Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

12 Ιουνίου 2019

Γνωμικά [οι τρεις γνώμες]

Υπάρχουν τρεις γνώμες: Η δική μου, η δική σου και η σωστή. Ο σοφός προτιμάει την τρίτη.

Κάθε άνθρωπος έχει την δική του γνώμη για όλα και την θεωρεί τέλεια και σωστή. Και με βάση την πεποίθησή του αυτή δρα και κινείται.
Εδώ υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Μόνο ένας πραγματικά σοφός ή πραγματικά άγιος [διαλέξτε και πάρτε] μπορεί να εκφέρει σωστή και απόλυτη γνώμη και ως εκ τούτου να δράσει αντικειμενικώς σωστά χωρίς να προκαλεί προβλήματα και βάσανα στους άλλους.
Ως εκ τούτου για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΜΗ. Τότε συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχει «σωστός τρόπος» για να κάνουμε κάτι, υπάρχει μόνο ο τρόπος [εν μέρει σωστός και εν μέρει λάθος] που το κάνει ο καθένας.
Για αυτό σε ετούτο ακριβώς το σημείο επεμβαίνει στις ανθρώπινες δράσεις ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΦΟΒΟΣ.
Μην φοβάστε λοιπόν να δοκιμάσετε επειδή μπορεί να κάνετε λάθος. Η επιτυχία στη ζωή έρχεται από την προθυμία να βαδίσετε σε άγνωστα, σκοτεινά και επικίνδυνα εδάφη. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν θα είχε γίνει ποτέ Μέγας, αν είχε φοβηθεί και παρέμενε στην ασφάλεια της γενέτειράς του.
Να θυμάστε πάντα: Η ζωή αρχίζει εκεί όπου τελειώνει η άνεσή σας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγείτε έξω στα τυφλά και θα δράσετε «σαν ταύρος σε υαλοπωλείο». Σημαίνει ότι πριν δράσετε θα έχετε κάνει ένα συμβόλαιο με τον Εσώτερο Εαυτό σας. Θα ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ:
1] Αν δράσετε σωστά, θα μελετήσετε την διαδικασία για να μπορέσετε να ξαναδράσετε σωστά.
2] Αν δράσετε «έτσι κι έτσι» -με αμφίβολα αποτελέσματα- θα μελετήσετε την διαδικασία, θα αποδεχθείτε το ποσοστό της ευθύνης σας, θα ανακαλύψετε τα λάθη σας, και θα προσπαθήσετε να τα διορθώσετε με σκοπό να δράσετε σωστά την επόμενη φορά.
3] Αν δράσετε λάθος θα ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, θα μελετήσετε χωρίς υπεκφυγές την διαδικασία, θα ανακαλύψετε τα λάθη σας, και θα προσπαθήσετε να τα διορθώσετε με σκοπό να δράσετε σωστά την επόμενη φορά.
Έτσι είναι που μπορείτε να γίνετε Μεγάλοι.
Τώρα θα μου πείτε «ποιος κάθεται να χολοσκάει με κάτι τέτοια». Είναι ευκολότερο και βολικότερο και πιο ευχάριστο να κλικάρουμε «στον τοίχο» και να τρώμε πίτσες βλέποντας ποδόσφαιρο.
Σίγουρα είναι.
Αλλά για αυτό ακριβώς δεν υπάρχουν στον κόσμο πολλοί Μεγάλοι Αλέξανδροι.