Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Δωρεάν βιβλία για θεραπείες
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Σελίδες

4 Μαΐου 2012

ΛΟΓΟΣ, ΜΑΝΤΡΑΜ, ΘΕΟΥΡΓΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι

Ο ΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ: ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

Γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που ονομαζόταν Χουάν, ήταν ένας εξαίρετος Θεουργός. Γνώριζε να βγαίνει συνειδητά με Αστρικό Σώμα.

Μια νύχτα, πολύ ειρηνική, πολύ σιωπηλή, βρισκόμενος έξω από το φυσικό του σώμα, ο Χουάν επικαλέστηκε το Άγιο Πνεύμα…. Αμέσως ένα θαυμάσιο πουλί, ένα λευκό περιστέρι, ανείπωτης λευκότητας, με κεφάλι αξιοσέβαστου γέροντα και μακριά λευκή γενειάδα, κατάλευκη, αιωρήθηκε μαγευτικά πάνω στο κεφάλι του Θεουργού. Έμεινε να κοιτάζει και να θαυμάζει αυτό το αμόλυντο περιστέρι, το τόσο μεγάλο και τόσο υπέροχο με το κεφάλι του αξιοσέβαστου γέροντα! Το λευκό περιστέρι κούρνιασε επάνω στους ώμους ενός φίλου του Χουάν και στο αυτί του ψιθύριζε σοφές συμβουλές. Μετά, το περιστέρι της άφατης λευκότητας, με το κεφάλι αξιοσέβαστου γέροντα, σταμάτησε μπροστά στον Χουάν. Γεμάτος έκσταση ο καλός μας μαθητής ρώτησε το Άγιο Πνεύμα:

-Κύριε μου! Θεέ μου! Πες μου. Πως πηγαίνω; Πηγαίνω καλά;

Το λευκό περιστέρι παίρνοντας μία υπέροχη ανθρώπινη μορφή, μίλησε γεμάτο αγάπη:

-Παιδί μου πηγαίνεις άσχημα!

Ο Χουάν έκπληκτος ξαναρώτησε:

-Κύριε, πες μου γιατί πηγαίνω άσχημα;

Και το Άγιο Πνεύμα δήλωσε:

-Εγώ είμαι που θεραπεύω κάποια από τις ασθενείς σας, την ασθενή που είναι για σας βάρος· δεν είσαι εσύ αυτός που την θεραπεύει, είμαι εγώ αυτός που το κάνει, δίχως άλλο… Έχετε εισπράξει χρήματα. Αυτά τα χρήματα που δεχτήκατε, πρέπει να τα γυρίσετε πίσω! Σας τα έχουν δώσει με πολύ θυσία!

Ο Χουάν φοβισμένος απάντησε.

-Κύριε εάν επιστρέψω αυτά τα χρήματα, τότε θα προχωρήσω καλά;

Ο αξιοσέβαστος γέροντας διαβεβαίωσε:

-Ναι, τότε θα πηγαίνεις καλά, πολύ καλά!

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΜΠΙΝΑΧ)

Ο Χουάν αγκάλιασε τον αξιοσέβαστο γέροντα, γεμάτος άπειρη αγάπη.

Ο γέροντας ευλόγησε τον Χουάν και απομακρύνθηκε……Ο Θεουργός γνώρισε το δικό του Άγιο Πνεύμα. Γνώρισε ότι αυτός ήταν ο Μπινάχ, ο Τρίτος Λόγος!…..Αναμφισβήτητα κάθε ανθρώπινο ον έχει το δικό του λευκό και άφατο περιστέρι.

Ο Λόγος είναι η μονάδα τέλεια πολλαπλασιασμένη.

Το Άγιο Πνεύμα είναι ο Τρίτος Λόγος.

Η καταπληκτική δύναμη του Τρίτου Λόγου, ξεπηδά σε όλο το Σύμπαν.

Εμείς είμαστε δημιουργημένοι από τον Τρίτο Λόγο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Το ανθρώπινο ον πρέπει να ελευθερώσει την ενέργεια του Τρίτου Λόγου, από τα δικά του σκοτεινά ζωώδη βάθη, για να την κάνει να επιστρέψει μετατρεμμένη σε καθαρό χείμαρρο φωτιάς, προς τα μέσα και προς τα επάνω. Η Κουνταλίνη ανεβαίνει από το κεντρικό κανάλι του νωτιαίου μυελού μέχρι να φτάσει στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτή είναι η δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου !

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΤΣΟΚΜΑΧ)

Μια άλλη νύχτα, ο Χουάν εγκατέλειψε το φυσικό του σώμα. Βγήκε με αστρικό σώμα! Βρισκόμενος έξω από το σώμα του, αφού απογυμνώθηκε από όλα τα οχήματά του, από τα επτά του σώματα…….Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί μόνον μέσω υπέρτατης έκστασης.

Ο Χουάν κινιόταν σε αυτή την Δεύτερη μεσολαβητική Αρχή, γνωστή από τους Καβαλιστές σαν Τσομάχ. Αυτή είναι ο Δεύτερος Λόγος, η τέλεια πολλαπλή μονάδα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΒΕΝΟΥΣΤΑ

Σε αυτήν την κατάσταση της υπέρτατης μακαριότητας, ο Χουάν πήρε το θάρρος να εξετάσει εκείνη την Μύηση Βενούστα την οποίαν ο Θεϊκός Διδάσκαλος δέχτηκε στον Ιορδάνη. Το αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο, έξοχο……Ο Χουάν είδε τον εαυτό του να μετατρέπεται σε Ιησού Χριστό. Ένιωσε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός! Και πλησίασε μπροστά στον Βαπτιστή και μπήκε σε έναν υπέροχο Ναό. Ο Ναός ήταν τοποθετημένος στις όχθες του Ιορδάνη …..Ήταν ο Ναός του Βαπτιστή! Ο Χουάν ο οποίος είχε μετατραπεί σε Ιησού Χριστό, πλησίασε, τότε μπροστά στον Βαπτιστή. Αυτός ο μεγάλος Πρόδρομος διέταξε τον Χουάν να βγάλει τον Χιτώνα του. Ο Χουάν υπάκουσε ….και ένοιωσε, απόλυτα σίγουρος ότι είναι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός! Δεν υπήρχε σε αυτόν καμία αμφιβολία!

Ο Βαπτιστής ήταν περιβεβλημένος με τον Ιερατικό του Χιτώνα. Άνοιξε ένα είδος γραφείου, μέσα στο οποίο είχε τα Ιερατικά βάζα. Ήταν αυτό του λαδιού και του κρασιού. Ο Βαπτιστής πήρε μια φιάλη με ελαιόλαδο και διέταξε τον Χουάν, ο οποίος είχε μετατραπεί σε Ιησού, να περάσει στο εσωτερικό του Ιερού. Εκεί μέσα τον μύρωσε με καθαρό λάδι και ράντισε νερό επάνω στο κεφάλι του. Σε αυτό το λεπτό, μπήκε μέσα του ο Ιησούς, ακριβώς από τον Κωνοειδή Αδένα, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο ανώτερο μέρος του κεφαλιού. Ο Απαστράπτων Δράκος της Σοφίας, ο εσώτερος Χριστός. Και σε αυτή την στιγμή ακτινοβόλησαν στο άπειρο διάστημα ο Ήλιος του Πατέρα (Ο Πρώτος Λόγος), ο Ήλιος του Υιού (Ο Δεύτερος Λόγος), και ο Ήλιος του Αγίου Πνεύματος (Ο Τρίτος Λόγος).

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

Εκείνη η υπέροχη ανεκδήλωτη Θεότητα, εκείνος ο εσώτερος Χριστός, έλαμπε με απέραντη και απόλυτη λευκότητα μέσα στα εσωτερικά οχήματα του Ιησού. Μετά ο Ιερέας διέταξε τον Ιησού να καθίσει σε μία ειδική πολυθρόνα. Και από εκείνη την στιγμή, ο Ιησούς ονομάστηκε Ιησούς Χριστός!

Όταν ο Χουάν επέστρεψε από παρόμοια κατάσταση βαθιάς έκστασης, κατάλαβε ότι στον κόσμο του Δεύτερου Λόγου, στον κόσμο του Χριστού, δεν υπάρχει η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ούτε η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ούτε το ΕΓΩ. Στον κόσμο του Κυρίου, όλοι είμαστε απολύτως Ένα!…..

Ο κόσμος του Δεύτερου Λόγου είναι ο κεντρικός Ήλιος.

Ο ΓΗΡΑΙΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

Μια άλλη νύχτα, βαθιά, σιωπηλή…….ο Χουάν εκμεταλλεύτηκε την στιγμή της μετάβασης μεταξύ αγρύπνιας και ύπνου. Σηκώθηκε από το κρεβάτι του και το αποτέλεσμα ήταν το ξεδίπλωμα. Ο Χουάν με αστρικό σώμα, κινιόταν χαρούμενος και ευτυχής! Ξαφνικά, ένιωσε να έλκεται προς τον Νότιο Πόλο, προς την Ήπειρο της Ανταρκτικής. Ο Χουάν επιπλέοντας μαγευτικά στο Αστρικό επίπεδο, έφθασε προς τις περιοχές των παγετώνων του Νοτίου Πόλου. Και όταν ο Θεουργός ύψωσε τα μάτια του στο άπειρο, είδε να λάμπει ένα αστέρι πλήρους δόξας. Εκείνο το αστέρι φεγγοβολούσε εξαίσια! Ο Χουάν ένιωσε μέσα στην συνείδηση του ότι εκείνο το αστέρι τον καλούσε και, επιπλέοντας στο διάστημα, έφτασε κοντά του. Και είδε ότι το αστέρι ήταν ο Γηραιός των Ημερών, ο Πατέρας που είναι στο κρυφό, ο δικός του Αξιοσέβαστος Γέροντας!…..

Αληθινά ο κάθε ένας από εμάς έχει στο βάθος της συνείδησής του έναν αξιοσέβαστο γέροντα: Αυτός είναι ο Πρώτος Λόγος. Οι Καβαλιστές τον ονομάζουν ΚΕΤΤΕΡ.

Ο καλός γέροντας εισήλθε στην ψυχή του Χουάν, και αυτός αισθάνθηκε μεταμορφωμένος. Και είδε να περιβάλλεται από μία απέραντη αύρα με την οποία σκεπάστηκε ολόκληρη η Πλανητική σφαίρα….. Ταξιδεύοντας ο Θεουργός, αισθάνθηκε να ρίχνεται σε μία ευτυχία η οποία είναι αδύνατον να περιγραφεί με λόγια.

Όταν ο Χουάν επανήλθε στο φυσικό του σώμα, κατάλαβε ότι στον κόσμο του Πρώτου Λόγου δεν υπάρχει επίσης η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ούτε η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ούτε κανενός είδους ΕΓΩ, ανώτερο η κατώτερο.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ

Ο Απαστράπτων Δράκος της Σοφίας είναι η κορώνα της ζωής, είναι εκείνη η ακτίνα από την οποίαν πηγάζει ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ, η μονάδα. Ο Απαστράπτων Δράκος της Σοφίας είναι Τρισυπόστατος

Ο Χουάν είχε διαβάσει ότι η Τριάδα μέσω της Μονάδας, σχημάτιζε το Άγιο Τέσσερα, το ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ. Ωστόσο, παρ’ όλο που το είχε διαβάσει, δεν το είχε καταλάβει ολοκληρωτικά. Μόνος είχε ανακαλύψει, με την κατανόηση αυτό που είναι η Τριάδα’ αλλά χρειαζόταν κάτι περισσότερο! Έπρεπε να κατανοήσει αυτό το Άγιο Τέσσερα!……

Ο ΑΪΝ ΣΟΦ

Και μία άλλη νύχτα ο Χουάν, γεμάτος έκσταση, εγκατέλειψε κάθε επιθυμία, κάθε σκέψη, κάθε βούληση, κάθε συνείδηση, κάθε ιδεολογία και κάθε προκατάληψη και σαν μία πνοή, εγκατέλειψε το φυσικό του σώμα……από τον Κωνοειδή Αδένα.

Τότε κατάλαβε ότι αυτός ο ίδιος, μετατράπηκε σε ένα άτομο λευκό, άσπιλο, άφατο, ΘΕΪΚΌ! Αυτό το άτομο είναι ο ΑΪΝ ΣΟΦ.

Από αυτό το άφατο άτομο πηγάζουν ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα.

Όταν θα φτάσει η μεγάλη κοσμική νύχτα, ο Απαστράπτων Δράκος της Σοφίας του κάθε ανθρώπου θα απορροφηθεί μέσα στο ΑΪΝ ΣΟΦ……. Εκεί η Τριάδα θα απορροφηθεί μέσα στην μονάδα! Εκεί στο Άγιο Οκτώ, στο ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ των Καβαλιστών!

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΪΝ ΣΟΦ

Ο Χουάν, σε αυτή την κατάσταση της έκστασης, κατάλαβε ότι κάθε ένας από εμάς είναι ένα αστέρι του Απείρου Διαστήματος, ένα άτομο πολύ Θεϊκό, άφατο και απόλυτο του αφηρημένου διαστήματος.

Ξαφνικά, ο Χουάν αντιλήφθηκε εκεί, μέσα στο βάθος του διαστήματος να αστράφτει ένας Θεϊκός Ναός. Ο Χουάν μπήκε από τις πόρτες του Ιερού χώρου. Και στο εσωτερικό του Ναού συναντήθηκαν μερικοί Γνωστικοί Αρχιεπίσκοποι. Ο Χουάν συμβουλεύτηκε κάποιον από αυτούς, τον ρώτησε κάτι: Ήθελε να γνωρίσει την ημερομηνία της κοσμικής του μύησης. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό και η απάντηση ακριβής. Αργότερα, συζήτησε για μερικά άλλα θέματα του πεπρωμένου των ανθρώπων και κάτι για το δικό του πεπρωμένο. Και ο μεγάλος Γνωστικός Αρχιεπίσκοπος, ο αξιοσέβαστος Άγιος Γέροντας απάντησε:

-Για μας όλες οι δραστηριότητες του ανθρώπινου νου είναι όπως η δραστηριότητα του ορυκτού βασιλείου για σας. Όταν εξετάζουμε τον ανθρώπινο νου, είναι όπως θα εξετάζαμε ένα ορυκτό.

Ο Χουάν έμεινε τρομερά έκπληκτος. Αληθινά, αυτά τα Είναι τα οποία ζουν στον κόσμο του ΑΪΝ ΣΟΦ, έχουν ανυψωθεί για μας πιο πέρα από κάθε κατανόηση. Αυτά τα Είναι δεν ανήκουν πλέον στο ανθρώπινο βασίλειο, ούτε ακόμα τουλάχιστον στο βασίλειο των Αγγέλων, Σεραφείμ ή Χερουβίμ!

Ένας φίλος μας, σχετικά με τα προηγούμενα, μας έθεσε την εξής ερώτηση:

ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ

-Εάν αυτά τα ανώτερα και άφατα Είναι ζουν όπως είπαμε στο Αφηρημένο των ανώτερων κόσμων, είναι σε αδυναμία να μας καταλαβαίνουν, βυθισμένοι στον στοχασμό της δικής τους Θεϊκής ατμόσφαιρας και είναι σε απόλυτη αδυναμία να κατεβαίνουν σε εμάς τους ανθρώπους, αφού η υλική τους υπόσταση δεν συνδυάζεται με την δική μας.

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ

Τότε πήραμε την ακόλουθη απάντηση για τον φίλο μας:

-Σίγουρα, κάθε τι ζει στο στοιχείο του. Τα ψάρια, ζουν στο νερό, τα πουλιά στον αέρα, οι άνθρωποι και τα ζώα της ξηράς στον φλοιό της γης. Στην φωτιά, κατοικούν οι Σαλαμάνδρες. Στην Άβυσσο υπάρχουν οι σκοτεινοί και στα ανώτερα επίπεδα της συνείδησης, οι Θεϊκές Ιεραρχίες!…Ναι, στους άφατους κόσμους η ανθρώπινη Μονάδα υπήρξε μυρμήγκι, ήταν ερπετό, ήταν πουλί, ήταν τετράποδο…Θα ήταν αδύνατον να ξαναγίνει μυρμήγκι, ερπετό, πουλί, τετράποδο… Ήδη ο άνθρωπος έκανε αυτήν την πορεία και δεν μπορεί να οπισθοχωρήσει!….Έτσι τα άφατα Είναι του κόσμου του ΑΪΝ ΣΟΦ, επίσης δεν μπορούν να οπισθοχωρήσουν, ούτε να επιστρέψουν στην ανθρώπινη κατάσταση! Θα ήταν αυτό σαν να μπορούσαν οι άνθρωποι να ξαναγίνουν μυρμήγκια…Αν και, πότε-πότε κατεβαίνουν από αυτήν την ανώτερη περιοχή μερικά από αυτά τα Είναι του φωτός, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Αυτοί είναι οι μεγάλοι ΑΒΑΤΑΡΕΣ, οι μεγάλοι μεταρρυθμιστές, των οποίων οι ψυχές, μέσα από τους αιώνες έχουν επαγρυπνήσει για την ανθρωπότητα. Εκ των πραγμάτων δεν είμαστε εγκαταλειμμένοι. Εδώ στον Γήινο κόσμο βρίσκεται η Μεγάλη Λευκή Στοά με πολλούς Δασκάλους οι οποίοι εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας.

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ

Υπάρχει μια σπουδαία εργασία: Να ενσαρκώσουμε τον Λόγο μέσα σε μας τους ίδιους.

Το επείγον είναι να πραγματοποιηθεί η μύηση Βενούστα….Και ας γίνει κατανοητό ότι το πρόβλημα είναι εντελώς Σεξουαλικό!

Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, χρειάζεται να ξυπνήσει την Κουνταλίνη, έχει ανάγκη να ξυπνήσει την Κουνταλίνη! Πρέπει να επιστρέψει η δημιουργική ενέργεια προς τα μέσα και προς τα επάνω!….Όταν η δημιουργική ενέργεια φθάσει στο Αιθερικό, μετατρέπεται στο ένδυμα των γάμων της ψυχής. Και όταν φτάσει στο Αστρικό σώμα, ξυπνούν τα Τσάκρας και το υποκείμενο, ο σπουδαστής μετατρέπεται σε αληθινό Θεουργό. Και όταν αυτή η ενέργεια φτάσει στο νοητικό σώμα, ξυπνούν οι δυνάμεις του Νου. Έτσι είναι πως ο ανθρώπινος νους μετατρέπεται σε Χριστικό Νου!

Και όταν η δημιουργική ενέργεια ανέβει στο Αιτιατό σώμα, ή Μάνας της Θεοσοφίας, η ανθρώπινη θέληση μετατρέπεται σε ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ. Και όταν ανέβει στο σώμα της συνείδησης (Βουδικό σώμα) παράγεται η ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ……Και αν η δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου ανέλθει μέχρι τον Εσώτερο, γινόμαστε δημιουργικοί Θεοί! Και είμαστε έτοιμοι για να ενσαρκώσουμε τον ΧΡΙΣΤΟ!….. Έτσι είναι πως ο Λόγος ενσαρκώνεται.

Και για να το πετύχουμε αυτό το μυστικό κλειδί είναι το ΑΡΚΑΝΟ Α.Ζ.Φ. Στην ένωση του φαλλού και της μήτρας, βρίσκεται το κλειδί του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ, της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!….Και το σημαντικό είναι να μην εκσπερματώνετε την οντότητα του σπέρματος: ΤΟ ENS SEMINIS!

Έτσι πραγματοποιείται η σεξουαλική μετατροπή. Έτσι ξυπνά η Κουνταλίνη! Οι φλόγες του Νωτιαίου μυελού είναι Θεϊκές. Οι φλόγες της καρδιάς είναι Χριστικές. Και στο μέτωπο απαστράπτουν οι ακτίνες του Πατέρα!

Από αυτό πρέπει να εξαχνωθούν οι σεξουαλικές ενέργειες μέχρι την καρδιά! Και αυτή είναι ο Δεύτερος Λόγος, ο εσώτερος Χριστός! Αυτό που είναι ΕΠΑΝΩ πρέπει να εισέλθει σε αυτό που είναι ΚΑΤΩ, για να επιστρέψει αυτό το Κάτω στους κόσμους του Μεγάλου Φωτός. Πρέπει κάποιος να εργάζεται με την πρώτη ύλη του Μεγάλου Έργου, αλλά να εξαχνίζει αυτήν την πρώτη ύλη, αυτό το Χριστικό σπέρμα, μέχρι την καρδιά, για να μπορέσει αργότερα να ανυψωθεί η δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου προς τα επάνω, προς τους κόσμους του Μεγάλου Φωτός.

Μόνον έτσι θα τα καταφέρει ο Θεουργός!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

ΜΑΝΤΡΑΜ, Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Κάθε κίνηση είναι ομοούσιος στον ήχο. Όπου θελήσει να υπάρξει η κίνηση, υπάρχει ο ήχος. Το Αισθητήριο όργανο της ακοής του ανθρώπου καταφέρνει να αντιληφθεί μόνον ένα περιορισμένο αριθμό ηχητικών δονήσεων. Εν τούτοις πάνω και κάτω από αυτές τις δονήσεις που το αυτί καταγράφει, υπάρχουν πολλά ηχητικά κύματα τα οποία κανείς δεν προλαβαίνει να αντιληφθεί. Τα ψάρια της θάλασσας, παράγουν τους δικούς τους ιδιόμορφους ήχους. Τα μυρμήγκια επικοινωνούν μέσα από ήχους οι οποίοι δεν ακούγονται από την δική μας φυσική αντίληψη. Τα ηχητικά κύματα λειτουργώντας επάνω στα νερά παράγουν κινήσεις ανύψωσης και πίεσης των νερών. Τα ηχητικά κύματα λειτουργώντας επάνω στον αέρα παράγουν ομόκεντρες κινήσεις…Τα άτομα περιστρεφόμενα γύρω από τα πυρηνικά τους κέντρα παράγουν κάποιους ήχους ανεπαίσθητους για τον άνθρωπο. Η φωτιά, ο αέρας, το νερό και η Γη, έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες ηχητικές νότες.

Η ΝΟΤΑ ΚΛΕΙΔΙ και τα «ΕΠΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ» της Φύσης.

Ι.Ε.Ο.Υ.Α.Μ.Σ, αντηχούν σε ολόκληρη την δημιουργία!…Κάθε λουλούδι, κάθε βουνό, κάθε ποτάμι…Έχουν την ιδιαίτερή τους νότα την νότα τους σύνθεση. Το σύνολο όλων των ήχων οι οποίοι παράγονται στην Πλανητική Σφαίρα, επιτυγχάνει να δώσει μία νότα σύνθεσης στην απέραντη χορωδία του άπειρου διαστήματος. Κάθε κόσμος έχει την δική του νότα κλειδί! Και η ένωση όλων των νότων κλειδιών του απείρου, σχηματίζει την άφατη ενορχήστρωση των έναστρων διαστημάτων. Αυτή είναι η μουσική των σφαιρών για την οποία μας μιλά ο Πυθαγόρας!

Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ

Εάν κάποιος μουσικός, παίζοντας ένα όργανο, κτυπούσε την νότα κλειδί ενός ανθρώπου και εάν προέκτεινε αυτήν την νότα στο ανώτατο όριο, τότε αυτός ο άνθρωπος θα πέθαινε ακαριαία. Όλες οι λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού διατηρούνται από τον ήχο, από τον Λόγο. Τα άτομα ολόκληρου του οργανισμού ζουν σε ακατάπαυστη κίνηση. Και όλο αυτό που βρίσκεται σε κίνηση ηχεί ! Και ο Λόγος ηχεί! Η νότα σύνθεσης ολόκληρης της ατομικής κίνησης του ανθρώπινου οργανισμού, θα μπορούσε από έναν νόμο της συγγενικής ταλάντωσης, να σκοτώσει στιγμιαίως το ανθρώπινο ον.

Λέγεται ότι όταν ο Γιεσουέ έπαιξε την τρομπέτα, τα τείχη της Ιεριχούς έπεσαν. Επειδή ο Γιεσουέ βρήκε την νότα κλειδί αυτών των τειχών. Στον στρατό είναι γνωστό ότι όταν ένα τάγμα πηγαίνει να περάσει μια γέφυρα, πρέπει να διακόψει την πορεία του για να μην καταστρέψει με τον ηχηρό του ρυθμό την σταθερότητα της γέφυρας. Εάν παιχτεί η νότα ενός πιάνου και εάν κοντά του υπάρχει ένα άλλο, αυτό το τελευταίο θα επαναλάβει την ίδια νότα του πρώτου. Αυτό οφείλεται στον νόμο της συγγενικής ταλάντωσης. Μεταφέρατε αυτό το παράδειγμα στην περίπτωση που αναφέραμε…..Αληθινά, εάν ο μουσικός θα παίξει την νότα κλειδί ενός ανθρώπου και την προεκτείνει υπερβολικά, λόγω του νόμου της συγγενικής ταλάντωσης θα επαναληφθεί στον οργανισμό του ανθρώπου το φαινόμενο των δύο πιάνων και τότε αυτό θα σήμαινε αυτόματο θάνατο’ σαν να λέμε, μία σφοδρότατη δόνηση έξω από την αντίσταση της κανονικής ισορροπίας της δομής του ανθρώπου.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Ο Λόγος παράγει γεωμετρικές αντικειμενικές μορφές. Τέτοιες μορφές γεμίζουν την κοσμική ύλη και αποκρυσταλλώνουν υλικά…..Στην αρχή ήταν ο Λόγος και ο Λόγος ήταν με τον Θεό και ο Λόγος ήταν ο Θεός’ από αυτόν δημιουργήθηκαν όλα τα είδη. Οι γεωμετρικές μορφές των λέξεων επαληθεύονται συγκεκριμένα σε μαγνητοφωνημένες ταινίες. Αρκεί να περάσει η βελόνα, για να αντηχήσουν με ένταση όλες οι λέξεις που ο ομιλητής είχε αρθρώσει.

ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ο φωνητικός συνδυασμός φτιαγμένος με γνώση παράγει τα ΜΑΝΤΡΑΜΣ. Έτσι λοιπόν, ένα ΜΑΝΤΡΑΜ είναι ένας σοφός συνδυασμός των γραμμάτων των οποίων οι ήχοι καθορίζουν πνευματικά αποτελέσματα, καθώς επίσης ψυχικά και φυσικά.

Προτού εμφανιστούν όλες οι γλώσσες του πύργου της Βαβέλ, υπήρχε μόνον μία μοναδική γλώσσα, μία χρυσή γλώσσα…..μία γλώσσα παγκόσμια.

Αυτή η γλώσσα, έχει μία τέλεια Κοσμική Γραμματική. Τα γράμματα αυτής της χρυσής γλώσσας, είναι γραμμένα σε ολόκληρη την φύση. Όποιος έχει μελετήσει τις Ρούνες των Βορείων και τους χαρακτήρες των Εβραίων, Κινέζων και Θιβετανών, θα μπορέσει να γνωρίσει διαισθητικά αυτή την «Κοσμική γλώσσα» με τα αινιγματικά της γράμματα.

ΣΧΕΣΗ ΛΑΡΥΓΓΑ-ΣΕΞ

Υπάρχει μία στενή σχέση μεταξύ των σεξουαλικών αδένων και του δημιουργικού λάρυγγα. Όταν το παιδί φτάνει στην ηλικία των 14 ετών, η φωνή του μετατρέπεται στην φωνή του άνδρα. Αυτή η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός ότι μπαίνουν σε δράση οι σεξουαλικοί αδένες. Έτσι λοιπόν, είναι αδιάσειστη αυτή η στενή σχέση μεταξύ των σεξουαλικών αδένων και του δημιουργικού λάρυγγα!

ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ A.Z.F. ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

Η ενέργεια του Τρίτου Λόγου εκδηλώνεται μέσω των σεξουαλικών οργάνων, και μέσω του δημιουργικού λάρυγγα. Αυτά είναι τα δύο εργαλεία διαμέσου των οποίων ξεπηδά η ισχυρή δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου. Και όταν επεξεργάζεται με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ., ξυπνάει το Ιερό Φίδι. Η ανερχόμενη ροή της δημιουργικής ενέργειας του Τρίτου Λόγου είναι Φωτιά ζώσα. Αυτή η Φωτιά της Πεντηκοστής ανεβαίνει κατά μήκος του νωτιαίου καναλιού ανοίγοντας τα κέντρα και ξυπνώντας δημιουργικές δυνάμεις

Η ΧΡIΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ

Όταν η Ιερή Φωτιά φτάνει στον δημιουργικό λάρυγγα, ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργεί με την δύναμη του Λέξης. Ο μυημένος στους εσωτερικούς κόσμους μπορεί να σκέπτεται κάτι και αργότερα, να το δημιουργεί με την Λέξη. Το Ρήμα δημιουργεί! Το Σύμπαν δημιουργήθηκε μέσω του Στρατού της Φωνής, μέσω της Μεγάλης Λέξης.

Εκείνοι που εξασκούν σεξουαλική Μαγεία, εκείνοι που εργάζονται με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ., οφείλουν να χριστικοποιούν την λέξη. Η Λέξη και το σεξ είναι στενά συνδεμένα: Ο Λόγος είναι Σεξουαλικός! Και όταν κάποιος εργάζεται στο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ, όταν αυτός ο κάποιος μετατρέπει τις δημιουργικές του ενέργειες, οφείλει να Χριστικοποιήσει την ομιλία. Έτσι τα χυδαία λόγια, τα δυσαρμονικά λόγια, τα παρασιτικά λόγια, μετατρέπουν με τις δονήσεις τους τις δημιουργικές σας ενέργειες, δίνοντάς τους τρόπους συμπεριφοράς απολύτως θανατηφόρους.

Ενώ τα θεϊκά λόγια, τα ευγενικά λόγια, τα αρμονικά, τα ρυθμικά, τα μελωδικά και υπέροχα, παράγουν σεξουαλικές μετατροπές πλήρους δόξας.

Ο δικός μας αξιολάτρευτος Σωτήρας του κόσμου, Χριστικοποίησε τον Λόγο του πίνοντας στο Δισκοπότηρο της σεξουαλικότητας. Γι’ αυτό ο Λόγος είναι Μαντρικός! Γι’ αυτό ο Λόγος είναι σεξουαλικός!

Εάν θα μιλούσαμε στην Χρυσή γλώσσα, τότε η φωτιά, ο αέρας, το νερό και η γη θα μας υπάκουαν. Θα ήμασταν αληθινοί θεοί! Εάν θα μιλούσαμε σ’ ένα βουνό με Ιερή γλώσσα και εάν θα το διατάζαμε να διαλυθεί, το βουνό θα γινόταν κομμάτια με τρομακτικό κατακλυσμό.

ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Ο ήχος του κανονιού, ο βρόντος του, σπάει τα τζάμια ενός παραθύρου. Σε άλλη περίπτωση, ένας απαλός λόγος…κατευνάζει τον θυμό. Αλλά ένας λόγος δυνατός, δυσαρμονικός, προκαλεί ενόχληση, μελαγχολία, λύπη, μίσος…Λέμε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Καλλίτερα είναι να λέμε: Είναι πολύ κακό να μιλάμε όταν πρέπει να σωπαίνουμε, όπως το να σωπαίνουμε όταν πρέπει να μιλάμε!

Υπάρχουν σιωπές εγκληματικές, υπάρχουν λόγια ανήθικα. Εσείς πρέπει να υπολογίζετε με εντιμότητα το αποτέλεσμα των λόγων τα οποία εκφωνείτε. Έτσι πολλές φορές πληγώνετε τους άλλους με τα λόγια, ασυνείδητα .Τα λόγια τα γεμάτα με κακοπροαίρετη διπλή έννοια, παράγουν συνουσίες στον κόσμο του νου. Και τα εχθρικά λόγια αναπαράγουν βία στον κόσμο του κοσμικού νου. Ποτέ εσείς δεν πρέπει να καταδικάζετε κανέναν με τον λόγο, διότι ποτέ δεν πρέπει να κρίνετε κανέναν! Η συκοφαντία, το κουτσομπολιό και η δυσφήμιση έχουν γεμίσει τον κόσμο με πόνο και πίκρα.

Αν εργαζόμαστε με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ., πρέπει να καταλάβουμε ότι οι δημιουργικές ενέργειες είναι εκτεθειμένες σε κάθε είδους μετατροπών. Αυτές οι ενέργειες του Λίμπιντο μπορούν να μετατραπούν σε δυνάμεις του φωτός ή του σκότους. Το πάν εξαρτάται από την ποιότητα των λόγων.

ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Υπάρχουν Μάντραμς για κάθε Τσάκρα. Με αυτά τα Μάντραμς είναι εφικτό να ξυπνούν μυστικές δυνάμεις. Έτσι υπάρχει μεγάλος αριθμός από Μάντραμς για να βγαίνουμε με Αστρικό σώμα ή για να εξουσιάζουμε την φωτιά, τον αέρα, τα νερά και την γη. Υπάρχουν και άλλα μέσω των οποίων αποκτάται η ικανότητα της άμυνας εναντίον των σκοτεινών όντων τα οποία διαμένουν στην Άβυσσο!

Για παράδειγμα: Το Μάντραμ Ι.Α.Ο. είναι αυτό του Αρκάνο Α.Ζ.Φ.: Ι (φωτιά), Α (νερό), Ο (Πνεύμα) το Ι, η φωτιά, γονιμοποιεί το Α, το νερό της παγκόσμιας γέννησης, για ν’ αναβλύσει η Ζωή.

Όλο αυτό πραγματοποιείται μέσα από το Ο, μέσα από το Παγκόσμιο Πνεύμα Ζωής.

Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΟΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗ»

Τα Ιερά μυστήρια του λόγου έγιναν γνωστά από τους Ατζέκους, Αιγυπτίους, Ινδούς, Πέρσας, Ρωμαίους, Έλληνας, κτλ. Όλοι οι παράδεισοι των Εβραίων είναι γεμάτοι από ποτάμια με καθαρό νερό Ζωής από όπου ρέουν γάλα και μέλι και το ιερό κρασί έφερνε παραλήρημα σε αυτούς που το έπιναν. Αληθινά, όλα αυτά τα ιερά ποτάμια, όλα αυτά τα νερά ζωής, όλες αυτές οι λίμνες των ναών είναι σύμβολα του Χριστικού Πνεύματος που το ανθρώπινο ον έχει κατατεθειμένο στις σπερματικές του κύστες. Κατά την διάρκεια της έκστασης του εσωτερικού σεξ, η Ιερή φωτιά του Αγίου Πνεύματος γονιμοποιεί τα νερά ζωής από τα οποία αναδύεται ο Δάσκαλος. Σίγουρα, ο εσώτερος Δάσκαλος είναι η νότα σύνθεση από όλες τις νότες. Είναι ο Θεός που φέρουμε μέσα μας! Είναι ο Λόγος.

ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ωραία λοιπόν: Έχει φθάσει η στιγμή της προφοράς, για να μάθουμε να ερμηνεύουμε την Χρυσή Γλώσσα για να ξυπνήσουν τα τσάκρας, ή δίσκοι, ή μαγνητικοί τροχοί του Αστρικού Σώματος.

Έτσι, ο καθένας θα μπορεί να δει, ν’ ακούσει, ν’ αγγίξει, να ψηλαφίσει τις μεγάλες μυστηριώδεις πραγματικότητες των ανώτερων κόσμων. Πρέπει κάποιος να μπει σε δράση, αλλά σε υπερφυσική δράση, ηθελημένα…… Επειδή κάθε τι στο Σύμπαν ζει σε ακατάπαυτη κίνηση. Και κάθε κίνηση είναι ομοούσια στον ήχου. Όπου χρειάζεται να υπάρχει η κίνηση, υπάρχει ο ήχος! Έτσι γινόμαστε κυρίαρχοι του ήχου!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

ΘΕΟΥΡΓΙΑ, Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΘΕΟΥΡΓΙΑΣ

Η Θεουργία σου επιτρέπει να εργάζεσαι στους ανώτερους κόσμους. Ο Ιάμβλιχος, παραδείγματος χάριν, ήταν ένας μεγάλος Θεουργός. Γνώριζε να επικαλείται τους Πλανητικούς Θεούς, για να συνομιλεί μαζί τους.

Η Θεουργία είναι Θεϊκή και δεν μπορεί να είσαι Θεουργός χωρίς επίγνωση του εαυτού σου. Ο εσώτερος Θεός του κάθε ανθρώπου καταλήγει να είναι στο βάθος, ο γνήσιος και αυθεντικός Θεουργός.

Υπάρχουν τρεις όψεις καλά καθορισμένες στον άνθρωπο: Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, η ΨΥΧΗ, και ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

Ποια από αυτές τις τρεις όψεις πρέπει και μπορεί να ασκεί την Ιεροσύνη της Θεουργίας;

Ας το δούμε:

ΤΟ «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ» ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

Ο Διάβολος είναι το ίδιο το Εγώ. Είναι ο εαυτός μου. Είναι το Εγώ το οποίο κάθε άνθρωπος φέρει μέσα του…Αυτή η σκοτεινή οντότητα αποτελείται από άτομα του κρυφού εχθρού…

Σε κάποια περίπτωση, εμείς προτείναμε ορισμένες έρευνες να εξεταστούν ομαδικά και στους ανώτερους κόσμους , για εκείνον τον μεγάλο άνθρωπο ο οποίος ονομαζόταν Αρνόλδο Κρουμ Χέλλερ. Αυτός έγραψε πολλά έργα, αλλά εκτιμήθηκε σχετικά λίγο. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε όταν βρισκόμασταν έξω από το φυσικό μας σώμα.

Επικαλεστήκαμε τον Δάσκαλο Κρούμ Χέλλερ.

Και τότε προσέτρεξε στο κάλεσμά μας το «Ψυχολογικό εγώ του Χέλλερ», ο Σατανάς!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ; ΟΧΙ!

Αναλύοντάς το βαθιά, έγινε δυνατό ν’ αποδειχθεί ότι αυτό το Ψυχολογικό Εγώ δεν ήταν πραγματικά τίποτα περισσότερο από μια χούφτα αναμνήσεων αυτής της γήινης ζωής, των ορέξεων, των θεωριών, των προκαταλήψεων, των ελαττωμάτων, των αρετών, κτλ. Και εκείνη η σκοτεινή οντότητα, είχε την εμφάνιση ενός μεγάλου γιατρού. Ήταν η ανάμνηση της προσωπικότητας του γιατρού. Φόρεσε τα ρούχα του γιατρού και μπαίνοντας ταπεινός και υπερήφανος, με αυτόν τον αέρα της εξαναγκασμένης καλοσύνης, μας παρατήρησε. Αυτό ήταν λοιπόν, το ψυχολογικό Εγώ, ο Σατανάς εκείνου του ανθρώπου ο οποίος ονομαζόταν Κρουμ Χέλλερ! Αναμφιβόλως, είναι εντελώς αδύνατον ότι αυτό το ψυχολογικό Εγώ θα μπορούσε να είναι ο Θεουργός. Όταν το ψυχολογικό εγώ προσπαθεί να μετατραπεί σε Θεουργό αναπόφευκτα αποτυγχάνει. Ή διαφορετικά: Ο Διάβολος δεν μπορεί να γίνει Θεουργός! Ποτέ! Θα μπορέσει να φτάσει να γίνει μαύρος μάγος, αλλά Θεουργός;……Αυτό, ποτέ!

ΨΥΧΗ: ΑΤΜΑΝ ΜΠΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΔΙΣΑΤΒΑ

Περνάμε, τώρα, στην δεύτερη όψη: Την Ψυχή.

Εμείς, οι ερευνητές αδελφοί, με Αστρικό Σώμα, εισήλθαμε από τις πόρτες της Γνωστικής Εκκλησίας. Εκεί συναντήσαμε, καθήμενες, δύο εξαιρετικές προσωπικότητες. Η πρώτη ήταν ο εσώτερος του Κρουμ Χέλλερ ντυμένος Γνωστικός Αρχιεπίσκοπος, με μίτρα σε αρχιεπισκοπικό πορφυρό χρώμα. Ο δεύτερος ήταν ο Μποδισάτβα του Δασκάλου Χέλλερ.

Η πρώτη, ήταν ο Παρούσα, των Ανατολικών, η μονάδα, ο Εσώτερος: Ατμαν Μπούδι. Και η δεύτερη, ήταν, το ανώτερο Μάνας της Ανατολικής Θεοσοφίας. Το Αιτιατό Σώμα, ή ακριβέστερα η ψυχική βούληση περιβεβλημένη με τα σώματα νοητικό και αστρικό, αποτελεί αυτό το οποίο ονομάζεται ο Μποβισάτβα.

Ο ΘΕΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Μια ανάλυση σε βάθος επάνω σε αυτές τις προσωπικότητες, μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι σίγουρα, αυτές οι δύο όψεις του Είναι, δεν είναι παρά δύο τροποποιήσεις της ψυχής του Κόσμου. Δύο θεϊκές τροποποιήσεις. Αυτή η Ψυχή του Κόσμου, μπορεί επίσης να είναι ο Ιερουργός. Η Ψυχή του Κόσμου πρέπει να σπουδάσει τα τελετουργικά της ζωής και του θανάτου, ενώ φτάνει ο Ιερουργός .

Έτσι λοιπόν, ο Θεουργός είναι περισσότερο εσωτερικός, περισσότερο ταπεινός, περισσότερο βαθύς. Ο Θεουργός είναι, ο Εσώτερος Χριστός του κάθε ανθρώπου που έρχεται στον κόσμο. Ο θεουργός είναι, μέσα στον άνθρωπο, ο δικός του απαστράπτων Δράκος της Σοφίας. Είναι εκείνη η ακτίνα από την οποίαν πηγάζει ο ίδιος ο Οικείος. Όταν ο εσώτερος Θεός μπει μέσα στον Οικείο, μπορεί να παρατηρηθεί μία έξοχη αλλαγή. Αυτός ο Οικείος είναι η Ψυχή του Κόσμου, που μέσα σε μας μετασχηματίζεται, μετατρέπεται, αγιοποιείται εντελώς. Με αυτά τα αλχημικά σώματα, με αυτήν την υπέροχη ένωση των Θεϊκών και ανθρώπινων συστατικών, γεννιέται κάτι το οποίο ονομάζεται ο Υιός του Ανθρώπου. Και όταν ο Υιός του ανθρώπου εισχωρεί στον Μποβισάτβα, και αυτός επίσης περνά από μία θαυματουργική μετατροπή. Έτσι είναι πως γεννιέται ο Θεουργός μέσα στον άνθρωπο, μέσα σε μας τους ίδιους.

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΓΩ» ΤΟΥ ΘΕΟΥΡΓΟΥ

Ο Μύστης ο οποίος επιδιώκει την Υψηλή Θεουργία, πρέπει πρώτα να σπουδάσει τα τελετουργικά της ζωής και του θανάτου, ενώ φτάνει ο Ιερουργός. Όποιος θέλει να φτάσει στην Υψηλή Θεουργία, πρέπει ν’ αποφασίσει να πεθάνει οριστικά…για να Είναι. Πρέπει να διαλύει το Εγώ, τον εαυτό μου, τον Σατανά! Αυτή η εργασία είναι σκληρή, επίπονη, τρομερά δύσκολη!… Πρέπει ν’ αρχίσει με την αποκεφάλιση του Εγώ! Και η εργασία της διάλυσης αυτού του Εγώ, πραγματοποιείται μόνον μέσω χιλιετών καθαρμών και με βάση την βαθιά δημιουργική κατανόηση. Στα πρώτα σκαλοπάτια της Θεουργίας μπορεί ν’ ασκηθεί άμεση εξουσία επάνω στα επίπεδα Νοητικό, Αστρικό, Αιθερικό και επίσης στο Φυσικό. Και τα ανώτερα σκαλοπάτια είναι άπειρα και οδηγούν μέχρι το Απόλυτο. Η εξέλιξη είναι αργή, υπομονετική, μεθοδική.

Η ΘΕΟΥΡΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Οι σπουδαστές δεν μπορούν να παρεκκλίνουν από το γεγονός ότι η Θεουργία είναι μία επιστήμη για του Θεούς, αποκλειστικά για τους Θεούς. Πάντα υπάρχει ένα σκαλοπάτι από όπου γίνεται μία αρχή. Κανείς δεν μπορεί να περάσει στο πανεπιστήμιο χωρίς να έχει προηγουμένως φοιτήσει σε κατώτερο σχολείο. Έτσι, πρέπει ν’ αρχίσει για να εξασκηθεί στο Αστρικό Επίπεδο. Αργότερα, μπορεί να εργαστεί στους ανώτερους κόσμους και να συνομιλεί, όπως ο Ιάμβλιχος, με τους αστρικούς θεούς.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

O ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΩΤΣ, ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΩΤΣ

Μια νύκτα, ο Χουάν αποχωρίστηκε από το φυσικό του σώμα. Αναμφίβολα, ήταν πολύ έμπειρος στο ξεδίπλωμα. Γνώριζε να «κινείται συνειδητά» με το αστρικό του σώμα. Ήταν ένας κατάλληλος ερευνητής των ανώτερων κόσμων. Ενώ βρισκόταν έξω από το φυσικό του σώμα ο Χουάν ένιωσε να εισέρχεται σε μία πολύ ανεπαίσθητη πνευματική ηδονή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από εκείνη που αισθάνεται η «απελευθερωμένη» ψυχή. Εκεί στους εσωτερικούς κόσμους, το παρελθόν και το μέλλον ενώνονται μέσα σ’ ένα αιώνιο τώρα. Ο Χουάν αισθανόταν ευτυχής… Εισήλθε από τις πόρτες του Ναού ακολουθώντας την δική του μυστικιστική έμπνευση. Και ο υπέροχος Θεουργός επικαλέστηκε τον Άγγελο Αρώτς, τον Άγγελο της προσταγής με τον ακόλουθο τρόπο:

Στο όνομα του Χριστού, για την δύναμη του Χριστού, για το μεγαλείο του Χριστού: Εγώ σε καλώ, Άγγελε Αρώτς!…….Άγγελε Αρώτς!…. Άγγελε Αρώτς!…

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΓΔΟΥΠΑ

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Σε λίγες στιγμές εισήλθε από την πόρτα του Ναού Καρδιά ένα όμορφο παιδάκι στην ηλικία των 12 ετών περίπου. Αυτός ήταν ο Άγγελος Αρώτς!

Αυτός ο Άγγελος εξελίσσεται στην ακτίνα της δύναμης και εργάζεται έντονα με τους μαθητές που διανύουν το μονοπάτι της μύησης.

Τυλιγμένο στον άσπρο του χιτώνα, εκείνο το υπέροχο πλάσμα χαιρέτησε τον Χουάν και κάθισε δίπλα του, μπροστά σ’ ένα τραπέζι του Ναού. Τότε ο Χουάν συμβουλεύτηκε τον Άγγελο για διάφορα πράγματα. Και ταυτόχρονα, του παρουσίασε ένα παράπονο. Μερικοί σκοτεινοί από μία σχολή της Μαύρης Μαγείας, συκοφαντούσαν φοβερά την Γνωστική Διδασκαλία. Και κάποιοι σκοτεινοί είχαν ένα Πανεπιστήμιο όπου διδάσκονταν η επιστήμη του Ταντρισμού της συμμορίας του Δαγδούπα, επιστήμη των Μπονς και Δούγπας του «κόκκινου τουρμπανιού». Γι’ αυτήν την σκοτεινή Θιβετιανή συμμορία, η Σαμπάλλα όπου διαμένει η αληθινή Λευκή Στοά, είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το οχυρό του τρόμου μέσα στο οποίο κινείται η τυφλή πύρινη δύναμη… Και χιλιάδες συκοφαντίες ακόμα!

Αυτοί οι άνθρωποι αποδίδουν λατρεία στην θεά Κάλι, και εξασκούν την επιστήμη των Νικολαϊτών, τον ταντρισμό των σκοτεινών…

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ

Το μονοπάτι ΤΑU οδηγεί στην τελική απελευθέρωση. Είναι το μονοπάτι των μυημένων Γνωστικών. Οι σκοτεινοί της συμμορίας του Δαγ-δούπα, διδάσκουν την σκιά αυτού του μονοπατιού, την αντίθεση, την συμφορά. Έτσι λοιπόν, οι οπαδοί αυτής της μυστικής εταιρίας, εκτοξεύουν συκοφαντικές ύβρεις εναντίον της Γνωστικής κίνησης. Και ο Χουάν υπέφερε απερίγραφτα, και γι’ αυτό, εξέφρασε αυτό το παράπονο στον Άγγελο Αρώτς. Ο Χουάν έδειξε επίσης στον Άγγελο ένα περιοδικό μέσα στο οποίο γινότανε σφοδρή επίθεση στην Γνώση. Ο Άγγελος πήρε μία ζυγαριά, ζύγισε το καλό και το κακό και μετά είπε: Θα φροντίσω γι’ αυτό!

Και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό: Σε λίγες ημέρες αυτή η μυστική εταιρία διαλύθηκε και απότυχε κατηγορηματικά.

ΜΑΝΤΡΑΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ

Μετά από το προαναφερθέν παράπονο και από την υπόσχεση της παρέκβασης του Αγγέλου, ο Χουάν τον παρακάλεσε να του διδάξει το πιο ισχυρό Μάντραμ που υπάρχει σε όλο το Σύμπαν για να ξυπνά η Κουνταλίνη. Τότε ο Άγγελος τραγούδησε ένα υπέροχο Μάντραμ το οποίο σάστισε τον Χουάν. Είναι το ακόλουθο: ΚΑΝΤΙΛ ΜΠΑΝΤΙΛ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Προφορά: Οι πρώτες συλλαβές της κάθε λέξης (ΚΑΝ και ΜΠΑΝ) δέχτηκαν έναν υψηλό τονισμό, ομαλό και παρατεταμένο, ενώ οι τελευταίες συλλαβές αυτών των λέξεων, είχαν έναν τονισμό χαμηλό και παρατεταμένο αντίστοιχα (ΤIΛ και ΤIΛ).Και το Ρ, δέχτηκε μια δόνηση πιο υψηλή από τις προαναφερθείσες πρώτες συλλαβές αρμονική και ανεπαίσθητη, σαν ένα παιδάκι που προσπαθεί να μιμηθεί τον δονητικό βόμβο ενός μοτέρ σε λειτουργία, ή όπως ακούγεται ο βόμβος ενός ακονιού το οποίο κινείται ηλεκτρικά, όταν λεπταίνετε ένα λεπτό φύλλο ατσαλιού. Ήχος διαπεραστικός, υψηλός, με τάση να παράγει τις ποικιλομορφίες του φλάουτου:

ΚΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ…..ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛ…..

ΜΠΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ…..ΤΙΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ..

ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αυτά τα Μάντραμς μπορούν να προφέρονται επαναληπτικά, καθημερινά, όσες φορές θα έχεις την ευκαιρία, για μακρό χρονικό διάστημα.

Ο Άγγελος ευλόγησε τον Χουάν και βγήκε από τον περίβολο κρατώντας στα χέρια του την ζυγαριά της δικαιοσύνης, έτσι όπως ο εχθρικός έλεγχος είχε δειχθεί στον Χουάν

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΝΑΣ

ΜΑΝΤΡΑΜ ΚΑΙ ΧΙΝΑΣ

Ένας μεγάλος μας φίλος, ο οποίος αφιερώνεται στην επιστημονική αστρολογία, μας αφηγήθηκε κάποια μέρα την περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος, παρ’ όλο που ήταν κλεισμένος στην φυλακή, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εξαπατώντας την επιτήρηση των φυλάκων του. Ήταν ανώφελο να τον κλειδώσεις στην φυλακή και κατέληξε μάταιο να τον αλυσοδέσουν, επειδή πάντα ελευθερωνόταν από αυτούς και εξαφανιζόταν!

Αυτός ο άνθρωπος συνδεόταν φιλικά με τον αστρολόγο, και στο τέλος, δεν είχε δυσκολία στην απόδραση, με αυτό το κατάλληλο κλειδί, το πολύτιμο μυστικό. Ας το δούμε:

Επάνω σ’ ένα κομμάτι ψωμί, γράφονται τα Μάντραμς: ΣΕΝΟΣΑΝ ΓΚΟΡΟΡΑ ΓΚΟΜΠΕΡ ΔΟΝ. Μετά ο σπουδαστής τρώει το ψωμί.

Οι Μαντρικές αυτές λέξεις πρέπει να γράφονται τακτοποιημένες σε σχήμα σταυρού, με μολύβι, στυλό κτλ. Το σχεδιάγραμμα που αναφέρθηκε θα πρέπει να γίνει με τον εξής τρόπο: Οριζοντίως ΣΕΝΟΣΑΝ ΓΚΟΡΟΡΑ και καθέτως ΓΚΟΜΠΕΡ ΔΟΝ. Αυτές οι τελευταίες από επάνω προς τα κάτω και κατακόρυφα περνούν από το διάστημα το οποίο αφήνουν ανάμεσά τους οι δύο πρώτες ιερές συλλαβές.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

Μετά αφού ευχαριστήσαμε τον επιστήμονα αστρολόγο ο οποίος μας αποκάλυψε, μόνος του, την επιστήμη των Χίνας, εμείς προτείναμε να διεξαχθεί έρευνα για λογαριασμό μας στους ανώτερους κόσμους, για να γνωρίσουμε την επιστημονική αξία και χρησιμότητα, του προαναφερθέντος κλειδιού.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, οι ερευνητές αδελφοί, ομαδικά, προκαλέσαμε νύστα τραγουδώντας τα Μάντραμς. Και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Όταν «εγκαταλείψαμε» το φυσικό μας σώμα και βρισκόμαστε με αστρικό, είδαμε, τότε, την θάλασσα. Και ένας τρομερός θεός του Ωκεανού ανατάραζε τρομαχτικά τον ανεξιχνίαστο βυθό της θάλασσας… σχηματίζοντας αιθερικά κύματα τα οποία, γυρίζοντας ομόκεντρα, προσπαθούσαν να ριχθούν με μεγάλη βία προς το μέρος που είχαμε αφήσει το φυσικό μας σώμα. Εκείνος ο τρομακτικός θεός της απέραντης θάλασσας, είχε προκαλέσει τον ηλεκτρικό στρόβιλο, την αιθερική λαίλαπα, την τρομακτική δύναμη για να εκτοξευτεί προς το μέρος όπου είχαμε εγκαταλείψει το φυσικό μας σώμα, ποιος ξέρει με τι μυστηριώδεις τρόπους ώστε ο τρόμος μας θα (τους) μετέτρεπε σε θανατηφόρους.

Ωστόσο, αυτό το ισχυρό ον είναι αυτό που αγωνιζόταν να συγκεντρώσει την επίκλησή μας, για να τοποθετήσει το φυσικό μας σώμα στην κατάσταση Χίνας για να το βυθίσει στην τέταρτη διάσταση και να το μεταφέρει έτσι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΧΙΝΑΣ, ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ

Αυτός ο θεός του νερού χειρίζεται θετικά τον αιθέρα της ζωής και η δύναμή του είναι παντοδύναμη…Και έτσι εξηγήσαμε το επιστημονικό κλειδί το οποίο μας αποκάλυψε ο φίλος αστρολόγος.

Φυσικά, οι Ιεραρχίες, οι Δάσκαλοι, των Χίνας επιτρέπουν παρόμοιο είδος θεουργικών παρεμβάσεων μόνον, όταν το θύμα βρίσκεται στην φυλακή άδικα. Κανένας Δάσκαλος της Μεγάλης Λευκής Στοάς δεν τόλμησε ποτέ να παραβιάσει τον Νόμο!

Έτσι λοιπόν με την δύναμη αυτών των Μάντραμς, γίνεται γνωστό το να τοποθετείτε το φυσικό σας σώμα σε κατάσταση Χίνας και με αυτόν τον τρόπο πολλά θύματα μπορούν να σωθούν από τον πόνο και την αδικία των ανθρώπων.

Στους αρχαίους καιρούς, οι άνθρωποι των πρώτων φυλών ζούσαν στους Παραδείσους των Χίνας, και έπεσαν σε αυτόν τον πυκνό και τρισδιάστατο κόσμο. Όμως, αν μάθουμε να τοποθετούμε το φυσικό μας σώμα στην κατάσταση Χίνας, θα έχουμε το προνόμιο της επίσκεψης στους Παραδείσους των Χίνας όπου τα ποτάμια με καθαρό νερό ζωής ρέουν γάλα και μέλι. Αυτός είναι ο κήπος των απολαύσεων για τον οποίον μίλησε ο Μωάμεθ! Προσέξτε το:

«Οι εκλεκτοί θα είναι πιο κοντά στον Αιώνιο. Θα κατοικούν στον κήπο των απολαύσεων (Γη των Χίνας). Μεγάλος αριθμός Γερόντων και μερικοί νέοι θα είναι οι ευτυχείς καλεσμένοι. Θ’ αναπαύονται σε κλίνες στολισμένες με χρυσό και πολύτιμες πέτρες. Θα κοιτάζονται με στοργή. Θα υπάρχουν υπηρέτες-παιδιά προικισμένα με αιώνια νεότητα και θα προσφέρουν εξαίσιο κρασί σε ποτήρια διαφορετικών σχημάτων. Ο ατμός του δεν θ’ ανεβαίνει στο κεφάλι, ούτε θα σκοτεινιάζει τον νου. Θα παίρνουν με διακριτικότητα τα φρούτα που θα επιθυμούν και το κρέας των πουλιών πολύ σπάνια. Μαζί τους θα διαλογίζονται Ουρί με υπέροχα μαύρα μάτια. Η λευκότητα του χρώματός τους θα είναι όμοια με την λάμψη των μαργαριταριών. Οι χάρες τους θα είναι η αμοιβή στην αρετή. Οι επιπόλαιες συζητήσεις θα είναι εκτοπισμένες από αυτό το αρχοντικό. Στην καρδιά δεν θα φωλιάζει η κακία. Δεν θ’ ακούγεται εκεί παρά το γλυκό όνομα της ειρήνης. Τι τυχεροί αυτοί οι οποίοι θα καταλαβαίνουν την δικαιοσύνη. Θα περιδιαβαίνουν ανάμεσα στα κέδρα τα οποία δεν θα έχουν αγκάθια και ανάμεσα στις μπανανιές οι οποίες είναι τακτοποιημένες τεχνικά θ’ απολαμβάνουν το πυκνό τους φύλλωμα μαζί με τα κελαριστά νερά. Εκεί ένα πλήθος διαφορετικών φρούτων παρουσιάζεται στο χέρι που επιθυμεί να τα πάρει. Θ’ αναπαύονται σε ανυψωμένες κλίνες. Οι σύζυγοί τους θα είναι μια υπέροχη δημιουργία. Θα είναι Παρθένες. Θα τους αγαπούν και θα έχουν την ίδια ηλικία με αυτούς». Κεφάλαιο LVI. «Η κρίση», στίχοι 11 έως 36.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΝΑΣ.

Η Βίβλος μας αφηγείται την περίπτωση του Πέτρου, ο οποίος αν και κλεισμένος στην φυλακή κατάφερε να δραπετεύσει, τοποθετώντας το φυσικό του σώμα στην κατάσταση Χίνας.

«Έτσι λοιπόν, ο Πέτρος ήταν κρατούμενος στην φυλακή και η εκκλησία έκανε ασταμάτητα προσευχή στον Θεό γι’ αυτόν. Και όταν ο Ηρώδης έπρεπε να τον μεταφέρει, εκείνη την ίδια νύχτα ο Πέτρος κοιμόταν μεταξύ δύο στρατιωτών, δεμένος με δύο αλυσίδες και μπροστά στις πόρτες οι φύλακες φύλαγαν την φυλακή. Και ιδού, που ο Άγγελος του Κυρίου εμφανίστηκε και ένα φως έλαμψε στην φυλακή και κτυπώντας τον Πέτρο στο πλευρό τον ξύπνησε, λέγοντας: Σήκω αμέσως. Και οι αλυσίδες του έπεσαν από τα χέρια. Και του είπε ο Άγγελος: Φόρεσε και δέσε τα σανδάλια σου. Και αυτός έτσι έκανε. Και του είπε: Τυλίξου στον μανδύα σου και ακολούθησέ με. Και βγαίνοντας τον ακολούθησε και δεν γνώριζε ότι ήταν αληθινό αυτό που έκανε ο Άγγελος, περισσότερο πίστευε ότι έβλεπε όραμα. Και όταν πέρασαν την πρώτη και την δεύτερη φρουρά, έφτασαν στην σιδερένια πόρτα που οδηγούσε στην πόλη, η οποία τους ανοίχτηκε από μόνη της, και φεύγοντας, πέρασαν ένα δρόμο και αργότερα ο Άγγελος τον εγκατέλειψε. Τότε ο Πέτρος αφού συνήλθε είπε: «Τώρα καταλαβαίνω αληθινά ότι ο Κύριος έστειλε τον Άγγελό του και με ελευθέρωσε από το χέρι του Ηρώδη και από ολόκληρο τον λαό των Ιουδαίων που με περίμενε». (Πράξεις αποστόλων, κεφ. 12, παρ. 5-11).

ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτό είναι το κλειδί που σου είναι απαραίτητο για να ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΝΑΣ:

Αποκοιμιόμαστε προφέροντας τα Μάντραμς τα οποία έχουμε φανερώσει. Βοηθούμενοι από έναν Άγγελο, μιμούμενοι τον Πέτρο, θα σηκωθούμε από το κρεβάτι και θα περπατάμε σαν υπνοβάτες. Το φυσικό μας σώμα θα εισέλθει στον κήπο των απολαύσεων, στους Παραδείσους των ΧΙΝΑΣ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

ΤΟ ΠΤΗΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΚΟΥΕΤΘΑΛ

Το πτηνό της Αθηνάς είναι το σύμβολο της Σοφίας. Δεν είναι λίγα αυτά που έχουν ειπωθεί για τον Κουετθάλ, λίγοι είναι όμως, ικανοί να κατανοήσουν ολόκληρο το μυστήριο αυτού του πτηνού. Ο Κουετθάλ είναι ένα από τα ωραιότερα πουλιά του κόσμου. Η ουρά του είναι μακριά και πολύ όμορφη. Επάνω στο κεφάλι του λάμπει ένα λοφίο ασύγκριτης ομορφιάς, πράσινο και μεταξένιο. Ολόκληρη η εμφάνιση αυτού του πτηνού, μας προσκαλεί στον στοχασμό.

Το πτηνό της Αθηνάς, ο θαυματουργός Κουετθάλ προκύπτει από τις ακατάπαυστες μετατροπές της Φωτιάς. Η μυστική δύναμη αυτού του πτηνού επιτρέπει στον άνθρωπο να μετατρέπεται σε Θεό. Επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε αυτό που ο καθένας επιθυμεί. Η μυστική δύναμη αυτού του πτηνού, παραχωρούσε την εξουσία σε κάποιον να ανοίξει τα τσάκρας, δίσκους η μαγνητικούς τροχούς του αστρικού σώματος. Όταν η Ιερή Φωτιά της Πεντηκοστής ανεβαίνει από το κεντρικό κανάλι του νωτιαίου μυελού αποκτά την θαυματουργή δύναμη να μετατρέπεται σε ένα πουλί της φωτιάς. Και αυτό το πουλί είναι το σύμβολο του Κουετθάλ. Και είναι το πτηνό της Αθηνάς. Και είναι το κλειδί της Ιερατικής δύναμης.

ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ A.Z.F. ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ!

Ο Θεουργός μπορεί να κάνει χρήση αυτής της δύναμης όταν εργάζεται με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. Ήδη αναφέρθηκε ότι στην ένωση του φαλλού και της μήτρας βρίσκεται το κλειδί όλης της έκδηλης δύναμης. Επισημάνθηκε ήδη ότι, στην ζωή, ο θεουργός ποτέ δεν πρέπει να εκσπερματώνει την οντότητα του σπέρματος. Με αυτόν τον τρόπο η συγκρατημένη επιθυμία θα μετατρέψει το Σπερματικό υγρό σε μαγικούς λεπτούς ατμούς. Αυτοί οι ατμοί, με την σειρά τους, θα μεταβληθούν σε ελεγχόμενες ενέργειες, ηλεκτρομαγνητικές. Η ανύψωση των δημιουργικών ενεργειών του Τρίτου Λόγου πραγματοποιείται κατά μήκος των γαγγλιακών κορδονιών γνωστά στην Ανατολή με τα ονόματα Ιδά και Πιγκαλά. Αυτά είναι οι δύο μάρτυρες της Αποκάλυψης. Αυτά τα δύο κορδόνια τυλίγονται στον νωτιαίο μυελό και σχηματίζουν το Κηρύκειο του Ερμή. Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα, τα οποία ανέρχονται από τα δύο γαγγλιακά κορδόνια, καταφέρουν να κάνουν επαφή στον κόκκυγα, κοντά στο Τριβένι, τότε ξυπνά η Ιερή Φωτιά της Κουνταλίνης, το πύρινο φίδι των δικών μας Μαγικών δυνάμεων. Το ανέβασμα της Κουνταλίνης μεταφέρεται γι’ αυτόν τον σκοπό στο κεντρικό κανάλι του νωτιαίου μυελού. Η Κουνταλίνη ξετυλίγεται, αναπτύσσεται και προοδεύει μέσω της αύρας του Ηλιακού Λόγου. Η Κουνταλίνη ανεβαίνει αργά σύμφωνα με τις αξίες της καρδιάς. Και οι Φωτιές της καρδιάς ελέγχουν την ανύψωση της Κουνταλίνης. Και η Φωτιά της Κουνταλίνης μετατρέπεται στο πτηνό της Αφροδίτης. Το απαραίτητο, γι’ αυτό είναι να γνωρίζεις το Κλειδί.

ΜΑΝΤΡΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Τώρα πλέον δεν μπορούμε ν’ αρνηθούμε στην ανθρωπότητα το κλειδί των δυνάμεων που θεοποιούν. Με ευχαρίστηση θα δώσουμε στους μαθητές μας αυτό το θαυματουργό ΚΛΕΙΔΙ. Ωραία λοιπόν:

Κατά την έκσταση της σεξουαλικής Μαγείας προφέρεται το εξής μάντραμ: JAO RΙ. (Χαο ρι).

Προεκτείνεται ο ήχος της κάθε συλλαβής. Και διατάζεται το υπέροχο πτηνό της Φωτιάς ν’ ανοίξει, να ξετυλίξει, να ξεδιπλώσει το τσάκρα που χρειάζεται. Και αρχίζει η ανάπτυξη ολόκληρης της δύναμης αλλά περισσότερο όπου είναι αναγκαία. Να είστε σίγουροι ότι το πτηνό της Αθηνάς θα εργαστεί επάνω στο τσάκρα, δίσκο ή μαγνητικό τροχό για το οποίο δέχτηκε ανώτερες διαταγές. Είναι έκδηλο και θετικό ότι αυτές οι δυνάμεις δεν αναπτύσσονται απότομα. Αλλά το πτηνό της Αθηνάς θα τις ξυπνήσει! Και αν συνεχίσουμε την εξάσκηση καθημερινά, αυτό το πτηνό, αυτός ο Ιερός Κουετθάλ, θ’ αναπτύξει την δύναμη μεθοδικά και επιθυμητά, με τέλειο τρόπο. Το απαραίτητο είναι να επιμένεις, να μην κουραστείς, ν’ ασκείσαι καθημερινά με διακαή πόθο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ

Το θαυματουργό πτηνό της Φωτιά, παρέχει το Κλειδί για να προεκταθεί η Φωτιά της Κουνταλίνης σε απόσταση και να βοηθήσει έτσι, τους ασθενείς ή για να προωθεί οποιοδήποτε τσάκρα του αστρικού σώματος του εσωτερικού σπουδαστή. Μερικοί σπουδαστές θα προβάλουν την Φωτιά τους μέχρι το προστατικό τσάκρα, με αποτέλεσμα ν’ αποκτούν δυνάμεις ,για να μπορούν να βγαίνουν συνειδητά με Αστρικό Σώμα. Άλλοι θα την προβάλλουν μέχρι το Μετωπικό τσάκρα, με αποτέλεσμα να ξυπνούν την διορατικότητα. Άλλοι, θα την προβάλλουν μέχρι το τσάκρα του λάρυγγα, που θα τους δώσει την δύναμη της ακοής στο έπακρον. Αυτό το τσάκρα διευκολύνει τον Γιόγκι να διατηρεί το φυσικό του σώμα ζωντανό και εντελώς υγιές ακόμα και κατά την διάρκεια της Κοσμικής Νύχτας .Άλλοι, θα προβάλλουν το πτηνό της Αθηνάς στο ηλιακό πλέγμα, το οποίο παρέχει σε κάποιον τα προσόντα να παραμένει πολύ χρόνο στην φωτιά χωρίς να καίγεται. Μερικοί σπουδαστές θα στείλουν το υπέροχο πτηνό στην καρδιά, το οποίο θα τους απονέμει την δύναμη επάνω στον τυφώνα, τους ανέμους ,κτλ. Επίσης μπορείτε να στείλετε το πτηνό της Αθηνάς στο τσάκρα με τα 1000 πέταλα, το οποίο είναι τοποθετημένο στο ανώτερο μέρος του κρανίου. Αυτό το τσάκρα παρέχει την διόραση, την διορατικότητα, την διαισθητική όραση και την δύναμη να βγαίνεις από το φυσικό σώμα συνειδητά στο Πνεύμα, στον Εσώτερο, χωρίς κανενός είδους οχήματα.

Επίσης μπορείτε να προεκτείνετε το πτηνό της Αθηνάς, επάνω στα άτομα του φυσικού σώματος και να το διατάζετε να προετοιμάσει το σώμα για τις καταστάσεις Χίνας. Όλοι πρέπει να μάθουμε να προβάλλουμε την Φωτιά, σε οποιαδήποτε γωνιά του σύμπαντος και σε οποιοδήποτε τσάκρα του οργανισμού! Να μην ανάβετε την Φωτιά απεριόριστα: Πρέπει να μαθαίνουμε να την χειριζόμαστε επιδέξια για να εργαζόμαστε στο Μεγάλο Έργο.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ

Ο Άγκνι είναι ο Θεός της Φωτιάς. Αυτός ο μεγάλος Δάσκαλος βοηθά ν’ αποκατασταθεί η Φωτιά σε καθ’ ένα από τα επτά σώματα: φυσικό, αιθερικό, αστρικό, νοητικό κτλ. Ο θεουργός μπορεί να επικαλεσθεί τον Άγκνι όταν κινείται στο αστρικό επίπεδο. Ο Άγκνι θα ανταποκριθεί σε αυτόν που τον καλεί. Και όταν ο θεουργός θα επικαλείται τον Άγκνι, θα τον καλεί «στο Όνομα του Χριστού, από την μεγαλειότητα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού».

Αν το πτηνό της Φωτιάς διατάζεται να μεταβάλει το πρόσωπο αυτού που το καλεί, ή να του δώσει την εμφάνιση ενός πουλιού ή ενός δένδρου, μπροστά στα μάτια των φίλων του, το πτηνό θα κάνει την μετατροπή και κανείς δεν θ’ αναγνωρίσει τον σπουδαστή.

Τώρα αν προβάλλουμε το πτηνό της Φωτιάς πάνω στον νου κάποιου που μας παρακολουθεί για να μας βλάψει, και διατάξουμε, έτσι, τον ξένο νου ότι δεν μας βλέπει, τότε θα γίνουμε αόρατοι. Αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει επίσης να προφέρουμε τα μάντραμς των οποίων η δύναμη μας κάνει αόρατους. Αυτά είναι: Γιοδ Χε Βαου Χε Αμοα Χε Βαου Χε Α Γκτα.

Ο Ιησούς ο Μεγάλος Ιεροφάντης ο οποίος μας δίδαξε την Γνώση, αρκετές φορές έπρεπε να καταφεύγει να γίνεται αόρατος. Με την δύναμη της Φωτιάς, μπορούμε ν’ αναλάβουμε και να πραγματοποιήσουμε αμέτρητα θαύματα. Με την δύναμη της Φωτιάς μπορούμε ν’ αλλάξουμε ριζικά.

Με την δύναμη της Φωτιάς μεταμορφωνόμαστε σε Θεούς!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ

Τα επτά φωνήεντα της Φύσης: Ι. Ε. Ο. U. Α. Μ. Σ., αντηχούσαν παλιά στον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν ο άνθρωπος άφησε τις Γαίες των Χίνας, χάθηκαν ο Ρυθμός και η Αρμονία.

Ο άνθρωπος πρέπει να αντιληφθεί την επείγουσα ανάγκη για να δονηθούν εκ νέου στον οργανισμό του και τα επτά φωνήεντα της Φύσης, τα οποία αντηχούν με ένταση στα εσωτερικά πεδία της αντήχησης, έτσι αμέσως σε καθ’ ένα από τα πλέγματα ή τσάκρας του αστρικού σώματος .

Η διορατικότης αναπτύσσεται με το φωνήεν Ι. Η διακοή, ξυπνάει με το Ε. Το κέντρο της καρδιάς το οποίο αναπτύσσει την ‘έμπνευση, με το φωνήεν Ο. Τα πνευμονικά τσάκρας, τα οποία επιτρέπουν να θυμόμαστε τις προηγούμενες μετενσαρκώσεις μας εξελίσσονται με το φωνήεν Α. Και μπορούν να δονούν όλα τα εσωτερικά κέντρα τα φωνήεντα Μ και Σ.

Αυτά τα φωνήεντα, συνδυασμένα συνετά με καθορισμένες αρμονικές, συνθέτουν τα Μάντραμς τα οποία επιτρέπουν το ξύπνημα όλων των τσάκρας. Στην συνέχεια παρουσιάζουμε στον μαθητή μερικές σειρές από αυτά τα μάντραμς.

ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

ΤΣΙΣ: Διορατικότης.

ΤΣΕΣ: Διακοή.

ΤΣΟΣ: Διαίσθηση. Τσάκρα της Καρδιάς.

ΤΣΟΥΣ: Τηλεπάθεια. Ηλιακό Πλέγμα.

ΤΣΑΣ: Μνήμη των περασμένων ζωών. Πνευμονικά Τσάκρας.

ΠΡΟΦΟΡΑ

Η προφορά πρέπει να γίνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο: Προεκτείνεται ο ήχος του κάθε γράμματος.

Ο συνδυασμός CΗ, αφθονεί σημαντικά στα Μάντραμς των Εβραίων και είναι απέραντης μαγικής δύναμης .Η Προφορά του κάθε μάντραμς, κάνει να δονείται το μαγνητικό κέντρο, ή δίσκος με το οποίο είναι συσχετισμένο. Το Σ είναι συσχετισμένο με την Φωτιά και προφέρεται δίνοντάς του έναν ειδικό τονισμό. Έναν ήχο σαν σφύριγμα, διαπεραστικό, παρόμοιο μ’ εκείνον που παράγουν τα φρένα του συμπιεσμένου αέρα οποιασδήποτε μηχανής.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

ΙΝ: Διορατικότης.

ΕΝ: Διακοή.

ΟΝ: Διαίσθηση: Τσάκρα της Καρδιάς.

ΟΥN: Τηλεπάθεια: Ηλιακό Πλέγμα.

ΑΝ: Μνήμη των Περασμένων Ζωών: Πνευμονικά Τσάκρας.

ΠΡΟΦΟΡΑ:

Επιμηκύνεται ο ήχος του κάθε Φωνήεντος, και του δίνεται με το Ν ένας τονισμός σαν αυτόν της καμπάνας ηχηρός και δυνατός.

ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

INΡI: Διορατικότης .

ENΡE: Διακοή.

ONΡO: Διαίσθηση, έμπνευση: Τσάκρα της Καρδιάς.

ΟΥNΡΟΥ: Τηλεπάθεια: Ηλιακό Πλέγμα.

ANΡA: Μνήμη των Περασμένων Ζωών.

ΠΡΟΦΟΡΑ:

Αυτά τα μάντραμς προφέρονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής Μαγείας, για να ξυπνούν τα’ αντίστοιχα τσάκρας. Θα επιμηκύνεται ο ήχος του καθ’ ενός από τα γράμματα που τα συνθέτουν. Το γράμμα Ρ, προφέρεται όπως ήδη εξηγήσαμε στο 40 κεφάλαιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

SUIRA: Διορατικότητα .

SUERA: Διακοή.

SUORA: Διαίσθηση, Τσάκρα της Καρδιάς.

SUURA: Τηλεπάθεια: Ηλιακό Πλέγμα.

SUARA: Μνήμη των Περασμένων Ζωών.

ΠΡΟΦΟΡΑ

Ας δώσει προσοχή ο σπουδαστής στον τονισμό των φωνηέντων που σχηματίζουν την τέταρτη στήλη και στον τονισμό του Α του κάθε μάντραμ. Στο μεγαλοπρεπές SUARA, σύμφωνα με τις Βέδες, είναι συγκρατημένη σιωπηλά, η ουράνια μουσική.

Με αυτά τα μάντραμς της τέταρτης σειράς, μεταφέρεται η Φωτιά του ηλιακού πλέγματος σε καθ’ ένα από τα τσάκρας του αστρικού σώματος.

Επιμένουμε: Οι πρώτες μαντρικές συλλαβές αυτής της σειράς SUI, SUE, SUO, SUU, SUA, προφέρονται με τονισμό του διφθόγγου δίνοντας έμφαση στο τελευταίο φωνήεν, το οποίο θα προεκτείνεται αρκετά.

ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Να φωνοποιούν οι σπουδαστές μια ώρα καθημερινά, για να ξυπνούν αποτελεσματικά τα τσάκρας. Καθώς ο κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του ρυθμό, τον προσωπικό κραδασμό, θα διαλέξει οποιοδήποτε από τις σειρές των μάντραμς. Θα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την πρώτη σειρά, άλλοι με την δεύτερη κτλ.

Έλεγε ο γιατρός Κρούμ Χέλλερ ότι φωνοποιούσε μία ώρα καθημερινά. Κάποιος πρέπει να φωνοποιεί κατά την διάρκεια όλης του της ζωής για να έχει τα τσάκρας του σε έντονη ενεργοποίηση.

Το στεφανιαίο τσάκρα θα δώσει την Πολυόραση. Το μετωπικό τσάκρα, τοποθετημένο στο μεσόφρυδο, την Διορατικότητα. Το λαρυγγικό τσάκρα την Διακοή. Το τσάκρα της καρδιάς, παρέχει την Έμπνευση και την Διαίσθηση. Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος την Τηλεπάθεια. Τα πνευμονικά τσάκρας επιτρέπουν να θυμάσαι τις περασμένες Ζωές. Το προστατικό τσάκρα, παρέχει την δύναμη για να βγούμε συνειδητά με αστρικό σώμα. Κάθε σπουδαστής πρέπει να κατέχει αυτήν την δύναμη’ αλλά, να ξυπνά με πείσμα αυτό το τσάκρα.

ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑΣ

Βυθίζεται ο μαθητής σε βαθύ διαλογισμό του προστατικού τσάκρα. Φαντάζεται αυτό το τσάκρα σαν ένα λουλούδι λωτού, σαν έναν μαγνητικό τροχό ο οποίος γυρίζει από αριστερά προς τα δεξιά, ενώ συγχρόνως προφέρει το γράμμα Μ, σαν την αρχή του μουγκρητού ενός ταύρου, αλλά συνεχόμενου, μακρύ και χωρίς εξασθένιση, όπως μια δυνατή εισπνοή του ανέμου, για να προκληθεί αργότερα αυτός ο ήχος, έχοντας τα χείλη ερμητικά κλειστά, μέχρι να εκπνευστεί και το τελευταίο μόριο του αέρα, έτσι:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.

Με αυτές τις τέσσερις σειρές των μάντραμς, ο σπουδαστής γίνεται πρακτικός θεουργός.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΡΓΟΥ

Ο θεουργός πρέπει ν’ αποκτήσει πρακτική, αλάνθαστη ικανότητα για να πετάξει συνειδητά με Αστρικό Σώμα. Πρέπει να ξυπνήσει αυτήν την ικανότητα, σαν μία συνήθεια την οποίαν θα χειρίζεται οικειοθελώς, σε οποιαδήποτε περίσταση, δεν έχει σημασία αν είναι μόνος ή μπροστά σε μάρτυρες. Διαφορετικά δεν είναι θεουργός.

Και τώρα, θα γνωρίσουν οι μαθητές πολλά κλειδιά για ν’ αποκτήσουν αυτήν την θαυμάσια ικανότητα.

ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Αποκοιμιέται ο μαθητής κατά την διάρκεια που προφέρει το μάντραμ FARAON μοιράζοντάς το σε τρεις συλλαβές, κατ’ αυτόν τον τρόπο:

ΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑ… ΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑ… ΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝ

Η προφορά του γράμματος Ρ, ήδη εξηγήθηκε. Ο μαθητής θα πρέπει να ξαπλώσει, οριζόντια, ανάσκελα. Θα τοποθετήσει τις παλάμες των χεριών τεντωμένες χαλαρά, επάνω στην επιφάνεια του στρώματος, τα γόνατα, λυγισμένα προς τα επάνω, με τα πέλματα των ποδιών ακουμπισμένα επάνω στο κρεβάτι. Ολόκληρο το σώμα πρέπει να είναι χαλαρωμένο, μέλος προς μέλος.

Έτσι τακτοποιημένος, θα χαλαρώσει ο μαθητής και, κάνοντας βαθιές εισπνοές, προφέρει το μάντραμ FARAON.

Αναπόφευκτα μόλις κοιμηθεί ο μαθητής, θα εξέλθει από το φυσικό του σώμα χωρίς να γνωρίζει πότε και πως.

Ήδη στους εσωτερικούς κόσμους, στην τέταρτη διάσταση, όπου αναπόφευκτα θα εκσφενδονιστεί το αστρικό του σώμα, θα ξυπνήσει η συνείδηση ολοκληρωτικά, σαν να λέμε, θα συνειδητοποιήσει τις απίστευτες εμπειρίες της σε αυτούς τους κόσμους και έτσι θα μπορεί ν’ αφοσιωθεί στην εξάσκηση της θεουργίας.

Αλλά πριν ξαπλώσεις, κάνε το σημείο του Μικροσκοπικού Αστεριού. Γι’ αυτόν τον σκοπό, σηκώνονται τα μπράτσα προς τα επάνω, μέχρι που οι παλάμες των χεριών ακουμπήσουν μεταξύ τους επάνω από το κεφάλι και μετά, εκτείνονται στα πλάγια, ούτως ώστε να παραμένουν στην οριζόντια θέση, σχηματίζοντας με το υπόλοιπο σώμα έναν σταυρό, τέλος, σταυρώνονται τα χέρια επάνω στο στήθος αγγίζοντας αυτήν την περιοχή με τις παλάμες, ενώ τα άκρα των δακτύλων φτάνουν στο ύψος των ώμων.

Ο δικός μας Αξιολάτρευτος Σωτήρας του Κόσμου, ο Ιησούς Χριστός, χρησιμοποίησε αυτό το μυστηριακό κλειδί, το οποίο έχει αποκαλυφθεί σήμερα για μας, τότε που σπούδαζε στις πυραμίδες της Χεφρέν. Και, ο Δάσκαλος Ουϊρακότσα συμβούλευε, με αυτήν την πρακτική να λιβανίσει κάποιος, με κάποιο λιβάνι ή να ψεκάζει μόνον το δωμάτιο μ’ ένα καλό άρωμα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ

Με άλλον τρόπο, θ’ αποκοιμιέται ο σπουδαστής προφέροντας αυτό το μάντραμ: TAI RE RE. Πρέπει να τραγουδιέται αυτό το μάντραμ τονίζοντας δυνατά το φωνήεν Α: ΤΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ….

Οι υπόλοιπες τρεις συλλαβές, προφέρονται δίνοντας στο Ε, έναν ηχηρό ήχο, μελωδικό, παρατεταμένο. Το R, δεν έχει δόνηση, αλλά τονίζεται μόνον μ’ έναν απαλό τρόπο: REEΕEE…REEΕEE…REEΕEE…

Η συλλαβή ΤΑΙ, τραγουδιέται σε βαθύ τόνο. Η επανάληψη του RΕ, σε τόνο πολύ υψηλότερο από αυτόν του ΤΑΙ.

Όταν ο μαθητής είναι ήδη νυσταγμένος, όταν βρίσκεται σε αυτήν την απαραίτητη κατάσταση της μετάβασης μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, θα πρέπει να σηκώνεται από το κρεβάτι του χωρίς δισταγμούς, χωρίς τεμπελιά, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς σκέψεις, με φυσικότητα, αντανακλαστικά ή ενστικτωδώς, αυτόματα ή εντελώς αθώα… Παρατηρήστε τα πουλιά: Όταν πηγαίνουν να πετάξουν, δεν σκέφτονται γι’ αυτό, δεν έχουν αμφιβολίες, ούτε προκαταλήψεις, αλλά πετούν ενστικτωδώς, θα λέγαμε, αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να ενεργεί ο μαθητής. Να μιμείται τα πουλιά….Πρέπει να σηκώνεται με αυτόν τον τρόπο, από το κρεβάτι, και να βγαίνει από το δωμάτιο. Και να κατευθύνεται σε οποιοδήποτε σημείο του Απείρου, όπου θέλει.

Όταν λέμε ότι ο μαθητής πρέπει να ΣΗΚΩΘΕΙ από το κρεβάτι, να μεταφράζεται αυτό σε αποτελεσματικές και άμεσες πράξεις, χωρίς να σκεφτόμαστε.

ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ

Αναφέρουμε την περίπτωση ενός κυρίου ο οποίος, ενώ κοιμόταν, έπρεπε να σηκωθεί για ν’ ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, επειδή σε κάποια στιγμή άκουσε ότι κάποιος την κτυπούσε. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο του, ένοιωσε την τεράστια έκπληξη να βρει επάνω στο κρεβάτι του έναν άνθρωπο. Παρατηρώντας τον προσεκτικά συνειδητοποίησε τέλεια ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το ίδιο του το σώμα. Το οποίο είχε μείνει στο κρεβάτι.

Από την προηγούμενη αναφορά, θα μπορούν να συνειδητοποιούν οι σπουδαστές πως όταν ένας άνθρωπος σηκώνεται από το κρεβάτι του την στιγμή ακριβώς του ύπνου, το αποτέλεσμα είναι, αναπόφευκτα, το «ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ» Ο κύριος της προηγούμενης περίπτωσης ξεδιπλώθηκε, επειδή σηκώθηκε με την πιο τέλεια φυσικότητα: δεν έκανε νοητική ανάλυση ούτε δυσπιστίες, ούτε προκαταλήψεις. Βγήκε ν’ ανοίξει την πόρτα, αυτό ήταν όλο!

ΤΡΙΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο, στο εσωτερικό των αυλακιών του αντηχεί, ακατάπαυστα, η «ΛΕΠΤΗ ΦΩΝΗ». Είναι ένας ήχος συριστικός, διαπεραστικός. Είναι το «ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΡΥΛΟΥ», το σφύριγμα του «ΦΙΔΙΟΥ», ο «ΗΧΟΣ ΑΝΑΧΑΤ». Η Φωνή του Μπραχάμα. Έχει δέκα τονικότητες τις ποίες ο Θεουργός πρέπει να μάθει ν’ ακούει. Ο νους του σπουδαστή πρέπει ν’ απορροφάται σε αυτόν τον ΗΧΟ, όπως η μέλισσα στο νέκταρ των λουλουδιών.

Εκείνος ο οποίος επιθυμεί ν’ ακούσει τον ΗΧΟ ΑΝΑΧΑΤ, πρέπει ν’ αδειάσει τον νου, να έχει τον νου ήσυχο, όχι καθησυχασμένο επαναλαμβάνουμε: ΗΣΥΧΟ. Αυτός ο οποίος προσπαθεί και σκοπεύει ν’ ακούσει αυτόν τον μυστικό ΗΧΟ, ας διατηρεί τον νου σε σιωπή, όχι αποσιώπηση, επαναλαμβάνουμε: ΣΕ ΣΙΩΠΗ.

Υπάρχει διάκριση μεταξύ ενός νου που είναι ήσυχος, επειδή έχει καταλάβει πως είναι άχρηστο να σκέφτεται, και ενός νου τεχνικώς εφησυχασμένου. Υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός νου ο οποίος είναι σε σιωπή φυσικά, αυθόρμητα, και ενός νου ο οποίος είναι σιωπηλός βίαια.

Όταν ο νους είναι ήσυχος, σε βαθιά σιωπή, ο σπουδαστής μπορεί ν’ ακούσει, αναπόφευκτα, τον ΗΧΟ ΤΟΥ ΓΡΥΛΟΥ, έναν ήχο λεπτό, υψηλό, διαπεραστικό. Ακόμα περισσότερο αν η ψυχή ανοίγεται σε αυτόν τον μυστικό ήχο, ανοίγονται για τον σπουδαστή οι Πόρτες του Μυστηρίου. Τότε σε αυτές τις στιγμές ας σηκωθεί από το κρεβάτι, ενστικτωδώς, και ας βγει από το δωμάτιο για να κατευθυνθεί στους Ναούς της Λευκής Στοάς, ή σε οποιοδήποτε μέρος του Σύμπαντος.

Ο μαθητής πρέπει να μάθει να κτυπά την Λύρα του Ορφέα. Αυτή η Λύρα είναι το Ρήμα, ο Ήχος, η Μεγάλη Λέξη!

ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Αποκοιμιέται ο σπουδαστής προφέροντας το γράμμα S, όπως ένα σφύριγμα γλυκό και κατευναστικό: SSSSSSSSSSSSSS

Με την προφορά αυτού του γράμματος, θ’ αποκτήσει την ικανότητα ν’ αντηχήσει στον εγκέφαλό του η ΛΕΠΤΗ ΦΩΝΗ, ο ΗΧΟΣ ΑΝΑΧΑΤ, θεληματικά, η οποία θα του επιτρέψει να βγει συνειδητά με Αστρικό Σώμα.

ΠΕΜΠΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Η σεξουαλική Δύναμη πολώνεται σε αρνητική και θετική. Από το δεξί γαγγλιακό κορδόνι το οποίο τυλίγεται στον νωτιαίο μυελό, ανεβαίνουν τα ηλιακά άτομα από το δικό μας σύστημα το σπερματικό. Από το αριστερό γαγγλιακό κορδόνι, το οποίο τυλίγεται κατά τον ίδιο τρόπο, ανεβαίνουν τα σεληνιακά άτομα από το ίδιο σπερματικό σύστημα.

Έτσι λοιπόν, τα ηλιακά άτομα αντηχούν με το μάντραμ: R A..

Και τα σεληνιακά άτομα πάλλονται έντονα με το μάντραμ: L A.

Για να μπορέσει να ηχήσει η Λεπτή Φωνή, ο Ήχος Αναχάτ, μέσα στον εγκέφαλο, χρησιμοποιείται η σεξουαλική δύναμη των δυο Μαρτύρων, γνωστοί στην Ανατολή με τα ονόματα, Ιδά και Πιγκαλά.

Ο Ήχος Αναχάτ, παράγεται από τις σεξουαλικές δυνάμεις σε κίνηση. Και είναι ήδη γνωστό ότι κάθε κίνηση παράγει ήχο. Αν κατορθώσει να δονηθεί με ένταση στα «ηλιακά και σεληνιακά άτομα», του σπερματικού συστήματος, τότε ο Ήχος Αναχάτ θα προκληθεί πολύ δυνατά, πολύ βίαια, και θα μας εκπαιδεύσει για να βγούμε συνειδητά με Αστρικό Σώμα.

Αποκοιμιέστε, βεβαίως, φωνοποιώντας νοητικά με αυτόν τον τρόπο: LAAAAAA…..RAAAAAA……LAAAAAA…..RAAAAAA…

Με αυτά τα μάντραμς τα ηλιακά και τα σεληνιακά άτομα θα γυρίζουν δυνατά σε ηλεκτρικό στροβιλισμό. Τέτοια κίνηση παράγει ο Ήχος Αναχάτ με την ποία μπορεί ο σπουδαστής να διαφύγει συνειδητά από το φυσικό του σώμα. Το ουσιώδες είναι να σηκώνεται από το κρεβάτι στις στιγμές που είναι κοιμισμένος εκμεταλλευόμενος τον μυστικό ΗΧΟ.

Οι δυο Μάρτυρες της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη παρέχουν την δύναμη της προφητείας, επειδή παράγουν το ξύπνημα της συνείδησης. Από το δεξιό γαγγλιακό κορδόνι, ανεβαίνει η ηλιακή Φωτιά, από το αριστερό ανυψώνεται το σεληνιακό Νερό: Φωτιά συν Νερό ίσον συνείδηση. Η Φωτιά του Φαέθωνα και το Νερό του Αχέροντα, διασταυρώνονται στην Ενάτη Σφαίρα (το σεξ), σχηματίζοντας το σημείο του Απείρου. Αυτό το σημείο είναι το Άγιο Οκτώ, αν παρατηρηθεί προσεκτικά το Κηρύκειο του Ερμή, μπορούν να γίνουν αντιληπτά δυο φίδια τυλιγμένα τα οποία σχηματίζουν το Άγιο Οκτώ.

ΕΚΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Υπάρχει στο Μεξικό ένας θαυμάσιος κάκτος, αναφερόμενος από τον Δάσκαλο Ουϊρακότσα στο μυθιστόρημα του «Ροδόσταυρος». Είναι το ΠΕΓΙΟΤ ή ΓΙΚΟΥΛΙ. Αυτός ο κάκτος έχει την δύναμη να ξυπνά την Διόραση αμέσως σε αυτόν που τον μασά. Το Πεγιότ επιτρέπει να βγεις συνειδητά με αστρικό σώμα. Είναι ένα Ιερό φυτό της Μεγάλης Λευκής Στοάς.

Δυστυχώς, στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Μεξικού είναι εντελώς αδύνατον να βρεις το πραγματικό Πεγιότ. Βρίσκεται μόνον στο San Potosi ή στο Chihuahua μεταξύ των Ινδιάνων tarahuamaras της Σιέρρα.

Οι Δάσκαλοι του Ναού του Τσαπουλτεπέκ χρησιμοποιούν αυτόν τον κάκτο, για τις επείγουσες και άμεσες αστρικές τους εξόδους. Αρκεί να το μασάς, αυτό είναι όλο!

ΕΒΔΟΜΟ ΚΛΕΙΔΙ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ: Κάθε μαθητής φροντίζεται από έναν Γκουρού, από τον Φύλακα Άγγελο. Προτού δοκιμαστεί η πρακτική της αναχώρησης στο Αστρικό, επικαλείται η βοήθεια του Δασκάλου ή Φύλακα Αγγέλου. Ικετεύετε, πριν απ’ όλα, τον Εσώτερο Θεό για να καλέσει Αυτός τον Γκουρού σε Ιερή Γλώσσα.

Αναμφίβολα, αυτός ο Δάσκαλος κατορθώνει να βγάλει τον μαθητή, συνειδητά, με αστρικό σώμα.

Πολλοί σπουδαστές έχουν καταστρέψει εντελώς τις ικανότητές τους με τις κακές συνήθειες και τα έθιμα τα οποία είχαν στις προηγούμενες τους ενσαρκώσεις. Και τώρα υποφέρουν απερίγραφτα επειδή, παρ’ όλο που γνωρίζουν όλα τα Γνωστικά κλειδιά, δεν επιτυγχάνουν να βγουν συνειδητά με Αστρικό Σώμα.

Στα δάση του Αμαζονίου και του Πουτουμάγιου, υπάρχει ένα θαυμάσιο φυτό που ονομάζεται «Γιαγουέ»

Οι Πιάτσις των φυλών παίρνουν αυτό το φυτό σε αφέψημα αναμεμειγμένο με «Γκουαρούμο» και βγαίνουν σε Αστρικό. Αν ένας Γνωστικός σπουδαστής δεν κατέχει την ικανότητα να βγαίνει συνειδητά στο Αστρικό, πίνοντας αυτό το αφέψημα, αμέσως, θ’ αποκτήσει το συνειδητό «ξεδίπλωμα». Και αν θα το χρησιμοποιεί καθημερινά, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θ’ αποκτήσει την ικανότητα να βγαίνει Αστρικό. Μετά, αν και δεν θα το πίνει πια, δεν θα το χρειάζεται, αφού αποκαταστάθηκε, σε αυτόν οριστικά αυτή η ικανότητα.

ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ: «ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ»

Κατά την διάρκεια των ωρών του ύπνου, ολόκληρη η ανθρωπότητα κινείται στο Αστρικό, επιπλέει έξω από το φυσικό σώμα. Δυστυχώς τα ανθρώπινα όντα περιδιαβαίνουν, κατά την διάρκεια του ύπνου στους εσωτερικούς κόσμους με την συνείδηση εντελώς κοιμισμένη επίσης. Γενικά, αφοσιώνονται να πραγματοποιούν τις ίδιες εργασίες τις οποίες εκτελούσαν στην ζωή καθημερινά. Αν κάποιος θα ξυπνήσει συνειδητά, ενώ είναι αφοσιωμένος με τις νυκτερινές εργασίες, θα έχει την ευκαιρία να παρατηρεί με τα Αστρικά μάτια όλα τα θαυμαστά των Ανώτερων Κόσμων και θα μπορεί ν’ αφοσιωθεί στην μελέτη των Μεγάλων Μυστηρίων της Ζωής και του Θανάτου.

Θα φανερώσουμε ένα κλειδί ακριβώς για να ξυπνά η Αστρική Συνείδηση, κατά την διάρκεια του φυσιολογικού ύπνου, στους Ανώτερους Κόσμους .

ΑΣΚΗΣΗ: Κατά την κατάσταση της αγρύπνιας, κάθε στιγμή, μέσα στην φούρια της ζωής, καθημερινά, πρέπει να συνηθίζουμε στην «διάκριση».

Όταν ο μαθητής βλέπει, για παράδειγμα, ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα με όλα τα πορφυρά του χρώματα, το πιο σωστό που πρέπει να κάνει, είναι να ρωτήσει τον εαυτό του: Βρίσκομαι στο αστρικό σώμα;…Μήπως ταξιδεύω έξω από το φυσικό σώμα;

Και τότε προσπαθεί να δώσει ένα μικρό πήδημα, ένα πήδημα προς τα επάνω με την πρόθεση να πετάξει. Και αν καταφέρει να πετάξει είναι επειδή βρίσκεται με αστρικό σώμα, είναι επειδή άφησε κοιμισμένο το φυσικό του σώμα στο κρεβάτι, αδρανές, αν και με όλες του τις ζωτικές δυνάμεις.

Πρέπει ν’ αποδέχονται και να θυμούνται οι Γνωστικοί σπουδαστές ότι, κατά την διάρκεια του ύπνου, οι ψυχές βλέπουν Αστρικά τα πράγματα ακριβώς όμοια με αυτά που υπάρχουν στον φυσικό κόσμο: και γι’ αυτό πιστεύει σταθερά κάποιος ότι βρίσκεται με φυσικό σώμα. Το γεγονός είναι ότι στους εσωτερικούς κόσμους βασιλεύει ο νόμος της Ανύψωσης ενώ στον φυσικό κόσμο, ο νόμος της Βαρύτητας !

Έτσι, λοιπόν, το πήδημα επιλύει το πρόβλημα και, αν αιωρηθείτε στο Αστρικό, θα ξυπνάτε συνείδηση. Και κάθε λεπτομέρεια, κάθε αξιοπερίεργο πράγμα, κάθε υπέροχο τοπίο της φύσης, πρέπει να είναι κίνητρο ούτως ώστε, ο σπουδαστής να διατυπώνει εκείνη την ερώτηση και να πραγματοποιεί το πήδημα.

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

Ο Χουάν, ο αναφερόμενος εδώ τόσες πολλές φορές, ο φίλος μας, συνήθιζε να πραγματοποιεί αυτήν την πρακτική κατά την διάρκεια της ζωής του καθημερινά, σε κάθε στιγμή, με αφοσίωση μπροστά σε κάθε λεπτομέρεια γεμάτος ενδιαφέρον ή περιέργεια.

Μια νύκτα….ο Χουάν επισκέφτηκε μερικούς φίλους. Εκείνοι τον υποδέχτηκαν με μεγάλη αγάπη. Καθισμένος ανάμεσά τους συμμετείχε στον διάλογο και αισθάνθηκε αληθινά πολύ ευχαριστημένος. Επειδή ακριβώς ο Χουάν ήταν πάντοτε συνηθισμένος, μπροστά σε οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, να κάνει εκείνη την ερώτηση, λογικά αυτή η συγκέντρωση των φίλων απετέλεσε κατάλληλο κίνητρο για να ρωτήσει τον εαυτό του:

-Βρίσκομαι στο Αστρικό; Είμαι έξω από το φυσικό μου σώμα;

Κοίταξε γύρω του και, εμφανώς κάθε τι απεδείκνυε ότι βρισκόταν με φυσικό σώμα. Οι φίλοι του ήταν ντυμένοι με παλτά, μερικοί με κουστούμια, άλλοι με ρούχα του ανθρώπου της αστικής ζωής κοινά και καθημερινά. Καμιά ένδειξη ότι ο Χουάν ήταν στο Αστρικό! Ωστόσο είπε στον εαυτό του: Εγώ θα πραγματοποιήσω το πήδημα! Ζήτησε άδεια από τους συνδαιτυμόνες του, και βγήκε από τον περίβολο. Εκεί έξω, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο πήδημα που μπόρεσε, με την πρόθεση να πετάξει αποφασιστικά. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Έμεινε αιωρούμενος στο διάστημα! Συνειδητοποίησε τέλεια ότι ήταν στο Αστρικό! Και ότι το φυσικό του σώμα είχε μείνει στο κρεβάτι!…..

Πέρασε από το μυαλό του Χουάν να κάνει αυτή την ερώτηση στιγμιαία, επειδή κατά την διάρκεια της ζωής του καθημερινά, σε κάθε λεπτό υπέβαλε το ερώτημα. Τελικά, αυτή η πρακτική χαράχτηκε στο υποσυνείδητό του με απόλυτο τρόπο, και τώρα, αυτόματα το υποσυνείδητο τον ώθησε να την επαναλάβει στον ύπνο, ακριβώς όταν βρισκόταν έξω από το φυσικό του σώμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα Αστρική συνείδηση. Ο Χουάν επέστρεψε στον περίβολο και μίλησε έτσι στους φίλους του:

-Σας ανακοινώνω, φίλοι μου ότι, οι εδώ συγκεντρωμένοι, βρισκόμαστε με αστρικό σώμα…..Το ζήτημα είναι ότι εσείς φίλοι, ξαπλώσατε πριν μερικές ώρες, για να κοιμηθείτε….Έτσι τα φυσικά σας σώματα βρίσκονται στα αντίστοιχα κρεβάτια σας !….Και εδώ, όλοι εσείς βρίσκεστε στο ΑΣΤΡΙΚΟ.

Οι συνδαιτυμόνες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και ο ένας μετά τον άλλον ψηλαφιζόντουσαν και έλεγαν:

-Αυτό είναι αδύνατον! Εμείς βρισκόμαστε με φυσικό σώμα, με σάρκα και οστά!

Και κατέληξαν να περιγελούν τον Χουάν. Γελούσαν σαν τρελοί. Βλέποντας ο Χουάν ότι οι φίλοι του ήταν μερικοί αγνοούντες ή ότι ζούσαν με την συνείδηση κοιμισμένη, αποσύρθηκε από τον περίβολο και, πετώντας, με αστρικό σώμα, σκέφτηκε να κατευθυνθεί στον Άγιο Φραγκίσκο της Καλιφόρνια και έτσι το έκανε. Ήθελε να επισκεφτεί κάποιον Ναό τον οποίον ίδρυσε εκεί ένας Μύστης.

ΕΝΑΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ « ΑΠΟΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ»

Στον δρόμο ο Χουάν συνάντησε έναν άνθρωπο σε αστρικό σώμα, ο οποίος προχωρούσε με τα πόδια σε μία λεωφόρο. Αυτό το άτομο ήταν ένας λιμενεργάτης και κουβαλούσε στις πλάτες του ένα μεγάλο φορτίο το οποίο ζύγιζε υπερβολικά. Όταν ο Χουάν τον είδε, μπόρεσε ν’ αντιληφθεί τις λεπτομέρειες. Αυτό το άτομο ήταν ένας πεθαμένος! Είχε αποσαρκωθεί προ καιρού! Και τώρα με αστρικό σώμα, περπατούσε κατά μήκος της λεωφόρου. Αυτός ο άνθρωπος ήταν αμετάπειστα πεπεισμένος ότι βάδιζε με φυσικό σώμα. Αγνοούσε το γεγονός του θανάτου του! Προχωρούσε με κοιμισμένη συνείδηση….Και το βάρος που έφερνε στις ρωμαλέες του πλάτες, δεν ήταν παρά μία νοητική εικόνα δημιουργημένη από αυτόν τον ίδιο. Αυτός ο φτωχός άνθρωπος ήταν φορτοεκφορτωτής και ακόμα, μετά τον θάνατό του συνέχιζε το επάγγελμά του να μεταφέρει βάρη…..

Ο Χουάν θέλησε να τον βοηθήσει να ξυπνήσει συνείδηση και του είπε:

-Φίλε συνειδητοποιείστε την κατάστασή σας… Θυμηθείτε ότι είστε πεθαμένος. Δεν έχετε πια φυσικό σώμα.

Εκείνος ο άνθρωπος κοίταξε τον Χουάν με μάτια υπνοβάτου. Δεν πίστευε αυτό το οποίο προσπαθούσε να τον κάνει να καταλάβει. Ο Χουάν, πετώντας γύρω του επιχείρησε άλλη μία προσπάθεια. Αλλά όλα ήταν μάταια. Εκείνος ο άνθρωπος είχε την συνείδηση κοιμισμένη και κάθε προσπάθεια για να την ξυπνήσει ήταν μία ολοκληρωτική αποτυχία. Εάν αυτός ο άνθρωπος στην ζωή του, όταν είχε το φυσικό του σώμα, αν πραγματοποιούσε το κλειδί της «Διάκρισης», θα είχε γίνει ικανός να ξυπνά την συνείδηση κατά την διάρκεια του φυσικού του ύπνου και, τώρα μετά τον θάνατό του, θα είχε μετατραπεί σ’ έναν συνειδητό μαθητή, αν και πεθαμένος, της Μεγάλης Λευκής Στοάς.

Ο Χουάν σταμάτησε την περαιτέρω προσπάθεια, συνέχισε τον δρόμο του και έφτασε τελικά, στον Ναό ,στο αντικείμενο της επίσκεψης του.

Και, πολύ αργότερα, επέστρεψε ευτυχής στο φυσικό του σώμα. Εισήλθε μέσα στο σώμα του από τον Κωνοειδή αδένα, ο οποίος είναι το παράθυρο του Μπραχάμα, όπως λέει ο Δεσκάρτες.

Να έχετε την βεβαιότητα ότι με το Κλειδί το οποίο φανερώθηκε εδώ, είναι αμέτρητοι οι μαθητές οι οποίοι έχουν κατορθώσει να ξυπνήσουν συνείδηση στους Εσωτερικούς Κόσμους. Το απαραίτητο είναι να το χρησιμοποιούν σταθερά, κατά την διάρκεια της αγρύπνιας, για να μεταφέρεται στο υποσυνείδητο και να τίθεται σε λειτουργία αυτόματα κατά την διάρκεια του ύπνου. Αυτός είναι ένας τρόπος να τοποθετείται το υποσυνείδητο στην υπηρεσία της συνειδητής θέλησης .

Επιστρέφοντας ήδη στο φυσικό, μετά από τον ύπνο, επιστρέφοντας στην κατάσταση της φυσικής αγρύπνιας, ο μαθητής δεν πρέπει να κινείται στο κρεβάτι του, επειδή με αυτήν την κίνηση του φυσικού σώματος ταλαντεύεται το αστρικό σώμα και χάνονται οι αναμνήσεις. Σε αυτήν την στιγμή εφαρμόζεται μια αναδρομική άσκηση για να θυμηθεί που ήταν ο σπουδαστής, από τι μέρη πέρασε και τι πράγματα έμαθε όταν λειτουργούσε με αστρικό σώμα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΔΡΟΜΗ)

Η δυνατότερη άσκηση στον κόσμο για ν’ αναπτυχθεί η Διορατικότητα, είναι αυτή που ονομάζεται στον Αποκρυφισμό «Αναδρομική Άσκηση».

Ο μαθητής, βυθισμένος σε βαθύ εσωτερικό διαλογισμό, αρχίζει την πρακτική του κατ’ αυτόν τον τρόπο: προσπαθεί να θυμηθεί λεπτομερώς τα τελευταία γεγονότα της ζωής του τα οποία συνέβησαν κατά την διάρκεια της ημέρας. Αργότερα, θα πλησιάσει την ανάμνηση των προτελευταίων ημερών και συνεχίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Θα πρέπει, με αυτόν τον τρόπο να μεταχειρίζεται την αντίληψή του και την προσοχή του αναδρομικά για όλο το δράμα της ζωής του. Θα εξαντληθεί για να θυμηθεί τις τελευταίες δέκα πέντε μέρες, τον τελευταίο μήνα, τον προτελευταίο…….τον τελευταίο χρόνο, τον προτελευταίο κτλ., πάντοτε με την αναδρομική μέθοδο, όπως εκείνος που επαναλαμβάνει την ανάγνωση ενός βιβλίου από την τελευταία σελίδα έως την πρώτη χωρίς να πηδήξει καθόλου τις ενδιάμεσες.

Συμβαίνει ότι προσπαθώντας να θυμηθείς τα πρώτα επτά χρόνια της παιδικής ηλικίας, η αναδρομική πρακτική γίνεται πολύ δύσκολη. Ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι όλα τα γεγονότα, όλες οι παραστάσεις εκείνης της περιόδου της παιδικής μας ηλικίας βρίσκονται κατατεθειμένες στον «θάλαμο του υποσυνείδητου», και, η σημαντική εργασία είναι να τραβήξεις στο Φως της συνείδησης αυτές τις αναμνήσεις από το βάθος αυτού του «θαλάμου».

Αυτό είναι δυνατόν μόνον κατά την στιγμή της παράδοσής μας στον ύπνο. Κάθε ανθρώπινο ον φθάνει στην επαφή με το υποσυνείδητο κατά την διάρκεια του ύπνου.

Έτσι λοιπόν, κατά τις στιγμές του ύπνου, ο μαθητής θα συνδυάσει την Αναδρομική Άσκηση με τον ύπνο. Και θα προσπαθεί να θυμηθεί επαναλαμβάνουμε, όλα τα γεγονότα της ζωής του μέχρι να φθάσει στην ηλικία των επτά ετών, πάντοτε με την αναδρομική μέθοδο: Θα ξανά φέρει στην μνήμη του κάθε χρόνο, από το 70 μέχρι το 10 και μετά, ως την στιγμή που γεννήθηκε.

Έχετε την βεβαιότητα ότι αυτές οι αναμνήσεις ξεπροβάλουν λίγο-λίγο, μετά από σκληρές προσπάθειες και μετά από πολλές ακάματες αναδρομικές πρακτικές κάθε νύχτα.

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΝΤΡΑΜ

Ο σπουδαστής πρέπει να φωνοποιεί ,συνδυάζοντας το με την αναδρομική άσκηση, τα ακόλουθα μάντραμς:

ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ

Αυτά τα Μάντραμς θα φωνοποιούνται νοητικά όταν ο μαθητής αναθεωρήσει την ζωή του, μέχρι την γέννησή του, θα είναι προετοιμασμένος για να πηδήξει μέχρι τις αναμνήσεις της τελευταίας στιγμής της περασμένης του μετενσάρκωσης. Βέβαια αυτό υποδηλώνει μία υπέρ προσπάθεια και οπωσδήποτε μια μεγαλύτερη δαπάνη ενέργειας. Γι’ αυτόν τον λόγο θα συνδυάσει ο μαθητής τον ύπνο με την αναδρομική άσκηση και με τα μάντραμς. Και θα προσπαθεί να ξαναζήσει με την ανάμνηση, την μνήμη, την τελευταία στιγμή εκείνης της μετενσάρκωσης, την προτελευταία, το γήρας, την ωριμότητα, την νεότητα, την εφηβεία, την παιδική ηλικία. Να ελπίζει και θα το πραγματοποιήσει! Κατά την διάρκεια αυτών των πρακτικών συμβαίνει το «Αστρικό Ξεδίπλωμα».

Ο σπουδαστής που θα είναι ικανός να ξαναζήσει τις περασμένες του Μετενσαρκώσεις, γίνεται δεκτός σαν ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ και, από αυτήν την στιγμή, θα είναι ικανός να σπουδάσει, στα Αρχεία της Φύσης, ολόκληρη την ιστορία της Γης και των Φυλών της.

Αυτή η αναδρομική άσκηση εξαναγκάζει το μετωπικό τσάκρα να γυρίζει.

ΔΙΑΚΟΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΝΤΡΑΜ:

Η Διακοή είναι η «Μυστική Ακοή». Και αναπτύσσεται με τα ακόλουθα μάντραμς:

ΓΙΕΟΥ ΣΕ (ΓΓΓΓΙΙΙΙΙΙΕΕΕΕΕ…..ΟΥΟΥΟΥΟΥ….ΣΣΣΣΣΣ….ΕΕΕΕΕΕ)

ΒΑΟΥ ΣΕ (ΒΒΒΒΒΒΑΑΑΑΑ……ΟΥΟΥΟΥΟΥ…..ΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕ)

(Όπως παρατηρείτε, η φωνή πρέπει να προεκτείνεται στα επαναλαμβανόμενα γράμματα).

Βυθισμένος σε βαθύ διαλογισμό ο σπουδαστής, θα συλλαβίζει προσπαθώντας να αποκοιμηθεί.

Όταν θα έχει κατορθώσει ν’ αποκοιμηθεί, θα προσπαθήσει ν’ ακούσει την φωνή των φίλων του οι οποίοι βρίσκονται μακριά. Έτσι ξυπνά η «Εσωτερική Ακοή».

Υπάρχει άλλο ένα Μάντραμ το οποίο βοηθάει ν’ αποκτηθεί η Διορατικότητα: ΑΟΥΜ ΤΣΙΒΑ ΤΟΥΝΙ Ε

Το ΑΟΥΜ, φωνοποιήται έτσι: ανοίγεται καλά το στόμα για να προφερθεί το Α, στρογγυλεύεται με το Ο και κλείνεται με το Μ. Και προεκτείνεται κάθε φωνήεν. Το μάντραμ ΤΣΙ, φωνοποιείται επιμηκύνοντας τον ήχο του Ι. Το μάντραμ ΒΑ, παρατείνοντας το φωνήεν Α. Το μάντραμ ΤΟΥΝΙ, με δύναμη, με τρόπο που το γράμμα Τ κτυπά στο ΟΥ. Και αυτό το ΟΥ θα παρατείνεται αρκετά και μαζί με το Ν, θα του δώσει μία σαν τον ήχο της καμπάνας αντήχηση. Τέλος το Ε, μόνο, θα παραταθεί όσο γίνεται περισσότερο, έτσι: ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…..

Στο ΑΟΥΜ, το φωνήεν Α, ανεβαίνει σε τόνο και κατεβαίνει στο ΟΥΜ. Και τα υπόλοιπα των μάντραμς, σε τόνο πολύ χαμηλότερο από αυτό του ΟΥΜ.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Αυτή η άσκηση είναι: ο διαλογισμός και η πολύ βαθιά προσευχή. Συνιστούμε την προσευχή του Πάτερ Υμών.

Ένα Πάτερ Υμών καλά διατυπωμένο, ισοδυναμεί με μία ώρα Διαλογισμού: προσευχήσου, έτσι για μία ώρα.

Η προσευχή είναι η συνομιλία με τους Θεούς. Βυθισμένοι σε πολύ βαθύ ύπνο και όταν διαλογίζεστε πολύ βαθιά, κουβεντιάζετε νοητικά με τους Θεούς. Κάθε φράση του Πάτερ Υμών είναι μία τέλεια Φόρμουλα για να μιλάς με Αυτόν. Χαλαρωμένοι στοχαστείτε στο περιεχόμενο της κάθε φράσης και θα δείτε και θ’ ακούσετε τον Πατέρα που είναι στο Κρυφό. Θ’ αφυπνιστεί το τσάκρα της Καρδιάς .

ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το πλέγμα είναι το κέντρο της τηλεπάθειας.

Ο μαθητής καθισμένος σε μία άνετη πολυθρόνα, με το πρόσωπο στραμμένο προς την ανατολή, θα φανταστεί εκεί σε αυτήν την μακρινή απόσταση, έναν απέραντο Σταυρό, ν’ ακτινοβολεί, μ’ ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Φαντάζεται ότι εκπέμπει ακτίνες χρυσές και γαλάζιες οι οποίες φθάνουν μέχρι το ηλιακό σας πλέγμα, που είναι τοποθετημένο στην περιοχή του αφαλού. Ο μαθητής θα προσπαθήσει να αισθανθεί τους παλμούς αυτών των ακτινών να λούζουν με φως το τσάκρα αυτού του πλέγματος.

Ταυτόχρονα, θα εξασκεί το μάντραμ με το φωνήεν ΟΥ, το οποίο θα προφέρεται επί μακρό, σε τόνο μεσαίο: ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ….

Αυτή η άσκηση αν πραγματοποιείται μισή ώρα καθημερινά. Θα αποκτάται η Τηλεπάθεια.

Όταν αναπτύσσεται το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το μετωπικό τσάκρα γεμίζει με λαμπρότητα και με φωτιά και ο Διορατικός αντιλαμβάνεται όλες τις αστραφτερές αποχρώσεις της αύρας του ατόμου και όλα τα «νοητικά σχήματα» τα οποία επιπλέουν, με τα φλογερά χρώματά τους, στους ανώτερους κόσμους.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

Αυτή η άσκηση μας δίνει την εξουσία για ν’ αντιληφτούμε αυτό το οποίο υπάρχει στους εσωτερικούς κόσμους, σε οποιοδήποτε επίπεδο: φυσικό, αστρικό, νοητικό κτλ.

Όταν ο μαθητής χρειάζεται ν’ αντιληφθεί διορατικά κάτι κατεπειγόντως, θα βυθιστεί σε βαθύ εσωτερικό διαλογισμό, ενώ ταυτόχρονα θα φωνοποιεί αυτό το μάντραμ: ΠΡΟΓΟΥΕΟΑ

Θα πραγματοποιεί την φωνοποίηση επιμηκύνοντας τον ήχο του κάθε γράμματος. Είναι απαραίτητο οι σπουδαστές του εσωτερισμού να μαθαίνουν να συγκεντρώνονται βαθιά .Βαθιά συγκέντρωση. Τέλειος διαλογισμός και υπέρτατη λατρεία. Αυτά είναι τα τρία σκαλοπάτια της μύησης.

Η συγκέντρωση, ο διαλογισμός η λατρεία και τα μάντραμς μας μετατρέπουν σε αληθινούς Θεουργούς. Η συγκέντρωση, ο διαλογισμός και η υπέρτατη λατρεία μας οδηγούν στο Σαμαδί.

Πρέπει να γνωρίζουμε να συγκεντρωνόμαστε.

Πρέπει να γνωρίζεις να διαλογίζεσαι.

Πρέπει να γνωρίζεις να φωνοποιείς τα μάντραμς και πρέπει να γνωρίζεις να λατρεύεις.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10

ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ

Υπάρχουν δύο Στοές οι οποίες μάχονται αμοιβαία: Η Λευκή και η Μαύρη. Φως και Σκοτάδια! Όπου το Φως λάμπει πολύ καθαρό και πολύ έντονο, βρίσκονται επίσης τα πυκνά σκοτάδια. Και ο αντίστοιχος του κάθε Αγγέλου του Φωτός, είναι ένας Άγγελος του Σκότους!…..Έτσι, το αντίστοιχο του κάθε Ναού του Φωτός, είναι επίσης ένας Ναός του Σκότους ….

Ήδη στο δικό μας άρθρο «Η Εσωτερική πραγματεία της Θεουργίας», εξηγήσαμε αυτό το μυστήριο των Διδύμων ψυχών.

Ο Γκαουτάμα Βούδας, ο μεγάλος μύστης, λέγεται ότι είχε έναν αδελφό και αντίπαλο ονομαζόμενο Ντεβατσέτ, ο οποίος, όπως λένε οι Βουδιστές, είναι ο βασιλιάς της κόλασης.

Κάθε άτομο έχει «διπλό άτομο» ενσαρκωμένο σε αυτό. Και είναι ακριβώς όμοιος σε φυσιογνωμία, σε συμπεριφορά, σε κάποια ταλέντα κτλ. Με αυτό δεν αναφέρομαι στο διπλό αιθερικό ή στο διπλό αστρικό. Πρόκειται για άλλον τύπο της «προσωπικότητας» διαφορετικό: μια δίδυμη ψυχή ,μία αντίθεση. Και αυτή η ψυχή είναι το «διπλό». Κατέχει τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά, λέμε, του ατόμου: είναι ακριβώς μία ΑΝΤΙΘΕΣΗ.

Έτσι επίσης η Λευκή Στοά έχει μία Αντίθεση: την Μαύρη Στοά. Και οι Μαύροι Μάγοι αυτής της Στοάς αγωνίζονται για ν’ απομακρύνουν από το μονοπάτι τον άνθρωπο. Τότε, είναι απαραίτητο, αμετάθετο, επείγον, ώστε αυτός να υπερασπίζεται από τις επιθέσεις των σκοτεινών και να μαθαίνει υποχρεωτικά να το πραγματοποιεί .

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ

Οι σκοτεινοί έχουν, στην κακόβουλη κατοχή τους, απεριόριστο αριθμόν μέσων για να επιτίθενται με ποικίλο τρόπο στον άνθρωπο:

Κατά την διάρκεια του ύπνου.

Όταν βρίσκεται στην κατάσταση της αγρύπνιας .

Με εργασίες της Μαύρης Μαγείας .

Με ψυχικές έμμονες ιδέες .

Με εχθρότητες .

Με οργανικές ασθένειες ,

Μέσω διαστροφών .

Μέσω κάποιων όψεων της Κουλτούρας .

Μέσω ψευδών Προφητών.

Με την επέμβαση των «Στοιχειακών» .

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ

Εκείνοι οι οποίοι διασχίζουν το μονοπάτι, είναι συνηθισμένοι να δέχονται από τους σκοτεινούς επιθέσεις όταν παραδίδονται στην ηρεμία του ύπνου. Στους Εσωτερικούς Κόσμους υπάρχουν ναοί της Μαύρης Μαγείας. Και από εκεί οι λειτουργοί τους στέλνουν μερικές Μαύρες Μάγισσες, όμορφες και ελκυστικές, προς τον σπουδαστή με την μοναδική πρόθεση να τον κάνουν να πέσει σεξουαλικά.

Και αυτοί και αυτές γνωρίζουν ότι εάν ο σπουδαστής χύνει άθελά του, το σπερματικό υγρό, η Κουνταλίνη κατεβαίνει…και ο σπουδαστής αδύναμος και αστόχαστος χάνει την δύναμή του!

ΜΑΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Τότε είναι απαραίτητο ώστε ο σπουδαστής να μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτόν του από αυτές τις νυκτερινές επιθέσεις. Για τον σκοπό αυτόν ο Άγγελος Αρώτς μας φανέρωσε ένα μαντρικό τραγούδι, για προσωπική προστασία εναντίον των σκοτεινών. Αυτό το τραγούδι τραγουδιέται πριν να κοιμηθούμε:

Μπελιλίν…Μπελιλίν…Μπελινίν…

Αμφορέα της σωτηρίας.

Πόσο θα ήθελα να είμαι μαζί σου,

Ο υλισμός

Δεν έχει δύναμη

Επάνω μου.

Μπελιλίν… Μπελιλίν....Μπελιλίν…

Αυτά τα μάντραμς πρέπει να τραγουδιούνται βάζοντας όλη μας την αγάπη και το συναίσθημα. Έτσι εμείς προστατευόμαστε από τους σκοτεινούς .

Θυμηθείτε ότι στην αυγή της δημιουργίας, οι Πατέρες των Θεών δίδασκαν στους κατασκευαστές του Σύμπαντος, τους Κοσμικούς Νόμους, τραγουδώντας γλυκά.

Πρέπει να Τραγουδάμε αυτά τα μάντραμς με όλη μας την ψυχή.

Πρέπει να τα τραγουδάμε με βαθύ συναίσθημα.

Έτσι προστατευόμαστε από τους σκοτεινούς.

Όταν το ανθρώπινο ον συνηθίζει να εξασκεί καθημερινά σεξουαλική Μαγεία, είναι αδύνατον για τους σκοτεινούς, να μπορούν ν’ αδειάζουν το πολύτιμο Σπερματικό του υγρό, και όχι μόνον, αλλά τελειώνουν και οι νυκτερινές ρεύσεις εάν τις είχε.

ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Οι Μαύροι Μάγοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κακόβουλα πολλά πρόσωπα του αντίθετου φύλλου για να κάνουν επίθεση σεξουαλικά στον συνάνθρωπο. Αυτό είναι ο «πειρασμός».

Έτσι λοιπόν σε εθελοντική και κατεπείγουσα κατάσταση, το ως άνω μάντραμς χρησιμεύει επίσης για να κατευθύνει μια αποτελεσματική εργασία εναντίον αυτών των διεστραμμένων πειρασμών.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΤΕΥΤΕΣ

Οι Μαύροι Μάγοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν άσχημα και επίμονα Μαύρη Μαγεία, για να βλάπτουν τα θύματά τους. Τότε συχνά προστρέχουν στους εμπειρογνώμονες γιατρούς, κάποιοι ασθενείς με ανεξήγητες ασθένειες, οι οποίοι λένε ότι είναι «μαγεμένοι». Και, γενικά, οι γιατροί τους παραχωρούν βρωμιούχο άλας και κάθε είδος φαρμάκων για τα νεύρα. Ωστόσο οι ασθενείς αν και καταναλώνουν τις δόσεις τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο!

Μία από τις πιο μισητές μεθόδους και τις πιο συνηθισμένες που χρησιμοποιούν οι Μαύροι Μάγοι για να βλάπτουν τα θύματά τους, είναι αυτή των μικρών κουκλιών. Βέβαια, εμείς απέχουμε από το να εξηγήσουμε πώς «εργάζονται» αυτές οι κουκλίτσες, πως τις χρησιμοποιούν οι σκοτεινοί, για να μην παρέχουμε όπλα σε κάποια υποκείμενα ανεύθυνα και απάνθρωπα.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΘΕΟΥΡΓΙΑ

Το πρόσωπο που δέχτηκε επίθεση δια μέσου των «κουκλιών» αναγνωρίζεται εύκολα. Αισθάνεται μία μεγάλη αγωνία, ισχυρούς παλμούς στην καρδιά, κατάθλιψη της ψυχής, οξύς πόνους στον εγκέφαλο εξωτερικά, και στους κροτάφους, πόνους στην καρδιά, όπως επίσης και σε μερικές άλλες περιοχές του σώματος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα οργανωθούν θεραπευτικές συνεδρίες για να θεραπευτούν από αυτές οι «μαγεμένοι» ασθενείς. Για αυτόν τον σκοπό, ο ασθενής θα καθίσει σε μία καρέκλα, μπροστά σ’ ένα τραπέζι επάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα λευκό τραπεζομάντιλο. Επάνω σε αυτό θα έχει τοποθετηθεί ένας Χριστός, ένα ποτήρι με νερό και ένα αναμμένο κηροπήγιο. Και ο θεραπευτής (αυτός που κουράρει), θα καθίσει με την σειρά του μπροστά στον ασθενή. Τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, αν υπάρχουν, όπως φίλοι ή συγγενείς του ασθενούς, επίσης θα παρευρίσκονται γύρω από το τραπέζι, με τον όρο να έχουν μία ειλικρινή πίστη και μεγάλο θάρρος.

Αργότερα, όταν ήδη το κάθε τι είναι σε καλή κατάσταση και τακτοποιημένο, θα επικαλεστεί τους Μεγάλους Δασκάλους του Φωτός λέγοντας με δυνατή φωνή το ακόλουθο:

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣOΛΟΜΩΝΤΑ

Δυνάμεις του βασιλείου, τοποθετηθείτε κάτω από το αριστερό μου πόδι και το δεξί μου χέρι! Δόξα και αιωνιότητα, αγγίξτε τους ώμους μου και φέρτε με από τους δρόμους της νίκης!

Ευσπλαχνία, και Δικαιοσύνη, γίνετε η ισορροπία και η λαμπρότητα της ζωής μου! Ευφυΐα και σοφία, δώστε μου το στέμμα. Πνεύματα του ΜΑΛΚΟΥΤ, οδηγήστε με ανάμεσα στις δύο κολόνες πάνω στις οποίες στηρίζεται ολόκληρο το οικοδόμημα του Ναού. Άγγελοι του ΝΕΤΣΑΧ και του ΧΟΔ, στηρίξτε με πάνω στην κυβική πέτρα του ΓΙΕΣΟΝΤ!

Ω! ΓΚΕΝΤΟΥΡΑΕΛ! Ω! ΓΚΕΜΠΟΥΡΑΕΛ! Ω! ΤΙΦΕΡΕΤ, ΜΠΙΝΑΕΛ, γίνε η αγάπη μου. ΡΟΥΑΧ ΧΟΚΜΑΕΛ, γίνε το φως μου. Γνωρίζω αυτό που ήσουν και αυτό που θα είσαι! Ω! ΚΕΤΕΡΙΕΛ! Ισκίμ, βοηθήστε με στο όνομα του ΣΑΔΑΪ. Χερουβίμ, γίνεται η δύναμή μου στο όνομα του ΑΔΩΝΑΪ. Μπένι Ελοχίμ, γίνετε τα αδέλφια μου, στο όνομα του Υιού και από τις αρετές του ΣΑΒΑΟΘ.

Ελοχίμ, πολεμήστε για μένα στο όνομα του ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ. Μαλαχίμ, προστάτεψέ με στο όνομα του ΓΙΟΝΤ-ΧΕ-ΒΑΟΥ-ΧΕ. Σεραφίμ, εξάγνισε την αγάπη μου στο όνομα του ΕΛΟΑΧ. Χασμαλίν, φωτίστε με τις λαμπρότητες του ΕΛΟΪΜ και του ΤΣΕΚΙΝΑΧ. Αραλίμ, δούλευε, Οφανίμ, γύρισε και άστραψε. Χαγιότ Χα Καδός, φώναξε, μίλησε, βρυχήσου, Καδός, Καδός, Καδός.

ΣΑΔΑΪ, ΑΔΟΝΑΪ, ΓΙΟΤ-ΚΑΒΑΧ, ΕΪΘΕΡΕΪΕ.

Αλληλούια, Αλληλούια, Αλληλούια. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

Αφού έχει απαγγελθεί με θέρμη, με έντονη πίστη αυτή η επίκληση θα ικετεύσει τους Μεγάλους Δασκάλους του Φωτός να θεραπεύουν τον ασθενή.

Μετά, ο θεουργός θ’ απαγγείλει με όλη του την ψυχική δύναμη με μία βαθιά πίστη και σιγουριά για την δύναμή του, τον ακόλουθο εξορκισμό:

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣOΛΟΜΩΝΤΑ

Στο όνομα του Μικαέλ, να σε διατάξει ο Ιεχωβά και να σε απομακρύνει από εδώ, Καβαγιότ!

Στο όνομα του Γκαβριέλ, να σε διατάξει ο Αδωναΐ και να σε απομακρύνει από εδώ, Μπελιάλ!

Στο όνομα του Ραφαέλ, εξαφανίσου εμπρός στον Ελιάλ, Σαμγκαμπιέλ!

Από τον Σαμαέλ Σαβαώθ, και στο όνομα του Ελοχίμ Γκιμπόρ απομακρύνσου Ανδραμελέκ!

Από τον Σατσαριέλ και τον Σακέλ-Μελέκ ,υπάκουσε εμπρός τον Ελβάχ, Σαναγκαμπρίλ!

Στο Θεϊκό και ανθρώπινο όνομα του Σαδδαΐ και από το σημάδι του Πεντάγραμμα που έχω στο δεξί μου χέρι, στο όνομα του Αγγέλου Αναέλ, από την ισχύ του Αδάμ και της Εύας, που είναι Γιοτ-Καβάτ, οπισθοχώρησε, Λιλίτ, άσε μας ήσυχους, Ναεμά!

Από τους Άγιους Ελοχίμ και στο όνομα των τζίνι, Κασιέλ, Σαχαλτιέλ, Αφιέλ και Ζαραχιέλ, και κατά διαταγή του Οριφιέλ, οπισθοχώρησε Μολόχ! Εμείς δεν θα σου δώσουμε τα παιδιά μας για να τα καταβροχθίσεις. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΡΒΩΝ

Επιπλέον, συνιστάται να υπάρχει κοντά στο θύμα ένα θυμιατό με κάρβουνα από άνθρακα καλά αναμμένο. Επίσης ο θεουργός θα κάνει «μαγνητικά περάσματα» γρήγορα και δυνατά, με το δεξί του χέρι, επάνω σ’ εκείνα τ’ άρρωστα όργανα και θα πετά μετά αυτά τα δηλητηριώδη υγρά, τα βλαβερά, τα βγαλμένα από το θύμα, επάνω στα αναμμένα κάρβουνα του άνθρακα.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τοποθετήσει αλάτι και αλκοόλ σ’ ένα πιάτο. Αλλά αυτό το αλάτι πρέπει να είναι προηγουμένως προετοιμασμένο με τον ακόλουθο εξορκισμό:

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ

Ιν ιστο σάλε σιτ σαπιέντια, ετ αμπ όμνι κορουπτιόνε σέρβετ μέντες νόστρος ετ κόρπορα νόστρα, περ Χοκμαέλ ετ ιν βιρτούτε Ρουάχ-Χοκμαέλ ρεσεντάντ αμπ ίστο, φαντάσματα χύλε ουτ σιτ σαλ τσελέστις, σαλ τέρρε ετ τέρρις σάλις, ουτ νουτριετούρμπος τριτούρανς ετ άντατ σπέϊ νόστρε κορνουά άουρι βολάντις. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

Αμέσως μετά τοποθετείται φωτιά στο αλκοόλ για να καεί με το αλάτι. Είναι αυτή η στιγμή ακριβώς κατά την οποίαν θα εκφωνηθεί η επίκληση του Σολομώντα.

Τελειώνοντας την τελετή, ο ασθενής θα πιει το νερό που είναι στο τραπέζι, επειδή σε αυτό το νερό είναι ήδη κατατεθειμένα τα ιερά φάρμακα.

Ο Άγιος Θωμάς έλεγε ότι ενάντια στα μάγια θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την Σαλβία (Φασκόμηλο) και τον Απήγανο, πάντα χρησιμοποιώντας τα για λιβάνισμα.

Η μέθοδος που έχουμε φανερώσει και υποδείξει εδώ για να θεραπεύονται οι ασθενείς που έχουν βλαφτεί από μάγους με κούκλες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για να καταπολεμά κάθε είδος μαγείας.

ΜΑΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ

Πρέπει να προειδοποιήσουμε τον σπουδαστή ότι οι μάγοι συνηθίζουν ν’ αρρωσταίνουν τα θύματά τους, όχι μόνον με «κούκλες», αλλά επίσης και με τα «στοιχειώδη» ορισμένων ζώων, Γι’ αυτό οι μάγοι και οι μάγισσες γνωρίζουν χιλιάδες τρόπους και επιδράσεις για να προκαλούν βέβηλα κάθε είδους βλαβών στα θύματά τους.

Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε κάποιον Μαύρο Μάγο ο οποίος έστελνε τα βαμπίρ ή νυχτερίδες στο σπίτι των μισητών του θυμάτων με σκοπό να τους προκαλέσει θανατηφόρες βλάβες. Έτσι αυτός ο σκοτεινός άνθρωπος είχε πλουτίσει με τις «εργασίες» του της Μαύρης Μαγείας μεταχειριζόμενος με βλαβερή ικανότητα στον στρατό του απαίσια γκιρόπτερα (είδος ζώου). Έτρεφε αυτά τα ζωάκια με λάδια μπανάνας. Αλλά όταν αρνούνταν να τον υπακούσουν τα τιμωρούσε αρνούμενος σε αυτά κάθε είδος τροφής. Φυσικά δεν αναφέρουμε τις μεθόδους αυτής της Μαγείας, επειδή εμείς δεν διδάσκουμε Μαύρη Μαγεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ

Αληθινά όχι μόνον υπάρχουν Μάγοι, αλλά επίσης και Μάγισσες. Αυτές οι γυναίκες κατέχουν μυστικά, τα οποία εδώ έχουμε αποκαλύψει, για να βυθίζουν το φυσικό τους σώμα στην Τέταρτη Διάσταση. Αυτές βυθίζονται με αυτόν τον τρόπο στις σκοτεινές περιοχές για να μεταφέρονται σε μακρινές αποστάσεις και να προκαλούν απίστευτες βλάβες στον κόσμο.

Αλλά είναι εύκολο να τις αιχμαλωτίσεις. Τοποθετούμε στο πάτωμα μερικά ψαλίδια ανοιγμένα σε σχήμα σταυρού και πασπαλίζεται μαύρο σινάπι μέσα στην κάμαρα του θύματος. Τότε οι Μάγισσες πέφτουν!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Γνωρίζουμε την περίπτωση κάποιας κυρίας η οποία δεν πίστευε στις Μάγισσες. Ήταν στην ίδια νοητική κατάσταση στην ποία βρίσκονται πολλά άτομα τα οποία έχουν αποκτήσει στοιχεία της επίσημης κουλτούρας και τα οποία έχουν διανοητισμό.

Λοιπόν, η γνωστή μας έκανε επίσκεψη σε μία, πρώτη της εξαδέλφη η οποία ζούσε σε κάποια πόλη.

Κατά το σούρουπο, είδαν οι δύο γυναίκες ένα πουλί μαύρου χρώματος, το οποίο έμοιαζε σαν ένα θοπιλότε ή μία γαλοπούλα. Αυτό το πουλί κάθισε σ’ ένα δέντρο της εσωτερικής αυλής του σπιτιού. Και από εκεί σάρκαζε με τις δύο γυναίκες, καθ’ ην στιγμή εμιμείτο τις λέξεις που αυτές πρόφεραν στην συνομιλία τους.

Κατά την διάρκεια της νύχτας, η πρώτη εξαδέλφη, η οποία κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο, τοποθέτησε μερικά ψαλίδια σε σταυρό, μέσα στο δωμάτιο και πασπάλισε με μαύρο σινάπι.

Το αποτέλεσμα ήταν περίφημο. Εκείνο το παράξενο πουλί το οποίο δεν είχε απομακρυνθεί από το δέντρο της αυλής, μπήκε στο δωμάτιο του σπιτιού και μετά από άγριο φτερούγισμα… έπεσε επάνω στα ψαλίδια! Τότε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της πρώτης εξαδέλφης, μεταμορφώθηκε, χωρίς την δύναμη να το αποφύγει, σε γυναίκα. Η πρώτη εξαδέλφη, θυμωμένη και αδυσώπητη, ξυλοκόπησε φοβερά, μ’ ένα μαστίγιο που κρατούσε στο χέρι, την μάγισσα και την πέταξε γυμνή στον δρόμο. Αργότερα, μερικοί γείτονες, συμπονώντας την μάγισσα, της έφεραν ρούχα για να σκεπάσει τις σάρκες της….Αυτή η περίπτωση είναι εντελώς ιστορική!

ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΓΙΑ

Τα φτωχά και πάσχοντα θύματα από μάγια, έχουν τις σάρκες τους γεμάτες από μεγάλους μαύρους λεκέδες. Γενικά οι γιατροί στην διάγνωση ποτέ δεν καταφέρνουν ν’ ανακαλύψουν και να καταλάβουν την προέλευση αυτών των μυστηριωδών λεκέδων.

Αλλά με το λειτουργικό τελετουργικό που έχουμε διδάξει εδώ, θα μπορούν να θεραπεύουν, αυτούς τους λεκέδες μέχρι ακόμα να τους κάνουν να εξαφανιστούν. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι μόνον μία θεραπευτική αγωγή δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει επιτυχία. Κάθε ασθένεια η οποία προξενείτε από μάγια, θεραπεύεται ακριβώς σε έξη μήνες με καθημερινή και επίπονη εργασία, επίμονα και αδυσώπητα.

Όταν υπάρχει υποψία ότι το θύμα έχει καταπιεί κάποια κακόβουλη ουσία, θα του δοθεί, καθημερινά και νηστικό, μια κουταλιά ελαιόλαδο. Και κατά την ώρα που το καταπίνει, θα συνηθίζει να πίνει ένα αφέψημα από αρσενικό απαθότε, το οποίο ονομάζεται επίσης «άγιο χορτάρι» ή «πίκο».

ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΙΤΡΙΝΟ ΝΕΡΟ»

Αλλά σε περιπτώσεις πολύ σοβαρές και απελπιστικές, θα καθαρίσει τον ασθενή παρέχοντάς του, σε νηστεία, το κουκί (κύαμος)του Άγιου Ιγνάθιου. Είναι ένα κουκί πολύ δραστικό. Το θύμα των Μαύρων Μάγων θα κάνει εμετό τις βλαβερές ουσίες.

Ακόμα σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να κάνει ένα καθάρισμα του στομάχου με το ονομαζόμενο «κίτρινο νερό». Αυτό το νερό προετοιμάζεται με τον ακόλουθο τρόπο: Γεμίστε με νερό ένα κίτρινο μπουκάλι του ενός λίτρου, ή μερικά μπουκάλια. Πρόσθεσε στο νερό ένα γραμμάριο κίτρινης φυσικής ανιλίνης, σε κάθε μπουκάλι. (Αυτή η ανιλίνη είναι αυτή που χρησιμοποιείται για να χρωματίζει τα γλυκά και την ζάχαρη του ψωμιού την ημέρα των Αγίων Πάντων. Μην μπερδευτείτε με την ορυκτή ανιλίνη).

Ταπώστε τα μπουκάλια δύο ώρες κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Μετά δώστε στον ασθενή που έχει βλαφτεί από βλαβερές ουσίες να πιει από αυτό το κίτρινο νερό, ένα ποτήρι κάθε μία ώρα. Κρατήστε αυτήν την θεραπευτική αγωγή όσο είναι αναγκαίο και για ένα περισσότερο ή λιγότερο μακρύ χρονικό διάστημα.

ΟΥΣΙΕΣ «ΝΕΚΡΩΣΙΜΕΣ»

Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι μολύνθηκαν χωρίς αμφιβολίες, ούτε τις πιο στοιχειώδεις, με νεκρώσιμες ουσίες ή με άλλης κατηγορίας υπόπτων ουσιών αλλά όχι λιγότερο απεχθών.

Αυτές οι περιπτώσεις θεραπεύονται με το «κίτρινο νερό».

Ο ασθενής από κατάποση των νεκρώσιμων ουσιών, παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα: χρώμα σαν του πεθαμένου, εάν είναι κανονικός, εάν δεν είναι πολύ χονδρός ούτε πολύ λεπτός, γίνεται φάντασμα, άκρως αδύναμο και εξασθενημένο, τόσο που γίνονται αντιληπτά εύκολα τα κόκαλά του. Επιπλέον, νιώθει μία ανακατωσούρα η οποία γυρίζει και κινείται σταθερά στο εσωτερικό του στομαχιού του.

Ένας τέτοιος ασθενής, θα μπορέσει να θεραπευτεί με την ιεροτελεστία που ήδη φανερώσαμε και με «κίτρινο νερό».

Υπάρχουν επίσης μωρά τα οποία μολύνθηκαν διεστραμμένως με νεκρώσιμες ουσίες. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες τα πρόσωπα τα οποία προκάλεσαν το κακό να το κάνουν με τρόπο απρόσεκτο και ασυνείδητο. Γνωρίζουμε την περίπτωση μιας μικρούλας στην ηλικία των δύο ετών, της οποίας η φυσική εμφάνιση ήταν ακριβώς σαν εκείνη ενός ηλικιωμένου. Αυτό προέκυψε διότι οι συγγενείς τις είχαν βοηθήσει σε μία ταφή ή στον ενταφιασμό και, αργότερα, επιστρέφοντας από το νεκροταφείο, ήλθαν σ’ επαφή με το μωρό, όπως ήταν φυσικό, και το άγγιξαν. Με αυτόν τον τρόπο το μόλυναν με ζωικές μορφές χωρίς σώμα, θανάσιμα και μολυσματικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι γιατροί απέτυχαν ολοκληρωτικά. Εμείς, οι αδελφοί του Ναού την θεραπεύσαμε ορίζοντας της εννέα μπάνια με γάλα από Γερμπαμπουάνα (καλό χορτάρι). Αυτό το μπάνιο ετοιμάζεται εύκολα: βράζουμε την Γερμπαμπουάνα με γάλα και με αυτήν κάνουμε μπάνιο στο άρρωστο παιδάκι. Αυτά τα εννέα λουτρά γίνονται σε εννέα μέρες….Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό: η μικρούλα θεραπεύτηκε εντελώς .

ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ

Φαίνεται απίστευτο. Υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν μια τρομερή υπνωτιστική δύναμη. Όταν αυτά κοιτούν ένα παιδάκι, απαρατήρητα αυτό πεθαίνει αναπόφευκτα.

Συμπτώματα: Μεγάλες μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια, πυρετός στο κεφάλι, εμετός και διάρροια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο θεουργός θα κάνει μαγνητικά περάσματα σε ολόκληρο το σώμα του παιδιού, ειδικά στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαντάζεται ότι βγάζει τα βλαβερά υγρά και θα τα πετά γρήγορα στα κάρβουνα από καλά αναμμένο άνθρακα.

Αυτά τα περάσματα εκτελούνται, απαγγέλλοντας ταυτόχρονα τον εξορκισμό των Επτά της Σοφίας του βασιλιά Σολομώντα.

Γενικά, πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά στις πόλεις εξ’ αιτίας αυτής της ασθένειας. Όταν οι γιατροί εκδίδουν το πιστοποιητικό θανάτου, δηλώνουν ότι τα παιδιά έχουν πεθάνει από εντερική μόλυνση. Θα ήταν πολλά τα παιδιά τα οποία θα σωζόντουσαν στις πόλεις, εάν οι γονείς τους χρησιμοποιούσαν συνταγές για να τα βοηθήσουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει η αδικαιολόγητη επίκριση.

Αποφεύγεται το «μάτιασμα» στολίζοντας τα μωρά με χρυσά δακτυλίδια τοποθετημένα στα δάκτυλά τους ή φτιάχνοντάς τους να φορούν βραχιόλια από αυθεντικό κοράλλι. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιούν χάνδρες.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Ο Μαγικός Κύκλος χρησιμεύει για την προστασία από τις επιθέσεις των σκοτεινών. Αυτός ο κύκλος δεν πρέπει να είναι εντελώς κλειστός, αλλά θα διακόπτεται στην τροχιά του από την σφραγίδα του Σολομώντα.

Αυτή η σφραγίδα είναι σχηματισμένη από τα δύο ανταγωνιστικά τρίγωνα: το τρίγωνο του Φωτός και το τρίγωνο του Σκότους.

Το πρώτο είναι ο Χριστός του κάθε ανθρώπου, ο Απαστράπτων Δράκος της Σοφίας: Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Το δεύτερο είναι ο Μαύρος Δράκος με τα τρία κεφάλια, το ψυχολογικό εγώ. Και αυτό το ψυχολογικό εγώ είναι σχηματισμένο από τους τρεις προδότες οι οποίοι φονεύουν τον Χιράμ Αμπίφ, παίρνοντας την θέση του, αυτόν τον Δάσκαλο, την Ανώτερη Τριάδα του ανθρώπου, τον εσωτερικό Θεό του..

Ο Μαύρος Δράκος είναι τρισυπόστατος, ελέγχει τα σώματα αστρικό, νοητικό και αιτιατό. Αυτή είναι η Μέδουσα της οποίας το κεφάλι είναι διάσπαρτο με φαρμακερά φίδια.

Τώρα λοιπόν, κάθε άνθρωπος πρέπει ν’ αποκεφαλίσει αυτήν την Μέδουσα με το Πύρινο Σπαθί του Περσέα.

Έτσι λοιπόν ο μαθητής που θέλει να υπερασπίσει τον εαυτό του από την δράση της Μαύρης Μαγείας, πρέπει να συνηθίσει να σχηματίζει νοητικά τον κύκλο του. Πρέπει να το κάνει αυτό προτού κοιμηθεί, ή κάθε φορά που αυτό είναι απαραίτητο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11

ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ

ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΕΣ

Οι Μαύροι Μάγοι γνωρίζουν επίσης να ταλαιπωρούν τα θύματά τους με έμμονες ιδέες .

Στο ίδιο, το Ευαγγέλιο μιλά για πολλές περιπτώσεις κατοχών.

Γενικά, τα μέντιουμ του Πνευματισμού διακατέχονται από λάρβες οι οποίες συρρέουν ομαδικά στις κατώτερες περιοχές του Αστρικού Κόσμου και επίσης από δαιμόνια.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις θεραπεύονται απαγγέλλοντας μπροστά στον ασθενή το ακόλουθο:

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ

Κάπουτ μόρτουμ, ίμπερετ τίμπι Ντομινους περ βίβουμ ετ ντεβότουμ σερπέντουμ. Κερούμπ, ίμπερετ τίμπι, Ντόμινους περ Αδάμ Γιοτ-Καβάτ! Ακουίλα έρανς, ιμπερετ τίμπι Ντόμινους περ άλας Τάουρι! Σέρπενς, Ιμπερετ τίμπι Ντόμινους Τετραγράμματον περ άγγελουμ ετ λεόνεμ!

Μικαέλ, Γαμπριέλ, Ραφαέλ, Αναέλ!

ΦΛΟΫΑΤ ΟΥΝΤΟΡ περ εσπίριτουμ ΕΛΟΧΙΜ.

ΦΙΑΤ φιρμαμέντουμ περ ΓΙΟΝΤ-ΧΕ-ΒΑΟΥ-ΧΕ ΣΑΒΒΑΩΘ.

ΜΑΝΕΑΤ ΤΕΡΡΑ περ Αδάμ Γιοτ-καβάτ.

ΦΙΑΤ ΓΙΟΥΝΤΙΚΙΟΥΜ περ ίγκνεμ ιν βιρτούτε ΜΙΚΑΕΛ.

Άγγελε με τα νεκρά μάτια, υπάκουσε ή σκορπίσου με αυτό το αγιασμένο νερό.

Ταύρε φτερωτέ, δούλευε ή επέστρεφε στην γη, εάν δεν θέλεις να σε κεντρίσω με αυτό εδώ το ξίφος.

Αετέ αλυσοδεμένε, υπάκουσε προ αυτού του σημείου, ή οπισθοχώρησε μπροστά σε αυτό το φύσημα.

Φίδι κινητό, σύρσου στα πόδια μου ή θα βασανίζεσαι από την ιερή φωτιά και γίνε καπνός με τα αρώματα που εγώ καίω.

Είθε το νερό να επιστρέφει στο νερό. Είθε η φωτιά να καίει. Είθε ο αέρας να κυκλοφορεί. Είθε η γη να πέφτει επάνω στην γη από την αρετή του Πενταγράμματος, που είναι το πρωινό Αστέρι, και στο όνομα του Τετραγράμματον, που είναι γραμμένο στο κέντρο του Φωτεινού Σταυρού. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ: Επίσης μπορεί να πει τον Εξορκισμό των Επτά του Βασιλιά Σολομώντα, έτσι όπως είναι γραμμένος στο βιβλίο μας «Εσωτερική Πραγματεία Θεουργίας».

Επιπλέον λιβανίζουμε μπροστά στον ασθενή με Φασκόμηλο και Απήγανο, τα οποία θα καούν στα κάρβουνα.

Γι’ αυτόν τον σκοπό θα ενεργήσετε όπως ήδη εξηγήθηκε στο προηγούμενο κεφάλαιο.

Θα σχεδιαστεί στο κατώφλι της πόρτας το Πεντάγωνο του Σολομώντα, έτσι όπως παρουσιάζεται στην ακόλουθη υπόδειξη:

Η ανώτερη γωνία του Αστεριού με τις πέντε Κορυφές, θα κατευθύνεται προς τα μέσα, οι δύο αντίθετες γωνίες προς τα έξω. Ζωγραφίζεται με κάρβουνο στο πάτωμα.

Έπειτα θα διατάζετε τους Σκοτεινούς, «στο όνομα του Χριστού, από την Δύναμη του Χριστού, από το Μεγαλείο του Χριστού, να εγκαταλείψουν το σώμα του θύματος».

ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ

Οι Μαύροι Μάγοι δημιουργούν εχθρότητες στα άτομα. Οι εχθροί κάνουν επίθεση παρακινούμενοι από την Μαύρη Στοά.

Και αν ο μαθητής δεν γνωρίζει να συγκρατείται ή να ελέγχεται αυτός ο ίδιος, αποτυγχάνει και απομακρύνεται από το μονοπάτι.

Ελέγχεται ο εχθρός και διαλύονται οι εχθρότητες, με το ακόλουθο κλειδί:

Ξαπλώνει ο μαθητής στο κρεβάτι. Χαλαρώνει όλους τους μυς του σώματός του. Αποκοιμιέται προσπαθώντας να συγκεντρώνεται στην καρδιά του εχθρού. Φαντάζεται αυτήν την καρδιά σαν ένα Ιερό το οποίο προμηθεύει άπειρη αγάπη. Νοητικά τοποθετεί σε αυτήν την καρδιά την εικόνα του ίδιου του μαθητή. Μία εικόνα γεμάτη από αγάπη!

Αργότερα, φαντάζεται ότι παρατηρεί το σκυθρώπιασμα αυτού του εχθρού. Παρατηρεί μεταξύ των δυο φρυδιών, μέσα στον νου αυτού του εχθρού, την εικόνα, αλλά γεμάτη από μία δυνατή αγάπη. Σε αυτήν την πρακτική είναι απαραίτητο ο μαθητής να νιώθει μια πραγματική αγάπη για εκείνον τον εχθρό ο οποίος μισεί τον μαθητή.

Ας γίνει κατανοητό ότι δεν πρόκειται για προσποιητή αγάπη. Είναι ουσιώδες να φτάσει να την νοιώσει για το υποκείμενο εκείνο που μισεί, για τον εχθρό. Εάν παρ’ όλα αυτά, ο εχθρός επιμένει να προκαλεί βλάβη, τότε πρέπει να εργάζεται με το μαγέϊ.(φυτό).

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΪ

Ο μαθητής θα πάει στα περίχωρα της πόλης ή του χωριού που μένει. Θα ψάξει να βρει στο χωράφι ένα μαγέϊ. Με ένα ξυλαράκι θα κάνει έναν κύκλο στο έδαφος, από δεξιά προς αριστερά, γύρω από το μαγέΪ. Οι διαστάσεις του κύκλου θα είναι περίπου τέσσερις παλάμες του χεριού γύρω από το φυτό. Θα ευλογήσει το μαγέΪ. Και θα κάνει παράκληση στο στοιχειώδες του φυτού να μεταφερθεί εκεί όπου βρίσκεται ο εχθρός του οποίου η δράση πρόκειται ν’ αντικρουστεί και να του διαλύσει τις άρρωστες σκέψεις του. Μετά, μ’ ένα μαχαίρι θα κόψει ένα κομμάτι από το φύλλο του μαγέϊ. Θα κρατήσει αυτό το κομμάτι μέσα στα χέρια του. Και, με άπειρη θέληση, θα δώσει διαταγή στο «στοιχειώδες» του μαγέϊ για υπέρτατη υπακοή. Και θα το διατάξει να μεταφερθεί αμέσως στον εχθρό , και να παραμείνει μαζί με αυτόν για να του διαλύσει τις άρρωστες σκέψεις του. Ταυτόχρονα θα φωνοποιούνται μάντραμς .

ΜΑΝΤΡΑΜΣ: Τα μάντραμς που θα φωνοποιούνται στις στιγμές της πρακτικής κάθε μιας Τελετουργίας, είναι τα ακόλουθα:

ΛΙΒΙΒ ΛΕΝΟΝΙΝΑΣ ΛΕΝΟΝΟΝ

Δίδεται σε κάθε γράμμα μία σαν την αντήχηση του ήχου της καμπάνας. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Έτσι το προαναφερθέν στοιχειώδες θα διαλύσει τις κακοπροαίρετες σκέψεις και τα συναισθήματα μίσους του εχθρού και τότε αυτός θα μετατραπεί σε φίλο. Αλλά το ουσιώδες σε αυτές τις πρακτικές, είναι να φτάσεις ν’ αγαπάς αληθινά και με όλη την καρδιά, για να γίνεται γνωστό στον εχθρό.

Επίσης πρέπει να υπερασπίζεται από τους εχθρούς του ο μαθητής, σε περιπτώσεις επείγουσες και σοβαρές, με αυτά τα άλλα μάντραμς:

Κλιμ, Κρισνάγια, Γκοβιντάγια, Γκοπιγιάνα, Βαλιαμπάγια, Σουάχα.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Οι Σκοτεινοί συνηθίζουν να χρησιμοποιούν την ροπή του ανθρώπου προς τα βίτσια, για να τον απομακρύνουν από το Μονοπάτι και για να του δημιουργούν τεράστια βλάβη, με την χρήση των ποτών, των ναρκωτικών, την πρακτική της συνουσίας, κτλ.

Κάθε μαθητής ή δάσκαλος της Λευκής Στοάς απέχει από όλα αυτά. Όσον αφορά το ποτό, μερικοί από αυτούς έχουν άδεια να πιουν ή να δοκιμάσουν μέχρι τρία ποτηράκια, ή τρία μικρά ποτήρια μπύρας. Εάν πάρουν τέταρτο θα παραβιάσουν τον Νόμο.

Στα θέατρα αφθονούν οι εικόνες και τα έργα της Μαύρης Μαγείας, επειδή αυτή τους κρατά κάτω από την επιρροή της. Παραδείγματος χάριν, ο θεατής παρατηρεί μία πορνογραφική σκηνή ή ακούει λέξεις με διπλή και κακόβουλη έννοια. Αυτά τα σκοτεινά άτομα της νοσηρής διασκέδασης πληγώνουν τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού και την ακοή και φθάνουν μέχρι τον νου.

Τότε, το Ψυχολογικό Εγώ του κάθε ατόμου παρεμβαίνει δημιουργώντας στο νοητικό επίπεδο, ένα ζωντανό ΟΜΟΙΩΜΑ απολύτως όμοιο μ’ εκείνο το οποίο προσέλκυσε ο θεατής.

Αυτό το ομοίωμα είναι προικισμένο με ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και μετατρέπεται σ’ ένα αληθινό ΝΟΗΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ με το οποίο συνουσιάζεται, όχι λίγες φορές ο θεατής κατά την διάρκεια των ωρών του ύπνου, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, τις νυκτερινές ρεύσεις.

Οι κινηματογράφοι, είναι χειρότεροι, επειδή αφθονούν περισσότερο και για την τόσο βλαβερή δημοτικότητα που τους έχουν προσδώσει οι παραγωγοί των ταινιών.

Οι μαθητές δεν πρέπει να συχνάζουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, προς το παρόν, δυστυχώς είναι κέντρα που έχουν μετατραπεί, με την θρασύτητα τους προς την διαφθορά, σε αληθινούς και ολοφάνερους ναούς της Μαύρης Μαγείας, με τις πανουργίες τους ή τις δηλωμένες πρακτικές Μαύρης Μαγείας βλαβερές για το νοητικό επίπεδο των ατόμων.

Χειρότερα και σίγουρα, ταυτόχρονα και οδυνηρά, συμπεράσματα ή μελέτες μπορούν να κατευθύνουν σε σχέση με τα Νυκτερινά Κέντρα ενώ τόσο άσχημα ήθη έχουν προκαλέσει την σημερινή νεολαία.

Οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν να υπερασπίζουν τους εαυτούς τους από αυτούς τους βρώμικους πειρασμούς. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες συσσωρεύουν αν και δεν το γνωρίζουν, μεγάλη ποσότητα δαιμονικής δύναμης. Πολλές φορές αυτές οι γυναίκες δεν είναι υπερβολικά όμορφες, αλλά βρίσκονται στην υπηρεσία του Λούσιφερ.

Τότε, οι αφελείς μαθητές αισθάνονται ακατανίκητη έλξη γι’ αυτές και αγωνίζονται αλλά, τελικά, πέφτουν σε μία σφαίρα επιρροής και σε μία αναπόφευκτη πράξη των πειρασμών.

Τότε αποτυγχάνουν στο μονοπάτι! Αυτές οι γυναίκες, με την δαιμονική τους δύναμη, υπνωτίζουν αληθινά και ελκύουν τους αδύναμους.

Υπάρχει, γι’ αυτόν τον σκοπό, ένα Ιερό Κλειδί για να υπερασπιζόμαστε από αυτούς τους τρομερούς πειρασμούς, το Πάτερ Υμών, όταν διακαώς προσευχόμαστε και στοχαζόμαστε χωρίς βία και με μεγάλη δύναμη θέλησης.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Οι Σκοτεινοί είναι τρομερά διανοητικοί. Έχουμε γνωρίσει Μαύρους Μάγους με αστραφτερά χαρίσματα, λαμπερούς σε διανόηση. Αυτοί οι Σκοτεινοί εκμεταλλεύονται την διάνοια του εσωτερικού σπουδαστή, σαν εργαλείο για να τον απομακρύνουν από τον αληθινό Δρόμο του Φωτός. Οι Δαίμονες, εν τούτοις που είναι εξαιρετικά διανοητικοί, είναι διεστραμμένα πόρνοι.

Πολλές όψεις της επίσημης τέχνης της στρατευμένης τέχνης, φανερώνουν την παρέμβαση ή την επιρροή των διανοούμενων Σκοτεινών.

Ο εσωτερικός σπουδαστής θα προστατεύεται από όλους αυτούς τους νοσηρούς και πλανευτές διανοούμενους δίνοντας προσοχή στην φωνή της καρδιάς του, σαν εξερευνητής των Δρόμων του Φωτός, σαν υποψήφιος των Ανωτέρων Κόσμων και στην φωνή των συναισθημάτων του και της δικής του οικείας Θεότητας, του εσωτερικού του Θεού.

ΠΛΑΣΤΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

Κάθε ψεύτικος προφήτης είναι πόρνος.

Έτσι, κάθε προφήτης που συμβουλεύει την εκσπερμάτωση του Σπερματικού Λικέρ, είναι πλαστός προφήτης και είναι κάτω από τις διαταγές της Μαύρης Στοάς και των Σκοτεινών.

«Από τα φρούτα τους , θα τους γνωρίσετε» .

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΩΝ

Τα «στοιχειακά» συνηθίζουν να προκαλούν βλάβες στα άτομα, τα οποία καταλήγουν θύματά τους. Υπάρχουν πολλά είδη «στοιχειακών»: Τα Άλογα, τα φαντάσματα, τα Ινκούμπους, τα Σικούμπους, οι δράκοντες, οι Βασιλίσκοι, οι Άρπιες, οι Λέοντες. (Προτείνουμε «Τα στοιχειώδη» του Φρανς Χάρτμαν).

Τα Ινκούμπους παράγονται από τις γυναίκες οι οποίες σπαταλούν το Σπερματικό Λικέρ. Τα Σικούμπους, παράγονται από τον άρρενα ο οποίος εκσπερματώνει, επίσης το Σπερματικό Λικέρ.

Τα Ινκούμπους είναι αρσενικά, τα Σικούμπους είναι θηλυκά. Αυτά τα στοιχειώδη παρακινούν τους γεννήτορες τους να επαναλαμβάνουν την πράξη η οποία τους έδωσε ζωή. Και ζουν με τις δαπάνες του Ζωτικού Σώματος των γεννητόρων τους. Τότε εκείνοι εξασθενούν από αυτά, όπως είναι φυσικό. Τα Ινκούμπους και τα Σικούμπους, διαλύονται με αθαφέτικα.(Θειάφισμα;)

Ρίχνουμε την αθαφέτικα επάνω στα κάρβουνα. Και με αυτό το λιβάνισμα καθαρίζεται η ατμόσφαιρα από τις λάρβες, οι οποίες διαλύονται.

Συνιστάται, επίσης να βάζουμε θειάφι μέσα στα παπούτσια. Οι αιθερικές αναθυμιάσεις οι οποίες ανυψώνονται από το θειάφι διαλύουν αυτές τις επικίνδυνες λάρβες.

Τα Φαντάσματα σεργιανίζουν τις νύκτες και εισέρχονται μέσα στα κρεβάτια των συνουσιαζόμενων για να γονιμοποιούν το σπέρμα που χύνεται, με το οποίο παράγουν αναρίθμητες λάρβες κάθε είδους .

Το θειάφι και η αθαφέτικα(;) θέτουν τέρμα σε όλες αυτές τις λάρβες. Η λάρβα η ονομαζόμενη Δράκων εισβάλει περισσότερο στα δωμάτια των πόρνων. Σχηματίζεται με το Σπερματικό Λικέρ, διαλύεται με το θειάφι και την αθαφέτικα(;)..

Τα στοιχειακά έχουν ρίξει τους μαθητές στην άβυσσο του πειρασμού. Γι’ αυτό κάθε μαθητής πρέπει να χρησιμοποιεί το θειάφι και την αθαφέτικα.

Οι Μαύροι Μάγοι χρησιμοποιούν όλες αυτές τις λάρβες για να εκτρέπουν και να βλάπτουν τους μαθητές.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

ΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ

Ήδη αναφέραμε στο βιβλίο «Τα Μεγάλα Μυστήρια», ότι ο άνθρωπος βγήκε από τον Παράδεισο από την πόρτα του Σεξ. Και ότι μόνον από αυτήν την πόρτα μπορεί να επιστρέψει ξανά στην Εδέμ. Η Εδέμ είναι το ίδιο το Σεξ!

Ο Μάξ Χέντελ είπε ότι στην καρδιά της Γης βρίσκεται το Σημείο του Απείρου, το Άγιο Οκτώ. Αυτό το ίδιο διαβεβαιώνει ο Μέγας Δάσκαλος ο ονομαζόμενος ΙΛΑΡΙΩΝ o ΙΧ.

Θα είμαστε σαφείς. Το Σημείο του Απείρου είναι ένα κλειδί δυνάμεων. Σε αυτό βρίσκονται συμβολικά, ο Εγκέφαλος, η Καρδιά και το Σεξ του Πλανητικού Τζίνι.

Τώρα, αν απεικονίσουμε παραστατικά αυτό το Άγιο Οκτώ, οι δυο κύκλοι οι οποίοι το σχηματίζουν είναι, αντίστοιχα, το Σεξ και ο Εγκέφαλος. Και το κέντρο αυτού του Οκτώ, όπου ενώνονται οι δυο κύκλοι, συμβολίζει την Καρδιά.

Ο αγώνας που αρχίζει στο πεπρωμένο του ανθρώπου, είναι τρομερός: Εγκέφαλος εναντίον σεξ! Και σεξ εναντίον Εγκεφάλου!…..Και, αυτό το οποίο είναι πιο τρομακτικό, πιο οδυνηρό: Καρδιά εναντίον Καρδιάς! Αυτό το αντιλαμβάνονται αυτοί οι οποίοι έχουν αγαπήσει πολύ….

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Το Άγιο Οκτώ απεικονίζει, από άλλη άποψη, τα δύο γαγγλιακά κορδόνια τα οποία ήδη αναφέρθηκαν και τα οποία ονομάζονται στην Ανατολή ΙΔΑ και ΠΙΓΓΑΛΑ, τα οποία τυλιγμένα στον νωτιαίο μυελό, σχηματίζουν το κηρύκειο του Ερμή.

Από ένα από αυτά τα κορδόνια, ήδη το είπαμε, ανεβαίνει η φωτιά και από την άλλη ανεβαίνει το νερό. Η φωτιά του Φαέθωνα και το νερό του Αχέροντα, τα οποία διασταυρώνονται στην Ενάτη Σφαίρα και σχηματίζουν το Σημείο του Απείρου.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑΣ

Ο Μεγάλος Δάσκαλος Ιλαρίων ο ΙΧ, ιππότης του Αγίου Γκριάλ, Πρίγκιπας της Ιερουσαλήμ και Φύλακας του Ναού, έχει πει ότι φέρνοντας το Σημείο του Απείρου σταθερά στο Μετωπικό Τσάκρας και διαλογιζόμενος στο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ, ο εσωτερικός σπουδαστής «ξεδιπλώνεται» εκσφενδονίζεται στο Αστρικό και, σε οποιοδήποτε λεπτό παρουσιάζεται συνειδητά στον Ναό, όπου, αφού υποβληθεί σε πολλές δοκιμασίες ,του παραδίδεται «μυστικά» το υπέροχο ΑΡΚΑΝΟ Α.Ζ.Φ. Φ+Ν=Σ. Πράγματι: Φωτιά + Νερό = Συνείδηση. Ασφαλώς, η Φωτιά και το Νερό της Ενάτης Σφαίρας, του Σεξ σαν εργαλείο της Αγιοποίησης, έχουν την δύναμη να ξυπνούν την συνείδηση του σπουδαστή στους εσωτερικούς κόσμους (F+A=C).

Έτσι εξηγούμε το γιατί οι δυο Μάρτυρες της Αποκάλυψης απονέμουν την δύναμη της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.

ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Στην Ενάτη Σφαίρα βρίσκεται το αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου. Αυτό το καμίνι είναι το Σεξ!…Εκεί κατεβαίνουν, ο Άρης για να αμβλύνει το Σπαθί και να κατακτήσει την καρδιά της Αφροδίτης (η μύηση Βενούστα), ο Ερμής για να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία (οι στάβλοι της ψυχής) με την Ιερή Φωτιά, και ο Περσέας για να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας (ο Σατανάς, το Ψυχολογικό Εγώ), με το Φλογερό Σπαθί. Και αυτό το κεφάλι, το σπαρμένο με φίδια, ο εσωτερικός σπουδαστής πρέπει να το παραδώσει στην Αθηνά, την Θεά της Σοφίας.

Μόνον στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, μπορεί να πραγματοποιηθεί η Μύηση Βενούστα! Μόνον στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, πραγματοποιείται εντελώς η κάθαρση! Μόνον στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, μπορείτε ν’ αποκεφαλίσετε το Εγώ, Εμένα τον Ίδιο, τον Σατανά της Ιερής Βίβλου!…

Εκείνος που επιθυμεί να εισέλθει στην Ιερή Πόλη με τις Εννέα Πόρτες οι οποίες αναφέρονται στο Bhagawad Gita,πρέπει ν’ αποφασίσει να κατέβει οριστικά στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου.

ΣΤΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ

Αφθονούν οι εσωτερικοί σπουδαστές οι οποίοι, λανθασμένα, δηλώνουν ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσουν στον Θεό. Αλλά ο Μεγάλος Θεϊκός Δάσκαλος Ιησούς είπε: «Στενή είναι η Πύλη και δύσβατος ο δρόμος που οδηγεί στο Φως και πολλοί λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι τον ανακαλύπτουν».

Εάν ο εσωτερικός σπουδαστής διερευνά προσεκτικά όλο αυτό που είναι τα Τέσσερα Ευαγγέλια, θα μπορέσει να επαληθεύσει για τον εαυτό του ότι ο Ιησούς ποτέ δεν είπε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι….Ο αξιολάτρευτος Σωτήρας του Κόσμου, μίλησε μόνον για μια στενή πύλη και για έναν μόνον δρόμο στενό και δύσκολο!…Και αυτή η Πύλη είναι το ΣΕΞ! Και αυτός ο δρόμος είναι το ΣΕΞ!….Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσεις στον Θεό. Κανέναν δεν έχουν κάνει γνωστό! Ποτέ, σε όλη την Αιωνιότητα, κανένας Προφήτης δεν έχει κάνει γνωστή άλλη πύλη εκτός αυτής του ΣΕΞ!..

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΓΑΜΙΑ

Στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου επιτυγχάνεται να μετατραπεί ο Μόλυβδος σε Χρυσό. Σε αυτό, γεννιέται το Χρυσό Παιδί της Αλχημείας! Αυτό το υπέροχο Παιδί είναι ο Υιός του Ανθρώπου, ο Βασιλιάς-Ήλιος, ο Άνθρωπος-Ήλιος!.

Μερικοί εσωτερικοί σπουδαστές, πλανημένοι, μπερδεμένοι, λανθασμένοι, αντικρούουν αυτές τις διδασκαλίες και δηλώνουν ότι ο Πυθαγόρας, ο Ζωροάστρης, ο Ιησούς και άλλοι μύστες ήταν άγαμοι και διαδίδουν ότι ποτέ δεν είχαν γυναίκα!

Σε όλους τους Ναούς των Μυστηρίων υπήρχαν Ιερές Εστιάδες. Οι υλιστές, οι ασεβείς, οι κακοπροαίρετοι, αυθαίρετα έχουν προσπαθήσει να τις ονομάσουν άγιες πόρνες. Πραγματικά, αυτές οι Εστιάδες ήταν αληθινά ΜΥΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ. Εσωτερικές παρθένες, αν και τα σώματά τους δεν ήταν φυσιολογικά σαν των παρθένων.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ Α.Z.F.

Οι Μύστες του Ναού, οι Πυθαγόρειοι, οι Ζοροάστρες, οι Χριστιανοί και όλοι εκείνοι οι παλαιοί μύστες, χωρίς εξαίρεση, αληθινά εξασκούσαν το Αρκάνο Α.Z.F. με τις Εστιάδες του Ναού….Αυτοί έπρεπε να κατέβουν στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, για να κόψουν το κεφάλι της Μέδουσας με το Φλογερό Σπαθί του Περσέα! Έπρεπε να κατεβαίνουν σε αυτό το αναμμένο καμίνι, για να καθαρίσουν τους στάβλους της Ψυχής και ν’ αποκτήσουν την ενσάρκωση του Ρήματος στην Ιερή Φάτνη της Συνείδησης.

Μόνον σε αυτό το αναμμένο καμίνι, αυτοί οι Μεγάλοι Μύστες μπορούσαν ν’ αμβλύνουν τα όπλα τους και να κατακτήσουν την Καρδιά της Αφροδίτης!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Εκείνοι οι οποίοι υποθέτουν την ύπαρξη πολλών δρόμων για να φτάσουν στον Θεό, αγνοούν εντελώς ότι για την Μεγάλη Εργασία του Ήλιου χρειάζεται το Νερό και το Λάδι: Μισό Νερό…μισό Λάδι! Το λάδι του αληθινού χρυσού, το οποίο ξεπηδά από τις δυο ελιές του Ναού, είναι η μετατρεμμένη δημιουργική ενέργεια. Και αυτοί οι υιοί του λαδιού, γεννιούνται στην Ιερή Λίμνη, στην Λίμνη της Γεννησαρέτ. Αυτή η Ιερή Λίμνη είναι οι σπερματικοί σάκοι όπου βρίσκεται το αληθινό Νερό Ζωής. Αυτός που θα πιει από αυτό το καθαρό Νερό Ζωής, ποτέ δεν θα νοιώσει δίψα! Χωρίς αμφιβολία, στενή είναι η Πύλη και δύσκολος ο δρόμος που οδηγεί στο Φως!

Γι’ αυτό εγώ σας λέω. Αγωνιστείτε, αδέλφια της ψυχής μου και μπείτε από την στενή πόρτα, την δύσβατη και δύσκολη, επειδή, αλήθεια σας λέω ότι πολλοί θα θέλουν να μπουν και δεν θα μπορούν!……

Ουαί, στους κατοίκους της Γης!….

Ουαί, σε αυτούς που δεν κατεβαίνουν στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου!

Ουαί, σε εκείνους που περιφρονούν την Ενάτη Σφαίρα!

Ουαί, σε εκείνους που νοιώθουν φόβο για την ενάτη Πύλη!

Ουαί, σε εκείνους που απορρίπτουν το Καθαρό Νερό Ζωής και το Ιερό Λάδι του Ναού!

Θα ήταν καλύτερα γι’ αυτούς να μην είχαν γεννηθεί, ή θα έπρεπε να κρεμάσουν μια μυλόπετρα στο λαιμό τους και να ριχτούν στο βάθος της θάλασσας!

Αυτοί είναι οι χαμένοι: οι αποτυγχάνοντες της Πέμπτης Φυλής!

Οι Ιέρειες του Ναού έκαναν μια υπέροχη ιερατική προετοιμασία. Γι’ αυτές ο Λόγος είναι πάντα υιός άσπιλης σύλληψης. Ο Λόγος είναι πάντα υιός των Θεϊκών Παρθένων!

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Η κάθοδος στην Ενάτη Σφαίρα ήταν, στα αρχαία Μυστήρια, η μεγίστη Δοκιμασία για την απόκτηση του υπέρτατου αξιώματος του Ιεροφάντη. Ο Βούδας, ο Ερμής, ο Ράμα, ο Ζωροάστρης, ο Κρίσνα, ο Ιησούς, ο Μωϋσής, έπρεπε να κατέβουν στην Ενάτη Σφαίρα, για να εργασθούν με την Φωτιά και το Νερό, την Πηγή των Κόσμων, των ζώων, των Ανθρώπων, των Θεών.

Κάθε πραγματική Λευκή Μύηση, αρχίζει από εδώ. Η Ενάτη Σφαίρα είναι το Σεξ. Το ανθρώπινο ον στην εμβρυακή του κατάσταση, παραμένει εννέα μήνες μέσα στην μητρική απομόνωση. Επίσης εννέα αιώνες ήταν η ανθρωπότητα μέσα στην μητρική κοιλιά της Ρέας, της Κυβέλης, της Ίσιδος, (της Φύσης).

Τώρα σας εξηγούμε γιατί ονομάζουμε το Σεξ Περιοχή της Ενάτης Σφαίρας. Το αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου είναι τοποθετημένο, στο βάθος της Ενάτης Σφαίρας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ13

Η ΑΚΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΗΜΑ

Ήδη φτάνει στο τέλος της η παρούσα εργασία. Σε αυτήν υπήρχε η πρόθεση με την οποία θα μαθαίνετε να ομιλείτε το Χρυσό Ρήμα. Η αποστολή του ανθρώπου είναι να διδαχτεί να κτυπά την Λύρα του Ορφέα. Αυτή η θαυμάσια Λύρα είναι ο δημιουργικός λάρυγγας!

Η αποστολή του ανθρώπου είναι να ενσαρκώσει το Ρήμα! Η Γη είναι μόνον μία συμπύκνωση του Ρήματος! Το παν προέρχεται από τον αιθέρα. Και το παν γυρίζει στον αιθέρα. Και πιο πέρα από τον αιθέρα είναι η ΑΚΑΣΑ, η γαλάζια πνευματική ουσία, βαθιά και θεϊκή η οποία γεμίζει και διαπερνά ολόκληρο το Άπειρο Διάστημα. Και ο αιθέρας είναι μόνον η συμπύκνωση, με την σειρά του, της καθαρής ΑΚΑΣΑ.

Έχουν δίκιο οι ΠΟΥΡΑΝΑΣ όταν διαβεβαιώνουν ότι η ιδιότητα της Ακάσα είναι ο ΉΧΟΣ. Σίγουρα ο Ήχος προέρχεται από τον Λόγο. Και η Ακάσα είναι ο βασικός παράγων κάθε θεουργικής πράξης.

Και η Ακάσα είναι η ίδια η Κουνταλίνη, είναι η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Και μία μέριμνα πρέπει να υπάρχει στην ζωή, το ξύπνημα αυτής της Ψυχής του Κόσμου, η οποία είναι ένα κουλουριασμένο Φίδι, αυτή η Κουνταλίνη, δια μέσου της σεξουαλικής Μαγείας. Μόνον έτσι μπορεί να εξαγνιστεί ο Μεγάλος Χρυσός Λόγος.

Από την Ακάσα προέρχονται όλες οι υπάρξεις. Και η Ακάσα-βανι, είναι η Φωνή, είναι το Ρήμα το οποίο παράγει τον Λόγο! Το Ρήμα του Λόγου συγκεκριμενοποιείται στην Ακάσα.

Η ΑΚΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΤΒΑΣ

Τα Βαγιού-πράνας είναι ηχητικά κύματα της καθαρής Ακάσα.

Όταν η Ακάσα συμπυκνώνεται στον αιθέρα, αυτά τα Βαγιού-πράνας μετατρέπονται σε ΤΕΧΑΣ (Φωτιά), ΒΑΓΙΟ (Αέρας), ΆΠΑΣ (Νερό), και ΠΡΙΤΒΙ (Γη). Αυτά είναι τα τάτβας, τόσο μελετημένα από τον Ράμα Πρασάδ.

Σε κάθε φλόγα υπάρχει ο πύρινος αιθέρας.

Στον αέρα βρίσκεται ο αέρινος αιθέρας.

Στο νερό βρίσκεται ο ρευστός αιθέρας.

Στην γη βρίσκεται ο πετρώδης αιθέρας. Αυτά είναι τα τάτβας. Και το θεμέλιο όλων αυτών των τάτβας είναι οι Βαγιού-πράνας, τα ηχητικά κύματα, το Ρήμα, η Μεγάλη Λέξη.

Προτού να συμπυκνωθεί η πλανητική σφαίρα με τα τέσσερα στοιχεία της φωτιά, αέρας, νερό και γη, υπήρχε, με όλα αυτά τα στοιχεία της σε αιθερική κατάσταση. Όταν τα τάτβας συμπυκνώνονται, τα αιθερικά στοιχεία μετατρέπονται σε φυσικά στοιχεία.

Η Ακάσα, πραγματικά, είναι η συμπύκνωση του ήχου. Αυτό το τάτβα είναι η πνευματική ουσία η οποία εκπηγάζει από τον Ανουπαδάκα. Αυτός ο όρος σημαίνει «Χωρίς Γεννήτορες», «αυτός που αυτο-υπάρχει». Μέσα στην Ακάσα βρίσκεται το βασικό στοιχείο της ύλης.

Πιο μακριά από τον Ανουπαδάκα βρίσκεται ο ΑΔΙ, και πιο μακριά από τον ΑΔΙ, είναι ο ΑΙΝ ΣΟΦ, το θεϊκότερο άτομο του Ανθρώπου.

ΤΟ ΜΑΝΤΡΑΜ «ΙΝΒΙΑ»:

Ο δημιουργικός Λόγος εκφράζεται σαν Ρήμα, σαν ήχος.

Υπάρχει μια Χρυσή Γλώσσα την οποίαν ο Άνθρωπος θα έπρεπε να μιλά. Προτού ο άνθρωπος να εξοριστεί από τους παραδείσους των ΧΙΝΑΣ, μιλούσε μόνον το Χρυσό Ρήμα, την Μεγάλη Παγκόσμια Γλώσσα. Αυτή ήταν μία εξαιρετική γραμματική. Οι Μεγάλοι Ιεροφάντες της αρχαίας Αιγύπτου, όταν ήθελαν να επισκεφτούν τον «κήπο των απολαύσεων», βυθιζόντουσαν σε βαθύ διαλογισμό, κρατώντας μέσα στο δεξί τους χέρι ένα αμύγδαλο γνωστό κοινώς με το όνομα «το Μάτι του Ελαφιού».

Και τότε, φωνοποιούσαν αυτό το μάντραμ: Ι Ν Β Ι Α

Αυτό το μάντραμ καταλήγει να είναι μια αληθινή επίκληση. Στην πρόσκλησή του, το στοιχειώδες αυτού του αμύγδαλου έρχεται ακαταμάχητα. Αυτό το φυτικό στοιχειώδες, έχει την δύναμη να τοποθετεί το σώμα στην κατάσταση ΧΙΝΑΣ.

Όταν ο Ιεροφάντης αισθανόταν ότι το σώμα του άρχιζε να διογκώνεται ή να πρήζεται, από τα πόδια προς τα επάνω, τότε καταλάβαινε ότι το σώμα του απέκτησε την κατάσταση ΧΙΝΑΣ.

Σηκωνόταν από το κρεβάτι του γεμάτος πίστη και βυθιζόταν τελικά στον «κήπο των Απολαύσεων» και μεταφερόταν σε διάφορους τόπους της Γης.

Όποιος θέλει να εξασκήσει το ως άνω, κατά την διάρκεια αυτού του πειράματος αποκοιμιέται διαλογιζόμενος στο στοιχειώδες του αμύγδαλου «Μάτι του Ελαφιού».

Πληροφορούμε τον εσωτερικό σπουδαστή ότι υπάρχει ένας Μεγάλος Δάσκαλος των ΧΙΝΑΣ, του οποίου το όνομα είναι ΟΓΟΥΑΡΑ, ο οποίος εισάκουει πάντα στην φωνή αυτών οι οποίοι τον επικαλούνται και βοηθά να βυθιστεί το φυσικό σώμα στην Τέταρτη Διάσταση.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΧΙΝΑΣ

Στους «Παραδείσους των Χίνας» χρησιμοποιείτο ο Μεγάλος Παγκόσμιος Λόγος της Ζωής.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να πείτε: «Εγώ είμαι εδώ για να εκπληρώσω την αποστολή μου και με μεγάλη θυσία», θα αποδοθεί αυτή η φράση με τ’ ακόλουθα μάντραμς της Μεγάλης Γλώσσας του Φωτός:

ΛΟΥΤΕΝΕΡ ΜΑΣΛΕΙΜ ΑΕΟΔΟΝ

Αν προσπαθείτε να διατυπώσετε: «Είμαι εδώ μαζί σας για λίγο περισσότερο χρόνο», στην Χρυσή Γλώσσα λέγεται:

ΜΑΣΛΕΙΜ ΟΥΡΙΜ ΣΕΙΔΑΟΥ

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα της Παγκόσμιας Γλώσσας στην οποία μιλούν όλοι οι κάτοικοι της ΕΔΕΜ. Και είναι η Γλώσσα στην οποία εκφραζότανε παλιά η θεϊκή ανθρωπότητα, μέχρι την στιγμή κατά την οποίαν εκδιώχθηκαν από τον «κήπο των Απολαύσεων».

Άλλο παράδειγμα: «Το Πάθος του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού», διατυπώνεται έτσι: ΤΙΑΝΑ ΠΑΝΑ

Οι δικοί μας Γνωστικοί σοφοί, στην Χρυσή Γλώσσα, ονομάζονται: ΛΟΥΜΙΣΑΛΕΣ ΓΝΟΣΤΙΚΟ.

Από το άλλο μέρος ,όλοι εκείνοι οι οποίοι διασχίζουν το Τέταρτο Μονοπάτι (ο Κόσμος του Νου), πρέπει να γνωρίζουν την «Λέξη του Περάσματος» για να τους επιτραπεί η είσοδος στους Ναούς του νοητικού επιπέδου. Αυτή η Λέξη είναι: ΑΔΑΚΡΙΠΤΟ

Τα κύρια νούμερα, ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ, διατυπώνονται: έμπα, ντόβα, δούσνα. Και σε αυτές τις τρεις Αρχές του Αστραφτερού Δράκου της Σοφίας στηρίζεται ολόκληρη η πρακτική εξάσκηση της Θεουργίας.

ΑΠΡΕΠΗΣ ΠΡΑΞΗ

Σε αυτό το βιβλίο έχει παραδοθεί το Κλειδί όλων των Δυνάμεων και το Κλειδί όλων των εξουσιών. Αποδείχθηκε ότι η Ακάσα είναι ήχος. Ότι η Κουνταλίνη είναι Ακάσα. Ότι η Κουνταλίνη είναι Ήχος.

Ότι ξυπνώντας η Κουνταλίνη ομιλείται η Χρυσή Γλώσσα, επειδή η Κουνταλίνη είναι συμπύκνωση του Λόγου σε κάθε έναν από τους ανθρώπους. Ότι η Κουνταλίνη είναι Σεξουαλική. Ότι μόνον μέσω της σεξουαλικής Μαγείας μπορεί να ξυπνήσει η Κουνταλίνη για να μιλήσει στην Γλώσσα του Φωτός.

Σε αυτήν την Ιερή Γλώσσα η «απρεπής πράξη» διατυπώνεται έτσι:

ΓΚΟΛΕ ΓΚΟΛΕΤΕΡΟ

Έτσι λοιπόν οι εσωτερικοί σπουδαστές πρέπει να απέχουν από κάθε «απρεπή πράξη» και πρέπει να εργάζονται μόνον με το «Αρκάνο A.Z.F.». (τη σεξουαλική Μαγεία) στην εστία με την σύζυγο-Ιέρεια! Και εκείνοι οι οποίοι εξασκούν το Αρκάνο A.Z.F. με διάφορες γυναίκες, παραβιάζουν τον Νόμο, είναι «απρεπείς», είναι μοιχοί!

Είναι καλύτερα να είναι ταπεινοί, φτωχοί, αγνοί, απλοί.

Έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την άλλη μεριά, ν’ αγαπάμε τους χειρότερούς μας εχθρούς, να φυλάμε τα πόδια αυτού που μας μισεί, να φυλάμε το χέρι αυτού που μας κτυπά, να χαϊδεύουμε το μαστίγιο που πληγώνει τις σάρκες μας.

Είναι πιο μεγαλοπρεπές ν’ αγαπάμε αυτούς που μας μισούν ακριβώς, επειδή δεν μας καταλαβαίνουν παρά ν’ αγαπάμε περισσότερο αυτούς που μας αγαπούν. Και ν’ ανταποδίδουμε καλό για το κακό. Και να δίνουμε μέχρι και την τελευταία σταγόνα του αίματος για την φτωχή πάσχουσα ανθρωπότητα.

Και είναι καλύτερο να μαθαίνουμε την γλώσσα του Φωτός, που προτείνεται επίσης σε αυτό το βιβλίο, και την Γλώσσα της Δύναμης, που είναι τα μάντραμς, επίσης επεξηγημένα.

Αν ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να μαθαίνει την Θεϊκή μουσική έκφραση του Φωτός, η γλώσσα του δεν είναι κατάλληλη παρά μόνον για την ύβρη και πέφτει στην κόλαση της κακίας. Αναφέρουμε μερικές υπαινικτικές παραθέσεις:

ΔΑΣΚΑΛΟΣ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

«Αδελφοί μου, πολλοί δεν θα γινόσαστε δάσκαλοι, γνωρίζοντες ότι θα δεχόμαστε μεγάλη καταδίκη».

(Δάσκαλος των Δασκάλων, υπάρχει μόνον ένας: ο ΧΡΙΣΤΟΣ, η Τέλεια Πολλαπλή Μονάδα. Ωστόσο οποιοσδήποτε τον ενσαρκώνει είναι ένας αληθινός Δάσκαλος).

ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

«Επειδή όλοι πληγώνουμε σε πολλές περιπτώσεις. Εάν κάποιος δεν θίγει στον λόγο, αυτός είναι ένας εξαιρετικός ανήρ ο οποίος μπορεί επίσης να χαλιναγωγεί το σώμα».

(Τα λόγια του σπουδαστή πρέπει να είναι γεμάτα με άπειρη αγάπη, με άπειρη γλυκύτητα, με άπειρη αρμονία, και με άπειρη ειρήνη. Επειδή τα κολακευτικά λόγια, παρ’ όλο που δεν είναι χυδαία όμως είναι προσβλητικά και καταστροφικά.

Κάθε λόγος φορτωμένος με θυμό, και κάθε ειρωνικός λόγος, είναι ένα φονικό στιλέτο το οποίο πληγώνει την συνείδηση του πλησίον, στον κόσμο του Νου).

ΚΥΒΕΡΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

«Γι’ αυτό λοιπόν εμείς βάζουμε χαλινάρια στα στόματα των αλόγων για να υπακούουν και να κυβερνούν ολόκληρο το σώμα τους».

(Εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν την ανύψωση του εαυτού τους και οι οποίοι τουλάχιστον, επιθυμούν να μαθαίνουν να βγαίνουν συνειδητά με αστρικό σώμα, οι οποίοι λαχταρούν ν’ αποκτήσουν το ταλέντο να ταξιδεύουν με νοητικό σώμα, οι οποίοι προτίθενται να μάθουν να κινούνται συνειδητά στον Κόσμο του Καθαρού Πνεύματος, πρέπει να κυβερνούν την γλώσσα τους).

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ

«Κοιτάξτε επίσης τα πλοία, αν και τόσο μεγάλα και παρασυρόμενα από σφοδρούς ανέμους, κυβερνώνται μ’ ένα πολύ μικρό τιμόνι με το οποίο μπορεί κάποιος να το κατευθύνει.

Έτσι επίσης η γλώσσα είναι ένα μικρό μέλος του σώματος και καυχάται για πολλά πράγματα. Υπάρχει εδώ μια μικρή φωτιά αλλά πόσο μεγάλο δάσος καίει !»

(Καθ’ ένας ο οποίος λέει: Εγώ είμαι ένας μεγάλος Δάσκαλος, εγώ είμαι ένας μεγάλος Μύστης, εγώ κατέχω μεγάλες δυνάμεις, εγώ είμαι η μετενσάρκωση του πνεύματος. Μεγάλος ή από μεγάλους ή κάποιος ήρωας, ακόμα και αν πραγματικά είναι, πρέπει να γνωρίζει ότι είναι ένας πρίγκιπας αυτού του κόσμου, ο Σατανάς του, ο οποίος καυχάται για όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά κανείς δεν πρέπει να υπερηφανεύεται ή να επαίρεται, επειδή, σαν άνθρωποι, εδώ κάτω είμαστε δυστυχισμένοι, αμαρτωλοί, άργιλος, σκόνη της γης. Και επάνω εκεί στους ουρανούς, υπάρχει μόνον ένα άτομο υπερ-θεϊκό του Διαστήματος Αφηρημένο και Απόλυτο).

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

«Και η γλώσσα είναι μια φωτιά, ένας κόσμος κακίας. Έτσι η γλώσσα είναι τοποθετημένη μέσα στα μέλη του σώματός μας, η οποία μολύνει ολόκληρο το σώμα, και φλογίζει τον τροχό της Δημιουργίας και είναι φωτιά της Κόλασης».

(Αδέλφια μαθητές, εσωτερικοί σπουδαστές η γλώσσα είναι μια φωτιά, ένας κόσμος της κακίας…Οι Ατζέκοι έχουν στον ναό του Τσαπουλτεπέκ, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση Χίνας, ένα γλυπτό το οποίο απεικονίζει τον Τονατιού με την τριγωνική του γλώσσα από φωτιά και τον φαλλό σε κατάσταση στύσης. Έτσι σε αυτό το ομοίωμα αντιλαμβάνεσαι την εσωτερική σχέση που υπάρχει μεταξύ του Λόγου και της σεξουαλικής Μαγείας. Όταν ο άνθρωπος πορνεύεται, η γλώσσα του μιλάει άσχημα. Η συκοφαντία, η κακογλωσσιά, η δυσφήμηση, γεννούν την αμαρτωλή γλώσσα….Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάζει κανέναν! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει κανέναν! Κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από κανέναν !).

ΕΞΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΦΥΣΗ

Επειδή όλη η φύση των ζώων, των πουλιών και των φιδιών και των όντων της θάλασσας, εξημερώθηκε και δαμάστηκε από το ανθρώπινο γένος…...

Αποτελεσματικά, ο άνθρωπος μπορεί να δαμάσει, να κυβερνήσει την φύση με τον Λόγο, με την ομιλία. Παραδείγματος χάριν, τα δηλητηριώδη φίδια απομακρύνονται με τα μάντραμς: ΟΣΙ ΟΣΟΑ ΑΣΙ. Τα λυσσασμένα σκυλιά απομακρύνονται με το μάντραμ: ΣΟΥΑ, επίσης με το μάντραμ: ΠΑΣ! Τα γαϊδούρια με το φωνήεν Ο. Επαναλαμβάνοντας μερικές φορές την λέξη ΤΣΙΝ, καλούμε τα γουρούνια.

Στην Σιέρρα Νεβάδα της Σάντα Μάρτα, στην Κολομβία, όταν υπάρχει εποχή ξηρασίας, οι Ινδιάνοι Αραχουάκος συγκεντρώνονται σε ομάδες, μιμούμενοι το τραγούδι των βατράχων και τότε έρχεται η βροχή που αυτοί χρειάζονται για την γεωργία.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ

Αλλά κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να χαλιναγωγεί την γλώσσα, που είναι ένα κακό το οποίο δεν μπορεί να συγκρατηθεί, γεμίζει με θανάσιμο δηλητήριο.

Με αυτήν ευλογούμε τον Θεό και Πατέρα και με αυτήν καταριόμαστε τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι φτιαγμένοι κατά ομοίωση του Θεού.

Από το ίδιο στόμα προέρχονται ευλογία και κατάρα. Αδέλφια μου, δεν συνιστάται αυτά τα πράγματα να είναι έτσι φτιαγμένα.

Βγάζει κάποια πηγή μέσα από το ίδιο άνοιγμα γλυκό και πικρό νερό;

Αδέλφια μου: Μπορεί η συκιά να παράγει ελιές, ή το κλήμα σύκα; Έτσι καμία πηγή δεν βγάζει αλμυρό και γλυκό νερό.

(Οι αδελφοί του Μονοπατιού πρέπει να γνωρίζουν ότι καμία πηγή δεν μπορεί να έχει αρμυρό και γλυκό νερό, ταυτόχρονα. Δεν μπορείς να διασχίζεις το Μονοπάτι και να μιλάς λέξεις γλυκές και πικρές συγχρόνως. Δεν μπορείς να μιλάς άφατες λέξεις και διεστραμμένα πράγματα, ταυτόχρονα. Κάθε επιθετική λέξη, πετά τον γνωστικό σπουδαστή έξω από τον αληθινό Δρόμο. Ο μέσος άνθρωπος κριτικάρει τους άλλους ανθρώπους. Ο ανώτερος άνθρωπος, κριτικάρει τον εαυτό του).

ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

«Ποιος είναι σοφός και έξυπνος ανάμεσά σας; Εξέθεσε μέσω καλής συζήτησης τα έργα σου με πραότητα γνώσης».

(Εκείνοι οι οποίοι υπερηφανεύονται βλακωδώς με την γνώση τους, εκείνοι οι οποίοι καυχώνται για τον εαυτό τους, είναι σαν τον ανόητο ο οποίος, ανεβασμένος σ’ έναν ερημικό πύργο, αρχίζει να φωνάζει και αυτοκαυχάται…. Εκείνοι οι οποίοι είναι πραγματικά σοφοί, αντί να κριτικάρουν τον πλησίον, εμφανίζουν με καλή πρόθεση τα έργα τους και με ταπεινότητα και πραότητα την γνώση τους).

ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΓΝΩΣΗ

«Αλλά αν έχετε φθόνο, πίκρα και ζήλια, στις καρδιές σας, μη δοξάζεστε, και θα είσαστε ψεύτες ενάντια στην αλήθεια…….

Ότι αυτή η γνώση δεν είναι αυτή που κατεβαίνει από ψηλά, αλλά γήινη, ζωώδη, διαβολική.

Επειδή όπου υπάρχει φθόνος και ζήλια, εκεί υπάρχει αναταραχή και κάθε τι φαύλο.

(Ο φθόνος μετατρέπει τον μαθητή σ’ έναν Ιούδα. Γενικά ο ζηλόφθονος αισθάνεται πιο σοφός από τον Δάσκαλό του και φθάνει να πουλήσει τον Δάσκαλο για 30 αργύρια).

Αλλά η γνώση η οποία είναι από το υψηλό, κατ’ αρχάς είναι καθαρή, μετά ειρηνική, σεμνή, πράα, γεμάτη με συμπόνια και με ωραίους καρπούς, όχι κριτική, όχι ψεύτικη.

Και ο καρπός της δικαιοσύνης σπέρνεται σε ειρήνη από εκείνους οι οποίοι έχουν ειρήνη.

(Κεφάλαιο 3ο της Παγκόσμιας Επιστολής του Αγίου Ιάκωβου, εδάφια από το 1 έως το 18).

ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

Ο τέλειος άνδρας μιλάει λέξεις τελειότητας. Ο γνωστικός σπουδαστής ο οποίος επιθυμεί να συνεχίζει σε αυτόν τον δρόμο, πρέπει να συνηθίσει να κουμαντάρει την γλώσσα. Πρέπει να είναι ελεήμων με τον θρησκευτικό χειρισμό της λέξης.

Για παράδειγμα, εκείνος ο οποίος κριτικάρει την θρησκεία κάποιου άλλου, ή την σχολή κάποιου άλλου, ή το δόγμα κάποιου, δεν είναι ελεήμων με την λέξη. Αληθινά, καταλήγει σκληρός και ανελεήμων…..Δεν είναι αυτό το οποίο εισέρχεται από το στόμα αυτό το οποίο κάνει κακό στον άνθρωπο, αλλά αυτό το οποίο εξέρχεται! Το στόμα παρέχει την προσβολή, την ραδιουργία, την συκοφαντία, την δυσφήμηση, το μίσος…Όλο αυτό είναι που βλάπτει τον άνθρωπο!…Όλες οι Θρησκείες είναι πολύτιμα μαργαριτάρια περασμένα στην χρυσή κλωστή της Θεϊκότητας. Αλλά απέφευγε κάθε είδος φανατισμού, επειδή με αυτόν προκαλούμε μεγάλη βλάβη στον άνθρωπο, στον πλησίον. Όχι μόνον πληγώνετε τους άλλους με χυδαίες λέξεις ή με φίνες και καλλιτεχνικές ειρωνείες, αλλά επίσης με τον τόνο της φωνής, με τον δυσαρμονικό τόνο, τον κολακευτικό.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Έχουμε τελειώσει αυτό το βιβλίο, και ελπίζουμε ότι κάποιοι θα το διαβάσουν και όχι μόνον οι εσωτερικοί σπουδαστές, για ν’ αποφασίσουν οριστικά να μπουν από την στενή πόρτα, αυστηρή και δύσκολη η οποία οδηγεί στο Φως: Αυτή η πόρτα είναι το Σεξ.

Είθε ο γνωστικός σπουδαστής να θυμηθεί όλες τις έννοιες αυτού του βιβλίου.

Ότι η Ακάσα είναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ.

Ότι η Κουνταλίνη είναι ακριβώς η ίδια η Ακάσα.

Ότι η Ακάσα είναι η Θεά Κουνταλίνη, η Θεά Μητέρα του Κόσμου.

Αληθινά, η ευλογημένη και αξιολάτρευτη Μητέρα του Κόσμου είναι το Ιερό Φίδι της Κουνταλίνης. Αυτό το αξιολάτρευτο Φίδι είναι κλεισμένο στο τσάκρα ΜΟΥΛΑΔΑΡΑ. Αυτό το τσάκρα είναι τοποθετημένο στην βάση του νωτιαίου μυελού. Αυτό το μαγνητικό κέντρο είναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ, όπως το φανερώνει το μέρος όπου είναι εντοπισμένο.

Είναι καταπληκτικό να γνωρίζεις ότι το τσάκρα Μουλαδάρα τοποθετείται μεταξύ της ρίζας των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού.

Αυτό το τσάκρα είναι ακριβώς κάτω από Κάντα και σε αυτήν την περιοχή όπου συναντώνται το Ιδά, Πιγκαλά και Σουσούμνα.

Όλα αυτά τα δεδομένα αποδεικνύουν την σεξουαλικότητα της Ακάσα.

Εκείνος ο οποίος επιθυμεί να ομιλεί τον Λόγο του Φωτός, χρειάζεται να ξυπνά την Κουνταλίνη, επειδή αυτή είναι ακριβώς και χωρίς αμφιβολίες, ο ακρογωνιαίος λίθος, ή καλύτερα θα λέγαμε, το βασικό στοιχείο του ΗΧΟΥ.

Το τσάκρα Μουλαδάρα τοποθετείται όπως λέει ο Σιβανάντα, δύο δάκτυλα πάνω από τον πρωκτό και περίπου δυο δάκτυλα κάτω από τα γεννητικά όργανα. Τέσσερα δάκτυλα σε πλάτος, είναι το διάστημα όπου είναι τοποθετημένο το τσάκρα Μουλαδάρα.

Όταν ξυπνά η Κουνταλίνη, μέσα στον νωτιαίο μυελό και εξελίσσεται κατά μήκος του μυελικού καναλιού, τότε, θέτει σε δράση και τα επτά τσάκρας του νωτιαίου μυελού. Έτσι αποκτάται η δύναμη για να εξουσιάζεις τους σεισμούς, τα νερά, την φωτιά, τους ανέμους!

Όταν η Κουνταλίνη φτάνει στον λάρυγγα, αποκτάται η διακοή για να μιλάμε την γλώσσα του Φωτός.

Όταν η Κουνταλίνη φτάνει στο ύψος του μεσόφρυδου, αποκτάται η διορατικότητα: το υποκείμενο γίνεται διορατικό.

Όταν ανεβαίνει μέχρι τον κωνοειδή αδένα, κατακτάται η πολυόραση και η διαίσθηση.

Όταν το Ιερό Φίδι της καθαρής Ακάσα φτάνει μέχρι την μαγνητική περιοχή της ρίζας της μύτης, όπου βρίσκεται το άτομο του Πατέρα, δέχεται την Πρώτη Μύηση των Μεγάλων Μυστηρίων της Μεγάλης ΛΕΥΚΗΣ ΣΤΟΑΣ.

Τώρα, ολόκληρη η εργασία με το Φίδι, αναφέρεται στο «Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία».

Για μας δεν μπορεί ν’ αποχωριστεί η λέξη από αυτό που είναι η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ.

Οι δύο λέξεις και το ΣΕΞ, βρίσκονται εσωτερικά συνδεδεμένες με απόλυτη σιγουριά, όπως αποδεικνύεται, με την θέση όπου βρίσκεται ακριβώς το τσάκρα Μουλαδάρα, ιερή έδρα της καθαρής Πνοής ή του Φιδιού το οποίο ονομάζεται Κουνταλίνη.

Η Ευλογημένη Θεϊκή Μητέρα του Κόσμου έχει στον άνθρωπο το σχήμα ενός Φιδιού.

Η Ψυχή του Κόσμου, η ΑΝΙΜΑ ΜΟΥΝΤΙ, του Πλάτωνα είναι κλεισμένη στο τσάκρα Μουλαδάρα και πρέπει να γίνει προσπάθεια για να την σηκώσεις από το κεντρικό μυελικό κανάλι, για να μιλήσει ο Μεγάλος Λόγος του Φωτός.

Τελειώνοντας αυτό το Βιβλίο, δίνουμε ειλικρινείς ευχές, επειδή πολλοί μαθητές οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο παρά να θεωρητικολογούν, βρίσκουν το ΚΛΕΙΔΙ, δηλαδή, το ΚΛΕΙΔΙ το οποίο τους επιτρέπει ν’ ανοίξουν την Κιβωτό της Επιστήμης.

Με βαθύ πόνο έχουμε δει πολλούς αδελφούς, επιθυμούντες το Φως, να ψάχνουν σε όλες τις βιβλιοθήκες, να διερευνούν, να διαβάζουν απέραντους τόμους χωρίς να βρίσκουν το ΚΛΕΙΔΙ της Μύησης.

Προσπαθήσαμε να βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο, κυρίως πρακτικές.

Γι’ αυτό δώσαμε το ΚΛΕΙΔΙ με σκοπό να μπορούν όλοι οι διψασμένοι να ανακουφίσουν την δίψα τους,.

Δώσαμε τον Άρτο της Σοφίας, για όλους αυτούς οι οποίοι έχουν πείνα να μπορούν εύκολα να τρέφονται με αυτό τον Άρτο.

Tο σημαντικό είναι αυτοί οι αδελφοί να μελετήσουν το: «Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία», με όλη τους την προσοχή, τακτικά και με θέρμη, από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα.

Και είναι ουσιώδες να πραγματοποιούν όλες τις ασκήσεις, τις οποίες αποκαλύπτουμε και εναποθέτουμε εδώ, με μεγάλη υπομονή.

Να βάλουν στην άκρη κάθε δαπάνη της ανυπομονησίας! Καλλίτερα: Να έχουν Ειρήνη, να έχουν Αγάπη, να έχουν Ελπίδα και να εξασκούν την Ευσπλαχνία!

Όλοι έχουμε ανάγκη να σηκώσουμε τον Υιό του Ανθρώπου μέσα σε μας τους ίδιους!

ΕΙΘΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΠΑΣΧΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

«ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ»

Τολούκα, Μεξικό 7 Μαρτίου 1959

ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ