Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2014

Η πραγματική παγκοσμιοποίηση 4

Οι άνθρωποι μοιάζουν και σε μερικά ακόμα πράγματα. Πρόκειται για καθαρά ψυχολογική ομοιότητα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Η ιδέα αυτή βασίζεται στις έννοιες «δικό μου» και «περισσότερο»:
-οι ιδέες τους είναι οι ΠΙΟ σωστές.
-αυτοί είναι ΠΙΟ καλοί.
-είναι ΠΙΟ τίμιοι.
-είναι ΠΙΟ αδικημένοι.
-χρειάζεται ΠΙΟ πολλά χρήματα.
-η πατρίδα ΤΟΥ είναι το κέντρο του κόσμου.
-το χωριό ΤΟΥ είναι καταπληκτικό.
-τα παιδιά ΤΟΥ είναι όμορφα, έξυπνα και ικανά.
-η θρησκεία ΤΟΥ είναι η σωστή.
Γενικά ότι σχετίζεται άμεσα με τον εαυτό τους είναι πάντοτε το καλύτερο και εκείνο που αξίζει να έχει την προσοχή και την αποδοχή όλων.
Πάρτε τον πιο φουκαρά, τον πιο εξαθλιωμένο λαθρομετανάστη που ζει μέσα σε ένα ερειπωμένο δωμάτιο μαζί με άλλους δέκα, κάτω από άθλιες συνθήκες.
Μπορεί να μην το δείχνει λόγω των συνθηκών στις οποίες βρίσκεται, αλλά πως αισθάνεται;
Αισθάνεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και εσείς και θεωρεί ότι οι ιδέες του, η θρησκεία του και ο ίδιος αξίζουν πολύ περισσότερο και είναι πολύ πιο σωστές από των υπολοίπων ανθρώπων.
Αν ψάξετε λίγο και αν είσαστε ειλικρινείς σε αυτό το ψάξιμο, τότε θα ανακαλύψετε αυτό το «περισσότερο» και το «δικό μου» μέσα σας σαν μια «πανταχού παρούσα» κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατήστε Ctrl και μετά το + μερικές φορές. Η εικόνα θα μεγαλώσει και θα σας διευκολύνει να γράψετε εύκολα την λέξη της επαλήθευσης.
Έπειτα πατώντας Ctrl και - μπορείτε να μικρύνετε την οθόνη