίας και όχι στην Ανατολή όπως το υποθέτουν μερικοί που απασχολούνται με τις ανατολικές διδασκαλίες.

Οι Εσκιμώοι διατηρούν πολλές θρησκευτικές παραδόσεις που πράγματι αξίζει τον κόπο να ερευνήσει κανείς σοβαρά.

Ο Αρχιμήδης είπε: «Δώσε μου ένα σημείο στήριξης και θα κινήσω το σύμπαν». Ο Αρχιμήδης έψαξε ένα μοχλό για να κινήσει το σύμπαν. Αυτός ο μοχλός υπάρχει. Ο Ελιφάς Λεβί λέει ότι αυτός ο μοχλός είναι το Αστρικό Φως. Εμείς προτιμούμε να μιλάμε πιο φανερά και να πούμε ότι ο μοχλός του Αρχιμήδη είναι η Κουνταλίνι. Εκείνος που αναπτύσσει την Κουνταλίνι μπορεί να βάλει το, από σάρκα και οστά, φυσικό του σώμα στην τέταρτη διάσταση για να μεταφερθεί μέχρι την μακρινή Θούλη, την Γη των Θεών. Όποιος ξέρει να προσεύχεται και να παρακαλάει την Μητέρα Κουνταλίνι, απλώς μπορεί να την παρακαλάει να τον βάλει μέσα στην τέταρτη διάσταση και να τον μεταφέρει στο Ιερό Νησί. Η Κουνταλίνι είναι ο μοχλός του Αρχιμήδη, ο μοχλός με τον οποίο μπορούμε να βάλουμε τον εαυτό μας στην τέταρτη διάσταση, για να μεταφερθούμε φορτωμένοι με το φυσικό σώμα. Η εφεύρεση του μοχλού διαφοροποίησε αμέσως τον πρωτόγονο άνθρωπο από το ζώο και ήταν πραγματικά ενωμένη με την αληθινή εμφάνιση των ιδεών. Αν καταλάβουμε βαθιά ψυχικά την δράση ενός μοχλού, θα ανακαλύψουμε με έκπληξη ότι συνίσταται στην οικοδόμηση ενός σωστού Συλλογισμού. Όποιος δεν ξέρει να φτιάχνει σωστά έναν Συλλογισμό, δεν μπορεί επίσης να καταλάβει τελείως την δράση ενός μοχλού. Ο Συλλογισμός στην ψυχική σφαίρα είναι κυριολεκτικά το ίδιο πράγμα με τον μοχλό στην φυσική σφαίρα. Πραγματικά, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι τα όντα που ζουν πάνω στην γη διαιρούνται σε δύο ομάδες. Εκείνοι που γνωρίζουν την δράση του μοχλού και εκείνοι που δεν γνωρίζουν αυτή την δράση.

Ο άνθρωπος χρειάζεται τον μοχλό του Αρχιμήδη, το Υπεραστρικό Φίδι, για να εισέλθει μέσα στην τέταρτη διάσταση και να μεταφερθεί με το σώμα του στην γη των Θεών.

Όταν τα μαθηματικά θα έχουν παρατήσει τα βασικά αξιώματα της ταύτισης και της διαφοράς, θα βρεθούμε στον δρόμο που μάς οδηγεί σε μια ανώτερη τάξη πραγμάτων στις ανώτερες διαστάσεις του διαστήματος.

Ο μεγάλος συγγραφέας Π.Ο. είπε: «Στον κόσμο των μεταβλητών και απείρων μεγεθών, ένα μέγεθος μπορεί να μην είναι ίσο με τον εαυτό του. Ένα τμήμα μπορεί να είναι ίσο με το όλον. Και από δύο ίσα μεγέθη, το ένα μπορεί να είναι απείρως μεγαλύτερο από το άλλο».

Πραγματικά όλα αυτά μπορεί να είναι τελείως παράλογα όταν μελετάμε το ζήτημα κάτω από το φως των μαθηματικών των σταθερών και πεπερασμένων αριθμών. Όμως είναι βέβαιο, πολύ βέβαιο και αληθινό, ότι τα μαθηματικά των σταθερών και πεπερασμένων αριθμών είναι στον εαυτό τους ο υπολογισμός των σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα σε ανύπαρκτα μεγέθη, αυτό είναι ο υπολογισμός ενός παράλογου. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να βεβαιώσουμε πλήρως ότι αυτό που από την άποψη αυτών των μαθηματικών φαίνεται παράλογο, μπορεί να είναι πραγματικά αληθινό, ακόμα και όταν οι άνθρωποι δεν το πιστεύουν.

Μια φορά ένας περίφημος ποινικολόγος είπε: «Για να ανακαλύψουμε την αλήθεια πρέπει να απαρνηθούμε την λογική». Εν μέρει είπε την αλήθεια αυτός ο δικηγόρος, εν μέρει δεν την είπε. Πραγματικά, πρέπει να απαρνηθούμε την Τυπική Λογική, όμως όχι την Λογική, γιατί η Λογική είναι η τέχνη του να σκεφτόμαστε σωστά. Αν λέγαμε να σκεφτόμαστε σωστά είναι σαφές ότι Θα πέφταμε στο παράλογο. Στην «Κριτική του Καθαρού Λόγου», ο Εμμανουήλ Καντ μας έδειξε τον δρόμο μιας Υπερβατικής Λογικής. Πριν από τον Βάκωνα και τον περίφημο Αριστοτέλη, στις αρχαϊκές γραφές της Ιερής Γης των Βεδών, δόθηκαν ήδη οι φόρμουλες μιας ανώτερης λογικής. Αυτές οι φόρμουλες διατηρούνται γραμμένες σε αρχαιότατα βιβλία. Αυτή η λογική είναι η Διαλεκτική Λογική. Αυτή είναι η Διαισθητική Λογική, η Λογική της έκστασης, η Λογική του άπειρου. Αυτή η Λογική υπάρχει από πολύ καιρό πριν διαμορφωθεί η επαγωγική και απαγωγική Λογική. Όταν ο άνθρωπος κάνει δικό του αυτό το θαυμάσιο κλειδί του Νου, το ονομαζόμενο Διαλεκτική Λογική, μπορεί να ανοίξει την μυστηριώδη πόρτα του κόσμου των φυσικών αιτιών χωρίς τον κίνδυνο να πέσει σε λάθος. Τα Αξιώματα της Διαλεκτικής Λογικής μπορούν να διατυπωθούν μόνο στην διάρκεια της Έκστασης.

Αν θέλουμε πραγματικά να καταλάβουμε βαθιά τον πολυδιάστατο κόσμο και να επισκεφτούμε την Ιερή γη των Θεών, τοποθετημένη στην πολική σκεπή του Βορρά, χρειαζόμαστε επειγόντως να διώξουμε έξω από τον ναό του νου μας όλα τα διανοητικά είδωλα που έχουν μετατραπεί σε Αξιώματα. Χρειαζόμαστε να απεγκλωβίσουμε τον νου, να τον απελευθερώσουμε οπό την Τυπική Λογική, καλή μόνο για έναν Μολιέρο και τις καρικατούρες του.

Η γη των Χίνας, τα κρυμμένα θαύματα μέσα στις Χίλιες και μία Νύχτες, οι χρυσές χώρες όπου κατοικούν οι άφατοι Θεοί της Αυγής, γίνονται μια φοβερή πραγματικότητα όταν βρίσκουμε τον μοχλό του Αρχιμήδη. Στηριγμένοι σε αυτόν τον μυστηριώδη μοχλό πηδάμε στην τέταρτη διάσταση θεληματικά κάθε φορά που το θέλουμε. Αν κάποιος με την Κουνταλίνι αφυπνισμένη, την παρακαλάει, σε αυτές τις στιγμές που βρίσκεται αποκοιμισμένος, να τον βάλει μέσα στην τέταρτη διάσταση και να τον μεταφέρει στο Ιερό Νησί του Βόρειου Πόλου, μπορείς να είσαι σίγουρος, αγαπητέ αναγνώστη, ότι το θαύμα θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε. Αυτό που χρειάζεται ο μυημένος είναι να ξέρει να σηκωθεί από το κρεβάτι διατηρώντας τον ύπνο. Το Φίδι θα τον βοηθήσει σε όλα όταν αυτός επίσης ξέρει να βοηθιέται. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Η Θεϊκή Τριάδα

Οι Ιερές Γραφές της Ινδίας βεβαιώνουν ότι ο αφαλός, η καρδιά και ο λάρυγγας είναι πύρινα κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού και προσθέτουν ότι διαλογιζόμενοι στα προαναφερόμενα κέντρα, βρίσκουμε τους Δασκάλους Σαρασβάτι, Λάξμι, Παρβάτι ή Γκιρίχα σε διαδοχική ιεραρχική τάξη.

Αυτοί οι τρεις Δάσκαλοι δουλεύουν με τα Τρία βάθη του δικού μας Λαμπερού Δράκου Σοφίας. Αυτοί οι τρεις Δάσκαλοι χειρίζονται τις δυνάμεις που έρχονται από τις τρεις απόψεις του Ηλιακού Λόγου.

Ο Σαρασβάτι δουλεύει με τις δυνάμεις τού Πατέρα, ο Λάξμι δουλεύει με τις δυνάμεις του Υιού και ο Παρβάτι δουλεύει με τις δυνάμεις του Αγίου Πνεύματος.

Ο Σαρασβάτι εξασκεί δύναμη πάνω στον ανθρώπινο νου. Ο Λάξμι εξασκεί δύναμη πάνω στο αστρικό σώμα και ο Παρβάτι εξασκεί δύναμη πάνω στο φυσικό σώμα.

Ο μαθητευόμενος θα πρέπει να τελειοποιεί το φυσικό του σώμα συνηθίζοντάς το να εξασκεί σεξουαλική μαγεία με την ιέρεια σύζυγο. Αυτή η εργασία είναι πολύ επίπονη και δύσκολη.

Ο σύντροφος χρειάζεται να τελειοποιήσει το αστρικό του σώμα μέχρι να το μετατρέψει σε ένα χρήσιμο εργαλείο. Ο Δάσκαλος χρειάζεται να τελειοποιήσει το διανοητικό του σώμα με την δύναμη της Φωτιάς που κυματίζει μέσα στην παγκόσμια αρμονία.

Ο μαθητευόμενος πρέπει να επικαλείται τον Δάσκαλο Παρβάτι για να τον βοηθήσει να ελέγχει τα σεξουαλικά όργανα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής μαγείας.

Ο σύντροφος πρέπει να επικαλείται τον Λάξμι για να τον διδάξει να βγαίνει με αστρικό σώμα. Επείγει να μάθει να ταξιδεύει συνειδητά και θετικά με αστρικό σώμα.

Ο Δάσκαλος πρέπει να επικαλείται τον Σαρασβάτι για να τον βοηθήσει να χριστικοποιήσει τον νου. Αυτές οι επικλήσεις γίνονται στην διάρκεια της σεξουαλικής μαγείας.

Είναι αναγκαίο να. επικαλούμαστε τις δυνάμεις του Αγίου Πνεύματος στην διάρκεια της σεξουαλικής μαγείας. Επείγει να καλούμε τις δυνάμεις του Χριστού για να προκαλούν την γέννηση του Ηλιακού Αστρικού στο βάθος του εσωτερικού μας σύμπαντος. Είναι απαραίτητο να ζητάμε από τις δυνάμεις του Πατέρα βοήθεια για τον δικό μας νου. Χρειαζόμαστε να γεννάμε τον Ηλιακό Νου.

Τα οχήματα φυσικό, αστρικό και διανοητικό, πρέπει να μετατρέπονται σε λεπτά εργαλεία του Πνεύματος.

Είναι απαραίτητο να μάθουμε να βγαίνουμε συνειδητά με αστρικό σώμα. Ας θυμηθούμε ότι μέσα στο αστρικό βρίσκεται ο Νους. Επείγει να επισκεπτόμαστε συνειδητά τους Ναούς της Λευκής Αδελφότητας. Στο αστρικό μπορούμε να μάθουμε στα πόδια του Δασκάλου.

Στη συνέχεια θα διδάξουμε τα μάντραμ που ένας σοφός διδάσκει σε ένα από τα βιβλία του, για την αστρική έξοδο. Αυτά τα μάντραμ είναι σε Σανσκριτική γλώσσα και τα χρησιμοποιούν οι Γιόγκις της Ινδίας για να βγαίνουν στο αστρικό.

ΜΑΝΤΡΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ

Hare Ram, Hare Ram, Ram Hare Hare. Hare Cristo. Hare Cristo, Cristo, Cristo, Hare, Hare. Hare Murrare Modup Coiptus Hare Copal Govind Mukum Sonre.Mage Pragr Yodi Kolpi Basi Parvot Tullo Hiro No Dane En Bai De Nem. Sri Gonind, Sri Gonind, Sri Gonind. Ganesha Namap.

Ο ευσεβής πρέπει να κοιμάται με το κεφάλι προς τον βορρά ή προς την ανατολή. Είναι αναγκαίο να μάθει ο ευσεβής πρώτα απ’ έξώ αυτά τα μάντραμ της Ινδίας. Ας ξαπλώσει ο ευσεβής ανάσκελα (με το στόμα προς τα πάνω). Να παρακαλέσει, να καλέσει και να επικαλεστεί με όλη την ψυχή του τον Δάσκαλο Λάξμι, για να τον βγάλει συνειδητά και θετικά με αστρικό σώμα. Είναι. αναγκαίο να καλέσουμε τον Λάξμι στο όνομα του Χριστού.

ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Στο όνομα του Χριστού, από την δόξα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού, εγώ σε καλώ, Λάξμι, Λάξμι, Λάξμι. Αμήν.

Αυτή η επίκληση επαναλαμβάνεται χιλιάδες φορές παρακαλώντας τον Δάσκαλο Λάξμι να σε διδάξει να ταξιδεύεις συνειδητά με αστρικό σώμα Αφού έχει γίνει η επίκληση, απαγγέλλεις τα Σανσκριτικά μάντραμ χιλιάδες φορές με τον νου συγκεντρωμένο στον Χριστό. Αποκοιμήσου ήσυχος κάνοντας την επίκληση. Όταν ξυπνήσεις από τον ύπνο, εξάσκησε μετά την αναδρομική άσκηση για να θυμηθείς πού πήγες, από πού πέρασες, με ποιους μίλησες κλπ.

Είναι αναγκαίο να ζητάς στον Λάξμι να σε διδάξει να βγαίνεις συνειδητά με αστρικό.

Είναι αναγκαίο να έχει κανείς υπομονή τόσο μεγάλη όσο εκείνη του Άγιου Ιώβ, για να μάθει να βγαίνει συνειδητά με αστρικό σώμα. Ας θυμηθούμε ότι ο Βαθμός του Μαθητευόμενου είναι εφτά χρόνια και μόνο μετά από εφτά χρόνια αρχίζουν οι πρώτες λάμψεις φωτισμού.

Εμείς προειδοποιούμε για να μάθουν οι μαθητές τι συμβαίνει. Οι περίεργοι, οι βέβηλοι και οι βεβηλωτές του ναού είναι καλύτερα να απομακρυνθούν. Αυτή η επιστήμη δεν είναι για τους περίεργους.

Σύμφωνα με το πώς εξασκεί σεξουαλική μαγεία ο ευσεβής με την ιέρεια σύζυγό του, σύμφωνα με το πώς η συμπεριφορά του κάθε φορά γίνεται πιο σωστή, σύμφωνα με το πώς εξαγνίζεται, αρχίζουν να αντανακλούν στο αστρικό του και στον νου του οι λάμψεις και οι δυνάμεις του Εσώτερου (το Πνεύμα). Τότε έρχεται ο φωτισμός. Αυτός είναι ο δρόμος. Όμως αυτός ο φωτισμός είναι μόνο μετά τον Βαθμό του Μαθητευόμενου (μιλάμε σε όρους Απόκρυφης Μασονίας).

Κάθε πραγματικόν υποψήφιο ετοιμασμένον για τον φωτισμό θα μπορεί να τον αναγνωρίσει και να τον εξακριβώσει κανείς με τον Γνώμονα και με τον Διαβήτη.

Όταν το Πνεύμα και η ανθρώπινη προσωπικότητα δρουν ταξινομημένα και με πλήρη αρμονία, ο ευσεβής είναι έτοιμος για τον φωτισμό.

Εκείνοι που διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν φώτιση, δεν μπορούν να αντέξουν την δοκιμασία με τον Γνώμονα και τον Διαβήτη.

Όταν το κατώτερο τετραμελές υπακούει πιστά το Πνεύμα, το αποτέλεσμα είναι ο φωτισμός. Ενώ το κατώτερο τετραμελές δεν υπακούει το Πνεύμα, δηλαδή ενώ το ανθρώπινο άτομο δεν ξέρει να υπακούει το Πνεύμα, ο φωτισμός είναι αδύνατος.

Ο ευσεβής πρέπει ν εξαγνίζει κάθε μέρα την κρεβατοκάμαρα του με ειδικούς. αρωματισμούς. Το λιβάνι εξαγνίζει το αστρικό σώμα. Ένα καλό λιβάνι κάνει θαύματα στο αστρικό σώμα. Ένα καλό λιβάνι ελκύει τους μεγάλους Δασκάλους που χρειαζόμαστε για την δουλειά μας.

Μπορούμε να αναμειγνύουμε λιβάνι με Βενζόη. Η Βενζόη εξαγνίζει το αστρικό και αποδυναμώνει τις χυδαίες και αισθησιακές σκέψεις. Μπορεί να αναμειγνύεται η βενζόη με το λιβάνι μέσα σε ένα θυμιατήρι, ή καίγοντάς το όλο μέσα σε αναμμένα κάρβουνα. Αυτό είναι το πιο πρακτικό.

Το απόσταγμα των τριαντάφυλλων επίσης μπορεί να αναμειγνύεται με αυτά τα αρώματα για να εξαγνίζεται το περιβάλλον. Είναι καλό να θυμόμαστε ότι τα τριαντάφυλλα έχουν επίσης μια μεγάλη δύναμη. Το τριαντάφυλλο είναι η Βασίλισσα των Λουλουδιών. Είναι αναγκαίο το Τριαντάφυλλο του Πνεύματος να ανοίγει το αρωματικό και εξαίσιο μπουμπούκι του, πάνω στον σταυρό του δικού μας σώματος.

Συνιστάμέ το Μοσχολίβανο επίσης, για να διαμορφώνουμε ένα ευσεβές περιβάλλον στην νυφική κρεβατοκάμαρα. Ο σύζυγος και η σύζυγος πρέπει να ζουν μέσα στα Αρώματα και στην Αγάπη.

Το λιβάνι και τα αρώματα καίγονται ηδονικά σε όλους τους Ινδικούς, Παρσιστικούς, Τζαϊνιστικούς, Σιντοϊστικούς Ναούς κλπ. Ποτέ δεν έλειψαν τα λιβάνια και τα αρώματα στους Ναούς της Ελλάδας, της Ρώμης, της Περσίας κλπ.

Ο ευσεβής χρειάζεται παρά πολλούς εξαγνισμούς και αγιοποιήσεις για να φτάσει στον φωτισμό.

ΕΙΔΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ

Ο Ιησούς, ο μεγάλος Ιεροφάντης είπε: «Βοήθησε τον εαυτό σου και εγώ θα σε βοηθήσω». Έτσι λοιπόν, ο Γνωστικός μαθητής πρέπει να υπολογίσει αυτά τα λόγια του Δασκάλου. Τα μάντραμ για να βγαίνουμε με αστρικό σώμα, έτσι όπως τα έχουμε διδάξει σε αυτό το κεφάλαιο, είναι θαυμάσια. Η επίκληση στον Δάσκαλο Λάξμι είναι μεγαλοπρεπής, θαυμάσια, όμως ο Γνωστικός μαθητής πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του, πρέπει να συγκεντρωθεί στον αφαλό, πρέπει να αποκοιμηθεί τραγουδώντας τα μάντραμ διανοητικά και όταν πια βρίσκεται μισοκοιμισμένος, όταν αισθάνεται αυτήν την ειδική εξάντληση του ύπνου, να φαντάζεται ότι είναι ένας άνεμος, ένα αέριο, κάτι λεπτό, να αισθάνεται ότι είναι όλος ένας αέρας και αέριο, και σε αυτήν την κατάσταση, αισθανόμενος έτσι αέρινος και λεπτός, να ξεχνάει την βαρύτητα του φυσικού σώματος. Να σκέπτεται ότι μπορεί να πετάξει όπου θέλει γιατί δεν έχει πια βαρύτητα κανενός είδους. Να πηδάει από το κρεβάτι του ξεχνώντας το φυσικό του σώμα, αισθανόμενος να είναι σύννεφο, άρωμα, αέρας, θεϊκή πνοή. Να μην προσπαθεί να πηδάει διανοητικά, επείγει να μεταφράζονται όλα αυτά σε δράση, σε συγκεκριμένα γεγονότα. Όταν βρίσκεται έξω από το φυσικό σώμα, να φεύγει από το σπίτι του και να κατευθύνεται με αστρικό σώμα προς την Γνωστική Εκκλησία, ή σε οποιοδήποτε μέρος θέλει. Με αστρικό σώμα μπορεί κανείς να ταξιδεύει σε άλλους πλανήτες, με αστρικό σώμα μπορεί κανείς να επισκεφτεί τα πιο μακρινά μέρη του Σύμπαντος, τους Ναούς των Μυστηρίων κλπ.

Με αστρικό σώμα μπορεί ο ευσεβής να μελετάει τα Ακασικά Αρχεία της φύσης και να γνωρίσει όλα τα περασμένα, παρόντα και μελλοντικά συμβάντα. Υπάρχει μια ανατολίτικη προφητεία που επιβεβαιώνει ότι στο τέλος του εικοστού αιώνα, ο επιστήμονες θα έχουν ειδικές ραδιοτηλεοράσεις για να μελετούν τα Ακασικά Αρχεία της φύσης. Τότε θα μπορεί ολόκληρη η ανθρωπότητα να δει στην οθόνη όλη την Ιστορία της Γης και των Φυλών της. Όλη την ζωντανή Ιστορία των Μεγάλων Ανθρώπων όπως του Ιησού, του Μωάμεθ, του Βούδα, του Ερμή, του Κεξαλκόατλ. Τωρινά, αγωνίζονται με το να τελειοποιούν το ραδιόφωνο μέχρι να συλλάβουν τις ομιλίες του Χριστού, Κικέρωνα, Ορφέα κλπ. Αυτά τα κύματα υπάρχουν, γιατί τίποτα δεν σταματάει να δονείται στην φύση και αυτό είναι μόνο ζήτημα του να τελειοποιούνται το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Επίσης δεν είναι μακριά η μέρα στην οποία θα εφευρεθούν ορισμένα ειδικά γυαλιά για να δουν το αστρικό σώμα και το αστρικό επίπεδο. Η μεγάλη Λευκή Αδελφότητα βρίσκεται μυώντας αυτόν τον τύπο εφευρέσεων και επιστημονικών αποκαλύψεων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑΚOΣΤO ΤΡΙΤΟ

Ο Χριστός

Ο Λατρευτός Θεός Χριστός προέρχεται από αρχαϊκές λατρείες στον Θεό-Φωτιά. Τα γράμματα Π (Πυρά) και Χ (Σταυρός) σημαίνουν το ιερογλυφικό του να παράγεις την Ιερή Φωτιά.

O Χριστός λατρεύτηκε στα Μυστήρια του Μίθρα, του Απόλλωνα, της Αφροδίτης, του Δία, του Ιανού, της Εστίας, του Βάκχου, της Αστάρτης, της Δήμητρας, του Κεξαλκόατλ κλπ.

Ποτέ δεν έχει λείψει σε καμιά θρησκεία η αρχή Χριστός. Όλες οι θρησκείες είναι μόνο μία. Η θρησκεία είναι συναφής με την ζωή όπως η υγρασία με το νερό. Η Μεγάλη Συμπαντική Παγκόσμια Θρησκεία τροποποιείται σε χιλιάδες θρησκευτικές μορφές. Οι Ιερείς είναι πλήρως ταυτισμένοι ο ένας με τον άλλον σε όλες τις θρησκευτικές μορφές λόγω των βασικών αρχών της Μεγάλης Συμπαντικής Παγκόσμιας Θρησκείας.

Δεν υπάρχέι βασική διαφορά μεταξύ ενός Μωαμεθανού Ιερέα και ενός Εβραίου Ιερέα, ή μεταξύ ενός Ειδωλολάτρη Ιερέα και ενός γνήσιου Χριστιανού. Η θρησκεία είναι Μία, Μοναδική και απολύτως Συμπαντική. Οι τελετουργίες του Σιντοϊστή Ιερέα της Ιαπωνίας ή των Μογγόλων Λάμα είναι όμοιες με τις τελετουργίες των μάγων και μαγγανιστών της Αφρικής και της Ωκεανίας.

Όταν μια θρησκευτική μορφή εκφυλίζεται, εξαφανίζεται και στην θέση της η συμπαντική ζωή δημιουργεί νέες θρησκευτικές μορφές.

Ο αυθεντικός πρωτόγονος Γνωστικός Χριστιανισμός έρχεται από τον Ειδωλολατρισμό. Πριν από τον Ειδωλολατρισμό λατρεύτηκε σε όλες τις λατρείες ο Κοσμικός Χριστός. Στην Αίγυπτο ο Χριστός ήταν ο Όσιρις και εκείνος που τον ενσάρκωνε ήταν ένας Οσιροποιημένος. Σε όλες τις εποχές υπήρχαν Δάσκαλοι που έχουν αφομοιώσει την Άπειρη Χριστική Συμπαντική Αρχή. Στην Αίγυπτο Χριστός ήταν ο Ερμής. Στο Μεξικό Χριστός ήταν ο Κεξαλκόατλ. Στην ιερή Ινδία Χριστός ήταν ο Κρίσνα. Στην Άγια γη, μεγάλος Γνωστικός Ιησούς, εκπαιδευμένος στην γη της Αιγύπτου, ήταν εκείνος πού είχε την μακαριότητα να αφομοιωθεί στην Παγκόσμια Χριστική Αρχή, λόγος για τον οποίο άξιζε να ξαναβαφτιστεί Χριστός με την Θεότητα της Φωτιάς και του Σταυρού.

Ο Ναζαρηνός Ιησούς-Ζευς είναι ο σύγχρονος άνθρωπος που ενσαρκώνει τελείως την Παγκόσμια Χριστική Αρχή. Πριν από αυτόν, πολλοί Δάσκαλοι ενσάρκωσαν την Χριστική Αρχή της Φωτιάς.

Ο Ραββί της Γαλιλαίας είναι ένας Θεός, γιατί ενσάρκωσε τελείως τον Κοσμικό Χριστό. Ο Ερμής, ο Κεξαλκόατλ, ο Κρίσνα, είναι Θεοί, γιατί επίσης ενσάρκωσαν τον Κοσμικό Χριστό.

Είναι αναγκαίο να λατρεύουμε τους Θεούς. Αυτοί βοηθούν τους ευσεβείς τους. Ζητήστε και θα σας δοθεί. Κτυπήστε και θα σας ανοιχτεί.

Η τέχνη του να παράγεις την φωτιά είναι η σεξουαλική μαγεία. Μόνο με τον Τέλειο Γάμο μπορούμε να παράγουμε την φωτιά, να την αναπτύσσουμε και να ενσαρκώνουμε τον Χριστό. Έτσι μετατρεπόμαστε σε Θεούς.

Η Αρχή Χριστός είναι πάντα η ίδια. Οι Δάσκαλοι που την ενσαρκώνουν, είναι ζωντανοί Βούδες. Ανάμεσα σε αυτούς τους τελευταίους πάντα υπάρχουν Ιεραρχίες. Ο Βούδας Ιησούς είναι ο πιο υψηλός μυημένος της Συμπαντικής Λευκής Αδελφότητας.

Η μοναδική και αληθινή εικόνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Παρμένη από μια εντομή χαραγμένη σε σμαράγδι, που διέταξε να σμιλευτεί ο Τιβέριος, Ρωμαίος Αυτοκράτορας. Προέρχεται από τον Θησαυρό της Κωνσταντινούπολης και παραδόθηκε από τον Σουλτάνο της Τουρκίας στον Πάπα Ινοκέντιο τον όγδοο, σαν πληρωμή λύτρων για τον αδελφό του, αιχμάλωτο των Χριστιανών. Αυτό το πορτραίτο έχει παρθεί απευθείας από το ανεκτίμητο σμαράγδι που ανήκει στον Θησαυρό τοπ Βατικανού.

Όταν μια θρησκευτική μορφή έχει εκπληρώσει την αποστολή της, διαλύεται. Ο Ιησούς, ο Χριστός ήταν πραγματικά ο Μυητής μιας νέας Εποχής. Ο Ιησούς ήταν μια θρησκευτική αναγκαιότητα της εποχής. Η ιερατική ειδωλολατρική τάξη, στα τέλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είχε πέσει στην πιο πλήρη δυσπιστία. Τα πλήθη δεν σέβονταν πια τους Ιερείς και οι ηθοποιοί σατίριζαν σε κωμωδίες τις θεϊκές τελετουργίες, μιμούνταν σαρκαστικά τις θεότητες του Ολύμπου Και του Άδη. Είναι οδυνηρό να βλέπει κανείς πώς αυτά τα άτομα μιμούνταν τον Θεό Βάκχο σαν μια μεθυσμένη γυναίκα και άλλες φορές τον παρίσταναν σαν ένα μεθυσμένο κοιλαρά πάνω σε ένα γαϊδούρι. Την άφατη και ευλογημένη Θεά Αφροδίτη την παρίσταναν σαν μια μοιχαλίδα που έψαχνε οργιαστικές απολαύσεις, ακολουθούμενη από Νύμφες που τις κυνηγούσαν Σάτυροι μπροστά από τον Πάνα και τον Βάκχο.

Σε κείνη την εποχή της θρησκευτικής παρακμής, οι λαοί της Ελλάδας και της Ρώμης δεν σέβονταν πια ούτε τον Άρη, τον Θεό του Πολέμου. Τον παρίσταναν σαρκαστικά, παγιδευμένο στο αόρατο δίχτυ του Ήφαιστου στην στιγμή της πλήρους μοιχείας με την γυναίκα του, την όμορφη Αφροδίτη. Ο τρόπος με τον οποίο κορόιδευαν τον προσβεβλημένο, ο σαρκασμός, η ειρωνεία κλπ, αποκαλύπτουν φανερά την παρακμή του Ειδωλολατρισμού. Δεν σώθηκε από την βεβήλωση ούτε ο Ολύμπιος Δίας, ο Πατέρας των Θεών, γιατί τον παρίσταναν σαρκαστικά σε πολλές σάτυρες απασχολημένο με το να αποπλανεί τις Θεές, τις Νύμφες και τις θνητές. Ο Πρίαπος μετατράπηκε σε τρόμο των συζύγων και ο Όλυμπος, αρχαία διαμονή των Θεών, σε μια οργιαστική αχαλίνωση.

Ο τρομερός Άδης (Κόλαση) που τον κυβερνούσε ο Πλούτωνας, πηγή τρόμου για αναρίθμητους αιώνες, δεν τρόμαζε κανέναν πια και τότε τον διακωμωδούσαν με ίντριγκες όλων των ειδών, σαρκασμούς και κοροϊδίες που έκαναν να γελάει όλος ο κόσμος. Σε τίποτα δεν χρησίμευαν τότε τα αναθέματα και οι αφορισμοί των Ιερέων, Ποντίφικων, Μιτροφόρων κλπ ο κόσμος δεν τους σεβόταν πια. Η θρησκευτική μορφή είχε εκπληρώσει την αποστολή της και ο θάνατός της ήταν αναπόφευκτος. Το μεγαλύτερο μέρος των Ιερέων εκφυλίστηκε τότε και πορνεύτηκε στους ήδη εκφυλισμένους ναούς της Εστίας, της Αφροδίτης και του Απόλλωνα.

Σε κείνη την εποχή ήταν, όταν πολλοί ειδωλολάτρες Ιερείς μετατράπηκαν σε αλήτες, κωμωδούς, τσαρλατάνους, ζητιάνους. Οι κοινοί και συνηθισμένοι άνθρωποι τους κορόιδευαν και τους κυνηγούσαν με πέτρες. Σε αυτό τελείωσε η θρησκευτική μορφή του Ρωμαϊκού Ειδωλολατρισμού. Αυτή η θρησκευτική μορφή είχε ήδη εκπληρώσει την αποστολή της και τώρα δεν της έμενε τίποτα άλλο παρά ο θάνατος.

Ο κόσμος χρειαζόταν κάτι καινούργιο. Η Συμπαντική Θρησκεία χρειαζόταν να εκδηλωθεί σε μια νέα μορφή. Ο Ιησούς ήταν τότε ο Μυητής αυτής της νέας Εποχής Ο Ιησούς, ο Χριστός, ήταν εκ των πραγμάτων ο θεϊκός ήρωας της νέας εποχής.

Η Σύνοδος της Νίκαιας το 625 μΧ, δεν δημιούργησε έναν καινούργιο ήρωα, όπως υποθέτουν τα γουρούνια του Υλισμού. Στην Σύνοδο της Νίκαιας αναγνωρίστηκε επίσημα μια διδασκαλία και ένας άνθρωπος.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Παρμένη από μία εντομή, χαραγμένη σε διαμάντι, που διέταξε να σμιλευτεί ο Τιβέριος, Ρωμαίος αυτοκράτορας.

Προέρχεται από τον θησαυρό της Κωνσταντινουπόλεως και παραδόθηκε από τον Σουλτάνο της Τουρκίας στον Πάπα Ινοκέντιο 8ο σαν πληρωμή λύτρων για τον αδελφό του, αιχμάλωτο των Χριστιανών.

Αυτό το σμαράγδι έχει παρθεί απευθείας από το ανεκτίμητο σμαράγδι, που ανήκει στον θησαυρό του Βατικανού.

Η διδασκαλία ήταν ο πρωτόγονος Χριστιανισμός, παραμορφωμένος σήμερα από την Ρωμαϊκή Καθολική Αίρεση. Ο άνθρωπος ήταν ο Ιησούς. Πολλοί άνθρωποι είχαν δηλωθεί αβατάρες της Νέας Εποχής, όμως κανένας, εκτός από τον Ιησού, δεν είχε διδάξει την Διδασκαλία της Νέας Εποχής. Τα γεγονότα είναι αυτά που μιλάνε και ο Ιησούς μίλησε με γεγονότα, γι αυτό και αναγνωρίστηκε σαν Μυητής της Νέας Εποχής.

Η Διδασκαλία του Ιησού είναι ο Χριστικός Εσωτερισμός, η Ηλιακή Θρησκεία όλων των Εποχών και Αιώνων.

Ο Γνωστικισμός που διδάχτηκε από τον Ιησού, είναι η Θρησκεία του Ήλιου, ο Ανοιξιάτικος Χριστιανισμός των Θεών της Αυγής.

Στη Σύνοδο της Νίκαιας δόθηκε εκ των πραγμάτων Νόμιμη Προσωπικότητα σε μια νέα θρησκευτική μορφή, που είχε αντέξει στην διάρκεια πολλών αιώνων καταδιώξεις και τρομαχτικά μαρτύρια. Αρκεί να θυμηθούμε τους λάκκους των λιονταριών την εποχή του Νέρωνα, όταν έριχναν τους χριστιανούς στην αρένα για να τους καταβροχθίσουν τα θηρία.

Ας θυμηθούμε τις εποχές των κατακομβών και των ταλαιπωριών όλων εκείνων, των Γνωστικών. Ήταν πολύ δίκαιο να αναγνωριστεί οριστικά στην Σύνοδο της Νίκαιας με πλήρως επίσημο τρόπο, μια Ηλιακή Διδασκαλία και ένας άνθρωπος που είχε ενσαρκώσει τον Κοσμικό Χριστό.

Ας διευκρινίσουμε ότι οι άγιοι Θεοί των Αιγυπτιακών, Ελληνικών, Ρωμαϊκών, Ιβηρικών, Σκανδιναβικών, Γαλατικών, Γερμανικών, Ασσυριακών, Αραμαϊκών, Βαβυλωνιακών, Περσικών, κλπ θρησκειών, δεν έχουν πεθάνει. Αυτοί οι Θεοί εκπλήρωσαν την αποστολή τους και μετά απομακρύνθηκαν. Αυτό είναι όλο. Σε ένα μελλοντικό Μαχαμβαντάρα, αυτοί οι άφατοι Θεοί και οι θεϊκές θρησκείες τους θα ξαναγυρίσουν στον χρόνο και στην ώρα τους για μια νέα εκδήλωση.

Όταν μια θρησκευτική μορφή εξαφανίζεται, παραδίδει τις Οικουμενικές Συμπαντικές αρχές της στην θρησκευτική μορφή που την διαδέχεται. Αυτός είναι ο Νόμος της Ζωής.

Ο Ιησούς έχει τις ίδιες θεϊκές ιδιότητες του Κρίσνα, του Βούδα, του Δία-Τζούπιτερ, του Απόλλωνα. Όλοι αυτοί γεννιούνται από την Παρθένο. Πραγματικά, ο Χριστός γεννιέται πάντα από την Παρθένο Μητέρα του Κόσμου. Κάθε Δάσκαλος εξασκεί σεξουαλική μαγεία και μιλώντας με συμβολική έννοια, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι μέσα στην μήτρα της ιέρειας συζύγου γεννιέται ο Χριστός.

Τα εμβλήματα, σύμβολα και Δράματα της Γέννησης των Θεών είναι πάντα τα ίδια. Ο Θεός Μίθρας γεννιέται στις 24 Δεκεμβρίου στις 12 την νύχτα όπως ο Ιησούς. Το μέρος της γέννησης του Ιησού, είναι η Βηθλεέμ. Αυτό το όνομα βγαίνει από το όνομα Μπελ ή Μπέλενο του Θεού των Βαβυλωνίων και Γερμανών που ονόμαζαν έτσι τον Θεό Ήλιο. Με αυτό ήθελαν να δώσουν να εννοηθεί η πραγματικότητα ενός ανθρώπου που ενσάρκωσε τον Χριστό-Ηλιο.

Οι θεές Ισις, Ήρα, Δήμητρα, Κέρες, Εστία, Μάγια ήταν τότε προσωποποιημένες στην μητέρα του Ιεροφάντη Ιησού. Η Εβραία Μαρία ήταν μια μεγάλη Μυημένη. Αυτό το ξέρουν όλοι οι αποκρυφιστές. Όλες αυτές οι Θεές Μητέρες μπορούν καλώς να αντιπροσωπεύουν την Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι, από την οποία γεννιέται πάντα ο Συμπαντικός Λόγος της Ζωής.

Όλοι οι Άγιοι, Μάρτυρες, Παρθένες, Άγγελοι, Δαίμονες, Χερουβείμ, Σεραφείμ, Αρχάγγελοι, Θεϊκές Δυνάμεις, Αρετές, Θρόνοι, είναι οι ίδιοι Ημίθεοι, Τιτάνες, Θεές, Συλφίδες, Κύκλωπες και Αγγελιαφόροι των Θεών, όμως με νέα ονόματα σήμερα. Οι θρησκευτικές αρχές είναι πάντα οι ίδιες. Μπορούν να αλλάζουν οι θρησκευτικές μορφές, όμως οι αρχές δεν αλλάζουν γιατί υπάρχει μόνα μία και μόνη θρησκεία: Η Συμπαντική Θρησκεία.

Τα αρχαία μοναστήρια καλογριών ξεπήδησαν με νέα μορφή, όμως με την δυστυχία ότι οι Μεσαιωνικοί Ιερείς δεν γνώριζαν το μεγάλο Αρκάνο, χρησιμοποίησαν τις ιέρειες μόνο για να πορνεύουν. Αν αυτοί είχαν γνωρίσει το μεγάλο Αρκάνο, αυτές θα είχαν εκπληρώσει μια μεγάλη αποστολή και αυτοί θα είχαν πραγματοποιηθεί βαθιά. Τότε η Ρωμαιοκαθολική μορφή δεν θα είχε εκφυλιστεί και ο Χριστικός Εσωτερισμός θα έλαμπε σήμερα σε όλους τους ναούς.

Ο Γνωστικός Χριστικός Εσωτερισμός θα αντικαταστήσει στην Νέα Εποχή του Υδροχόου την Καθολική μορφή και το ανθρώπινο ον θα λατρεύει τους άφατους Θεούς. Ο Τέλειος Γάμος είναι ο θρησκευτικός δρόμος της Νέας Εποχής.

Είναι αδύνατο να ενσαρκώσει κανείς τον Κοσμικό Χριστό χωρίς την Σεξουαλική Μαγεία. Η αγάπη είναι η πιο ανυψωμένη θρησκεία. Ο Θεός είναι Αγάπη.

Έχει φτάσει η ώρα να καταλάβουμε βαθιά την βαθύτερη σημασία αυτού που ονομάζεται Αγάπη. Πραγματικά, η Αγάπη είναι ο μοναδικός τύπος Ενέργειας που μπορεί να μας χριστικοποιήσει τελείως.

Το σεξ είναι η πέτρα του Ήλιου. Το σεξ είναι η βασική πέτρα πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε τον ναό για τον Κύριο. «Η πέτρα που απέρριψαν οι οικοδόμοι έγινε ακρογωνιαίος λίθος. Από τον Κύριο έγινε αυτό και είναι θαυμάσια στα μάτια μας» (Ματθαίος, κεφ 21, παρ 42). Ακριβώς αυτήν την πέτρα απορρίπτουν οι παρασεξουαλικοί και κορδώνονται σαν τέλειοι. Πραγματικά, είναι θαυμάσιο πράγμα το ότι αυτή η πέτρα, που θεωρείται σαν ταμπού ή αμαρτία ή απλώς σαν εργαλείο απόλαυσης, είναι τοποθετημένη στον ακρογωνιαίο λίθο του ναού. «Δια τούτο σας λέγω ότι θα αφαιρεθεί από εσάς η Βασιλεία του Θεού (το Magis Regnum ή Βασίλειο της Μαγείας) και θα δοθεί σε έθνη που κάνουν τους καρπούς της. Και κείνος που θα πέσει πάνω σε αυτήν την πέτρα θα συντριβεί και εκείνον εις τον οποίον θα πέσει θα τον κάνει κομμάτια». Ματθαίος, κεφ 21, παρ 43-45.

Το σεξ είναι η βασική ή πέτρα της οικογένειας, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε η οικογένεια. Το σεξ είναι η βασική πέτρα του ανθρώπου, γιατί χωρίς αυτήν ο άνθρωπος δεν θα ερχόταν στην ύπαρξη. Το σεξ είναι η βασική πέτρα του Σύμπαντος, γιατί χωρίς αυτήν το Σύμπαν δεν θα υπήρχε.

Η σεξουαλική ενέργεια του Τρίτου Λόγου ρέει από το κέντρο όλου του νεφελώματος και από την δίνη του κάθε ατόμου. Όταν η ενέργεια σταματήσει να ρέει από το κέντρο της γης, αυτή θα μετατραπεί σε ένα πτώμα.

Η σεξουαλική ενέργεια του Τρίτου Λόγου έχει τρεις τρόπους έκφρασης:

1) Αναπαραγωγή του είδους.

2) Εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής.

3) Πνευματική ανάπτυξη.

Η Κουνταλίνι είναι ο ίδιός τύπος ενέργειας με τον οποίο ο Τρίτος Λόγος επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία της γης.

Στην φύση υπάρχουν τρεις τύποι ενέργειας: Πρώτη η ενέργεια του Πατέρα. Δεύτερη η ενέργεια του Υιού. Τρίτη η ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Στην Ινδία ο Πατέρας είναι ο Βράχμα, ο Υιός είναι ο Βισνού και το Άγιο Πνεύμα είναι ο Σίβα.

Η δύναμη του Αγίου Πνεύματος πρέπει να επιστρέφει προς το κέντρο και προς τα πάνω. Επείγει να εξαγνίζονται οι σεξουαλικές δυνάμεις μέχρι την καρδιά. Σε αυτό το μαγνητικό κέντρο, αυτές οι δυνάμεις αναμειγνύονται με τις δυνάμεις του Υιού για να ανεβαίνουν στους Ανώτερους Κόσμους. Μόνο εκείνος που καταφέρνει την ολική ανάπτυξη της Κουνταλίνι, χριστικοποιείται τελείως. Μόνο εκείνος που χριστικοποιείται μπορεί να ενσαρκώσει τον Πατέρα.

Ο Υιός είναι ένα με τον Πατέρα και ο Πατέρας ένα με τον Υιό. Κανένας δεν φτάνει στον Πατέρα παρά από τον Υιό. Έτσι είναι γραμμένο. Οι δυνάμεις του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, κατεβαίνουν για να επιστρέψουν μετά προς τα μέσα και προς τα πάνω. Αυτός είναι ο Νόμος.

Οι ενέργειες του Αγίου Πνεύματος κατεβαίνουν μέχρι τα σεξουαλικά όργανα. Οι ενέργειες του Υιού κατεβαίνουν μέχρι την καρδιά και οι ενέργειες του Πατέρα μέχρι τον νου. Επιστρέφουμε με τις ενέργειες του Αγίου Πνεύματος και σε αυτήν την επιστροφή υπάρχουν θαυμάσιες συναντήσεις. Στην καρδιά συναντάμε τον Χριστό και στον νου τον Πατέρα. Αυτές οι συναντήσεις σημαίνουν επιστροφή προς τα μέσα και προς τα πάνω. Έτσι περνάμε πιο πέρα από την τέταρτη, πέμπτη και έκτη διάσταση του διαστήματος. Τότε απελευθερωνόμαστε τελείως.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Ιεροφάντη Ιησού, όμως στην πραγματικότητα κανένας δεν γνωρίζει την προσωπική βιογραφία του. Υπάρχει η τάση να ευνουχίζουμε τον Ιεροφάντη Ιησού. Οι Χριστιανικές αιρέσεις παριστάνουν έναν παρασεξουαλικό Ιησού, γυναικωτό, αδύναμο, όμως πολλές φορές θυμωμένο σαν μια πεισματάρικη κυρία. Όλα αυτά φυσικά είναι παράλογα. Η πραγματικότητα είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει την προσωπική ζωή του Ιησού, γιατί δεν έχουμε την βιογραφία του. Μόνο με τις ικανότητες της αντικειμενικής διόρασης μπορούμε να μελετήσουμε την ζωή του Ιησού στα Ακασικά Αρχεία της φύσης.

Ο Ακάσα είναι ένας λεπτός πράκτορας που διαπερνά και ξαναδιαπερνά όλο το διάστημα. Όλα τα γεγονότα της γης και των φυλών της, η ζωή του Ιησού κλπ, βρίσκονται γραμμένα σαν μια αιώνια και ζωντανή ταινία μέσα στον Ακάσα. Αυτός ο ενδιάμεσος διαπερνά μέχρι και τον αέρα. Η επιστήμη της ραδιοτηλεόρασης, στα τέλη αυτού του αιώνα, θα έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να δει τα Ακασικά Αρχεία. Τότε ο κόσμος θα μελετάει με τα μηχανήματά του την προσωπική ζωή του Ιεροφάντη Ιησού. Ήδη ξέρουμε ότι όλες οι κινήσεις είναι σχετικές και ότι υπάρχει μόνο μια σταθερή. Αυτή είναι η ταχύτητα του φωτός. Το φως ταξιδεύει με μια ορισμένη σταθερή ταχύτητα. Οι αστρονόμοι με τους φακούς τους συλλαμβάνουν αστέρια που ήδη έχουν πάψει να υπάρχουν. Αυτό που βλέπουν, μέχρι και φωτογραφίες αυτών των αστεριών, είναι η ανάμνηση, ο Ακάσα. Πολλά από αυτά τα αστέρια είναι τόσο μακρινά, που το προερχόμενο από αυτά φως μπορεί να έχει αρχίσει το ταξίδι του πριν από την διαμόρφωση του κόσμου. Αυτή η αργοπορία του φωτός, αυτή η σταθερή, μπορεί πραγματικά να κάνει δυνατή την εφεύρεση μερικών ειδικών εργαλείων, με τα οποία θα μπορεί κανείς να δει το παρελθόν. Τίποτα από αυτά δεν είναι αδύνατο. Με ένα ειδικότατο τηλεσκόπιο, με ένα ειδικότατο μηχάνημα ραδιοτηλεόρασης, θα μπορούσαν να συλλαμβάνονται ήχοι και φως, συμβάντα και γεγονότα που έχουν συμβεί στην γη μας από την διαμόρφωση του κόσμου. Η. επιστήμη θα φτάσει σε αυτό πολύ σύντομα στα τέλη αυτού του αιώνα. Τότε ϋα είναι δυνατόν να γράψουν σε ένα βιβλίο την βιογραφία του Ιησού.

Οι Γνωστικοί, με αστρικό σώμα, μελετάμε τα Ακασικά Αρχεία κάθε φορά που γίνεται αναγκαίο. Γνωρίζουμε την ζωή του μεγάλου Δάσκαλου και ξέρουμε ότι ο Ιησούς ήταν πραγματικά ένας ολόκληρος άντρας με την πιο πλήρη έννοια της λέξης. Ο Ιησούς είχε Ιέρεια Σύζυγο, γιατί δεν ήταν κανένας παρασεξουαλικός. Η γυναίκα του Ιησού ήταν μια ολόκληρη Κυρία-Μύστης, προικισμένη με μεγάλες μυστικές δυνάμεις. Ο Ιησούς ταξίδεψε στην Ευρώπη και ήταν μέλος μιας Σχολής Μυστηρίων της Μεσογείου. Ο Ιησούς σπούδασε στην Αίγυπτο και εξάσκησε σεξουαλική μαγεία με την ιέρειά του μέσα σε μια πυραμίδα. Έτσι είναι πώς ανακεφαλαίωσε μυήσεις και έφτασε αργότερα στην Μύηση της Αφροδίτης (Βενούστα μύηση). Ο Ιησούς ταξίδεψε στην Περσία, Ινδία κλπ. Έτσι λοιπόν ο μεγάλος Δάσκαλος ήταν όλος ένας Δάσκαλος με την πλήρη έννοια της λέξης.

Τα τέσσερα Ευαγγέλια είναι πραγματικά τέσσερα Κείμενα Αλχημείας και Λευκής Μαγείας. Η μύηση αρχίζει μεταβάλλοντας το Νερό της Ζωής (σπέρμα) στο Κρασί του Φωτός του Αλχημιστή. Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε στον Γάμο της Κανά. Πάντα στον γάμο. Με αυτό το θαύμα αρχίζουμε να διατρέχουμε το μονοπάτι της Μύησης. Όλο το Δράμα της ζωής, των Παθών και τον θανάτου του Ιησού, είναι τόσο αρχαίο όσο ο κόσμος. Αυτό το Δράμα έρχεται από τις αρχαίες θρησκείες του παρελθόντος και είναι γνωστό σε όλες τις γωνίες του κόσμου. Αυτό το Δράμα εφαρμόζεται στον Ιησού και γενικά σε όλους εκείνους που διατρέχουν το μονοπάτι της κόψης τον ξυραφιού. Αυτό το Δράμα δεν είναι η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου. Αυτό το Δράμα είναι η εσωτεριστική ζωή όλων εκείνων που διατρέχουν το μυστικό μονοπάτι. Αυτό το Δράμα μπορεί να εφαρμοστεί το ίδιο στον Ιησού όπως και σε οποιονδήποτε άλλον Χριστικοποιημένο Μυημένο. Πραγματικά, το Δράμα της ζωής, των Παθών, του Θανάτου και της Ανάστασης του Ιησού, είναι ένα Κοσμικό Δράμα που υπάρχει πολύ πριν υπάρξει ο κόσμος. Αυτό το Δράμα είναι γνωστό σε όλους τους Κόσμους του Άπειρου Διαστήματος.

Τα Τέσσερα Ευαγγέλια μπορούμε να τα γνωρίζουμε μόνο με το κλειδί της σεξουαλικής μαγείας και τον Τέλειο Γάμο. Τα τέσσερα Ευαγγέλια γράφτηκαν, μόνο για να χρησιμεύουν σαν οδηγός στους λίγους που διατρέχουν το μονοπάτι της κόψης τον ξυραφιού. Τα τέσσερα Ευαγγέλια ποτέ δεν γράφτηκαν για τα πλήθη. Η δουλειά για να προσαρμόσουμε το Κοσμικό Δράμα στην Νέα Εποχή, ήταν θαυμάσια. Σε αυτήν την δουλειά μεσολάβησαν μυστικές ομάδες Μυημένων. Αυτοί έκαναν ένα λαμπρό έργο.

Όταν οι βέβηλοι άνθρωποι μελετούν τα Ευαγγέλια, τα ερμηνεύουν λάθος.

Ο Ιησούς είχε τον ηρωισμό να αφομοιώσει την Ουσία Χριστό σε όλα τα εσωτερικά οχήματά του. Αυτό το κατάφερε δουλεύοντας με INRI (Φωτιά). Έτσι ήταν πώς ο Ιεροφάντης Ιησούς μπόρεσε να γίνει ένα με τον Πατέρα. Ο Ιησούς μετατράπηκε σε έναν Χριστό και ανέβηκε στον Πατέρα. Κάθε άνθρωπος που αφομοιώνει την Ουσία Χριστό στο φυσιολογικό, βιολογικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, μετατρέπεται σε έναν Χριστό. Έτσι λοιπόν, ο Χριστός δεν είναι κανενός τύπου ανθρώπινο ή θεϊκό άτομο. Ο Χριστός είναι μια Κοσμική Ουσία που περιέχεται σε όλο το άπειρο διάστημα. Χρειαζόμαστε να διαμορφώνουμε τον Χριστό μέσα μας. Αυτό είναι δυνατόν μόνο με INRI (Φωτιά).

Ο Χριστός δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς το Φίδι. Αυτό αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει μόνο εξασκώντας σεξουαλική μαγεία.

Όποιος διαμορφώνει τον Χριστό, μετατρέπεται σε Χριστό. Μόνο ο Χριστός μπορεί να ανέβει στον Πατέρα. Αυτός ο τελευταίος, επίσης δεν είναι κανένα ανθρώπινο ή θεϊκό άτομο. Ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα είναι Ουσίες, Δυνάμεις, Υπερβατικές Ενέργειες φοβερά θεϊκές. Αυτό είναι όλο. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι έχουν δυστυχώς μια χαρακτηριστική τάση να ανθρωπομορφοποιούν αυτές τις Ανώτερου Τύπου Δυνάμεις.

Ο Ιησούς έζησε το Δράμα του Πάθους, όμως δεν είναι ο μοναδικός που το έχει ζήσει. Πριν από αυτόν, μερικοί Μυημένοι όπως ο Ερμής, ο Κεξαλκόατλ, ο Κρίσνα, ο Ορφέας, ο Βούδας κλπ το έζησαν. Μετά από αυτόν το έχουν ζήσει και άλλοι. Το Δράμα των Παθών είναι Κοσμικό.

Η Σύνθεση όλων των Θρησκειών, Σχολών και Πεποιθήσεων είναι ο Χριστός και η σεξουαλική μαγεία.

Κανέναν δεν βλάπτει ο Τέλειος Γάμος. Όλοι οι ιερείς όλων των θρησκειών, οι παιδαγωγοί όλων των Σχολών, οι λάτρεις του Χριστού, οι εραστές της Σοφίας, μπορούν να διατρέχουν το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Η Σύνθεση δεν βλάπτει κανέναν και ωφελεί όλους. Αυτή είναι η Διδασκαλία της Σύνθεσης. Αυτή είναι η Διδασκαλία της Νέας Εποχής.

Τα μέλη όλων των Σχολών, Θρησκειών, Αιρέσεων, Ταγμάτων κλπ, μπορούμε να συνεννοηθούμε καλώς πάνω στην βάση του Τέλειου Γάμου για να εγκαταστήσουμε έναν νέον πολιτισμό βασισμένο στην Σοφία του Φιδιού. Χρειαζόμαστε έναν νέον πολιτισμό του οποίου η βάση να είναι ο Τέλειος Γάμος. Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε κρίση και μόνο με την Αγάπη μπορούμε να σωθούμε.

Εμείς οι Γνωστικοί δεν είμαστε εναντίον καμίας θρησκείας, γιατί αυτό θα ήταν παράλογο. Όλες οι θρησκείες χρειάζονται. Όλες οι θρησκείες είναι διαφορετικές εκδηλώσεις της Άπειρης Συμπαντικής Κοσμικής Θρησκείας. Το σοβαρό, το λυπηρό θα ήταν ένας λαός χωρίς θρησκεία. Πιστεύουμε ότι όλες οι Σχολές και Αιρέσεις, εκπληρώνουν την αποστολή τους διδάσκοντας, μελετώντας, συζητώντας κλπ. Το σπουδαίο είναι, και αυτό είναι το βασικό, να ακολουθεί ο κόσμος το μονοπάτι τού Τέλειου Γάμου. Η Αγάπη δεν βλάπτει κανέναν, δεν ζημιώνει κανέναν. Η Γνώση είναι η φλόγα από όπου βγαίνουν όλες οι Θρησκείες, Σχολές και Πεποιθήσεις. Η Γνώση είναι Σοφία. και Αγάπη.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι θα φτάσουν στην Χριστικοοίηση με τον καιρό και διαμέσου της εξέλιξης, επιστρέφοντας και κερδίζοντας πολλές εμπειρίες, είναι εκ των πραγμάτων λανθασμένοι. Αυτοί που σκέπτονται έτσι, αναβάλλουν το λάθος από αιώνα σε αιώνα, από ζωή σε ζωή, και η πραγματικότητα είναι ότι στο τέλος χάνονται στην άβυσσο.

Εμείς οι Γνωστικοί δεν αρνούμαστε τον Νόμο της Εξέλιξης. Βεβαιώνουμε μόνον ότι αυτός ο νόμος δεν χριστικοποιεί κανέναν. Οι νόμοι της ανοδικής και της καθοδικής εξέλιξης είναι νόμοι της φύσης, καθαρά μηχανικοί, που διαδικάζονται συγχρόνως σε όλο το μεγάλο εργαστήριο της φύσης. Πολλοί οργανισμοί, πολλά είδη είναι προϊόντα της καθοδικής εξέλιξης και πολλοί άλλοι οργανισμοί και είδη είναι προϊόντα της ανοδικής εξέλιξης. Το σοβαρό είναι να αποδίδουμε στην ανοδική εξέλιξη πράγματα, αρετές και ποιότητες που αυτή δεν έχει. Η ανοδική εξέλιξη δεν χριστικοποιεί κανέναν. Όποιος θέλει την χριστικοποίηση χρειάζεται την επανάσταση της συνείδησης. Αυτό είναι δυνατόν μόνο δουλεύοντας με τον κόκκο.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η δουλειά με τον κόκκο έχει. τρεις γραμμές τελείως καθορισμένες. Πρώτη η Γέννηση. Δεύτερη ο Θάνατος. Τρίτη η Θυσία για την φτωχή ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα.

Η Γέννηση είναι ένα πρόβλημα τελείως σεξουαλικό. Ο Θάνατος είναι ένα ζήτημα Αγιότητας. Η Θυσία για την ανθρωπότητα είναι Χριστο-Κεντρισμός.

Ο Ιεροφάντης Ιησούς έζησε τελείως όλο το Δράμα των Παθών έτσι όπως είναι γραμμένο. Εμείς ακόμα και αν είμαστε πραγματικά κάποια μίζερα σκουλήκια της γης, χρειαζόμαστε επίσης να ζήσουμε όλο το Δράμα των Παθών.

Ο Ιησούς ήταν γιος ενός Ρωμαίου Στρατιώτη και μιας Εβραίας Γυναίκας. Ο μεγάλος Ιεροφάντης είχε μέτριο ανάστημα και λευκό χρώμα ελαφρά ηλιοκαμένο. Ο μεγάλος Δάσκαλος είχε μαύρα μαλλιά και γένια του ίδιου χρώματος. Τα μάτια του φαίνονταν σαν δύο άφατες νύχτες. Η λέξη Ναζαρηνός βγαίνει από το Ναζάρ, άνθρώπος με ίσια μύτη. Ο Ιησούς δεν είχε καμπυλοειδή μύτη εβραϊκού τύπου. Ο μεγάλος Δάσκαλος είχε ίσια μύτη. Αυτή είναι χαρακτηριστική της Ευρωπαϊκής λευκής φυλής. Ο Ιησούς ήταν Εβραίος μόνο από το μέρος της Εβραίας Μαρίας, όμως από το μέρος του πατέρα του ήταν από λευκή Κέλτικη φυλή. Ο πατέρας του ήταν ένας ρωμαίος στρατιώτης. Η Σύζυγος Ιέρεια του Δάσκαλου Ιησού ήταν επίσης από λευκή φυλή και είχε μεγάλες εσωτεριστικές δυνάμεις, όπως το απόδειξε όταν ταξίδεψε με τον Ναζαρηνό στις χώρες την Μεσογείου, στις Ευρωπαϊκές ξηρές.

Ο Ιησούς ήταν ένας πραγματικός άντρας. Ο Ιησούς δεν ήταν ο Ευνουχισμένος που παρουσιάζουν πολλές θρησκείες. Ο Ιησούς διέτρεξε το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Ο Ιησούς διαμόρφωσε τον Χριστό μέσα στον εαυτό του εξασκώντας σεξουαλική μαγεία με την γυναίκα του. Αυτά που τώρα βεβαιώνουμε θα σκανδαλίσει τους φανατικούς, όμως όταν οι επιστήμονες θα έχουν στα χέρια τους τα Ακασικά Αρχεία της φύσης, τότε ο κόσμος θα μας δώσει δίκιο, γιατί θα μπορούν να δουν από μόνοι τους την ζωή του Ιησού, μέσω υπερσύγχρονων τηλεοράσεων (δεν έχει σημασία το όνομα που εκείνη την εποχή θα δώσουν σε κείνα τα μηχανήματα).

Από αυτά τα Ακασικά Αρχεία θα γίνει γνωστή όλη η ιστορία του κόσμου, η ζωή όλων των μεγάλων ανθρώπων, ολόκληρη ηψιστορία της Κλεοπάτρας και του Μάρκου Αντώνιου κλπ. Ο χρόνος περνάει και τα γεγονότα αποδεικνύουν τις δικές μας βεβαιώσεις.

Σε αυτές τις μέρες που τελειώνουμε αυτά τα τριαντατρία κεφάλαια του Τέλειου Γάμου, μας έχουν πληροφορήσει ότι ο μεγάλος Δάσκαλος Ιησούς βρίσκεται στα δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο μεγάλος Δάσκαλος περπατάει στους δρόμους ανώνυμος και άγνωστος, ντύνεται σαν οποιοσδήποτε πολίτης και κανένας δεν τον γνωρίζει. Ένα φοβερό ρεύμα χριστικής ενέργειας βγαίνει από αυτόν και εξαπλώνεται σε όλη την (ήπειρο) Αμερική. Ο μεγάλος Δάσκαλος διατηρεί ακόμα το ίδιο σώμα που είχε στην Άγια Γη. Πραγματικά, ο μεγάλος Ιεροφάντης Ιησούς αναστήθηκε την τρίτη μέρα από τους νεκρούς και ζει ακόμα με το φυσικό του σώμα. Ο Ιησούς κατάφερε την Ανάσταση διαμέσου του Ελιξήριου της Μακροζωίας. Ο Ιησούς έλαβε το Ελιξήριο της Μακροζωίας γιατί Χριστικοποιήθηκε. Ο Ιησούς χριστικοποιήΘηκε γιατί διέτρεξε το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου.

Κλείνουμε αυτά τα τριαντατρία κεφάλαια, βεβαιώνοντας ότι στο κέντρο των τεσσάρων δρόμων που ονομάζονται θρησκεία, Επιστήμη, Τέχνη και Φιλοσοφία, βρίσκεται η Ύψιστη Σύνθεση. Αυτή είναι ο Τέλειος Γάμος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αξιότιμοι αδελφοί και αδελφές μου της Γνωστικής Κίνησης. Έχουμε τελειώσει αυτό το μάθημα της εσωτεριστικής διδασκαλίας και σκεπτόμουν να τελειώσω αυτές τις συναντήσεις, για να μπω προς το παρόν σε μια ανάπαυση, όμως βλέπω ότι αυτές οι συναντήσεις είναι μια πνευματική ανάγκη για όλους εμάς και γι αυτόν τον λόγο πιστεύώ ότι το καλύτερο είναι να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε στις 27 του κάθε μήνα.

Έτσι μιλούσα εγώ στις 27 Ιουλίου του 1961 στο σπίτι ενός ξεχωριστού ανθρώπου της επιστήμης. Σε κείνες τις μέρες είχα τελειώσει τον Τέλειο Γάμο και συγχρόνως είχα τελειώσει ένα μάθημα εσωτεριστικής σεξουαλικής διδασκαλίας που είχα υπαγορεύσει για μια ομάδα Γνωστικών μαθητών.

Ο λόγος για τον οποίο σκέφτηκα να τελειώσω τις εσωτεριστικές συναντήσεις στο Μεξικό, ήταν η απογοήτευση. Αρχικά, η αίθουσα των συναντήσεων ήταν γεμάτη κόσμο. Όλοι απολάμβαναν μελετώντας τα μυστήρια του σεξ και το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου. Μετά, καθώς περνούσαν οι μέρες ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν πια για τον Τέλειο Γάμο ούτε για την σεξουαλική μαγεία.

Περνώντας δύο χρόνια συναντήσεων, το εσωτεριστικό ακροατήριο που είχε έρθει σε αυτές τις συναντήσεις, μπορούσε να μετρηθεί στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σε αυτές τις συνθήκες θεώρησα ότι ήταν άσκοπο να συνεχίσω να κάνω ομιλίες. Ο σκοπός μου ήταν να τελειώσω εκείνη την νύχτα με τις ομιλίες και τις συναντήσεις. Όμως, κάτι εξαιρετικό μου συνέβη εκείνη την νύχτα. Αισθάνθηκα γεμάτος από μια απέραντη αγάπη, θαυμάσια, άφατη. Η καρδιά μου γέμισε από πόνο όταν θυμήθηκα την ιδέα να τους αφήσω μόνους τους. Όταν γύρισα στο σπίτι μου, έλαβα ένα τηλεπαθητικό μήνυμα από τον ναό του Τσαπουλτεπέκ. Με διέταξαν να φύγω από το σπίτι μου και να μεταφερθώ αμέσως στο δάσος του Τσαπουλτεπέκ.

Εγώ υπάκουσα στην διαταγή και έφυγα από το σπίτι μου προς το θαυμάσιο αυτό δάσος για το οποίο μιλάει στο έργο του ο Δάσκαλος Ουιρακότσα.

Το κάστρο του Τσαπουλτεπέκ έλαμπε θαυμάσια με τα χιλιάδες φωτάκια του. Οι λεωφόροι και η κεντρική σκάλα ήταν έρημες και οι πόρτες ερμητικά κλεισμένες. Καταλήγει δύσκολο να μπει κανείς σε αυτές τις ώρες του μεσονυκτίου στο δάσος του Τσαπουλτεπέκ, γιατί οι φύλακες και οι φρουροί βρίσκονται επάγρυπνοι και σε επιφυλακή και μπορεί σε δεδομένη περίπτωση, αν κάποιος Γνωστικός Ροδόσταυρος μαθητής μπει στην περιπέτεια να διαπεράσει το δάσος, να τον συγχέουν με κάποιον κλέφτη.

Η επιφυλακή των φρουρών είναι μεγάλη, γιατί στο Κάστρο του Τσαπουλτεπέκ υπάρχουν τεράστιοι θησαυροί Ας θυμηθούμε το σερβίτσιο του Αυτοκράτορα Μαξιμιλιανού, ολόκληρο από στέρεο χρυσάφι και τους αποικιακούς θησαυρούς, τους κλεισμένους στα σαλόνια του Παλατιού. Αυτό είναι το πιο μεγαλοπρεπές παλάτι του Μεξικού.

Δεν ενδιαφέρει να διηγηθώ πώς μπόρεσα να μπω στο δάσος του Τσαπουλτεπέκ τα μεσάνυχτα. Η πραγματικότητα είναι ότι μπήκα. Αυτό είναι όλο. Περπάτησα σε μια λεωφόρο κάνοντας βόλτες στον λόφο του Τσαπουλτεπέκ, ακολουθώντας την διεύθυνση των πηγών που οικοδόμησε ο Πρόεδρος Μαντέρο. Ο δρόμος ήταν έρημος και η νύχτα σκοτεινή. Πέρασα λίγο καιρό περιμένοντας ένα συμφωνημένο σήμα. Ο χρόνος μου φάνηκε μακρύς, όμως στο τέλος έφτασε κάποιος που μίλησε για μένα και όλα τακτοποιήθήκαν.

Ο Ανώτερος Μύστης του ναού με διέταξε να μπω και χωρίς πολλούς χαιρετισμούς μπήκα. Ο ναός βρίσκεται τοποθετημένος μέσα στον λόφο του Τσαπουλτεπέκ. Αυτός ο ναός ήταν ορατός σε άλλους καιρούς για τους Αζτέκους, όμως έπειτα, με τον ερχομό των Ισπανών μπήκε σε κατάσταση Χίνας. Σε αυτόν τον ναό βρίσκεται η αυτοκρατορία του Φωτός και της Πίστης των Νάχουας.

Δύο φύλακες με γυμνά σπαθιά φυλάγουν την είσοδο και κανένας δεν μπορεί να μπει εκεί χωρίς ανώτερη διαταγή.

Εκείνη η νύχτα ήταν για μένα άπειρης ευτυχίας. Ο ναός πλημμύριζε από ένα φως άσπιλης λευκότητας. Ήταν ένα φως γεμάτο ζωή και πνεύμα, φως που δεν έκανε σκιά σε κανένα μέρος. Αυτό το φως βγαίνει από ένα φυλαγμένο δισκοπότηρο. Μέσα σε αυτό το φως η ψυχή αισθάνεται γεμάτη από ευτυχία αληθινά απερίγραπτη.

Ένας Άγγελος μπήκε μαζί μου στον ναό και κάθισε. Ο Ανώτερος Μύστης του ναού μάς έδειξε μερικά πανέμορφα κάδρα γεμάτα ζωή και κίνηση. Αυτά τα κάδρα αφθονούν πολύ στις Λευκές Αδελφότητες. Ήδη ο Φράντς Χάρτμαν μας μίλησε στο βιβλίο του με τίτλο «Μια περιπέτεια στον πύργο των Ροδόσταυρων Μυστών», γύρω από αυτού του είδους τα κάδρα που είδε στον Ροδοσταυρικό ναό της Βοημίας. Οι εικόνες τέτοιου είδους κάδρων είναι γεμάτες ζωή και κίνηση. Αυτή είναι η ονομαζόμενη Βασιλική Τέχνη της Φύσης.

Ο Ανώτερος του ναού, βλέποντας τον θαυμασμό μας για τα κάδρα, απευθύνθηκε στον Άγγελο και μετά σε μένα λέγοντάς μας:

«Σας απαγορεύομε να αγγίζετε αυτά τα κάδρα». Ο άγγελος υπάκουσε πιστά στην διαταγή. Εγώ ειλικρινά αισθάνθηκα τον πειρασμό να τα αγγίξω. Ήταν τόσο όμορφα... Μια αυστηρή και κατάλληλη υπενθύμιση του Δασκάλου σε κείνη την στιγμή ήταν αρκετή: «Σας είπα κύριε, απαγορεύεται να αγγίξετε αυτά τα κάδρα». «Πραγματικά, εγώ δεν σκεφτόμουν να τα πειράξω» ήταν η δικαιολογία μου.

Ο ναός έλαμπε εκείνη την νύχτα με άφατη δόξα. Είναι αδύνατον να περιγράψω με ανθρώπινα λόγια τόση ομορφιά. Το ταβάνι, οι τοίχοι, όλα ήταν από στέρεο χρυσό. Όμως, κάτι με γέμισε έκπληξη. Είχα ακούσει να λένε τόσα πράγματα για Θεοσοφία, Ροδοσταυρισμό, Ερμητισμό, Γιογκισμό κλπ, και σήμερα εδώ, σε εντελώς Γνωστικό Ροδοσταυρικό ναό Χίνας, υπήρχε μόνο μια μικρή ομάδα ιπποτών και δεσποινίδων που όπως και εγώ, επίσης είχαν προσκαλεστεί στην συνάντηση του ναού.

Θυμήθηκα τις αίθουσες μερικών Αποκρυφισών Εκπαιδευτών, πάντα γεμάτες από χιλιάδες ανθρώπους. Θυμήθηκα τους ναούς του κόσμου, γεμάτους από χιλιάδες ανθρώπινα όντα. Θυμήθηκα τις Στοές που ονομάζονται Ροδοσταυρικές με τους εκατομμύρια μαθητές τους και σήμερα εδώ σε έναν τέλειο ναό της Λευκής Αδελφότητας, οι λίγοι που υπήρχαν θα μπορούσαν να μετρηθούν στα δάχτυλα τού χεριού. Τότε τα κατάλαβα όλα. Στην αρχή έρχονταν στις εσωτεριστικές συναντήσεις μας πάρα πολλοί άνθρωποι. Καθώς περνούσε ο καιρός, ο αριθμός των μαθητών ελαττωνόταν σημαντικά και τώρα μόνο κάποιοι λίγοι διψασμένοι για σοφία και αγάπη, έρχονται σε μας. Όταν τα κατάλαβα αυτά, αναφώνησα αυθόρμητα: «Οι Ναοί, οι Στοές και οι Σχολές του κόσμου, είναι πάντα γεμάτες από πολύ κόσμο γιατί ο Σατανάς τους έχει γοητευμένους, όμως στους ναούς της αληθινής θεϊκής Σοφίας έρχονται μόνο λίγοι». Έτσι μίλησα, με μια φωνή που με εξέπληξε και εμένα τον ίδιο και όταν μίλησα είδα την επιδοκιμασία του Ανώτερου του ναού. Τότε αυτός είπε: «Έτσι είναι. Ο Σατανάς τους έχει γοητευμένους». Στο εξής, αφού είχε βεβαιώσει τα λόγια μου, ο Δάσκαλος διέταξε τον Άγγελο να ανέβει στην χορωδία των μουσικών και τραγουδιστών για να τραγουδήσει. Ο Άγγελος υπάκουσε και αφού ανέβηκε στην χορωδία, τραγούδησε σε όπερα την Ιστορία των αιώνων.

Ο Άγγελος, από την διδακτική άποψη, τοποθετήθηκε διανοητικά στον χρόνο του μελλοντικού Πέμπτου Γύρου της εξέλιξης του Πλανήτη. Σε κείνη την εποχή, η γη χημειοφυσικά θα είναι μόνο ένα πτώμα, μια νέα σελήνη. Τότε όλη η ζωή που εξελίσσεται, θα αναπτυχθεί στο αιθερικό επίπεδο ή αιθερική περιοχή της Γης μας. Οι εφτά φυλές από σάρκα και οστά δεν θα υπάρχουν πια, θα έχουν εξαφανιστεί.

Ο Άγγελος τραγούδησε με μια φωνή τόσο γλυκύτατη και άφατη που φαινόταν σαν τον Μαγικό Αυλό του Μότζαρτ. Όλο το είναι μου μπήκε σε έκσταση. Να ακούσεις να τραγουδάει ένας Άγγελος είναι κάτι που ποτέ στην ζωή δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Ο Άγγελος, τοποθετημένος διανοητικά στην μελλοντική γη του Πέμπτου Γύρου, διηγήθηκε σε όπερα την Ιστορία της Γήινης Εξέλιξης. Θύμισε όλους τους Προφήτες που στάλθηκαν στην γη. Είπε με την αρμονική φωνή του την Ιστορία των Επτά Φυλών του κόσμου, την Αποκάλυψη της τωρινής Πέμπτης Φυλής, τις ηπείρους που υπήρξαν στο παρελθόν και την γενική καταστροφή τους, τους μεγάλους κατακλυσμούς της γης, τους μεγάλους πολέμους, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που είχαν κάνει οι Μεγάλοι Αβατάρες για να σώσουν την ανθρωπότητα, την Σταύρωση του Μάρτυρα του Γολγοθά κλπ. Μετά, θρήνησε με πόνο για τους λίγους που είχαν σωθεί. Μόνο κάποιοι λίγοι κατάφεραν να γεννηθούν σαν Αγγελοι. Οι άλλοι... το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, τους καταβρόχθισε η άβυσσος. Πολλοί άρχισαν την ανοδική εξέλιξη, όμως λίγοι ήταν εκείνοι που έφτασαν την Αγγελική κατάσταση. «Πολλοί είναι οι καλεσμένοι και λίγοι οι εκλεκτοί».

Όταν έφτασε ο Άγγελος σε αυτό το μέρος. της άφατης όπεράς του, εγώ αισθάνθηκα συγκινημένος και έκπληκτος βαθιά. Ειλικρινά, πίστευα ότι παρόμοια κατάσταση, του να σωθούν οι λίγοι και να χαθούν οι περισσότεροι, μπορούσε να συμβεί μόνο στην Γη και στον περασμένο Μαχαμβαντάρα της Γης-Σελήνης, όμως στους άλλους κόσμους θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Άγγελος με έβγαλε από το λάθος αυτό όταν είπε: «Και αυτό που συνέβη στην Γη, επαναλαμβάνεται πάντα σε όλους τους κόσμους του άπειρου διαστήματος». Όταν τελείωσε το άφατο άσμα του, κατάλαβα γιατί τόσα άτομα είχαν πάει στις συναντήσεις μου και γιατί από τους πολλούς που άρχισαν μόνο οι λίγοι έμειναν μαζί μου. Σήμερα είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω με τους λίγους. Δεν με ενδιαφέρει πια να έχω γεμάτη κόσμο την αίθουσα. Πραγματικά είναι πολλοί εκείνοι που αρχίζουν, αλλά λίγοι εκείνοι που φτάνουν. Ο Τέλειος Γάμος είναι το μονοπάτι της κόψης του ξυραφιού. Να παρακολουθείς οποιανδήποτε Σχολή, Στοά, Τάγμα κλπ είναι εύκολο πράγμα. Να μελετάς Γιόγκα, Ερμητισμό, Φιλοσοφία, Αστρολογία, είναι πολύ όμορφο και εύκολο, όμως το να γεννιέσαι σαν Άγγελος είναι τρομερά δύσκολο.

Ο Άγγελος πρέπει να γεννιέται από τον σεξουαλικό σπόρο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται το δύσκολο μέρος. Ο σπόρος του σιταριού γονιμοποιείται εύκολα. Πραγματικά, χάνονται πολλοί σπόροι, όμως οι περισσότεροι στην πλειοψηφία τους γονιμοποιούνται και μετατρέπονται σε στάχυα που δίνουν τον σπόρο με τον οποίο τρέφονται τα πλήθη.

Να σπέρνεις σπόρους καλαμποκιού επίσης είναι εύκολο πράγμα. Χάνονται πολλοί σπόροι, όμως οι περισσότεροι δεν χάνονται, γονιμοποιούνται και δίνουν καλαμπόκι. Το πιο δύσκολο είναι ο σπόρος των Αγγέλων. Αυτόν τον σπόρο, τον φέρνει ο άνθρωπος στους σεξουαλικούς αδένες του και πολύ σπάνια γονιμοποιείται.

Έχουμε τελειώσει αυτό το βιβλίο βεβαιώνοντας απολύτως ότι μόνο με τον Τέλειο Γάμο καταφέρνουμε να γονιμοποιείται αυτός ο σπόρος και να γεννιέται το φρούτο. Αυτό το τελευταίο είναι ο Άγγελος. Εκεί είναι το πρόβλημα, το δύσκολο.

Πιστεύουν οι άνθρωποι ότι με το να ανήκουν σε αυτήν ή εκείνη την πεποίθηση, σε αυτήν ή εκείνη την θρησκεία, σε αυτήν ή εκείνη την αίρεση, είναι πια σωσμένοι. Φυσικά αυτό είναι ψέμα. Ποτέ δεν γονιμοποιείται ένας σπόρος με όσα πιστεύει ή δεν πιστεύει ένας άνθρωπος. Ποτέ δεν γεννιέται ένα έντομο από όσα σκέφτέται ή όχι ένα ανθρώπινο ον. Ποτέ δεν γεννιέται ένας άνθρωπος από μια περγαμηνή μιας θεωρίας. Αυτό είναι σεξουαλικό ζήτημα και ο Άγγελος δεν είναι μια εξαίρεση.

Τα μέλη όλων των Θρησκειών, Σχολών, Αιρέσεων και Πεποιθήσεων λένε: «Πολλοί είναι οι καλεσμένοι και λίγοι οι εκλεκτοί». Όλος ο κόσμος το επαναλαμβάνει αυτό και κορδώνεται, όπως είναι φυσιολογικό, σαν εκλεκτός. Κανένας δεν θεωρείται χαμένος. Πιστεύουν ότι με την πεποίθησή τους, θεωρία, σπουδές κλπ βρίσκονται ήδη σωσμένοι. Ψεύτικο και παράλογο πράγμα, γιατί το πρόβλημα της γέννησης δεν μπορεί να είναι το αποτέλεσμα πεποιθήσεων, θεωριών ή αντιλήψεων. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η γέννηση είναι ένα πρόβλημα τελείως σεξουαλικό.

Στο εσωτεριστικό βάθος των μεγάλων θρησκειών διδάσκεται σεξουαλική μαγεία. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν ψάχνει, δεν ερευνά. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Στον κόσμο δεν αρέσει η σεξουαλική μαγεία, γιατί αυτό σημαίνει θυσία του εαυτού του, των δικών του ζωικών παθών. Σπάνιος είναι εκείνος που είναι πραγματικά σταθερός με την σεξουαλική μαγεία. Πολλοί αρχίζουν από περιέργεια όμως μετά από λίγες μέρες δεν αντέχουν πια και τότε αφιερώνονται στην πορνεία. Αυτοί είναι οι αδύναμοι που μετά λένε ότι η σεξουαλική μαγεία είναι βλαβερή. Αυτοί είναι οι εκφυλισμένοι σπόροι που δεν γονιμοποιούνται.

Στην αρχαία Σελήνη εξελίχτηκε μια ανθρωπότητα με εφτά φυλές. Ο σεληνιακός πληθυσμός ήταν τόσο τεράστιος όσο ο γήινος. Αφού συμπληρώθηκε το Πρόγραμμα των εφτά φυλών, η ζωή αποτραβήχτηκε από την φυσική Σελήνη και αναπτύχθηκε στην αιθερική Σελήνη. Το αποτέλεσμα από αυτό, ήταν ότι το φυσικό μέρος της Σελήνης μετατράπηκε σε ένα πτώμα. Σήμερα η Σελήνη είναι νεκρή. Τα τεράστια πλήθη των σεληνιακών ανθρώπων μετατράπηκαν σε δαίμονες, τους καταβρόχθισε η άβυσσος και μόνο μια χούφτα ανθρώπινων όντων ανυψώθηκαν στην Αγγελική κατάσταση. Αυτή η μικρή ομάδα μπορεί να μετρηθεί με τα δάχτυλα του χεριού. Ευτυχώς αυτή η ομάδα είναι διαμορφωμένη με Αγγέλους της Ακτίνας της Δύναμης.

Στο δικό μας πλανήτη Γη το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων θα γεννηθούν σαν Άγγελοι. Μπορούμε να βεβαιώσουμε, χωρίς φόβο να κάνουμε λάθος, ότι η ανθρωπότητα της γης θα καταβροχθιστεί από την άβυσσο.

Οι θεόσοφοι κάνουν λάθος όταν βεβαιώνουν ότι όλα τα ανθρώπινα όντα θα φτάσουν στην απελευθέρωση. Αυτή η ιδέα δεν είναι αποδεκτή από την Λευκή Αδελφότητα γιατί είναι Ψεύτικη.

Κάνουν λάθος εκείνοι που πιστεύουν ότι με το να πιστεύουν σε αυτό ή εκείνο το πράγμα θα σωθούν. Αυτή η ιδέα είναι Ψεύτικη. Κάνουν λάθος εκείνοι που πιστεύουν ότι με το σύστημα φυσερό του Πραναγιάμα και την Φιλοσοφία, μπορούν να σωθούν. Κανένας δεν μπορεί να σωθεί χωρίς να γεννηθεί και κανένας δεν μπορεί να γεννηθεί χωρίς το σεξ.

Έχω τελειώσει αυτό το βιβλίο με άπειρο πόνο για την ανθρωπότητα. Είναι λυπηρό να καταβροχθίσει η άβυσσος τόσον κόσμο. Γράφω με πόνο, γιατί ξέρω ότι η ανθρωπότητα δεν δέχεται τον Τέλειο Γάμο. Τελειώνω αυτό το βιβλίο, τέλεια πεισμένος ότι είναι πολύ λίγοι εκείνοι που θα ξέρουν να επωφεληθούν στ αλήθεια από αυτό το βιβλίο. Στον κόσμο δεν αρέσουν αυτά τα πράγματα. Όλοι πιστεύουν ότι με την ιδιαίτερη πεποίθησή τους, Θρησκεία, Τάγμα ή Σχολή, μπορούν να σωθούν και δεν υπάρχει τρόπος να τους πείσεις ότι κάνουν λάθος. Στον μελλοντικό Πέμπτο Γύρο, όλοι αυτοί που δεν δέχονται τον Τέλειο Γάμο θα είναι δαιμόνια, κάτοικοι της αβύσσου. Στον μελλοντικό Πέμπτο Γύρο, εκείνοι που δέχτηκαν τον Τέλειο Γάμο θα είναι Άγγέλοι.

Είμαστε στο τέλος της Αρίας Φυλής, αρχίζοντας να ζούμε την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη και εκατομμύρια ανθρώπινων πλασμάτων μπαίνουν σε αυτές τις στιγμές στην άβυσσο. Αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι μπαίνουν στην άβυσσο πεπεισμένοι ότι πάνε πολύ καλά, πιστεύουν ότι είναι πια εκλεγμένοι και ότι τους έχουν σώσει οι πεποιθήσεις τους. Αυτό πιστεύουν και δεν υπάρχει τρόπος για να μπορέσεις να τους δείξεις το αντίθετο. Έτσι βυθίζονται στην άβυσσο όπου, μετά από πάρα πολλά εκατομμύρια χρόνια, διαλύονται σιγά-σιγά μέχρι να μετατραπούν σε κοσμική σκόνη. Αυτός είναι ο Δεύτερος Θάνατος.

Τελειώνουμε αυτό το βιβλίο λέγοντας: «Σώζεται μόνον όποιος μετατρέπεται σε Άγγελο. Ο Άγγελος πρέπει να γεννιέται μέσα από μας τους ίδιους. Αυτό το να γεννιέται κανείς είναι ένα πρόβλημα απολύτως σεξουαλικό και ο μοναδικός δρόμος είναι εκείνος του Τέλειου Γάμου».

Σαμαελ Αούν Βεόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη