Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

11 Απριλίου 2018

Άτμισμα: η νέα μορφή του παλιού ναρκωτικού

Στις αναρτήσεις μου εμπλέκω σε μεγάλο βαθμό ένα «άγνωστο» ψυχολογικό θέμα. Πρόκειται για αυτό που ξέρετε πολύ καλά σαν «ελάττωμα» και το οποίο ΟΛΟΙ προσπαθείτε να αγνοείτε ή να το δικαιολογείτε ή ακόμα και να το θεοποιείτε με την βοήθεια είτε των ψυχολόγων είτε των ανατολικών θρησκειών.
Το «ελάττωμα» ή ΕΓΩ όπως το αναφέρω συνήθως είναι «εσείς οι ίδιοι»! Πρόκειται για μία πλαστογράφηση του αληθινού εαυτού σας. Πρόκειται για έναν «ανήθικο εσωτερικό άνθρωπο» ο οποίος σας έχει μολύνει σαν ιός και εκδηλώνεται μέσα από το σώμα σας με τον ίδιο τρόπο που ένας ιός προσβάλλει τον υπολογιστή, αναγκάζοντάς τον να κάνει πράγματα που δεν πρέπει να κάνει.
Η Παγκόσμια Νέα Τάξη και ο Μεγάλος Αδελφός δεν είναι παρά η φυσική εκδήλωση αυτού του ανθρώπινου διαστρεβλωμένου ψυχισμού.
Αν και δεν περιμένω ούτε να καταλάβετε την παραπάνω περιγραφή, ούτε καν την πιθανότητα να την αποδεχθείτε σαν πιθανότητα, ορίστε μία ακόμα εκδήλωση αυτού του διαστρεβλωμένου ψυχισμού:
Η νέα μόδα στο κάπνισμα είναι το άτμισμα ή το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δύο διαφορετικές μορφές που για εμένα δεν έχουν και κάποια σπουδαία διαφορά.
Τα μαγαζιά της νέας μορφής του παλιού ναρκωτικού «νικοτίνη» ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, αφού προφανώς έχουν τεράστια κέρδη.
Μην μου πείτε το βλακώδες «η νικοτίνη δεν είναι ναρκωτικό».
ΕΙΝΑΙ και μάλιστα ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ. Σε εθιστική δύναμη ξεπερνάει την κοκαΐνη και την μεθαδόνη και έρχεται δεύτερη μαζί με το Κρακ μετά την ηρωίνη [Οι 10 πιο Εξαρτησιογόνες Ουσίες]. Βέβαια δεν χρειάζεται έρευνα για να καταλάβετε ότι η νικοτίνη είναι πανίσχυρο ναρκωτικό. Δεν έχετε παρά να προσέξετε πόσοι άνθρωποι δηλώνουν ανίκανοι να κόψουν το κάπνισμα. Πολλές φορές θα ακούσετε και την επίσης ΒΛΑΚΩΔΗ δικαιολογία: «Το κόβω όποτε θέλω αλλά μου αρέσει να καπνίζω». Η δικαιολογία αυτή είναι μία από τις καλύτερες αποδείξεις του διαστρεβλωμένου -από το ΕΓΩ- ανθρώπινου ψυχισμού.
Επίσης, δεν έχετε παρά να προσέξετε τους ναρκομανείς [σε αποτοξίνωση ή τους ΔΗΘΕΝ καθαρούς] σε κάποια τηλεοπτική συνέντευξη [τις σπάνιες φορές που γίνεται αυτό]. Όλοι τους καπνίζουν ΜΑΝΙΩΔΩΣ. Απλά έχουν αλλάξει την χρήση της ηρωίνης που είναι πολύ ακριβή με τα τσιγάρα που τα βρίσκουν παντού.
Είδα λοιπόν κατά τις βραδινές ώρες τις ημέρες του Πάσχα τουλάχιστον τέσσερα πιτσιρίκια [12-15 χρονών περίπου], ανάμεσα στον όχι πολύ κόσμο της παραλίας, να κρατάνε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Βολτάριζαν το βράδυ και «άτμιζαν» αρειμανίως.
Η νεοταξική τεχνολογία επιτρέπει τα εξής «καλά»:
1] Αυξάνει τα κέρδη των τσιγαράδικων.
2] Δημιουργεί νέους «πελάτες» εθισμένους στην νικοτίνη, αφού είναι προφανές ότι τα πιτσιρίκια ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να ξεφύγουν πλέον από την νικοτίνη.
3] Επιτρέπει στα πιτσιρίκια να κάνουν μία εύκολη «επανάσταση» και να μοιάσουν στα είδωλά τους [ράπερ, ηθοποιούς, μουσικούς και λοιπούς «διανοούμενους»], αφού τσιγάρο, μαγκιά, δήθεν εξυπνάδα και «ψάξιμο» πάνε πακέτο στην νεοταξική παγκόσμια διαφήμιση.
4] Τα πιτσιρίκια μπορούν να ξεφύγουν πανεύκολα από τον υποτυπώδη γονεϊκό έλεγχο, αφού ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ όταν θα επιστρέφουν από την βόλτα.
5] Τα πιτσιρίκια αγοράζουν εύκολα τις φθηνές συσκευές των 50 ευρώ.
Παρεμπιπτόντως, στην έρευνα που ανέφερα παραπάνω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η μαριχουάνα και το χασίς [που πάνε πακέτο με τα τσιγάρα. Προφανώς οι ερευνητές έκαναν πολιτικά ορθή έρευνα. Η «νέα τάση» των «δημοκρατών» είναι να αποποινικοποιηθεί το χόρτο γενικά και αόριστα. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα αντιμετώπιζαν κάθε είδους επιθέσεις και προβλήματα αν έβαζαν στην έρευνα και τα «χόρτα».
Πάντως, δεν μπορείτε να πείτε: Ο πολιτισμός μας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Έτσι;